Digidexo.com

hva forårsaker dårlig ånde?

Sykdommer som forårsaker dårlig ånde

Kronisk dårlig ånde

Kronisk dårlig ånde er et klart tegn på at noe går galt enten i munnen eller i kroppen din. Men hvis tannlegen din har gitt deg en friskmeldt om din dental hygiene, så din dårlige ånde kan være et symptom, en forløper, eller et resultat av noe annet skjer med helsen din. Kronisk dårlig ånde, (oftere kalt halitosis), kan være en bivirkning av å ta en bestemt medisin eller å ha en spesifikk sykdom. Før du kan behandle din dårlig ånde, må du finne årsaken.

Årsaker

Bronkitt, bihulebetennelse, og infeksjoner i nese, hals og lungene kan føre til at du har dårlig ånde. I tillegg kan lidelser som involverer lever og nyrer også forårsake dårlig ånde. For eksempel, hvis en persons leveren svikter det kan føre til pusten hans å ha en "fishy" lukt, og nyresvikt kan føre pusten å lukte som urin, ifølge Mayo Clinic.

Medisiner og sykdommer

Å ha en tørr munn vil be dårlig ånde. Årsaken er at spytt er nødvendig for å rense munnen. Det er ansvarlig for å fjerne rusk, matrester, og det hjelper også kroppen fordøye konsumert mat. Men visse medisiner, (dvs. smerte-mordere, antihistaminer), vil redusere mengden av spytt i munnen. De medikamenter som er tatt for sykdommer som Parkinsons sykdom, Alzheimers, AIDS, diabetes og kan også forårsake lider å ha en tørr munn. Tilstanden til å ha en tørr munn er også referert til som xerostomi. For mer informasjon om xerostomia og de forhold som forårsaker den, se Resources.

Periodontal sykdom

Periodontal sykdom kan føre til dårlig ånde. En av de mest vanlige årsaker til periodontal sykdom er dårlig tannhygiene. Sykdommen oppstår når pesten bygger seg opp på tennene, som deretter skaper giftstoffer som begynner å forverre tannkjøttet i munnen. Giftstoffer begynner å avgi en stikkende lukt som forårsaker dårlig ånde. Hvis periodontal sykdom er venstre ubehandlet, kan tilstanden til slutt skade struktur som støtter tennene. Men du kan forbedre din tannhelse ved å besøke tannlegen din for en profesjonell tannpuss, bruk av tanntråd regelmessig, og børsting etter hvert måltid.

Helicobacter pylori-infeksjon

Helicobacter pylori (eller H. pylori-infeksjon) er en bakterie som finnes i slimhinnen i magen, og det forårsaker ofte magesår. Magesår kan føre til gastritt eller andre mage-relaterte problemer. En av de symptomer assosiert med H. pylori-infeksjon er dårlig ånde. Leger kan selv være i stand til å oppdage denne skadelige bakterier raskere hvis pasienten mener dette kan være årsaken til hennes dårlige ånde.

Årsaker og botemidler for Forferdelig dårlig ånde

Årsaker og botemidler for Forferdelig dårlig ånde


Dårlig ånde er ikke bare en plage. Det holder deg fra å være nær venner og familie. Dårlig ånde kan gjøre en potensiell arbeidsgiver tenke to ganger om å ansette deg. Dårlig ånde innebærer at du ikke bryr for deg selv eller din helse og personlig hygiene kan være mangelfull. I stedet kan det tyde på alvorlige helseproblemer. Det finnes årsaker til svært dårlig ånde, og også botemidler.

Mat

Eating later matpartikler på tennene. Dersom disse ikke blir fjernet, vil du ende opp med dårlig ånde. Bortsett fra vanlig å spise, kan årsakene til forferdelig dårlig ånde være bestemte matvarer. De med sterk lukt, for eksempel løk og hvitløk, gjør dårlig ånde mer forferdelig. Mens munnvann og tannkrem dekke opp lukt, ifølge medicinenet, "Lukten vil ikke gå helt bort til maten har passert gjennom kroppen din."

Helse

Forferdelig dårlig ånde kan signalisere et helseproblem. Hvis ingenting du ser ut til å lindre din dårlig ånde, kan du ha periodontal, ellers kjent som tyggegummi, sykdom. Ifølge medicinenet, "Gum sykdom er forårsaket av oppbygging av plakk på tennene. Bakteriene forårsaker giftstoffer for å danne i munnen, noe som irriterer tannkjøttet. Hvis tannkjøttsykdom fortsetter ubehandlet, kan det skade tannkjøttet og kjevebenet." Andre helsemessige bekymringer for forferdelig dårlig ånde er tannråte, gjær infeksjoner og problemer med proteser.

Enhver rekke alvorlige sykdommer kan forårsake forferdelig dårlig ånde. Disse inkluderer diabetes, kronisk bihulebetennelse eller acid reflux sykdom, luftveisproblemer som lungebetennelse eller bronkitt samt problemer med nyrene eller leveren.

Hygiene

En årsak til forferdelig dårlig ånde kan være en mangel på god personlig hygiene. Dårlig ånde skjer naturlig etter inntak av mat, etter røyking eller etter å ha drukket noe væske annet enn vann.

En kur er å ta vare på tennene dine. Etter å ha spist, du alltid trenger å pusse tennene nøye. Sørg for å nå alle tennene, inne, ute og på toppen. Børste også tannkjøttet rundt tennene. Tanntråd bistår i å få ut matrester fast mellom tennene. Å pusse tennene med natron eller de fleste tannkremer fjerner bakterier som forårsaker dårlig ånde. Tannbørster slites ut og bli lager for bakterier. Erstatte tannbørster hver to eller tre måneder.

Decay

Forferdelig dårlig ånde kan stamme fra tannråte. Minst en gang i året, sørg for å gå til tannlegen. Hvis tennene forårsake ubehag eller smerte, gjøre en avtale med tannlegen umiddelbart. Tann problemer forsvinner ikke av seg selv. Dårlig ånde kan være et signal om betydelige tannproblemer. Tannlegen vil sjekke tennene for forråtnelse og infeksjoner. Slik at tannlegen å fikse tannproblemer kan lindre problemet. Sørg også for å ha tennene rengjøres regelmessig.

Hva er noen botemidler for Ekstremt dårlig ånde?

Hva er noen botemidler for Ekstremt dårlig ånde?


