Digidexo.com

revmatoid artritt, haibrusk

Diagnostisering av revmatoid artritt og MS

Når legen sier at du kan ha revmatoid artritt (RA) eller multippel sklerose (MS), er du plutselig i fremmed territorium, hvor diagnostisering og behandling høres så skummelt som sykdommen. Få fred i sinnet ved å lære hva du kan forvente.

Medical History

Legen din vil ta en grundig sykehistorie når de vurderer enten RA eller MS. For RA, vil han be om din leddsmerter --- hvor det er, når det er verst --- samt eventuell stivhet, svakhet eller annet ubehag. For MS, vil han spørre om symptomene dine, samt ditt fødested og hvor du har reist.

Fysisk eksamen

For RA, vil legen din undersøke leddene dine nøye, på jakt etter hevelse, stivhet og ømhet, og hun også vil undersøke huden, lungene og øynene. Hun vil utføre en tilsvarende undersøkelse for MS, samt utføre en nevrologisk undersøkelse, testing din visjon og andre sanser, balanse og koordinasjon, og språk, mentale og emosjonelle funksjoner.

Blodprøver

Blodprøver legen din kan bestille for RA inkluderer en komplett blodprosent (CBC) eller hvite blodlegemer, revmatoid faktor, senkning (SR eller sed rate) og / eller antinukleære antistoffer (ANA). Med MS, vil legen din be om blodprøver for å utelukke andre tilstander, som for eksempel Lyme sykdom, sjeldne arvelige lidelser og AIDS.

Imaging studier

Når du vurderer RA, legen vanligvis vil bestille røntgen av de mest smertefulle ledd for å se om de ledd eller bløtvev viser tegn på sykdommen; du kan ha en magnetisk resonans imaging (MRI) eller bein densitometry test (DEXA scan), så vel. For MS, har du sannsynligvis vil gjennomgå MR-tester av hjernen, ryggmargen og synsnerver å vise om du har MS plaketter eller arrdannelse (lesjoner).

Flere tester med MS

Med mulige MS, kan legen din også bestille visuelle fremkalt potensielle (VEP) tester for å se din sentralnervesystemet elektriske respons på stimulering og / eller en spinalvæskeanalyse (Spinal Tap) for å undersøke kroppens immunrespons.

Diagnose Utfordringer

Uheldigvis både RA og MS er vanskelig å diagnostisere. Foreløpig er det ikke en test som tydelig identifiserer enten sykdom, og individuelle symptomer varierer dramatisk. Ikke utsette å komme i gang på din diagnose, men fordi enten sykdommen kan utvikle seg raskt. Rask diagnose betyr rask behandling --- og større trygghet.

Revmatoid artritt hos barn

Leddgikt er en gruppe tilstander som er relatert til leddene i kroppen. Disse betingelsene blir betegnet som en betennelse i felles vev. Den vanligste formen for artritt er osteoartritt, som er forårsaket av traume, infeksjoner eller aldring. Revmatoid artritt er en autoimmun sykdom der kroppens immunforsvar angriper sitt eget cellevekst på grunn av overreaksjon. Selv om folk flest tenker på leddgikt som en eldre persons sykdom, kan barna også bli påvirket.

Onset

Ifølge Michael Miller, en lege og førsteamanuensis i pediatri ved Northwestern University, selv om revmatoid artritt (RA) rammer vanligvis personer over 40 år, kan barna også kontrakt RA. Utbruddet av revmatoid artritt hos barn, ofte referert til som juvenile revmatoid artritt (JRA), kan begynne på barndom eller kan være genetisk i naturen, selv om dette er foreløpig unproved. Sammentrekning av JRA kan bli et stadig mer ødeleggende kronisk tilstand som kan føre til store smerter, betennelse og nedbrytning av felles vev.

Symptomer

Ifølge en Kidshealth.org artikkel anmeldt av Anne Marie C. Brescia, en revmatolog i Wilmington, Del., De første tegn på JRA er oftest leddsmerter og hevelse ledsaget av en varm følelse og stivhet i leddet. JRA påvirker vanligvis bare kneet eller håndleddet leddene i starten, selv om det kan senere spre seg til leddene i hånden samt hofter, ankler og foten leddene. Betennelse i leddene kan føre til feber, sårhet og hevelse og til tider et utslett som kan vises og deretter forsvinner. Halting og en grad av immobilitet kan også være til stede.

Systemisk Revmatoid Artritt

Tilfeller av JRA som får lov til å utvikle seg, på grunn av feildiagnostisering eller mangel på behandling, kan påvirke andre deler av kroppen. Indre organer og kjertler, slik som milt, hjerte og lymfeknuter, kan bli påvirket. Dette kan føre til betennelse av omgivende vev, så vel som dysfunksjoner i blodet som kan forårsake utbruddet av anemi, vekttap og kronisk tretthet. Tidlig påvisning av JRA symptomer kan hindre utbruddet av disse mer alvorlige forhold.

Diagnose

Ifølge Miller, deteksjon av JRA er avhengig av den spesifikke identifisering av årsaksfaktorer. Mange forhold kan presentere leddgikt-lignende symptomer og må utelukkes. Tilstedeværelsen av leddsmerter, hevelse og halthet kan være tilstrekkelig bevis til å kreve ytterligere testing. Blodprøver, røntgen og andre laboratorietester kan bli pålagt å begrense årsaken til symptomene. I noen tilfeller kan iris i øyet presentere bevis for JRA og øyelege kan være den første til å oppdage JRA symptomer, sa Miller.

Behandling

Ifølge Miller, kan effekten av JRA på mange forskjellige områder av kroppen krever samarbeid med en rekke medisinske spesialister til å foreskrive den beste behandling plan. Revmatologer, dermatologer, kardiologer, gastroenterologer og lungespesialister kan alle bli involvert i å anbefale riktig behandling, avhengig av omfanget og alvorlighetsgraden av saken. I tillegg vil fysioterapi sannsynlig være behov for fortsatt behandling etter behandling, sa Miller.

Juvenile Artrose og Revmatoid Artritt

Juvenile Artrose og Revmatoid Artritt


Slitasjegikt og leddgikt er livsforvandlende og ødeleggende sykdommer. De kan rane barn muligheten til å nyte de samme aktivitetene til andre barn deres alder. Begge tilstander er kjennetegnet ved smertefulle symptomer. Selv om begge er kroniske og ingen kur eksisterer, det finnes behandlingstilbud som kan hjelpe treg progresjon og lindre smerten.

