Digidexo.com

kan leukemi utvikles over år

Kan du hoppe over en periode og ikke være gravid?

En savnet periode kan føre til stor bekymring for en kvinne, spesielt hvis hun ikke er i påvente av en graviditet. Mens graviditet er den vanligste årsaken til mangler en periode, er det flere andre grunner, som er fullstendig irrelevant for graviditet, hvorfor en kvinne kan hoppe over en periode. De fleste kvinner vil savne perioder på et tidspunkt i livet sitt for andre enn graviditet grunner, men hvis en periode ikke returnerer innen to til tre måneder, bør en gynekolog konsulteres.

Amming

De fleste kvinner som ammer sine spedbarn utelukkende vil hoppe over perioder for måneder etter å ha levert sin baby. Det er vanlig for en periode ikke å komme tilbake i en ammende kvinne til hennes baby er helt avvent og hennes kroppens fruktbarhet er gjenopprettet. Som med andre instanser når en kvinne hopper over en periode, er det fortsatt mulig å bli gravid mens du ammer eller mangler perioder.

Vektøkning eller vekttap

Rask eller ekstrem vektøkning eller tap er andre vanlige grunner kvinner kan hoppe over sin periode og ikke være gravid. Få eller miste vekt raskt kan ha drastiske effekter, ofte forstyrre mange av kroppens viktigste funksjoner, inkludert menstruasjonssyklusen. Vanligvis vil en kvinnes periode tilbake når kroppen tilpasser seg den nye vekten, med mindre en usunn mengde vekt gikk tapt eller vunnet, noe som resulterer i enten en ny undervektige eller fete body mass.

Dreven trening kan også føre kvinner å hoppe over en periode og er ofte sett i konkurrerende idrettsutøvere.

Stress

De fleste kvinner vil hoppe over en periode og ikke være gravid på et tidspunkt i livet på grunn av fysisk eller følelsesmessig stress. Stress, spesielt når alvorlig eller langvarig, tar en toll på kroppens normale funksjon, mye som rask vektøkning eller tap, og kan forstyrre den vanlige driften av menstruasjonssyklusen. Vanligvis, når stresset reduseres en kvinnes periode kommer tilbake. Tretthet og sykdom er vanligvis forbundet med stress som årsaker som kan føre til en savnet perioden. Hvile og restitusjon er de primære måtene kvinner kan hjelpe returnere sine sykluser til vanlig i slike tilfeller.

Age

Det er ikke uvanlig at unge kvinner i sine første år med menstruasjon å hoppe perioder og har heller uberegnelig sykluser uten å være gravid. Det tar ofte opp til tre år for menstruasjonssyklusen å befeste seg i en ung kvinne, og dermed forårsaker en innledende uregelmessighet i funksjon. Likeledes, kvinner som nærmer seg overgangsalderen og den fullstendig opphør av menstruasjon ofte hoppe over perioder uten å være gravid som kroppen forberede de kommende hormonelle endringer.

Orale prevensjonsmidler

Mange kvinner tar p-piller for å bidra til å regulere sine menstruasjonssykluser, men for de som tar svært lave dose varianter, kan det faktisk føre til lette eller hoppet over perioder. Disse lave dose p-piller kan ha slike lave nivåer av hormoner som de ikke er i stand til å opprettholde normal funksjon av menstruasjonssyklusen. Kvinner kommer av p-piller også kan oppleve hoppet over perioder som kroppene deres justere til styrende menstruasjon naturlig.

Hvordan kan jeg stoppe over spise?

Fedme er et problem at mange amerikanere sliter med. Årsaker varierer fra helsemessige forhold til dårlig ernæring. For noen mennesker, er vektproblemer forårsaket av overspising på en jevnlig basis. Mens overspising kan være en sporadisk forekomst, for noen mennesker er det en tvang kjent som overspisingslidelse. Selv om behandling for overspising kan være utfordrende, det er nok av skritt som kan tas hjemme for å få utvinning av til en jevn start, og få bedre kontroll over hva du spiser.

Hvordan kan jeg stoppe over spise?

•  Spis små måltider ofte i løpet av dagen, og unngå å gå lange strekninger uten å spise. Hvis du foretrekker å spise tre store måltider, har små snacks i mellom for å hindre sult. Å være for sulten vil sette deg opp til å overspise når du endelig få mat.

Spis innen 30 minutter etter trening hvis du trener. Trening er ideell for vektkontroll, men intense treningsøkter kan la deg følelsen sulten. Hindre sult ved å spise et lite måltid eller mellommåltid så snart som mulig.

Konsumere rikelig med fiber i dine måltider og ta fibertilskudd. En fiber supplement til hvert måltid vil utvide i magen og få deg til å føle deg mett for en lengre periode.

Drikk 8 til 10 kopper vann hver dag. Drikk et glass vann før og etter hvert måltid for å hjelpe magen føles mer full.

Øk forbruket av sunt fett, hele korn og protein for å fylle magen med mat som fordøyes sakte.

Tenk på alt som du putter inn i kroppen din før og under spising. Tenk på hvordan maten vil påvirke deg og at du skal føle. Hold en journal av hvert måltid og snacks, pluss hvordan du føler deg etter å ha spist dem.

Tillat deg selv å føye på en jevnlig basis. Helt nekte deg selv mat som er utenfor grensene vil lede deg til å utvikle sterke cravings og øke sannsynligheten for at du vil overspise når du spiser en begrenset mat. Ha en jukse dag eller måltid en gang i uken, og du vil finne det lettere å fokusere på sunn mat resten av tiden.

Delta på en støttegruppe for mennesker som overspise. Noen støtte grupper arbeide med de 12 trinnene for å gjenopprette fra mat avhengighet, mens andre fokuserer mer på den underliggende årsaken til binging og hvordan det gjør du føler.

Hint

  • En whey protein shake kan lette trang til å overstadig på store mengder mat. Drikk en protein shake når du ønsker å overspise og vente 20 minutter for å se hvordan du føler deg.
  • Gå på turer når du føler at du kommer til å spise for mye mat og holde seg ute til du føler deg bedre. Dette hindrer ikke bare binges men det erstatter dem med trening.
  • Distraksjon kan være nøkkelen i å overvinne et ønske om å overstadig spise. Finn en hobby som opptar både hendene og tankene dine og du finner kanskje ut at du har mindre tid til å fokusere på mat.

Kan du utvikle allergi under graviditet?

