Digidexo.com

hjertet og radiofrekvens

Hva er radiofrekvens ablasjon?

Radiofrekvens ablasjon er et vanlig forhåndsdannet ikke-kirurgisk prosedyre for behandling av elektriske uregelmessigheter i hjertet og kreftsvulster. Fremgangsmåten er karakterisert ved bruk av høyfrekvent vekselstrøm, noe som tilføres dysfunksjonell vev for å ødelegge eller ablasjon den.

Bruker i Cardiology

Ifølge American Heart Association, omfatter radiofrekvens ablasjon bruk av en elektrode innsatt i hjertemuskelen via et kateter. Elektroden føres til hjertet, hvor den avgir små mengder med radiostråling å ødelegge nøye utvalgte hjerteceller og stoppe dem fra å drive impulser som forårsaker raske og uregelmessige hjerteslag.

Bruker i Cancer

RF-ablasjon blir brukt til å behandle tumorer i lever, nyre, lunge, ben og andre organer. En tynn nål styrt av computertomografi eller ultralyd er satt inn gjennom huden og inn i svulsten. Elektrisk energi sendes gjennom nålen for varme og ødelegge kreftvev.

Effekt

Radiofrekvens ablasjon er den foretrukne behandling for mange typer raske hjerteslag og har en suksessrate på over 90 prosent. RF ablasjon terapi er relativt nytt i tumor behandling, men foreløpige data for visse typer kreft lovende. Suksessraten for små nyresvulster er 95 prosent, og de fem-års overlevelse for leverkreft er 40 til 50 prosent.

Komplikasjoner

Pasienter som gjennomgår denne behandlingen har få komplikasjoner og kan gjenoppta normale aktiviteter i løpet av få dager. De fleste behandlinger kan utføres i omtrent 15 minutter og krever mild bedøvelse med lokalbedøvelse.

Andre bruksområder

RF-ablasjon er også brukt til å behandle åreknuter og søvnforstyrrelser og for ulike former for smertebehandling.

Kjemoterapi er bivirkninger på hjertet

Kjemoterapi er en behandling som bruker en eller flere medisiner for å drepe kreftceller. Visse kjemoterapi medisiner kan skade friske celler. Denne skaden kan føre til bivirkninger som kan påvirke hjertet eller andre organer. De fleste bivirkningene er forbigående, men det er en sjanse for permanente endringer eller skade på hjertet. Eventuelle bekymringer bør diskuteres med en lege basert på de spesielle kjemoterapi medisiner som administreres.

Kardiomyopati

En mulig bivirkning er svakhet i hjertemuskelen, kalt kardiomyopati. Kardiomyopati kan ikke dukke opp i løpet av behandlingen, men synes mange år etter kjemoterapi. Personer med eksisterende hjertesykdommer kan gis alternative kjemoterapi medisiner.

Kardio

En bivirkning på hjertet fra kjemoterapi kalles kardiotoksisitet. Begrepet kardiotoksisitet refererer til generelt hjerteskade, og kan føre til tidlig eller sen hjerteskade. Tidlig skade kan skje umiddelbart, eller innen én til to dager etter at kjemoterapi medisiner er gitt. Late skader begynner vanligvis omtrent ett år senere, og kan dukke opp til to eller tre år etter kjemoterapi. Når kardiotoksisitet er alvorlig, kan det føre til hjertesvikt.

Uregelmessig hjerterytme

Uregelmessig hjerterytme kan oppstå som en bivirkning av kjemoterapi. Dette kan være forårsaket av kjemoterapeutiske medikamenter eller medisiner som er gitt til å redusere andre bivirkninger av kjemoterapi. Hvis dette skjer, varsle lege så snart som mulig, spesielt hvis det er ledsaget av smerter i brystet og kortpustethet. Dette kan være et tegn på et hjerteinfarkt.

Hjertesykdom

Visse kjemoterapi medisiner kan øke risikoen for hjertesykdom. Mange av medisiner gitt kan være skadelig for hjertet forårsaker midlertidig eller permanent skade, er med år etter behandling gjort. Snakk med en lege om alle mulige bivirkninger på hjertet fra cellegift for å veie fordeler og risiko. Pasienten bør informeres om eventuelle eksisterende hjerteproblemer.

Betydelig

Risikoen for kjemoterapi sideeffekter på hjertet er i forhold til levetiden dose av de forskjellige medikamenter. Hjerteproblemer er sjeldne når kjemoterapi medisiner er gitt i trygge doser. En lege vil nøye overvåke mengden pasienten får, og ta hensyn til eventuelle eksisterende hjerte problemer av pasienten. Når kjemoterapi er mottatt sammen med stråling, kan risikoen for hjerteproblemer øker. Noen av de vanligste bivirkningene som kan oppstå under kjemoterapi inkluderer, munnsår, kvalme, oppkast, håravfall, diaré, tretthet og smerter. Pasienten kan få andre medisiner for å lette disse vanlige bivirkninger fra kjemoterapi.

Effekten av overflødig jern på hjertet

Noen mennesker har overflødig jern i kroppen. Dette kan være forårsaket av en overdose vitamin eller på grunn av hemokromatose, en lidelse som endrer kroppens evne til å bryte ned jern i kroppen. Overflødig jern kan ha en effekt på hjertet.

Symptomer

Når overflødig jern bygger seg opp i kroppen din, kan det føre til en rekke symptomer. Disse inkluderer leddgikt, leddsmerter, tretthet, impotens eller tap av libido, smerter i magen, høyt blodsukker, lav skjoldbrusk funksjon og leverproblemer. I tillegg kan overskuddsjern på hjertet fører til aterosklerose, hjertesvikt, arytmi og andre hjerte-problemer.

Funksjon

Jern har en viktig rolle i helse av kroppen og dens funksjoner som bloddannelse. Jern i kroppen er brukt eller redusert basert på kroppens behov. Når kroppen ikke kan bruke eller redusere jern nivåer, kan den lagres i vev og organer, som hjertet, lever eller bukspyttkjertel. I hemokromatose, absorberer kroppen store mengder jern, forårsaker den til å bygge opp i organer, som til slutt skader dem. Uten riktig behandling, flere organer, inkludert hjertet kan svikte.

