Digidexo.com

kan dhea gjenopprette normale hormonnivå

Kan testosteronbehandling gjenopprette fruktbarheten hos menn?

Kan testosteronbehandling gjenopprette fruktbarheten hos menn?


Hypogonadisme, eller kronisk lavt testosteron, er en av de viktigste årsakene til mannlig infertilitet. Ifølge en felles rapport fra Dulaney Foundation og "Review of Endocrinology", "Det er anslått at 13 millioner mennesker i USA alene er berørt av hypogonadisme, men likevel mindre enn 10% av disse mennene faktisk søke behandling for sykdommen. " I de senere år har leger vært eksperimentere med testosteron tilskudd for å gjenopprette mannens fruktbarhet.

En viktig hormon

Testosteron er et viktig hormon i menn. Mangeltestosteronnivå forårsake erektil dysfunksjon, lav sædkvalitet, og andre problemer knyttet til mannlig infertilitet.

Testosteron tilskudd

Leger kan foreskrive testosteron tilskudd i form av injeksjoner, patcher, piller, eller gels avhengig av alvorlighetsgraden av mangel.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger av testosteron tilskudd hos menn inkluderer forstørrede bryster, søvnapné, og hudirritasjon fra gel eller lapp søknad

Sperm Count Reduction

Dessverre, mens testosteron tilskudd kan bidra til å oppnå og opprettholde en ereksjon og forbedre andre fysiske barrierer for unnfangelse, melder Dr. Paul Turek at "Faktisk null sperm teller oppstå i nitti prosent av pasientene innen 10 uker etter oppstart av behandling."

En kombinasjon av teknikker

Gitt den uheldige bivirkning av lav sædkvalitet, er andre behandlinger ofte nødvendig for menn med hypogonadisme å reprodusere. Assistert befruktning teknologier (ART), som kunstig inseminasjon og in-vitro fertilisering, kan omgå komplikasjoner forbundet med lav sædkvalitet.

Kan du gjenopprette fra osteoporose?

Kan du gjenopprette fra osteoporose?


Friske bein hele tiden regenererer. Med alderen blir imidlertid ben resorbert av kroppen raskere enn den kan bli erstattet. Resultatet er osteoporose, en forringelse av benstrukturen som til slutt fører til skjøre bein større sannsynlighet for brudd under belastning, slik som et fall. Men du kan gjenopprette fra osteoporose.

Bone Vekst og Remodeling

Bone er levende vev som regenererer i en prosess som kalles beinremodeling, ifølge National Osteoporose Foundation (NOF). Den gamle bein resorberes av spesialiserte celler som kalles osteoklaster, mens andre celler som kalles osteoblaster danne nye bein. En balanse mellom benresorpsjon og regenerering opprettholder beinmasse og tetthet.

Hva er osteoporose

Tap av bentetthet oppstår når forskyver balansen mellom benresorpsjon og dannelse. Fremskridende alder, langvarig bruk av medisiner som kortikosteroider, og for kvinner, overgangsalder og den tilhørende fall i østrogennivået øker frekvensen av bein omsetning. Beindannelse kan ikke lenger holde tritt med hastigheten av resorpsjon, og den interne stillas av bein eroderes. Bein bli sprø og utsatt for brudd, noe som resulterer i osteoporose. Osteoporose utvikler seg langsomt med ingen tegn eller symptomer før det første bruddet. Osteoporose er en progressiv tilstand, men bentap kan stoppes og reverseres med behandling, i henhold til NOF.

Stop Bone Loss

Bisfosfonater, de vanligste behandlinger for osteoporose, bremse benresorpsjon prosessen. De omfatter alendronat, risedronat, ibandronat og zoledronsyre, ifølge Mayo Clinic. Ved å bremse resorpsjon og tilbakestille resorpsjon-regenerering balanse, bisfosfonater bidra til å bevare beinmasse, økt tetthet, og redusere risikoen for hofte og ryggrad brudd. Bisfosfonater er absorbert inn i beinet, slik at den beskyttende effekten gjenstår etter at narkotika er stoppet. For kvinner i overgangsalderen, bidrar østrogenbehandling også bevare beintetthet. Østrogen kan imidlertid øke risikoen for visse typer kreft og anbefales ikke utelukkende for osteoporose behandling. Kalsitonin, et hormon som produseres av skjoldbruskkjertelen, også bremser benresorpsjon, men det er ikke så effektiv som de bisfosfonater.

Stimulere New Bone Vekst

I mer alvorlig osteoporose, stanse videre bentap er utilstrekkelige og bein forbli svekket. Teriparatide, en form for parathyreoideahormon, er en aggressiv behandling for kvinner som er på svært høy risiko for brudd, for eksempel de som har svært lav bentetthet, eller som allerede har hatt flere brudd. Teriparatide stimulerer nye bein vekst og kan faktisk reversere osteoporose, ifølge Mayo Clinic.

Kalsium og vitamin D

Kalsium og vitamin D-tilskudd utfylle alle osteoporose behandling. Kalsium reduserer risikoen for brudd, og vitamin D er viktig for kalsiumopptak. Vitamin D øker også muskel ytelse og balanse, noe som reduserer risikoen for fall. Den NOF anbefaler 1200 til 1500 mg kalsium daglig og 800 til 1000 IE vitamin D daglig for kvinner eldre enn 50 år. Kalsium doser over 1500 mg per dag har ingen ekstra fordel, og kan øke risikoen for nyrestein eller hjerte- og karsykdommer.

Hvordan balansere hormoner i en kvinnes

Hormon ubalanser blir ofte misforstått på grunn av det brede spekter av symptomer de presenterer. Men når diagnosen, det finnes enkle måter for kvinner å balansere sine hormonnivåer. Selv om det kan være nødvendig å søke hjelp fra en lege hvis problemene vedvarer, kan hormon balansering også være mulig ved enkle endringer i livsstil.

Hvordan balansere hormoner i en kvinnes

Balansere hormoner

Juster kostholdet ditt. Dietter høy i karbohydrater, trans fett, og midler (som koffein) kan alle føre til hormonelle ubalanser. Å spise mer sunt fett fra naturlige smør eller fiskeolje, og samtidig redusere mengden av koffein og karbohydrater du spiser kan bidra til å gjenopprette normale hormonnivåer. Sørg for å opprettholde et balansert kosthold. Dette betyr å spise et bredt utvalg av matvarer, og gjør det med måte. Du trenger ikke å fjerne sukker fra kosten helt, bare ikke over det.

Regelmessig trening vil også hjelpe moderat kroppens kjemi. Dette kan være noe enkelt, som å gå oftere, eller en godt utviklet yoga rutine. Det viktigste er å holde seg til en rutine.

•  Reduser stress. Bruk avspenningsteknikker som for eksempel å ta tid ut av dagen til å bare lukke øynene og puste. Stress er en viktig årsak til hormon ubalanser i kvinner.

Hvis alt annet mislykkes, se en lege. Noen ganger problemet kan være mer alvorlig enn du tror, ​​og kan kreve medisinsk behandling som for eksempel hormonbehandling.

