Digidexo.com

gaba øker naturlig

Hvordan er GABA Relatert til Håravfall?

Hvordan er GABA Relatert til Håravfall?


GABA er en forkortelse for Gamma-aminosmørsyre. GABA er en nevrotransmitter som sender signaler til hjernen for angst og stress. GABA supplement er kjent for indirekte lette nedgang på hårtap.

.

GABA Funksjon

GABA er et naturlig forekommende stoff som lett kan syntetiseres i supplement form. Folk tar GABA supplement for mange forskjellige grunner som søvnløshet, avslapping og stress. I tillegg forsterker GABA frigivelsen av det humane veksthormon.

Indirekte Påvirker på Hårtap

Siden GABA øker frigjøring av menneskelig veksthormon, har folk vært å ta GABA supplement for å forhindre håravfall siden tar menneskelig veksthormon er ulovlig. Gjenopprette eller økende nivåer av veksthormon er klinisk knyttet til å forebygge hårtap og gjenopprette hår i enkeltpersoner.

GABA bivirkninger

GABA kosttilskudd har ikke blitt godkjent av FDA, og det har vært noen bivirkninger rapportert. Bivirkninger inkluderer kiling eller kløende følelse i ansiktet og halsen, pusteproblemer, kramper og tretthet.

Naturlig salve for bleie utslett

Naturlig salve for bleie utslett


Bleie utslett er noe nesten alle barn får på et eller annet tidspunkt. Det er mange salver på markedet for å behandle bleie utslett, men du ønsker noe spesielt for din baby. Noe naturlig. Mange foreldre søker naturlige produkter for sine barn. Hvorfor betale høye priser for boutique "naturals" når du kan lage din egen naturlige baby-produkter akkurat som hjemme? For en fantastisk måte å sikre at det du bruker på barnet ditt har ingenting, men de mest rene og naturlige ingredienser.

Årsaker til bleie utslett

Den vanligste årsaken til bleie utslett er våte eller skitne bleier, kombinert med bleie gnaging. Komponenter av urin er brutt ned av babyens avføring, noe som skaper ammoniakk. Når babyen beveger seg, bleier gjøre også, forårsaker gnagsår. Den gnaging bryter ned babyens hud akkurat nok til at ammoniakk og bakterier til å forårsake betennelse.

Tro det eller ei, de såkalte milde salver, kremer, såper, våtservietter, og selv vår vaskemiddel kan irritere søt babyens hud. De fleste kommersielle produkter inneholder parfyme, fargestoffer, vaskemidler og andre kjemikalier. Fakta: Kommersielle såper og rensemidler inneholder løsemidler. Ikke bra for noen!

En annen vanlig årsak til bleie utslett er gjær. Babyer kan få gjær infeksjoner i bleieområdet. Gjær trives i varme, fuktige miljøer.

Behandling

Bleie utslett kan behandles lettere enn du tror. Tar dine signaler fra Mother Nature kan være det beste løpet av behandlingen. First off, tenk på hvilke produkter du bruker på barnerumpe. Endre måten du endre babyens bleie kan utgjøre hele forskjellen.

Bruk naturlige produkter på barnet ditt når det er mulig. Naturlige baby-produkter er allment tilgjengelig. Du kan også lære å lage din egen naturlige bleie utslett salver og andre remedier. De naturlige salve, salve og balsam oppskrifter inkludert i denne artikkelen er enkle å lage.

Bytt fra engangsbleier til tøy diapers.Use en bleie tjeneste eller kjøpe din egen. Når du hvitvaske tøybleier, være sikker på å doble skylling. Legg en halv kopp hvit eddik til vaskeriet for å bryte ned ammoniakk og andre irritanter.

Bruk en mildere såpe for baby. Sjekk din lokale helsekost butikk, co-op eller bondens marked for naturlig geitemelk såpe. Geitemelk har en pH nesten identisk med menneskelig hud og har beroligende egenskaper. Geitemelk såpe med havregryn er enda bedre.

Slutt å bruke kommersielle baby kluter. Bruk varmt vann og en myk klut, eller lage din egen naturlige våtservietter.

Fresh Air

Siden bleieutslett og gjær trives i et varmt, fuktig bleie, la oss fjerne det, i hvert fall for en liten stund. Hver gang du endrer din baby, la bleie off i 10 til 15 minutter hvis du har tid. La babyens sår nederst lufttørke. Selv Ben Franklin trodde på luft bad.

La babyen ligge på håndklær eller noen tøybleier uten bleie på i 20 minutter to eller tre ganger om dagen. Baby vil elske friheten til å være sans klær, og luften på babyens hud er en av de beste midler for å rydde opp fuktrelaterte utslett. Ikke la barnet få kjølt.

Gjør deg klar

Opprette naturlige baby-produkter er ganske enkel. Hvis du kan følge en oppskrift, kan du lage din egen bleie utslett behandlinger i ditt eget kjøkken. Alle ingrediensene kan finnes på din lokale helsekost butikk, bondens marked, co-op eller online. Du trenger et vannbad, et glass eller rustfritt stål bolle, måle kopper og måleskjeer, en blanding skje, rent glass med barnemat med lokk, en ren marshmallow container, stor, eller en tom babyen tørk container, zip lock baggies, og til slutt, en mat-skala som har unse målinger. Til riktig kalibrere skalaen, sørg for å veie en tom kopp eller bolle som du vil bruke for veiing ingredienser. Bare plassere den tomme kopp eller skål på skalaen og sett skala til null. Når du legger til ingredienser til det du vil ha vekten av ingrediensen bare. Ikke koppen eller bolle.

Oppskrifter

Lavendel bleie Balm

1 oz. shea butter
1/2 oz.virgin olivenolje
1/2 oz. søt mandelolje
2 dråper lavendel eterisk olje

Kombiner shea smør, olivenolje og mandelolje i et vannbad. Rør til godt blandet og smeltet, men ikke kokende. Avkjøles litt og tilsett lavendelolje. Hell over i et rent glass babymat jar.

Ingen av Din Bivoks bleie salve

1 oz. bivoks
3 1/2 oz. virgin olivenolje
1/2 oz. sinkoksyd

Smelt bivoks i et vannbad. Legg olivenolje og rør godt. Fjern fra varmen. Enten visp eller bruk en håndmikser til å blande i sink oksid. Avkjøl og satt i glasskrukke.

Herbal baby Salve

1/2 kopp søt mandelolje eller virgin olivenolje
2 eller 3 dråper lavendelolje
2 eller 3 dråper melaleuca olje (også kalt tea tree olje)
4 ss. destillert vann

Bland alle ingrediensene godt i en bolle. Hell over i en glasskrukke.

Naturlige Våtservietter til baby

1/4 kopp virgin olivenolje
2 kopper destillert vann
3 eller 4 dråper lavendelolje
En rull med myke papirhåndklær, halvert med papp kjerne fjernet
Ren marshmallow beholder med lokk, eller tom babyen tørke container

Hell olivenolje og destillert vann i marshmallow beholderen eller babyen tørk beholder. Legg lavendelolje. Bland godt. Senk halv rull med papirhåndklær i beholderen med blandingen. Dekk tett. For bleie bag bruk, rive av flere fuktige håndklær og plassere dem i zip-lock baggies.