Definisjon

The National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS) definerer ungdoms leddgikt som "en gruppe av sykdommer som forårsaker smerte, hevelse, stivhet og tap av bevegelighet i leddene." Begrepet juvenil artritt (JA) brukes til å beskrive de 7 typer leddgikt hos barn og unge.

Prevalens

Statistikk fra Lands leddgikt data arbeidsgruppe, publisert på National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer nettsted, indikerer ca 294 000 barn mellom fødsel og 17 lider av noen form for leddgikt eller en revmatisk sykdom. Omtrent 1 av 1000 barn utvikler noen form for leddgikt.

Artrose

Artrose (OA) er den vanligste formen for leddgikt hos voksne. Artrose er en degenerativ felles sykdom. Med OA, brusk i leddene bryte ned. Uten brusk som en buffer, ben gni sammen resulterer i smerte, stivhet og tap av bevegelse. OA normalt presenterer i nakken, korsryggen, hender, hofter og knær. OA blir dårligere over tid. Symptomene på osteoartritt og den tilhørende skade oppstår over en periode på mange år.

Revmatoid Artritt

Juvenil revmatoid artritt (JRA) er en av de to klassifiseringsgrupper for kronisk leddgikt. JRA er den mest alvorlige av de artritt typer. Det er en autoimmun sykdom. Det er den nest vanligste formen for juvenil leddgikt. I JRA, angriper immunsystemet vev lining leddene. Sykdommen kan påvirke flere skjøter samtidig. Angrepene kan skje på begge sider av kroppen. Sykdommen kan påvirke andre deler av kroppen som hjerte, øyne og lunger. Sammen med de generelle symptomer, de spesifikke symptomer assosiert med JRA inkluderer muskelsvakhet, følelsen syk og tretthet. Symptomene på JRA utvikle seg raskt over en periode på noen uker eller måneder. Alvorlig skade fra JRA kan forekomme i løpet av kort tid.

Årsaker

Flertallet av JA tilfellene oppstår når kroppens immunsystem angriper friske organer eller vev. Legene vet ikke hvorfor immunforsvaret identifiserer feilaktig friske organer som fremmede inntrengere. Forskere tror to faktorer kommer sammen hos barn som utvikler JA. Først den genetiske sammensetningen av barnet gir ham en tendens til å utvikle sykdommen. For det andre, noe som fra omgivelsene, for eksempel en kald eller virus, som utløser starten av sykdommen.

Behandlingstilbud

JRA kan ikke forebygges eller kureres. Antirevmatiske medikamenter kan redusere progresjon og smerte av sykdommen og øke levealder, ifølge den australske regjeringen avdeling for helse og aldring. Metoder uten behandling omfatte fysioterapi og komplementære og alternative behandlingsformer.

Hva gjør Kortisol Hjelp Fight ved revmatoid artritt og allergi?

Hva gjør Kortisol Hjelp Fight ved revmatoid artritt og allergi?


Pasienter med revmatoid artritt (RA) og allergier ofte har lavere nivåer av kortisol enn normalt. Forskere har studert sammenhengen mellom kortisol og autoimmune sykdommer siden 1950-tallet, men det er lite bevis om emnet.

Kortisol

Kortisol er et naturlig stresshormon. Det hever blodsukkeret, hjelper reparere vevsskade, modifiserer reaksjoner i immunsystemet og demper appetitten.

Allergier

Allergi symptomer oppstår når immunsystemet angriper ufarlige stoffer i kroppen, som for eksempel mat eller pollen. Den unødvendige immunsystem respons kan føre til et svekket immunsystem.

Revmatoid Artritt

RA oppstår når immunsystemet skader leddene. Symptomer inkluderer, leddsmerter, hevelse, tretthet og feber.

Effekter

Lave nivåer av kortisol påvirker helbredelsesprosessen og immunresponsen, og mange som lider av RA og allergisymptomer trenger ekstra tid til å reparere skaden. Behandlinger med glukokortikoider har bedret symptomer.

Advarsel

Stress kan føre til høye nivåer av kortisol, og det er potensielt farlig. Kortisol bør overvåkes nøye av en lege fordi det er også et symptom på andre sykdommer som Cushings.

Disability & Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en autoimmun lidelse som fører til hevelse og smerter i leddene, feber, vekttap og tretthet. Behandling, men ingen kur, eksisterer. I alvorlige tilfeller kan tilstanden deaktivere folk.

Social Security Funksjonshemming Forsikring

En person med revmatoid artritt kan kvalifisere for Social Security Disability Insurance (SSDI) hvis hans tilstand fører til betydelige problemer med førlighet og fine motoriske oppgaver, som å bruke hendene, eller vesentlig begrenser sin virksomhet eller daglig bor eller sosial fungering. For å kvalifisere må en person ha jobbet et visst beløp i det siste.

Supplemental Security Forsikring

Hvis en person ikke er kvalifisert for SSDI fordi hun ikke har jobbet nok i det siste, kan hun kvalifisere for Supplemental Security Forsikring (SSI). Hun må oppfylle visse retningslinjer inntekt til å kvalifisere seg.

State Disability

Noen stater har kortsiktige uføre ​​programmer som gir dekning for dem som ikke kan jobbe på grunn av revmatoid artritt. Det hender folk er avhengige av staten funksjonshemming mens de venter på å få godkjent for Social Security funksjonshemming betalinger.

Short-Term Funksjonshemming Forsikring

Kortsiktige funksjonshemming forsikringer dekker vanligvis folk som må være borte fra arbeidet for en kort tid på grunn av revmatoid artritt. Vilkår variere fra policy til policy, though.

Medicare og Medicaid

Hvis noen kvalifiserer for SSDI, de også vil kvalifisere for Medicare etter to år. Hvis noen kvalifiserer for SSI, de sannsynligvis vil kvalifisere for Medicaid. Medicare og Medicaid både dekker behandling av revmatoid artritt, så vel som andre forhold.