Ekstremt dårlig ånde er et pinlig problem som kan være vanskelig å behandle med hell. Mens alle lider av sporadiske anfall av dårlig ånde, noen mennesker opplever kronisk dårlig ånde så alvorlig at det begrenser sosiale interaksjoner med andre. Å identifisere årsaken til problemet er nødvendig før behandling kan starte.

Dental Hygiene

Dårlig tannhygiene resulterer ofte i matrester som blir fanget i tennene og tannkjøttet. Når disse matrester ikke er fjernet av daglig tannpuss og bruk av tanntråd, begynner de å forfalle, produsere en svært ubehagelig lukt. Unnlate å rengjøre proteser på daglig basis kan også resultere i en opphopning av matrester på proteser og kan føre til dårlig ånde. Holde opp med munnhygiene bidrar til å redusere dårlig ånde. The American Dental Association anbefaler å pusse tungen når du pusser tennene for å redusere dårlig ånde. Fordi bakterier som forårsaker dårlig ånde kan leve videre i tannbørsten din, er det en god idé å erstatte tannbørste minst hver 3. måned.

Munnen vasker og skyller kan være nyttig for å redusere dårlig ånde. Mens noen munnskylle bare gi midlertidig lindring av dårlig ånde, en studie av Z. Fedorowicz, H. Aljufairi, M. Nasser, TL Outhouse og V. Pedrazzi viste at munnen skyllinger som inneholder cetylpyridinium og klorheksidin kan spille en viktig rolle i å redusere bakterier på tungen. Studien fant også at munnen skyllinger som inneholder sink og klordioksid kan være effektive i å nøytralisere lukt-forårsaker svovelforbindelser. Studien ble publisert i Cochrane Database of Systemiske Anmeldelser i oktober 2008.

Når tennene ikke er rengjort godt, kan en oppbygging av plakk forårsake lommer, eller hull, for å danne mellom tennene og tannkjøttet. Plakk er en klebrig film som samler seg til tennene og kan føre til tannråte. Hvis disse lommene blir store nok, kan de havnen bakterier, noe som resulterer i ekstremt dårlig ånde og tannkjøttsykdommer. En periodontist, en tannlege som spesialiserer seg på tannkjøttsykdom, kan rense ut disse lommene med en dyp dental rengjøring. Under en dyp rengjøring, er plakk og tannsten skrapt bort både over og under tannkjøttet.

Mat

Hvis du liker sunne mengder løk, hvitløk eller stikkende krydder på maten, kan du dele dette faktum med verden. Selv om disse matvarene kan umiddelbart luktet på pusten din når du spiser dem, kan lukt fortsette å dvele for et par dager lenger, takket være kroppens fordøyelsesprosessen. Krydret eller stinkende matvarer absorberes av blodet og sirkulerer i hele kroppen, inkludert lungene. Inntil kroppen bryter helt ned disse løk eller andre stinkende mat, vil pusten fortsette å lukte vondt. Hvis det er en viktig begivenhet i nærmeste fremtid, kan det være lurt å si nei til løk eller hvitløk noen dager før arrangementet for å unngå dårlig ånde.

Andre årsaker

Slanking, røyking og tørr munn kan bidra til dårlig ånde. Hvis munnen blir for tørr, døde celler begynner å bygge seg opp på slimhinnen i munnen, tannkjøttet og tennene, noe som resulterer i dårlig ånde. Drikkevann i løpet av dagen kan hjelpe, særlig hvis din tørr munn skyldes bivirkninger av medisiner.

Sykdommer og sykdommer kan også føre til dårlig ånde. Når du har en bihulebetennelse, drypper bakterier-laden utslippet ned i halsen din. Hver gang du puster, puster du lukt som kommer fra utslippet. Antibiotika kan hjelpe behandle infeksjonen og forbedre pusten. Hvis du har en alvorlig sykdom, slik som nyresvikt, leversvikt, ukontrollert diabetes, lunge abscesser, noen typer kreft eller kronisk lungesykdom, du kan også ha dårlig ånde. I disse tilfeller kan det ikke være mulig å fullstendig eliminere dårlig ånde. Hvis sykdommen ikke er under kontroll, kan du starter behandling for sykdommen også vise seg gunstig for å redusere eller eliminere dårlig ånde. I andre tilfeller, vil munnskylle hjelp maskere eventuell ubehagelig lukt.

Naturlig rettsmidler for Sinus dårlig ånde

Dårlig ånde kan være et resultat av mange faktorer, men for dem som lider av sinus problemer, kan postnasal drypp føre til konstant dårlig ånde. Når sinus hulrom avløp inn i baksiden av halsen, kan det føre slim bygge opp og etter hvert vokse uønskede bakterier. Bakteriene sakte utvikle forårsaker dårlig ånde. Ved hjelp av mints og tannkjøtt vil bare dekke opp dårlig ånde. Hvis du ønsker å bli kvitt dårlig ånde fra kroppen din, må du målrette kilden. Mange naturmidler eksisterer for å behandle og forebygge dårlig ånde fra sinus drenering.

Bruk en Neti Pot

Du kan bruke en neti potten til riktig renne, hydrat og skylle sinus hulrom. Kjøp en neti pott fra et apotek og bruke den to til tre ganger om dagen for å sette en stopper for postnasal drypp. Bland en kopp varmt vann med en 1/2 ts. havsalt og rør til alt salt er skikkelig oppløst. Hell blandingen i neti potten. Sett potten på et nesebor over en vask. Vippe hodet slik at innholdet i neti potten renner ut i neseboret. Tillat den saltblanding til å gå helt gjennom hele hulrommet og tømme ut av det andre neseboret. Blås nesen forsiktig og gjenta prosessen på den andre siden.

Unngå Snørr Forming Mat

Ifølge badbreathsinus.com, meieriprodukter er blant av de verste mat og drikke å konsumere når du kjemper mot dårlig ånde forårsaket av sinus drenering. Meieriprodukter vil oppmuntre slimproduksjon i hele kroppen. Hold deg unna svært bearbeidet sukker som høy fruktose mais sirup, og mat med høyt sukker. Sukker kan irritere sinus hulrom og føre til at kroppen til å produsere mer slim. Noen korn som hvete og soya er også smart å unngå fordi de forårsake slimproduksjon.

Gurgle

Gargling er en av de mest effektive måter å drepe bakterier vekst i baksiden av halsen, ifølge health911.com. Bruk grapefruktkjerneekstrakt, blandet med varmt vann og havsalt til å drepe bakterier og smitte mens beroligende noen irritasjon på baksiden av halsen. Bland en kopp varmt vann med en 1/2 ts. av sjø satt og fem dråper grapefruktkjerneekstrakt. Rør godt slik at alle ingrediensene er oppløst. Nipp i halvparten av væsken og gurgle i 1 minutt. Spytter ut løsningen ved slutten av den minutt. Vent fem minutter og deretter gjenta igjen.