Hint

 • Innstilling spise og trene mål kan hjelpe deg holde deg til en rutine. Være rimelig i dine mål. De bør kreve noen endring i din livsstil, men bør ikke være helt uoppnåelig.

Om Thyroid medisinske tilstander

Medisinske lidelser knyttet til skjoldbruskkjertelen påvirke om lag 1 i 8 personer i USA, mange av dem ikke har blitt diagnostisert. Her vil du finne informasjon som vil skissere de vanligste skjoldbrusk forhold, behandlinger og hjelpe deg å få mer forståelse for bruk av skjoldbruskkjertelen.

Funksjon

Skjoldbruskkjertelen er en sommerfugl-formet organ som ligger i halsen like under det som kalles "Adams Apple." Dens grunnleggende funksjon er å frembringe hormoner forbundet med metabolisme, energi og proteiner. Det er også ansvarlig for hvordan kroppen reagerer på andre hormoner som produseres i kroppen. Når en forstyrrelse av disse hormonene skjer, kan det føre til en rekke fysiske effekter som ikke kan i utgangspunktet anerkjent som en skjoldbrusk problem.

Effekter

Hva slags lidelse en person har avhenger av hvilke symptomer kan forekomme. Enkeltpersoner kan oppleve søvnløshet, hyperaktivitet, vekttap, en konstant følelse av å være "nervøs" og motløs. Andre kan oppleve konstant trøtthet og vektøkning. Enhver skjoldbrusk lidelse kan forstyrre normal kropps flyt. Kvinner kan oppleve ekstra ansikts hårvekst og uregelmessige menstruasjonssykluser. Både menn og kvinner kan oppleve en reduksjon i evnen til å bekjempe vanlige sykdommer som en forkjølelse eller bihulebetennelse. Fordi skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for å opprettholde mange av kroppens funksjoner, er det en rekke effekter som stammer fra for mye eller for lite av thyroid hormon.

Risikofaktorer

Det er mange farer forbundet med ubehandlet skjoldbrusk lidelser.

Fordi skjoldbruskkjertelen spiller en stor rolle i å regulere en kvinnes kropp under svangerskapet, mange kvinner ikke lider noen skjoldbrusk problemer før graviditet inntreffer. Fødselsleger vil typisk holde et øye med skjoldbrusk nivåer under graviditet. En ubehandlet skjoldbrusk problem under svangerskapet kan føre til høyt blodtrykk som kan føre til en tilstand som kalles preeklampsi. For babyer, kan en ubehandlet skjoldbrusk problem hos mor føre til for tidlig fødsel og nedsatt mentale evner. Babyen har også en høyere sjanse for å ha en skjoldbrusk problem, også. I ekstreme tilfeller kan en ubehandlet skjoldbrusk lidelse hos mor føre til barnets død.

Videre både menn og kvinner som går uten behandling for en skjoldbrusk lidelse har en økt risiko for å utvikle hjerteproblemer som for eksempel høyt blodtrykk. De er også en større risiko for å utvikle stoffskifterelaterte lidelser som diabetes.

Type

Det er to hovedtyper av skjoldbrusk lidelser. Det finnes andre, men de nedenfor er de mest vanlige og er ofte utgangspunktene for å utvikle noe annet skjoldbrusk lidelse.

Hypotyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok av hormoner som er nødvendige for å opprettholde andre kroppsfunksjoner. De første tegn på denne lidelsen er vektøkning og tretthet.

Hypertyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer for mye av hormoner. De første tegn på denne lidelsen er vanligvis vekttap og rastløshet.

Identifikasjon

Den eneste måten å identifisere en skjoldbrusk lidelse er gjennom en blodprøve for å sjekke for thyroid hormonnivået.

For hypertyreose, avhengig av alder og alvorlighetsgrad, antithyroid medisinering og radioaktivt jod er de vanligste behandlingsformene. Antithyroid medisinering er en pille som en person tar på samme tid hver dag for å blokkere noen av de hormoner som kommer fra skjoldbruskkjertelen. Radioaktivt jod kommer i form av en drikk som ødelegger en del av skjoldbruskkjertelen uten å skade andre deler av kroppen. De fleste pasienter blir kurert etter én dose.

For hypotyreose, er den mest generelle behandlingen tar en pille av syntetisk hormoner hver dag som gjenoppretter normale hormonnivåer. Siden hormonnivået kan endres etter hvert som alder utvikler seg, vil det være nødvendig for legen å sjekke hormoner nivåer i form av blodprøve hvert år eller så.

Urter brukt for uregelmessig menstruasjon

Urverk forutsigbarheten av 28-dagers menstruasjonssyklus er en myte. Alt mellom 21 dager og 36 dager regnes som normalt. Å bli syk, reise, stress eller for mye mosjon kan føre til at syklusen å svinge fra måned til måned. Menstrual uregelmessigheter også er normale når du nærmer deg overgangsalderen. Urter kan brukes til å bidra til å gjenopprette normale hormonnivåer og regulere syklusen din.

Betydning

Det er vanligvis to typer menstruasjonsuregelmessigheter. Det er de kvinnene som er normalt uregelmessig, og det er de som har sykluser er mikset. Hvis sykluser er uregelmessige, vil de trenger å fikse. Hvis mensen er mer enn seks uker fra hverandre eller nærmere enn tre uker fra hverandre og ikke følger et fast mønster, kan det hende du har en hormonubalanse.

Flere urter kan ta opp spørsmålet om hormon ubalanse hos kvinner. Blant disse er chasteberry, klaseormedrue, dang gui, rødkløver og bringebær.

Klaseormedrue og chasteberry er spesielt effektive i å stimulere hormoner i kroppen som regulerer menstruasjonssykluser. Klaseormedrue fungerer som en østrogen, plukke opp slakk i lave nivåer av østrogen i kroppen. Det kan bidra til å regulere syklusen din. Prøv å ta klaseormedrue ved å drikke te tre ganger om dagen, eller ta to kapsler av klaseormedrue per dag.

Chasteberry anbefales å regulere menstruasjonssykluser, og sammen med klaseormedrue, bidrar til å regulere tidspunktet i menstruasjonssyklusen ved å opptre på hypofysen, som igjen bidrar til å regulere hormonene som opererer eggstokk funksjon. Chasteberry kan tas daglig i kapselform; Følg doseringsanvisningen nøye. Prøv å legge noen grunn chasteberries til maten for et vepsebol tillegg til kosthold. Unngå å ta chasteberry i den tiden av mensen. Langvarig bruk av chasteberry kan føre til at perioden for å forsvinne helt på grunn av sin effekt på hormoner.

Et annet vanlig problem som følger med menstruasjon er utseendet på knappe perioder, som ofte sammenfaller med uregelmessigheter i menstruasjonssyklusen. Dang gui er et godt valg for å håndtere disse problemene som det hjelper med unormal menstruasjon. Det fungerer ved å forbedre blodtilførselen til livmoren. Det er optimalt å slutte å ta en uke før menstruasjonen starter, deretter gjenopptas når mensen slutter. Dang gui er tilgjengelig på skjær form på de fleste helsekostbutikker. Følg doseringsanvisningen nøye.

