Digidexo.com

bandasjere kne

Hvordan bandasjere Knee

Hvordan bandasjere Knee


Den måte på hvilken et kne er bandasjert avhenger av alvorligheten av skaden. For akutte skader, immobilisere kneet og oppsøke lege umiddelbart.

For forstuinger, tøyninger og skader forbundet med overforbruk, vikle kneet i en elastisk bandasje og følger trinnene forkortet som RICE: hvile, is, kompresjon og høyde. Innpakning kneet i en elastisk bandasje gir kompresjon og hjelper med å minske hevelse. Is skaden i 15 til 20 minutter så snart som mulig. Sørg for å sette en buffer for eksempel et håndkle mellom isen og huden din.

Bruksanvisning

•  Hvis du vil bryte kneet i en elastisk bandasje, forklarer 3M Ace bandasje nettside som du må følge disse trinnene:

Utgangspunkt like under kneet, holder den ene ende av bandasjen mot innsiden av det øvre kalv og vikle bandasjen en gang rundt benet for å feste enden. Justere spenningen av stoffet mens du går. Det burde være stram, men ikke stramt.

•  Ta bandasjen opp over baksiden av kneet til den annen side av benet. Pakk bandasje rundt låret, rett over kneet. Veilede bandasje for å krysse bak kneet igjen, denne gangen til motsatt side. Fullfør åttetallsmønster ved å pakke bandasje rundt leggen igjen.

Gjenta mønsteret, overlappende bandasjen litt over forrige nivå. Etter den andre åttetall, sirkel leggen, deretter jobbe oppover mot låret, lage overlappende lag som du avanserer. Bruk metallklips for å feste den frie enden av bandasjen.

Kontroller at bandasjen ikke strammer for komfort og at den ikke er i konflikt med blodstrømmen til leggen. Misfarging og nummenhet er tegn på at bandasjen er for stramt. Hvis bandasjen er for stramt, ta den ut og pakk det igjen, denne gangen mer løst.

Tips og advarsler

  • Hvis du står overfor en alvorlig skade, for eksempel en felles forvridning, immobilisere leddet og søke legehjelp umiddelbart.

Grunner til å våkne opp tidlig

Grunner til å våkne opp tidlig


Med livets mange oppgaver, er det ofte ikke nok timer i døgnet til å fullføre alle oppgaver på hånden. Våkne opp og starter dagen tidlig gir deg mer tid til å få ting gjort. The National Sleep Foundation anbefaler voksne få minst syv timer søvn hver natt for å være fullt funksjonell og produktiv under sine våkne timer. Gå til sengs på et tidspunkt som gjør at du kan få dine sju timer søvn og fortsatt stå opp tidlig for å starte dagen.

Arbeid

Arbeid er en av de viktigste grunnene til at folk våkner opp tidlig på morgenen. Noen mennesker begynner jobben sin tidlig på dagen, mens andre står opp tidlig bare for å unngå tunge morgen trafikk under sitt til å fungere. Trafikk før morgenrushet er lettere og mindre stressende. Du kan begynne å jobbe tidlig og ta deg tid settling. Starter tidlig betyr ofte du kommer til å dra tidlig, og mest sannsynlig vil du være i stand til å unngå etter jobb rushtrafikken.

Trening

Mange mennesker får opp tidlig for å gå på treningsstudio eller for en joggetur utendørs. Hvis du trener på morgenen, er du mindre sannsynlig å hoppe over det. Unnskyldninger for ikke å trene ofte kommer inn i bildet hvis du trener etter jobb eller om natten når tretthet og utmattelse setter inn. Trene i morgen energi deg for dagen fremover. Ifølge WebMD, hvis du trener om morgenen, du sover bedre om natten og er mindre sannsynlighet for å ha problemer med å sovne.

Frokost

Hvis det å ha en frokost betyr å våkne opp tidligere, så gjør det. Frokost er dagens viktigste måltid av dagen fordi det spark starter stoffskiftet, noe som bremset ned i løpet av natten. Bryte fasten gir deg også muligheten til å konsentrere seg bedre på skolen eller på jobben. Ifølge WebMD, er å hoppe over frokosten knyttet til fedme og vektproblemer. Kroppen din, som ikke har fått noen næring siden dagen før, går inn i sult-modus. Det bestemmer seg for å holde på fett, i stedet for å bli kvitt det, fordi den ikke vet når du kan forvente neste måltid. Hvis du hopper over frokosten, du også er mer sannsynlig å binge på diett-sabotere mat senere på dagen.

Barn

Hvis du har barn, våkner opp tidlig er nesten uunngåelig. Å lage frokost for barna, få dem vasket opp, kledd og klar for skolen er en del av de fleste foreldre daglige morgenrutine. I stedet for å grue få opp tidlig på de fleste morgener i uken, ser på det som kvalitetstid med familien. Få frokost klar slik at hele familien kan samles og spise før dagen starter.

Tegn og symptomer på en overstrukket Knee

Tegn og symptomer på en overstrukket Knee


Overstrukket kneskader oppstår ofte. Kneet kan lett bli strukket eller vridd på en måte som tårer leddbånd og forårsaker intense smerter, ubehag eller langvarige effekter. Det er umiddelbare tegn på at du kanskje har overstrukket kneet, og symptomer som fortsetter dager etter skaden.

Hva er Hyperextension?

En overstrukket kneskade oppstår når kneet strekker seg forbi en normale bevegelsesutslag i rett posisjon. Hovedsak, bøyer kneet tilbake på seg selv. Hyperextension kan variere fra en mild skade, som er sår, men helbreder i to til fire uker, til en alvorlig skade som krever kirurgi og omfattende kneet smerte medisiner.

