Digidexo.com

Floater i øyet

Hvordan behandle Floater i øyet

En floater er en liten del av membranen som flyter fritt i glasslegemet væske på øyet. Rusk kaster en skygge på netthinnen og kan vises som en mørk flekk i synsfeltet. De fleste flytere er mindre, selv om de kan være distraherende i begynnelsen, og de vanligvis ikke forårsake store synsforstyrrelser. Hvis floaters er mange eller plagsomme, kan du søke kirurgisk behandling. De eldre og folk som har grå stær eller andre øyesykdommer er blant de mest sannsynlige til å utvikle floaters i øyet.

Hvordan behandle Floater i øyet

•  Besøk din øyelege hvis du opplever flekker eller spetter i tråd med visjonen eller andre forstyrrelser som påvirker din evne til å se. Øyet lege vil undersøke øynene dine til å være sikker på at netthinnen og synsnerven er sunt.

gjennomgå en vitrektomi å behandle flytere som i vesentlig grad påvirke ditt syn. The National Eye Institute forklarer at en vitrektomi fremgangsmåten fjerner glasslegemet gel fra i øyet. Flytere i øyet er suges bort med annet rusk, og glasslegemet væske er erstattet med en saltoppløsning.

Tenk minimalt invasive laser behandlinger for å fjerne flytere i øyet. Laser kirurgi for å fjerne flytere er et kontroversielt tema blant øye leger; bare et lite antall av øyeleger i USA utføre laser kirurgi for å fjerne flytere. Prosedyren er lav risiko, men ifølge American Academy of Ophthalmology, for folk flest flytere ikke rettferdiggjøre risikoen for laserbehandling.

Følg en antioksidant-rikt kosthold for å fremme øyehelse. National Eye Institute Age-Related Eye Disease Study (AREDS) fant at folk som tok vitamin C og E og mineralene sink og kobber hadde mindre risiko for å utvikle avansert macula degenerasjon, en form for øyesykdom. Selv om AREDS formulering av kosttilskudd ikke ble spesielt utviklet for å behandle floaters i øyet, tar vitaminer for å holde øyne og glasslegemet væske sunt kan være gunstig for din generelle velvære.

Hint

  • Diskuter din bruk av kosttilskudd med øye lege og primærlegen før du starter en diett.
  • Hvis du har en flyteelementet og også se lysglimt eller glorier rundt lys, er det avgjørende å ha øynene sjekket umiddelbart. Disse symptomene kan tyde på netthinneavløsning, en tilstand der netthinnen trekker vekk fra næringsrikt område på baksiden av øyet. Ubehandlet netthinneavløsning kan føre til et permanent tap av synet ditt.

Hva kan gjøres Om Alvorlig Floater i øyet?

Øye floaters presentere seg selv som skygger eller mørke flekker som krysser synsfeltet, mest spesielt merk etter flytting til et mørkere område. De kan være assosiert med plutselige lysglimt som kan selv bli sett når øynene er lukket. Eye flytere er forårsaket av innskudd eller lommer av kondens i glasslegemet. De kan påvirke ett eller begge øyne. Og mens de kan være harmløse, kan de også være en indikasjon på mer alvorlige forhold, inkludert betennelse eller en svekkelse av netthinnen tilkobling.

Hjem rettsmidler for å bekjempe øye floaters

Det beste er selvfølgelig å unngå øye floaters med generell øye helsetjenester. Trene øynene, rulle dem i alle retninger, frem og tilbake, opp og ned, og i sirkulære retninger kan bidra til å holde glasslegemet klart. I tillegg øye leger anbefaler et sunt kosthold med antioksidantrike matvarer, for eksempel mørke, grønne grønnsaker og sitrusfrukter. Omega-3 fettsyrer er også antatt å være gunstig for generell øyehelse. For urte Apparatet, melk tistel ekstrakt hjelpe.

Over tid vil de fleste øye floaters avta eller forsvinne som rusk forårsaker floater bryter opp eller absorberes. Eye flytere kan også skifte, å flytte et mindre irriterende. Og, for noen, vil hjernen tilpasse seg og begynner å ignorere flytere.

Medisinske behandlinger

Det er for øyeblikket ingen øyedråper eller enkle prosedyrer for å håndtere øye flytere. Et par av kirurgiske prosedyrer er mulig, men medisinske eksperter forskjellig på sine meninger om hvor verdifull eller effektiv disse prosedyrene er. Siden problemet oppstår i glasslegemet, er det en fremgangsmåte som brukes til å behandle øye flytere kalt en vitrektomi, der glasslegemet blir fjernet kirurgisk. Prosedyren innebærer mange snitt og er vanligvis reservert for saker som involverer store mengder ikke-clearing blod eller provoserende rusk. Den fjernes glasslegemet er erstattet med et kunstig gel.

Noen øyeleger vil utføre laser kirurgi for å ødelegge øye flytere. Operasjonen er gjort på en polikliniske basis med liten eller ingen utvinning tid. Lasere brukes til å bryte opp rusk og fjerne det. Som med alle kirurgi, er det risiko. Risiko kan omfatte en frittliggende netthinnen.

Slik Clear Eye floaties

Slik Clear Eye floaties


Eye floaties er klumper av rusk som flyter rundt i glasslegemekaviteten av øyet. De kastet en skygge på netthinnen som viser seg som en floatie når du ser på en slett overflate eller bakgrunn. Når du beveger øyet, vil de synes å bevege seg med ditt synsfelt. Selv om de er normale, kan de være ganske irriterende. De fleste lærer å leve med dem, men hvis de forårsaker problemer for deg, det er skritt du kan ta for å fjerne dem.

Slik Clear Eye floaties

•  Ta et kosttilskudd med et rykte for å rydde øye floaties. Selv om det ikke er FDA-godkjente medisiner til klare øye floaties tyder anekdotiske bevis for at enkelte kosttilskudd kan hjelpe. The Eye Care Basics nettstedet sier at taurin kan hjelpe kroppen eliminere avfall i øynene, mens Gingko, blåbær og lysin alle fremme riktig blodtilførselen til øynene 'blodkar. Vitamin A, kan magnesium og selen alle forbedre øye helse, inkludert bekjempelse floaties.

