Digidexo.com

isjias behandling

Isjias Behandling Shots

Nedre ryggsmerter forårsaket av isjias fades bort av seg selv for de fleste pasienter som opplever det. Hvis tiden ikke hjelpe deg, kan legen tilby andre former for behandling, inkludert kirurgi og bilder av medisinering.

Isjias

Isjias oppstår når en herniated disk i ryggen legger press på sciatic nerve, forårsaker smerter i korsryggen som stråler ned rumpeballe og fortsetter nedover baksiden av låret.

Betydning

Om en i 50 mennesker vil oppleve en herniated disk på et tidspunkt. Isjias oppstår vanligvis hos voksne i alderen 30 til 50 år.

Shots

Shots av steroid medisiner i din tilbake i nærheten av herniated disk kan redusere betennelser og smerter forbundet med isjias. Legen din kan utføre injeksjonene.

Komplikasjoner

Isjias behandling skudd kan føre til komplikasjoner, inkludert redusert bentetthet og fortynning av huden nær injeksjonsstedet. For å redusere risikoen, får et skudd bare noen få måneder.

Betraktninger

På grunn av risiko forbundet med skudd, vil legen din vanligvis begynner din isjias behandling med over-the-counter smertestillende medikamenter, hvile for ryggen og fysisk trening. Dersom disse ikke hjelper, så skuddene kan være neste skritt i behandlingen.

Isjias Behandling med akupunktur

Isjias oppstår når isjiasnerven, som går fra den nedre del av ryggen ned i benet, blir betent. Dette er en meget smertefull tilstand som kan behandles ved akupunktur.

Betydning

Akupunktur er en gammel kinesisk medisinsk art basert på troen på at kroppen er et nettverk av energibanene. Når disse banene blir blokkert, de forårsake smerte. Akupunktører bruke hår-tynne nåler for å bryte opp disse energiblokkeringer. Med isjias, muskelspasmer legge press på isjiasnerven og forårsake smerte. Akupunktur hjelper berolige disse spasmer og kutter ned smerter forbundet med tilstanden.

Fordeler

Ifølge American Chronicle, er akupunktur spesielt gunstig for personer med isjias siden det bidrar til å redusere smerter og betennelser.

Funksjon

I tillegg til behandling, vil din akupunktør hjelpe deg å oppdage roten av smerter og bedre kosthold, livsstil og holdning for å hindre fremtidig smerte.

Advarsel

Selv om noen leger anbefaler smertestillende for isjias, noen av disse kommer med uønskede bivirkninger. Det er ingen skadelige bivirkninger med akupunktur.

Time Frame

Isjias en tendens til å løse på egen hånd og er ikke livstruende. Imidlertid kan akupunktur bidra til å lette smerten og fremskynde prosessen med utvinning.

Chiropractic Isjias Behandling

Isjias smerte er smerter i hoftenervene, den lengste og tykkeste nerve i det menneskelige legeme. Denne nerve går fra den nedre tilbake ned gjennom begge ben. Når nerve er i klem eller betent, kan en person oppleve sterke smerter. Den "Journal of American Chiropractic Association" sier et betydelig antall kiropraktikk pasienter klager over isjias smerter. Ubehandlet isjias kan føre til redusert muskelstyrke, nedsatt muskelstørrelse og problemer med å gå. Kiropraktorer bruke en rekke av behandling for isjias smerter.

Spinal Justeringer

En rygg justering er en type prosedyre kiropraktor bruker for å korrigere feiljustert virvler som ofte bidrar til inflammasjon og smerte forårsaket av isjias. Chiropractic omsorg er vanligvis sentrert rundt spinal justeringer. Pasienten ligger på en spesiell bord som kan rotere opp og ned, og kiropraktoren gjelder både sterke og milde støt og press på ryggraden. Målet med justeringen er å redusere presset på isjiasnerven og forbedre spinal funksjon samtidig redusere smerte forårsaket av betennelse.

TENS

TENS er transkutan elektrisk nervestimulering, og kiropraktorer bruker ofte denne behandlingen for isjias smerter. TENS-enheten sender milde elektriske strømmer i smerteområdet gjennom elektrode patcher. Legen kan justere gjeldende intensitet i henhold til smertenivået. TENS er en smertefri prosedyre som kan redusere hevelse og spasmer fordi det hjelper kroppen til å produsere mer endorfiner, som er naturlige smertestillende midler i kroppen. Det er små, bærbare TENS enheter tilgjengelig for hjemmebruk, men pasienter bør rådføre seg med lege for å finne den riktige innstillingen til å bruke.

Ultralyd

Ultralyd behandling øker blodsirkulasjonen, noe som hjelper med smerte, hevelse og betennelse forårsaket av isjias. Med ultralyd behandling, høyfrekvente lydbølger produsere skånsom varme som trenger dypt kroppsvev. Legen eller hans terapeut vil først gni en gel på huden og deretter gni ultralydproben over smertefulle området ved hjelp av milde, sirkulære bevegelser. Legen kan justere frekvensen av de lydbølger i henhold til pasientens hofte mengden av smerte.

Andre Chiropractic behandlinger

Kiropraktorer også bruke is eller kaldt terapi for noen sciatic smerte. Ved å bruke en ispose til det smertefulle området, kan legen redusere betennelse mens lammende smerte på samme tid. Kiropraktorer sier denne type behandling som fungerer best umiddelbart etter at pasienten opplever sterke smerter. Massasje er noen ganger brukt i forbindelse med andre behandlinger. I tillegg, når pasienten har opplevd noen lettelse, vil mange kiropraktorer foreslå en rehabiliterende treningsprogram for å få personen i gang igjen.

Advarsel

Kiropraktorer si når smertene ikke avtar etter flere uker med konservativ behandling, krever pasientens tilstand ytterligere etterforskning. Bildediagnostikk, som røntgen, CT scan og MR bør brukes for å utelukke andre enn isjias forhold. Pasienten trenger å omfatte medisiner og kanskje får epidural steroid injeksjon i behandlingsplanen.

