Digidexo.com

må bruke bleie under tøyet

Hvordan bruke bleier til arbeid

Mange mennesker lider av inkontinens og iført bleier til arbeid er en fin måte å skjule og håndtere problemet. Du kan bli overrasket over hvor mange mennesker rundt deg er iført bleier til å fungere. Markedet for voksen bleier er i sterk vekst etter hvert som flere og flere arbeidere er å snu til iført bleier til å jobbe av helsemessige årsaker, som for eksempel inkontinens. Du kan ha perks og fordeler med å bruke bleier å arbeide uten alle på kontoret å vite at du gjør det. Hvordan du går om iført bleier til å jobbe den enkleste måten trenger?

Hvordan bruke bleier til arbeid

Velg tykkere bleier som vil gi bedre beskyttelse som Abena eller Molicare. Dette vil bidra til å forhindre lekkasjer som kan være pinlig når iført bleier til å jobbe for inkontinens.

Bruk mørke farger. Mørke farger vil bedre kamuflasje som du er iført bleier til å fungere. I tillegg mørke farger har en tendens til å gjøre folk ser tynnere. Du får både fordeler.

Bruk en undertrøye eller lys t-skjorte under kjolen bluser og skjorter. Brette skjorten i, og det vil skjule at du er iført en voksen bleie å jobbe når du bøyer deg over.

Ta en ekstra voksen bleie med deg å jobbe. Dette vil hjelpe i nødstilfeller. Dette vil hindre deg fra å måtte tilbringe dagen i et rot når du er iført bleier til å jobbe av helsemessige årsaker.

Vær selvsikker. Alle har problemer som de må forholde seg til på en daglig basis. Hvis du er bekymret for andre vil legge merke til deg iført bleier til å fungere, vil det gjøre hele situasjonen mer merkbar. Hvis du er selvsikker, vil ingen engang merke til at du har på en voksen bleie.

Instrumenter brukes til å undersøke Eye

Instrumenter brukes til å undersøke Eye


Selv om det ofte tas for gitt, øynene er de fleste peopleâ € ™ s sentrale outlet til verden. Hvis du trenger en påminnelse om deres betydning, deretter lukke øynene og forsøke å navigere deg gjennom et rom. Ta vare på dette organet er kritisk og når du besøker en optiker, er det flere instrumenter som brukes til å undersøke øynene. Disse instrumentene er klassifisert i to typer: en for diagnostiske formål, og den andre for å bestemme den nåværende helse og status for øynene.

Oftalmoskop

Den oftalmoskop er et instrument som brukes til å visualisere bakfra av øyet. Det er klassifisert i to typer, inkludert monocular direkte og kikkerten indirekte. Monocular direkte er en liten hånd-help oftalmoskop som visualiserer den bakre delen av øyet, synsnerven, blodkar og makula. Selv om begrenset i forstørrelse, kan det likevel oppdage de fleste endringer i synet. Instrumentet brukes ved å sette den i løpet av noen få millimeter av eleven, hvor det tillater deretter visning av den bakre delen av øyet. Kikkerter indirekte Oftalmoskoper er slitt av optikere på hodet. De bruker en separat lyskilde og optiske systemer, og brukes ofte sammen med et kondenseringslinse. Mydriatiske dråper blir vanligvis brukt til å strekke elevene i øyet, noe som muliggjør en bedre visualisering av den bakre delen av øyet. Grundigere enn den monocular direkte versjonen, kikkerten indirekte oppdager lesjoner i øyet også.

Retinoscope

Retinoscopes undersøke lysbrytning ved netthinnen i løpet av de indre deler av øyet. Dette verktøyet hjelper å måle etter kirurgi forbedringer eller tilbakefall i pasienter, spesielt etter store medisinske prosedyrer, for eksempel hornhinnen refraktiv kirurgi.

Langsgående Lamp Biomicroscope

Spaltelampe Biomicroscopes gi en høy forstørrelse, å visualisere hele fremre del av øyet, inkludert cornea og iris. De detektere overflate vevsskade med bruk av et kontrastmedium, vanligvis i form av fargestoffer i forskjellige farger. De også oppdage noen betennelse av interne strukturer og er i utstrakt bruk for montering av kontaktlinser.

Gonioscopy Test

Den gonioscopy test undersøker fremre kammer (eller fremre del) av øyet for å bestemme tilstedeværelsen av glaukom; denne sykdommen fører til blindhet brakt frem av dysfunksjonelle synsnerver. En kontaktlinse med et speil plassert over øyet gir legen en visning av avstanden mellom iris og cornea hvor symptomene av glaukom vanligvis finnes.

Hvordan bruke ankelvekter under graviditeten

Hvordan bruke ankelvekter under graviditeten


Ved hjelp av ankelvekter under svangerskapet legger motstand mot enhver moderat trening. Den ekstra motstanden øker mengden kalorier forbrent under treningen mens toning leggen, låret og nedre magemusklene. Brenn ekstra kalorier under graviditet bidrar til å holde moderat vektøkning, noe som reduserer risikoen for komplikasjoner forårsaket av fedme. Selv ankel vekter ikke virke komplisert, når de brukes på feil måte under svangerskapet, kan ankel vekter føre til trakk muskler og andre problemer.

Bruksanvisning

•  Bruk de riktige joggesko når du bruker ankelvekter under svangerskapet. Athletic sko tilby den støtten som trengs når du arbeider ut som bidrar til å unngå ryggsmerter og spente muskler. Kjører eller walking sko er de beste typer sko til å bruke når du bruker ankelvekter under svangerskapet. Ikke prøv å trene med ankelvekter mens barfot eller iført utilbørlige sko. Ankel og bue støtte er svært viktig når du bruker ankelvekter.

Sitt ned og sette på ankel vekter, ta vare å plassere ankel vekter så nær toppen av skoene som mulig. Fest ankel vekter med den justerbare borrelås eller elastiske stropper. Pass på at vektene ikke er løse. Ankelvekter bør være tettsittende, men ikke stramt nok til å begrense sirkulasjon.

Varm opp med strekninger før du starter enda en mild treningsøkt rutine. Varmer opp er spesielt kritisk hvis øvelsen ikke var en del av rutinen før graviditeten. Full noen stretching ankel rotasjoner eller bøyer bidrar til å unngå skader som trakk muskler. Opprettholde riktig holdning under warm up - riktig holdning letter belastningen på nedre rygg og nakke.

Hold deg hydrert og hvile ofte. Styrketrening krever utholdenhet og presser grenser, men under graviditet øvelse i måtehold. Ta korte pauser og slurk vann for å holde seg hydrert. Slutte å trene når omstendelig. Aldri mosjonerer til det punktet av utmattelse.

Tips og advarsler

 • Diskutere eventuelle planer om å bruke ankelvekter under graviditet med fødselslege. Bare legen som har deltatt på en pasient gjennom en graviditet kan godkjenne bruk av ankelvekter under graviditet er trygt. Når ryddet å bruke ankel vekter, kan en fødselslege forklare hvor mange dager en pasient kan utøve. Mange fødselsleger er også i stand til å foreslå personlige trenere som har erfaring med gravide kvinner.

