Digidexo.com

svimmel og kvalm overgangsalder

Grunnen til Morning Svimmelhet og kvalme

Grunnen til Morning Svimmelhet og kvalme


Kvalme og svimmelhet kan være forårsaket av mange ting. Selv om kvalme og svimmelhet er vanligvis ikke alvorlig, er det viktig å holde godt hydrert og kontakte lege dersom tilstanden din forverres.

Mulige årsaker

Det er mange mulige årsaker til morgen svimmelhet og kvalme, inkludert morgenkvalme, migrene, reisesyke, får opp altfor fort, dehydrering og influensa.

Morgenkvalme

Morgenkvalme, med kvalme og oppkast, oppstår ofte i løpet av første trimester av svangerskapet på grunn av en økning i hormoner. Selv om det kan skje når som helst på dagen, skjer det oftest i morgen.

Hjem Behandling

Drikk klare væsker hvis du er svimmel eller kvalm, og unngå plutselige endringer i holdning. Spis små mengder tørt mat, som kjeks.

Advarsel

Søke medisinsk hjelp umiddelbart hvis du har feber over 101 grader F, brystsmerter, blod i oppkast, stiv nakke, eller hvis du har fått en hodeskade.

Diagnostiske tester

Hvis du opplever kraftig kvalme eller svimmelhet, med legen din kan bestille blodtrykk tester, MRI, nevrologiske tester, urinanalyse og abdominal røntgen utelukke alvorlig sykdom.

Matvarer som lindrer overgangsalderen hetetokter

Hetetokter er et vanlig symptom på overgangsalder, karakterisert ved en plutselig ubehagelig følelse av overdreven varme. Noen kvinner har alvorlige hetetokter som forekommer flere ganger om dagen, noe som får dem til å svette voldsomt og føler deg svimmel og kvalm.
Mye oppmerksomhet i media har fokusert på noen matvarer som er forbundet med færre menopausale symptomer, men å redusere hyppigheten av hetetokter har mer å gjøre med hvilke matvarer for å unngå enn de som til forbruker. Bare et par av stoffene har vist noe løfte for lindrende eller redusere hetetokter.

Soy

Mye oppmerksomhet er betalt til soya på grunn av lavere frekvens av hetetokter hos kvinner som bor i enkelte asiatiske land der soya er en vanlig kosttilskudd komponent. The Mayo Clinic bemerker at disse kvinnene er to tredjedeler mindre sannsynlighet for å rapportere hetetokter og andre overgangsplager enn kvinner som bor andre steder.

Mangel på Vitenskapelig dokumentasjon

På den annen side har de fleste vitenskapelige studier av økt soyaforbruk hos kvinner med hetetokter fant ingen signifikante fordeler. Det er vanskelig å isolere en komponent fra den tradisjonelle asiatisk diett som soya, som diett har også mindre fett, mindre kjøtt og grønnsaker mer enn moderne vestlige dietter.

Svart cohosh

En tysk studie av mer enn 600 kvinner fant en signifikant forbedring i hetetokter og andre overgangsplager hos kvinner som tok 20 til 60 milligram av urten klaseormedrue tre ganger daglig. På den annen side, en klinisk studie finansiert av National Institutes of Health fant klaseormedrue å ha noen bedre effekt enn placebo.

Unngå varme-produserende mat

Matvarer som kan forårsake en svak økning i kroppstemperatur og noen svette i ikke-menopausale individer kan føre til overgangsalderen hetetokter. Disse omfatter alkohol, koffein og krydret mat.

Dairy

Kvinner opplever hetetokter kan være lurt å holde en food journal og se om de kan spore hvilke stoffer forårsake problemer. Melkeprodukter, for eksempel, blir ofte rapportert som skjerpende hetetokter. Dette kan slå inn i en ond sirkel som postmenopausale kvinner rådes til å øke melkeinntak for å øke kalsium og forebygge osteoporose.

Sukker

Overdrevent inntak av raffinert sukker også kan føre til hetetokter. Høyt sukkerinntak er relatert til økt hjertefrekvens og skarpe overspenning og faller i blodsukker, som alle kan forårsake svette selv i ikke-menopausale individer.

Lavt østrogen Symptomer hos kvinner

Østrogen er det hormonet som styrer en kvinnes seksuelle og reproduktive utvikling. Når en kvinne kroppen går gjennom overgangsalder, svinger hennes kroppens produksjon av dette hormonet. Selv om utbruddet av overgangsalder er den vanligste årsaken til lavt østrogennivå hos kvinner, en tilstand som anorexia nervosa, sent starten av puberteten, eller en kvinnes stressnivå, ernæring og livsstil kan alle påvirke mengden østrogen kroppen hennes produserer. Ifølge naturlige hormoner, "drops i østrogen kan føre til et bredt utvalg av ... symptomer og faresignaler at menopause kan være på vei, sammen med en rekke andre mulige hormonelle forhold."

Hetetokter

Selv om en hot flash vanligvis ikke varer lenger enn fem eller seks minutter, i henhold til friske kvinner, dette "plutselig følelse av varme i ansiktet, halsen og brystet ... kan få deg til å svette voldsomt, øke pulsen din og gjøre deg føler deg svimmel eller kvalm. " Hetetokter er fullstendig irrelevant for omgivelsestemperatur, og en kvinne som opplever en varm flash kan finne seg svett tungt når hun går ute i midten av vinteren.

Fatigue

Lavt østrogennivå kan påvirke en kvinnes fysiske energi, og etterlot henne trøtt uten noen åpenbar grunn. Hun kan plutselig føler behov for å ta ettermiddag naps når hun ikke trenger dette ekstra søvn før, eller hun kan finne det vanskelig å fullføre oppgaver som hun ellers ville ha hatt energi til å gjennomføre.

Migrene

En kvinne med lavt østrogennivå kan oppleve migrene, som er utrolig intens hodepine som, ifølge Mayo Clinic, kan "innledes eller ledsaget av en sensorisk varselskilt (aura), slik som lysglimt, blinde flekker eller prikking i din arm eller ben, "samt" kvalme, oppkast og ekstrem følsomhet for lys og lyd. "

Trouble Fokusering

Lavt østrogennivå kan føre til en kvinne å finne finne hun har problemer med å fokusere til tider og i situasjoner når hun normalt ville være i stand til å konsentrere seg. Hun kan selv finne seg selv opplever minne bortfaller, glemme varer, avtaler eller navn som hun ellers ville ha vært i stand til å huske.

Osteoporose

Hvis venstre ubehandlet eller ukorrigert, kan lavt østrogennivå til slutt føre til en tilstand som kalles osteoporose. Ifølge naturlige hormoner, "Østrogen hjelper bein å absorbere kalsium og vitamin D, uten det bein blir svak, og det er en økt risiko for oppsprekking."

Mentale betingelser

Lavt østrogennivå ikke bare påvirke en kvinne fysisk, de kan også påvirke hennes mentale tilstand. En kvinne som kroppen ikke produserer nok av dette viktige hormonet kan oppleve perioder med depresjon, angst eller en følelse av lav selvfølelse.

Definisjon av en migrene hodepine

Ifølge Mayo Clinic, migrene er hodepine som ofte blir ødeleggende, med alvorlige symptomer på bankende smerte og advarsel sensorisk aura. Lider kan utvise en smertefull kriblende eller se lysglimt, som bare vil minske ved å ligge nede i et mørkt og stille rom.