Umiddelbare symptomer

Du vil oppleve flere symptomer med en gang hvis du hyperextend kneet og vil erkjenne behovet for knesmerter hjelp. Du kan høre eller føle en pop, og det kan føles som om kneet har blitt kastet ut av linjen. Du vil oppleve smerter på baksiden og sidene av kneet, og hevelse i løpet av de første timene etter skaden. Viktigst, vil du være i stand til å fortsette å spille, løping, etc., på kneet. Kneet kan bli ustabil, men ustabilitet er ikke alltid lett merke på grunn av svelling. Du kan være i stand til å gå på det, men det vil være smertefullt.

Ved å søke Care for en overstrukket Knee

Hvis du har blitt skadet nok til at kneet er hevelse, føles ustabil eller det er nedsatt bevegelse eller smerter, bør du søke knesmerter behandling og bli vurdert av helsepersonell så snart som mulig. Ikke prøv og diagnostisere eller behandle kneskader på egen hånd. Kneet er en kompleks felles og kan ha mange forskjellige skader. Riktig behandling av disse skadene er avgjørende for full gjenoppretting.

Time Frame: Utvinning fra overstrukket Kneskade

En mild overstrekk i kneet kan kreve bare to til fire uker å helbrede. Hvile og fysioterapi vil være den primære moduser av behandling, og kneet smerte medisiner kan være foreskrevet. Et kne som har opplevd et ligament tåre under skaden kan kreve kirurgi og vil trolig kreve fysioterapi og seks til ni måneder med rekonvalesens før retur til sportslig aktivitet.

Behandling

Umiddelbar behandling av en overstrukket kne skal omfatte bruk av krykker, og hever det når du sitter eller ligger nede og glasur skaden din. Paracetamol kan også redusere smerte. Kne smertebehandling vil avhenge av alvorligheten av skaden. Hvile og fysioterapi kan være nødvendig for en mild hyperextension, mens kirurgi kan være et alternativ for en hyperextension som har resultert i et ligament tåre.

Passiv Range of Motion øvelser for Knee

Kneet er en viktig del av kroppen. Det hjelper med balanse, gange, løping, sykling, sittende, stående og mange andre funksjoner. For å unngå skade i kneet er det viktig å strekke seg regelmessig. Men mange mennesker ikke er i stand til å utøve av seg selv og trenger hjelp fra en omsorgsperson. Når en person er strukket ut av en omsorgsperson er det kalt passivt bevegelsesutslag (PROM) øvelser. Det finnes mange forskjellige passivt bevegelsesutslag øvelser som er gjort for å sikre at kneet er helt strukket.

PROM

Passivt bevegelsesutslag øvelser som kan gjøres på flere måter. En måte er gjort med aktiv deltakelse av stretching person som trenger litt hjelp, om noen, fra en omsorgsperson. Den andre formen for PROM øvelsene er gjort med en person som ikke er i stand til å utføre øvelsene på egen hånd og krever hjelp fra en omsorgsperson for å fullføre øvelsene. PROM øvelser er spesielt viktig for pasienten som er er sengeliggende eller i rullestol. Formålet med den passive bevegelsesøvelser er ikke å bygge muskler, men for å øke blodstrømmen, sirkulasjon og fleksibilitet, og for å holde leddmuskler mobile.

Øvelser

Det er viktig å huske at passiv spekter av bevegelse øvelser bør gjøres i en langsom skånsom måte fordi folk som gjennomgår dem er i en skjør tilstand. Trene gjør fantastiske ting for kroppen.

En øvelse som er bra for knærne innebærer omsorgsperson enten være på bakken eller justering av sengen slik at pasienten ligger på en komfortabel høyde for medhjelperen å effektivt gi øvelser. Øvelsen involverer pasienten å holde det ene beinet ned og pleieren heve det andre benet rett opp så langt det går. Pleieren bør plassere den ene hånden under kneet for å holde den fra å bøye. Da pleieren vil slå beina og gjenta øvelsen.
En annen øvelse som er utformet for kneet innebærer gradvis bøye kne og bringe den mot brystet så langt det kan gå. Hold den i denne stillingen i 10 til 15 sekunder og alternative ben.
Til slutt, for å hjelpe til med kneet rotasjon, må pasientens kne være bøyd, slik at undersiden av den ene foten er på nivå med bakken eller seng. Deretter fortsetter å vri benet innover så langt som mulig forsøker å røre stortåen til sengen og deretter ut, på den andre siden mot den lille tå. Hold hver posisjon i 10 til 15 sekunder, og så vekslende bein.

Alternatywnych sposobów, aby zakończyć Oxford Knee Surgery Pain

Gdy kolano daje się może wymagać wymiany. Jednym ze sposobów jest poprzez kolanowego Oxford, która jest wykonywana w sposób minimalnie inwazyjnej. Nawet jeśli operacja Oxford usuwa mniej kości i chrząstki Czas gojenia jest szybszy od innych operacji wymiany stawu kolanowego, to może jeszcze być bardzo bolesne. Wiele leki przeciwbólowe mogą być przepisywane w celu łagodzenia bólu, ale istnieją alternatywne sposoby łagodzenia bólu, które są bardziej naturalne.

Oxford Knee Surgery

Oxford implantów częściowo kolano jest mniejsza niż zwykłych implantów kolanowych i ma po prostu ustalenie jednej stronie kolana. To jest dla ludzi, którzy mają ból przy użyciu kolana, których kolana mają ograniczoną mobilność, którzy próbowali bezskutecznie inne zabiegi na kolana, którzy mają lub stawu kolanowego nieprawidłowości. Chociaż procedura odbywa się przede wszystkim na ludzi w wieku 55 i więcej lat, można to zrobić na każdego, kto ma złe kolana, które należy wymienić i są fizycznie na tyle zdrowy, aby wytrzymać i odzyskać od zabiegu.

