Digidexo.com

skoliose smerte gravid

Skoliose Back Pain Ledelse Øvelser

Ifølge legene ved Mayoclinic.com, er skoliose en unormal krumning av ryggraden. Sett bakfra, kan skoliose ryggraden bøyer til venstre eller høyre. Ryggraden kan også bøye utover (kyfose) eller innover (lordose) i visse områder. Skoliose vanligvis starter i barndommen og kan føre til mer smerte med alderen. Visse tøyningsøvelser for ryggen og tilstøtende muskler kan bidra til å administrere skoliose smerte.

Lavere & Middle Tilbake Øvinger

Disse øvelsene bidra til å styrke og muskler og leddbånd som omgir ryggvirvler. Med mindre annet er spesifisert, hold hver bevegelse i 2-5 sekunder. Utfør 10 repetisjoner av hver øvelse tre eller fire ganger i uken.

Ligg på gulvet med knærne peker opp. Trykk fast korsryggen i gulvet og hold i det anbefalte antall sekunder. Denne øvelsen kan bidra til å rette ryggraden ved å styrke muskler og leddbånd i korsryggen (nedre rygg) området.

Knele på et teppe og støtt hendene. Du bør være i et kne push-up posisjon. Bue ryggen i flere sekunder, deretter slappe av. Gjenta.

Sitte i en stol og sakte vri skuldrene og hodet til venstre ca 90 grader. Hold denne posisjonen, så gjør den samme bevegelsen på din høyre side.

Yoga øvelser

Disse øvelsene kan bidra til å redusere noen av dine spinal kurver. Gjør dem hver for seg eller i forbindelse med de andre øvelser.

Plasser underarmene på et skrivebord eller bord som handler om selv med hoftene. Slapp av og la korsryggen å bue naturlig for ett eller to minutter. Denne øvelsen har vært kjent for å bidra til å forlenge ryggraden og korrigere enkelte spinal kurver.

Utvidet tabell: Knel på en matte eller teppe, spenne hendene foran deg, løft høyre bein og sakte flytte den så langt tilbake som mulig ved fullt utvide den. Mens du er i denne posisjonen, løft venstre arm og hold denne stillingen mens du balansere deg selv. Gjenta denne manøveren med venstre ben og høyre arm.

Krokodillen: På magen, cup haken i begge hender og støtte deg opp på albuene. Hold denne posisjonen i ett eller to minutter, slappe av, og gjenta et par ganger til.

Nedadvendte hund: Med hendene avstivet på gulvet og hodet pekte nedover, løft høyre ben opp og strekke den bakover og opp høyt ved å slå litt til høyre. Strekke hoften i denne posisjonen, og deretter gjenta bevegelsen på den andre siden.

Øvre Tilbake Øvinger

Øvre rygg øvelser er laget for å korrigere kurver av skoliose høyere i ryggen.

Sitte i en stol. Plasser underarmene og albuene sammen foran deg. Sakte flytte dem bakover i en sideleie og presse ryggen. Flytte dem frem, og gjenta for 10 repetisjoner.

Knele på en treningsbenk eller forhøyet overflate om 15-18 inches av gulvet. Plasser venstre arm på benken ved å lene seg fremover. Din venstre ben bør være foran din rette. Plukk opp et lys dumbbell og løft det opp til brystet. Senk den ned igjen. Gjenta denne øvelsen med den andre hånden.

Smertebehandling for skoliose Bone Spurs og Disc degenerasjon

Skoliose er en tilstand der ryggraden kurver til høyre eller venstre, og noen ganger bøyer fremover eller bakover. Det oppstår vanligvis i løpet av barndommen, men som en person aldre de kan utvikle bein spurs (osteofytter) på deres ryggvirvler samt ha noen plate degenerasjon. Dette kan føre til smerter, spinal instabilitet, nerve komprimering og muskelsvakhet i ryggen. Smertebehandling for skoliose bein sporer og platen degenerasjon inkluderer vanligvis is og varme, medisiner, manipulasjon og øvelser.

Ice & Heat

Ice kan være spesielt effektiv under innledende smerte flare-ups, spesielt hvis brukes innen de første 48 timene. Komprimer isen direkte til din tilbake i 15 til 20 minutter hver 3 eller 4 timer. Ice kontrollerer betennelse og smerter gjennom vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer) ved å begrense flyten av blod og lymfe til det berørte området. Når første betennelsen har sunket, bruke varme for å fremme blod (med sine helbredende egenskaper) strømme til området.

Medisiner & Back Bukseseler

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen (Advil, Motrin) og Naproxen (Aleve) kan bidra til å redusere betennelser og smerte. Disse medikamentene er Cox-2-hemmere som kontrollerer betennelse og følge smerte ved å begrense effektene av Cox-2-hemmere og prostaglandiner (kjemikalier), kroppens naturlige inflammatorisk respons på bein eller plate irritasjon. Acetaminofen (Tylenol) kan brukes for å kontrollere smerte. Legen din kan også sette deg på muskelavslappende eller steroider for mer alvorlig smerte som leddgikt, som kan utvikle seg senere i livet. Tilbake bukseseler kan også potensielt bidra til bedre å stabilisere ryggraden og lindre smerte.

Manipulasjon og Traction

Du bør vurdere å gå til en kiropraktor hvis du fortsatt har problemer med å håndtere din smerte gjennom is og medisinering. De kan manipulere ryggvirvler plater samt sette deg på jernbane enheter. Disse maskinene bøye ryggen på forskjellige måter, lindre nerve trykk og balansere ut svakere muskulaturen for økt stabilitet ryggraden. Manipulasjon og trekkraft også fremme blodstrøm til baksiden som bringer oksygen og antioksidanter (dvs. vitamin C) som er nødvendig for helbredelse.

Trening

På grunn av ryggraden dannelse hos personer med skoliose bein spurs og plate degenerasjon, kan visse muskler være svakere enn andre. Denne ubalansen kan også øve mer press på andre muskler samt leddbånd og sener. Enkelte øvelser kan hjelpe bedre stabilisere ryggraden og styrke svakere muskler, leddbånd og sener. Følgende er noen øvelser som kan hjelpe deg med å håndtere skoliose smerte:

Ligg på ryggen og trekk begge knærne til brystet. Hold denne posisjonen i 2-5 sekunder, senk deretter beina. Gjenta 10 ganger. Du kan også trekke det ene beinet opp på en tid og strekke rygg og hofte musklene.