Hvordan Diskret bruke bleier

Mange helsemessige forhold, inkludert inkontinens eller sengevæting, kan nødvendiggjøre bruk av en bleie for en ungdom eller voksen. I enkelte tilfeller er bruk av en bleie en midlertidig behov inntil medisinsk problem kan løses. Iført en bleie kan være ydmykende, forårsaker noen mennesker til å unngå å gjøre det uansett hvor nødvendig det er. Det finnes måter, men å bære en bleie diskret, slik at holde private medisinske problemer.

Bruksanvisning

Kjøp undertøy med bleie padding innebygd, eller har en syerske sy tøybleier i undertøyet ditt. Dette alternativ til iført vanlige bleie produkter kan du få samme beskyttelse, men det ser ut som en klumpete par undertøy.

Bruk tynn, mørk-farget undertøy over en engangsbleie. Den mørke fargetone vil hjelpe skjule bleie, og det tynne stoffet vil ikke legge ekstra polstring.

Sett på bleie i en privat setting, for eksempel et bad, der folk er mindre tilbøyelige til å gå inn på deg. Bare ta med bleie inn på badet med de andre plagg og diskret sette den på når du endrer klær.

Kast bleie i en plastpose shopping. Dette gjør at du kan ta den av, legger den i posen og knyt posen lukket, slik at når du kaster den bort, kan ingen se hva det er og spørsmålet hvor bleien kom fra og hvem som bruker det.

Tips og advarsler

 • Husk at hvis du bruker undertøy med bleie padding, må du vaske disse spesielle undertøy ofte.

Hva er farene ved å bruke mobiltelefoner under kjøring?

Mens omtrent alle har en mobiltelefon i disse dager, betyr det ikke at det er trygt å bruke en mens du kjører. Tvert imot, det faktisk øker risikoen, presentere en helt ny slew av potensielle farer mens på veien. Det er viktig å vurdere farene ved å bruke mobiltelefonen på veien og ta forholdsregler før det er for sent.

Fungerer som en distraksjon fra dine omgivelser

Snakker på telefonen fungerer som en stor distraksjon. Du fokuserer på å holde telefonen mot øret, lytte til samtalen, og håndtere bilen på en gang. Derfor er det forståelig at du er mindre sannsynlig å huske eller identifisere bygninger eller landemerker. Hvis du ikke betaler oppmerksomhet, kan du gå glipp av en sving eller ikke se noe som kommer ut i veien. Dette kan være utrolig farlig.

Fører til mer uvøren og ujevn kjøring

Ifølge MedicalNewsToday.com, har en studie vist at bruk av mobiltelefon fører til mer ujevn kjøring med mindre hastighetskontroll. Med en nedgang i fartskontroll, er det mer sannsynlig å bli dratt over for en billett eller miste kontrollen over kjøretøyet. Også, hvis en annen bil stopper foran deg uten forvarsel, det er en sjanse du kan treffe den.

Texting er en massiv distraksjon

Mens du snakker i mobiltelefonen er en ting, å skrive og sende tekstmeldinger mens du er på veien er noe helt annet. Tekstmeldinger krever mye fokus. Du er ikke bare snakker, du bruker tallene til inngangs bokstaver og konstruere setninger. Ofte, mens tekstil, vil øynene dine la veien å dobbeltsjekke hva du skriver. Dette er farlig, som du kan treffe en fotgjenger, en annen bil, eller noen andre farer i veien.

I noen stater, er det mot loven

Selv om ikke hver stat håndhever en slik regel, er det blitt en økende trend å gjøre bruk av håndholdte mobiltelefoner ulovlig under kjøring. Lovene varierer fra stat til stat, men hvis du er fanget snakker på en håndholdt mobiltelefon mens du kjører i stater som New Jersey, Washington, Connecticut, Oregon, California, eller New York, kan du bli trukket over og billett.

Hva du kan gjøre

Hvis du fortsatt trenger å snakke på telefonen mens du kjører, kan du prøve å investere i et headset. Mens det er mange kablet hodesett tilgjengelig for omtrent hver telefon der ute, se om telefonen er kompatibel med Bluetooth-teknologi, noe som er helt trådløs og hands-free. Også prøve å unngå å tekste alle sammen.

Med fokus nå på veien, og ikke på telefonen, vil du og de andre sjåførene være langt tryggere.

Hvordan bruke Aromaterapi under graviditeten

Hvordan bruke Aromaterapi under graviditeten


Aromaterapi oljer kan brukes til å roe og slappe kroppen. Gravide kvinner opplever betydelig lettelse fra en rekke ulike symptomer ved bruk av aromaterapi. Enten du er ute etter å lindre kvalme, tretthet, fordøyelsesbesvær eller en rekke andre symptomer, kan aromaterapi være svaret. Mens de fleste aromaterapi oljer er trygt å bruke mens gravid, er det lurt å oppsøke en profesjonell aromaterapeut eller lege om spesielle oljer før bruk.

Bruksanvisning

Bruk peppermynte eller aromaterapi olje for å lindre morgenkvalme, kvalme og generell kvalme.

Prøv sitron aromaterapi olje for å lindre fordøyelsesbesvær, halsbrann og magegass.

avlaste stresset med salvie olje. Det har også vist seg å slappe av spente muskler og roe kroppen. Mange aromatherapists anbefaler å bruke denne oljen mens du er i arbeid.

Redusere angst med kamille aromaterapi olje. Denne oljen har vist seg å løse opp spenninger og oppmuntre til en rolig sinnstilstand.

bekjempe tretthet med sandeltre, lavendel eller neroli oljer. Alle har vist seg å redusere trøtthet symptomer. Du kan også prøve en blanding av grapefrukt, appelsin og lavendel oljer. Denne kombinasjon har vist seg å lindre tretthet.

Bruk lavendelolje til å slappe av og roe kroppen. Lavendel er kjent for å oppmuntre en fredelig sinnstilstand og avslappende kroppen.

Tilsett noen dråper aromaterapi olje til bad. Oljen vil fordele jevnt i badekaret og avgir en mild duft som du vil puste mens soaking i karet.

Påfør noen dråper av oljer til ditt tempel, sacrum eller magen. Rådfør deg med en aromaterapeut før påføring oljer til magen din.

Fukt en fuktig kompress med aromaterapi olje og bruke den til pannen. Dette fungerer godt med en kald klut.

Hold hetteglasset med olje under nesen og pust dypt.

Tips og advarsler

 • Hvis du foretrekker lettere aromaterapi dufter, fortynne olje i vann før du puster inn duften.
 • Konsultere legen din før du bruker aromaterapi oljer under svangerskapet.

Hvordan bruke urter under svangerskapet

Under svangerskapet, kan urter enten gi fantastiske kosttilskudd effekter eller hindre den naturlige kroppen endringer av en forventningsfull mor og veksten av hennes baby. Ved hjelp av urter og naturlige kosttilskudd, derfor bør gjøres med forsiktighet under graviditet. Les mer for ytterligere tips om hvordan du kan bruke urter trygt under svangerskapet.

