Digidexo.com

taurin kjøtt

Taurin for Weight Loss

Taurin er en populær helse supplement som folk har brukt for å supplere sitt kosthold i mange år. Blant sine mange fordeler, er denne aminosyren spioneringen som en svært effektiv vekttap hjelpemiddel. Ifølge 3dchem.com, taurin fungerer som en metabolsk senderen og i tillegg har en avgiftende effekt. The Mayo Clinic sier at opptil 3.000mg av supplerende taurin en dag regnes som trygt. Eventuelle overskytende taurin er bare skilles ut via nyrene.

Historie

Taurin er en aminosyre som finnes i vevet i de lavere tarmen hos mange dyr. Navnet er avledet fra det latinske ordet "Taurus", som betyr okse eller bull. Det ble gitt dette navnet fordi den første prøven av taurin ble samlet inn av tyske forskere Friedrich Tiedemann og Leopold Gmelin i 1827 fra gallen av en okse.

Teorier / Spekulasjoner

En av de mest betydningsfulle kilder for å lage galle i kroppen vår er taurin. Bile er viktig for mange kroppsfunksjoner. Ifølge litteraturen funnet på Romow.com, er galle ansvarlig for fordøye fett raskere og også øker effekten av vitaminer som produseres av kroppen vår. Tar taurin kosttilskudd sikrer at viktige næringsstoffer i kroppen vår fungerer på rett måte og overdreven fett er brent under prosessen.

Sikkerhet

Taurin er trygt brukes av mange mennesker, særlig kroppsbyggere som bruker den til å holde vekten i sjakk. Selv om det er ingen definitive bivirkninger forbundet med taurin, anbefales det ikke at hvem som helst begynne å ta disse kosttilskudd uten riktig råd fra en helse-omsorg leverandøren når du prøver å gå ned i vekt. Ifølge Dr. Ray Sahel på Raysahelian.com, har det vært to tilfeller av alvorlige bivirkninger muligens forbundet med taurin bruk - encefalopati og bipolar lidelse.

Betraktninger

Når du tar taurin for vekttap, unngå å drikke alkohol for å oppnå de beste resultatene. Alkohol brenner av de fleste av de mulige fordelene forbundet med taurin og forstyrrer taurin evne til å forbrenne fett. Interessant, studiene er presentert på nettsiden Healingdaily.com viser bevis på at taurin har vist seg å være nyttig i behandling av mennesker med alkoholavhengighet.

Misforståelse

Taurin er en populær helse drikke, men det er fortsatt misoppfatninger om innholdet. Mange tror det er generert fra elementer som urin og sæd fra okser. Faktisk er disse kosttilskudd laget av en kombinasjon av cystein, en ikke-essensiell aminosyre; vitamin E, som absorberer fett; og metionin, en ikke-polar svovel som omfatter proteinogenic aminosyre.

Hva er Taurin?

Selv taurin er en naturlig syre produsert av den menneskelige kropp, kan det fremstilles også. Taurin spiller en viktig rolle i helse av pattedyr, men i motsetning til mennesker og de fleste andre dyr, kan katter ikke naturlig syntetisere taurin. Hvis de ikke får nok av syren fra sine dietter, kan de lider av alvorlige helsemessige forhold.

Funksjoner

Taurin er en naturlig forekommende organisk syre. Det er en bestanddel av galle som er funnet i den nedre tarmen hos mennesker og mange dyr. Taurin kan syntetiseres ved hjelp av cystein, metionin og vitamin E. Taurin finnes i animalsk protein. Selv om den voksne menneskekroppen produserer naturlig aminosyre, kan vegetarianere lider av en mangel.

Historie

Taurin ble først isolert fra okse galle i 1827. Det har fått navnet sitt fra det latinske "Taurus" som betyr okse eller okse fordi det er funnet i testiklene av mange dyr. Selv taurin er referert til som en aminosyre, er det mer nøyaktig hører til en gruppe av sulfonat aminosyrer.

Funksjon

Taurin er nødvendig for riktig funksjon av skjelettmuskulatur, nervesystemet og hjertefunksjon. Det er viktig i utvikling og vedlikehold av sunn syn. Det er effektivt i å hjelpe kontrollen av høyt blodtrykk. Taurin er også nyttig i å fjerne fettavleiringer i leveren. Det er gunstig i å fjerne overflødig væskeretensjon, spesielt hos kvinner under menstruasjonen.

Betydning

I motsetning til mennesker og andre dyr, kan kattedyr ikke produsere taurin forbindelsen. Det er viktig for god helse hos katter. Et fravær av taurin kan føre til øyeproblemer som kan føre til blindhet, håravfall og tannråte. Mangel på taurin kan føre til at netthinnen til å utarte forårsaker eventuell blindhet. En mangel på dette viktige syre kan også føre til dilatert kardiomyopati, som er en forstørrelse av hjertet. I vill katter utlede taurin fra animalsk protein. I kommersielle kattefôr, er taurin et krav i Association of American feed Kontroll Tjenestemenn. Alle tørre og våte matvarer godkjent av AAFCO må ha minimum 0,1% av taurin i tørr mat og 0,2% i fuktig mat.