Ernæringsmessige mangler ofte føre til menstruasjonsforstyrrelser. Korrigere disse manglene ved å drikke rødkløver og bringebær te. Begge disse urtene tjene til å støtte opp bekkenmusklene og inneholder høye nivåer av kalsium, fosfor, kalium og vitamin B, C og E. De snerpende egenskaper av bringebær hjelp med overdreven menstruasjon. Prøv å drikke en kopp te ved hjelp av et par teskjeer av disse urter blandet med en kopp vann daglig.

Thyroid Vektøkning Problemer

Mange skjoldbrusk pasienter lider av problemer med vektøkning og manglende evne til å miste overskytende pounds. Det er en signifikant sammenheng mellom kroppens stoffskifte, kroppsvekt, og skjoldbrusk sykdom. Hormoner i skjoldbruskkjertelen regulere en rekke kroppsfunksjoner, inkludert metabolisme, som også påvirkes av mengden av oksygen i kroppen.

Thyroid Basics

Skjoldbruskkjertelen er en del av det endokrine systemet og er et organ som er formet som en sommerfugl stede i halsen. Det ligger nedenfor skjoldbruskkjertelen. Den skjoldbrusk påvirker hvordan kroppen forbrenner energi, protein produksjon, samt hormonproduksjon og regulering. Den skjoldbrusk er under kontroll av hypotalamus og hypofysen.

Hypotyreose og vektøkning

Når skjoldbruskkjertelen avtar i blod, fett og protein butikker gå ubrukt. Celler reduksjon i aktivitet, noe som krever mindre energi. Den ekstra energi er lagret i kroppen som ekstra vekt. Når nivået av hormonet tyroksin i blodet reduseres, sender hypofysen en melding til skjoldbruskkjertelen, noe som fører til at utgivelsen av mer thyreoideahormoner.

Tyreoidfunksjonstester

Tyreoidfunksjonstester lett kan iverksettes for å diagnostisere en underactive skjoldbruskkjertelen. Blodprøver måle nivået av hormoner i kroppen. Det er viktig for blodprøver for å sjekke nivåene av TSH og tyroksin. Disse testene hjelpe med tidlig diagnose av skjoldbrusk problemer, og disse nivåene kan hjelpe en endokrinolog bestemme doser er nødvendig for å opprettholde sunne hormonnivåer.

Hypotyreose, Diet, og vektøkning

Brassica grønnsaker kan undertrykke skjoldbrusk aktivitet og blokkere jod opptak, videre kvelende metabolismen. Brassica grønnsaker inkluderer rosenkål, grønnkål, nepe og andre matvarer med thioglycosides. Hvis en person har en underactive skjoldbruskkjertelen med vektøkning, er det viktig å unngå raffinerte matvarer, sukker og meieriprodukter, hvete, koffein og alkohol. Kalsium og metabolisme både bidra til å forbedre den metabolske prosessen og dermed redusere en persons vektøkning eller hjelpe miste vekt.

Behandling for Hypotyreose og vektøkning

Behandlinger for hypotyreose omfatter bruk av syntetiske hormoner, som Levothroid, Levoxyl, Synthroid eller Unithroid. Disse medikamentene er ment å gjenopprette normale hormonnivåer og sette skjoldbruskkjertelen tilbake til normal og redusere symptomer som vektøkning. Normalt kan medisinen senke høyere kolesterolnivå, som er forhøyet på grunn av hypotyreose. Dette senking av kolesterol bør bidra til å snu vektøkning.

Overgangsalderen hetetokter Cures

Menopause er fullstendig slutten av alle menstruasjonsblødning som følge av nedgangen i hormonnivåer. Vanlig tid for menopause er etter fylte 50. Det er imidlertid ikke uvanlig for overgangsalder å skje i slutten av 30-årene eller begynnelsen av 40-årene. Hetetokter er blant de mange symptomer på overgangsalder og også blant de mest ubehagelig. Hetetokter er intense følelser av varme som er plutselig i forekomst og er ledsaget av mild til rikelig svette. Rundt 80 prosent av kvinner opplever hetetokter i overgangsalderen, og for 40 prosent symptomene er intens nok til å kreve medisinsk intervensjon.

Østrogen og progestin

Østrogenerstatningsterapi er den vanligste behandlingen for hetetokter, men det er bare effektiv så lenge behandlingen anvendes. Hetetokter er sannsynlig å skje igjen når behandlingen er stoppet. Forskning viser at 100 prosent av kvinnene som tok østrogen rapporterte en nedgang i hetetokter mens 80 prosent rapporterte samlet lettelse. Med mindre man har hatt en hysterektomi er det nødvendig å tilsette progestin til behandling for å eliminere faren for livmor eller livmorkreft.

Vitamin E og Bioflavonoider

Forskning tyder på at effekten av vitamin E og bioflavonoider for kontroll av symptomer assosiert med hetetokter.

Svart cohosh

Klaseormedrue er et indiansk urt som har blitt brukt av generasjoner av kvinner. Det hjelper ved å angripe den underliggende årsaken til hetetokter, mangel på østrogen, ved å redusere luteiniserende hormon eller LH nivåer. En reduksjon i LH nivåer øker nivået av østrogen produseres av eggstokkene. Klaseormedrue inneholder også fytoøstrogener, som er anlegget forbindelser med effekter som ligner på østrogen. Klaseormedrue er tilgjengelig som remifemin og 40 mg bør tas to ganger om dagen. I dag er det den sterkeste alternativ til hormonbehandling for hetetokter i USA, Australia og Tyskland.

Holde Cool

Siden hetetokter føre til at kroppstemperaturen til å stige 3 til 4 grader, praktisere ulike måter å holde kroppen kjølig bidrar til å redusere ubehag av hetetokter. Også, holde rundt kjølig temperatur kan holde hetetokter fra å bli forverret. Bomull klær og undertøy bør brukes som de absorberer fukt bedre og er kjøligere. Dressing i lag i kjøligere vær er en god idé fordi det er enklere å fjerne det øverste klær i tilfelle av varme flash angrep. Holde kroppen avslappet og dyp pusting har blitt funnet å hjelpe så godt.

Trening

Exercise avtar FSH og LH-nivåer i kroppen, noe som ikke bare reduserer, men i mange tilfeller eliminerer symptomene på hetetokter. Menstruasjonssyklusen, kroppstemperatur og det autonome nervesystemet er regulert av hypothalamus. Når du er i overgangsalderen, er hypothalamus overfølsom for ytre signaler. Trening hjelper å stabilisere den og gjenopprette normale hormonnivåer.

De gode effektene av terapeutisk kloning

De gode effektene av terapeutisk kloning


Terapeutisk kloning er ikke reproduktiv kloning. Formålet er ikke å opprette en person, men en linje av pasientens spesifikke celler.

Terapeutisk kloning

Ved terapeutisk kloning av kjernefysisk materiale tas fra somatiske celler fra pasienten, og satt inn i en enucleated oocytt. Målet er å produsere pasientspesifikke stamcellelinjer

Parkinsonâ € ™ s sykdom

Parkinsonâ € ™ s sykdom er en nevrodegenerativ sykdom. Forskere har jobbet med behandlinger. Dyrestudier synes å produsere gode resultater med terapeutiske klonede celler og prosessen ville overføre godt til studier på mennesker.