Bruk en mikrostrøm stimulator for å stimulere de riktige akupunkturpunkter. Eye Care Basics sier punktene for å stimulere for å fjerne øye floaties er Tai Young, BL1, KI6, LV3, LV14, og LI4. En stimulator maskin med instruksjoner kan kjøpes online.

gjennomgå LASIK øye kirurgi. Hvis du har øye floaties og er også nærsynt eller har en annen visjon problem som kan behandles med LASIK, kan du være i stand til å løse begge problemene samtidig. Eye Care Basics sier at mange mennesker som har ustekt LASIK for visjonen riktig har også oppdaget at deres øye floaties ble redusert.

gjennomgå en vitrektomi. Dette er en kirurgisk prosedyre hvor legen gjør små snitt i øyet. Han bruker da mikrokirurgi redskaper for å tømme ut blod og rusk og fjern eventuell arrvev som kan være til stede i øyet. Imidlertid er denne prosedyren vanligvis ikke gjort nettopp for å fjerne øye floaties. Det primære formålet er å fikse en frittliggende netthinnen.

Hint

  • Selv om øyet floaties er vanligvis ufarlige, i sjeldne tilfeller kan de være et tegn på en mer alvorlig underliggende tilstand. Hvis de er spesielt plagsomme eller du merker en plutselig økning i sine tall, diskutere problemet med legen din. Ved behov kan hun undersøke mer grundig for å forsikre deg om din generelle helse er fint og anbefaler behandlingstilbud.

Eye Floater Cures

Eye flytere er definert som grå eller svarte prikker eller strenger som synes å drive rundt når du beveger øynene. De fleste flytere er brakt på når aldersrelaterte endringer gjøre øyet mer væske og små fibre delta sammen og flyte rundt øyet hulrom. Flyteelementet kommer fra en skygge på netthinnen. Oftest floaters er mer en plage enn noe å bekymre seg for.

Hvem får Floater

Som vi alder, våre øyne blir mer utsatt for å endre. Selv om folk over førti er mest sannsynlig å utvikle flytere, er alder ikke den eneste faktoren for sitt utseende. Hvis du opplever øye traumer eller har hatt grå stær operasjon, kan disse endringene i glasslegemet kammer i øyet føre til at du ser mer floater. En annen vanlig tilstand, nær-sightedness, kan også føre dem. Andre risikofaktorer inkluderer betennelse i øyet eller diabetisk retinopati.

Når å se din lege

Det er viktig å erkjenne at nesten alle ser flytere. Men hvis du plutselig oppleve mange nye flytere og blinkende lys i sidesynet, er det viktig at du ringer en øyelege umiddelbart. Selv om det vil være noen smerte involvert, kan disse symptomene være tegn på en rift i netthinnen eller en netthinneavløsning. Hvis ikke behandles, kan disse forholdene føre til permanent skade på syn og blindhet. Det er viktig å oppsøke lege så snart som mulig fordi selv venter noen dager kan føre til alvorlige synsproblemer.

Behandling

I de fleste tilfeller er det ingen helbredelse eller behandling av flytere. Men hvis floaters forstyrre synet ditt, kan legen anbefale at du gjennomgå en prosedyre hvor glasslegemet trekkes fra øyet via en liten, hul nål. Øyelege vil da erstatte den fjernet glasslegemet med en løsning laget av saltvann. Denne prosedyren er risikabelt fordi det kan indusere grå stær eller netthinneavløsning og ikke alltid fjerne alle flytere.

Hva er årsaken til flytere i øyet?

Hva er årsaken til flytere i øyet?


De kan dukke opp ut av ingenting, de flytere som plutselig dukker opp foran øynene dine. Egentlig floaters er ikke foran våre øyne, som det ser ut, men flyter inne i øyet, i henhold til Eye-floaters.com. Det vi ser er skygger som floaters kastet på netthinnen. Netthinnen er på baksiden av øyet og er nerve sjikt. Den registrerer lys og gjør oss i stand til å se.

Felles blant eldre mennesker

Eye flytere ser ut som svart eller grå flekker, strenger eller spindelvev som flyter om når du beveger øynene. Flytere er vanlig blant eldre mennesker fordi de er aldersrelatert. De resultere når glasslegemet stoffet i våre øyne blir mer flytende.

Glass

Ifølge Mayo Clinic, er glasslegemet stoffet som bidrar til å holde den runde formen av et øye. Fine fiber, av millioner, er sammenvevd i glasslegemet. Disse fibrene er festet til netthinnen. Ettersom vi blir eldre, delvis flytende glasslegemet. Når dette skjer, trekker stoffet bort fra den indre vegg av netthinnen og selv krymper. Når glasslegemet sags og krymper, bunter det opp og får trevlet, og biter av Raset resultater i flytere som blokkerer lyset som passerer gjennom våre øyne, kaste skygger på netthinnen. Hvis du ser lysglimt, betyr dette at fibrene rykke på netthinnen.

Regnbuehinnebetennelse

Eye flytere kan være et symptom på regnbuehinnebetennelse, ifølge Regionalmedicalclinic.com. Regnbuehinnebetennelse er betennelse i det midterste laget av øyet, som kalles uvea. Iris er den fargede delen av øyet. Det ligger bak hornhinnen, som er gjennomsiktig. Behandling kan inkludere øyedråper eller steroid medisiner.

Betraktninger

Dr. Chan Lowe av Doctorslounge.com sier at å få en og annen floater ikke er grunn til bekymring; imidlertid kan vedvarende flytere indikerer at et annet problem er til stede. Hvis det er problemer med netthinnen, kan dette føre til flytere til å dukke opp. Flytere kan også være en indikasjon på en ventende hodepine. Flytere er også assosiert med høyt blodtrykk.

Når du kontakter lege

Hvis du har flytere som vises plutselig og du oppdager tap av sidesyn, se øynene lege umiddelbart. Du trenger å vite om din netthinnen er revet. Mesteparten av tiden, flytere er harmløse, men de kan være svært irriterende, spesielt når du prøver å lese. Lowe råder ser opp og deretter se ned for å flytte floaters ut av veien.

Hva er flytere i netthinnen i øyet?

Flytere er en vanlig øyelidelse som kan påvirke synet. Contrary to popular belief, floaters do not occur in the eye's retina (the back of the eye responsible for processing visual images and sending them to the brain), but do affect how the retina functions and processes images.

Betydning

Selv flytere er svært vanlig og som regel ufarlig og flyktig, kan de være et tegn på en mer alvorlig øyelidelse. Flere flytere er et symptom på en frittliggende netthinnen, som, hvis den ikke behandles raskt og effektivt, kan føre til permanent synstap.

Funksjoner

Flytere er "pelsdotter" eller prikker i synsfeltet som kommer i ulike former og intensiteter. Disse flekker blir forskyves vev som "flyter" i øyets glass gel og er visuelt behandlet som grå figurer sperrer fullstendig syn når lys passerer gjennom den foran øyet tilbake til netthinnen.

Årsaker

Forskyves vev i øyet er ofte forårsaket av naturlig aldring, som gel i øyet begynner å bli flytende, men kan også skyldes skade på øyet eller hode, øyekirurgi, et annet øye abnormalitet, eller en hvilken som helst endring i cellemateriale forårsaket av blødning eller betennelse.

