Digidexo.com

hvilket produktet redusere strach mark

Hvordan redusere Stretch Mark Utseende

Strekkmerker kan være en frustrerende resultat av positive prestasjoner i en persons liv, slik som å ha en baby og miste vekt. Men kan strekkmerker også være et resultat av hormonelle endringer og genetikk. Strekkmerker er forårsaket av overdreven strekking av huden skape rødlig, lilla eller hvite linjer. Følgende trinn vil bidra til å forhindre og redusere synlige tegn på strekkmerker.

Bruksanvisning

•  Opprettholde en sunn vekt og body mass. Reduser sukkerinntaket og øke forbruket av frukt, grønnsaker, hele korn og protein. Nytte hudens helse og utseende med linfrø olje og omega-3 fettsyrer.

Trening med en blanding av cardio og vektløfting 3-6 dager i uken. Løft vekter for å hjelpe brenne kalorier og øke stoffskiftet. Bedre mental velvære med trening, som fungerer som en naturlig anti-beroligende. En positive stemningen vil beholde utseendet på strekkmerker i perspektiv og bedre selvfølelse. Husk: Du er ikke definert av strekkmerker.

Bruk kremer med vitamin A og E for å bidra til å redusere forekomsten av strekkmerker og trenge inn i huden cellevekst. Vokt dere for falske annonser som hevder å gjøre strekkmerker forsvinne. Husk, ingenting har vært 100 prosent bevist å fjerne strekkmerker.

Disguise utseendet på strekkmerker med selvbrunings. Exfoliate før du påfører selvbrunende krem. Påfør selvbrunende krem ​​jevnt på huden. Gå til en salong for en profesjonell spray tan, som kan vare opp til en uke. Være flittig fuktighetsgivende huden til å lage en selv-garver vare lenger.

Exfoliate og massasje huden for å øke sirkulasjonen og redusere forekomsten av strekkmerker.

Tenk ekstreme metoder for å fjerne strekkmerker med laser behandling utføres av sertifiserte hudleger eller kosmetiske kirurger. Micro-Dermabrasion brukes til å eksfoliere det øverste laget av huden og redusere strekkmerker på kroppen. Non-ablativ Skin Rejuvenation er en relativt ny prosedyre som har fått mye popularitet på grunn av lovende resultater. Non-ablativ Skin Rejuvenation bruker lysenergi å stimulere hudcellene til å reparere seg selv inn i nyere versjoner av seg selv.

Tips og advarsler

 • Vitamin A kan være farlig hvis det tas i høye doser under graviditet.
 • Unngå solarium for å redusere forekomsten av strekkmerker. Bruke solarium er like farlig å ligge ute i solen, og kan øke sjansene for å få hudkreft.

Hvordan redusere Hyperpigmentation Marks

Hyperpigmentering merker, også kjent som "alder flekker", er misfargede flekker på huden som vises mørkere enn de omkringliggende områdene. De har en tendens til å dukke opp med alderen, men du kan både forebygge og eliminere dem ved å ta noen enkle trinn for å holde huden sunn innvendig og utvendig.

Bruksanvisning

•  Legg vitamin A og E til vitamin diett. Vitaminene A og E har vist seg å redusere fargen av eventuelle hyperpigmentering flekker. Det kan ta en stund, men konsekvent tar disse vitamintilskudd bør hjelpe.

Påfør vitamin E olje til stedene. Vitamin E olje kan redusere forekomsten av misfarging på huden hvis brukt jevnlig over tid.

Hold ansiktet ut av solen. Dette vil hindre lyse flekker (inkludert de du kan ennå ikke påvise) fra mørkere. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en solkrem med solfaktor 15 eller høyere. (SPF står for "sol penetrasjon faktor." Jo høyere tall, kan de mindre skadelige stråler fra solen trenge.)

Camouflage dine hyperpigmentering markerer med mineral makeup foundation. Visse produkter på markedet er blandet for å spesifikt redusere farge når den brukes til en hyperpigmentering spot. For utvortes bruk, de er verdt et forsøk. Også, mineral makeup stiftelser er helt naturlig og inneholder en naturlig solfaktor, noe som gjør dem bedre for skadet eller potensielt skadet hud enn andre produkter.

Tips og advarsler

 • Hvis hyperpigmentering merker ikke svarer i løpet av de neste par månedene av regelmessig behandling, kan det være nødvendig å konsultere en plastisk kirurg eller en kosmetisk hudlege for å få dramatiske resultater.
 • Hyperpigmentering merker kan være tegn på hudkreft. Få alle dine flekker sjekket av en hudlege umiddelbart, deretter begynne dine andre veier for behandling.

Enkle Cures for Stretch Marks

Strekkmerker er et irriterende plage som de fleste kvinner (og mange menn, spesielt idrettsutøvere eller kroppsbyggere) må forholde seg til. Strekkmerker skyldes rask vekst av kroppen, enten det er fra å bli vekt i ungdomsårene eller å føde et barn. Strekkmerker er ofte funnet på magen, hoftene, og indre og ytre lår, selv om de kan finnes hvor som helst på kroppen. Heldigvis er det noen enkle hjelpemidler til både forebygge og redusere forekomsten av strekkmerker på kroppen.

Typer

Strekkmerker kommer om fra huden strekker seg så mye at de elastiske fibrene brytes, noe som resulterer i lyse røde linjer (som fade til hvit etter gang). Det finnes mange forskjellige typer dermatologisk behandling for strekkmerker, slik som kjemisk peeling, aktuell retinoid terapi, og puls dye laser terapi. Andre måter å minske synligheten av strekkmerker er ved å gni kakaosmør på dem, eller til og oljer med vitamin E eller vitamin A.

Betraktninger

Trene på regelmessig basis er en god måte å forebygge strekkmerker oppstår. Dette er fordi du trener bidrar til å tone musklene i kroppen og opprettholde fasthet i kroppen, derfor gjør det mye vanskeligere for strekkmerker å utvikle seg på huden.

Potensial

Mange gravide kvinner som prøver å forhindre og eliminere utseendet av strekkmerker liker å gni kakaosmør over sin voksende magen. Kakaosmør er antatt å både forebygge og bli kvitt strekkmerker, enten de er for tiden betent eller falmet til hvitt. Vitamin E oljer er olivenoljer er også begge antas å være effektiv på å redusere stretch mark utseende.

Forebygging / løsning

En annen måte å bidra til å minske sjansene dine for å måtte forholde seg til strekkmerker er å ha et sunt kosthold. En diett rik på protein og full av vitamin E og vitamin C er en flott måte å holde strekkmerker i sjakk. Dette er fordi matvarer som er rike på disse vitaminene muliggjøre god vevsvekst, og dermed gjøre huden mindre utsatt for elastisk fiberbrudd.

Teorier / Spekulasjoner

Andre enkle måter å herding strekkmerker er å drikke mye vann (vann forbedrer hudens elastisitet) og masserer på strekkmerker på en jevnlig basis. Å bistå i masserer av strekkmerker, er det en god ide å massere huden ved hjelp av tran eller linfrøolje.

Expert Insight

Den beste måten å bli kvitt strekkmerker er ved å besøke en hudlege og ha kirurgi. Prosedyrer som kjemisk peeling (fremmer glatt hud overflaten, jevner ut hudtonen og reduserer synligheten av arr), laserkirurgi (laser arr reduksjon) og dermabrasion (minske misfarging, ujevn hud overflater og arr synlighet) er de nærmeste måter å permanent eliminere stretch merkene. Imidlertid vil suksessen til disse operasjoner avhenger av visse faktorer som alder, alvorlighetsgraden av strekkmerker, din type hud og selv om din diett.