Bruksanvisning

•  Start med milde urter. Begynn din graviditet ved å drikke milde, beroligende te. Alfalfa, kamille og løvetann te fungerer bra under svangerskapet. Disse te har vitaminer og mineraler som du ikke kan være i stand til å gi kroppen din og babyen din ved ganske enkelt å spise eller ta vitamin kapsler. Alfalfa, kamille og løvetann te å lindre morgenkvalme, lette fordøyelsen, lindre og forebygge halsbrann og holde blodet rik på jern.

Bruk 8 til 10 dråper lavendelolje i badekaret minst to ganger i uken. Duften av lavendel fremmer god søvn og reduserer angst, noe som er vanlig under svangerskapet. Ved inntak som en te, er lavendel en sterk antioksidant og naturlig relaxer, som vil tillate deg å hvile og sove godt.

Utnytte så mye ingefær som mulig. Ved hjelp av ingefær under svangerskapet kan komme med mange helsefordeler. Den kan tilberedes som te eller tatt i kapsler. Ingefær inneholder mange viktige kvaliteter som bekjempe forkjølelse og influensa og stimulerer blodsirkulasjonen. Mange gravide kvinner også finne fordeler i ingefær pastiller. Ginger pastiller kan suges med til enhver tid på dagen.

Drikk en kopp Partridge-bær te hver dag i løpet av de første tre månedene av svangerskapet. Partridge bær, selv om mild, bidrar til å redusere livmor spasmer og fremmer tilstrekkelig blodstrøm, noe som kan bidra til å forhindre abort.

Ta en borre-rot kapsel om dagen, eller som anvist av legen din. Burdock er medlem av tistel familien og kan bidra til å styrke blod aktivitet og balansere blodsukkeret under svangerskapet. Burdock kan også brukes som en umiddelbar avføringsmiddel hvis du er forstoppet. Rådfør deg med lege eller ernæringsfysiolog om riktig dosering av burdock.

Tips og advarsler

 • Alltid konsultere legen din om bruk av urter mens gravid. Det er mange trygge urter for graviditet, noe som betyr at det er viktig å sikre at du bruker de riktige urter.
 • Bruk aldri en urt hvis du ikke har blitt informert av sin sikkerhet under graviditet. Hvis du føler deg svimmel når som helst mens du tar urter under svangerskapet, må du kontakte lege eller ringe 911 hvis bivirkningene er alvorlige.

Hvordan bruke avslapping under fødsel

Uavhengig av dine tanker om smerte kontroll under fødsel, er det viktig å vite hvordan man bruker avspenningsteknikker. Enten du har et keisersnitt eller naturlig fødsel, kan avslapning være et kraftig verktøy i å holde deg rolig og redusere din smerte og angst. Bruk følgende trinn for å hjelpe integrere avslapning i din fødsel plan.

Bruksanvisning

I tidlige stadier av arbeidskraft, kan riene være så nær hverandre som fem minutter eller så langt fra hverandre som 20. Bruke tid i disse tidlige timer å slappe av i mellom riene vil holde spenning og angst ned. Det vil også hjelpe deg lagre litt energi å bruke som arbeidskraft utvikler seg og blir mer vanskelig. Finn en behagelig stilling i mellom riene som vil bidra til å lette din tilstand av velvære. Bruk puter og tepper som du trenger dem, og ikke bli satt på ett sted. Som arbeidskraft utvikler seg og endringer, kan du finne en gyngestol mer trøstende enn sengen. Bruk hva som føles bra.

Bli en tilstand av velvære som vil hjelpe deg å gjenopprette og bevare din energi vil ta mer enn bare å kreve fra deg selv at du "Slapp av!" Lukk øynene og begynne med tærne. Trekke sammen musklene i tærne tett - krøller tærne mot de fotsålene - og deretter slappe av dem. Gjenta handlingen tre ganger, slik at en dypere avslapning mellom hver sammentrekning. Arbeid deg oppover gjennom kroppen din (tær, føtter, kalver, lår, sete, mage, osv), gjenta den samme handlingen - kontrakt, slappe av, kontrakt, slappe av - tre ganger. Ikke glem dine skuldre, hender og ansikt, som de er steder vi har en tendens til å bære mye spenning.

Når du har jobbet deg gjennom kroppen din, gjenta handlingen en siste gang, kontrahering hver muskelgruppe sammen og slapper av. Gjenta handlingen tre ganger. Som kroppen din kontrakter og slapper av, vil du finne dine muskler mer i stand til å slappe av med hver repetisjon. Har partneren din stadig føler musklene dine for å være sikker på at spenningen har vært fullt utgitt. Som du er ferdig med den siste repetisjon av full-body sammentrekning og avslapning, bør du føle tyngde i lemmer og kropp - en mer fullstendig avslapning enn hvis du var å bare legge ned.

Som dine sammentrekninger begynner å komme tettere sammen, vil du ha mindre tid for hele ritualet. Har partneren din hjelp finne de områdene hvor du bærer den mest spenning (føtter, hender, skuldre, ansikt), og konsentrerer seg om å slappe av disse områdene bare. Har partneren din stadig overvåke dine muskler, for å være sikker på at du ikke overfører spenningen du lindre i ett område til et annet. Den energien du bevare via denne metoden vil gi deg mer utholdenhet mot slutten av arbeidskraft og levering, og mer energi til å presse med.

Tips og advarsler

 • Det kan eller ikke kan være tid til å gjøre hele ritualet under fødselen. Bruke deler av ritualet - bare kontrakt og slappe hender, skuldre og ansikt - for å bidra til å spare energi og slappe av de områdene som er bærer økt spenning.
 • Vær forsiktig når du trekke sammen musklene i bena. Gravide kvinner får ofte leggkramper, og kontrahering disse musklene kan ta ett om. Hvis du har opplevd kramper i løpet av svangerskapet, fortsetter nøye.

Hvordan bruke setemuskler Under Deadlifts

Hvordan bruke setemuskler Under Deadlifts


Den Markløft er en tradisjonell sammensatte øvelser som kan bidra til å bygge styrke i mange muskelgrupper, spesielt dine setemuskler. En av de største og sterkeste muskelgruppene i kroppen din, setemuskler bestå av gluteus maximus, gluteus medius og gluteus minimus. Sammen med å hjelpe lavere kroppen å stabilisere mens du utfører markløft, setemuskler er ansvarlig for forlengelse av hoften som du løfte og senke vektstang. Engasjere dine setemuskler og utføre flyttingen skikkelig for å forhindre lavere tilbake stress og smerte.

Bruksanvisning

•  Plasser en vektstang på gulvet rett foran deg. Stå med føttene hip-bredde hverandre med tærne pekende fremover. Trekk magemusklene inn mot ryggraden for å beskytte korsryggen. Engasjere dine setemuskler, presse skuldrene ned og bort fra ørene og forlenge ryggraden.

Bøy knærne og hengsel hoftene tilbake som du lavere mot baren på gulvet. Ta tak i baren med en vekslende grep med en hånd i en halvstikk posisjon og den andre i en hemmelig grep. Plasser hendene litt bredere enn bena. Løft bar, holde den i nærheten av din leggen.