Diabetes Mellitus

I 2006 ble en designet protokoll opprettet som tillot menneskelige stamceller til å endre til endokrine celler som produseres i bukspyttkjertelen hormoner. Siden disse hormonene inkluderer insulin og glucagons, kan cellen replacement therapy behandle diabetes.

Duchenne muskeldystrofi

DMD er en arvelig enkelt-gen lidelse. Terapeutisk kloning kunne skape en pasient spesifikk cellelinje i hvilken det defekte genet kan bli korrigert. Sammen med genterapi kan det gjenopprette normale funksjoner og fremme regenerering.

Andre effekter

Terapeutisk kloning eller kjerneoverføring kan bidra til å kurere en sykdom, reparere en genetisk defekt, kurere en immunsykdom eller kanskje tillate transplantasjon av genetisk matchet organer. Det har programmer i Alzheimers, osteoporose, kreft, genetiske sykdommer, spinal akkord gjenfødelse, organtransplantasjoner, og selv lem erstatning.

Kan miste vekt hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi?

Kan miste vekt hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi?


Hofteprotesekirurgi innebærer å erstatte en skadet hofteleddet med en kunstig protese. Svulster, brudd og andre skader er alle årsaker til leddskader. Imidlertid er Artrose er den vanligste årsaken til skader på hofteleddet, National Institutes of Health Senior Health bemerker. Å miste vekt er en levedyktig måte å redusere slitasjegikt, og kan hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi.

Artrose

I USA, er 27 millioner amerikanere alderen 25 år eller eldre berørt av slitasjegikt. Tilstanden oppstår når brusken rundt hofteleddet er skadet eller tapt, og knoklene blir tvunget til å gnisse mot hverandre. Som osteoarthritis forverres, kan bein skader øker og du føler intens hoftesmerter og merke en reduksjon i omfanget av bevegelse av hoften. Til slutt, må du gjennomgå hofteprotesekirurgi for å lindre smerte og gjenopprette normal bevegelse.

Fedme

Fedme øker sjansene dine til slutt trenger hofteprotesekirurgi, ifølge en 2009 artikkel i tidsskriftet "Leddgikt forskning og terapi." Hoftene får i oppdrag å bære mye av vekten fra overkroppen. Jo mer vekt du plasserer på hofteledd jo større er sjansene for at brusken slites bort og leddskader kan oppstå. Alvorlig leddskader er ofte irreversible, og du vil kreve hofteoperasjon.

Vekttap

Hvis du er overvektig eller overvektig, hjelper vekttap du unngå total hofteprotese. Selv miste bare 5 prosent av kroppsvekten din kan redusere eventuelle smerter eller funksjonshemming forbundet med slitasjegikt i hoften, ifølge The New York City Department of Health and Mental Hygiene. Som du redusere vekten plasseres på hofteleddet, du minske stress. Mindre stress tilsvarer mindre brusk og ben skade og en mer stabil skjøt.

Trening

Mangel på mosjon bidrar til utviklingen av slitasjegikt. Selv om visse øvelser, som løping eller hopping, øke stress plassert på knærne, andre øvelser hjelpe behandle slitasjegikt og kan utsette behovet for hofteprotesekirurgi, ifølge The Harvard Medical School Family Health Guide. Utvalg av bevegelsesøvelser og low-impact aerobic øvelser, som svømming eller turgåing, å behandle slitasjegikt før operasjon er nødvendig. Ved å styrke musklene rundt hofte, kan du redusere stress plassert på leddet.

Hva kan et hormon ubalanse Årsak?

Hormoner er stoffer kroppen vår produserer som påvirker nesten hver menneskelig funksjon. Hormoner påvirker hvordan og når vi vokse og utvikle seg, hvordan kroppen vår reagerer på utenfor styrker og hvordan kroppen vår behandler maten vi spiser. En mindre endring i normale hormonnivåer kan føre til en enorm innvirkning på en persons helse og velvære.

I menn

Det er noen hormonelle ubalanser som bare påvirker menn. Disse ubalansene involvere hormonet testosteron. Ifølge American Geriatri Society, når menn har lavt testosteronnivå, kan de oppleve problemer som for eksempel nedsatt sexlyst, problemer med å opprettholde en ereksjon, infertilitet eller en økning i bryststørrelse. Når menn har økt testosteronnivå, kan de utvikle prostata problemer som en forstørret prostata eller prostatakreft.

I Kvinner

Kvinner har problemer berørt av testosteron ubalanser, men de er annerledes enn de som påvirker menn. Hos kvinner er problemet ofte en økt mengde testosteron. Dette kan resultere i overskytende kroppen hårvekst, kalt hirsutisme. Kvinner kan også ha problemer knyttet til redusert østrogennivå. Ifølge National Institutes of Health, redusert østrogen kan føre til tørrhet i skjeden og en økt risiko for å utvikle osteoporose (bein å miste sin styrke).

I begge kjønn

Det er flere hormon ubalanser som kan påvirke begge kjønn. Thyroid hormon ubalanser kan føre til vektøkning, nedstemthet og mangel på energi når nivåene er lave. Når de er høye, kan de føre til skjelvinger, en uregelmessig hjerterytme og utstående øyne. Ifølge American Geriatri Society, kan hormoner som produseres av binyrene også føre til problemer når de er i ubalanse. Redusert nivå av kortisol, som er produsert av binyrene, kan føre til vekttap og tap av appetitt. En økning i kortisol kan føre til mental forvirring og vektøkning i ansiktet, opprettet en "måneansikt" utseende.

Hos barn

Den mest merkbare hormon ubalanse hos barn er en redusert produksjon, eller mangel på humane veksthormoner. Ifølge National Institutes of Health, kan barn som er under den femte persentilen på standardisert vekst diagram har en menneskelig veksthormonmangel. Barn kan også bli påvirket av de samme typer hormon ubalanser som voksne.

Behandlinger

Hormonerstatningsterapi er behandling anbefales for mange hormonmangel. I noen tilfeller, for eksempel med menneskelig vekst hormonbehandling, er det få bivirkninger. Andre hormoner, særlig kjønnshormoner testosteron eller østrogen, kan øke risikoen for sykdom eller kreft når gitt som en del av hormonbehandling. Ifølge National Institutes of Health, er medikamenter som undertrykker kjertel produksjon for hormonet i spørsmålet brukes til å behandle overproduksjon av hormoner.

Hvordan Raise DHEA nivåer

Produsert i binyrene, DHEA (dehydroepiandrosteron) er den mest vanlige steroid hormon laget av menneskekroppen. Det metaboliseres fra pregnenolone og fungerer som en forløper til androgen og østrogen kjønnshormoner. Noen studier viser at DHEA lindrer symptomene i visse sykdommer mens forverre andre, og andre studier tyder på at lave DHEA nivåer kan føre til plager som ikke svarer godt til DHEA behandling. På grunn av det komplekse systemet av kroppens hormoner, diagnostisering DHEA mangel og dosering tilskudd bør bli overvåket av en lisensiert helsepersonell.

