Digidexo.com

Rosacea mat

Steroid-indusert Rosacea Treatment

Steroid-indusert Rosacea Treatment


Rosacea er en lidelse preget av akne-lignende utbrudd, inkludert rødhet og hevelse i ansiktet samt fortynning av huden og synligheten av blodkar. Selv de som er mest utsatt for sykdommen er folk 60 og eldre, kan rosacea påvirke folk i nesten alle aldre. En vanlig årsak til rosacea hos yngre mennesker er det feil bruk av aktuell steroid kremer.

Betydning

I mange år har hudleger brukt lav-potens aktuell steroider for å behandle hudsykdommer, inkludert eksem, psoriasis, eksem, kviser og selv milde tilfeller av rosacea. En grunn til lokale steroider er oftest foreskrevet er de inneholder anti-inflammatoriske egenskaper. Når den brukes under en hudlege tilsyn, disse medisinene er trygge for ansiktet. Men feil å bruke dem, eller bruke dem i lengre perioder, kan føre til en pasient for å utvikle eller forverre rosacea.

Effekter

Når en pasient blir først behandles med topiske steroider, kan hans tilstand svare på behandlingen. Men over tid, toleranse overfor medikamentet bygger seg opp. Pasienten begynner å utvikle steroid atrofi og fortynning av huden. Snart symptomene på steroid-indusert rosacea vises. Disse er ofte mer alvorlig enn standard rosacea symptomer. Betennelse kan dekke mer av ansiktet, er betennelse verre og kviselignende humper er mer uttalt.

Opphøre Steroid medisiner

Det første trinnet i behandling av tilstanden er å slutte å ta aktuell steroid. Dette er ofte et vanskelig trinn for pasientene. Betennelse symptomer vil forverres når programmet av steroidet er stanset, og det kan ta flere måneder å helt rolig. Pasienter rapporterer ofte at de blir fristet til å bruke en steroid krem ​​for å roe betennelsen. For å unngå en ekstrem reaksjon, kan hudlege avvenne pasienten fra aktuell steroid ved forskrivning stadig svakere versjoner av medisinen.

Alternative medisiner

For å bidra til å bekjempe betennelser og akne-lignende knuter, kan en hudlege forskrive en tetracyklin eller annen oral antibiotika. Et patent kan også bli gitt en resept for en anti-inflammatorisk salve. Mens disse medikamentene vil ikke direkte kjempe rosacea, vil de bidra til å roe symptomer som kløe, rødhet og ømhet.

Unngå Triggers

I mange tilfeller kan endre pasientens atferd bidra til å løse fakkel-ups av tilstanden. Pasientene er vanligvis rådes til å unngå aktiviteter som kan utløse fakkel-ups av rosacea. Noen av disse triggere innebærer tidkrevende visse matvarer som krydret eller termisk varm mat, sitrus eller gjærfylte matvarer. Andre triggere kan omfatte aktiviteter som forårsaker stress eller angst. Pasientene er også rådet til å unngå aktiviteter som fører blod til rush eller åpne blodkar, for eksempel fysisk anstrengelse eller tilbringe tid i en badstue.

Hvordan redusere Symptomer på Rosacea Naturligvis

Hvordan redusere Symptomer på Rosacea Naturligvis


Rosacea er en betennelsestilstand der ansikts hud har en tendens til å overreagere til bakterier, som fører til rødhet og små humper som ser ut som kviser. Ofte leger og hudleger vil foreskrive antibiotika kremer, men ofte, kan naturlig rettsmidler fungerer like bra.

Hvordan redusere Symptomer på Rosacea Naturligvis

Hvis du kan, prøv å unngå visse forhold som kan inflame huden. Disse inkluderer overforbruk av badestamper og dampbad, og konsumere alkohol eller krydret mat. Spise disse jalapeno poppers på egen risiko!

Tea tree olje er en naturlig antibiotika, og kan finnes på de fleste naturlige matvarer butikker. Kjøp en liten mengde først, eller få en prøve, for å se hvordan huden din reagerer. Fukt en bomullsdott, helle en dråpe olje på den, og tørk forsiktig bort på den betente området. Prøv dette en gang om dagen, for å starte. Hvis du kan tolerere det, og det er ikke for tørking, påfør morgen og kveld.

Legg til omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer øker kroppens naturlige evne til å produsere anti-inflammatoriske stoffer - redusere betennelser i kroppen og på huden din. Berik kroppen din med to porsjoner i uken av omega-rik fisk som laks, sild og sardiner. Hvis du ikke kan magen tanken på alt som fisk, prøv en god fiskeolje supplement.

nippe litt grønn te for sine naturlige anti-inflammatoriske stoffer. Og lagre disse te-poser! Enten du rive dem rett fra din brygget te eller slapp dem i kjøleskapet over natten i en lufttett glasskrukke, hvis du forsiktig gni dem over ren hud får en naturlig dose beroligende komfort. (Chilled teposer er en spesiell godbit på de klebrige sommerdager.) Du kan også brygge en sterk kopp te (bruk to eller tre teposer, eller en liten mengde vann og en pose), og holde kjølt i en lufttett glass jar å bruke som en ansiktstoner. Hvis du har veldig tørr hud, lagre denne behandlingen for sommermånedene, når du har en tendens til å være fetere.

Noen mennesker har rapportert at homøopatiske svovel-baserte kremer fungerer like godt som reseptbelagte antibiotika salver. Mens de kan koste nesten like mye som en resept, vil de ikke forstyrre balansen i huden din, som antibiotika salver kan. Spør om disse hos din lokale naturlig mat butikk.

de utsatt for rosacea er også utsatt for styes. Dette er en back-up av bakterier i øyen follikler, noe som kan føre til en stor klump og smerte. Hindre dem ved å holde din vippeetter ren (skrubb daglig med en bomullspinne etter en varm dusj eller anvendelsen av en varm komprimere.) Hvis, til tross for din beste tiltakene, får du en stye, bruke en varm komprimere flere ganger om dagen. Det bør gå bort av seg selv. Hvis den ikke gjør det, eller blir større, bør du kontakte lege eller øyelege.