Matvarer for å stoppe dårlig ånde

Matvarer for å stoppe dårlig ånde


Før mints og munnvann var tilgjengelig, folk brukte andre metoder for å kontrollere dårlig ånde. I "Napoleons Knapper," Penny Le Couteur og Jay Burreson skrive at hoffmenn i det gamle Kina tygget på nellik for å skjule lukt. Tradisjonelle løsninger som dette ble brukt fordi de jobbet. Ofte kan de forklares av de kjemiske egenskapene til stoffet som brukes.

Krydder

Krydder, som nellik tygget av kinesiske hoffmenn, ikke bare maskere lukt med sin sterke lukten. Plantene som produserer nellik, muskat, ingefær og andre krydder utvikle pesticidal kjemikalier for å beskytte seg mot rovdyr og sykdom. Når folk spiser krydder, kjemikalier handle på den muntlige bakterier som forårsaker dårlig ånde.

Tranebær

Indianere brukte tyttebær å bevare mat og til å behandle sår, og begge disse bruker stole på antibakterielle egenskaper. Tyttebær inneholde en nondialyzable materiale som ikke bare forsinker veksten av bakterier i munnen, men ødelegger dem også. Bærene også hindre bakterier fra å binde seg til veggene i urinveiene, forebygge infeksjoner. De er også høy i vitamin C og antioksidanter.

Epler

En skarp eple er fulle av fiber som skrubber tennene som du snack. Tygging stimulerer også spyttproduksjon som kan hjelpe vaske bakterier unna. Denne fordelen er ikke spesifikke for epler --- noen crunchy frukt vil ha en lignende effekt.

Te

Grønn og svart te inneholder polyfenoler, kjemikalier som langsom oral bakterier vekst. Caffeinated te også fungere som antivirale midler, ødelegge virus som forårsaker forhold som tannkjøttsykdom og halsinfeksjoner. Dårlig tannhelse skaper et miljø som fremmer forfall og havner bakterier som forårsaker halitosis, så de antivirale effekten av te er også viktige for å bekjempe dårlig ånde. Koffeinholdige grønn te har de mest potente antibakterielle og antivirale egenskaper.

Ost

Sterke oster, som for eksempel bleu ost, skape dårlig ånde. Som hvitløk, kan deres lukt somle for dager. Men oster heve pH i munnen, noe som skaper et ugjestmildt miljø for oral bakterier. Ved å velge milde oster, kan du unngå lukt og høste fordelene av bedre oral helse.

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for å behandle dårlig ånde

Dårlig ånde kan lett ødelegge mange intime øyeblikk, samt årsaken en pinlig situasjon med arbeidsrelaterte interaksjoner. Mens det er mange tannkrem og pust mints som lover å kjempe dårlig ånde, er den beste måten å slå dette dyret fra innsiden ut. Vurdere disse naturlige løsninger for å dempe stinky pust.

Bruksanvisning

•  På daglig basis, samle tre friske mynteblader og tygge på dem. Før du drar ut til en hendelse eller et sted at du skal snakke med andre mennesker, vil dette midlet fjerne negative stank emitting fra munnen.

•  Bland 3 ts. av natron med 4 oz. med varmt vann, og omrør inntil natron er fullstendig oppløst. Sett en munnfull av denne blandingen i munnen og gurgle i 15 sekunder. Ta blandingen fra munnen og gjenta tre ganger. Natron arbeider for å rense tungen, som er der bakteriene som forårsaker dårlig ånde tendens til å somle.

Klargjør 8 oz. varm te hver morgen og kveld. Pass på at du ikke legger noen søtningsmiddel, enten sukker eller sukker alternativ, til varm te. De naturlige enzymer i te vil hjelpe nøytralisere dårlig ånde.

Konsumere usøtet, helt naturlig, yoghurt en gang om dagen i seks uker for å kvitte deg fra dårlig ånde. Yoghurt inneholder næringsstoffer som er sunt for fordøyelsessystemet, som er der årsaken til dårlig ånde kan forekomme.

Juice en full størrelse sitron inn i 3 oz. med varmt vann. Gurgle denne blandingen to ganger om dagen for å fjerne dårlig ånde. Sitron vil ikke bare friske pusten naturlig, men vil også nøytralisere bakterier som forårsaker dårlig ånde.

Tips og advarsler

  • Å pusse tennene etter hvert måltid vil redusere bakterier i munnen, som forårsaker dårlig ånde. Skylle munnen med munnvann to ganger om dagen vil også bidra til å redusere effektene av dårlig ånde.
  • Pass på at du ikke har noen allergi mot sitroner og natron før du tar disse naturlige rettsmidler.

Hjem rettsmidler for å behandle dårlig ånde

Du ser på TV annonser for produkter som lover å avslutte dårlig ånde, men du vil heller stole på naturlige produkter for å bekjempe halitosis. Disse produktene er alle rundt deg, og du bør ha noen allerede hjemme. Du kan finne andre på ditt lokale helse-mat butikk.

Granateple

Lag en gurgle ut av tørket granateple hud. Tørk skallet i solen, og deretter sette den tørket skall i vann, og kok det. La gurgle vann kult, og bruker det daglig for å gurgle. Du kan også male det tørkede skallet til et fint pulver, ta tre gram, og legge den til vann og drikke denne blandingen to ganger om dagen.

Tørket korianderblader

Hvis du har spist noe som hadde hvitløk eller løk som en av ingrediensene, tygge tørkede korianderblader. Dette vil midlertidig fjerne sjenerende lukt fra munnen.

Ginger-Lemon-Juice Gurgle

Hell en ts. sitronsaft og en ts. av ingefær i et glass med varmt vann. Rør og gurgle med denne løsningen minst en gang daglig. Denne gurglevann sies å være effektiv.

Hydration

Hold deg hydrert ved å drikke vann hver dag. Pusten vil få dårlig når munnen din tørker ut. Dette skjer når du blir dehydrert, så prøv å drikke minst åtte glass vann daglig.

Børste og Floss Daily

Brush og floss tennene minst to ganger daglig. Bruk en tungeskrape for å skrape tungen fri for lukt-forårsaker mat partikler som forblir der. Bruk en god alkoholfritt munnvann. Hvis noe mat sitter fast mellom tennene, fjerner du det forsiktig med en tannpirker. Bruk pusten mints eller peppermynte candies å stimulere produksjonen av spytt og forhindre dårlig ånde.

