Digidexo.com

kosttilskudd for store pupper

Naturlig kosttilskudd for Joint Pain

Som en person blir eldre, vil hun til slutt begynne å oppleve en viss smerte involverer hennes leddene. Det kan være mild til alvorlig, men uansett intensitet, vil hun ønsker noen lettelse. Du trenger ikke nødvendigvis trenger resept for å finne denne lettelse; Det finnes en rekke produkter treffe hyller som kan bidra til. Selv om disse kosttilskudd kan være gunstig, er det også lurt å oppsøke lege før eventuell løpet av behandlingen. Du kan være på et medikament som kunne samhandle med en eller flere av kosttilskudd som kan bringe uønskede resultater.

Glucosamine sulfat

En av de mer vanlige og gunstige naturlige kosttilskudd for leddsmerter er et stoff som heter glukosamin sulfat. Glukosamin er en viktig komponent i glycoaminoglycans, en forbindelse som hjelper i å opprettholde den riktige grad av fuktighet i brusken i kroppen. Når brusken mister denne fuktighet, det er mulighet for felles tilintetgjørelse, samt en endring i strukturen av brusk, tape elastisitet og evne til å absorbere støt (i gåing, løping og andre aktiviteter). Hvis glukosamin er tatt som et supplement, kan det styrke brusk og bidra til å beholde sin naturlige væske.

Chondroitin Sulfate

En annen ganske vanlig og gunstig supplement for felles smerte er chondroitin sulfate. Ifølge Mayo Clinic, er dette stoff som vanligvis brukes i forbindelse med glukosamin. De to sammen har vært kjent for å redusere intensiteten av smerte som omfatter ledd, så vel som forhindre ytterligere svekkelse av denne samme vev. Det er ofte brukt som et supplement behandling for slitasjegikt fordi det kan redusere smerte felles med denne tilstanden, bedre mobilitet og redusere en betennelse en lidende kan ha.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en naturlig supplement som sies å bidra til å minske leddsmerter. Dette skyldes i stor grad det faktum at hyaluronsyre er en annen forbindelse som finnes naturlig i kroppen som i det vesentlige holder leddene (samt brusk) smøres. Når noen begynner å miste eller produsere mindre hyaluronsyre, leddene faktisk stivne. Dette gjør det vanskelig å komme seg rundt, og noen ganger smertefulle. Ved hjelp av en hyaluronsyre supplement kan endre dette, men studier er fortsatt svært begrenset på sin effekt.

S-adenosylmethionine

Et annet naturlig forekommende stoff i kroppen som er nå tilgjengelig som et supplement for felles smerte er s-adenosylmethionine, eller samme. Ifølge Mayo Clinic, er dette stoffet til å fungere som et smertestillende og betennelsesdempende, selv om det ville i hovedsak brukes til en person med slitasjegikt. Det hjelper også i å bygge og styrke leddene ved å forbedre mengden av kollagen i brusk.

Vitamin D

Det antas enn vitamin D kan også hjelpe i kampen mot leddsmerter når det tas som et daglig tilskudd. Selv ikke en faktisk smertestillende, har det vist noen fordel i lessening (eller stopper) forringelse av brusk i leddene. Når denne forverringen skjer, vil det uunngåelig føre til smerte. Ved å stoppe denne forringelse, vil intensiteten av smerten ikke øke, og kan også opphøre. Vitamin D alene er ikke anbefalt å behandle leddsmerter og bør brukes i forbindelse med andre behandlinger.

Kosttilskudd for å hjelpe med energi

Kosttilskudd for å hjelpe med energi


Supermarked hyller foret med vitaminer, nedkjølt bokser i neonfarger, selv bensinstasjonen tellere med pille-pakker skryte et energikick. Når kampene trøtthet som ikke ønsker supplerende hjelp? Mens helsepersonell først tout regelmessig søvn, et balansert kosthold, stress reduksjon og trening, noen kosttilskudd hjelpe med energi. Diskuter kosttilskudd med en lege eller farmasøyt først som de kan ha negativ samhandle med medisiner eller eksisterende helsemessige forhold. Også, hvis utmatting blir kronisk, bør en lege teste for eventuell sykdom.

Koenzym Q10

Dette enzymet og antioksidant som finnes i hver eneste celle i kroppen er nøkkelen i energiproduksjon. Disse enzymnivåene reduseres med alderen, så det er en av de mest populære kosttilskudd for energi; folk også ta det for immunitet.
Foreslått daglig dose: 30 til 50 mg
Hensyn: Du må ta det i flere uker for å oppleve effektivitet.

Magnesium

Oral magnesium har redusert tretthet hos personer med lavt magnesium nivå. Den mektige mineral er behov for mer enn 300 biokjemiske reaksjoner for hjerte og nerve funksjon, energimetabolisme og proteinsyntese.
Foreslått daglig dose: 300 til 400 mg
Betraktninger: Personer med hjerte-eller nyresykdom bør ikke ta dette supplement. Tar for mye kan føre til diaré.

Iron

Dette mineralet fører oksygen i hele kroppen. Personer som lider av jernmangel klager over følelse kald, trøtt og kan være blek. Et supplement kan forbedre arbeidsytelse, minne og årvåkenhet.
Foreslåtte daglig dose: Menn og kvinner eldre enn 50 bør ta 8 mg om dagen, mens kvinner 19-50 bør få 18 mg daglig.
Hensyn: For mye jern kan akselerere helseproblemer. Det er best for en lege å ta blodprøver før du tar en jern supplement.

Eleuthero

Også kjent som sibirsk ginseng, har denne planten vært brukt i kinesisk medisin for å forbedre mental aktivitet og fysisk utholdenhet under stress.
Foreslått daglig dose: Opp til 3 g, tatt seks til åtte uker med en-til to-ukers pause i mellom.

Hensyn: Personer med ukontrollert høyt blodtrykk bør ikke ta Eleuthero som det kan øke blodtrykket eller hjertefrekvensen.

Ginseng

En av de mest kjente energitilskudd for å redusere stress, styrke immunforsvaret, bedre hukommelse og energi, er ginseng en adaptogen, eller en klasse av naturlige stoffer med evne til å gjenopprette kroppens likevekt.
Foreslått daglig dose: Mellom 100-700 mg, tatt i delt doser to ganger om dagen.
Betraktninger: Ikke ta ginseng om natten som det kan forstyrre søvnen. For å få full effekt, sitt beste for å ta dette i flere uker.

Kanel

Dette krydderet kan bidra til å opprettholde blodsukkernivået, noe som kan opprettholde energinivået.
Foreslått daglig dose: To 500 mg kanel kapsler tatt midt på dagen for å hindre at ettermiddagen lavkonjunktur.
Betraktninger: kanel i store mengder kan forårsake munnsår.

Vitamin kosttilskudd for Avslapping

Vitamin kosttilskudd for Avslapping


Å få den daglige anbefalte mengden av vitaminer og mineraler kan bidra til å opprettholde vår energi og omvendt gjøre oss i stand til å slappe av. De ulike vitaminer fungerer på ulike måter på våre forbrenningen og hormonnivåer. Noen av vitaminer bevise mer viktig i vårt ønske om å leve et avslappet liv.
Før du starter noen vitamin supplement program, ta kontakt med en medisinsk faglig.

En multivitamin / mineraltilskudd

En multivitamin / mineraltilskudd er fornuftig uansett søken etter bedre helse. Men når det gjelder å skape mer avslapping, har minst én studie vist en nedgang i angst og økning i en følelse av velvære for deltakerne som tok en multivitamin-og mineraltilskudd. I en 2000 dobbeltblind studie sitert i "Psykofarmakologi," deltakere i en fire-ukers studie som tok en multivitamin viste mindre stress og angst i forhold til deltakere som tok placebo.