The Pain

Ifølge Cleveland Clinic, er migrene smerte ofte bankende eller bankende, og kan begynne i den ene siden av hodet og skiftet til en annen side, eller det kan påvirke hele hodet. Smerten kan variere i alvorlighetsgrad, og migrene kan vare bare noen få timer til flere dager.

Andre symptomer

The Cleveland Clinic sier at migrenepasienter ofte er følsomme for sterkt lys og sterke lukter, spesielt i løpet av en episode. Lider kan også oppleve et tap av matlyst, føler deg svimmel og kvalm og være ekstremt trøtt.

Varselskilt (Aura)

Noen lider vil oppleve en aura rundt 30 minutter før deres migrene, signaliserer at man kommer. De kan se glimt av sparkly lys eller erfaring tåkesyn. De kan også føle tingly eller stikkende fornemmelser på sine lemmer.

Årsaker

Ifølge Cleveland Clinic, følelsesmessig stress er fortsatt en av hoved triggere for migrene fordi i løpet av en stressende tid, kjemikalier er gitt for å løse situasjonen (fight or flight respons). Utgivelsen av kjemikaliene kan forverre migrene.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, migrene ofte er arvelig. De sier også at kvinner lider av migrene tre ganger mer enn menn.

Hvordan bekjempe reisesyke

Hvordan bekjempe reisesyke


Reisesyke er en kronisk tilstand der berørte personen føler seg svimmel eller kvalm når man kjører i en bil eller på fornøyelsespark rides, tog, cruiseskip eller andre kjøretøyer i bevegelse. Selv enkelte bevegelser kan starte reisesyke følelser. Etter å ha lidd av reisesyke problemer for mer enn 30 år, har jeg funnet måter du kan bekjempe reisesyke og selv gjøre aktiviteter du nyte igjen.

Hvordan bekjempe reisesyke

Prøv urtemedisiner i kampen for å avslutte reisesyke. Disse er ikke narkotika, men heller kosttilskudd som øker kroppens evne til å takle. Du må kanskje ta urtemedisiner opp til en uke i forveien for dem å være effektive. De er nyttig å bekjempe reisesyke fordi de har minimale bivirkninger og ikke forårsake døsighet. Tabletter eller væske er mest vanlig for reisesyke. Det finnes lenker til nyttige tilskudd innenfor denne artikkelen. Hvis du er usikker, spør din lege eller handle på en helsekostbutikk.

Unngå å se ut av vinduet for lange perioder av gangen, eller stirrer på telefon ledninger når man kjører i en bil. Dette alene kan redusere følelsen av reisesyke. Fikse øynene på ett sted og ikke flytte. Prøv ikke å kjøre med dem som har stick shift, som skiftende tannhjul vil øke din reisesyke. Sitte i baksetet hvis du kan hvis du lider av reisesyke.

Sip ingefær te eller sted ren hakket ingefær i mat eller drikke før du reiser for å bekjempe reisesyke. Dette kan bidra til å lindre symptomene på reisesyke, spesielt kvalme. Ginger må være fra roten selv, ikke fra et krydder som selges i en krukke å være effektiv mot reisesyke lidelser. Du kan også prøve flytende ingefær ekstrakt.

Tygg på en fersk mynte blad eller prøve essensielle olje mynte dråper for kvalme som følger reisesyke. Gjør dette så snart du begynner å føle reisesyke start.

Unngå å spise store måltider, da dette kan bringe på reisesyke. I stedet spiser kjeks og stivelse og mindre måltider før du reiser eller gå på noen ritt for å hjelpe din reisesyke. Hvis du føler deg svimmel, holde kjeks på hånden for å holde noe i magen for å unngå reisesyke.

Bruk reisesyke armbånd med magneter på hvert håndledd. Disse er ofte laget av bomull eller nylon med en liten magnet i hvert bånd. Det er viktig å ha på reisesyke armbånd i riktig posisjon som anvist på pakken. Reisesyke armbånd kan brukes hele dagen og er trygge for hele familien.

Test rettsmidler for å se hvordan de kjemper reisesyke før du begir deg ut. Mange har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration for å bekjempe reisesyke. I tilfellet at det kjemper reisesyke, prøve å øke urte dosen litt, prøver forskjellige aktiviteter eller kombinere behandlingsmetoder.

Hint

  • Fortell andre du lider av reisesyke. De kan være i stand til å minimere eksponering ved kjøring på mindre buede veier og unngå hyppige stopp og start.
  • Resepter og over-the-counter medisiner som Dramamine kan ha bivirkninger og forårsake døsighet. Prøv å begrense eller unngå disse rettsmidler hvis mulig.
  • Rådfør deg med helsepersonell dersom du bruker noen form for medisiner før du starter reisesyke rettsmidler.
  • Følg instruksjonene på flasken eller pakken nøye når du tar noen supplement.
  • IKKE en erstatning for medisinske råd.

Vertigo hos barn

Vertigo er en ubehagelig opplevelse for alle; for barn, kan opplevelsen være urovekkende og skremmende. Pediatric vertigo stammer fra to kilder: det er enten en godartet posisjonell vertigo skyldes en frykt for høyder; ekstrem eller malplassert vertigo hos barn, derimot, er et tegn på en sykdom eller tilstand som trenger å bli undersøkt av en lege. Adressering et barns bekymringer av vertigo, svimmelhet eller kvalme vil hjelpe dem å håndtere følelsen av vertigo og finne ut hva den underliggende årsaken kan være.

Identifikasjon

Et barn som opplever vertigo på grunn av en merkelig eller uvanlig posisjon som henger opp ned eller å være for høyt vil vise tegn til svimmelhet, kvalme og tidvis panikk. Denne typen svimmelhet kan behandles ganske enkelt ved å endre stilling: kommer ned fra høyder og hvile er den beste kur for godartet svimmelhet.

Barn som viser tegn på ekstrem vertigo i situasjoner der vertigo ville være uventet har en uidentifisert tilstand eller lidelse som krever medisinsk behandling. Ethvert barn som opplever vertigo i dagligdagse situasjoner må ha tilstanden vurdert av helsepersonell.

Effekter

Mens vertigo seg selv ikke er en sykdom, er det en alvorlig tilstand som skal behandles på riktig måte; vertigo (ikke forårsaket av høydeskrekk) hos barn er et tegn på annen sykdom eller tilstand og ikke en isolert syndrom i seg selv. Vertigo kan føre til et barn å lide av dårlig hånd-øye-koordinasjon, tregere utvikling i fysiske aktiviteter som å sykle, føler deg svimmel eller kvalm og opplever ringing i ørene (tinnitus). Andre tegn på svimmelhet inkluderer ubalanse eller problemer når han går, klager av spinning eller roterende opplevelser, klossethet eller hørselstap.

Betydning

Et barn som opplever ekstrem vertigo må bli sett av en lege eller helsepersonell spesialist; barndommen vertigo kan være en indikator for en hvilken som helst av flere sykdommer eller tilstander som krever behandling, medisiner eller terapi.

Årsaker til pediatrisk vertigo inkluderer hode eller nakkeskade, narkotika eller alkohol misbruk av mor under graviditet, immunsvikt lidelser, nevrologiske sykdommer som cerebral parese, hjernesvulster, hørselstap eller vestibulære lidelser.

