Digidexo.com

ulemper med ivf

En liste over fordeler og ulemper med IVF

En liste over fordeler og ulemper med IVF


Infertilitet effekter ca 6,1 millioner kvinner i reproduktiv alder, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. IVF (in vitro fertilisering) er ofte et par-eller individets eneste sjanse ved unnfangelsen. En IVF prosedyren blir en manns sperm og kvinnens egg i et laboratorium. Hvis befruktning skjer, er ett eller flere befruktede egg (embryo) kirurgisk plassert inne i kvinnens livmor. Ideelt sett oppstår en graviditet. IVF har både fordeler og ulemper, og er ikke en prosedyre for å bli tatt lett på. IVF kommer med et distinkt sett av emosjonelle egenskaper og er mentalt, fysisk og økonomisk drenering for alle parter.

Pros av IVF

Den mest åpenbare pro av IVF er gravid en sunn baby - eller babyer, som 25 prosent av vellykkede IVF svangerskap resulterer i flere fødsler. For par som har prøvd alle andre fertilitetsbehandling, er IVF ofte den eneste levedyktige alternativet for å bli gravid. Flertallet av par vil bli gravid innen tre IVF sykluser, så utsiktene til å ha et sunt barn langt oppveier eventuelle ulemper for mange par.

Kostnad

IFV er en svært kostbar prosedyre, spesielt fordi de fleste forsikringer ikke dekker IVF. Den typiske kostnaden for en IVF syklus går mellom $ 12.000 og $ 15.000. Dette er en stor del av pengene, og mange par velger å ta ut store lån til å dekke utgiftene. De fleste klinikker tilbyr ikke noen penger tilbake hvis en IVF syklus ikke resulterer i en fødsel.

Emosjonell Toll

Folk som går gjennom IVF oppleve mange emosjonelle opp-og nedturer. Dette er normal, som prosessen er fysisk vanskelig på kroppen og emosjonelle fordi resultatet av hver IVF syklus er så usikker. Emosjonelle belastningen på kvinnen er ofte forsterket av IVF medisiner, som ofte forårsaker bivirkninger som depresjon og stress. Emosjonell belastning kombinert med den økonomiske byrden av IVF fører ofte konflikter i ekteskap og partnerskap.

Fysiske bivirkninger

Foruten depresjon og angst, kan medisiner som administreres under en IVF syklus forårsake hetetokter, kramper, hodepine og synsforstyrrelser. De oppgitte for å stimulere eggstokkene og produsere flere egg medisiner noen ganger føre til ovarialt hyperstimuleringssyndrom. De fleste tilfellene er milde og ikke krever noen behandling, men alvorlige tilfeller kan være farlig.

Fordeler og ulemper ved IVF-behandling

IVF, eller in vitro fertilisering, innebærer å fjerne et egg fra en kvinnes kropp, gjødsle den med mannens sæd, og sette den tilbake i kroppen hennes for implantasjon i livmoren. Det er vanligvis en siste utvei når et par lider av ufruktbarhet. Det er ikke en garanti, er svært kostbare, men ofte er et par eneste håp for et barn av sine egne.

Historie

In vitro fertilisering behandlinger daterer seg tilbake til 1978. Suksess ratene var relativt lav, men forskningen fortsatt basert på prosedyren brukes til å lage den første "prøverørsbarn", født i England. Teknologi avansement er vist i suksessrate: I 1985, bare ca 5 prosent av behandlinger resulterte i svangerskapet, mens i 2006 hadde dette tallet steget til i underkant av 30 prosent.

Prosedyre

Det første trinnet i IVF behandling er eggløsning. Kvinnens hormoner er stimulert til å gjøre henne eggstokkene produserer flere egg enn normalt ville være mulig. Deretter blir de modne egg fjernes via en suge nål. Spermolje er også aspireres fra en prøve gitt av mannen og kombinert med eggene i petriskåler. Sperm befrukter eggene, og embryoene inkuberes i tre til fem dager for å stimulere vekst. De sunn embryoer blir valgt (antallet er avhengig av mors alder og flere andre faktorer) og settes inn i uterus via et kateter plassert gjennom livmorhalsen. Implantasjon er igjen å finne sted på egen hånd. En fordel som er spesifikk for IVF er at et embryo blir alltid dannet, og gjør det til livmoren, men implantering aldri er garantert, en åpenbar ulempe. En annen ulempe er muligheten for ovarial hyperstimulering, en situasjon der fruktbarhet narkotika overstimulate eggproduksjon.

Time Frame

Hver syklus av IVF tar tre til fire uker, fra ovulasjonsinduksjon til embryo. Det er en ventetid på ca to uker før paret kan teste for graviditet; denne ventetiden kan virke opprivende for paret. Hvis en syklus ikke resulterer i graviditet, er kvinnens naturlige menstruasjonssyklus ofte lov til å returnere før du starter behandlingen igjen. Den gjennomsnittlige par må gå gjennom tre IVF sykluser før oppnå en graviditet. Noen par blir gravide på første runde, mens andre går fire runder (den typiske cutoff) uten å lykkes. Det faktum at det er ingen kjent suksessrate for en individuell par er en stor ulempe, men har ført til innføring av IVF refusjons programmer.

Fordeler

For den infertile par, fordelene ved IVF er enorm. Uansett situasjonen, vil et egg alltid forene med en levedyktig sædcelle og settes inn i kvinnens kropp. Prosedyrer som intracytoplasmatisk spermieinjeksjon (ICSI), assistert klekking, genetisk veiledning og frosne embryo overføringer er alle gjort mulig gjennom IVF. Donorsæd og egg er noen ganger brukt i tillegg, så dette er en annen fordel dersom paret er ikke i stand til å bruke mannens sæd eller kvinnens egg eller annen grunn.

Misforståelse

Barn som følge av IVF-behandling ofte er tenkt som "test tube babyer." Mens fosteret kan være skapt i en petriskål, vokser barnet akkurat som alle andre, inne i livmoren. En annen vanlig misforståelse er at IVF er en enkel prosedyre. I virkeligheten tar det måneder med planlegging, og kvinnen må ta fruktbarhet injeksjoner og overvåke sine sykluser tett for å sikre at egguthenting og overføring finner sted på de riktige tider.

Advarsel

Utfordringen med IVF er implantasjon. Det er ingen nåværende teknologi som kan brukes for å implantere embryoet inn i kvinnens livmor; embryoet er bare sprøytet inn i livmorhulen i håp om at det vil implantatet på egen hånd (assistert klekking kan hjelpe til med dette, men). En annen ulempe for IVF er kostnaden. En runde med behandling kan koste over $ 10 000 per september 2009, og siden det er ingen garantier, kan dette legge opp veldig raskt. Til slutt, er risikoen for flere embryoer implanteres i livmoren veldig høyt og dette kan føre til selektiv oppsigelse eller i det minste, en høy-risiko graviditet som utgjør en fare for mor og babyer.

Positivt og ulemper med kliniske studier med barn

Positivt og ulemper med kliniske studier med barn


Barn som deltar i en klinisk studie får gratis behandling samtidig som forskere kunne få informasjon som kan til slutt hjelpe andre barn. Kliniske studier også plassere barn i fare når behandlinger ikke produserer forventede resultater. Foreldre gjør klokt i å vurdere fordeler og ulemper med kliniske studier før de bestemmer seg for å ha et barn delta.