Vitamin B Complex

B-vitaminer er anbefalt å fremme psykisk harmoni. Et av B-vitaminer, niacin, bidrar til å opprettholde forbrenningen, som er nødvendig for å skape serotonin. Serotonin er et signalstoff som fremmer en stabil og avslappet sinnstilstand. En annen av B-kompleks vitaminer, kalt pantotensyre, er ansvarlig for å holde binyrene, som skaper og balansere stresshormoner. Mangler i B-vitaminer har blitt assosiert med irritabilitet, angst og depresjon.

Vitamin C

Vi har hørt om vitamin C eiendommer for å opprettholde vår fysiske helse, men dette vitamin spiller også en rolle i vår emosjonelle fitness. Vitamin C er ansvarlig for etableringen av kortisol, som har en viktig rolle i stressnivå. I store doser vitamin C også har vært show å ha en beroligende effekt og kan redusere angst. (Sjekk med en lege før du starter noen vitamin mega-doser.)

Vitamin E

Vitamin E er ikke regnet som en av de mer essensielle vitaminer for å fremme avslapning, men det spiller en rolle. Det hjelper folk søvn. Den støtter et sunt immunsystem, som kan hindre toppene i stressnivå. Forskere undersøker også koblinger mellom mangler i vitamin E og depresjon.

Kalsium og magnesium

Selv om kalsium og magnesium er mineraler, begge er viktige kosttilskudd for avslapning. Medisinsk fagpersonell har spioneringen deres evne til å roe et overspent nervesystemet når de tas sammen. Magnesium bidrar til å lindre muskelkramper, nervøsitet, angst og spenning. Kalsium er ansett som en naturlig beroligende. Ta før sengetid.

Hvordan velge kosttilskudd for diabetes

Hvordan velge kosttilskudd for diabetes


Mens det gjør fortsatt en stor debatt kretser rundt effektiviteten av kosttilskudd i behandling av diabetes, mange medisinske fagfolk er så sikre på effekten av kosttilskudd som de regelmessig anbefaler sine pasienter å konsumere dem. Det er så mange kosttilskudd som hevder å ha en positiv effekt på diabetes imidlertid at det kan ofte være vanskelig å velge kosttilskudd for å ta for det. Enkelte kosttilskudd er definitivt bedre enn andre.

Hvordan velge kosttilskudd for diabetes

•  Ta en multivitamin. Enten du har diabetes eller ikke, er det en god idé å ta en daglig multivitamin. For de som er diabetiker, er det en god idé. For å få full nytte, sørg for at din multivitamin gir deg massevis av B-vitaminer, vitamin E og C, biotin, krom, magnesium og sink. Alle disse næringsstoffer har vist seg å ha en spesielt fordelaktig virkning på diabetikere.

Ta kanel hvis blodsukkeret er fortsatt høy til tross for alt annet du gjør for å regulere det. Kanel kosttilskudd, når det tas som anbefalt, kan ha en alvorlig innvirkning på å senke blodsukkernivået. Det er heller ikke en dårlig idé å lage kanel en del av ditt daglige kosthold for å få en ekstra hjelp med diabetes.

Ta L-karnitin hvis din diabetes er vekt relatert. L-carnitin er funnet i våre dietter når vi spise kjøtt og brukes, i kroppen, for å bidra til å bryte ned fett til energi. Dette er et flott supplement for de med type-2 diabetes som trenger å gå ned i vekt for å få blodsukkeret ned og for å få deres blod triglyserider under kontroll.

Ta omega-3. Uansett hva, hvis du har diabetes så kan du dra nytte av effekten av å konsumere omega-3 fettsyrer. Den beste supplerende kilde til omega-3 fettsyrer for diabetiker kan finnes i fiskeolje kosttilskudd.

Ta daglig lavdose acetylsalisylsyre. De med diabetes blir satt på et mye høyere risiko for hjertesykdom og andre kardiovaskulære problemer. For å bekjempe dette, begynner en lav dose aspirin diett. Spør legen din om dette er riktig for deg og hvilken dose du bør ta.

Ta slow-release niacin hvis kolesterol er forhøyet. Mange mennesker som lider av diabetes har også problemer med sitt kolesterol og det er en god del bevis som tyder på de to forholdene kan knyttes. Slow-release niacin kosttilskudd vil bidra til å senke kolesterolnivået.

Hint

  • Alle dosering og interaksjons spørsmål skal rettes til legen din. De er de eneste virkelig pålitelig kilde til slik informasjon.
  • Kosttilskudd kan ha alvorlige medisinske effekter på deg, inkludert samspill med eventuelle medisiner du tar for diabetes. Snakk med legen din før du begynner på diett av kosttilskudd og alltid være sikker på å måle blodsukkeret ofte.
  • Høye doser av niacin kan ha bivirkninger på mennesker med lys hud. De fleste er midlertidige, men noen kan ha varige virkninger. Være forsiktige.

Pre-Workout energi kosttilskudd for kvinner

Pre-Workout energi kosttilskudd for kvinner


Mange mennesker liker å ta tilskudd av energi før de gjør treningsøktene for å gi sine muskler riktig drivstoff for å bruke mens de er aktive. Disse kosttilskudd varierer fra person til person basert på deres alder, kjønn og hvilke typer økter de gjør. Kvinner kan ta en rekke ulike energitilskudd før du trener.

Whey Protein Powder

Whey protein pulver brukes av menn før de arbeider ut, men er også en næringsrik energi supplement for kvinner å ta i morgen før de trener eller bare blir aktive i løpet av dagen. Dette protein pulver hjelper bekjempe suget etter usunn mat før trening og deretter gir energi også treningsøktene, noe som gir ekstra mengder energi til en kvinnes kropp og muskler, slik at hun skal svømme, løpe eller sykle lengre og vanskeligere da hun ville være i stand til noe annet. Disse protein pulver kan gjøres om til næringsrik vibrering som folk bør drikke ca 30 minutter før de arbeider ut. Det er laktose gratis versjoner av disse whey protein shakes i tillegg, som kan hjelpe folk trimme magefett.

Kreatin

Kreatin gir ekstra energi til musklene slik at menn og kvinner kan løfte mer vekt og gjøre mer anstrengende aktivitet for lengre perioder av gangen. Dette tillegget finnes i kjøtt, så dette er en god måte å få denne type energi inn i kroppen din uten å måtte spise en stor mengde fettstoffer proteiner. Kreatintilskudd kan tas av skje i shakes eller kan tas i gelcap pilleform. En ting å merke seg er at kreatin medfører litt vannretensjon som kan gjøre noen kvinner ser litt oppblåst eller få litt vekt hvis de ikke holde seg til sitt arbeid ut planen.

Energy Drink

Det er også energidrikker som er akseptable kosttilskudd for en treningsøkt, som det bare gir kortvarig energi for en kvinne å trene litt hardere. Disse drikker varierer fra smoothies, med en rekke av næringsstoffer, for å gi små økninger av energi. Mange av disse drikkene har ingredienser som ginseng og grønn te, som gir koffein mengder energi til en kvinnes kropp uten harde krasj i energi. Disse supplement drikke kan inntas før en treningsøkt eller i løpet av en treningsøkt sammen med vann, som gir energi og erstatte elektrolytter tapt gjennom svette.