Vanlig Yoghurt

Å spise vanlig (ingen frukt tilsatt) yoghurt for seks uker vil bidra til å redusere forbindelser i munnen som bidrar til offensiv pusten.

Fennel Tea

Fennikel te inneholder polyfenoler som sinker veksten av bakterier som er ansvarlig for dårlig ånde samt de illeluktende forbindelser som bakteriene produserer.

Endre ditt Munnvann

Hvis du bruker en munnvann som inneholder alkohol, bytte til en munnvann som inneholder cetylpyridinklorid, klordioksid, sink eller natriumkloritt som bidrar til å drepe og kontrollere innholdet av bakterier i munnen.

Cranberry

Spise tyttebær vil hjelpe deg å bekjempe bakterier og deres illeluktende forbindelser som bygger i munnen og forårsaker dårlig ånde.

Hva gjør du for Extreme dårlig ånde?

Dårlig ånde, eller halitosis, er betegnelsen som brukes for å beskrive en ubehagelig aroma som kommer fra munnhulen. Dårlig ånde kan ha mange mulige årsaker, men det er som oftest forårsaket av mindre medisinske lidelser som tannkjøttsykdom, tannråte eller infeksjoner av sinus hulrom og halsen. For å midlertidig redusere virkningen av dårlig ånde, er det en rekke remedier du kan prøve hjemme. Hvis disse behandlingene ikke virker, kan det være lurt å søke profesjonell medisinsk råd ettersom alvorlig halitosis kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel diabetes.

Hygiene

Den gjennomsnittlige munnen er hjem for mer enn 600 typer bakterier, de aller fleste som er lykkelig blomstrende på tungen og langs taket og sidene av munnen. Alle vet at du bør pusse tennene minst to ganger om dagen, og du bør børste tungen også. Hvis du har dårlig ånde, etter at du er ferdig med din regelmessig børsting rutine, bland 1 ts. natron med 1 ts. hydrogenperoksyd. Ved hjelp av en annen tannbørste, gjelder denne lim til tungen og innsiden av munnen, forsiktig skrubbe sidene av kinnene, din gane og både toppen og undersiden av tungen. Spytte eventuelle overskytende fra munnen og deretter skrape eventuelle gjenværende bor fra overflaten av tungen ved hjelp stykke tanntråd eller på siden av en skje. For å hindre en usunn, illeluktende biofilm danner seg inni munnen din, utfører denne behandlingen to ganger om dagen.

Vaner

Når en tannbørste er ikke lett tilgjengelig, det er andre ting du kan gjøre for å motvirke dårlig ånde. For eksempel, tygge et stykke sukkerfri tyggegummi øker produksjonen av spytt i munnen. Spytt renser munnen i løpet av dagen. Den inneholder også fordøyelsesenzymer som arbeider for å ødelegge bakterier. Dine matutvalg i løpet av dagen kan også påvirke pusten. Løk, hvitløk og kaffe er alle godt kjente bidragsytere til halitosis som de inneholder forbindelser som opptas i blodet, overført inn i luftveiene, og utåndet i friluft. Når du kan velge frisk frukt og grønnsaker til snack på og gjøre en bevisst innsats for å unngå høy-protein måltider og krydret mat.

Hjem Rettsmidler

Før oppfinnelsen av pust mints og munnvann, folk som brukes til å dempe munn lukt ved å tygge på fennikelfrø eller kanelstenger. Hvis du er i en klemme og bare tilfeldigvis være ut å spise, ta tak i litt persille kokken plassert på tallerkenen din og spise den. Oljen i persille eliminerer lukt, holde pusten frisk i timevis.

Hvorfor gjør Juicing grønnsaker forårsaker dårlig?

Hvorfor gjør Juicing grønnsaker forårsaker dårlig?


Fersk rå grønnsaksjuice faktisk hjelpemidler fordøyelsen, heller enn å forårsake fordøyelsesbesvær. Men hvis du er vant til å drikke pasteurisert juice, kan rå grønnsaksjuice forårsake ubehag som føles som dårlig i begynnelsen.

Symptomer

Juicing grønnsaker og drikke juice i store mengder kan forårsake et sjokk for kroppen din hvis du ikke har hatt rå juice før. Symptomer på denne kan omfatte en brenn i den øvre del av magen eller bryst, som er lik fordøyelsesbesvær.

Raw Juice Sikkerhet

Butikk-kjøpte juice er pasteurisert for å drepe bakterier, ifølge FDA. Det øker også holdbarheten. Fordi rå juice vil ødelegge raskere, ikke la den ligge i kjøleskapet i mer enn tre dager. Drikking bortskjemt rå grønnsaksjuice kan føre til fordøyelsesbesvær.

Fordøyelsesbesvær

Ifølge University of Virginia, dårlig fordøyelse årsaker inkluderer laktose, angst eller alkohol. Det er ingen bevis for at grønnsaker forårsaker dårlig.

Expert Insight

Northwestern Health Sciences Universitetet foreslår å drikke rå grønnsaksjuice å hjelpe fordøyelsen.

Tips

Når du begynner juicing grønnsaker, bland dem med like deler vann først til leksjon sjokket til magen, og deretter gradvis øke mengden av juice hver dag frem følelsen av dårlig avtar.

Tips for å kurere dårlig ånde

Dårlig ånde kan være resultatet av dårlig dental hygiene, matvarer nylig har spist eller en indikasjon på sykdommen. Hvis du har dårlig ånde at du ikke kan tillegge til mat - og det går ikke bort med vanlig børsting - du bør la din lege eller tannlege vet.

Årsaker

Spis hvitløk, kål eller løk, og du vil sannsynligvis utvikle en midlertidig tilfelle av dårlig ånde. Sigarettrøyking kan også føre til at pusten å lukte ille. Feilaktig rengjøring av proteser, en abscessed tann, munntørrhet, hulrom, og tannkjøtt sykdommer tillate bakterier å vokse i munnen og utvikle en stygg lukt. Så gjør luftveisinfeksjoner i lunger, hals eller bihulene. Dårlig ånde kan også være en indikasjon på alvorlige sykdommer som diabetes, sure oppstøt, nyresvikt, kreft, eller tarmobstruksjon.