Signfiicance

Når overflødig jern forstyrrer kroppens evne til å sirkulere blod i mengder som oppfyller kroppens behov, kan hjertet bli påvirket. Hjertesvikt og arrhytmhias kan være dødelig, hvis ikke de overflødige jernnivåer behandles og reduseres. Overskudd av jern kan bidra til aterosklerose, som når veggene i arterien tykkere og forårsake oppbygging av fettsubstanser, slik som kolesterol. Denne oppbygging i arteriene kan øke blodtrykket og redusere strømmen av blod, noe som øker risikoen for hjerte-problemer.

Behandling

Behandling for hemokromatose innebærer å fjerne blod som man ville når donere til en blod blank. En halvliter blod er normalt tatt et par ganger i uken. Etter et år med behandling, er en halvliter blod tatt med noen måneders mellomrom.

Hensynet

Hvis du har et overskudd av jern i kroppen din, er det viktig å snakke med legen din før du tar noen vitamintilskudd som inneholder jern. Forbruker jerntilskudd kan bidra ytterligere til å stryke bygge opp i hjertet og andre organer.

Hva kalles det når hjertet hopper over et slag?

Hva kalles det når hjertet hopper over et slag?


Når hjertet hopper over et slag, kalles det et hjerte hjertebank. Det er vanligvis ufarlige hvis det skjer av og til. Det er symptomer og behandlinger du bør være klar over når fastslå årsakene til ditt hjerte hoppe over et slag.

Definisjon

Ifølge Mayo Clinic, hjertebank er følelser av raske hjerteslag, hoppet hjerteslag, tunge hjerteslag eller flagrende følelse. De er normalt ikke skadelig, som ditt hjerte er fortsatt å pumpe blod effektivt. Hvis denne følelsen vedvarer, kan det oppstå en annen hjertesykdom.

Symptomer

Følelsen av hjertet slo for fort er et vanlig symptom for et hjerte hjertebank. Dessuten kan en tung og vanskelig hjerterytme være en indikasjon på en hjerteklapp. Hvis du føler at hjertet ditt hoppet over et slag, kan dette også være et hjerte hjertebank, så lenge det ikke skjer ofte.

Årsaker

Hjertebank kan oppstå av mange forskjellige grunner. Noen vanlige utløsere av hjertebank er trening, stress, traumer, sykdom, koffein, en overaktiv skjoldbruskkjertel og visse typer medisiner. De kan skje når som helst, mens du hviler, sittende eller stående. Du kan føle dem i brystet, halsen eller nakken.

Hjem Behandling

Redusere triggere kan bidra til å minske forekomsten av dine hjertebank. Prøv å gjøre avslappende aktiviteter eller pusteøvelser for å redusere stress og angst. Ifølge National Institute of Health, kan redusere koffein i kostholdet ditt i stor grad redusere hjertebank. Hvis du opplever hjertebank ofte og er bekymret, holde en oversikt over når du har en, som beskriver den følelsen og varighet av hver. Deretter kan du bruke denne informasjonen når du snakker med helsepersonell.

Forvirring

Noen mennesker kan forvirre arytmier med hjertebank eller vice versa. Du bør vite at hjertebank er en sporadisk forekomst. Du bør oppsøke lege dersom disse følelsene ikke går bort. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig hjerte tilstand som en arytmi. Arytmier er uregelmessige hjerteslag som kan være en indikasjon på ditt hjerte ikke å pumpe blod effektivt og bør tas på alvor.

Slik holder du Kid er hjertet sunt

Dagens overflod av høy-fett, høy-natrium matvarer og stillesittende former for underholdning, for eksempel dataspill, utgjør en stadig større trussel for barns kardiovaskulær helse. Uten sterk veiledning i hjerte-sunn livsstil, barna er i faresonen for fedme, høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Alle disse forholdene øker sannsynligheten for hjertesykdom. Lær hvordan du kan holde ungen hjerte sunt ved å tilby en diett som støtter kardiovaskulær helse, oppmuntre aktiv lek og lære barna sunne måter å håndtere stress.

Slik holder du Kid er hjertet sunt

•  Begrens ditt barns eksponering for matvarer som kan skade sirkulasjonssystemet. Begrense sitt inntak av mettet eller transfett (finnes i frityrstekte matvarer som donuts og pommes frites), som bygger opp på arterieveggene og begrense blodstrøm. Begrense salt eller sukker, som kan skade blodårene, understreker hjertet og fører til hjerte-og karsykdommer så tidlig som tenårene. Senk ditt barns inntak av bearbeidet mat.

Tilby barnet ditt mer hjerte-sunn mat. Serve grønnsaker, bønner og belgfrukter og hele korn, som inneholder kolesterol-reduserende fiber. Serve matvarer som inneholder hjertevennlige omega-3 fettsyrer: kaldt vann fisk som laks og sild, valnøtter, linfrøolje og befestet egg. Bruk brød sprer seg og salatdressinger beriket med plantesteroler og stanols, som finnes naturlig i alle planteføde og blokkere kolesterol absorpsjon.

Oppmuntre barnet til å gjøre kardiovaskulær trening. The European Youth Heart Study, publisert i 22. juli 2006 utgaven av The Lancet, fant at barn trenger en times aktivitet om dagen for hjertesykdommer. (Studien oppdaget at den tidligere retningslinje av 30 minutter var ikke nok.) Oppmuntre barnet til å gjøre aerobic, gymnastikk, eller å hoppe tau, sykle eller gå kjører med hunden. Ta med barna til parken hvor de kan løpe og klatre, besøke det lokale bassenget for en svømmetur eller gå på en sprek tur. Spille familie spill som kickball, fangst, baseball, volleyball og basketball.

Hold barna borte fra sigarettrøyk, noe som kan føre til høyt blodtrykk og til og med koronar hjertesykdom. Barn, hvis hjerter er fortsatt utvikling, er spesielt sårbare. Unngå å røyke eller la gjestene røyke i huset. Lære barna om farene ved røyking. Hvis du røyker, la barna vite hvis du prøver å slutte og forklare hvorfor.