Helbredende egenskaper av naturlige ingredienser

Hver av de naturlige ingrediensene som brukes i disse oppskriftene er gunstig. Destillert vann er foretrukket fordi det er blitt renset for å fjerne eventuelle metaller eller sporstoffene. Bassiasmør har vitaminene A, E og F og har anti-inflammatoriske egenskaper, og det er sterkt fuktende og beskyttende hud. Olivenolje har antioksidanter. Det blir hurtig absorbert inn i huden, og bidrar til å holde sin egen hud fuktighetsbalanse. Som olivenolje, er søt mandelolje lett absorberes inn i huden. Det myker huden og lindrer irritasjon. Både olivenolje og søt mandelolje er bærere for essensielle oljer, noe som åpner for fortynning av sterkere essensielle oljer. Angå eteriske oljer: Litt går en lang vei, så pass på å bare bruke oppgitte beløp. Melaleuca eterisk olje, også kjent som tea tree eterisk olje, er en naturlig antimikrobiell, antibakteriell og bakteriedrepende. Lavendel eterisk olje er en naturlig antibakteriell, er beroligende og legger en ren frisk duft.

Hvordan behandle hypoglykemi med naturlig rettsmidler

Hypoglykemi refererer til en tilstand som er utbredt når blodsukkeret faller for lavt, normalt under en terskel på 70 milligram per desiliter. Ofte rammet diabetikere, kan utilstrekkelig glukose skyldes feil ernæring, for mye fysisk aktivitet eller en overdoser av insulin. Diabetes medisiner - foreskrevet for å regulere blodsukkeret - kan også være en faktor i hypoglykemiske episoder. Påvirker mental kapasitet, visjon og hjertefrekvens, kan hypoglykemi noen ganger føre til besvimelse, kramper eller selv koma.

Adressering hypoglykemi med kosthold

Selv om ikke-diabetikere kan oppleve hypoglykemi, er denne sykdommen hyppigst blant de med ustabilt blodsukker. Holde blodsukkeret innenfor normalområdet er derfor sentralt for å minimere antall hypoglykemiske hendelser. Måter å oppnå dette trenger ikke kreve narkotika. Eschewing sukker, søtsaker og raffinerte karbohydrater, for eksempel hindrer ekstreme toppene og påfølgende fall i glukose tilstedeværelse. Understreker magre proteinkilder og grønne grønnsaker likeså hemmer blodsukkeret volatilitet. Også viktig er å spise nok og ikke la for mange timer det gå mellom måltidene, spesielt når glukose hemmende medisin er foreskrevet. Opprettholde en vanlig tidsplan for næringsinntak er et hovedverktøy i tråd hypoglykemi i sjakk.

Adressering hypoglykemi med kosttilskudd

Paradoksalt staving av lavt blodsukker oppnås best ved å begrense blodsukkeret opptrapping. Mange kosttilskudd kan med hell benyttes til dette formålet. Fiskeolje og psyllium frø skall er blant de naturlige stoffer som bidrar til å kontrollere tempoet i glukose inntreden i blodet. Andre inkluderer grønn te, aloe vera, kanel, ingefær og kudzu. Hver av disse naturlige kosttilskudd er kjent for å senke blodsukkeret og regulere insulin. Faktisk, når de brukes feil, disse urtene kan faktisk forårsake hypoglykemi. Ikke desto mindre, deres verdi i å forhindre hypoglykemi ligger i deres krefter for å holde glukose-til-blod-forholdet i optimal balanse.

Adressering hypoglykemi med øvelsen

De som søker naturlige og ikke-farmasøytiske produkter som hører under off hypoglykemi ville gjøre det bra å undersøke deres øvelse diett. En fysisk evaluering av lege er viktig før du begynner på et treningsprogram. Ikke bare hjerte, lunger, muskler og bein har grenser, men blodsukkeret kan falle bratt når intensiteten eller varigheten av aktiviteten overskrider kapasiteten til å fylle den. Bor innenfor de foreskrevne parametere av en lege og fysisk trener er en enkel og ikke-invasiv måte å unngå en hypoglycemic episode.

Motvirke Hypoglykemi når det skjer

Disse helhetlige tilnærminger effektivt kan gjøre hypoglykemiske hendelser mindre sannsynlig. Hvis sukkernivået ikke raser nedover farlig, men det er praktiske tiltak tilgjengelig for å gjenopprette den til normal. Naturlige og enkle sukkerarter som kommer inn i blodet raskt er effektive løsninger for å motvirke hypoglykemi. Honning, lønnesirup og ufortynnet fruktjuicer - helst eple, appelsin eller drue - alle kan heve blodsukkernivået til normalområdet med tilstrekkelig hurtighet. En spiseskje av krydder og en halv kopp av saften er de mengder som anbefales for å oppnå dette formål.

Hva er en naturlig antibiotika for ørebetennelse?

Øret infeksjoner er en vanlig foreteelse hos barn, men kan også bryte ut i voksne. Selv om ørebetennelse har blitt behandlet med antibiotika i det siste, er mange personer som søker naturlige botemidler fordi flertallet av disse infeksjonene er forårsaket av et virus som ikke kureres med antibiotika. En ørebetennelse er helbredet av ens immunsystem, men ved hjelp av naturlige antibiotika kan hjelpe med ubehag og fremskynde helbredelsesprosessen.

Vanlige årsaker

Øret infeksjoner kan være forårsaket av en rekke elementer og noen er mer fremtredende for barn enn voksne. Meieriprodukter ofte føre til ørebetennelse hos barn fordi de fleste ikke kan fordøye melke riktig. Å være utenfor i kalde måneder uten hørselvern kan like gjerne føre til en øre sykdom hos både barn og voksne. Bading, enten i en kropp av vann eller basseng, er en annen vanlig årsak til ørebetennelser som vil påvirke en person uten skjevhet til alder.

Behandling av infiserte øret

Før den infiserte øret behandles direkte, sørg for at trommehinnen er intakt ved å besøke en familie utøveren eller annen godkjent medisinsk tall for verifisering. Den enkelte administrering ved behandling i hjemmet bør bruke en sterilisert dråpetelleren for å plassere et par dråper varmet kongslys og hvitløksolje inn i ørekanalen, mens den syke personen vippes hans eller hennes hode for å tillate væsken å hvile på enden av øret kanalen. Etter noen få minutter, kan øret tappes av løsningen. Det rette skal hjelpe til lindrende noen irritasjon og begynner å redusere betennelser.

Forsterke immunforsvaret

Naturlige urter kan svelges for å øke infeksjon bekjempelse egenskaper i immunsystemet. Naturopaths foreslår goldenseal og echinacea for immunsystem ekstrautstyr, oliven blad å bekjempe infeksjonen og johannesurt å supplere hvitløk og mullein løsningen for ekstra betennelse omsorg. Konsultere en homeopat eller naturlege kan bidra til å bestemme riktig dosering.

Naturlig antibiotika tabletter

Tabletter som inneholder Sulphur 30C, Pulsatilla 30c, Calcarea Carbonica 30C, Chamomilla 30c, Belladonna 30C og Lycopodium 30C er også lovende naturlige antibiotika regimer. Disse ingrediensene rolig øresmerter som er verre om natten, rastløshet grunn irritabilitet, pulserende smerter i øret, brennende følelse, feber og lunger. Kombinasjonen av disse urtene er mest effektive når de er tatt i løpet av de første 48 timer etter ørebetennelse. Når bedring eller lidelse stiger syv dager, skal brukeren slutte å ta denne formen for behandling.

