Digidexo.com

epilepsipasient være alene

Hvilke vitaminer bør tas alene?

Hvilke vitaminer bør tas alene?


Vitaminer er næringsstoffer som er avgjørende for menneskers helse og bør suppleres hvis ikke funnet i høye nok mengder i kosten. Som med alle kosttilskudd, er det viktig å vite hvor mye du skal ta og om en viss vitamin kan ha farlige interaksjoner med andre legemidler eller kosttilskudd.

Typer

Selv om betegnelsen "vitamin" er brukt i dagligtale for å referere til en rekke næringsstoffer, betyr ordet faktisk vitaminer essensielle for menneskers helse. Disse er Vitaminene A, C, D, E, K, og en gruppe på åtte næringsstoffer kalt B-vitaminer.

Effekter

Mangel på en hvilken som helst av de essensielle vitaminer kan føre til en rekke sykdommer, for eksempel skjørbuk for en C-vitamin-mangel (se referanse 4). Vitaminer gir sin fordel gjennom konsekvent inntak og vedlikehold av nivåene i kroppen. Effekten av vitaminer er generelt forebygge sykdom, så det er viktig at de er tatt konsekvent.

Farlige interaksjoner

Som med alle supplement, vitaminer har potensial til å samhandle med andre legemidler som er tatt. Eksempler på dette er Vitamin A er farlig interaksjon med høye mengder etanol, eller drikker alkohol (se referanse 1).

Betraktninger

Enkelte vitaminer kan tas sammen for å maksimere sin nytte. For eksempel er antioksidanter som vitamin E og C ofte tatt sammen. Ifølge helse-ekspert Joy Bauer, kan vitamin D hjelpe forbedre absorpsjon av kalsium, en annen viktig næringsstoff (se Referanse 2). Vanligvis er det trygt å ta noen vitaminpiller med hverandre, men dette kan redusere effekt (se Reference 3).

Vitaminer tas alene

Vitaminer kan tas alene for å maksimere absorpsjon i kroppen og derved forbedre de fordeler de gir. I tillegg kan en vitamin tas alene hvis det er nødvendig i høyere konsentrasjoner enn andre næringsstoffer. Vitamin C, for eksempel, kan være nødvendig ved noen i mye høyere mengder enn det som tilbys av en multivitamin. I tillegg kan dets vannoppløselighet påvirker absorpsjon hvis tatt med et annet medikament eller uten tilstrekkelig vann (se referanse 4).

Advarsel

Alltid konsultere legen din før du starter en vitamin eller supplement diett; de vil være best i stand til å advare deg om eventuelle farlige interaksjoner med eventuelle medisiner du tar.

Hvordan få alle vitaminer og mineraler du trenger gjennom kosten alene

Hvordan få alle vitaminer og mineraler du trenger gjennom kosten alene


Et sunt kosthold er viktig for god helse. Mange leger anbefaler ekstra tilskudd av vitaminer og mineraler for å gjøre opp for ernæringsmessige underskudd en grunnleggende kosthold kan ikke gi. Men hvis en daglig meny er nøye planlagt, de fleste av de anbefalte dagsbehovet av vitaminer og mineraler kan fås gjennom kosten alene uten behov for ekstra tilskudd. For å oppnå dette målet, må du først forstå hvilke vitaminer du trenger hver dag og hvilke matvarer er rikdom kilder til dem. Denne guiden vil hjelpe deg å planlegge.

Hvordan få alle vitaminer og mineraler du trenger gjennom kosten alene

•  Lær hva du trenger hver dag. Vitamin krav er ikke one-size-fits-all. Det er vitaminer som gagner menn, men er ikke nødvendig for kvinner. Omvendt, kvinner har ulike krav basert på alder, tid av livet, og hvis de er gravide. Selv vekten din avgjør hvor mye kroppen din trenger. USDA gir denne interaktive verktøy for å beregne hva du trenger på deres hjemmeside.

Bli kjent med matvarer som er de mest bugnende kilden til de vitaminene du trenger. Dine beste valgene for mat rik på vitamin A og betakaroten er yams, gulrøtter, mørke, grønne blader og spinat. For å få nok B-vitaminer, spesielt B6 og B12, legge hele korn, ris kli, paprika, chilipulver, nøtter, frø, svinekjøtt, skalldyr, lever, oksekjøtt, lam, alderen ost og egg. Leter du etter vitamin C? Ser ikke lenger enn lyse fargede grønnsaker som gul og rød paprika, mørke greener, brokkoli og blomkål, appelsiner og bær. Vitamin E finnes i spinat, oliven, nøtter og solsikkefrø.

Spis disse matvarene og få de vitaminene du trenger. Sørg for å forberede dem på riktig måte. Å spise de ferskeste grønnsaker sikrer at du vil få den største mengden av vitaminer. De lengre grønnsaker sitte rundt de mister sin ernæringsmessige punch. Ikke kok maten fordi det kan bryte ned vitamin innholdet. Prøv å gå rå når det er mulig for den høyeste vitamin fordel.

Hint

 • Bruk USDA kalkulator for å tilpasse kroppen hva dine behov
 • Lær hvilke matvarer bærer mest vitaminene du trenger
 • Kjøpe de ferskeste grønnsaker du kan finne
 • Prøv å spise rå for den største ernæringsmessige løft
 • Snakk med legen din før du slutter å ta noen kosttilskudd som har fått foreskrevet for deg. Diskuter dine ernæringsmessige behov og følge din medisinske leverandøren veiledning.

Hvordan å nyte å være alene

Hvordan å nyte å være alene


Vi ble skapt til å nyte relasjoner. Fra fødselen, våre mødre vedvarende og næret oss. Som barn, våre familier, lærere og lekekamerater hjalp oss med å lære og vokse. Som voksne kan vi dra nytte av relasjoner med venner, samarbeidspartnere, kolleger og noen ganger barn. Men uansett hvor mange mennesker er i din indre sirkel, vil det være ganger når - ved valg eller andre omstendigheter - vil du finne deg selv alene. Mens være alene kan ha negative konnotasjoner, kan det faktisk bli en hyggelig tid for deg å holde liv i deg selv.

Bruksanvisning

Prøv noe du alltid har ønsket å forsøke, men kunne ikke overbevise din familie eller venner til å gjøre med deg. Det kan være alt fra prøvetaking mat fra en etnisk restaurant, tar i en kunstutstilling eller hoppe ut av et fly (med profesjonell hjelp, selvfølgelig). Gjør det noe som er morsomt og spennende for deg.

Skjem deg selv. Hodet til en lokal spa for en velfortjent massasje, besøk din favoritt spiker eller frisørsalong, eller unn deg hjemme med et luksuriøst boblebad eller en lang, dekadent lur.

Gjør noe gøy at du ville være for flau til å prøve med folk rundt. Snu stereo opp høyt og spille litt musikk du liker. Det spiller ingen rolle om det er '80s Bubblegum pop eller Vis låter; husk, er det ingen som lytter, men du. Syng på toppen av lungene og hoppe på møbler hvis du føler for det. La løs og ha det moro.

