Digidexo.com

biofeedback behandling fibromyalgia

Biofeedback Behandling og taleforstyrrelser

Biofeedback Behandling og taleforstyrrelser


Biofeedback i stemmen behandling innebærer bruk av en ekstern enhet - ofte en videoskjerm - for å mate pasienter sanntid, fysiologisk informasjon om sin egen stemme produksjon som er normalt unapparent til pasienten. Pasienten blir deretter opplært til å tolke informasjon og for å stabilisere ustabile, problemområder under talen.

Hvordan Biofeedback Works

Når pasienten er i stand til å se klare, enkle og pålitelige bilder av mekanikken i sin egen stemme produksjon, da han kan være i stand til å rette opp konkrete problemer med øvelser og annen terapeutisk veiledning.

Elektromyografi av Vocal Muskler

Elektromyografi produserer en videoendoskopisk bilde av muskelaktivitet nær og rundt stemmebåndene.

Imaging Vocal Folds

Elektromyografi videobilder av de stemmebåndene viser foldene bevegelsen under talen, gi pasienten løpende dialog med øvelser og behandling.

Akustisk Therapy

Akustisk terapi er en biofeedback teknikk som indikerer banen, volum og talekvalitet. Noen pasienter med volum lidelser oppfordres til å bære biofeedback enheten daglig for å hjelpe til med dagligtalen.

Paradoksal Vocal Fold Movement (PVFM)

I behandlingen av PVFM - ufrivillig lukking av stemmebåndene - pasienten er vist en videoendoskopisk bilde av hans stemmebåndene atferd mens du puster.

Dysfoni

Elektromyografi biofeedback brukes stadig oftere i behandling av dysfoni, en vanlig lidelse som gir stemmen en spent og klemte lyd.

Psykologisk modell for behandling av hypertensjon

Psykologisk modell for behandling av hypertensjon


Utviklingen av hypertensjon eller høyt blodtrykk definert som systolisk blodtrykk 140 mmHg (i snitt mmHG står for millimeter kvikksølv - standard-enheter som brukes for å måle blodtrykket) eller større, og / eller diastolisk blodtrykk i snitt 90 mmHg eller mer, har vært knyttet til visse livsstilsfaktorer, inkludert dårlig kosthold og mangel på mosjon. Hypertensjon er også korrelert med visse psykologiske faktorer, blant annet sinne, stress, angst, depresjon og andre negative følelsesmessige tilstander. Den psykologiske modell for behandling av hypertensjon innebærer vanligvis én eller en kombinasjon av følgende komponenter: biofeedback, autogen trening, og / eller meditasjon.

Biofeedback

Den biologiske tilbakemeldinger metode eller biofeedback, som definert av University of Maryland Medical Center, er en teknikk som utdanner folk til å forbedre sin helse ved å kontrollere visse kroppslige prosesser som normalt forekommer ufrivillig, som hjertefrekvens og pust. I behandlingen av biofeedback for hypertensjon, elektroder festet til pasientens hud måle blodtrykk nivåer, mens en biofeedback terapeut fører pasienten gjennom mentale øvelser. Gjennom prøving og feiling, lærer pasienten for å identifisere de mentale aktivitet som resulterer i lavere blodtrykk. Biofeedback behandling for hypertensjon krever vanligvis 20 ukentlige økter før pasienten begynner å se resultater.

Autogen trening

Autogen trening er en annen teknikk som brukes i psykologisk modell for behandling av hypertensjon, som i likhet med biofeedback, lærer pasienten å synkronisere sinnet og kroppen, så kroppen vil slappe av i respons til en bestemt mental aktivitet. Autogen trening består av seks standard øvelser som gjør kroppen føles avslappet. Pasienter lære disse øvelsene ved å observere lærerens demonstrasjon eller ved å lese om dem på egen hånd, så praktiserer dem alene i noen minutter, flere ganger dagen. Ifølge WebMD, vanligvis tar det fire til seks måneder for å mestre alle seks øvelser.

Meditasjon

Meditasjon er også et verktøy som kan brukes til å behandle høyt blodtrykk fra et psykologisk tilnærming. Spesielt er transcendental meditasjon (TM) en type meditasjon ofte brukt i behandling av hypertensjon. TM innebærer repetisjon av et ord eller en setning (kjent som et mantra) mens du sitter komfortabelt med øynene lukket. Denne praksisen streker muskelavslapning, dyp pusting og en målrettet innsats for å tømme tankene for forstyrrende tanker. Ifølge WebMD, kan TM praktiseres i en guidet innstilling eller alene, og for å oppnå en terapeutisk effekt, de fleste utøvere foreslå det bli praktisert i 20 minutter om gangen, to ganger om dagen.

Effektiviteten av autogen trening og Biofeedback

En studie viste effektiviteten av både autogen trening og biofeedback i å håndtere hypertensjon, med begge preparatene gir lignende resultater. I en russisk studie publisert i tidsskriftet "Kardiologiia" i 1986, ble en gruppe på 80 hypertensjon pasienter delt inn i tre grupper: en som praktiserte autogen trening, en annen ved hjelp av biofeedback og en nei-behandling kontrollgruppen. Ett år senere, nedgang i blodtrykket ble betydelig mer markert i de to tidligere gruppene, sammenlignet med kontrollene. Sammenligning av effektiviteten av autogen trening og biofeedback viste ingen forskjell mellom de to behandlingsmetodene.

Effektiviteten av meditasjon og Biofeedback

En annen studie viser effekten av både meditasjon og biofeedback til lavere blodtrykk. Studien viser også at en kombinasjon av de to behandlinger kan gi en bedre virkning enn bare en av behandlingene. I en australsk studie publisert i "Applied Psychophysiology og Biofeedback" i 1982, ble 21 hypertensjon pasienter randomisert til åtte én-timers økter enten meditasjon trening, meditasjon pluss biofeedback assistert avslapning eller en no-behandling kontrollgruppen. Statistisk signifikante fall i systolisk og diastolisk blodtrykk skjedde etter at begge treningsprogrammer, selv om meditasjon pluss biofeedback gruppe registrert fall i diastolisk blodtrykk tidligere i programmet enn meditasjon-eneste gruppen.

Alternative behandlinger for Fibromyalgi

Alternative behandlinger for Fibromyalgi


Fibromyalgi (FM) er en medisinsk tilstand som kjennetegnes av intens, kronisk muskelsmerter, muskelsmerter, hodepine og tretthet. Mens tradisjonelle medisinske vitenskapen ikke kan fastslå årsaken til fibromyalgi, alternative helsetjenester utøvere tyder på at FM kan utløses av matallergi, kjemiske ubalanser i hjernen, giftig bygge opp i muskel vev og ernæringsmessig ubalanse. Siden tradisjonell medisin har en hard tid å behandle fibromyalgi symptomer, mange pasienter slå til alternative behandlinger for å lindre smerten. Lære om vanlige alternative behandlinger for fibromyalgi.