Glutenfri diett for revmatoid artritt

Glutenfri diett for revmatoid artritt


Revmatoid artritt er en kronisk inflammatorisk sykdom som påvirker hovedsakelig i leddene, selv om det kan påvirke andre organer også. Oppleves av ca 1% av verdens befolkning (forekommer oftere hos kvinner som begynner i 30-årene,) det kan være en svært smertefull tilstand. Du kan oppleve at eliminere gluten, et protein som finnes i hvete, rug og bygg, øker nivået av antistoffer som beskytter mot betennelser. Mens denne tilnærmingen ikke har vært forsket entydig, kan det gi deg noen mye nødvendig lettelse. Men alltid konsultere helsepersonell før du tar fatt på diett for å sikre at det er riktig for deg.

Hvorfor fungerer det

Den gjennomsnittlige amerikanske kosthold inneholder korn, brød og pasta, vanligvis laget med hvete, rug eller bygg. Disse korn vanligvis inneholde høye nivåer av achidonic syre. Denne syren er en forløper for cytokiner, som forårsaker betennelse. Ved å eliminere matvarer som inneholder denne syren, som forverrer hevelse, kan du være i stand til å lindre tilhørende smerter og lidelse.

Anbefalinger

Adopter et kosthold rikt på grønnsaker, frukt, nøtter, sammen med glutenfrie brød og pasta. Erstatte animalske produkter (kjøtt eller meieri) med nøtter, frø (for eksempel solsikke og sesamfrø,) og soyaprodukter. På grunn av den økte tilgjengeligheten av ris-brød, kjeks og pasta, kan du finne denne endringen enklere (og bedre) enn du forventer. Få i vanen med å lese etiketter for å identifisere produkter inneholder hvete biprodukter og eliminere dem også. Modifisere din standard oppskrifter for å utnytte disse alternativene er verdt innsatsen og finne disse matvarene mens på jobb eller reiser er ikke uoverkommelig med litt planlegging og omsorg.

Hva kan du forvente

Målet ditt er å bremse eller stoppe leddskader forårsaket av betennelse. Over tid, i tillegg til å redusere hevelse og bankende smerte, kan du senke total kolesterol telle og gå ned i vekt. Du kan også redusere risikoen for hjertesykdom.

Typer Ocular Revmatoid Artritt

Typer Ocular Revmatoid Artritt


Revmatoid artritt, en allment diagnostisert autoimmun sykdom, kan utløse et bredt spekter av synsproblemer som spenner fra røde og tørre øyne fullstendig tap av synet på ett eller begge øyne. Leger og pasienter må være oppmerksomme på manifestasjoner av revmatoid artritt, slik at de kan behandles i tide for å unngå permanent skade på pasientenes syn.

Årsak av revmatoid artritt

Årsaken til revmatoid artritt er ukjent, ifølge MedlinePlus. Det er en autoimmun sykdom, en av flere som er kjennetegnet ved angrep fra immunsystemet mot en eller flere deler av kroppen. Selv om denne sykdommen er oftest assosiert med smertefull betennelse i ledd og omkringliggende vev, kan det dukke opp i andre deler av kroppen, inkludert øynene.

Vision manifestasjoner

I en artikkel i den 15 september 2002, utgaven av American Family Lege, Lt Sayjal Patel og Capt. Diane Lundy, som begge var servering ved US Naval Medical Center i San Diego, undersøkte øyesymptomer ved autoimmune sykdommer, inkludert revmatoid artritt. Manifestasjoner knyttet til revmatoid artritt inkluderer choroiditis, episcleritis, episcleral knuter, keratitt, keratoconjunctivitis sicca, makulaødem, netthinneløsning, retinal vaskulitt, skleritt og ulcerøs keratitt.

Betydning

Øyet relaterte manifestasjoner av revmatoid artritt er ikke å bli tatt lett på, da flere av de forholdene som er nevnt av Patel og Lundy til slutt kan resultere i en synshemming eller totalt tap av syn. I en artikkel skrevet for UpToDate nettside, påpeker M. Reza Dana, MD, at "okulær engasjement, spesielt alvorlig tørre øyne, kan eksistere uavhengig av alvorlig leddsykdom, og bør vurderes hos alle pasienter med RA (revmatoid artritt) uavhengig av ekstra-oftalmiske manifestasjoner. "

Tegn på Ocular Engasjement

De avslørende tegn på keratoconjunctivitis og keratoconjunctivitis sicca, i henhold til Johns Hopkins leddgikt Center, er rød, betent og / eller tørr øyne, mens episcleritis forårsaker mild smerte og ekstrem rødhet i det berørte øyet (s). Mindre vanlig sett, men langt mer alvorlig er skleritt, en betennelse i det hvite i øyet, og ulcerøs keratitt, som forårsaker ekstrem smerte, uskarpt eller nedsatt syn, river og uttalt skjeling. Tegn på retinal vaskulitt kan omfatte tåkesyn, en endring i farge persepsjon, blinde flekker og flytere, mens netthinneløsning kan bli varslet med flytere, tåkesyn og lysglimt.

Se Din Ophthalmologist

Selv den mildeste av disse okulære former for revmatoid artritt til slutt kan føre til synsproblemer hvis venstre ubehandlet. Hvis du opplever noen av disse symptomene, uavhengig av om du har blitt diagnostisert med revmatoid artritt, se din øyelege omgående slik at han kan begynne å behandle disse sykdommene før de går videre til mer alvorlige symptomer.

Matvarer man kan spise med revmatoid artritt

Revmatoid artritt (RA) er en inflammatorisk form for leddgikt som forårsaker leddsmerter og skader. RA angriper slimhinnen i leddene --- hender, føtter, ankler og knær --- og skaper hevelse som til slutt kan føre til misdannelser, melder HolisticOnline.com. Selv om noen studier viser en forbindelse mellom matallergier og RA, er det ikke noe bevis for at noen mat lindrer symptomene.

Funksjoner

Ifølge Mayo Clinic nettsted, er RA "to til tre ganger mer vanlig hos kvinner enn hos menn," med folk flest merke symptomer når de er mellom 40 og 60 år gammel. Legene er ikke sikker på den eksakte årsaken, området sier, men tror det er forårsaket av en kombinasjon av faktorer --- gener, vaner som røyking og andre sykdommer. Det finnes ingen kjent kur for sykdommen.