Hvordan Raise DHEA nivåer

Forstå Hormoner og DHEA

DHEA er forbundet med kjønnshormoner, noe som gjør de naturlige DHEA nivåer av ungdom høyere enn etter fylte 35. Kliniske studier som direkte korrelerer den ungdommelige, høyere DHEA nivå med god helse, klar mental funksjon, og en sterk libido. Lavere nivåer er assosiert med hjerte-og karsykdommer, slik som hjertesykdom, diabetes, og hormonrelaterte krefttyper som involverer prostata, eggstokker, og brystvev.

Kjønnshormoner er metaboliseres fra kolesterol, og en kobling mellom hjertesykdom og lave kjønnshormoner har blitt observert. Forskere postulere at høyere kolesterolnivå i midten poeng til kroppens forsøk på å skape mer kolesterol for å forbrenne i kjønnshormoner. Helsepersonell forskrive hormonbehandling (HRT) for å motvirke lave hormonnivåer, men HRT har vært omstridt på grunn av de uforutsigbare bivirkninger av syntetiserte farmakologiske medikamenter. Alternativ HRT bruker bioidentical hormoner har vist oppløftende resultater uten bivirkninger av lab-vokst hormoner. Naturlig hormonbehandling har også vist seg å senke kolesterolnivået.

Lav DHEA nivåer har også blitt registrert hos pasienter med psykiske lidelser, noen kreftformer, immunsvikt, osteoporose og betennelse. Kreft som involverer den reproduktive organer kan være relatert til feil metabolisme av hormoner, rende hormonbehandling potensielt skadelig. Men flere studier viser DHEA å ha anticancer egenskaper, forebygge kreft celleutvikling i brystvevet, huden, tykktarm, lever, skjoldbruskkjertel og.

Ved hjelp av DHEA som hormonterapi

kvinner generelt har høye nivåer av østrogen før overgangsalderen begynner, og bringer et plutselig fall i kjønnshormoner. Den raske tap av østrogen, testosteron og DHEA er assosiert med flere sykdommer, inkludert osteoporose og hjerte-problemer. Østrogen beskytter hjertet, senke kvinners generelle risikoen for hjertesykdom i løpet av sine tidlige og middelaldrende år. Dr. Glenn Braunstein av Cedars-Sinai Medical Center bemerker i sin 2002 papir, "Androgen nyrefunksjon Hos kvinner: Sammendrag av kritiske spørsmål," at kvinner med lavt testosteron og DHEA ofte opplever tap av energi, libido, beintetthet, styrke, og selv muskelmasse.

menn med lavt testosteron kan finne DHEA behandling for å være en levedyktig løsning for erektil dysfunksjon og for tapet av "gratis" testosteron, er at lett tilgjengelig testosteron. En studie fra 1997 av Dr. John E. Morley av St. Louis University School of Medicine konkluderer med at fritt testosteron i blodet korrelerer til DHEA nivåer. Andre studier viser DHEA tilskudd for å reversere erektil dysfunksjon hos menn med ingen historie med hjerte-eller karsykdom. Men menn vurderer DHEA behandling bør ha en PSA (prostata spesifikt antigen) panel gjort før start DHEA terapi og testes på nytt hver seks til 12 måneder.

Som et hormon forløper, er DHEA omdannes til hormoner kroppen trenger på den tiden. To av DHEA bemerkelsesverdige egenskaper inkluderer inhibering av G6PD enzymet, noe som bidrar til kreft og hjertesykdom, og fremstilling av 7-keto-metabolitt, som er kjent å forbrenne fett, lavere total kolesterol, og styrke immunsystemet. Denne DHEA metabolitt, 7-keto, er en forholdsvis sikker behandling alternativ for pasienter med hormon-relaterte sykdommer som det ikke syntetisere til testosteron eller østrogen.

Hint

 • En daglig dose på 30 milligram til 50 milligram av DHEA har vist seg å forbedre humøret, generelle velvære, bentetthet, og libido hos kvinner.
 • Fordi DHEA kan omdannes til testosteron eller østrogen, bør pasienter med hormon-relatert kreft ikke bruke DHEA terapi, eller bør kvinner som er gravide eller ammer, eller barn under 18 år.
 • Hos menn, kan DHEA forårsake en økning i DHT (dihydrotestosteron) som antas å føre til utvikling av kreft celler i prostata for å gå videre.
 • Hos kvinner, kan for mye DHEA fremme akne og uønsket ansiktshår.
 • Wild yam ekstrakt brukes til å lage noen DHEA tilskudd, men menneskekroppen kan ikke konvertere wild yam til DHEA.
 • Ta kontakt med en lisensiert helsepersonell før du prøver DHEA tilskudd.

Hvordan gjenopprette fra en Heart Attack

Hjerteinfarkt (hjerteinfarkt) kommer uventet og selvfølgelig, ingen ønsker å oppleve å ha en; men hvis man er heldig nok til å gå gjennom en hjerteinfarkt og overleve, utvinne og følge legens ordre er viktig.

Hvordan gjenopprette fra en Heart Attack

Heart Attack Survivor Recovery

En platehemmende medisiner vil bli gitt til hjerteinfarkt overlevende for å hindre blodpropp fra forming i arteriene. Anti-koagulant medisin, for eksempel Coumadin, vil bli gitt for å holde blodet fra å bli tykk og danne blodpropper i arteriene. Blodpropp oppløsende medisiner er gitt for å bryte opp blodpropp dersom de finnes. Denne behandlingen er vanlig å hjelpe pasientens utvinning.

Reperfusjon er en prosess hvor den tette arterien er åpnet; når dette skjer at pasientens smerter avtar og ytterligere skade på hjertemuskelen ender. Reperfusjon, hvis gitt tidlig i hjerteinfarkt bevarer funksjonen av hjertet.

•  Tilleggsoksygen er gitt for å hjelpe til oksygentilførselen til hjertemuskelen. Medisinering er gitt for å gjenopprette normal hjerterytme og forhindre et annet angrep. Midler som skal gis for å redusere behovet for oksygen ved hjertets muskel. Ofre som har opplevd forsinkelser i å motta reperfusjon kan lide uopprettelig skade på hjertet muskler og kan være i fare for hjertesvikt.

diett og mosjon vil bli innført som en del av pasientens totale utvinning regime, som omfatter vekttap veiledning, og blir gitt en diet arket til å følge på utskrivning fra den medisinske innretning og veiledning ved sykehuset ernæringsekspert som kan medføre begrensninger på visse matvarer, natrium, og en annen begrensning som å holde en redusert fettinnhold.

Hint

 • Tygging en aspirin vil noen ganger hjelpe under et hjerteinfarkt
 • Prøv å holde stress-fri og konsentrere seg om utvinning
 • Hvis du opplever brystsmerter, kvalme og svetting, ringe en ambulanse umiddelbart for å få den hjelpen du trenger for å leve.