Betraktninger

Taurin finnes i alle animalske proteiner, selv om egg, kjøtt, melk og fisk inneholder de høyeste kilder. Seafoods som muslinger og østers er også høy i taurin. Vegetabilsk protein inneholder spormengder av syre, men vegetarianere kan være nødvendig å ta et supplement for å hindre mangel. Det er viktig å konsultere med en lege før du tar noen kosttilskudd. Katteeiere ofte supplere kattens kosthold med ølgjær tabletter for å sikre tilstrekkelige mengder taurin.

Fordeler

Taurin er nødvendig for riktig vekst og utvikling. Det er fordelaktig i å regulere arytmi, blodtrykk og redusere kolesterol. Det kan også være nyttig for å stabilisere glukose og insulinnivåer, noe som er fordelaktig for de som lider av diabetes. Taurin regnes som trygt å ta som et supplement når det brukes i henhold til riktig retningslinjer dosering kan det imidlertid samhandle med visse medisiner. Rådfør deg med helsepersonell for informasjon hvis du vurderer taurin kosttilskudd, spesielt hvis du lider av en kjent helsetilstand.

Bivirkninger av Taurine

Bivirkninger av Taurine


Taurin er en aminosyre som finnes i fjærfe, kjøtt, sjømat, egg og meieriprodukter. Kroppen din kan også gjøre det fra to andre aminosyrer, cystein og metionin, og fra vitamin B-6. Mens det er ingen anbefalt daglig inntak av taurin, rapporterer NYU Langone Medical Center at noen vitenskapelige studier tyder supplere med taurin kan hjelpe behandle viral hepatitt og hjertesvikt. Veganere og strenge vegetarianere kan kreve tilskudd hvis deres dietter ikke gir tilstrekkelig vitamin B-6. Snakk med legen din om eventuelle mulige bivirkninger før du tar taurin.

Effekter av lave doser

En typisk dose av supplerende taurin varierer fra 2 til 6 gram, vanligvis delt inn i to eller tre separate doser tatt i løpet av dagen. Ifølge en gjennomgang av Rådet for Responsible Nutrition publisert i 2008 i "Regulatory Toxicology and Pharmacology," friske voksne ikke opplever noen uønskede bivirkninger forbundet med regelmessig inntak av 3 gram en taurin supplere hver dag.

Effekter av høye doser

Vitenskapelige studier har ikke bestemt hvorvidt forbruker mer enn 3 gram taurin er trygt eller skadelig. En artikkel publisert i 2006 i "klinisk nevrologi og nevrokirurgi" rapporterte at en 27-åring konkurransedyktig bodybuilder som hadde konsumert en engangsdose på 14 gram taurin utviklet encefalopati, en potensielt livstruende hjernesykdom. Siden mannen hadde også tatt ulovlige rusmidler og megadoses av andre kosttilskudd, er det umulig å fastslå om tilstanden ble forårsaket av taurin alene.

Mulige interaksjoner

Taurin kosttilskudd bør ikke tas samtidig som litium, et medikament som brukes til behandling av symptomer forbundet med bipolar lidelse. Litium er eliminert fra kroppen gjennom urinen. Høye nivåer av taurin hemme produksjon av urin og kan føre til at litium å bygge opp til toksiske nivåer. Litiumtoksisitet kan forårsake diaré, oppkast, muskelsvakhet, kramper, svimmelhet og uklar tale. Interaksjoner mellom taurin og andre medisiner eller kosttilskudd er ikke kjent; diskutere hver med legen din før du tar taurin.

Spesielle hensyn

Gravide eller ammende kvinner og små barn bør ikke ta taurin kosttilskudd. Det er ingen kliniske studier beviser at spedbarn og barn ikke vil bli skadet ved eksponering til høyere enn normale nivåer av aminosyren. I tillegg bør du unngå taurin hvis du har bipolar lidelse, nyresykdom eller leversykdom. Hvis du velger å bruke taurin og utvikle noen uvanlige medisinske problemer, slutte å ta supplement og oppsøke lege omgående.

Farene ved Taurin

En aminosyre som ligger i muskel og nervevev, er taurin en vanlig ingrediens i energidrikker. Taurin er kategorisert som en ikke-essensiell aminosyre fordi vanligvis kroppen produserer all taurin den trenger. Men noen ganger kan en person trenger ekstra taurin, for eksempel under hard trening, eller mens rehabilitering av skade eller sykdom. Studier har ikke funnet noen vesentlige bivirkninger med normale mengder, men taurin kan føre til at noen farer ved å samhandle med visse medisiner.