Lær metoder for å takle stress. For barn står overfor familiens økonomiske vanskeligheter, foreldrenes samlivs belastning eller andre forstyrrelser, stress er et veldig reelt problem. Hvis ikke behandles, stress kan føre til høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme og selv angina. Snakke åpent om stressende problemer å hindre barnas fantasi fra overdriver problemet og fjerne følelse av hjelpeløshet. Lær dine barn alderstilpasset stress management teknikker. For et lite barn, som kan være å lese tegneserier. For en tween eller tenåringer, kan det være å ta opp en avslappende hobby.

Hint

  • Vær en god rollemodell for hjerte helse. La barna se deg spise riktig, trene regelmessig og å håndtere stress på sunne måter slik at de lærer hvordan du gjør det på en dag-til-dag basis.
  • Hvis du mistenker at barnet ditt har høyt blodtrykk, høyt kolesterol eller annen kardiovaskulær tilstand, ta kontakt med fastlegen din for diagnose og behandling.

Raskt vekttap dietter som er bra for hjertet

Vekttap og hjertet helse går hånd i hånd; sunn mat fører til vekttap, og vekttap fører til en sunnere hjerte og kropp. Enkelte matvarer er imidlertid ikke bare er bra for rask vekttap, men har også mineraler og næringsstoffer som er utmerket for et sunt hjerte. Fiber, omega-3 fettsyrer og visse kjemikalier, for eksempel, pakke en dobbel effekt når det kommer til vekttap og hjerte helse. Matvarer som inneholder høye nivåer av disse ingrediensene skal være med i noen hjerte-sunt vekttap diett.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er et fett som faktisk kan hjelpe deg å miste vekt, i tillegg til å være veldig bra for hjertet og hjernens funksjon. The American Heart Association anbefaler at du spiser fisk høy i omega-3 - som tunfisk, laks og sardiner - minst to ganger i uken. Omega-3 fettsyrer er tenkt å redusere betennelse og senere forebygge sykdom, inkludert hjertesykdommer. Hva mer, er omega-3 fettsyrer antas å hjelpe til med vekttap ved å påskynde metabolismen og senke kolesterolet. I tillegg til fisk, er omega-3 fettsyrer som finnes i noen nøtter og oljer, slik som valnøtter og olivenolje. Tar fiskeolje kosttilskudd kan hjelpe deg å miste vekt raskere, som de gir deg fettforbrenningen fordel uten så mange kalorier som i noen omega-3 mat. Dette vil også hjelpe deg å unngå høyere saltinnhold i noen fiskeretter, som kan hindre rask vekttap ved å få deg til å holde vann.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er ernæringsmessige kraftstasjoner, med fytokjemikalier og næringsstoffer som er tenkt å bidra til å bekjempe hjertesykdommer. I tillegg til disse næringsstoffene, de fleste frukter og grønnsaker er kalorifattig og fullpakket med fiber, som bidrar til å holde deg følelsen fyldigere lenger. Faktisk, noen grønnsaker, for eksempel selleri, faktisk telle som "negative kalorier" fordi de brenner mer kalorier i fordøyelsen enn de inneholder. Spise en diett som består hovedsakelig av frukt og grønnsaker er en vanlig rask "detox diett" - brukere hevder å være i stand til å miste opptil 10 pounds i en uke. Hva mer, sitrus, epler, hvitløk og soyabønner er sagt å faktisk hjelpe flush fettet ut av systemet for raskt vekttap. Andre frukter og grønnsaker som er spesielt hjerte-sunt og bra for vekttap er blåbær, spinat, goji bær, granatepler og avocado.

Helkorn

Hele korn, som grønnsaker, inneholder en stor mengde av fiber. I moderate mengder, hele korn fremme raskt vekttap fordi de skylle ut fordøyelseskanalen takket være fiber, som kan redusere vann vekt og oppblåsthet og hjelpe deg å miste opptil flere pounds i en kort periode. Å spise hele korn er også viktig for vekttap fordi, som nevnt, holder fiber du føler deg mettere lenger, regulerer blodsukkeret og fordøyelsen og kan hindre kroppen fra å absorbere fett under fordøyelsen. Dette i sin tur bidrar med hjerte helse. Hele korn som havre har vist seg å senke kolesterolet, til slutt forebygge hjerteproblemer.

Hvordan Lytt til hjertet med stetoskop

Hvordan Lytt til hjertet med stetoskop


Et stetoskop er et verktøy som vanligvis brukes av leger for å sjekke noens hjerteslag, pustemønster, tarmfunksjonen og organfunksjoner. Selv de som ikke er opplært i medisin kan finne det fordelaktig å holde et stetoskop på hånden i tilfelle en nødsituasjon. De som lider av hjerte uregelmessigheter kan finne det enda mer viktig å eie en, og å vite den riktige måten å bruke et stetoskop.

Hvordan Lytt til hjertet med stetoskop

Hvordan du skal bruke et stetoskop for å overvåke hjertet helse

•  Rengjør stetoskopet ved å bruke rubbing alkohol til bomullspinner og tørke øret stykker og brystet stykke med gjennomvåt bomullspinne.

•  Varm opp brystet stykke ved å gni den mellom hendene.

Sett øret stykker i hver av ørene.

Test lyden ved å trykke på brystet stykke med fingeren for å se om du kan høre ordentlig.

Bruk langfingeren og pekefingeren til å gripe brystet stykke stetoskopet.

Plasser bryststykket noen få inches over venstre brystvorte for å sikre at det er på riktig sted for å overvåke hjertet.

Når du hører en dundrende støy, har du funnet hjerteslag.

Hint

  • Riktig stell og regelmessig vedlikehold er nødvendig for å sørge for at stetoskop fungerer riktig.

Hvordan virker Hypertensjon påvirke hjertet?

Hvordan virker Hypertensjon påvirke hjertet?