Mange gravide opplever rennende neser eller nyser, og tror de har utviklet nye allergier på grunn av sin tilstand. Faktisk, allergi oppstå på grunn av genetiske faktorer (en familiehistorie med allergi), eller gjentatt eksponering for et stoff.
Allergier kan vises når som helst i livet. Mens gravid kvinne kan utvikle allergi under graviditet, er graviditet i seg selv ikke årsaken.

Symptomer

The American College of Allergy, Asthma & Immunology (ACAAI) forklarer at hormonelle endringer under svangerskapet kan hovne opp nesegangene. Dette kan føre til nysing og rennende nese. En artikkel av fødselslege Marjorie Greenfield forklarer at selv kvinner som aldri hadde allergier kan ha disse symptomene mens gravide, noe som fører dem til å tro at de har utviklet en ny allergi. Dr. Greenfield forklarer at disse symptomene rydde opp etter svangerskapet.

Frekvens

Graviditet betyr ikke alltid føre til allergilignende symptomer og ikke nødvendigvis gjøre eksisterende allergi symptomer verre. Ifølge ACAAI, noen gravide kvinner rapporterer at deres allergisymptomer bli mye verre, mens noen finner sine symptomer bedre under svangerskapet. Noen gravide aldri oppleve allergilignende symptomer eller rapportere ingen endring i sine eksisterende allergier.

Behandling

Noen kvinner kan avslutte allergi medisin når de finner ut at de er gravide. Dette kan forårsake symptomer å bli verre, og kan ikke være nødvendig. Mange over-the-counter og reseptbelagte allergi medisiner regnes som trygge for bruk under graviditet. Noen andre regnes som trygge, men bare når de brukes under en lege tilsyn. Din helsepersonell kan gi deg råd om risiko og nytte av din nåværende medisiner.

Alternatives

Hvis du utvikler allergi symptomer under svangerskapet, kan legen din foretrekker at du ikke bruke allergi medisiner på grunn av potensialet for uventede bivirkninger når du tar noe narkotika for første gang. Det er mange måte andre måter å kontrollere allergiske reaksjoner og redusere symptomer, som å gjenkjenne og unngå allergi triggere, holde vinduer og dører lukket, bor innendørs når pollen teller er høy og iført en pollenmaske når du er utendørs.

Foster Allergi

Noen bekymring finnes over om gravide kan passere allergi til sine ufødte barn ved å spise visse matvarer. Peanut allergi hos små barn har blitt vanlig, og kan være livstruende. Mange organisasjoner, blant annet den britiske regjeringen og ACAAI har frarådet å spise peanøtter mens hun var gravid. The March of Dimes, derimot, sier at disse anbefalingene er basert på utdatert forskning og hvorvidt en mor spiser peanøtter har ingen innvirkning på hennes barns risiko for en peanøttallergi.

Kan du utvikle allergi som voksen?

Du husker kanskje en ubekymret barndom fri for allergiske reaksjoner, men nå lider av allergi som voksen. Det er mulig at noe har endret seg til å gjøre deg allergisk mot ting du en gang elsket. Å vite hva symptomene er typisk i de ulike allergier, så vel som noen av årsakene, er avgjørende for å beskytte deg selv fra irritasjon eller verre. Som med enhver medisinsk tilstand, hvis du mistenker at du har en "voksen-utbruddet allergisk reaksjon", bør du snakke med en lege som er spesialist på allergi så snart som mulig.

Årsaker

Voksen-angrep allergi dekker et bredt spekter av allergiske reaksjoner som spontant oppstår etter puberteten. Noen ganger er disse endringene faller sammen med hormonelle endringer (for eksempel graviditet), men andre ganger de skjer uten synlige forutsetning ("ut av det blå"). Voksen angrep allergi er ofte forbundet med mat, men ikke alltid.

Matallergi

Den vanligste allergi som voksne utvikler er mat-basert. I utgangspunktet har kroppens immunsystem plutselig forvirret mat med et giftig inntrenger, og er over-reagerer på tilstedeværelsen av en gang-trygge matvarer. Mat-baserte allergi inkluderer bær, nøtter, belgfrukter, hvete, melk og honning. Disse allergi kan være spesielt farlig, ettersom de kan manifestere mellom ett måltid og det neste, og gradvis bli verre, noen ganger resulterer i anafylaksi, som kan være dødelig.

Pollen Allergi

Noen allergi mot pollen som manifesterer i voksen alder er et resultat av skiftende steder; noen mennesker som aldri har vært utsatt for visse pollen allergener har ingen innebygd forsvar eller motstand mot dem, noe som resulterer i en allergisk reaksjon. Disse symptomene er vanligvis karakterisert som en hevelse og / eller kløe av slimhinner i øyne, nese, svelg og munn.

Materialer Allergi

Noen materialer allergier, for eksempel latex, kan utvikle seg spontant i voksen alder. Latex er en gummi-basert materiale som brukes i undersøkelseshansker og kondomer. Allergiske reaksjoner på lateks omfatter mild til moderat utslett, kløe og andre hudirritasjoner, eller kan bli mer alvorlige, noe som resulterer i anafylaksi, i noen tilfeller. Andre materialer omfatter nikkel, kolofonium, thiruram og noen anti-oksiderende kjemikalier som brukes i lotions og kremer.

Forebygging / løsning

Det er ingen hindring av spontant genererte allergier, men når allergier manifeste, er det mulig å minske deres virkninger. For eksempel er voksen angrep pollen allergi vanligvis kontrollert med over-the-counter eller reseptbelagte allergi medisiner. På den annen side, med noen allergier slik som til mat eller materiale, er det generelt anbefalt at pasienten unngå å bruke produkter som inneholder (eller kan ha blitt utsatt for) den aktuelle allergen. For eksempel bør folk med peanut allergi unngå å spise bearbeidede produkt på det samme utstyret som ble brukt til å behandle peanøtter eller andre belgfrukter.

Kan du utvikle en allergi mot katter som voksen?

Kan du utvikle en allergi mot katter som voksen?


Selv om kjæledyret kost opp med deg hver natt mens du vokste opp, kan du fortsatt utvikle allergi som voksen. Men du bør ikke begynne å tenke på å finne et nytt hjem for kjæledyret katt ennå. Mange nyttige allergi rettsmidler eksisterer.

Milde symptomer

Hvis du begynner å nyse, eller finne deg selv dekket med elveblest eller lider av kløende øyne og / eller nese etter å ha tilbrakt tid med en katt, kan det hende du lider av katt allergi.