Kosttilskudd for å senke blodsukkeret

Personer med diabetes eller andre blodsukkerproblemer kan ha en alternativ måte å stabilisere og enda lavere blodsukker ved å bruke kosttilskudd tilgjengelig på ay stoffet butikken. Selv om disse produktene dessverre ikke kurere sykdommen, kan de hjelpe med de komplikasjoner som ofte oppstår. Husk at noen av disse kosttilskudd kan fungere godt for deg og ikke så godt for andre, så folk har en tendens til å reagere forskjellig på ulike kosttilskudd. Imidlertid har disse tre kosttilskudd vist lovende resultater.

Krom

Diabetikere reagerer forskjellig på insulin på cellenivå, og å supplere kroppen med en mineraltilskudd som krompikolinat vil hjelpe cellene i kroppen reagerer på riktig måte. Ifølge informasjon nettsted Battlediabetes.com studier har funnet at personer med diabetes har en tendens til å ha lave krom nivåer i forhold til de uten sykdommen. Dette funnet førte til slutt til den konklusjon at denne økningen i insulinfølsomhet hos diabetikere som tar en krom supplement ville føre til deres evne til å stabilisere blodsukkeret lettere, ifølge Naturalnews.com. Krom ser ut til å ikke bare lavere høyt blodsukker, men også gjør det mye vanskeligere for nivåer for å svinge.

Salacia oblonga

En studie ved Ohio State University antyder at en urt som finnes primært i India og Sri Lanka er kjent som salacia oblonga er like effektiv i å senke blodsukkeret som reseptbelagte medisiner er. Studien hevdet at 1000 milligram doser av ekstrakt fra urten kombinert med en væske supplement som inneholder polysakkarid maltodextin senket blodsukkeret med opptil 29 prosent. Forskere mente også at urte supplement kunne stoppe utviklingen av nedsatt glukosetoleranse til diabetes, derfor hindre sykdommen i mange mennesker.

De som tar salacia oblonga rapportert hyppig gass som en bivirkning, og noen rapporterte mild gastrointestinal ubehag, men ingen store bivirkninger ble sett i studien.

Sink

En relativt ny oppdagelse finner at diabetikere har en sinkmangel. Studier på om sink tilskudd er faktisk gunstig for diabetikere motsi hverandre og flere studier er nødvendig for å fastslå alle fakta, ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University.

Hva studier har vist at type I (insulinavhengig) diabetikere bør ikke ta et supplement sink, fordi det faktisk har en ugunstig virkning på blodglukosekontroll. Men i Type II diabetikere, synes sink å være gunstig på noen måter. Den anbefalte dosering er ikke mer enn 30 milligram per dag. Tilhengerne av sink kosttilskudd for diabetes si at fordelene kan oppnås ved å ta et supplement eller spise sinkrike matvarer som østers, sardiner, lam, pekannøtter og mandler.

Kosttilskudd for Nervesmerte

Nerve smerte kan stamme fra en rekke nevrologiske tilstander samt fra nerveskader og nerveskader. Det finnes dusinvis av reseptbelagte medisiner som kan bidra til å lindre nerve smerte, men disse medikamentene kan også forårsake en rekke bivirkninger. Bruk av kosttilskudd for nerve smerte kan være et alternativ til medisiner. Flere kosttilskudd har vist seg å være effektive i å lindre nerve smerte.

Vitamin B-12

Pasienter som har lave nivåer av vitamin B-12 i kroppen kan oppleve nerve smerter i føtter og hender og noen ganger smertene vil påvirke ansiktet. Noen pasienter vil ikke være i stand til å få nok vitamin B-12 fra maten de spiser så et vitamin B-12 supplement for nerve smerte kan ofte være fordelaktig. Pasienter med alvorlig vitamin B-12 mangel, også referert til som pernisiøs anemi, kan trenge en serie av vitamin B-12 injeksjoner før du tar et supplement. Ifølge Diabetes Library Organization, vitamin B-12 bidrar til å hindre nerveskader og bidrar til å fremme sunn nerve funksjon.

Gamma-linolenic acid

Gamma-linolensyre er en del av omega-6-familien og blir kategorisert som en essensiell fettsyre. Ifølge University of Maryland Medical Center, denne type supplement, da i form av nattlysolje, kan bidra til å fremme sunn nerve funksjon og bistand i å forebygge nervesykdommer. Dette tillegget for nerve smerte er mest gunstig i lindre diabetes-relatert nerve smerte.

Jamaica Dogwood

Ifølge University of Maryland Medical Center, er mest gunstig i lindrende knivstikking og alvorlig nervesmerter dette tillegget for nerve smerter, også referert til som nervesmerter. Selv om Jamaica Dogwood sies å være effektive i å lindre nerve smerte, kan det være svært giftig når konsumert i store mengder. The University of Maryland Medical Center foreslår at alle pasienter som bruker dette tillegget gjør det under tilsyn av lege. Pasienter som har konsumert en giftig mengde kan oppleve nummenhet, spytt og svette.

Magnesium

Magnesium kan være et gunstig supplement for nervesmerter. Ifølge Dr. Richard N. Podell, som praktiserer holistisk medisin i New Jersey, kan magnesium bidra til å lindre nerve smerte ved å blokkere smerte reseptor som kalles NMDA-reseptoren. Det kan også være gunstig i å lindre nerve smerte fordi det hjelpemidler flere av de biokjemiske stoffskifte.

Omega 3 Fatty Acid

Omega 3 fettsyrer kan ofte bli funnet i maten vi spiser som alger, fiskeoljer og linfrø oljer. Men mange mennesker ikke spiser nok av disse matvarene for å få det kroppen trenger. Ifølge Dr. Podell, er dette supplement for nervesmerter avgjørende i ferd med å reparere og å lage nerveceller i ryggmargen, hjerne og perifere nerver.

Hvordan bruke kosttilskudd for å forebygge periodontal sykdom

Hvordan bruke kosttilskudd for å forebygge periodontal sykdom


Nesten 75 prosent av alle voksne, førti år og eldre, viser noen tegn på tannkjøttsykdom. Odontologisk forskning attributter det store antallet pasienter med periodontal sykdom til den typiske amerikanske dietten som har myk mat og mangel på næringsstoffer. Kosttilskudd kan bistå i å forebygge eller redusere skader forårsaket av tannkjøttsykdom ved å korrigere en vitamin mangel i kroppen. Men ved å bruke kosttilskudd for å forebygge periodontal sykdom er bare en del av en god dental rutine.

Bruksanvisning

•  Ta tilskudd av vitamin C på en daglig basis. Kanskje den viktigste antioksidant supplement for forebygging av tannkjøttsykdom, vitamin C, øker frekvensen av vev gjenfødelse. Dette reduserer effekten av plakk på tannkjøttet. Siden vitamin C ikke er lagret i kroppen, indikerer forskning kan det være mer effektivt å ta mindre doser. Ca 500 mg. tre ganger hver dag er anbefalt i motsetning til en stor dose av 1500 mg.

Ta med vitamin D i ditt daglige supplement teller. Vitamin D kan redusere tannkjøttbetennelse og styrke din motstand mot å utvikle periodontal sykdom. Hvis du får mindre enn femten minutter av direkte eksponering for sol per dag, vurdere å legge 200 IE vitamin D i kostholdet ditt.

Boost antioksidant nivået i kroppen din med en Koenzym Q10 supplement. En japansk studie, utført ved universitetet i Osaka, bestemt at supplere den daglige kosten med 600mg av Co-Q10 redusert betennelse og infeksjon i noen periodontal pasienter. I tillegg ser for inkludering av Co-Q10 i tannkrem.

supplere din diett med tranebær ekstrakt kapsler eller drikke tranebærjuice. Kjent for sin naturlige anti-bakterielle egenskaper, kan tranebær i kapsel eller juice form redusere nivået av skadelige bakterier i munnen og redusere risikoen for å utvikle periodontal sykdom.

