Digidexo.com

mat for leveren

De beste mat for leveren

Plassert under den høyre brystkassen, leveren er den største organ i menneskekroppen, og som sin primære avgiftningsmiddel det er også en av de mest viktige. Følgelig, spise mat som støtter leverfunksjoner kan holde den sterk og sykdomsfri i en mannsalder.

Cruciferous Grønnsaker

Cruciferous grønnsaker, som kål, brokkoli, blomkål, grønnkål og rosenkål, inneholder svovelderivater som hjelper leveren å kvitte seg med giftige stoffer på en effektiv måte.

Bitter Greens

Alternative helse utøvere anbefaler forbruket av bitter greener, for eksempel løvetann, endivie og endive, for å øke galle produksjon i leveren.

Gurkemeie-og leverfunksjon

Gurkemeie støtter leveren fungerer som en avgiftning arrangøren og antioksidant som beskytter orgel fra frie radikaler.

Betraktninger

Gitt det faktum at leveren er ansvarlig for filtrering av giftstoffer i kroppen, er det utsatt for en stor mengde av disse på en daglig basis. Spise en diett høy i antioksidantrike matvarer kan bidra til å beskytte leveren fra å bli skadet av disse giftstoffene.

Advarsel

Mens overskytende alkohol er kjent for å skade leveren, alkohol kombineres med smertestillende paracetamol pakker en dobbel utfordringen. Til sammen kan disse to stoffene forårsake alvorlig hepatitt og permanent leverskade.

Hvordan bruke mat for å øke HDL-nivåer

Siden 1960-tallet har kolesterol blitt bakvasket som hjertesykdom fôr. High-density lipoproteiner (HDL) - det "gode" kolesterolet - scavenges overflødig kolesterol i blodet og praktisk går den tilbake til leveren for avhending. Lavt HDL kolesterol har vært knyttet til hjerte disease.the høyere HDL-nivå, jo mindre LDL, eller "dårlig" kolesterol, som samler seg på blodårene blokkerer næring fra å nå vitale organer og forårsaker betennelse i blod fôr. HDL har mange edle effekt på hjertet og blodårer. HDL positivt påvirker blodplatefunksjon som bidrar til clotting.Dietary valg dypt påvirke HDL produksjon. Med mindre arvelighet er et problem, er en plante-basert, hel-mat diett vist seg å redusere risikoen for hjerneslag og hjerteinfarkt.

Hvordan bruke mat for å øke HDL-nivåer

•  Unngå fete animalske kjøtt og full fete meieriprodukter som undergraver ellers friske arterier og vitale organer. HDL har antioksidant, anti-inflammatorisk og anti-clotting effekter. Mettet animalsk fett sløv disse beskyttende effekten av HDL kolesterol. Kutte ned på størrelsen på porsjonene og forbruket av høyt marmorert kjøtt er avgjørende for å lykkes øker HDL. Det er viktig å bli kjent med farlige matvarer og spise atferd som hemmer HDL jobb, eller innsatsen vil produsere midlertidige resultater.

Spis fisk olje som finnes i tunfisk, sjø-ørret, sardiner, laks, krill og makrell. Den inneholder omega 6 og omega 3 fettsyrer som er effektive mat kilder som øker HDL. Nøtter og frø er også kilder til Omega 3, 6 og 9.The American Heart Association anbefaler å spise fet kaldt vann fisk minst to ganger i uken. Klinisk testing avslører at EPA og DHA finnes i fiskeolje bidrar til å redusere risikofaktorer for hjertesykdom, inkludert høyt LDL kolesterol. Det er sterke bevis for at disse stoffene kan bidra til å forebygge og behandle aterosklerose ved å hemme utviklingen av arterie-tilstopping plakk og blodpropper. Linfrøolje er en annen kvalitet kilde for essensielle fettsyrer. De har alle nytte HDL integritet.

forbruker økologiske helkornprodukter, bønner, agurk, hvitløk, løk, epler, svisker, pærer og andre fiberrik mat for å rense arteriene og organer fra akkumulert fett og plakk, og dermed befeste HDL tilstedeværelse. Spise en rekke grønnsaker og frukt som inneholder kraftige antioksidanter er avgjørende i økende passende HDL nivå. Omega-6 kan også bli funnet i mange vanlige vegetabilske matoljer som soyaolje, solsikkeolje, rapsolje og maisolje, men ikke olivenolje. Å drikke økologisk grønn te daglig kan også hjelpe kroppen rense seg selv. Kardiologer minne om at tålmodighet og årvåkenhet er nødvendig. Det har tatt et helt liv for plakk å bygge opp til et farlig nivå. Det vil ikke forsvinne over natten.

Hint

 • Være konservative spise matvarer som inneholder ekstreme mengder kolesterol.
 • Unngå fremmede fabrikk matvarer som forvirre og negativt endre menneskets biokjemi: fast food, trans fett, bearbeidet mat, høy fruktose Corn Syrup, GMO planter og dyr biprodukter, og mikrobølge matvarer.
 • Alltid konsultere med en kardiolog eller en Integrative helsepersonell før du prøver å bruke mat til å øke HDL nivå.
 • For å få nok av Omega 3, 6 og 9, variere matoljer. Ikke avhengig av en sort.
 • Spis fra naturen.
 • Tillegg til å forbedre kostholdet, forplikte seg til en daglig, aerobic øvelse diett. Sjekk med legen din først, imidlertid.
 • Hvis du en røyker, stopp.
 • Noen statin narkotika er under granskning for hjelpe helsemessige farene og ineffektivitet.
 • Oppfôret fisk anses utilstrekkelige kilder av essensielle fettsyrer.
 • Styr klar av hydrogenert vegetabilsk matoljer, smult, talg og fett.

Sunn mat for leverproblemer

Sunn mat for leverproblemer


Leveren bidrar til å bekjempe infeksjoner og renser blodet. Det hjelper også fordøye mat og lagre energi. En usunn leveren kan føre til tretthet, hodepine, vektøkning, og allergier. En syke leveren kan være livstruende. Trening og riktig kosthold hjelper leveren opprettholde sin funksjon. Gjør du det kan også redusere leversykdom.

Antioksidanter

Antioksidanter nøytraliserer giftstoffer. Det hjelper leveren kan utføre avrusning prosessen. Antioksidant matvarer inneholder brokkoli, kål, blomkål, grønnkål og rosenkål.