Hjem Behandling

Puss tennene og tungen etter hvert måltid; tanntråd daglig. Bruk en tunge skraper på tungen for å rengjøre den grundig. Har et reserve tannbørste med deg til jobb eller når du går ut for å spise slik at du kan rengjøre tennene før lukt kan utvikle seg. Bytt ut tannbørsten minst hver tredje måned. Hvis du bruker gebiss, fjerne dem og børste dem under rennende vann etter hvert måltid. Suge dem i protese cleanser en gang om dagen for å drepe bakterier og redusere lukt.

Unngå å bruke munnvann som inneholder alkohol fordi det kan tørke munnen og gjøre ting verre. Tygg på mynte eller fersk persille å bekjempe dårlig ånde etter å ha spist. Bruk sukkerfri harde drops eller sukkerfri tyggegummi for å øke spytt og forebygge tørr munn. Pust mints fungerer bare midlertidig, og kan faktisk hjelpe bakterier å formere seg. Slutte å røyke. Røyking tørker ut munnen og etterlater en rest på tennene og tungen. Drikke åtte glass vann om dagen for å holde munnen fuktig, og for å vaske bort matrester. Drikk vann i stedet for kaffe eller brus som koffein kan føre til dårlig ånde ved å tørke munnen.

Medisinsk behandling

Ta antibiotika hvis de er foreskrevet av legen din for å behandle en luftveisinfeksjon eller dental infeksjon som kan være årsaken til dårlig ånde. Dersom tørr munn er årsaken, kan legen forskrive en medisin som øker spyttproduksjon, eller gi deg en kunstig spytt løsning. Legen din vil gi deg en fysisk undersøkelse for å se om det er en underliggende medisinsk årsak til dårlig ånde. Han kan ta blodprøver, en hals kultur og en x-ray for å hjelpe ham å nå en diagnose.

Gjennomgå noen nødvendig tannbehandling er nødvendig for å korrigere din tannkjøttsykdom eller tannproblemer. Gå til tannlegen minst to ganger i året for en grundig rengjøring og påvisning av periodontal sykdom.

Hva forårsaker diaré etter tarm kirurgi?

Infeksjoner

Etter tarm kirurgi, pasienter er mer utsatt for infeksjoner. Clostridium difficile er et vanlig problem under sykehusopphold, særlig for pasienter som har tarm operasjoner. Det er meget smittsom og kan spre seg meget raskt. Clostridium difficile er vanskelig å behandle og kan bli utstilt ved alvorlig diaré med vannaktig avføring tre eller flere ganger hver dag og magekramper. Det kan bli livstruende hvis det påvirker din kolon. Symptomer på dette punktet innebærer 10 til 15 vassen avføring hver dag sammen med feber, kvalme, blod i avføringen, dehydrering og mer smertefull kramper. Når infisert med "c.diff," du kan bli infisert på en enklere måte.

Narkotika

Visse legemidler som administreres etter operasjonen kan forårsake diaré ved å forårsake en ubalanse av bakterier i små og store tarmen. Mange antibiotika, spesielt, kan føre til alvorlige tilfeller av diaré. Symptomene vanligvis begynne et par dager etter at du begynner å ta medisinen og kan omfatte vannaktig avføring, feber, magekramper og dehydrering. Å spise et tørt diett og drikker kun klare væsker kan hjelpe. Hvis symptomene blir alvorlige, eller du ser blod i avføringen, bør du kontakte legen din så snart som mulig.

Kort tarm syndrom

Fjerning av store deler av tynntarmen, i en eller flere operasjoner, kan føre til kort tarm syndrom. Miste mer enn 100 cm av tynntarmen kan begrense området for væsker som skal absorberes av tarmer. Som et resultat, er gallesalter som stimulerer fett og vann sekreter innføres i kolon stedet for å bli behandlet i den lille tarm. Kort tarm syndrom kan også føre til dårlig opptak av næringsstoffer fordi tarmen ikke har tid til å fordøye dem skikkelig. Du kan trenge vitaminer og mineraler for å erstatte mangler i kroppen din. Det er også viktig å være godt hydrert å gjøre opp for tap av væske. Intravenøse væsker kan være nødvendig.

Advarsel

Hvis du har alvorlig diaré symptomer som varer i mer enn tre dager, eller hvis du ser blod i avføringen, bør du kontakte legen din umiddelbart for behandling. Sterke magesmerter kan også være et tegn på en alvorlig sykdom eller komplikasjoner fra operasjonen. Ikke vent med å søke medisinsk hjelp.

Hva forårsaker smertefulle Oppblåsthet?

Hva forårsaker smertefulle Oppblåsthet?


Smertefull oppblåsthet er forårsaket av overskytende gass fanget i tarmen og er svært vanlig. Det kan være forårsaket ved å spise visse matvarer eller måten du spiser maten din. Ifølge Cleveland Clinic, de fleste produsere ca 1 til 3 halvlitere om dagen og passere gass ca 14 ganger om dagen. Dette blir et problem når gassen blir fanget, blir overskuddsgass produseres eller når det er overfølsomhet for at gass.

Visse matvarer

Noen grønnsaker forårsake produksjon av gass i fordøyelseskanalen. Dette er brokkoli, asparges, rosenkål, kål, blomkål og mais og poteter. De inneholder raffinose, som er vanskelig for magen å fordøye. Når magen kan ikke helt fordøye matvarer, bakterier i tykktarmen bryte ned maten, produksjon av hydrogen, karbondioksid og metan.

Medisinske årsaker

Smertefull oppblåsthet kan være forårsaket av laktoseintoleranse. Hvis du ikke kan fordøye melkeprodukter, unngå dem, spise laktosefrie produkter eller ta en laktase enzym supplement. Hvete intoleranse er ganske vanlig; lider bør unngå å spise brød, hvete pasta og hvete frokostblanding. Irritabel tarm syndrom fører over-følsomhet for normale mengder gass, forårsaker smertefulle oppblåsthet og unormal avføring. IBS lider kan ta anti-gass medisiner, for eksempel imipramin. Funksjonell dyspepsi er forårsaket av en økt sensitivitet overfor luft i den øvre tarm. De som har cøliaki kan ikke fordøye hvete, noe som kan forårsake overflødig gassproduksjon.

Andre årsaker

Svelger luft mens du spiser kan føre til oppblåsthet; så kan drikke med sugerør eller røyking. Spis sakte og tygge maten godt. Også, tyggegummi og spise hardt sukkertøy kan føre til overskytende luft for å bli inntatt. Kullsyreholdige drikker kan også føre til oppblåsthet fordi de inneholder gassbobler.