Alternatywne przeciwbólowe

Zabiegi chirurgiczne mogą być długi, bolesny proces. Podczas gdy leki przeciwbólowe nie pomoc w łagodzeniu bólu, są inne leki przeciwbólowe, że wiele osób nie wie o.
Arnica to zioło pochodzące z kwiatem w Europie. Posiada środki przeciwzapalne, które sprawiają, że dobre dla zmniejszenia po operacji kolana obrzęk. Arnica jest zazwyczaj stosowany jako maść, krem, mazidła, nalewki lub maści.
Inną alternatywą lek przeciwbólowy jest kora wierzby. Kora wierzby jest stosowany od 400 pne Kora wierzby zawiera salicynę, co jest porównywalne do aspiryny i łagodzi bóle głowy, stan zapalny i ból. Jednak, niestrawność, wrzody żołądka i krwawienia są potencjalnie skutki uboczne wszystkich związków zawierających salicylany. Ważne jest, aby przyjmować zalecaną ilość kory wierzby, która jest od 1 do 2 łyżeczki. z jej wyschnięciu, używane w 8 ml wody. Ta kombinacja może być spożywany trzy do czterech razy dziennie. Kory wierzby może być stosowany w postaci sproszkowanej postaci kapsułek lub cieczy i wielkość dawki nie powinna być większa niż 60 mg do 240 mg dziennie. W przypadku kory wierzby jest wykonane w postaci nalewki 4ml tylko 6ml należy stosować trzy razy dziennie, co najwyżej. Nadmierne używanie może tworzyć efekty uboczne, takie jak nudności, zapalenie nerek, szumu w uszach, wysypka skórna, obrzęk / podrażnienie żołądka i wymioty. Porozmawiaj ze swoim lekarzem przed podjęciem jakichkolwiek medycyny alternatywnej, ponieważ może to kolidować z obecnych leków lub spowodować inne komplikacje z odzysku.

En-etappers Stående hoftebøyning & Knee extensor Stretch

En-etappers Stående hoftebøyning & Knee extensor Stretch


Sittende i lang tid ved skrivebordet kan føre til hofte og ben å føle seg som stylter når du går. For å avhjelpe dette, ta en strekk pause ofte og gjøre de etappe stående hip-utvidelsen strekninger. Denne øvelsen strekker hoften flexors og kne extensors, inkludert quadriceps. Enten du jobber hjemme eller på kontoret, gjør disse øvelsene så ofte som du kan for å forebygge ryggsmerter eller hip stivhet.

En-etappers Stående hoftebøyning & Knee extensor Stretch

Standing Quadriceps Stretch

•  Stå på høyre ben og bøy venstre kne å ta med venstre hæl nær baken.

Hold venstre ankel med venstre hånd som du utvide korsryggen litt å stå høyt og balansert. Hold fast på en stol eller legge høyre hånd på en vegg for balanse hvis nødvendig.

Hold strekken i fem på seks dype åndedrag og gjenta strekningen på motsatt ben.

Stride Stretch

Sett din venstre fot på toppen av en stol eller solid plattform som er omtrent 2 til 3 meter høy.

skift vekten mot din venstre fot for å øke strekningen i høyre hofte flexors og lår.

Legg hendene på venstre lår eller kne som du holder strekken i fem på seks dype åndedrag. Gjenta strekning på motsatt side.

Hint

  • Bruk en skum roller å massere lårene for å forbedre vev elastisitet.
  • Ikke strekk hvis du opplever smerte. Sjekk med legen din før du fortsetter å trene.

Fysioterapi Forslag til Knee Surgery menisk Tears

En revne menisk er en skade som forekommer i kneet. Selv om mye av din utvinning avhenger av størrelsen og plasseringen av tåre, kan fysioterapi hjelpe fremskynde utvinning som du lærer hvordan du kan øke styrken og fleksibiliteten i kneet. For optimalt resultat, bør du og din fysioterapeut komme opp med et detaljert program som er best for deg og din spesifikke skade.

Fysioterapi

Når du møter med en fysioterapeut for å utvikle en plan for dine revet menisk, bør målet være å forbedre kneet utholdenhet og gjenopprette sin opprinnelige bevegelsesutslag. Din terapeut vil trolig designe to deler til programmet: øvelser du vil gjøre mens på dine økter og øvelser for deg å gjøre hjemme eller på et treningsstudio på egen hånd. Den fysiske terapeut vil designe ditt program basert på din alder, generelle helse og alvorlighetsgraden av skaden din. Hvis tåre var alvorlig nok til å rettferdiggjøre kirurgi, kan kirurgen anbefaler å immobilisere kneet for de første dagene etter inngrepet.

Leg Hever

De fleste øvelsene vil fokusere på å styrke musklene i quadriceps, lår, legger og hofter. En enkel øvelse er leg raises. Ligg på gulvet flatt på ryggen og strekker beinet slik at dårlig kne ikke er bøyd. Neste, bøy "gode" kneet slik at foten er på gulvet. Pass på at ryggen har en svak, normal kurve før du fortsetter. Press dårlig kne ned til gulvet slik at musklene blir stram. Sakte løfter beinet slik at det er ca 12 inches av gulvet, hold den i 10 sekunder og deretter sakte bringe den ned igjen. Bygge opp antall repetisjoner som din styrke øker.

Hamstring curls

En annen effektiv øvelse er hamstring curls. Ligg på magen med bena rett. Hvis det gjør vondt kneet for å være på gulvet, rulle opp et håndkle og legg den under skadet kneet. Sakte løfter skadede benet mot din rumpeballe. Hvis det gjør vondt, prøv å ikke bøye kneet for mye. Hvis du føler smerte, opphøre øvelsen og fortelle fysioterapeut ved neste avtale. For å få samme nytte uten fullt utvide kneet, legge til 5 kg. av vekten til beinet. Da trenger du bare å løfte beinet 12 inches maksimalt for å få samme effekt.

Venstre Knee Pain

Knesmerter kan skyldes en skade eller en medisinsk årsak, og er klassifisert som enten akutt (en gang) eller kronisk (lang sikt).