Hvitløk

Hvitløk hjelper leveren avhende kvikksølv og tilsetningsstoffer. Den inneholder allicin, et sammensatt leveren bruker for avrusning.

Artisjokk

Artisjokker fungere som en blod purifier. De øker også galle produksjon.

Frukt

Frukt er høy i antioksidanter. Gode ​​valg er svisker, blåbær, bjørnebær, jordbær, plommer, melon, epler og pærer.

Generelle tips

Unngå rødt kjøtt. Spis mager fisk og fjærfe. Bitter mat - for eksempel sennep greener - rense leveren. Komplekse karbohydrater, som brun ris og hvete brød, gir B-vitaminer.

Sunn mat for leversykdom

Sunn mat for leversykdom


Leveren er en viktig del av fordøyelsesprosessen. Dens oppgave er å filtrere mat for å beskytte kroppen fra giftstoffer. Leveren behandler alt du spiser. Når en lege diagnostiserer leversykdom, må du lære å endre matvaner. Noen matvarer er giftig for leveren, og noen er gunstig for helsen.

Protein

Unngå rødt kjøtt, selv om den er mager. Spis mager fisk og hvitt kjøtt av kylling og kalkun. Ditt daglige inntaket bør være 20 til 30 prosent protein.

Karbohydrater

Spis komplekse karbohydrater som hele korn pasta og fullkornsbrød. Ditt daglige inntaket bør være 60 til 70 prosent komplekse karbohydrater.

Frukt og grønnsaker

Forbruket av frukt og grønnsaker er ikke begrenset. Du bør spise et stort utvalg av så mange frukter og grønnsaker som du ønsker.

Fat

Ettersom fett er vanskelig å behandle, begrense fettinntaket. Tenk 10 til 20 prosent av flerumettet fett.

Grense

Begrens inntak av koffein. Ikke drikk mer enn 1-3 kopper koffein per dag. Unngå store mengder av vitaminer A, B3, og jern. Ikke drikk alkohol.

Hvordan du velger proteinrik mat for en lav carb diett

Å være på en lav-karbo diett betyr at proteinkilder må være så lav i karbohydrater som noe annet du spiser. Hvis du spiser kjøtt, for eksempel, du kan bare spise det panerte og stekt hvis panering er low-carb. Det samme gjelder for kjøttpudding, som typisk har mange flere karbohydrater enn du ville mistenke. Ikke alle kjøtt er carb-fri av seg selv, heller. Les videre for å lære hvordan å velge proteinkilder du trenger uten karbohydrater du ikke gjør det.

Hvordan du velger proteinrik mat for en lav carb diett

Hvis du spiser kjøtt, de fleste kutt av oksekjøtt, svinekjøtt, fjærfe og lam har mindre enn en carb per porsjon. Hvordan du koker eller tilberede dem kan endre det, men. Unngå enhver form for leveren eller andre indre organer, som kylling giblets. Med unntak av ricotta, cottage cheese og Gjetost (eller Brunost, da dette brune norske osten er også kalles), er ost også en god lav-carb kilde til protein.

Hvis du spiser fisk og sjømat, har fisken ingen karbohydrater. Sjømat kan, imidlertid. Østers, mussles, muslinger og abalone kan ha mest. Likevel er carb innhold for en beskjeden porsjon lav. For eksempel 3 oz. av kokte stillehavsøsters har 8,4 karbohydrater.

Hvis du ikke spiser kjøtt, fisk eller sjømat, prøv seitan. Det har den høyeste mengden protein av vegetariske kjøtterstatninger. Dessuten er det en god kilde til jern og har lite fett og kolesterol. Du kan lage seitan hjemme; men du kan også kjøpe den på en naturlig mat butikk. Bruk den som du ville biff. Du kan kjøpe en kylling-flavored seitan, så vel. En annen god kilde til protein er tofu.

Drikk soyamelk for ekstra protein. Velg en uten søtningsstoffer, slik at du kan ha fordelene av soya protein uten unødvendige karbohydrater.

Ikke glem å spise grønnsaker. De har protein, også. Bønner og erter har så mye protein som samme mengde tofu. Brokkoli og asparges har halvparten så mye protein som samme mengde tofu.

Hint

 • Husk å trekke fra de gram fiber fra gram karbohydrater per porsjon. At antallet er gram karbohydrater du vil fordøye.
 • Vite forskjellen mellom enkle og komplekse karbohydrater. Enkle karbohydrater, slik som raffinert sukker, bør unngås. Komplekse karbohydrater som hele korn er rike på fiber, vitaminer og mineraler som kroppen din trenger. De hjelper også styrke immunforsvaret. Du kan inkludere komplekse karbohydrater i en low-carb diett.

Mat for hypoglykemi

Mat for hypoglykemi


Hypoglykemi, lavt blodsukker, er en potensielt alvorlig tilstand. Når blodsukkeret synker, hypoglycemics oppleve en rekke plagsomme symptomer som må reverseres ved å forbruke riktig mat. Heldigvis er mange matvarer som kan forebygge og behandle en lav-blodsukker krise.

Betydning

Kosthold er den viktigste enkeltfaktoren for å unngå problemene knyttet til hypoglykemi. Alle symptomene er vanskelig og noen kan være alvorlige. Noen symptomer er hodepine, kognisjon problemer, irritabilitet til direkte aggresjon, svimmelhet og sug etter søtsaker. Fordi det amerikanske kostholdet har blitt lastet med sukker, koffein og enkle karbohydrater, flere og flere mennesker har tilstanden. I motsetning til diabetes, kan imidlertid hypoglykemi være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene er lik andre plager. Det er viktig å vite om man er hypoglycemic for å løse tilstand med riktig mat. Verste fall kan et anfall av hypoglykemi føre til koma eller død.

Funksjon

Egnede næringsmidler motvirke de fysiske forhold som oppstår under en hypoglykemisk hendelse. Vanligvis i reaktiv hypoglykemi (når blodsukker synker til sub-normale nivåer), bukspyttkjertelen for over-utskiller insulin, noe som fører til glukose for å syntetisere i leveren. En dårlig bukspyttkjertelen gjør det vanskelig å forbrenne karbohydrater. Når blodsukkernivået lavere, stresshormoner og adrenalin og kortisol opphav til høye nivåer i kroppens forsøk på å hindre blodsukkeret til å slippe farlig. Tilstrekkelig kosthold gjenskaper og skaper balanse i systemet.