Hvordan øke DHEA

Hvordan øke DHEA


Dehydroepiandrosteron (DHEA) er en forløper hormon som menneskelige binyrene naturlig produsere. Det er det mest tallrike hormonet i menneskekroppen. Legene vet ikke rutinemessig foreskrive det til pasienter, hovedsakelig fordi det er ingen avgjørende langtidsstudier om sin helsemessige fordeler. Men mange studier viser mulige årsakssammenhenger mellom lave nivåer av DHEA og en rekke helseproblemer, som for eksempel 1991 studie av Dr. Elizabeth Barrett-Connor som fant at lavere nivåer av DHEA hos menn korrelert med høyere kroppsmasseindeks og større glukose funksjon. Hvis du vil ha sikre måter å øke DHEA nivåer i kroppen din, har du flere alternativer.

Hvordan øke DHEA

•  Ta kontakt med legen din om din nåværende diettbehov, helsemessige plager og bekymringer. Spør henne hvordan hun tenker en DHEA økningen kan nytte for deg, og på hvilke nivåer. Hvis ønskelig, har legen din kontrollere dine eksisterende nivåer for å hjelpe deg både å ta en informert beslutning om hvor mye av en DHEA øker du bør søke.

Kjøp en kvalitet DHEA supplement fra en klarert ernæringsfysiolog eller helse supplement forhandler. Kjøpe det i riktig dosering legen anbefalte, og i nok mengder til å vare i minst tre måneder. Dette er den beste måten å måle om kosttilskudd påvirker deg slik du hadde håpet.

innlemme regelmessig mosjon, meditasjon og andre stress-management teknikker inn i livet ditt. Sammen med utløser andre helsemessige bekymringer, kan stressnivå forstyrre normal binyrefunksjon og undertrykke DHEA nivåer naturlig forekommende i kroppen din. En godt planlagt øvelse regime kan bidra til å øke nivåer naturlig. Rådfør deg med legen din om hvilken type øvelse regime som er best for din fitness nivåer og helse mål.

Få en hel natts søvn hver kveld, når det er mulig. Søvnmangel påvirker binyrebarkfunksjonen og senker DHEA nivåer i kroppen. Det kan også bidra til stressnivået, noe som ytterligere undertrykke DHEA nivåer i kroppen.

Spis en diett rik på matvarer som hjelper kroppen din produserer DHEA naturlig. Dette inkluderer soyabønner og vill yams. Inkludere matvarer med høyere nivåer av omega-3-fettsyrer, slik som olivenolje, laks og linfrø. Disse matvarer hjelpe kroppen absorbere DHEA lettere.

Hint

 • Alltid konsultere med en lege før du prøver noen radikale endringer i kostholdet eller begynner på ny diett eller treningsopplegget.
 • DHEA er en forløper til humane kjønnshormoner, og høye nivåer av DHEA kan føre til usedvanlig høye nivåer av testosteron i kroppen. Dette kan ha skadelige helseeffekter, så har legen overvåke blodnivåer mens du forsøker å øke DHEA nivåer.

Slik gjenoppretter en blære med østrogen

Ifølge Urology Clinic of Lake Charles, Louisiana, til rundt 10 millioner kvinner i Amerika alene lider av en hyppig ukontrollerbar trang urinere, en plutselig ønske om vannlating og smerter mens urinering. Dette er på grunn av den etterfølgende svekkelse av vaginal og uterine muskler som er ansvarlige for normal styring av urinstrøm, på grunn av alder, fødsel eller andre faktorer. Hos kvinner er blæren støttes av vaginal frontveggen, og hvis denne veggen svekkes, blæren går ned i skjeden forårsaker alle typer urinveisproblemer. Prolapsed blærer, som de kalles, best kan behandles med østrogenbehandling. Østrogen virker ved å gjenopprette stivheten av vaginal og uterine muskler derved å reversere prosessen og gjenoppretting av blæren. Det er viktig å bli kjent med ulike måter å behandle en prolapsed blæren bruke østrogen.

Bruksanvisning

•  Ta 0,3 til 1,25 mg oral konjugert østrogen hver dag, avhengig av dosering angitt for deg av legen din. Du kan ta denne medisinen med eller uten mat, selv om du kan ta det rett etter et måltid for å holde deg fra å få en magesmerter.

Bruk 25 til 100 mg av fenylpropanolamin to ganger om dagen, sammen med 2 g av intravaginal konjugert østrogen daglig påført på vagina, eller 1,25 g av oral konjugert østrogen daglig. Fenylpropanolamin finnes i ulike former for hoste og forkjølelsesmidler som Dimetapp og Robitussin-CF. Dette kalles kombinert østrogen / Alpha-adrenerg agonist terapi. Østrogen øker responsen av urethral alfa-adrenerge reseptorer, som er ansvarlig for å øke urin muskeltonus, for derved å gjenopprette normale blære funksjoner.

Vurder å bruke en østradiol hud patch. Østradiol er den mest potente form av østrogen hos mennesker og forekommer naturlig. Den er tilgjengelig i form av en hud patch (vanligvis selges under merkenavnene Climara, Vivelle, Alora, Fempatch og Estraderm). Har lappen på en ren, glatt område på nedre del av magen hele tiden og bruke en ny hver 3-4 dager. Dette bør brukes for et par måneder.

Spør legen din om muligheten for å bruke en vaginal ring (Estring). Dette er et annet merkenavn av østradiol. Sett ring inn i en del av skjeden som er angitt i heftet og la ringen på plass i 90 dager.

Bruk 0,5 og 2,0 g av kremen vaginalt østrogen daglig. Sett kremen på applikatoren basert på instruksjonene gitt. Sett applikatoren inne i skjeden og sørg for at du skyver stempelet for å slippe kremen. Etterpå bruke varmt vann med såpe for å rengjøre applikator.

Tips og advarsler

 • Oral eller vaginal østrogen, eller et østrogen patch, kan forårsake vanlige bivirkninger som inkluderer svimmelhet, hodepine, magesmerter, oppblåsthet, allergier, vektøkning eller endring i libido. Alvorlige bivirkninger av langvarig bruk av østrogen inkluderer livmorkreft, galleblæresykdom, høyt blodtrykk, blod-clotting lidelser og kreft i livmorhalsen, bryst, vagina, lever eller nyre. Vaginal krem ​​kan forårsake livmor blødning. Alltid be om legens råd før de bestemmer seg for å bruke noen metode for østrogenbehandling. Legen din kan forskrive en bestemt metode eller kan presentere deg med andre alternativer. Begrense alkoholholdige drikkevarer mens gjennomgår østrogenbehandling. Begrense eller stoppe sigarettrøyking mens du tar østrogen fordi dette kan øke forekomsten av blodpropp. Aldri ta østrogen under graviditet eller mens du ammer som østrogen kan ha negative effekter på barnet. Østrogenbehandling bør ikke brukes av alle som har mistenkt eller diagnostisert brystkreft, livmor- eller livmorhalskreft, eller andre problemer som involverer sirkulasjons (blod og årer) system. Unngå å plassere patch på brystet og midjen som lappen kan bli smittet av stramme klær. Sørg for at oppdateringen vil være på plass ved å trykke den godt i minst 10 sekunder. Ikke la en vaginal ring på vagina lenger enn 90 dager. Unngå å bruke varmt eller kokende vann for å rengjøre applikatoren brukes for vaginal krem.