Brace magemusklene og setemuskler som du begynner å rette knær og hofter; bruke setemuskler å presse hoftene fremover til hoftene er under skuldrene. Fortsett å holde baren i nær kroppen din som du stiger til en stående posisjon. Holde ryggraden langstrakt og skuldrene å trykke ned.

Trekk hoftene tilbake som du bøyer knærne og lavere mot gulvet igjen. Opprettholde en rett ryggrad til å hindre tilbake fra avrunding eller overordnede. Fullfør tre sett med åtte til 10 markløft.

Tips og advarsler

 • Velg et motstandsnivå som er utfordrende og lar deg nå, men likevel ikke overstige, målrettede antall repetisjoner med riktig form. For eksempel, hvis målet er 10 reps, bør du ikke være i stand til å fullføre 11 repetisjoner med riktig form.
 • Varier markløft ved å bruke manualer i stedet for en vektstang; manualer kan bidra til å jevne ut ubalanser. Hold en manual i hver hånd med en overhand grep. Plasser manualer til å være like utenfor hver etappe, med håndflatene vendt inn.
 • Flytt inn gradvis, kontrollerte bevegelser for å unngå krampetrekninger eller slippe kroppen under opp- og nedstigning i markløft.
 • Husk at markløft er annerledes enn en knebøy; hoftene gå frem og tilbake i markløft versus opp-og-ned bevegelse av en knebøy.
 • Unngå å la knærne for å flytte foran tærne på bunnen av øvelsen.
 • Sjekk med en lege før du starter et nytt treningsprogram.

Hvordan bruke Wellbutrin under svangerskapet for å behandle angst angrep

Hvordan bruke Wellbutrin under svangerskapet for å behandle angst angrep


Angst angrep kan være en ødeleggende problem for noen, men når du lider av angst mens du er gravid, lurer du kanskje på om det er trygt å fortsette å ta din angst medisinering.
Wellbutrin er en av angst medisiner som kan tas i løpet av svangerskapet. Det kan redusere angst symptomer, slik at du kan trygt nyte en av de lykkeligste og mest spennende tider i livet ditt.

Bruksanvisning

•  Planlegge en avtale med din psykolog så snart du finner ut at du er gravid. Før din avtale, skrive ned eventuelle spørsmål du har om din medisinering.
Når du kommer til timen din, informere legen din graviditet og diskutere de beste måtene å behandle din angst mens gravid. Din psykolog kan enten ønsker å snakke med din OB-GYN eller skrive henne et brev om din mentale helse.

Snakk med OB-GYN om din angst problemer og forklare at du har tatt Wellbutrin for angst angrep. Informere henne om ditt ønske om å holde på den i løpet av svangerskapet. Gi legen din navnet og telefonnummeret til psykolog i tilfelle hun ønsker å snakke med ham for å få mer informasjon om stoffet og dets interaksjon.

Vei risikoene i forhold til fordelene ved å ta Wellbutrin under svangerskapet med både OB-GYN og din psykolog. Med hjelp av både leger, finne det beste løpet av handlingen for å holde deg mentalt og fysisk friske i løpet av svangerskapet.

Bestem lavest mulig dose som fortsatt vil være effektiv for deg under svangerskapet. Leger kan være lurt å redusere dosen din slik at det vil være en minimal risiko for fosteret, mens du holder deg mentalt frisk, så vel.

Diskuter en mental helse velvære plan med begge leger som vil gå i kraft etter at barnet er født. Du må kanskje øke dosen av Wellbutrin etter fødselen av babyen din, så mating med flaske kan være en bedre idé enn sykepleie.

Tips og advarsler

 • Det har ikke vært noe godt kontrollerte studier på mennesker som har vist alvorlig risiko for fosteret mens moren tar Wellbutrin. Men Wellbutrin bør kun brukes under graviditet dersom fordelene klart oppveier risikoen. Hvis du opplever noen uvanlige bivirkninger mens de tok Wellbutrin under svangerskapet, varsle legen din umiddelbart.

Hvordan bruke Lidokain Under Laser Hårfjerning

Lidokain er ofte brukt som en aktuell bedøvelse til nummen huden før en laser hårfjerning session. Lidokain aktuell kommer i mange forskjellige former for ulike bruksområder. For bruk på huden, kommer lidokain i en topisk krem, lotion, spray, løsning, film og transdermalt plaster. Lidokain kommer også i form av en topisk gel, slimhinnene løsning og munnspray, som er for brukt for tannkjøttet eller munnen.

Hvordan bruke Lidokain Under Laser Hårfjerning

•  Spør din lege eller sykepleier som utfører laser behandling for en resept eller å gi deg en aktuell form av lidokain.

Les instruksjonene på etiketten som alvorlige bivirkninger og komplikasjoner kan føre til når for mye krem brukes. Tretti minutter til førtifem minutter før laserbehandling, påfør en liten mengde lidokain på det området som er angitt for laser økten. Bruk den minste mengden som du kan bruke til å nummen området. Gjør dette hjemme hvis du kan eller ankomme tidlig for avtalen og gjøre dette på legekontoret.

Vent 15 til 20 minutter for kremen skal tre i kraft. Du skal føle området blir nummen. Når området føles nummen du kan fortsette med økten.

Hint

 • Laser hårfjerning kan være en helt trygg og tilfredsstillende prosedyre. For de fleste, kan det være et effektivt og feilfritt prosedyre som, i det lange løp, kan spare penger.
 • Det er viktig å merke seg at ved bruk av for mye Lidokain kan forårsake alvorlige bivirkninger og helseproblemer. Hvis brukt over for stort område, eller hvis du bruker varme, bandasjer eller en plastfolie for å behandlede områdene du kunne absorbere for mye av denne medisinen, noe som kan føre til en uregelmessig hjerterytme, tåkesyn, døsighet og rystelser. Hud som er kuttet eller irritert kan også absorbere mer aktuell medisinering enn sunn hud. Du kan forvente noen rødhet i huden etter laserbehandling og hevelse eller blemmer kan vises for folk med mørkere hud. Alle disse symptomer vil forsvinne i løpet av kort tid, men huden pigment misfarging kan være en varig bivirkning. Arrdannelse er sjeldne, men det er også permanent hvis det forekommer.

Hvordan finne en lege med erfaring i Bruke Restylane Under Eye

Hvordan finne en lege med erfaring i Bruke Restylane Under Eye


Restylane, en hyaluronsyre-basert gel, brukes regelmessig for å fylle ut linjer og rynker over hele ansiktet, inkludert den sarte huden rundt øynene. Restylane gis som en injeksjon i en doctora € ™ s kontor. Selv om Restylane er generelt ansett for å være trygt for de fleste pasienter, er det avgjørende å finne en hudlege eller plastisk kirurg med erfaring injisere Restylane rundt øynene før du gjennomgå noen prosedyre.

Bruksanvisning

•  Start med legen din. Selv om din forsikring plan doesnâ € ™ t krever henvisninger til spesialister, kan legen din fortsatt være en stor ressurs for anbefalinger for kvalifiserte plastikkirurger eller hudleger. Spør spesifikt om råd om leger opplevd med Restylane. Som Dr. Scott Miller, en plastisk kirurg og styremedlem i Forbruker guide til plastisk kirurgi, påpeker, kan meget gode hudleger og kirurger har absolutt ingen erfaring med Restylane injeksjoner. Konsentrere seg om å finne en god lege med rett type erfaring.