Plukk opp boken eller en stabel med magasiner du har vært meningen å lese. Finn den mest komfortable sted i huset og lese. Ingen avbrytelser, ingen skyld - bare du og din litteratur.

Volunteer. Hvis du finner deg selv med mer alene tid enn du ønsker, og begynner å føle seg ned om det, gi av din tid og talenter til å hjelpe noen mindre heldige. Å hjelpe andre vil hjelpe deg til å føle mer koblet på en finere skala, og du vil være å gjøre noen andres liv bedre, også.

Hvordan å leve alene med milde symptomer på Alzheimers

Hvis du bor alene og lider av milde symptomer på Alzheimers, må du være klar over hva du kan gjøre for å forbedre din livskvalitet. Du bør også være klar over dine symptomer og deres progresjon, så dine kjære kan hjelpe deg å holde trygg mens du er alene. Ingenting kan erstatte fordelene med en kjærlig, støttende familie, men det å kunne ha tid til deg selv er like viktig for mange mennesker. Milde symptomer på Alzheimers trenger ikke å hindre deg fra å leve alene i ditt eget hjem.

Bruksanvisning

•  Pass på at du alltid har noen tilgjengelig som kan gi hjelp i en rimelig tid. Har kopier av dine familiemedlemmer og naboer faste tidsplaner, slik som deres arbeidsplaner eller barnas aktivitetsplaner. Også sørge for at noen skal ringe deg eller komme med huset ditt en eller to ganger om dagen for å være sikker på at du ikke trenger hjelp.

Ta ekstra forholdsregler når det gjelder hvitevarer. Unngå apparater som er spesielt farlig. Hvis du føler deg forvirret når du bruker et apparat, unngå det når du er alene. Innkjøps apparater som har automatiske stengt offs når det er mulig. Pass på at temperaturen på varmtvannsberederen er lav nok til at vannet ikke kan brenne huden din.

Øk sikkerheten ved å registrere deg for en pålitelig nødanrop system som gir kundene 24-timers assistanse. Nødsystemet kan være så enkelt som et nummer du kan ringe eller så avansert som en nødsituasjon knapp som du kan bære rundt halsen. Uansett kan det gi deg og din familie med fred i sinnet. For ytterligere trygghet, spør en nabo til å holde et øye med huset, og gi ham et ekstra sett med nøkler. Hvis din nabo merknader noe mistenkelig, kan han gå inn i huset og sørge for at du er i orden.

Få hjelp med dagligdagse oppgaver når du lider av milde symptomer på Alzheimers. Har en nær venn, familiemedlem eller nabo hjelpe deg med daglige gjøremål, måltid forberedelse og medisinering påminnelser. Disse oppgavene kan ofte være vanskelig, forvirrende eller farlig for Alzheimers pasienter. Hvis matlaging ikke kan gjøres på en daglig basis, kan du vurdere en måltider på hjul eller annen mat levering.

Hold elementer du bruker på daglig basis pent og systematisk organisert. Dine dresser skuffer og skap bør være lett tilgjengelig med klær sortert etter farge, sesong og stil. Andre elementer du bruker daglig, for eksempel en tannbørste eller kam, bør også være lett tilgjengelig.

Kontroller at du har rikelig med matvarer som kan tilberedes enkelt med minimal matlaging for små måltider og snacks. Når du er alene, alltid bruke en mikrobølgeovn eller brødrister ovnen i stedet for en vanlig ovn. Matvarer som ikke trenger å bli kokt eller i kjøleskap er ideelle fordi de krever minimalt med forberedelse og rydde opp.

Har en venn eller et familiemedlem hjelpe deg med din personlige økonomi. Milde symptomer på Alzheimers kan gjøre ting som kontoutskrifter og betale regninger vanskelig og forvirrende. Vurdere å registrere deg for direkte innskudd for noen sjekker du mottar, og registrere deg for automatiske betalinger for dine regninger.

La et familiemedlem vite hvis du føler en oppgave du utfører primært av deg selv blir for vanskelig med mild Alzheimers symptomer. Innse at det kan være vanskelig for deg å gjenkjenne eller innrømme når du trenger hjelp som Alzheimers symptomer fremgang, så gjør det klart for dine familiemedlemmer og venner som du setter pris på alt de gjør for deg og at de ikke bør nøle med å tilby hjelp når de tror det er nødvendig. Som dine symptomer fremgang, kan du ikke alltid være i stand til å uttrykke deg så klart, så dra nytte av den mens din Alzheimers symptomer er milde.

Ha en liste over nødnumre lett tilgjengelig til enhver tid. Hvis du bor alene i et stort hus eller et hus med flere etasjer, legge inn denne listen i hele huset og på steder der ulykker kan oppstå, for eksempel i nærheten av trapper, på badet eller på kjøkkenet. Har en bærbar telefon eller mobiltelefon med deg når det er mulig. Hvis du har en tendens til å glemme hvor elementer som du ikke bruker ofte befinner seg, skrive ned hvor de holdt på listen du legger ut rundt huset ditt.

Vurdere å ansette hjelp utenfra for å holde deg med selskap og hjelpe deg med daglige oppgaver. Et hjem omsorgsarbeider eller omsorg ledsager kan besøke så ofte eller sjelden som du ønsker og kan hjelpe til med oppgaver som spenner fra å gjøre vaskeri for å sikre at du spiser sunne måltider til å hjelpe deg i seng om natten. Den ukentlige eller daglige samvær vil hjelpe deg å takle dine symptomer, og å ha en profesjonell til å hjelpe deg kan gi deg og din familie ekstra trygghet.

Emergency Alert Utstyr for personer som jobber alene

Emergency Alert Utstyr for personer som jobber alene


Sikkerhet på arbeidsplassen er noe som angår alle arbeidstakere og arbeidsgivere. Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, ikke-dødelig arbeidsplassen skader og sykdommer utgjorde 3,7 millioner tilfeller i 2008. En av de store bekymringene med disse skadene har vært en arbeidstaker som ble skadet mens alene på jobb. For personer som arbeider alene regelmessig, er det en rekke unntakstilstand varslings utstyr alternativer tilgjengelig for nødhjelp.

Whistle

En av de mest grunnleggende stykker av beredskap varsle utstyr er helt unødvendig. Det er en allsidig og forenklede verktøy som ikke krever at brukeren skal ha noen tidligere erfaring. Det kan være svært effektive på grunn av høy pitch lyden den avgir, jobber selv etter nedsenket i vann. Lyden bærer lange avstander og vil ekko, som gjør at redningsmenn kan alltid følge støy til den enkelte er funnet.

Fløyter er små nok til at de kan festes til arbeide vester eller klær uten å hindre bevegelser av brukeren. Hovedsakelig laget av plast, fløyter er relativt billig og lett kan finnes i outfitter eller varehus.

Cell Phone

For personer som jobber alene, til en av de mest effektive verktøyene varsle andre en nødsituasjon er en mobiltelefon. Mobiltelefonen kan brukes til å informere andre om beredskap samt plassering av den enkelte som trenger hjelp.

De fleste mobiltjenester er i stand til å gi mobildekning til et stort område, noe som betyr at enkeltpersoner som arbeider utenfor befolkede områder kan fortsatt ringe hvis det oppstår et problem. Den andre fordelen til mobiltelefoner er at de kan sende tekstmeldinger. Dersom arbeidstakeren er skadet og kan ikke snakke, kan han bruke tastaturet til å sende en skriftlig melding om hjelp.