Eksterne rettsmidler

En ørebetennelse vil ofte være ledsaget av lunger. En massasjeolje består av 20 dråper olivenolje med to dråper tea tree olje kan brukes bak øret på en skånsom streke bevegelse diagonalt mot kragebeinet. Voksne som bruker denne metoden på barn bør være forsiktig med hvor mye press påført. Økt trykk kan føre til midlertidig ubehag. På natta, bør ørebetennelse lider bruke en luftfukter med et par dråper eukalyptusolje for ekstra lunger lettelse.

Naturlig rettsmidler for Body Acne

Hvis du har kropp akne, så vet du hvor vanskelig det er å finne et naturlig middel som vil helbrede og forebygge akne fra å returnere. Her er noen naturlig rettsmidler som er effektive mot kroppen akne.

Typer

Naturlig rettsmidler inkluderer aktuelle behandlinger, holistiske behandlinger og forebyggende tiltak. Naturlige aktuelle behandlinger som natron og tea tree olje er billig og svært effektiv i behandling og forebygging av akne. Holistiske behandlinger kan bidra til å lindre huden fra innsiden og ut, for eksempel meditasjon eller trening. Forebyggende tiltak, som peeling av huden i dusjen, kan også betraktelig bedre klarhet i huden.

Søknad

Body akne kan være vanskelig å nå, så søker naturlig rettsmidler på huden kan være vanskelig. Det kan være nyttig å legge ved en liten, myk klut slutten av en rygg scratcher og bruke den til å gjelde kremer eller oljer til ryggen.

Time Frame

Acne tar tid å helbrede, så forventer 2 til 3 uker for kroppen akne å fjerne ved hjelp av naturlige metoder. Selv om det tar tid, å fjerne kroppen din akne ved hjelp av naturlig rettsmidler vil gjøre huden din bli klar for en levetid.

Expert Insight

Naturlig rettsmidler for å behandle kroppen akne kan gjøres mer effektivt hvis du får nok hvile og holde seg hydrert.

Advarsel

Hvis du bruker en muntlig akne medisiner, sørg for å konsultere legen din før du avbryter din medisinering.

Naturlig HPV Behandlinger

Viruset kalles humant papillomavirus, eller HPV, er ofte tenkt på i form av genital warts. Likevel er dette spesielt seksuelt overførbare sykdommer er et amalgam av flere forskjellige stammer av virus, hvorav noen kan til slutt være livstruende. De mer alvorlige stammer av HPV kan føre til kreft i livmorhalsen og de seksuelle organer, inkludert vulva, penis og vagina. Det kan også føre til kreft anal. For disse grunner, har det vært mer forskning på HPV behandlinger av alle slag for å bekjempe denne familie av virus.

Typer HPV Behandlinger

Den gjeldende medisinsk tilnærming til behandling av HPV har vært å ødelegge infisert vev ved hjelp serotoxin og interferon, samt kryoterapi og laserteknologi for å bekjempe viruset og holde den fra å komme tilbake, så vel som å hjelpe kroppen å bli immun mot viruset. Mens det har vært noen framgang i behandling for noen tilfeller har den totale suksessrate ennå ikke vært avgjørende nok til å sertifisere disse metodene som 100 prosent effektiv. Alternativet til denne standarden medisinsk tilnærming har vært en etterforskning av naturlige organiske stoffer som kan ha de nødvendige egenskaper for å behandle denne tilstanden.

Fremskritt

Som med mange alternative eller naturlige behandlingsmetoder, vitaminer spiller en stor rolle. Dette er på grunn av den iboende evne av vitaminer til hjelp i cellen reparasjon og ny cellevekst, så vel som øke kroppens evne til å bekjempe virusangrep og celle-nedbrytning. Vitaminer som har blitt brukt til behandling av HPV er betakaroten, selen og folsyre. Disse vitaminene har egenskaper som bidrar til kroppens immunsystem og hjelpe bekjempe celleskader.

Andre Elements

Noen av de andre naturlige ingredienser som er undersøkt for sin evne til å behandle HPV er Echinacea, golden segl og shiitake sopp. De har regenererende egenskaper som brukes i bekjempelsen av andre typer virus, inkludert influensa og forkjølelse. I noen tilfeller er pasienter som søker naturlige behandlingstilbud blitt rådet til å douche hver dag med en blanding av beta-karoten, hvit eddik og varmt vann. En vitamin produktet er i bruk kalles Beta Mannan, som har blitt rapportert å ha en 95 prosent kur rate når den brukes til livmorhals dysfasi.

Advarsler

Mens det har vært mange fremskritt i naturlige og homøopatiske behandling tilnærminger til sykdom og sykdommer, er det fortsatt mye debatt blant medisinske fagfolk om den virkelige effektiviteten av disse typer behandlinger. Dette kan skyldes et ønske om godkjent dokumentasjon i en vitenskapelig kontekst som er noen ganger ikke tilgjengelig for alternativ medisin, eller det kan utgjøre en viss grad av faglig sjalusi. Faktum er at verken det medisinske establishment og heller ikke alternativ behandling samfunnet kan kreve 100 prosent suksess i behandling av HPV.

Endelig analyse

Uavhengig av den metode, som har den HPV-viruset er en meget alvorlig tilstand. Det er en svært smittsom, svært smittsom sykdom som, på grunn av sin tilbøyelighet til å være seksuelt overført, presenterer en svært reell utfordring for de som søker en kur, og en svært reell fare for de som ikke oppsøker en.

Naturlig rettsmidler for Tinnitus

Tinnitus er et symptom på en underliggende tilstand som involverer ørene og er preget av en ringing støy inne i øret. Tinnitus kan utvikle som følge av hørselstap, øre skade eller sirkulasjonsproblemer. Indre øret celleskader, kroniske helseproblemer, høyt støyeksponering, ørevoks akkumulering, Ménières sykdom, nakkeskader, hodeskader, høyt blodtrykk og endringer i bein inne i øret kan føre til tinnitus.

Diagnose og behandling

Se en lege for å fastslå den underliggende årsaken til tinnitus. En lege vil undersøke innsiden av øret ved hjelp av en otoskop, og du vil trenge en audiologisk undersøkelse for å vurdere om du har hørselstap forårsaket av støyeksponering eller aldersrelatert hørselstap. Legen vil også undersøke ørene dine for å se om en opphopning av ørevoks som forårsaker et problem, og du kan trenge en CT scan og MRI-scan eller røntgen for å fastslå årsaken til ringing i ørene. Noen ganger, kan årsakene til tinnitus kan identifiseres; i andre tilfeller kan den eksakte årsaken til tilstanden din ikke bestemmes. Hvis din tinnitus er forårsaket av en infeksjon, kan du få foreskrevet en antibiotika som vancomycin, erythromycin, blemycin, kloramfenikol eller tetracyklin. Ta hele løpet av antibiotika som legen foreskriver for å avlaste din tilstand.