Betraktninger

Fordi taurin kan senke blodsukker, kolesterol og blodtrykk, noen på medisiner å ta opp disse forholdene bør snakke med sin lege før du tar taurin kosttilskudd.

Antikoagulantia

Taurin har antikoagulerende egenskaper, slik at en person tar blodfortynnende medisiner bør også konferere med sin lege hvis vurderer taurin kosttilskudd.

Spesifikke betingelser

Leger anbefaler alle med anfallslidelser og personer med bipolar lidelse å unngå kosttilskudd med taurin.

Alkohol

Forbruker en energidrikk og alkohol innenfor en kort tidsramme kan forårsake betydelig dehydrering, siden begge er vanndrivende.

Magesyre

Taurin stimulerer produksjonen av magesyre, så konsumere det i store mengder kan øke risikoen for magesår.

Negative Fakta av Taurine

Negative Fakta av Taurine


Taurin kan finnes i mange energidrikker og blir ofte betraktet som en naturlig bestanddel, fordi det kan finnes i menneskekroppen. Det fungerer som et hjelpemiddel til galle i magen, og kan finnes i andre deler av kroppen også, som hjernen og tarmen. Det kan også bli funnet i morsmelk. Men er det virkelig noe som bør inntas på en jevnlig basis? Følgende informasjon bør gi et lite innblikk om de negative sidene av taurin.

Taurin Toxicity

Som med en hvilken som helst kosttilskudd, kan overdreven bruk av taurin forårsake nivåer for å bli giftig. Gastrointestinale problemene er symptomer på taurin toksisitet.

Energidrikker

Energidrikker ofte blande taurin med stoffer som koffein. Pålitelige testresultater har ennå å dukke opp om sikkerheten ved å blande taurin med andre ingredienser, som noen ganger fører til bekymring i helse samfunnet (se Ressurser).

Langvarig bruk

Akkurat som de nevnte blandinger som inneholder taurin, klare resultater angående langvarig bruk har ennå til overflaten. Dette kan være urovekkende for noen mennesker.

Taurine Supplements

Fordi taurin er kjent for sine mange positive helsemessige fordeler, det er rimelig etterspørsel etter taurin i pulver eller tablettform. Som med alle kosttilskudd som kommer som et pulver eller pille, er det viktig å sørge for at du er inges bare taurin. Mens taurin kan være et flott tillegg til kosthold, kan ukjente tilsetningsstoffer i piller og pulver være farlig for helsen din.

Utbredt Myth

Det er en myte sirkulerende at taurin er laget av visse deler av et bull. Dette er bare urbane legender, og taurin er ikke avledet fra noen del av en okse.

Hvordan er Taurine laget?

Ingredienser

Taurin kan lages syntetisk på tre forskjellige måter. Den første måten er ved å kombinere metionin, vitamin E og cystein. Metionin er en ikke-polar svovelholdige proteinogenic aminosyre. Vitamin E er fettløselige og er viktig for vanlig reproduksjon. Vitamin E fungerer også som en antioksidant som nøytraliserer frie radikaler i kroppen din. Cystein er en ikke-essensiell aminosyre som kan syntetiseres. Den andre måte at taurin kan gjøres på er ved hjelp isetionsyre syre, som er en reaksjon av etylenoksyd med vandig natriumbisulfitt. Isetionsyre syre er en alkansulfonsyre som inneholder hydroksygruppe, og er ofte brukt i produksjon av høy-skummende anioniske overflateaktive midler. Etylenoksyd er en fargeløs gass, og inneholder ett oksygenatom og to karbon seg. Vandig natriumbisulfitt er en kjemisk forbindelse som anvendes som et tilsetningsstoff. Den siste måten at du kan gjøre taurin er gjennom en reaksjon av svovelsyrling med aziridin. Svovelsyrling er en kjemisk forbindelse som er detektert i gassfase. Aziridin er en organisk forbindelse som har tre-leddet heterocyklisk gruppe: en amingruppe, og to metylengrupper.

Fordeler

Taurin kan nytte for deg på mange forskjellige måter, om du får det syntetisk eller naturlig. Taurin vil redusere blodtrykket ved å hjelpe redusere serumkolesterolnivåer og fordøye fett. Fordi taurin bidrar til å opprettholde cellemembraner, den styrer magnesium, natrium og kalium i kroppen din. Til slutt hjelper taurin forhindre blodpropp, styrke hjertemuskelen og stabilisere hjerterytmen.

Taurin for hårvekst

Taurin for hårvekst


Næringsstoffer fra kosten mate hårsekkene og stimulerer hårvekst. Du får L-Taurin fra å spise animalske proteiner som sjømat, oksekjøtt, melk og egg, og det er en av de mest tallrike aminosyrer som finnes i kroppen. Det antas å bidra til å fremme Etterveksten.