Ekstreme Symptomer

I ekstreme tilfeller kan halsen klør eller svelle. Du kan også ha problemer med å puste fordi katten allergier ofte utløse astma. Hvis det sveller eller påvirker pusten din, kan du oppsøke lege eller legevakten umiddelbart.

Allergi Testing

Hvis du reagerer på noe, Dr. Rohit Katial av National Jewish Medical and Research Center anbefaler å besøke en allergolog for testing. Legen injiserer stoffer som ofte forårsaker allergiske reaksjoner i enten armen eller ryggen. Stoffene som plager deg danne et lite brak. Legen bruker denne informasjonen for å finne den beste behandling for deg.

Quick Fix

Du kan vurdere å utpeke et bestemt område eller ditt hjem eller rom, avhengig av størrelsen på dyret, som et nei-pet sone. Soverommet ditt er en mulighet, siden en ikke-pet sone ville hjelpe deg å sove hver natt.

Behandlinger

Over-the-counter muligheter inkluderer antihistaminer (for eksempel Benadryl og Claritin) eller decongestants som Sudafed. Reseptbelagte medisiner som Allegra og Flonase være effektive også. Fordi medisiner fungerer forskjellig for hver person, kan det hende du må prøve flere før du finner en som fungerer best for deg.

En mer ekstrem behandling

Hvis medisiner unnlater å lindre dine klør, allergivaksinering er et alternativ. Legen injiserer selve stoffet som plager deg i armen for å hjelpe kroppen din å bygge opp en immunitet mot allergi.

Kan du utvikle en Brokk under svangerskapet?

Kan du utvikle en Brokk under svangerskapet?


Bringe et liv til verden er en praktfull reise, og mens noen av de endringene som skjer i kroppen er fantastisk, andre ikke. Utvikling av en brokk er ikke så uvanlig som du kanskje tror.

Årsak

Under svangerskapet, er magemusklene strukket å konvolutt den voksende fosteret innenfor. Når disse musklene er strukket for langt for fort eller revet, utvikler en brokk.

Konsultere med en lege

Mens mange tilfeller av brokk under svangerskapet er ufarlig for mor og foster, er det en sjanse for at brokk kunne presentere alvorlige komplikasjoner for mor hvis ikke håndteres riktig.

Ubehag

En vanlig klage om brokk under svangerskapet er ubehag. Trykket av utstikket intensiverer som svangerskapet utvikler seg.

Common Type

Den vanligste typen av brokk oppleves av gravide kvinner er hensiktsmessig kalles en navlestreng brokk og vises som en fremstikkende navle i midten av buken ..

Behandling

Avslapping og kaldt komprimerer vil hjelpe når takle smerte og ubehag av en brokk. For sikkerheten til fosteret, er medikamentell behandling ikke et alternativ, det er heller ikke kirurgi. Slike midler er lagret før etter fødselen.

Hva å ikke gjøre

Det anbefales sterkt at den vordende mor ikke forsøke å skyve brokk tilbake i kroppen. Dette kan føre til ytterligere komplikasjoner, inkludert indre blødninger og obstruksjon av blodstrømmen.

Hvordan man kan sammenligne resultater over disk Diet piller

Hvordan man kan sammenligne resultater over disk Diet piller


Å miste vekt er en vanskelig kamp som krever mange timer med hardt arbeid og slanking. Slankepiller kan gi et løft til din kamp. Noen typer vekttap piller kan være foreskrevet av helsepersonell. Det finnes også mange varianter av over disk merker tilgjengelig for kjøp. Noen merker kan gi løfter de ikke kan holde, og de mange varianter kan virke overveldende. Sammenligning av forskjellige piller vil gi deg et bedre inntrykk av den som er mest effektive for deg.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilken type diett pille du vil bruke. De tre hovedkategorier av slankepiller er appetittdempende midler, diuretika og fett brennere. Appetittdempende målrette nevrotransmittere i hypothalamus i hjernen for å redusere følelsen av sult. Diuretika redusere vekten ved å fjerne overflødig vann. Fat brennere inneholder sentralstimulerende midler som efedrin eller koffein for å øke metabolismen og brenne overflødig fett. Det finnes andre grener av disse hovedkategoriene som karbohydratblokkere og urtepiller som er tilgjengelige.

Les anmeldelser på Internett om erfaringene til andre individer. Mens hver pille kan fungere annerledes for andre individer, er det nyttig å vite hvordan pillene har påvirket andre mennesker.

Les gjennom etikettene av flere merker for å se hvor mye av hver ingrediens som merkevare inneholder. Les bivirkninger. Hjerte racing, svimmelhet og tap av matlyst er alle vanlige bivirkninger av fettforbrenner piller. Hyppig vannlating, munntørrhet og dehydrering er vanlige bivirkninger av vanndrivende piller. Tap av matlyst, underernæring og kvalme er vanlige bivirkninger av appetittdempende midler.

Vei deg før du begynner å ta pillene. Dette hjelper deg å kjenne ditt utgangspunkt for å fastslå effekten av pillene.

Ta pillene i henhold til instruksjonene. Du må følge instruksjonene nøye for å oppnå maksimal effektivitet.

Spill inn vekten på slutten av hver uke. Ta note av noen uheldige bivirkninger som du opplever.

Hint

  • Slutter å ta pillene umiddelbart hvis du opplever brystsmerter, kortpustethet, eller tunge hevelse.

Kan du Tattoo Over Stretch Marks?

Folk ofte utvikle strekkmerker fra fødselen, få og å miste vekt, eller rett og slett vokser opp. Tatoveringer kan dekke opp eller forbedre karakterer, men å gjøre utgjør så utfordringer.

Hva er en strekning Mark?

Hud har en naturlig mengde av elastisitet. Når huden (eller dermis) er strukket bred nok for en lang tid, den elastiske komponent bryter ned.

Hvorfor Tattoo?

Noen mennesker ønsker å få tatoveringer for å kamuflere sine strekkmerker. Andre bare vil ha en tatovering i området, og de merkene skje for å være i veien.

Color Advarsler

Hudens tekstur, alder og farge kan alle påvirke utfallet. Noen tatovering kunstnere har problemer med å holde en rett linje på strekkmerker. Andre sier at fargene blekner og blø inn i huden raskere. Nyere merker er rødlig eller lilla, og bør ikke bli tatovert. Eldre merker er hvit eller sølv, og bør være i orden.

Design

Hvis du er virkelig bekymret for hvordan strekkmerker vil gjengi den endelige stykke, vurdere å arbeide merkene i design (som tiger striper eller rennende vann), og tenke på dem som en stofflighet element. Unngå design med dristige, stive linjer, for eksempel tribal design.