To-veis signallamper

Laget som skal brukes i arbeidsmiljøer og for personer som arbeider alene, toveis signaleringsanordninger tillate den enkelte å sende en melding til sin bedrift når de trenger hjelp. De fleste av disse enhetene har tekstmeldinger evner til å informere andre om det er en nødsituasjon og hjelp er nødvendig.

Fordi enhetene er toveis, kan både arbeidsgiver og arbeidstaker å bestemme hvilken hjelp som trengs og hvor du skal sende det. Noen av de mer avanserte versjoner selv er utstyrt med en bevegelsessensor alarm, noe som vil kjenne når arbeidstakeren er nede på bakken og vil automatisk sende en hjelpemelding.

Hvordan leve alene

Hvordan leve alene


Det kan være vanskelig å venne seg til å gå solo. Hvis du bor alene eller er i ferd med å bevege seg ut på egen hånd, er det et par ting å huske på å lette overgangen og forblir koblet til verden rundt deg. Å leve alene betyr ikke automatisk at du er ensom. Faktisk, kan du lære å nyte ensomhet like mye som å tilbringe tid med andre mennesker.

Bruksanvisning

Koble til menneskene rundt deg. Noen ganger må du bare komme deg ut der og si "hei". Hvis du bor alene i et leilighetskompleks eller leilighet, gå til de sponsede hendelser og snakke med minst tre nye mennesker før du går hjem.

Bli med på en lokal gruppe eller organisasjon i ditt område. Frivillig på en lokal ly, sykehjem eller annen veldedig organisasjon. Du kan koble til din kommune, og få nye venner.

Få et kjæledyr. Redde en katt eller hund fra en ly. Å ha en lodden venn til å ta vare på vil holde deg på sporet. Du kan også møte nye mennesker vandre hunden din eller ta ilderen til dyrebutikk (som kan bli mye moro, forresten).

surfer på nettet. Datamaskinen er en flott måte å jage blues bort og nå ut til mennesker du aldri møter. Bli med nyhetsgrupper, chat-rom, og web-fora for å holde kontakten.

ringe venner og familie hjemme når du føler deg ned. Noen ganger er alt du trenger er en pep-talk fra venner eller bare for å høre et familiemedlem stemme for å minne deg på at du ikke er alene.

6. Vær trygg. Å leve i et trygt område og føler seg sikker på den nye plassen vil gi deg fred i sinnet. En god sikkerhetssystemet gjør ikke vondt, heller.

Nyt perks av å bo alene. Dekorere slik du vil, la skitten oppvask i vasken, gå rundt i undertøy, gjøre frekk lyder, eller ha en solo jam fest til din favorittmusikk. Du trenger aldri å dele fjernkontrollen eller på badet, og du er fri til å gjøre hva du vil. Hva kan bli bedre?

Solkrem alene vil ikke kutte den

Solkrem alene vil ikke kutte den


Gå videre og pakke solkrem for din sommerferie, men tror ikke på det som alt du trenger for å bekjempe herjinger solen. Solkrem beskytter mot plateepitel-celle kreft finnes på de ytterste lag av huden. Plateepitel-celle kreft, derimot, står for bare 20 prosent av hudkreft diagnostisert årlig. Du må bruke andre tiltak for å beskytte mot de typene kreft som står for de resterende 80 prosent av diagnoser hvert år.

Solkrem Strengths

Ifølge Skin Cancer Foundation, vil én av fem amerikanere bli diagnostisert med hudkreft minst en gang. Mange vet å bruke solkrem kan bidra til å forhindre hudkreft og vil bruke den hvis de forventer å bli utsatt for sollys over lengre tid.

Solkrem hjelper blokkere UVA-stråler (ultrafiolett langbølget lys) og UVB-stråler (ultrafiolett kortbølget lys). UVA-stråler trenger huden dypt og spille en viktig rolle i utviklingen av hudkreft. UVB-stråler vil gjøre det samme, bare over en lengre tidsperiode. En levetid av overeksponering for begge typer av ultrafiolett stråling kan resultere i celle mutasjoner hvor som helst i legemet.

"Melanom er en av de mest utfordrende solide kreft å jobbe med fordi det har en så høy grad av mutasjon," sier Yardena Samuels, en etterforsker for Kreft Genetics Branch av National Human Genome Research Institute Division of egenutført forskning i Bethesda, Maryland .

Utvikle en tidlig vane å beskytte huden din går en lang vei mot forebygging av den kumulative effekten av soleksponering.

"Vi ser flere tenåringer diagnostisert med hudkreft enn noen gang før, så det er viktig å begynne å beskytte huden din fra solen i tidlig alder," sier Dr. Michael S. Fisher fra Atlanta Center for Dermatologic Diseases.

Solkrem er ett element av at tidlig forsvar. Unngåelse av solarium, sa han, er en annen.

"Hvis du ofte solarium før fylte 35," sa han, "du er 70 ganger mer sannsynlig å utvikle en melanom."

Hudbeskyttelse Pekere

Dr. Wendy Delaney av Cummings, Georgia-baserte Vickery Pediatrics tilbyr disse anbefalingene for å holde familien din trygg fra solen:

1. Bruk en lue og verneklær. Se etter klær med en ultrafiolett beskyttelsesfaktor (UPF) på 30 eller høyere.

2. Dekk alle utsatte områder på kroppen med solkrem. Bruk solfaktor 30 eller høyere. Påfør 30 minutter før du går utenfor.

3. Påfør solkrem annenhver time etter bading eller overdreven svetting.

4. Hold nyfødte i skyggen eller et skjermet område når det er mulig. Bruk solkrem på alle babyer mer enn 6 måneder gammel.

5. Unngå solens sterkeste stråler mellom klokken 10 og 16:00

6. Sjekk alltid utløpsdatoen på din solkrem.

7. Ikke overse beskytte dine ører, øyne, lepper og nese.

8. UVA-strålene kan trenge gjennom skyer, tåke og glass, så beskytte deg selv på regnværsdager eller når du er i bilen.

9. Ikke brenn.

10. Unngå soling og UV tanning boder.

Solkrem Svakheter

Sunscreens består av kjemiske og fysiske egenskaper som danner et fint lag av beskyttelse over huden for en midlertidig periode. Ingen solkrem kan helt blokkere UVA og UVB stråler fra å trenge inn i huden. Likeledes er ingen solkrem vanntett eller svettesikker.

SPF (skinfaktor beskyttelse) bestemmer hvor lenge du kan være i solen før UVB-stråler vil føre til at huden blir rød. En høy solfaktor solkrem med faktor 50 vil skjermen solens stråler 50 ganger lenger enn ubeskyttet hud, og gir beskyttelse for 98 prosent av strålene.

Det fysiske miljø der du blir utsatt for solen er en vesentlig faktor.

"Når du er på en reflekterende overflate" - slik som vann, strand eller betongdekke - "vil du få dobbelt så mye stråling fordi solens stråler vil treffe huden din ovenfra og nedenfra," forklarte Dr. Wendy Delaney av Vickery Pediatrics i Cumming, Georgia.