Innledning

Ifølge American Heart Association, mer enn 73 millioner amerikanere har høyt blodtrykk. Den kliniske sikt for å ha en forhøyet blodtrykk kalles hypertensjon. Hypertensjon er en potensielt dødelig sykdom som oppstår når trykket av blodet renner gjennom sirkulasjons-systemet blir for høy. Dette er vanligvis forårsaket av plakk utvikling i sirkulasjonssystemet over tid. Jo høyere blodtrykket blir, jo mer skade det gjør for kroppen din, spesielt ditt hjerte.

Koronarsykdom

En av de viktigste måtene som hypertensjon kan påvirke ditt hjerte er ved å forårsake koronarsykdom. Koronar arteriesykdom oppstår når arteriene som tilfører blod til hjerte bli for smal til å tillate passasje av blod (i tillegg til oksygen og næringsstoffer som inneholder blodet). Blokkeringen av disse arteriene resulterer i brystsmerter og kan til slutt føre til et hjerteinfarkt.

Forstørret hjerte

Når kroppen din har hypertensjon, er ditt hjerte tvunget til å jobbe mye hardere enn det normalt gjør for å passere blod gjennom blokkeringer som forårsaker blodtrykket til å stige. Siden det meste av dette arbeidet er gjort av venstre ventrikkel i hjertet, kan det bygge muskler og få hjertet ventrikkel å vokse utover normal størrelse fra å jobbe så hardt. Dette stiver også hjertet ventrikkel og gjør det vanskeligere for den å arbeide riktig. Til slutt kan dette føre til hjerteproblemer, inkludert hjerteinfarkt.

Hjertesvikt

De mest ødeleggende innvirkning at hypertensjon kan ha på hjertet er fullført hjertesvikt. Akkurat som andre muskler i kroppen din dekket fra jobber for hardt eller for mye, kan ditt hjerte også oppbrukt. Hypertensjon tvinger hjertemuskelen til å jobbe hardere enn den er bygd for. Omsider muskelen kan bli svak fra overforbruk og gi opp helt.

Hvordan lungene og hjertet jobber sammen for å kontrollere blodtrykket

Lunge Ventilasjon

Pulmonar ventilasjon, mer kjent som å puste, er en av de første ting som finner sted mellom hjertet og lungene. Det gjør at tilsig og strøm av luft som er delt mellom lungene og atmosfære. Denne prosessen utveksler gasser mellom luften utenfor og alveolene som er i lungene. Det er reseptorer i menneskekroppen som kan oppdage noen form for endringer som gjelder bevegelse og trykk. Disse reseptorene kan enten øke eller redusere pustefrekvens. Hvis disse reseptorene registrerer en økning i blodtrykket i sirkulasjonssystemet, oppmuntre de tregere pust og hvis blodtrykket er lavt, har de en tendens til å øke hastigheten på pustefrekvens.

Lunge Diffusion

Den utveksling av gasser mellom lungene og blod er kjent som prosessen med pulmonal diffusjon. Pulmonal diffusjon er også referert til som å være diffusjon kapasitet i biologien, og dette er en måling av lungen samlede evne til å være i stand til å overføre gasser med hell. Hvis det er tilstedeværelsen av enten høy lungeblodstrømmen og eller lave mengder av tilgjengelig oksygen, kan diffusjonen være begrenset med hensyn til hva den kan gjøre. Karbonmonoksid er ikke berørt i det hele tatt noen som helst omstendigheter, og det er heller ikke dens samlede diffusjon. Sykdommer som forekommer i de pulmonale blodkarene, slik som pulmonal hypertensjon, kan føre til en reduksjon av diffusjon. Pulmonal hypertensjon oppstår som et resultat av økt blodtrykk i lungearterien, vene eller kapillærer. Kollektivt, er det kjent som lunge blodkar, og det kan føre til kortpustethet, besvimelse eller svimmelhet. Det kan føre til hjertesvikt hvis den forblir ubehandlet.

Blood Flow

En fire prosent volumet av karbondioksid er tatt fra vev, og deretter sendt til lungene for å bli pustet ut. Karbonmonoksid kan noen ganger forstyrre transporten av oksygen i blodet. Hemoglobin er ansvarlig for levering av oksygen fra lungene til perifere vev. Oksygen mangel kalles hypoksi og hvis det er en fullstendig mangel på oksygen, kalles det anoksi. Stillestående hypoksi kan føre til en redusert blodstrøm og opprettholde normalt arterielt oksygentrykk er kjent som trykk. Lav arterielt oksygentrykk kan føre til lungeødem.

Utveksling av gasser

Den utveksling av gasser mellom vev i kroppen og kapillære blodkar er nødvendig for å opprettholde livet. Uten denne prosessen ville levende vev dø, fordi det ville bli fratatt gassene den må ha for å overleve. Når blodet forlater hjertet, den inneholder molekyler som holder oksygen. Dette oksygen er fordelt over hele kroppen. Et nettverk av meget små kapillærer sørger for at både det arterielle flyt og veneblodstrømmen kommer sammen. Kapillærer er bakgrunnen, hvor gassene blir utvekslet, og dette miljø sikrer at prosessen ikke finner sted. Blodet som strømmer gjennom kapillarene gir næringsstoffer til cellene. Det blir også kvitt avfallsprodukter som kommer fra celle metabolisme. Kapillærer nære kroppen ved å gi de nødvendige næringsstoffer til levende vev som utgjør kroppen.

Interaksjoner

Hjertet, lungene og alle de tilstøtende blodkar virker sammen for å holde sirkulasjonssystemet sunn og arbeider effektivt for å opprettholde livet. De er avhengige av hverandre. Hjertet pumper blod, lungene levere oksygen, og blodkarene bære den nødvendige blod og næringsstoffer som er nødvendig for å holde hjertet og lungene går.

Effekter av høyt blodtrykk på hjertet

Høyt blodtrykk er en alvorlig tilstand som kan gjøre alvorlig skade på hjertemuskelen, spesielt kronisk, alvorlig høyt blodtrykk tilfeller. I disse tilfellene, kan effekten være livstruende.