Tattoo Artist

Få en god, erfaren tatovør som har jobbet med arr og strekkmerker, en som er villig til å hjelpe deg designe din perfekte tatovering.

Kan jeg ta over-the-counter narkotika med Seroquel?

Å avgjøre om du kan ta over-the-counter narkotika med Seroquel, et reseptbelagt legemiddel som behandler manisk depresjon, psykose eller schizofreni, avhenger av hva slags over-the-counter medisiner du vurderer. Generelt sett, de fleste over-the-counter narkotika ikke reagerer negativt med Seroquel, men du bør unngå produkter som inneholder alkohol, slik som hoste sirup.

Betraktninger

Selv Seroquel samhandler dårlig med dusinvis av reseptbelagte legemidler, slik som noen diabetes narkotika, visse hjertemedisiner og steroider foreskrevet for allergier, ser det ikke ut til å ha noen negative effekter med allment tilgjengelige over-the-counter rettsmidler. Den ene store unntaket er at Seroquel og alkohol ikke samhandler godt. Tre av Seroquel er bivirkningene er tretthet, svimmelhet og lavt blodtrykk, og alkohol kan forsterke disse bivirkningene. Du bør unngå å blande Seroquel med noen over-the-counter medisiner som inneholder alkohol, slik som hoste medisin eller ipecac.

Begrenset data

En annen viktig faktor når man skal avgjøre hva som over-the-counter narkotika er trygt å ta med Seroquel er at det er begrensede data på hvordan disse typer narkotika samhandle med Seroquel. Mest forskning på legemiddelinteraksjoner med Seroquel har fokusert på andre reseptbelagte legemidler. En god tommelfingerregel når du velger over-the-counter narkotika er å spørre en farmasøyt, lege eller sykepleier for å være sikker på at medisinen du ønsker å ta er trygt å ta med eventuelle andre legemidler du kan ta.

Hvordan kan jeg få Over en frykt for Driving My Car?

Hvordan kan jeg få Over en frykt for Driving My Car?


Det kan være mange grunner til at noen er redd for å kjøre bilen sin. Oftest mennesker utvikler angst om kjøring etter at de har vært i en bilulykke, spesielt hvis de har lidd et betydelig skade. Kjøring angst kan også oppstå etter noen nær deg har vært i en alvorlig bilulykke. Andre kan ha en frykt for å bli mistet og ikke finner veien hjem eller tviler på sine kjøreferdigheter. Uansett roten av noen frykt, kan kjøre angst overvinnes.

Bruksanvisning

Bestem The Root Of Your Fear

•  Undersøke mulige årsaker til din frykt for kjøring fordi forstå roten av angst kan være nyttig i å overvinne den. Når du har vært i en ulykke, vitne til en dårlig ulykke, eller kjenner noen som har opplevd en alvorlig ulykke, kan du føle mindre angst hvis du gjøre bilen din føler seg mer trygg. Velger å kjøre en bil som har kollisjonsputer, en anti-bremser og ulykke varslingssystem, og gjennomgå biler å se hvilke modeller fare beste i ulykker.

Ta kjøretimer hvis du er bekymret for din kjøring evne. Selv om du har kjørt en bil i mange år, ville noen ha nytte av å ta fører leksjoner for å oppdatere alle aspekter av kjøring. En kjørelærer sitter ved siden av deg, spesielt hvis de kan kontrollere bremsene når du er i bilen hans, bør redusere angst.

Bygg opp selvtilliten din om å kjøre gradvis. Kjør rundt parkeringsplasser eller på lite trafikk rette ruter og til en lavere hastighet til du føler deg mer sikker på din kjøreevne. Alternativt, la en venn kjøre deg et sted du ønsker å gå, slik at du ser hvordan de klarer alle utfordringer mens du er passasjeren. Et annet alternativ er for deg å kjøre med en venn eller elsket en i bilen for å få deg til å føle deg mer avslappet.

Ta en tur i bilen mer avslappende og hyggelig. Hvis du liker musikk, ta på din favoritt radiostasjon eller CD, men ikke så høyt at det er distraherende. Du kan selv sette på CDer som kan spilles naturlige lyder som en babling bekk og fugl kvitre om naturlyder gjøre deg mindre anspent. Du kan selv lage en tape med din egen stemme av avslappende affirmasjoner som "Jeg kan gjøre dette" og "jeg gjør det bra" og "Jeg er avslappet på rattet som jeg kjører."

Gjør mentale bilder oppgaver hjemme. Sitt i en behagelig stol, slappe av og lukk øynene. Ta noen dype åndedrag og puster hver og en sakte. Forestill deg selv kjører i bilen smilende, føler seg trygg, noe som gjør svinger, fartsovertredelse og kjøring på forskjellige steder. Mens du kjører i bilen, starter den dype pusteøvelse som helst du selv begynner å føle seg anspent.

Tips og advarsler

  • Hvis du er ubehagelig å kjøre i dårlig vær som regn, tåke eller snø, ikke kjøre med mindre det er veldig viktig. Hvis, derimot, er meteorologene spår farlige veiforhold, utsette turen.

Hvordan kan jeg komme over angst for å snakke med folk?

Hvis du er intenst livredd for sosiale situasjoner, inkluderer offentlige taler, møte nye mennesker, eller mingling i en folkemengde, kan du ha en sosial fobi kalles "sosial angstlidelse." Andre kan se deg som en sky eller innadvendt person; Men inne, du frykter å bli kritisert, nedvurdert eller latterliggjort. Det finnes måter du kan overvinne denne fobi og gjenoppdage gleden i livet ditt.

Affirmasjoner

Gjøre positive affirmasjoner eller utsagn for å hjelpe deg å overvinne din sosial angst. Du sier affirmasjoner hele tiden ut av vane likevel, som alle gjør. Lage konkrete, positive affirmasjoner å oppnå målet om å snakke med folk er en effektiv måte å komme over din angst.

Begynne den helbredende prosessen med sosial angst ved å si:

"Jeg elsker og godkjenne av meg selv, og jeg stoler på prosessen med livet. Jeg er trygg."

Gjenta dette aksept høyt og / eller skrive det ned 10 til 20 ganger hver dag. Si dette aksept mens du ser inn i øynene i et speil. Lage noen av dine egne positive affirmasjoner.