Forebygging / løsning

For et barn opplever svimmelhet, behandlingen er svært avhengig av barnets alder og den underliggende årsaken til svimmelhet. Barn som har mer alvorlige lidelser vil gjennomgå medisinske og fysioterapi og i noen tilfeller større operasjon, mens et barn som vertigo er forårsaket av en skade kan bare trenger å gjennomgå fysioterapi. Visse øvelser kan brukes til å lære et barn hvordan å orientere seg i respons til opplevelsen av svimmelhet og så håndtere virkningene på en konstruktiv måte.

Betraktninger

Ethvert barn som viser tegn på ekstrem svimmelhet i en situasjon der vertigo ville være uventet bør tas for å se en lege. En MR eller CT scan kan være nyttig for å bestemme årsaken til svimmelhet og hvilke skritt må tas for å behandle både svimmelhet og dens underliggende årsaken. Som ekstrem vertigo kan ha vidtrekkende konsekvenser for et barns utvikling, inkludert tap av hørsel eller problemer utviklings romlig koordinering, bør alle barn viser tegn til svimmelhet bli sett av en lege.

Definisjonen av nyredialyse

Definisjonen av nyredialyse


Nyrene er en integrert del av kroppens mekanikk. Uten nyrene, vil avfallet ikke kan fjernes, og nødvendige ioner, næringsstoffer og vann ville gå tapt. Nyrene mottar blod inn i deres filtreringssystem, glomeruli, og skille det farlige avfallet fra de gunstige produkter. Når dette systemet er skadet, blir blod giftig, og det er dødelig når venstre ubehandlet. Nyre dialyse er en mekanisk måte å ta over funksjonen til nyrene og skylle blod under kronisk eller akutt nyresvikt.

Hemodialyse

Hemodialyse er den vanligste formen for nyredialyse. Denne metoden brukes til å rense blodet direkte fra en vene. Maskinen mottar blod, fjerner avfall og overflødig vann, og returnerer det til arteriene. Få tilgang til blodet er gjort på to måter. Legen setter et kateter i en stor blodåre i halsen, brystet eller ben. For de som trenger nyre dialyse flere ganger i uken, vil legen skape en forbindelse mellom en vene og en arterie. Denne forbindelsen kalles en fistel, og det gir lettere tilgang og mindre stresset for pasienten. Hemodialyse tar ca 3-5 timer, og prosedyren er gjort minst tre ganger i uken.

Peritoneal dialyse

Peritoneal dialyse bruker tarmen til å filtrere blodet. Siden næringsstoffer blir levert til tarmen for absorpsjon etter å ha spist, kan avfallet fjernes før det går inn i blodstrømmen. Denne form for dialyse anvender en sukker og mineral-løsning som blir injisert inn i tarmen gjennom et kateter. Løsningen plukker opp avfall, kjemikalier og overflødig vann. Etter flere timer ble oppløsningen fjernet sammen med avfallet som blandes med sukker. Denne prosessen blir utført flere ganger om dagen.

Risiko og fordeler

Som med alle medisinske prosedyre, er det risiko og fordeler. Fordelene er rent blod og stabilisert blodtrykket. Risiko avhenge av fremgangsmåten gjennomføres. Med hemodialyse, kan blodpropp og infeksjon oppstår på stedet av kateteret eller fistler. Plutselig fall i blodtrykket kan gjøre pasienten svimmel eller kvalm, og han kan ha muskel kramper. Peritoneal dialyse bærer de samme risiki, bortsett feber kan forekomme, og det kan være mer smertefullt for pasienten.

Home Care

Når gjennomgår nyredialysebehandlinger, er det viktig å opprettholde riktig behandling av fistelen eller området av kateteret. Innsnitt området må holdes rene for å unngå smitte. Pasienter må følge legens ordre for kosthold, og aldri bruker mer vann enn det som er anbefalt. Noe unormalt som svimmelhet eller infeksjon bør rapporteres til lege.

Low Calorie Diet Tips

Kalorifattig og svært lav-kalori diett spiser planer der det projiserte matinntak for en gitt dag faller langt under normal forventning. De er generelt anbefalt for mennesker som er sterkt overvektige, og er bare følges for en kort tid. Lav-kalori diett er ikke egnet for barn, ungdom og gravide og kan føre til alvorlige helseproblemer hvis de følges for lenge eller feil. I tillegg, de må alltid være riktig overvåkes for å unngå helserisiko.

Konsulter lege

Den mest verdifulle tips som kan utstedes når det gjelder lav-kalori diett er å oppsøke lege. Lav-kalori diett er aldri hensiktsmessig med mindre de har blitt anbefalt, formulert og overvåkes av en lege. De er ikke et verktøy for tilfeldig vekttap; heller, lav-kalori diett er for overvektige personer som trenger å gå ned i vekt raskt. En lege-foreskrevet lav-kalori diett vil vanligvis vare rundt 12 uker, sperring noen komplikasjoner. I løpet av denne tiden, er det viktig å følge alle legens ordre om ernæring, mosjon og medisinske prosedyrer. Leger har vanligvis sine pasienter kommer inn for å ta blodprøver og generell eksamener, samt veie-ins. Pasienter kan også ha å delta i atferds-og fysioterapi programmer.

Følg Plan

Lavkalori-dietter er utformet for å gi maksimal ernæring for minimal kalorier. I gjennomsnitt vil en lav-kalori diett inkluderer mange friske frukter og grønnsaker. Det kan også omfatte elementer som inneholder enkle korn, som havregryn. Mange leger vil bruke flytende kosttilskudd i stedet for mat for å sikre at pasientene får alle de næringsstoffene de trenger for å fungere. Pasienter etter en lege-foreskrevet lav-kalori diett må følge mat planen nøyaktig for å få ønsket resultat.

Håndteringen av bivirkninger

Mestring av bivirkningene kan være en av de vanskeligste aspektene ved å være på en lav-kalori diett. Pasienter på en lav-kalori diett ofte føler deg sliten, svimmel og kvalm. De kan også oppleve enten diaré eller forstoppelse. Disse symptomene forsvinner ofte etter flere uker med programmet, men legene må informeres hvis de oppstår. Legen kan være i stand til å foreskrive en medisin for å hjelpe pasienten gjennom de første ukene. Bor hydrert er også nøkkelen til varig denne dietten; pasienter bør drikke planens anbefalte mengden vann hver dag.

Forskjellen mellom Heteslag & Heteslag

Forskjellen mellom Heteslag & Heteslag


Heteslag og heteslag er både alvorlige forhold. Likevel har de ulike symptomer og behandlinger. Av de to, er heteslag mer alvorlig. Det er en nødssituasjon som krever rask handling for å forhindre tap av liv. Begge kan forebygges med forberedelse.

Heteslag Årsak og symptomer

Når svette overstiger væskeinntak, kan heteslag skje. Noen med denne tilstanden kan føle deg svimmel eller kvalm, pust raskt (hyperventilering), være svetter mye, har muskelkramper, har en rask puls, synes desorientert og med kollaps.

Heteslag Årsak og symptomer

I heteslag, klarer kroppen å regulere temperaturen. Det er et sammenbrudd i kroppens air-condition-systemet (hypertermi) som kan skje raskt med ingen foreløpige tegn. Noen med denne tilstanden vil trolig passere ut. Hvis ikke, kan det hende han har hodepine eller føler seg utmattet. Huden er tørr og rød eller har minimal fuktighet. Pulsfrekvensen er høy (160-180), mens blodtrykket er ofte vanlig.