Symptomer

Flytere kan oppstå i ett eller begge øyne, og kan variere i form som flekker, buede linjer, Os, Cs, eller gren-type figurer. Linjene og former kan være tykk eller tynn og kan opptre som en enkelt isolert floater eller hundrevis. De fleste rapporterer flytere som regn, mørke og grå.

Når floaters er et medisinsk nødstilfelle

Alle flytere bør bestemmes ufarlig av en øyelege. En dusj av flytere og flekker ledsaget av lys blinker er nødhjelp som begge er tegn på netthinneavløsning, noe som kan resultere i synshemning eller tap hvis den ikke behandles raskt.

Behandling

De fleste flytere trenger ikke behandling fordi de vil avta på egen hånd, ifølge Dr. Andrew A. Dahl rapport om flytere for MedicineNet.com, som også sier at det er ingen medisiner eller øyedråper tilgjengelig for behandling. Men noen flytere ødeleggende slik at pasienter kan gjennomgå laser kirurgi eller vitrektomi for korreksjon.

Hvordan bli kvitt av floaties

Hvordan bli kvitt av floaties


Eye flytere (floaties) oppstår når fibre i øyet bli synlig for deg og forstyrre synet ditt. MedicineNet.com rapporterer de oftest forekomme som følge av aldersrelaterte forandringer i glasslegemet, gelé-aktig substans av øyeeplet. Andre årsaker kan være øye traumer, konsekvenser av katarakt kirurgi, øyebetennelse og diabetisk retinopati.

Hvordan bli kvitt av floaties

Behandling av øye floaters

•  Ta kontakt med din lege. Han kan vurdere øynene dine til å bestemme den beste strategien for å håndtere floaties. Mayo Clinic.com rapporterer at øye floaters noen ganger indikere et medisinsk nødstilfelle, som består av en netthinnerift eller løsrivelse. Siden denne tilstanden kan føre til permanent blindhet, er det alltid viktig å ha en medisinsk vurdering hvis du utvikler øye flytere.

Praksis avspenningsteknikker. Medisin Net hjemmeside heter det at de fleste tilfeller av øye floaters behandles best ved å lære å ignorere dem. Utvikling avslapping ferdigheter kan hjelpe deg i å tilpasse seg raskt til de flytere.

Følg legens retninger. Hvis en betennelse er årsaken til øye flytere, kan en anti-inflammatorisk medikament være alt som er nødvendig. Men hvis din lege antyder kirurgi for å fjerne flytere, søke en ny mening. Den operasjoner, laser eller victrectomy (fjerning av inflammatorisk materiale), utgjøre betydelige risikoer for øyet og visjon, ifølge Medicine Net.

"Stirre på månen." Bruke fem minutter om dagen stirrer på månen. Floaters.com rapporterer dette som en mulig, men uforklarlige, hjelp i arbeidet med øye flytere. Ingen forskning støtter dette, men det kan ikke skade.

Praksis forebygging. Floaters.com sterkt fraråder å gni øynene eller ligge med ansiktet ned. Disse to aktivitetene kan forverre eller forårsake flytere. Din generelle helse påvirker øynene dine. Derfor, spise et sunt, balansert kosthold og trene regelmessig er floater-forebyggende verktøy.

Eye Floater og avspenningsteknikk

Eye Floater og avspenningsteknikk


Øye floaters er naturlige deler av aldring, men det gjør dem ikke mindre frustrerende. Alvorlig flytere kan hindre deg visjon og presentere en alvorlig fare mens du kjører. Medisin og kirurgi kan gjøre lite for å lindre denne byrden. Spesielle avspenningsteknikker kan redusere alvorlighetsgraden av øye floaters, men dette krever vedvarende satsing på disse teknikkene. Noen teknikker er mer passende for ditt hjem mens andre kan gjøres gjennom hele dagen på jobb. Yoga er en annen nyttig metode som du kan bruke for å slappe av i kroppen og øynene dine.

Bruksanvisning

•  Slapp av øynene etter hvert lengre fokus og konsentrasjon. Øyeplager kan øke alvorlighetsgraden og regularitet for øyet floater observasjon. Etter en lengre periode med øynene, lukk øynene og sitte i en avslappet stilling. Slappe av dine muskler, spesielt de som ligger i ansiktet. Stopp i denne posisjonen til du føler belastningen på øynene dine slappe av. Hvis du har problemer med å slappe av, fokusere på et minne eller et bilde i tankene dine. Velg et bilde som du finner avslappende eller hyggelig.

Sug en vask klut i varmt vann. Plasser klut over øynene og sitte eller ligge i en avslappet stilling. Massere templer forsiktig til du føler deg avslappet. Utføre denne øvelsen når du har tid, eller når du føler deg spesielt stresset. Hvis du gjør dette hver morgen og kveld, kan du redusere forekomsten av øye floaters i løpet av dagen.

Hold en penn eller blyant på en armlengdes avstand unna ansiktet. Fokusere øynene på slutten pennen og sakte bringe den nærmere ansiktet ditt, refokusering øynene når den beveger seg. Hastighet er ikke viktig. Flytt med en hastighet som du synes er behagelig. Gjør dette i tretti sekunder til et minutt og slappe av øynene dine. Du kan utføre denne øvelsen i løpet av dagen når du har noen ekstra sekunder mellom arbeidsprosjekter.

Fokuser syn på et punkt i en fjern veggen eller i taket over deg. Rotere øynene dine i et sirkulært mønster for 15-30 sekunder i hver retning. Hold øynene åpne gjennom hele øvelsen og for full sirkulær bevegelse. Hvis jobben krever bevegelse, kan du utføre dette mens du går gjennom kontoret eller riding på heisen som du endrer etasjer. Hvis jobben din krever at du står i en posisjon for lengre perioder, vil taket eller fjernt-vegg teknikken fungerer bra for din situasjon.

Snakk med din Yoga instruktør om bestemte posisjoner og øye avspenningsøvelser. De har stillinger som kan hjelpe slappe øynene og redusere utholdenhet av øyet flytere.

Tips og advarsler

  • Redusere øye floaters tar tid. Disse teknikkene krever jevnlig bruk og engasjement for å lykkes.

Hvordan bruke en Float Spa

Hvordan bruke en Float Spa


Flytende er en terapeutisk behandling for å redusere stress, øke velvære og redusere muskel og leddsmerter. Spaet består av et bad stort nok for en person og er ca 10 til 12 inches dyp. Hver private spa bruker 800 til 1000 pounds av Epsom salt oppløst i vannet for å gi en tett vannløsning som holder deg oppe under økten.