Tilleggs Medical Care

Barn som deltar i kliniske studier kan ha nytte av det siste innen medisinsk teknologi. Disse barna kan få medisiner, terapi og andre ressurser behandling ikke er tilgjengelig for allmennheten. Mens et barn deltar i en klinisk studie, får hun også ekstra lege omsorg av en eller flere leger. De leger som overvåker den kliniske studien er blant de beste i sin bestemt felt og har tilgang til fersk tilstand spesifikk informasjon.

Økonomisk kompensasjon

Barn som deltar i kliniske studier vanligvis får økonomisk kompensasjon. Denne kompensasjonen hjelper dekke kostnadene forbundet med å delta i studien. Motta penger i tillegg til gratis medisiner og behandling hjelper familier som har en hard tid håndtere økonomiske problemer forårsaket av et barns sykdom. Kompensasjon for kliniske studier varierer, og barn som deltar i langtidsstudier som krever mye av overvåking vanligvis får mest penger.

Inconvenient

Kliniske studier med barn er tidkrevende og de ofte inntrufne en familie. Før deres barn kan ta del i en klinisk studie, må barnets foreldre fullføre spørreskjemaer og intervjuer. Den kliniske studien leger kan be om barnets medisinske poster og be om å intervjue barnets siste leger. Når et barn går inn i en klinisk studie, må han delta overvåkings avtaler i tillegg til medisinsk avtaler som ikke er relatert til den kliniske studien. Rettssaken kan også kreve at barnet skal overnatte på et forskningsanlegg eller hun må forholde seg til strenge fysiske eller ernæringsmessige begrensninger i studien ..

Bivirkninger

Behandlingene spesialister forskning i et barns klinisk studie er nye og kan ha noen bivirkninger som kan være kortsiktig og langsiktig. Foreldre får vanligvis en liste over vanlige bivirkninger før rettssaken, men forskerne vet kanskje ikke alle potensielle bivirkninger.

Hvordan å veie fordeler og ulemper med de Nutrisystem Diet

Hvordan å veie fordeler og ulemper med de Nutrisystem Diet


Har du tenkt på å prøve Nutrisystem, men er fortsatt usikre? Les videre for fordeler og ulemper slik at du kan bestemme selv.

Hvordan å veie fordeler og ulemper med de Nutrisystem Diet

Pros av Nutrisystem Diet

•  Vurdere bekvemmeligheten av pre-pakket mat. For ytterligere å legge til det praktiske, er all mat som oppbevares ved romtemperatur.

Tenk at Nutrisystem er stadig revidere oppskrifter basert på tilbakemeldinger fra kunder. Jeg har definitivt lagt merke til en forbedring i flere av elementene i den tiden jeg har vært på programmet.

Tenk hvis du er noen som ville dra nytte av gratis online support. Du kan snakke med en rådgiver eller delta i diskusjonen i samfunnet. Du kan også spore din vekt-tap fremgang.

Tenk at noe av maten er velsmakende (vel, for diett mat som er). Hvis jeg kunne få min kjøtt-og-poteter mann til å prøve noen av forrettene og selv han likte dem, er at en sann testament av smaken.

Husk at det er ingen i-person møter eller veie-ins, som gjør at de av oss som er veldig opptatt luksusen av å gjøre alt på nettet.

Husk at du hele tiden å spise på dette programmet. Det er måltider og snacks fem ganger per dag. Dette er definitivt en bonus for de som alltid er sulten.

Ulemper med Nutrisystem Diet

Tenk at noe av maten er smakløst, kjedelig og noen ganger helt ugjenkjennelig. Dette er diett mat, men kom igjen: litt mer smak please!

Husk at maten er dyr. Forvent å betale over $ 5 for en flatbrød pizza som er litt mer smaksrik enn papp. Nesten $ 2 for en candy bar dessert virker litt høy. Du vil bli beskytningen ut omtrent $ 300 for hele programmet, og dette er bare hvis du får auto-forsendelse.

Tenk så godt at det er mange matvarer som skal legges i tillegg til de pre-pakket Nutrisystem matvarer. Du kjøper frukt, grønnsaker og proteiner for å legge inn. Dette øker kostnadene for denne dietten videre.

Ta i betraktning at denne dietten programmet (Unlke den populære Jenny Craig) er helt online. Så det er ingen møter for å gå til, og ikke veie-ins med en rådgiver. Hvis du trenger konstant motivasjon eller støtte, kan dette ikke være diett plan for deg. Nutrisystem egentlig er mer av et måltid plan snarere enn en diett. Mens nettstedet antyder trening, hvis du ikke gjør det, som finner ut?

Vit at kundeservice er ikke så stor. Hver gang jeg ringte på telefonen for å snakke med noen om programmet, var jeg på vent i mer enn 30 minutter. Ikke bare var dette frustrerende, men det fikk meg til å henge en opp et par ganger, noe som medførte at jeg ikke fikk spørsmålet mitt besvart.

Tenk på delene, som er ganske liten. Jeg var litt sulten på først etter å ha prøvd noen av de matvarer, og dette var etter å ha lagt min egen mat.

Hint

  • En måned med pre-pakket mat kommer på dørstokken, legge til frukt og grønnsaker, og du er klar til å gå.
  • Hvis du er på et budsjett, være skeptisk til gjentakende kredittkortbelastninger fra auto-forsendelse.

Positivt og ulemper med mugg på frukt og grønnsaker

Positivt og ulemper med mugg på frukt og grønnsaker


Når kjønnende og beskytter din bolig hage, kan du bli fristet til å sjekke ut det brede spekteret av soppdrepende midler som er tilgjengelige på markedet. Mens disse agentene kan være ganske effektive i å redusere eller eliminere skader forårsaket til frukt og grønnsaker av sopp, bør du nøye observere retninger og begrensninger som gjelder for hver enkelt. Ved å vite fordeler og ulemper med soppmidler på frukt og grønnsaker, kan du faktisk beskytte plantene dine i stedet for å skape nye problemer for dem.

Pro: Grunnstønad

Det mest essensielle fordel av et soppmiddel er at det bidrar til å eliminere eller redusere effekten av sykdommer som rammer frukt og grønnsaker planter. Noen produkter forsvare ikke bare mot sopp sykdom, men mot bakterielle midler i tillegg. Du vil finne at noen soppmidler kan brukes til flere typer planter, inkludert blomster, noe som gjør dem allsidige og kostnadseffektive behandlingsalternativer.

Con: mange varianter

Med dusinvis av produkter og kjemiske sammensetninger som å velge, velge rett soppdreper for plantene dine ofte er det største hinderet. Hvert produkt har spesifikke verktøy og forklaringer. Selv enkelte merker som har samme virkestoffet - det er minst syv markeds merker som bruker captan for eksempel - har sine egne særegenheter og potensial for feilbruk. Til slutt, vil du trenger å gjøre materielle forskning før settling på riktig behandling for dine frukt eller grønnsaker.