Heteslag Treatment

Et offer for heteslag må ta i væsker raskt. Dette bør følges av resten i et kjølig miljø, fortrinnsvis ved et sykehus, slik at væske kan leveres intravenøst ​​dersom det er nødvendig.

Heteslag Treatment

Heteslag behandling er hva det tar å redusere kjernetemperaturen fort. Dette kan være kjølig vann komprimerer, fjerne så mye klær som mulig, en kul svamp bad, flytte personen til et kjøligere sted eller Fanning en person ned. Væskeinntak er ikke prioritert, og unngå kaldt vann nedsenking. En heteslag offeret skal bli brakt til sykehuset så raskt som mulig, og kan kreve en utvidet opphold.

Forebygging / løsning

For å unngå enten varmerelatert tilstand, ta tid å venne seg til å være eller trener i varmen før du gjør dette for lang varighet. Ha alltid med rikelig med vann (prøv å erstatte det som kan gå tapt med svette). Har en mobiltelefon for å få hjelp eller har en partner følge deg.

Nødprosedyrer for hjerteinfarkt

Et hjerteinfarkt er en hendelse som er både smertefullt og skremmende, men det er flere nødprosedyrer som kan utføres. Akutt legehjelp er avgjørende. En ambulanse kan kalles eller den lidende kan bli kjørt til sykehuset, men hun bør ikke ta sjansen på å kjøre alene. Implementering av nødprosedyrer løpet av de første par timene av et hjerteinfarkt er avgjørende for å overleve.

Angioplastikk

Angioplastikk er også kjent som perkutan koronar intervensjon (PCI). En angioplastikk åpner opp koronar blokkering som forårsaket hjerteinfarkt. For en angioplasti, er et kateter nødvendig, noe som har en meget liten ballong ved enden. Denne ballong i sin tur har en stent rundt den, som er en liten mesh-røret. I løpet av fremgangsmåten, blir kateteret innføres i et ben arterie og flyttet opp i den blokkerte koronararterie. Ballongen er oppblåst i noen sekunder for å fjerne blokkeringen. Når ballongen tømmes, forblir stent i arterien for å sikre at det forblir åpent og blodet kan strømme fritt. En angioplasti er utført på et sykehus så snart som mulig etter hjerteinfarkt offeret kommer. Jo mer tid det går før du utfører denne prosedyren, jo mindre nyttig blir det.

Koronar bypass kirurgi

Bypass kirurgi, eller "åpen hjertekirurgi," er ikke så vanlig som en angioplastikk under et hjerteinfarkt. I denne fremgangsmåten, blir den tette arterien forbikoblet med en arterie eller vene fra andre steder i kroppen. Denne nye arterie er podet under den blokkerte delen av arterien gamle og festet til aorta. Denne arterie blir en ny passasje for blod fører fra hjertet. Koronar bypass kirurgi er ikke ofte utført i løpet av et hjerteinfarkt, men kan gjøres etter angrepet når pasienten har kommet tilstrekkelig.

Medisinering

I tillegg til de nødprosedyrer av angioplastikk og koronar bypass kirurgi, kan visse medisiner gis på sykehuset for noen å ha et hjerteinfarkt. Disse medikamentene er aspirin, trombolytika (også kjent som "blodpropp busters"), betablokkere og nitroglyserin. Medisiner gitt til et hjerteinfarkt lidende kan utføre flere funksjoner, inkludert tynning blodet, senke kolesterolet og redusere blodtrykket.

Bli informert

Kjenne symptomer på hjerteinfarkt forbedre en persons sjanse for å overleve. Hjerteinfarkt er ikke alltid så dramatisk som de er på TV-programmer eller filmer. Du vanligvis føler smerte i brystet som er beskrevet som tyngde, fylde eller press. Denne følelsen varer i flere minutter. Smerten kan også strekker seg inn i din rygg, skulder, arm eller kjeve området. Du kan føle deg svimmel, tungpustet, kvalm eller klam.

Hjem rettsmidler for å avgifte kroppen din

Det er en god idé å holde seg hjemme mens du gjør en avgiftning program fordi de første dagene av rens kan la deg følelsen svak, svimmel eller kvalm. Detoxes utføres for slike varierte grunner for å forbedre eliminering og fordøyelse, en kickstart på en diett eller sletting giftstoffer fra kroppen din. At-hjem rettsmidler er billigere enn kommersielle juice eller tonics, og typisk bestå av vann, frukt og grønnsaker.

Kål suppe

Kål suppe Detox er også kjent som kål suppe Diet, for folk liker å bruke den til å hoppe starte et vekttap program. Suppen er laget med slike grønnsaker som løk, grønn paprika, tomater, gulrøtter, sopp, selleri og kål. Du bruker så mye suppe du vil for syv dager, sammen med vann, og det er alt som du spiser i løpet av denne tidsperioden.

Master Cleanse

The Master Cleanse er også kjent som Lemonade Cleanse eller Lemonade Diet. Individer på denne dietten drikke en urte lakserende te i kveld, utføre en saltvann flush hver morgen ved å drikke varmt vann blandet med havsalt og forbruker åtte til 12 glass med en lemonade som er laget med ferske sitroner, destillert vann, cayennepepper og organisk lønnesirup. Detox er fulgt i 10 til 14 dager. Dens formål er å rense hele fordøyelseskanalen og fjerne giftstoffer fra kroppen.

Juicing

Drikker fersk juice fra frukt eller grønnsaker (eller en kombinasjon av begge) kan skylle urenheter og tungmetaller fra systemet. Gulrøtter, spinat, hvete gress, druer, grapefrukt og blåbær er noen matvarer som fungerer godt til dette formålet.

Vann

Å rense kroppen etter en natt med drikking for mye eller å banke koffein ut av systemet hvis du har fått jitters fra å konsumere for mye kaffe, drikk et glass vann på time i åtte timer. Du vil også skylle nyrene dine samtidig.

Kaffe Klyster

Utføre et klyster med kaffe i stedet for vann har blitt anbefalt å rense leveren og gi lindring når noen føler seg svak. Økologisk kaffe bør brukes siden tilsetningsstoffer som er satt i kommersiell kaffe kan være skadelig når det absorberes gjennom et klyster.

Svette

Svette hjelper purge urenheter i kroppen din, noe som kan forbedre utseendet på huden din, og fremmer vekttap. Det hjelper også når du prøver å få en bug ut av systemet hvis du føler deg uopplagt. Hvis du kle seg i lag for å oppmuntre kroppen til å svette, sørg for at du holder deg hydrert.

Frukt Fast

Å gjøre en rask som består i hovedsak av å forbruke en type frukt tømmer kroppen av fett, konserveringsmidler og andre usunne elementer. En slik rask er Cleansing Apple Rask, hvor økologiske epler, eplejuice og vann er de eneste næringsstoffer som forbrukes i tre dager før gradvis gjeninnføre andre matvarer.

Ear Pressure Pain

Ear press smerte er noen ganger referert til som fly øre, men det er andre navn for det også. Hvis du lider av øret barotraume, barotitis media eller aerotitis media, dette betyr bare at du har smerter i ørene på grunn av lufttrykket.

Symptomer

I tillegg til den generelle smerten du føler fra trykket, kan du også ha en liten hørselstap, eller de tingene du hører kan høres litt dempet. Hvis du har øret press smerter som varer i noen timer, kan du også oppleve en ringelyd i øret eller føler deg svimmel eller kvalm.