Noe mindre enn 100 prosent beskyttelse gir rom for skader på hudens cellenivå, og det er bare ikke mulig for solkrem for å gi 100 prosent beskyttelse.

Det amerikanske Food and Drug Administration utstedt nye mandater i løpet av våren 2011 for å redegjøre for noen av disse påstandene. Starter i 2012, kan solkrem produkter ikke lenger bli markedsført som "sunblocks," svettesikker eller vanntette. FDA har også gjentatt sin veiledning at solkrem bør brukes sammen med en total hud-beskyttelse rutine som inkluderer iført hatter og verneklær.

Riktig Application

Delaney sa brukere bør alltid bruke solkrem med solfaktor 30 eller høyere. Det skal brukes 30 minutter før du går utenfor. Bruk et produkt som siler ut både UVA og UVB-stråler, og bruke den på nytt i intervaller som er angitt i instruksjonene på etiketten. The Skin Cancer Foundation anbefaler bruk av en mengde solkrem lik på størrelse med en golfball til å dekke din kropp og ansikt.

Når du velger sol-beskyttende klær og hatter, se etter de med en spesifisert UPF (ultrafiolett beskyttelsesfaktor). The Skin Cancer Foundation anbefaler klær med en UPF på 30 eller høyere.

Til slutt, lette på at sommeren drømmen om den perfekte brunfargen. Tans er egentlig et resultat av skade på huden. Langvarig skader vil gjøre huden mer utsatt for kreft. Du må kanskje gi opp litt av det "gylne gløden" i bytte for lengre god helse.

Hvordan overleve et hjerteinfarkt Hvis du er alene

Mange hjerteinfarkt er til å overleve, spesielt hvis du har tatt deg tid
å forberede deg. Alle som tror de er i faresonen for et hjerte
angrep bør få en komplett medisinsk vurdering så snart som mulig.
Informasjonen nedenfor er langt fra alt du trenger å vite, men
det er nok å peke deg i riktig retning.

Hvordan overleve et hjerteinfarkt Hvis du er alene

Vær forberedt

•  Lytt bare til råd fra medisinske fagfolk. En mye sirkulert e-post nylig etterlyste en prosedyre kalt hoste HLR som en måte å behandle et hjerteinfarkt. The American Heart Association anbefaler ikke at det offentlige bruker denne metoden i en situasjon der det ikke er medisinsk tilsyn.

Begrens risiko. Lytt til legen din og gjøre endringer i livsstilen din for å redusere sjansene for et hjerteinfarkt. Slutte å røyke, får regelmessig mosjon, bedre kosthold og redusere stress.

Kjøp en enhet som LifeAlert enhet (lifealert.net), som automatisk kobler deg å redde eller sykehuspersonell når du trykker på en knapp.

Ting å gjøre

gjenkjenne hjerteinfarkt symptomer. Kortpustethet, smerter eller trykk i brystet, og smerter i nakken eller stråler nedover armene er alle forbundet med et angrep.

Trekk over hvis du lider av et angrep mens du kjører. Du kan bare ha sekunder før du mister bevisstheten. Ikke prøv å kjøre til sykehuset uansett hvor nær du er.

Ring 911 og beskrive hvilke symptomer du føler deg og hvor du befinner deg.

Ta en aspirin (325 mg) ved første tegn på et angrep. Aspirin gjør blodplater mindre sannsynlig å holde seg til hverandre, og hjelper blodsirkulasjonen og redusere blodpropp. Tygge den opp hvis ingen drikke er lett tilgjengelig - tiden og oksygen du avfall i venter på å få en slurk av noe ikke er verdt det når du er akutt symptomatisk.

Ta en beta-blokkere narkotika umiddelbart etter følelsen et angrep. Dette er en resept bare stoffet; hvis du har en hjertesykdom, har du sannsynligvis allerede har denne medisinen.

Gi oksygen til deg selv. Du vil sannsynligvis ha flasker oksygen bare tilgjengelig hvis du har en diagnostisert hjertesykdom.

Thump deg selv på brystet så hardt som mulig. Dette er svært effektivt når det gis av noen andre, men kan være vanskelig å gjøre for deg selv.

Hint

 • For mer informasjon, ta kontakt med American Heart Association (amerikansk heart.org).
 • Hvis du har en hjertestarter, utdanne din familie eller nabo på hvordan du bruker den. De fleste har eksplisitt tale og tekstmeldinger for å veilede brukerne gjennom prosessen. Mange bedrifter også lager defibrillatorer og HLR kits.
 • Dette rådet er ikke en erstatning for riktig medisinsk behandling. Spør legen din hvis du har spørsmål eller spørsmål.
 • Ikke bli forvirret av dårlig fordøyelse. Hvis en syrenøytraliserende fungerer ikke i noen minutter, ringe 911 umiddelbart. Du kan være å ha et hjerte attack-- legene vil ikke tankene hvis det viser seg å være "bare gass."

Hvordan å få nok Magnesiumklorid Fra diett alene

Magnesiumklorid er en kjemisk forbindelse som i hovedsak består av salter. Det er funnet i store konsentrasjoner i sjøvann og saltoppløsning. Fordi magnesiumklorid hjelpemidler i produksjon av fordøyelsessyrer, gir forbindelsen helsemessige fordeler ved å øke magens evne til å absorbere vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i mat. Oral magnesiumklorid kosttilskudd er tilgjengelig i pilleform, selv om dine daglige behov kan absorberes gjennom ulike matvarer som er skissert her.

Hvordan å få nok Magnesiumklorid Fra diett alene

•  Snakk med legen din om å øke magnesiumklorid inntaket hvis du har en gastrointestinal lidelse. Anbefalt daglig inntak av magnesium klorid er 420 mg daglig.

Snack på stekt gresskar frø kjerner. En 3 unse servering inneholder mer enn 100 prosent av anbefalt daglig dose (RDA) av magnesiumklorid.

Spis mer fisk, som er rik på magnesium klorid. En 9-unse servering av kveite gir 75 prosent av RDA.

Spis tre nøtter med mindre du er allergisk mot dem. A 1-unse servering av paranøtter leverer 25 prosent av RDA for magnesiumklorid. A 1-unse servering av mandler inneholder 20 prosent RDA, som gjør en 1-unse servering av tørket pinjekjerner.

Konsumere bønner og andre belgfrukter er rike på magnesium klorid. En 1/2 kopp svarte bønner, hvite bønner, lima bønner eller marineblå bønner gir en 10 prosent RDA av magnesiumklorid.

Drikk soyamelk og spise tofu, som er avledet fra soya. Begge er rike på magnesium-klorid.

Hint

 • Fersk grønnkål, spinat og andre grønne blader er rike på magnesium klorid. Vurdere å erstatte disse grønnsakene om salat i en salat.