Con: skadepotensial

En betydelig con av et soppmiddel er at det kan gjøre mer skade enn godt for plantene dine. Gartnere må bruke forsiktighet når du blander ulike behandlinger, som visse kombinasjoner kan bevise volatile da lagt til hverandre. Tenk det som en form for negativ interaksjon. For eksempel bør en captan basert fungicid ikke være blandet med en hvilken som helst olje spray av kalk-basert produkt. Andre fungicider er følsomme for klimatiske forhold eller ekstern temperatur. Bordeaux blanding kan ikke brukes når det er vått og kjølig vær råder, mens flytende kalk svovel ikke kan brukes når temperaturer på 80 grader eller mer er truende.

Betraktninger

Som du kan forestille deg, kan enkelte soppmidler hver har sine egne fordeler og ulemper. Undersøke alltid hvilke planter reagerer positivt eller negativt til soppdreper påføres. Bordeaux blanding, for eksempel, kan være stor for å beskytte dine epler, men årsaken til forgiftning av dine jordbær og selleri. Følg instruksjonene nøye, som noen soppdrepende spesifisere sprøyting mens andre krever bare å blande og helle. Også ta hensyn til når det er trygt å bruke soppdreper i plantenes livssyklus. Disse forhold kan variere dramatisk gitt behandling.

Fordeler og ulemper med Lamaze

Lamaze metoden er ansatt under graviditet og fødsel å lære kvinner å svare positivt på smerten av arbeidskraft. Mødre og deres partnere er lært fokusert pusteteknikker, bevegelse og posisjonering, massasje og velvære i hele arbeidsmarkedet. Fremgangsmåten er ment å bidra til prosessen av arbeidskraft uten bruk av narkotika. Selv om denne fremgangsmåte er meget benyttet, er denne metoden ikke nødvendigvis riktig for alle. Å vite fordeler og ulemper med Lamaze er viktig i å gjøre en utdannet og hensiktsmessig avgjørelse i fruktbar prosess.

Support of Natural Childbirth

Lamaze metoden er helt naturlig og ikke krever bruk av medisinsk tilsyn eller narkotika, noe som gjør det til et populært alternativ blant mange kvinner. Mens tidlig Lamaze fokusert på regimented puste, klasser nå er forbundet med avslappede miljøer og har dyktige lærere som gir psykologisk rådgivning. Ifølge Lamaze International, er filosofien til Lamaze at opplevelsen av fødselen er ment å være normalt og naturlig, og at kvinner har en iboende evne til å føde. Kvinner som bruker denne metoden ofte berømme givende resultater.

Emosjonelle og psykologiske fordeler

Mens Lamaze fremmer naturlig fødsel, er det mulig å øve på Lamaze metoden, og bestemmer seg for å ha en epidural under fødselen. Populariteten av metoden skyldes i stor grad vekt på individuelle personlighet og samspillet mellom kropp, sinn og miljø. Kvinner kan bli mer utdannet om og involvert i prosessen med fødsel, noe som ofte reduserer frykt. Lamaze metoden fokuserer på konsentrasjon og pust i motsetning til avslapning. Utnytte en fødsel partner, pusteøvelser lære kvinnen å slappe av sine muskler under en sammentrekning. Den lærer kvinner å unngå frykt om tvil om levering og til i stedet svare på sammentrekningene som stimuli og ikke smerte. Fordeler med Lamaze er i stor grad følelsesmessige og psykologiske som den fokuserer på å gi et positivt miljø og trivsel under levering.

Generelt Ulemper

Uavhengig av tanken på fødsel uten smerte, smerte vil være tilstede på tross av praksis i Lamaze metoden. Respons på smerte varierer blant alle kvinner, og noen kan finne ideen om naturlig fødsel eller læren til Lamaze er ikke nok til å bekjempe denne smerten. Mange kvinner blir bekymret for den smerten de føler under fødsel, og føler at det indikerer et problem med levering. Bruken av en partner er også nødvendig, gjerne med foreldrene jobber sammen som et team. Dette er et tillegg som kan være vanskelig for noen kvinner. Lamaze er kanskje ikke i stand til å forberede seg på komplikasjoner som kan oppstå.

Minimal effekt på smerte

Ifølge en undersøkelse utført av Melzack i 1984 ser på smerten ved fødsel ved hjelp av McGill smerteskala, var det ingen konsekvent eller statistisk signifikant reduksjon i gjennomsnittlig smertescore for pasienter som bruker Lamaze i barsel. I en 2007 studie i "Kunnskapsbasert komplementær og alternativ medisin," Michel Tournaire og Anne Theau-Yonneau fant at under den aktive fasen av utvidelse eller under fødselen, er flere konvensjonelle analgetika ofte nødvendig. Studien antyder Lamaze og andre former for komplementær medisin gjøre lite for å bekjempe den faktiske smerte involvert i levering og kan fungere kun som en distraksjon under tidlig innsettende smerte bare.

Kostnads ​​Ulemper

Lamaze metoden krever mye engasjement og tålmodighet, og kan være kostbart. Klasser krever utdannede og sertifiserte fagfolk. For å bli medlem av Lamaze International samfunnet, avgifter i USA USA USA varierer fra $ 75 dollar til $ 115 dollar som i 2010. En typisk Lamaze kurs involverer minst tolv timer instruksjon og begrenser oppmøte til et visst antall par. Kursene er ofte seks uker og kan koste rundt $ 150.

Fordeler og ulemper med Electronic Krav og Pasient filer

Fordeler og ulemper med Electronic Krav og Pasient filer


Teknologi har avansert betydelig i løpet av de siste tjue årene. Hvordan leger registrere pasientfiler og behandle medisinske påstander dessverre ikke har. Dette har begynt å forandre seg, så det er mange positive fordeler med å lage elektroniske medisinske journaler og innlevering forsikringskrav på nettet. Men som med alle system, er det også potensielle ulemper med å bruke disse systemene for poster og krav prosessering.

Pro: Tilgang

Elektronisk pasientjournal fil av en pasient er mer tilgjengelig enn de gamle opptakssystemer som brukes papir. Filen nå kan nås på flere steder og deles med spesialister og andre fagfolk. Rekorden er derfor mer komplett når flere medisinske fagfolk er i stand til tilgang, bruk og legge til informasjon i filen - sammenlignet med papir system som kan bli fragmentert mellom ulike leger. Denne tilgangen kan være svært viktig i krisesituasjoner, når ansatte kan få umiddelbar tilgang til pasientens medisinske historie å gjenkjenne allergier og tidligere eller nåværende forhold som bidrar til å bestemme banen til omsorg legen må ta.

Pro: Leselig

Den gamle papir standard arkivering nødvendig håndskrevne dokumenter både for papirdokumenter og kravprosessen. Forsikringsselskapene ville sende tilbake påstander fordi dokumentet var ute av stand til å tydes. Sykepleiere og leger kan oppleve problemer med å lese tidligere notater. Plassere denne informasjonen i form av elektroniske data gjør dokumentene lett å lese for alle.

Pro: Kostnad

Når et system er på plass, er det kostnads ​​reduksjon i forhold til papir betydelig. Krav kan sendes elektronisk til forsikringsselskapene. Det er ikke nødvendig å sende kravet - og ingen sjanse for kravet som tapt - siden de fleste selskaper tilbyr en mottatt melding etter å ha mottatt kravet online. Legekontor spare penger for porto og lagring; og ansatte kan jobbe mer effektivt og raskt å fullføre oppgaver ved hjelp av elektroniske systemer.