Typer

Mat for hypoglykemi er høy i protein og fiber. Hypoglycemics trenger å spise flere små måltider i løpet av dagen. De matvarer som kan forårsake blodsukkernivået til å slippe er store mengder koffein, druer og svisker (inkludert juice), stivelsesholdige matvarer og søtsaker. Noen av disse matvarer kan inntas i moderate mengder.

Funksjoner

Spis mat med høyt fiberinnhold. Disse inkluderer avokado, bananer, linser, havrekli, brokkoli, rå spinat, brun ris, epler, sitroner og grapefrukt. Proteinkilder kan være fisk (vill), hele korn, kefir, rå ost og fettfattig yoghurt. For kjøttetere, skinn kylling eller kalkun bryst er gode kilder til protein. Hvis du erfarer en hypoglycemic hendelse, havre eller ris kli eller psyllium vil flate ut blodsukkeret.

Betraktninger

Det er viktig å innse at, under en hypoglykemisk reaksjonen kan den person ofte vil kreve søtsaker. Det er kroppens måte å heve sukker nivåer raskt. Det er viktig å ikke spise godteri, drikke brus eller spise noen søtsaker eller enkle karbohydrater. Kroppen trenger protein og / eller fibre. Kroppen reagerer raskt på riktig mat og i de fleste tilfeller, vil personen føle deg mye bedre veldig snart. Regelmessig mosjon og et middel for å redusere stress er et viktig element for å opprettholde sunne blodsukkernivået. Meditasjon eller pust arbeid kan være nyttig.

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen i denne artikkelen er ikke å anse som en erstatning for profesjonell medisinsk hjelp. Alltid søke hjelp fra en helse-omsorg leverandøren.

Et riktig kosthold for leveren

Et riktig kosthold for leveren


Leveren er et viktig organ i menneskekroppen. Dette organet er integrert i viktige funksjoner, inkludert proteinsyntesen, avgiftning av kroppslige giftstoffer og produksjon av fordøyelses biokjemikalier. Tung drikking og et dårlig kosthold er bare noen av årsakene til leverproblemer. Leversykdom er en alvorlig sykdom som kan påvirke absorpsjon av mat, nedbryting av giftstoffer og andre viktige kroppsfunksjoner. Et sunt kosthold er en måte å holde leveren din i god stand.

Frokost

En sunn frokost for leveren din starter med frisk frukt. Spis epler, druer og pærer. Disse er rike kilder til antioksidanter. Forbered havregryn med lettmelk og brunt sukker. Havre er en kilde til arginin, et essensielt næringsstoff for leverfunksjonen. Drikk et glass fersk gulrot juice for vitaminer og mineraler.

Lunsj

Spis en kyllingbryst med en grønn salat. Red salat og spinat er gode tilskudd til en sunn salat med Romaine salat. Bruk en enkel olivenolje vinaigrette med hvitløk for de essensielle fettsyrene i oljen og svovelforbindelser i hvitløk. Begge er gunstig for leverfunksjon. Drikk rikelig med vann til lunsj og utover dagen for å lette avgiftning prosess for leveren din.

Middag

Fisk er et godt valg for middag. Laks, tunfisk, sardiner og torsk er alle rike på essensielle fettsyrer. Forbered en side av erter og linser, som begge er rike på Arginine. Serve måltidet med brun ris, en god kilde til selen. Alle disse næringsstoffer er viktig for en frisk lever.

Hva skal unngås

Unngå alkohol og brennevin spesielt. Spiser ikke rødt kjøtt. Prøv å ikke konsumere mat med sprøytemidler, kunstige fargestoffer, kunstige søtstoffer og konserveringsmidler. Alle disse tingene produsere overflødig giftstoffer som kan tette leveren, skade orgel og svekker kroppens evne til å avgifte effektivt.

Matvarer og drikkevarer som er sunt for leveren

Matvarer og drikkevarer som er sunt for leveren


Leveren er et viktig organ i kroppen vår og er viktig for fordøyelsen og ridding kroppen av giftige stoffer. Spise mat for å støtte leverfunksjonen og unngå matvarer som kan skade leveren din er begge viktige skritt i å opprettholde god generell helse.

Vann

Vann er viktig for alle god organfunksjon, inkludert leveren. Vi trenger vann for å skylle giftstoffer filtrert av leveren og nyrene.

Organic Foods

Økologisk mat dyrket uten plantevernmidler eller andre kjemikalier er bra for leveren fordi de inneholder mindre giftstoffer at leveren trenger for å filtrere ut av kroppen.

Cruciferous Grønnsaker

Cruciferous grønnsaker, som er grønnsaker som er en del av kål familien, er bra for leveren fordi de inneholder viktige sulfites leveren trenger for å fungere skikkelig. De er også høy i vitamin C og folat.

Løk og hvitløk

Løk og hvitløk inneholder en unik type av svovel som er nyttig i leverfunksjonen.

Løvetann

Mens det er liten eller ingen vitenskapelig dokumentasjon som støtter de helsemessige fordeler for leveren av løvetann greener, røtter og blomster, det er mye av anekdotiske bevis. Løvetann er rik på vitamin C.

Matvarer for å unngå

Unngå alkohol, høy-fett matvarer og salt vil bidra til bedre total leveren helse.

Urter som er bra for leveren

Urter som er bra for leveren


Trygge og effektive urte rettsmidler er tilgjengelig for nesten alle forhold. Det finnes alternative urte-behandlinger, som tar plassen til tradisjonelle medisinske behandlinger, og komplementære urte-behandlinger, som er i tillegg til tradisjonelle medisinske behandlinger. Sjekk med din omsorg leverandøren for å diskutere hva som er rett for deg å holde leveren sunn.

Urter er allment tilgjengelig i naturlig mat butikker samt online. Pass på at du kjøper naturlige urter, ikke syntetiske substitutter.

Generelt Liver helse vedlikehold

Leveren er det viktigste filtreringssystem for kroppen din, og må holdes sunt. En av de beste tingene du kan gjøre, og den enkleste, er holde seg hydrert - vann er svært viktig for hvert system og spesielt til sirkulasjonssystemet, som omfatter leveren.
For å bidra til å holde leveren sunn, unngå alkohol og fet mat.
Spise så mange av dine matvarer i deres naturlige rå tilstand hjelper leveren å fungere lettere.