Sjekk profesjonelle organisasjoner. Grupper som American Society of Plastic Surgery og American Academy of Dermatology har elektroniske verktøy for å la deg søke etter en lege i ditt område som spesialiserer seg på Restylane.

Intervju leger. Når du selv har laget en kort liste over potensielle leger i ditt område, gjøre noen avtaler og stille spørsmål. I tillegg til å finne ut om den doctora € ™ s utdanningsbakgrunn og legitimasjon, spørre ham spesifikt om hans erfaring administrere Restylane injeksjoner rundt øynene. Spør om resultatene han mener du kan forvente, hvor mange behandlinger du trenger for å få de ønskede resultater, og hva slags utvinning tid du bør forvente. Også be om å se noen før og etter bilder av tidligere pasienter, og spør om du kan se noen anbefalinger fra tidligere pasienter.

Tips og advarsler

 • Word-of-mouth anbefalingene er en flott måte å finne en lege, så hvis din familie eller venner har hatt Restylane injeksjoner, spør om sine erfaringer.
 • Alltid få Restylane injeksjoner fra en medisinsk fagperson med erfaring med behandling. Selv om du kan være i stand til å kjøpe Restylane online, aldri forsøke å injisere.

Test for Netthinneavløsning

Netthinnen er en lysfølsom membran som linjer innsiden bakveggen av øyet. Netthinneavløsning, er når netthinnen er adskilt fra sin støtte lag kalt choroid - et tynt lag av blodkar som forsyner hinnen med oksygen og næringsstoffer. Når dette skjer, er netthinnen fratatt oksygen, som hvis den ikke behandles umiddelbart kan føre til permanent synstap.

Identifikasjon

Retinal løsgjøring kan skje av seg selv uten noen underliggende årsaker, men det kan også være på grunn av en rift eller et hull i netthinnen, traumer, en inflammatorisk lidelse eller ukontrollert diabetes. En person som i fare for netthinneavløsning kan oppleve følgende symptomer: lyse lysglimt i sin sidesyn, flytere, en skygge eller blind flekk i sitt synsfelt, visuelle forvrengninger eller plutselig eller gradvis tåkesyn. Netthinneavløsning er en alvorlig medisinsk tilstand, som krever umiddelbar diagnose og behandling. Tester vil bli gjennomført for å sjekke netthinnen og pupillen respons og din evne til å se farger riktig. Noen tester inkluderer elektroretinogrammet, ophthalmoscopy, brytning test og fluoresceinangiografi.

Elektroretinogrammet

En elektroretinogrammet (ERG) er et øye test som brukes til å oppdage unormal funksjon av netthinnen. I løpet av denne eksamen, vil en pasient ha øynene utvidet og deretter anestesi dråper brukes til nummen øyet. Et spekulum blir brukt til å støtte åpne øyelokkene, og en elektrode er plassert på pasientens hornhinne. Elektroden, som er lik en kontaktlinse, måler den elektriske aktiviteten av staver og tapper. Stenger og kjegler er celler som registrerer lyset i netthinnen. Ved hjelp av lys som en stimulans, to typer bølger kalles en bølger og B bølgene blir registrert og analysert. Testen tar omtrent en time å fullføre, og er tilnærmet smertefri.

Ophthalmoscopy

Ophthalmoscopy er en undersøkelse av den bakre delen av øyeeplet kalles fundus. Øyelege bruker et instrument med et sterkt lys og kraftig linse kalles et oftalmoskop å vise fundus i tre dimensjoner og i stor detalj. Dette instrumentet gjør det mulig for legen å oppdage et hull, rift eller avløsning av netthinnen. Det er tre typer ophthalmoscopy: direkte ophthalmoscopy, indirekte oftalmoskopi og spaltelampe ophthalmoscopy. Direkte ophthalmoscopy er standard test som vanligvis utføres under rutinemessig synsundersøkelser. I et mørkt rom, vil en lege sjekke baksiden av en pasientens øye med skinner en stråle av lys gjennom pupillen. Indirekte oftalmoskopi innebærer press blir brukt til øyet av en liten stump verktøy og sensor skal bruke en variant av et oftalmoskop som bæres på hodet som en gruvearbeider lys. I en spaltelampe ophthalmoscopy eksamen, er en lav-effekt mikroskop kombinert med en høy intensitet lyskilde som kan være fokusert til å skinne i en tynn stråle brukes til å undersøke øyet. I motsetning til de to tidligere eksamener, kan en pasient ha øynene utvidet i løpet av spaltelampe ophthalmoscopy. Hver av disse eksamenene varer ca 15 minutter og kan føre til at noen mindre ubehag.

Refraksjon Test

En brytning test er en synsundersøkelse som avgjør om en person visjon er normalt. En pasient sitter i en stol som har en spesiell enhet som kalles en refraktor knyttet til den. En refraktor inneholder flere linser eller ulike styrker. Legen vil be pasienten til å fokusere på et diagram som er ca 20 meter unna og spurte om det ser mer eller mindre klart gjennom ulike objektiver som er flyttet til syne. En normal verdi for perfekt syn er 20/20. Perfekt syn betyr en person har evnen til å lese 3/8 tommers bokstaver på 20 fot. Dårlig eller tåkesyn kan være en indikator på øyesykdom. Eksamen er smertefri og dens lengde er bestemt på et sak-til-sak basis.

Fluoresceinangiografi

Fluoresceinangiografi er en test som brukes til å avgjøre om det er riktig sirkulasjon i blodkarene i netthinnen. Strekke dråper plasseres i pasientens øyne for å forstørre elevene slik at legen kan få en bedre oversikt over de interne strukturer i øyet. Det vil ta 20 til 30 minutter for dråpene skal tre i kraft, og når de gjør en rekke instrumenter og lyskilder vil bli brukt til å se inn i øynene. Flere bilder vil bli tatt før legen injiserer et spesielt fargestoff som kalles fluorescein inn i pasientens vene, vanligvis ved albuen. Fargestoffet blir fotografert med et spesielt kamera som den beveger seg gjennom blodkarene i bakre del av øyet. Leger er ute etter å se om fartøy synes å være en normal størrelse, og hvis noen blokkeringer eller lekkasjer eksisterer. Mild kvalme og oppvarming sensasjonen kan kort besk opplevde etter injeksjonen. Pasienter har rapportert føler moderat smerte når nålen er satt inn og en bankende følelse på injeksjonsstedet senere. Avhengig av styrken av de strekke dråper som brukes, bivirkninger, slik som vanskeligheter med å fokusere på objekter på nært hold, kan vare i flere timer etter fullførelse av undersøkelsen.

Er Vicks VapoRub trygt å bruke under graviditet?

Vicks® VapoRub® er en aktuell behandling som virker raskt for å lindre hoste og muskelsmerter. De aktive ingredienser - mentol, eukalyptus olje og kamfer - redusere smerte og "cool" nesegangene. Mange anser ingrediensene i Vaporub "naturlige aromater," slik det er tenkt å være trygt for bruk under graviditet.