Massasjeterapi

En av de mest populære alternative behandlinger for fibromyalgi er massasje terapi. Denne terapi involverer anvendelse av milde forskjellige manipulerende teknikker, såsom knaing eller stryke, for å bevege kroppens myke vev og muskler. Målet med massasje terapi er å bedre blodsirkulasjonen, slappe muskler, bedre bevegelsesområde, redusere stress og øke nivået av endorfiner, som fungerer som en naturlig smertestillende. Fibromyalgi lider har rapportert at vanlige økter med milde-touch massasje gi lindring av kroniske smerter.

Akupunktur

Mange FM lider velger å gjennomgå akupunktur behandlinger for kortsiktig lindring av fibromyalgi smerter. Akupunktur er en gammel kinesisk medisinsk praksis som arbeider for å gjenopprette kroppens balanse av liv og energi styrker. Dette oppnås ved å sette ekstremt fine nåler i spesifikke punkter på kroppens meridianer. Akupunktur fungerer fordi nålene endre blodstrøm, frigjøre endorfiner og endre nivåene av nevrotransmittere i ryggmargen. Alle disse faktorene kombineres for å stoppe smerte impulser fra å nå hjernen. FM pasienter rapporterer om en betydelig reduksjon i smerte og punkt ømhet etter vanlige akupunktur behandlinger.

Chiropractic behandling

Kiropraktisk behandling for FM pasienter er basert på teorien om at begrenset spinal mobilitet fører til kroniske smerter. Lett spinal manipulasjon brukes til å gjenopprette spinal bevegelse samt slappe av og strekke anspente, stramme muskler i rygg og nakke. Studier har vist at kiropraktisk behandling fungerer for mange personer med fibromyalgi fordi spinal manipulasjoner øke blodstrømmen til ledd og muskler, og kan øke mengden av endorfiner som frigjøres fra hypofysen.

Biofeedback

Biofeedback økter er ofte anbefalt som et alternativ behandling for fibromyalgi. Biofeedback behandling er en mind-body avslapning teknikk som bruker en maskin til å måle en persons reaksjon på stressende situasjoner. Biofeedback maskiner har sensorer utviklet for å beregne pasientens kroppstemperatur, puls, muskelspenninger og svette produksjon. Målet er å lære FM pasienter hvordan kroppene deres reagerer på stress, slik at de kan begynne å kontrollere den fysiske reaksjoner med deres sinn.

Diett

Fibromyalgi lider bør gjennomgå testing for matallergier og følsomhet som kan være årsaken smerter i kroppen, hodepine og tretthet. Noen matvarer som er vanlige allergener i FM pasienter inkluderer hvete, gluten, sukker, fruktose, koffein, gjær og matvarer i søtvier familien, for eksempel aubergine, paprika og tomater. FM pasienter rådes til å unngå kunstige søtningsmidler, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, spesielt aspartam, mononatriumglutamat (MSG), nitrater og nitritt. Fibromyalgi lider kanskje finne litt lindring av smerte ved å spise mat rik på essensielle omega-3 fettsyrer, som laks, sardiner, linfrøolje, hampolje, soyabønner og valnøtter.

Urter

Urte kosttilskudd brukes av mange FM-pasienter til å lette smerter og tretthet. Kamille, vendelrot og kava kava har vært fast bestemt på å hjelpe enkeltpersoner sove bedre. Smerte symptomer kan lindres ved å ta doser av ingefær, white willow bark og nattlysolje. Johannesurt (Hypericum perforatum), er ofte brukt for å lindre angst og depresjon. Melatonin kan hvit bryony (Bryonia alba) og eukalyptus hjelpe slappe av slitne, ømme muskler. Sitronmelisse er en annen urt som kan noen ganger lindre smerte-utløser symptomer på stress og kronisk tretthet.

Biofeedback og migrene behandling

Biofeedback og migrene behandling


Biofeedback er et lovende alternativ måte å håndtere flere typer kroniske smerter, inkludert tension-type hodepine og migrene. Biofeedback hjelper en pasient lære å frivillig kontrollere noen av kroppens funksjoner som puls og kroppstemperatur.

Mål

Ifølge US Hodepine Consortium, lære å slappe av når under stress av en migrene kan ofte lindre migrene smerte. Biofeedback er en rask måte å lære å slappe av nervesystemet, antatt å være ansvarlig for å bidra til migrene smerte.

Identifikasjon

Pasientene er koblet til en dataskjerm. Når skjermen viser pasienten har ønsket resultat, kan pasienten huske hvordan hun føler på det tidspunktet og vet at følelsen er hva hun jobber mot.

Typer

Selv om det finnes flere typer av biofeedback terapi, "Menstrual migrene" bemerker at det å være i stand til å frivillig kontrollere kroppstemperaturen fungerer best for folk med migrene.

Forsiktig

The Mayo Clinic påpeker at mennesker med psykiske lidelser eller diabetes bør ikke bruke biofeedback inntil klarert av legen sin. The American Headache Society viser at mange migrenepasienter har depresjon eller angst.

Time Frame

"Menstrual migrene" bemerker at det kan ta så mange som 12 besøk til en sertifisert biofeedback spesialist før pasienten har lært å bevisst kontrollere kroppstemperaturen.

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose


Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Vanlige symptomer inkluderer smertefulle muskelkramper, nummenhet i armer, ben og ansikt, tåkesyn og problemer med å balansere. Det er ingen nåværende kur for multippel sklerose; men det finnes måter å behandle symptomene. Holistisk medisin fokuserer på evnen kroppen har til å helbrede seg selv. Ved å balansere kropp, sinn og sjel med miljøet den enkelte bor i, er det antatt at helhetlig utøvere kan lindre MS-symptomer. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose

Redusere symptomer Gjennom et riktig kosthold

•  Unngå mat som inneholder mettet fett. Mettet fett vanligvis stammer fra animalsk fett, noe som kan forverre multippel sklerose symptomer.

Konsumere rikelig med grønnsaker og fiber. Gode ​​valg er bønner og erter.

Velg magert kjøtt som en primær kilde til protein.

Opprettholde en diett med mindre enn 20 g fett per dag. Som en MS pasient, kan dette gjøre en stor forskjell i å lindre dine symptomer og forlenge livet ditt.

•  Ta kosttilskudd som vitamin D, vitamin B12 og fiskeoljekapsler for å lindre smertefulle MS-symptomer.

Bruk Complementary holistiske terapier

Bruk mosjon og komplementær alternativ medisin praksis som en måte å lindre symptomene.

Øv dyp pusting for å bekjempe stress. Stress kan forverre MS-symptomer. Hvis dyp pusting er ikke nok, kombinere dyp pusting med meditasjon (se neste avsnitt).

Lær å lese kroppens signaler og berike din helse med biofeedback. Biofeedback innebærer å bruke hjernens makt til å endre fysiske kroppsfunksjoner. Dette er ikke en teknikk for amatører. Det kan kreve bistand fra en alternativ medisin utøveren. Les mer om det i "Holistisk online" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Bruk Meditasjon å behandle multippel sklerose Symptomer

Start med å velge et rolig område, og lukke øynene.

Konsentrer deg om pusten din og prøve å slappe av.