Bakgrunn

Det er mange årsaker til hårtap, eller alopecia, inkludert hormonelle endringer, sykdom, medisiner og den vanligste av alle - alder. Fibrose er et slikt aldersrelatert prosess som hindrer follikkel forankre seg selv riktig i huden, inhibering av næringsopptak, ifølge AllAboutHairLoss.org. Taurin er en antifibrotic.

Relatert forskning

I en 2006 fransk studie publisert i "International Journal of Cosmetic Science," forskerne bekreftet at når hårsekken lyspære tar i Taurine, det øker hår overleve in vitro (prøverør) og hindrer en spesifikk hemmer av hårvekst kalles TGP.

Potensiell

L'Oreal, en stor kosmetisk og hårpleie selskap, har patentert en muntlig hårvekst forbindelse som inneholder Taurin, essensielle fettsyrer og andre ingredienser som fremmer hårvekst og hindre hårtap. L'Oreal hår vekst pille er solgt i Europa siden 2003.

Fordeler

Metionin og cystein metabolisme produserer Taurin i kroppen. Metionin, en forløper aminosyre til cystein, er avgjørende for hårvekst og reparasjon, ifølge Family Hit. Cystein er en nøkkelkomponent i liming av keratin, hårets fiberholdig protein, ifølge Keratin.com.

Typer

Taurin tilskudd kan tas som en muntlig vitamin eller som en aktuell krem. Noen hår produkter, som for eksempel menns sjampo som hevder å fremme Etterveksten som de renser, inneholder Taurin.

Taurine & Hair Loss

Taurine & Hair Loss


L-Taurin er en fri form aminosyre som finnes i nedre tarmen hos mennesker. Det har mange helse og avgift fordeler og kan benyttes i behandlingen av visse typer av hjertesykdom og diabetes. Det har også en positiv effekt på å redusere hårtap hos både menn og kvinner.

Bakgrunn

TGF-beta2 er et protein som fører til død av celler i hårsekkene, noe som resulterer i tap av hår og fibrose. L-Taurine fungerer ved å undertrykke effekten av TGF-beta2 slik at hårsekkene forblir uskadet.

Overflod

L-Taurin er naturlig forekommende i mat så som kjøtt, egg, fisk og melk. Aker Seafoods som blekksprut, blekksprut og muslinger inneholder de høyeste nivåene av taurin.

Hair Mass

Inneov, et selskap eid i fellesskap av L'Oreal og Nestle, produserer en taurin-basert produkt for å bekjempe hårtap hos både menn og kvinner. Den inneholder også omega 3 fettsyrer og resveratrol og kommer i pilleform.

Trials

I en test utført av Inneov på 36 kvinner med tynt hår, hevder selskapet at alle viste en forbedring i løpet av bare syv uker for å bruke sitt produkt. Innen seks måneder, ble alle tilfeller av tynt hår tilsynelatende løst.

Sjampoer

Taurin også brukes som en ingrediens i sjampo som hevder å stimulere hårvekst. Snarere enn å bli tatt muntlig, er taurin absorbert direkte inn i hodebunnen og hårsekken.

Hva er Taurine & Guarana?

Hva er Taurine & Guarana?


Taurin og guarana er to av de vanligste aktive ingredienser i energidrikker og vekttap kosttilskudd som selges på det amerikanske markedet. Taurin er en aminosyre som finnes naturlig i kjøtt og fisk; guarana er en koffein-produserende plante innfødt til Sør-Amerika. Som koffein, begge stoffene synes å ha trygge, relativt milde effekter på forbrukeren. Imidlertid, som taurin og guarana blir mer utbredt, er det viktig å forstå hva disse stoffer er.

Processing

"Naturlig" taurin, eller L-taurin, produseres ved å kombinere metionin, cystein og vitamin B-6. Syntetisk taurin er oppnådd ved omsetning av etylenoksyd med natriumbisulfitt. Guarana frø blir behandlet på samme måte som kaffebønner behandles.

Positive effekter

Taurin allerede er til stede i menneskekroppen, fungerer i hjernen og hjertet; det hjelper viktige stoffer som kalsium og magnesium strømme inn og ut av cellemembraner. Som et supplement, er taurin brukes til behandling av hjertesykdommer og hypertensjon, og det kan være nyttig i behandling av øyet og leversykdom. Guarana blir undersøkt for sin potensielle effekt som et vekttap apparatet og for å forhindre hjerteanfall og slag. Forskere studerer også det for potensiell antioksidant eller antibakterielle effekter.

Energi Drikke

Både taurin og guarana er vanlig i det amerikanske energidrikk markedet; for eksempel Red Bull har en fremtredende taurin som en aktiv ingrediens, og drikker som Vitamin Water utnytte guarana. Taurin har imidlertid ikke vist seg å øke energi, og i medisin, er det faktisk brukt som et mildt beroligende å behandle epilepsi. Guarana har ikke blitt evaluert av FDA, men er generelt ansett som trygt i drikkevarer: Sør-Amerika får mer av sin koffein fra guarana enn fra kaffe, og guarana drikker outsell cola-drikker i Brasil.

