Digidexo.com

Overaktive reflekser

Virkninger av Excess Serotonin

Virkninger av Excess Serotonin


Bilen er laget for å cruise på 70 mph. Hvis du hele tiden kjøre på 125 mph, vil bilen bli skadet og til slutt bryte ned. Beslektet med dette, hjernen fungerer best med visse nivåer av serotonin, som er et signalstoff som er involvert i søvn, minne og andre nevrologiske funksjoner. Skadevirkninger oppstå hvis for mye serotonin er til stede. Et overskudd av serotonin utvikles når serotonin selektive reopptakshemmere (SSRI) er foreskrevet. Disse legemidler brukes for å bekjempe depresjon, obsessiv-kompulsiv lidelse, panikk og bulimi, og gjør dette ved å øke serotonin i hver bane, og reseptoren i hjernen. Fordi SSRI øker serotoninnivået betydelig, kan det bli gitt ut til områder av kroppen der det ikke er nødvendig.

Symptomer som påvirker hjernen

Nevrologiske symptomer forekommer i nervesystemet, som er kommunikasjonsnettverket i kroppen. Noen av de nevrologiske symptomer på overflødig serotonin som er oppført av Mayo Clinic er som følger.

De med overskytende nivåer av serotonin noen ganger urolig eller rastløs.
Noen mennesker med forhøyede nivåer av serotonin erfaring forvirring eller hallusinasjoner.
Høye nivåer av serotonin kan produsere hypomani, som er definert som unormal spenning som er ofte preget av optimisme, overaktivitet og uvøren penger utgifter.
Enkelte føler engstelig og utvikle søvnløshet. Noen kan utvikle hodepine.

Symptomer påvirker kroppen

Kardiovaskulære symptomer er de som påvirker hjerte og bevegelse av blod gjennom kroppen. Sammen med flere andre symptomer - som skissert av Medline Plus - Følgende er et resultat av overflødig serotonin.

Noen individer opplever en forhøyet hjerterytme eller økt kroppstemperatur.
En forhøyet serotonin-nivå kan føre til raske endringer i blodtrykk.
Noen mennesker med overskytende nivåer av serotonin erfaring seksuell dysfunksjon.
De med høye nivåer av serotonin kan oppleve et tap av koordinasjon, rykninger muskler eller overaktive reflekser.
Gåsehud eller skjelving tider følge forhøyede nivåer av serotonin.
Kvalme, diaré og utvidede pupiller er noen av de mer milde symptomer forårsaket av forhøyede nivåer av serotonin.

Alvorlig serotonergt syndrom

Serotonergt syndrom er en potensielt livstruende tilstand forårsaket av et overskudd av dette kjemikaliet. Ifølge American Headache Society, migrene medisiner kombinert med vanlige antidepressiva som Celexa, Prozac, Zoloft, Paxil og Lexapro ofte føre til enkeltpersoner for å utvikle denne tilstanden. Alvorlige symptomer på serotonergt syndrom inkluderer høy feber, kramper, uregelmessig hjerterytme og bevisstløshet. Vanligvis er denne lidelsen diagnostiseres hvis tre av de nevnte symptomene er erfarne etter å ha tatt en SSRI. Selv om serotonergt syndrom vanligvis er løst innen 24 timer etter behandling, utvikler sykdommen seg raskt og fører til de berørte å bli syk svært raskt.

Matvarer med Serotonin

Serotonin er en neurotransmitter som frigjøres etter at fordøyelsen av visse typer matvarer. Det er faktisk ikke funnet i mat, men er produsert av kroppen etter visse kjemikalier slippes ut i blodbanen. Ifølge Dr. Peter Kopko, DC, aminosyren L-Tryptofan kan hjelpe kroppen produsere mer serotonin, slik at du føler deg avslappet, rolig og lykkelig.

Betydning

Serotonin er den kjemiske som regulerer følelser, og forskere ved i St. Louis Washington University mener at lav serotonin kan være årsaken til angst og depresjon. Naturlig serotonin kan bli tømt av stress i miljøet, dårlig helse eller følelsesmessige stressfaktorer, så gjør noen kosttilskudd og endringer i livsstil kan bedre humør og helse generelt. Ifølge Health Information News.com, kan organiske, ubehandlet mat som naturlig inneholder høye nivåer av aminosyren L-tryptofan, så vel som komplekse karbohydrater, øke kroppens naturlige nivåer av serotonin.

Serotonin-Økende Foods

Enkle karbohydrater som hvitt mel, godteri og kaker har de mest betydelige serotonin-boosting effekter, men effekten varer bare i omtrent to timer. Komplekse karbohydrater som poteter, ris og pasta har de lengste varige serotoninøkende egenskaper, og er blant de sunneste alternativene. Matvarer som inneholder L-Tryptofan kan også endre humøret og øke serotonin-nivået. L-Tryptofan er en byggestein for muskler og vev formasjonen, og blir omgjort til serotonin av hjernen. Foods høy i L-tryptofan inkluderer bananer, egg, fisk, hasselnøtter, oppvarmet melk, hummus, linser, tare, rødt kjøtt, sveitsisk ost, skalldyr, solsikkefrø, tofu, kalkun og yoghurt. Matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer og vitamin B6 har også vært knyttet til økt serotonin. Omega-3 fettsyrer finnes i fiskeolje kosttilskudd, og fettstoffer tunfisk, fet laks og sardiner. Kilder til vitamin B6 inkluderer avocado, kokt spinat, bakt potet, brun ris, grønne erter og grønne grønnsaker.

Effekter

Noen av effektene av å spise serotonin-økende mat inkluderer: bedre humør; reduserte cravings for karbohydrater; mer energi; følelser av ro; forbedret oppmerksomhet span; bedre søvn; reduksjon av PMS symptomer; redusert angst; og eliminering av hodepine. Effektene kan vare mellom en og tre timer eller mer etter inntak av serotonin-boosting måltid, og noen opplever mer uttalte effekter enn andre basert på kroppssammensetning, helse og ernæringsmessige behov.

Fordeler

Forskere og terapeuter som Kristen McClure LCSW har studert effekten av serotonin-induserende mat og depresjon, angst og ADD i flere år. Spise mat som øker serotonin kan redusere effekten av panikkanfall, spiseforstyrrelser, overdreven angst, nervesystemet problemer, spenningshodepine og hukommelsesproblemer. Sunn serotonin kan bedre konsentrasjon og hukommelse, regulerer det sentrale nervesystemet, bedre søvnmønster og avverge depresjon.

Advarsler

PsychCentral.com rapporterer at å spise for mange matvarer som utløser produksjon av serotonin kan være skadelig for helsen din. En tilstand som kalles "serotonergt syndrom" oppstår når for mye serotonin frigjøres i hjernen. Symptomer inkluderer tap av koordinasjonsevne, rastløshet, hallusinasjoner, økt kroppstemperatur, overaktive reflekser, diaré, kvalme og oppkast. Symptomene kan oppstå innen minutter å spise for mange matvarer eller tar kosttilskudd som øker serotoninnivået, og kan ikke avta i noen timer. Tilstanden kan være livstruende, og er mest vanlig hos personer som tar antidepressiva og SSRI-hemmere. Kan senkes serotoninnivået ved å ta muskelavslappende, redusere dosen av reseptbelagte antidepressiva og SSRI-hemmere, og redusere forbruket av matvarer som øker serotoninnivået naturlig.