Begynn å la gå av spenning med hver dypt pust og puster.

La din kropp og sinn til å smelte. Gi slipp på tanker eller bekymringer.

Overgi deg til en dyp avslapning.

Hint

  • Behandlinger for MS varierer fra moderat priset dyrt.
  • Hvis du har problemer med å puste eller vedvarende tåkesyn, oppsøke lege umiddelbart.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve holistisk medisin, holde legen informert om folk medisinsk teknikk du påtar deg.

Kan multippel sklerose behandles med diett?

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom som påvirker sentralnerve-systemet, som består av hjernen, ryggmargen, og de optiske nerver. Multippel sklerose rammer kvinner dobbelt så ofte som menn. Den eksakte årsaken til MS er ukjent. MS er vanligvis diagnostisert i tidlig voksen alder, og de fleste tilfeller er diagnostisert i alderen mellom 20 og 50. Men MS kan også oppstå i ungdomsårene eller tidlig barndom. Det finnes behandlinger tilgjengelig, men det er ingen kur for MS.

Fakta

Hjernen og ryggmargen er i hovedsak laget av nerveceller, eller nerveceller. Neuroner består av en celle organ, som mottar impulser fra andre nerveceller, og som gir impulser, og en axon, som bærer de impulser til andre nerveceller.
Mange nevroner har en substans som kalles myelin på sine axoner. Myelinet som omgir deres aksoner kalles en myelin slire. Immunsystemet av en person som har MS angriper myelin hylser på nevroner, ødelegge områder av myelin og produsere arr eller plakk, som også kalles Screlose. Arrvev er permanent, og ødelagte nerveceller kan ikke repareres.

Behandlinger

Mens det er ingen kur for MS, det finnes behandlinger tilgjengelig. Noen behandlinger for MS kan endre utviklingen av sykdommen. Det er også behandlinger for forverring av MS, eller for symptomene, slik som blærekontrollproblemer og smerte. Rehabiliteringsprogrammer, for eksempel fysisk eller ergoterapi, kan forbedre balanse og bevegelighet for MS-syke.
Komplementær og alternativ medisin behandlinger finnes også alternativer for MS-syke. Noen eksempler på komplementære behandlinger er yoga, akupunktur, biofeedback, stress management teknikker og spesielle dietter.

Dietter

Ifølge National Multiple Sclerosis Society, det er noen bevis på at en diett lav på mettet fett og høy i Omega 3 og Omega 6 fettsyrer kan være fordelaktig for noen MS-syke. Forskning tyder på at Omega 3 fettsyrer kan redusere betennelse, noe som er årsaken til mange symptomer hos MS. Noen nyere forskning tyder på at vitamin D kan ha noen fordel for immunforsvaret.
Roy L. Swank, MD, utviklet PhD en populær diett for MS-syke. Den Swank Diet anbefaler ingen rødt kjøtt for det første året og svært begrenset rødt kjøtt forbruk etter det. Dietten alvorlig grenser mettet fett og begrenser umettet fett inntaket, anbefaler høyt inntak av hele korn, frukt og grønnsaker, og anbefaler kun magre meieriprodukter og begrenset inntak av bearbeidet mat. Dietten anbefaler også daglige tilskudd av tran. Den Swank Diet ekko mange av de retningslinjer som CDC og MSDA anbefaler for å spise sunt, og tran er høy i Omega 3-fettsyrer. Den Swank MS Foundation forsker på effekten av denne dietten for MS-syke, men lite forskning er gjort av eksperter som ikke er tilknyttet den Swank MS Foundation. Skrev Dr. Swank "The Multiple Sclerosis Diet Book" med medforfatter Barbara Brewer Dugan, som inkluderer oppskrifter fra kostholdet plan (se lenke til Swank Diet nettstedet i Resources).
Montel Williams, en kjendis og tidligere talkshowvert som lider av MS, bruker en diett høy i hele frukter og grønnsaker. Han mener at denne dietten, sammen med regelmessig trening og avslapping, har bidratt til å redusere sine MS-symptomer, forbedre sin livskvalitet og eliminere hans behov for antidepressiva. Williams bruker en juicer å lage grønnsaksjuice han drikker daglig, og hans bok "Living Well: 21 dager til å transformere ditt liv, Supercharge din helse og Feel Spectacular," co-skrevet med William Doyle, inkluderer oppskrifter fra sin diett plan. Du kan lære mer om Williams fundament på montelms.org.

Betraktninger

Det er mange spesielle dietter beskrevet på ulike nettsteder som hevder å behandle eller kurere MS, men det er lite eller ingen vitenskapelige bevis på at noen av dem faktisk kan påvirke kursen eller symptomer på sykdommen. MS spesialister anbefaler det samme velbalansert lav-fett, høyt fiber diett som CDC anbefaler for den generelle befolkningen.
Når en person med MS vurderer å prøve en alternativ behandling, for eksempel en spesiell diett, anbefaler National Multiple Sclerosis Society følgende betraktninger. Først vurdere behandling ved å spørre hva behandlingen innebærer, hvordan og hvorfor det er ment å fungere, hvor effektivt det er, hva risikoen er, og hvor mye det vil koste. Sekund, forteller legen din om noen behandling du vurderer og noe du tar, inkludert vitaminer, kosttilskudd og over-the-counter medisiner. Det er viktig å ikke gi opp tradisjonell terapi, fordi disse terapi har blitt undersøkt klinisk og godkjent av FDA for behandling av MS, mens alternativ behandling ikke har. Det er best å bruke alternative terapier som et supplement til, i stedet for i stedet for tradisjonelle behandling. The National Multiple Sclerosis Society anbefaler også at du dokumentere din erfaring, slik at du kan bestemme om du tror en diett eller annen alternativ behandling er nyttig for deg.

Advarsel

Noen dietter som hevder å hjelpe MS-syke anbefaler potensielt giftige høye doser av vitaminer og faktisk kan være farlig; Legen din kan hjelpe deg å sørge for at du ikke øver noen behandlinger som kan skade deg.

Abdominal migrene behandling

Abdominal migrene er et syndrom som leger, spesielt barneleger, ofte diagnostisere hos barn. Denne type av migrene er mye vanligere hos barn enn voksne, og kan ha en negativ innvirkning på livskvaliteten. Fordi abdominal migrene har symptomer felles for andre helsemessige forhold, kan det ta litt tid å komme frem til riktig diagnose. Når dette har skjedd, er behandling tilgjengelig.

Symptomer

Abdominal migrene er et migreneanfall uten hodepine. Disse oftest forekommer hos barn 5-9 år. Et barn med en abdominal migrene vil klage over magesmerter; han kan også klage over kvalme og kanskje må kaste opp. Han vil utvikle lysskyhet (lysfølsomhet), bli irritabel, miste sin appetitt og har diaré. Han kan ha en skylles eller blekt ansikt med mørke ringer under øynene. I sjeldne tilfeller kan han også klager over hodesmerter. Hans symptomer kan vare noen der 1-72 timer. Hvis han er yngre enn fem og opplever disse symptomene, kan han være lider av abdominal migrene; han kan ikke være i stand til å verbalisere hva han føler.