Mulige Triggers

Ingen diett har vært argumentert som kur-all for denne tilstanden, men Mayo Clinic råder lider å spise en diett rik med frisk frukt, grønnsaker og helkorn. HolisticOnline.com sier at forskning viser "mat kan føre til leddgikt, det kan også hjelpe i kur." Kost informasjon på området råder pasienter med RA å spise en "primitive" diett, som består av hele matvarer, grønnsaker og fiber, og er lavt i sukker, kjøtt, raffinerte karbohydrater og mettet fett. Nettstedet hevder også at matvarer som hvete, meieriprodukter, korn, kjøtt og søtvier familien matvarer --- tomat, potet, aubergine og paprika --- kan forverre tilstanden enda mer.

Mat Allergi

Rollen som matallergier spille i de pågående effekter av RA er tiltrekke mer oppmerksomhet blant leger og kosthold eksperter, ifølge ArthritisToday.org. Dr. Jonathan Brostoff, professor i allergi og miljørettet helsevern ved Kings College London, tyder på at pasienter som mener de ser en sammenheng mellom hva de spiser og RA symptomer bør prøve det han kaller en "steinalderen kosthold, som inneholder bare frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk, i én måned. " Så, gradvis begynne å spise den mistenkte utløse mat, en om gangen, slik at du kan identifisere hvilke matvarer, om noen, at du faktisk er allergisk mot.

Raw Diet

Forskere også ser på en kobling mellom en rå mat diett og en reduksjon i symptomer for RA-pasienter. En rå mat diett er rik på frukt og grønnsaker, som ikke er kokt over en temperatur på 118 grader Fahrenheit, slik at matvarer for å opprettholde sine næringsstoffer. Ifølge OrganizedWisdom.com, "Studier har vist spise en 75 prosent rå diett vil hjelpe til med betennelser og smerter av RA." Nettstedet fortsetter med å påpeke at en rå diett også fremmer vekttap, noe som kan være gunstig for RA lider. På denne dietten, kan folk også spise rå fisk og rått kjøtt, selv om en vegan, glutenfri diett er ofte anbefalt.

Betraktninger

Mens forskerne ennå ikke kan vise til en ideell RA kosthold, er det best å unngå mat med høyt sukker, å drikke alkohol i moderate mengder, å konsumere mat lite mettet fett, og alltid balansere matinntaket med fysisk aktivitet. Lett trening, Mayo Clinic sier, bidrar til å redusere hevelse og hindre leddsmerter, men du bør snakke med legen din før du starter en diett eller treningsprogram.

Multippel sklerose Vs. Revmatoid Artritt

Multippel sklerose Vs.  Revmatoid Artritt


Multippel sklerose og revmatoid artritt er begge forhold som oppstår når kroppens eget immunsystem ødelegger kroppen feilaktig. Multippel sklerose og revmatoid artritt både påvirke flere kvinner enn menn, og kan forekomme samtidig i én person.

Multippel sklerose Effects

Multippel sklerose oppstår når nerve er gulvbelegg forringes forårsaker misforståelser mellom nerver og hjernen. Symptomer på multippel av sklerose kan være tretthet, svakhet og nummenhet i armer og ben, smerter i kroppen, skjelving, koordinasjonsproblemer, uskarpt syn og svimmelhet.

Revmatoid artritt Effects

Revmatoid artritt påvirker fôr av leddene i hender og føtter i utgangspunktet, og kan senere påvirke knær, hofter, kjeve, nakke, albuer og skuldre. Over tid kan revmatoid artritt føre bein å erodere. Symptomer på revmatoid artritt inkluderer tretthet, hevelse i ledd, leddsmerter, hovne hender, feber og vekttap.

Effekter

Både multippel sklerose og revmatoid artritt er langsiktige medisinske tilstander med symptomer som oppstår i sykluser når symptomene kan forbedre litt og deretter forverres igjen.

Identifikasjon

Leger diagnostisere multippel sklerose ved bruk av blodprøver og MRI. Leger diagnostisere revmatoid artritt med blodprøver og røntgen.

Forebygging / løsning

Multippel sklerose er oftest behandles med kortikosteroider. Revmatoid artritt er behandlet med kortikosteroider, Motrin og immunsuppressive midler. Fysisk eller ergoterapi kan anbefales for å forbedre daglige virke for både de med multippel sklerose og revmatoid artritt.

Hvordan bruke Aloe Vera til behandling av revmatoid artritt

Hvordan bruke Aloe Vera til behandling av revmatoid artritt


Revmatoid artritt er en potensielt ødeleggende kronisk sykdom som kjennetegnes av leddsmerter og betennelser. Lider ofte mister mye av sin mobilitet og ofte blir ufør. Mens det er ennå ikke en kur for revmatoid artritt, det er medisiner, holistisk rettsmidler og andre måter å behandle tilstanden og redusere symptomene.

Bruksanvisning

F

•  Se en revmatolog for en definitiv diagnose. Leger bruker flere blodprøver for å diagnostisere revmatoid artritt.

Påfør aloe vera gel topically å hovne og vonde ledd. Aloe vera gel kan gi umiddelbar felles mobilitet og noen smertelindring for noen på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper.

Unn revmatoid artritt naturlig med aloe vera kapsler. Vanligvis tas med et fullt glass vann 2 til 3 ganger om dagen, har aloe vera naturlige anti-inflammatoriske egenskaper som også kan hjelpe med hevelse fra innsiden.

Bruk aloe vera juice til pels magen og helbrede mageslimhinnen. Inntak av store mengder av NSAID over tid kan føre til problemer i hele mage-tarmkanalen. Ved å drikke aloe vera juice regelmessig, kan du bidra til å forhindre disse bivirkningene, mens du mottar den anti-inflammatorisk fordeler også.

Endre ditt kosthold for å hjelpe behandle revmatoid artritt. De fleste lider har matallergier til hvete, mais, de fleste meieriprodukter, kjøtt, cruciferous grønnsaker og en rekke andre matvarer som er skatteimmunsystemet. Unngå disse mat og spise hele korn, grønnsaker, frukt og nøtter hjelper ved å styrke immunforsvaret.