Hint

  • Selv en liten flaske med tea tree olje kan være dyrt. Hvis huden din er veldig sensitiv, se om noen du kjenner som bruker det vil la deg prøve en dråpe eller to før du kjøper din egen.
  • Hvis du er en veganer, allergisk mot fisk eller ikke kan tolerere fisk eller fiskeolje, kan du få noen omega-3 fettsyrer fra plante kilder som linfrø eller valnøtter.
  • Vær forsiktig med som bare brukte grønn te-pose! Det vil være HOT!
  • Hvis du drikker grønn te for å holde i 'kjøleskap, må det byttes hver 2-3 dager, da det ikke holder godt. Det siste du trenger er flere bakterier på huden din!

Diett for rosacea

Rosacea er en hud tilstand der fører betennelsen til ansiktet for å få rødt og produsere små, røde, pussfylte humper. Det finnes ingen kur for rosacea, men det er forslag som involverer livsstil og kosthold som kan bidra til å holde symptomene fra framdrift. Unngå overoppheting og hud irritanter, samt beskytte huden mot solen kunne hjelpe tilstanden, og å følge en diett av bestemte typer mat kan bidra til å gjøre rødhet forsvinner eller svekkes.

Hva og hvordan du spiser

Ikke bare hva du spiser, men også hvordan du spiser kan bidra til rosacea bivirkninger. Begrense kalorier reduserer mengden varme som genereres av kroppen når kalorier er brent, ifølge Sunn-hud-guide.com. Spise tre små måltider med snacks i mellom i løpet av dagen vil redusere den totale kaloriinntaket, reduser varmen som produseres av kroppen og dermed redusere spyling og vaskulær dilatasjon (rødhet i ansiktet).

Mat og drikke er best tjent ved romtemperatur eller lavere, med kjøligere blir det bedre. Kaffe og te bør kjølt istedenfor serveres varm for å motvirke vaskulær dilatasjon.

De beste mat å spise for rosacea er hele korn, friske grønnsaker og frukt, for eksempel kirsebær, bjørnebær og blåbær, som er vaskulære constrictors og vil redusere rødhet, ifølge Sunn-hud-guide.com. Fisk, kylling og tofu er å foretrekke fremfor rødt kjøtt, men hver person bør eksperimentere med disse retningslinjene og oppdage hva som fungerer og ikke forverre ikke deres tilstand.

Alkaline Foods

Ifølge rosacea-ltd.com, bør en person med rosacea foreskrive til et alkalisk kosthold. Personer med rosacea vanligvis har en lav pH i blod, og Rosacea Diet tyder på at å spise mat fra en høy liste alkaliske matvarer og unngå sure matvarer vil hjelpe med rosacea symptomer.

Noen vanlige høye alkaliske matvarer inneholder søtpoteter, taro, hvitløk, asparges, ingefær, brokkoli, grapefrukt og honningmelon. Matvarer på den sure listen som bør unngås inkluderer biff, hummer, bearbeidet ost, øl, iskrem, stekt mat og granatepler. Generelt vil en sunn lav-fett diett med begrenset karbohydrater være bedre for rosacea og for helsen generelt.

Du kan teste kroppens pH-nivå med en på-hjem urin test for å finne ut hvor mange alkaliske matvarer skal inkluderes i kostholdet ditt.

Vann

Drikk minst 10 glass vann per dag i mellom måltidene, men ikke under måltider. Riktig inntak av vann vil motvirke sult og unødvendig å spise hele dagen og vil derfor redusere det totale kaloriinntaket.

Hjemmelaget Rosacea Cure

Rosacea har ingen kur. Selv dens årsaker ikke er klart forstått. I stedet er det en betingelse for symptomer. Rosacea lider oppleve en rød i ansiktet og på halsen, og kan ha kvise-lignende støt. Tilstanden kan behandles. Den eneste rosacea "kur" er å redusere og håndtere fakkel-ups.

Basic Care Rutine

Vask ansiktet med lunkent vann i stedet for varmt vann som varme vil bringe mer blod til overflaten og forverre tilstanden. Vask med en mild, ikke-slipende rengjøringsmiddel. Personer med rosacea bør ikke bruke defoliating Scrubs eller sterke, snerpende rensemidler. Hudpleieprodukter med aloe vera og / eller vitamin E har vært nyttig i enkelte tilfeller.

Ikke bruk leire masker for rensing. I stedet prøve en hjemmelaget maske med en olivenolje basen blandes med beroligende, kamille te og litt havregryn, som har anti-inflammatoriske egenskaper. Etter vask ansiktet, alltid klapp den tørr med et mykt håndkle. Vask tre eller flere ganger daglig, avhengig av hvor fet huden din er.

Noen tilfeller av rosacea har vist bedring fra å vaske med furu tjære såpe. Noen anbefaler utjevning på et skum, la det tørke, og deretter forlate den på hele natten. Vask den av i morgen og følge gjennom ved å bruke en pose balsam til ansiktet ditt og forlate den på i ca 10 minutter.

Prøv å blande mineralvann med eple cider eddik for en hjemmelaget ansiktstoner. Spray denne på ansiktet direkte og klapp den tørr.

Ernæring for å hjelpe

Endre kostholdet som en del av hjemmelaget behandling. Drikk eplejuice, merker helst lavere i sukker og konserveringsmidler. Spis mer bær. Antioksidanter i blåbær, bjørnebær og jordbær er bra for huden. Få nok Omega-3 fatty acid olje. Spis mer grønne og grønne grønnsaker.

Drikk bukkehornkløver te. Dette har vært kjent for å være spesielt nyttig med hudlidelser, mest spesielt akne. Hvis du ikke kan finne te, kjøpe bukkehornkløver og bratt den i kokende vann for å lage din egen te.

Unngå sjokolade, alkohol og fet, stekt mat og krydret mat. Tomater, også kan utløse rosacea flare-ups og bør unngås.

Hvordan behandle Rosacea gjennom Diet

En måte å behandle og kurere Rosacea er gjennom kosthold endringer. Rosacea er en kronisk hudsykdom som rammer mange voksne. Rosacea har en tendens til å forverres over tid når venstre ubehandlet. For mange, bare Rosacea dukker opp i uker eller måneder om gangen bare for å forsvinne så dukke opp igjen på nytt på et senere tidspunkt. For mange voksne som lider av rosacea, noen enkle endringer i kostholdet er alt som er virkelig nødvendig for å hindre Rosacea kviser.

Bruksanvisning

•  Øk inntaket av fiber, som bidrar til å tvinge toksiner gjennom fordøyelseskanalen, snarere enn å ha dem påvirke huden.

Øk inntaket av B-vitaminer med mat som hvetespirer, brun ris, ølgjær og helkornprodukter. B-vitaminer er ofte funnet å være mangelfull i mange pasienter med rosacea.