Con: Personvern

Som med hvilken som helst datamaskin system, er det en sjanse for at privat informasjon kan aksesseres av uvedkommende. En hacket system kan avsløre deler av eller hele pasientens opplysninger som adresse, fødselsdato, personnummer, e-post og eventuelt annen sensitiv finansiell informasjon sammen med sin komplett medisinsk historie, som folk flest ikke ønsker å dele.

Con: Oppstart Cost

Ett stort hinder for konvertering fra papir registreringssystemer til elektroniske systemer er oppstart kostnaden ved å kjøpe nødvendig maskinvare og programvare. Andre oppstartskostnader inkluderer trening av hele staben til å lære å gå inn og bruke systemet. Når systemet er på plass, registreringer av alle pasienter da må konverteres til elektronisk format, som kan ta mange arbeidstimer og er svært kostbart å gjennomføre.

Con: Reliance på datamaskiner

En annen trekke tilbake til elektroniske systemer er avhengigheten av datamaskinen. Problemer som oppstår med elektroniske krav og pasientjournaler er inkompatible formater for programvare. Det er ingen ett sett format som alle forsikringsselskaper og legekontor bruke, noe som skaper hodepine og ekstra kostnader. Systemet krasjer kan være ødeleggende, hvis brudd varer i noen betydelig tidsperiode.

Informasjon om fordeler og ulemper med Lantus

Informasjon om fordeler og ulemper med Lantus


Lantus er merkenavnet for insulin glargin og er produsert av Sanofi-aventis. Den brukes til å hjelpe å kontrollere blodsukkernivået.

Age

En fordel med Lantus er at den kan brukes for voksne med type 1 eller 2 diabetes. Det er imidlertid bare godkjent for bruk av barn over 6 år med type 1 diabetes og ikke for barn med type 2, i henhold til Sanofi-aventis.

Handling

Lantus er et langtidsvirkende insulin beregnet for én injeksjon hver 24. time og bidrar til å stabilisere blodsukkeret i 18 til 24 timer.

Gap

Ifølge Diabetes Network, er en ulempe med Lantus at diabetikere må ta hurtigvirkende insulin for å motvirke karbohydratinntak ved måltidene.

Blanding

Du kan ikke blande Lantus med annen insulin eller bruke den i en sprøyte som har vært brukt med andre typer insulin.

Response

Ifølge Diabetes Network, folk flest bruker Lantus opprettholde konsekvente blodsukkernivået.

Bivirkninger

Lantus kan forårsake hypoglykemi (lavt blodsukker) og injeksjonsstedet eller allergiske reaksjoner. Fire studier indikerer Lantus kan være relatert til kreft; Men den 1. juli 2009, anbefalte Food and Drug Administration at pasientene fortsetter å bruke Lantus og at videre forskning bli gjennomført for å undersøke feil i disse studiene.

Positivt og ulemper med proteser

Proteser eller falske tenner har en god side og en dårlig side. Hvis tennene er råtne og krever mye arbeid, kan proteser være veien for deg å gå. Men hvis du vurderer proteser for utseendet skyld bare, kan det være lurt å veie fordeler og ulemper med proteser.

Kostnad

Selv proteser er dyrt, er dette vanligvis bare en engangskostnad. Med vanlig omsorg, vil de vare i mange år. Alternativt naturlige tenner vanligvis trenger mye mer omsorg og kan være dyrere i det lange løp. Hvis du regelmessig må ha hulrom fylt og annet arbeid som er gjort, kan proteser være et klokere valg, siden de vil spare deg for penger.

Tilstand av tenner

Hvis du har manglende tenner eller skjeve tenner, kan proteser gjøre ditt smil penere. Men utover utseende, du har din helse til å vurdere. Mange helseproblemer stammer fra tannråte og andre tannproblemer. Med proteser, kan du eliminere disse problemene.

Eating

Når de får gebiss, folk noen ganger finner de ikke er i stand til å spise mat de vanligvis liker. Men over tid, mange du være i stand til å overvinne dette. Som du blir vant til proteser, er det lettere å gå tilbake til å spise matvarer som du måtte gi opp for en stund. Når du har funnet limet som fungerer best for deg, vil noen av spiseproblemer gå bort.

Snakker

Noen ganger er det vanskelig å snakke når du har gebiss. Lære å snakke tydelig igjen er absolutt en con å få proteser. Men med tid, kan du mestre talevansker.

Care

Det kan være lettere å ta vare på proteser enn det er å ta vare på din vanlige tenner. Prøver å rydde tilbake tennene er et problem for alle. I tillegg må du bruke tanntråd for å bli kvitt maten fast mellom tennene. Med proteser, du tar dem ut og rengjør dem med en tannbørste eller suge dem i gebiss renere. Ulempen med dette er siden proteser er avtagbart, mat noen ganger blir sittende fast under dem. For å løse dette trenger du bare å ta dem ut og skyll dem - men dette kan være upraktisk.

Bevegelse av proteser

En klar ulempe å ha proteser er å holde dem på plass. Limet eller lim ikke alltid vare lenge nok. Derfor, ikke bare når du spiser, men også når du snakker, proteser kan flytte.

Positivt og ulemper med tannimplantater

Dental implantater er en av de mest innovative teknikker for å bli utviklet i feltet av tannbehandling. De med manglende tenner ikke lenger å betale for flyttbare proteser eller lider av forlegenhet. De fleste mennesker er ikke i stand til å fortelle forskjellen mellom en naturlig tann og en som har blitt implantert. Selv om mange rave over resultatene av operasjonen, er det noen ned sider.

Hva er tannimplantater?

Dental implantater er individuelle, menneskeskapte tenner, vanligvis konstruert av porselen. Et lite titanstang festet til bunnen av tannen er implantert i pasientens kjeveben, og tjener som en rot eller et anker for å holde tannen på plass. Selv om den implanterte stang er permanent, vil den falske tann festet trenger å bli erstattet i løpet av en 10 til 15 år, på samme måte som en krone eller bro.

Pros av tannimplantater

Tannimplantater kan bidra til å gjenopprette et ungdommelig utseende. I de tilfeller hvor en tann er ekstrahert, tannimplantater også bidra til å holde den umiddelbare bein området fra krymper, holde deg fra å se eldre. For de som bare trenger en tann erstattet - når de tilstøtende tennene er i god stand - et implantat kan brukes i stedet for en bro, som består av tre kroner smeltet sammen. Dette kan forhindre ytterligere prosedyrer på tennene på hver side av utvinningsområdet. De fleste tannimplantater er svært naturlig utseende og føler seg bedre, spesielt når du spiser, i motsetning til proteser og broer.