Bruksanvisning

•  Ta en dusj og skylle eller vaske håret og kroppen. De fleste float spas har privat dusj festet til hver float rom for privatliv. Rensing kroppen varmer huden din før du får i kroppstemperatur spa og fjerner alle skitt, oljer eller bakterier fra kroppen din.

Rull ørepropper i hendene for å varme dem opp og forme dem til kuler. Trykk på en plugg i hvert øre, noe som gjør at øregangen er tettet før vi går i spa. Dette holder saltvann fra å komme inn ørene og forårsaker kløe og tørrhet når det blir krystallisert.

Fyll den lille fatet med klart vann og suge bomull pads innsiden. Plasser denne retten på hylle av spa, innen armlengdes avstand. Hvis noen av saltvann siver inn i øyet ditt, vil du ønsker å tørke forsiktig øyet med bomullsdott for å fjerne salt og holde øynene fra å brenne.

Trinn til flyte spa og lette selv inn i en hvilestilling. Lå hele veien tilbake, plassere hodet i vannet, og la vannet holde deg suspendert. Slapp av alle muskler og ta noen dype åndedrag. La tankene dine å vandre eller ta hensyn til hva som skjer i ditt sinn, kropp og ånd i løpet av denne opplevelsen.

Lå urørlig i vannet og unngå å spenne muskler for å prøve å holde hodet opp av vannet. Tettheten av saltvann vil holde hodet over vannet, og du vil finne det er tøft å presse kroppen ned til bunnen av boblebadet, selv om du ville.

Sett deg opp og ta tak i den siden av spa når tiden er ute. Du bør føle at du våknet fra en lang og avslappende søvn eller ferdig med en avslappende massasje. Nøye gå ut av spa og gå inn i dusjen. Rense kroppen og hår, vasking og skylling av Epsom salt.

Tips og advarsler

  • Gni et tynt lag med vaselin på noen riper eller hangnails. Dette vil bidra til å holde saltvann fra å komme inn og brenne dine sår.
  • Besøk en dupp spa hvis du har kroniske smertetilstander, leddgikt, muskel- og skjelettplager, hjerte-problemer, depresjon eller fordøyelses forhold. Forskerne fant flotasjon terapi å være gunstig for mange mennesker med slike forhold.
  • Sjekk med en lege før du besøker en dupp spa hvis du blir behandlet for en kronisk tilstand, eller hvis du tror flytende kan forstyrre noen av de aktuelle forhold eller behandlinger.
  • Ikke gå til en float spa hvis du har en smittsom sykdom, åpne sår, inkontinens eller hvis du er i første trimester av svangerskapet eller har en høy-risiko svangerskap.

Hva er årsakene til forhøyet LDL kolesterol?

Hva er årsakene til forhøyet LDL kolesterol?


Å vite hva kolesterolnivået er og opprettholde sunne nivåer vil bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Noen årsaker til økte nivåer av kolesterol er ikke alltid innenfor din kontroll, mens andre er et direkte resultat av livsstil valg. Det finnes to typer kolesterol at din helse-omsorg leverandøren vil teste for: HDL, eller high-density lipoproteiner, og ldls, eller low-density lipoproteiner. HDL regnes som "gode" kolesterolet, fordi de oppfordrer kroppen til å skille ut kolesterol. Ldls regnes som "dårlige" kolesterolet, fordi de oppfordrer kroppen til å lagre den. Målet er å heve ditt nivå av HDL og lavere nivåer av LDL. Det hjelper å forstå hva som forårsaker en forhøyet LDL kolesterolnivået.

Identifikasjon

Å ha et høyt kolesterolnivå øker risikoen for hjertesykdom og slag. Kolesterolnivået på 200 mg / dL eller høyere regnes som for høyt. Hvis din totale kolesterolnivået er 240 mg / dL eller høyere, blir du vurdert til meget høy risiko. For kolesterol å komme til cellene, de trenger å bli transportert av ldls. Når nivået av LDL er høy, kan det binde med fett og bygge opp i blodårene og tette blodårene dine. Dette reduserer blodstrømmen, og øker sjansen for plakk sprekker. En blodpropp kan danne og blokkere blodstrømmen til hjertet eller hjernen og forårsake et hjerteinfarkt eller hjerneslag. Ditt ideelle LDL nivået avhenger av din risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Hvis du er på svært høy risiko, kan målet være mindre enn 70. Hvis du har høy risiko, er målet ditt mindre enn 100. Hvis du er på moderat risiko, er målet ditt mindre enn 130. Hvis du er på lav risiko , er målet ditt mindre enn 160.

Diet

Kolesterol er produsert av kroppen din og er også funnet i maten du spiser. Spise mat høy i mettet fett og kolesterol vil øke nivåene av totalkolesterol og dine nivåer av LDL. Det er viktig å lese mat etiketter, som selv matvarer oppført som "helt naturlig" eller "lavt fett" kan inneholde stoffer som øker kolesterolnivået. Foods høy i mettet fett omfatter lever, pølse, Bologna, salami og pølser. Disse kan alle heve LDL nivåer. Helmelk, ost og andre meieriprodukter er ikke gode valg, heller. Du trenger å se inntaket av vegetabilske oljer laget av kokos, palme og kakao.

Røyking

Ifølge American Heart Association, røyking kan senke nivået av HDL, det gode kolesterolet. Røyking gjør det også vanskeligere å trene og få nok fysisk aktivitet. Regelmessig trening er et viktig skritt i å senke LDL nivåer. The American Heart Association sier at når du slutter å røyke, er risikoen for hjertesykdom og slag halvert etter røykeslutt for bare ett år. Din risiko fortsetter å synke før det er så lite som en nonsmoker risiko.

Inaktivitet og fedme

Å være fysisk inaktive kan spille en rolle i å øke nivået av LDL kolesterol. Når du deltar i kardiovaskulær trening, stimulerer du kroppen din til å svare ved å gi mer blod og oksygen til å dekke kroppens behov. Dette bidrar til å gjøre ditt hjerte sterk og holder blodårene dine klart. Å være inaktive kan føre til overvekt. som også øker din risiko. Å være overvektig kan øke triglyserider, lavere HDL og heve LDL nivåer.

Genetikk

Å ha en familiehistorie med høyt kolesterol øker risikoen. Å vite den medisinske historien til dine foreldre, besteforeldre og andre familiemedlemmer vil hjelpe deg å vite risikoen. Studier av American Heart Association viser at fatty buildup i arteriene kan begynne i barndommen og føre til høyere kolesterolnivået i blodet. Dette blir utført i voksen. Å vite denne informasjonen vil tillate deg å velge sunnere livsstil for å motvirke genetisk predisposisjon for høyt kolesterol. I tillegg er det sjeldne lipid lidelse sykdommer som kan bli arvet. Disse forholdene kan føre til høyt total kolesterol, lav HDL og høye triglyserider.