Med knærne peker opp mens du er på ryggen, trykk korsryggen mot gulvet. Hold i 2-5 sekunder, slappe av og gjenta 10 ganger.

Gjør øvelser for tilstøtende muskler som mage, rumpe og øvre del av ryggen kan avlaste trykket fra ryggraden og redusere smerte.

Hvordan behandle Skoliose Pain

Hvordan behandle Skoliose Pain


Smerte er ikke en av de vanligste symptomene og resultater av skoliose. Men er det mulig for folk med skoliose å oppleve det. Det er viktig når lære å behandle skoliose smerte at du finner ut uten tvil at skoliose tilstanden er den egentlige årsaken til smertene. Hvis du prøver å behandle det, og deretter innse smerten er på grunn av en degenerative plate, har du gjennomgått en prosedyre uten grunn.

Bruksanvisning

•  Vit at når barn med skoliose klager over smerter, er det mest sannsynlig fordi deres muskler langs kurven jobber hardt for å forsøke å kontrollere kurven, ifølge National skoliose Foundation. Overarbeidede muskler har en tendens til å gjøre vondt.

Forvent muligheten for ryggsmerter hos eldre voksne i midten av ryggen eller nedre del av ryggen fordi spinal kurvatur forårsaker en asymmetrisk belastning av ledd og plater. Dette setter varierende grad av press på disse områdene.

gjennomgå testing for å fastslå nøyaktig hva som forårsaker smertene. Smerten er like sannsynlig å være forårsaket av platen degenerasjon eller leddgikt som skoliose. Ifølge National Skoliose Foundation, er det viktig at diagnosen er korrekt før du fortsetter med behandlingen.

Ha kirurgi for å redusere smerte hvis det er forårsaket av scoliotic kurve. Leger effektivt kan operere på kurven som eliminerer smerte.

Ta smertestillende medikamenter og anti-inflammatoriske medisiner for å behandle skoliose smerte. Avhengig av omfanget av smerte, kan du ha suksess med over-the-counter meds, eller du kan trenge en resept.

Tips og advarsler

  • Ikke ta smertestillende medisiner uten først å snakke med legen din om skoliose smerte.

Skoliose Post-kirurgi Pain

Skoliose Post-kirurgi Pain


Skoliose er preget av en unormal sidelengs krumning av ryggraden. Alvorlig kurvatur rendyrket av konservative behandlinger krever ofte kirurgisk inngrep. Du kan oppleve smerter under utvinning, men du kan gjøre flere ting for å håndtere det.

Medisinering Pump

For to til tre dager etter operasjonen, vil du sannsynligvis få en pumpe som frigir smertestillende medikamenter ved å trykke på en knapp, ifølge Dr. Baron S. Lönner, skriving for Spineuniverse.com. Du trenger ikke å bekymre deg for å spørre sykepleiere eller leger for smertestillende medikamenter.

Medisinering

Når du går av smerte pumpe, kan du starte reseptbelagte muntlig smertestillende medikamenter og leger vil sende deg hjem med en resept. Du vanligvis forlate sykehuset om en uke etter operasjonen, ifølge skoliose Associates, et New York-basert medisinsk gruppe.

Varighet av medisiner

Ifølge Lönner, som en voksen kan du kreve smertestillende medikamenter i gradvis lavere doser for uker eller måneder etter skoliose kirurgi. Barn vanligvis stoppe trenger medisiner etter to uker.

Smertestillende medikamenter for å unngå

Ikke bruk NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner) som aspirin, naproxen natrium eller ibuprofen for smertelindring-de forstyrre bein healing, ifølge skoliose Associates.

Aktivitet

Du kan redusere og forebygge skoliose smerte ved å begrense aktiviteten som anvist av legen din. Dette inkluderer å avstå fra fysisk aktivitet i minst tre måneder, ifølge Mayo Clinic-walking er greit. Du bør unngå hyppige turer i bil og kollektivtrafikk i minst seks uker. Bøye, strekke og sove på magen kan forårsake smerte.

Er det normalt å ha smerter i nedre del av magen tidlig når gravid?

Kvinners kropper gjennomgå flere endringer i løpet av svangerskapet. Disse endringene kan være overraskende, forvirrende og muligens skremmende. Svakt nedre magesmerter er vanligvis ikke noe å være bekymret; men du bør rutinemessig gå til lege og be ham om dine bekymringer.

Symptomer på graviditet

Kvalme, en savnet menstruasjon, hyppig vannlating, tretthet og ømme eller hovne bryster er vanlige tegn på tidlig graviditet. Kvinner kan oppleve småblødninger og kramper på grunn av fosteret implantasjon.

Årsaker til nedre magesmerter i svangerskapet

Omtrent åtte dager etter eggløsning, fester det befruktede egget til livmorveggen. Lett blødning kan oppstå på denne tiden, muligens ledsaget av kramper som føles lik månedlige menstruasjonssmerter. Ifølge American Graviditet Association, studier viser 20 til 30 prosent av kvinner har en viss grad av blødning tidlig i svangerskapet.

Comfort Tiltak

Hvis du mistenker at du kan være gravid, ikke ta over-the-counter smertestillende medikamenter for å lindre magesmerter. I stedet drikke vann - som smerte kan være relatert til dehydrering - eller suge i et varmt badekar for å slappe av magemusklene.

Betraktninger

Nedre magesmerter garanterer ikke graviditet. Fordi implantering skjer bare ca åtte dager etter eggløsning, er det for tidlig å ta en graviditetstest. Vent minst en uke etter at du føler kramper før du tar en graviditetstest for å få et mer pålitelig resultat.

Advarsler

Alvorlige kramper, spesielt hvis det er ledsaget av blødning, kan være et tegn på en tidlig spontanabort eller graviditet utenfor livmoren. Kontakt alltid lege i dette tilfellet. En graviditet utenfor livmoren oppstår når embryo implantater i et annet område enn i livmoren, som for eksempel i egglederne.