Hvordan gjenopprette fra en Fulkerson Osteotomi

Hvordan gjenopprette fra en Fulkerson Osteotomi


En Fulkerson osteotomi - eller patellar stabilisering - er ofte utført på pasienter som har opplevd flere kneet dislokasjoner. Fremgangsmåten er minimal invasiv og involverer flytting av bony feste av kneet senen til en mer frem posisjonering. Benete feste er festet med to skruer. Dette tillater normal bevegelse og forebyggelse av forvridning. Restitusjon etter en Fulkerson osteotomi innebærer smerte og hevelse kontroll sammen med tilbake til et normalt bevegelsesutslag og styrke. Etter legens instruksjoner nøye vil gjøre for en jevn oppgang.

Bruksanvisning

•  Hold den berørte beinet hevet. Bruk to puter å heve hele beinet over hjertenivå. Dette bør gjøres så ofte som mulig i løpet av de første dagene etter operasjonen.

Bruk kneet spenne. Kneet seler er laget for å beskytte kneet mens innsnitt leger og kneet blir sterkere. Bruk din kneet spenne som anvist av legen din.

3 isen beinet. Bruk en ispose eller plassere knust is i en plast glidelås bag. Påfør over kneet i 20 minutter om gangen, ikke mer enn tre ganger per dag.

Ta smertestillende medikamenter som forskrevet. Bare ta det så ofte som nødvendig. Ikke ta medisiner bare fordi klokken sier det er på tide.

bjørn vekt som du kan tolerere det. Ikke push forbi din toleranse, spesielt for de første fire ukene etter operasjonen. Bruk krykker for å hjelpe deg med å gå.

Delta på fysioterapi når du får beskjed av legen din. Fysioterapi vil fokusere på quadriceps og hamstring styrking - i de tidlige stadier - for å opprettholde muskelstyrke. En fysioterapeut vil da jobbe med deg på utvalg av bevegelse og fleksibilitet. Dette vil bidra til å gjenopprette normal funksjon i kneet. Komplett øvelser som anvist av en fysioterapeut hjemme.

Gå tilbake til arbeid og normal aktivitet. Gjenoppta normal livsstil når du mottar klarering fra kirurgen.

Tips og advarsler

 • Hold kirurgiske kjoler tørr. Ikke bade, bade eller sole kneet før du får beskjed av legen din. Dette er normalt 2-3 uker etter operasjonen.
 • Hvis du opplever overdreven smerte, hevelse, rødhet eller drenering, ta kontakt med din lege. Også ringe legen din hvis du opplever kalv smerte, foten nummenhet eller ben svakhet. Dette er tegn på mulige komplikasjoner eller infeksjoner.

Hvordan kan et trykkpunkt fungerer?

Hva er et trykkpunkt?

En trykkpunkt er et sted på kroppen som er følsomme for trykk. Dette kan være en nerve klynge eller sensitive områder av muskler, sener, leddbånd, blodkar og årer. Trykkpunkter blir brukt av kampsportutøvere for å forårsake smerte eller etterlevelse i sine motstandere. De blir også benyttet i terapi og ved masseuses. Spiker og Shiatsu fokus på trykkpunkter til behandling av det menneskelige legeme.

Hvor er trykkpunkter?

Trykkpunkter er plassert over hele kroppen. De mest opplagte er sårbare områder som for eksempel øynene, templer og solar plexus. Mindre åpenbare trykkpunkter inkluderer akillessene, den kjøttfulle kjøttet ved siden av tommelen og stedet rett under øret. Det er hundrevis av andre trykkpunkter i alle områder av kroppen. De pleier å være i nærheten ledd og knutepunkter.

Hvorfor trykkpunkter vondt?

Når det påføres trykk til et trykkpunkt det klyper nerver eller forstyrrer en normal drift av legemet. Når en nerve kommer i klem mot et bein eller muskel den skyter et elektronisk signal av smerte til hjernen. Når blodstrømmen eller luft er kuttet av, reagerer kroppen med smerter for å tvinge kroppen til å gjenopprette normal funksjon. Smerte er også reaksjonen når deleide trykkpunkter er presset til det ytterste for å advare folk som kan oppstå skade dersom trykket ikke blir fjernet. De fleste mennesker reagerer på trykkpunkter, men mellom 10-15 prosent av befolkningen er motstandsdyktig og ikke føler mye smerte.

Trykkpunkter og kampsport

Kampsportutøvere studere trykkpunkter som en måte å enkelt undertrykke eller avvise en motstander. De har utviklet teknikker for å angripe trykkpunkter slik at en angriper stopper og gir ingen motstand. Siden trykkpunkter er svært følsomme, det krever et minimum av innsats for å forårsake smerte. Kampsportutøvere kan derfor forsvare seg mot mye større og sterkere motstandere ved å manipulere trykkpunkter.

Trykkpunkter og massasje

Akupressur er en gammel kinesisk behandlings. Det ligner på akupunktur unntatt press brukes på trykkpunkter i stedet for nåler. Den arbeider for å balansere de østlige begrepene yin, yang og chi. Teorien er at kroppen skal være i harmoni og uregelmessigheter kan korrigeres med akupressur. Shiatsu er en lignende, og mer nylig utviklet behandling fra Japan. Den store forskjellen er at Shiatsu er både terapi og diagnose. Shiatsu teknikker arbeide for å rette opp problemer som terapeuten ikke engang vet eksisterer.

Hva kan man forvente i en koloskopi

Tykktarmskreft er en silent killer som hevder tusenvis av liv hvert år. Hvis du har en familiehistorie med tykktarmskreft, eller er av en viss alder, kan legen din foreslå en koloskopi. Prosedyren er ganske enkelt, tar svært liten tid, og kan redde livet ditt.

Forberedelse

Dagen før prosedyren kan du bare klare væsker. I tillegg vil du bli gitt en prep kit, som kan omfatte en tilførsel av væske eller flere piller.

Day of Forberedelse

Formålet med prep kit er helt tom og rense ut kolon. Enten form av prep kit inneholder et sterkt avføringsmiddel. Du vil tilbringe denne dagen ta pillene og drikking væsker.

Morgenen den Prosedyre

Når du ankommer, vil du ligge på en båre og bli gitt en IV. (Du vil bli gitt en anestesi og må ha noen kjøre deg hjem.)

Prosedyre

En gang i prosedyren rommet, vil du gå i dvale og legen vil undersøke tykktarmen ved å sette inn et lite kamera. Prosedyren tar mindre enn 20 minutter.

Recovery

Du vil våkne i gjenopprette. Når du er helt våken, vil du få lov til å kle og forlate. Du kan føle deg litt oppblåst som legen vil sette inn luft inn i tykktarmen for å blåse den. Avhengig av din reaksjon på anestesi, kan du gjenoppta normale aktiviteter senere samme dag.

Hvordan kan jeg kjøpe det amerikanske Røde Kors HLR DVD?

Hvordan kan jeg kjøpe det amerikanske Røde Kors HLR DVD?