Hva gjør en forhøyet PSA Angi?

PSA er et akronym for "prostata spesifikt antigen," et protein som produseres av prostatakjertelen som deretter utskilt i blodet. En frisk prostata utskiller normale PSA-nivåer av 0,0 til 4,0 nanogram per milliliter (PSA ng / ml) i blod. En irritert, skadet eller syke prostata vil utsondre høyere nivåer. En PSA-test kan avgjøre og oppdage om det er en abnormitet som påvirker prostata.

Kreft Testing

En PSA-test er en blodprøve tatt for å bestemme nivået av PSA i blodet. Kreftceller skiller ut et høyt nivå av PSA derfor en forhøyet PSA avlesning kan foreslå muligheten for kreft i prostata. Men det er andre godartet (noncancerous) prostata forhold som kan føre til en forhøyet PSA lesing også.

Andre årsaker til en forhøyet PSA

En urinveisinfeksjon kan irritere prostata og forårsake en forhøyet PSA. Prostatitt - som er en infeksjon i prostata - steiner i prostata, nylig prostata kirurgi, aldring og godartet forstørrelse av prostata er alle mulige årsaker til en forhøyet PSA lesing.

Diskutere Din Forhøyet PSA

Diskutere resultatene av en forhøyet PSA leser med helsepersonell. Hvis det ikke er noen tegn på kreft, gjenta PSA tester og en DRE vil gjøres for å overvåke og observere for eventuelle ytterligere endringer. Hvis en DRE avslører tegn på en tumor, vil ytterligere testing gjøres. Disse testene kan omfatte en urinanalyse for å se etter en urinveisinfeksjon eller tilstedeværelse av blod, en transrectal ultralyd, røntgenstråler, cystoskopi eller en biopsi av prostata.

Raising PSA nivåer etter Prostate Cancer Treatment

En stigende PSA nivå av en pasient som har hatt behandling for prostatakreft bør diskuteres med legen din. Legen vil vurdere, vurdere og trend pasientens PSA resultater over en periode. I tillegg vil andre testresultater holdes. Hvis det er en unormal DRE resultat, en positiv prostatabiopsi resultat eller en unormal computertomografi, kan rask anbefalinger for videre behandling følge.

Andre PSA Readings og hva de betyr

Menn hvis PSA nivået er hevet til 10,0 ng / ml er en høy risiko for prostatakreft. Ifølge American Cancer Society (ACS) disse mennene har mer enn en 67-prosent sjanse for å bukke under for prostatakreft. PSA-avlesninger på 4,0 ng / ml og 10,0 ng / ml er ansett å være i "grå-sone."

Årsaker til forhøyet bilirubin

Hva er Bilirubin?

Bilirubin er et biprodukt av prosessen hvor hemoglobin er et protein i de røde blodcellene brytes ned. Leveren er ansvarlig for å fjerne bilirubin i blodet, derfor når nivåene er forhøyet, kan det være tegn på leversykdom. Tegn på forhøyede nivåer av bilirubin inkludere gulfarging av huden, mørk urin, oppkast, magesmerter, eller kronisk utmattelse.

Forhøyede nivåer hos nyfødte

Gulsott er en vanlig lidelse som oppstår hos nyfødte. En nyfødt leveren er ennå ikke fullt utviklet, derfor barnet ikke er i stand til å tilstrekkelig behandle de røde blodcellene som er produsert når han eller hun er født. Gulsott oppstår når bilirubin nivåene når 2,5 mg / dL eller høyere. Dette kan manifestere seg i babyens hud vises gul i fargen. Som ekstremt høye bilirubin-nivåer er assosiert med hjerne skade, er det viktig å søke medisinsk behandling for gulsott.

Blokkering av galleveier

Bile er biprodukt frigjøres i leveren som inneholder bilrubin samt kolesterol, gallesalter og andre avfallsprodukter. Hvis gallegangene er blokkert på grunn av årsaker som for eksempel gallestein, bukspyttkjertel eller gallegang svulster, cyster, betennelser, eller skade på grunn av kirurgi; bilirubin bygger seg opp i leveren og fører til økte nivåer.

Leversykdommer

Leversykdommer slik som cirrhose, noe som skyldes overdrevet alkoholforbruk, eller hepatitt, som påvirker leverfunksjonen. Begge disse lidelser bidrar til forhøyet bilirubin fordi disse lidelsene drepe av leverceller og føre til arrdannelse. Nedgangen i leverceller kan svekke leverfunksjon, noe som resulterer i økt bilirubin nivåer.

Arvet helsemessige lidelser

Noen genetiske lidelser påvirker leverens evne til å fungere skikkelig eller prosess bilirubin, som Crigler / Najjar syndrom, Erthroblastosis fetalis, og Gilbert sykdom. Mens hver påvirker leveren på ulike måter, som alle involverer manglende evne til å bryte ned bilirubin i kroppen, økende nivåer.

Hva er årsakene til en forhøyet urinsyre nivå?

Ifølge University of Michigan Health System, årsaker til en forhøyet urinsyre nivå inkluderer noen medisinske tilstander, noen stoffer og medisiner, for mye purin i kosten, eller hvor godt kroppen din blir kvitt overflødig urinsyre.

Hva er urinsyre?

Urinsyre former som kroppen bryter ned puriner. Puriner er organiske forbindelser som forekommer naturlig i menneskekroppen som en del av strukturen av gener. Mange matvarer, spesielt kjøtt, er høy i puriner. Selv om det normalt kroppen blir kvitt overflødig urinsyre i urinen, noen ganger kroppens urinsyre blir for høyt, kalles en tilstand hyperurikemi.

Medisinske tilstander

Nyresykdom eller nyreskade kan føre til en forhøyet urinsyre nivå. Andre årsaker er noen typer kreft (inkludert leukemi, lymfomer og multiple myelomer) eller kreftbehandlinger, hemolytisk anemi, sigdcelleanemi, eller hjertesvikt. Flere forhold som kan føre til høyt urinsyre er høyt alkoholforbruk, preeklampsi (en tilstand noen ganger oppleves av gravide kvinner), leversykdommer, fedme, psoriasis, og lav skjoldbrusk funksjon. Høye nivå av urinsyre kan også være forårsaket av sult, feilernæring, blyforgiftning, eller en sjelden arvelig gen lidelse kalt Lesch-Nyhan syndrom.