Herbal Isjias rettsmidler

Isjias er smerte som går gjennom nedre del av ryggen, bekkenet og baksiden av bena langs veien av isjiasnerven. De fleste mennesker som opplever isjias finner at smertene kommer og går. Det er ingen medisinsk kur for isjias, og behandling fokuserer vanligvis på å redusere smerter og betennelser. Mange velger å ta en helhetlig tilnærming til isjias behandling. Urter har blitt brukt over hele verden i århundrer for å avlaste rygg og leddsmerter og redusere hevelse.

Velge og Innhenting Urter

Urter kan kjøpes på nesten alle helsekost butikk eller ernæring butikken, men de ferskeste og mest potente urter vanligvis kommer fra holistisk helse butikker. Mange forskjellige typer urter kan bidra til å redusere smerte, hevelse og muskelkramper assosiert med isjias, og du må kanskje prøve mer enn én urt å finne ut hva som fungerer best for deg. Noen urter har potensielt farlige bivirkninger og bør ikke blandes med andre medisiner, så det er alltid lurt å sjekke med legen din før du begynner noen urte behandling. Noen urter, for eksempel Jamaica dogwood og kinesisk kvann, er ikke anbefalt for gravide eller mødre som ammer. Winter olje kan være giftig ved svelging. Willow bark inneholder salicin (urte aspirin), som kan forårsake gastrointestinale problemer og magesår. Hayseed og willow bark har begge blitt anerkjent av Kommisjonen E, en gruppe av urtemedisin eksperter valgt av det tyske motstykket til FDA, som effektive smertestillende midler.

Hvordan bruke urter

De fleste urte isjias behandlinger medføre inges urter i sine rå form, drikker te eller andre drikker som inneholder urter eller søker urter eksternt i form av salver, omslag, gnir eller bad. Jamaican dogwood inntatt i sin rå form tre ganger om dagen kan bidra til å gjøre isjias smerter håndterlig og redusere spasmer. Raw gurkemeie har vært brukt i Asia i århundrer for å lindre smerte. Gurkemeie kan også blandes med melk hvis du synes det er vanskelig å få i seg rå urter. Blande gurkemeie med smør olje og hvitløk skaper en aktuell lim som kan brukes direkte på smertefulle flekker. Kinesisk kvann og willow bark er ofte brukt i te å lindre smerte og redusere muskelkramper og betennelse. Winter olje og Johannesurt olje gnidd på berørte områder kan bidra til å redusere hevelse og smerte. Kamille te brukes lokalt også har smertestillende egenskaper. Sennep olje og hvitløk blandes sammen gjøre en effektiv massasje olje for isjias smerter. Hayseed brukes eksternt i form av et bad eller kompress kan bidra til å lindre smerte også.

Herbal Behandling for isjiasnerven Pain

Urtemedisiner spille en avgjørende rolle i alternativ isjias behandling. Mange tradisjonelle medisiner har blitt opprettet fra urter og naturlige produkter og deretter modifisert for masse kommersiell produksjon. Urter for isjias er generelt ansett som trygt, og hvis tatt i de foreskrevne mengder fører ikke til noen store komplikasjoner. Urtene er beskrevet nedenfor i ulike former er anbefalt for behandling av isjias.

Djevelens Claw, Oil of Winter og St. Johns Wort

Urten Djevelens klo er ofte anbefalt for behandling av leddgikt smerte og kan hjelpe med smerter fra isjias. Djevelens klo røttene blir tørket og gjort om til kapsler, tabletter og ekstrakter sammen med salver for ekstern applikasjon. Drikk te laget av djevelens klo for å lindre sciatic smerte.

Masser noen dråper olje av vinter som har vært blandet med 1 ss. mandelolje inn i områder berørt av isjias. Olje av vinter er mye brukt til å behandle leddgikt og såre verkende muskler.

St. Johns wort er tilgjengelig i olje form og kan bli massert i det berørte området spesielt før du tar kvelden. Det bidrar til å lindre smerter og spenninger i musklene.

Kamille og gurkemeie

Drikk kamille te for lindring av Isjias symptomer. Den kan også brukes som en lokal applikasjon på det berørte området. Legg 10 til 20 dråper av kamilleekstrakt i vann og drikke for lindring av symptomer.

Gurkemeie er en svært populær urt for behandling av alle typer skader sammen med healing sår, lettelser isjias og generell smertebehandling. Ta på daglig basis ved å blande noen rå gurkemeie i melk og drikker blandingen. Gurkemeie er også ganske effektiv som en lokal applikasjon for behandling av isjias. Kombiner med mandelolje og massere forsiktig inn de berørte vev.

Jamaicanske Dogwood, Sennep olje og hvitløk

Ta mellom 2 og 4 g av tørket rot av Jamaicanske dogwood å avlaste smertefulle symptomer på isjias. Denne urten bør ikke tas av kvinner som er gravide eller ammende.

Plasser noen hvitløk pods inn noen ts. sennep og varme opp til hvitløk har brent. Avkjøl, bland sammen og gjelder for det berørte området. Massere området for å lindre sciatic smerte.

Kombiner disse naturmidler med trening, kosthold, massasjeteknikker og over-the-counter medisiner for å lindre smerten av isjias. Spør legen din hvis du opplever pågående smerte for en effektiv behandling plan.

Isjias og ernæring

Det er unektelig at et riktig kosthold kan holde kroppen fungerer som den skal. Så det er ikke overraskende at leger tror at riktig ernæring kan bidra til å behandle selv tilstander som isjias.

Funksjoner

Isjiasnerven renner ned langs ryggraden og inn i setet, og isjias er en tilstand som fører til intens smerte som følge av nerven som komprimeres, noe som er grunnen til at det er ofte referert til som en "klemt nerve". Typisk skjer kompresjonen Hovedårsaken til komprimering av denne nerven er via en svulmende disk langs ryggraden.