Farene

I drikkevarer, er taurin ofte blandet med koffein avledet fra guarana eller andre planter. Drinker som kombinerer taurin og koffein har vært forbundet med flere tilfeller av hjertestans, og selv om en definitiv koblingen ikke er funnet, har drikker som Red Bull likevel vært forbudt i land som Norge og Frankrike. Drikker som inneholder guarana og taurin er ofte kombinert med alkohol, som er unadvisable; miksing stimulerende og beroligende midler har en dokumentert negativ effekt på hjertet. Guarana, på grunn av sin høye koffein innholdet, er også unadvisable for de med en overaktiv skjoldbruskkjertel, angstlidelse eller mulig graviditet. I tillegg, vekttap kosttilskudd som inneholder taurin eller guarana bør alltid vurderes nøye før bruk. Ettersom disse kosttilskudd ikke er regulert av FDA, inneholder mange forurenset aktive ingredienser eller andre potensielt skadelige stoffer.

Taurin misforståelse

Kanskje på grunn av taurin tilknytning til Red Bull, har en urban legende er formulert om at taurin er hentet fra bull urin og sæd. Taurin finnes i både stoffer, men verken oksen urin eller bull sæd brukes til å lage den bearbeidede taurin finnes i matvarer, kosttilskudd eller energidrikker.

Bruker for Taurine

Bruker for Taurine


Taurin er en betinget essensiell aminosyre brukes for å behandle kongestiv hjertesvikt, angst, oppmerksomhetssvikt hyperaktivitetsforstyrrelse, epilepsi og forbedre hjernefunksjonen. Det er også brukt til å behandle høyt blodtrykk og høye kolesterolverdier. Det er hovedkomponenten i galle som er nødvendig for kroppen å fordøye fett, absorberer fettoppløselige vitaminer og stabilisere kolesterolnivået. Det hjelper balanse kalium, kalsium og natrium nivåer. Sammen med sink, er taurin også viktig for godt syn og øyehelse.

Hjertesvikt

En av virkningene av kongestiv hjertesvikt er en svelling i vev på grunn av en oppbygning av for mye væske. Dette setter en belastning på hjertet og kan fremskynde prosessen med hjertesvikt. Taurin virker som en type vanndrivende og skyller overflødig væske fra kroppen. Det bremser også effektene av angiotensin, som kan forårsake en innsnevring i blodårene.

Angst

Ved å frembringe en anxiolytisk effekt, kan taurin redusere angst symptomer, som det 'sedates' det sentrale nervesystemet. Angstdempende medikamenter brukes ofte til behandling av angst symptomer.

Attention Deficit Disorder

Selv om klassifisert som en betinget essensiell aminosyre hos voksne, er taurin en essensiell aminosyre for barn. Taurine manglene har blitt funnet hos barn med ADHD. Det fungerer som en nevrotransmitter sammen med serotonin og har blitt brukt til å behandle symptomer på ADHD hos noen barn.

Epilepsi

I likhet med ADHD, har studier vist de som lider av epilepsi har betydelig lavere nivåer av taurin i sine blodplater. Studier har vist daglige orale doser av taurin for å være effektiv for å redusere kramper i løpet av 30 prosent av epilepsi tilfeller. De med partiell epilepsi tjente mest.

High Blood Pressure

Taurin har blitt brukt til å behandle høyt blodtrykk ved å stabilisere overdreven væsker, som i sin tur, bringer blodtrykket tilbake til normale nivåer. Taurin presser også det sympatiske nervesystemet som bidrar til å lindre arterielle spasmer. Blodtrykket senkes når blodårene er avslappet.

Visjon og Eye Health

Høye konsentrasjoner av taurin er funnet i øynene og spesielt retina. Det opprettholder normal retina struktur og funksjon. Mangel på taurin har vært knyttet til øyesykdom retinitis pigmentosa og kan føre til fotoreseptorcellene degenereres. Normale taurin nivåer er avgjørende for god nattsyn, bidra til å beskytte cellemembraner mot oksidering og fjerne giftige stoffer.

Kilder til Taurin

Taurin er en essensiell aminosyre som hjelpemidler i den normale funksjon av mange fysiske prosesser. Taurin tilskudd kan være ønskelig for folk som er bekymret for sine naturlige taurin nivåer; vegetarianere og veganere må kanskje supplere, som taurin er i hovedsak funnet i kjøtt og sjømat.

Funksjon

Taurin hjelper i hjertefunksjon, fosterutvikling, retinal funksjon, immunforsvar, skjelettvekst og andre viktige prosesser.