Øk inntaket av fettsyrer med kaldt vann fisk og flaxseeds. Fettsyrer bidrar til å redusere betennelse.

Unngår matvarer som vil få huden din til å skylle, dette inkluderer krydret mat, koffein og alkohol.

Unngå sukker og iodized salt. Sukker og iodized salt kan utvide blodårene.

unngå mettet fett, som har en inflammatorisk effekt på huden. Også prøve å kutte ned på stekt mat, fet mat og rødt kjøtt som kan svekke immunsystemet og forverre rosacea.

Kan Rosacea utløses av Heat?

Rosacea er en tilstand som forårsaker rødhet og annen irritasjon av huden i ansiktet. Den har en rekke utløsende faktorer, og for noen mennesker, er varmen en av disse.

Sun Eksponering

Eksponering for varmen og lyset fra solen er identifisert med både Mayo Clinic og Medline Plus som triggere i rosacea.

Andre Heat Triggers

Andre former for varme kan også utløse rosacea. Ifølge Mayo Clinic, kan varmen fra kilder som bad, badstuer og til og med varm mat og drikke utløse rosacea symptomer.

Unngå Triggers

I rosacea, er det viktig å kjenne igjen og unngå triggere som for eksempel varme. I tillegg til å unngå spesifikke triggere som varm mat og badstuer, anbefaler Medline Plus iført solkrem og ikke gjøre hardt arbeid i varme forhold.

Medisinsk behandling

I tillegg til å unngå triggere, rapporterer Mayo Clinic at reseptbelagte medisiner, inkludert muntlig og aktuelle antibiotika samt isotretinoin kan brukes til å behandle symptomer.

Betraktninger

Selv om det er mulig å behandle rosacea ved å unngå varme og andre triggere og gjennom bruk av reseptbelagte medisiner, er det ingen kur for rosacea.

Hvordan identifisere Akne Rosacea

Acne plager millioner av voksne rundt om i verden. Acne rosacea er en svært vanlig form for akne som er forårsaket av en kronisk betennelse i huden rundt ansiktet. Mens det er sett av og til på andre områder av kroppen, synes det å lokalisere seg i pannen, haken og kinnene, og mest spesielt nesen. Mens acne vulgaris er mer vanlig for tenåringer og unge voksne, har en tendens til akne rosacea å påvirke voksne mellom 30 og 50 år gammel. Det er mer vanlig hos menn enn kvinner, men menn synes å lide mer alvorlige tilfeller av akne rosacea. Akne rosacea kan ikke forebygges, men ved å identifisere tegn og symptomer, kan enkeltpersoner forsøke å forebygge og unngå fakkel-ups og begynne behandling før et utbrudd blir alvorlig.

Bruksanvisning

•  Acne rocasea fører til en rekke symptomer hos individer, og mange mennesker vil reagere ulikt på symptomer som kan variere fra mild til alvorlig. En av de viktigste symptomene på akne rosacea er utseendet på rødme eller Rødming på kinnene. Denne vedvarende rødhet fører til en følelse av varme til suffuse kinnet området.

Utvikling av fortykkede områder av huden på nesen og kinnene er en annen symptomer på akne rosacea, som kan eller ikke kan være ledsaget av utseende av små blodkar som er synlige på overflaten av huden.

Utseende av små humper, eller papler, så vel som små blemmer forårsaker overflaten av huden for å virke grovt og inflammed. Disse støt eller blister-lignende pustler vanligvis vises på pannen, haken og kinnene til de som lider av akne rosacea.

Kløe og en tørr, stram følelse i huden er et annet vanlig symptom på akne rosacea. Dette kløe kan oppleves som en brennende eller stikkende følelse i mange mennesker. Symptomene forverres når en person riper eller gnir huden.

rennende øyne som kan vises blodskutte er også et vanlig symptom på akne rosacea som er gjort verre av å gni.

Følg instruksjonene for alle over disk flekk behandling kremer. De fleste behandling kremer vil gi lindring innen 3 til 5 dager. Påfør et tynt lag over berørte området som skal behandles og motstå poking eller prodding kviser for optimale resultater.

Tips og advarsler

  • Unngå mat som kan utløse utbrudd, som for eksempel krydret mat, alkohol og varme væsker. Bruk unscented hudpleieprodukter, se soleksponering og unngå varme bad.
  • Unngå bruk av ikke-reseptbelagte kortisonkremer eller salver uten å søke lege først, da de kan forårsake betingelser for acne rosacea å forverres.

Mild Rosacea Treatment

Mild rosacea er en kronisk ansikts hud uorden. Symptomer inkluderer rødme, rødhet i huden, kviser, humper og synlige blodkar. Det er fire undergrupper av rosacea. I erythematotelangiectatic rosacea, huden er kronisk røde og blodkar ses tydelig. Papulopastular rosacea bringer på kronisk rødhet med kviser og støt vises midlertidig. Phymatous rosaces fører til ansiktshuden å tykne med nesen blir rød og store. Okulær rosacea fører weepy øyne, hovne øyelokk og mulig hornhinneskader.

Identifiser Triggers

Unngå triggere som setter av ansiktet flushing i første omgang kan være nyttig og redusere behovet for aktuell eller muntlig medisiner. Holde et symptom dagbok over flere uker kan hjelpe deg å identifisere triggere. For mange pasienter, er sollys den mest vanlig trigger. Din behandling kan være så enkelt som iført solkrem daglig, unngå periode av eksponering for sol og velge hatter som vil dekke ansiktet ditt så mye som mulig. Se etter en solkrem som inneholder sink oksid eller titan dioksid. Noen rosacea pasienter opplever at å utsette ansiktet for kald luft før du går ut i varmt sollys kan hjelpe.

Selvhjelp

Det er flere tiltak du kan gjøre på egen hånd for å bekjempe mild rosacea. Unngå å vaske ansiktet i ekstremt varmt vann. Ikke bruk grove vaskekluter og håndklær, og holde seg borte fra astringents og eksfolierende såper. Prøv å trene på et kjølig sted, og drikk rikelig med vann for å holde deg hydrert. Hold deg unna noen varm mat eller drikke som synes å sette av rødhet.