Ulemper med tannimplantater

Dental implantater krever mange besøk til tannlegen. I tilfelle av en komplikasjon, kunne pasienten forvente regelmessige besøk i flere år. Som med alle operasjoner, kan tannimplantater være smertefullt, og tannlegen må kanskje foreskrive smertestillende medikamenter etter inngrepet. Suksessraten for tannimplantater er bra. Faktisk, er at suksessraten 95 prosent, men tannimplantater kan mislykkes. De som røyker, har ukontrollerte diabetes, eller andre helseplager kan ofte forvente en lavere suksessrate. Andre vanlige hendelser inkluderer infeksjoner og brekker av tannen selv. I sjeldne tilfeller har tannimplantater perforert sinus hulrom eller nerve.

Kostnaden for tannimplantater

For de som er på en fast inntekt, tannimplantater er betydelig dyrere enn gebiss, partials eller faste broer. Fordi prosedyren er ansett som en operasjon, og kan ofte kreve flere besøk, kan kostnadene variere fra $ 850 til $ 3500 per tann. Avhengig av din spesielle dental plan, implantat kirurgi kan eller ikke kan bli dekket.

Hvem kan utføre Dental Implant Surgery?

Foreløpig er tannimplantat kirurgi ikke anerkjent som en spesialitet av American Dental Association. Det finnes godkjente programmer som tilbyr opplæring på dette området for vanlige tannleger. Men oftere, er operasjonene som utføres av enten muntlig kirurger eller periodontists.

Positivt og ulemper med en Solseng

Positivt og ulemper med en Solseng


Innendørs tanning er en big business. Ifølge American Academy of Dermatology, på en gitt dag over en million menn, kvinner og tenåringer vil klatre inn i en Solseng i jakten på en sunn glød. Det er også en kontroversiell virksomhet. Talsmenn hevder solarium er trygge. Motstanderne tilbakevise det argumentet, hevder alvorlig helsefare vil følge. Begge sider er lidenskapelig om sine synspunkter. Og forbrukerne er igjen for å sortere ut fakta. Bottom line: Nøye veie fordeler og ulemper med solarium før bruk.

Bruksanvisning

Pros

•  Vitamin D er viktig for en sunn kropp. Det fremmer benhelse, reduserer inflammasjon og støtter immunsystemet. Det kan oppnås gjennom kosthold og kosttilskudd, men de fleste Vitamin D er oppnådd gjennom solen. Solens ultrafiolette (UV) stråler fungere som en utløser for å hjelpe våre organer gjør vitamin D. Men de korte vinterdagene grense soleksponering for mange. For å hindre mangel, den Innendørs Tanning Association, sammen med noen medlemmer av det medisinske miljøet, foreslår solarium er en trygg måte å oppnå vitamin D.

De fleste solarium kan bli funnet i Solstudioer drives av fagfolk. Salon ansatte er opplært til anmeldelse av hudtype, bruk medisiner og medisinsk historie med potensielle kunder. Ved å tilpasse en tanning plan for hver kunde, Innendørs Tanning Association hevder solbrenthet er mindre sannsynlighet for å inntreffe. De foreslår tanning i et kontrollert miljø med en Solseng er "smart" måte å tan.

Innendørs Tanning Association foreslår at solarium gir tanners positive psykologiske effekter. En studie 2004 utført av Wake Forest University bekrefter eksponering for UV-stråler utløser hjernen til å frigjøre endorfiner, som er knyttet til smertelindring og en følelse av velvære. Deltakerne i studien rapporterte følelsen avslappet og mindre spent etter hver solingen.

Cons

Tanning senger avgir ultrafiolett-A (UVA) stråler. Ifølge American Academy of Dermatology, kan UVA-stråler være opptil 15 ganger kraftigere enn Ultraviolet-B (UVB) stråler slippes ut av solen. Ved å endre DNA av hudceller, kan disse stråler forårsake for tidlig aldring av huden. Ubeskyttet og gjentatt eksponering kan føre til tørrhet, rynker og sagging og gi den skadede huden en samlet læraktig utseende.

Tanning bed bruk har vært korrelert med en økt forekomst av alle typer hudkreft. Over en million nye tilfeller av hudkreft er diagnostisert hvert år. Basal celle og plateepitelkreft er mest behandles. Melanom kan være dødelig. Ifølge American Academy of Dermatology, over 116 500 tilfeller av melanom diagnostisert i 2008. Det er den nest vanligste kreftformen hos personer mellom 15 og 29. Ironisk nok, vil 70 prosent av personene som bruker solarium hver dag er unge kvinner i alderen 16 og 29.

Den UVA stråler som sendes ut av tanning senger har vært knyttet til immunsystemet undertrykkelse og øyeskader. Data som samles inn av American Academy of Hudleger avslører at gjentatt eksponering for solarium kan føre til okulær melanom, grå stær og blindhet.

Fordeler og ulemper med et stetoskop

Fordeler og ulemper med et stetoskop


Stetoskop fortsette å opprettholde den samme rollen som de har for de siste 200 årene - nemlig en grunnleggende, men svært viktig verktøy for å tillate medisinske fagfolk til å umiddelbart få øye puste, hjerte og andre abnormiteter i pasienter. Stetoskopet er selv å ta på et nytt utseende med elektroniske versjoner som er stadig i popularitet. Forstå fordeler og ulemper med stetoskop vil hjelpe folk til å sette pris på dette intrikate enheten.

Hoved Advantage

Den samlede nytte av et stetoskop er at det tillater leger å lytte til lydene som produseres av lungene, hjertet og tarmene. Unormal funksjon innenfor disse systemene i kroppen kan umiddelbart flekket med riktig bruk av et stetoskop. Noen stetoskop er ekstremt følsomme og kan også fungere gjennom klær.

Farer og ulemper

Et av de mest over farene er ikke om pasienten, men personen ved hjelp av stetoskop. Siden stetoskopet forstørrer lyder, kan utilsiktet støy som er for høyt potensielt skade lytterens ører. Stetoskop må også hele tiden rengjøres på grunn av deres evne til å spre bakterier og virus. Siden de er vanligvis brukes på bar hud og noen ganger på svært syke pasienter, er skikkelig rengjøring avgjørende.

Elektronisk stetoskop Fordeler

Den nyeste typen stetoskop som benyttes ofte er en elektronisk versjon. Dette er svært fordelaktig over en tradisjonell stetoskop som det gir større klarhet i lyd når du lytter til hjertet og lungene. Dette gjør identifisere problemer raskere og enklere. Avanserte elektroniske stetoskop tillate opptak og avspilling av lyder plukket opp, noe som gjør det nyttig for referanse eller i undervisningen av studenter.

Elektronisk Stetoskop Ulemper

Elektroniske stetoskop har mange problemer som vanligvis forbindes med typisk elektronisk utstyr. En av de mest tidkrevende problemer er at de krever batterier. Siden skifte batterier kan være kjedelig og lett å glemme, kan dette skape problemer med leger og sykepleiere siden stetoskop er så tungt avhengig om.

Et annet problem for elektroniske stetoskop kan være forstyrrelser fra andre elektroniske enheter nærliggende --- spesielt mobiltelefoner. Mange av de mer kraftige mobiltelefoner kan forårsake forstyrrelser, som kan bærbare datamaskiner i den generelle nærheten.