Årsaker

Ear press smerte er forårsaket når en trommehinne strekker og vibrerer ikke som det skal. Dette resulterer i nedsatt hørsel. Det er strekking av trommehinnen som forårsaker den lidende til å føle smerte. I de tilfeller hvor den ubalanse i trykket i øret varer i en betydelig tid, kan fluid fra mellomøret fylle opp dette rommet for å redusere trykket. Den trommehinnen kunne briste dersom trykket varer i en betydelig tidsperiode.

Bidragsytere

Det er et par ting som du gjør eller som kan skje med deg som vil bidra til øre press smerte. For eksempel, hvis du sover under avgang eller landing på et fly, er risikoen for å ha øret trykk smertene øker. Forkjølelse og sinus press kan også bidra til øre press smerte.

Behandlinger

Metodene som brukes for å behandle øret press smerte varierer fra enkle til alvorlig. En av de enkleste måtene å behandle øret press smerte er å gjespe eller tygge tyggegummi, noe som kan føre til press for å avta. Slimhinneavsvellende nesespray og orale slimhinneavsvellende midler også kan lindre smerte. Hvis disse behandlingene ikke virker, kan kirurgi være nødvendig, selv om det er sjelden hos personer som lider av øret press smerte. Operasjonen innebærer en lege å gjøre et snitt i trommehinnen for å drenere væske.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke enkle ting du kan gjøre for å minimere risikoen for øret trykksmerter. Hvis du er på et fly, gjespe eller tygge tyggegummi under stigning eller fall - ikke gå i dvale. Generelt bør du holde deg hydrert ved å drikke mye vann. Bor hydrert bidrar til å hindre irritasjon i nesegangene, slik at Eustachian rør i øret kan fungere godt. Fordi alkohol og koffein kan gjøre deg dehydrert, bør du unngå dem.

Rituxan Effects

Rituxan (rituximab) er et monoklonalt antistoff brukes til å behandle visse kreftformer, som non-Hodgkins lymfom. Monoklonale antistoffer er produsert i laboratoriet, noe som gjør dem en passiv form for immunterapi. Nyere tilnærminger bruker fragmenter av antistoffer i stedet for hele seg, noe som gjør dem mer i stand til å nå en svulst. Rituxan fungerer ved å feste seg til kreftceller og drepe dem. Det kan også brukes sammen med metotreksat for å behandle moderat til alvorlig reumatoid artritt.

Effekter på lymfomceller

Rituxan øker følsomheten av lymfom celler til andre cytostatika. Det fører også lyse, eller avliving av lymfom celler, av to metoder. Det slår hull i målcellen membran eller danner en bro som tillater en drepende signal for å bevirke at målcellen død.

Hjerte-og muskuløs Effects

I sjeldne tilfeller kan det føre til høyt eller lavt blodtrykk. Muskel og leddsmerter kan forekomme.

Fordøyelsesenzymer og metabolske effekter

Pasienter kan oppleve magesmerter, kvalme, oppkast eller diaré. Høyt blodsukker, hevelse i ekstremiteter og økt LDH (et protein i blodet) kan oppstå.

Blod og lymfesystemet Effects

Pasienter kan oppleve lymfopeni (redusert lymfocytter) og lavt antall hvite blodlegemer. Mindre vanlig, kan lave blodplater og blodmangel oppstår.

Luftveier og nervesystem

Økt hoste, rhinitt (neseirritasjon), bihulebetennelse og kortpustethet kan forekomme. Bronkospasme, der musklene kontrakt plutselig og forårsake pustevansker, kan også forekomme. I sjeldne tilfeller kan svimmelhet eller angst oppleves.

Bivirkninger

Informer din omsorgsperson umiddelbart under infusjonen hvis du føler deg svimmel, svak, kvalm, kløende, pusteproblemer eller bryst eller skuldersmerter. Reaksjoner oppstår vanligvis i løpet av de første 24 timene etter starten terapi. Bivirkninger kan oppstå måneder etter behandlingen er avsluttet. Andre bivirkninger kan være feber, frysninger, plutselig nummenhet eller svakhet, alvorlige magesmerter og blodig avføring. Laboratorietester, inkludert nyre-og leverfunksjonstester hjelpe monitor for bivirkninger.

Sunn Fasting Diet

Fasting er en vanlig og effektiv metode for slanking. Men det kan også være farlig når det gjøres feil, så det bør bare forsøkes under veiledning av en medisinsk faglig. De fleste faster er i perioder på 1-7 dager, med tre dager blir vanlig og relativt enkelt for folk flest å oppnå. Fasting ikke nødvendigvis innebære å ikke spise; faktisk, er det mer vanlig, og kanskje sunnere, for å begrense kosten til visse matvarer eller drikkevarer for varigheten av den raskt. Vannforbruket bør økes i løpet av noen raske, for å unngå dehydrering.

Raw Fast

En type fort at er ganske enkel og ikke veldig skremmende for folk nye til faste er en rå fort. I en rå raskt, er dietten begrenset til rå frukt og grønnsaker. Teorien er at matlaging, blanding eller juicing frukt og grønnsaker ødelegge noen av deres ernæringsmessige verdi, så ved å spise dem rå du får mest mulig nytte av dem. Hvis du prøver dette raskt, sørg for å spise et utvalg av frukt og grønnsaker. En god tommelfingerregel for dette raskt er å spise frukt og grønnsaker fra alle fargene i regnbuen for å sikre et bredt spekter av næringsstoffer.

Juice Fast

En av de mest populære er fasts juice raskt. For at denne raskt for å være effektive, må du ha en god juicer. Det finnes to hovedtyper av juicers, masticating og sentrifugal. Masticating juicers tygge opp maten og press ut saften, og er generelt antatt å være den bedre av de to typene, men de er dyrere og vanskeligere å rengjøre. En sentrifugal juicer, som knuser maten som det raskt spinner ut saften, bør være tilstrekkelig for de fleste, men husk at i dette tilfellet får du det du betaler for. Som med den rå raskt, sørg for å juice et bredt utvalg av frukt og grønnsaker, og prøver å juice mer grønnsaker enn frukt. Et forhold på to eller tre grønnsaker til hver og en frukt er vanlig. Bytt ut vanlige måltider med fersk juice og drikke det umiddelbart etter pressing. Ikke oppbevar noen rester, som fersk juice mister raskt næringsstoffer ved oksidasjon. Også drikke mye vann i løpet av denne fort.

Vann Fast

Forsøk aldri noe raskt uten medisinsk tilsyn, og dette gjelder spesielt når de vurderer et vann raskt. Potensialet til alvorlig skade deg selv er svært reell, men en vann fort kan være gunstig om det foretas en ansvarlig måte. En vann raskt gir effektivt hele fordøyelsessystemet en pause. Det er tømt, og resultatet er ofte en følelse av forfriskning, letthet og energi. Men dette er også vanskelig for folk som er uerfarne med faste å oppnå, som de fysiske effektene av et vann fort kan være overveldende i starten. Diskuter med legen din symptomene du kan forvente, som kan inkludere hodepine, følelse svimmel og kvalme.