Livsstil endringer

Et par enkle endringer i livsstil kan gjøre arbeider med tinnitus enklere. Unngå høye lyder og andre irritanter som kan påvirke dine ører. Slutte å røyke for å unngå ytterligere irritasjon av tinnitus. Mediter eller slapp å senke stressnivået; høyt stressnivå kan intensivere ringing i ørene. Ikke drikk alkohol, fordi det tvinger blodårene utvider seg, øker blodstrømmen til ørene og kan intensivere dine tinnitus symptomer. Til slutt, distrahere deg selv med myke lyder å dekke opp og maskere ringing i ørene for å redusere irritasjon støy. Lytt til rolig musikk eller investere i en hvit støy maskin som gjør en myk lyd for å dekke opp ringing i ørene.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba er vanlig å behandle tinnitus. Denne urten kan bidra til å redusere intensiteten av ringing i ørene, og det også forbedrer kognitiv funksjon. Denne urten er ikke ideelt for barn, men voksne kan konsumere 120mg av gingko biloba en dag i doser; det ta fire til seks uker å oppleve alle fordelene med denne urten.

Bivirkninger av ginkgo biloba kan omfatte svimmelhet, hudutslett, urolig mage og hodepine. Amming eller gravide kvinner bør ikke bruke denne urten, og hvis du skal ha en operasjon, bør du slutte å ta ginkgo biloba tre dager før operasjonen; denne urten kan øke din risiko for overdreven blødning. Denne urten kan samhandle med anti-convulsants, anti-depressiva, anti-hypertensive medisiner, blodfortynnende, diabetiker medisiner, ciklosporin, diuretika og trazondone.

Sink

Sink kosttilskudd kan forbedre noen tinnitus årsaker, spesielt de som er forårsaket av infeksjon. Sink øker naturlig immunforsvaret og bekjemper av eksisterende infeksjoner som forårsaker tinnitus. Konsumere mat med høyt sinkinnhold, for eksempel solsikkefrø, tahini, gresskar, grønne bønner, kokte grønnsaker, sopp, hele korn, tofu, ølgjær, belgfrukter, black-eyed peas, pinto bønner, peanøtter, soyabønner, limabønner, miso , gouda ost, sveitsisk ost, krabbe, reker, kylling, rødt kjøtt, østers og skalldyr. Ta supplement i kapselform for sine immun-boosting egenskaper. Menn kan ta 60 mg sink per dag og kvinner kan konsumere 45mg av sink daglig i kapselform for å avverge infeksjoner som forårsaker tinnitus. Konsumere doseringen nevnt for en syv dager.

Bivirkninger av sink kan omfatte gastrointestinale plager, hodepine, tretthet, kvalme og oppkast. Sink kan samhandle med amilorid og hypertensive medisiner som kaptopril, benazepril, enalapril, lisinopril, fosinopril, ramipril, perindopril, perindopril, Quinapril, moexipril og trandolapril. Sink kan også forstyrre med antibiotika, cisplatin, deferoxamine, immunsuppressive midler, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, penicillamin og tiazider.

Naturlig Allergi Relief for Kids

Det kan være vanskelig å vite hvordan man best kan behandle ditt barns allergier. Medisiner kan forlate barnet døsig eller i en tåke, som kan hindre henne dag-til-dag liv. Mange foreldre søker naturlig rettsmidler for deres barns allergier, slik at han ikke trenger å lide bivirkninger av allergi medisiner.

Unngå Allergener

Hold barnet innendørs under allergi sesongen dersom barnet er allergisk mot utendørs pollen. Allergen teller er høyest i de tidlige morgentimer.

Dersom barnet har innendørs allergi, prøv å unngå dem også. Unngå boliger som har kjæledyr som barnet ditt er allergisk, eller la barnet å bo utenfor.

Bruk Saline

Saline gir lindring for allergier. Saline er i utgangspunktet saltvann, slik at det er ansett som helt naturlig. Bruk den to til tre ganger om dagen i løpet av allergi sesongen. Hvis du har et yngre barn, kan du bruke en pære sprøyte for å hjelpe trekke ut nasal slim. Ellers, bare være sikker på at barnet ditt er blåser nesen.

Bruk en luftfukter eller fordamper

En kul-tåke luftfukter tilfører fuktighet til luften, og kan bidra til å avlaste lunger på grunn av allergi.

Bruk en vaporizer bare hvis den kan plasseres utenfor rekkevidde for barnet ditt. Vaporizers avgir varm damp og kan forårsake brannskader. Du kan legge essensielle oljer til en fordamper, som lavendel og eucalyptus, for å bidra til å avlaste lunger. Snakk med din barnelege før du legger noen oljer.

Bruk en Purifier

Bruk en luftrenser, spesielt hvis barnet er allergisk mot innendørs allergener. Luftrensere fjerne forurensninger fra luften, blant annet støv, pollen, kjæledyr dander, og muggsporer. De mest populære luftrensere bruker HEPA filter eller er ioniserte renseanlegg.

Fluids

Sørg for å gi barnet ditt ekstra væske i løpet av dagen, spesielt vann. Ekstra væske vil bidra til å tynne ut slim i kroppen. Unngå koffein (for eksempel i brus), som kan dehydrere barnet ditt. Vann er det beste valget av væske. Du kan også tilby melk eller juice. Prøv å fortynne juicen med vann.

Andre naturlig rettsmidler

Hvis barnet ditt har en sår hals, ha henne gurgle med varmt saltvann. Bland en to tablespoons av salt i 8 oz. vann. Pass på at vannet ikke er for varmt, noe som kan oppmuntre bakterievekst. For kløende, røde øyne, bruke en kald komprimere av en vaskeklut fuktet med kaldt vann.

Faktorer som øker PSA

Faktorer som øker PSA


Prostata-spesifikt antigen (PSA) er et protein som er produsert av prostatakjertelen. Noen studier har vist en sammenheng mellom høyere nivåer av PSA og prostatakreft eller godartet vekst. Mens PSA-test ikke direkte korrelerer med tilstedeværelse av prostatakreft, er det brukt som en screening-metode for påvisning. Det er noen faktorer som øker PSA, både naturlige årsaker og forhold knyttet til tilstedeværelsen av kreft eller godartet vekst.

Age

PSA øker naturlig med alderen. Dette skyldes i stor grad den naturlige veksten av prostatakjertelen over en manns liv. Prostatakreft, som er mer utbredt i eldre menn, produserer også et høyere nivå av PSA.

Løp

Kaukasiske menn har et høyere nivå av PSA enn asiatiske eller afrikanske-amerikanske menn. Men afrikansk-amerikanske menn har en høyere forekomst av prostatakreft og dødelighet på grunn av prostatakreft, muligens på grunn av manglende forebygging screening.

Stoppe Medisinering

Visse medisiner kan redusere nivået av PSA. Physicians justere denne variable ved å multiplisere det detekterte nivå av PSA ved en standard nummer. Stoppe tar medisiner kan ha motsatt effekt av å forårsake PSA nivåer å stige. Snakk med legen din om PSA nivåer hvis du slutter å ta Proscar, Avodart eller andre medikamenter som påvirker mannlige hormoner.

Infeksjon

Infeksjoner i prostatakjertelen eller urin organer kan føre til en økning i PSA. Prostatitt, eller betennelse i prostatakjertelen, forårsaker en økning i PSA. Denne infeksjonen er ofte forårsaket av tilstedeværelsen av bakterier og kan behandles med antibiotika. En urinveisinfeksjon (UVI) kan også føre til en økning i PSA. Denne infeksjonen er forårsaket av bakterier og kan behandles med antibiotika. En blodprøve kan ikke gi en nyttig PSA lesing for mer enn seks måneder etter en UTI.

Godartet vekst

Godartet vekst av vev i prostatakjertelen kan føre til en økning i PSA. Kjent som benign prostatahyperplasi (BPH), kan veksten av prostatakjertelen forekommer naturlig som menn alder. Forhøyede nivåer av PSA grunn BPH kan også oppdage en ondartet kreft.