Ernæring

Hva du spiser kan ha en direkte innvirkning på din isjias. For eksempel, behandlet og junk mat lastet med sukker og salt vil bare forverre eller forlenge isjias og gjør kroppen mer mottakelig lider en gjentakelse. Matvarer som bidrar til å bekjempe betennelser inkluderer avokado, tomater, brokkoli, hvitløk, cayennepepper, gurkemeie, mandler, fisk og valnøtter.
I tillegg til riktig ernæring, kan trene og stretching også bidra til å lindre isjias smerter.

Betydning

Isjias er mer sannsynlig å påvirke folk som jobber i yrker som krever løfting, bøying og kronglete. Følgelig lære den riktige måten å løfte, kan vri og bøye redusere risikoen for ny skade.

Betraktninger

Når folk vurdere å behandle sine smerter de vanligvis tenker på medisiner i stedet for mat. Men maten vi spiser om og om igjen til slutt enten svakere og mer utsatt for sykdommer eller sterkere.
Sammen med endringer i kostholdet bør isjias behandles med is og varme rotasjoner, så vel som ibuprofen.

Advarsel

Hvis kosthold endringer og hjemmesykepleien ikke bidra til å redusere isjias smerter bør du søke medisinsk hjelp for å avgjøre om det er en en mer alvorlig underliggende årsaken.

Isjias Øvelser

Isjias er en gruppe av symptomer forårsaket av irritasjon av isjiasnerven. Smerte kan oppleves hvor som helst fra den lave tilbake til hælen av foten. Isjias øvelser er spesifikke bevegelser og aktiviteter for å redusere smerte og dysfunksjon forårsaket av en skade eller problem knyttet til isjiasnerven.

Hva er Isjias?

Isjias er et begrep som refererer til symptomer som indikerer et problem med isjiasnerven. Isjiasnerven går fra lav tilbake til den bakre nedre delen av benet. Isjias oppstår når isjiasnerveroten er komprimert eller klemt som en følge av en skade, plutselig vridning bevegelse eller tilstedeværelse av problemene i ryggraden, slik som en utbuling eller prolaps av en ryggplate. En herniated plate er utspringet på platen ut av ryggvirvel plass.

Isjias symptomer

Symptomer på isjias er smerter som kan stråle ut fra den lave ryggen, i baken og ned bakre beinet til fots eller hæl. Smerte kan være alt fra nummenhet og prikking eller brenning til en skyting smerte. En generell svakhet i benet og foten kan også oppleves. Denne smerten og dysfunksjon blir vanligvis sett på en side av kroppen.

Isjias Behandling

Isjias vanligvis går unna uten inngrep, men siden det er en indikasjon på et problem, er det viktig å finne årsaken bak dette nerve smertesyndrom å hindre fremtidige tilfeller av smerte.

Standard behandling for isjias omfatter kontroll av betennelse eller hevelse som kan trykke på nerven, og teknikker for å redusere muskelspenninger forårsaker begrensning av nerve. En restrukturering av daglige aktiviteter som søvn stillinger eller hyppig giring med lengre statiske stillinger kan bidra til å lette ubehag.

Isjias Øvelser: Strekker

Isjias øvelser, inkludert en strekk rutine, er viktig for å lette symptomene og hindre fremtidig smerte. For å strekke isjiasnerven og slipp muskelspenninger som kan legge til nerve irritasjon, ligge på ryggen og få kneet til brystet. Dette vil strekke rumpe muskler. Når setemuskelen slapper av, sakte skifte kneet mot motsatt skulder og hold noen sekunder.

Isjias Øvelser: Styrking

Styrking ryggen er en viktig del av å lindre og forebygge smerter. Begynn med å ligge flatt på magen i opptil fem minutter. Når dette blir lett, gå videre til hviler på albuene. For å øke tilbake styrke, opprettholde din posisjon på magen og klapper hendene bak hodet. Løft hodet og brystet opp fra gulvet i en langsom, kontrollert måte.

Isjias Knee Pain

Smerter i kneet ikke alltid har sine røtter i kneet selv. Komprimering av isjiasnerven, som starter i den nedre del av ryggen, kan være ansvarlig for det ubehag.

Fakta

Med en diameter på størrelse med en finger, er isjiasnerven den største nerve i det menneskelige legeme. Den begynner på fjerde og femte lumbale vertebra i korsryggen og strekker seg ned gjennom beinet mot føttene.

Symptomer

Når isjiasnerven blir komprimert, kan det føre til smerter å stråle fra korsryggen gjennom baken og nedover beinet til under kneet, noen ganger også så langt som stortåen. Smerten kan være kjedelig, skarp, eller brenning, og vanligvis intensiverer når du lener deg fremover anstreng, eller hoste. Sciatic knesmerter kan bli følt i front av kneet eller ned på baksiden av leggen.

Årsaker

Alle isjias, inkludert smerte i kneet, er forårsaket på grunn av kompresjon av den skiatiske nerve. Dette kan være på grunn av en skiveprolaps eller brudd. Selv noe så uskyldig som å sitte på en tykk lommebok kan forårsake tilstanden å utvikle.

Behandling

Selv om smertene kan bli følt i kneet, kan kilden til komprimering være hvor som helst langs nerve. Når de mer alvorlige årsaker er utelukket, er mest isjias behandles med fysioterapi og stretching.

Betraktninger

Det er viktig å ha en lege diagnostisere tilstanden. Den isjias knesmerter kan faktisk være en herniated plate, leddgikt, bursitt, eller til og med irritabel tarm syndrom.

Hva er uutholdelig Left Leg Pain?

Hva er uutholdelig Left Leg Pain?


Intraktabel smerte refererer til en form for smerte som ikke svarer godt til typiske medisinske prosedyrer for å lindre den. Når intraktabel smerte oppstår i bena, kan det tyde på et større medisinsk problem. Det er to primære behandlinger som er utviklet for å prøve å avlaste problematiske smerter.

Isjias

Isjias oppstår når isjiasnerven blir betent. Smerte forårsaket av denne inflammasjon passerer gjennom setet og beveger seg inn i den dype vev i låret. Dette kan være en kilde til problematiske smerter i venstre ben. Isjias behandles vanligvis ved å hvile for å tillate betent nerve å roe ned. Hvis dette ikke fungerer, så mer intensive behandlinger kan være nødvendig.