Ernæring

Fasting bør ikke brukes som et vekttap diett. Sultne selv senker stoffskiftet, forårsaker kroppen til å lagre mer fett. Dette resulterer i yo-yo-effekten, karakterisert ved at en person drastisk gevinster vekt, mister da den, så får den på nytt, og så videre. Fasting er best brukt som et supplement til en allerede sunn ernæringsmessig regime, og bør bare forsøkes av folk som er fysisk i stand til å håndtere den midlertidige tap av næringsstoffer og kalorier. Ikke overstadig når du kommer ut av en fast; lette tilbake til din vanlige matvarer ved gradvis å øke kaloriinntaket ditt ved hvert måltid.

Urteplanter Oljer Brukes til å slutte å røyke

Noen ganger trenger du litt hvis du prøver å slutte å røyke. Det kan være vanskelig å håndtere nikotin suget etter en sigarett. Det er mange forskjellige, effektive urter og planteoljer ute for å hjelpe kroppen din avtale med nikotin tilbaketrekning.

Ginseng Root

Herbal røyke hjelpemidler er blitt populært som folk blir mer desperat enn noensinne å avslutte en usunn og kostbar vane. Ett produkt som har som mål å gjøre det kalles NicoDrops. NicoDrops er pastiller som inneholder ginseng rot og brukes til å dempe nikotin suget veldig pent. Folk som har brukt produktet si at det roer nervene i prosessen, noe som gjør at kroppen deres til å bli vant til mangel på nikotin i deres system. Den første uken brukere anbefales å bruke pastiller hver time. Hver uke bør du redusere dosen ved å legge til en time til tiden mellom pastiller. Ved den fjerde uken, bare bruke dem når suget er på sitt verste.

Svart Spruce

En annen effektiv stop smoking hjelpemiddel kalles Røyk avskrekke. Røyk avskrekke bruker en blanding av svart gran, monkshood, havre og gift mutter. Denne blandingen roer nervene mens kontrollere fysiske symptomer på hoste, kortpustethet og tankene til å erstatte mat for sigaretter. Røyk avskrekke kommer i sprayform som når du spray det inn i munnen din, er dens medisiner sluppet inn i systemet ditt, kontrollere dine abstinenssymptomer. Når du har en craving, bruk en spray inn i munnen for å hjelpe dempe kroppens behov for nikotin.

Lobelia

Lobelia ekstrakt har vært en av de mer populære urte slutte å røyke hjelpemidler som brukes. Lobelia ekstrakt inneholder den aktive bestanddel lobelin, som har vært brukt i mange år som en lunge decongestant. Når lungene er alle ryddet ut, vil kroppen din faktisk ikke lenger liker smaken av sigaretter. Du kan bli svimmel eller kvalm hvis du bestemmer deg for å røyke mens du tar denne urten. Av denne grunn er lobelia ekstrakt anses ganske effektive.

Valerian

Valerian er en annen urt som brukes til å kontrollere abstinenssymptomer. Den gjør dette ved å slappe kroppen din som hjelper med søvnløshet, konsentrasjonsvansker og søvnproblemer. Valerian er brukt i mange urte kosttilskudd som mål å ikke bare hjelpe dempe suget, men avskaffe trang til å røyke alle sammen.

Johanne Wart

Johanne vorte er brukt i mange urte røyke hjelpemidler akkurat som vendelrot. Det er også brukt i behandling av depresjon symptomer, men anbefales ikke å brukes av kvinner som er enten gravid eller ammer. Urten har vært kjent for å bremse ned melkeproduksjonen.

Om Body Avgiftning

Om Body Avgiftning


Hver dag, tar en persons kropp i giftstoffer gjennom mat spist. Mange helsearbeidere si at oppbygging av disse toksiner kan føre til en lang rekke sykdommer og medisinske tilstander, inkludert hjerteinfarkt og kreft. Som et resultat av stadig flere mennesker detox nå sine organer ved hjelp av en rekke metoder. Velg form av avrusning som passer best til din livsstil.

Juice Fast

En juice rask består av en 1- til 3-dagers inntak av juice laget av organisk rå grønnsaker og frukt, samt åtte glass vann om dagen. Juice er ansett som et utmerket kilde til vitaminer og antioksidanter, som kan rense og fornye kroppen. Fersk rå frukt og grønnsaker juice inkluderer de nødvendige vitaminer, mineraler, enzymer, fett og proteiner som kreves for å holde kroppen energi. Nippe juice, som du gjør frisk med en juicer eller kjøpe fra en helsekostbutikk, hele dagen. Saften kan gjøres fra slike grønnsaker som spinat, gulrøtter, selleri og kål og frukter som epler og tyttebær. Ofte er sitrusfrukter ikke foreslått. Drikk 32-64 gram av juice daglig, men stopp hvis du blir svimmel eller kvalm eller får hodepine. Faster ikke hvis du er gravid, sykepleie eller har diabetes, lavt blodsukker, en immunsvikt, nyre- eller leversykdom, kolitt eller lavt blodtrykk. Sjekk alltid med helsepersonell hvis du har noen tvil eller spørsmål.

Mat Alternativ

En mindre ekstrem, men effektiv, alternativ til en juice raskt er en avgiftning kosthold, som inneholder høy-fiber matvarer og vann som fjerner giftstoffer gjennom økt avføring og vannlating. Et eksempel på daglige kosthold starter med frisk frukt til frokost, for eksempel appelsiner, kiwi, epler og grapefrukt. Ferske dadler, tørkede rosiner, salat, selleri, druer og pærer er til lunsj, etterfulgt noen timer senere med et stort glass gulrot juice for en matbit. Middag kan være en stor salat av gulrøtter, kål, salat, agurk og paprika med en dressing laget av tomater, avokado og olivenolje. Salaten kan toppes med usaltede nøtter og frø. Noen mennesker også spiser dampet fisk og grønnsaker til middag, noe som kan være mer mettende.

Ayurveda

Ayurveda er en annen vanlig form for kolon rensing. Dens røtter stammer tilbake 5000 år til en Vedic indisk medisin som bruker en urte løsning til naturlig rense kroppen for sykdom. Hovedkonseptet i Ayurveda er at kroppen er styrt av tre store energiformer som styrer den interne og eksterne miljøer. Disse er kjent som bevegelse, transformasjon og struktur; på sanskrit, de kalles vata (vind), pitta (ild) og kapha (jord). Hver person har en annen mengde av disse tre kreftene i kroppen sin. Tynne, energiske og entusiastiske mennesker har mer vata. Personer som har mer av pitta kraft er vanligvis strukturert, målrettet og har en kraft for å leve. Når kapha er dominerende i en kropp, er den personen mer avslappet og pleie.
Ayurvediske fagfolk anbefaler triphala, som består av de tre urter haritaki, bibhitaki og amalaki, for kolon rensing. Hver av disse urter har spesielle egenskaper som bidrar til å fjerne kroppslige giftstoffer, samt lindre tilstander som irritabel tarmsyndrom.

Forebygging / løsning

Det er best å detox kroppen din på en daglig basis gjennom hele året. Dette kan gjøres ved å spise mat med høyt fiber, for eksempel et kosthold rikt på frukt, grønnsaker og ubehandlet korn. Hold deg unna hermetisk, høy sukker, høy-fett og bearbeidet mat. Kontroller at du har de nødvendige vitaminer og næringsstoffer for din alder, kjønn og livsstil. Sammen med et riktig kosthold, mosjon er alltid en viktig ingrediens. På minimum, har 20 minutter med aerobic trening tre ganger i uken. Mange synes at yoga er en verdifull måte å holde sinnet og kroppen fri for miljøgifter og stress. Andre praktiserer en form for dyp pusting eller selvhypnose. Hver person har en annen måte å frigjøre kroppen av daglige forurensing. Målet er å finne en metode som gjør at du føler deg komfortabel og at du vil følge regelmessig.