Koronarsykdom

Høyt blodtrykk kan øke risikoen for koronarsykdom, eller hjertesykdom. Forhøyet blodtrykk over tid kan føre til små pauser og sprekker å utvikle seg i veggene i koronararteriene, som øker koronarsykdom risiko.

Forstørret hjerte

Kronisk (langsiktig) høyt blodtrykk fører til at hjertemuskelen til å jobbe hardere for å pumpe blod gjennom kroppen. Dette i sin tur fører til at hjertemuskelen, mer spesifikt venstre ventrikkel, for å forstørre og svekkes, og dermed redusere hjertets pumpe evner.

Hjertesvikt

Alvorlige, langvarige tilfeller av høyt blodtrykk kan svekke og skade på hjertet i den grad at hjertet mister sin evne til å pumpe og sirkulere blod gjennom kroppen. Denne tilstanden, kjent som hjertesvikt, har alvorlige konsekvenser for den generelle helsen og levealder.

Aortaaneurisme

Langvarig høyt blodtrykk øker risikoen for ruptur av blodkar i hjertet, særlig aorta. Svekket blod fartøy vegger har økt risiko for å utvikle svake punkter, eller aneurismer, som kan briste, en forekomst som er generelt dødelig.

Hjertemuskelen Arrdannelse

Selv om det sjeldent, kan arrdannelse av hjertemuskelen oppstå som et resultat av alvorlig, kronisk høyt blodtrykk. Denne tilstanden forekommer ofte i forbindelse med utvikling av hjertesvikt og vanligvis forårsaker alvorlige hjerterytmeforstyrrelser.

Forholdet mellom hjertet og blodtrykket

Blodtrykket kan påvirke hele kroppen, inklusive nyrer, lunger, hjerne og, i særdeleshet, i hjertet. Betingelser forbundet med høyt blodtrykk er pulmonal hypertensjon, noe som gjenspeiler den kraft som utøves av hjertet for å pumpe blod gjennom kroppen og inn i lungene til å bli anriket med oksygen.

Måling av blodtrykk

Blodtrykket blir vanligvis målt med en arm mansjetten på venstre arm fordi venstre side av hjertet pumper oksygen-anriket blod fra lungene til resten av kroppen. Tilstanden av pulmonal hypertensjon refererer til høyt blodtrykk i arteriene plassert innenfor lungene. Sjekker blodtrykket i venstre arm måler trykket som utøves av hjertet å pumpe blod til lungene.

Overstretched Arterier

Overstrekking av arterier skaper svake punkter i blodårene, noe som gjør dem mer tilbøyelig til å sprekke, og kan lage små rifter i blodårene, som når helbredet permisjon arrvev på arterier 'vegger.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk er vanskelig å diagnostisere fordi tilstanden kan gå udiagnostisert i kroppen, forårsaker problemer i slike områder som nyrer og hjerte. Når hjertet pumper blod gjennom kroppen, arteriene strekk. Når kraften fra pumpe blod er høy, arteriene strekke seg ut over en sunn grense.

Pulmonal hypertensjon Symptomer

Symptomene på pulmonal hypertensjon, som er arterie skader i lungene, er tretthet, svimmelhet og kortpustethet. Pulmonal hypertensjon kan utløses av andre tilstander, for eksempel medfødt hjertesykdom og hjerteklaffforhold.

Heart Attack

Høyt blodtrykk kan øke risikoen for koronar hjertesykdom (aterosklerose). Det kan føre til et hjerteinfarkt, som refererer til en mangel på blod som strømmer til hjertet.

Høyt blodtrykk og hjerteinfarkt

Hjertet er utstyrt med oksygenrikt blod av koronararteriene som omgir hjertet. Disse blodårene blir skadet når plakk og fettsyrer bygge opp i sine vegger. Som de skadede arterier blokkere strømmen av blod, blir strømmen av oksygen reduseres også, noe som arteriene å arbeide hardere å forsyne kroppen med oksygen. Til slutt, dette skader hjertet, som fører til hjerteinfarkt. Høyt blodtrykk legger ekstra kraft på blodårene. Dette fører ofte til skadet arterier knyttet til hjerteinfarkt.

Hvorfor Er Hypertensjon Hard på hjertet?

Hvorfor Er Hypertensjon Hard på hjertet?


Ifølge American Heart Association, ca 74.500.000 mennesker har høyt blodtrykk. Av disse var nesten 78 prosent klar over sin tilstand. Hvis den ikke er kontrollert, kan det føre til alvorlige medisinske tilstander, som for eksempel hjerneslag og hjerteinfarkt. Snakk med legen din dersom du er usikker på blodtrykket.

Definisjoner

Hypertensjon er definert som høyt blodtrykk.

Blodtrykket er definert som den kraft av blodet å bevege seg gjennom blodkarene i vener, arterier og hjerte. Dersom blodet ikke er i stand til å bevege seg lett gjennom blodkarene, vil den nevnte kraft øker.

Symptomer

Det er flere symptomer som følger hypertensjon, inkludert kortpustethet, tretthet, brystsmerter og en racing hjerteslag.

Tilstoppede arterier

Normale arterier er fleksibel og sterk. De tillater blodet å strømme meget fritt, å komme til alle deler av kroppen. Hvis du har høyt blodtrykk, kan imidlertid det økte trykket forårsaker en rekke problemer, inkludert arteriosklerose og aterosklerose, så vel som en aneurisme.

Arteriosklerose oppstår når veggene i blodårene blir hard og stiv. Det er også mer allment kjent som en "åreforkalkning."

Åreforkalkning er definert som når fett fra en persons kosthold inn i blodbanen og samle av den indre foring av veggene i blodårene, noe som gjør det vanskelig for blodet å passere gjennom.

En aneurisme oppstår når den økte styrken av blodet som er i bevegelse gjennom blodkar forårsaker svekkede arterielle vegger for å danne en utbuling. Denne aneurisme har potensial til å sprekke og forårsake livstruende problemer.