Seksuell aktivitet

Seksuell aktivitet, herunder samleie eller utløsning, kan føre til en økning i PSA-nivå. Menn som vil bli testet for PSA-nivå bør avstå fra seksuell aktivitet i flere dager før testen for å få en nøyaktig lesing.

Prostate Cancer

Tilstedeværelsen av prostatacancer kan føre til at PSA-nivå til å stige. Et høyt nivå av PSA, men ikke nødvendigvis er en indikasjon på prostatakreft. Forskere fortsette å studere og diskutere bruk av PSA-test. PSA-test fortsatt produserer falske-positive og falske-negativer. Den PSA-testen brukes i forbindelse med andre tester for å bestemme nærværet av kreft.

Alternativ Naturlig hormonbehandling

Naturlig hormon erstatning

Naturlig hormonbehandling (NHRT) er i utgangspunktet bruk av nonsynthetic hormoner som østrogen, progesteron og / eller testosteron i å levere fordelene ved hormonbehandling. Den bruker plantebaserte stoffer for å korrigere hormonelle ubalanser og mangler. Sammenlignet med konvensjonelle tilnærming til hormonell substitusjonsterapi, bruk av naturlig erstatter for syntetiske hormoner ivaretar helse ved å etablere normale kroppsfunksjoner med minimal risiko for mindre til alvorlige bivirkninger.

Bakgrunn

Gammel kinesisk medisin har spilt en sentral rolle i oppdagelsen av alternative naturlig hormonbehandling. For tusenvis av år, ble dens helbredende metoder kjent for å primært bruke planter, urter og mat. Dens oppdagelsen av krystallisert naturlig progesteron i planter åpnes dørene for plantebaserte hormoner som skal brukes i hormonerstatningsterapi. Ved 1989, ble plantebasert mikronisert progesteron eller finmalt for å lette bedre absorpsjon i blodstrømmen.

Hvorfor er det behov for NHRT?

Kvinner er mest utsatt for konsekvensene av hormonelle ubalanser, spesielt med alderen. Med den økende bevisstheten om helserisikoer forbundet med resepter hormoner, flere og flere kvinner og søker naturlig rettsmidler i lindrende effekten av hormonell ubalanse (dvs. menopause). På grunn av ineffektivitet, bivirkninger og økende bekymring for helserisikoen ved konvensjonell hormonbehandling, plantebaserte hormonbehandling metoder ble enkelt og umiddelbart vedtatt.

Natural Hormone Alternatives

Mat og urter kan faktisk brukes til å kompensere for fallende nivåer av hormoner.

Mat Remedy

Spise soya ble funnet å minimere plagene oppleves av kvinner på deres menopausal stadium ved å hjelpe kroppen til å produsere færre hetetokter. Eksperter anbefaler å ta soyabønner som mat rarher enn å ta dem i deres behandlet eller pulverisert form. Kremen laget fra vind yam ble oppdaget å bære progesteron. Nå har denne roten avling blitt en av de populære kildene til naturlig progesteron, som vanligvis brukes til å lindre hetetokter, vaginal tørrhet og andre plager relatert til menopause.

Urte Cocktails

Medisinske urter tilbyr en rekke helsemessige fordeler, hvorav den ene er evnen til å lindre en lang rekke menopausale klager, en vanlig konsekvens av hormonell ubalanse. Naturmedisinere har lenge vært splitter om effektive løsninger som er gjort med klaseormedrue. Det er en av de mest populære naturmidler som brukes til å dempe overgangsplager samt symptomer på andre helseproblemer forårsaket av hormonell ubalanse. Selv om ofte fremmet som en menopausal behandling, skjær eller pulverisert dong quai er kombinert med andre urter for å skreddersy fordelene ved hormonbehandling til pasientens behov. Urte cocktails som en kur-all formel av ginseng, bukkehornkløver, lakris, sarsaparilla, linfrø, rødkløver og kyske-treet bær kan brukes til å forbedre hormonrelaterte helseproblemer.

Er NHRT trygt?

Ingen egentlig vet sikkert hvorvidt NHRT er effektiv eller ikke. Imidlertid har en rekke personer bevitnet sine helsepåstander. Mens solide bevis til effekten og nytten av NHRT er ennå ikke funnet, matvarer og urter som brukes i terapi er generelt mer foretrukket enn over-the-counter medisiner. Det tar tid for NHRT fordeler til overflaten. Akkurat som i alle andre alternativ behandling, er tålmodighet er nødvendig å vente på behandling fordeler å sparke i. Man kan ikke legge mer vekt på viktigheten av å søke veiledning av legen din eller en kvalifisert herbalist å skreddersy behandling fordeler dine behov.

Hvordan øke Seritonin & Gaba

Hvordan øke Seritonin & Gaba


Serotonin er et signalstoff som produseres av nevroner i raphe kjerner. Serotonin er utgitt av et lite antall av neuroner, men kobles til forskjellige andre neuroner som gjør dem fordelaktige ved regulering av kroppstemperatur, søvn, stemnings, appetitt, og smerte. Kjent for sin høye arbeidsbelastning, er GABA (gamma-aminosmørsyre) travlere i forhold til andre signalstoffer. Mellom 30 og 40 prosent av alle hjerne synapser (lasting og lossing dokker av nerveceller) slipper GABA. Det finnes måter å øke begge disse nevrotransmittere på egen hånd. Siden Serotonin er en modulator av GABA, øker manipulere Serotonin GABA aktivitet.

Bruksanvisning

Ta kosttilskudd som Taurine, Glutamin, 5-HTP og Theanine. Disse aminosyrene kan bli funnet på alle helsekost butikk. Ta mengden antydet på flasken, helst hver dag.

Spis matvarer rike på GABA. Fisk er en pålitelig kilde for å øke GABA-konsentrasjonen, spesielt makrell. Oppsøke grove kornvarer samt --- hvetekli, for eksempel.

Eksponering for sterkt lys kan øke serotonin. Tilbringe en ekstra halvtime til en time utenfor i løpet av dagen for å øke eksponeringen. Sterkt lys øker serotoninnivået. Trene minst 20-30 minutter øker også serotonin.

Hva kunne heve en PSA-test nummer?

Hva kunne heve en PSA-test nummer?


Proteinet PSA, eller prostata-spesifikt antigen, er opprettet innenfor prostata av prostata celler. Den test utviklet for å asses nivåene av PSA-proteiner kalles PSA-test. PSA nivåer øker naturlig som vi blir eldre, men det er sikre og usikre nivåer. Hvis PSA nivåer er høy, er det mulighet for å ha eller utvikle kreft. Den PSA-test ikke er en kreft test. Det er flere andre grunner til at en PSA-nivå kan økes.

Prostatitt

Betennelse i prostatakjertelen er også kjent som prostatitt. Prostatitt er en vanlig tilstand, og er kjent for å øke nivåene av prostata-spesifikt antigen (PSA). Bevis viser at PSA nivåer vil returnere til det normale innen seks uker, når pasienten har hatt antibiotika i to uker. Ikke lett diagnostisert, har denne tilstanden mange typer symptomer, syndromer og effekter alle med betennelse i prostata området. (Se Resources.)

Omega 6

Omega 6 fettsyrer er som de fant i maisolje og øke prostata-spesifikt antigen nivåer. Studier har også vist at omega 6 kan øke frekvensen av prostata kreft celler overføring til benmargen.