Tips og advarsler

  • Nærmer revmatoid artritt fra flere retninger. Jo mer utfyllende behandlinger du bruker, jo bedre sjanse har du for å holde sykdommen i sjakk og hindre alvorlig funksjonshemming.
  • Revmatoid artritt er forverret av stress. Unngå stressende situasjoner og får riktig mengde søvn er en viktig del av kampen mot sykdommen.
  • Konsultere legen din før behandling av revmatoid artritt ved å bruke kosttilskudd eller naturmidler. Selv naturlige stoffer kan føre til legemiddelinteraksjoner, og det er viktig at legen din er fullt klar over alle de behandlinger du tar.
  • Tar aloe vera internt kan forårsake en rekke bivirkninger, inkludert diaré, spesielt hvis det er tatt overdrevet.

Hand & Arm øvelser for Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en felles tilstand der betennelse i leddene fører til felles immobilitet og smerte og fører til leddskade. Revmatoid artritt kan ikke kureres, men effektene av tilstanden kan ofte reduseres gjennom riktig trening og livsstilsvalg.

Hand and Arm Strength

Utøve den styrker leddene og øke fleksibiliteten kan være gunstig for dem som lider av leddgikt. Selv om du kanskje ikke være i stand til å gjøre den ekstremt beskatte øvelser som pro idrettsutøvere gjør det, kan du være i stand til å gjøre enkle styrkeøvelser for å demme opp for smerte. En måte å utøve hånden og underarmen er å benytte et grep ball eller andre gripeinnretninger styrke. Klemme et grep ball periodevis når du har ledige hender kan bygge styrke og kan bidra til å redusere virkningen av leddgikt.

Wrist curls er en annen underarm styrke trening for å vurdere. En håndleddet curl gjøres ved å plassere på baksiden av underarmen på et flatt underlag med hånden som strekker seg slutten, så curling hånden opp mot deg. Du kan holde vekter som manualer eller bruke motstand band til å legge til motstand mot øvelsen.

Range of Motion

Et annet viktig aspekt ved felles helse er spekter av bevegelse og fleksibilitet. De mindre fleksible leddene er, jo mer sannsynlig er det å bli overstrukket når du utfører aktiviteter. Stammer kan føre til betennelse som kan oppmuntre leddgikt å stille i. Det hender og håndledd har en tendens til å være spesielt utsatt for leddgikt, så utfører regelmessige strekninger for begge er en god idé. For å strekke håndleddet, flytte det frem som om du kommer til å berøre bunnen av håndflaten med fingrene, og deretter flytte den tilbake. Gå frem og tilbake langsomt, som strekker seg på denne måte. Du kan bruke den andre hånden til å forsiktig trykke ned på håndleddet i begge retninger for å få en dypere strekk. Etterpå forsiktig sirkel håndleddene i begge retninger. Neste lage en knyttneve, og deretter blusse fingrene ut bøye dem tilbake så langt du kan under sin egen makt. Gjenta gjør nevene og fakling fingrene flere ganger med begge hender.

Betraktninger

Hvis du har revmatoid artritt, bør du rådføre deg med legen din før du starter en øvelse diett for å være sikker på at det ikke vil forverre problemet. Hvis noen øvelse du gjør årsaker smerte eller gjør leddgikt blusse opp, stoppe aktiviteten umiddelbart. Mild trener kan holde leddene løs og sunt, men kraftig trening vil trolig føre til mer skade enn godt. Når leddene er sår på grunn av leddgikt, er det best å unngå trening og kanskje bruke mobilitet begrensende bukseseler for støtte til sårhet forsvinner.

Uvanlige symptomer på Revmatoid Artritt

Uvanlige symptomer på Revmatoid Artritt


Revmatoid artritt er en bein og felles sykdom som forårsaker betennelse i synovial membran. Denne membranen beskytter og smører leddene. Resultatet er smerte, hevelse i ledd, og eventuelt tap av mobilitet i visse fellesområder. Reumatoid artritt kan også påvirke andre deler av kroppen.

Identifikasjon

Revmatoid artritt er en kronisk sykdom som vanligvis begynner med morgenstivhet og flytter til leddsmerter i flere områder av kroppen.

Øyne

Revmatoid artritt kan føre til tørre øyne, betennelse i interiør og eksteriør av øynene, glaukom og katarakt.

Lunger

Revmatoid artritt kan føre til betennelse i slimhinnen i lungene. Det kan føre til kortpustethet og arrdannelse i lungene.

Andre symptomer

Revmatoid artritt kan ha symptomer som ligner på influensa. Et individ kan oppleve feber, vekttap og muskelsmerter.

Spine

Revmatoid artritt kan påvirke cervical ryggraden, spesielt hos personer som har hatt sykdommen i mer enn ti år.

Sikkerhetsproblemer med revmatoid artritt

Hver gang det er en diagnose av en kronisk sykdom som krever reseptbelagte medisiner, mange spørsmål komme opp om sikkerhet og mulige bivirkninger. På grunn av den lokaliserte natur revmatoid artritt, er det andre hensyn som bør tas i betraktning.

Spredning av sykdom

Revmatoid artritt påvirker lokale områder i stedet for et helt system. For eksempel kan håndleddene bli påvirket mens albuene er sunt. Dette betyr at det er mulighet for at sykdommen skal spre seg. Forsiktighet bør tas for å hindre spredning av sykdommen ved akutte fakkel-ups.

Legemiddelinteraksjoner

Revmatoid leddgikt kan være på reseptbelagte medisiner, og som øker muligheten for interaksjon. Alltid snakke med en farmasøyt eller lege før du bruker noen over-the-counter medisiner, urtemedisin, eller alternativ medisin behandling mens du bruker reseptbelagte medisiner.

Magen Safety

The Arthritis Foundation rapporterer det er en risiko for magesår og fordøyelseskanalen irritasjon ved bruk av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID). Av spesiell bekymring er overdreven bruk av NSAIDs som ibuprofen, aspirin eller naproxen natrium, og Cox-2-hemmere som celecoxib.

Hjertesykdom

En Oxford University studie konkluderte med at pasienter som bruker NSAIDs og COX-2-hemmere oppleve en større forekomst av hjerte- og helseproblemer som hjerteinfarkt eller hjertesvikt. Dette var ikke til stede blant dem som bruker lav-dose aspirin, men var tilstede i forsøkspersoner som anvendes store doser av medikamenter (for eksempel, en Cox-2 for RA og ibuprofen for en hodepine).