Spinal stenose

Spinal stenose er en tilstand som fører til at spinalkanalen til smale, legger press på nervene. Dette kan føre til problematiske venstre ben smerter. Spinal stenose er forårsaket av en rekke andre tilstander, blant dem Pagets sykdom og fluoridosis, forårsaket av for mye fluor i kroppen. Spinal stenose kan behandles med hvile, anti-inflammatoriske medisiner, smertestillende, epidurals, en ryggvarmer og til slutt mindre trening.

Multippel sklerose

Multippel sklerose (MS) kan forårsake intraktabel smerte i venstre ben ved å bevirke muskel svinn på grunn av manglende bruk. Dessuten er en av symptomene på MS er en konstant, brenn intraktabel smerte som oftest forekommer i bena. MS kan også føre til smertefulle muskelspasmer i bena. Den uløselige leg smerte er vanligvis nevrologiske (å gjøre med hjerne, ryggrad og nerver) og er noen ganger behandlet med bruk av antidepressiva. Legemidler som karbamazepin blir ofte brukt til å behandle spasmer også.

Idiopatisk Transient osteoporose

Idiopatisk transient osteoporose er en form for ben og hoftesmerter vanligvis sett hos unge til middelaldrende pasienter som er aktive. Den er preget av en intraktabel smerte i venstre og / eller høyre ben som forverres når bærer vekt eller roterende hofteleddet. Idiopatisk transient osteoporose er vanligvis behandles med smertestillende og fysioterapi.

Intraktabel smerte som et symptom

Intraktabel venstre ben smerte kan også være et symptom på en rekke andre forhold, for eksempel ondartet bein kreft, degenerative skoliose og osteomalasi. Når dette er tilfelle, bør minske smerten som tilstanden slik at den blir behandlet.

Spinal Cord Stimulering

Hvis andre behandlinger for problematiske venstre ben smerte har mislyktes, kan legen din vil prøve ryggmargen stimulering. I denne behandlingen en elektrode er festet til den nedre ryggrad. Elektrisk stimulering sendes gjennom denne elektrode blokker nervene der fra sender smertesignaler opp til hjernen. Dette kan bidra til å avlaste intraktabel smerte.

Intraspinal Morphine System

Intraspinal morfin er en relativt nylig utviklet behandlingen brukes til å avlaste benet intraktabel smerte som kan benyttes dersom ryggmargsstimulering ikke har hatt den ønskede effekt. Morfin er injisert i opiatreseptorene i den nedre ryggen, igjen å blokkere smerte signaler som sendes fra benet til hjernen.

Hva er behandlingen for isjiasnerven Skade på Back?

Mange mennesker lider ryggsmerter på grunn av skade på isjiasnerven, som er den største nerve i kroppen. For mange av dem, skaden til slutt helbreder på egen hånd, men smertene må behandles og forvaltes under healing prosessen. Avhengig av alvorlighetsgraden av smerte, eksisterer det en rekke behandlingstilbud, alt fra i-hjem med over-the-counter narkotika, til poliklinisk med reseptbelagte legemidler - eller noen ganger kirurgi som en siste utvei.

In-Home

Hvis ryggsmerter er utholdelig, men griner, kan et par ting gjøres hjemme og være mye rimeligere enn å gå til en lege. Prøv først glasur området midlertidig for de første 48-72 timer, og ved hjelp av varme fra da av. Du kan ta over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen som Advil eller paracetamol som Tylenol. Når du sover, er den beste posisjonen fosterstilling, å plassere en pute mellom bena. Hvis det er for ubehagelig å sove på din side, lå på ryggen med pute plassert under knærne.

Resepter

Før ty til kirurgi, leger ofte foreskrive sterke smertestillende for å hjelpe en pasient håndtere smerte nok til å være i bevegelse og gjør fysioterapi. Noen ofte foreskrevet medisiner som hjelper lindre stikkende smerter rundt isjiasnerven inkluderer fenytoin, karbamazepin, eller trisykliske antidepressiva som amitriptylin.

Injeksjoner

I noen tilfeller kan legen foreslå bruk av epidural steroidinjeksjoner for isjias behandling og smertebehandling. Disse injeksjoner arbeide mer effektivt å redusere betennelse rundt isjiasnerven fordi medisinen injiseres direkte til det smertefulle området. Effekten av denne type injeksjon kan vare alt fra noen uker til et år og kan bedre la pasienten trene og utføre fysioterapi.

Selv ikke en injeksjon per se, acupunture hjulpet mange mennesker som lider av isjias. Akupunktur er en behandling hvor meget tynne nåler er satt inn i huden i og rundt området av smerte og blir stående på plass i opp til 30 minutter. Denne formen for behandling er godkjent av USFDA som en behandling for ryggsmerter.

Fysioterapi

I de fleste tilfeller av ryggsmerter forårsaket av skade på isjiasnerven, er fysioterapi anbefales fordi regelmessig bevegelse og mosjon er nødvendig å styrke og reparere de lave ryggmuskulaturen. Regelmessig trening kan hjelpe pasientene kommer seg raskere når de blir slått med en blusse opp. Lav effekt øvelser som turgåing, svømming eller gjør lett aerobic aktivitet er vanligvis en del av en fysisk terapi regime.

Kirurgi

I noen tilfeller av ischias, operasjonen er den siste utvei tatt i et forsøk på å behandle tilstanden med hell. Det er to vanlige operasjoner; mikrodiskektomi eller microdeceompression, og en lumbal laminektomi. Mikrodiskektomi utføres når smertene skyldes en herniated plate, og omfatter fjerning av en slik plate. Spinal laminektomi er vanligvis bare utføres hvis pasienten ikke er i stand til å være aktive og innebærer fjerning av det meste av den benete buen av en ryggvirvel.

Hvordan behandle Isjias

Hvordan behandle Isjias


Isjias er vanligvis behandles med egenomsorg metoder. Du må følge legens råd og følge hans behandling plan regelmessig. Hvis helst symptomene blir verre - du mister tarm eller blære-kontroll, eller har feber av ukjent årsak - ta kontakt med lege umiddelbart.