Godartet prostata utvidelse

Med symptomer på hyppig vannlating og mulig lekkasje, er godartet prostata hyperplasi (BPH), en vanlig sykdom i aldersprosessen. Prostata av en mann øker i størrelse gjennom hele livet. BPH kan føre til problemer fra fylte 40, men de fleste menn ikke begynne å ha noen problemer til de når 60 år. Det mest vanlige problem med BPH er trykket plasseres på urinrøret i prostata.

Foods

Bestemte matvarer kan øke PSA nivåer og PSA testresultater. Matvarer som rødt kjøtt, bør meieriprodukter, søtsaker og desserter unngås i bistand sunnere og lavere PSA nivåer. Matvarer med store mengder sukker og kalorier faktisk lavere stoffskifte, noe som resulterer i en høyere risiko for økning av PSA nivåer og andre helseproblemer. (Se Resources.)

Små økninger

PSA nivåer kan øke midlertidig hvis det er en urinveisinfeksjon stede, post utløsning eller med sykkel ridning. Hvis en PSA-nivået er over 4NG / ml, er det anbefalt at ytterligere undersøkelser bør gjøres for å diagnostisere hvorfor, med en medisinsk spesialist. PSA nivåer i henhold 10ng / ml er en større sjanse for mulig svulst utvinning.

Effekten av koffein på det ufødte barnet

Effekten av koffein på det ufødte barnet


Det er et velkjent faktum blant gravide kvinner at de trenger å være forsiktig med hva de spiser. Drikke alkohol og røyke sigaretter er åpenbart off-limits for kvinner som bærer barn. Men mange kvinner lurer på om koffein En kopp eller to med kaffe om morgenen er noe som mange mennesker føler de trenger for effektivt å kunne våkne opp. Men som med mange stoffer, trenger koffein for å inntas i moderate mengder av gravide kvinner for å forebygge mot abort eller fare for det ufødte barnet.

Typer av koffein

Før man vurderer effekten av koffein på ufødte barn, er det viktig å vite hva vanlige matvarer og drikker inneholder koffein. Kaffe, te, energidrikker og brus er velkjent koffein inneholder gjerningsmennene. Imidlertid bør gravide også oppmerksom på at sjokolade barer og drikker som varm sjokolade har koffein i dem, som gjør mange reseptbelagte piller inkludert anacin, Dristan og Midol.

Effekter på graviditet

Mens gravid, vil koffein passere gjennom en kvinnes morkake til hennes baby. En av de viktigste risikoene som er involvert med koffein for gravide kvinner er for abort. Tallrike studier har vist at inntak av koffein før og under svangerskapet har en effekt på foster tap hos gravide kvinner. En studie ved Kaiser Permanente Division of Forskning viste at kvinner som har tatt 200 milligram koffein per dag --- tilsvarende to kopper kaffe eller fem bokser med brus --- hadde dobbelt så spontanabort risiko for kvinner som unngikk koffein helt.

Effekter på Child

The March of Dimes bemerket i en studie som, fordi det ufødte barnets kropp systemer for å bryte ned og eliminere kjemikalier ikke er fullt utviklet ennå, kan koffein nivåer forblir forhøyet i barnets lenger enn hos moren. Dette kan føre til problemer for babyer som fødselsskader og lav fødselsvekt. Babyer som er berørt av mer enn 500 mg koffein per dag kan også oppleve pusteproblemer, økt hjertefrekvens og mer tidsbruk våken etter fødselen.

Hvor mye er for mye?

Lese produkt etiketter er svært viktig for mødre å være som overvåker sine koffein inntak. For eksempel kan en 8 oz kopp brygget kaffe inneholde alt 65-300 mg koffein, ifølge AmazingPregnancy.com artikkel: "Hva er effekten av koffein på graviditet og er det et trygt beløp?" Mødre bør ta oppmerksom på hvor sterkt deres kaffe og te er brygget, og ikke være flau for å spørre.

Andre alternativer for mødre

Hvis koffein er en absolutt nødvendighet for å komme seg gjennom dagen, bør vordende mødre prøver sitt beste for å holde det til ett koffeinholdige drikke om dagen. Ideelt skjønt, øker naturlig energi som en rask spasertur, yoga stretching, eller spise snacks som tørket frukt og nøtter kan erstatte koffein for venter mødre og ber Tracy Flanagan, MD, direktør for kvinnesykdommer, Kaiser Permanente i Nord-California.

5-Hydroxytryptophan Vekttap

5-Hydroxytryptophan, en aminosyre, er en viktig ingrediens i mange antidepressiva og appetitt-undertrykke kosttilskudd. Mens det fortsatt er begrensede data tilgjengelig om fem-hydroxytryptophan sin effekt som en appetitt suppressant eller vekttap hjelpemiddel, er produktet et stadig mer populært valg for folk som søker naturlig, sentralstimulerende-fri vekttap. 5-Hydroxytryptophan blir ofte forkortet til 5-HTP av ernæringseksperter og publikasjoner.

Effekt

Ifølge en liten undersøkelse fra 1989, pasienter som tar 5-HTP kosttilskudd er mindre sannsynlighet for å overspise enn pasienter som tar en placebo. Forekom Denne reduksjon i matinntak, selv om de pasienter som ikke var med hensikt slanking. En annen studie, publisert tre år senere i American Journal of Clinical Nutrition, fant at personer som tar 5-HTP kan miste 2-3% mer vekt enn de som tok placebo. Effekten er sterkest hos pasienter med fedme og binge-spiseforstyrrelser, og de fleste studier av fem-hydroxytryptophan har involvert bare voksne kvinner.

Typer

5-Hydroxytryptophan er vanligvis selges som kosttilskudd i helsekostbutikker og apotek. Mens en tilsvarende sammensatte, L-tryptophan, finnes i mange matvarer, er 5-HTP ikke, og mat-baserte tryptofan ikke føre til en merkbar økning i 5-hydroxytryptophan nivåer. Forbruker produkter inneholdende 5-HTP er drenbuterol (Dren), et vekttap supplement, så vel som en rekke affektive balanserende formler. Instant-release og tidsregulerte varianter av 5-HTP er lett tilgjengelig på de fleste supplement butikker.

Sikkerhet

5-Hydroxytryptophan er generelt anerkjent som trygge, men det er forbundet med noen bivirkninger og narkotika / supplement interaksjoner. Kvalme er den vanligste negative effekter forbundet med produktet, etterfulgt av halsbrann og gass. I svært høye doser, kan 5-HTP forårsake serotonergt syndrom, en livstruende tilstand. Denne tilstanden kan også oppstå hos personer som tar 5-HTP med antidepressiva, inkludert SSRI, MAO-hemmere, og trisykliske. 5-HTP bør ikke brukes av kvinner som er gravide.

Hvordan Brystene blir større?

Vektøkning

Mange kvinner få vekt i brystene når de opp i vekt gjennom resten av kroppen. Det er fordi brystene er hovedsakelig sammensatt av fettvev, som øker når en kvinne forbruker mer fett. I tillegg, kvinner også få vekt i brystene på grunn av mer vann i kroppen, eller "vann vekt", som særlig skjer før og under menstruasjonene. Å ha ekstra vann vekt kan føre til en kvinne å få opptil fem kg. i vekt og har fyldigere bryster. I samme ånd, vekttap hos kvinner ofte fører dem til å miste vekt i brystene også.