Urter for leverfunksjon

Løvetann, lakris, melk tistel, burdock rot, alfalfa og fennikel all forsterke og opprettholde god leverfunksjon. Disse urtene er tilgjengelig i piller, te og decoctions i naturlig mat butikker eller på nettet. Tinkturer bør unngås, fordi de har alkohol tilsettes.

Hva skal unngås

For å hjelpe din leverfunksjon, unngå Comfrey, gentian, kava kava, Pennyroyal, peppermynte, sassafras, Senna, humle og Valerian, som alle kan forårsake toksisitet eller andre problemer for leveren.

Fordeler

Som hovedfilteret for kroppen din, noe du kan gjøre for å opprettholde et sunt leveren hjelper hele kroppen. En usunn leveren kan være kilden til mange lidelser.
Fordelen med regelmessig med urter for å opprettholde leveren helse koste. Urter er ganske billig sammenlignet med kostnaden av reseptbelagte medisiner eller dårlig helse.

Your Blood

Holde blodet rent er den viktigste funksjonen til leveren filtreringssystem. Leveren filtrerer giftstoffer fra blodet og holder dem fra å bygge opp i systemet. Leverfunksjonen er testet av en blodprøve fra din primære omsorgsperson, og testene kan fortelle hva dine høy tetthet lipider, lav tetthet lipider og triglyserider Målinger indikerer. Dette er indikatorer på generell hjerte helse.

The Best Urter for leveren

The Best Urter for leveren


Fordi leveren både fjerner giftstoffer fra kroppen din og absorberer vitaminer og mineraler som du tar i fra mat, er det ekstremt viktig at det fungerer på topp tilstand. Leverproblemer kan være forårsaket av for mange giftstoffer og en høyere enn normal konsentrasjon av vitaminer. Her er noen urter som kan bidra til å avgifte, befeste og helbrede leveren din. Rådfør deg med en lege før du legger noen urte kosttilskudd.

Liver Avgiftning

Enten du har blitt diagnostisert med en leversykdom eller er du bare interessert i en lever rent rulleblad, er første skritt for å avgifte leveren. Den mest kjente urten for leveren er melk tistel, som kan beskytte, reparere og fornye leverceller, fjerner giftstoffer og hindre frie radikaler skader. Prøv tre kopper om dagen av melk tistel te laget av urt knuste frø. Dessuten kan brennesle bidra til å rense leveren, og den har egenskaper som fjerner giftstoffer fra kroppen. Ta en spiseskje av fersk juice av brennesle urt tre ganger om dagen før hvert måltid. En annen nyttig drikke er fersk artisjokk juice, som kan tas sammen med brennesle. Artisjokk kan forbedre leverfunksjonen og hjelpe i avgiftning prosessen. Det er en god praksis å avgifte leveren din et par ganger i året for ca to uker av gangen.

Liver Helse

Når du har tatt noen av giftstoffer ut av leveren din, kan du begynne å styrke det og forbedre sine funksjoner. Løvetann er en meget viktig urt for leveren, fordi den kan forbedre gallestrøm og stimulere andre leverfunksjoner. Svart reddik urt kan benyttes for tilsvarende effekter. Begge urter kan tas i en spiseskje doser, tre ganger om dagen. Sirkulasjon er direly viktig for leveren, og så urter som hjelper sirkulasjonssystemet, slik som kjerringrokk, johannesurt, sitronmelisse, ryllik og sikori, kan forbedre leverfunksjonen. Ta to spiseskjeer av hver av disse sirkulasjons urter, bland dem sammen, og deretter bruke en enkelt spiseskje av blandingen i en kopp med kokende vann for å lage en te. Det er verdt å nevne at når du gjenoppretter fra en lever som ble skadet, kan du være mangelfull i flere vitaminer, inkludert A, C, D og E, samt B-kompleks vitaminer. Supplere med vitaminer og urter kan bidra til å bringe leveren til optimal funksjon.

Leverforstyrrelser

Hvis du lider av en leversykdom som hepatitt, kan alle de tidligere bemerket urter og vitaminer fortsatt brukes, men du bør legge til noen andre urter for å bekjempe sykdommen. Andrographis er en urt som kan hjelpe flyten av galle når du opplever hepatitt. Ofte kan det bli funnet i tablettform med solhatt og sink. Den anti-inflammatoriske egenskaper av urter bupleurum og malurt kan forbedre ulike leveren forhold. Til slutt, har Dan shen blitt brukt til å helbrede hepatitt og andre leverskader, som fra leverfibrose.

Mat for Vata Type

Mat for Vata Type


I ayurvedisk ernæring, har hver person en blanding av tre mind / body rektorer kalt doshas. Disse doshas - Vata, Pitta og Kapha - definere den mentale og fysiske egenskaper. De fleste mennesker har en eller to dominerende doshas. Når doshas er balansert, kroppen fungerer til sitt fulle potensial. Å spise riktig mat er nøkkelen til å forbli i balanse. Når du velger mat for Vata type, er det viktig å vite de matvarer som øker og redusere denne kvaliteten.

Velge Tastes

Den Vata typen er påvirket av elementer av luft og rom (vind) med en tendens til at kroppen til å føle seg kald. For å bidra til å velge de riktige matvarene, er det viktig å kjenne de smaker som øker og redusere Vata. Smak som er bitter, skarp og snerpende uavgjort vevet sammen for å øke Vata er tørking og kjøleegenskaper. Matvarer som chili peppers, bladgrønnsaker og krydder eksemplifisere disse smaker. Smaker som skaper varme og fuktighet for å redusere Vata er naturlig søt, sur og salt mat som tang, hvete og pickles.

Økende Vata

Mat som er kjøling i temperatur og energi øker vata. Unngå disse matvarene til å holde balansen. Begrens rå grønnsaker, frukt og juice - spesielt i morgen og kveld - og mat eller drikke som inneholder raffinert sukker eller sirup. Frityrstekte matvarer, over-behandlet frosset eller hermetisert mat og kalde eller kullsyreholdige drikker og alkohol bør unngås. Begrense forbruket av de fleste bønner og soyaprodukter i kostholdet ditt.

Redusere Vata

Salte, søte og sure matvarer er gunstig for Vata ved å bidra til å rense og øke vev, og aktiverer fordøyelsen. Mest vassen grønnsaker som squash, agurk og tomater inneholder store mengder saltvann. Miso, yoghurt og pickles er foreslått fermentert mat sammen med jordbær, sitroner og grapefrukt, som har en sur smak. Energisk varm mat og krydder som ingefær, svart pepper, kanel og spisskummen hjelp varme den kjølige vata kropp og kvalitet oljer eller ghee ernære leveren.