The Heart

Hjertet er ansvarlig for å pumpe blod til hele kroppen. Økt press på blodårene kan føre til skade på hjertet, inkludert koronarsykdom, venstre ventrikkel hypertrofi (forstørret hjerte) og hjertesvikt. Det kan også føre til vaskulær svakhet, vaskulær arrdannelse, økt risiko for blodpropp, og vev og organskade.

Hvis du har ett høyt blodtrykk lesing, det betyr ikke nødvendigvis at du har høyt blodtrykk. Videre testing ville være nødvendig over tid for å stille en diagnose.

Hvis du har høyt blodtrykk, har ditt hjerte til å jobbe ekstra hardt for å pumpe blod til resten av kroppen din. Fordi hjertet må jobbe så hardt i sin tur kan forårsaker dette et hjerteinfarkt eller hjerneslag. Hvis hard jobber hardt for lange perioder av gangen, kan det føre til at hjertet til å forstørre. Ifølge Franklin Institute, en "litt forstørret hjerte kan fungere godt, men en betydelig forstørret hjerte kan ikke."

Behandling

Høyt blodtrykk kan kontrolleres med medisiner og atferd modifikasjon, for eksempel endre hvordan du spiser og økt mosjon.

Betyr Acid Reflux få hjertet til å flagre?

Betyr Acid Reflux få hjertet til å flagre?


Acid reflux, også kjent som halsbrann, vil oppleves av folk flest på et tidspunkt i livet. Acid reflux fører til en rekke symptomer, men ikke få hjertet til å føles som om det er flagrende. Hvis du opplever sure oppstøt og hjerte flagrer samtidig kan det være symptomatisk for en mer alvorlig tilstand.

Acid Reflux

Acid reflux oppstår når syrer i magen strømme tilbake til spiserøret. Begrepet tilbakeløp refererer til denne renne tilbake. Dette skjer når spiserørlukkemuskel, som tillater stoffer inn i magen gjennom spiserøret, ikke kan lukkes skikkelig. Dette kan skje på grunn av å spise store måltider, ligge innen to eller tre timer etter å ha spist og spise fet mat.

Symptomer

Den primære symptom på sure oppstøt er en brennende følelse i spiserøret, vanligvis rundt området av hjertet, som fører til beskrivelsen "halsbrann." Acid reflux fører også til kortpustethet, heshet, sår hals og ekstrem spyttsekresjon. I noen tilfeller, bringer det fordøyd maten tilbake i munnen. Acid reflux forårsaker ikke hjerte flagrer.

Hjerte flagrer

En flagrende hjerte, også kalt atrieflimmer, oppstår når hjertekamrene pumper uregelmessig. Dette skjer etter en rekke grunner, inkludert en aktiv skjoldbruskkjertel, kongestiv hjertesvikt og høyt blodtrykk.

Hjertesykdom

Koronarsykdom er en alvorlig tilstand der blodårene som bringer blodet til hjertet begynner å begrense. Hvis venstre ubehandlet, kan koronarsykdom sulte hjertet av oksygen og kan føre til hjertesvikt. Hjerte flagrer kan være et symptom på koronar hjertesykdom, som også forårsaker brystsmerter, også kalt angina. Web MD sier at angina er ofte forvekslet med syre reflux. Det som ser ut til å være sure oppstøt og hjerte flagrer kan være symptomer på koronar hjertesvikt i stedet.

Betraktninger

Du bør kontakte legen din dersom du opplever hjerte flagrer. Hjerte flagrer kan være en indikasjon på en mer alvorlig hjertesykdom, spesielt når de oppstår med angina, som kan forveksles med syre reflux. Hvis du finner ut at symptomer på syre reflux vare i mer enn tre dager på rad bør du kontakte legen din.

Hvordan virker Røyking påvirker hjertet?

Funksjoner of the Heart

Hjertet utfører den nødvendige funksjon med å pumpe blod gjennom kroppen. Hensikten med denne funksjon er å gi oksygenrikt blod til vev og organer i kroppen. Oksygenering av blodet er bare prosessen med å kombinere oksygen med blod, en funksjon som utføres av lungene.
Den høyre side av hjertet tar blod som ikke inneholder oksygen, og pumper det inn i lungene som skal oksygenerte. Den venstre side av hjertet mottar blod fra lungene som er oksygenerte. Den oksygenrikt blod pumpes deretter av hjertemuskelen i hele kroppen til dens vev og organer.

Virkningen av røyking på hjertet

Røyking påvirker hjertet på grunn av to kjemikalier i sigaretter: karbonmonoksid og nikotin. Karbonmonoksid festes til hemoglobin i blodet. Hemoglobin er ansvarlig for transporten av oksygen i hele kroppen. Karbonmonoksid erstatter oksygen, og dermed redusere muligheten av hemoglobin til å transportere oksygen til hjertet, og hele resten av kroppen. Nikotin stimulerer adrenalin produksjon, noe som fører til at hjertet til å slå fortere og dermed øker blodtrykket.
Røyking også negativt påvirker hjertet av dens innvirkning på produksjon av kolesterol. Sigarettrøyk øker produksjonen av LDL-kolesterol (det dårlige kolesterolet), mens på samme tid å redusere produksjonen av HDL (god cholesterol).

Langsiktig Påvirker av røyking på hjertet

En sigarett vil selvsagt ikke føre til hjerteproblemer, men langsiktig røyking eller langvarig eksponering for tobakksrøyk kan ha alvorlige konsekvenser for hjertet. Høyt blodtrykk fører til at hjertet til å jobbe hardere på en daglig basis, noe som betyr en belastning på hjertet som bygger seg opp gjennom årene.
Sigarettrøyk påvirker kolesterol produksjon i kroppen. Kolesterol fører til en innsnevring og åreforkalkning, som hindrer den riktige strømning av oksygen til hjertet, og hele resten av kroppen. Dette skatter hjertet enormt, og kan til slutt føre til et hjerteinfarkt.

Hva gjør Røyking Gjør til hjertet?