Zolof bivirkninger

SSRI antidepressant Zoloft (sertralin) lindrer depresjon, panikkanfall, stress lidelser, premenstruell dysfori og obsessive-compulsive atferd ved å blokkere reopptak (reabsorpsjon) av signalstoffet serotonin i hjernen for å hindre nedgang i serotonin-nivå. Serotonin sender meldinger mellom nervene og fremmer en følelse av velvære.

CNS-effekter

Zoloft påvirker den kjemiske balansen i hjernen og kan forårsake hodepine, økt angst og uro, svimmelhet, ustø gange, sedasjon, endringer i syn, beslag, psykotiske episdoes og økt feber og hetetokter fra endringer i varmeregulering sentrum.

Suicide Risk

Zoloft kan øke depresjon og tanker om døden, spesielt for tenåringer og unge voksne, ifølge "Lippincott s Nursing Guide Drug", så overvåke nøye og bruke forholdsregler selvmords.

Urin Effects

Zoloft kan føre til seksuell dysfunksjon, inkludert redusert libido og impotens. Kvinner kan oppleve smertefull menstruasjon, vaginitt og hyppig vannlating.

Gastrointestinale effekter

Serotonin er til stede i nerver i GI-systemet, så, ifølge Drugs.com, kan Zoloft sin endring av serotoninnivået føre til kvalme, oppkast, diaré eller forstoppelse, tap av appetitt, dårlig fordøyelse, gass, svelgeproblemer og endringer i smak.

Muskel / Hjerte Effects

Serotonin sender impulser til musklene slik Zoloft kan forårsake stive muskler, skjelvinger (særlig i hender) og overaktive reflekser på grunn av økt stimulering. Zoloft kan også forårsake hjertebank og brystsmerter.

Advarsler

Zoloft kan føre til fosterskader hvis tatt under svangerskapet og kan føre til døden hvis tatt med MAO-hemmere (en annen type antidepressiva).

Zoloft kan forårsake mild (utslett, kløe) til alvorlig (hevelse, pustevansker) allergiske reaksjoner.

Ultram Ingredienser

Ultram Ingredienser


Ultram er et smertestillende brukes til behandling av moderat til alvorlig kronisk smerte hos voksne. Sin generiske navn er Tramadol, hentet fra det kjemiske navnet tramadol hydroklorid. Det er en tablett tas oralt, og en utvidet-release formelen er også tilgjengelig. De inaktive ingredienser i Ultram og generiske ekvivalenter typisk omfatte maisstivelse, laktose, hypromellose, mikrokrystallinsk cellulose, magnesium- stearat, polysorbat 80, polyetylen-glykol, natriumstivelse-glykolat og titandioksyd.

Tramadol hydroklorid

Ultram inneholder 50 mg tramadolhydroklorid, den aktive ingrediens i medikamentet. Det er en smertestillende som utfører mye som et narkotisk stoff. Extended-release Ultram er effektiv for pasienter som trenger 24-timers smertebehandling. Ifølge RxList, hvis du nylig har brukt narkotika, beroligende midler, beroligende midler, antidepressiva, gate narkotika, medikamenter for behandling av psykiske lidelser eller alkohol du bør ikke ta Ultram. I tillegg, hvis du tidligere har vært avhengig av alkohol eller narkotika, bør du ikke ta den. Som narkotika, kan Ultram bli vanedannende og kan svekke dømmekraften din. Plutselig seponering av Ultram kan føre til abstinenssymptomer som kvalme, skjelvinger, hallusinasjoner og pustevansker.

Manufacturing

Ifølge eMedTV, er de fleste av de inaktive ingrediensene i Ultram brukes som fyllstoff. På grunn av at 50 mg tramadolhydroklorid er en så liten mengde, er det nødvendig å foreta pillen stor nok for pasienten å holde og svelge. I tillegg er noen ingredienser som brukes til å belegge tablett for lettere å svelge.

Fyllstoff

De stivelses ingredienser i Ultram brukes i fremstillingsprosessen. Grain Processing Corporation viser at forskjellige stivelser brukes til jevning og forpliktende programmer samt vann absorpsjon. Personer med allergi kan ha en negativ reaksjon på tabletter som inneholder stivelse. Et eksempel er pasienter med cøliaki, en allergi mot gluten som resulterer i tarmbetennelse. Ifølge Steven Plogsted, klinisk farmasøyt, er den amerikanske Food and Drug Administration ikke så strenge om inaktive ingredienser, kalt stoffene. De diktere hvilke ingredienser kan brukes, men ikke fastsette mengde og type. Laktose, blir melkesukker og mikrokrystallinsk cellulose fra fibrøse planter også anvendes som fyllstoff.

Andre ingredienser

Titandioksyd er et mineral som brukes for hvit pigmentering av medikamentet. Hypromellose og magnesiumstearat er smøreoljer, som brukes i belegget på tablettene for lettere å svelge. Polyetylenglykol, avledet fra fett, og som vanligvis anvendes som et avføringsmiddel, så vel som polysorbat 80, et sukker, både med hjelp vannabsorpsjon.

Advarsler

Vanlige bivirkninger av Ultram og dets generiske ekvivalenter omfatter tretthet, svimmelhet, kvalme, oppkast, tap av appetitt, forstoppelse, rødme, søvnløshet og tåkesyn. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever alvorlige bivirkninger som for eksempel agitasjon, feber, rask puls, tap av koordinasjon, beslag, overaktive reflekser, besvimelse, grunne pust, blemmer rød hud utslett eller svak puls. Allergiske reaksjoner kan være elveblest, pustevansker og hevelser i ansikt, tunge, svelg eller lepper. Hvis noen av disse forekommer, søke akutt medisinsk behandling.

Virkningene av Celexa

Det generiske navnet Celexa er citalopram; den er tilgjengelig på resept bare. Celexa er en selektiv serotonin-reopptaksinhibitor (SSRI), som er en type antidepressiv, brukes for å behandle depresjon. Det fungerer ved å balansere serotonin i hjernen, noe som kan lindre dine humørproblemer. Følg alltid legens spesifikke doseringsanvisning. Vær klar over alle de mulige bivirkninger av Celexa og informere legen din dersom du opplever noen av dem.

Side Effects

Bivirkningene av Celexa kan inkludere vektendringer, urinering frekvensendringer, tretthet, søvnproblemer som søvnløshet, mild kvalme, urolig mage, luft i magen, tørr eller vassen munnen, gjesping, impotens, nedsatt libido, kaldt symptomer som sår hals, nysing og tett nese. Hvis disse bivirkningene er plagsomme, spør legen din om råd.