Effekter

Merkelig nok, mageplastikk (kirurgi for å fjerne ekstra fett fra muskel) er kjent for å minske synligheten av strekkmerker, selv om det er ikke målet med forsøket. Men det er ikke ansett som en god idé å ha denne operasjonen gjort for det formål å herding strekkmerker.

Ernæringsmessige fordeler av Alfalfa

Ernæringsmessige fordeler av Alfalfa


Alfalfa er en urt som vokser på forskjellige steder og klima, og det anses å være i legume familien. Alfalfa er veldig sunt, fordi det er pakket full av mange vitaminer, inkludert vitamin A, B6, B12, C, D, E og K. Alfalfa inneholder mye mineraler som kalsium, jern, magnesium, kalium, fosfor og mer enn 300 næringsstoffer og fytokjemikalier. Derfor, spise alfalfa har ernæringsmessige helsefordeler.

Reduserer Kolesterol

Alfalfa har vært kjent for å redusere kolesterol. University of Michigan rapporterer at dyrestudier har vist at saponiner funnet i alfalfa frø blokkere opptaket av kolesterol. Det hindrer også aterosklerotisk plakk fra forming. Likevel, spise 80 til 120 g av alfalfa frø, som anses å være et stort beløp, vil føre til skade på de røde blodcellene.

Menopause

Alfalfa hjelper kvinner som sliter med symptomer forbundet med overgangsalderen. Alfalfa lindrer menopause symptomer som hetetokter som kan være svært belastende. The University of Michigan fastslår at alfalfa virker mer effektivt når den brukes i kombinasjon med salvie, hvilket naturligvis reduserer svette. Det er de isoflavins i alfalfa som produserer et østrogenlignende effekt som behandler overgangsalder symptomer. University of Michigan rapporterte at i en studie gjort av 30 kvinner som hadde hetetokter i forbindelse med overgangsalderen, blader et supplement som inneholder ekstrakter fra salvie og alfalfa fullstendig eliminert hetetokter og nattesvette for 20 kvinner.

Fordøyelse og dårlig appetitt

Alfalfa fungerer effektivt for å behandle mennesker som opplever dårlig eller har andre problemer med fordøyelsen. Alfalfa er rik på mange næringsstoffer, spesielt fibre som er kjent for å bidra til å forbedre fordøyelsen. Belgfrukter er også ansett å være naturlig bra for fordøyelsessystemet. Siden alfalfa er så sunt, fordeler det de som lider av et dårlig appetitt fordi de kan spise en liten mengde og motta en god balanse av vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Alfalfa øker også energinivået og reduserer tretthet forbundet med en dårlig appetitt og kosthold.

pH Plus Alternatives

Produktet pH Plus ble laget av selskapet helt frisk. Dette selskapet spesialiserer seg på sin egen linje av vitaminer og kosttilskudd. Produsentene av pH Plus hevder at dette tillegget bidrar til å balansere surhet og alkalitet i det menneskelige legeme ved å heve pH og oksygennivået inne i cellene. Som i 2011, hadde dette produktet ikke er godkjent eller ikke godkjent av Food and Drug Administration.

Syre-2-alkalisk

Acid-2-Alkaline er et supplement som ble produsert av selskapet med samme navn. Produsentene av Acid-2-Alkaline hevder at produktet er laget av alle naturlige matvarer, urter og mineraler, og det er kjemisk fri. Produktet er ment for å redusere surhetsgraden i kroppen, og for å øke alkalitet. Produsentene hevder at produktet øker både immun og luftveiene. Produktet leveres med en mat diagram som forklarer hvilke matvarer fremme surhet og hvilke matvarer fremmer alkalitet i kroppen. En 60-dagers pengene tilbake-garanti genereres hvis du finner ut at du ikke er fornøyd med produktet. FDA har ikke vurdert dette produktet som i 2011.

Buffer pH

Buffer pH ble skapt av det svenske selskapet, VAXA, og har vært på markedet siden 1987. VAXA produsenter hevder at dette produktet reduserer både melkesyre og syrerelaterte celle betennelse. Produktet er også ment å hjelpe til med vekttap og energi næring. VAXA representanter har også uttalt at Buffer pH reparerer vev i kroppen og skyller skadelige giftstoffer fra cellene. Skaperne av Buffer pH tro at dette produktet er viktig fordi det bidrar til å balansere pH-nivåer i kroppen. Balansert pH-verdier, ifølge VAXA, er viktig for optimale kroppsfunksjoner. VAXA hevder at når kroppens pH-verdi er enten for alkalisk eller for sur, vil cellene i kroppen overbelastet med giftstoffer og dør.

pH i kroppen

PH-skalaen er en skala som spenner fra tallene 0 til 14. Jo høyere tall, jo høyere alkalitet måling. Hvis kroppen din pH-verdi er under 7, kroppen din er ansett for å være mer syrlig enn alkaliske. Forskere ved University of Berkley hevder at kroppen naturlig balanserer surhet gjennom utgivelsen av karbondioksid. De oppgir også at kalsium, som er utgitt av skjelettsystemet, reduserer surhetsgraden i blodet.

Advarsler

Før du tar noen vitaminer, mineraler eller kosttilskudd, bør du kontakte lege. Mange produkter er på markedet som ikke er testet av FDA, og derfor ikke har blitt godkjent som trygge produkter av amerikanske standarder. Se opp for gimmicks og kjepphest dietter som de er ofte kostbart og viser liten eller ingen resultater.

Konsekvenser av GMO Lettuce

Konsekvenser av GMO Lettuce


GMO matvarer inneholder genmodifiserte organismer. Denne vidt begrep betyr å endre en plante eller dyr genetiske strukturen for å oppnå visse egenskaper som størrelse, farge, motstand mot ugressmidler eller patogener eller økt avkastning. For eksempel er Monsanto frøbedrift.Med RS 17290001 salat genetisk modifisert til å gi en attraktiv farge og vekt. Andre egenskaper inkluderer forsinke innhøstingen tid, motstand mot Bremia lactucae sopp og salat Mosaic Virus. Genteknologi gjør det mulig seedet selskaper til å produsere planter med frø som er steril, selv om denne teknologien ikke er kommersielt tilgjengelig. DuPont og Syngenta selskaper også patentere genmodifiserte frø.

Landbruk

En insentiv for bønder å plante genmodifisert frø er dens motstand mot ugressmiddel. En konsekvens av å plante GMO avlinger er at bøndene kan bruke ugressmiddel mindre discriminately, noe som resulterer i mer ugressmiddel soaking i jorden. En nyere konsekvens er fremveksten av herbicidmotstandige ugress. I stedet for å rotere avlinger og la jorda å restituere seg, bønder bruker mer kunstgjødsel utviklet for å fungere med den modifiserte frø til kunstig gi de næringsstoffene plantene trenger. En annen konsekvens er at økologiske bønder felt er forurenset av GMO planter som fugler eller insekter fra en nabo GMO feltet naturlig pollinere sine avlinger.