Pontinske Stroke Symptomer

En pontin slag er i det vesentlige et slag i løpet av hjernestammen på grunn av en blødning, blødning eller av blodkar i denne delen av hjernen. Denne type slag er knyttet mer til hypertensjon eller høyt blodtrykk, enn til noe annet. Men bare det å være hypertensive ikke at du nødvendigvis ha en pontin hjerneslag. Det er bare en av risikofaktorene. Som med en hvilken som helst tilstand, finnes det en rekke symptomer på en pontin slag som kan bidra til å indikere hvorvidt en person er opplever en.

Vertigo

De fleste slag som er plassert i hjernestammen vil vanligvis be symptom på vertigo. En pontin hjerneslag er ikke annerledes. Dette symptomet er faktisk mer av et varselskilt som dette spinnende følelse vil ofte treffer en person i god tid før et hjerneslag oppstår. Vertigo er preget av en følelse av at rommet er spinning eller vippe i en retning at det faktisk ikke er det, og vil ofte føre til en person til å føle deg svimmel, ør, kvalm eller ustø. Men, er følelsen av vertigo ikke eksklusivt for et slag i hjernestammen. Bare fordi du opplever vertigo betyr ikke at du vil lide et slag. Oppsøke lege for å bedre forstå din personlige tilstand.

Hodepine

Et annet vanlig symptom på en pontin slag ville være en moderat til alvorlig hodepine. Dette symptomet vil vanligvis treffer en person full på, og vil være ganske vanskelig å riste. Hvis du noen gang har hatt en hodepine før, vil det være svært lik som sensasjon.

Svakhet

Mange mennesker som lider av en pontin hjerneslag vil også begynne å oppleve en viss svakhet. Denne spesielle symptom vil typisk være isolert til enten høyre eller venstre side av kroppen. Mengden av svakhet vil ofte være basert på alvorligheten og plasseringen av blødning. Noen mennesker opplever kun en moderat svakhet til en side av kroppen, mens andre vil lider av en mer markert svakhet. Det vil ofte være ledsaget av en nummenhet eller prikkende følelse.

Synsforstyrrelser

En rekke personer som lider av et slag i løpet av hjernestammen vil også gjennomgå noen form for synsforstyrrelser. Det vil ofte være en sensasjon av dobbelt syn, eller ett objekt blir oppfattet som to, innenfor vedkommendes lateral blikk. Selv om denne tilstanden vil vanligvis slå den berørte side, vil en person som mest sannsynlig skille det som en stat i begge øynene.

Utydelig tale

Noen mennesker vil også møte en viss uklar tale. Det kan virke nesten som om personen er full og har en hard tid å danne ord. Vanligvis er dette symptomet, når den er tilstede, vil forverres etter som tiden skrider frem og være ledsaget av andre symptomer (de som allerede er nevnt).

Alkohol Poisoning Intervention triks

Alkoholforgiftning er en farlig og ofte dødelig forekomst. Alkoholforgiftning er forårsaket av en overdreven, raske inntak av alkohol, langt utover hva kroppen kan behandle. Mengden av alkohol en person kan håndtere varierer; men ifølge Mayo Clinic den gjennomsnittlige mengden av fem drinker (en drink tilsvarer en 12-oz. øl eller vin kjøler, en 5-oz glass vin, 1,5 gram av 80-proof brennevin) tatt på rad er nok til å indusere alkoholforgiftning. Heldigvis finnes det mange skritt man kan ta for å hindre at denne farlige bivirkning av overdrinking.

Generelt Forebygging

Det første skrittet for å forebygge alkoholforgiftning kalles smart drikking. Å spise mat før du drikker alkohol og drikker alkoholfrie drikkevarer i mellom de alkoholholdige drikkevarer bidrar til å forsinke opptaket prosessen, slik at kroppen til å forbrenne alkohol uten legemsbeskadigelse. Blande alkohol med andre rusmidler som Tylenol, aspirin eller Ibuprofens kan endre måten kroppen filtrerer alkohol, øker sjansen for alkoholforgiftning. Bland aldri ulovlige legemidler med alkohol; dette kan resultere i alvorlig skade eller død. Etter disse generelle reglene i stor grad bidrar til å redusere sjansen for alkoholforgiftning.

Aktivt kull

Aktivert kull tabletter brukes ofte før en natt med tung drikking. Aktivt kull er en sterkt bearbeidet form av karbon som brukes i absorpsjon av kjemikalier. Hvis tatt før drikking, vil tablettene absorbere overskytende alkohol som den kommer inn i magen. Hvis du opplever tung rus, vil ta tablettene med vann å absorbere alkohol igjen i systemet. Aktivt kull er funnet på spesialitet helsekostbutikker og tilgjengelig på nettet.

Hindre Under Heavy Drinking

Ofte folk finne seg i en beruset tilstand. Å være beruset eller drukket er vesentlig forskjellig fra alkohol forgiftning; derimot, kan disse statene lett føre til alkoholforgiftning hvis drikking fortsetter. Hvis du føler deg overmåte svimmel, ør, kvalm eller ubehagelig varm, begynne å drikke vann. Vannet bidrar til å fortynne den gjenværende alkohol i kroppen. Utover, slutte å drikke når du føler at dine sjelsevner begynner å svikte. Det er et poeng når "buzz" av alkohol ikke øker med mer forbruk; etter ditt blod-alkohol-innhold når et visst punkt, 0,06, begynner kroppen å avvise alkohol.

Symptomer

Symptomer på alkoholforgiftning som forvirring, intens oppkast, kramper, uregelmessig pust, blek hud, lav kroppstemperatur og tap av bevissthet. Hvis du er vitne noen viser disse symptomene, ring 800-222-1222. Dette vil koble deg til nærmeste gift-kontrollsenter, og en ekspert vil hjelpe finne ut hvordan du kan gjenopprette denne personen til bevissthet eller anbefale kall av en ambulanse. La aldri en bevisstløs person alene; oppkast vil følge alkoholforgiftning, bevisst eller ikke. En av de ledende faktorene for døden med alkoholforgiftning er choking på oppkast. Sørge for at personen sitter opp, og hvis du har planer om tung drikking, sørg for at du er med andre folk i stand til å hjelpe deg hvis du opplever noen av disse symptomene.

Hvordan unngå solen etter matforgiftning

Hvordan unngå solen etter matforgiftning


Etter opplever en bout av matforgiftet, er det viktig å unngå direkte sollys. Ikke bare kan eksponering for solen forårsaker tilbakevendende dehydrering gjennom svette, men noen individer rapporterer også en økt følsomhet for sterkt sollys etter matforgiftning, som er en annen bivirkning av dehydrering.

Bruksanvisning

•  Unngå direkte sollys i uken eller så etter en forekomst av matforgiftning. Det finnes bevis som tyder på at visse typer bakterier og virus sprer i et raskere tempo når de utsettes for solen, så hvis det er noen gjenværende rester av bakterier i fordøyelseskanalen, kan de være i stand til å gjenvinne styrke og forårsake et tilbakefall .

Be legen din om noen av antibiotika du tar for å behandle matforgiftning kan gi bivirkninger når du blir utsatt for solen. Noen medisiner kan føre til at du føler deg svimmel eller kvalm i varmen av dagen. Hvis du opplever noen av disse symptomene, trekke seg tilbake til et skyggefullt område og hvile.