Slik fjerner Slough fra et sår

Slik fjerner Slough fra et sår

I sammenheng med sår, er slough død hud vev som kan ha en gul eller hvit utseende. Det er viktig å fjerne dette vev for å forhindre infeksjon og fremme helbredelse. Infeksjon kan føre til døden av de omgivende vev (nekrose), som kan være svært farlig for pasienten. Den tekniske termen for fjerning av slough er debridement. En metode for rensing er å bruke enzymer som er biologiske eller syntetiske proteiner som fremskynde frekvensen av reaksjoner som forekommer uten at de selv blir brukt opp. På skrivende stund, er det ett godkjent enzym markedsført i forbindelse med debridement kalt Santyl salve.

Slik fjerner Slough fra et sår

•  Bruk medisinske hansker for sanitære formål. Plasser berørte lem eller kroppsdel ​​over en steril kompress.

•  Skyll det berørte området med sterilt saltvann. Hell nok over såret for å rense det så grundig som mulig.

DAB forsiktig såret med en steril kompress for å fjerne overflødig saltvann.

Påfør litt av salven til en steril kompress. Gjelder salven forsiktig til alle områder av såret. Salven skal brukes slik at den er like tykk som en krone.

Fukt en steril stykke gasbind stor nok til å dekke hele såret med sterilt saltvann. Ta rullet opp tørt gasbind og fullstendig dekke fuktig gasbind, ved hjelp av medisinsk tape for å feste den på plass.

La såret alene i 24 timer, deretter fjerne bandasjen. Gjenta denne prosessen hver 24. time inntil alle spor av slough er fjernet og såret er rent og helbredende opp pent.

Hint

 • Santyl er en resept bare produkt og bør brukes under omsorg og veiledning av en lege eller annet kvalifisert helsepersonell.
 • Hvis blødningen oppstår og fortsetter etter å bruke press for mer enn 10 minutter, kontakt lege.

Nutrition Diet for Cerebral Parese

Nutrition Diet for Cerebral Parese

Cerebral Parese er en tilstand som vises i de første årene av barnets liv. Den er forårsaket av hjerneskade, som griper inn med meldinger fra hjernen til kroppen. Ifølge OFCP nettsted det er ikke smittsom, arvelig eller livstruende. Omtrent 03:58 av hver 1000 fødsler vil føre til cerebral parese i USA og Europa. Omtrent 35 prosent av barn med cerebral parese er underernærte, på grunn av det faktum at de kan ofte ha problemer med å svelge og tygge maten.

Flytende dietter

Hvis barnet ditt har problemer med å svelge eller tygge mat, er det noen flytende næringsrike matvarer som kan være nyttig. Gi barnet ditt Sikre Plus, Carnation Instant Frokost eller Pediasure, da dette vil omfatte mange vitaminer, mineraler og kalorier for å hjelpe til med riktig vekst. Gjør milkshake med ekstra protein pulver. Gi barnet ditt så mye vann og væske som mulig for å eliminere muligheten for forstoppelse, noe som ofte forekommer hos barn med cerebral parese.

Ernæringsfysiolog Hjelp

Du trenger ikke å håndtere diett problemer alene. Kontakt en god kostholdsekspert for å hjelpe deg å regne ut en spesiell diett for barnet ditt med sine spesielle behov. Kostholdsekspert vil også hjelpe deg med måter å få barnet ditt til å spise godt og sørge for at det er nok kalorier, vitaminer og mineraler for fortsatt vekst.

Spesifikke næringsstoffer

Barnet med cerebral parese trenger samme næring som gjennomsnittet friskt barn. Du bør velge de mest næringsrike matvarer som barnet vil være i stand til å spise og også nyte. Prøv noen enkle matvarer som egg, puddinger, sauser og rosiner. Når blander iskrem med melk legge litt hvetekim. Cheese er en stor protein, og de fleste barn elsker smeltet ost med makaroni eller smørbrød. Husk å være veldig tålmodig og rolig når du mater barnet ditt.

Ketogen diett

Ketogene dietter har vist seg vellykket med mennesker med epilepsi og cerebral parese. Anfall er vanlig med barn som er rammet med cerebral parese, og denne dietten har vært vist i tester for å redusere dem. Før du tar fatt på denne dietten snakke med helsepersonell for å se om det vil fungere for barnet ditt. Denne dietten er høy i fett samtidig begrense karbohydrater. Du gir barnet 3 til 4 gram fett for hver ett gram karbohydrater. Du vil bli fôring barnets fete meieriprodukter, peanøttsmør og fett kjøtt. Du må supplere denne dietten med kalsium, vitamin D, jern og folsyre. Denne dietten fungerer bedre på barn enn voksne i henhold til CerebralPalsy.org.

Diabetisk nevropati Homeopatisk behandling

Diabetisk nevropati Homeopatisk behandling


Nevropati er en progressiv lidelse som kan føre til intens, invalidiserende smerter. Leger kan foreskrive medisiner som tilbyr liten eller ingen lindring, og når disse medisinske behandlinger mislykkes, kan du se etter alternative behandlinger. Homøopatisk medisinen kan prøves alene eller i kombinasjon med andre former for behandling.

Hva er homeopatisk medisin?

Homeopatisk medisin har eksistert i over 200 år. Bruksområder omfatter behandling av sykdommer og tilstander ved å bruke stoffer som fremkaller lignende symptomer hos friske mennesker. Pasienter tar disse stoffene i utvannet mengder inntil kroppen utvikler en toleranse for dem. Når dette skjer pasienter kan deretter ta disse stoffene i mindre utvannet former.

Homeopatisk behandling og nevropati

Flere homeopatiske stoffer kan lindre nerve smerte av nevropati inkludert Aconitum som tilbyr avlastning for skyting smerter, belladonna som lindrer smerter som kommer plutselig, og hypericum som lindrer smerter i fingre og tær.

Andre symptomer

Andre symptomer på nevropati kan også svare på homeopatisk behandling. Cantharsis kan gi lindring til prikking og brenning, mens Mag Phos kan stoppe muskel kramper og spasmer.

Betraktninger

Homeopatiske midler er regulert på samme måte som over-the-counter (OTC) narkotika, bortsett siden homøopatiske produkter inneholder lite eller ingen aktive ingredienser, har de ikke gjennomgår det samme sikkerhetstesting som resept og nye reseptfrie legemidler.

Advarsel

Ikke bruk homøopatiske midler i stedet for foreskrevet medisinsk behandling. Alltid informere legen din om homøopatisk behandling du bruker.

Hva bør Epilepsi pasienter ikke?

Hva bør Epilepsi pasienter ikke?


Epilepsi er en forstyrrelse i hjernen som forårsaker kramper eller anfall. I de fleste tilfeller er disse beslagene er uventet, og kommer uten varselsignaler. I tilfelle av en anfall, kan noen normale aktiviteter bli farlig. Epilepsipasienter kan leve relativt vanlige liv med behandling, men de trenger å ta hensyn til vaner og aktiviteter som kan være farlig.

Kjøring

Et anfall mens du kjører, kan det føre til at du mister kontroll over bilen, og skaper en fare for deg selv og andre på veien. Av denne grunn, vil mange stater ikke tillater epilepsipasienter å kjøre med mindre de har ikke tidligere anfall, ifølge MedlinePlus. Manglende evne til å kjøre kan alvorlig begrense aktivitetene dine, noe som gjør det fristende å sette seg bak rattet. Men med mindre legen din sier at det er trygt for deg å kjøre, er denne aktiviteten farlig.