VapoRub under graviditeten

Graviditet er en tid da kvinner følge nøye med hva de spiser, for å ivareta sikkerheten for både seg selv og deres ufødte barn. Informative nettsteder som babycenter.com oppgir at det er helt trygt å bruke VapoRub under svangerskapet. Studier viser at de ingrediensene som finnes i VapoRub kan være skadelig for små barn, men foreløpig er det ikke kjent for å være skadelig under graviditet.

Sikkerhet

Som i 2009, har sikkerhetsproblemer blitt reist om produkter som inneholder kamfer, en av de viktigste aktive ingrediensene i VapoRub. Ifølge New York City Department of Health and Mental Hygiene, kamfer produkter er giftig og spesielt farlig for små barn. Mouthing eller spise kamfer kan forårsake anfall. Påføring balsamer eller salver i store mengder, og legge det til vannet av et rom luftfukter kan også føre til at barn å gripe. Andre symptomer på forgiftning inkluderer magesmerter, kvalme, oppkast, irritabilitet og agitasjon.

Forskning

En Wake Forest University studie hevder at VapoRub kan stimulere slimproduksjon og luftveier betennelse, noe som kan ha alvorlige effekter på å puste i et spedbarn eller småbarn.

"Ingrediensene i Vicks kan være irriterende, forårsaker kroppen til å produsere mer slim for å beskytte luftveiene", sa Bruce K. Rubin, MD, FCCP, studiens hovedforfatter fra Institutt for Pediatrics ved Wake Forest University School of Medicine, Winston Salem, NC. "Spedbarn og små barn har luftveiene som er mye smalere enn de voksne, så noen økning i slim eller betennelse kan begrense dem mer alvorlig."

Hvorvidt de samme bivirkninger som kan oppstå hos gravide kvinner er ukjent.

Effektivitet

VapoRub har vært brukt i generasjoner og er en av de best selgende over-the-counter kalde produkter. The Mayo Clinic sier at VapoRub er generelt trygt når det brukes som anvist, og at dens aromatiske ingredienser kan hjelpe noen tett nese å føle seg mer åpen ved å produsere en kjølig følelse i nesen.

Konklusjon

Siden informasjon er usikkert om sikkerheten av VapoRub under svangerskapet, er det beste løpet av handlingen for å snakke med legen din før du bruker den. Følg alltid anvisningen på pakken nøye - ikke ingest; gjelder ikke for øyne, nese, munn eller ødelagt hud; Må ikke brukes hvis du er allergisk mot eukalyptusolje, mentol eller kamfer.

Hvilket utstyr trenger Barneleger Bruk?

Hvilket utstyr trenger Barneleger Bruk?

En barnelege er en lege som har omsorg for barn. Han er ansvarlig for forebyggende omsorg samt behandling av skader, infeksjoner, sykdommer og sykdommer. Din barnelege vil bruke et utvalg av utstyr for rutinemessig omsorg og spesialutstyr for andre forhold. Faktisk bruker en barnelege i utgangspunktet det samme utstyret som enhver annen lege, bortsett fra at noen av det utformet med sin bruk for barn i tankene. Eksempler inkluderer baby skalaer og barnestørrelse blodtrykksmansjetter.

Scales

En av de første tingene barnelege gjør når han undersøker barnet ditt er veie henne slik at han kan begynne å overvåke hennes vekst ved hvert besøk. Hun er plassert i en bordplate skala med sider som kurven. Da hun blir for stor for denne type skala og er i stand til å stå, kan han ha henne til å stå på en voksen skala for å sjekke vekten hennes. Sammenligninger er gjort til en standard vekstkurve for å avgjøre om hennes vekst er normalt.

Sphygmomanometer

En sphygmomanometer brukes til å sjekke ditt barns blodtrykk. En barnestørrelse mansjetten er plassert rundt overarmen og oppblåst å skape trykk. Det er et rør festet til mansjetten som fører til et manometer. Når luften er sluppet, kan barnelege oppnå en avlesning av blodtrykket. Nyere utstyr har en mansjett som er festet til en skjerm som har automatiske digital visning i stedet for en måler for å gjøre det enklere og mer nøyaktig.

Termometer

Barnelege bruker et termometer for å sjekke barnets temperatur. Det finnes flere typer termometre tilgjengelig. Han kan benytte et rektalt termometer som er belagt med vaselin eller et annet smøremiddel, og som er lagt inn i barnets anus inntil en avlesning. Hennes temperatur kan også kontrolleres under armen, og hvis hun er gammel nok til å forstå at hun kan holde en termometeret under tungen, så lenge hun ikke bite ikke på det. Nyere termometre kan sjekke hennes temperatur med en umiddelbar avlesning ved å plassere en sonde inn i øret hennes.

Stetoskop

Barnelege bruker et stetoskop for å lytte til barnets hjerte og lunger. Den flate enden av stetoskopet er plassert mot brystet hans og de andre endene er plassert i barnelege ører så han kan høre barnets hjerteslag. Slutten er plassert mot ryggen for at barnelege å lytte til lungene hans. Han kan bli bedt om å ta dype åndedrag mens legen lytter.

Otoskop

En otoskop brukes til å undersøke innsiden av barnets øregangen og trommehinnen. Den har en sonde som blir satt inn i sitt øre med en forstørrelseslinse og et lys. Barnelege ser gjennom utsiden slutten for å se etter forandringer i øret. Øret kan undersøkes for overflødig voks, fremmedlegemer eller betennelse forårsaket av en øreinfeksjon.

Opthalmoscope

En opthalmoscope er en enhet som brukes til å undersøke ditt barns øyne. Det ligner på en liten lommelykt og har en forstørrende linse samt lyset. Instrumentet er rettet inn ditt barns øye å undersøke hans netthinnen, linsen og synsnerven for misdannelser. I tillegg vil legen din sjekke øyet hans reaksjon på lyset.

Annet utstyr

Din barnelege kan bruke en rekke annet utstyr basert på årsaken til ditt besøk. En hørselstest kan gis som barnet blir gammel nok til å forstå innholdet. Sprøyter blir brukt for å levere vaksinasjoner. En bulk sprøyte kan brukes til suge slimete fra barnets nese. Splinter, bandasjer og bukseseler kan brukes for å immobilisere skader. En refleks hammer brukes til å sjekke ditt barns kne reflekser. Andre eksempler inkluderer, men er ikke begrenset til, tunge depressors, suturering utstyr, medisinske saks, mikroskoper, elektrokardiogram og tang.

Kan barn bruke kontaktlinser?

Teknisk sett kan et barns øye håndtere kontaktlinser i svært ung alder. Selv spedbarn er utstyrt for dem på grunn av unike øyeproblemer ved fødselen. Muligheten for barnet ditt å bruke kontaktlinser avhenger av faktorer som modenhet og ansvar. Faktisk, kan kontakter faktisk være en god ting for ungen din. De er gode til å spille sport, hjelp med nærsynthet og hjelp med selvfølelse.