Ifølge Louise L. Hay, grunnlegger av Hay House, Inc., metafysisk foreleser og bestselgende forfatter av "Du kan helbrede ditt liv", "For å se på deg selv rett inn i øynene og gjøre en positiv erklæring om deg selv er, etter min mening , den raskeste måten å få resultater med affirmasjoner. "

Emotional Freedom Technique

Lære og praktisere emosjonell frihet teknikk (EFT) for sosial angst (eller noen lidelse). Gary Craig, grunnleggeren av EFT, beskriver det som et sinn og kropp medisin som akupunktur, men uten nåler. Craig sier:

"EFT er en emosjonell versjon av akupunktur der vi stimulere visse meridian punkter ved å banke på dem med fingertuppene. Dette løser en ny sak for emosjonelle problemer (ubalansert energi meridianer). Riktig gjort, dette ofte reduserer den terapeutiske prosessen fra måneder eller år ned til timer eller minutter. "

Hypnose

Finn en god, sertifisert hypnoterapeut eller hypnotisør i ditt område som er erfarne med fobier som for eksempel sosial angstlidelse. Hypnose er en naturlig tilstand der du er dypt avslappet fysisk og mentalt, men våken. Din underbevissthet kan enkelt nås av hypnoterapeut og omprogrammeres slik at du ikke lenger har denne fobien.

Psykoterapi

Velg en psykolog eller terapeut som har mye erfaring å behandle kunder med sosial angstlidelse. Psykologer er fortsatt lære om denne fobien, mange ganger misdiagnosing det for lidelser som panikk eller bipolar lidelse. Merk at noen terapeuter bruker teknikker, for eksempel hypnose eller EFT, i sin praksis.

Medisinering

Du kan prøve medisiner som brukes for sosial angstlidelse som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Disse SSRI er stoffer som effektivt reduserer angst, slik som venlafaksin (Effexor), paroksetin (Paxil), fluoksetin (Prozac), sertralin (Zoloft), fluvoksamin (Luvox) og mer. Legg merke til forbedringer etter ca tre måneder med å ta disse medikamentene. Forvente å endre antidepressiva til du finner en som fungerer for deg med minst, uønskede bivirkninger. Medisinering er vanligvis tatt sammen med psykoterapi.

Hvordan kan jeg få Over My Stage Fright?

Hvordan kan jeg få Over My Stage Fright?


Sceneskrekk kan få det beste av alle utøvere. Enten du er en nybegynner utøver eller noen som har vært i bransjen i mange år, kan tanken på å gå opp på scenen og opptre foran folk gi uønskede resultater. Å være i sentrum av oppmerksomheten er ikke en naturlig tilstand av å være. Tar deg ut av komfortsonen og sette deg inn i sentrum av oppmerksomheten kan føre til enorme panikk. Mens sceneskrekk ikke alltid kan overvinne, det finnes måter å redusere din angst og nyte resultatene.

Bruksanvisning

•  Praksis føler seg trygg og positiv i timene frem til resultatene. Ikke la nervene til å ta over og ødelegge din ytelse. Fange utbruddet av sceneskrekk tidlig på og holde seg rolig. Fortell deg selv at det ikke spiller noen rolle hva andre synes om prestasjonen din, bare at du utfører, og deres mening betyr ingenting. Ikke tillat deg selv å gi etter for negative dommer som ikke har skjedd.

Ta dype åndedrag og tenker ikke på ytelsen på en negativ måte. Visualisere ytelsen går akkurat slik du vil den skal gå. Visualisere deg selv på toppen av spillet ditt med alt går så smidig som mulig. Ikke tenk på hva som kan gå galt under din opptreden. Tenker på alle de mindre problemene som kan gå galt, vil bare føre deg til å visualisere en dårlig ytelse. Tenk positivt om dine prestasjoner og unngå eventuelle negative tanker som kan dukke opp.

Glem publikum. Et stort rom av mennesker er skremmende. Glem at publikum eksisterer og at arbeid for å fortære deg. Ikke bare vil glemme publikum avlaste deg av stress, men det vil også tillate deg å sette deg helt inn i arbeidet ditt.

Ha det gøy. Sceneskrekk kan få deg til å glemme at den viktigste delen av en forestilling er å nyte din tid på scenen. Når du har en god tid med ytelsen, vil det gå av som tillit som viser gjennom til publikum. Når du tillater deg selv å glemme de tekniske av en forestilling, og slutte å sette så mye press på deg selv for å være perfekt, vil sceneskrekk begynner å sakte visne inn i bakgrunnen når du begynner å kose deg.

Hvordan kan jeg utvikle en forretningsenhet plan om å utvide Coronary Care Unit Kapasitet Do?

Hvordan kan jeg utvikle en forretningsenhet plan om å utvide Coronary Care Unit Kapasitet Do?


Beslutningen om å utvide et sykehus koronar enhet krever nøye planlegging og langtrekkende prognoser. Du må vurdere ytterligere plass, kostnads, personell, utstyr og markedsføring krav. Planlegg for uventede situasjoner som kan påvirke sykehusets avkastning på denne investeringen. En lønnsom ekspansjon er sannsynlig å lykkes i den grad en etterspørsel etter ekstratjenestene eksisterer eller kan opprettes.

Bruksanvisning

•  Samle de nødvendige data for å skape en levedyktig forretningsenhet ekspansjon plan. Tenk dokumentet en godt begrunnet presentasjon av hva som er mulig og ønskelig, men forklare fullt ut problemområder som kan oppstå. Anslå sannsynlige kostnader for hver foreslåtte endringen. Avtale med hver enkelt enhet, for eksempel kateterisering lab eller operasjonsstue, som ikke bare en egen enhet, men også som en del av helheten. Mange enhetenes krav kan variere, men pasientbehandling og omsorg knytter dem til hverandre.

Gjennomgå demografiske prognosene for sykehusets primære dekningsområde. Søke data på hvorvidt en eldre befolkning vil dominere i følgende fem til 20 års tidsramme eller hvis en yngre befolkning med mindre behov for koronar omsorg forventes å dominere.

Arbeid med ansatte i enhet for å samle relevant informasjon og ideer. Bruk endringer uunngåelige i enhver utvidelse for å identifisere forbedringer de anser som viktige. Møte med dem individuelt og delta enhetsmøter. Skriv ned alle sine forslag for senere vurdering. Du sannsynligvis vil trenge hjelp til å samle litt informasjon, som for eksempel sannsynlig fremtidig pasientbehandlinger og kostnadene ved å tilby teknologi for disse behandlingene.