Vannaktiviteter

Epilepsipasienter bør aldri bade uten tilsyn. Dusjer er generelt ansett for å være trygge, men sitter i et badekar bærer risikoen for drukning, bør et anfall skje. Foreldre til barn med epilepsi bør ikke tillate dem å bade uten tilsyn. Epilepsipasienter bør aldri svømme alene, på grunn av økt risiko for drukning. Dykking er også et problem sport for epilepsi lider, men svømming og snorkling i grupper er vanligvis trygt.

Sport

Noen epilepsipasienter unngå sport helt, på grunn av risikoen for anfall. Imidlertid har øvelse blitt vist å redusere risiko for anfall. Epilepsipasienter kan delta i de fleste idretter, men bør passe på å bruke egnet verneutstyr. Unngå solo sport, som fallskjermhopping og hanggliding; høytliggende sport, som fjellklatring eller strikkhopping; og kontaktsport, som boksing og bryting med mindre anfallene dine er godt kontrollert. Hvis du gå, sykle eller jogge, la noen vite ruten du skal ta.

Trapper

Personer som lider av anfall som svekker deres motorstyring eller føre dem til å miste bevisstheten kan også bli nødt til å unngå trapper og bratte bakker. Alvorlige skader kan oppstå hvis denne type anfall skjer på en trapp. Epilepsipasienter som får en aura før de har et anfall kan bruke trapper, men trenger å sitte ned umiddelbart hvis et anfall er sannsynlig å skje. Pasienter som ikke får auraer bør bruke heisen til enhver tid.

Ukontrollerte Beslag

Epilepsipasienter som har ukontrollerte anfall må unngå et ekstra sett av aktiviteter, på grunn av de økte sjansene for et anfall. Disse inkluderer ridning, turn, ski, motorsport, noen aktivitet på isen, og vannsport gjøres alene - som vindsurfing og solo seiling. Sykling på veien kan også være et problem. Disse aktivitetene er tryggere for pasienter med anfall er kontrollert av antiepileptika, selv om disse stoffene kan påvirke sportslige resultater.

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Når det gjelder å oppnå våre håp og drømmer, vi ofte har en tendens til selvsabotasje og gi oss selv unnskyldninger for hvorfor vi ikke klarer å gjøre noe. Frykt for å mislykkes ofte spiller inn i dette, og mange mennesker har til å trene seg til å nærme seg sine mål uten å la frykten avspore dem. Når du går etter dine håp og drømmer uten frykt, holde et par konsepter i bakhodet.

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Still dine mål ned skriftlig hvor du kan referere til dem ofte. List opp tiltak for å oppnå dine håp og drømmer, samt grunnene til at du kan snakke deg ut av dem. Formulere en fornuftig plan for å overvinne hindringer for hvert trinn; den nye virksomheten kan ikke tjene penger så raskt som du hadde anslått. Plan B er innløse noen aksjer du eier eller ta ut et hjem egenkapital lån til tidevannet deg over.

•  Ta det første skrittet. Selv om det er en liten en, gjør en endring eller en beslutning eller gjøre noe positivt som setter deg på veien til prestasjon. Husk at alle mål du ønsker å nå er gjort slik av en rekke trinn, og du trenger bare å gjøre en om gangen. Huske dette kan gjøre det store bildet målet mindre skremmende.

Identifiser negative følelser som frykt, og erkjenne dem uten å gi dem muligheten til å påvirke dine valg. Fortell deg selv hvorfor du er redd, og minn deg selv på at følelsene er midlertidige.

Rekonstruere hvordan du føler om sviktende. Stedet for å se noe som ikke fungerer første gang som dødsstøtet for målet ditt, brainstorm en annen måte du kan gjøre noe arbeid ut. Forstå at de vanskeligste tingene du påtar vil ha snags og tilbakeslag som du er nødt til å omgå.

Feire hvert fullført trinn, og utvikle en "kan gjøre" holdning. Erkjenne at hver prestasjon er enda et steg nærmere drømmen din, og gi den vekten den fortjener som en seier som gjør deg sterkere og gir deg trygghet for neste trinn. For eksempel, hver gang du miste 10 pounds, innser du at du har det i deg å miste en annen 10 og det er ingen grunn til at du ikke kan.

Gi deg selv ved å stille spørsmål som minner deg som er ansvarlig for ditt liv. Spør deg selv om du er i kontroll over din skjebne eller din frykt for å mislykkes. Spør deg selv hva som er det verste som kan skje hvis du mislykkes, og hva er det beste? Avgjøre om en oppveier den andre. Ta kontroll over livet ditt ved å huske at du alene er nok til å gjøre hva som helst skje.

Arvet egenskaper som du får fra pappa

Arvet egenskaper som du får fra pappa

Hver person er et produkt av kombinasjonen av genetisk materiale som de mottar fra sin mor og sin far. Mens visse trekk arves fra begge foreldrene, andre kommer spesielt fra den ene siden av familien (for eksempel fargeblindhet og hemofili kan bare arvet fra ens mor). Forstå denne vitenskapen krever kompleks kunnskap om gener, kromosomer og DNA, og forskerne er fortsatt lære mer hele tiden om hvordan og hvorfor visse trekk er arvet og hvor de kommer fra.

Sex

Den ene tingen som alltid bestemmes av genetiske materialet fra faren er kjønnet på barnet. Eggene produsert av en kvinnes reproduktive system inneholder bare X-kromosomer. Sperm, derimot, kan inneholde enten en X eller en Y. Hvorvidt et Y-kromosom er tilstede og derfor skaper en mannlig foster er et produkt av farens sperm. Et unntak fra dette finnes, i en sjelden genetisk lidelse hvor SRY-genet som bestemmer den mannlige kjønnet på et foster er transplantert på X-genet i en fars sperm.

Infertilitet

En egenskap som noen menn dessverre arve fra sin far er en spesiell type av infertilitet. Menn kan være infertile for mange forskjellige grunner, men én årsak til tilstanden er noe som kalles "Y-kromosom Infertilitet." Dette er en tilstand forårsaket av manglende materialet i Y-kromosomet som en far går videre til sin sønn. Tilstanden gjør menn klarer å skape visse proteiner som trengs for sunne sædceller. Denne tilstanden kan bare være arvet fra en far fordi en mann ikke kan få et Y-kromosom fra sin mor.

Like sjanser

Du kan arve andre trekk fra din far, men det kan være vanskeligere enn du kanskje tror å identifisere hvem av foreldrene en gitt egenskap kommer fra. For eksempel kan en høy person med en høy far og en kort mor føler at høyden kom fra faren. Men dersom mor bærer recessive gener som påvirker faktorer som fører til stor høyde, kan din egen høyde være avledet fra en kombinasjon av begge foreldrene i stedet for fra din far alene.

Blodtype

En persons blodtype er noe de arver delvis fra sin mor, og delvis fra sin far. Blodtype at et barn arver er basert på organiseringen av dominerende og recessive blodtyper besatt av begge foreldrene. Det endelige resultat er en funksjon av blodtyper som er naturlig dominerende i den genetiske koden over andre. Dominans av gener er hvorfor noen blodtyper er mer sjeldne enn andre.