Alvorlige bivirkninger

I tillegg til de mer milde bivirkninger, Celexa kan resultere i mer alvorlige bivirkninger. Hvis du opplever en alvorlig bivirkning, slutte å ta Celexa og ringe legen din umiddelbart. Disse effektene inkluderer stive muskler, høy feber, svette, uregelmessig hjerterytme, skjelving, overaktive reflekser, tap av koordinasjon, kvalme, diaré, oppkast, følelse ustø, problemer med konsentrasjon, problemer med hukommelse, alvorlig hodepine, forvirring, hallusinasjoner, krampeanfall, besvimelse , grunne pust eller pustestans. Du kan også oppleve hyperaktivitet, tanker om selvmord eller skade deg selv, panikkanfall, humørsvingninger, angst, impulsiv atferd, aggresjon, fiendtlighet, depresjon og rastløshet.

Overdose

Det er mulig å overdose på Celexa. Gå til legevakten umiddelbart hvis du tror du har en overdose av denne medisinen. Tegn på overdose inkluderer kramper, koma, rask hjerterytme, svetting, svimmelhet og kvalme eller oppkast.

Interaksjoner

Avsløre alle dine medisiner med legen din for å hindre eventuelle mulige interaksjoner. Dette inkluderer reseptbelagte og reseptfrie legemidler, samt over-the-counter kosttilskudd. Legemidler som kan samhandle med Celexa inkluderer litium, karbamazepin, cimetidin, warfarin eller andre blodfortynnende, almotriptan eller andre antidepressiva. Du bør også spørre legen din før du tar noen medisiner, resept eller annen måte, beregnet for smerter, leddgikt, hevelse eller feber. Disse medikamentene er naproxen, ibuprofen, annet aspirin, etodolac, piroksikam og nabumeton. I tillegg må du ikke drikke alkohol mens du tar Celexa, da dette kan øke mulige bivirkninger. Du bør også unngå noen andre medisiner som kan gjøre deg søvnig, for eksempel kalde medisiner, sovetabletter, allergimedisin, narkotiske smertestillende medikamenter og muskelavslappende.

Pre-eksisterende forhold

Sørg for å fortelle legen din om alle dine medisinske forhold. Hvis du har visse medisinske tilstander, kan det hende du trenger en justert dose eller spesielle tester for å finne ut om du kan trygt ta Celexa. Disse forholdene omfatter leversykdom, epilepsi eller annen anfall lidelse, bipolar lidelse eller en historie med selvmordstanker eller narkotikaavhengighet. Ikke bruk Celexa mens du er gravid eller ammer. Det kan føre til misdannelser hos et ufødt foster og kan skade en pleie barnet.

Årsakene til serotonergt syndrom

Ifølge National Institutes of Health, er serotonergt syndrom en potensielt dødelig reaksjon på høye nivåer av serotonin i kroppen. Serotonin produseres naturlig i hjernen, ryggmargen og tarmene, og er ansvarlig for å regulere oppmerksomhet, humør, atferd, kroppstemperatur, blodstrøm, pust og fordøyelse. Når serotoninnivåene blir for høye, er det et avbrudd i reguleringen av disse viktige prosesser. Serotonergt syndrom er navnet gitt til et bestemt sett av symptomer som følge av unormalt høye nivåer av serotonin i kroppen. Ifølge US Food and Drug Administration, er medikamenter som endrer serotoninnivået kalles serotonerge medikamenter.

Identifikasjon

Symptomer på serotonergt syndrom vanligvis begynne innen et par timer for å ta et medikament som øker serotoninnivået og kan omfatte rastløshet, rask puls, hallusinasjoner, tap av koordinasjon, overaktive reflekser, muskelkramper, kvalme, oppkast, økt kroppstemperatur og diaré.

Årsaker

Ifølge National Institutes of Health, er serotonergt syndrom bare diagnostisert når symptomene skyldes effektene av serotonerge legemidler, men syndrom kan oppstå etter å ha tatt en dose av et enkelt medikament, eller flere doser av en kombinasjon av serotonerge legemidler.

Expert Insight

Ifølge forskere ved Mayo Clinic, visse individer er mer utsatt for å utvikle serotonergt syndrom enn andre, og National Institutes of Health heter det at tilstanden er mest sannsynlig skje når en ny medisin er startet eller dosen økes.

Betraktninger

Serotonergt syndrom er vanligvis forårsaket ved å ta mer enn en foreskrevet medisiner som øker serotoninnivået, for eksempel serotonin reopptakshemmere (SSRI), anti-migrene medisiner, visse smertestillende medikamenter, monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), litium, Zyvoxid, ritonavir, enkelte medisiner for kvalme eller antidepressiva som Wellbutrin eller Effexor.

Advarsel

Hvis du tar visse over-the-counter medisiner, kosttilskudd eller ulovlig narkotika, ginseng, hostesaft som inneholder dekstrometorfan, eller LSD, er det avgjørende at du informere legen din om dette før du starter behandling med noen medisiner som øker serotoninnivået for å unngå serotonergt syndrom.

Vekttap Legemidler og medisiner med raske resultater

Vekttap Legemidler og medisiner med raske resultater


Alle som har hatt en vekt problem eller forsøkt å slanke seg vet hvor vanskelig å miste vekt kan være. For å gjøre det, noen mennesker gå til ytterligheter som kan sette dem i fare for livstruende bivirkninger. Det finnes flere medisiner som hevder raskt vekttap, de fleste med en heftig prislapp festet. Inkludert i denne klassen av medisiner er urte kosttilskudd. Ettersom flere og flere mennesker søker etter det beste, raskeste arbeidende vekttap medisiner, er det viktig å forstå hvilke som fungerer og til hvilken pris, både økonomisk og fysisk.

Reseptbelagte Sentralstimulerende

Den mest populære typen "quick-fix" vekttap medisiner er sentralstimulerende midler. Disse stoffene har de samme komponentene som amfetamin, og de undertrykke appetitt ved å påskynde det sentrale nervesystemet. Ifølge Mayo Clinic, den mest vanlige sentralstimulerende medisiner foreskrevet for vekttap, phentermine (eller sitt merkenavn, "Adipex") fungerer godt mens tatt på regelmessig basis, men når bruk er avviklet vekten vil raskt oppnås igjen.

Disse stoffene også utgjøre alvorlige bivirkninger, blant annet økt blodtrykk, rask puls, tåkesyn, angst, uro, kvalme, hyperaktivitet, forvirring og søvnløshet. Hos overvektige pasienter, sentralstimulerende midler er ikke så mye foreskrevet fordi deres hjerte kan allerede være å jobbe hardere på grunn av den ekstra vekten.

Over-the-Counter Sentralstimulerende

Du trenger ikke resept for å få sentralstimulerende vekttap medisinering. Urte kosttilskudd som ginseng og Ma Huang er naturlige sentralstimulerende midler; som sine reseptbelagte fettere, undertrykke de appetitten ved å påskynde det sentrale nervesystemet. Ifølge herbs.org, urte sentralstimulerende midler utgjøre potensielle bivirkninger som kan skade kroppen hvis du er følsom for reseptbelagte midler eller koffein. Urte sentralstimulerende midler kan også lage mage plager for mange. Hvis du tar en urte supplement og opplever negative bivirkninger, avslutte bruken umiddelbart.