Hvordan avlaste tann smerter når gravid

Vanligvis når du får en tannpine, kan du trekke nesten alle typer smertestillende ut av medisinskapet. Hvis du er gravid, alternativene er begrenset, men dette bør ikke holde deg fra å prøve å lindre tann smerter, siden en tannpine er ekstra stress på kroppen din og babyen. Det er noen ting du kan gjøre for å lindre tannpine, så ikke tåle unødvendig smerte.

Bruksanvisning

Planlegge en avtale med tannlegen din. La ham vite at du er gravid, og han kan sjekke tannen for å se hva som forårsaker smerte og kan fylle tannen hvis du har et hulrom.

Unngå mat eller drikke at tennene kan være følsomme overfor, slik som varm eller kald mat eller drikke.

Ta paracetamol (Paracet) for å lindre tannpine smerte. Paracetamol er ansett som en trygg smertestillende for å ta under graviditet.

Snakk med svangerskapsomsorg leverandøren om bruk av benzocaine aktuell (Orajel eller Anbesol). Disse stoffene er vurdert i kategori C, siden det ikke er nok forskning til å vite om det kan påvirke barnet, men lege eller jordmor kan bestemme at fordelene oppveier risikoen.

Hint

  • Brush og floss tennene regelmessig for å forhindre plakk og forfall.
  • Ikke frata gå til tannlegen mens du er gravid, spesielt hvis du har tann smerter. Dette kan føre til tannråte, som kan forårsake infeksjon som kan være skadelig for babyen.

Er det normalt å ha smerter når gravid?

Graviditet kan være en skremmende tid, spesielt når du opplever noen form for smerte. Mens mange typer smerte er grunn til bekymring, er det flere typer smerte som er normalt og kan forventes å oppstå under svangerskapet.

Typer

Det finnes flere typer smerte en kvinne kan oppleve i løpet av svangerskapet som er normal, inkludert smerte under implantasjon, smerte fra leddbånd strekke og ryggsmerter.

Symptomer

Under implantasjon, kan du føle mild magekramper. Etter hvert som du kommer lenger sammen i svangerskapet og dine leddbånd begynner å strekke og du får vekt, kan du merke smerter i siden, magen eller ryggen.

Behandling

Når du har kramper, ligament smerter eller ryggsmerter, prøve å ta et varmt bad for lettelse. Hvis dette ikke hjelper, ta en sikker smertestillende, for eksempel paracetamol (Paracet).

Forebygging

Det er ingenting du kan gjøre for å hindre implantasjon smerte, men du kan arbeide på din holdning eller opprettholde en sunn graviditet vekt for å unngå ryggsmerter. Ifølge American Graviditet Association, hvis du opplever ligament smerter, legger hånden på anbud området før du gjør brå bevegelser for å hindre eller minske smerter.

Advarsel

Hvis du har smerter ledsaget av spotting eller blødning, ring din fødselslege. Du må kanskje gjøre en avtale eller gå til legevakten, avhengig av hvor alvorlig blødning eller smerte er.

Inversjon Therapy & skoliose

Inversjon Therapy & skoliose


Inversjon terapi innebærer henger opp ned eller ligger på en skrånende underlag, som gjelder forsiktig trekkraft til ryggraden. Inversjon terapi kan hjelpe lindre ryggsmerter, som ofte er forbundet med skoliose, eller krumning av ryggraden.

Inversjon Therapy

Inversjon terapi lindrer gravitasjons trykk på nerverøtter og disker i ryggraden og utvider rommet mellom ryggvirvlene. En type inversjon terapi suspenderer hele kroppen med hodet først. Anordningen er i en horisontal bjelke i en stabiliserende ramme. En annen type bruker samme type inversjon ramme med støtter som bøy knærne og bøye hoftene. I en annen type, lyver du på en inversjon tabell som aldri så sakte tips kroppen din inn i en head-første posisjon. Inversjon terapi er en form for spinal trekkraft

Skoliose

Skoliose er den horisontale krumning av ryggraden. En av de viktigste symptomer på smerte scoliosis er i midten eller i nedre del av ryggen. Denne smerten kan være ganske ødeleggende avhengig av hvor mye ryggraden er buet. På grunn av kurven i ryggraden, er trykket på ryggraden ujevn. Når diskene i det området av ryggraden er lastet ujevnt, de bærer ut ujevnt og i et raskere tempo enn normalt. Til slutt dette fører til smerte. Når denne type smerte oppstår, er det som kalles en "scoliotic" ryggsmerter. Denne smerten vanligvis ikke vises før du er i 40- eller 50-tallet.

Inversjon Therapy for skoliose

Inversjon terapi for skoliose er et godt valg fordi det innebærer ingen medikamenter eller kirurgi; det er et alternativ behandling for ryggsmerter. Kun 20 prosent av alle tilbake surgeries har lykkes etter to år, i henhold til Johns Hopkins White Papers 2003.

Advarsler

Bruke blodfortynnende sette deg i fare for sirkulasjonsproblemer, noe som betyr at du bør ikke delta i inversjon terapi uten å konsultere lege. Inversjon kan gjøre bein svakhet og senere frakturer verre. Du bør ikke snu hvis du har øyeproblemer som rosa øye, glaukom eller en frittliggende netthinnen, eller sirkulasjonsproblemer, brokk, høyt blodtrykk eller ørebetennelser. Hvis du er overvektig, gravid eller har en rygg skade, bør du kontakte legen din før du invertere.

Starter Inversjon Therapy

Den beste måten å starte din inversjon terapi programmet er å øke graden av inversjon sakte. De fleste mennesker ikke overstige en 60 graders vending. Sørg for å lytte til kroppen din. Hvis du føler for ubehagelig invertere, stopp. Følg alltid veiledning av lege eller fysioterapeut om hvor ofte du kan snu.

Gjenoppta aktiviteter etter skoliose kirurgi

Etter skoliose kirurgi, kan pasienten gjenoppta svært lette aktiviteter basert på deres inngang og på oppdrag av sine leger. Fordi ryggvirvlene har blitt smeltet sammen og stabilisert med stålstenger og kroker, disse pasientene må være forsiktig for ikke å ta del i svært risikofylt aktivitet.