Produksjon

Mennesker og de fleste dyr er i stand til å syntetisere sitt eget taurin fra maten de spiser. Det er enten tatt inn direkte fra kjøtt og sjømat, eller syntetisert fra andre aminosyrer.

Kjøtt

Taurin finnes i de fleste kjøtt, men er spesielt utbredt i lever og hjerter. En diett inneholdende en frisk mengde kjøtt vil gi de fleste mennesker og dyr hele taurin de trenger.

Seafood

Kamskjell, reker, muslinger og andre skalldyr er spesielt høy i taurin. Nivåene av taurin i disse sjømat er enda høyere enn de som finnes i kjøttet.

Taurine Supplements

For vegetarianere og veganere, får taurin fra animalsk protein er ikke et alternativ. Derfor kan det være nødvendig å supplere taurin på annen måte. Taurin er tilgjengelig i pilleform, som kapsler og som pulver.

Hva er årsaken til Taurine mangel?

Hva er årsaken til Taurine mangel?

Innledning

Taurin er en relativt uvanlig emne i helse verden. Imidlertid er taurin en viktig aminosyre som hjelper avgifte kroppen og hjelper til med de prosessene som er involvert i stoffskiftet, nervesystemet, hjernen og synsbanene. Taurin bidrar til å stabilisere cellemembraner ved å tillate passasje av natrium-og kaliumioner inn og ut av cellene i kroppen. Taurin mangel kan oppstå for en rekke årsaker, og kan forårsake alvorlige problemer med kroppen din - inkludert nedsatt syn, vektøkning, depresjon, høyt blodtrykk, nyreproblemer og angst.

Produksjon

En av de mest vanlige årsaker til taurin mangel er kroppen i det vesentlige ikke å gjøre nok av aminosyren. Dette er trolig fordi kroppen din er allerede opplever en mangel på andre viktige produkter som trengs for å produsere taurin. Mangler i vitamin A, sink, vitamin B6 og aminosyrene metionin og cystein kan føre til at kroppen til å ikke være i stand til å gjøre nok taurin.

Enzymer

Visse enzymer i kroppen er også nødvendig for å gjøre taurin. Enzymet cysteinsulfinic decarboxylase er en av de viktigste av disse enzymer. Dette enzymet er stort sett funnet i fisk, kjøtt og egg, noe som kan gjøre dem som følger en vegetarisk diett mer utsatt for å utvikle en taurin mangel.

Bakterier

Visse bakterier, spesielt anaerobe bakterier, kan avbryte taurin prosessen. Disse sykdomsfremkallende organismer kan avbryte galle produksjonsprosessen, noe som i sin tur forringer taurin som er produsert.

MSG

Inntak av for mye mononatriumglutamat (MSG) kan også føre til en taurin mangel. Denne populære tilsetningsstoff, ofte finnes i kinesisk mat, har nedbrytende virkninger på taurin i kroppen. Heldigvis, har populariteten til MSG redusert som mer informasjon overflater om de skadelige effektene av tilsetningsstoff.

Taurine og læring

Taurin er en kjemisk forbindelse som finnes naturlig i kroppen. Ikke bare taurin påvirke læring ved å forbedre både minne erverv og minne oppbevaring, men taurin har vært vist i en studie for å bekjempe effektene av aldring hos eldre rotter. Denne oppdagelsen kan åpne flere forskningsmuligheter i aldringsprosessen og muligheten til å bremse eller stoppe hukommelsestap fra alder.

Læring

Læring er oppkjøpet av ny informasjon, ferdigheter og atferd, og er avhengig av innkommende stimuli fra omgivelsene. Læring er både bevisst --- slik som i å lære nye fakta --- og underbevissthet --- for eksempel i å lære hvordan å sykle. Når informasjon først samlet, starter læringsprosessen med kortsiktige minner. Hvis disse minnene er konsolidert, deretter informasjonen blir langsiktige minner og kan hentes frem i fremtiden. Læring kan også forekomme gjennom en respons til en fysisk stimulus. Et eksempel er kondisjonering, hvor stimulusen er gitt til et dyr gjentatte ganger, og dyret lærer en bestemt reaksjon på at stimulus.

Aldring

Aldring har en stor effekt på en persons evne til å lære. Som noen blir eldre, antall hjerneceller man mister øker, enda mer hvis han eller hun har en degenerativ sykdom som Alzheimers sykdom eller demens. Hukommelsestap er et symptom forbundet med aldringsprosessen, som de eldre har problemer med både minne erverv og minne oppbevaring.

Taurin og GABA

Taurin, når den tilsettes til et dyr system, fører til endringer i GABAergisk system; den GABAergisk systemet består av gamma-aminosmørsyre (GABA), syntetisering av enzymet GABA glutamat-decarboxylase og GABA-reseptorer. Den taurin i tillegg resulterer i en økning i nivåene av nevrotransmittere GABA og glutamat, glutaminsyre-dekarboksylase, neuropeptid somatostatin og somatostatin-positive neuroner. Økningen i disse kjemikaliene i GABAergic systemet beskytter mot den normale aldringsprosessen ved å reagere på den hemmende system, som lindrer aldersrelaterte problemer med hukommelse erverv og oppbevaring.