Bruksanvisning

Unn betennelsen med kalde omslag. Isposer innpakket i et håndkle plassert på området av smerte i opptil 20 minutter flere ganger om dagen bidra til å redusere betennelse. Denne behandlingen er spesielt gunstig for de første 48 timer med smerte.

Påfør varme etter de første 48 timer til området av smerte. 20 minutters anvendelser av varme flere ganger om dagen, eller vekslet med kalde omslag er effektiv.

Ta medisinen din. Legen din kan foreskrive eller anbefale smertestillende medikamenter for å bidra til å redusere smerte, slik at du kan administrere daglige aktiviteter og terapi. Følge hans ordrer nøye.

Strekk de berørte musklene. Ikke sprette, rykk eller vri mens du strekker. Puste normalt gjennom tøyningsøvelser. Din fysioterapeut eller lege kan lære deg de mest fordelaktige strekninger.

Fortell legen din hvis du ikke blir bedre i løpet av noen uker. Selv om isjias ikke kan bli helt borte, bør du føle deg litt bedre. Hvis du ikke er bedre, eller er verre, kan legen ønsker å bruke en smertestillende eller kortikosteroid injeksjon for å kontrollere smerter og betennelser.

Spør legen din om kirurgi hvis du opplever inkontinens, betydelig svakhet eller en økning i symptomer. Selv om du kanskje føler deg bedre raskere etter operasjonen, du smerter kan gjenta seg over tid og eventuelle degenerasjon kan fortsette.

Laser behandling for Isjias

I 2002, US Food and Drug Administration (FDA) godkjente bruken av lavt nivå lasere som en trygg og effektiv behandling for midlertidig smertelindring. Laserbehandling er nå brukt til å behandle isjias, en tilstand som forårsaker smerte, prikking og nummenhet i baksiden av bena.

Signficance

Den isjias nerven er den lange, store nerve som reiser hele veien ned på baksiden av beinet til foten. Når dette nerve er berørt, skadet eller ikke fungerer som den skal, blir isjias tilstand smertefullt nok til at det forstyrrer en persons livskvalitet. Heldigvis kan laserbehandling lindrer denne smerten.

Low Level Laser Therapy

Lavt nivå laser terapi (LLLT) brukes til å lindre smerter forårsaket av isjias. Denne behandlingen er smertefri, har ingen nedetid og ingen bivirkninger.

Slik fungerer det

I motsetning til mange andre laser behandlinger, betyr LLLT ikke bruke termiske (varme) lasere. I stedet er infrarød eller nær-infrarødt lys fra en overhead eller en håndholdt enhet til dypt trenge inn i vev av det berørte området. Den lette, utløser en autoimmun respons i kroppen, stimulerer de skadede celler og fremmer hurtig helbredelse og reparasjon.

Fordeler

LLLT reduserer akutte smerter av isjias på en rask, enkel prosedyre. Bruken av laser lysstråler stimulerer nervefunksjon og øker blodtilførsel til benet. Immunsystemet blir stimulert, og sår leges raskere.

Effektivitet

Chiroweb.com rapport om lavt nivå laser behandling for smertelindring inkluderer resultatene fra en studie hvor 4000 pasienter med kroniske eller akutte smertetilstander brukes LLLT, og mer enn 80 prosent rapporterte en betydelig forbedring i smerte og betennelser.

Ulemper

Spine-health.com rapporterer at lllt har noen ulemper, hvorav den ene er antall behandlinger som kreves for å gi fullstendig lindring --- vanligvis alt fra åtte til 30 behandlinger utført to til fire ganger per uke, avhengig av alvorlighetsgraden av smerte. Spine-health.com sier også at eldre skader kan bli forverret av LLLT men at dette vil vare bare et par dager.

Fysioterapi & Behandling for Isjias

Fysioterapi & Behandling for Isjias


Fysioterapi, også kjent som fysisk terapi, kan være effektive i behandling av ischias. En fysioterapeut kan hjelpe en person overvinne smerten, øke sin mobilitet og få dem å fungere normalt igjen.

Definisjon

Isjiasnerven går fra ryggmargen, forbi rumpeballe og ned på baksiden av hver etappe, ifølge Mayo Clinic. Isjias er smerte langs banen til denne nerve, ofte i bena. Det er ofte tegn på en annen tilstand, for eksempel en disk brokk.

Behandling

En fysioterapeut vil vanligvis anbefale at en person tar anti-inflammatoriske medisiner for isjias, som bidrar til å kontrollere betennelser og smerter. De vil gradvis introdusere pasienten til grunnleggende stretching og styrketrening som øker stabiliteten i ryggraden.

Andre typer behandling

Andre behandlinger for isjias i fysioterapi inkluderer varmepakninger for de første dagene og tilbake bukseseler, som kan lindre isjias smerter ved å forbedre holdning.

Fordeler

Fysioterapeuter kan hjelpe en person presse sin grense, og overvinne smerte og mobilitet problemer med isjias. De ofte hjelpe eldre mennesker leve selvstendig etter en skade som forårsaker isjias.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for vinne sciatic gjennom en fysioterapeut. Imidlertid kan en persons utvinning fra isjias bli fremskyndet gjennom fysioterapi.

Hvordan behandle Isjias i knærne

Isjias er et symptom som beskriver smerter nedover baksiden av leggen. Det kan føles på ulike måter, blant annet skyting smerter, nummenhet og prikking i beinet, muskelsvakhet og vanskeligheter med å gå. Det er et symptom på en annen medisinsk tilstand som oppstår når det er skade eller press på isjiasnerven, ifølge National Institutes of Health (NIH) (Ref. 3). Fordi den store nerve styrer musklene på baksiden av kneet, kan smerte bli følt det. Det kan være forårsaket av piriformis syndrom, der isjiasnerven blir klemt av muskelen som går fra bunnen av ryggraden til ytre hoftebenet. Det kan også være en betingelse i korsryggen, for eksempel en herniated plate. Heldigvis finnes det mange måter å behandle smerte isjiasnerven (Ref. 1).