Hold deg hydrert når du blir utsatt for høye temperaturer eller solen etter matforgiftning. Dehydrering kan være den farligste komponent av matforgiftning, og etter dehydrering, musklene svekket og sårbare. Drikk rikelig med klare væsker, spesielt vann og væske med elektrolytter, for å bidra til å sikre en full gjenoppretting.

Beskytt deg mot eksponering for solen ved iført hatter, solbriller og løs, flyter klær. En paraply eller parasoll kan være et viktig tilbehør for å bruke på denne tiden for en ekstra grad av beskyttelse mot solen.

Bruk solkrem med en solfaktor på minst 15 før du går ute på dagtid. Dette er vanligvis en god idé, selv om du ikke er utvinne fra matforgiftet. Solbrenthet kan lett føre til dehydrering, ettersom mangel på fuktighet er det som forårsaker huden å skrelle.

Tips og advarsler

  • Beskytt mat. Mens det kan være viktig å holde seg ute av solen etter å ha blitt behandlet for matforgiftning, er det enda mer kritisk for å holde alle bedervelige matvarer ut av direkte sollys også, siden dette er en av de viktigste årsakene til matbårne sykdommer.
  • Hvis du ikke klarer å holde væske ned etter 24 timer, søke medisinsk nødhjelp. Dehydrering kan ha alvorlige effekter, inkludert nyresvikt.

Hvordan overføre en svak pasient fra seng til stol / rullestol

Ligge i sengen for en lang periode er vanligvis deprimerende og kjedelig for de fleste pasienter. Å lette opp sine følelser, pasienter ofte be om en endring i posisjon og omgivelser. Den eneste måten å gjøre dette på er å trygt overføre pasienten fra seng til stol eller rullestol. Blir overført på en stol gjør det mulig for pasienten å utføre noen små bevegelser som er gunstig i å forbedre sirkulasjonen. Som for å bli overført på en rullestol, fungerer det som en måte å transportere en svak pasient på sykehus områder (for eksempel røntgen eller ultralyd rom) for å fullføre noen laboratorieundersøkelser. Det er også gunstig i transport av pasienten for en endring av natur som vil hjelpe lysne hans humør og øke sin sjanse for sosialisering. Denne typen overføring bør gjøres med ekstrem forsiktighet. Riktig håndtering av pasient og riktig kroppen mekanikk av behandleren må brukes for å utføre oppgaven på sikrest mulig måte. Dersom pasienten har nok kroppen styrke til å flytte, er det best å gjøre ham hjelpe deg med den manøveren.

Bruksanvisning

Hvordan overføre en svak pasient fra seng til stol / rullestol

Vurdere pasientens samlede styrke og sjekk for kognitiv svekkelse. Undersøke styrken av pasienten vil hjelpe deg å sette opp en god plan for manøveren - om han er sterk nok til å delta i prosedyren eller ikke. Kontrollere erkjennelse av pasienten vil hjelpe deg å realisere hvis han har evnen til å forstå eller følge instruksjonene nedenfor.

Informer pasienten om prosedyren. Dersom pasienten ønsker å bli overført på en stol, forklare detaljene i hvordan manøveren er gjort. Og hvis det er behov for ham å bli overført på en rullestol, forklare hensikten og målet for overføringen. Informere pasienten om den faktiske manøver vil rette for samarbeid og vil gjøre ham til å føle at han blir respektert heller enn å bli kontrollert.

Plasser stol eller rullestol ved siden av sengen mot foten av sengen. Bringe stolen så nær som mulig å redusere avstanden av overføringen. Hvis en rullestol brukes, må du passe på å låse sin brems og brett foten hviler, så snart du plassere det i nærheten av sengen.

Juster høyden på sengen i laveste posisjon; denne måten vil det være lett for pasienten å trappe ned på gulvet, og dermed redusere risikoen for skader fra å falle. Låse bremse av sengen og deretter hjelpe pasienten i å gjøre side liggende posisjon, vendt i retning av overføringen.

Senk sidegrinden av sengen og gradvis heve hodet av sengen opp til et akseptabelt nivå. Hele tiden sjekke tilstanden til pasienten når du gjør denne prosedyren - sørg for at pasienten ikke føler seg svimmel eller kvalm.

Place en arm under skulderen av pasienten og den andre armen som støtter pasientens lår på den motsatte side (man står overfor pasienten under dette manøver). Telle til tre og deretter forsiktig svinge beina på pasienten over på siden av sengen og hjelpe ham i å løfte kofferten og skuldre til han er i sittende position.If pasienten er sterk nok til å gjøre noen bevegelser, la pasienten delta på manøveren. Be pasienten å bruke benet på den ytre side av sengen til å skyfle benet på den andre side. Enn nøye svinge begge bena på siden av sengen, og deretter hjelpe ham i å løfte kofferten og skuldre til han er i sittende stilling.

Plasser armene rundt overkroppen til pasienten for støtte. Den ene armen av pasienten over skulderen; mens hans andre armen er utvidet på sengen, for å bidra til å støtte posisjon. Be pasienten om å scoot over kanten av sengen før føttene er flatt på gulvet.

Utvid avstanden på føttene, med høyre foten frem, og venstre fot tilbake for en enkel skift av vekten din som du løfter pasienten. Opprettholde posisjonen ovenfor, med armene fortsatt støtte torso av pasienten. En arm av pasienten bør fortsatt være på skulderen og hans andre armen skal fortsatt bli utvidet på senga (palm flat på sengen).

Plasser høyre fot sammen med pasientens venstre fot (den siden der den lille tå er på) og plassere beinet på nivået på kneet hans. Posisjoneringen av foten og beinet gir stabilitet ved å hindre slipping av pasientens fot og kne knekking når han blir løftet til stående stilling.

Bøy knærne og len kroppen din. Deretter instruere pasienten å bli klar for en push fra en arm som er utvidet på sengen, som du løfter ham opp til stående stilling. Teller til tre som man hjelpe pasienten til stående stilling, og han presser seg fra på samme tid.

Hev pasient til stående stilling og holde ryggen rett som du gjør denne manøveren. Drei pasienten, slik at ryggen er plassert i fronten av stolen eller rullestol; instruere ham til å forstå på armlenet for ekstra støtte, og deretter sakte bistå pasienten som han senker seg på setet på stolen. Husk å bøye knærne, mens du holder ryggen rett under bistå.

Hjelp pasienten i å posisjonere seg riktig når du sitter. Sørg for at hans rumpe er helt uthvilt på setet og ryggen fast hviler på ryggstøtten. Når du er i en rullestol, plasserer armene på armlenene og føttene på fotplatene.

Dokument sikker overføring av pasienten. Det er viktig å registrere alltid prosedyrer som utføres på pasienten, spesielt når den utføres i et sykehus.

Tips og advarsler

  • Husk å ikke endre plasseringen av pasienten fra liggende til en umiddelbar stående. En rask endring i posisjon kan føre til plutselig fall i blodtrykket også kjent som ortostatisk eller postural hypotensjon. Det er manifestert ved svimmelhet, ørhet, tåkesyn, kriblende følelse, eller besvimelse. Gjør høyden prosessen gradvis: heve hodet av sengen til et tålelig nivå, etterfulgt av sittestilling, og deretter stående.