Helse

Helsemessige konsekvenser av å konsumere genmodifiserte matvarer er ukjent. En 2007 studie av forskere ved University of Central Florida viste at salat som ble genmodifisert til å produsere insulin kan ha potensial til å kurere Type-1 diabetes. På den annen side, forbrukere rapportere alvorlige allergiske reaksjoner inkludert elveblest og andre immunsystem lidelser etter å ha spist mat som inneholder genmodifiserte organismer. I "The World According to Monsanto," Marie-Monique Robin forklarer at produsentens testing av glyfosat - en viktig ingrediens i ugressmidler - viser at det ikke er skadelig for pattedyr fordi den ikke kan trenge gjennom celleveggene. Men i proprietære blandinger av ugressmidler, er glyfosat blandet med dispergeringsmidler og vaskemidler som gjør det mulig å trenge gjennom celleveggene. En 1997 studie publisert i "American Journal of Epidemiology" linker ugressmiddel bruk i Ontario, Canada med økt forekomst av sen spontan abort. Ytterligere forskning av professor Eric-Giles Seralini av Caen University i Frankrike knytte ugressmiddel bruk med økt forekomst av lymfom og myelomatose.

Matforsyning

Som store kommersielle leverandører av genmodifiserte frø søke å selge mer av deres patenterte produktet, reduserer valget av frøvarianter tilgjengelig for bønder og andre forbrukere. Cary Fowler og Pat Mooney rapport i "knuste: Mat, Politikk, og tap av biologisk mangfold" at National Seed Storage Laboratory (NSSL) - den største frøbanken i USA - ligger 497 varianter av kommersielt tilgjengelig salat i 1903. Innen 1980, bare NSSL hadde 36 varianter av salat. Færre varianter kan ha katastrofale konsekvenser for verdens matvareforsyning i tilfelle av en sykdom som desimerer de resterende varianter.

Rettslige konsekvenser

Monsanto er en av de største produsentene av GMO frø. Monsantos patenter på frø de selger etter å legge til eller endre plantens gener. Writer Michael Pollan sier at bøndene må signere en kontrakt med Monsanto som gir selskapet rett til å inspisere anleggene i feltet for å bevise at de er Monsantos åndsverk. Bønder må også bli enige om ikke å spare frø fra sine avlinger til å plante i senere år. Monsanto saksøkt kanadiske bonden Percy Schmeiser of Saskatchewan når jordene var forurenset med Monsanto produkt til naturlig pollinering.

Hva er BioCell kollagen?

Hva er BioCell kollagen?


Anslagsvis 21 millioner amerikanere lider av bein og felles problemer. Bein og felles problemer er ofte en kilde til store smerter og kan begrense fysisk aktivitet. Problemer i leddene kan også redusere ens generelle livskvaliteten. BioCell Kollagen er et naturlig, klinisk undersøkt kosttilskudd blanding som inneholder en patentert kombinasjon av klinisk forsket ingredienser for å støtte bein og felles helse.

Hva er BioCell kollagen?

BioCell Kollagen er et patentert blanding produkt som er brukt i mange felles helse kosttilskudd. Komponenter av BioCell Kollagen, slik som hyraluronic syre, en felles smøreapparat, er blitt vist å være effektiv i behandlingen av bindevevssykdommer som osteoartritt.

Betydning

Kollagen er et fiberholdig protein stoff som finnes i hud, ledd, sener og bein. Problemer kan oppstå når ledd og sener blir forverret eller betent. Ifølge skaperne av BioCell Kollagen, er dette naturlige kollagen produktet ikke bare en kilde til ytterligere hyaluronsyre, men også inneholder chondroitinsulfat, noe som reduserer leddsmerter fra betennelse.

Fordeler

BioCell Collagen har mange rapporterte fordeler for felles, bein, og selv hud helse. Ifølge produsentene, produktet reduserer smerte forårsaket av oksidativ skade på leddene. En annen rapporterte fordel er at det lindrer leddgikt-indusert leddsmerter ved skjerming leddets brusk fra enzymet fordøyelsen. Videre forskning viser at produktet absorberes lett inn i huden og fremmer fuktighet oppbevaring og hud healing. Ytterligere fordeler av Biocell Kollagen inkluderer en reduksjon i huden rynker, ny brusk vekst og bedre sårtilheling.

Er BioCell Kollagen trygt?

Ingrediensene i BioCell Collagen har blitt brukt til å behandle ledd- og bindevevssykdommer i mange år. En uavhengig studie viste BioCell Kollagen sikkerhet selv ved svært høye doser.
Til tross for lovende resultater, alltid konsultere med legen din før du starter noen nye supplement eller vitamin diett. Han vil være i stand til å foreslå et supplement diett som er best egnet for dine individuelle behov og tilstand.

Hvor kjøpe

BioCell Kollagen er tilgjengelig for kjøp som et frittstående produkt, eller som del av et større, mer komplett kosttilskudd. BioCell Technologys hovednettstedet inneholder en liste med linker til anerkjente BioCell Kollagen forhandlere.

The Maker

BioCell Technology LLC er produsenten av BioCell kollagen. Selskapet ble tildelt sitt tredje patent for sin BioCell Kollagen produkt i 2005.

Kolloidalt sølv og HIV

De gamle grekerne mente at sølv tas i små mengder beskyttet kroppen og akselerert helbredelse. Noen alternativ medisin utøvere hevder at sølv i sin kolloidal form stimulerer immunforsvaret og dreper alle kjente virus. HIV er et virus som ødelegger immunsystemet. Mange påstander har blitt gjort for effektiviteten av kolloidalt sølv i behandling av HIV.

Kolloidalt sølv

For å produsere kolloidalt sølv, passerer en elektrisk strøm gjennom rent sølv, som deretter nedsenket i destillert vann. Partikler i vannet belastes av sølv for å danne en flytende suspensjon kalt kolloidalt sølv. Sølvet er usynlig under normalt syn. Det er den elektriske ladningen i sølv som er antatt å ha helbredende egenskaper. Kolloidalt sølv er tatt muntlig eller inhaleres ved hjelp en atomizer.

Kolloidalt sølv og HIV

HIV angriper immunsystemet, som produserer antistoffer til å bekjempe viruset. HIV ødelegger disse T-cellene, redusere sine tall før kroppen er i stand til å kjempe selv enkle infeksjoner. Tilhengere av kolloidalt sølv som en helsebistand hevder at produktet reduserer hiv-virusmengden.

Betraktninger

Det er en betydelig mengde av anekdotiske bevis som støtter effekten av kolloidalt sølv som en behandling for HIV. FDA laboratoriestudier konkluderte med at kolloidalt sølv produkter produsert ingen konsistente fordeler og var muligens farlig, som brukerne kan utvikle "argyria", en tilstand der sølvsaltavleiringer dannes i øynene og huden blir askegrå.

Mulberry Leaf i Diet

Mulberry Leaf i Diet


Mulberry og morbær leaf extract er naturlige legemidler som brukes i hundrevis av år i tradisjonell medisinsk praksis. Den gamle kinesiske Materia Medica hevder at morbær har en heathful effekter på leveren, og nye studier viser at regelmessig bruk av morbærbladet kan bidra til å forhindre eller kontrollere type 2 diabetes ved å undertrykke insulin absorpsjon. Selv om det er noen påstander om at en morbærbladet kosthold fører til vekttap, er det ingen vitenskapelige bevis som støtter dette.