Sosa & Parkinsons sykdom

Sosa & Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom, eller PD, er en progressiv neurologisk lidelse der skadede hjerneceller svekke bevegelsen og muskelkontroll. Ifølge Parkinsons sykdom Foundation, lidelsen vanligvis utvikler seg etter 55 år og påvirker 4-6 millioner mennesker over hele verden. Forskere har isolert et gen som forårsaker en type PD i noen familier, men bare om lag 2 prosent av alle tilfeller er arvet. Videre genetisk forskning kan bidra til å avklare rollen som familiens historie og andre risikofaktorer spiller i utviklingen av sykdommen.

Slektstreet

Eksperter debatt betydningen av familiens historie som en risikofaktor for Parkinsons sykdom. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag anslår at 15 til 25 prosent av personer med PD har en kjent slektning med sykdommen, men mer enn halvparten av disse sakene gjelder den sjeldne, tidlig oppståtte formen av sykdommen. I typiske tilfeller er familiens historie en dårlig prediktor for PD, selv om risikoen kan være litt høyere hvis den relative er et søsken snarere enn en forelder eller annet familiemedlem.

Genetikk

Genetiske studier hjelpe forskerne lære hvilke gener (de grunnleggende "informasjonsenheter" menneskelig DNA) og genmutasjoner (andre former av samme genet) er assosiert med Parkinsons sykdom. Menneskekroppens 20.000 til 25.000 gener bestemme egenskaper som hårfarge, høyde og blodtype, samt at kroppen for å utføre nødvendige oppgaver. Visse gener påvirker sannsynligheten for å utvikle en sykdom.

Betydning

Forskere har oppdaget 13 gener assosiert med Parkinsons sykdom, men det er fortsatt uklart nøyaktig hvordan genetikk innflytelse som gjør, og ikke utvikler sykdommen. Bare ett gen betraktes som "kausal", som betyr dets nærvær alene er nok til å garantere at et individ vil til slutt lider av Parkinsons sykdom. Ifølge Parkinsons sykdom Foundation, er denne type gen sjeldne, sto for bare et lite mindretall av PD-tilfeller.

Misforståelse

Forskere er revurdere tidligere aksepterte ideer om Parkinsons sykdom. I det siste, ville de studerer generasjoner av samme familie for å finne et mønster; hvis ingen mønster eksisterte, ville de konkludere med at genene spilte ingen rolle i sykdommen. Nå, derimot, forskere forstå at både overdreven drikking av godt vann og eksponering for visse plantevernmidler og ugressmidler øke forekomsten av sykdommen, noe som betyr at familier som har oppdrettet eller bodde på landsbygda i generasjoner kan ha økt risiko tross for mangelen på en arvelig mønster.

Genetisk testing

Genetisk testing for Pink1 gen, kjent for å forårsake Parkinsons sykdom hos noen mennesker, er nå tilgjengelig. Men normalt helsepersonell vil ikke råde slik testing fordi Pink1 genet er ansvarlig for bare 2 prosent av tidlig debut av PD-tilfeller. The National Human Genome Research Institute er enig i at genetisk testing for PD er av begrenset nytteverdi, men det råder folk til å snakke med en lege eller genetisk profesjonell hvis de trenger mer informasjon for å ta en beslutning.

Forholdet mellom Parkinsons & degenerative joint sykdom

Forholdet mellom Parkinsons & degenerative joint sykdom


Parkinsons sykdom er en degenerativ lidelse i nervesystemet gjennom hvilke tap av dopamin i hjernen kan forårsake skjelvinger, stivhet i kroppen, langsomme bevegelser og svekket balanse. Degenerative joint sykdom, vanligvis kjent ved slitasjegikt, fører til et sammenbrudd i brusk. Begge sykdommene er idiopatisk og kan føre til felles utvalg av bevegelse grenser og motoriske ferdigheter verdifall. Pasienter med Parkinsons sykdom kan presentere seg med slitasjegikt symptomer før fullstendig diagnose avslører nevrodegenerativ lidelse.

Leddsmerter

Pasienter med Parkinsons sykdom ofte lider muscoskeletal smerteepisoder i bena, nedre rygg, skuldre og nakke. Det er ikke alltid en sammenheng mellom leddsmerter og motoriske ferdigheter komplikasjon, så faktorer utenfor selve sykdommen kan bidra til smertefulle opplevelser. Visse kroppslige handlinger som er felles for Parkinson-pasienter, for eksempel lut holdning eller uregelmessig gangart, kan bidra til leddgikt forhold.

Range of Motion

En studie publisert i Journal of the American Physical Therapy Association fant at pasienter med tidlig til midten nivå Parkinsons sykdom hadde redusert utvalg av spinal bevegelse og vri, bøye og strekke fra stammen. Artrose pasienter lider ofte av begrenset utvalg av bevegelse på grunn av degenerative sykdommer i hofter og ryggrad. Disse bevegelseshemming kan være et sekundært symptom på Parkinsons sykdom.

Tremor

Tremor stede blant pasienter med Parkinsons sykdom ofte skjer i hender eller fingre som et hvile tremor. Artrose pasienter har bevegelsesbegrensninger i kroppsdeler, inkludert hendene, som kan forårsake en svak skjelving ved bevegelse. Diagnostisering av Parkinsons sykdom ikke hviler på tilstedeværelsen av tremor alene.

Medisinering

Det på ingen kur for Parkinsons sykdom, men medisiner kan bidra til å gjenopprette dopamin nivåer i hjernen og begrense sykdomsprogresjon. Stoffet levodopa er et stoff som blir til dopamin i kroppen. En bivirkning av levodopa er dyskinesi eller spastiske, ufrivillige bevegelser. Over tid dyskinesi kan påvirke jevn bevegelse av ledd og bringe på slitasjegikt symptomer. Både Parkinsons og Artrose pasienter bruker over-the-counter medisiner som paracetamol og ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner for å håndtere smerte.

Trening

Mens det kan være vanskelig å tenke på trening mens opplever leddsmerter, kan pasienter som deltar i regelmessig trening reduserer felles sykdomssymptomer samtidig styrke andre deler av kroppen som hjerte, sener og hjerne. Ifølge undersøkelser utført av Parkinsons sykdom Foundation, kan trening påvirke utviklingen av Parkinsons sykdom og sekundære symptomer som leddsmerter.

Laser behandling for kviser

Laser behandling for kviser

Akne er en medisinsk tilstand i huden som er ofte referert til som kviser. De fleste individer utvikler tilstanden på grunn av endringer i huden i løpet av puberteten. Ofte kan de holde tilstanden under kontroll med produkter tilgjengelig over-the-counter og ikke trenger legehjelp. Enkelte individer er påvirket av tilstanden i en slik grad at de krever legehjelp og behandling.

Takling Acne

Ifølge American Academy of Dermatology (AAD), bør laser behandling for akne brukes sammen med annen behandling; slik som anvendelse av medisin direkte på huden. Laser eller lysbehandling alene sjelden botemidler acne. Det er best brukt som en del av en samlet medisinsk behandling plan.