Aktuelle medisiner

Hvis du ikke er fornøyd med rosacea reaksjon å utløse og selvhjelpsterapi, bør du konsultere en hudlege. For mild rosacea, vil de fleste leger starte med en aktuell medisin før forskrivning muntlige narkotika. Et antibiotikum krem, for eksempel en metronidazol eller benzoylperoksid kan vanligvis redusere rødhet. Noen leger fore azelainsyre, som er tilgjengelig som en krem ​​eller gel. Det kan være effektivt, men det har bivirkninger. Du kan oppleve en kløe, svie eller stikkende følelse.

Oral medisiner

Når aktuell kremer og geleer ikke gjøre triks, vil hudleger slå til en kombinasjon eller muntlig og aktuelle medisiner. Tetracyklin antibiotika, inkludert Doxycyline og minocycline, er oftest foreskrevet. Disse stoffene, som også kan hjelpe med ansikts akne, inneholder anti-inflammatoriske ingredienser. Legene tror de påvirker blodårene i ansiktet og redusere rødhet.

Accutane

Roaccutane er sjelden foreskrevet for mild rosacea, men legene tidvis bruker det for saker som ikke svarer til andre typer behandling. Accutane er merkenavnet for isotretinoin, en ekstremt sterk narkotika brukes som en siste utvei for akne. Lave doser av Accutane kan noen ganger hjelpe mild rosacea, men bør alltid brukes under tilsyn av lege.

Reseptfrie Behandling for Rosacea

Rosacea er vanskelig å behandle fordi alles hud reagerer forskjellig på behandlinger og triggere. Tålmodighet er nødvendig fra rosacea lider. Mange må prøve forskjellige regimer for å finne en som bidrar til å kontrollere tilstanden. Den gode nyheten er at du kan finne lindring uten reseptbelagte medisiner og kostbare besøk til hudlege.

Be Kind til huden din

Bruk milde rensemidler og kremer i ansiktet ditt. Mange aktuelle behandlinger for akne inneholder kjemikalier som er for harde på sensitiv rosacea hud. Sats på produkter som er ikke-comedogenic og fri for alkohol, olje og duft. Mens du kan bli fristet til å skrubbe ansiktet med exfoliants eller Scrubs, disse også kan irritere huden din og gjøre symptomene verre.

Bruk lunkent vann når du vasker ansiktet ditt, som vann for varmt eller for kaldt, kan utløse spyling. Bruk fingertuppene når du vasker i stedet for en vaskeklut. Tørr hud ved å forsiktig blotting med et håndkle. Ikke gni huden med et håndkle, fordi dette kan irritere den.

Finn en mild fuktighetskrem med solfaktor 15 eller høyere.

Beskytt huden din

Hvis du bruker en over-the-counter aktuell behandling, la det tørke helt før du påfører fuktighetskrem. Bruk den med måte. Sminke som inneholder en grønnfargede base, fordi denne fargen jevner ut røde hudtoner. Bruk oljefrie stiftelser og balsam, som olje har en tendens til å tette porene.

Mineral pudder makeup er verdt et forsøk, sier National Rosacea Society (NRS), fordi den har mindre irriterende ingredienser. Hvis du barberer, bruke en elektrisk barbermaskin for å unngå irritasjon forårsaket av kniver. Bruk en aftershave som lindrer huden. Bære et skjerf over ansiktet ditt om vinteren for å beskytte huden din.

Identifiser Triggers

Rosacea har en tendens til å blusse opp under visse betingelser. Soleksponering, drikke alkohol eller varme drikker, krydret mat, ekstreme temperaturer og stress er vanlige triggere forbundet med rosacea.

Vær oppmerksom på hvordan du reagerer på visse matvarer, drikker og situasjoner, og spiller inn når ansiktet flush. Du kan være i stand til å lindre symptomene hvis du legger merke til ansiktet blusser opp hver gang du drikker kaffe. Du kan deretter eliminere kaffe eller drikke den etter at den er avkjølt.

Vær Skin Smart

Unngå å bruke behandlinger uten tilstrekkelig bevis for å sikkerhetskopiere krav. Mange såkalte rettsmidler kan irritere huden og gjøre tilstanden verre. Hvis du er fristet til å prøve en slik løsning, teste den på en veldig liten flekk på huden din før du bruker den til ansiktet ditt, anbefaler NRS.

Helicobacter Pylori & Rosacea

Helicobacter pylori bakterier er funnet i 50 prosent av folk over hele verden, hvorav de fleste viser ingen symptomer. Det infiserer magesekken og tynntarmen, og kan forårsake magesår og kreft. Forekomsten av H. pylori-infeksjon synes å være høyere hos pasienter som har rosacea, en vanlig hudlidelse.

Identifisere Rosacea

Rosacea generelt medfører en rød, blussende utseende på kinnene og nesen. I avanserte stadier, kan rosacea utvikle seg til et utslett som ligner på kviser i utseende.

Utløsere av Rosacea

Alkohol, varm drikke og krydret mat anses å være utløsere av rosacea flare-ups.

Likheter mellom Rosacea og H. pylori

H. pylori-infeksjon og rosacea både forårsake betennelse og blir behandlet med antibiotika.

Potential Connection

Selv om forskning pågår, ser det ut til at H. pylori bakterien kan forårsake en rekke systemiske problemene.

Independence

Rosacea vises uten tilstedeværelse av H. pylori. Det motsatte er sant også.

Rosacea årsaker og behandling

Rosacea er en hud tilstand som fører til et utslett som består av små røde nupper i ansiktet. Omtrent 100 millioner mennesker verden over lider av rosacea, ifølge International Rosacea Foundation.

Årsaker

Den eksakte årsaken til rosacea er ukjent, ifølge Mayo Clinic. Men det er noen ting forbundet med tilstanden som forårsaker den til å blusse opp eller forverres, inkludert krydret mat, varm mat eller drikke, alkohol, eksponering for ekstrem varme eller kulde, sollys, stress, sinne, forlegenhet, mosjon, varme bad , badstuer, kortikosteroider og blodtrykket medisiner.

Risikofaktorer

Folk som er lys-skinned og av keltisk opprinnelse er mer sannsynlig å utvikle rosacea enn andre, ifølge International Rosacea Foundation. Hvis du har en familiehistorie med rosacea, er du også høyere risiko for å utvikle sykdommen, melder Mayo Clinic.

Time Frame

Folk er mer sannsynlig å utvikle rosacea mellom 30 og 60. Rosacea er en progressiv tilstand, noe som betyr at det blir verre etter hvert som årene går.