Urte sentralstimulerende midler er ikke den eneste over-the-counter vekttap medisiner som brukes. Dexatrim, innenfor samme klasse, har vært brukt i mange år med det samme resultatet som de andre; når bruk er avviklet, er vekt fått igjen.

Psykotrope vekttap medisinering

Som gjorde slutt på sentralstimulerende medisiner resulterer i få vekten tilbake, behovet for en mer effektiv vekttap medisinering ble avgjørende. Svaret kom i en medisin som heter "Meridia." Meridia, som sine antidepressive fettere, er en reuptake inhibitor. Som de fleste antidepressiva arbeide på kjemisk i hjernen som heter serotonin, fungerer Meridia på serotonin, noradrenalin og dopamin. Dette resulterer i at pasienten mett raskere og sulten sjeldnere. Stoffet er imidlertid ikke uten bivirkninger. Ifølge drugs.com, disse inkluderer svakhet, urolig følelse, forvirring, angst, uro, feber, overaktive reflekser, svetting, oppkast, skjelvinger, og flere andre.

Urten hoodia er en nyere urte supplement, og det besitter en reaksjon som ligner på meridian av dens virkninger på hjernen. Hoodia synes å sedate sinnet og fører til at pasienten til å føle seg mindre sulten og få fyldigere mye raskere enn normalt.

Fat Blocker vekttap medisiner

En av de mest vanlige og trygt brukes vekttap medisiner er den kjemiske orlisatat. Orlistat treffe markedet som "Xenical" og var opprinnelig bare tilgjengelig med en resept. Medikamentet virker ved å blokkere en prosentandel av fettet en person inntar, som blir senere drevet ut gjennom defekasjon. Stoffet, men kan føre til løs avføring og selv inkontinens hvis for mye fett forbrukes. Det trenger ikke å samhandle med nervesystemet eller hjernen, og på den måten er tryggere enn andre vekttap medisiner. Det er så trygt, faktisk, at det er den eneste FDA-godkjente vekttap medisiner tilgjengelig uten resept.

Konklusjon

Åpenbart ønsket om å gå ned i vekt raskt er en alvorlig sak. Mange ønske om å bruke de raskeste metoder, selv om de vil mest sannsynlig få vekten tilbake. I stedet for en rask løsning, en mer permanent måte å miste vekt og holde den av er ved kosthold og mosjon. Denne metoden er den beste måten å gå ned i vekt samt øke selvfølelse og hjelpe til med søvn og generell trivsel.

Zoloft bivirkninger

Zoloft er et antidepressiva som brukes i behandling av angst, posttraumatisk stresslidelse, depresjon, panikklidelser, premenstruelle dysphoric lidelse, og andre forhold, slik legen din kan avgjøre. Zoloft er bivirkninger er viktig å vite for å unngå mulige helseproblemer. For eksempel, i noen pasienter, suicidale tendenser forverres.

Advarsler

På grunn av mulige bivirkninger fatale, ikke ta Zoloft sammen med visse legemidler, inkludert: pimozid, isokarboksazid eller andre MAO-hemmere, fenelzin, selegilin, tranylsypromine eller rasagilin. Også informere legen din dersom du har anfall eller epilepsi, nyre eller leversykdom, rus problemer, selvmordstendenser eller bipolar lidelse.

Allergiske Reaksjoner

Få akutt hjelp med en gang for noen av de følgende allergiske reaksjoner: pustevansker; elveblest eller utslett; eller hevelser i ansikt, tunge, svelg eller lepper.

Red-Flag Symptomer

Ring legen din dersom noen av følgende symptomer utvikler eller forverrer seg, for en mulig justering medisiner: endringer i humør eller atferd, panikkanfall, angst, sove problemer, irritabilitet, agitasjon, fiendtlighet, aggresjon, rastløshet, impulsivitet, mental eller fysisk hyperaktivitet, selvmordstanker eller økt depresjon.

Mindre bivirkninger

Noen mindre Zoloft bivirkninger inkluderer: tørr munn, søvnforstyrrelser, appetitt eller vekt endringer, manglende interesse for sex eller impotens, magesmerter eller opprørt, forstoppelse eller lett kvalme og trøtt, svimmel eller døsig.

Store bivirkninger

Kontakt legen din for noen av følgende store bivirkninger: høy feber, svette, ujevn eller rask hjerterytme, skjelving, stive muskler, overaktive reflekser, kvalme, oppkast, tap av appetitt, diaré, en ustø følelse, tap av koordinasjon, hodepine, forvirring, besvimelse, hallusinasjoner, grunne pust, problemer med hukommelse eller konsentrasjon, beslag eller svakhet.

Interaksjoner

Tar Zoloft og NSAIDS, som for eksempel ibuprofen, kan føre til at du får blåmerker eller blør lettere. Bruk også forsiktig når du tar Zoloft med noen av følgende medisiner: digitoksin, tramadol, litium, warafin eller andre blodfortynnende, fenytoin, valproat, andre antidepressiva bortsett fra Zoloft, ildsted rytme medisiner, almotriptan, frovatriptan, naratriptan, sumatripton, zolmitriptan eller rizatriptan .

Sikker måte å slutte å ta Effexor XR 75

Effexor, som generisk legemiddel er venlafaksin, er en antidepressant brukes til å behandle psykiatriske tilstander som angst, depresjon og panikklidelse. Effexor fungerer ved at de delene av hjernen som sender meldinger om ting som følelser, atferd og sult til å bevege seg fritt ved å stabilisere et kjemisk stoff i hjernen som heter serotonin.

Men Effexor er et vanskelig stoff å slutte å ta på grunn av ubehagelige abstinenssymptomer, ofte alvorlige i naturen, knyttet til den plutselige ubalanse av serotonin. Du trenger hjelp fra legen din for å avvenne av Effexor trygt.

Hva kan man forvente

Serotonin også påvirker det sentrale nervesystemet del av hjernen, og denne faktoren er ansvarlig for mange av abstinenssymptomer.

Symptomene kan være hodepine, svimmelhet, uro eller rastløshet, diaré, rask hjerterytme, hallusinasjoner, økt kroppstemperatur, tap av koordinasjon, kvalme, overaktive reflekser, raske endringer i blodtrykk og oppkast.

Pasienter som avvenne off sakte er mindre sannsynlighet for å oppleve alvorlige tilbaketrekning, og avvenning-off teknikk kan ha en direkte innvirkning på hvor ille symptomene blir.

Viktigheten av Monitoring

Det første trinnet pasienter bør ta er å møte med behandlende lege for å diskutere avvenning off Effexor. Pasienter bør ikke prøve det uten tilsyn av en lege.