Biofeedback

En ikke-medisinering behandling som har hjulpet noen barn er biofeedback. Barn blir opplært til å slappe av enkelte muskler slik at de kan forebygge migrene (selv abdominal slag). En trenet terapeut vil bruke teknologi som sensorer som brukes på barnets hud for å måle muskelspenninger, temperatur, svette kjertel aktivitet og hjernebølgene til å oppdage fysisk spenning. Barnet vil da bli undervist i hvordan å redusere sin egen spenning slik at hun kan lære å forebygge migreneanfall.

Betablokkere

Inderal (propanolal) hjelper migrenepasienter å unngå migrene hodepine; den kan brukes med barn som har blitt diagnostisert med abdominal migrene. Denne klassen av medikamenter påvirker hjertet, senke det trykk hvormed det slår; hjertet vil også slå saktere i pasienten som tar betablokkere. Hvis pasienten er et barn med mage migrene, medisinen han tar vil også åpne sine blodårer, noe som forbedrer blodstrømmen til hjernen.

Triptaner

Denne klassen av medisiner inneholder noen formuleringer som hjelper migraineur (migrene lidende). Selv om ikke alle triptaner er godkjent for bruk hos barn, noen finnes, for eksempel Imitrex. Denne spesielle medikamenter kan gis til barnet i nesen, som medikamenter leveres i en nasal sprayformulering. Hvis han har høyt blodtrykk eller diabetes, bør han ikke ta denne typen medisiner.

Antihistamin

Et medikament (Midrin) har blitt funnet å lindre migrene etter at den har begynt. Midrin (isometheptene acetominofen dichloralphenazone) inneholder et mildt beroligende som vil hjelpe barnet som hun opplever symptomene. Midrin vil påvirke serotoninnivået i hjernen hennes som det fungerer. Denne medisinen kan bare tas ved første utbruddet av migrene symptomer; den kan ikke tas daglig for å forebygge migrene som det kan føre til fysisk avhengighet.

Ikke-farmakologisk behandling av Migrene

Ikke-farmakologisk behandling av Migrene


Migrene kan utløses av forskjellige stimuli, både i miljøet, og inne i menneskekroppen. Uansett hva årsaken er, de kan være smertefullt og selv ødeleggende. Dessverre har mange migrenepasienter funnet reseptbelagte legemidler gjøre lite for å behandle sine smerter. Atter andre føler ubehag å ta anbefalte resepter. Det er noen alternative behandlinger for migrene som er verdt å undersøke.

Akupunktur

Akupunktur, praksisen med å sette inn og manøvrering nåler på bestemte trykkpunkter i kroppen, har lenge vært benyttet som en måte for behandling av forskjellige sykdommer. Selv om resultatene varierer litt mellom migrenepasienter, kan det fungere for deg, og kan være verdt et forsøk. Sørg for å få behandling fra en pålitelig akupunktør og god dømmekraft når de mottar noen form for helsetjenester.

Ta urte kosttilskudd

Selv feverfew blad ikke vil gjøre mye for å lindre smerter under et migrene, kan det være nyttig i forebygging. Ifølge National Migrene Association, studier viser 70 prosent av pasientene rapporterte færre og mindre smertefulle migrene etter å ha tatt kosttilskudd (se lenke i Resources). Feverfew blad kan også redusere kvalme og oppkast, ofte irriterende bivirkninger av migrene. Hvis du er gravid bør du ikke ta feverfew kosttilskudd.

Andre kosttilskudd som har blitt funnet nyttig i noen lider (men ikke alle) inkluderer Riboflavin (også kjent som vitamin B2), co-enzym Q-12, oral magnesium sulfate kosttilskudd (det er noe uenighet om dette tillegget) og magnesium tas intravenøst ​​( spesielt for de med en magnesiummangel). Snakk med legen din for å se om disse alternativene kan fungere for deg.

Hot and Cold

Siden migrene er knyttet til mønster av blodsirkulasjonen i hodet ditt, mange har funnet ut at å regulere at sirkulasjonen kan være nyttig. Prøv å ta et varmt bad, soaking føttene i varmt vann eller plassere en oppvarmet vaskeklut over nakken din, alt mens plassere en kald pakke (eller frossen pose med erter) på hodet for å hjelpe innsnevre disse fartøyene. Mange migrenepasienter har funnet lindring gjennom denne enkle middel.

Også, liggende i et mørkt rom med en ispose på nakken kan bidra til å forhindre en migrene du føler kommer på.

Biofeedback

Biofeedback er en form for alternativ medisin noen ganger referert til som "mind over matter medisin." I denne behandlingen, en spesialist hekter deg opp til spesialiserte maskiner som deretter brukes til å hjelpe deg å trene hjernen din til å ha kontroll over visse kroppsfunksjoner som normalt regnes som ufrivillig. Mange migrenepasienter har funnet at bruk biofeedback for å lære kontroll over sin muskelspenninger, relatert til stress (en vanlig trigger av migrene), har drastisk redusert antall migrene de lider.

Massasje

Å få en god massasje kan være mer enn bare en måte å slappe av og slappe av. Kroniske migrenepasienter har funnet at å få massasje kan bidra til å redusere antallet og intensiteten av migrene de mottar. Også, kan massasje hjelpe deg å sove bedre om natten, noe som også har vist seg å redusere antall migrene du kan få.

Menstrual migrene behandling

Menstrual migrene behandling


Ifølge London Migrene Clinic, 60 prosent av kvinner som får migrene gjøre det rundt menstruasjonen. Omtrent 12 prosent av disse kvinnene har en migrene i løpet av sin periode, sammen med de andre som har det i løpet av sin premenstruelle tid (se referanser). Behandling er mangesidig, inkludert narkotika, journalføring og endringer i livsstil.

Forebyggende Drugs

Ifølge "Migrene Hodepine" (Monica Rhodes, 2007), er disse medikamentene tas hver dag for å forebygge migrene skjer. De jobber ikke for å drepe smerten en gang i menstruasjons migrene starter. Disse inkluderer blodtrykk medisiner som betablokkere eller kalsiumblokkere; antidepressiva og anti-anfall medisiner som Topimax (topimirate).

Avbrutte Drugs

Disse stoffene blir tatt så snart kvinnen innser at en migrene har begynt. Disse inkluderer over disk smertestillende som for eksempel paracetamol og en kombinasjon av paracetamol og koffein og aspirin. Reseptbelagte medisiner inkluderer triptaner som Imitrex (sumatriptan) og ergotderivater som Cefergot. Kun i ekstreme tilfeller er narkotiske stoffer som Demerol eller Oksykodon foreskrevet.

Journalføring

The Mayo Clinic anbefaler at kvinner holde en daglig oversikt over når de har sin periode, men også når de har migrene. Å vite når perioden skyldes kan hjelpe en kvinne planlegge arrangementer rundt en migrene. Holde en migrene journal kan bidra til å identifisere andre utløser migrene som overskyet vær, visse matvarer eller mangel på søvn. På denne måten kan disse utløser unngås eller forvaltes.