Symptomer

Generelle symptomer er smerter når han går, hevelse, smerte som forverres ved løping, hopping, eller gå i trapper, eller varme, rødhet, en kjedelig verke eller stivhet.

Typer av knesmerter

Akutt knesmerter kan omfatte brudd og en forstuet kneskål. Et eksempel på kroniske knesmerter er slitasjegikt.

Frakturer

Kne frakturer kan skyldes en traumatisk skade, som i en idrettsskade eller bilulykke. Symptomer inkluderer hevelse, rødhet, blåmerker, øm å ta på og smerte. Behandling omfatter spjelking (slik at kneet ikke vil bevege seg) eller kirurgi.

Forstuet kneskål

Dette skjer fordi muskler og leddbånd ikke kan holde kneskålen på plass. Symptomer omfatter smerter, hevelse og problemer med å gå eller rette ut kneet. Behandling omfatter immobilisering (ikke-bevegelse) av kneet, slik at det vil gro på riktig måte.

Artrose

Dette skjer fordi brusk i kneet begynner å bryte ned. I alvorlige tilfeller vil brusken (eller menisk) være helt slitt bort og femur vil gnisse mot andre bein, som tibia. Symptomer inkluderer ekstrem smerte, som kan forverres med aktivitet. Behandling omfatter smerte eller anti-inflammatoriske medisiner, eller en kneleddet erstatning i alvorlige tilfeller.

Kne sykdommer hos barn

Kne smerter er vanlig hos barn og unge, og noen ganger krever medisinsk intervensjon. Med en riktig diagnose og behandling plan for selv de mest alvorlige sykdommer, bør de fleste barn kunne gå tilbake til normale aktiviteter.

Betydning

Ifølge Mayo Clinic, opp til 20 prosent av ungdom som er involvert i idrett erfaring Osgood-Schlatter sykdom, smertefulle støt under kneet. Andre kne forholdene er mindre vanlig --- osteosarkom, en form for pediatrisk kreft, og juvenil revmatoid artritt (JRA), som rammer 50.000 barn i USA.

Diagnose

Barn klaget over smerter i kneet eller viser tegn til rødhet eller hevelse i kneet skal bli sett av en medisinsk faglig. Diagnostiske innsats omfatter en fysisk eksamen og vurdering av symptomer, røntgen og blodprøver.

Risiko

Barn og ungdom som er aktive i høy-effekt idrett har en større sjanse for å utvikle Osgood-Schlatter og osteochondritis sykdommer, sier keepkidshealthy.com. Det er ingen kjente risikofaktorer for andre kneet sykdommer.

Varighet

Osgood-Schlatter sykdom, som påvirker det meste ungdom, vanligvis forsvinner i løpet av et år eller to, sier Mayo Clinic. Andre kne sykdommer, som kan plage barn i alle aldre, forblir inntil behandles effektivt. Noen barn med JRA komme seg, med behandling, etter voksen alder; andre vil ha revmatoid artritt hele livet.

Behandling

Behandling kan inkludere begrense fysisk aktivitet i flere uker til flere måneder; ising og / eller innpakning kneet; anti-inflammatoriske medisiner; fysioterapi; kirurgi; og kjemoterapi og / eller strålebehandling.

Kne Flexor Strekker for amputerte

Kne Flexor Strekker for amputerte


Trening er viktig for helbredelse etter under-the-knee amputasjon som det bidrar til å redusere og forebygge kontrakturer. Kontrakturer føre til forkorting eller innstramming av musklene i hofte, ben og kne etter amputasjon, og hvis ikke forebygges, kan hemme bruken av protese i fremtiden. Knee flexor øvelser er ofte startet umiddelbart etter amputasjon kirurgi, eller så snart som medisinsk mulig. Stikker med en god strekk rutine selv etter at du er utskrevet fra sykehuset er viktig for å holde muskler, sener og hofte og kneledd i god stand.

Hamstring Stretch

Hamstrings er plassert bak låret og kjøre til kneleddet. Holde hamstring strukket på din amputert side vil hjelpe deg å beholde mobilitet av kneet, og hjelpemidler i bedre bevegelse og bevegelse og når du er utstyrt med en protese. Sitt mot armen til en sofa eller sofa og peke amputert ben foran deg, på pute. Tillate andre beinet å hvile komfortabelt til side med foten på gulvet. Gradvis lene seg fremover med overkroppen over amputert lem, til du føler motstand på baksiden av den utvidede beinet. Denne motstanden, eller svak trekke sensasjon, er din hamstring strekk. Hold stillingen i en fem-count og sakte lene deg tilbake til startposisjon. Gjenta fem til seks ganger.

Utsatt Stretch

Liggende på magen, eller utsatt, er en enkel måte å strekke hoften og kneet. Ligg på gulvet eller sengen og plassere et sammenrullet håndkle under låret på amputert side, rett over kneet. Tillat beinet hvile komfortabelt og avslappet på håndkleet. Det er bare å hvile i 10 til 20 minutter. Dette gjør at musklene i ben og hofte å løsne. Deretter forsøke å strekke kneleddet rett ut bak deg, eller så rett som du klarer. Hold denne posisjonen i en fem-count og deretter slappe av kneet. Gjenta fem ganger.

Liggende Stretch

Liggende i en liggende, eller forsiden opp, bidrar til å posisjonere lette en annen strekning av hamstring, men også hofte og kne. Ligge på sengen, eller gulvet, så flat som du kan godt, og øke din amputert lem mot taket. Hold kneleddet så rett som mulig. Rekk opp lem så høyt du kan og hold i en fem-count før sakte senke lem tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 10 ganger. Aurora Healthcare forteller at du kan også bøye begge beina mot brystet mens du ligger på ryggen. Deretter grep baksiden av låret på ikke-amputert side, og sakte senke amputert lem tilbake mot bakken. Gjør 10 repetisjoner.