Narkotika

Narkotika eller medisiner som kan øke urinsyrenivået inkluderer noen diuretika (brukt i behandling av høyt blodtrykk og væskeansamlinger), vitamin C (askorbinsyre), lave doser av aspirin (75 til 100 mg daglig), niacin, den blodfortynnende medikament warfarin (for eksempel Coumadin), noen immunsuppressive legemidler, og noen legemidler som brukes til å behandle leukemi, lymfom, eller tuberkulose.

Puriner

Hvis du spiser for mange matvarer som er høy i puriner, kan kroppen din ikke være i stand til å kvitte seg med overflødig urinsyre. Matvarer med spesielt høye purine nivåer inkluderer innmat (lever, hjerne), rød og viltkjøtt, noen sjømat (sardiner, sild, kamskjell), og øl.

Individuelle forskjeller

Noen menneskers kropper bare produserer for mye eller ikke kan kvitte seg med nok urinsyre.

Hvordan behandle forhøyet bilirubin

Hvordan behandle forhøyet bilirubin


En forhøyet bilirubin nivå markerer et problem med leveren, det organ som renser kroppen for giftstoffer. En nyfødt leveren kan ikke være i stand til å behandle alle de gamle røde blodceller (bilirubin), og en gul skjær i huden utvikler seg. Utsette babyen for naturlig sollys var historisk hva som ble gjort for å forbedre tilstanden og er fortsatt anbefalt av noen hvis gulsott er mild. Nåværende behandlinger inkluderer lysbehandling, medikamentell behandling og blodoverføring.

Hvordan behandle forhøyet bilirubin

•  Vurdere usingg lysbehandling, den minst invasiv prosedyre. Denne behandlingen er administrert av en Bili-teppe, en enhet foreskrevet av en neonatolog eller barnelege. Utstyret består av en fiberoptikk-stoff, kabling og en boks som tjener som en lyskilde. Teppet plasseres på babyen, som fortrinnsvis er kledd bare i en bleie, slik at så mye av huden blir utsatt for teppet største overflateareal som mulig. Unngå å dekke barnets øyne med puten. Teppet kan bæres under klærne om nødvendig.

•  Vurder å behandle babyen med intravenøs immunglobulin. Immunoglobuliner produseres av de hvite blodlegemer til å bekjempe infeksjoner og auto-immune mangler og er blitt funnet effektive i behandling av hyperbilirubinemi. Denne prosedyren vil bli gjort i en klinisk setting under en lege retning.

Undersøke legemidler som fenobarbital, kolestyramin, agar og clofibrate. Fenobarbital er den mest brukte medikamentell behandling, men er ikke anbefalt dersom gulsott er akutt på grunn av saktevirkende natur stoffet. Kolestyramin og agar arbeider sammen og gjør bilirubin å feste til gallesyrer, som deretter utskilles. Clofibrate er en veldig lovende behandling på grunn av den lave forekomsten av bivirkninger og i kombinasjon med lysbehandling, reduserer symptomer på gulsott raskere enn lysbehandling alene.

Undersøke muligheten til blodoverføring, noe som kan være nødvendig hvis barnets gulsott er alvorlig. Denne prosedyren vil bli gjort i et sykehus. Babyens blod vil bli fullstendig transfundert (utvekslet) med en matchende blodtype.

Tegn på forhøyet kortisol

Tegn på forhøyet kortisol


Kortisol er et spesialisert kortikosteroid hormon produsert og generert av binyrene. Når under mye stress, produserer kroppen en større mengde cortisol å forberede seg "fight or flight" respons. Kortisol hjelpemidler i reduksjon av mange forskjellige typer betennelser, regulerer natrium i kroppen, øker korttidshukommelsen, og bidrar til å fjerne toksiner fra kroppen via leveren. En forhøyet kortisolnivået kan føre til en reduksjon i din generelle helse.

Hyppige infeksjoner

Et forhøyet nivå av kortisol i blodet fører til nedsatt funksjon av immunsystemet, som hindrer kroppens evne til å bekjempe sykdommer og infeksjoner. Denne dysfunksjon av immunresponsen gjør personen mer utsatt for å utvikle sår og infeksjoner.

Hudsykdommer

Mange forskjellige typer hudsykdommer, inkludert akne og strekk linjer, kan oppstå på grunn av forhøyede kortisolnivå. Disse kan forekomme på alle hud området inkludert torso, ben og armer. Huden kan også bli tynnere og mer utsatt for blåmerker.

Muskelsvakhet og Broken Bones

Høye nivåer av kortisol i blodet kan svekke muskler, noen ganger fører til muskelsvinn og bevegelseshemninger. Bones kan også svekke, som fører til en økt sannsynlighet for brudd.

Fedme og fettopphopning

Hvis kortisolnivået forblir forhøyet i en lengre periode, kan pasienten utvikle fedme og ujevn fett opphopning. Fett innskudd kan samle seg på den øvre rygg, nakke og buk-området, mens armer og ben forbli slanke. Denne tilstanden øker blod kolesterol (LDL) nivåer, slik at personen mer utsatt for slag og hjerteinfarkt.

Nedgang i kognitive evner

Kognitiv evne kan avta hos personer med forhøyet kortisolnivå og kan gjøre personen mer utsatt for emosjonelle og mentale helseproblemer som paranoia, angst og depresjon.

Røyking og Forhøyet WBC

Røyking og Forhøyet WBC


Røykere kan oppleve en forhøyet antall hvite blodlegemer for en rekke årsaker. Røyking kan forårsake og / eller forverre mange medisinske problemer, for eksempel hjertestans, puste og dental forhold. Sigarettrøyk er også en kjent kreftfremkallende og en ledende årsak til mange ulike kreftformer. Pasienter som lider av disse og andre sykdommer som påvirkes av røyking kan presentere seg med et høyt antall hvite blodlegemer.

Hva er en forhøyet antall hvite blodlegemer?

En forhøyet antall hvite blodlegemer eller hvite blodlegemer, oppstår når hvite blodceller, kalt leukocytter, forsøk på å bekjempe infeksjoner i kroppen. Når kroppen detekterer en infeksjon, er flere leukocytter fremstilt for å bekjempe problemet. Et høyt antall hvite blodlegemer kan også være forårsaket av visse medisiner, stress og vev skade eller betennelse. Røyke alene kan også øke leukocytt nivåer som et kroppslig respons til komponentene i sigarettrøyk. Normale WBC lab verdier spenner fra 4500 til 10.000 celler / ml.