Behandling

Det finnes ingen kur for rosacea, men mange mennesker opplever færre utbrudd av utslett assosiert med tilstanden ved å bruke reseptbelagte medisiner som aktuelle antibiotika eller benzoylperoksid og oral antibiotika eller isotretinoin.

Egenomsorg

Ved hjelp av en mild rensemelk og unngå skjønnhetsprodukter eller kremer med alkohol eller andre sterke kjemikalier bidrar til å redusere noe av hudirritasjon som forårsaker rosacea flare-ups, ifølge Mayo Clinic. Iført solkrem om sommeren og et skjerf eller ski maske for å dekke ansiktet ditt i vinter også reduserer antall utbrudd.

Foods Unngå & Foods å spise for Rosacea

Foods Unngå & Foods å spise for Rosacea


Rosacea er en kronisk hudsykdom som involverer betennelse i kinn, nese, hake, panne eller øyelokk. Det kan vises som rødhet, fremtredende edderkopp-lignende blodkar, hevelse eller utslett som ligner på kviser. Fjorten millioner amerikanske lider av rosacea, og det er ingen kjent kur.

Målet er å identifisere og unngå mulige triggere, og dermed redusere flare-ups. Identifisere disse faktorene er en individuell prosess, men fordi det som forårsaker en blusse opp for en person kan ha noen effekt på en annen.

Alkohol

Rosacea er ikke forårsaket av alkoholmisbruk, selv om huden rødhet har ført til at noen mennesker til å tro dette. Men hos personer med rosacea, kan drikke alkohol forårsake en blusse opp. Rødvin, øl, bourbon, gin, vodka og champagne var kildene hyppigst involverte som triggere.

Krydret mat og varm drikke

Disse matvarer forårsake rødhet å forverres i 35-50 prosent av rosacea pasienter på grunn av utvidelse av blodårene i ansiktet hudens overflate. Dette gjelder spesielt for varme drikker som inneholder koffein, som for eksempel varm te og kaffe.

Foods høy i Histamines

Matvarer som er gjæret i produksjonsprosessen inneholder histaminer. Disse inkluderer oster, gjærede soyaprodukter, surkål og eddik. Noen matvarer, som for eksempel aubergine og spinat, inneholder naturlig høye nivåer av histaminer. En rekke tilsetningsstoffer og konserveringsmidler også produsere histaminer.

Høy syre Foods

Rosacea er tenkt av noen å være et resultat av en altfor syrlig kroppen og huden. Matvarer som bidrar til et overskudd av syre inkluderer egg, lever og andre innmat, saus, buljong, yoghurt, rømme, kulturmelk og egg.

Høye alkaliske Foods

Spise mat som er mer alkalisk-forming er tenkt å balansere kroppen og forbedre symptomer. Matvarer som er høy alkalisk inkluderer natriumbikarbonat (Arm & Hammer natron), havsalt, tang og sjø grønnsaker, gresskarfrø, linser, løk, søtpoteter, vannmelon, mandariner og ananas.

Matvarer ikke å spise for Rosacea

Matvarer ikke å spise for Rosacea


Rosacea er en hud tilstand karakterisert ved en blussende utseende i ansiktet, som følge av forstørrede blodårer og små røde kviser. Vanligvis vises hos voksne med lys hud, er rosacea godartet, men dens estetiske virkningen kan føre til selvbevissthet og utrygghet. Noen årsaker til rosacea er utenfor din kontroll --- slik som genetisk predisposisjon --- men du kan forbedre huden din ved å unngå kjente kosttilskudd triggere. Ved å identifisere hvilke matvarer provosere tilstanden din, kan du ta kontroll over din hudfarge og minimere virkningen av denne sykdommen.

Spicy Food

For mange rosacea lider, krydret mat er en sikker trigger for utbrudd. At bolle med chili kan smake godt går ned, men oppblussing av kviser det fører kunne du tenke to ganger neste gang det er på menyen. Varmt krydder tendens til å utvide blodårene i ansiktet, og forverrer utseendet på rosacea og økende rødhet.

Hvis du mistenker at krydret mat kan være en trigger for deg, er det på tide å holde et øye med hva som kommer inn i munnen. I 2003, National Rosacea Society gjennomført en undersøkelse som fant frem de vanligste krydret gjerningsmannen for rosacea utbrudd. På toppen av listen --- med en heidundrende 61 prosent av "krydret mat sensitive" individer notering det som en trigger --- er chilipepper. Mat som enchiladas, salsa, varm pølse, chipotle saus, krydret nachos, chili og noe med varm saus kan øke spyling av rosacea. The National Rosacea Society undersøkelse også bestemt at når det kommer til kulinariske krydder, er rød pepper den mest utløsende av gjengen, med svarte og hvite paprika oppført som mindre hyppige aggravators.

Bevæpnet med denne kunnskapen, kan du ta tiltak for å redusere forbruket av krydret mat. Når du spise ute, være slitne av retter som gjør liberal bruk av krydret ingredienser, som for eksempel meksikansk og thai. Sats på mildere måltider, og tenke nøye gjennom eventuelle fall eller sauser du spiser. Tillegg av varmt wasabi, for eksempel, kan slå en mellow sushi måltid til en rosacea trigger.

Når matlagingen hjemme, nix varm saus og chilipulver. The National Rosacea Society tilbyr tips for å skape alternativer til dine favoritt krydret retter, for eksempel frukt-basert salsa og en rød pepper erstatning laget av to deler spisskummen og en del oregano. Med litt forberedelse og framsyn, kan du unngå avslapnings triggere uten å frata deg av smakfull mat.

Hot Food

Mat temperaturen er en annen vanlig trigger for rosacea: varmere måltidet er, er det mer sannsynlig at huden til å reagere. Hvis du er innstilt på å slå ned dine rosacea kviser, ikke sette noen rør-hot elementer mellom leppene. En dampende bolle med suppe, en varm kopp kaffe, et måltid rett ut av ovnen og eventuelle andre med høy temperatur retter kan lett øke rødhet og betennelse. Hvis du finner deg selv ansikt til ansikt med en bolle eller kopp noe varmt, vente på det å avkjøle seg før du drikker det. Unngå prøvetaking varm mat du lager mat på komfyren. Ikke spis noe fortsatt dampende. Hvis du kan holde deg til mild temperatur mat, kan du finne din rosacea bedre (og du trenger aldri å lide en annen brent tungen).