Når Kirurgi er indisert

For spinal kurvaturer som er større enn 40 til 50 grader, kan kirurgi anbefales sterkt bli. Hvis en kurvatur ligger på en bestemt del av ryggraden kirurgen kan være mer sannsynlig å anbefale kirurgisk korreksjon i tillegg. For voksne som lider av skoliose og relatert smerte, kan kirurgen anbefale operasjon som en måte å håndtere smerten.

Kirurgi er vanligvis utføres gjennom snitt i ryggen; hvis krumning er alvorlige eller stive, kan kirurger velge å utføre kirurgi fra fronten, i brystet eller buken eller gjennom siden av stammen.

Aktivitetsnivå Høyre etter operasjonen

Etter operasjonen vil pasienten bli oppfordret til å sitte opp umiddelbart, selv om en voksen pasient som har hatt henne sacrum smeltet må snakke med henne kirurg om å sitte. Voksne, barn og ungdom vil være i stand til å gå umiddelbart etter operasjonen når de har gjenopprettet fra anestesi.

Pasienten vil måtte følge henne legens retningslinjer for aktiviteter som bøyd over mer enn 90 grader eller løfte armene over hodet hennes. Generelt vil løfte vekten avhenge preoperativ fitness. Å ha samleie vil være begrenset til seks uker etter operasjonen, og visse stillinger. Noen hygiene aktiviteter som klipping tåneglene eller barbere beina vil være begrenset av mengden av flex som er tillatt.

Lett trening som yoga kan gjenopptas etter tre måneder. Rygg øvelser kan gjenopptas etter seks uker for barn, voksne og ungdom.

Pasienten vil måtte begrense henne husarbeid til veldig lett aktivitet som feiing, og hun blir nødt til å vente i seks uker for å gjenoppta dette.

Aktivitetsnivå Videre i Recovery

Når pasienten har gjenopptatt lett aktivitet, kan han begynne å gjenoppta andre aktiviteter som etter operasjonen klippe plenen tre måneder. Andre, mer livskraftige aktiviteter han kan gjenoppta omfatter løping og jogging, tennis, baseball, fotball, ridning, snø / vannski, golf, fallskjermhopping, og etter to år, fjellklatring. Kvinner bør vente minst ett år før du prøver å bli gravid.

Kan inversjon tabeller Hjelp skoliose?

Kan inversjon tabeller Hjelp skoliose?


Inversjon terapi bruker spesialbord og utstyr for å henge pasienter opp ned ved å forsiktig trekkraft til ryggraden. Inversjon terapi kan brukes til å behandle ryggsmerter fra en rekke forhold, blant annet skoliose. Inversjon terapi kan også hjelpe justere og rette ut ryggraden i noen skoliose pasienter.

Effekter av Inversjon Therapy

Når du er invertert på en inversjon tabellen, elongates ryggraden og tyngdekraften på vekten din legger et svakt trekkraft til ryggraden. Dette reduserer presset på platene og åpner opp plassen mellom ryggvirvlene. Lettet presset på platene reduserer også presset på nervene, som kan hjelpe lindre ryggsmerter. Inversjon kan også bidra til bedre holdning og hjelpe justere ryggraden.

Inversjon for skoliose

Spinal skoliose refererer til en side-til-side krumning i ryggraden, ofte diagnostisert i barndommen. Inversjon terapi kan bidra til å redusere smerter i skoliose pasienter forårsaket av press på plater fra unaturlig plassering av ryggvirvlene. Inversjon tabeller tillate ryggen å strekke og kan bidra til å omstille fortrengt ryggvirvler. Generelt er jo raskere inversjon terapi startet hos barn med skoliose, desto høyere er sannsynligheten for at de vil oppleve forbedring i sin tilstand. Knoklene fullt stivne av den tiden barnet er mellom 12 og 14 år gammel, så inversjon terapi som starter før de tidlige tenårene har de beste resultatene på rygging eller stoppe effekten av skoliose. Eldre pasienter kan også se en forbedring i ryggraden kurvatur etter inversjon terapi, men det tar ofte lengre tid å produsere resultater i tenåringer og voksne enn det gjør hos yngre barn.

Mulige farer

Mens de fleste tilfeller av skoliose hos barn er forårsaket av beinproblemer eller forkalkning lidelser, kan skoliose også skyldes infeksjon, kreft eller et kompresjonsbrudd. Barn som lider av skoliose som følge av disse andre forholdene bør ikke gjennomgå inversjon terapi mindre spesielt rettet til å gjøre det av sine leger.

Gravide kvinner bør ikke snu da det kan føre til skade på det ufødte fosteret. Pasienter som lider av grønn stær, brokk, høyt blodtrykk og beinskjørhet bør rådføre seg med lege før snu. Hvis du har en nyere rygg skade eller kirurgisk implanterte stenger eller støtter, kan invertere gjøre skaden verre, eller skade eller løsne kirurgisk implanterte enheter. Følg alltid din Doctora € ™ s instruksjoner om hvor ofte og for hvor lenge du skal være på en inversjon tabellen.

Hvordan Graviditet Påvirker Skoliose

Kvinner som har skoliose, en misdannelse der ryggraden kurver til side, ofte bekymret for at graviditeten vil gjøre krumn verre. De har også bekymringer om økt ryggsmerter i løpet av svangerskapet.

Vekt Betraktninger

Legene sier forskning viser graviditet, fødsel og forløsning er tilnærmet det samme for kvinner med mild til moderat skoliose som for kvinner uten skoliose. Den ekstra vekten øker ikke krumningen av ryggraden, så lenge kurven ikke er fortsatt framdrift. For de fleste pasientene, stabiliserer kurven ved 25 år.

Alvorlig Scolosis

Kvinner med alvorlig skoliose bør rådføre seg med lege før du blir gravid. I løpet av de siste stadier av svangerskapet, kan de oppleve noen pusteproblemer. Dette er fordi livmoren presser membranen høyere og avtagende kapasitet. Ryggsmerter kan være betydelig.