Fordeler og ulemper med helseforsikring

Fordeler og ulemper med helseforsikring


Millioner av amerikanere gå uten helseforsikring og fordelene slik forsikring gir. Helsetjenester reformarbeidet forsøker å gjøre helseforsikring mer tilgjengelig for allmennheten og endre helsevesenet, slik at det vil være en mer positiv situasjon for landet. Som det står, har helseforsikring sine fordeler sammen med et sett med ulemper som gjør helsevesenet i USA USA USA mindre enn perfekt.

Forebygging

En av de viktigste fordelene ved å ha helseforsikring er evnen til å forebygge sykdommer gjennom tidlig oppdagelse og legen anbefalte livsstilsendringer. Denne forebygging ikke bare holder innbyggerne sunnere, men det sparer også penger på bekostning av helsevesenet som ellers ville være nødvendig for å håndtere problemet når det oppstår.

De uten forsikring vanligvis ikke har penger til å bruke på vanlige forebyggende besøk til legen når det er ingen åpenbar problem. Det resulterer i mer sykdom for uforsikrede mennesker, noe som fører til økte helsekostnader når industrien ender opp med å behandle store sykdommer uten evne til å samle betalingsformen disse pasientene.

Peace of Mind

Å ha helseforsikring fører til trygghet for de som har det. Hvis en gnagende problem (for eksempel en uvanlig smerte), vedvarer i noen med helseforsikring de kan gå til legen uten vesentlig out-of-pocket utgifter og få det sjekket ut, selv om det fører til diagnostisk testing. Når de finner ut at de har ingenting å bekymre seg, eller at de er satt opp for å få riktig behandling, kan det være en byrde av skuldrene til pasienten.

De uten helseforsikring kan lide med symptomer i måneder eller år uten noen gang å vite hva som forårsaker dem rett og slett fordi de vet at de ikke har råd til å ha det diagnostisert og behandlet. Dette passivitet fører til overdreven bekymring om mulige helseproblemer.

Mindre Lost Time

Personer med helseforsikring som blir syke kan ta en sykedag fra jobb, gå til legen, får behandlet og muligens være tilbake på jobb i en dag eller to hvis sykdommen er mindre. Det er en fordel for den ansatte og arbeidsgiver for denne rask og enkel tilgang til medisinsk hjelp, siden det reduserer deres tapte tid på jobben.

Premie og dekning

Den største ulempen med helseforsikring er det faktum at det koster penger. Selv om det kan potensielt spare en pasient tusenvis av dollar ved å ha det, er det fortsatt månedlige premier som må betales for å dra nytte av fordelene.

I tillegg trenger de stadig høyere premie ikke nødvendigvis indikerer et høyere nivå av dekning. Mange forsikringer er å kutte ned på mengden av omsorg de vil dekke og er strengt begrenser tjenestene som er tilgjengelige for dem å registrere seg for nye forsikringer.

Kompliserte regler

En annen ulempe med helseforsikring er den kompliserte sammensetningen av å bruke det. Mange politikk krever henvisninger i stedet for å la en pasient å gå rett til en spesialist. De kan utelukke visse medisiner fra dekning eller nekter å betale for antatt "valgfag" prosedyrer som kanskje ikke er så valgfag i pasientens eller legens mening.

Mangel på valg

En vesentlig ulempe med mange helseforsikring politikk er manglende evne av den forsikrede å velge hvilken lege de ser eller hvilke sykehus de bruker. Mens noen politikk tilby et bredere spekter av valgmuligheter, de fleste ikke har full frihet i denne forbindelse.

Ulemper med Behavior Modification Theory

Ulemper med Behavior Modification Theory


Atferdsmodifikasjon teori, utviklet av BF Skinner (1904-1990), er en enkel og forenklede tilnærming til menneskelig liv. Behaviorisme er basert på condition, eller koble av to eller flere sekvenser av hendelser i sinnet, en automatisk provoserte den andre. Enkelt sagt, er ønskelige handlinger belønnet til det punktet der agenten knytter positive handlinger med belønning. I dette tilfellet har personen blitt kondisjonert til å like og gjenta ønskede handlinger siden det er automatisk forbundet med en hyggelig belønning.

Darwin

Skinner antatt darwinismen var riktig og at mennesket utviklet seg som personer som er interessert i å overleve, eller å unngå smerte og jakten på nytelse. Mennesker blir sett på kun som komplekse maskiner som er forutsigbar og enkelt programmeres.

Frihet

Mest radikalt, Skinners tilnærming fordømt menneskets frie vilje og mente at mennesket var bare en bunt av nerveender. Dette er roten til alle ulemper med den behavioristiske skolen.

The Mind

Atferds ideen holder at sinnet er bare en glede-søkende enhet. Det er ingen reell prosess med resonnement annet enn styrken i sine ønsker. Dette har vært en av de mest gjenstridige av alle anti-behavioristiske kritikken, siden Skinner avviste ideen om at ethvert menneske ville gjøre noe for noen annen grunn til at å unngå smerte.

Dyd

Gitt ovenfor, er det ikke noe slikt som dyd. Nytelse og smerte blir de eneste kriteriene for gode eller dårlige handlinger. Derfor er behaviorisme basert rundt givende gode handlinger og straffe dårlige. Disse belønning og straff ikke påvirker den frie vilje (siden det ikke eksisterer), men snarere programmer dyr, mennesker til å reagere positivt på ønsket atferd og negativt til uønsket atferd.

Tyranni

Alt dette betyr at det må være et byrå som vil bestemme hvilke handlinger som ønsket, og som ikke er. Denne beslutningen vil bli håndhevet gjennom relevant og hensiktsmessig condition. Skinner mente at moderne vitenskap var den sanne determinant av hva som er bra eller dårlig.

Fordeler og ulemper med gjenbrukbare dagligvarer poser

Fordeler og ulemper med gjenbrukbare dagligvarer poser


Gjenbrukbare dagligvarer poser er miljøvennlige poser laget ut en rekke materialer som bomull, hamp og nylon, designet for å brukes på nytt for dagligvare og hushold shopping og redusere virkningen av engangs plast eller papirposer på miljøet. Det er fordeler og ulemper med posene, både generelt og i henhold til materialet i posen.

Generelle Fordeler og ulemper

Den største fordelen med disse posene er at posen kan brukes om og om igjen, og dermed skape en positiv innvirkning på miljøet ved å redusere mengden av avfall fra plastposer samt å redusere mengden papir produksjon for papirposer. Den største ulempen med disse posene er antall bakterier og andre mikroorganismer som finnes i posen. En vanlig praksis er å bruke posen uten maskinvask. Dette er et problem, som folk kan transportere rått kjøtt i lekker pakker, sette posen på ulike overflater, og transportere ulike bakterier og bakterier på posen fra uvaskede hender. Posen kan samle mikroorganismer som kan sive inn i maten og forårsake sykdom.

Polypropylen sekker

Polypropylen er en type plast som brukes i en rekke elementer som tau, stoler og plast container løftes. Fordeler med polypropylen poser er at de er kjemisk motstandsdyktig, sterk, billig og laget av resirkulerte materialer. Ulemper inkludere deres blir laget av en type plast som er en ikke-fornybare kilde og ikke komposter eller biologisk nedbrytbart.