Legg til et folsyre supplement for å øke immunforsvaret og hjelpe i kampen munnen infeksjoner.

Øk det daglige kalsiuminntaket med en lett-å-absorbere kalsium supplement, i form av kalsium citrate. Godt kjent for sine bein-styrke egenskaper, reduserer kalsium risikoen for kjevebenet tap, og som sådan, bidrar til å beskytte integriteten til røttene av tennene på sine brikker. Ta kalsiumtilskudd før du går til sengs for å øke de gunstige effektene.

Vurdere å legge kosttilskudd som øker kroppens evne til å vedlikeholde og reparere hud og vev. Vitamin A og vitamin E fremme utviklingen av friskt vev og bekjempe betennelser.

Hint

  • Gå til tannlegen for en første vurdering av risikoen for å utvikle periodontal sykdom. For å øke suksessraten med kosttilskudd, må tannlegen først fjerne den eksisterende plakk og tannsten under tannkjøttet.
  • Ikke ta mer at USA anbefalte daglige rasjon for kosttilskudd uten din tannlege godkjenning.

Kosttilskudd for Nyre Helse

Kosttilskudd for Nyre Helse


Forhold som nyresykdom, bakteriell infeksjon, lupus og nyrestein kan svekke funksjonen av nyrene. Urte og kosttilskudd kan være nyttig i å fremme nyre helse når det tas som en del av en sunn livsstil.

Typer

Kosttilskudd med positiv effekt på nyrefunksjonen inkluderer druekjerneolje, EPA (eikosapentaensyre) og sink. Ifølge umm.edu, har den urt kjerringrokk diuretiske egenskaper som gjør det nyttig for behandling av nyresten, mens aminosyren L-carnitin kan være mangelfull i pasienter med nyresykdom.

Effektivitet

Faktorer som påvirker effektiviteten av nyre kosttilskudd inneholder pre-eksisterende forhold, supplement kvalitet og livsstilsfaktorer som kosthold og mosjon.

Side Effects

Urte og kosttilskudd kan føre til uønskede bivirkninger. Vanlige bivirkninger av kosttilskudd er utslett, kvalme, tretthet og hodepine. Ifølge nih.gov, kan urten kjerringrokk føre kalium tap som kan være farlig for hjertet.

Betraktninger

Noen kosttilskudd kan være skadelig når det tas av personer med visse helsemessige forhold. Både sikkerhet og effektivitet i stor grad avhenge av tilstanden som behandles.

Advarsel

Kosttilskudd kan føre til farlige interaksjoner med visse medisiner. For å redusere risikoen for uønskede hendelser, snakk med legen din før du tar en urte eller kosttilskudd for nyre helse, spesielt hvis du lider av en kronisk sykdom som nyresykdom.

Sunne kosttilskudd for alvorlig depresjon uten rusmidler

Depresjon er en av de vanligste psykiske lidelser. Folk som lider av depresjon ofte forsømmer sitt kosthold, og ikke ta hensyn til tegn på dårlig ernæring. Nutrition spiller en ekstremt viktig rolle i reguleringen av våre stemninger. Hvis enkeltpersoner ønsker å unngå medisiner, sunne kosttilskudd er tilgjengelig for å hjelpe med alvorlig depresjon.

Ernæring og kosttilskudd

Mennesker som lever med alvorlig depresjon og velger ut når det kommer til tradisjonell medisinering er mer utsatt for vitaminmangel. De trenger å bli mer bevisst på næringsinntak og legge kosttilskudd for å øke god ernæring. De tilgjengelige kosttilskudd er variert, og en individuell bør velge kosttilskudd som bidrar til å øke signalstoffer i hjernen.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer bidra til å øke nivåene av serotonin og dopamin, nevrotransmittere som spiller en viktig rolle i å regulere en persons humør. En god Omega-3 produktet inneholder både dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA), som bidrar til å gi maksimal effekt for humøret regulering. En vanlig dose av omega-3 er 1200 mg daglig, best tatt i kapselform. Omega-3 spiller en stor rolle i å balansere kolesterolnivået også.

Johannesurt

En av de mer populære og kjente av kosttilskudd for depresjon er johannesurt. Denne urte supplement bidrar til å løfte en persons humør. Den kommer i ekstrakt, olje, kapsler og tabletter. Kapsler og tabletter er de vanligste formene. Den normale dosen for johannesurt er 600-900 mg daglig og, dersom det anses nødvendig, kan dosen økes til 900-1800 mg daglig. Johannesurt har svært få bivirkninger, for eksempel magesyke. Tillegget tar omtrent to uker å tre i kraft, og gi lindring fra depresjon symptomer.

Ved å søke profesjonell hjelp

Selv om kosttilskudd er en utmerket naturlig måte å øke nivåene av nevrotransmittere, kan de ikke ta vare på den underliggende årsaken til depresjon. Hvis humøret ditt skal bli verre, eller du begynner å føle deg håpløs og mangler ønske om å fullføre daglige oppgaver, så kan det være på tide å konsultere legen din. Hvis tanker om å skade deg selv eller andre oppstår, ringe 911 umiddelbart.

Kosttilskudd for leddgikt

Leddgikt er smertene som følger av leddbetennelse og ødeleggelse. Artrose og revmatoid artritt (RA) er de vanligste typene, som påvirker noen 46 millioner amerikanske voksne. Urte og kosttilskudd kan hjelpe behandle symptomene på leddgikt, og i noen tilfeller kan bidra til å bremse utviklingen av sykdommen selv.

Urte kosttilskudd

Ta et supplement muntlig er den mest direkte måte å skaffe sin helsemessige fordeler. Cherry kosttilskudd er populære blant artrose lider. Ifølge HealthCentral.com, kirsebær inneholder quercetin --- en potent antioksidant med smertestillende egenskaper --- og kan være like effektivt som aspirin for å redusere smerter og betennelser uten uønskede bivirkninger.

Cayenne og willow bark er stor for smerten ved revmatoid artritt. Willow bark inneholder salicylin, anti-inflammatorisk ingrediens i aspirin, og er mer skånsomt mot magen enn syntetisk fetter. Andre populære anti-inflammatoriske urter omfatter kattens klo, gurkemeie og ingefær.

Nutritional Supplements

Blant de mest effektive kosttilskudd for leddgikt er de essensielle fettsyrer, eller EFAs. EFA har naturlige anti-inflammatoriske egenskaper og er avgjørende for riktig immunforsvar. Evening primrose, linfrø, hempseed og borage oljer er noen av de mest populære EFA kosttilskudd.

Glucosamine and chondroitin formler er blant de mest brukte kosttilskudd for slitasjegikt. De er sagt å hjelpe anspore regenerering av brusk i skadede ledd, og dermed reversere noen aspekter av leddgikt. Kalsium og vitamin D bør tas sammen for beinstyrke, mens magnesium som er nødvendig for å balansere kalsium. Begge mineraler har muskel-avslappende og nerve-beroligende egenskaper og er viktig for bein og felles helse.

Eteriske oljer

Urter kan også inhaleres eller påføres lokalt for å oppnå sine helbredende effekter. Urte komprimerer, hjemmelagde salver, damp puste behandlinger og bad som inneholder eteriske oljer kan brukes i forbindelse med oral tilskudd for å oppnå en høyere grad av lettelse.

Eteriske oljer med anti-inflammatorisk og immunregulerende egenskaper - som for eksempel fennikel, lavendel og rosmarin oljer - woek vel i omslag og komprimerer som kan brukes direkte til felles for rask lindring. Cayenne inneholder capsaicin, et sammensatt med smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaper. For å gjøre en aktuell krem ​​fra cayenne, bare strø den inn i en transportør som shea smør, bland og søke direkte til smertefulle ledd etter behov.