Effekter av Mulberry Leaf

I kliniske studier ved University of Minnesota, har morbær leaf extract vist seg å redusere absorpsjonen av sukker og komplekse karbohydrater i mennesker, bidrar til å stabilisere blodsukkernivået, en nødvendig del av å forvalte type 2-diabetes hos ellers friske voksne. De beste effekter har vært kjent når den er tatt før store måltider, noe som kan føre til større svingninger i blodsukkeret. Den aktive ingrediensen i morbærbladet ekstrakt som påvirker glukosenivået er den kjemiske 1-deoksynojirimycin.

Betraktninger

The Journal of Agricultural and Food Chemistry publisert funn som morbær leaf ekstrakt kan bidra til å forhindre enkelte former for diabetes ved å undertrykke insulin produksjon når det tas regelmessig og i forbindelse med andre sunn praksis. Integrative lege Dr. Andrew Weil antyder tar en dose på 1 gram før et måltid, samt spise magnesium-rik mat som grønne grønnsaker og solsikkefrø, og omega-3 fettsyrer, som finnes i fisk og fiskeolje, og også tilgjengelig som et supplement. Disse anbefalingene har ikke blitt evaluert av FDA.

Type 2 Diabetes

Type 2 diabetes er den vanligste formen for diabetes i USA. Det blir noen ganger kalt sent innsettende eller voksen-utbruddet diabetes, som det er mer vanlig i voksen alder. Imidlertid kan barn også bli berørt av denne sykdommen. Pasienter med type 2-diabetes produsere insulin, men kroppen er ikke i stand til å bruke den, eller er resistente mot den. Type 2 diabetes kan kontrolleres (eller forhindret) med et sunt kosthold, mosjon, og - i noen tilfeller - oral medisin. Legge morbærbladet til kosthold kan hjelpe kroppen prosessen insulin, men det er ingen bevis for at det påvirker sukker cravings eller hjelpemidler i vekttap.

History of the Mulberry i medisin

Mulberry er et tre innfødt til Asia og Nord-Amerika. Hvit morbær blader har blitt brukt i hundrevis av år i kinesisk medisin som en blod tonic, og anlegget har også vært en primær matkilde for silkeormer. Jo mer vanlig form for morbær bærer en lilla frukt, som er søt, men kjedelig. Mulberry frukt regnes i Galenisk teori og ayurvedisk praksis å ha kalde og fuktige egenskaper; Derfor blir det brukt til å motvirke varme og tørre symptomer, som feber og hoste.

Ingen kjente bivirkninger

Mulberry frukt og morbærbladet er ikke kjent for å ha bivirkninger, men avgjørende testing ikke har blitt gjort. Morbærbladet bør betraktes som en forebyggende eller integrerende medisin, og du bør alltid konsultere lege før du begynner på et kurs av noen form for medisin. Morbærbladet har ikke blitt bevist å fremme vekttap eller undertrykke sukker cravings, men det har vist seg å effektivt kontrollere insulin absorpsjon, og dermed bidra til å kontrollere for type 2 diabetes, i forbindelse med et sunt kosthold og mosjon.

Mulberry Zuccarin

Nye nordiske laboratorier i Sverige er markedsføring av et naturlig helseprodukt, Mulberry Zuccarin, for å være tilgjengelig for salg i United State i midten eller slutten av 2010. New Nordic påstander dette produktet reduserer sukker cravings og fremmer vekttap ved å redusere nedbryting av sukker og senke blodsukkeret. New Nordic fremmer en diett av en tablett som en del av en daglig diett. Mens kliniske studier underbygger påstanden om at morbærbladet blokker karbohydrat absorpsjon i blodet, er det ingen nåværende studier som støtter påstanden om at en morbærbladet diett eller Mulberry Zuccarin kosttilskudd fremme vekttap.

Hvordan bruke Salycilic Acid

Hvordan bruke Salycilic Acid


Salisylsyre letter Shedding av de ytre lagene av huden din. Produktet reduserer akne, og kan selv behandle hudsykdommer som vorter og psoriasis. Selv salisylsyre kan behandle vanlige og plantar vorter, fraråder det amerikanske National Library of Medicine bruk av produktet på genital warts, vorter i ansiktet og vorter med hårvekst (se referanse 1). Salicylsyre kan forårsake bivirkninger så som rødhet og uttørking av huden.

Bruksanvisning

Såpe Option

En DAB ansiktet lett med vann. Arbeid salisylsyre såpe og varmt vann i et skum med hendene. Påfør såpe til ansiktet ditt.

Bruk en myk vaskeklut til å skrubbe såpe rundt ansiktet ditt. Skyll ansiktet ditt, og skyll såpen fra hendene.

Kombiner varmt vann og salisylsyre såpe i en container, når du bruker produktet på føttene. The Mayo Clinic antyder soaking føttene i opp til 15 minutter (se Referanse 2, side 3). Forsiktig tørke føttene og la produktet på.

Plaster Behandlingsalternativ

Vask vorter eller hard hud med såpe og vann, og tørke huden din. Du kan eksfoliere løs hud rundt dine vorter eller hard hud med en vaskeklut før behandling.

Fjern puss ut av emballasjen. Forme gips med saks til å dekke callus eller vorte. Salicylsyre plaster på vorter eller hard hud bør skiftes annenhver dag.

Bruk salisylsyre plaster på hard hud i opptil 14 dager, endring av gips hver 2 dager, anbefaler Mayo Clinic. (Se Referanse 2, side 3). For vorter, kan gips brukes i opptil 12 uker. For å fjerne gips fra huden din, suge den i varmt vann i fem minutter.

Andre alternativ metoder

Når du bruker salisylsyre gel, legg kalde omslag til huden din i fem minutter før du påfører gel. Forsiktig spre gel på de berørte områdene og la gel på uten skylling.

Ved bruk salisylsyre shampoo, suge håret med vann før sjamponering. Påfør sjampo og massere hodebunnen, jobber produktet inn et skum i tre minutter. Skyll ut produktet.

Tørk en aktuell løsning av salisylsyre over det berørte huden med bomull baller. La produktet på.

Tips og advarsler

 • Bruk aldri mer salisylsyre enn foreskrevet av legen din, og aldri bruke produktet lenger enn anbefalt. Dette kan føre til salisylsyre forgiftning, langvarig absorpsjon av produktet inn i huden din.
 • Fortell legen din hvis du utvikler svimmelhet, forvirring, oppkast, rask pust eller andre plagsomme symptomer.
 • Unngå å bruke salisylsyre nær øyne, nese, munn, solbrent hud eller åpne sår.
 • Fortell legen din dersom du er gravid eller ammer; Det er ikke kjent om salisylsyre kan passere for fosteret. Salisylsyre kan skilles ut gjennom morsmelk.

Diet å øke HDL kolesterolet

Kolesterol er et fettstoff laget av leveren. Du får også kolesterol fra maten du spiser. Problemer oppstår når vi får for mye kosttilskudd kolesterol, noe som kan øke risikoen for slag og hjertesykdom. Det er tre typer kolesterol: HDL (high-density lipoproteiner), LDL (low-density lipoproteiner) og triglyserider. Ikke alle kolesterol er dårlig; HDL er gode kolesterolet og bidrar til å holde hjertet sunt. Du kan heve HDL nivå med en diett av visse matvarer.