Jute Vesker

Jute eller burlap eller strie, er en naturlig plante fiber. Fordeler med en jute bag er holdbarhet, er biologisk nedbrytbart og kommer fra en naturlig fornybar ressurs som trenger lite eller ingen vanning eller plantevernmidler for å vokse. Ulempene inkluderer det blir ikke naturlig fuktbestandig og bruker importert materiale.

Nylon Vesker

Nylon er et skjema av syntetisk polymer. Fordeler med en nylonpose er holdbarhet, styrke, vanntetthet og sammenpressbarhet. Ulempene inkluderer nylon er å være treg å bryte ned og være en petroleumsbasert produkt.

Tøyvesker

Det finnes mange typer bomull gjenbrukbare poser tilgjengelig, inkludert organisk, resirkulert, delvis behandlet og kjemisk behandlet. Fordeler med en bomullsgjenbrukspose er holdbarhet, mykhet, maskin vaskbarhet og kommer fra en naturlig plante fiber som er en fornybar ressurs. Ulempene inkluderer krymper når vasket, blir kjemisk behandlet og kommer fra en avling som bruker høy vannforbruk.

Fordeler og ulemper med å bruke EPJ

Fordeler og ulemper med å bruke EPJ


EPJ, eller elektronisk pasientjournal, er elektronisk lagret medisinsk informasjon ved hjelp av spesialisert programvare ment å øke kvaliteten på omsorg når du går til legen. Legen din kan få tilgang til hele sykehistorie, tidligere testresultater, medisiner som er foreskrevet og notater om tidligere helsemessige bekymringer samt resepter fra hans kontor direkte til din medisin distributør.

Kvalitet

Den første fordelen av EMRs er økningen til kvaliteten på medisinsk behandling du mottar. Legen din kan få tilgang til sine egne tidligere notater om din sak, gjennom din nåværende tilstand med tidligere bekymringer og spore din medisinske tilstand fra besøk til besøk. EMRs også redusere sjansen for at du vil bli foreskrevet motstridende eller farlige medisinkombinasjoner. Hvis du er i en krisesituasjon utenfor hjemstedet ditt, kan legen din sende hele sykehistorien til den legen som behandler deg i løpet av sekunder. I tillegg kan farlige medisinske trender, for eksempel høyt blodtrykk, vektøkning eller kolesterolnivået spores og vises i klare grafer som du kan se på med legen din, slik at hun skal analysere forbedring eller nedgang av disse spørsmålene.

Medisinsk Revisjoner

En annen fordel med EMRs er deres klar presentasjon under medisinsk tilsyn. Legen din har all informasjon fra sin praksis som er lagret på ett sted; denne informasjonen kan bli gjennomgått av revisor raskt og uten å måtte jobbe gjennom hauger av fysiske medisinske mapper. Denne endringen drastisk reduserer tiden at revisor må tilbringe gjennomgå pasientjournaler.

Trening

En ulempe med å bruke EMRs er at de krever trening for å bli brukt effektivt og en periode med tilpasning mens legen og hans stab blir vant til programvaren. Dette krevde trening påvirker hver avdeling, spesielt blant sykepleiere og fakturering instituttets ansatte. Mens programvare designere jobber hardt for å gjøre grensesnittet brukervennlig, kan en mangel på trening føre til et tap av filer eller misbruk av programvaren.

Konvertering

En annen ulempe med EMRs bære konvertering fra fysiske medisinske mapper til ERMS programvare. En etablert lege med erfaring kan ha tusenvis av medisinske mapper som ligger i sitt kontor, og for å få mest mulig ut av programvaren, må de innspill alle som lagret informasjon inn i deres system. Denne konverteringen er tidkrevende og svært krevende av legens medisinske personell, som er ansvarlig for dataregistrering av de gamle filene. Feil er mulig i denne fasen, spesielt når ansvaret for dataregistrering omfatter tolkning av noens håndskrift.

Fordeler og ulemper med en Solarium

Fordeler og ulemper med en Solarium


De som vanker i et solarium se fordeler til kunstig soling enn vanlig sollys. Før du hodet til salongen, er det imidlertid viktig å vite fordeler og ulemper med solarium bruk. Å vite fordelene og risikoen ved kunstig soling og ultrafiolett stråling vil hjelpe deg å ta en avgjørelse om hvorvidt det er riktig for deg.

Funksjon

En solarium er også referert til som en solseng eller tanning bed. Både sol og solsenger avgir ultrafiolett (UV) stråling som effektivt fører til at huden til tan. Hva gjør solarier forskjellig fra naturlig lys er at de bombardere kroppen med konsentrerte UV-stråler for å fremskynde garving.

Fordeler

Tilhengere av solarier ofte nevner de estetiske fordelene av en solseng. Tans er fasjonable, uansett årstid. I dagens kultur, presset for å se bra ut gjør solarier virke tiltalende. Folk som bruker solsenger også hevder å være mer avslappet og lykkelig. Fordi UV-lys bidrar til å gi og syntetisere vitamin D, solsenger hjelpemiddel i denne prosessen. Endelig tans gi en viss beskyttelse mot UV-stråler 'skadelige effekter.

Ulemper

Verdens helseorganisasjon har analysert solarium bruk og dens generelle effekten. Til tross for det kosmetiske, psykologiske og ernæringsmessig appell av kunstig soling, solarier er ikke så gode som de ser ut. Mens det er sant at et solarium bidrar til vitamin D, naturlig sollys blandet med diett er tryggere og like effektive. Solarium har vært knyttet til mange hudsykdommer, som for tidlig aldring og hudkreft. Over tid kan de også skade øynene og selv svekker immunsystemet, noe som resulterer i sårbarhet for infeksjon. Selv kunstige tans gjør gir beskyttelse mot solen, WHO viser at dette forsvaret er relativt svak. Faktisk falske tans har en solfaktor (SPF) på bare to til tre. Sammenlign dette med en typisk solkrem hos din lokale stoffet butikken, som har en solfaktor på minst fem.

Advarsler

Det er ingen grunn til at en solariet ikke kan brukes på en sikker måte. For dette formål, har WHO noen anbefalinger for å redusere risikoen forbundet med soling. Først unngå overdreven soling. Dette betyr venter minst 48 timer mellom øktene, som er det minimum av tid som kreves for huden å reparere. Bruk alltid UV vernebriller når du bruker et solarium. Vær oppmerksom på eventuelle medisiner du tar, som antidepressiva, antibiotika og diabetes medisiner. Disse og andre medikamenter kan redusere hudens evne til å motstå ultrafiolett stråling.

Fordeler og ulemper med giftig maling

Fordeler og ulemper med giftig maling


Ordet "toksisk" betyr stoffet inneholder et giftstoff, noe som er skadelig. I historien av malinger, mange giftige stoffer var til stede. Når disse stoffene ble påvist å være skadelig, de ble utestengt fra bruk. Ulempene med giftig maling er mange, men en liten nisje finnes der en giftig maling har en liten fordel.

Ulempe: Human Harm

Humant skade er en stor ulempe for giftig maling. For eksempel, bly var et vanlig tilsetningsstoff i maling. Men ifølge den Lead Group, ble bly kjent for å være en helsefare siden 100 f.Kr., da greske leger skrev om blyforgiftning. Bly ble brukt i maling før sent på 1970-tallet, da den Consumer Product Safety Commission redusert de tillatte nivåene til 0,06 prosent klapper per million. Ulempen er mange boliger er fortsatt forurenset med gammeldags maling, og malingen kan forårsake stor menneskelig lidelse.