Study

I en studie utført av Abdeslem El Idrissi, til eldre rotter som tidligere ble vist har en forbedring i minnet og aldring ble gitt taurin kosttilskudd. En passiv unngåelse test ble gitt til rottene til å teste sine minner og ytterligere forsterket hypotesen om at taurin kan beskytte mot aldring.

Note

Studien på taurin og læring er gjort på rotter og ikke på mennesker.

Taurin Supplement bivirkninger

Din taurin nivå kan være svært viktig for helsen din. Det er taurin kosttilskudd tilgjengelig, men det er viktig at du kjenner fordelene, sminke og anbefalinger av kosttilskudd før du tar dem.

Historie

Taurin er en aminosyre som ble oppdaget i 1827 ox i gallen. I 1975 ble det oppdaget at nyfødte ikke kan gjøre det, og som førte til fremme av taurin som en viktig del av ernæring. Datoen for fremstilling av de første taurin kosttilskudd ikke er allment kjent, men de begynte å bli produsert på grunn av muligheten for taurin mangel.

Risiko

Folk er mest utsatt for et taurin mangel er spedbarn, kvinner og vegetarianere. Spedbarn kan ikke lage taurin i kroppen, og fordi formelen for babyer inkluderer vanligvis ikke taurin, får morsmelk har bedre taurin nivåer enn formel-matet seg. Kvinner har vært kjent for å ha en taurin mangel fordi tilstedeværelsen av kvinnelige hormoner hemmer produksjonen. Vegetarianere er også vanligvis i fare fordi taurin finnes hovedsakelig i proteinkilder som for eksempel meieriprodukter og kjøtt.

Fordeler

Fordelene med å ta taurin kosttilskudd hvis nivåene er lave er mange. Det bidrar til å øke immunforsvaret, holder diabetes i sjakk og hjelpemidler i fordøyelsen. Andre mindre kjente bruksområder for taurin kosttilskudd inneholder behandling for depresjon, lav sædkvalitet og øyesykdom.

Side Effects

Det er ingen store kjente bivirkninger av taurin kosttilskudd, men det betyr ikke at man ikke kan ha en negativ reaksjon. Det anbefales at du melde fra om bivirkninger til legen din mens du tar en taurin supplement, selv om det bare er at ting "ikke føles riktig."

Expert Insight

Alle som tenker på å ta en taurin supplement bør gjennomgå testing, uansett kjønn, alder eller matvaner. For eksempel kan en profesjonell anbefale enten i din nåværende fysiske tilstand er det trygt å ta taurin, fordi det ikke er anbefalt for gravide eller ammende kvinner. For noen mennesker, kan det hende at taurin nivåer ikke være de eneste lave nivåer i kroppen din. For dette, vil en lege kunne anbefale eller foreskrive en multisupplement å hjelpe med flere næringsstoff eller andre essensielle stoffet nivåer.

Symptomer på Overflødig Dopamin eller Taurin

Symptomer på Overflødig Dopamin eller Taurin


Dopamin er en neurotransmitter som primært virker til å kontrollere bevegelsen av det menneskelige legeme. Selv om det produseres naturlig i menneskekroppen, kan syntetiske former av dopamin også være foreskrevet for å øke hjertefrekvensen og blodtrykket. I motsetning taurin, kan dopamin ikke direkte påvirke hjernen eller sentralnervesystemet.

Symptomene på Excess Taurine

Det finnes en rekke symptomer som signaliserer at kroppen inneholder for mye taurin som er en aminosyre som er viktig for forbrenningen. Noen av disse inkluderer en mangel på vitamin B6, sinkmangel og utviklingen av reumatoid artritt og leversykdom kan være forårsaket av et overskudd av taurin over en forlenget tidsperiode. På grunn av at hjertet er lagringsenheten for de fleste av taurin i kroppen, kan overskudd av taurin i lange perioder også bevis for å utvikle hjertesykdom.

Symptomene på Excess Dopamin

I mengder som normalt produseres av kroppen, dopamin fungerer som en mindre hjernestimulerende som primært styrer bevegelsen, og i mindre grad blodsirkulasjonen og metabolisme. Dopamin fungerer også som en stimulans til gleden sentrum av hjernen. Symptomer på skytende dopamin er lik virkningen av kjemikaliene i seg selv, bare mer alvorlig. Disse symptomene er økt bevegelse / nervøs følelser, farlig økt hastigheten på stoffskiftet og hensynsløshet forårsaket av overstimulering av gleden sentrum av hjernen.