Betraktninger

Kontrakturer er ekstremt vanskelige å behandle når de stilles i henhold til Amputee Coalition. Stretching alene vil ikke reversere kontrakturer, så forebygging er nøkkelen. En god strekker rutine bør være en del av en total regime som inkluderer fysisk aktivitet og daglig mosjon for å holde hofteleddet, og lem muskler væske. Din fysioterapeut bør være i stand til å hjelpe deg å lage en samlet plan, inkludert kne flexor strekninger, for å holde deg på vei i riktig retning.

Hva er årsakene til Intermittent Knee Pain?

Hva er årsakene til Intermittent Knee Pain?


Intermitterende kne smerter, i motsetning til konstant smerte, er ofte et resultat av et kne som er for mye og blir skadet som et resultat.

Belastningsskader

Overforbruk kneskader inkluderer bursitt, senebetennelse og muskelspenninger, ifølge Bigkneepain.com. Smerten begynner mildt og midlertidig og deretter den forverres over tid. Når sener eller muskler er skjøvet utover sine evner, vil ørsmå tårer oppstå og betennelse resultater som helbredelsesprosessen begynner, noe som fører til smerte.

Skadet bursa

Bursitt er et resultat av en skade på de små blærer av fluid (i bursa) at puten på utsiden av kneledd slik at leddbånd og sener er i stand til å gli over skjøten jevnt. Hvis bursa er blitt skadet, kan du oppleve smerter som du klatre opp trapper eller som du kommer ned. Stivhet og smerter kan oppstå midlertidig. Kneet vil hovne opp, føles varm og blir røde. Hvis kneskålen bein blir infisert, vil dette føre til feber, smerter og hevelse.

Sener blir betent

Senebetennelse oppstår når de tykke ledninger som fester musklene til knoklene, som er de sener, bli betent og irritert. Hevelse og smerte vil bli verre når du er aktiv.

Leddgikt

Artrose smerte kan komme og gå. Noen dager knærne kan føle deg bra, og neste dag de kan føle seg som om de kommer til å knuse. Revmatoid artritt, septisk (smittet) artritt og reaktiv synovitis kan resultere i forbigående følelse som kneet kommer til å gi ut på deg, ledsaget av plutselig og kraftig smerte, bemerker Londonkneeclinic.com.

Expert Insight

The Mayo Clinic bemerker at intermitterende knesmerter kan være forårsaket av chondrocalcinosis, som er peudo-gikt, som først og fremst rammer eldre mennesker. Alvorlig betennelse og hevelse i store ledd vil oppstå.

Symptomer på en Knee Infeksjon

Når du snakker om et kne infeksjon, kan bakteriell patogen ansvarlig for tilstanden trenge nesten hvilken som helst del av kneet, inkludert joint, bursa, bein og til og med huden. Dette kan føre til en medisinsk tilstand for å utvikle som bringer med seg sine egne sett av symptomer. Avhengig av området av infeksjoner, symptomer vil variere fra person til person.

Kneet bursitt

Av alle de infeksjoner som kan plage kneet, er bursitt en av de mer vanlige. Hvis bakterier trenge gjennom ett eller flere av de bursa, som er elektrodene plassert langs bein, sener og muskler i kneet, kan bli betent område, forårsaker kneet bursitt. Med denne typen infeksjon, opplever en person vanligvis noe hevelse, varme, ømhet og smerte. Hver av disse symptomene kan gjøre det svært vanskelig for en person å bevege eller plassere press på selve kneet.

Septic leddgikt

En annen vanlig infeksjon i kneet er en tilstand som kalles septisk artritt. Med denne tilstanden, invaderer en bakteriell patogen leddet i kneet, skade sin struktur og forårsaker betennelse. Dette utløser ofte symptomene på kneet varme, hevelse og smerter, spesielt i tider med fysisk anstrengelse. Infeksjonen kan også føre til at symptom på en feber (mellom 100-101 grader F) som ofte ledsaget av frysninger.

Osteomyelitt

Når infeksjonen invaderer selve bein i kneet, kan det føre til at tilstanden til osteomyelitt. Osteomyelitt er preget av en forverring av benet forårsaket av en bakterie eller sopp som danner en byll. Dette abscess skaper etter hvert en hindring i tilførselen av blod til de berørte ben. Når dette skjer, de fleste begynner å vise symptomer på tilstanden, inkludert en spyling og hevelse til huden over det infiserte bein, ømhet og smerte i dette samme området, og selv noen tretthet og irritabilitet innenfor den lidende.

Cellulitt

Ikke bare infeksjoner plage selve strukturen av kneet, de kan også påvirke huden i dette samme området av kroppen. Denne type av bakteriell infeksjon som er kjent som cellulitt, som vanligvis er forårsaket av Streptococcus eller Staphylococcus bakterie. Som denne infeksjonen setter inn, blir huden varm, rød, hoven og øm. Hvis venstre ubehandlet, kan det spre seg inn i det underliggende vev og til slutt invadere blodet.

Behandling

For å bøte på nesten hvilken som helst av de symptomene du opplever på grunn av et kne infeksjon, må du først behandle tilstanden. Med alle disse forholdene, den innledende løpet av behandlingen omfatter en antibiotika medisiner for å drepe bakterier som påvirker ledd, bursa, bein eller hud. Derfra kan kortikosteroider brukes til å redusere betennelse og hevelse, kan området trenger drenering av eventuelle væsker som har samlet seg på grunn av infeksjon, eller en faktisk kirurgisk prosedyre kan trenge å bli utført for å reparere skader som er oppstått eller fjerne et sykt vev eller bein.