Fysiske Betraktninger

Blant de potensielle legemiddelinteraksjoner, bør man sørge for å sikre de daglige gjøremål er ikke umulig å utføre. Noen pasienter med revmatoid artritt bruke protese enheter til å hjelpe dem med oppgaver som å åpne døren knotter eller holde et glass vann. Dette er ikke et slikt problem i løpet av ikke-akutte stadier eller når revmatoid artritt er i remisjon, men i løpet av fakkel-ups, selv enkle oppgaver som å åpne en resept flaske blitt umulig.

Slik unngår Revmatoid Artritt

Grønn te, vitamin E, selv alkohol og amming har vært spioneringen på nett som nøklene til å forebygge leddgikt. Selv om det er noen vitenskap å foreslå noen av disse produktene og prosessene faktisk har hatt en positiv innvirkning, dommen er fortsatt ute. Som de fleste ting i livet, det er ingen magisk kur-all eller løsning for å stoppe det som kan utvikle seg til en invalidiserende sykdom.

Bruksanvisning

•  Ha realistiske forventninger om staving av tilstanden. Revmatoid artritt er en kronisk autoimmun sykdom som påvirker leddene på begge sider av kroppen - i begge hender, knær og håndledd, for example.The problemer starter når kroppens immunsystem slår på seg selv - å angripe cellene lining leddene. Det kan være invalidiserende, skape felles smerte, hevelse, stivhet og svakhet. Fordi sykdommen forblir så gåtefulle og det er fortsatt ikke forstår hvor mye, for eksempel gener spiller en faktor, er det vanskelig å si: ". Dette er hvordan du forhindre sykdom" Likevel er livsstilstiltak antas å ha en positiv effekt.

revolusjonere kostholdet ditt. Vi vet alle en ernæringsmessig kosthold og opprettholde en sunn vekt er bra for oss - men CDC og American College of Rheumatology hevder også at det er bra for leddene våre. Jo mer vekt vi pakke på, jo mer belastning som legger på våre ledd. Jo lettere vi er, jo mindre utslag vi har på våre knær.

Øvelse smart. For å opprettholde en idealvekt, er execise en viktig komponent. Men vi må være forsiktige med hvordan vi trener - for våre ledd skyld. Før du utfører noen høy effekt aktivitet, sørg for å varme opp og gjøre dine strekninger. Når du gjør styrketrening, tempoet selv og bruk riktig, kvalitet utstyr. Ved å gjøre dette, kan det ha langsiktige positive konsekvenser på helsen til leddene.

Minimer stress. Del av å ha et sunt liv er å kontrollere stressnivået. Det er antatt at enkelte miljøfaktorer som stress er triggerpunkter som faktisk kan be trekk ved sykdommen eller forårsake fakkel-ups som stivhet og smerter i leddene.

Vær proaktiv. Hvis du har en historie av sykdom i familien eller har mistanke om det, er det viktig å oppsøke lege med en gang. Det er ting du kan gjøre for å styre utviklingen av sykdommen - hvis du tar det tidlig. Tastene er å få behandlet ofte og å kombinere de riktige meds med sunne livsstilsindikatorer som mosjon og nok søvn.

Leddene påvirket av Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en autoimmun sykdom forårsaket av leddbetennelse og vevet rundt leddene. Revmatoid artritt er kronisk og kan vare i flere år uten å vise tegn til symptomer.

Symptomer

Symptomene kan komme og gå som er kjent som flares. Når flares oppstå symptomer kan omfatte manglende matlyst, tretthet, muskelsmerter, leddsmerter og stivhet.

Leddene Berørte

Leddene som kan bli påvirket av revmatoid artritt vanligvis er de små leddene i hender, håndledd, føtter, ankler, rygg og på sjeldne anledninger cricoarytenoid joint (ansvarlig for stemmebåndene stramme).

Innvirkning på kroppen

Synovium vil føre til at immunceller for å migrere fra blodet inn i leddene og ledd foring vev, som i sin tur vil forårsake inflammatoriske substanser. Inflammatoriske stoffer og deretter forårsaker leddbrusken slites ned, irritasjon, overdreven væske, hevelse og betennelse av felles fôr.

Diagnose

Revmatoid artritt er diagnostisert gjennom sykehistorie, laboratorieprøver, røntgen, fysisk eksamener og symptommønstre.

Behandling

Behandlingstilbud kan gjøres gjennom medisiner, kirurgi eller hjem rettsmidler.

Hjem Rettsmidler

Hjem rette behandlinger kan omfatte enheter som skinner, krykker, rullatorer, orthotics, bukseseler, splinter, reachers og forhøyede stolben. Andre løsninger kan inkludere fysioterapi, ergoterapi, atferdsmodifikasjon, akupunktur, massasje, elektrisk sjokkterapi, urter og kosttilskudd eller rådgiving.

Cures

Foreløpig er det ingen kur for revmatoid artritt.

Antibiotika Protokoll for behandling av revmatoid artritt

Revmatoid artritt (RA) er en ødeleggende sykdom som påvirker millioner av mennesker. Etter den første diagnosen, blir uførhet en livsstil. Finne et svar på dette autoimmun sykdom har tillatt de berørte for å gå tilbake til en mindre smertefull måte å leve på. Ved hjelp av forskjellige klasser av antibiotika over en lang periode er å gi håp til de som arbeider med denne sykdommen. Denne protokollen tar tålmodighet; Resultatene kan ta opp til et år.

Antibiotika Protocol

En smittestoff forårsaker revmatoid artritt. Å vite dette, Dr. Thomas McPherson Brown var den første legen for å bringe frem i lyset bruk av antibiotika for revmatoid artritt som en måte å bekjempe infeksjoner. Han fant at autoimmun sykdom stammer fra den samme infeksjon. Han oppdaget ved hjelp av lave doser av varianter av tetracyklin over en lang periode hjelpe folk som lider av revmatoid artritt.

Dr. Brown opprinnelige protokollen starter med 300 mg intravenøs klindamycin. Bruk dette for to dager, øke til 600 mg for de neste to dagene og deretter fortsette dose på 900 mg daglig i opp til to uker. Denne protokollen beskytter deg mot mykoplasma og andre former for bakterier. Andre leger har brukt modifiserte versjoner av denne protokollen.

Etter den innledende løpet av IV terapi, begynner pasienten oral antibiotikabehandling med minocycline eller tetracyklin. Dosen frekvensområdet er én dose, én til to dager per uke, opp til to ganger daglig, tre ganger per uke.