Hva du kan gjøre

Over-the-counter anti-gass medisiner kan hjelpe. Prøv å bruke en hot pad eller å ha et varmt bad. Regelmessig trening kan lindre oppblåsthet. Hvis du trenger å se en lege, kan han gjøre en laktoseintoleranse test, en blodprøve for cøliaki og en X-ray av tynntarmen. Legen kan også bestille en øvre endoskopi og sjekke avføringen for blod eller høye nivåer av fett.

Hva forårsaker skjoldbrusk kreft?

Utvidelse

Skjoldbruskkjertelkreft er ikke en av de vanligste kreftformene, men det er fortsatt en alvorlig tilstand. Oftest snakket om forholdene er en over-aktiv eller under aktiv skjoldbrusk. Disse forholdene faktisk ikke har betydning for utvikling av kreft. Men hva som kan forårsake kreft i skjoldbruskkjertelen er når det blir forstørret, betente eller knuter kalt adenomer utvikles. Thyreoiditt og struma er to mer vanlige navn for disse forholdene.

Stråling

Stråling er en risikofaktor for skjoldbruskkjertelkreft fra langtidseksponering eller blir utsatt for en høy andel av stråling fra en ulykke eller eksplosjon. Et eksempel på dette ville være Tsjernobyl-katastrofen i Ukraina i 1986. En annen måte stråling tar sin toll på skjoldbruskkjertelen er fra å få strålebehandling mot hodet eller nakken. Dette er spesielt tilfelle når det er gjort i ung alder. Etter eksponering kan det faktisk ta år å utvikle kreft.

Arv

Skjoldbruskkjertelkreft kan også være et resultat av en arvelig lidelse. Dette er årsaken til ett mutert gen som blir gått ned fra mor eller far. Dette mønsteret kalles en autosomal dominant arvemønster. Måten å finne ut om du har en genetisk mutasjon bli testet av en genetisk veileder som vil gjøre en bakgrunn medisinsk historie på deg, forklare prosedyrer og gi deg informasjon om behandling og testing alternativer.

Jod-mangel

Jod er et viktig næringsstoff når det kommer til riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen. Noen ganger kan jodmangel være forårsaket av stråling, men i de fleste tilfeller er det et resultat av ikke å få nok i kosten. Jod kommer fra jord, så hvis lokale kjøtt, melk og grønnsaker kom fra jord som var lav på jod, så sjansene for å anskaffe skjoldbruskkjertelkreft kan gå opp. En annen faktor knyttet til lavere jod nivåer er graviditet og røyking.

Hvordan bruke folkemedisinen for å behandle dårlig ånde

Hvordan bruke folkemedisinen for å behandle dårlig ånde


Folkemedisin er en tradisjonell form for medisin som er avhengig av bruk av urter, planter og enkle, husholdningsartikler. Fordi folkemedisinen var rundt lenge før moderne medisin, har hvert hjørne av kloden utviklet en egen regional versjon. Den kan brukes til å behandle vanlige plager som dårlig ånde eller alvorlige problemer som diabetes. Dårlig ånde kan ofte behandles med enkle urter, skyller eller kosttilskudd endringer. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Finn Dårlig ånde Cures

•  Start med å lære. Besøk nettsteder som MotherNature.com å finne nyttige tips og velprøvde løsninger for dårlig ånde (se Ressurser nedenfor).

Snakk med din eldste. Besteforeldre og eldre tanter og onkler som vokste opp i landlige deler av denne, eller i andre land, kan ha innsikt i folkemedisinen praksis.

Tenk vaner

Bruk den mest naturlige middel tilgjengelig: vann. Drikk den ofte. Mange dårlig ånde problemer kan aldri vende tilbake.

Mål din tale. Hvis du snakker mye, trenger du mer vann. Hold deg på toppen av det for bedre pust.

Prøv disse folk rettsmidler

Unn deg en matbit av sitrusfrukter, som appelsiner, sitroner og lime. De hydrat munnen samt rense den med sitronsyre og enzymer.

Bruk en blanding av natron og vann for å skylle regelmessig. Natrium finnes i natron sies å bidra til å eliminere bakterier mellom tennene og på tungen.

Unn tungen. For rent, friskt pust, kjøpe en billig tunge skraper fra en helsekostbutikk. Hvis du foretrekker det, kan du bare børste tungen med tannbørsten. Gjør dette hver gang du pusser tennene. Vær sikker på at du gjør det forsiktig.

Hold bihulene ren. Noen ganger dårlig ånde kan spores tilbake til spytt samling i bihulene. En folkemedisinen rette for dette består av sniffet en saltvann løsning for å rense ut passasjer. Ikke svelge denne løsningen. I stedet spytte den ut.

Tips og advarsler

  • Det kan ta et par dager eller en uke for noen av disse botemidler skal tre i kraft. Selv om langsom, kan de være ganske effektive.
  • Folkemedisin dårlig ånde behandlinger tendens til å være svært billig.
  • Vær bevisst på negative reaksjoner når du eksperimenterer med ukjente kosttilskudd praksis.
  • Hvis du har en veldig høy feber, søke hjelp av en lege umiddelbart.

Hva forårsaker Risting i kroppen?

Risting i kroppen din, også kalt skjelvinger, kan føre til at du føler selvbevisst og gjøre det vanskelig for deg å gå om dine vanlige aktiviteter. Årsakene til risting i kroppen din avhenger av hvilke kroppsdeler er berørt og varigheten og alvorlighetsgraden av risting. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsaker til risting i kroppen din omfatte visse nevrologiske lidelser og livsstilsfaktorer.

Følelser

Nervøs, redd eller engstelig før en stressende hendelse som for eksempel et jobbintervju eller tale kan forårsake midlertidig risting i kroppen din.

Cold

Eksponering for plutselige eller ekstremt kalde temperaturer kan forårsake risting i kroppen din som en kroppen din utøver innsats for å bli varmere.

Medisiner

Hvis du tar medisiner som amfetamin, kortikosteroider eller sentralstimulerende midler, kan disse medikamentene forårsake bivirkninger som risting i kroppen din.

Alkohol

Du har kanskje risting i kroppen etter en overstadig alkoholkonsum, hvis du er alkoholiker eller som en bivirkning av tilbaketrekning fra alkohol.

Dystoni

Dystoni er den medisinske termen for unormale sammentrekninger av musklene som kan forårsake risting over hele kroppen eller i bare ett sted, for eksempel din hånd.

Nevrologiske lidelser

Progressive nevrologiske forstyrrelser slik som Huntingtons sykdom eller Parkinsons sykdom kan forårsake symptomer slik som risting, spesielt i hendene og armene.