Hjertesykdom og at neste sigarett

De fleste mennesker, når de tenker på å røyke de tenker på lungesykdom, men det er andre helserisikoer som kan være enda mer ødeleggende. Hjertesykdom kan også være forårsaket av røyking, med eller uten lungeaffeksjon. Røyking kan føre til plutselige hjerteinfarkt eller slag, og kan være en medvirkende faktor i koronarsykdom. Røyking forbyr hjertet fra å få tilstrekkelig oksygen som kan få den til å pumpe hardere oksygenering av blodet. Dette øker blodtrykket, som kan føre til et slag.

Gode ​​kolesterolet, Bad Kolesterol og karsykdom

Fritt øker mengden av dårlig (LDL)-kolesterol i kroppen, samtidig redusere mengden av gode (HDL)-kolesterol, som begge satt røkeren økt risiko for hjerteanfall og slag. Det kan også gjøre blodceller klissete som får dem til å koagulere på en høyere rente, forårsake plakk bygge opp i arteriene og skade indre fôr av arterier, vener og kapillærer.

Stive, lite fleksible Arterier

Tro det eller ikke, røyking har også blitt knyttet direkte til inntreden av diabetes på grunn av det faktum at det kan meget lett foreta en røyker insulinresistente. Enda verre, kan det føre til at arteriene i nærheten av hjertet og lungene til å bli stiv og lite fleksibel. I en røyker, er aterosklerose en ekstremt høy risiko fordi cellene lining arterier og vener kan ikke svare på måten de er laget til for å fjerne blod for urenheter.

Redusert lungekapasitet

Røkere har ofte redusert lungekapasitet noe som fører til mindre toleranse for mosjon og utøvelsen de får ofte skjemmet av den manglende evne til å oppnå en regelmessig hjerteslag på grunn av mangel på oksygen i blodet. Hjertepasienter som røyker og har bestått bypass kirurgi er svært sannsynlig å ha mer koronarsykdom senere hvis de ikke sluttet å røyke umiddelbart. Også, kan passiv røyking føre til en ikke-røyker til å lide et hjerteinfarkt også, så hvis du røyker er det best å gjøre det utendørs, borte fra ikke-røykere.

Effekter av alkohol på hjertet

Ifølge Hopkins Hospital, senker moderat alkoholforbruk risikoen for koronar hjertesykdom med 20 til 40 prosent. Moderat forbruk er definert som 1 til 2 heter per dag. Imidlertid ikke American Heart Association ikke fremme alkoholbruk som et forebyggende for hjertesykdom. Ifølge Hopkins Hospital, når en person begynner å forbruke tre eller flere alkoholenheter per dag, risikoen for alkoholholdige kardiomyopati, som er en svekkelse av hjertemuskelen, øker, og andre hjerterelaterte problemer øker også. Her er noen av de negative effektene av alkoholbruk på hjertet.

Øker triglyserider

Triglyserider er fettstoffer som finnes i blodet. For mye alkohol kan øke mengden av triglyserider i blodet, noe som kan bidra til hjertesykdom.

High Blood Pressure

For mye alkohol kan føre til høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk er en ledende årsak til hjerte-og karsykdommer.

Hjertesvikt

Overdreven alkoholbruk kan føre til alkoholholdige kardiomyopati, som til slutt kan føre til hjertesvikt.

Hjertearytmi

Drikker mye alkohol kan føre til hjertearytmi, som kan forårsake et hjerteinfarkt oppstår.

Plutselig hjertedød

I sjeldne tilfeller kan det å drikke for mye alkohol føre til plutselig hjertedød.

Symptomer på en lekker hjertet ventil

Symptomer på en lekker hjertet ventil


Hvis du opplever symptomer på hjertesykdom eller har problemer med å puste, kan det være et problem med ventilene i ditt hjerte. Det er mange medisinske tilstander som kan skape lignende symptomer, så det er alltid best å se din lege for å fastslå den eksakte årsaken til dine symptomer. En lekker hjerteklaff kan forårsake ingen symptomer eller skape komplikasjoner.

Identifikasjon

Hjertet har fire ventiler. Det er to på hver side av hjertet. En ventil skiller de øvre hjertekamrene (atriene). De to andre ventiler tillate blod å strømme fra de nedre kamre (ventrikler) inn i kroppen. Disse ventiler sikre at blodet strømmer i riktig retning.

Luftveissymptomer

Hvis ventilene er lekker, så hjertet må pumpe raskere for å levere tilstrekkelig blod til kroppen. Dette kan la deg følelsen kortpustet selv under rutinemessige aktiviteter. Til slutt dette kan skje når du ligger nede også.

Pain

Hvis ditt hjerte er ikke i stand til å pumpe nok blod, så vil det være en mangel på oksygen i tillegg. Dersom hjertemuskelen ikke får nok oksygen, vil du oppleve brystsmerter når du anstrenge deg.

Hjerteaktivitet

Siden ditt hjerte må pumpe hardere for å levere nok blod og oksygen, kan du oppleve raske hjerteslag eller en forhøyet puls. Dette kan bli følt som hjertebank.

Andre symptomer

Uten nok blod og oksygen kan du føle deg svak, svak eller svimmel under aktiviteter. I alvorlige tilfeller kan dette skje selv mens resten. Din lege kan høre en bilyd når du lytter til ditt hjerte.

Komplikasjoner

Uten behandling hjertemuskelen kan bli overarbeidet og til slutt vil den forstørre. Blodpropp kan danne og væske kan sikkerhetskopiere inn i lungene.

Hvordan virker hjertesykdom påvirke hvordan hjertet fungerer?

Hvordan virker hjertesykdom påvirke hvordan hjertet fungerer?

Innledning

Ifølge American Heart Association, er om lag 16,8 millioner mennesker rammet av hjertesykdom hvert år. Av disse, vil mer enn 400 000 dør av sykdommen. Hjertesykdom kan føre til en rekke alvorlige helseproblemer som spenner fra økt blodtrykk til hjerneslag, alle potensielt dødelig hvis den ikke behandles raskt og riktig.