Hormonbehandling

I boken "Menstrual migrene" (Susan B. Hutchinson, et al, 2008), er det foreslått at bruk av p-piller kan hjelpe kvinner med uregelmessige perioder å ha en regelmessig syklus. Noen ganger kan dette hjelpe kvinner har færre migrene i en måned. Videre kan kvinner som tar hormonbehandling i overgangsalderen får flere migrene eller mer alvorlig migrene før overgangsalderen er over.

Livsstilsendringer

"Menstrual migrene" anbefaler også at en kvinne med menstruasjons migrene bør få regelmessig søvn, kutte ned på koffein og alkohol, og lære å håndtere stress for å bidra til å redusere migrene. Det foreslår også biofeedback, mekling eller guidet bilder som en måte å redusere stress.

Pediatric migrene behandlingPediatric migrene er intenst smertefull hodepine som oppstår hos barn. På grunn av mangel på utstrakt testing av medikamenter sikkerhet hos barn, er preventive behandlinger foretrukket. Når disse behandlingene er ikke nok, er ikke-reseptbelagte medisiner som brukes til å løse symptomene. Til slutt, hvis det er nødvendig, er reseptbelagte medisiner som brukes til å lindre smerten av barnets hodepine.

Livsstil

Det er mange aspekter av et barns livsstil som kan påvirke deres sjanser for å oppleve migrene. Et slikt aspekt er barnets søvnvaner. Barn som opplever pediatriske migrene bør ha en vanlig sovende tidsplan for å redusere sine migrene symptomer. I tillegg bør foreldre sikre at barnets skole ryggsekken er jevnt balansert, og ikke forårsaker tilbake belastning, noe som kan bidra til migrene smerte. Til slutt kan en næringsrik diett kombinert med regelmessig mosjon bidra til å forhindre migreneanfall.

Stress

Stress kan føre til smertefulle symptomer på migrene i selv svært små barn. En lav test score, peer problemer eller til og med foreldrenes konflikt kan utløse migrene hos disse barna. For å hindre migrene fra start, kan barna bruke stress relief teknikker som pusteøvelser, stretching og biofeedback.

Ikke-reseptbelagte medisiner

I det tilfelle at medisinen er nødvendig, er barn først behandles med ikke-reseptbelagte smertestillende midler, slik som ibuprofen og acetaminofen. Når du tar medisiner for et migreneanfall, er det ekstremt viktig for barna å ta medisiner så snart hodepinen begynner. Dette gjør det mulig for medisin for å begynne å jobbe raskere. Hvis ibuprofen og paracetamol ikke lykkes, bør disse seponeres.

Reseptbelagte medisiner

Det er flere reseptbelagte medisiner som er effektive for pediatriske migrene. Triptaner, som ofte brukes for voksne migrene, har blitt funnet å være sikker og effektiv i barn over tolv år gammel. Disse medikamentene er sumatriptan, rizatriptan og zolmitriptan. Promethazine er et medikament som både kan bidra til å dempe kvalmen som ofte oppstår med migrene, men det fører til tretthet.

Betraktninger

En trigger er en hendelse som kan føre til migrene å starte. Bestemte matvarer, lufttrykket endres, og til og med visuelle hendelser som et blinkende lys kan utløse pediatriske migrene. Barn med migrene bør holde en dagbok for å finne ut hva som utløser deres migrene, slik at de kan unngå så mange triggere som mulig.

Symptomer og behandling for migrene

Migrene er ofte intenst smertefullt for folk som lider av dem. De kan vare i dager, og gjør det umulig å fungere godt i daglige aktiviteter. Symptomene på en migrene er ganske bestemt, og alle intens hodepine er ikke nødvendigvis migrene. Behandle en migrene hodepine kan innebære å gjøre flere ting for å føle deg bedre.

Typer

Generelt, migrene er enten klassiske migrene eller vanlige migrene. Klassisk og felles ikke er betegnelser for hvor intens smerte er eller nødvendigvis årsaken til migrene, men heller hvor migrene hodepine manifesterer seg. Klassiske migrene kan annonsere seg med en aura, prikking, nummenhet, forvirring eller synsforstyrrelser - for eksempel flekker eller tåkesyn - fra 15 minutter til en halv time før smertene begynner. Vanlige migrene ikke begynne med en aura. Bare om lag 20 til 30 prosent av dem som lider av migrene får klassiske migrene.

Symptomer

Symptomer på migrene er de samme for begge typer migrene (med unntak av aura scenen). Ikke alle får alle disse symptomene, men. Tidlige symptomer inkluderer mentale humørsvingninger, mental forvirring, utydelig tale, døsighet, økt følsomhet for lukt, lyd, lys, eller berøring, nummenhet, prikking, kalde hender, kalde føtter, tørste, blekhet, mat cravings og tarmproblemer.

Den faktiske migrene smerte symptomer blir bankende smerte som forekommer på den ene siden av hodet, smerter i øyne, tinningene, på toppen av hodet, i kjeven, i det ene neseboret og i nakken. Smertene kan vare fra noen timer til opp til tre dager. Også assosiert med migrene er kvalme, oppkast, muskelsmerter, frysninger, feber, muskelkramper i ryggen, nakkestivhet og økt vannlating.

Medisinsk behandling

Når en migrene er diagnostisert, leger vil foreskrive medisiner for migrene eller anbefale over-the-counter behandlinger. Over-the-counter behandlinger kan omfatte generelt målrettede ibuprofen eller andre NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) for å bli kvitt betennelsen som forårsaker migrene. Reseptbelagte medikamenter kan omfatte triptaner eller ergotamin, som begge er mer spesielt rettet mot migrene, og som kan administreres via munnen, nese eller ved injeksjoner.

Alternative behandlinger

Noen alternative behandlinger for migrene inkluderer akupunktur, massasje terapi, biofeedback og ingefærrot. I Natural Health Guide til hodepine relief (se referanser), forfatterne anbefaler inntak av ingefær for å lette smerten av migrene hodepine assosiert med kvalme. For en infusjon, bland 1/3 teskje ingefær pulver grundig i en kopp med vann og drikke det sakte. Men ikke ta ingefær rot pulver uten vann, og ikke ta det hvis du er gravid.

Advarsel

Hvis du ennå ikke har sett en lege om en intens hodepine du mistenker er en migrene, gjør det til nøyaktig få det diagnostisert og utelukke andre problemer. Ikke alle dårlig hodepine er migrene, og ikke hver behandling metoden fungerer for alle, eller er indisert for alle.

Ikke-medisinsk behandling for migrene

Migrene hodepine påvirke en milliard mennesker. Mange søker alternative ikke-medisinsk behandling for å redusere lidelse.

Symptomer

Migrene kan vare opptil 72 timer. Det er ikke uvanlig for migrenepasienter å oppleve kvalme, oppkast og følsomhet for lys.

Akupunktur

Mange prøver akupunktur for migrene behandling. Tanken er at ved å klemme huden på ulike trykkpunkter på kroppen vil avlaste stress og press på hjernen. Over tid vil dette føre til at de forskjellige migrene skal reduseres.