Sunn HDL Levels

HDL kolesterol fjerner dårlige LDL kolesterol fra blodårene. HDL-kolesterol LDL deretter feier bort til leveren hvor det er fjernet fra blodet. En HDL nivå på mindre enn 40 mg / dl hos menn og 50mg / dL hos kvinner øker risikoen for åreforkalkning, eller åreforkalkning. HDL nivåer i den gjennomsnittlige mannen er 40 til 50 mg / dL. Den gjennomsnittlige kvinnens HDL er 50 til 60 mg / dL. The American Heart Association sier at en HDL 60 mg / dL eller høyere gir noen beskyttelse mot hjertesykdom.

Frukt til Raise HDL

For å starte, legge 100 prosent fruktjuice til kosthold. En studie ved Boston University School of Medicine i 2004 fant at å drikke Concord drue juice øker HDL samtidig redusere to markører for betennelse hos personer med stabil koronarsykdom. Andre frukter også forbedre HDL kolesterolet. Tranebærjuice er en annen kilde som øker HDL kolesterol betydelig. En University of Western Ontario studie fant at å spise appelsiner hevet HDL med 21 prosent. Siden frukt er best spises fersk når i sesongen, konsumere juice i stedet i løpet av sesongene.

Andre matvarer for å heve HDL

Dr. Victor Gurewich av Tufts University sier at å spise en gul eller hvit løk daglig kan øke HDL nivå med 30 prosent over tid. Løk også bidra til å senke blodtrykket. Du kan legge løk i salater, stek og som et krydder ingrediens til mange retter. Nøtter, for eksempel macadamia, heve HDL med 8 prosent, ifølge University of Newcastle. Legg en håndfull rå nøtter som snacks en gang om dagen for å dra nytte av hjerte-sunt fett i nøtter. Og hvis du liker asiatisk mat, bringe på curry retter (i alle fall de som er lav i mettet fett og kolesterol). Krydderet curry har vist seg å øke HDL med 29 prosent.

Spise en rekke HDL-raising matvarer vil maksimere fordelene med et hjerte-sunt kosthold og unngå diett kjedsomhet. Ikke friter mat; i stedet, fres i en liten mengde olivenolje eller grill.

Niacin rolle i HDL

Niacin, et B-vitamin, har vært brukt i mange år for å heve HDL-nivåer. Niacin finnes i mange matvarer, så det er lett å få en tilstrekkelig mengde bare ved å spise sunt. Noen niacin-rik mat inkluderer fjærfe, magert kjøtt, fisk, nøtter, egg og meieriprodukter. Ikke begynn å ta niacin kosttilskudd uten å konsultere helsepersonell. Niacin fører ofte flushing, der huden kan bli rød og klør eller prikke. Selv nonflushing niacin er tilgjengelig, er det best å få niacin fra kostholdet.

Andre hensyn

Hovedmålet i en kolesterol-sunt kosthold bør være å maksimere HDL nivå og lavere LDL nivåer. Andre måter å heve HDL-nivåer er med en generell sunn livsstil: slutte å røyke, trene moderat, redusere stress og opprettholde en sunn vekt. For hver 1 mg / dL økning i HDL, er risikoen for hjertesykdommer faller med 2 til 4 prosent. Følg alltid din helsepersonell anbefalinger om kosthold og trening og livsstilsendringer for å holde kolesterolnivået sunt.

Hibiclens Allergi Behandling

Hibiclens Allergi Behandling


Hibiclens er en antiseptisk og antimikrobielle middel som dreper bakterier ved kontakt. Brukes til ulike forhold, kan noen pasienter utvikle en følsomhet eller allergisk reaksjon på agent. Før du bruker Hibiclens for enhver tilstand, bør du vite hva du bruker, og hva de mulige bivirkningene er.

Hva er Hibiclens?

Hibiclens er en antiseptisk som brukes til å rense huden av eventuelle bakterier eller bakterier. Den er mest brukt før operasjoner for å sikre at huden er fri og klar av eventuelle bakterier som kan senere føre til infeksjon. Hibiclens har også blitt brukt til å behandle akne, som de antiseptiske egenskaper fjerne alle eventuelle bakterier som kan forårsake betennelse og pustler. Det kan også være foreskrevet som en muntlig skyll å bekjempe gingivitt.

Hibiclens Allergi Reaction

Mens en allergisk reaksjon er sjeldent med Hibiclens, noen pasienter som bruker medisinen gjør erfaring reaksjoner. Bivirkninger for Hibiclens, når det brukes lokalt, inkluderer hudirritasjon, som inkluderer mild rødhet og kløe på kontakt stedet, og kontakteksem, som er karakterisert som sterk hevelse, rødhet, kløe og lesjoner på det utsatte området. Disse symptomene vil presentere i løpet av 24 til 48 timer etter den første bruken.

Når den brukes som en muntlig skyll, har pasienter opplevd tann flekker og endring i munnen smak som milde bivirkninger. Alvorlige reaksjoner inkluderer kortpustethet; elveblest; pustevansker; utslett; og hevelse i munn, tunge og svelg. Du bør alltid ta kontakt med legen din dersom du merker noen endringer, irritasjon eller bivirkninger mens du bruker Hibiclens, uansett hvor lite.

Behandling

Pasienter bør alltid oppsøke lege når de opplever en allergisk reaksjon. Hvis de er milde bivirkninger, så som hudirritasjoner, bør avvikling av produktet redusere virkningene. Generelt, med en aktuell hudirritasjon, er det bare å vaske det berørte området og stoppe medisinering vil lindre symptomene. Men hvis irritasjonen er plagsomme, kan du bruke et anti-kortisol salve og antihistamin for å lindre smerte og kløe forårsaket av mindre allergisk reaksjon. Hvis pasienten opplever alvorlige bivirkninger, som pustevansker, bør de gå direkte til legevakten, så reaksjonen kan trenge mer akutt pleie. I noen tilfeller kan det hende at pasienten trenger et skudd av antihistamin eller adrenalin for å motvirke reaksjonen. Bare en profesjonell bør behandle en alvorlig allergisk reaksjon som kortpustethet eller pustevansker. Det er best å tillate en profesjonell for å behandle allergiske reaksjoner. Igjen, med noen reaksjon, uansett hvor mild, bør du kontakte lege.

Hvordan bli kvitt strekk Mark Pain

Hvordan bli kvitt strekk Mark Pain


Strekkmerker, medisinsk kjent som striae, åpenbarer seg i form av parallelle striper og eller linjer. De er vanligvis rødt eller fiolett farge og er forårsaket av hurtig vekst, slik som i svangerskapet, pubertet og fedme. Huden inneholder naturlig kollagen og elastin, som gir den elastisitet, men strekkmerker dannes når kollagen-elastin produksjonen ikke kan konkurrere med veksttakten. Vanlige steder for strekkmerker er mage, bryster, hofter, lår og rumpe. En smertefull svie eller kløe ofte følger med strekking av huden. Skrape kan føre til at merkene for å bryte åpne og øke smerte.

Bruksanvisning

•  Gni hydrokortison krem på huden der nye strekkmerker er forming og huden er kløe. Strekkmerker først åpenbarer seg som et rødt, kløende området før noen linjer er merkbar.

Gjenopprett fuktighet ved å bruke kakaosmør til de berørte områdene minst to ganger om dagen. Kakaosmør er en vanlig stretch mark behandling brukes av gravide kvinner, men du må sørge for at produktet du bruker ikke har noen lagt dufter som kan gjøre huden din brenne.

lindre smerten ved å bruke en aloe vera produktet direkte til strekkmerker. Aloe vera har en kjølende effekt som kan lindre svie og kløe stretch mark smerte.