Når Laser anbefales

AAD anbefaler at du rådfører deg med en bord-sertifisert hudlege før gjennomgår laser eller lysbehandling. Hvis en akne tilstand ikke kan håndteres med over-the-counter produkter og medisiner foreskrevet av lege, kan du være en kandidat for laserbehandling. Laserterapi kan levere resultater der andre typer behandling var ineffektive. En fordel med laserbehandling, er at det kan bidra til noen unngå de sterke bivirkninger av akne medisinering.

Laser Therapy at Work

Mayo Clinic gjenkjenner flere typer laser og lys terapi for behandling av akne. Disse fremgangsmåter for behandling kan nå ellers utilgjengelige lag av huden, mens forårsaker liten skade på hudens overflate. Noen laserteknologi påvirke oljeproduserende kjertler som forårsaker dem til å produsere mindre olje, og andre angripe bakterier som forårsaker den synlige huden betennelse.

Ting å huske på

Mens laser og lys terapi kan være en effektiv behandling for visse individer med akne, har det sine ulemper. Ifølge Mayo Clinic, som av juli 2011, leger kan ennå ikke identifisere på forhånd de som er mest sannsynlig å dra nytte av laserbehandling, mens AAD kaller resultater uforutsigbar. Ifølge AAD, resultatene tendens til å være midlertidig, og du kan trenge en rekke behandlinger for å få de beste resultatene.

Aktiviteter for å hjelpe med sanseintegrasjon

Aktiviteter for å hjelpe med sanseintegrasjon


Sensorisk integrasjon refererer til hjernens funksjon av bearbeiding av informasjon den får gjennom sansene. Hvis ditt barns hjerne ikke effektivt behandle innkommende sensoriske meldinger, kan han ha problemer i samspill med sine omgivelser. Han kan også slite i relasjoner og har problemer med læring. Heldigvis kan du hjelpe ham å integrere sanseinntrykk til hjernen hans ved å oppmuntre ham til å engasjere seg i aktiviteter som er utformet for å være både terapeutisk og moro.

Tips

Mens du arbeider med barnet ditt til å forbedre sin sensoriske prosesseringsevne, er det viktig å følge noen grunnleggende tips. Hvis hun stiller frykt eller angst, ikke tvinge henne til å delta. Frykten er ikke under hennes kontroll; den er basert på hennes nervesystem sensoriske reaksjon. Som hun utfører disse eller integreringsaktiviteter, se henne for tegn til å bli overaktiv, uoppmerksom eller altfor dumt. Merk eventuelle plutselige endringer i hudfarge eller hiccuping, raping eller gjesper. Hvis du ser noen av disse symptomene, må du umiddelbart stoppe aktiviteten. Roe henne med kos, innpakning i et teppe, et varmt bad eller hva bestemt prosedyre arbeider for å redusere angst hos barnet ditt.

Tungt arbeid

En terapeutisk type aktivitet kalt "tungt arbeid" kan være gunstig for barnet ditt. Denne intervensjon er spesielt nødvendig for barn som sliter med opphisselse nivå regulering - et barn som ikke kan synes å sitte stille. En nyttig tungt arbeid aktivitet bærer gjenstander som dagligvarer eller ryggsekker. Oppmuntre din sønn til å bidra til å flytte eller stable stoler eller andre elementer er en effektiv aktivitet. Han kan også nyte bistå deg i vanning planter ved hjelp av slange eller en kan. Enhver aktivitet som innebærer å flytte eller bærer vekter kan være nyttig og morsom. Svømming, sykling, iført håndleddet eller ankelvekter eller skyve / trekke gjenstander som leketøy gressklippere eller handlekurver er alle terapeutiske og muligens hyggelige aktiviteter for barnet ditt.

Finmotoriske aktiviteter

Det er mange aktiviteter som kan hjelpe barnet ditt i finmotorikk og overekstremitetene utvikling. Har sitt arbeid på eller over øyehøyde med en tabletop staffeli, maling og tegne på et gulv staffeli, og skrive og farge på en tavle. Oppmuntre din datter å spille med modellerleire eller kitt og å kutte papir og papp med svingete saks. Utnytte squishy eller resistive elementer som stress baller, spretne baller eller gummistrikk i hennes spilletid.

Oral Intervensjon

Barnet ditt kan slite med orale vanskeligheter. Oppmuntre ham til å prøve chewy mat som gummy godteri, beef jerky eller granola barer. En annen oral intervensjon er å tilby dine sønn resistive suger alternativer som løkker sugerør, slikkepinner, sport flasker med sugerør, og milkshake med sugerør. Engasjere ham i blåser aktiviteter som bobler, blåseinstrumenter og fløyter.

Tunneler og Vibrerende objekter

Andre aktiviteter som er gunstig i å ta opp spørsmålet om sensoriske integrering omfatter bruk av tunneler eller vibrerende gjenstander. Bare å ha datteren din krype gjennom en tunnel er en effektiv aktiv grovmotorikk og bilateral motorisk koordinasjon terapi. Du kan øke fordelen ved å sette strukturerte objekter i tunnelen. Vibrerende objekter er faktisk beroligende for barn med sensoriske behandlingsproblemer. Utnytte vibrerende puter, håndholdte massører, muntlige massører, vibrerende tannbørster eller masserer stoler og hvilestoler. Når hun er overveldet av sanseinntrykk, lære henne å bruke vibrerende objekt som en dyne.

Den beste tilnærmingen

Den beste tilnærmingen til enhver intervensjon er å la barnet ditt til å velge. Presentere ham med alternativer og la ham bestemme. Utnytte aktivitetslister som utgangspunkt. Du kan velge å eksperimentere med lignende ideer fra listen og skreddersy dem til din sønns preferanser. Mens det er mange hjemme-aktiviteter og produkter som kan hjelpe deg i omsorg for barnet ditt, hvis det er mulig han bør også få profesjonell intervensjon fra en ergoterapeut. Oppsøk henvisninger og ressurser fra hans primære omsorg lege. Du trenger ikke å kjempe denne kampen alene.

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering


En bandasje er en førstehjelps nødvendighet i mange situasjoner fordi de beskytter kutt og skrubbsår fra skitt, bakterier og irritasjon. Som du kanskje vet, bandasjering har også en tendens til å etterlate en klebrig, gummy rester på huden. Hvis igjen alene, vil dette klebrig rester tiltrekker seg støv, skitt og lo. Den beste trekk er å rense dette rester fra huden din slik at du ikke tiltrekke irritanter og mulige forurensninger til et område der huden er allerede kompromittert.

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering

Vedlikeholdsbabyolje på en bomullsdott til bomullsdott er mettet.

•  Gni bomull ballen forsiktig over de områdene av rester. Bruk små, sirkulære bevegelser for å løsne rester.

Tørk av løsnet rester med en ren klut.

Tørk eventuelle gjenværende rester igjen med olje-gjennomvåt bomullsdott. Du må kanskje å fukte en annen bomullsdott hvis den første er skitten.

Fukt en ren klut og bruke noen milde, ikke-allergifremkallende såpe på kluten. Bruk klut til å tørke forsiktig og rense området hvor resten ble fjernet. Skyll av såpen, og klapp huden tørr.