Biofeedback

Avslapping teknikker for å kontrollere stress inkluderer meditasjon, visualisering og dyp pusting å refokusere sinnet.

Cold Packs

Over-the-counter kalde omslag brukes til å redusere hevelse som kan føre til migrene.

Chiropractic

Masserer ledd og bløtvev kan lindre stress og press, noe som kan redusere presset på hjernen som forårsaker migrene.

Optikk migrene behandling

Optic migrene --- eller okulær migrene --- faller inn i to ulike kategorier, ifølge WebMD. Dette begrepet kan beskrive migrene som følge av begrenset blodstrøm til ett øye vanligvis varer fem minutter eller mindre, eller, mer vanlig, migrene med aura --- migrene som forårsaker en rekke synsforstyrrelser med eller uten smerter. Behandling vil avhenge av typen av okulær migrene det oppstår.

Behandling Goal

Behandling for okulær migrene av begge typer har som mål å behandle akutte anfall og hindre nye.

Unngå Triggers

Å unngå utløser migrene er en hoveddel av behandlingen. Ifølge WebMD og Mayo Clinic, vanlige triggere for disse typer hodepine omfatter p-piller og andre medisiner som inneholder østrogen, røyking, høyt blodtrykk, stress, tretthet, lavt blodsukker, dehydrering og sterk varme. Kosttilskudd triggere for aura migrene inkluderer rødvin, visse typer oster, MSG og nitrater --- kosttilskudd triggere ikke synes å spille en rolle i den andre typen okulær migrene, ifølge WebMD.

Medisiner for migrene med aura

Medisiner for migrene med aura omfatter forebyggende og akutt behandling. De inkluderer triptaner, ergots, anti-kvalme medisiner, blodtrykk medisiner, antidepressiva og antiepileptika.

Medisinering for Ocular migrene

Medisiner for okulær migrene omfatte kalsiumkanalblokkere å slappe av blodårene i øyet. De brukes både forebyggende og ved akutte angrep, ifølge WebMD. Nitroglyserin og Diamox kan også fungere.

Alternativ Behandling

Ifølge Mayo Clinic, kan visse naturlige behandlinger som fungerer og inkluderer akupunktur, urte-behandlinger feverfew og butterbur, vitamin B2, koenzym Q10 og biofeedback.

Alternativ behandling for Prostatitt

Prostatitt er en sykdom som rammer prostatakjertelen, noe som bidrar til å produsere sæd. Vanlige symptomer inkluderer urin dysfunksjon og generell smerte i lysken og etter vannlating. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen klar årsak for sykdommen, men i visse tilfeller en bakteriell infeksjon er årsaken. I noen tilfeller er prostatitt behandles med antibiotika, men det finnes alternative behandlinger tilgjengelig i tillegg.

Biofeedback

Biofeedback fungerer ved å trene kroppen til å kontrollere sin naturlige respons. Ifølge Mayo Clinic, har noen studier vist at biofeedback kan bidra til å kontrollere smertene forbundet med prostatitt. Terapien fungerer ved hjelp av overvåkingsutstyr som viser hvordan kroppen reagerer på smerte og andre stimuli. Arbeide med en biofeedback spesialist, vil du lære visse teknikker, for eksempel dyp avslapning, som vil hjelpe deg å kontrollere svarene som kan bidra til å lette symptomer på sykdommen.

Akupunktur

Akupunktur er kinesisk medisinsk terapi som mener at smerte oppstår når visse energikanalene er blokkert. Ved å sette inn hår-tynne nåler inn i kroppen for å oppheve blokkeringen av disse banene, er smerten reduseres. Ifølge Mayo Clinic, men noen studier tyder på at akupunktur kan hjelpe med prostatitt. For akupunktur for å være effektive, må du gå for flere økter i mange uker. Imidlertid rapporterte studiene at mennesker med tilstanden følte mindre smerte og la merke til en økning i urin funksjon etter under akupunktur.

Hjem Rettsmidler

Det er noen rettsmidler som du kan gjøre selv hjemme som vil hjelpe lindre smerten av prostatitt. Soaking i et varmt bad med Epsom salter kan hjelpe lindre lyskesmerter og hjelpe deg å slappe av. Hvis du har prostatitt, bør du unngå å drikke alkohol og koffein, siden de er vanndrivende og vil påvirke urin problemer. Du bør også unngå mat som er krydret eller surt siden de kan bidra til urin smerte og svie. Du bør også unngå å sykle en sykkel mens du har symptomer siden trykket på prostata vil bare forverre dem.

Hvordan behandle irritabel tarm syndrom med alternative terapier

Hvordan behandle irritabel tarm syndrom med alternative terapier


Det finnes mange alternative behandlinger tilgjengelig for irritabel tarm syndrom (IBS). Men det er ingen erstatning for livsstilsendringer og kostholdsendringer. Utvise forsiktighet når de vurderer alternative behandlingsformer.

Hvordan behandle irritabel tarm syndrom med alternative terapier

•  Vurdere å ta magesaftresistente peppermynte olje kapsler. I en liten studie av IBS lider, rapporterte 71 prosent reduksjon av irritabel tarm symptomer etter inntak av peppermynte olje kapsler.

Tenk om hypnose. I en liten studie av IBS lider, 60 prosent av pasientene sa at deres symptomer forbedret etter bruk av hypnose.

Se inn stressmestringskurs. I en liten studie av IBS lider, rapporterte to tredeler en reduksjon i IBS symptomer etter inntak av stress management klasser.

Prøv en laktosefri diett. I en liten studie av IBS lider, rapporterte 51 prosent lindring av IBS symptomer etter å fullstendig eliminere melkeprodukter fra kostholdet.

Forskning psykoterapi. IBS lider har rapportert en reduksjon i sine symptomer med biofeedback, transaksjonsanalyse og avslapningstimer.

6. Tenk akupunktur. I en liten studie av IBS lider, mange rapporterte redusert oppblåsthet og en økt følelse av velvære etter akupunktur.

Spør om colonic cleansings. Noen mennesker tror at en ukentlig rent vann klyster er nyttig i healing tarmen.

Forgo kjøtt i kosten. Noen mennesker tror at å kutte ut alle animalske produkter hjelper tykktarmen for å bli sunnere og mindre irritabel.

Hint

  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan behandle kolitt Naturligvis

Hvordan behandle kolitt Naturligvis


Den eneste kur for kolitt er kirurgisk fjerning av tykktarmen. Siden mange mennesker ikke ønsker å være på reseptbelagte medisiner for behandling av kolitt flareups, heller ikke de ønsker kirurgi, foretrekker de å behandle symptomene på kolitt naturlig.

Hvordan behandle kolitt Naturligvis

Utforsk måter å behandle kolitt Naturligvis

Betrakt probiotika (levende mikroorganismer tilsettes til mat) for å være en måte å behandle kolitt naturlig. De mest vanlige organismer er streptokokker, lactobacilli, enkelte typer av gjær og bifidobakterier.