Ytterligere anbefalinger

Leddgikt kosttilskudd er mest effektive når det tas som en del av en sunn livsstil som inkluderer en ernæringsmessig lyd kosthold, daglig mosjon og rikelig med søvnkvalitet. Unngå mat som du er sensitiv eller allergisk, da disse kan forverre betennelser og smerte. Foods i søtvier familien, inkludert tomater, paprika, poteter og tobakk, kan forverre symptomene på leddgikt for noen. Kle deg varmt å hindre smerter forårsaket av kulde, og gjøre noen form for lav-effekt trening som yoga eller svømming i 30 minutter hver dag.

Advarsel

Urter kan endre hvordan enkelte medisiner påvirker kroppen. Konsultere en medisinsk faglig før du starter en leddgikt supplement diett, spesielt hvis du lider av en alvorlig tilstand eller ta medisiner regelmessig.

Kosttilskudd for å øke bryststørrelse Fast

Kosttilskudd for å øke bryststørrelse Fast


Skriv "bryst ekstrautstyr piller" i en søkemotor og bokstavelig talt hundrevis av tusenvis av resultatene vises. Google, for eksempel, ga 629 000 resultater. Med så mange nettsteder som tilbyr råd, Hawking produkter og diskutere potensielle brystkjerteltumorer-påvirker egenskapene til ulike urter, mat ekstrakter, oljer og kremer, kan det være skremmende å sile gjennom all denne informasjonen. Husk advarselen, "kjøper pass", og se etter vitenskapelige referanser som er inkludert for å underbygge medisinske påstander.

Historie

Fra noen av de tidligste bilder av kvinner, slik som Venus fra Willendorf, skåret omtrent 25.000 år siden, har kvinners bryster helt klart vært gjenstand for stor interesse i menneskets historie. Ifølge Breast-Plastic-Surgery.org, kinesiske herbalists tusenvis av år siden begynte å utvikle tilpasset blandet urte kosttilskudd for kvinner å forbedre sin bryststørrelse. Herbalists fortsatte å bygge videre på disse gamle tradisjoner, som omfatter nye urte tradisjoner fra India til Nord-Amerika, som fører til blandinger av ingredienser fra kinesiske urter til meksikanske yams. Som dagens samfunn fortsetter å være bekymret bryststørrelse, har fornyet interesse i bryst utvidelse kosttilskudd skapt en eksplosjon av nye farmakologiske kosttilskudd.

Vanlige ingredienser

Populære ingredienser i bryst-ekstrautstyr kosttilskudd inneholder fytoøstrogener, som selskaper markedsføring av kosttilskudd hevder kjemisk stimulerer østrogenreseptorer og resultere i større bryster. Ingrediens etiketter vil ofte liste ett eller flere av følgende urter og ekstrakter: humle, sesamolje, bukkehornkløver ekstrakt, så Palmetto, wild yam ekstrakt, sibirsk ginseng rot, fennikel frø, Pueraria Mirifica, Avenal satliva, kinesisk rød ginseng rot, Astragalus rot , cayenne frukt, solhatt, fo ti rot, golden segl rot, guarana frø og Panax ginseng rot og ekstrakt. Ingredienser som fennikel frø, sesamolje, ginseng, cayenne og yams er felles for matlaging, er vanlig i andre homeopatiske behandlinger og er også ofte funnet i te. Guarana er en ingrediens som ofte finnes i diettprodukter på grunn av sin høye koffeininnhold.

Fordeler

Muligheten for en urte supplement til "øke bryststørrelse fort" er en sak for seriøs debatt. Nettsteder som Top Ten Herbal tilbudet produktomtaler og listen deres plukker for de beste 25 urte bryst ekstrautstyr kosttilskudd, som tilbyr "upartiske vurderinger," sier de presenterer "en ærlig vurdering av hva som naturlig bryst ekstrautstyr piller kan gjøre for deg." Det finnes ingen vitenskapelige studier, medisinske fagfolk eller ernæring konsulenter sitert for å underbygge påstander om produktene som presenteres på nettstedet sitt, men. Uten vitenskapelig bevis for fordeler, nettsteder generelt stole på anekdotiske bevis i form av attester, for eksempel innsamling av ros på Naturlig bryst Guide attester side produkt: http://www.natural-breast-guide.com/testimonials.html .

Helse advarsler

Cathy Wong, ND, CNS, lisensiert naturopathic lege og en American College of Nutrition-sertifisert ernæring spesialist, advarer forbrukere som ingredienser i disse kosttilskudd kan ha skadelige bivirkninger. For eksempel "humle kan påvirke metabolismen av reseptbelagte legemidler i leveren" og "i en studie undersøke Pueraria Mirifica i perimenopausal kvinner, bivirkninger inkluderte anemi." For flere eksempler på alvorlige bivirkninger som finnes i bryst ekstrautstyr kosttilskudd, se henne stykke på http://altmedicine.about.com/cs/3/a/Herbal_Breast_2.htm . Bivirkninger fra guarana kan variere fra mild halsbrann til alvorlige allergiske reaksjoner forårsaker pustevansker, ifølge Drugs.com. Forbrukerne bør alltid konsultere lege før du tar noen supplement.

Expert Insight

Food & Drug Administration og Council of Better Business byråer rapport, "I flere tiår har millioner av dollar blitt brukt på enheter, kremer og lotions annonsert som bryst utviklere. Alle bortkastet. Det er ingen enhet eller et system for trening som vil øke størrelsen av brystene. " Forbrukerne er advart, "Vær på vakt hvis umiddelbare, uanstrengt eller garantert resultater er lovet Hvis det høres for godt til å være sant -.. Det sannsynligvis er" Cancer Research UK advarer at mens noen studier er i ferd med å skje i Storbritannia og her i USA, mulige effekter av urte bryst ekstrautstyr produkter, inkludert mulige koblinger til brystkreft, rett og slett er fortsatt et mysterium, og forbrukere bør nærme alle produkter med forsiktighet og snakke med en lege.

Bottom Line

FDA tilbakeviser effekten av disse produktene og det vitenskapelige samfunnet har ennå ikke bestemt risikoen for alle de ingrediensene som er felles for disse produktene. Før de vurderer eventuelle forbedringsplan, kvinners helse advokater oppfordrer kvinner til å snakke med en lege og vurdere motivasjonene bak et slikt kjøp. Mens en kvinnes miljø, om bildene i populærkulturen eller idealer blant hennes jevnaldrende, kan påvirke hennes ønske om å oppnå større bryster, råder Mayo Clinic kvinner til å vurdere de mange forhold rundt en kvinnes bilde av seg selv, inkludert alvorlige problemer som Dysmorfofobi. Hvis en kvinne mistenker at hun kan ha BDD, bør hun oppsøke en kvinners helse profesjonell.

Kosttilskudd for muskelvekst

Kosttilskudd for muskelvekst


Mange mennesker regelmessig gjør styrke-motstand trening som en vektløfting eller en hjemme-gym maskin program, eller enkle push-ups og pull-ups. Dersom resultatene av disse treningsøktene er utilfredsstillende, snur oppmerksomhet til kosttilskudd for muskelvekst. Det er et stort utvalg av muskel-supplement produkter som brukes til å fremme muskelvekst på markedet; de er solgt i butikker og noen ganger på det svarte markedet. Her vil vi undersøke flere av de mest populære av disse og utforske hvordan de fungerer, hva du kan forvente og potensielle bekymringer når du bruker hver.