Hvis medisinen forverrer leddgikt, er lavere doser og lengre intervaller nødvendig. Ved hjelp av denne protokollen har hjulpet mange RA lider gå inn i remisjon, ifølge Dr. Joseph Mercola på Mercola.com.

Kennedy Institute of Rheumatology testet effekten av antibiotika behandling for revmatoid arthritis.These legene fant at av 21 pasienter som fikk enten antibiotika eller ingenting, åtte pasienter som fikk behandling hadde mer enn en 20 prosent forbedring. De konkluderte med at å kombinere lav-dose antibiotika er nyttig i å håndtere RA.

Fordel vs. Risk

The Road Back Foundation, som spesialiserer seg som oppgjørssentral og informasjonsbase for Dr Browns protokollen, sier at det å bruke et derivat av lavdose tetracyklin er ikke akkumulativ, derfor er det ikke bestandig.

Hvis det er en reaksjon på tetracyklin, kan det behandles med en lavere dose. Siden RA har blitt funnet å være forårsaket av en infeksjon, antibiotikabehandling, benyttes intermitterende i lave doser, kan brukes for å gi en lettere måte å leve uten smerte og ubehag.

Det finnes tre forskjellige typer av tetracyklin: enkel tetracyklin, Minocyclin og doksycyklin. Minocyclin har fordeler for antibiotikabehandling for revmatoid artritt. Det har evnen til dypere vev penetrability, opprettholder høyere serumnivåer og har utvidet spekteret aktivitet, i henhold til Revmatisk Organization.

At Home rettsmidler for Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en kronisk lidelse forårsaket av leddbetennelse og vev. Denne lidelsen kan negativt påvirke dine organer, kroppen din og din evne til å fungere normalt. Revmatoid artritt skader brusk og beskyttende vev, og du kan oppleve stive ledd, leddsmerter, muskelsmerter, tretthet, en lavgradig feber og en forringelse i omfanget av bevegelse. Årsakene til revmatoid artritt er ikke kjent, men det er noen hjemme rettsmidler du kan bruke til å lindre tilstanden.

Trening

Hvis du lider av revmatoid artritt (RA), må du balansere livet ditt ved å få rikelig med mosjon og nok hvile. Når du hviler, vil kroppen din være i stand til å minimere vev og leddbetennelse. Når du anstrenge deg via trening, vil kroppen din være i stand til å lindre muskelsvakhet og leddstivhet. Øvelsen vil også hjelpe til å øke energinivået: trener tre ganger i uken i en time hver dag med lav effekt øvelser kan være til nytte for dem som lider av RA. Gode ​​øvelser som du kan engasjere seg i hjemme inkluderer yoga, noe som forbedrer muskel symptomer du kan oppleve. Du kan begynne yoga hjemme med en 15-minutters oppvarming og asanas yoga for å lindre RA symptomer. I mellomtiden er like nyttig Tai Chi; denne formen for trening bidrar til å redusere RA symptomer, forbedrer din fysiske form, skjerper styrken i musklene og øker kroppslig fleksibilitet. Tai Chi kan også bekjempe problemstillinger knyttet til tretthet og spenning eller stress.

Kosttilskudd endringer

Bromelain

Det anbefales at du bruker mer bromelain fordi dette tillegget har anti-inflammatorisk agenter som kan redusere ledd- og muskelbetennelse. Dette kan tas som et supplement for åtte til ti dager for å redusere betennelse. Du kan ta 500-2000 mg bromelain per dag i to separate doser for å lindre leddgikt symptomer.

Kobber

Kobber er et supplement som kan hindre leddgikt progresjon. Noen ganger folk bruker kobber armbånd til å redusere betennelser og smerter, og kobber kan forbrukes internt for å håndtere leddgikt forhold. Mat kilder for kobber inkluderer krabbe, kamskjell, østers, blekksprut og blåskjell. I tillegg, biff lever, mutter Butters, pekannøtter, mandler, pistasjenøtter, og filberts er også gode valg. Hvis forbrukes som et supplement, kan kobber tas i en dose på 900 mikrogram pr dag, forutsatt at det også forbruke 8 til 15 g sink per hvert milligram av kobber som man forbruker å hindre ubalanse i kroppen.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer bidra til å redusere betennelser og hindre progressive arthritic forhold. Dette tillegget avtar stivheten av muskler og ledd om morgenen, minimerer felles ømhet, og kan redusere behovet for medikamenter ved behandling av RA symptomer. Mat kilder inkluderer soyabønner, gresskarfrø, linfrø olje, valnøttolje, rapsolje og grønne lipped blåskjell. Dette tillegget kan inntas i en kapselform i en dose på 3 g per dag for artrittiske tilstander.

Beskytte ledd

Å behandle stive ledd, kan du bruke en varmepakning på området i 15 minutter for å roe de spente muskler berørt av stive ledd. Du kan også is regionen, fordi isen er en naturlig bedøvelse. Du bør veksle varme og is behandlinger, og du bør bare bruke behandlinger for en 15 minutter på og av hele dagen. Benytte en splint på knærne, albuer og håndledd kan bidra til å lindre bli med stivhet i tillegg.

Revmatoid Artritt alternative medisiner

Leddgikt betyr faktisk leddbetennelse. Ifølge Center for Disease Control, når den brukes til å definere kronisk tilstand som mer enn 1,3 millioner amerikanere lider av leddgikt; ordet beskriver revmatiske sykdommer og tilstander som påvirker leddene, vevet rundt leddene og eventuelle andre bindevev. Hva dette betyr for de millioner av lider er at leddgikt betyr felles smerte og stivhet. Nærmere bestemt, er reumatoid artritt en vanlig form for artritt som er assosiert med en reduksjon i livskvaliteten på grunn av smerte og aktivitet begrensninger. Men alternative medisiner er tilgjengelige for å lindre symptomene på leddgikt uten å gjøre store endringer i livsstil eller ta konvensjonelle medisiner.

Antioksidanter

I henhold til den naturlig Nurse, en alternativ helsenyhetskilde, er rheumatoid artritt delvis forårsaket av toksin oppbygning inne i legemet. Nettstedet anbefaler å supplere dietten med vitamin C, vitamin E og glutation for å redusere inflammasjon. Urter kan også brukes for å fjerne giftstoffer fra kroppen og redusere inflammasjon. Melk tistel, løvetann og burdock er alle anti-inflammatorisk og antioksidant urter.