Graviditet

Ingenting øker naturlig bryststørrelse mer enn graviditet. Ikke bare kvinner få vekt under svangerskapet, brystene gjennomgå store toppene i østrogen som forbereder dem til å amme barnet sitt. Hva forårsaker denne topp i østrogen stammer fra morkaken, som blir større på grunn av fosteret. Derfor varsler placenta utvidelse hjernen til å produsere mer østrogen, som forårsaker brystforstørrelse.

Hormonelle svingninger

Mange kvinner opplever også at brystene blir større like før de menstruerer. Det er fordi deres østrogen og progesteron nivåene øker i dagene før menstruasjonen, som forårsaker brystene til å vokse noe større (kanskje om en halv kopp i BH-størrelse). Deres bryster kan også føle noe vondt å ta på grunn av de konsentrerte hormoner. Men i løpet av de første dagene av menstruasjonen, brystene som regel tilbake til sin normale størrelse fordi deres hormon nivåer dukkert.

Hva er Hirsutisme?

Hirsutisme er overdreven hårvekst i ansiktet, bryst, mage, rygg og bein på kvinner. Dette håret vekst skjer på steder der menn har en tendens til å vokse hår. Hirsutisme vises vanligvis i puberteten. Ifølge University of Maryland Medical Center, rundt 8 prosent av voksen kvinne lider av hirsutisme. Hirsutisme kan variere fra en lys dusting av håret til ekstrem hårvekst.

Symptomer

Mørkt tykt hår vokser på magen, brystene og overleppen er det viktigste symptomet av hirsutisme. Hvis hirsutisme er forårsaket av høye nivåer av mannlig hormon, så uregelmessig menstruasjon, kviser og tap av en feminin kroppsfasong kan forekomme. Tegn på maskulinitet som en dypere stemme, kan frontal skallet og forstørrede skuldermusklene vises.

Årsaker

Hirsutism kan være forårsaket av forhøyede nivåer av mannlige hormoner, særlig androgen. Polycystisk ovariesyndrom, Cushings sykdom, medfødt adrenal hyperplasi, svulster på eggstokkene og svulster på binyrene skape forhøyede mannlige hormonnivåer. Noen kvinner er følsomme for de normale androgennivåer og utvikle hirsutisme. Medisiner som enkelte p-piller, hormoner og anabole steroider forårsake høyere mannlige hormonnivåer.

Forebygging

Opprettholde en sunn kroppsvekt. Fedme øker naturlig androgen nivåer. Unngå Kroppsbygging steroider siden de virker ved å øke mannlige hormoner.

Diagnose

Ledetråder til hirsutisme årsaker er gitt av kvinnens menstruasjonssyklus. Dreven hårvekst med normale regelmessige perioder peker på en genetisk årsak til hirsutisme. Dreven hårvekst med uregelmessige menstruasjonssykluser fører helsepersonellet å lete etter en underliggende medisinsk tilstand. Blodprøver brukes til å diagnostisere dette alvorlig medisinsk tilstand. Hormonnivået måles og prolaktinnivå vurderes for å avgjøre om en svulst er årsaken til hirsutisme. En steroid undertrykkelse test utelukker Cushings sykdom. Glukose og kolesterolnivå er sjekket siden hirsutisme er knyttet til diabetes og høyt kolesterolnivå.

Behandlinger

Miste overflødig vekt til lavere mannlige hormonnivåer. Bruk piller med østrogen og progestogen for å redusere produksjonen av androgen. Anti-androgen medikamenter kan undertrykke androgen-nivåer for å redusere hårvekst. Hårfjerning tilbyr et alternativ som løser hårvekst symptom. Plukker, tweezing og voksing er alle behandlinger som må være kontinuerlig holdt opp å være effektive. Flere permanent hårfjerning behandlinger er tilgjengelig i form av laser hårfjerning og elektrolyse. Begge typer behandlinger ødelegge hårsekkene evne til å vokse hår.

Hypertensjon retningslinjer for barn

Hypertensjon retningslinjer for barn


Barn hypertensjon (høyt blodtrykk) er et voksende moderne fenomen, delvis knyttet til økning i barndommen fedme. Helsepersonell anslår at 3 prosent av alle barn har hypertensjon, med tall stiger så høyt som 10 prosent blant de overvektige. Og som fedme sprer seg, så gjør hypertensjon. Foreldre bevissthet og handling er viktige faktorer i å snu denne trenden, og det er svært viktig for foreldre å få informasjon som kan bidra til å sikre sine barns helse.

Potensielle effekter

Tidlig hypertensjon har både langsiktige og kortsiktige potensielle effekter. Nyere studier indikerer at hypertensive barn har økt vanskeligheter med målrettet oppgaver, hukommelse og planlegging. Barn med både hypertensjon og fedme også oppleve økte nivåer av angst og depresjon. Forskere også nå tror at voksne problemer med høyt blodtrykk --- og resulterende risiko for hjerneslag, hjerteinfarkt, nyresvikt og åreforkalkning --- er ofte utvidelser av forhold som begynte i barndommen.

Risikofaktorer

Foreldre er ofte overrasket over å høre at selv deres små barn, er sårbare for effektene av hypertensjon. Utover fedme, faktorene omfatter prematur fødsel, familiehistorie, etnisitet (med afro-amerikanere er spesielt utsatt) og underliggende tilstander som endokrine lidelser, hjertesykdom, nyresykdom og feil form blodkar. Bruk av feil medisiner kan også være en faktor. I tillegg et lite antall barn har høyt blodtrykk uten kjent årsak. For alle disse grunner, anbefaler American Heart Association årlige blodtrykk screening for barn 3 år og eldre.

Diagnose

Vanligvis presenterer barnet hypertensjon ingen klare ytre symptomer. Hva mer, vanlige daglige aktiviteter naturligvis føre til svingninger i blodtrykket. Som et resultat, kan diagnostisere tilstanden være litt vanskelig. Vanligvis, leger testing barn administrere en rekke separate blodtrykkssjekk før bestemme en baseline lesing (med mindre innledende avlesninger viser et behov for rask handling). Noen leger bruker en enhet som kontinuerlig overvåker trykket i lengre perioder av gangen.

Uansett hvilken metode som brukes, leger må ta barnets alder i betraktning ved utstedelse av en diagnose. Blodtrykket øker naturlig som barn utvikler, og funn som ville være høy i en 10-åring kan være ganske normalt for en 14-åring. Som regel leger er enige om at barn i samme alder, høyde og kjønn har hypertensjon når deres blodtrykket opplesninger er høyere enn 95 prosent av sine jevnaldrende.

Behandling

Når en diagnose av hypertensjon er gitt, steg til behandling varierer. Hypertensjon knyttet til den underliggende sykdommer (ofte referert til som sekundær hypertensjon) som generelt letter eller forsvinner ved vellykket behandling av sykdommen. På samme måte kan medikament-indusert hypertensjon stoppes ved å stoppe medisin.

Mest hypertensjon hos barn over 6 år er relatert til fedme, familiebakgrunn eller etnisk tilhørighet. Behandling for disse faktorene er lik: trening, senket salt og fett inntak, økt forbruk av frukt og grønnsaker, og vekttap (eller vedlikehold, når fedme ikke er involvert). Regelmessig mosjon er også anbefalt, med unntak av barn med alvorlig eller ukontrollert hypertensjon. Røyking, eller ta opp vane senere i livet, er sterkt frarådes. Leger vanligvis unngå å bruke medisiner for å kontrollere mild eller moderat barnet hypertensjon, men kan gjøre det i saker som er alvorlige eller på annen måte uhåndterlig.