Protein Supplements

Proteiner er byggesteinene i musklene, og det er ingen overraskelse at selv store kjedebutikker er nå bærer ulike former for protein tilskudd. Ifølge en vitenskapelig studie i Sports Medicine, er protein svært gunstig for muskelvekst, men timingen er en viktig faktor som påvirker protein effektivitet.

Ifølge Sports Medicine studieresultater, inges protein - som regel i form av en shake eller drikke - bør gjøres både før og etter trening for maksimal muskelvekst. Karbohydrater bør inkluderes i tillegg, slik at kroppen har noe å brenne mens du bruker protein for å forbedre muskel gevinster.

Kreatin

Kreatin monohydrat (vanligvis referert til som kreatin) er den mest populære supplement brukes for muskelvekst blant idrettsutøvere, sier Mayo Clinic. Dette tillegget er også allment tilgjengelig, selv om litt på den dyre siden.

Kreatin virker ved å øke utgivelsen av et sammensatt i kroppen som kalles adenosin trifosfat (ATP). Denne kjemiske lagrer og transporterer energi til musklene, og er i hovedsak nyttige for motstands styrketrening eksempel vektløfting hvor raske støt av aktivitet er nødvendig, noe som hjelper til å maksimere trenings muskel gevinster, mens på samme tid å forsinke muskeltretthet.

Sentralstimulerende

Vanligvis brukes til å øke utholdenhet og energi for muskel gevinster, sentralstimulerende midler er allment tilgjengelig over-the-counter. Nesten hver supplement blanding tilgjengelig uten resept som hevder å brenne fett og fremme muskelvekst på en pille inneholder en svært vanlig stimulerende på ingredienslisten - koffein - og som regel i store mengder.

Mens koffein, som en stimulerende, kan bidra til økt mental årvåkenhet og dermed fremme fysisk aktivitet fører til muskelvekst, er det også en vanndrivende. Diuretika er stoffer som tapper kroppen for vann, og ved hjelp av en for muskelvekst utgjør risiko som tretthet og dehydrering.

Hormontilskudd

Hormon kosttilskudd øke testosteronnivåer for å bedre proteinsyntese - evne til muskler til å bruke protein til å vokse. To av disse kosttilskudd har fått betydelig oppmerksomhet i media.

Androstenedion, eller "andro," er en av disse. Det er et hormon som produseres naturlig fra binyrene, og ofte brukt som et supplement for å fremme muskelvekst. Menneskelig veksthormon eller HGH, er en annen type hormon supplement, oppført av Mayo Clinic som å ha muligheten til å fremme muskelvekst, samt inneha potensielle antiaging evner.

Disse kosttilskudd er utestengt for bruk i profesjonell idrett i USA - spesielt i baseball, hvor bruken har vært tungt rapportert på. Selv om de gjør jobben, hormon kosttilskudd er ulovlig å besitte i USA uten resept, og kan ha farlige bivirkninger.

Betraktninger

De fire typer kosttilskudd for muskelvekst diskutert her er bare et utvalg av hva som er tilgjengelig. Noen har vist seg å være sunn og effektiv i økende muskel, andre risikable og potensielt skadelig for helsen.

Hvis du er ute etter å finne den rette supplement for muskel gevinst, er det beste alternativet for å diskutere saken med legen din. Legen din vil vite din medisinske historie, hva medisiner du nå tar (hvis noen), og kan gjøre en kvalifisert beslutning om hva den beste supplement i form av muskelvekst er for deg.

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå


Det kan være en rekke grunner til at menn opplever lavt testosteronnivå. For mange er tanken på ekstra medisiner for å øke testosteronnivå ikke en velkommen eller trøstende alternativ. I dag er mange menn velger å først prøve og heve deres testosteronnivå på egen hånd på en naturlig måte først.

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå

Når menn opplever testosteronmangel, vil mange velge en naturlig og urtemedisin for å heve sin testosteron. Mange menn velger å gjøre noen endringer i kostholdet før du velger den tradisjonelle behandlingstilnærming for dette problemet.

Hvilke urte kosttilskudd for å bruke

Ginseng og Johannesurt bør definitivt være med i kryssild av urte kosttilskudd. Disse to urte kosttilskudd vil gi deg mye mer energi og samtidig fremme riktig blodsirkulasjonen.

Andre urte kosttilskudd for å bruke

Peruanske Maca og noen Omega 3 fettsyrer er kjent for naturlig øke hormonnivået, spesielt testosteron. Disse gjør deg å fordøye maten raskere. Som et resultat, vil de også øke testosteron nivåer naturlig.

Andre Herbal Supplements å vurdere

En mangel på sink og selen kan også føre til lavt testosteronnivå. Tar en god organisk sink og selen vil oppmuntre og styrke testosteronnivå.

Andre Natural Solutions

Frontlinjen tilnærming i å bruke urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå er å også prøve et kosttilskudd endring. Web MD antyder at menn spiser minst fem porsjoner per dag av rå frukt og grønnsaker.

Advarsel

Før du begynner på et kurs av behandling for forvaltningen av testosteronmangel, bør du ha en diskusjon med legen din om urte kosttilskudd. Spør om de vil påvirke eventuelle medisiner du er i dag.

Hvordan bruke kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom

Hvordan bruke kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom


Lyme sykdom (borreliose) er en smittsom sykdom, som påvirker flere systemer i kroppen og produserer en rekke potensielle symptomer. Mens et antibiotikum regime har vist seg å være den mest effektive behandling for denne tick-borne sykdom, har naturlig kosttilskudd også vist seg å være effektiv i behandling av symptomer. Det anbefales at disse naturlige kosttilskudd bli anvendt i kombinasjon med foreskrevne medisiner.

Hvordan bruke kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom

Bruk naturlige kosttilskudd som øker immunforsvaret, noe som kan bli alvorlig beskattes når kampene denne bakteriell infeksjon. Urte kosttilskudd som stimulerer immunforsvaret og øke aktiviteten av natural killer (NK) immunceller vil hjelpe slå denne sykdommen. Kosttilskudd som hjelper støtte og styrke immunsystemet inkluderer: Katteklo (Uncaria tomentosa) Sibirsk ginseng (Eleutherococcus senticosus) Echinacea (Echinacea purpura) B-kompleks vitaminer

Ta disse antibakterielle kosttilskudd for å bidra til å bekjempe bakterier og hindre vekst: Hvitløk (Allium sativum) Skullcap (Scutellaria) * Lakris (Glycyrrhiza glabra)

Kjøp urte kosttilskudd som bidrar til å fremme normal, sunn funksjon av sentralnervesystemet (CNS). Lyme sykdom har ødeleggende effekt på nerver og hjerne, som påvirker kognitive evner. Bruk disse kosttilskudd for å redusere skadene Lyme sykdom gjør med CNS: Ginseng (Panax ginseng) St. Johannesurt (Hypericum perforatum) Sibirsk ginseng (Eleutherococcus senticosus) Gingko (Gingko biloba)

Plukk urte kosttilskudd som inneholder fytokjemikalier, som bidrar til å bekjempe og redusere betennelsessymptomer. Disse anti-inflammatorisk urte kosttilskudd inkluderer: Brennesle (Urtica dioica) slakter kost (Ruscus aculeatus) Djevelens klo (harpagophytum procumbens) Katteklo (Uncaria tomentosa) druekjerneekstrakt (Vitis vinifera) Ginkgo (Ginkgo biloba). * Hvit willow bark (Salix alba)

avlaste muskelspenninger i ansiktet og hals med urte kosttilskudd. Denne spenningen fører til tilbakevendende hodepine og migrene som er typisk for kronisk Lyme sykdom. Disse smertestillende kosttilskudd inneholder: Kudzu (Pueraria lobata) Feverfew (Tanacetum parthenium) Gurkemeie (Curcuma longa) Bromelain (ekstrakt av ananas).