Bli med de som føler seg omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje er en gunstig måte å behandle kolitt naturlig. Det er antatt at omega-3 fettsyrer reduserer betennelse forbundet med ulcerøs kolitt.

Dra nytte av studier som viser oral aloe vera gel for å ha en anti-inflammatorisk effekt på ulcerøs kolitt.

Velg boswellia, en urt fra et tre i India, som brukes til å avbryte betennelse prosessen forbundet med kolitt. En harpiks i treet bark er den aktive bestanddel som blokkerer kroppens kjemisk reaksjon som forårsaker betennelse.

Endre ditt kosthold for å redusere inntaket av søtsaker og øke vitamin C inntak. Mat rik på vitamin C inkluderer sitrusfrukter, jordbær, brokkoli, cantaloupe, rød paprika og tomater.

La folsyre være en del av din diett for å behandle kolitt naturlig. Folsyre er av mange ansett for å redusere risikoen for tykktarmskreft assosiert med ulcerøs kolitt.

•  Prøv den kinesiske metoden for akupunktur til naturlig behandle kolitt. Akupunktur behandling er basert på ideen om at oppheve energibanene i kroppen også frigjør kroppens naturlige smertelindring (opioider). Det anses å føre til frigjøring av hormoner og nevrokjemiske som roe det sympatiske nervesystemet.

8. Vurdere påstanden om at bromelain er en risikofri måte å behandle kolitt naturlig. Bromelain er en blanding av enzymer fra ananas anlegg som støtter proteinfordøyelsen.

Count sinn og kroppsterapier som gyldige hensyn for naturlig behandling av kolitt. Terapi inkluderer biofeedback, hypnoterapi, bønn og meditasjon, guidet billedspråk og musikkterapi.

Sjekk ut glatte alm å behandle ulcerøs kolitt. Glatt alm kan tas som en kapsel eller omdannes til te.

Sett djevelens klo på listen til å vurdere for å redusere betennelse som følge av ulcerøs kolitt. Djevelens Klo er innfødt til Sør-Afrika.

Se på calendula som en naturlig urt å behandle betennelse. Calendula te lages ved å tilsette 1 ss (heaping) av tørkede blomster til en kopp varmt vann.

Hint

  • Bruk naturlige rettsmidler bare under godkjenning og retning av din lege. Selv om ingrediensene er ansett for å være naturlig, kan de likevel få store konsekvenser når det kombineres med enkelte medisiner.

IBS Alternativ Behandling

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en lidelse som fører til tarmen for å flytte maten gjennom fordøyelsessystemet for fort eller sakte. Dette resulterer i utbrudd av diaré eller forstoppelse, magekramper og gass. Stress er en viktig trigger for IBS bluss, og alternative behandlinger kan roe eller hindre oppblussing av endringer i kosthold, mosjon, urter og psykologisk terapi for å lære å takle stress.

Psykologiske terapier

Administrerende stress er en viktig komponent for å begrense smertefulle anfall av IBS. Behandlinger, for eksempel avspenningsteknikker, meditasjon og biofeedback, kan bidra til å holde stressnivået lavt. Dette er en av de beste alternative behandlinger for IBS å behandle symptomer. Ved hjelp av disse teknikkene for å redusere smerter og kramper også lindrer angst følt av mennesker med IBS, slik at de har færre episoder.

Ernæring

Mat, sammen med stress, være fysisk aktiv og endringer i hormonnivået på bestemte dager, kan resultere i en IBS bluss. Matvarer som stimulerer fordøyelsessystemet, føre til at gass, og inneholder mye fett bør unngås av mennesker med IBS. Sentralstimulerende midler, kan Sorbitol og fruktose sukker forårsake kramper og diaré. Hold deg unna gassproduserende matvarer, for eksempel kål, bønner og brokkoli. Velg matvarer, for eksempel havregryn, ris, poteter, hvitt kjøtt og soyaprodukter. De inneholder løselig fiber, som er lettere på fordøyelsessystemet. Unngå å spise uløselig fiber matvarer, som inkluderer kli hel hvete og hele korn, på tom mage. Spis små, regelmessige måltider gjennom dagen for lettere fordøyelse og drikke minst åtte glass vann per dag.

Urter

Enkelte urter er nyttig i dempende symptomer på IBS. Ved hjelp av urter som en IBS alternativ behandling sammen med konvensjonelle behandlinger, kan være effektive i å lette symptomene på IBS. Peppermynteolje er bra for smerter og oppblåsthet fordi det blir kvitt overflødig gass og beroliger spasmer i tarmen. Mjødurt er nyttig hvis diaré er et symptom. For forstoppelse, prøve Yellowdock.

Trening

Trening er viktig for å opprettholde helse, redusere alvorlighetsgraden av IBS symptomer og stimulere tarmen bevegelser for folk som er forstoppet. Turgåing er den beste form for trening for å lindre forstoppelse, mens yoga vil hjelpe lindre gastrointestinale symptomer, inkludert smerte, kramper og gass. Stress og depresjon kan reduseres ved økning av serotonin som utøver produserer.

Heat

Heat er beroligende å noens opplever smerte, gass, spasmer og kramper av IBS. En varmepute eller varmtvannsflaske plassert på magen kan lindre symptomene, samt et varmt bad. Kjøp en flaske lakserolje, gjelder mageområdet og dekk til med plast eller et klede. Sett en varmepute eller varmeflaske på toppen i 30 til 60 minutter for smerter og kramper.

Effektiv Fibromyalgi Behandling

Fibromyalgi, en vanlig kronisk smertelidelse, fører fysisk, psykisk og sosialt ubehag for lider. Legene kaller fibromyalgi et syndrom fordi det ikke har noen bestemt årsak, men inkluderer flere skilt, syndromer og medisinske problemer. The National Fibromyalgi Association sier at denne medisinske tilstanden forårsaker smerter over hele kroppen, ømme punkter, magesmerter, tretthet, søvnproblemer og forstyrrelser med daglige aktiviteter. Studier tyder på at genetisk, skade eller andre traumer til kroppen kan utløse fibromyalgi. Når denne tilstanden er diagnostisert, inkluderer effektiv fibromyalgi behandling medisinsk intervensjon, livsstilsendringer og psykologisk støtte.

Snakk med helsepersonell om smertebehandling medisiner

En effektiv fibromyalgi behandling alternativet består av å snakke med helsepersonell om den rette medisinen for smertebehandling. The Food and Drug Administration godkjenner bruk av Lyrica, Cymbalta og Savella som fibromyalgi smertestillende midler. The National Fibromyalgi Association sier at helsepersonell behandle pasienter med medisiner som ikke-narkotiske smertestillende midler, lavdose antidepressiva og lidokain injeksjoner for lokalisert smerte eller ømme punkter. Pasienter og deres helsepersonell samarbeider om å finne de riktige medisiner for smertebehandling.