Skriv et utkast til planen og sjekke det med senior administratorer og andre interessenter. Inkluder målgruppen, samt plass, personell, utstyr, økonomi og markedsføring krav. Liste i omrisset hvor du har tenkt å inkludere en executive summary, diagrammer som illustrerer årsregnskapet, gjengivelser av ny plass arrangement og en tidsplan for innfasing av de nye områdene og personell.

Skriv teksten og grunnlagsdokumenter som kreves for hver del av din disposisjon. Anta at mange mennesker som leser planen du forberede vil konsentrere seg om de delene som angår dem og skumme resten. Hver seksjon vil bli lest nøye av noen. Skriv hver seksjon med tilstrekkelig informasjon til å vise at du har grundig undersøkt hvert tema.

Svar på alle spørsmålene før noen må spørre. Beskrive nytt utstyr og liste opp pris bud Innkjøp mottatt. Forklar hva lagt personell er nødvendig for å betjene utstyret og den kompetansen som kreves. Indikere hvor gammelt og nytt utstyr vil bli plassert i den ombygde eller ny plass, og oppgi arbeid og utgifter for å få dem plassert og testet. Anslå hvor lenge noe utstyr vil være utilgjengelig under overgangen og hvilken innvirkning det kan ha på pasientens diagnose og behandling.

oppfordre kommentarer til utkastet. Få noen med skriveferdigheter for å hjelpe polere teksten og gjennomgå grammatikk og rettskrivning. Utarbeide en endelig versjon som er riktig bundet, og fordele den nødvendige antall eksemplarer.

Tips og advarsler

  • Mange planer satt vedlagte dokumenter i vedlegg. Dette gjør det lettere å lese tekst. Se i vedlegg plasseringen av hvert dokument i teksten.

Hvordan kan et Corn Utvikle?

Hvordan kan et Corn Utvikle?

Definisjon

En korn er et herdet område av huden på legemet, vanligvis på foten. Det er bare én måte å få en korn, og det er på grunn av konstant trykk eller rubbing. Mais skjema over en tidsperiode som huden begynner å stramme opp til å håndtere irritasjon forårsaket av friksjon av personens handlinger. Fordi liktorn bare herdet hud, de har ofte ingen følelse og gjør ikke vondt. Faktisk, liktorn har flere lag av død hud. Liktorn kan oppstå på egen hånd eller under en callus.

Mottakelige individer

Løpere får liktorn på sine tær og føtter. De kjører på en daglig basis, og som trykket bygger seg opp, reagerer huden ved thrash metal-sjangeren i visse områder. Idrettsutøvere som fotball og fotballspillere kan også danne liktorn på grunn av deres lange praksis. Ballettdansere og andre typer dansere er i faresonen for å utvikle liktorn på føttene også. Alle som bærer sko som er for stramt eller noen som går med en krykke eller har en misdannelse av greinen eller fot kan også utvikle en mais. Dette er fordi trykket er plassert på en del av foten som ikke ble utviklet for å ta trykket.

Farene

De fleste liktorn er helt ufarlig. Du bør likevel oppsøke en profesjonell opintion fra enten en lege eller en podiatrist. Liktorn kan, i noen tilfeller, medføre en infeksjon. Alle infeksjoner trenger behandling fra en lege. En enkel runde med antibiotika er foreskrevet og som vanligvis vil gjøre utslaget. Diabetikere som er mest utsatt for komplikasjoner fra en mais og bør søke medisinsk behandling om kornet som forårsaker dem smerte eller ikke. Dette er fordi blodårene ikke kan få nok blod gjennom den tøffe huden. Hvis dette inntreffer, er den diabetiske ved en høy risiko for å miste foten.

Forebygging

Den eneste måten å hindre en mais fra forming er å minske mengden av press du putter på føttene og tærne. For mange enkeltpersoner som sports spillere, er dette ikke mulig. Løpere og andre enkeltpersoner kan kjøpe et par gode sko som gir mye pute og støtte i de aktuelle områdene. Det er også skoen setter inn fra selskaper som Dr. Scholls som du kan kjøpe for å bidra til å fordele vekten jevnt. På den måten blir en del av foten som ikke tar alle av trykket.

Hva over skranke medisiner kan tas for gastritt?

Gastritt er en betennelse i mageslimhinnen som gjør at magesyre å skade slimhinnen. Noen tilfeller av gastritt er forårsaket av bakterier og krever resept antibiotikabehandling, mens andre tilfeller kan behandles med over-the-counter medisiner.

Smertestillende midler

Ifølge Mayo Clinic, kan gastritt være forårsaket av bruk av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin, naproxen eller ibuprofen å lindre smerte (se referanse 1). Regelmessige brukere av disse stoffene kan redusere effekten av gastritt ved å bytte til en ikke-reseptbelagte smertestillende som inneholder paracetamol.

Antacida

Gastritt smerte kan lindres ved å ta en over-the-counter syrenøytraliserende eksempel Mylanta eller Maalox, som nøytraliserer magesyre (se referanse 1).

Acid-stopper

Acid-blocker medisiner som Zantac, Tagamet og Pepcid er tilgjengelig uten resept og kan redusere mengden syre som produseres av magen (se referanse 1).

Protonpumpehemmere

Proton-pumpehemmer medisiner blokkerer magesyre av små pumper i magen (se referanse 1). Prilosec OTC og Prevacid 24 Hour er protonpumpehemmere som kan kjøpes over disk.

Bismuth

Bismuth selges under Pepto Bismol merkenavn og kan bidra til å avlaste gastritt ubehag (se referanse 1).

Symptomer på myelomonocytic Leukemi

Myelomonocytisk leukemi er en form for leukemi hvor altfor mange monocytter, umodne hvite blodlegemer, er produsert i benmargen. Når dette skjer, monocytter innhente de røde blodceller og blodplater som finnes i benmargen. Dette kan føre til utvikling av anemi, infeksjon eller lett blåmerker og blødninger. Det finnes to typer myelomonocytisk leukemi: en voksen type kalt kronisk myelomonocytisk leukemi (CMML), og en juvenile typen referert til som juvenile myelomonocytisk leukemi (JMML). Symptomer er lik for begge, og spenner fra mindre til livstruende.

Anemi

Anemi er en av de viktigste klager av de som lider av myelomonocytisk leukemi. Enhver lidelse som fører til en utilstrekkelig antall friske røde blodceller som gir oksygen til musklene blir referert til som anemi. Anemi fører til en rekke andre symptomer, inkludert kronisk tretthet og svakhet, slapphet, blek hudfarge og svimmelhet. Pasienten kan også klage over ofte kuldefølelse. Anemi alene er ikke indikasjon på myelomonocytisk leukemi. Den er forårsaket av en rekke forskjellige forstyrrelser, sykdommer og tilstander, inkludert utilstrekkelig jern.