Sport

Hvis barnet ditt spiller sport, kan det være vanskelig å bruke briller under kontaktsport. Glassene kan brytes, og kan dugger eller rote med synet til barnet ditt, avhengig av været. Kontaktlinser ikke forårsake disse problemene. Faktisk, holde de stabile på øyet mens barnet leker idrett.

Nærsynthet

Det er et kontroversielt tema, men det er blitt funnet at bruk av kontaktlinser kan bidra til å redusere nærsynthet i barna. Ifølge AllAboutVision.com, kan slik kontakt er montert på øyet hjelpe omforme hornhinnen og kan redusere nærsynthet. Videre forskning er nødvendig for å fastslå om det er tilfelle.

Selvfølelse

Noen barn er selvbevisst om bruker briller. De rett og slett ikke liker måten de ser i dem. Hvis det er tilfelle, kan kontaktlinser hjelpe. Men, det er opp til det enkelte barn. Noen kan elsker hvordan de ser ut i briller, men det er hyggelig for den andre for å ha muligheten til å bruke kontaktlinser.

Hvordan behandle kroniske bleie utslett

I mange babyer bleie utslett kan bli et tilbakevendende tilstand som virker umulig å leges helt og holde i sjakk. Bleieutslett er forårsaket av en kombinasjon av faktorer - eksponering for bakterier i urin og avføring, langvarig kontakt med fuktighet, mangel på luft, og irritasjon fra kontakt med bleien. Å behandle kroniske bleie utslett, må foreldre eliminere eksponering for årsakene til bleie utslett og arbeide med sine barns barnelege å rydde opp utslettet en gang for alle.

Hvordan behandle kroniske bleie utslett

•  Ring babyens barnelege. Han kan være lurt å se babyen din eller foreskrive en antibiotika eller steroid krem ​​for å behandle ditt barns spesielle kroniske bleie utslett. Imidlertid kan de vanligste kroniske bleie utslett behandles og løses ved å følge disse trinnene hjemme.

•  Bruk riktig størrelse bleie for spedbarn. Bleier som er for stramme gni på babyens sensitiv hud og irriterer den, slik kronisk bleie utslett vanskelig å helbrede.

Endre ditt barns bleier ofte for å begrense eksponering for urin og avføring, spesielt når hun lider av kronisk bleie utslett. Når du skifter bleier, bruke bomull baller og varmt vann for å rense spedbarn. Tørk barns hud helt med vaskekluter før du setter en ny bleie på. Holde babyens hud tørr er viktig å behandle kroniske bleie utslett.

Bruk bleie utslett salver til behandling av kronisk bleie utslett. Disse salver bidra til å holde urin fra å komme i kontakt med spedbarnets bunnen ved å skape en tetning mot fuktighet. Før påføring av salven, gjøre visse sin bunn er helt tørt. Da gjelder det rikelig på områder hvor bleie utslett er sannsynlig.

Bare vaske babyen i mild baby såpe. Andre såper kan være for slipemiddel og irritere et barns hud. Vask aldri et spedbarn mer enn en gang om dagen, da dette kan tørke ut huden hans og gjøre behandling av kronisk bleie utslett vanskeligere. Tørk alltid et barns hud grundig etter bading for å bidra til å rydde opp kronisk bleie utslett.

La babyens bunn luft ut hver dag, spesielt når hun har kronisk bleie utslett. Plassere henne på et vanntett pad og fjerne henne bleie. Innarbeide dette i sitt daglige "magen tid" eller noen annen del av dagen. La henne sensitive bunnen litt luft bidrar til å eliminere den konstant eksponering for fuktighet og bakterier som ofte forårsaker kroniske bleie utslett.

kontakte sin barnelege igjen og planlegge en avtale om, etter at du har prøvd alle disse trinnene, viser barnets kroniske bleie utslett fortsatt ingen tegn til bedring. Spedbarn kan ha en av de sjeldnere typer kroniske bleie utslett som krever reseptbelagte medisiner og salver.

Hint

 • Spør babyens barnelege for sine anbefalinger om de beste merkene av babyen såpe og bleie utslett salve for å hindre bleie utslett.
 • Barn maismel kan også brukes til å holde et spedbarn tørrere og hindre bleieutslett.
 • Hvis barnet ditt lider av kronisk bleie utslett, vekke ham i natt å endre hans bleie. Langvarig natten kontakt med urin i sin bleie forverrer bleie utslett enda mer.
 • Bruk aldri baby kluter på et spedbarn med kronisk bleie utslett. Baby kluter kan irritere noen spedbarn 'huden og gjøre utvinne fra kroniske bleie utslett enda vanskeligere. Bruk bomull baller og varmt vann under bleie endringer i stedet.
 • Hvis et spedbarn hud er ikke helt tørr før du påfører bleie utslett salve, vil salven faktisk felle som fuktighet og forårsake bleie utslett i stedet for å forebygge det.

Slik unngår bleie utslett hos spedbarn

De fleste spedbarn vil oppleve bleie utslett på enkelte punkt i sitt første år av livet, og de fleste foreldre med babyer med bleie utslett ville gjøre noe for å hindre at det skjer igjen. Bleie utslett kan være ganske ubehagelig for et spedbarn, ofte forlater ham irritabel og masete. Til tross for hvor vanlig bleie utslett er, er det flere måter å forebygge bleie utslett hos spedbarn, forlater barnet og foreldre glad og sunn.

Slik unngår bleie utslett hos spedbarn

•  Pass alltid på at du bruker riktig størrelse bleie for spedbarn. Bleier som er for stramt vil gni på babyens sensitiv hud og irritere den, slik at forekomsten av bleie utslett mer sannsynlig.

Endre ditt barns bleier ofte for å begrense eksponering for urin og avføring. Når du skifter bleier, bruke bomull baller og varmt vann for å rense spedbarn. La barns hud tørke helt før du setter en ny bleie på. Holde en babyens hud tørr er viktig å forebygge bleie utslett.

Vask bare babyen med mild baby såpe. Andre såper kan være for slipemiddel og irritere et barns hud. Vask aldri et spedbarn mer enn en gang om dagen, da dette kan tørke ut huden hans og legge til rette for bleie utslett. Tørk alltid et barns hud grundig etter bading for å hindre bleie utslett.

La din spedbarnets bunnen luft ut hver dag. Plassere henne på et vanntett pad og fjerne henne bleie. Du kan innlemme dette i sitt daglige "magen tid" eller noen annen del av dagen. Utsette et barns sensitive bunn til luft bidrar til å eliminere irritasjon på grunn av fuktighet og forhindrer bleie utslett.

Bruk bleie utslett salver under bleie utslett bidra til å holde urin fra å komme i kontakt med et barns bunnen. Før påføring av salven, gjøre visse sin bunn er helt tørt. Deretter gjelder det rikelig på områder hvor bleie utslett er sannsynlig.