Bruksanvisning

Treat isjias i knærne med egenomsorg, som akutt smerte vil ofte reagere. Bruk is og varmepakninger på de berørte områdene. Prøv enkle strekninger og øvelser for å lindre smerten. Disse midler kan hjelpe, men hvis smertene vedvarer og blir mer alvorlige, er det en god idé å konsultere legen din (Ref. 1).

Ta over-the-counter anti-inflammatorisk narkotika, for eksempel ibuprofen, paracetamol eller naproxen. Disse kan bidra til å redusere betennelser og lindre smerte. Hvis smertene ikke avtar, kan legen anbefale en reseptbelagt legemiddel. En muskelavslappende kan hjelpe med muskelkramper, eller antidepressiva kan være nyttig i å stoppe smerte signaler fra å nå hjernen din (Ref. 1, 2).

Har du en epidural steroid injeksjon administreres dersom legen anbefaler det. En kortikosteroid injeksjon reduserer betennelse rundt nerve, men noen undersøkelser viser at det er bare nyttig for kortsiktig lindring (Ref. 2).

Prøv fysioterapi, spesielt hvis du har en herniated plate forårsaker isjias. Det finnes ulike behandlinger du kan motta fra en fysioterapeut, som for eksempel massasje, varme og is terapi og et metodekall transkutan elektrisk nervestimulering (TENS). I denne behandling, sender en enhet en elektrisk strøm til å stimulere musklene, noe som reduserer muskelspasmer (ref. 1).

Din terapeut vil også hjelpe deg med å utvikle et rehabiliterings treningsprogram, inkludert cardio og styrke. Trening er vanligvis avgjørende for en full gjenoppretting (Ref. 1, 2).

Begynn alternative behandlingsformer, som mange pasienter sier har vært ganske gunstig. For å hjelpe din isjias i knærne, kan du prøve akupunktur. Denne kinesisk medisinsk tilnærming innebærer fine nåler settes inn i kroppen for å gjenopprette en energistrøm gjennom kroppen din og helbrede smerte. Du kan også prøve å gjøre yoga. Ifølge Kamiah A. Walker, av SpineUniverse, kan yoga virkelig hjelpe hvis piriformis syndrom er årsaken til isjias. Det kan hjelpe å strekke muskelen (Ref. 1).

Tenk chiropractic omsorg for behandling av isjias. I tillegg til lignende metoder som brukes av en fysioterapeut, en kiropraktor bruke spinal manipulasjon å omstille ryggraden. Forskyvning kan forårsake dine symptomer (Ref. 1).

Hvis du har en ekstremt alvorlig sak som forårsaker du å være svak, spør legen din om kirurgi alternativer. Ryggraden kirurgi kan være nødvendig hvis smertene blir verre. En vanlig operasjon er en discectomy, som er en fjerning av en skiveprolaps som er sammenpressing av den skiatiske nerve (Ref. 1).

Hint

  • Hvis du kan finne årsaken til Isjias symptomer i knærne, i de fleste tilfeller kan du med hell behandle det og fullt igjen, ifølge NIH (Ref. 3).
  • Det er mulige komplikasjoner hvis isjias i knærne ikke er behandlet. Du kan miste en del av beinet bevegelse eller følelse i bena (Ref. 3).

Drug Behandling av Isjias

Isjias er ikke en tilstand-og-av-seg selv, men er i stedet et begrep som refererer til de symptomene som oppstår når isjiasnerven blir skadet. Begrepet refererer til smerter, prikking, svakhet, nummenhet eller smerte oppleves i ett eller begge bena når isjiasnerven blir skadet. Behandlinger inkluderer smertestillende medikamenter for å behandle isjias, og fysioterapi eller kirurgi for å behandle den underliggende årsaken til symptomene.

Årsaker til Isjias

Isjiasnerven er en nerve plassert på baksiden av benet. Det gir følelsen til kneet, leggen, lårene, og fotsålene. Isjias kan være forårsaket av skade på denne nerven. Skade kan oppstå som et resultat av en skade, (inkludert en bekkenbrudd eller annen skade på bekkenet) en degenerativ sykdom disk, en skiveutglidning en tumor, eller spinal stenose.

Symptomer på Isjias

Symptomer inkluderer smerter, smerter, prikking, (i ett eller begge ben) og i noen ekstreme tilfeller, vanskelig å bevege kneet eller beinet. Smerte kan være lokale for ett ben, eller til den ene side av et ben, kalv, hofte eller fot, eller det kan strekke seg til begge ben. Smerten kan være verre når du sitter, står, hoste, le, nyse, gå eller bøye. Smerte kan også intensivere om natten.

Behandling

Isjias kan løse seg selv uten behandling, dersom den underliggende skade på isjiasnerven var mindre, og hvis symptomene er mindre. Fysioterapi kan også bidra til å løse den underliggende årsaken til nerveskader, som vil føre til en avslutning av isjias. Men hvis årsaken til nerveskader er betydelig eller vedvarende, vil den underliggende årsaken må behandles for å kurere isjias. Dette kan innebære injeksjoner for å redusere betennelse rundt isjiasnerven, eller kirurgi for å reparere gled disker eller legioner som legger press på nerven. Fordi isjias selv refererer til symptomene, og ikke den underliggende årsaken, innebærer behandling av isjias bruk av smertestillende eller steroider for å lindre smerte.

Narkotika Therapies

Vanligvis legemidler som brukes til å behandle isjias er stoffer som bidrar til å håndtere smerte. Analgetika eller smertestillende, er vanligvis den første behandling anbefales. Disse inkluderer over skranke medisiner inkludert Acetaminophens (som Tylenol) eller NSAIDS (non-steroide anti-inflammatoriske medisiner som aspirin).

Stikkende smerter kan kreve mer ekstreme former for smertestillende. Disse smertestill inkluderer karbamazepin, fenytoin, eller trisykliske antidepressiva. Formålet med hver av disse medikamentene er å redusere smerten assosiert med isjias, ikke til å behandle det underliggende skade på isjiasnerven.