Pasienten bør snakke med legen sin om hans daglige liv, barn, jobb og om jobben innebærer mye kjøring. Disse faktorene er viktige når man skal avgjøre avvenning tempo. Den beste løsningen pasienten og legen kan bli enige om ville være en som gjør det mulig for pasienten å leve et vanlig hverdag uten for mye innblanding fra abstinenssymptomer.

Effektivt og Trygg Avvenning av Effexor

En teknikk som kalles bridging innebærer å bruke et annet antidepressiva mens avvenning off Effexor. Begrunnelsen bak denne metoden er at hjernen vil fortsatt være kjemisk balansert med bridging stoffet, slik at Effexor trygt trekke seg fra pasientens sentralnervesystemet.

Uke etter uke

For de to første ukene, tar 75 mg Effexor gang daglig og legge til en lav dose av bridging stoffet.

For det tredje og fjerde uker, fortsette å ta 75 mg Effexor og øke dosen av å bygge bro stoffet til neste nivå om nødvendig, og din lege godkjenner.

I den femte og sjette uker, Effexor redusere dosen til 37,5 mg daglig, og fortsette dosen av det brodannende stoffet som brukes i tre og fire uker. Hvis du opplever flere bivirkninger enn du er komfortabel med, kan legen øke dosen av å bygge bro stoffet avhengig av retningslinjer for at medisinering. Spør din lege om anti-kvalme medisiner hvis det er nødvendig.

For uker sju og åtte, begynne å ta 37,5 mg Effexor annenhver dag og ligge på samme dose av bridging stoffet.

I ukene ni og 10, ta 37,5 mg hver tredje dag, og holder seg på dagens dose av bridging stoffet.

Ved uker 11 og 12 bør du være klar til å stoppe Effexor helt. Fortsett med bridging stoffet så lenge det hjelper stemninger.

Avvenning skjer ikke så raskt som tidligere antatt. Det krever tålmodighet, tid og tett oppfølging. Hvis du opplever flere abstinenssymptomer enn du ønsker, eller hvis symptomene forstyrrer livet ditt, forlenge tiden for avvenning prosessen.

Prozac medisiner bivirkninger

Prozac er en SSRI brukes til å behandle depresjon, panikk, angst, tvangslidelser, bulimi og premenstruelle dysphoric uorden. Prozac brukes også sammen med Zyprexa å kontrollere bipolare depressive symptomer. Prozac har vært i bruk i lang tid, er viden kjent og brukt i psykisk helsevern. Proxac kan også være foreskrevet for andre lidelser som din lege eller terapeut føles nødvendig. Prozac har noen alvorlige bivirkninger at de i behandling bør vite om og forstå før du tar medisinen.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner bør behandles umiddelbart. De vil forverres med tiden og kan være dødelig. Sørg for at alle som opplever en allergisk reaksjon på Prozac søker legevakt. Tegn på en allergisk reaksjon er pustevansker, hudutslett eller elveblest og hevelser i ansikt, lepper, hals eller tunge.

Forverring Symptomer

Prozac kan ha uheldige effekter og intensivere første symptomene opplevd før du tar Prozac slik som angst, panikkanfall, humør eller atferd endringer, søvnløshet, impulsivitet, fiendtlighet, hyperaktivitet (mentalt eller fysisk), alvorlig depresjon eller selvmordstanker.

Alvorlige bivirkninger

Du bør ringe legen din hvis noen av disse alvorlige bivirkninger er erfarne. Disse bivirkningene er rød hud, utslett, blemmer i huden, peeling hud, stive muskler, svette, høy feber, skjelving, forvirring, hallusinasjoner, besvimelse, beslag, grunne puste eller pusten som stopper, overaktive reflekser, ujevn eller racing hjerterytme, kvalme, oppkast, diaré, tap av appetitt, tap av koordinasjon, hodepine, problemer med konsentrasjon, hukommelse problemer, svakhet eller forvirring.

Mindre alvorlige effekter

De mindre alvorlige bivirkninger er tretthet, svimmelhet, følelse nervøse, kaldt symptomer som tett nese, nysing og sår hals, økt appetitt, vekt endringer, mild kvalme, urolig mage, forstoppelse, søvnløshet, tørr munn, nedsatt sexlyst, impotens eller vanskeligheter med å ha en orgasme.

Konklusjon

Prozac er en veletablert legemiddel som brukes i psykiatrisk behandling. Det er gunstig på mange måter, men som alle medisiner, det har bivirkninger som skal vurderes. Vennligst veie fordeler og ulemper når de vurderer om Prozac er den rette medisinen for deg.

Celexa Vs. Cymbalta

Cymbalta (generisk navn duloksetin) og Celexa (generisk navn citalopram) er medisiner som er godkjent av Food and Drug Administration for behandling generalisert angstlidelse og depresjon. Cymbalta er også brukt til å behandle diabetisk nervesmerter og fibromyalgi.

Modes of Action

Cymbalta er i den selektive serotonin noradrenalin reopptakshemmere - SSNRI - klassen av antidepressiva. Det antas, selv om det ikke er helt kjent for sikker, at Cymbalta fungerer ved å balansere serotonin og noradrenalin, to naturlig forekommende kjemikalier i hjernen.

Celexa, på den annen side, er et derivat selektive serotoninreopptakshemmere - SSRI - og selv forbundet med serotonergisk aktivitet, har det ingen virkning på nevrotransmittere som Cymbalta gjør.

Dosering

Celexa dosering er vanligvis startet på 20 mg og kan økes til en maksimal daglig dose på 60 mg.

Cymbalta blir typisk administrert i en total dose på 40 mg / dag - gitt som 20 mg to ganger daglig, - til 60 mg / dag, gitt enten en gang daglig eller som 30 mg to ganger daglig. For å tillate pasientene å justere til medisinen, kan det bli administrert langsomt, starter på 30 mg daglig, og deretter gradvis økt til 60 mg. Det er ingen rapporter om at høyere doser er effektive.

Lignende bivirkninger

Både Celexa og Cymbalta har FDA black-box advarsler for risikoen for selvmordstanker blant barn og ungdom, brukere.

De har også begge har lignende rapporterte bivirkninger, inkludert kvalme, tap av matlyst, søvnforstyrrelser, feber, hodepine, skjelvinger, svimmelhet, munntørrhet og redusert libido.

Cymbalta bivirkninger

I tillegg kan Cymbalta pasienter også oppleve magesmerter, tap av matlyst, mørk urin, leire-farget avføring, gulfarging av hud eller øyne, smertefull eller vanskelig vannlating, lett blåmerker eller blødninger, neseblod, stive muskler, oppkast, diaré, svetting , overaktive reflekser, problemer med konsentrasjon, hukommelse problemer, forvirring, hallusinasjoner, svakhet, følelsen vaklevoren, tap av koordinasjon, besvimelse, beslag, grunne puste eller pusten som stopper. Mindre vanlige bivirkninger var tretthet, svimmel, forstoppelse, oppblåsthet, ledd- og muskelsmerter, og vektendring.

Celexa bivirkninger

Celexa brukere også har rapportert økt svetting, diaré, dyspepsi, søvnighet, angst, uro, dysmenoré, gjesping, impotens, øvre luftveisinfeksjon, rhinitt, bihulebetennelse, tretthet og hypotensjon.