Ulempe: Miljø Damage

Miljøskade er en annen ulempe med giftige malinger. Regn livnære giftstoffer ut av maling, og regn avrenning til slutt ender opp i innsjøer, elver og hav. Sluttresultatet er toksisk maling er en av kildene til forurensning av miljøet. The City of Santa Rosa, California, uttalte at avrenning er en giftig blanding bestående av maling, olje, kjemikalier og andre giftige stoffer. Også giftig maling fra ombygging ender opp på søppelfyllinger. Dette er også et forurensningspunkt for miljøet.

Ulempe: avlegger Kostnads ​​Konsekvenser

De to viktigste ulempene med giftig maling er menneskelig lidelse og skade eller miljøforurensning. Men det er en årsak-virkning forhold til stede. Hver gang en person har for å gå til legen som et resultat av giftstoffer i maling, kostnadene er involvert. Hver gang en elv eller innsjø må være ryddet opp på grunn av giftig avrenning, kostnadene er involvert. Disse kostnadene involvere tid, penger og krefter. For eksempel, i Minnesota reporter Tim Post i Minnesota Public Radio uttalt kostnadene for å rydde opp i Minnesotas forurensede vassdrag vil være omfattende og kostbart. Han siterte kostnadene for å rydde opp Lake Calhoun i Minnesota, som var minst $ 12 millioner kroner. Problemet er kostnadene er nesten uendelig, som giftstoffer lekke ut av maling over tid.

Semi-Advantage: Boat Bottom Paint

Båter må bruke bunnstoff bunnmaling, spesielt hvis de oppbevares i vann continuously.The problem er rur og blåskjell elsker å holde seg til overflater. Disse skjellet vokser frodig på alle underlag, for eksempel på brygger, bøyer og båt bunner. Hvis en båt bunnen ikke er belagt, vil rur og blåskjell legge betydelig vekt på båten, til slutt gjør det utrygt å bruke. Den eneste løsningen hittil er å bruke bunnstoff bunnmaling. Denne malingen er en blanding av kobber, kobber og tinnoksyd-forbindelser. Denne malingen er giftig for livet i havet, og skalldyr vil ikke holde seg til det. Selv om denne malingen er nyttig i marine applikasjoner, er det fortsatt et toksisk maling. Dens virkninger på samlet marint liv er negativ. Av denne grunn, anbefaler staten Connecticut å bruke så lite som mulig for å gi tilstrekkelig beskyttelse. Videre noe maling som har toksinet utslippsrater over de som er spesifisert av staten er ulovlig å bruke. The International Maritime Organization vedtatt en traktat i januar 2008, som forbyr skip fra å bruke bunnstoff bunnmaling som inneholder giftstoffer. For de pro-og-con grunner, kan anti-begroing bunnen maling ikke anses som en "ekte" fordel, siden den eneste fordelen er til båter, men en skade på miljøet.

Positivt og ulemper med en Mageplastikk

I et samfunn som setter en stor vekt på fysisk perfeksjon, er det lett å se hvorfor flere og flere mennesker ser på fordeler og ulemper med kosmetiske operasjoner. En av de mest populære av disse operasjonene er mageplastikk. Mens noen kosmetiske behandlinger er ganske subtil i sine effekter, en mageplastikk tendens til å gjøre en dramatisk og vanligvis behage endring i utseendet på mageregionen.

Arr

En av de største ulempene med å få en mageplastikk er arrene igjen fra operasjonen. Noen ganger arrene vil være mer diskret enn andre ganger, men et arr er uunngåelig når denne type arbeid er gjort på magen. Vanligvis er et arr fra hofte til hofte plassert under eller rundt navlen regionen. Det arr kan vanligvis forblir skjult under en svømmetur dress bunn. Ofte arret faktisk vil virke mer overdrevet på ett punkt av helbredelsesprosessen, før det begynner å avta senere etter ca ni måneder etter kirurgi.

Kostnad

Tummy tucks, eller mageplastikk, pleier å være kostbar. Den eksakte prisen varierer mye av kirurg, kroppen din, og hva du ønsker å ha gjort under operasjonen. De fleste kirurger liker ikke å sitere sine Mageplastikk priser med ut en konsultasjon med den potensielle kunden til å vurdere hans eller hennes eksakte situasjon. Imidlertid vil de fleste buk tucks koster mellom $ 3000 og $ 10.000. Foruten grunnavgift, er merkostnader også tacked på for spesielle og nødvendige tjenester, som for eksempel anestesi. De fleste kirurger har flere finansieringsmuligheter tilgjengelig for å hjelpe deg i din søken etter et mer attraktivt magen.

Ferdig produkt

Den største pluss av en mageplastikk er måten magen din vil se og tillit boost du vil motta etter operasjonen. Selv om det vil ta noen måneder å fullt helbrede, vil du se resultater nesten umiddelbart etter mageplastikk. Huden din vil bli strammet, abs mer definert, strekkmerker og cellulitter reduseres hvis ikke borte, og du vil se mye bedre i det favoritt bikini. For mange mennesker, pro dette oppveier de ulemper med pris og arr.

Ulemper med kneleddsplastikk

Mange som har hatt kneprotesekirurgi føler at fordelene ved inngrepet oppveier ulempene. Som alle operasjoner, gjør kneprotesekirurgi bære noen risiko. Det er viktig å finne en lege du stoler på og snakke med henne om både fordeler og potensielle ulemper med kirurgi før du går under kniven.

Post-Operative

Umiddelbart etter kneprotesekirurgi du bør forvente noen smerte og hevelse i kneet. Hevelsen kan vare opp til tre måneder, men er midlertidig.

Komplikasjoner

Som alle operasjoner, kan kneet kirurgi bli utsatt for komplikasjoner. Potensielle komplikasjoner av kneoperasjon inkludere infeksjon, nerveskader og blodpropper. Ved anledning, kan benet med den nye kneet være litt lengre etter operasjonen enn det var før.

Arrdannelse

Avhengig av kirurgisk teknikk, vil kneprotesekirurgi etterlate et arr over kneskålen. Noen pasienter rapporterer at dette arret gjør knelende ubehagelig.

Nummenhet

Det er ikke uvanlig å oppleve nummenhet rundt arret igjen av kneprotesekirurgi. I mange pasienter, blekner denne nummenhet, men det er permanent på enkelte mennesker.

Lyder

Noen mennesker opplever en klikkelyd i kneet når den bøyer og når han går. Denne støyen er forårsaket av driften av den nye skjøten. Det er ikke oppleves av alle, og mens potensielt irriterende, er ikke farlig eller tegn på et problem med den nye felles.

Permanens

De kunstige kneledd brukes i kneprotesekirurgi siste 15 årene, i gjennomsnitt. Noen personer har imidlertid ikke trenger å ha det kunstige leddet erstattes før den forventede 15 års levetid. Yngre pasienter forventer å ha felles for mer enn 15 år bør være oppmerksom på mulig behov for en ny erstatning.