Ifølge American Heart Association, en "tilskuer å gi HLR kan doble eller tredoble plutselig hjertestans offerets sjanse for å leve." Klasser og videoer har blitt et middel for å lære HLR, med det amerikanske Røde Kors i spissen.

HLR Definition

Hjerte-lungeredning, eller HLR, er definert av Merriam-Webster Dictionary som "en prosedyre utviklet for å gjenopprette normal pusting etter hjertestans som inkluderer clearance av luftveiene til lungene, munn-til-munn metoden for kunstig åndedrett og hjertemassasje ved anstrengelse av press på brystet. "

Funksjon av HLR

Ifølge Medicine Plus, har HLR tre grunnleggende trinnene for å kontrollere for: luftveier, pust og sirkulasjon. Avhengig av hva som er observert, kan HLR være nødvendig for redning puste, eller puste for offeret, og brystkompresjoner, bidrar til å holde hjertet i bevegelse inntil videre hjelp kommer.

HLR Training Metoder

Den vanligste metoden for HLR trening er i klassen trening. Denne metoden er oftest gitt av det amerikanske Røde Kors. Imidlertid gir Røde Kors en annen treningsmetode: DVD. Tilgang til Røde Kors nettside, navigere til butikken og skrive i parametrene ønskede vil hjelpe manøver til DVD-delen, som vanligvis omfatter et hefte. Nettstedet enkelt guider en gjennom betalingsprosessen.

DHE Behandling for Migrene

DHE står for dihydroergotamin. Det tilhører en gruppe medisiner som kalles ergots. Ergots jobbe med migrene ved å hemme blodkar. DHE er svært effektiv for behandling av migrene. Men potensielt alvorlige bivirkninger forebygge mange leger fra å bruke den utenfor kontrollerte innstillinger.

Intravenøs

DHE kan gis som intravenøs i klinikker og sykehus. Den arbeider raskt, ofte redusere eller eliminere en hodepine innen én time. For kompliserte saker kan DHE administreres hver seks til åtte timer.

Injeksjoner

Leger kan foreskrive dhe injeksjoner for hjemmebruk. Dosen standard er en milliliter per injeksjon. Medisinsk ulike meninger om hvor ofte dhe injeksjoner kan brukes, så det er best å følge forskrivning legens anbefaling.

Migranal

Migranal er en lege-foreskrevet nesespray versjon av DHE. En spray av medikamentet er gitt i hvert nesebor. Etter 15 minutter dette kan gjentas. Ifølge produsenten, bør Migranal ikke brukes mer enn to ganger i uken.

Bivirkninger

DHE kan ikke brukes innen 24 timer etter å ta noen triptaner, som er en klasse av legemidler som brukes til å behandle migrene. Bivirkninger inkluderer endringer i hjertefrekvens eller blodtrykk, bryst tyngde, kvalme, svette, og nummenhet eller svakhet.

Rebound hodepine

Rebound hodepine oppstår når noen tar for mange triptaner eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler i løpet av kort tid. Leger kan bruke DHE å bidra til å bryte hodepine syklus uten å forårsake ytterligere rebound hodepine.

DHEA for overgangsalder

DHEA for menopause er gjenstand for uenighet i verden av naturlige kosttilskudd. Et steroid hormon som produseres av binyrene av både menn og kvinner, har DHEA er spioneringen for mange grand fordeler. Men før kvinner anser det for overgangsalder symptomer, er det viktig å forstå hva DHEA er bevist å gjøre og hva er bare anekdotisk. Det er også nødvendig å forstå hvordan å ta DHEA for å unngå ubehagelige bivirkninger.

Fakta

DHEA er et naturlig hormon som alle produserer i kroppen sin. Nivåene av DHEA topp når en person er 25 år gammel og deretter gradvis avta med alderen. Etter den tid en person når 70, produserer kroppen om lag 20 prosent av hva det pleide å gjøre.

Fordi denne nedgangen er en del av aldring, er DHEA tilskudd ofte markedsført som en anti-aldring produkt, men dette har ikke blitt bevist. Mangler med DHEA har vært knyttet til en reduksjon i hukommelse og mental klarhet, osteoporose, brystkreft og hjerte-og karsykdommer.

Funksjon

Den gjennomsnittlige person gjør 25 mg DHEA hver dag i kroppen hans. Menn har alltid mer DHEA enn kvinner. DHEA blir omdannet til testosteron og østrogen i kroppen. Som kvinner inn overgangsalderen, er disse hormonene naturlig redusert på grunn av nedgang i produsert DHEA.

Det er dokumentert at DHEA for overgangsalder kan være nyttig i å minimere symptomer som vaginal tørrhet, dårlig hud tone og lav sexlyst. Det har også blitt vist å øke beinmasse i betydelig grad.

Typer

Det finnes tre former for DHEA tilgjengelig for kjøp. Tabletter eller kapsler kan tas en eller to ganger om dagen, avhengig av legens anbefalinger. I dette skjemaet, kan DHEA kjøpes på ethvert stoff butikk eller helsekost butikk så vel som online.

DHEA kremer kan også kjøpes enkelt ved de som leter etter overgangsalder lettelse. Det er viktig å merke seg at disse kremene vanligvis bruker wild yam for sin kilde til DHEA. Det er bevis for at denne form for DHEA ikke kan metaboliseres av kroppen og kan derfor ikke bli brukt effektivt.

DHEA kan også kjøpes i flytende form. Ofte er dette kjøpes på compounding apotek med resept fra lege. Alltid være sikker på apoteket ditt DHEA, eller noen andre medisiner, er akkreditert gjennom Pharmaceutical Compounding Akkreditering Board.

Betraktninger

Før du bestemmer deg for å supplere DHEA for menopause symptomer, husk at mange av påstandene for DHEA er uprøvd. Studier har vist motstridende bevis av fordelene med DHEA for overgangsalder.

Andre krav, for eksempel dramatiske vekttap og muskel ekstrautstyr samt løfter om å kurere depresjon og osteoporose, bør tas i betraktning hype. Det er ingen bevis som støtter disse påstandene. DHEA kosttilskudd bør bare gjøres under tilsyn av en lege som har bestemt det er en mangel på behov for korreksjon.

Bivirkninger

Den viktigste grunnen for å supplere under en lege veiledning er muligheten for bivirkninger. Disse bivirkningene vil avhenge av hormonet som er mest dominerende i kroppen. Noen med dominerende testosteron kan oppleve irritabilitet samt en irriterende vekst av uønsket kroppshår. Østrogen dominans kan føre til moodiness og ømme bryster.

Flere alvorlige bivirkninger kan være en økt risiko for kreft. Kvinner med brystkreft kan oppleve at DHEA stimulerer veksten av kreftceller. DHEA kan også øke risikoen for eggstokkreft. Det kan imidlertid undertrykke veksten av kreftceller i tillegg.

En lege vil utføre tester for å avgjøre om en hormonell ubalanse er til stede, så vel som for å kontrollere DHEA nivåer. Hvis det virker som om tilskudd er nødvendig, vil en resept bli gitt og behandling vil bli overvåket nøye. DHEA kan være et svært nyttig og gunstig supplement, men selv-forskrivning er aldri et klokt trekk.