Plakk

Hjertesykdom påvirker hjertet i arterien system. Gjennom hele kroppen er lange reise rør som kalles arterier. Disse rør er ansvarlig for å ta oksygenrikt blod fra lungene i hele kroppen og til hjertet. I løpet av årene, fett og plakk begynne å bygge opp på blodårene. Dette er vanligvis på grunn av en diett for høy i HDL kolesterol blandes med andre usunne livsstilsvalg, som ikke trener eller velger å røyke. Dette fører til mindre og mindre langsomt blod for å være i stand til å gå gjennom arterien systemet på én gang.

Pump

Legemet er avhengig av at hjertet pumper oksygen og næringsstoffer gjennom blod til å nå alle de forskjellige muskler og vev som trenger å overleve. Som plakk bygger seg opp på blodårene, blir det vanskeligere for hjertet å pumpe blodet gjennom blokkeringer. Omsider hjertet enten ikke kan holde opp lenger, og slår seg helt, eller det fungerer så hardt at hjertemuskelen blir stiv en for stor til å fungere ordentlig. Dette kan føre til hjertesvikt eller plutselig hjertestans.

Blood Pressure

Den ekstra stress til hjertet også fører til at blodtrykket til å stige. Den ekstra blodtrykket i arteriene kan resultere i en bule kalt en aneurisme. Dette aneurisme kan da sprekke og føre til alvorlige indre blødninger. En av de vanligste stedene for en aneurisme er den største arterien i kroppen din ligger i ditt hjerte, kalt aorta.

Hva skyldes væske rundt hjertet?

Hva skyldes væske rundt hjertet?


For mye væske rundt hjertet kalles perikardvæske. Den hjerteposen er en væskefylt sekk som omgir hjertet. Det er vanligvis en liten mengde av væske i dette mellomrom. Overflødig væske, inkludert blod, kan bygge opp i dette området og legge press på hjertemuskelen. Dette kan føre til kortpustethet, brystsmerter, hoste, svakhet, uregelmessig hjerterytme og feber. I noen tilfeller, kan årsaken være bestemt, men i andre tilfeller er årsak er ukjent.

Sykdommer som forårsaker væske rundt hjertet

Overflødig væske rundt hjertet kan være på grunn av en sykdom som forårsaker betennelse. Dette kan omfatte revmatoid artritt, lupus, HIV / AIDS og enkelte typer kreft. Viral, bakterier, sopp eller parasitter kan også lage ekstra væske.

Thyroid Disease: forårsaker væske rundt hjertet

Å ha en underaktiv skjoldbruskkjertel, som kalles hypotyreose, kan også bidra til denne tilstanden. Redusert aktivitet av skjoldbruskkjertelen kan føre til økte nivåer av total kolesterol og lav-densitet lipoprotein-kolesterol og en eventuell endring i high-density lipoprotein kolesterolet, som plasserer en belastning på hjertet.

Medisinske prosedyrer forårsaker væske rundt hjertet

Betennelse i hjerteposen kan oppstå etter et hjerteinfarkt eller hjertekirurgi. Behandlinger slik som stråling og kjemoterapi har også vært knyttet til perikard effusjon.

Medisiner kan føre til væske buildup rundt hjertet

Visse medisiner kan sette deg på et høyere risiko for væske rundt hjertet. De mest vanlige medisiner for å se etter er hydralazine (brukes til behandling av høyt blodtrykk), isoniazid (brukt for tuberkulose) og fenytoin (brukes til å kontrollere epileptiske anfall).

Andre årsaker til Fluid bygge opp rundt hjertet

En tilstand som kalles uremi kan føre til for mye væske bygge opp. Uremia oppstår når avfallsstoffer hoper seg opp i blodet på grunn av nyresvikt. Perikarditt synes også å forekomme hos noen pasienter i dialyse.

Hvordan virker alkohol påvirke hjertet?

Hvordan virker alkohol påvirke hjertet?

Blood Pressure and Alcohol

Alkohol har alvorlige virkninger på kroppen og en bestemt effekt på høyt blodtrykk. I en frisk person, hjertet fungerer ved å pumpe blod gjennom kroppen via arteriene ut til muskler og organer. Når en overdreven mengde alkohol er konsumert, har hjertet til å pumpe på økt mengde for å få organene til å fungere normalt. Siden hjertet er å pumpe i en akselererende tempo, genererer det trykket raskt, tvinge seg gjennom arteriene. Når det er for mye press, blodtrykket stiger, og kan føre til at arteriene å stamme eller ruptur. Dette kan etter hvert føre til hjertesvikt under økt belastning. I tillegg kan alkoholen forstyrre effektiviteten av visse blodtrykket medisiner, som kan etterhvert øker blodtrykket.

Hjertesykdom

Overdreven bruk av alkohol bidrar til produksjonen av fettstoffer i blodet kalt triglyserider. Over tid, disse fett akklimatisere rundt arteriene i hjertet og forårsake hjerteproblemer som unormal, brystsmerter og symptomer på hjertesvikt. Hvis venstre ubehandlet, kan hjerteproblemer til slutt føre til hjertesykdom. De generelle utsiktene for noen med hjertesykdom er ikke bra, til slutt fører til døden, med mindre drikking er helt stoppet.

Alkoholholdige Kardiomyopati

De langsiktige virkningene av alkohol på hjertet kan føre til alkohol kardiomyopati. Ofte sett hos menn mellom 35 og 50, svekker denne sykdommen hjertemuskelen, slik at det ikke kan pumpe blodet effektivt. Som en direkte effekt av alkohol på hjertemuskelen, kan hjertet til slutt svikte, og det kan påvirke andre deler av kroppen.

Positive effekter av alkohol på hjertet

Selv korrelert med hjerteproblemer, er det antatt at moderate mengder alkohol kan være fordelaktig til hjertet ved å beskytte mot hjertesykdom. Forbruker moderate mengder kan øke gode HDL-kolesterolet og redusere plakk som samler seg i arteriene. I tillegg, har alkoholen også en mild anti-koagulerende virkning, som hindrer klumpdannelse i blodplatene, slik at de ikke danner klumper. For noen fordeler på hjertet, bør individer overvåke sitt forbruk av alkohol til to drinker per dag for menn og en en drink om dagen for kvinner.