Få nok søvn

En livsstilsendring som effektivt behandler fibromyalgi smerte er å få nok søvn om natten. Dette reduserer tretthet assosiert med denne tilstanden og hjelper lider oppnå sine daglige aktiviteter. For en god natts søvn, skape et fredelig miljø på soverommet for eksempel å fjerne tv og andre distraksjoner som vekkerklokker med blinkende tall, justere temperatur og kjøpe en støttende madrass. Unngå å spise tunge måltider, koffein, sukker og alkohol før du går til sengs og prøve å gå til sengs på samme tid hver kveld. Adopter en avspenningsteknikk å slå seg ned før sengetid. The National Fibromyalgi Association sier at, om nødvendig, spør legene for et mildt beroligende.

Tren regelmessig

NFA sier at regelmessig trening effektivt behandler fibromyalgi. Pasienter trenger ikke å gjøre en anstrengende trening diett for å få resultater. Lett aerobic, vanngymnastikk, yoga, pilates, turgåing og stretching bidrar til å lindre smerte og redusere muskelstivhet. Lett trening hjelper også fibromyalgi lider sove bedre om natten. The Mayo Clinic har en øvelse DVD spesielt utviklet for personer med fibromyalgi, og mange treningssentre ansette personlige trenere sertifisert til å jobbe med mennesker som lider av fibromyalgi og andre forhold som forårsaker smerte.

Søk støtte og / eller Professional Therapy

Fibromyalgi forårsaker følelsesmessig og psykisk smerte sammen med fysiske problemer, så en viktig del av en effektiv fibromyalgi behandling plan er å skape et støttenettverk. NFA sier folk med fibromyalgi bør utvikle en støttegruppe av venner og familiemedlemmer til å hjelpe dem å håndtere sine smerter. Hvis familiemedlemmer er ikke støttende, finne en støtte gruppe i samfunnet eller på nettet. Helsepersonell er gode kilder til programmer for å hjelpe folk med fibromyalgi.

Utnytte alternative behandlinger

Personer med fibromyalgi kan dra nytte av alternative Fibromyalgi behandling alternativer for å redusere smerte. Effektive behandlinger inkluderer fysioterapi, massasje, akupunktur, akupressur, varmt og kaldt, kognitiv terapi, biofeedback, urter og kosttilskudd, aromaterapi, og kiropraktikk eller osteopatisk manipuleringer. De bør snakke med helsepersonell om eventuelle alternative behandlinger.

Fibromyalgi antidepressiv behandling

Fibromyalgi antidepressiv behandling


Fibromyalgi er en kronisk tilstand karakterisert ved utbredte smerter i muskler, sener og leddbånd. Fibromyalgi lider også oppleve pågående tretthet, og flere "ømme punkter" på kroppen der selv minimalt trykk forårsaker smerte. Fibromyalgi er ofte ledsaget av depresjoner.

Behandling

Mens det er ingen kur for fibromyalgi, kan pasienter kontrollere symptomer med livsstilsendringer, fysioterapi, alternative behandlinger som akupunktur og massasje, og medisiner inkludert analgetika (smertestillende medikamenter) og antidepressiva.

Depresjon og Fibromyalgi

Depresjon og fibroymyalgia ofte opptrer sammen fordi begge involverer feil av lignende nevrotransmittere i hjernen. Fibromyalgi smerter kan være forårsaket av et overskudd av signalstoffet Substans P; depresjon kan være forårsaket av ikke nok av nevrotransmitteren serotonin. Noen antidepressiva (kalles SSRI, eller selektive serotonin reopptakshemmere) øker nivået av serotonin tilgjengelig i hjernen, som igjen utligner smertesignalene som sendes av Substance P.

Antidepressive Therapy

Lave doser av antidepressiva kan forbedre søvnmønster og redusere fibromyalgi smerte. Dersom fibromyalgi pasienten også lider av depresjon, kan høyere doser av antidepressive midler være nødvendig. Noen vanlige antidepressiva brukes til å behandle fibromaylgia symptomer inkluderer amitriptylin, fluoxitine (Prozac), Duloxitine (Cymbalta) og milnacipran (Savella).

Betraktninger

Skjoldbruskkjertelen, bukspyttkjertelen og binyrene lidelser kan føre fibromyalgia- og depresjonslignende symptomer. Pasienter som lider av disse symptomene bør rådføre seg med en lege for å screene for disse og andre medisinske problemer som kan forårsake eller øke slike symptomer.

Advarsler

Snakk med legen din før du endrer noen antidepressant regime.

Naturlige metoder for behandling av høyt blodtrykk

Naturlige metoder for behandling av høyt blodtrykk


Kjent som "silent killer", høyt blodtrykk (hypertensjon) viser ikke symptomer før komplikasjoner utvikle. Medikamenter blir brukt til å behandle høyt trykk, men det finnes alternative metoder for å bidra til å senke blodtrykket også.

Livsstilsendringer

Sunn livsstil endringer vil bidra til å senke blodtrykket. Ved å følge disse nyttige tips, har du en god sjanse til å senke blodtrykket opplesninger og unngå hjerte komplikasjoner.

Blodtrykket opplesninger på legekontoret kan ikke alltid være riktig, som noen mennesker har det som kalles "hvit frakk syndrom", og målingene kan være høyere på grunn av stress. Sjekk blodtrykket hjemme av deg selv ved hjelp av en sphygmomanometer (blodtrykksmansjett og gauge). Skaff avlesninger på samme tid hver dag eller så mange ganger som din lege ordre, som blodtrykket varierer i løpet av dagen.

Å miste vekt har en positiv effekt på blodtrykket. Spise sunt og trene. Delta i aerobic trening som gåing, løping, svømming, dans, eller en hvilken som helst øvelse som vil øke pulsen og opprettholde den i minst 20 minutter. Det er best å unngå nonaerobic trening som vektløfting og push-ups, som kan være skadelig for personer med hypertensjon.

Stressreduksjon er også viktig for å senke blodtrykket. Avslapping via meditasjon, yoga, biofeedback, massasje og bare hvile kan få ned blodtrykket. Kronisk stresset folk slipper en unormal mengde av adrenalin, noe som fører til små blodkarene seg sammen og gjør det vanskeligere for hjertet å presse blodet gjennom.

Unngå alkohol, koffein og tobakk.

Kosthold kan bidra til å redusere høyt blodtrykk

Prøv å unngå dyr fett og legge til mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. De eneste akseptable proteiner er fisk, kylling, kalkun og belgfrukter. Hold diett lav-fett og full av fiber. Viktige matvarer til forbruker er bananer (en god kilde til kalium), selleri (fotokjemisk 3-N-butylftalid reduserer BP), grønne grønnsaker og melk (kalsium), matvarer rike på folat (bønner, korn, rosenkål, asparges), cayennepepper (holder blodplater kleber seg sammen), og matvarer rike på vitamin C (frie radikaler hindre blodåreveggen skade). Sørg for å få essensielle fettsyrer i kosten fra fisk som laks og sardiner. Og sesongkort mat med mye hvitløk, som også er effektiv i å senke blodtrykket.

Følge en streng salt-fri diett og unngå matvarer som har salt, soda, natrium eller symbolet "Na" oppført på ingrediens etiketten. Også prøve å unngå konserveringsmidler som MSG, sukkererstatninger, kjøtt tenderizers og soyasaus (som har et høyt saltinnhold).