Personlige Triggers

Husk at alles grunnlov er annerledes. Selv krydret og varm mat er de mest kjente triggere for rosacea, kan andre matvarer være gjerningsmannen på individuell basis. Dairy --- spesielt ost --- kan føre til kviser i rosacea lider, mens sitrus, avokado, aubergine og tomater er andre hyppige lovbrytere. For å finne dine egne triggere, føre dagbok over matinntaket og den daglige tilstanden din rosacea. Se etter koblinger mellom bestemte matvarer og påfølgende utbrudd. Hvis du kan få øye på et mønster, kan du være i stand til å identifisere --- og unngå --- noen produkter som inflame huden din.

Forskjellen mellom Rosacea & Acne

Likhetene mellom akne og rosacea begynner og slutter med utseendet på irriterende røde nupper på kinnene og nesen. Akne er først og fremst en bekymring til ungdom over hele verden, mens rosacea vises litt senere i livet og forblir hele.

Identifikasjon

Rosacea er en vanlig hud lidelse preget av røde flekker, kvise-lignende støt og brast kapillærer som vises på forsiden om kinnene og nesen. Det er ingen kur for denne lidelsen, og årsaken til rosacea er ukjent.

Typer

Det finnes to typer av akne: non-inflammatorisk og inflammatorisk. Akne er forårsaket av tette porer under overflaten av huden, hvor olje og bakterier bli fanget i follicle lommer, noe som skaper white eller hudormer, som er dypere i porene.

Misforståelse

Selv om noen ganger referert til som "acne rosacea" og noen ganger ligner kviser, rosacea og akne er irrelevant. I motsetning til akne, hudormer og whiteheads er ikke symptomatisk for rosacea.

Funksjoner

Rosacea kan oppstå i alle aldre, men vil trolig påvirke fair-skinned folk i 30- og 40-årene. Mer alvorlige tilfeller av sykdommen vil også påvirke syn, og mange har rapportert en nedgang i selvtillit. Lidelsen sjelden rammer barn.

Advarsel

Enkelte aktiviteter kan føre til en oppblussing av rosacea. Vanlige triggere inkluderer soleksponering, stress, vind, varme, alkoholforbruk, krydret mat, varm drikke og kaldt vær.

Fun Fact

Over 14 millioner amerikanere er rammet av rosacea og de fleste ikke vet det.

Hvordan Heal Rosacea Hudproblemer

Rosacea (Rose-ay-shah), er en hud tilstand som plager millioner av mennesker. Det retter seg mot ofte kvinner, men menn har en tendens til å ha verre symptomer. Behandlingstilbud er tilgjengelig, fra hudlege foreskrevet medisiner for å bevilge livsstilsendringer, til alternative løsninger. Les videre for å finne ut mer.

Bruksanvisning

En se en hudlege for en diagnose. Rosacea starter ofte så "uskyldig" som mange mennesker tror de har solbrenthet, huden følsomhet, eller bare er lett å tømme.

Faktisk, de tidligere symptomene på Rosacea er en følelse av brenning, følsomhet, og rødming (rødhet i huden), og akne typen utbrudd. Områdene normalt påvirket er kinn, hake, nese, og noen ganger pannen og øynene.

Rosacea er ofte forvekslet med andre hudsykdommer og har en tendens til å forverres uten noen form for intervensjon.

Redusere sannsynligheten for forverring av tilstanden ved å unngå overflødig varme, soleksponering eller ekstrem kulde. Begrense alkoholinntaket og varme eller krydret mat.

Stressende situasjoner kan forverre rosacea symptomer som kan mat sensitiviteter, varm dusj, overgangsalder, eller slipende ansiktsrensing.

HVIS DU MÅ VÆRE I SOLEN: Bruk en lue for å redusere soleksponering og bruke en naturlig ingrediens solkrem. De fleste kommersielle produkter har kjemikalier som er irritanter til sensitive hudtilstander.

Også bære en liten sprayflaske med destillert vann eller en rose eterisk olje å spray på overopphetet ansiktshuden. (Rose olje i destillert vann, ingen tilsetningsstoffer som for eksempel alkohol).

spørre legen din om du bruker aktuelle salver, muntlige medisiner som passer for rosacea, eller laser terapi behandling for å se om noen av disse kan være riktig for deg.

FORSKNING ALTERNATIVE, naturlige behandlinger. Vurdere en detox diett og supplere din diett med linfrø eller borage olje.

Ta opp yoga, tai chi, meditasjon, massasje terapi ... noe som vil holde stressnivået lavt.

Til slutt, prøv en høy kvalitet EMU OIL som en lokal applikasjon. Spør om dette produktet hos din lokale helsekost butikk eller co-op.

være proaktive i DIN rosacea MANAGEMENT. Ikke bare er det ubehagelig, men vil forverres hvis venstre ukontrollert. Rosacea er også veldig hardt på ens selvfølelse. Ansiktet er hva som vises for verden, tross alt.

Phymatous Rosacea behandlinger

Phymatous rosacea er en av de fire typer rosacea. Den produserer rødhet i ansiktet, røde nupper og fortykkelse av huden. I noen tilfeller, blir synlige blodkar. Phymatous rosacea er mest vanlig på nesen (rhinophyma), men kan også skje på andre deler av ansiktet og ørene. Behandling vil avhenge av alvorlighetsgraden av din tilstand, og legen din kan bestemme den mest passende løpet av handling.

Generell behandling Informasjon

I dag kan phymatous rosacea ikke kureres, bare klarte. Behandlinger som mål å redusere tegn og symptomer. Standard protokoll er en kombinasjon av medisiner og livsstil modifikasjoner. I noen tilfeller kan phymatous rosacea krever kirurgisk inngrep. Legen din kan også foreslå bestemte produkter som bidrar til generelle hud helse og vil ikke ytterligere forverre tilstanden din. Når du starter behandling, vil symptomene dine mest sannsynlig bedre i løpet av en måned eller to. Langtidsbehandling er vanligvis nødvendig for å holde tilstanden under kontroll.

Medisinering

Den vanligste medisiner for phymatous rosacea er isotretinoin, en kraftig form for vitamin A tas oralt. Det bidrar til å redusere støt og jevning. Dette er en svært kraftig medisinering - følg alle instruksjoner gitt av legen din. Du trenger regelmessig overvåking mens du tar denne medisinen for å se etter skader på leveren og andre mulige bivirkninger. Hvis du er en kvinne, må du bruke prevensjon under behandlingsforløpet. Denne medisinen har vist seg å forårsake alvorlige fødselsskader.