Velge Foods

Velg søt mat for Vata type fra naturlige søtsaker som finnes i frukt, korn og squash. Raffinert sukker og bearbeidet mat er ikke Vata balansere og føre til at kroppen til å "krasje" etter et utbrudd av energi. Basmati brun ris, havre, bygg og quinoa kan spises hele året. Frisk og sesongmessige bruk av avokado, bananer, dadler, fersken, melon, kirsebær og mandariner bringe balanse til energi uten drastisk skyter blodsukkeret. Squash, gul crookneck, vinter squash og søtpoteter bringe balanse til aminosyrer og karbohydrater.

Sunn mat for One-Year-Olds

Ved sin første bursdag, har mange barn allerede begynt å spise fast føde. Deretter tørrstoff spille en viktigere rolle i kostholdet. Ett-åringer krever sunn mat for å hjelpe dem å lære og spille.

Betydning

Ett år gamle barn er i en alder hvor de fleste av deres ernæring kommer fra fast føde, i stedet for formel eller morsmelk. Ved å velge sunn mat for deres ett år gamle, foreldre hjelpe barnets vekst og utvikling ved å gi kroppen hans med essensiell energi.

Typer

Ett-åringer kan spise et stort utvalg av sunn mat. Frukt og grønnsaker akseptable for en-åringer er myk og lett å tygge. Noen eksempler er bananer, appelsiner, skrelt aprikoser, skrelt fersken, skrelt pærer, eplemos, cantaloupe, vannmelon, honningdugg og jordbær. Grønnsaker for en-åringer har bakt-potet kiler, potetmos og kokte gulrot pinner. Siden kjøtt er tøft å tygge, kan en-åringer bare har behandlet eller malt kjøtt. Meieriprodukter 1-åringer kan spise inkluderer yoghurt, puddinger, cottage cheese og til og med ost kuber. Korn, strimler av brød og kjeks er gode alternativer fra brød kategorien.

Betraktninger

Hold det enkelte barn i tankene når du bestemmer hva slags mat å prøve. Hvis barnet ikke tåler mykere matvarer, vente en stund å gå videre til mat som krever mer tygging. Noen 1-åringer har ikke tenner, så noen matvarer som krever tenner til å tygge uten å forårsake en kvelningsfare er ikke trygt.

Misforståelse

Kosttilskudd allergier ikke alltid presentere som alvorlige reaksjoner. Hver gang en forelder introduserer en ny mat til en 1-åring, er det nødvendig å sørge for at en reaksjon ikke oppstår. Noen ganger, skiltene er veldig subtil, slik som utslett eller urolig mage. Også, hvis matallergier kjøre i familien, er det best å frata innføre at mat til godt etter den første bursdag.

Fordeler

Å få en 1-åring til å spise en rekke matvarer forbereder henne til å utvikle bedre matvaner som hun aldre. Ved å utvide antall matvarer en 1-årige spiser, er hun mer sannsynlig å spise en sunnere og balansert kosthold.

Advarsel

La aldri en 1-år gammelt barn uten tilsyn mens han spiser. Choking er en stor fare for barn i denne alderen, selv i tilfelle av mat de har spist før uten problemer. Visse matvarer er fortsatt off-limits for 1-åringer på grunn av helseproblemer. Disse matvarer inneholder: myke oster eller andre ikke-pasteurisert meieriprodukter; sjømat, slik som reker; og eventuelle rå eller kokt kjøtt. Andre matvarer er viktige choking farer, inkludert popcorn, uncut pølser, nøtter, hard candy, hele druer, hard frukt eller grønnsaker eller tykk-spredning peanøttsmør.

Sunn mat for å miste vekt

Vekttap er en utfordring for de fleste, men å spise sunn mat kan gjøre det lettere. Redusere kaloriinntaket betyr hver bit må telle --- for å bygge muskler, og gir kroppen din med de riktige næringsstoffene, og tar av disse uønskede pounds.

Betydning

Når jeg prøver å gå ned i vekt er det viktig å pakke så mange næringsstoffer i kostholdet ditt som mulig, mens forbruker færre kalorier enn normalt. Spiser dårlig mens miste vekt kan føre til tap av muskel sammen med fett, så vel som til redusert energi.

Typer

Ferske frukter og grønnsaker er viktige sunn mat for vekttap. Jordbær, sitrusfrukter og grønnsaker som grønn paprika og tomater er rike på vitamin C og lite kalorier. Avocadoes inneholder sunne omega-3 fettsyrer og er høy i fiber.

Størrelse

Når det kommer til vekttap og sunn mat, størrelsen teller. Lav-fett kjøtt og frisk fisk som laks bør spises i porsjoner på størrelse med en kortstokk. En til to kopper fersk, dampede grønne bønner eller brokkoli lage en sunn akkompagnement, sammen med en skive helkornbrød.

Betraktninger

Unngå hvite karbohydrater i favør av å fylle hele korn og proteiner som havregryn, bønner, og lav-fett cottage cheese eller yoghurt. Vekttap skjer raskere når kroppen får sin energi i form av høykvalitets protein og fett.

Expert Insight

The American Academy of Family Physicians anbefaler å skrive ned matinntaket hver noen dager for å se om du trenger flere elementer fra en bestemt matvaregruppe. Den aafp talsmenn også lese etikettene før du kjøper mat; Dette tillater deg å luke ut de sunne matvarer fra de som er altfor behandlet eller lastet med fett og sukker.

Mat for å unngå for Weight Loss

Ønsker du å miste et par pounds? Bra for deg! Analysere matinntaket er en god start. Formelen for vekttap er enkel: Spis færre kalorier enn du forbrenner. Motsatt, er formelen for vektøkning spise mer kalorier enn du forbrenner. Med dette mantraet i bakhodet, husk at noen matvarer bidra mer mot overdreven kaloriforbruk enn andre, og bør unngås for vekttap.

Fried Foods

Noen stekt mat, som mozzarella pinner, er helt klart skyldig i tipping skalaen. Imidlertid vil alle matvarer nedsenket i oljen i en lengre tidsperiode er usunn. Mens stekt squash, løk eller sopp kan høres ufarlige på grunn av deres vegetabilsk navn, de er lastet med arterie-tilstopping mettet fett og er høy i kalorier. For vekttap, unngå mat kokt i olje. Jo bedre alternativ er å tilberede grønnsaker i et lag av vann til damp dem. Oljer og fett er ikke dårlige ting (i virkeligheten, de er avgjørende for din diett), men de bør inntas i moderate mengder. Ifølge mypyramid.gov, antyder at FDA bare 5 til 7 ss av oljer i døgnet.