Om Magen Vekttap for menn

Om Magen Vekttap for menn


Nyter mat og drikke er en naturlig måte å leve på, men hva gjør du når vekten begynner å krype opp og feste seg til kroppen din og din en gang perfekt magen blir større? Gjennomsnittlig høyde menn rådes til å holde seg til et gjennomsnitt på 2500 kalorier per dag og disse kaloriene inkluderer alle drinker.

Metabolisme

Metabolisme begynner å minke i menn rundt gjennomsnittsalder på 40 hvis de har hatt et sunt kosthold. Til tross for dette, kan en hvilken som helst mann naturlig og sunt øke sin egen metabolisme med kosthold og mosjon. Å spise fersk fisk, sunn laget kylling og bønner eller linser kan hjelpe med metabolismen øker naturlig.

Trening

Pull ups, trykk ups, lette vekter og svømming er bare noen få øvelser som kan hjelpe deg til å få den perfekte mandig magen du ønsker. Hvis ikke vant til å trene, er det alltid best å begynne å trene med strekk før du går videre til cardio-type varme ups som jogging på stedet i noen minutter. Når du utfører din pull up øvelsen bevegelser, kan bedre fysiske resultatene bli oppnådd hvis du holder hver trekke opp noen sekunder og påse at pusten din på riktig måte.

Diet

Et sunt kosthold betyr ikke at du ikke kan ha en og annen godbit, men det må nytte for din helse og fitness nivåer for å best mulig sunt resultat for deg. Hvis du elsker din kjøtt, grill dem og prøver å spise rødt kjøtt ikke mer enn to ganger i uken. Fortelle deg selv at du hadde fisk selv om det ble stekt faktisk kan beseire formålet. Fisk kan grilles, dampes og ovnsbakt med friske urter og krydder samt med litt frukt for å gi smak som vil tilfredsstille din pall. Endre matolje og smør til soya, økologisk eller olivenolje. Dette vil ikke bare hjelpe deg å miste overflødig mage fett, men vil komme din kolesterolnivå, blodtrykk og total hjerte og andre organer. Grønnsaker og frukt må spises hver dag for å bidra til å gi vitamin inntak kroppen din krever for å arbeide effektivt.

Alkohol

Ved bare å ha et par pints of lager med gutta, ville du av allerede fått nesten en fjerdedel av det daglige foreslått kaloriinntaket uten å spise noe. For en oversikt over alkoholholdige drikker og deres kalori målinger, se Resources.

Avslapping og Detox Behandlinger

Dreven spising kan være relatert til stress, kjedsomhet og komfort. Hvis du tar deg tid til å besøke en kvalifisert holistisk terapeut, kan du motta massasje, akupunktur, reiki og andre avslappende behandlinger som vil bidra til å utrydde disse påvirkningene. Massasje og alternative behandlinger er nå ganske populær blant menn over hele verden.

De beste fettforbrenner kosttilskudd

De beste fettforbrenner kosttilskudd


Å miste vekt er en utfordring for mange amerikanere. En vekt kan positivt eller negativt påvirke din selvfølelse, humør og holdning om livet. Sammen med vanlige legetimer, sunt kosthold og tilstrekkelig mosjon, kan fettforbrenning kosttilskudd hjelpe deg å miste vekt. Rådfør deg med lege før du begynner å ta noen fettforbrenning supplement. Alle de fettforbrenner kosttilskudd er oppført her har gjort ulike "topp ti" lister.

Liporexall

Ifølge Fat Burner nettsted, er Liporexal en "vekttap pille og fett brenner" som er utviklet for å øke bruken av hormoner som brenner fett og gir deg følelsen av at du er full. Det er ansett som en ideell kombinasjon av appetitt undertrykkelse og fett blokkerer ingredienser. Fat Burner lister Liporexall på toppen av sin liste over kosttilskudd.

Lipofuze

Regnes bransjens "mektigste vekttap supplement" av Vekttap HQ, inneholder Lipofuze 10 "avgjørende" vekttap ingredienser. Lipofuze er differensiert fra andre kosttilskudd fordi det er ikke bare opptatt av Shedding pounds. Ifølge Lipofuze nettsted, tillegget fungerer best når det brukes sammen med et sunt kosthold og regelmessig mosjon. En flaske inneholder 60 piller.

Phenphedrine

Phenpehdrine regnes som "en av de mektigste reseptfritt fett brennere på planeten." Ifølge Fat Burner, er det designet for å målrette en del av hjernen som kalles den "Hypothalamus" delen. Tillegget øker naturlig insulin, slår musklene samtidig redusere kroppsfett. En flaske inneholder 60 piller.

Phentemine375

Phentemine375 er en "syntetisert" fettforbrenning supplement. Ifølge Vekttap HQ ble supplement opprettet i en FDA lab, etter råd fra FDA forskere. Phen385 er ansett som en ikke-reseptbelagte phentermine erstatning. Tillegget reduserer kroppens evne til å lagre fett, øke kroppens evne til å forbrenne lagret fett, undertrykker appetitt, og øker forbrenningen.

Natural Cures for flate vorter

Flate vorter er godartet hud vekster forårsaket av human papilloma virus (HPV). Til tross for sitt navn, er disse vorter faktisk hevet over hudoverflaten; de er også mørkere enn den omkringliggende huden tone. Flate vorter oftest plage barn og tenåringer, og vorter tendens til å vises på ansikt, hender, knær, nakke og albuer. Selv om disse warts er smertefri, de er smittsom og noen mennesker søker naturlig rettsmidler for å hindre dem fra å spre seg.

Eteriske oljer

Holistisk utøvere foreslår tea tree olje, basilikum olje eller løvetann olje for å hjelpe kurere vorter. Den sitronsyre i sitronmelisse olje kan også hjelpe, så kan den betulinsyre i bjørk olje. Uansett hvilken olje du velger, gjelder et fall til vorte. Disse oljene er sterke, slik at en applikasjon per dag er tilstrekkelig. Etter noen uker skal du se merkbar forbedring.

Sitronsyre

Mange folk rettsmidler for warts bære sitronsyre, som finnes i mange frukter, inkludert sitroner, lime, appelsiner og grapefrukt. Syren eksfolierer det øverste laget av vorte. Med gjentatte anvendelser, blir de forskjellige lag av det vorte slutt fjernet. Sitron eller lime juice er de beste alternativene; du kan klemme saften fra frisk frukt eller kjøpe en flaske juice på Rimi. Bruke saften til vorte med en bomullsdott noen ganger hver dag.

Eddik

Eddik inneholder eddiksyre, som også har vist seg nyttig i behandling av flate vorter. Apple cider eddik og hvit eddik er like effektive. Unn vorte på samme måte som du ville gjort med sitron eller lime juice, dabbing området med en fuktet bomullsdott flere ganger om dagen.

Aspirin

Den viktigste ingrediensen av aspirin er salisylsyre, og noen over-the-counter vorte fjernere inneholder salisylsyre. Plasser flere aspirin i en bolle og tilsett litt varmt vann for å oppløse dem. Når aspirins har oppløst, påfør blandingen med en bomullsdott til vorten, og gjenta et par ganger hver dag.