Blødning og Blåmerker

Myelomonocytisk leukemi kan føre til at pasienter får blåmerker eller blør lett og ofte. Dette skyldes et lavt antall blodplater som gjør blodpropp vanskelig. Pasienter kan oppleve mer hyppige neseblod og blø fra tannkjøttet. Pinhead store blødningspunkter (petekkier eller purpura) kan også vises i huden som følge av den minste bit av traumer. Flere alvorlige komplikasjoner inkluderer blør på baksiden av øynene, inne i hodet, eller fra mage-tarmkanalen foring.

Infeksjon

Den primære rolle hvite blodceller er å bekjempe infeksjoner i kroppen. Umodne leukemic monocytter som erstatter friske hvite blodcellene er i stand til å utføre denne funksjonen. Derfor er den immunsystemet påvirket og pasienten er utsatt for en høyere risiko for infeksjon. Hyppige infeksjoner eller de som varer lenger enn forventet er typisk for myelomonocytisk leukemi.

Hevelse

Myelomonocytic leukemi pasienter kan oppleve smerte eller følelser av fylde rett under brystkasse eller i magen på grunn av en forstørret lever, milt eller begge deler fra en overdoser av monocytter samle i disse organene. I tillegg kan monocytter samle i lymfeknutene og forårsake ytterligere svelling. Denne hevelsen kan oppdages under en fysisk undersøkelse. Lymfeknuter under armhulene og på hver side av halsen kan kontrolleres for harde klumper under huden. I senere stadier, kan monocytter bygge opp i benmarg og leddene, forårsaker sterke smerter.

Betraktninger

Symptomer som er felles for myelomonocytisk leukemi er også forårsaket av andre forstyrrelser, sykdommer eller tilstander. Når diagnostisere en pasient, vil leger undersøke den generelle mønster av symptomer og foreta en endelig avgjørelse basert på en rekke blodprøver for å utelukke andre lidelser. En endelig beslutning er basert på resultatene av en benmargs aspirasjon og biopsi indikerer en forhøyet monocyte tall i blodet, lavere enn 20 prosent blast celler i blod eller benmarg, og uregelmessigheter i umodne røde blodceller, hvite blodceller og blodplater.

Childhood Leukemi Symptomer

Leukemi er en type kreft som fører til en overproduksjon av unormale hvite blodlegemer i benmargen. Avansert leukemi påvirker produksjonen av andre blodceller, inkludert blodplater og røde blodceller. Denne effekten på blodceller er ansvarlig for de vanligste barneleukemi symptomer som anemi og lett blåmerker. Ved akutt lymfatisk leukemi og akutt myelogen leukemi, som står for nesten alle tilfeller av barneleukemi, symptomene utvikler seg over en periode på bare dager eller uker. Omtrent en fjerdedel av kreft i barndommen er leukemi, men kur rate for denne kreftformen er svært høy. Tidlig identifisering av symptomer og riktig behandling fører til et godt resultat.

Betydning

Mer enn 2200 amerikanske barn er rammet av leukemi hvert år, og om lag 98 prosent av leukemi hos barn er akutt.

Identifikasjon

Barndommen leukemi symptomer som anemi, tilbakevendende infeksjoner, ledd og skjelettsmerter, hovne lymfeknuter, magesmerter, blåmerker og pustevansker.

Typer

Ved akutt leukemi, kan symptomene utvikle seg raskt og bli alvorlig raskt, mens kronisk leukemi kan føre til liten eller ingen symptomer i måneder eller år.

Betraktninger

Når leukemi er forårsaket av tidligere kreftbehandling, genetiske forhold eller bruk av immundempende medisiner, kan regelmessige legekontroller oppdage svært tidlige symptomer på leukemi.

Avanserte Symptomer

I enkelte barn, kan leukemi spre seg til hjernen, forårsaker hodepine, problemer med balanse og koordinasjon, kramper eller unormalt syn.

Leukemi Symptomer

Leukemi er en blodkreft som vanligvis tenkt som en lidelse som først og fremst rammer barn. Ifølge Mayo Clinic, mens noen former for leukemi påvirker barn, er det en sykdom som kan ramme alle i alle aldre. De vanligste måtene som brukes til å diagnostisere leukemi er en blodprøve, en benmargsprøve og en fysisk undersøkelse.

Identifikasjon

Leukemi er en kreft som forårsaker at benmargs for å lage et stort antall av dysfunksjonelle hvite blodceller. Hvite blodceller er svært viktig for den generelle helsen til kroppen som de er de primære celler som brukes til å bekjempe sykdom. Benmarg som påvirkes av leukemi vil produsere hvite blodlegemer som er ute av stand til å bekjempe sykdom, og over-overflod av defekte hvite blodceller begynner å ha en negativ innvirkning på blodstrømmen som fører til alvorlige problemer for resten av legemet.

Effekter

Leukemi har ulike former som viser litt forskjellige symptomer i de fleste tilfeller. Imidlertid er det en rekke symptomer som ofte vises i de fleste leukemipasienter. Influensalignende symptomer som feber ledsaget av frysninger, overdreven svetting, spesielt om natten, en generell verkende følelse over hele kroppen og trøtthet kan alle være tidlige tegn på leukemi. Andre tidlige symptomer inkluderer en tendens til å lett får blåmerker, vedvarende infeksjoner som ikke synes å gå bort, et tap av matlyst ledsaget av en merkbar tap av vekt og kortpustethet etter kort fysisk aktivitet.

Typer

Akutt leukemi er en form for leukemi som kan slå til raskt og ser ut til å utvikle seg på en svært rask tempo. Symptomene kan virke til å forverres over en periode på dager, og de mest angrepne områder ville være hjernen og ryggraden. Noen av symptomene på akutt leukemi inkluderer kvalme ledsaget av oppkast, hodepine, en uforklarlig tap av muskelkontroll og synsproblemer som midlertidig blindhet eller tåkesyn. Uforklarlig og smertefulle røde utslett med åpne sår kan også utvikle seg raskt.

Betraktninger

Kronisk leukemi kan ta måneder eller år, for å vise symptomer. Ifølge University of California, er det vanlig for en lege å finne kronisk leukemi som et resultat av en standard medisinsk eksamen før noen symptomer er også vist. Når symptomene blir tydelige, vil de starte små, deretter gradvis vokse til mer alvorlige symptomer. Noen av symptomene er kvalme og oppkast, og en hud utslett som starter på i en liten lokalisert område, deretter sakte vokser til en større størrelse over tid.