Prognose

Vanligvis, hvis årsaken til isjiasnerven skaden er diagnostisert og behandlet på riktig måte, er full gjenoppretting sannsynlig og isjias vil forsvinne. Imidlertid, hvis den underliggende årsaken til isjias ikke er behandlet og herdet, kan vedvare isjias og bli verre.

Calf Behandling for Isjias Pain

Isjias smerte kan påvirke kroppen fra korsryggen til kalver, og skaper en kjedelig, gnagende smerte eller skarp, ødeleggende smerte som gjør det umulig å flytte. Isjiasnerven er den lengste nerve i kroppen, som løper fra det nedre ryggraden ned på baksiden av benet inn i hver tå. Hvis det blir betent eller irritert, kan smerten manifestere seg i en hvilken som helst del av den nedre halvdel av kroppen. Det er oftest forårsaket av en herniated plate eller annet spinal tilstand.

Erkjennelsen Isjias Pain

Siden isjiasnerven strekker seg over en så stor del av kroppen og påvirker en rekke kroppssystemer, er det overraskende isjias smerte blir ofte beskrevet forskjellig fra person til person. Noen mennesker med isjias smerter rapport skarpe smerter som kommer i korsryggen og reise inn i ben og føtter. Nummenhet og prikking rapporteres ofte med denne typen smerte. Andre rapporterer om en bankende smerte, enten lokalisert eller generell, sentrert på noen del av underkroppen.

Kalv sårhet er vanlig, men ofte feildiagnostisert, forårsaker en forsinkelse i riktig behandling. Isjias bør vurderes som en mulig årsak til kalv smerter som ikke går bort i løpet av en rimelig tid for en forstuing å helbrede. Hvis smerten er alvorlig, se en lege for aggressiv behandling.

Medisin

Når det er fastslått at Isjias er kilden til kalv smerte, ta flere skritt for å redusere umiddelbar betennelser og hindre fremtidige problemer. Over-the-counter-medisiner som ibuprofen, paracetamol eller aspirin kan bidra til å helbrede betennelser og lindre smerten.

Fysisk Calf Treatment

Den vanligste fysiske anbefaling for isjias er yoga. Yoga strekker kroppen og forbedrer fleksibilitet og styrke, oppnå langsiktig lettelse. Det er ikke en umiddelbar kur, denne metoden vil ta tid og tålmodighet til å produsere betydelige fordeler.

Praktisere yoga for smertelindring adresser tre viktige spørsmål, irritasjon til nerve i seg selv, riktig justering av muskler og muskel condition for å styrke disse musklene for å hindre ytterligere skade. Det kan ta seks måneder til et år å fullstendig helbrede denne type skader ved hjelp av yoga, men fordelene er mange. I tillegg til smertelindring og forebygging, øker yoga blodstrøm og generelle helse og velvære, og kan resultere i redusert sjanse for hjertesykdommer, mental degenerasjon og fysiske evne som du blir eldre.

Medical Solutions

Vertebral aksial dekompresjon (VAX-D) er en tradisjonell form for behandling innebærer bruk av en trekk-tabellen for å skille platene fra ryggvirvler, slik at en komprimert plate for å gå tilbake til sin stilling.

Det er også en veldig ny type terapi, intro discal electrothermy, eller IDET, som varmer opp platen å tørke den ut. Når en plate sitter herniated, sveller den med vann og presser på nerven. Naturlig tørking av platen kan ta måneder, men IDET tar bare ca 15 minutter.

Den siste utvei er en operasjon for å fjerne eller reparere deler av herniated plate, men denne typen kirurgi kan gi uventede resultater og er ikke anbefalt i de fleste tilfeller.

Hvordan behandle Isjias isjiasnerven Pain Naturligvis med Herbal eteriske oljer

Hvordan behandle Isjias isjiasnerven Pain Naturligvis med Herbal eteriske oljer


Isjiasnerven smerte kan lindres ved hjelp av urte eteriske oljer. Isjias (klemt nerve) er en smertefull tilstand fra en komprimert isjiasnerven. Behandle en klemt nerve (isjias) naturlig å bruke disse essensielle oljer.

Bruksanvisning

Unn sciatic nerve smerte ved å bruke olje av vinter lokalt på klemt nerve området. I boken: "The Green Pharmacy Herbal Handbook" (Se Resource # 1 nedenfor) forfatterne identifisere en anti-inflammatorisk stoff som heter metylsalisylat som bidrar til å lindre smerte og hevelse assosiert med isjias.

Påfør cayenne tilført olje lokalt til området berørt med isjiasnerven smerte. En aktiv ingrediens i denne olje, virker kalt capsaicin tilbake for å tilveiebringe smertelindring fra isjias (Se Resource # 2 nedenfor). En rekke naturlige kremer og linimenter som inneholder capsaicin er allment tilgjengelig.

Tynn Johannesurt olje i olivenolje eller annen transportør olje og bruke den til det berørte området for å slappe av klemt nerve. Dette er spesielt effektivt like før du går til sengs.

Påfør 2 gram til 4 gram Jamaican dogwood på området berørt av isjiasnerven smerte tre ganger per dag (Se Resources # 4 nedenfor).
MERK: Det er kontraindisert til gravide mødre så vel som de som ammer babyer.

avlaste hoftenervene smerte ved hjelp av sennep olje og hvitløk (Se Resource # 5 nedenfor). Hakk opp 3-4 fedd hvitløk i 50 gram sennep olje. Etter at hvitløk har snudd rødlig la den avkjøles og deretter massere nellik med olje på området berørt av nervesmerter.

Stimulere lokal sirkulasjon og redusere betennelse forårsaket av en klemt nerve ved hjelp av peppermynte eterisk olje. Fortynn peppermynteolje med olivenolje i en 2% løsning. Det kan også erstatte eukalyptusolje for samme formål.

Blend sort pepper olje med mandelolje i en 1% til 2% løsning og bruke den som en mild smertestillende for hoftenervene smertelindring.