Aktuell eller oral antibiotika kan redusere rødhet og betennelse i phymatous rosacea.

Kirurgiske prosedyrer

Phymatous rosacea kan være skjemmende. Hvis saken er mer alvorlig, kan laser kirurgi og elcetrosurgery redusere fremkomsten av blodkar, fjerne overflødig vev rundt nesen eller andre områder og forbedre din generelle utseende.

Unngå Triggers

Egenomsorg er en stor del i behandlingen av din rosacea. Holde orden på forholdene, mat og andre ting som utløser en blusse opp går langt i å hjelpe administrere din tilstand. Vanlige triggere inkluderer krydret mat, overoppheting og alkohol. Alle er forskjellige og tar deg tid til å spore denne informasjonen kan hjelpe deg å identifisere dine personlige problemområder.

Self-Care forslag

Beskytt ansiktet mot solen hele året ved å bære en solkrem med minimum solfaktor 15. Dekk ansiktet med et skjerf i vintermånedene for å beskytte det mot elementene. Ikke bruk hudpleieprodukter som inneholder alkohol og kunstige duft. Hvis du bruke fuktighetskrem, bruker den etter bruk av aktuelle behandlinger og sørge for at de er helt absorbert før påføring. Stress kan utløse en flare- opp; regelmessig mosjon og stressmestring kan redusere stress.

Bruk grønn og gul-tonet concealer kremer eller pulver under foundation for å motvirke rødhet

Hvordan behandle Adult Rosacea

Rosacea er en ansikts hud tilstand som ikke har noen kur. Rosacea er provoserende i naturen, og det er et problem for så mange som 14 millioner amerikanere. Ifølge Mayo Clinic, personer mellom 30 og 60 år er mest utsatt for å utvikle det. Rosacea kan utløse pus-fylt røde nupper som ligner kviser i ansiktet, føre til en persons ansikt å ta på seg en rødlig farge, eller gjøre huden i ansiktet tykkere i enkelte områder. Symptomene vanligvis blusse opp og deretter forsvinne, bare for å dukke opp igjen.

Bruksanvisning

•  Ta godt vare på deg selv. Unngå triggere som kan føre til en oppblussing av rosacea. Selv om den nøyaktige grunn til at det oppstår rosacea er fremdeles ukjent, kan det gjøres mye verre når blodstrømmen til ansiktet blir øket. Det betyr at ting som for eksempel krydret mat, varm drikke og alkohol kan forverre rosacea. De bør unngås hvis du har opplevd slike symptomer i det siste.

Utnytte solkrem når du skal være utendørs. Direkte sollys er en annen av de triggere som kan gjøre rosacea verre. Du bør også holde ut av ekstrem varme eller sterk kulde; Begge disse forhold kan påvirke negativt rosacea. Ikke gå i badstuer eller ta varme bad.

Hold klar av eventuelle ansikts produkter som inneholder alkohol eller andre potensielle hud irritanter. Disse irritanter inkluderer slike forbindelser som astringenter, mentol og kamfer. Les etiketten nøye før du kjøper noe for ansiktet ditt.

Påfør aktuelle medisiner til ansiktet ditt til å behandle dine rosacea symptomer. Bruk produkter som Nicomide T, som kombinerer vitaminer med sink og kommer i kremform. Nicomide lindrer betennelse ved å undertrykke immunsystemet. Andre topiske kremer som inneholder benzoylperoksyd, antibiotika og azelainsyre kan anvendes i tillegg.

Spør legen din om Isotretinoin hvis du har alvorlig rosacea. Dette er en sterk stoff som er tatt av munnen. Det er en reseptbelagte medisiner med bivirkninger, og det er brukt kun når andre behandlinger for rosacea er ikke i stand til å produsere resultater. Andre stoffer - for eksempel antibiotika, minocycline, tetracyklin og erytromycin - brukes i mindre ekstreme tilfeller av rosacea hos voksne.

Tips og advarsler

  • Alltid legen din før du prøver å behandle en tilstand som rosacea.

Den beste behandling for Rosacea

Røde flekker i ansiktet, en rød og hoven nese, små spiderweb lignende blodårer synlige på nesen og kinn og røde pus-fylt støt på ulike deler av ansiktet er alle tegn på rosacea, en inflammatorisk hudsykdom finnes hovedsakelig hos voksne . Selv om det er ingen kur for rosacea, kan det bli kontrollert med diett, medisinering, kirurgi, laserterapi eller alternative medisiner. Hvilken kombinasjon av behandling som er best for deg avhenger av hva huden din reagerer på, og alvorlighetsgraden av saken.

Medisiner som behandler Rosacea

Det er viktig å starte behandling av rosacea så snart den vises fordi det kan bli verre over tid og føre til hud misdannelser. Mens du kan bli fristet til å prøve over-the-counter hudpleieprodukter for å rydde opp i problemet, kan disse inneholde irriterende stoffer som kan høyne rosacea.

En hudlege eller lege tilbyr den beste behandlingen. Noen av reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle rosacea er aktuell kremer påføres flere ganger om dagen, antibiotika, eller for mer alvorlige tilfeller, isotretinoin (Accutane). Medikamenter inneholdende svovel eller azelainsyre kan også anvendes i tandem med antibiotikabehandling. Steroid øyedråper er ofte foreskrevet for folk som opplever tørre eller sandete øyne, et problem som noen ganger går langs med rosacea.

Du må kanskje prøve ulike foreskrevne medisiner for å finne den rette kombinasjonen som hjelper din tilstand. Du vet hvilken behandling som er best når du begynner å se bedring i rødhet innen to måneder. Men det betyr ikke at behandlingen skulle ende. Konsistent og langsiktig behandling som er best for å forhindre rosacea symptomer fra repeterte.

Når kirurgi er et alternativ

I alvorlige tilfeller av rosacea, bygger vev opp rundt nesen, eller blodkar i ansiktet kan bli forstørret og ganske synlig. Laser kirurgi eller elektrokirurgi kan forbedre tilstanden til huden din. Noen pasienter med rosacea kan behandles med IPL-dye laser.

Kirurgiske alternativer er den beste behandling for folk som neser har blitt vansiret på grunn av betent vev. Laser behandlinger, spesielt, bidra til å minske rødhet og fremtredende blodkar.