Hvordan bli kvitt Knee Fat

Mange menn og kvinner har overflødig fett på innsiden eller baksiden av knærne. Dette området kan være vanskelig å redusere så øvelser knyttet til kneet i forhold til toning er begrenset. Lær hvordan du kan bli kvitt kne fett ved hjelp av følgende tips.

Hvordan bli kvitt Knee Fat

En kan redusere kroppens fett

Mosjon og spise riktig for å bidra til å redusere de samlede kroppsvekt. Det er nesten umulig å få øye-redusere eventuelle bestemt område uten større operasjon - inkludert knærne - men hvis du fokuserer på å redusere det samlede kroppen fett vil du naturlig redusere dette området også.

Lessen saltinntak

Reduser mengden natrium forbrukes i kostholdet ditt. Natrium kan føre til væskeansamlinger, noe som vil resultere i en samlet oppblåst-up look. En bit av natrium er nødvendig i ethvert kosthold, så se etter mat som er lav-natrium og inneholder mye vann som vann bidrar til å skylle systemet. Fyll opp på hele korn, frukt og grønnsaker.

tog omkringliggende musklene

Bygge muskler i de store områdene rundt knærne. Hvis du fokuserer på å bygge opp muskelmasse i begge leggene og dine indre og ytre lår, vil dette bidra til å gjøre knærne ser slankere og låne utseendet mindre kne fett.

Hint

  • Tillat deg selv 4-6 uker ved hjelp av disse tipsene for å se en forbedring i kneet fett.

Hjelp til å våkne opp med Red Tørre øyne

Å våkne opp med røde, tørre øyne kan være en kronisk problem for mange enkeltpersoner. Ifølge Department of Ophthalmology and Visual Sciences ved University of Illinois, over 10 millioner mennesker som bor i USA er berørt med denne typen øye problem. En rekke faktorer bidrar til tørr-øye-syndrom. Ved å identifisere eventuelle miljøfaktorer og riktig øye omsorg, kan du hjelpe behandle de røde, tørre øyne.

Miljømessige årsaker til Red, tørre øyne

Pinpoint Hvis miljøet er årsaken til din tørre øyne syndrom. "Røyking og eksponering for vind elementer som bruker air condition er vanlige årsaker og kan bidra til røde tørre øyne", ifølge University of Maryland Medical Center. Unngå sigaretter og steder der du vil bli utsatt for passiv røyking. Snakk med legen din om forskrivning medisiner for å hjelpe deg rask røyking. Slå klimaanlegget til en lavere innstilling. Bruk en luftfukter i vintermånedene når luftfuktigheten er lav til sooth tørre øyne syndrom og sette fuktighet i hjemmet ditt luft.

Eye Care

Kjøp over-the-counter øye dråper fra ditt lokale apotek. Eye dråper er kunstige tårer å smøre og behandle røde, tørre øyne. Påfør dråpene i henhold til instruksjonene på emballasjen.

Bruke is til å behandle din tørre øyne syndrom. Red, kan tørre øyne ofte blir hovne og ømme. Fyll et par sandwich poser med is. Pakk hver pose med en myk vaskeklut. Påfør dekket isen poser til begge øynene i opptil 10 minutter daglig. Bruke is til å lindre smerter og symptomer så ofte som nødvendig.

Få en daglig god natts søvn for å hjelpe rød tørre øyne. Øynene kan bli rød og tørr fra ikke motta minst 6 til 8 timers hvile daglig. Slutte å drikke noen stimulerende type drikke fire timer før sengetid, for eksempel kaffe eller andre drikker med høyt koffein.

Medisiner

Ta en over-the-counter anti-inflammatorisk og smertestillende som inneholder ibuprofen. Følg instruksjonene på pakken for riktig dosering. Kontakt legen din hvis din tørre øyne syndrom blir et kronisk problem. Trenger Legen kan utføre en undersøkelse for å sikre at øynene dine er å produsere tilstrekkelige tårer på egen hånd eller om du har en underliggende helsetilstand forårsaker øye problem. Han kan foreskrive reseptbelagte medisiner.

Hvordan Tape et kne for basketball

Hvordan Tape et kne for basketball


Du elsker å spille basketball, men du hater den verkende smerter i kneet som følger alt det harde arbeidet på banen. Den McConnell Taping Technique, skapt av australske fysioterapeut Jenny McConnell, er en enkel måte å redusere smerte og for å hjelpe deg trene med større intensitet. Denne artikkelen vil vise deg trinn-for-steg hvordan å vikle kneet for både på og utenfor banen handling.

Hvordan Tape et kne for basketball

Hvordan Tape et kne for basketball

•  Samle eller kjøpe de leverer det du trenger for å tape kneet.

Shave området på kneet hvor båndet vil dekke. Pass på at det ikke er olje eller lotion på kneet. Tapen holder seg best å tørre overflater.

•  Påfør den hvite beskyttelsestapen først. Du vil ønske å vikle denne stramt rundt kneet flere ganger. Ikke pakk den så hardt at det gjør vondt. Du fortsatt ønsker å være i stand til å bevege kneet.

Påfør brunt bånd på toppen av det hvite bånd. Dette båndet vil styrke wrap og også beskytte hvit tape mot slitasje. Ikke påfør brun tape direkte på huden din.

Ha på båndet hver dag i ca to uker. Etter to uker, begynner å avvenne deg fra tapen enten ved å ha det annenhver dag i to uker eller bruker det bare når du spiller basketball.

Hint

  • Endre tape en gang om morgenen og en gang om kvelden.
  • Hvis huden blir kløende fra tapen, bruke en hydrokortison krem.

Slik utfører du en Anterior Skuff Test av Knee

Slik utfører du en Anterior Skuff Test av Knee


Den fremre skuffen merket er et fysisk funn som er en del av et kne eksamen. Den tester for integriteten til den fremre korsbånd, en av de viktigste leddbånd stabiliserende kneet. Det er en undersøkelse som er ofte sett utført på fotballspillere etter en kneskade.