Back Pain

For kvinner med mild til moderat form for skoliose, kan ryggsmerter være en komplikasjon. Men legene sier nesten alle kvinner opplever ryggsmerter under svangerskapet. Det er uklart om skoliose eller svangerskapet er faktisk den skyldige.

Effekt på Epidural

Det kan være vanskelig å gi en epidural, anestesi injisert inn i ryggraden, til en kvinner med skoliose. Dette gjelder spesielt hvis de har hatt en spinal fusjon. Det er avgjørende for et gravide lider av skoliose å diskutere smerte ledelse alternativer med legen sin før de går inn i arbeid.

Kirurgi

Leger anbefaler kvinner å ha kirurgi for skoliose å vente i minst seks måneder etter operasjonen for å bli gravid. Dette er den som anbefales helbredelsestiden for ryggraden.

C-seksjon eller Vaginal

I det siste, fødselsleger rutinemessig planlagt kvinner med skoliose for levering av keisersnitt. Foreløpig er flere og flere kvinner med skoliose finne en vaginal fødsel er mulig uten uvanlige komplikasjoner.

Graviditet & skoliose kirurgiPersoner med skoliose som har blitt smeltet eller hadde skoliose kirurgi vanligvis tolerere graviditet bedre enn personer som ikke har blitt behandlet og smeltet. Ifølge ortopedisk kirurg Dr. Dennis G. Crandall, "Skoliose kirurgi vil ikke hindre deg i å bli gravid babyer, levere babyer eller oppdra dem når de blir født."

Advarsel

De fleste kirurger anbefaler å vente seks til tolv måneder etter under en spinal fusjon operasjon før du begynner å planlegge en familie. Det tar flere måneder for bein grafts involvert i spinal kirurgi for å fusjonere. Ved sammensmeltningen ikke er fullstendig før graviditet oppstår, kan den ekstra vekten av svangerskapet hindre fusjonsprosessen, og derved redusere effektiviteten av operasjonen.

Risiko

Skoliose kirurgi utgjør ingen risiko for å enten mor eller foster. Det er sjelden noen ekstra restriksjoner på gravide kvinner med ryggmargs fusjoner. De er i stand til å bære en baby å kalle normalt og levere vaginalt. Interessant, er det ingen større forekomst av keisersnitt hos kvinner med smeltet pigger. Selv hos kvinner med lave fusjoner som strekker seg inn i korsryggen og sacrum regioner, er det ingen bevis for vaginal komplikasjoner. Ifølge Dr. Baron S. Lönner, en skoliose spesialist, "Det er ingen grunn til at du ikke kan få barn og ha et normalt svangerskap til tross for at skoliose kirurgi. Faktisk, er du sannsynligvis til å ha mindre smerter etter å ha hatt kirurgi enn hvis du hadde ubehandlet skoliose under svangerskapet. C-seksjonen raten er høyere hos pasienter som har hatt skoliose kirurgi enn i forhold til andre potensielle mødre. "

Effekter

Hos kvinner som har gjennomgått spinal korrigerende kirurgi, betyr graviditet ikke påvirker risikoen for kurvatur progresjon. Stabiliteten av Herrington stenger eller fusjon i seg selv er ikke berørt hvis fusjon ble gitt tilstrekkelig tid til å gro før graviditet oppstår. Selv progresjon av krumning i den ikke-kondenserte del av ryggraden under graviditet er ubetydelig.

Epidural

Selv med skoliose kirurgi, anestesileger er i stand til å gi lindring gjennom en epidural under fødselen. Det er viktig for enhver gravid kvinne som ønsker en epidural for å gi henne anestesilegen med røntgenbilder av rygg fusjon før levering, slik at han kan sette epidural effektivt.

Genetikk

Heldigvis finnes det ingen utestående risiko for mor og baby når mor har blitt smeltet for skoliose. Men genetikk fortsatt spille en viktig rolle senere i livet i å bestemme hvem som skal møte en diagnose av skoliose. Enhver mor med tilstanden bør være klar over det genetiske aspektet av sykdom før du planlegger en familie. Ethvert barn som foreldrene har skoliose bør sjekkes jevnlig for tilstanden.

Nevrologiske effekter av skoliose

Nevrologiske effekter av skoliose


Skoliose, en forskyvning av ryggraden, kan forårsake ikke bare ryggsmerter, men også nevrologiske problemer. Som ryggsøylen legger til degenerative effekter av aldring, kan voksne opplever smerte i ekstremiteter eller noe tap av funksjon. Korrigere spinal justering med enten kirurgisk eller ikke-kirurgiske prosedyrer kan ta trykket av nerver og gi dem en sjanse til å helbrede.

Nerver og Spine

Nettstedet Spine-helse beskriver ryggmargen som master nerve av sentralnervesystemet. Som det stammer fra hjernen ned gjennom ryggmargen, 31 par med store nerver spire fra nerverøttene gjennom mellomrom mellom ryggvirvlene, eller ryggvirvlene. Disse nervene fortsette å armen ut i mindre perifere nerver, som strekker seg hele veien til fingre og tær.

Skoliose

Scoliosis, nærvær av en c-formet eller S-formede kurver i ryggraden, ikke har noen kjent årsak i 85 prosent av tilfellene ifølge Mayo Clinic. Tegn på skoliose inkluderer en ujevn gange, skuldre eller hofter som vises ut av stilling med hverandre, utstående ribbeina på den ene siden, tretthet, pusteproblemer og ryggsmerter.

Nerve Compression

Mens skoliose ofte forårsaker ryggsmerter, kan det også sende skyting smerter nedover beinet. Dr. Dean McCance i New York Daily News beskriver ryggraden som et rør som begynner å kollapse i løpet av årene, klemming nervene inne. Endringen kan føre til et fenomen kjent som "fot slipp", der pasienten mister noen muskelkontrollen over foten, som begynner å dra langs bakken i stedet for å bevege seg med en vanlig gangbevegelse. Dr. Robert S. Pashman på Espine nettstedet er enig i at voksne med skoliose kan oppstå forverring nerve komprimering og smerter i ekstremiteter som deres tilstand forstørrer effekten av aldersrelatert spinal degenerasjon.