Nutrient Therapy

Mange revmatoid artritt lider også lider av "lekk tarm" syndromet. Dette fører til felles irritasjon fordi molekylene som ikke enkelt kan passeres gjennom mage slimhinnen slipper inn i blodet, noe som fører til en naturlig kroppslig reaksjon av ledd- og muskelsmerter, Natural Sykepleier nettsted landene. For å løse lekk tarm og smerten forbundet med den, er det en rekke næringsstoffer som lindrer tarmkanalen, inkludert okra, marshmallow rot og L-glutamin. I tillegg, kalsium, foliate og magnesium er alle næringsstoffer som øker tarmhelse samt støtte leddgikt behandling.

Body Manipulation

Bodywork, massasje, akupunktur og kiropraktikk justering er alle måter å lindre smerten forbundet med revmatoid artritt samt hindre fremtidige bluss-ups. Diskuter symptomene på leddgikt med en lisensiert utøver, og de vil hjelpe guide designe en individualisert behandling regiment.

Trening og bevegelse

Ifølge Mother Nature, en alternativ helse råd nettside, trenger kroppen bevegelse for å holde seg frisk. "Ved å flytte leddene daglig, hjelpe deg å holde dem fullt mobil," nettsted landene. "Du også styrke omliggende muskler, noe som betyr å gi skjøter med ekstra støtte." I tillegg vektbærende øvelser bidra til å holde skjelettet sterkt mens forebygge osteoporose, en vanlig sykdom forbundet med leddgikt.

Meditasjon og avspenning

Akkurat som kroppen trenger trening, trenger den også hvile. Tidspunkt for høyt stress og tretthet er ofte forbundet med smerte for leddgikt. Bruke metoder for progressiv avslapning, meditasjon, positiv visualisering og anti-stress aktiviteter er alle anbefalt av Mother Nature nettside som effektive behandlinger for alle former for leddgikt.

Revmatoid Artritt Pain Relief ved hjelp av enten varme eller kulde

Fakkel-ups av smerte og stivhet i leddene er vanlig for de med revmatoid artritt. I morgen eller etter perioder med hvile, kan felles hevelse føre til tap av mobilitet og tretthet. Smertelindring med både varme og kalde behandlinger er mulig for lider av revmatoid artritt, ifølge Leddgikt og Glucosamine Information Center. Om smertene er fra hviler eller trener, la de naturlige helbredende egenskaper av varme og kulde lindre hevelse i ledd.

Hot Behandlinger

Bruke varme til ømme ledd før trening eller varmer opp musklene. Berolige leddene og redusere hevelse ved å bruke en varm varmepute eller komprimere til det berørte området. Pakk hele kroppen i et oppvarmet teppe for hele kroppen smertelindring. Sug i et varmt boblebad hvis mobilitet tillater sikker bevegelse komme inn i badekar. Ta en lang varm dusj. Bruk en massasjedusj hodet for å gi lindring til baksiden. Vurdere å installere et boblebad, sauna eller badekar med dyser for pågående oppvarmet smertelindring.

Kalde Behandlinger

Lindre sår skjøter med kalde omslag etter trening eller vesentlig fysisk aktivitet. Pakk en kald pakke eller pose frosne erter i et håndkle, og hold på de ømme ledd for å redusere hevelse. La kald pakke for å berolige området i 20 til 30 minutter. Fjern pakken når området føles nummen.
Fellemuskelkramper, hevelse i ledd, vev skader og blod-dannelse av blodpropper er mulig med is, i henhold til Road Runners Club of America. Utøve hovent område med myke bevegelser etter at området har blitt nummen. Gjør langsomme range-of-motion øvelser i en sirkulær eller diagonal bevegelse. Når området blir varmt, gjenta kjøling og skånsom trener inntil leddene føles løse og mer mobile.

Som en tommelfingerregel, bruker varme før trening, og kjøle etter fysisk aktivitet. Etter avkjøling bringe legemet tilbake til en varm temperatur ved anvendelse av varme på nytt, i kombinasjon med langsomme bevegelser milde å gjøre kroppen mer smidig.

Aktuelt Salver

Påfør aktuell kremer til ømme ledd. Bruk kjøle gels og varmefremkallende kremer markedsført for leddgikt eller atletisk bruk. Påfør de varmende kremer etter en periode med hvile eller før trening. La salve for å utvide blodårene, øker blodstrømmen til det såre området. Gni kjøling kremer på leddene etter trening eller belastning på leddene. Innsnevring av blodårene vil minimere ny hevelse etter perioder med aktivitet.

En Integrative ernæringsmessige tilnærming til behandling av revmatoid artritt

Revmatoid artritt er en sykdom hvor immunsystemet angriper leddene, forårsaker smerte og misdannelse. Selv ikke sannsynlig den eneste årsaken til RA, kan ernæring spiller en betydelig rolle i å forebygge oppblussing og gi immun støtte.

Diett

Selv ikke betraktet som en kur for RA, kan et sunt kosthold bidra til å forbedre symptomer på sykdommen. Frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt og hele korn bidra til å forsyne kroppen med vitaminer og mineraler som trengs for produksjon og healing energi.

Nutritional Supplements

Når det brukes sammen med et sunt kosthold, kan vitamin og mineraltilskudd hjelpe RA-pasienter oppnå de næringsstoffene som kreves for optimal immunfunksjon.

Problem Foods

For noen mennesker, visse matvarer føre til en økning i leddgikt smerte. Matvarer som man er allergisk - samt betennelsesfremmende mat som trans fett og raffinerte karbohydrater - bør unngås av personer med RA, ifølge WebMdcom.

Anti-inflammatoriske matvarer

Matvarer med anti-inflammatoriske egenskaper kan bidra til å redusere hevelse og smerte. Ifølge dlife.com, matvarer med de høyeste konsentrasjonene av betennelse-kampene forbindelser inkluderer villaks, olivenolje, kirsebær og cruciferous grønnsaker som brokkoli.

Advarsel

Til dags dato er det ingen kjent kur for revmatoid artritt. For å unngå komplikasjoner, får fysiske kontroller regelmessig og søke medisinsk hjelp når fakkel-ups oppstå.