Hjertesykdom

Røyking er en av de viktigste årsakene til hjerte-og karsykdommer i USA. Ifølge American Heart Association, røykere har større risiko for å utvikle aterosklerose, noe som kan føre til hjerteinfarkt, koronar hjertesykdom og hjerneslag. Aterosklerose, en oppbygging av fettsubstanser i arteriene, oppstår på grunn av forandringer i veggene av blodkar forårsaket av de kjemikalier som finnes i sigaretter. Røykere lider av aterosklerose vil ha en forhøyet antall hvite blodlegemer på undersøkelse på grunn av betennelse oppstår innenfor veggene i blodårene.

Infeksjoner og betennelser

En forhøyet WBC er forventet når infeksjoner eller betennelser oppstår i kroppen. Røykere er utsatt for hyppige luftveisinfeksjoner, bihulebetennelse, kronisk obstruktiv lungesykdom, emfysem og kronisk bronkitt. Sigarettrøyk forverrer også visse tilstander som astma. I tillegg kan røyking føre til tannproblemer som tannråte, tannkjøttsykdommer, oral abscesser og sår, som alle kan resultere i en økt WBC sekundært til enten infeksjon eller hevelse.

Kreft

Røykere er en økt risiko for å utvikle kreft. De karsinogener som finnes i sigarettrøyk er kjent for å forårsake lunge, munn og strupekreft. Røykere er også utsatt for å utvikle bukspyttkjertel, blære, spiserør og nyrekreft. Inflammasjon som skyldes røyking er antatt å være en av faktorene i utviklingen av disse krefttypene, og derfor bør vurderes når en røyke pasient viser en forhøyet antall hvite blodlegemer.

En studie av T. Erlinger, P. Muntner og K. Helzlsouer publisert i "The Journal of Cancer Epidemiology, Biomarkers og forebygging" i 2004 en hypotese om at betennelse & ndash; som reflekteres av forhøyet WBC & ndash; ville være forbundet med økt risiko for kreftdødelighet i en nasjonalt utvalg av amerikanske voksne. Studien fant bevis knytter betennelse (enten forårsaket av røyking eller annen inflammatorisk agent) til en økt kreftrisiko. Studien har også uttalt at tobakksrøyk, "en kjent kreftfremkallende, øker flere markører for betennelse, inkludert WBC. Mens røyking kan ha direkte kreftfremkallende effekter, er det også tenkes at den generelle betennelsesreaksjon utløst av røyking kan øke risikoen for kreft. "

Ting å vurdere

Enten en forhøyet antall hvite blodlegemer har allerede blitt oppdaget i en smoking pasient, er det aldri for sent å slutte å røyke. Ifølge American Cancer Society, slutte før 50 år reduserer risikoen for å dø i løpet av de neste 15 årene i halvparten. Ex-røykere også lider færre sykdommer som bronkitt og lungebetennelse, og vanligvis nyte en bedre livskvalitet enn røykere. Røykere opplever en forhøyet antall hvite blodlegemer bør vurderes av sin lege for å fastslå den underliggende årsaken og nødvendig kurs for behandling.

Hva gjør en Forhøyet C3 Komplement Mean?

Hva gjør en Forhøyet C3 Komplement Mean?


A C3 testen måler visse proteiner i blodet som arbeider med immunforsvaret. Det finnes ni av disse proteinene (C1-C9), men C3 og C4 er de mest måles. Endringer i nivåene av disse proteinene kan være et tidlig tegn på en inflammatorisk prosess eller annet sted i kroppen.

Kronisk betennelse

C3 stiger i forhold til kronisk betennelse, inkludert koronarsykdom og astma, og selv følelsesmessige tilstander som vedvarende sinne, fiendtlighet og depresjon.

Autoimmune sykdommer

Måling av komplement-proteiner kan anvendes til å overvåke resultatet behandling av pasienter med autoimmune sykdommer. Lupus erythematosus kan føre til en C3-nivå under det normale, samtidig som revmatoid artritt, kan den til å stige i blodet, men faller i leddvæske.

Diabetes

Forhøyet C3 nivåer har blitt funnet hos pasienter med diabetes og insulinresistens, men om en forhøyet C3 betyr en økt risiko for å utvikle diabetes er fortsatt ukjent.

Andre betingelser

En C3-test kan også bli brukt i soppinfeksjoner, generaliserte infeksjoner slik som septikemi ("blodforgiftning") og sykdommer forårsaket av parasitter, slik som malaria.

Forhøyet blodsukker hos barn

Forhøyet blodsukker hos barn, også kjent som hyperglykemi, skjer når glukose akkumuleres i blodet forårsaker blodglukosenivået til å være for høyt. Ifølge Dr. Steven Dowshen av Nemours Foundation, er forhøyet blodsukker og hyperglykemi hos barn "kjennemerket til diabetes" og oppstår når barnekropper er i stand til å lage insulin, også kjent som Type 1 diabetes, eller når kroppen ikke klarer å svare til insulin på riktig måte, er kjent som Type 2 diabetes.

Identifikasjon

Ifølge Dr. Dowshen, kan barn med forhøyet blodsukkernivå symptomer slik som hyppig vannlating forårsaket fra nyrene forsøk på å skylle kroppen av overflødig glukose, sammen med en ekstrem tørste som et resultat av overskytende urinering. Barn med forhøyet blodsukker kan også oppleve en økning i appetitt ennå gå ned i vekt på grunn av kroppens nedbryting av muskel og lagret fett for å gi drivstoff og energi for cellene som mangler insulin for å behandle glukose for energi. Barn kan også føle ekstrem tretthet på grunn av deres kroppens manglende evne til å bruke glukose riktig for energi.

Behandling

Behandling av forhøyet blodsukker hos barn omfatter behandling av den underliggende årsak til økningen i glukosenivå. Mulige behandlinger kan omfatte å sikre at barnet ditt får riktig dosering mengde insulin, sjekke ditt barns blodsukkernivået jevnlig, justere insulininntak basert på ditt barns kosthold, som arbeider med en registrert kostholdsekspert for å lage eller justere barnets daglige måltid planer, planlegging daglig mosjon for barnet ditt, overvåking barnets stressnivå, som arbeider med barnelege i tider med sykdom å overvåke blodsukkeret og sjekke at all ekstra bruk av medikamenter ikke fremmer forhøyede blodsukkernivået.

Betraktninger

Dr. Dowshen advarer foreldre som vedvarende perioder med forhøyede blodsukkernivået hos barn kan føre til diabetisk ketoacidose eller DKA. Diabetisk ketoacidose kan føre til symptomer som tretthet, overdreven tørste og vannlating, dehydrering og tørr munn. Alvorlige diabetisk ketoacidose symptomer kan være kvalme, oppkast, magesmerter, rask og / eller dyp pust, fruktig ånde, forvirring eller bevisstløshet også kjent som en "diabetisk koma." Snakk med din barnelege om hjemme urinprøver som overvåker ketonnivå å diagnostisere diabetisk ketoacidose og overvåke symptomene for å hindre alvorlige komplikasjoner. Blodsukkermålere kan også være tilgjengelig med keton overvåking alternativer.