Lette leddbetennelse, alvorlige muskelsmerter og revmatoid artritt som er forbundet med avansert Lyme sykdom, ved å ta anti-inflamatory kosttilskudd. Aminosyre kosttilskudd som inneholder kreatin Sam-e (S-adenosylmethionine), et utvalg av aminosyren metionin Gurkemeie (Curcuma longa) Omega-3 essensielle fettsyrer (EFA)

Adresse mulig ernæringsmangler med daglig multi vitamintilskudd som inneholder vitamin A, C og E, samt B-vitaminer

Hint

  • Lyme sykdom er forårsaket av bakterien B. burgdorferi, som vanligvis bæres og spres av hjort tick.
  • Du må alltid konsultere med din lege eller lisensiert helsepersonell før du begynner å ta kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom.

Kosttilskudd for nyreproblemer

Kosttilskudd for nyreproblemer


Kosttilskudd kan bidra til å forbedre nyre hjelp og å reparere skader gjort av nyre forhold. Fra nyrestein til pasienter som får dialyse er det ulike kosttilskudd for å hjelpe bistår med disse forholdene å lette bivirkninger eller leksjon virkningene av forholdene. Kosttilskudd er innhentet gjennom urter, farmasøytiske kosttilskudd og maten vi spiser.

Karnitin (L-karnitin)

Karnitin er et næringsstoff som er produsert av leveren og nyrene og hjelper kroppen å gjøre fett om til energi. Legemet er vanligvis i stand til å gjøre nok carnitin, men noen ganger er det behov for supplerende karnitin når legemet har en mangel. Pasienter som gjennomgår dialyse eller diagnostisert med nyresykdom vanligvis føre til en mangel av carnitin i hele kroppen.

Fish Oil

Fiskeolje er kjent for å være høy i omega-3. Omega-3 har blitt vist å redusere kardiovaskulær sykdom (CVD). Hjerte-og karsykdommer har blitt knyttet som en risikofaktor for pasienter med kronisk nyresykdom (CKD). Omega-3-fettsyrene ikke syntetiseres i legemet og må hentes fra de diett eller kosttilskudd.

Brennesle

Brennesle er en urte supplement som bidrar til å fjerne giftstoffer fra nyre. Herbalist David Winston melder at han lykkes med å redusere kreatinin nivåer med bruk av nesle frø hos personer som alvorlig hadde redusert nyrefunksjon. Indikert også av sin rapport folk hadde glomerulenphritis og andre degenerative nyresykdommer.

Kalium

Med mennesker som har en historie med kalsium inneholder nyre steiner, øke kosttilskudd kaliuminntak har vist seg å redusere kalsiumutskillelsen i urinen. Når kroppen har en mangel på kalium har det også vært kjent for å øke kalsium i urinen. Kalium kan bli oppnådd ved tillegg eller spise kaliumrike matvarer.

Vitamin C

Som kalium Vitamin C fungerer for å redusere nyrestein. Vitamin C hjelper forsurer urinen bidrar til å oppløse nyre steiner som er laget opp av urinsyrekrystaller. Vitamin C kan oppnås gjennom appelsiner, gulrøtter og druer alene med vitamin C askorbat kosttilskudd.

Amino Acid

Aminosyre øke nivået er av protein i kosten for pasienter som får dialyse. Noen dialysepasienter har lavere nivåer av protein som kan føre til komplikasjoner av nyresvikt. Forskning utført av Joseph A. Eustace, MD viser at aminosyre-piller er godt tolerert av dialysepasienter og mindre kost deretter intravenøse metoder for aminosyrer. Sitronsaft er en god kilde av aminosyrer, og legger en teskje eller mer sitronsaft til vann kan bidra til å forbedre protein nivåer.

Cranberry

Tranebær kosttilskudd har vært kjent for å bidra til å lette ubehag av urinveisinfeksjoner. Tranebærjuice bidrar til å hindre bakterier å holde seg til slimhinnen i urinveiene. Cranberry bidrar også til å redusere mengden av hvite blodceller i urinen som er øket på grunn av bakterier. Studier gjort av JAMA med forsket fra University of Michigan og Rutgers University har vist tranebærjuice forhindret vedheft av E.coli antibiotika-resistente sykdomsfremkallende.

The Best tøybleier for Store Spedbarn

The Best tøybleier for Store Spedbarn


Klut diapering er ikke hva det pleide å være, og har kommet en lang vei fra gummibukser og bleie pins. Det er mange flere alternativer å velge mellom nå. Det er mange fordeler, for eksempel kostnadsbesparelser, i å bruke tøybleier for en stor spedbarn. Vordende mor manual forklarer at over 27 milliarder engangsbleier selges per år i USA. Tøybleier er bedre for en stor barnets hud, som de forårsaker mindre irritasjon.

Bummis Cloth Diapering

Bummis er en klut bleie selskap startet av tre mødre som brukte tøybleier for sine barn, og ble inspirert til å utvikle sine egne produkter. Selskapet Bummis har vokst i størrelse, men visjonen er den samme for å vise folk hvor lett med en klut bleie er og ha gode medarbeidere. Bummis har en variert samling av tøybleier for store spedbarn. Vektgrensen er 15-30 pounds.

DryBees tøybleier

DryBees tøybleier ble opprettet som et hjem virksomhet i 2003 og ligger i West Virginia. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av bleier for en stor spedbarn. DryBees bleier inkludere deres All In One Hybrid, Lacie, the Night Times og montert. Fargen samling av DryBees varierer fra mørk brun, rød og blå til lyse pastellfarger. Store babybleier har et vektgrense opp til 30 pounds. Omsorg for DryBees bleie er enkel.

Bella Bottoms

Bella Bottoms startet sin bleie virksomhet i 2000 Bella Bottoms gir en liten til stor spedbarn en unik one-size-fits-all bleie å ha en vektgrense opp til 35 pounds. Deres bleier er tilgjengelig i flere farger og kommer med en 100 prosent garanti. Bella Bottoms er produsert ved hjelp rekker elastisk, som ikke vil miste sin elastisitet. Bella Bottoms har en fold-ned på livet så det er ingen forhastede merker igjen på huden og de er laget med vanntett materiale som hindrer lekkasjer.

FuzziBunz

FuzziBunz ble opprettet i 1999 av en mor som ikke kunne finne en bleie som ikke forårsake hennes sønn til å ha en bleie utslett. Hun tok saken i egne hender og utviklet sin egen klut bleie. FuzziBunz er laget med solide stropper som fortsetter å holde seg sterk etter flere gangers vask. Bleiene er laget for å justere og passe store spedbarn uten å forlate et merke på huden. FuzziBunz tilbyr en ett års garanti på alle elastisk, sy eller knipse ufullkommenhet.

Fiber kosttilskudd for slanking

Fiber er et viktig næringsstoff som fremmer god fordøyelseskanal helse. Fordi fiber bidrar til at maten beveger seg gjennom fordøyelsessystemet raskere, kan øke fiberinntaket være assosiert med vekttap. Ofte kan ta kosttilskudd hjelpe deg å få all fiber du trenger i kostholdet ditt.