Behandlinger

Hvis skoliose forårsaker en pasients nerveproblemer, og deretter korrigere skjevheter kan gi lindring. En case-studie publisert i BMC Muskel-og skjelettplager står det at en kombinasjon av manipulasjon og fysisk rehabilitering teknikker på 22 pasienter forbedret hver enkelt pasients innretting med minst 25 prosent. Rehabiliteringsteknikker inkludert søker vekter til pasientenes hofter, skuldre eller hode, samt balansering øvelser og ligge på skum blokker for å skape trekkraft. McCance sier at kirurgisk behandling kan lindre nerve kompresjon ved å fusjonere ryggraden i riktig justering. Ifølge nettstedet Spine-helse, innebærer en spinal fusjon fjerne diskene mellom bein og fylle hullene med bein grafts eller andre typer materialer, støttet av skruer og stenger. Kirurgen kan smelte ryggraden fra forsiden (anterior) eller fra baksiden (posterior).

Kirurgiske komplikasjoner

Spinal fusion prosedyrer kommer med sine egne potensielle kvaler. Nettstedet Spine-helse bemerker at komplikasjoner kan inkludere infeksjon, fusion svikt, problemer med kirurgisk maskinvare, og i svært sjeldne tilfeller lammelser. Kirurger kan utføre responstester under prosedyren for å sikre at ryggmargen fungerer riktig.

Øvelser for fullbårne gravide

Øvelser for fullbårne gravide


Mot slutten av svangerskapet, kan du begynne å bekymre deg for å miste baby vekt og om du noen gang vil ha tid til trening igjen. Men å starte en kraftig mosjon rutine sent i svangerskapet kan være en risikabel strategi, ifølge pediatrisk nevrolog Lise Eliot. Hvis du allerede er i god fysisk form, kan vanlig øvelse rutine være trygge under svangerskapet - så lenge du har legen din tillatelse og føler deg komfortabel å gjøre det. Hvis du er ny til fitness, men fokusere på å være aktiv og vurdere lav-effekt øvelser som fortsatt er mulig å gjøre med å endre kroppen.

Aerobic Exercise

Aerob trening forbedrer ditt hjerte og lunge helse og kan hjelpe deg å forbrenne unødvendige kalorier. The American College of Fødselsleger og Gynekologer streker at aerobic kan også forebygge svangerskapsdiabetes og redusere vanlige symptomer på graviditet, for eksempel ryggsmerter og forstoppelse. Organisasjonen anbefaler 30 minutter med aerobic fleste dager hver uke. Prøv å gå en rask tur med hunden din eller en venn eller jogging. Som du blir større, kan du finne at det er vanskeligere å flytte rundt eller at du har leddsmerter. Vann aerobic er et ideelt valg fordi den ekstra vekten støttes i vannet. Hvis du har smerter og plager, kan vannet redusere virkningen på leddene. Eliot anbefaler styring klar for trening som etterlater deg andpusten og omstendelig sent i svangerskapet med mindre du allerede har vært å gjøre en vanlig aerobic rutine.

Yoga

Yoga kan hjelpe strekke musklene, forbedre fleksibiliteten, holdning og styrke. Noen gravide finne fokus på pust i yoga for å være spesielt avslappende, og kan til og med bruke yoga teknikker under fødselen. Prøv en yogatime for gravide; imidlertid styre klar av hot yoga under svangerskapet. Hvis noen yoga rutine er smertefulle eller forlater du føler deg svimmel, prøv en mindre intens versjon av positur. "Yoga Journal" påpeker at i tredje trimester, kan yoga effektivt avlaste de trange følelser mange kvinner opplever som kroppen utvides, og anbefaler at fullbårne gravide kvinner praktiserer yoga som øker kroppslig åpenhet og forbedre styrke, slik som Hero og treet utgjør.

Calisthenics

Calisthenics er styrke-øvelser som også kan forbedre fleksibiliteten og vanligvis krever lite eller ingen utstyr. Øvelser som ben presser, pushups og knebøy kan hjelpe tone musklene og holde kroppen fleksibel. Din skiftende tyngdepunkt og økt kroppsvekt kan gjøre noen calisthenic øvelser mer utfordrende, så hvis du føler smerte mens du trener, bytte til en annen calisthenic rutine. Unngå å gjøre calisthenics til det punktet av utmattelse, eller til du har problemer med å puste, fordi dette kan frata barnet av oksygen sent i svangerskapet.

Øvelser for å unngå

Øvelser som bærer en risiko for å falle eller et slag mot magen er ikke trygt under svangerskapet. ACOG råder unngå kontakt idretter som fotball, hockey og fotball på grunn av risikoen for skader på deg og babyen din. Dykking kan også være risikabelt, og idretter som ski, dykking, ridning og turn kan føre til at du faller eller kaste deg ut av balanse. Lagre disse idrettene for etter at barnet er født. I andre og tredje trimester av svangerskapet, unngå øvelser som krever at du ligger på ryggen, fordi disse kan redusere blodtilførselen til livmoren.

Medisiner for migrene smerte

Medisiner for migrene smerte


Migrene smerte er uutholdelig og påvirker mange mennesker. En migrene er en intens bankende på den ene siden av hodet. Andre symptomer som ofte kommer med en migrene inkluderer kvalme, seeing flekker og svimmelhet. En migrene er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. Personer som lider av migrene ofte behov for å ligge i et mørkt og stille rom for å avlaste den. Det finnes ulike medisiner for å behandle en migrene inkludert forebyggende medisiner, trigger ledelse medisiner, angrep lindrende medisiner og generell smerte ledelse medisiner.

Betablokkere

Betablokkere er de mest vanlige medisiner foreskrevet for migrene. Dette er forebyggende medisiner og er foreskrevet for personer som har to eller flere migrene i måneden. Betablokkere virker ved å påvirke responsen til noen nerveimpulser i forskjellige deler av kroppen. Betablokkere er også brukt til å behandle angina, forhindre hjerteinfarkt og korrigere en uregelmessig hjerterytme. Betablokkere er foreskrevet av en lege i form av muntlige medisiner.