Andre behandlinger verdt å vurdere

For mennesker med rosacea, hjelper det å holde huden sunn. Legen din vil gi deg råd om de beste såper, kremer og solkremer å bruke. I mange tilfeller, rosacea kan være under kontroll for en periode av tid, men da blusse opp i flere måneder. Kosthold kan ha mye å gjøre med dette. Skriv ned matvarer som forårsaker din rosacea å forverres. Blant de vanligste utløsere er varme drikker, krydret mat og alkohol.

Det er også noen hjemme rettsmidler for å ta en titt på for å kontrollere rosacea. Vitamin K, oregano olje, emu olje og laurbær tre har vært nevnt som mulige alternative legemidler til behandling av rosacea. Imidlertid har ingen forskning vært gjennomført for å verifisere slike påstander.

Tegn og symptomer på mat sensitiviteter

Tegn og symptomer på mat sensitiviteter


Matintoleranse er forskjellig fra en matallergi. Matallergier tendens til å være umiddelbar og alvorlig, noen ganger med døden til følge, mens en følsomhet, eller intoleranse, vanligvis tar dager eller uker å utvikle og reaksjoner er mindre alvorlige. Kjenne tegn og symptomer på en mat følsomhet hjelper deg å finne ut hva som forårsaker kroppen din nød.

Hva er en Food Sensitivity?

Når kroppen ikke kan behandle en mat, er dette en følsomhet. Avhengig av den spesifikke mat og kroppens reaksjon, kan du ikke vite at du har en følsomhet fordi maten bare passerer gjennom kroppen ufordøyd. Unn følsomhet ved å unngå mat eller legge kosttilskudd til kosthold.

Digestive

I tilfelle at kroppen din er i stand til å fordøye maten delvis og ikke bare passere den rett gjennom, fordøyelsesproblemer forekommer ofte. Fordøyelsesproblemer inkluderer forstoppelse, diaré, oppblåsthet, gassiness, dårlig fordøyelse og halsbrann. Gass er vanlig fordi kroppen ikke er i stand til å fordøye maten, så sitter den bare i magen en stund. Dette fører til gjæring og gass. Diaré oppstår fordi kroppen tar det den kan fra maten og går deretter det som er igjen.

Hudproblemer

Selv om fordøyelsesproblemer er mer vanlig, kan huden din fortelle deg at en matallergi eksisterer. Tegn på hudproblemer knyttet til mat sensitiviteter inkluderer elveblest, eksem, rosacea og andre mindre utslett. For eksempel, i henhold til BAX Symptom Relief Center i Colorado, mat følelser noen ganger føre til betennelse, noe som resulterer i rosacea.

Andre symptomer

Bortsett fra fordøyelses eller hudproblemer, bør en myriade av andre tegn og symptomer bli sett på med matallergier. Luftveisproblemer, som for eksempel lunger, bronkitt og tungpustethet, kan utvikle seg. Generelle plager inkludert hodepine, søvnproblemer og vektendring er en annen bekymring. Alternativt kan du oppleve atferdsendringer som irritabilitet eller konsentrasjonsproblemer.

Advarsel

Selv om mat sensitiviteter generelt utvikles langsomt og symptomene vanligvis ikke forårsaker umiddelbare livstruende resultater, må en food følsomhet som skal behandles og bør diskuteres med lege. Hvis du er følsom for visse matvarer, ikke kroppen din ikke tar opp næringsstoffer og vitaminer, noe som fører til mangler som anemi eller osteoporose hvis venstre ubehandlet.

Dermarest Rosacea Avansert Rødhet Treatment

Dermarest Rosacea Avansert Rødhet Treatment


Rosacea er en kronisk hudsykdom som rammer mennesker hovedsakelig i alderen 30 og 50, selv om barn og folk av alle hudtype kan påvirkes. Rosacea forårsaker rødhet og hevelse, primært på ansiktet, men kan også bli funnet i hodebunnen, nakke, ører, bryst, rygg og i sjeldne tilfeller på øynene. Ulike behandlingstilbud er tilgjengelige, ofte gjennom en hudlege. Dermarest Rosacea Advanced Rødhet Treatment er en over-the-counter behandling som hevder å være svært effektive i lettelser ubehag av rosacea.

Om Rosacea

Det finnes fire typer rosacea: erythematotelangiectatic, som er en vedvarende rødhet som ser ut som du rødmer; papulopustular, som er en rødhet i huden med nupper eller kviser, noen ganger referert til som voksen akne; phymatous, som er en fortykkelse av vev, spesielt rundt nesen; og granulomatøs type rosacea, som presenterer som harde papler som kan være gule, brune eller røde. Krav er at rosacea kan være en arvelig tilstand med synlige blodkar i ansiktet og en tendens til å rødme lett, ifølge RosaceaFacts.com. Tilstanden er beskrevet som forårsaker ansikts fakkel-ups. Noen faktorer som kan utløse rosacea spiser varm, krydret mat, vind, alkoholforbruk, lokale steroider og følelsesmessig stress. Det finnes ingen kur for rosacea, men Dermarest Rosacea Avansert Rødhet behandling kan bidra til å holde den under kontroll.

Behandling

Ifølge Dermarest.com, for mer alvorlige tilfeller, muntlig eller aktuelle antibiotika kan være nødvendig å redusere betennelse. Andre medikamenter kan også være nødvendig for alvorlige tilfeller av humper og kviser. Laser kan anvendes for å behandle synlige blodkar. Dermarest Rosacea Avansert Rødhet Treatment har blitt utviklet og hudleger godkjent for å redusere rødhet i tilstanden mens du balanserer ujevne hudtoner. Med fortsatt daglig bruk huden din vil vise en forbedret utseende.

Ingredienser

Viktige ingredienser i Dermarest Rosacea Avansert Rødhet Treatment er kamille og peppermynte ekstrakter, vitamin E og solbær olje, sammen med en fullstendig liste over tilsetningsstoffer som virker sammen i å kontrollere rosacea og utseendet på huden din.

Søknad

Glatt Dermarest Rosacea Avansert Rødhet Treatment krem ​​over din ren hud, som det fremgår av Dermarest.com. Kremen kan brukes alene eller under din make-up og bør brukes to ganger daglig for å få mer effektivitet, selv om resultatene varierer med hver enkelt og bruksfrekvens.

Advarsel

Dette er en aktuell krem ​​bare og bør brukes som anvist. Oppbevares utilgjengelig for barn. Unngå å få kremen i øynene. Hvis rosacea forverres, stoppe bruken av kremen og ringe din hudlege.