Hva forårsaker rødme og svette hender?

Svett palm syndrom har en medisinsk navn kalt palmar hyperhidrosis. Det er mer enn en flau eller ulempe for noen mennesker, påvirker deres livskvalitet. Hyperhidrose er et resultat av en overaktiv produksjon av svette gjennom det autonome nervesystemet som kommer i brysthulen.

Gener

The Center for hyperhidrosis rapporterer at nesten 40 prosent av tilfellene av rødme og svette hender er genetisk.

Progresjon

Symptomene på palmar hyperhidrosis kan starte i barn og gradvis forverres gjennom ungdomsårene og voksen alder.

Fedme

Fedme og skjoldbrusk lidelser ofte er knyttet til overdreven svetting.

Sykdom

Svette håndflater kan være et resultat av en medisinsk tilstand, for eksempel endring av hormoner i overgangsalderen, psykiatriske lidelser eller hypertyreose.

Sykdom

Andre sykdommer i det endokrine systemet som diabetes, kan Addisons sykdom eller hypoadrenalism forårsake rikelig palm svetting.

Stress

Stress eller angst kan utløse kjertlene til å produsere mer svette som kroppen forbereder seg på en defensiv posisjon.

Hva forårsaker alvorlig Nail bite?

Hva forårsaker alvorlig Nail bite?


Alvorlig spiker biting eller Onychophagia er en tvangsmessig, vanedannende atferd felles for både barn og voksne. Enkeltpersoner kan forårsake alvorlig skade på sine negler ved å bite både negler og neglebåndene rundt neglene og denne vanen kan føre til sekundær bakteriell smitte til sine fingre. Mens stress kan være en av årsakene til alvorlig spiker bite, noen individer biter negler selv når avslappet ser på TV eller selv under samtaler.

Stress

Mange biter negler når de er nervøse eller stresset ut. Stress skaper angst og alvorlig spiker biting er stress-symptombehandling. Nail biting kan ha samme virkning som en baby suger tommelen sin. Det kan ha en beroligende, beroligende effekt på en individuell og slappe seg nok til å redusere den høye grad av stimulering på sin nervesystemet.

Kjedsomhet

Noen individer vil begynne å bite negler i løpet av tenårene når de blir rastløs og lei. Holde dem opptatt med en aktivitet for å okkupere sine hender, slik som spretter en ball eller spille ballspill, tegning, maleri eller bare klemme på en stress ball kan være en avskrekkende for spiker bite. Disse personene trenger kontinuerlig støtte i å holde dem engasjert og motivert mot aktiviteter for å hindre kjedsomhet.

Obsessive Compulsive Disorder (OCD)

Noen mennesker er aldri helt fornøyd med utseende på sine negler og stadig bite dem i et forsøk på å forbedre sitt utseende. Disse personene kan lide av en tvangslidelse (OCD) der deres angstnivået er så høyt at de blir opptatt av å gjøre noe om igjen og om igjen som alvorlig spiker biting. Terapi og medisiner kan vanligvis hjelpe med sykdommen.

Bad Habit

Alvorlig spiker biting kan gjøres bare av gammel vane. Noen mennesker vil bite negler når de er engstelig, stresset, nervøs eller spent eller fordi det bare føles bra. Noen kan ikke engang være klar til å gjøre det. Forskjellige teknikker kan brukes til å bli kvitt dem denne uvanen. Hjelpe den enkelte til å bli klar over vane, å finne ut de underliggende årsakene til spiker bite og søker medisinsk hjelp kan være en start i riktig retning.

Hva forårsaker forkjølelsessår i en babyens munn?

Hva forårsaker forkjølelsessår i en babyens munn?


Når en væskefylt blemme vises i eller rundt babyens munn, hun har en kald sår, som kalles en feber blemme. Dette betyr barnet ditt har kontrakt herpes simplex virus. Type 1 forårsaker vanligvis forkjølelsessår, selv om Type 2 - vanligvis knyttet til genital herpes - kan i tillegg. Dette viruset kan forårsake forkjølelsessår bare én gang, og deretter ligge i dvale for resten av hennes liv, eller barnet ditt kan lide utbrudd for resten av hennes liv.

A Kiss

Babyen kan ha smittet av viruset som forårsaker forkjølelsessår fra et kyss på munnen. Folk som bærer herpes simplex virus passere viruset sammen gjennom fysisk kontakt med sår. Så hvis en venn eller et familiemedlem opplevde en kald sår utbruddet og kysset barnet på leppene, kan vedkommende ha gitt henne viruset. Viruset kan også være aktiv i en person som ikke opplever en synlig avslapnings. Hvis viruset er sovende eller inaktive, kan en person ikke gi det til en annen person.

Vaginal Canal

En baby kan også smittes av viruset for forkjølelsessår under fødselen. Hvis mor har genital herpes i hennes vaginal kanalen under fødsel, kan hun passere viruset til barnet hennes. Type 2 kan forårsake sår i underlivet eller munnen. Ifølge American Social Heath Association, mødre er mer sannsynlig å infisere sine barn med viruset hvis de kontrakt herpes sent i svangerskapet, fordi mor ikke har bygget antistoffer mot viruset ennå. Mødre trenger disse antistoffer for å beskytte sine ufødte barn mot viruset. Men mødre som kontraherte genital herpes før å bli gravid allerede har antistoffer for å beskytte barnet, slik at de er mindre tilbøyelige til å passere viruset til barnet sitt.

Kjøkkenutstyr

Babyen kan ha oppstått forkjølelsessår i munnen hennes fordi hun delte et redskap, for eksempel en skje eller gaffel, eller en kopp med en person aktivt bærer herpes simplex virus. Smitte skjer mye som med et kyss. Selv om en kald sår ikke hadde brutt ut på den voksnes munn-området, han fortsatt kunne ha gitt barnet viruset gjennom sin infisert spytt.

Leker

Babyen kan bli infisert med den kalde sår viruset ved å dele leker med et annet barn som bærer viruset. Babyer og små barn satt ofte leker i munnen. Hvis barnet eller barnet har et forkjølelsessår utbrudd eller viruset er aktiv i spytt, de kan passere på viruset ved å sette leken i munnen, noe som gir leken til et annet barn for ham å sette i munnen.

Hva forårsaker hårtap og Hair Tynning i kvinner?

Hva forårsaker hårtap og Hair Tynning i kvinner?


The American Academy of Dermatology sier at 30 millioner kvinner i USA lider av hårtap eller tynning. Årsakene til kvinners hår problemer kan avvike fra årsaken bak mannlig hårtap.