Bearbeidet mat

Bearbeidet mat er strippet av essensielle næringsstoffer og mineraler, noe som betyr at det å spise dem vil gjøre deg mer sulten for en lengre tid. Bearbeidede matvarer inneholder hvitt brød, donuts, kaker, godteri og pasta laget med bleket hvitt mel. Bytt ut disse matvarene for fullkornsprodukter. Mens carb-tunge matvarer, selv fullkornsprodukter, kan bidra til vektøkning, hele hvete matvarer rike på fiber hjelpe deg å føle fyldigere for en lengre tid. Selv om karbohydrater er en viktig kilde til drivstoff for kroppen, begrense stivelsesholdige karbohydrater (som brød og pasta) hvis du ikke trener for å fremme vekttap.

Ernæringsmessig Barren Foods

Kroppen din vil videresende tegn på sult hvis nærings mangler danne. Sult er kroppens måte å si: "Jeg trenger oppmerksomhet!" Dette kan bety mer drivstoff (karbohydrater), men det kan også være et behov for et bestemt næringsstoff. Så lenge kroppen ikke får det næringsstoffet, vil kroppen din ønsker å spise til det behovet er oppfylt. Dermed unngår matvarer lite næringsstoffer: de inkluderer potetgull, hvite bagels, muffins, kjeks og andre matvarer høy i karbohydrater, men lite fiber og mineraler. Les ernæring etiketten for å fastslå fiber, jern og protein innhold. Hvis disse snacks ikke inneholder tilstrekkelige mengder av disse næringsstoffene (vanligvis 10 til 20 prosent av daglig anbefalt inntak), hoppe over dem. Mange av disse snack matvarer nevnt kunne bli forkynt som "lavt fett" eller "lavkalori", men som ikke oversette til satiating eller nærende kroppen din. Næringsrike matvarer som frukt og grønnsaker for å holde satiated og næret spise. For mer informasjon om nærings golde matvarer og metthetsfølelse, se Resources nedenfor.

Kjedsomhet Foods

Mange mennesker spiser mat foran TV, på kino, mens sosialt samvær - og kalorier raskt haug på. "Kjedsomhet foods" er alle de små snacks spist i løpet av dagen som går ubemerket av hjernen din, men er definitivt lagt merke til av kroppen din. Hvis du sitter ned for å se på et TV-show, planlegge fremover ved å gripe en liten bolle og fylle det med mat i stedet for å spise rett ut av boksen. "Lifetime Fysisk Fitness and Wellness" funnet i en studie at deltakerne som fikk en større pose med mat for en ettermiddag snack spiste mer kalorier enn de som fikk en mindre pose med mat.

Hvis porsjonskontroll er vanskelig, snack på matvarer med en ubetydelig mengde kalorier som gulrøtter og selleri. Når venner er på besøk, arrangere sunne drikkevarer og snacks som et fruktfat og club soda blandet med fruktjuice. Enten eliminere eller erstatte dårlige matvarer med sunne matvarer kan holde "kjedsomhet mat" forbruk i sjakk.

Betraktninger

Ingen enkelt mat bør unngås for vektøkning. En cookie vil føre til vektøkning hvis det samlede kostholdet er full av usunn mat. Men hvis kostholdet er rikt på sunn mat, en liten siden pommes frites en gang i måneden vil ikke resultere i en fem-kilos vektøkning over natten. Vektøkning skjer når du gjør vanligvis dårlige valg, og dermed spise mer kalorier enn du forbrenner. Vær mer oppmerksom på generelle kosthold enn av bestemte matvarer for vedvarende, sunn vekttap.

Hvordan veie mat for vekttap

Å miste vekt er vanskelig, men heldigvis, en rekke verktøy finnes for å hjelpe deg å slippe pounds. Du har sannsynligvis veie deg hver uke for å overvåke utviklingen; Men veier maten vil også hjelpe deg i å miste vekt. Hvis du gjør en visuell gjetning om serverer størrelser, kan du være vondt kosten ved inntak av for mange eller ikke nok kalorier. Å investere i en food skala gir deg muligheten til å holde en oversikt over nøyaktig antall gram og kalorier du spiser.

Hvordan veie mat for vekttap

•  Kjøp en food skala. Du kan kjøpe mekaniske og digitale vekter på supermarkeder, varehus og på nettet. Selv mekaniske mat skalaer er billig --- mindre enn 10 dollar --- er det en god idé å velge en digital skala hvis du kan. Digitale vekter er lettere å lese og gi deg den nøyaktigheten du trenger for å måle mat for vekttap. Vask alltid overflaten av skalaen med oppvaskmiddel før første bruker den.

Rengjør matvarer. Skyll frukt og grønnsaker som du har tenkt å konsumere for å bli kvitt forurensning. Ifølge United States Department of Agriculture (USDA), unngå rengjøring kjøtt og fjærfe før koking. Skylling kjøtt kan føre til krysskontaminering, forlater bakterier i vasker og på tellere. Trim all synlig fett ut av kjøtt som det er høy i usunt mettet fett.

Vei maten. 4 oz. av frukt og grønnsaker er vanligvis en anbefalte servering størrelse for et sunt kosthold. Ifølge Massachusetts Institute of Technology, en porsjon kjøtt er 3 oz. Trim maten til skalaen når serverer kvote vekt. Veie kjøtt og fjærfe umiddelbart etter at du kjøper dem på matbutikken og fryse porsjoner trenger du ikke har tenkt å spise i fryseposer.

Hint

 • Alltid veie maten rå.
 • Vask overflaten av skalaen grundig før veiing en annen mat.
 • Kok aldri utløpt eller bortskjemt mat for å unngå matforgiftning.

Beste sunn mat for vekttap

Når jeg prøver å gå ned i vekt, er kosthold en av de viktigste aspektene. Selv om du ikke alltid må strengt begrense matvarer som du spiser, trenger du å spise sunn mat for vekttap, unngå de fleste junk mat. Du kan gjøre dette best ved å handle for det meste i de ytre aisles i supermarkedet - det er de innvendige sideskip som vanligvis inneholder usunn mat. Spis riktig for vekttap, og du vil se pounds naturlig kommer av.