Bruksanvisning

Les om anatomi involvert i fremre skuffen tegn. Det er to korsbånd i kneet, den fremre (foran) og bakre (i ryggen). Disse leddbånd kalles korsbånd fordi de krysser felles å holde felles stødig fra forsiden og baksiden.

Plasser pasienten på ryggen.

Bøy pasientens ben i hofte, slik at det nedre ben ligger omtrent i 90 graders vinkel i forhold til det øvre beinet,

Stabiliser pasientens ben ved å sitte på hennes føtter.

Ta tak i øvre del av leggen med begge hender. Påfør lett trykk, trekke frem, teste hvordan frem leggen kan flytte under låret.

Gjenta manøveren på motsatt, å uskadd side ha et sammenligningsgrunnlag. Slapphet av den skadde benet med leggen fremover indikerer en tåre i fremre korsbånd.

Tips og advarsler

  • En positiv skuff tegn er av interesse, men et negativt fortegn betyr ikke nødvendigvis at den korsbånd er intakt. Muskel vokter kan skjule en skade.

Informasjon om Kontinuerlig Pain Etter Knee Surgery

Informasjon om Kontinuerlig Pain Etter Knee Surgery


Hvert år kirurger operere på millioner av mennesker over hele verden for å løse knesmerter, kurere en sykdom eller behandle en skade. De fleste pasientene kan forvente å fullføre operasjonen på en poliklinisk basis, spesielt de som gjennomgår artroskopisk kirurgi i stedet for åpen kneoperasjon. Personer som vurderer kne kirurgi bør vurdere at kneet smerte noen ganger vedvarer etter operasjonen.

Knee Surgery Typer

Det finnes to hovedtyper av kneet surgeries- "åpne" seg og enere utført via artroskopi. Hver gang kirurgen erstatter deler av eller hele kneet, må han bruke åpen kirurgi. Kirurger bruker vanligvis artroskopisk kirurgi for menisk fjerning eller reparasjon, ACL rekonstruksjon, brusk eller bein fjerning, synovial vev fjerning og leddbrusk fjerning. "Utvinning fra kneet artroskopi er mye raskere enn utvinning fra tradisjonell åpen kne kirurgi," forklarer American Academy of Orthopaedic Surgeons.

Åpen kirurgi Pain

Kirurger må sette i kunstige kneet erstatninger hos pasienter hvis kneet leddene har blitt alvorlig skadet av sykdom eller skade. "Det mest vanlig tilstand som resulterer i behov for kneprotesekirurgi er artrose, en degenerativ, leddsykdom som rammer hovedsakelig middelaldrende og eldre voksne," i henhold til Highland Pain Institute. Kontinuerlig smerter etter denne type kirurgi kan angår refleks sympatisk dystrofi, infeksjon, blodpropp, eller hematomer (blod pooling rundt kneleddet). Noen ganger kan smertene er ukjent.

Kne Artroskopi Pain

Mens kneet arthroscopy pasienter kan oppleve de samme tids typer post-kirurgi kontinuerlige smerter som de som har gjennomgått kneprotesekirurgi, kne Artroskopi noen ganger ikke klarer å eliminere den opprinnelige smerte og måtte utføres på nytt. "En stor risiko for arthropscopic kirurgi til kneet for forhold knyttet til vev tårer er at smertene ikke kan bli løst ved operasjonen, det kan til og med bli verre,» melder SurgeryEncyclopedia.com. Fordi kontinuerlig smerter etter kne artroskopisk kirurgi for smertebehandling er så vanlig, kirurger debatt om denne type kirurgi bør begrenses til kun akutte skader.

Forebygging / løsning

Kontinuerlig smerter på grunn av hematomer ofte bosette seg i tid, men kan kreve drenering i alvorlige tilfeller. Mindre enn én prosent av pasientene opplever infeksjoner i sine knær etter operasjonen på grunn av pre-operative medisinering. Men bør du har en infeksjon, må du varsle legen umiddelbart. "Telltale tegn er hevelse, feber, og enten vedvarende eller ny drenering ved snittstedet," ifølge Ortopedisk og Sports Service av Maussins. Mens Reflex Sympatisk dystrofi (RSD) skjer sjelden, kan healing ta år eller bli kroniske. Enkelte eksperter mener engstelige pasienter har en tendens til å utvikle RSD.

Betraktninger

Operasjoner som involverer patella - kneskålen - er mer utsatt for å utvikle kontinuerlig knesmerter etter operasjonen. "[Smerten] synes å være avhengig av hvor nøye rehabiliteringsplan er utviklet og / eller følges av pasienten,» melder SurgeryEncyclopedia.com. Husk at kunstige kneet erstatninger kan løsne, noe som resulterer i kontinuerlig smerte. "I tilfelle av en osteotomi, kan bein som har blitt kuttet ikke gro (pseudoarthrosis), eller bein fragmenter kan fortrenge på en uønsket måte,» melder Orthopaedic and Sports Service of Maussins.

Øvelser for en betent Knee

Betennelse i kneet kan være forårsaket av en rekke grunner, inkludert traumer eller skader, utbruddet av artritt, osteoporose, eller bursitt. Vanlige symptomer på kne betennelse inkluderer ømhet, hevelse og en varm følelse rundt kneet området. Selv om smerten kan variere fra mild til mild ubehag, kan leger anbefale fysioterapi for å styrke kneet, noe som kan redusere risikoen for fremtidige kneskader. Ikke prøv følgende øvelser uten legens tillatelse eller tilsyn av en fysioterapeut, som du kan forverre tilstanden eller forårsake alvorlig skade.

Leg Hever

Styrkeøvelser brukes under fysioterapi for å forbedre kvaliteten på kneet, ifølge fysioterapeut Jim Johnson, forfatter av "Treat Your Own Knees." Treningsøktene som regel innebære vekten plassert på ankelen din, etterfulgt av å løfte beinet opp og sakte flytte den tilbake til utgangsposisjonen. Denne øvelsen gjentas for to sett, 15 repetisjoner per sett. Som du fortsette din fysioterapi, vil din terapeut øke repetisjoner og vekter.