Hårvekst syklusen

Hår vokser en halv tomme per måned i gjennomsnitt i henhold til Web MD, og ​​hvert hårstrå har en vekstfase på to til seks år. En sunn vekst syklus består av fire faser, vekst, overgang, hvile og returnerende vekst, sier kvinner til kvinner. Når et hår fullfører alle fire faser, det faller ut og hårsekken begynner en ny syklus. Ideelt sett er hår fylles.

Cycle Avbrudd

Den primære årsaken til plutselig håravfall eller tynning er et avbrudd i de fire-fase hår vekst syklus. Oftest ifølge WebMD, en genetisk predisposisjon forårsaker en gruppe av hormoner som kalles androgener for å forstyrre prosessen. Noen hår tidlig faller ut.

Kvinnelige mønster Hårtap

Androgen alopeci, eller kvinnelig mønster Hårtap kan også være forårsaket av andre enzymer, hormonreseptorer og blokkere. Selv WebMD rapporterer at det er bevis knytter disse elementene til kvinnelige mønster Hårtap, trengs mer forskning.

Andre medisinske årsaker

Medisinske tilstander også føre til kvinnelig mønster hår tap. Polycystisk ovariesyndrom, autoimmune lidelser, alopecia areata, skjoldbrusk lidelser og anemi er eksempler. En tilstand som kalles telogen effluvium kan føre til hårtap etter fødsel, krasj slanking, kirurgi eller traumer, sier WebMD.

Hva forårsaker hårtap under slanking?

Vitaminmangel og hårtap

Etter en meget disiplinert diett og mister vekt raskt kan lage en vitamin mangel i mange tilfeller, noe som kan føre til en person kjemiske balanse å bli kastet av, og dermed føre til forbigående hårtap. Noen av disse dietter også inneholde for mye eller for lite vitamin A, som også resulterer i midlertidig hårtap. Et problem med dietter, selv de som er anbefalt av en lege, er at mange av dem konsentrere seg om å senke kaloriinntaket eller karbohydrater, men ikke klarer å vurdere næringsinntaket, så dieter begynner å utvikle mangler i kostholdet sitt som resulterer i flere symptomer, håravfall vesen en som er veldig merkbar. Sink, vitamin B12 og biotin er tre næringsstoffer som folk trenger for å ha et sunt hår. Uten dem, går håret i en hvilende scenen og begynner å falle ut. Inntil manglene er behandlet, vil håret ikke vokser ut igjen. En sinkmangel vil føre til endringer i hodebunnen, flass være et godt eksempel. Dette er fordi sink brukes i celledeling og det hjelper kroppen til å produsere proteiner og kollagen, som begge er nødvendige i huden og hårsekker å holde dem sterke og friske. For å legge til mer sink i kostholdet ditt kan du spise hvetekim, muskel kjøtt, fisk og eggeplommer. Vitamin B12 bidrar til å danne friske røde blodceller, som transporterer oksygen til alle deler av kroppen, inkludert hodebunnen og hårsekkene. Legg det til kosthold gjennom egg, kjøtt og fjærfe. Biotin gjør håret og huden sunn og smidig. Ølgjær, brun ris, bulgur, grønne erter, linser, havre, soyabønner, solsikkefrø og valnøtter kan alle gi biotin i kosten.

Protein, jern og jod

Mens du er på en spesiell diett for å gå ned i vekt, er en persons inntak av protein som regel for lav. Sluttresultatet er at kroppen har for å bevare sin resterende protein og gjør det ved å tvinge håret i hvilefase. To eller tre måneder senere at hviler håret begynner å falle ut. Dette er reversibel ved tilsetning av proteiner til dietten. Kjøtt proteiner er den beste, men det er vegetariske kilder også, for eksempel, nøtter, frø og bønner. Også, har lavt jern i blodet kan føre til at håret til å falle ut, slik at dieter må supplere med jern-rik mat som soyabønner, gresskarfrø, hvite bønner, linser, spinat, muslinger, østers og orgel kjøtt. Anorexia nervosa og bulimia er spiseforstyrrelser som kan lekke nødvendige næringsstoffer ut av systemet, forårsaker hårtap å oppstå. Jod er et annet viktig næringsstoff for sunn hårvekst. Salt er iodized på grunn av dette, men dessverre jod i salt er vanskelig å fordøye, noe som gjør det vanskelig å assimilere inn i systemet der det kan gjøre mest godt. Flytende jod kosttilskudd er bedre.

Silica og høy fett dietter

Silika er et essensielt næringsstoff og også svært vanskelig å finne i den vestlige diett. I Asia er det ofte spist fordi asiatiske folk innlemme mye ris og rå grønnsaker i sine dietter. Silika gjør håret sterkere og mer slitesterk, slik at den er i stand til å strekke seg i stedet for å brekke lett. Silica er funnet i ris, havre, salat, pastinakk, asparges, løk, jordbær, kål, agurk, purre, solsikkefrø, selleri, rabarbra, blomkål og bladbete. Disse kildene skal bare vokst organisk fordi mange av disse matvarene ikke inneholder silikon takket være vestlige jordbruk praksis. Silica-rike matvarer bør best kan spises rå, hvis mulig, for å få fullt utbytte til håret. Også, høy fett dietter synes å øke prosenter av hårtap. Personer fra land hvor lav-fett dietter er felles har svært lite mønster skallethet. Når disse landene bli vestliggjort, og spiser høyere-fett dietter, vises mønster skallethet.

Alkohol, koffein, sukker og nikotin

Alkohol, koffein, sukker og nikotin er stoffer som kan utarme næringsstoffer ut av kroppen og forårsake adrenal nivåer å stige, noe som skaper flere androgener, som forårsaker hårtap. Disse stoffene bør brukes måte, hvis i det hele tatt, da de har en alvorlig innvirkning på kroppen. Toxemia setter i ganske enkelt når kroppen fylles opp med slike stoffer, som ikke er lett elimineres fra systemet, slik at regelmessig rensing er avgjørende for god helse. Å drikke en tilstrekkelig mengde vann, slik som seks til åtte glass vann per dag, kan hjelpe med toxemia problemer, ved å holde systemet vasket ut slik at giftstoffer ikke har en sjanse til å bygge opp. Toxemia kan forårsake eksem, psoriasis og seborrhea. Dette er alle forhold som kan påvirke hodebunnen og hvordan håret vokser. Legge fiber til kosthold er en god idé, så vel som det bidrar til å holde innvollene klare av avfall.