Homøopatisk behandling for Isjias

Isjias er en tilstand i hvilken hoftenervene komprimeres, noe som resulterer i smerte langs nerve s pathway. Homøopatisk behandling for isjias avhenger av plasseringen og varighet av smerte, så vel som på det emosjonelle plager det fører til.

Ammonium Muriaticum

Når du sitter forverrer symptomene, som inkluderer innleide hamstrings og leggkramper, ta Ammonium muriaticum. Melancholia er ofte kombinert med trangen til å gråte. Friluft gir lindring, men symptomene forverres om natten, spesielt mellom 2 og 4 am

Colocynthis

Skyting smerter og nummenhet langs hele beinet indikerer Colocynthis. Trykk, varme og milde bevegelse lindrer symptomer som irritabilitet og forlegenhet, som forsterkes av kulde, vått vær.

Rhus Gift

Rhus Gift er foreslått når rive smerte blander seg med kalv kramper og nummenhet. Rastløshet, angst og håpløshet er de primære emosjonelle indikasjoner. Varme og fortsatte bevegelsen kan hjelpe, og den første bevegelsen etter hvile er vanskelig.

Nux Vomica

Rapid, rykninger leggkramper, sammen med stivhet og lammelser, indikerer Nux. Forstoppelse er vanlig. Varme og trykk er nyttig; Symptomene er verre med kulde. Liggende på den berørte side kan hjelpe.

Dosering

Det er alltid lurt å konsultere en profesjonell homeopathic utøveren før behandlingsstart. Vanligvis er en time dosering av 6C utgangspunktet anbefalt; Hvis symptomene vedvarer, kan ekstra doser tas, men ikke overstige 10 doser daglig.

Hvordan behandle Isjias Med Massasje

Isjiasnerven er den største nerve i kroppen din. Isjias er smerte som sprer seg fra korsryggen, gjennom setet og ned på isjiasnerven og langs baksiden av leggen gjennom kneet til stortåen. Det føles ofte verre på den ene siden av hoften. Isjias kan være forårsaket når nerve er i klem fra å sitte på en hard overflate, eller iført en stram belte; noe som kan legge press på nerve. Ofte smerten er ganske ødeleggende.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Isjias Med Massasje

•  Sitt komfortabelt på en seng, stol eller på gulvet, alt etter hva som er mest komfortabelt for deg.

Støtt korsryggen med puter eller puter.

Gni massasjeolje i de åpne håndflatene.

Bruk håndflatene og fingertuppene til lett hjerneslag området bakfra kneet til hoften. Bruk lange, glidende strøk og holde stryke mot ditt hjerte. Hold masserer for 2 eller 3 minutter.

Massasje fra hoften og ned på baksiden av kneet, følgende løpet av isjiasnerven. Gjør dette for to eller tre minutter.

Tips og advarsler

  • Følg massasje sekvensen ved å gni en isbit over det samme området eller bruke en ispose innpakket i et håndkle.
  • Du kan også arbeide isjiasnerven refleks punkter på undersiden av føttene, som er plassert langs bunnen av hver fot omtrent en tomme fra hælen.
  • Du kan også arbeide hip / sciatic nerve punkter nær anklene dine som er plassert like over ankelleddet på utsiden.
  • Ikke bruk denne massasje hvis isjiasnerven er betent.
  • Gravide kvinner bør bruke svært lett trykk når du gjør dette massasje fordi for mye press kan stimulere saphenavene som kan føre til bekkensammentrekninger.

Den beste behandling for Isjias

Isjias er en smertefull, ofte ødeleggende, tilstand som involverer nervene i korsryggen. Det er flere lag med behandling som involverer narkotika, fysisk terapi, og noen ganger kirurgi som kan lindre symptomene. Ofte er det en kombinasjon av disse tingene som gir mest lettelse.

Akutt Stage

Isjias er en tilstand der en klemt nerve i korsryggen forårsaker smerter og begrenset mobilitet. Under flare ups eller den akutte fasen, tunge muskelavslappende og smertestillende kan være nødvendig å kontrollere smerte og la fysioterapi gjøres. Ettersom dette er en noe alvorlig tilstand, bør lege kontaktes og overvåke all behandling for å sikre at du er healing og ikke ytterligere skade området. I noen tilfeller kirurgi kanskje nødvendig for å fikse de strukturelle misdannelser forårsaker nerve forstyrrelser.

Ofte smertestillende og muskelavslappende vil bli brukt godt inn i fysioterapi for å kontrollere betennelser og redusere smerte, slik at behandlingen kan gjøres i det hele tatt. Bruk av varme og is terapi for å slappe av stressede muskler forårsaket av nerveskader er ofte funnet nyttig. Is og varme terapi bør gjøres i intervaller på 20 minutter av anvendt varme eller kulde etterfulgt av minst 20 minutter av ingenting. Dette kan gjøres opp til seks ganger om dagen for å gi lindring.

Målet for fysisk terapi er å forbedre fleksibiliteten og styrken av den nedre tilbake området. Dette gjør kroppen for å bedre støtte smertefulle området og ofte slapper spente innleide muskler tillater økt bevegelsesutslag og en reduksjon i smerte. I de akutte stadier en fysioterapeut bør konsulteres for å sikre øvelsene er hensiktsmessige og effektive. I begynnelsen en viss grad av smerte mens du utfører øvelsen er å forvente, men bør vurderes av en profesjonell.

Kronisk Stage

Når isjias har flyttet inn i en kronisk tilstand trening har en tendens til å være den beste metoden for å holde bluss ups i sjakk. Igjen, målet med øvelsen er å styrke det berørte området og ta presset av de skadede nerver. Dette kan gjøres med standard vekt trening teknikker, men nyere øvelser som pilates og yoga er økende preferanse. Disse nye øvelser tilby utvalg av bevegelse styrke i motsetning til statisk styrke.

Trening i forbindelse med den periodiske bruk av medisiner og is eller varmebehandling er ofte tilstrekkelig til å kontrollere smerteepisoder. Men hvis episoder fortsetter å oppstå eller øke i smerte, bør en lege konsulteres som det strukturelle misdannelser kan ha degradert og mer aggressiv behandling som kirurgi kan være i orden.