Hvordan Reduser Serotonin

Hvordan Reduser Serotonin


Serotonin er et signalstoff som er nært knyttet til humør kontroll. Selv om en altfor høy serotonin nivå kan føre til hjerteproblemer eller død, har de fleste individer ikke naturlig produsere nok serotonin til å skape disse bivirkningene. Giftige nivåer av serotonin kan bygge opp som en reaksjon på medisiner. Når selektive serotonin reopptakshemmere, eller SSRI, kombineres med MAO-hemmere eller visse migrene medisiner, kan serotoninnivået stiger for høyt, noe som resulterer i serotonergt syndrom. Hvis du mistenker at dine medisiner forårsaker serotonergt syndrom, snakke med helsepersonell umiddelbart.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer som kan tyde på dine serotoninnivået er for høyt. Disse inkluderer hjertebank, uro, diaré, overaktive reflekser, hallusinasjoner, muskelkramper, forvirring, feber og raskt skiftende blodtrykk. Se helsepersonell umiddelbart hvis du opplever noen av disse plagsomme symptomer.

La legen din for å fullføre en rekke tester for å fastslå om du virkelig har serotonergt syndrom.

Klargjør for en overnatting på sykehuset. Hvis du har serotonergt syndrom, må du være nøye og motta behandling. Mulige behandlinger inkluderer administrasjon av benzodiazepiner for å redusere rystelser, cyproheptadin å blokkere serotonin produksjon, til en IV drypp opprettholde hydrering og en seponering av medisiner som forårsaket syndromet.

Spør legen din hva slags anti-depressiva ville være passende for deg når du er frisk igjen. Etter å ha blitt foreskrevet et legemiddel, sørg for å lære så mye som mulig om det, inkludert hvordan det kunne reagere med andre medisiner.

Tips og advarsler

  • Alltid alltid gi helsepersonell full åpenhet om hvilke medisiner og / eller legemidler som du tar. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til en alvorlig medisinsk nødstilfelle, for eksempel serotonergt syndrom.
  • Gang behandlet, avtar serotonergt syndrom vanligvis innen 24 timer.
  • Hvis venstre ubehandlet, kan serotonergt syndrom føre til døden. Søke øyeblikkelig behandling hvis du mistenker et problem.
  • Aldri slutte å ta en anti-beroligende uten medisinsk tilsyn. Hvis du mistenker at dine serotoninnivået blir hevet eller at dosen din er for høy, ikke bare slutte å ta medisinen din. Snakk med legen din.

Bivirkninger av Flouxetine

Fluoksetin, som er den generiske versjonen av Prozac og Sarafem, er klassifisert som en antidepressant. Den er tilgjengelig på resept bare på ditt lokale apotek. Som med alle reseptbelagte legemidler, kan noen bivirkninger oppstå ved bruk. Før du tar Fluoxetin, bør du være godt informert om fordeler så vel som risikoen.

Fordeler

Fluoksetin er klassifisert i en gruppe legemidler som kalles SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere, som betyr at det hjelper kroppen din til å øke mengden av serotonin i kroppen). Fluoksetin er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) til å behandle depresjon, tvangslidelser, bulimia nervosa, premenstruelle dysphoric lidelse (PMDD) og panikklidelse. Den kan også brukes i kombinasjon med Zyprexa (olanzapin) for å behandle depresjon forårsake av bipolar lidelse (manisk depresjon).

Dosering

Fluoksetin bør tas nøyaktig slik det var foreskrevet for deg av legen din. Du bør ikke ta denne medisinen i større mengder eller for et lengre tidsrom enn instruert av legen din. Fluoksetin kan tas med eller uten mat; hvis det fører til kvalme, prøve å ta med mat for å kompensere for kvalme. Hvis du tar den utvidede release form, ikke bryte eller åpne kapselen. Kliniske studier viser at Fluoksetin kan ta opp til fire uker eller mer før du begynner å føle den fulle effekten.

Identifikasjon

Fluoksetin er tilgjengelig i følgende styrker: 10 mg Pulvule (en ugjennomsiktig grønn cap og ugjennomsiktig grønn kropp); 20 mg Pulvule (en ugjennomsiktig grønn cap og ugjennomsiktig gul kropp); 40 mg Pulvule (en ugjennomsiktig grønn cap og ugjennomsiktig oransje kroppen); 20 mg per 5 ml væske, og 90 mg Prozac Weekly Capsule. Fluoksetin er produsert av Eli Lilly and Company.

Forholdsregler

Før du tar Fluoxetin, snakke med legen din hvis du lider av noen av følgende forhold: nyresykdom; anfall eller epilepsi; diabetes; levercirrhose; en historie med rusmisbruk eller selvmordstanker; eller bipolar lidelse (manisk depresjon). Du bør også informere legen din dersom du allerede tar noen av følgende medisiner, da de kan forårsake bivirkning: Thioridazine, Pimozid eller en MAO-hemmer som isokarboksazid, tranylcypromin, fenelzin, rasagilin eller Selegilin.

Advarsel

Kontakt legen din og slutte å ta Fluoxetin umiddelbart hvis du opplever noen av følgende bivirkninger: svært stive muskler, høy feber, svette, rask eller ujevn hjerteslag, skjelvinger eller overaktive reflekser; alvorlig blemmer, peeling, og rød hud utslett; hodepine, problemer med konsentrasjon, hukommelsesproblemer, svakhet, forvirring, hallusinasjoner, besvimelse, beslag, grunne puste eller pusten som stopper; eller kvalme, oppkast, diaré, tap av matlyst, føler ustø eller tap av koordinasjonsevne.

Forskjellen mellom Celexa og Lexapro

Mens ligner på hverandre, Celexa og Lexapro er forskjellige legemidler. Lexapro er en oppdatert versjon av Celexa som sies å være mer effektive.

Historie

Legemiddelfirmaet Lundbeck opprettet Celexa i 1989 for behandling av alvorlig depresjon. Når patentet for det gikk ut i 2003, ble det gjort generisk, og Lundbeck opprettet en ny formulering av stoffet heter Cipralex i 1997. Den ble godkjent av FDA for alvorlig depresjon i 2002; den ble godkjent for generalisert angstlidelser et år senere.

Funksjon

Lexapro er en enantioren forbindelse av citalopram, mens Celexa er en blanding av escitalopram og R-citalopram. Studier har antydet at R-citalopram reduserer bindingen av escitalopram til transportøren. På grunn av dette, er Lexapro antatt å være mer potent på egen hånd.

Bruksområder

Både Lexapro og Celexa brukes til å behandle store depresjoner og angst. Imidlertid har Celexa også blitt brukt til å behandle Dysmorfofobi. Lexapro har vært vist i lab studier for å være mer utholdelig og effektiv enn Celexa.

Bivirkninger

Celexa er kjente bivirkninger er tretthet, tørr munn, hallusinasjoner, økt svetting, skjelving, tåkesyn, hodepine, søvnløshet, kvalme, søvnforstyrrelser, svimmelhet, diaré, blodtrykksendringer, økt anorgasmia hos kvinner og impotens problemer hos menn.