Botox

Noen mennesker har opplevd lettelse fra migrene ved å få Botox-injeksjoner. Botox hjelper lindre migrene ved å gi migrenepasienter umiddelbar lindring samt lindring av migrene i inntil seks måneder etter en Botox-injeksjon. Botox injiseres i musklene i pannen, panne, siden av hodet og baksiden av hodet.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere er et annet forebyggende migrene medisiner. De jobber primært på samme måte som betablokkere som de forebygge migrene, behandle angina, forhindre hjerteinfarkt og korrigere en uregelmessig hjerterytme. Kalsiumkanalblokkere virker ved å påvirke bevegelsen av kalsium inn i cellene i hjertet og blodårene. De slappe av blodårene og øke tilførsel av blod og oksygen samtidig redusere sin arbeidsmengde.

Kodein

Kodein er brukt for smertebehandling generelt assosiert med migrene. Det er et narkotisk stoff som ofte brukes i kombinasjon med andre legemidler for å lindre generell smerte og migrene smerte. Kodein er vanedannende og bør kun brukes under tett oppsyn av en lege. Før du bruker denne medisinen, bør du la legen din vet om du har allergier, er gravid eller ammer, eller tar andre medisiner.

Celexa

Celexa er en antidepressant brukes til å behandle depresjon og angst. Det er også brukt for å forebygge migrene. Antidepressiva brukes til å behandle migrene fordi mange av de som lider av migrene også lider av depresjon og angst. Faktisk, ifølge migraines.org, 47 prosent av dem som lider av migrene også lider av depresjon. Andre antidepressiva som brukes for forebygging og behandling av migrene inkluderer Effexor, Paxil, Prozac og Zoloft. Før du tar disse medikamentene for å forebygge migrene, la legen vite om du har noen allergier, og hvis du tar noen andre medisiner.

Hva er den hyppigste tid å bli gravid?

Hva er den hyppigste tid å bli gravid?


Det enkleste svaret er tiden under og rett etter eggløsning. Eggløsning er det lov å eggstokkene slippe et egg inn i egglederne for å bli befruktet av en ekstern kilde, sperm.
Men datoen for dette kan variere fra kvinne til kvinne, avhengig av en rekke forhold, blant annet lengden av den månedlige syklus, stressnivå, frekvens av seksuell aktivitet, fysisk helse, medisiner og andre faktorer. Observere kroppen din, så vel som å lære tegn på at eggløsning har funnet sted, bistand i stor grad i å finne ut akkurat rett tid til å bli gravid.

Eggløsning

Ifølge US Department of Health and Human Services kvinner Health Information Center, er standard månedlige syklus 28 dager, men det kan variere fra 21 dager til 35 dager. Menstruasjonssyklusen begynner på den første dagen i menstruasjonen. I en gjennomsnittlig 28-dagers syklus, oppstår eggløsning rundt dag 14. slimhinnen i livmoren er tilstrekkelig fortykket å la egg som slippes til implantatet og begynne livssyklusen til et foster. Mellom dager 15 og 17 er når egget er mest sannsynlig å bli befruktet.

Slimet i livmorhalsen

Som kroppen din blir fruktbar, vil sekret av vagina begynner å endre seg i konsistens. For de fleste av syklusen din, kan sekret være minimal. Som kroppen forbereder seg på eggløsning, sekreter, som kan være hvit, gul, uklar eller klissete, begynner å endre seg. Når du er mest fruktbar, vil dine vaginale sekreter bli klart og har konsistensen av rå eggehviter.

Basal Body Temperature

Når en kvinne har nådd fruktbarhet, stiger hennes basal kroppstemperatur litt. Basal kroppstemperatur er temperaturen mens du er i ro, umiddelbart etter å ha våknet opp. Den gjennomsnittlige kvinnens basal kroppstemperatur er 96-98 grader F. Under og etter eggløsning, er den gjennomsnittlige kvinnens basal kroppstemperatur mellom 97 og 99 grader F. Endringen kan skje gradvis eller plutselig, og kan være en topp i temperaturen så lite som 0,4 grader. På grunn av dette, er en spesiell termometer anbefalt for de som ønsker å spore basal kroppstemperatur.

Nedre magesmerter

Omtrent en femtedel av kvinnene kan føle eggløsning i form av nedre del av magen ubehag. Dette ubehaget kan variere fra en liten stikkende smerte, følelsen som en trakk muskel eller en smertefull verkende følelse. Denne tilstanden, som kalles "mittelschmerz," kan vare alt fra noen minutter til noen timer.

Misforståelse

Mens du er mer sannsynlig å bli gravid i løpet av dine mest fruktbare dager, er det fullt mulig å bli gravid når som helst i syklusen din, spesielt hvis du har inkonsistente menstruasjon. Mens en kvinnes egg kan overleve ubefruktet for bare en dag etter å ha nådd livmoren, kan sædcellene leve i en kvinnes kropp for ca seks dager, noe som gjør unnfangelse mulig selv om ubeskyttet sex ikke er engasjert i løpet av en kvinnes mest fruktbare dagene. Mens metodene skissert er utmerket for å prøve å unnfange et barn, de er ikke et effektivt middel for prevensjon.

Hvordan bestille en X-ray for skoliose

Skoliose er en medisinsk tilstand der ryggraden kurver. Ryggen av noen med skoliose kan enten kurve frem og tilbake i en S-form eller ser mer ut som bokstaven "C". En buet ryggraden kan føre til andre helseproblemer som kroppen som ønsker å vippe eller lene seg til den ene siden. Alvorlige tilfeller kan også føre til problemer med å puste og føre til smerter. Det er viktig at barn blir regelmessig kontrollert av legen sin for skoliose. Som med enhver medisinsk tilstand, kan tidlig diagnose og behandling bety en verden av forskjell i den generelle helsen utsiktene.

Hvordan bestille en X-ray for skoliose

•  Sett opp en avtale med en lege.

Be legen for å sjekke ryggraden for skoliose.

Be om en x-ray av ryggraden for å bekrefte eller avkrefte eventuelle mistanker om skoliose er til stede. En sertifisert x-ray tekniker vil forvalte x-stråler. X-stråler kan tas på legens kontor eller du kan bli sendt til en radiologisk avdeling eller senter. Vanligvis to røntgenbilder vil bli tatt av ryggraden, en fra baksiden og en annen fra en side-visning.