Fremme helbredelse ved å gni en generøs mengde vitamin E olje over det berørte området. Vitamin E er ofte brukt for å redusere fremkomsten av arr, og siden strekkmerker er egentlig en type arr, er dette en ideell behandling.

Unngå at forekomsten av strekkmerker ved å bruke en fuktighetskrem med kollagen og elastiske hver dag. Dette vil bidra til å øke hudens elastisitet, slik at den er i stand til å strekke seg uten å rive, og fremstilling av strekkmerker.

Ta kontakt med legen din om en resept stretch mark behandling, slik som en aktuell salve for å hjelpe deg med smerte. Mange av disse kremene er ikke trygt for bruk av gravide kvinner, så hvis du er gravid, ville du trenger å vente til etter fødselen for å starte denne type behandling.

Tips og advarsler

 • Unngå å skrape huden hvis du har mistanke om en strekning mark fordi du vil føre til at strekningen mark å vises ved å rive huden, noe som kan være mer smertefullt enn kløe alene.

Hvordan redusere kjemisk forurensning

Hvordan redusere kjemisk forurensning


Den eneste måten å redusere kjemisk forurensning er å finne kilden og kvitt din miljø av det. Det første trinnet er å se på din nærmeste hjemmemiljø. Selv om lovene er i endring, med innføringen av Toxic Substances Control Act i 2010, er det fare for husholdnings toksiner fortsatt en prioritet for de fleste strever for å beskytte deres families helse.

Bruksanvisning

Finne kjemiske forurensninger

•  Identifiser hver av de stedene hvor husholdning rengjøring kjemikalier holdes (for eksempel under kjøkkenbenken, under vasken på badet, i bøttekott, i garasjen og i lagring røyter). Bruk en notisblokk å liste hver av disse stedene; bruke separate sider og liste i én kolonne, slik at du har nok plass til å gjøre notater i motsatt kolonne på hva du finner på hvert sted.

Skriv ned produktene i hvert sted som du har notert. Under produktnavnet, vise innholdet i produktet. De farligste kjemikaliene er ikke alltid på topp, men de er vanligvis oppført blant de "aktive ingredienser." Hvis det er en fare advarsel, må du huske å skrive at under produktnavnet.

Skriv ned rommene i huset ditt på egne sider i notepad; inkluderer garasjer, lagring skur og hage skur, selv om disse ikke er knyttet til huset ditt.

Listen alt du finner på rommene på hver av sidene satt opp i trinn 3, og registrere hva de er laget med. På kjøkkenet, inkluderer gryter og panner, kaffetrakteren og food prosessor. I soverom, se på etikettene på madrasser; i stuen, ser på sofaen og stol koder. Hvis en vare ikke har en kode, noterer det slik at du kan følge opp senere.

Slå opp alle kjemikalier du har funnet i en kjemisk ordbok. I kolonnen motsatt ingrediensene, skrive kjemikalier du mistenker for å være miljøgifter fra det du finner i ordboken. Markere frittstående kjemikalier som er mistenkelig.

Bruk de fargede markører for å markere kjemikalier eller produkter i én farge hvis du bruker dem i umiddelbar nærhet. For eksempel, hvis du bruker et produkt som inneholder blekemiddel på toalettet og et produkt som inneholder ammoniakk på badegulvet, merke dem begge i blått.

Bruk markører igjen for å matche den kjemiske produkt med møbler, gulv, og så videre at du bruker produktet på; for eksempel, kan sofaen materiale og stoff renere understrekes i grønt. Hvis du ønsker å inkludere et annet produkt, for eksempel kjæledyr lukt eliminator sprayet på en sofa, merke det i samme farge som du gjorde sofaen og stoff renere.

Utrydde kjemiske forurensninger

separate elementer i henhold til fargen på en ny side. Enten merk fargen eller skrive elementene eller kjemikalier i den fargen, slik at du kan se tilbake på den kjemiske kombinasjonen i din Internett-søk.

Bruk Internett til å undersøke giftigheten av hvert kjemikalie eller kombinasjon som du har nevnt. For møbler, gå til produsentens nettsted for å få rengjøringsanvisninger og få ytterligere innsikt. Noen ganger vår egen rengjøring vaner forårsake kjemisk forurensning som ellers ikke ville være et problem, og noen ganger produktet rett og slett ikke bør være i et hjem. Noter produsentenes anbefalinger.

Sett en hake ved siden av hver kjemisk eller kombinasjon av kjemikalier som du trenger for å bli kvitt. Gå tilbake til Internett for å undersøke alternative metoder for å utføre det samme (rengjøring av sofaen, for eksempel) i en kjemisk nøytral måte.

Tips og advarsler

 • Ikke alle alternativene kommer til å være tilfredsstillende; stedet for å gå tilbake til den forurensende etter første forsøk med noe annet, se etter enda et alternativ.

Hvordan redusere Ceramider Levels

Hvordan redusere Ceramider Levels


Ceramid er et lipid molekyl som består av en aminosyre, sfingosin, og en fettsyre. Ceramide er vanligvis finnes i membraner av celler og fungerer som et signalmolekyl for mange celle funksjoner. Høye nivåer av ceramider har blitt forbundet med kreft, diabetes og fedme. På det nåværende tidspunkt er det begrenset kunnskap om hvilke roller ceramider spille i disse forholdene. Reduksjon av nivået av ceramid i systemet kan oppnås gjennom trening og innføre diettsoyaproteiner i dietten.

Hvordan redusere Ceramider Levels

Planlegge en avtale med legen din for å diskutere starter en diett og treningsprogram. Legen skal gjennomføre en sjekk opp for å være sikker på at du er frisk nok til å starte et treningsprogram uten fare for helsen din. Legen din vil komme med forslag på en diett og mosjon regime som vil fungere for deg. Followup avtaler kan være planlagt å kartlegge utviklingen.

Opprett en treningsøkt tidsplan og feste med det. Workout som anbefalt av legen din. Regelmessig mosjon vil bistå i å regulere ikke bare vekt, men kan være gunstig i å regulere blodsukkeret.

Innføre kosttilskudd soya protein i kostholdet ditt. Kostsoyaprotein har blitt testet i rotter, og er vist til å redusere nivåene av ceramid konsentrasjon i systemet. Kost soya protein inneholder alle de åtte essensielle aminosyrene. Det regnes som et vekttap management produktet som det er en lav glykemisk indeks mat som bidrar til å regulere blodsukkeret.

Spis en sunn diett lav på mettet fett og transfett. Kok med naturlige oljer slik som olivenolje. Spis rikelig med fiber inneholder korn og oatmeals. Unngå rødt kjøtt og erstatte den med fisk som tunfisk eller laks med høye nivåer av Omega 3 fettsyrer som kan bidra til lavere kolesterol.

Hint

 • Forskning pågår fortsatt i rollen ceramider leke sykdommer som kreft og diabetes.

Hvordan å miste baby fett & Stretch Marks

Hvordan å miste baby fett & Stretch Marks


Graviditet er en tid med undring, når en kvinnes kropp er endret for å imøtekomme hennes voksende baby inni. I de ni månedene av svangerskapet, mange kvinner legger på litt av overvekt og utvikle strekkmerker på magen. Baby fett og strekkmerker kan gå tapt med litt arbeid, ved hjelp av slanking, trening og kremer. Tid kan også være svært nyttig i å la en kvinnes kropp for å komme tilbake til normalt etter fødselen.