Forebygging / løsning

Behandling av leukemi kan kreve en kombinasjon av behandlinger. Noen av de mer vanlige behandlinger som brukes for å bekjempe tilstanden er kjemoterapi medisiner, strålebehandling og en benmargstransplantasjon. En lege vil avgjøre hvilken behandling som er riktig basert på om tilstanden er akutt eller kronisk og hvor langt tilstanden har avansert.

Typer av leukemi hos voksne

Typer av leukemi hos voksne


Leukemi er en blodkreft opprinnelse i myeloide eller lymfoide stamceller, som produserer leukocytter (hvite blodlegemer) og andre celler i benmargen. Ifølge American Cancer Society, innebærer lymfatisk leukemi overproduksjon av lymfocytter, mens myeloid leukemi innebærer overproduksjon av andre typer leukocytter, som monocytter eller granulocytter, og noen ganger blodplater og erytrocytter (røde blodlegemer). Overproduksjon eller en eller flere blodlegemer hordene benmargen og forhindrer andre typer celler fra forming.

Akutt vs kronisk

I tillegg til celletype, er leukemi klassifisert som akutt eller kronisk. Akutt leukemi har en rask innsettende, og umodne celler (blaster) er raskt produsert og sluppet ut i blodet. Kronisk leukemi utvikler saktere, og noen celler kan vises moden, men er ofte unormalt og ikke fungere skikkelig.

Akutt myelogen leukemi

Akutt myelogen (myelogen) leukemi kalles en rekke navn, som for eksempel myeloblastisk, promyelocyttisk, monocyttisk, granulocystisk og erytroid, fordi det oppstår fra myeloide stamceller som produserer alle de blodcellene unntatt lymphoctyes. Kromosomavvik eller genfeil er funnet med noen typer AML. AML er noen ganger en sekundær kreft forårsaket av kjemoterapi.

AML sprer seg raskt gjennom blod til andre organer, slik som hjerne, lever og milt, som resulterer i feber, infeksjon, anemi, forstørrede indre organer, benmarg smerte, svakhet, og blødning. Ifølge American Cancer Society, er AML mest vanlig hos voksne over 40 (gjennomsnittsalder 67). Mens potensialet for kur eksisterer, er prognosen dårlig for de over 60 med døden innen ett år etter diagnose vanlig.

Kronisk myelogen leukemi

Kronisk myelogen (myelogen) leukemi er vanligvis knyttet til en bestemt defekt på Philadelphia kromosom (22). Mens benmargen produserer noen normale celler, overproduces det umodne (blåse) celler av forskjellige typer. CML sprer sakte og kan forårsake noen symptomer i mange år. The American Cancer Society sier at celleproduksjon etter hvert utvider hele benmargen i den lange bein, og også i leveren og milten, forårsaker disse organene for å forstørre. Folk begynner å føle seg mer og mer sliten og kortpustet og kan oppleve ubehag som organene forstørre. Døden inntreffer vanligvis tre til fem år etter diagnose.

Akutt lymfatisk leukemi

Akutt lymfatisk (lymfatisk) leukemi stammer fra ukontrollert overproduksjon av umodne lymfocytter (lymphoblasts) av lymfoide stamceller. The National Cancer Institute rapporterer at lymfocytter omfatter B-celler, T-celler og naturlige drepeceller, som alle er celler som er kritiske til immunsystemet. Med ALL, disse cellene ikke fungere skikkelig og produksjon av andre nødvendige celler, som røde blodceller og blodplater faller, noe som resulterer i økt forekomst av infeksjoner, anemi, kortpustethet og blødning. Leukemiceller spredt over hele kroppen forårsaker forstørret lever og milt og skjelettsmerter. Cellene kan spre seg til hjernen, forårsaker hodepine og kvalme og oppkast. Voksen ALL er mest vanlig i hvite menn over 70 og er ofte relatert til tidligere kjemoterapi eller genetiske lidelser, for eksempel Trisomi 21 (Downs syndrom). Prognosen er dårlig hos voksne.

Kronisk lymfatisk leukemi

Kronisk lymfatisk leukemi er den vanligste typen av leukemi, og ifølge National Cancer Institute, skjer primært hos voksne i midten alder eller senere. KLL oftest stammer fra produksjonen av unormale B-lymfocytter, som lever lengre enn normale celler, men har nedsatt funksjon. Disse cellene begynner å akkumuleres i blodet. Lymfeknutene forstørre som lymfocyttene blir fanget. Over tid leveren og milten forstørre, og anemi og blødning kan oppstå etter hvert som produksjonen av røde blodceller og blodplater synker. Nedskrivningen i immunsystemet kan resultere i alvorlige bakterielle og virale infeksjoner. Survival varierer fra åtte til 12 år etter diagnose.

Symptomer på leukemi hos spedbarn

Symptomer på leukemi hos spedbarn


Symptomer på leukemi hos spedbarn kan være vanskelig å skjelne fordi mange av disse symptomene er interne og spedbarn rett og slett ikke får satt ord på sin smerte utenfor gråt. Den ene symptomet at mange foreldre gjør varsel er at barnets hode kan vokse på en større hastighet enn normalt. Andre leukemi symptomer kan være vanskelig å legge merke til, noe som kan forsinke en riktig diagnose.

Apati

Letargi er en av de mest merkbare symptomer på leukemi hos spedbarn, men sjelden tilskrives sykdommen med en gang. Hvis barnet sover mer enn vanlig eller er fortsatt sliten etter en natt med søvn eller en lur, så han eller hun kan anses lethargic.

Feber

Hos spedbarn, er feber anses å være noe over 100,4 grader Fahrenheit. En feber som varer i flere dager uten å bryte kan være et symptom på leukemi hos spedbarn.

Appetitt

Et tap av appetitt er vanlig hos spedbarn lider av leukemi. Foreldre kan legge merke til vekttap som resultat.

Blødning

Spedbarn lider av leukemi kan oppleve blødende tannkjøtt og neseblod. De kan også utvikle petekkier, som ser ut som små røde flekker på huden.

Hevelse

Hevelse i spedbarn på grunn av leukemi kan oppstå i lymfeknuter, lever eller milt. Dette kan være lett for foreldrene å se om de er på jakt etter den eller, avhengig av størrelsen på barnet.

Infeksjoner

Leukemi kan redusere immunforsvaret slik at et spedbarn kan ha hyppige og tilbakevendende infeksjoner eller sykdommer.