Hint

 • Spør babyens barnelege for sine anbefalinger om de beste merkene av babyen såpe og bleie utslett salve for å hindre bleie utslett.
 • Barn maismel kan også brukes til å holde et spedbarn tørrere og bidra til å hindre bleieutslett.
 • Baby kluter kan irritere noen spedbarnets hud og bistand i forekomsten av bleie utslett. Bruk bomull baller og varmt vann under bleie endringer i stedet.
 • Hvis et spedbarn hud er ikke helt tørr før du påfører bleie utslett salve, salven faktisk vil felle som fuktighet og hjelpe forverre bleie utslett i stedet for å forebygge det.

Fungal bleie utslett i en Baby

Fungal bleie utslett i en Baby


Bleie utslett er en av de mest vanlige hudproblemer til spedbarn; i USA, vil de fleste babyer lider mild bleie utslett på et tidspunkt før de er potty trent. Hvis behandles raskt, bleie utslett vanligvis klarner opp i løpet av få dager. Imidlertid kan en bleie utslett som ikke blir bedre med normal behandlingen ikke forårsaket av kontakt, men med et gjær soppinfeksjon.

Årsak

Gjær er en sopp som er normalt til stede i det menneskelige legeme. Befolkningen av gjær i kroppen er vanligvis balansert med gode bakterier i fordøyelsessystemet som hindrer gjær overvekst. Imidlertid er det flere faktorer som kan føre til at barnet utvikler en soppinfeksjon i bleieområdet. En kontakt bleie utslett, forårsaket av huden som er i kontakt med urin og avføring, kan gjøre barnets hud mer sårbare og kan utvikle seg til en gjærinfeksjon. Også, hvis antibiotika er tatt av barnet eller ammende mor, kan de dreper gode bakterier, slik at gjær til å formere seg og potensielt resulterer i en gjær infeksjon.

Identifikasjon

Den første måte å identifisere en fungal bleieutslett er dens mangel på respons på bleieutslett behandling. Hvis du bruker bleie utslett krem ​​og forlate babyens hud utsettes for luft så mye som mulig, fjerner du ikke utslett i løpet av noen få dager, så er det sannsynlig at utslettet er en soppinfeksjon. Som den forverres, vil en sopp bleie utslett har reist, humpete hud, klart definerte grenser, og satellitt røde flekker rundt hoved utslett. Dersom barnet har nylig hadde en trost infeksjon i munnen, som gjør det mer sannsynlig at bleieutslett er sopp.

Behandling

En over-the-counter aktuelle soppdrepende krem ​​vil vanligvis fjerne en sopp bleie utslett. Under behandlingen, la babyen uten bleie så mye som mulig; den varme, fuktige miljø inne i en bleie er et godt miljø for sopp, og forlate den åpen til luft vil fjerne tilstanden raskere. Hvis utslettet ikke forsvinner i løpet av få dager, bør du oppsøke lege for en resept soppdrepende krem.

Forebygging

Mange av de trinn som hindrer sopp-bleieutslett, er de samme som de som hindrer enhver bleieutslett. Endre babyens bleie ofte når det er vått og umiddelbart etter avføring. Bruk våtservietter uten tilsetningsstoffer eller duft, og vask deg babyens hud med varmt vann under bleie endringer. Sett av tid for babyens hud lufttørke mellom endringer, og la barnet bruke litt tid uten bleie hver dag. Når du setter en frisk bleie på, fest den løst nok til at det er plass til luftsirkulasjon.

I tillegg unngås ved bruk av antibiotika så mye som mulig. Hvis en ammende mor må ta antibiotika, kan det være nyttig for henne å ta probiotika i tillegg til å bidra til å forhindre gjær overvekst.

Bleie Betraktninger

Hvis du bruker engangsbleier, sørg for at merkevaren har en pustende ytre fôr da dette vil bidra til å forbedre luftstrømmen og redusere sannsynligheten for en sopp utslett. Hvis du bruker tøybleier, må du drepe sopp i bleier i tillegg til å slette utslett på babyens hud. Vask bleiene ved hjelp av blekemiddel, grapefruktkjerneekstrakt, tea tree olje eller vann som er varmere enn 122 grader C for å bli kvitt gjær i tøybleier.

Hva er en Ophthamoloscope brukes til?

Hva er en Ophthamoloscope brukes til?


Et oftalmoskop gir legene en direkte blikk inn i øyet av hans pasienter. Selv om dette instrumentet har eksistert i 150 år, har ny teknologi flyttet øyeundersøkelse og diagnose inn i en ny verden. Leger kan ikke bare undersøke det indre av øyet, men kan nå ta krystallklare bilder.

Oftalmoskop

Et oftalmoskop er en tent enhet som brukes av en øyelege til å undersøke det indre av øyet. Øyelegen vil observere en sunn øye eller se etter uregelmessigheter i linsen, netthinnen eller synsnerven. Ikke bare er et oftalmoskop avgjørende under synsundersøkelser; det er også uvurderlig når man skal vurdere pasienter for andre helsemessige plager som hodepine, geriatri, hjerte vanskelighetsgrad og hypertensjon.

Digital

En ny digital oftalmoskop ikke lenger er avhengig av dyktighet av øyelege. En digital oftalmoskop bruker spesiell linse digital bildebehandling og lysteknologi. Dette gir en kvalitet digitalt bilde som skal tas opp for legen å vurdere. Denne nye enheten gir et bilde tilsvarende det spesialiserte kameraer bare finnes på sykehus.

Direkte

Den direkte oftalmoskop er en håndholdt enhet som inneholder en konkav speil som dirigerer lyset inn gjennom pupillen. En roterende skive aktivere legen å undersøke øyet ved forskjellige forstørrelser. Den direkte oftalmoskop blir brukt for å undersøke for trykket i hjernen og å kontrollere tumorer.

Pasienter med diabetes trenger en direkte oftalmoskop eksamen én gang hvert halvår for å hindre diabetisk retinopati. Synstap, som et resultat av diabetes, kan forebygges ved retinal laserbehandling ved tidlig oppdagelse.

Symptomer på hypertensive endringer i netthinnen kan være en indikasjon på en forestående slag og kan bli fanget opp av en direkte ophthalmoscopy.

Indirekte

En indirekte oftalmoskop er en kikkert typen instrument som gjør det mulig for legen å fokusere nærmere på bestemte områder inne i øyet. Det gir legen en mye bredere og mer dyptgående syn på øyet. Den indirekte oftalmoskop gir en bedre oversikt over netthinnen og kan diagnostisere retinal plager som frittliggende netthinnen, hornhinnen forvrengning og grå stær. En klarere lys brukes til eksamen dersom netthinnen er overskyet på grunn av grå stær.

Et bredere vis er tatt for å bestemme kilden for interferens i retur av lys i retina. Den indirekte ophthalmoscope blir brukt for detektering av slike forstyrrelser som arr, pigment på linsen eller hornhinne forstyrrelser.

Forberedelse og bivirkninger

Den ophthamoloscope få sitt syn inn i øyet gjennom pupillen. Øyedråper brukes ofte for å dialate eleven. Dette gir legen en bedre titt på innsiden av øyet. Det er en smertefri del av prosessen, men som følge av synsundersøkelse, kan pasienter som lider av tåkesyn og følsomhet for lys i en kort tid. Spesielle briller er gitt for å beskytte øynene før de vender tilbake til det normale.