Hvordan å miste baby fett & Stretch Marks

•  Trening for å redusere mengden av baby fett på kroppen din. En øvelse plan bør inneholde styrketrening tre dager i uken og cardio trening tre dager i uken, med hver dags øvelse varighet på minst 30 minutter. Styrketrening bidrar til å bygge muskler og øke kroppens stoffskifte, mens cardio forbrenner masse kalorier og bidrar til rask vekttap.

Spis et sunt kosthold som består av hele korn, magre proteiner, friske grønnsaker, frukt og sunt fett for å hjelpe i reduksjon av kroppsfett. Unngå all junk food og bare spise mat som er tilberedt hjemme ved hjelp av minimale mengder sukker og natrium. Øk mengden av fiber i kosten for å hjelpe på fordøyelsen og redusere oppblåsthet.

Bruk kremer ment å hjelpe i reduksjon av strekkmerker på alle de berørte områdene. Ideelt sett bør disse kremene brukes hele svangerskapet i kombinasjon med mye vann for å holde huden hydrert og tillate enklere strekker seg så magen vokser. Stretch Mark kremer bør inneholde vitamin E, som det kan bidra med reduksjon av linjer og arr.

la kroppen din masse tid til å komme tilbake til normalt etter fødselen. Det kan ta minst ni måneder for baby fett å kaste; strekkmerker kan ta et par år å falme og bli mindre synlige. Selv om kosthold, mosjon og kremer kan hjelpe i denne prosessen, oppstår de største endringene med tiden.

Hvordan redusere fett raskt

Forbruket av fettet som er nødvendig for å oppnå optimal helse. Mennesker oppfordres til å sørge for at en viss prosent av sine daglige kaloriene kommer fra fett. Dessverre inntak av for mye fett kan føre til vektøkning og øke risikoen for visse sykdommer som hjertesykdom og diabetes. Redusere forbruket av fett kan hjelpe deg å miste vekt og redusere sjansene for alvorlig sykdom. Det finnes flere metoder du kan bruke for å gjøre dette så raskt som mulig.

Hvordan redusere fett raskt

•  Finn ut hvor mye fett du bør spise hver dag. Mengden av trygge fettinntak varierer etter faktorer som alder, kroppstype og kjønn. Rådfør deg med en lege eller ernæringsfysiolog før du starter noen alvorlig kosttilskudd endring. En lege kan fortelle deg hvor lite fett kan du sikkerhet konsumere.

•  Les etiketten av alt du spiser. Alle pakket mat er pålagt å ha et panel på pakken indikerer ernæringsmessige informasjon om produktet for salg. Se nøye på elementer før du kjøper dem. Et produkt etiketten skal inneholde totalt fett etterfulgt av en liste som kan omfatte flere typer fett som trans fett, mettet fett, umettet fett, flerumettet fett og monounsatured fett. Etiketten vil også skille mellom kalorier og kalorier avledet fra fett. Lære betydningen av disse begrepene.

Forsikre elementer som er lav i fett en bevisst del av kostholdet ditt. Frukt, grønnsaker, hele korn og pasta anses lav-fett matvarer. Lager din kjøkken med fersk i sesongen frukt og grønnsaker. Bruk hele korn som hele hvete brød for smørbrød. Konsumere flere porsjoner med grønnsaker hver dag. Top pasta med en vegetarisk saus.

Velg mindre fet snacks. Visse snacks som sjokolade og potetgull inneholder mye fett. Erstatt dem med lav fett snacks som pretzels, kjølt frukt og popcorn. Har disse elementene på hånden i stedet til enhver tid for å bidra til å redusere cravings.

Bruk lavere fett erstatninger. Gjør kylling burgere i stedet for hamburgere. Hold kalsiuminntaket høyt med elementer som redusert fett ost. Unngå tunfisk pakket i olje. Hvis det er mulig å forberede mat fra bunnen av heller enn å spise frosne måltider. Å lage din egen mat kan hjelpe deg å kontrollere ingrediensene du bruker, og kutte ned på fettinntak.

6. Gå ut å spise mindre. Å spise ute på en fast food sted eller restaurant reduserer din kontroll over maten du spiser. Du har ingen anelse om nøyaktig hvordan et element du spiser er under utarbeidelse. Selv om du angir lite fett, kanskje en kokk ikke er i samsvar med dine ønsker. Hvis du spiser ute prøve å konsumere elementer som har blitt håndtert lett hvis i det hele tatt, slik som de på en salatbar.

Matvarer for å redusere hetetokter

Enda mer enn hva du skal spise, trenger man vurdere hva slags mat og drikke for å unngå mens du kjemper mot overgangsalderen hetetokter. Selv om akkurat det i kroppen utløser en varm flash er ubestemmelig, sikkert hormonelle endringer er basen skyldige, og to tredjedeler av kvinner i Nord-Amerika opplever noen form for dem. Justeringer i kosthold og ernæring har faktisk vist seg å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av hetetokter hos noen kvinner, og det er urte kosttilskudd som avverge den verste av dem.

Hva skal unngås

Studier har vist at kvinner som er overvektige lider av hetetokter uforholdsmessig til dem som ikke er det, så et program med riktig kosthold og mosjon er en god start for å redusere hetetokter. I tillegg er alkohol, koffein og nikotin kjent for å forverre tilstanden, som er krydret mat og unødig stress.

Isoflavoner

Fordi likene av perimenopausal og kvinner i overgangsalderen opplever en markant nedgang i østrogen, er kosttilskudd som etterligner østrogen effekter ofte redusere hetetokter. Isoflavoner som finnes i soya, rødkløver og andre planter kan redusere hetetokter og andre bivirkninger av overgangsalder.

Vitamin E

I tillegg til å være gunstig for menopausale kvinner, er vitamin E en antioksidant. Den finnes i high-fiber matvarer som nøtter, hvete, ris, mais og grønne grønnsaker og er vanlig i de fleste vegetabilske oljer. Det er også funnet i egg, kjøtt og melk.

Vitamin B Complex

Konsumere mat rik på vitamin B-komplekset, som hele korn, bønner, poteter og nøtter, er en del av et sunt menopausal kosthold, og hele spekteret av vitamin B-komponentene er kjent for å redusere hetetokter og andre overgangsplager. Finnes i melk og egg, vitamin B2 og B12 er begge knyttet til bedre humør og redusert angst og hetetokter. Vitamin B12 er også funnet i fisk og tang produkter. B3 eller niacin er ofte foreskrevet for hetetokter og kan finnes i lever, kylling, biff, laks, tunfisk, asparges, avokado, brokkoli, dadler, gulrøtter, tomater, nøtter og belgfrukter.

Svart cohosh

En urtemedisin populær blant indianere, er klaseormedrue fortsatt brukes til å redusere alvorlighetsgraden av menopausale symptomer. Selv om kliniske studier av klaseormedrue har fått blandede resultater, har anekdotiske bevis vist bred støtte for sin fordel blant noen kvinner. Det har blitt funnet å lindre overgangsplager inkludert nattesvette, hetetokter, hjertebank, migrene og humørforstyrrelser.

Forholdsregler

Mens forbruket av noen av de matvarer som inneholder vitaminer som antas å motvirke hetetokter er en god idé, alltid konsultere legen din før du legger kosttilskudd til kosthold som deres interaksjon med medisinsk behandling kan ha farlige bivirkninger.