Fresh Produce

Fersk frukt og grønnsaker danner grunnlaget for et sunt kosthold. Grønnsaker er så lite kalorier som du vanligvis kan spise så mange du vil og likevel gå ned i vekt. Frukt gir ofte en sunn, bærbar, snacking løsning.

Velg mørk grønn salat for dine salater enn isfjell, som har færre vitaminer. Spinat er også en drivkraft for ernæring, og gir deg mye jern og vitamin C. Kast en håndfull i en frukt smoothie for en sunn frokost; du vil ikke smake spinat, men du vil nyte sine sunne fordeler. Epler, bananer og appelsiner gjøre for god snacking. Pass på å bære dem i vesken uansett hvor du går, slik at du alltid har noe hendig når du er sulten.

Magre proteiner

Protein er viktig å bygge muskler, men mye av protein fra animalske kilder er også høy i fett. I stedet velger kylling eller fisk og bake den i stedet for steking.

Vegetariske proteinkilder - bønner og tofu - er også et utmerket valg for magre proteiner. Hvis du innlemme noen vegetarmat i ukentlig måltid plan, vil du spare kalorier og penger.

Helkorn

Raffinert korn, slik som hvit ris og hvitt brød, har blitt strippet for sin ernæring. Bytt til fullkorn alternativer som er sunnere. Noen Kosten kan oppleve at det er vanskelig å venne seg til smaken av hele korn. Hvis dette er tilfellet for deg, lette deg inn i overgangen. Tilberede måltider laget med halv hele korn og halv raffinert korn, eller veksle mellom helhet og raffinert korn. Ettersom tiden går, vil du være i stand til å øke mengden av hele korn som du spiser.

Sunn Snacking

Snacking er viktig for å hjelpe deg holde deg til kostholdet ditt, men du bør unngå de tradisjonelle snacks som chips, sjokolade og kake. I stedet, finne sunne og kalorifattig alternativ.

Hvis du foretrekker salte snacks, prøver å spise grønnsaker og hele hvete pita med hummus eller en kremet dip laget av cottage cheese, hvitløk og dill. De som foretrekker søtsaker skal feste med frukt. Lag en stor fruktsalat i begynnelsen av uken, slik at du alltid har en fin blanding på hånden. Yoghurt kan være en annen sunn snacks for dem som liker søte godbiter, men sørg for å kjøpe den slags som ikke har mye sukker. Sjekk alltid ernæring etiketter.

Hvordan spise fiber rik mat for å gå ned i vekt

Hvordan spise fiber rik mat for å gå ned i vekt


For de som gjør et forsøk på å gå ned i vekt, kan prosessen virke ganske vanskelig i begynnelsen. Mye av vekttap er et resultat av skiftende tannhjul i forhold til hva man spiser og hvordan matforbruk er sett. En av de beste måtene å akselerere vekttap prosessen trygt er å innlemme fiberrike matvarer i kostholdet ditt. Fiber ikke bare bidrar til å bekjempe kolesterol og hjertesykdom, men kan skape en følelse av "fylde" i kroppen når det spises i store mengder, som kan hjelpe til med vekttap.

Hvordan spise fiber rik mat for å gå ned i vekt

•  Spis en frokost som er rik på frukt og korn. En av de beste måter å innlemme en stor mengde fiber i kostholdet ditt er å ha kornblanding og frukt til frokost. Bringebær, jordbær og bananer er høy i fiber, og hver frukt kombinerer fint med en skål frokostblanding. Sørg for at frokostblandingen du velger er lav i sukker og tilsetningsstoffer. For en enda tyngre løft av fiber, erstatte varmt havregryn til frokostblanding.

innlemme korn til lunsj når det er mulig. Brun ris, fullkornspasta og gryn bygg er alle fiber-rik mat. Dampede grønnsaker og magert kjøtt som kylling eller reker sammen med en fiber-rik korn slik som brun ris gjør for en sunn lunsj som vil bære med seg alt av fiber du trenger for en dag. Sjekk ditt inntak av korn, men som de er ofte høy i karbohydrater, som kan hemme vekttap prosessen.

Baser dine middager på en jevn inntak av grønne grønnsaker. Brokkoli, erter og rosenkål er alle fiberrike grønne grønnsaker som kan tilberedes i en rekke forskjellige måter. Grønne grønnsaker inneholder lite fett og fullpakket med næringsstoffer, noe som gjør dem til perfekte go-til mat for alle som ønsker å gå ned i vekt. Streb etter å innlemme minst en porsjon (1 kopp) av grønnsaker i din dinner måltid.

Hint

 • Bestrebe seg på å inkludere minst tre dager med moderat mosjon i din livsstil for å oppnå maksimal vekttap.
 • Alltid konsultere en lege før man følger en diett eller vekttap plan.

Mat for å få vekt

For noen kan få vekt være nødvendig for å bli sunnere, enten det betyr å øke body mass index eller spise mer næringsrik mat. Å være undervektig er på noen måter som usunt å være overvektig, så det er viktig å være innenfor en angitt vekt forhold til kroppshøyde og størrelse. Komplikasjoner av å være for tynn inkluderer underernæring, langsom bedring under sykdom eller etter kirurgiske inngrep, og mangel på energi.

Frekvens av måltider

Å få vekt på en sunn måte, bør du spise minst fem ganger om dagen. Matvarer som er rike på kalorier er mest gunstig å spise, men grensen sukker, fett og natrium. Å spise hurtigmat er høy i kalorier; Men fett, natrium og kolesterol nivåer gjør det en usunn måte å få vekt.

Matvarer som inneholder mye stivelse er gunstig, inkludert ris, potet, pasta og noen grønnsaker som gulrøtter eller gresskar. Brød med peanøttsmør, margarin eller avocado er alle ideelle valg av mat for å få vekt.

Prøv å spise 1000 kalorier i løpet av det daglige anbefalte mengden for å sette på omtrent ett pund per uke.

Protein

En av de viktigste mat valg for å få vekt er protein. Protein er nødvendig for muskel reparasjon, for å styrke immunsystemet og for å gi ernæring for sunn hud, negler og hår.

Kvalitetsproteinkilder inkluderer nøtter, melk, ost, yoghurt og egg. Å spise protein i løpet av hvert måltid eller snack vil hjelpe deg å spise mer kalorier hver dag. Protein gir også energi.