Lexapro deler noen av de samme bivirkningene, sammen med forskjellige typer, blant annet stive muskler, ujevne hjerteslag, skjelving, svetting, høy feber, overaktive reflekser, problemer med å konsentrere seg, tap av koordinasjon, anfall, hodepine hukommelsesproblemer, grunne pust, svakhet, forvirring , hallusinasjoner, tap av appetitt, diaré, kvalme, oppkast, føler ustø, døsighet, urolig mage, søvnproblemer, ringing i ørene, vekt endringer, tørr munn, anorgasmia og gjesper.

Interaksjoner og advarsler

Ta johannesurt med varsomhet - og med legens tilsyn - når du tar enten Celexa eller Lexapro. Du bør ikke ta MAO-hemmere mens du tar enten stoffet, og du bør unngå dem minst to uker før og to uker etter å ha tatt noen av disse legemidlene.

Måter å teste Reflekser

Måter å teste Reflekser


Problemer med reflekser indikerer mange forskjellige ting for leger. Problemer med hjernen skikkelig sender eller mottar meldinger noen ganger presentere seg selv som refleks problemer. I tillegg, noen ganger fysiske traumer eliminerer reflekser i visse områder av kroppen. De ulike testmetoder tilgjengelig for leger hjelpe dem med å diagnostisere disse større problemer basert på refleks symptomer.

Perkusjon

Leger bruker en liten gummihammer for å teste reflekser i sine pasienter. Denne vanlige reflekstest er metoden anvendt for refleks plassert i kneet. Et raskt trykk med hammeren under kneet stimulerer beinet til en ufrivillig bevegelse. Den samme fremgangsmåte kan brukes for å fremkalle refleks handling i mange andre posisjoner på legemet. Noen mennesker reagerer ulikt på refleks tester, så det er vanlig for en lege å prøve flere ganger for å få den typiske reflekshandling.

Riper

En lett skrape bevegelse på huden blir brukt for å teste forskjellige typer av reflekser. Scratch test brukes til å asses hva leger kaller overfladiske reflekser. Denne testen bruker magemusklene, lårene og føttene. Legen lett riper i overflaten av huden i det aktuelle området, og deretter observerer pasientens reaksjon.

Pupillrefleks

Måten elevene svare på lys er en reflekshandling inne i øyet. Elevene ufrivillig krympe når overflødig lys er til stede og forstørre når det er mørkt. Leger teste dette ved å skinner et lys inn i øyet og observere responsen fra elevene. Øynene også utføre en reflekshandling når en pasient fokuserer på et fjernt forhold til en nær gjenstand. Disse testene blir brukt sammen for å vurdere potensialet for neurologiske problemer i en pasient.

Elektrisk stimulering

Andre typer av reflekser som kalles H-refleks, og F-Wave testes for ved å påføre elektrisk stimulering og sensorene til kroppen. Testeren gjelder en elektrisk frekvens til en plassering på muskelen som blir testet. Legemet oppviser en fysisk reaksjon i de fleste tilfeller til disse impulser, men refleksen måles også i bølgeform gjennom tilstedeværelse av sensorer som er plassert på viktige nervepunkter på pasientens muskulatur.

Typer Sammensatte Reflekser

Reflekser er automatiske handlinger av nervesystemet vårt. Mange reflekser er medfødt; vi enten har dem fra fødselen, eller de ser ut til å komme til oss naturlig. Andre reflekser er lært svar som deretter kan påberopes av nervesystemet, tilsynelatende uten omtanke. Enkle reflekser er generelt en enkelt handling til en enkelt stimulus. Noen ganger bare en enkelt muskel eller et sett med muskler svare. Sammensatte reflekser er mer komplekse. Det er mer for dem enn bare en enkel stimulus og respons.

Kjeden Reflex

En kjede refleks er en dominoeffekt. Den første refleks påkaller den neste, som påkaller neste og så videre. Du kan noen ganger se en kjede refleks i måten en hund strekker seg eller rister, som begynner ved hodet og slutter ved sine føtter. Det er ikke et enkelt svar; den første bevegelse setter av det neste, til kjeden er fullført.

Closed Loop Reflex

En lukket sløyfe refleks er generelt en lavere refleks som omfatter en tilbakekoblingssyklus. For eksempel når du gjesper, det er ikke den type refleks du har når du berører noe varmt (et uttak refleks); det er som om refleks overvåker seg selv og vet når den har fått nok. Lukket sløyfe reflekser, starte og deretter Wain istedenfor skjer umiddelbart.

Rooting Reflex

En rooting refleks er kanskje både en kjede refleks og en lukket sløyfe refleks. Det er refleks et spedbarn må grave hodet for å finne morsmelk. Det er et klassisk eksempel på en medfødt refleks. Det er vanligvis påberopes ved å børste en flaske eller en finger mot en spedbarn kinnet. Barnet vil trolig slå mot stimulus i en rooting refleks, men det er mindre sannsynlig at hvis det ikke er sulten.

Vestibulære Reflex

Du kan tenke på vestibular refleks som nervesystemets evne til å låse fast en visuell mål og spore det, selv mens hodet er i bevegelse. Du trenger ikke tenke på å spore et objekt med øynene; bare se på noe, beveger hodet og øynene dine kan fiksere på det, selv om hodet beveger seg. Denne forbindelsen refleks, som mange sammensatte reflekser, er virkelig et helt system som kan tilkalles av nervesystemet.

Typer Reflekser hos spedbarn

Typer Reflekser hos spedbarn


En nyfødt har mange reflekser som er til stede i alle deler av kroppen for å hjelpe til med å overleve. Ifølge MedlinePlus, disse reflekser er et viktig tegn på nevrologisk utvikling. De fleste spedbarn reflekser forsvinne av den tiden barnet er et år gammel. Hvis spedbarn reflekser er til stede for lenge, hjernen eller nervesystemet skade er ofte mistenkt. Men det er reflekser som driver gjennom hele voksenlivet.

Whole Body Reflekser

Noen reflekser krever hele barnets kropp. Moro refleks oppstår når barnets hode er plutselig forlot ikke støttes, noe som gir barnet en følelse av at han er fallende. Barnet så slenger armene utover som om å fange selv. Tonic Neck oppstår når barnet blir plassert på magen hans. Barnets lemmer vil rette, på hvilken side han er ute, mens motsatt side forblir krøllet. Den Truncal eller Galant refleks som skjer når et spedbarn lavere til midten bak er strøket og babykurver instinktivt mot siden bli klappet.

Reflekser i hender og føtter

Gripe, eller Palmar refleks, oppstår når håndflatene av barnets hånd blir berørt; spedbarn reagerer ved å krølle neven stramt rundt gjenstanden. Toe curling, eller Plantar refleks, er like i at barnet vil krølle foten hennes innvendig hvis den indre delen av sålen strøk. Et spedbarn vil også instinktivt "gå" eller gå hvis hun blir holdt over et flatt underlag og hennes føtter berører den.