Hvordan å redusere høyt blodtrykk med Reiki

Høyt blodtrykk rammer millioner av menn og kvinner over hele verden. Det kan føre til en rekke ulike helseproblemer, som for eksempel slag, hjertesvikt eller hjerteinfarkt. Det finnes mange ulike behandlingsmetoder for høyt blodtrykk, alt fra reseptbelagte medisiner til livsstilsendringer. Reiki, en eldgammel form for japansk preg terapi, brukes til å senke blodtrykket. Under behandling, berører en Reiki utøveren rett og slett at du kan redusere blodtrykket.

Hvordan å redusere høyt blodtrykk med Reiki

•  Vit hva du kan forvente. Reiki behandlinger innebære gjenopprette balansen i kroppen din. Reiki utøvere tror at høyt blodtrykk skyldes en ubalanse i kroppens energi. Ved massasje-lignende rørende bevegelser, vil utøveren forsøke å gjenopprette kroppens balanse, og dermed bidra til å redusere blodtrykket.

Oppsøke en sertifisert Reiki utøveren. Selv om Reiki ligner på massasje terapi, det er veldig annerledes i praksis. Spør potensielle utøvere der de trente og hvilket nivå av opplæringen de fullførte. Utøvere kan motta opp til tre nivåer av trening, alt fra grunnleggende til masternivå.

•  Velg lengden på økten. Vanligvis Reiki økter vare mellom 45 og 90 minutter. Ofte er en serie av sesjoner anbefales for å redusere høyt blodtrykk.

Diskuter din høyt blodtrykk med Reiki utøveren. Han vil sannsynligvis be deg om ulike spørsmål om din generelle helse og spørre om hvordan du får føle.

Vær oppmerksom på at Reiki utøveren vil begynne på hodet og jobbe henne helt ned til føttene. Hun kan holde hendene på ulike kropps poeng i to til tre minutter av gangen. I løpet av denne tiden, er hun å overføre helbredende energi til kroppen din. Du kan føle varme eller kule opplevelser som følge av hennes touch.

Bruk Reiki i kombinasjon med andre behandlinger. Mens Reiki kan redusere blodtrykket, bør det ikke brukes i stedet for medisinske behandlinger. Snakk med legen din før du søker ut Reiki behandling.

Hint

 • Kommunisere med en Reiki utøveren for en mer effektiv økt.
 • Ikke slutt å ta noen foreskrevet medisiner uten først å snakke med legen din.

Hjem tiltak for å redusere blodtrykket

Hjem tiltak for å redusere blodtrykket


Høyt blodtrykk kan ofte være en symptomfri sykdom, og er ofte bare oppdaget under en rutinemessig medisinsk eksamen. Et sunt blodtrykk lesing er mellom 120/80 for personer i alderen 30-50, og litt øker med alderen. Det er mange hjem rettsmidler som vil bidra til å redusere et høyt blodtrykk lesing. Disse, kombinert med en sunnere livsstil, vil redusere blodtrykket effektivt og med letthet.

Betydning

En av de første tingene du trenger å bedømme om du opplever høyt blodtrykk er å få en nøyaktig avlesning fra legen din. Det bør rutinemessig kontrolleres hvert tredje år, eller oftere dersom din lege finner det nødvendig. Når du har en nøyaktig lesing, vil du vite hvordan du går frem med behandlingsplanen. Konvensjonelle behandlinger inkluderer betablokkere eller ACE-hemmere. Noen ganger er disse foreskrevet sammen med diuretika, som vil hjelpe kroppen eliminere væske. Sammen med medisiner, vil du mer enn sannsynlig bli bedt om å gjøre positive endringer i livsstil. Noen av disse endringene kan kombineres med en naturlig hjemme rette strategi.

Vekttap og mosjon

En av de mest grunnleggende ting du kan gjøre for å senke blodtrykket er å gå ned i vekt. Selv miste ten pounds kan senke høyt blodtrykk lesing av flere punkter. Inkludert øvelse i dine daglige aktiviteter er en optimal måte å gå ned i vekt og bli sunnere. Prøv å legge til bare tretti minutter daglig mosjon, mer hvis mulig. Folk som trener regelmessig vil vanligvis ha lavere blodtrykk. Turgåing, svømming, sykling og dans er alle ideelle aktiviteter.

Fordeler med livsstil endringer

En grunnleggende hjem middel for å redusere høyt blodtrykk er å slutte å røyke. Det er virkelig ikke en ting du kan gjøre som vil ha en større innvirkning på helsen din. Røykere med høyt blodtrykk, har en økt risiko for hjertesykdom.

Eliminere alkohol fra livet ditt er et annet hjem rette i riktig retning. Alkohol er høy i kalorier, og hvis du får i deg nok av det, vil du gå opp i vekt, og som kan ha negativ innvirkning på blodtrykket. Gi opp alkohol for godt, og merker en markant forbedring i din helse.

Effekter av Sunt kosthold

Spise et sunt kosthold som inneholder grønnsaker, frukt, sunn korn og nøtter er et flott middel for høyt blodtrykk som du kan gjøre hjemme, samt når du spiser ute. Prøv å ikke spise så mye rødt kjøtt, og innlemme mer fisk og hele matvarer i kostholdet ditt. En god tommelfingerregel er å spise noe grønt til hvert måltid. Dette kan være utfordrende, men det er en enkel måte å gjøre en livsstilsendring.

Unngå å bruke salt på bordet. Natrium-rik mat oppmuntre høyt blodtrykk. Eliminere salt fra din matlaging. Les mat etiketter for å finne ut hvor mye natrium er i maten du kjøper. Det er en utrolig mengde natrium i de fleste bearbeidet mat. Velg de nedre natrium versjoner hvis de er tilgjengelige. Season din hjemmelaget mat med urter og krydder for like mye smak, uten natrium.

En koffein-Free Life

Å gi opp koffein kan være en utmattende prosess, spesielt hvis du har vært avhengige av å drikke kaffe eller koffeinholdige drikker i lang tid. Koffein er kjent for å øke blodtrykket, så velg koffeinfri stedet. Bytt til urtete som grønn te, og holde koffein på et minimum. Gitt tidspunkt, vil du være i stand til å sparke koffein vane og fortsatt fungere i løpet av dagen.

Gode ​​Foods

Noen spesifikke matvarer som kan senke blodtrykket er bananer, som er høy i kalium; selleri, en annen god mat for å senke blodtrykket; tofu, melon og linser. Selv sjokolade har helsemessige fordeler som kan redusere blodtrykket, men sørg for å feste med mørk sjokolade for det beste resultatet. Bare ikke spise for mye sjokolade!
Selleri i særdeleshet har vært brukt siden greske ganger som en bakrus kur og en blod tynnere. Det reduserer blodtrykket ved å slappe av muskelvev i blodårene, noe som forbedrer blodstrømmen.

Melon har et høyt kaliuminnhold, noe som gjør dem til en god kandidat for å senke blodtrykket.
I tillegg, poteter har helsefordeler som strekker seg til høyt blodtrykk. Deres juice har antibiotiske egenskaper, og bidrar til å redusere høyt blodtrykk.

Innlemming en endring i kosthold, mosjon, begrense alkohol og koffein, vil bidra til lavere blodtrykk hos de individer som er utsatt for høyt blodtrykk symptomer. Men før du tar fatt på en ny livsstilsendring program, bør du kontakte lege. Det kan fortsatt være nødvendig å ta blodtrykket medisiner som du innlemme noen hjemme rettsmidler i det daglige liv.