Har røntgen leses av en radiolog. Radiolog vil avgjøre hvorvidt du har skoliose og rapportere tilbake til helsepersonell.

Lytt til resultatene som tolkes av legen på en oppfølging avtale eller via telefon varsling.

Følg noen behandling selvfølgelig satt opp av din lege hvis det bestemmes at du har skoliose.

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid


Innenfor skjeden det finnes gode og dårlige bakterier. Normalt de gode bakteriene (lactobacill) er dominerende og holde den dårlige fra å ta over. Av og til, de dårlige bakteriene overgår det gode og bakteriell vaginose utvikler. Dette kan skje ofte i løpet av svangerskapet. Den nåværende medisinsk behandling etter innebærer antibiotika regime som har blitt ansett som trygge i kliniske studier, ifølge American Academy of Family Physicians. Selv om ikke alltid en kur, kan bakteriell vaginose symptomer også bli behandlet naturlig med følgende metoder.

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid

•  Spis 8 gram vanlig yoghurt daglig. Yoghurt hjelper kontrollere bakterier i kroppen, inkludert i skjeden. Sørg for at yoghurt inneholder "acidophilus" eller "levende kulturer" for å være effektive. Unngå yoghurt høy i tilsatt sukker, som sukker kan forverre gjær vekst.

Drikk ren tranebærjuice ofte hele dagen. Friske tyttebær har antibiotiske egenskaper og bekjempe infeksjoner. Se etter 100% tranebærjuice uten tilsatt sukker.

Bratt en tepose i varmt vann i fem minutter. Deretter plasserer den i fryseren for raskt å kjøle seg ned. Når det er kaldt, legg det på de ytre kjønnsorganer for å lindre kløe assosiert med bakteriell vaginose.

Ta en Lactobacillus supplement daglig. Lactobacillus er gode bakterier som bidrar til å regulere de dårlige bakteriene i kroppen. Disse kosttilskudd er tilgjengelig i de fleste apotek, narkotika og varehusene.

Sug sterile gasbind pads i isvann. Vri putene ut og plassere dem på den ytre genital regionen. Dette vil lindre smerte, kløe og ubehag som følger med bakteriell vaginose.

Ta prenatal vitaminer og spise sunn mat for å holde kroppens vitaminer og mineraler i kø. Unngå mat som inneholder mye sukker, for eksempel bearbeidet mat og alkohol, da disse kan utløse et utbrudd eller en bakteriell vaginose infeksjon.

Unngå stramme undertøy og vaske alle undertøy grundig i varmt vann. Løsere undertøy vil bidra til å forhindre smitte fra start. Og, å sørge for at undertøyet er fri for bakterier vil hindre at det sprer seg.

Hint

  • Diskuter alle de ovennevnte tiltak med din gynekolog hvis du er gravid. Bakteriell vaginose under svangerskapet må overvåkes nøye slik at det ikke fører til prematur fødsel.
  • Aldri avbryte en anti-biotiske uten å rådføre deg med lege først.

Juvenile Thoracic skoliose Behandlinger

Scoliosis er beskrevet som en sideveis krumning i ryggraden. Juvenile thorax skoliose er en type skoliose oppstår vanligvis fra fire år til starten av puberteten, 10 eller 11 år for jenter og 12 år for gutter. Barn som er diagnostisert med denne tilstanden utgjør 8-21 prosent av befolkningen av personer med klinisk skoliose enhet.

Behandling

Juvenile thorax skoliose tilfeller krever behandling for å korrigere eller hindre at tilstanden forverres. Pasienter med mindre enn 25-graders kurve vanligvis ikke krever behandling, men legene vanligvis anbefaler behandling for å hindre alvorlige helsemessige konsekvenser i fremtiden.

Bukseseler

Pasienten kan bli bedt om å bære en spenne 16 eller flere timer i døgnet for å gi 90 prosent garanti for at tilstanden ikke vil bli verre.

Kirurgi

Kirurgi er anbefalt til pasienter som allerede har en betydelig misdannelse. Korrigerende operasjoner er gjort for å utsette lateral spinal kurver for opp til 50 grader og redusere smerte og mulige komplikasjoner.

Fysioterapi og Rehabilitering

Fysioterapi er avgjørende for pasientens utvinning fra kirurgi. Visse rehabiliteringsøvelser kan gjøres for å understøtte pasientens fysiske og følelsesmessige utvinning.

Alternative behandlinger

Varierte kombinasjoner av treningsbaserte mobiliserings terapi har forbedret en rekke juvenile thorax skoliose tilfeller. Pasienter som ikke ønsker kirurgi vil bruke denne form for alternativ behandling.

Skoliose & Hip Pain

Skoliose består av en unormal lateral krumning av ryggraden av 11 grader eller mer, oppstår vanligvis diagnosen i ungdomsårene. Skoliose rettet primært kvinner.

Identifikasjon

Skoliose er definert som en hip uforholdsmessig høyere enn den andre som forårsaker smerter når han går eller står i lange perioder av gangen. Lider også oppleve smerter på toppen av kurven der ryggraden kurver ut mest. Denne smerten resultater på grunn av leddbånd som strekker seg på grunn av den ekstreme krumning av ryggraden, melder Omsorg Medical.com.

Funksjoner

Ligament slapphet, der ligament er for løs, ofte resulterer i smerter og ubehag.

Effekter

Ifølge American Association of Orthopaedic Surgeons, hip bursitt ofte utvikler med skoliose. Betennelse i gelé som sekker som kalles den bursa, som ligger i hele kroppen i kne, hofte, hæler, skulder og albue, kan resultere i bursitt. Når bursa blir betent, kan de ikke effektivt tjene som en pute mellom bløtvev og bein heller ikke kan de redusere friksjonen mellom bein og gliding muskler. Dette resulterer i smerte.

Potensiell

Din bursitt hoftesmerter kan reise på utsiden av låret.

The Sensation

Hip bursitt smerter i utgangspunktet føles intens og skarp, og deretter blir verkende.