Mouth Reflekser

Spedbarn har spesielt sensitive reflekser i og rundt munnen, spesielt før fire måneders alder. Den rooting refleks oppstår når et barns kinn er strøket. Barnet vil snu hodet i den retningen og åpne munnen for å spise. Når barnets munn hekter på nippelen på en flaske eller bryst, vil han instinktivt begynne suging. Denne refleksen blir ofte regnet som en av de sterkeste i en nyfødt, som sikrer at han er i stand til å få den næringen han trenger.

Permanente Reflekser

Mens disse refleksene forsvinner ofte i de første fire til 12 måneder med et barns liv, er det reflekser som strekker seg inn i voksenlivet. Blinker instinktivt i sterkt lys, gjesping når du trenger mer oksygen og hoste når noe blokkerer luftveiene, er noen reflekser som utvikler som et spedbarn og fortsette.

Hvordan øke hastigheten på Reflekser

De fleste er ikke klar over hvor viktig raske reflekser er. De tror at gode reflekser er kun for idrett og lignende, og ikke gi dem en tanke. Men folk utnytte sine reflekser hundrevis av ganger om dagen uten å vite det. Derfor fordeler det alle til å øke hastigheten på sine reflekser for å unngå at bilen ulykke eller fange den fallende glass i ferd med å falle ned. Les videre for å lære hvordan du kan øke hastigheten på reflekser.

Bruksanvisning

•  Ta en kjøre gjennom en ukjent skogsområde. Kjører gjennom en ukjent område som skogen vil tvinge deg til å reagere på omgivelsene rundt deg uten å tenke. Hvis det ikke er noen trygge skogen tilgjengelig, kan det være lurt å sette opp en hinderløype for å kjøre gjennom. Selvfølgelig, du ønsker å være sikker, så sørg for at disse skogene er nær et befolket område og bære en mobiltelefon for å ringe etter hjelp hvis det er en ulykke.

Spille spill som bidrar med reaksjonstid som dodge ball. Dodge ball er en utmerket måte å bidra til å forbedre dine reflekser ved å kaste og unnvike baller alt på en gang. Disse typer spill tvinge deg reagere og ikke tenke på hva du gjør - dessuten er det gøy.

Bruk videospill for å forbedre din hånd og øye bøyer. Dataspill gjør du handle raskt og koordinere visjonen med hånden til å reagere på en simulert situasjon. Med spillplattformer som for eksempel Wii blir mer og mer populært, en total body interaktiv opplevelse de også forbedre din generelle reflekser også.

Hold en penn ut foran deg og deretter skifte fokus raskt å få fart på refleksene. Ta en penn, holder den ut på en armlengdes avstand, og deretter fokusere på et objekt som er på tvers av rommet. Deretter gjentatte ganger skifte ditt syn mellom pennen og den andre gjenstanden. Dette øker dine syns reflekser, som igjen setter fart på samlede reflekser.

sprette en ball av veggen og fange den for å bedre reflekser. For å gjøre denne øvelsen mer utfordrende, bruker ulike typer baller å kaste mot veggen. I tillegg kan du stå lenger eller nærmere veggen og kaste ballen i forskjellige vinkler, og deretter prøve å fange den for å få fart på refleksene.

Hvordan sjekke for Wrist Extensor Reflekser

Hvordan sjekke for Wrist Extensor Reflekser


Håndledd forlengelse involverer mange muskler i underarmen. Sener av disse musklene er lokalisert nær hverandre, slik at håndleddet forlengelse reflekser for å bli testet på en gang.

Bruksanvisning

•  Cradle pasientens arm. Vugge underarmen slik at den ligger på ditt eget. Pasientens skulder og albue bør være litt bøyd. Underarmen skal pronated, med håndflaten vendt ned.

Be pasienten om å slappe av håndleddet hans på underarmen. Håndleddet skal holdes i nøytral, verken bøyd eller utvidet, med håndflaten ligger på din underarm

Palpate fra håndleddet til albuen langs benet med den ledige hånden. Ca 3 til 4 inches over håndleddet en økning i bløtvev og mindre bein vil merkes. Dette er stedet for de leddet extensor sener.

Strike extensor sener ved hjelp av en refleks hammer. Streiken skal være kort, rask og bevisst. Mens slående extensor sener, se på håndleddet for en liten utvidelse bevegelse. Dette kan også bli følt som pasientens hånd stiger ut av underarmen.

Tips og advarsler

  • Hvis en reflekshammer ikke er tilgjengelig, kan den side av hånden benyttes.
  • Hvis pasienten er rammet for hardt, kan en refleks ikke være merkbar.
  • Pasienten kan trekke musklene når reflekser er testet, hindrer refleks svar.

Riktig måte å sette opp Emergency Road Reflekser

Når noe skjer på veien og du er strandet eller sitter fast, er det viktig at du sørge for at folk kan se kjøretøyet. Mens biler og lastebiler kommer med alternativer som utrykningsblinklysene, noen ganger disse lysene bare ikke fungerer på grunn av en feil på kjøretøyet. Det er da du trenger å distribuere din nødssituasjon kit, som skal bestå av reflektorer og beredskaps flares.

Reflekser

De fleste krise road reflektorer er relativt enkle deler av utstyret. Reflektorene er enten en trekant som sitter på en stang festet til en base, eller to trekanter som snapper utover for å støtte hverandre. Det første du bør gjøre er å ta ut alle dine nøds road reflektorer og sette dem sammen slik at de er klare til å bli utplassert. Du bør være ut til siden av veien eller inni bilen mens du monterer reflektorene. Bruke så lite tid som mulig på veien. Hvis dine reflektorer lyser opp, slå på denne funksjonen før du forlater bilen.

Sett opp

Når dine road reflektorer er satt sammen, er det på tide å sette dem opp i veien. Sørg for at reflektorene danne en defensiv cordon rundt kjøretøyet, noe som gir andre drivere god tid til å komme seg ut av veien når de ser reflektorene. Plasser den første omtrent 50 til 100 meter tilbake (den raskere fartsgrensen på veien og verre været, jo mer plass du ønsker å gi andre drivere). Deretter plasserer de andre reflektorer med jevne mellomrom på vei tilbake til bilen, flytting reflektorene litt lenger ut på veien hver gang. Hvis andre drivere følger den linjen du har laget, bør de passerer bilen det meste i andre kjørefelt for trafikk.

Tilleggsutstyr

Hvis det er mye vind, eller hvis det regner på veien, bør du vurdere å veie ned alarmsentral road reflektorer. Dette holder dem fra å bli blåst bort eller snu seg så reflektorene ikke lenger møte motgående trafikk. Hold små sandsekker i bilen bare for dette formålet. I tillegg til akutt reflektorer, kan det være lurt å sette opp nødsituasjon veien flares. Fakler vil kjøre ut, men de kan bli sett mye lenger unna i mørket av andre sjåfører. Ved hjelp av fakler og reflektorer bare øker sjansene for å bli sett.