Matvarer for å unngå

Unngå alkohol, koffein og røyking, slik at du kan opprettholde en næringsrik balanse fra maten du spiser.

Du kan snack før to timer før sengetid; magen trenger tid til å fordøye før du skal sove. Vektløfting to eller tre ganger i uken vil bidra til å holde vekten på og øke muskelmasse.

Mat for å forebygge halsbrann

Halsbrann er en tilstand hvori magesyre når øsofagus og forårsaker smerte under ribbene. Det er et vanlig problem som oppleves av et stort segment av befolkningen over hele verden. Halsbrann kan være forstyrrende for en persons daglige liv, men det finnes en rekke matvarer som kan bidra til å forhindre halsbrann

Fakta

Halsbrann er hovedsakelig forårsaket av mat og magesyre oppbakking opp i spiserøret. Denne foreteelse er et resultat av spiserørlukkemuskel avslappende mer enn normalt, noe som fikk den tilbakestrømning av syrene. Et annet begrep for halsbrann er Gastro reflukssykdom (GERD). Vanlige symptomer på halsbrann innbefatte hoste, kronisk sår hals, heshet, hyppige gass og bronkial infeksjoner.

Mat forårsaker halsbrann

Mat er den viktigste årsaken til halsbrann som det finnes flere typer mat som kan føre til esophageal sphincter å slappe av mer enn normalt. Disse typer mat inkluderer sure matvarer som tomater og sitrusfrukter. Fatty matvarer, sjokolade, koffein og alkohol kan også være viktige bidragsytere til halsbrann. Ikke-diett faktorer som røyking, stress, stramme klær og spise før trening bør elimineres fra personens livsstil.

Høyt fiber diett

Dietter høy i fiber og lite fett kan hindre eller redusere halsbrann. For en stund nå, har høy fiber mat vært ansett som et forebyggende tiltak mot tykktarmskreft, hjertesykdommer og diabetes. Generelt mennesker med halsbrann vanligvis har et høyere inntak av kolesterol og fett. Derfor, de som følger en høy-fiber måltid plan har en lavere sjanse for å ha halsbrann eller GERD.

Papaya

Papaya er en matvare som kan lette magen og reduserer halsbrann. Papaya er rik på enzymer, spesielt papain, som lindrer magen og hjelper kroppen i fordøyelsen. Papaya er også referert til som en vegetabilsk pepsin, siden stoffet tilstede i papaya er lik den pepsin finnes i magesekken. Papaya kan spises rå, satt i salater, gjort til en juice drikke, inge som papaya tabletter eller brukes i marinader.

Ginger

Ingefær er et annet alternativ for å forebygge halsbrann. I mange år har kineserne brukt ingefær å helbrede plager, spesielt for reisesyke. Ingefær brukes også for helhetlig medisin, karakterisert ved at hele kroppen behandles, ikke bare symptomene. Men ingefær plassert i en drink gir midlertidig lindring, selv om det ikke er bevist å fungere på lang sikt.

Mat for halsbrann lider

Tenk på "trygge" mat for halsbrann og ordet "kjedelig" umiddelbart kommer til hjernen. Mange halsbrann utløsende matvarer inneholder mye fett, syre eller krydderinnhold. De er matvarer amerikanerne elsker å spise; de vi ikke ønsker å leve uten. Den gode nyheten er at ikke alle matvarer på halsbrann utløser liste forårsake symptomer i alle mennesker. Du kan kontrollere halsbrann ved læring hvilke matvarer er trygt for deg å spise og hvilke som er best unngås.

Årsaker

Personer som lider av hyppige halsbrann produserer for mye magesyre. Halsbrann oppstår når magen syrer reagerer på mat innhold. Syren ryggen opp i spiserøret og gjør at den blir betent. Betennelsen gir en brennende følelse og smerter i brystet. Andre halsbrann symptomer inkluderer en bitter eller sur smak, heshet, raping og hoste og problemer med å sove etter et måltid.

Trygg mat

Det er mange matvarer som ikke forårsaker overdreven syre i magen. Matvarer på den sikre listen inkludert cottage cheese, søtpoteter, yoghurt, fettfri ost, bakt kylling, mager kjøttdeig, bananer, og hvite eller multigrain brød.

Den trygg mat listen er ikke one-size-fits-all. Matvarer som er kjent halsbrann produsentene ikke forårsake halsbrann i alle personer. For eksempel kan appelsinjuice forårsake plutselig og ekstrem smerte, men å spise krydret meksikansk mat kan forlate deg symptom fri. Hold mat loggen for å finne matvarer som kan legges til din halsbrann-free liste og matvarer best unngås.

Fordeler

Matvarer som er trygt for halsbrann lider er utmerket for å opprettholde eller miste vekt. Disse matvarer er lavere i fett og kaloriinnhold. De fleste er høy i fiber eller protein. Matvarer som inneholder mye fiber og protein fordøye saktere i magen, noe som gjør at du føler deg mett lenger. Mange av de trygge liste matvarer er sunne snacks valg. Folk som spiser en matbit mellom måltidene er mindre sannsynlig å overspise under måltidet.

Den Taboo List

Mange matvarer er identifisert som halsbrann triggere. Disse matvarer inneholder naturlige eller tilsatte ingredienser som gjør dem vanskeligere å fordøye. Sitrusfrukter, tomater, hvitløk, løk og krydret mat er kjent halsbrann produsenter. Mat med høyt fettinnhold og fett gjør at du føler deg oppblåst, øke press på esophageal sphincter og forårsake små mengder syre til å sikkerhetskopiere i spiserøret.

Drinker med høyt koffein eller karbonatisering er kjent lovbrytere. Som høyt fettinnhold mat, kullsyreholdige drikker forårsake oppblåsthet og øke press på esophageal sphincter. Alkohol er en annen kjent halsbrann produsent.

Tips for Prevention

Unngå å spise matvarer med høy syre eller krydret innhold på tom mage. Coat magen med mat lavt på fett. Halsbrann er mer sannsynlig å oppstå etter store måltider. Spise 04:56 små måltider om å foretrekke å spise tre store måltider om dagen.

Ikke legg deg ned rett etter et måltid. Hev hodet under søvn for å forebygge eller lindre halsbrann symptomer. Sove på to eller tre puter eller plassere blokkene under føttene på sengegavlen.

Snakk med legen din om over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Populære over-the-counter rettsmidler og reseptbelagte legemidler inneholder H2-blokkere som hindrer overdreven syreproduksjon i magen.