Fordeler med Fiber

Fiber er et ikke-fordøyelig karbohydrat som finnes i mange planter (frukt og grønnsaker er gode naturlige kilder til fiber). Fiber fungerer ved å holde på vann når den passerer gjennom fordøyelsessystemet. Denne økte vann fører til mykere avføring og mer hyppig avføring. Mange mennesker ikke får de 20-38 gram fiber i kostholdet hver dag og må stole på kosttilskudd for å dekke daglige behov. Dette gjelder spesielt i mennesker som er på lavt kalori vekttap dietter. Fordi fiberen beveger mat gjennom fordøyelseskanalen raskere, kan det ofte fremme fjerningen av fett og toksiner. I tillegg til å holde maten beveger seg gjennom fordøyelsessystemet raskt, kan fiber bidra til lavere kolesterol. Fiber kan også bidra til å regulere blodsukkernivået, som også kan bidra til vekttap over tid. Fiber er å fylle, så tar fibertilskudd kan hjelpe deg å føle deg mett og hjelpe deg å unngå småspising mellom måltidene. Tar en fiber supplement med et stort glass vann før et måltid kan hjelpe deg å unngå overspising.

Ulempene ved Fiber Supplements

For mye fiber kan være problematisk. Mer enn 50 gram fiber per dag (spesielt når den ikke ledsages av tilstrekkelig vann) kan føre til fordøyelsesproblemer som diaré eller spastisk tarm lidelse. Overskudd av fiber fra kosttilskudd også har potensial til å følge næringsstoffer som jern og kalsium og bære dem ut av kroppen i stedet for å tillate dem å bli absorbert naturlig. I tillegg er det viktig å lese ingrediens etiketten på fiber supplement. Mange kosttilskudd inneholder kalorier som uforvarende kan legge til ditt daglige kaloriinntak.

Studier på fiber og vekttap

Studier undersøker effekten av fibertilskudd på vekttap er blandet. Noen studier har vist at økt fiber med 14 gram daglig kan føre til en nesten fem kilo vekttap på fire måneder. Andre studier har vist denne effekten til å være større hos overvektige enn i tynne mennesker. Fremdeles andre studier har vist fibertilskudd for å ha noen effekt i det hele tatt. Hvis du vurderer et vekttap diett, deretter tar fibertilskudd vil gjøre noen skade, og, faktisk, kan i og hvis selv fremme større samlet helse enn vekttap fordeler.

Naturlig kosttilskudd for å miste vekt

Det finnes en rekke naturlige kosttilskudd på markedet som kan hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Kosttilskudd for vekttap hjelpemiddel i å brenne kalorier, stabilisere blodsukkeret, påskynde stoffskiftet og skylle ut overflødig vann og giftstoffer. Vitaminer, urter, mineraler og aminosyrer ofte i pille-eller kapselform utgjør kosttilskudd som kan hoppe starte din vekttap plan.

Stabiliserende Blood Sugar

Blodsukkersvingninger føre til at kroppen tretthet, sult og mat cravings. Hypothalamus region av hjernen regulerer inntaket av mat. Hvis blodsukker fall, deretter hypothalamus forteller kroppen for å spise. Hindre blod sukker krasjer ved å spise en godt avrundet kosthold og tar kosttilskudd. Aerobic Bulk Cleanse er et supplement fra Aerobic Rednings Industries som gir fiber til kroppen som vil absorbere sakte inn i blodstrømmen, fremmer en full følelse og reduserer sultfølelse. Det hjelper også eliminere oppsamlet avfall og overflødig vann. Krompikolinat reduserer insulinresistens og hjelper til med metabolismen av karbohydrater. Likeledes er spirulina, en encellede alger, høyt på protein og hindrer blodsukkersvingninger. Dette tillegget inneholder mer protein enn kjøtt og ikke har kalorier.

Burning fett og kalorier

L-karnitin er laget i kroppen fra aminosyrer og frigjør energi i fett. Ved å ta et supplement, er du i stand til å bidra til å bygge muskler og miste vekt. Ta 3 g l-karnitin en dag. L-metionin kan ikke produseres i kroppen; Derfor må det tas gjennom supplement form. Denne aminosyren eliminerer fett og hjelper kreatin, et næringsstoff for muskler skaper. Pyruvat er et supplement som fremmer vekt og vekttap ved å bære glukose til musklene, noe som i sin tur produserer muskelglykogen. Muskel glykogen hjelpemidler i fett tap. Andre fettforbrennende kosttilskudd består av Dehydroepiandrosteron (DHEA), kalsium og kolin.

Urte kosttilskudd

Aloe vera juice renser fordøyelseskanalen og forbedrer fordøyelsen. Andre rensing urter med vanndrivende egenskaper inkluderer grus rot, alfalfa, mais silke, kjerringrokk, isop, einer og ryllik. Lag en te fra disse urter, og drikke når følelsen oppsvulmet fra overflødig vann. Treg thyroids kan føre til vektøkning fordi de produserer færre hormoner som regulerer kroppens stoffskifte. Gi din thyroid et løft med hagtorn bær, borage frø, lakrisrot og sarsparilla. Bruke krydder på måltider som kardemomme frø, kanel, ingefær, cayanne og sennepsfrø for å påskynde metabolismen. Likeledes kan fennikel fjerne slim og fett fra tarmkanalen. Dette krydderet er også kjent som en appetitt suppressant.

Ephedra Kosttilskudd for vekttap

Med press for å se tynnere og tynnere, er det forståelig hvorfor noen mennesker tyr til kosttilskudd som ephedra produkter. Ephedra - eller efedrin - hjelper i vekttap, særlig i kombinasjon med koffein. Imidlertid kan du oppleve at bivirkningene er ikke verdt rask vekttap.

Fakta

Ifølge det amerikanske National Institutes of Health, er ephedra en kinesisk fabrikk, som også er kjent som Ma Huang. Det er ikke godkjent i USA som en vekt-tap stoffet. Den syntetiske alkaloider efedrin og pseudoefedrin er avledet fra dette anlegg og blir brukt i over-the-counter slimløsende midler og kalde legemidler, så vel som for å behandle astma. I tillegg er efedrin brukes til behandling av lavt blodtrykk.

Vekttap

Anvendelse av efedrin er forbundet med noen vekttap, men ikke langvarig vekttap. Ephedra-indusert vekttap har bare vist seg effektiv for "mindre enn eller lik seks måneder", ifølge NIH. Det finnes ingen langtidsstudier av sin effekt.

Slankepiller ofte bruke noen form for efedrin i kombinasjon med koffein og appetittdempende midler for å skape et produkt som vil få deg til å miste vekt. Metabolife er en ledende produsent. Stoffet Kombinasjonen gjør at hjertet slår fortere, som lurer kroppen til å tro at det er trener. Mens vekttap på ephedra er faktisk mulig, husk at så snart du slutter å ta disse pillene, er du sannsynligvis til å få tilbake tapt vekt.

Sikkerhet

Det finnes ingen studier som entydig sier at å ta ephedra kosttilskudd er usikre. Ifølge NIH, har tenketanken RAND analysert bivirkningsrapporter innlevert til US Food and Drug Administration og med en produsent av slankepiller bruker ephedra, samt publisert kasuistikker. RAND konkluderte med at det ikke var nok data tilgjengelig fra 1. juli 2004, for å finne ut om kosttilskudd som inneholder efedrin kan være ansvarlig for alvorlige advents som plutselige dødsfall, hjerteinfarkt, cerebrovaskulære hendelser, kramper, og alvorlige psykiatriske sykdommer. Flere studier er nødvendig for å gjøre en slik sak. Likevel kan det være lurt å tenke to ganger før du bruker ephedra kosttilskudd for å miste vekt. Ephedra kan gi bivirkninger som kvalme, hodepine, nervøsitet, søvnløshet og uregelmessige hjerteslag.