Forebygging / løsning

Behandling av forhøyede blodsukkernivået hos barn, eller hyperglykemi, er riktig det beste virkemidlet for å riktig håndtere sine symptomer og hindre utvikling av DKA. Følg barnets foreskrevet diabetes forvaltningsplanen og sørge for at barnet ditt tar insulin og diabetes medisiner som foreskrevet. Overvåke blodsukkeret regelmessig og ketonnivå når indikeres og følger foreskrevet måltid planer og egnede mekling justeringer hvis endringer i måltider er laget.

Advarsel

Hvis du mistenker at barnet ditt begynner å lide av DKA som følge av vedvarende forhøyet blodsukkernivå, søke legehjelp umiddelbart. Dr. Dowshen anbefaler at alle voksne familiemedlemmer og alle dine barns skole personale og omsorgspersoner bør vite om risikoen ved DKA som følge av vedvarende forhøyet blodsukkernivå og når du skal kontakte krisepersonell for medisinsk assistanse. Han anbefaler også at foreldre lærer barna sine å bruke noen form for medisinsk identifikasjon for eksempel en kjede, armbånd eller tilbake-pack sjarm for å gi relevant medisinsk og informasjon om nødtelefon.

Hva er årsaken til forhøyet kreatinin nivåer?

Hva er årsaken til forhøyet kreatinin nivåer?


Det er blitt kalt ungdomskilden - en magisk substans stand til å holde våre kropper yngre, sterkere og mer fleksibelt. Kreatinin er en naturlig forekommende aminosyre som har vist seg å bygge opp styrke hos mennesker. Selv om kroppen produserer kreatinin på visse nivåer avhengig av hvor aktiv en person er, å ha høye mengder av kreatinin i blodet kan peke på et problem.

Høy Kreatinin og nyrefunksjon

Nyrenes er nøkkelen til å forstå hvorfor en persons kreatinin nivå vil være høy. Ofte en forhøyede nivåer av kreatinin peker direkte til kroppens filtreringssystem og hvordan dette systemet fungerer. Av størst interesse er en reduksjon i nyrefunksjon.

Mer muskler, høyere nivåer

Siden kreatinin er en syre som hjelper til med muskelfunksjon, den bare står til grunn at kreatinin er mer fremtredende i de med mer utviklede muskler. Derfor vil du finne høyere nivåer av kreatinin i yngre, mer veldefinerte mennesker. Babyer og eldre vil naturligvis ha et lavere nivå av kreatinin.

Høyt blodtrykk, høyt blodtrykk og diabetes

Høyt blodtrykk, høyt blodtrykk og diabetes kan skade kroppens filtreringsevne. Denne evnen renner hovedsakelig gjennom nyrene. Skade på kroppens filtrering kan føre til en høyere enn normal eller forhøyet kreatinin, og alt dette har en sterk forbindelse til nyrefunksjonen. Så det faktum at du har en forhøyet kreatinin nivå kan være å fortelle deg noe langt viktigere om kroppen din, inkludert hvordan du behandler det, og hva du legger i det.

Kontroll kreatinin nivåer

Leger har flere ting de kan gjøre for å sjekke en persons kreatinin nivåer. For å få en god måling av pasientens nyrefunksjon, er et kreatinin clearance test utført. Dette omfatter bruk av en formel for å bestemme blod kreatinin nivå i forhold til mengden tilstede i urinen i løpet av en 24-timers periode.

Andre tester

På sin egen, ikke en forhøyet nivå av kreatinin ikke gi leger med en hel masse informasjon. Andre tester må gjennomføres for å forstå nøyaktig hva som skjer i kroppen og hvorfor det er enten produsere mer kreatinin eller rett og slett ikke filtrere ut kreatinin som i dag eksisterer. Tester som en urin prøve for kjemiske og biologiske innhold sammen med røntgen eller skanner vil gi legene en mer fullstendig bilde og tillater dem å fastslå hvorfor kreatinin nivået er hevet.

Progressive linser som underviser i øyet å se en annen måte

Progressive linser som underviser i øyet å se en annen måte


Progressive linser er en felles erstatning for bifokale eller trifocal linsetyper. Snarere enn med et skarpt skille mellom områder med et objektiv med ulike korrigerende resepter, fører den progressive linsen i øyet gjennom en progresjon av brennvidder og reseptbelagte styrke. Den progressive linse hjelper øyet fokus på ulike avstander som musklene i øyet begynner å miste fleksibilitet med alderen.

Hvordan øyet fungerer

Et øyeeple inkluderer en linse som fungerer omtrent som en kameralinsen. Å fokusere lysstråler inn et klart bilde, har objektivet til å justere sin posisjon i øyeeplet, og fokuserer lysstrålene på et område på baksiden av øyet, kalles netthinnen. Objektivet holdes på plass av små muskler, og hjernen styrer disse musklene slik at øyet ser objektet klart.

Tap av tåleevne

Som en menneskekropp aldre, musklene som holder øyet linsen begynner å miste fleksibilitet, som gjør objektivet selv. Mens denne prosessen starter så snart et barn kommer på skolen, begynner den mest betydelige nedgangen rundt 40 år. Ettersom disse musklene mister sin fleksibilitet kan de ikke lenger beveger seg på øyet linsen gjennom den nødvendige bevegelsesområde. Som et resultat, kan øyet ikke lenger tydelig fokus på nær avstand mens de fortsatt ser tydelig på lengre avstander.

Vision Correction

Vision korrigerende progressive linser "tog" øyet. Uten linser, øyet muskler strekke og slappe av mens de justere plasseringen av øyet linsen. Med en progressiv linse, øyet linsen muskler "lære" at de ikke trenger å jobbe for å fokusere på enkelte objekter. Øynene blir omskolert, og avhenger av linsene. Som et resultat, i eldre voksne en persons naturlige synskvalitet kan også reduseres etter bruk progressive briller i løpet av en kort tid.

Trening en Eye

For yngre barn, kan prosessen brukes i revers. Når det gjelder barnas øyne, som er fullt dannet ennå ikke vant til å fokusere, kan progressive linser være utformet for å aktivere og stimulere øye muskel bruk. Denne prosessen krever en rekke resepter, som tilfredsstiller barnets første syn behov, og deretter bruke en tilpasset progressiv linse som oppmuntrer barnet til å utvikle øyet muskler. Som barnets øye muskler styrke, er hans øyne opplært til å fungere bedre. Linsene arbeide for å forbedre pasientens evne til å fokusere øyet muskler på objekter på ulike avstander.