Svømming

Svømming, som også kan bygge styrke i kneet og er vanligvis inkludert senere i fysiske terapitimer, lindrer betennelse ved å løsne ledd og øke omfanget av bevegelse, ifølge Johnson. Svømming er også ansett som en form for kardiovaskulær trening, som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. Din fysiske terapeut kan du svømme noen runder mens forsiktig sparker for å venne seg til bevegelsen. Mer anstrengelse vil bli tillatt som kneet styrke og bevegelighet økning.

Stretching

Den viktigste oppgaven for en betent kne er strekke. Ifølge Susan Bernstein, forfatter av "The Arthritis Foundation Guide til smertelindring," strekker seg i minst 10 minutter om dagen kan redusere stølhet og forbedre ytelsen under trening.

Johnson antyder du sitte på gulvet med bena lukket og forsiktig forlenge overkroppen fremover som om du prøver å ta på tærne. Hold denne posisjonen i 10 til 60 sekunder, hvile og gjenta. Pass på å strekke før og etter trening for å forbedre fleksibiliteten.

Hvordan Sett på en Deroyal Knee Brace

Hvordan Sett på en Deroyal Knee Brace


Deroyal kneet bukseseler er forskjellig fra andre seler støtter ved at de inneholder også et hengsel som bidrar til å ta presset av kneleddet. Selv om de er oftest foreskrevet av leger for å hjelpe i helbredelsen av avrevne kneet leddbånd, de også kan brukes bare for støtte. Putting på Deroyal kneet spenne kan virke komplisert på grunn av antall borrelås og plast utstyr knyttet til den. Men når du først får taket på det, er det spenne enkle å sette på.

Bruksanvisning

•  Sitt på et sted som gir god benplass og som lar deg bøye lett.

Trekk den etappen som du setter seler på før det er rett foran deg.

Plasser Deroyal kneet spenne rundt kneet ved enten å trekke den opp over bunnen av beinet, eller ved å pakke spenne rundt leggen. Det er en pull-up-versjon, samt en wrap-versjon av kneet spenne.

Skift kneet spenne til hengselet ligger rett på hver side av kneskålen. I tillegg bør kneet hull i forsiden av skinnen være perfekt sentrert over kneskålen området.

Start ved den nedre delen av seler under kneskålen og ta tak i borrelås på innsiden av leggen. Vikle stroppen rundt benet og trykk den godt ned på utsiden av beinet, og dermed sikre den til spenne.

Fest de gjenværende stropper over kneet og også på øvre del av låret området.

Stå opp og gå noen skritt for å se om kneet brace føles stram. Den stramme bør ikke flytte eller skifte mens du spaserer. Hvis veksling skjer, løsne Velcrobåndene og deretter feste dem.

Tips og advarsler

  • Avhengig av alvorlighetsgraden av kneskade, trenger du kanskje en annen person til å hjelpe deg i å sette på Deroyal knee brace.

Knee bukseseler som immobilisere kneskål

Knee bukseseler som immobilisere kneskål


Kneet bukseseler er ofte foreskrevet etter en skade, etter kirurgi eller å forhindre skade til felles. En av de mest vanlige forhold er kneet patellofemoral ustabilitet, noe som kan være forårsaket av en naturlig løst ledd eller ved skade. Om lov til å bevege seg fritt, kan en løs eller skadet kneskålen forårsake smerte og hevelse. Avrevne leddbånd og sener i kneet også kan være grunn til å immobilisere den.

Knee immobilizers

Knee startsperre bukseseler hindre bevegelse i hele kneleddet, ikke bare kneskålen. Mens de er anbefalt for noen patella skader, inkludert en sprukket patellarsenen, patellar brudd eller dislokasjon, de er kontraindisert for mange pasienter. Siden hele kneleddet er immobilisert når iført en av disse bukseseler, og langvarig bruk kan føre til atrofi av muskler, stivhet og kroniske smerter, må du bruke seler bare så lenge som foreskrevet av legen din.

Knee startsperre bukseseler kommer i lengder fra 12 inches til 24 inches og handle på samme måte som en støpt.

Patella Stabilisatorer

Fremre knesmerter bukseseler, også kalt patella stabilisator bukseseler, er et annet alternativ for å begrense bevegelsen av kneskålen. Brukes til å behandle patellofemoral smertesyndrom, disse bukseseler er lett gjenkjennelig med utskjæringen på kneskålen. De vanligvis er laget av neopren eller annen type av elastisk med remmer over toppen for å holde den på plass, og for ytterligere å avstive patella. Noen stabilisatorbukseseler har også en forsterket støttespiller for patellar støtte. Disse sidestøttene kan være sirkulær, C-formet, J-formet og H-formet, som alle bidrar til å opprettholde patella posisjon når kneleddet er i bevegelse.

Patella stabilisatorbukseseler kommer i ulike størrelser i henhold til diameteren av kjøperens ben. Det er viktig å få en som kommer til å holde seg på tett, men ikke avskåret sirkulasjon.

Patella Straps

Nytt til kneskade behandling og rehabilitering scene er kneet band eller patella tropp-type spenne. Generelt antas å løse opp spenninger i patellarsenen, kanskje kne stropper bidra til å redusere stress til felles og gi lindring til de allerede forverret nerver. Noen produsenter av kneet band hevder de også forbedre patellar tracking, noe som betyr at de hjelper patella opphold i femoral sporet der det er ment å være.

Selv om disse ikke immobilisere kneet cap, de kan gi lindring hvis smertene er relatert til stress på patellarsenen. Det er alltid best å spørre en lege hva alternativet er best for din skade.