Hvordan fikse Overflødig Taurine og Dopamin

Fordi både taurin og dopamin kan være skadelig i store mengder, bør visse skritt tas for å administrere mengder i kroppen. Det første trinnet er å kontrollere inntak av overflødig dopamin og taurin. Hvis overskytende mengder dopamin er inntatt, vil kroppen regulere mengden av dopamin i hjernen i løpet av flere timer; men hvis symptomer som muskelkramper, skjelvende hender eller uregelmessig hjerterytme er erfarne, lege bør søkes umiddelbart.

Hvis for mye taurin er inntatt, vil kroppen regulere mengden i blodet i løpet av få timer etter excreting overflødig taurin gjennom urinen. Hensyn må tas ikke til å opprettholde høye nivåer av taurin over lengre tid fordi det kan føre til muligheten for leversykdom og leddgikt.

Taurin & Bipolar lidelse

Bipolar lidelse kan være svært vanskelig å leve med. Det er mange måter å behandle bipolar lidelse, herunder bruk av narkotika. De fleste legemidler som brukes til å behandle bipolar lidelse er kjent for smertefulle og / eller ubehagelige bivirkninger. Men forskerne har eksperimentert med naturlige behandlinger, for eksempel taurin.

Taurin

Taurin er en svovelsyre aminosyre. Aminosyrer forekommer naturlig i kroppen og å bygge protein. Taurin arbeider med glycin og gamma-aminosmørsyre for å virke som en inhiberende neurotransmitter, noe som senker den eksitatoriske effekten av nevrotransmittere. Taurin kan også fungere som en nevrotransmitter.

Bipolar lidelse

Bipolar lidelse er preget av drastiske humørsvingninger. Personen sykluser mellom normale, depressive og maniske stemninger. Lidelsen rammer mennesker på ulike måter, så noen har flere depressive episoder, noen har mer maniske stemninger og andre har mer alvorlige humør ytterpunktene.

Bipolar hjernefunksjon

Bipolar lidelse kan påvirkes av mengden av katekolaminer i hjernen. Signalstoffene noradrenalin, serotonin og dopamin er typer katekolaminer. Nevrotransmittere er stoffer som hjelper overføre nerveimpulser fra en nervecelle til en annen. Nevroner er atskilt med små hull som kalles synapser. Nevrotransmittere hoppe fra enden av et neuron - axon - til grenene ved begynnelsen av det neste neuron - dendritter.

Reuptake oppstår når et akson trekker nevrotransmittere som ikke gjør det til dendritter. Depresjon er forårsaket når axon reuptakes for mange katekolaminer, og dermed frata den neste nervecellen av riktig mengde er nødvendig for å stabilisere humøret.

Mani oppstår når det er et overskudd av katekolaminer som mottas av dendritter.

Effekter av Taurine

Fordi taurin kan virke som en inhiberende nevrotransmitter og som en nevrotransmitter, kan det være ganske fordelaktig for å stabilisere humør. Som en hemmende nevrotransmitter, undertrykker det de eksitatoriske effekter av overflødig dopamin og serotonin, og dermed kontrollere mani. Som en nevrotransmitter, forhindrer taurin reopptak av katekolaminer, noe som forårsaker depresjon.

Betraktninger

Taurin er en mye mindre smertefull måte å stabilisere humøret enn narkotika fordi det er helt naturlig og fører til færre bivirkninger.

Imidlertid, fordi taurin kan senke høyt blodtrykk, det også kan senke normalt blodtrykk. I tillegg er taurin ikke dekket av forsikringen, så du vil måtte betale for det. Hvis du er på medisiner, må du ikke slutte å ta det brått å bytte til taurin. Før du bruker taurin, bør du snakke med legen din.

Hyperexol bivirkninger

Hyperexol er en helt naturlig supplement hevdet å senke høyt blodtrykk med sin kombinasjon av ingredienser.

Hvordan fungerer det?

Hyperexol er en over-the-counter narkotika som øker sunn blodsirkulasjon samtidig som det gir hjerte, øye og hjerne støtte med sine helt naturlige ingredienser.

Ingredienser

Hyperexol består av Hawthorne bær, cayenne pepper, vitamin C, kalium, taurin, magnesiumoksid og mer.

Bivirkninger

Selv Hyperexol er kjent for å være trygge, kan bivirkningene er tretthet, svimmelhet, depresjon og mer.

Side Effects Hawthrone bær

Hawthorne bær kan være farlig hvis tatt med andre medisiner. Bivirkninger inkluderer svetting, tretthet og kvalme. Store doser av Hawthorne bær kan føre til et betydelig fall i blodtrykket.

Bivirkninger av Cayenne Pepper

Cayenne pepper er ingen tvil bra for helsen din, men hvis tatt i store mengder kan det føre til magesmerter og oppkast.

Oppfinnelsen av Infant Milk Formula

Oppfinnelsen av Infant Milk Formula


Lenge før oppfinnelsen av morsmelkerstatning, ble melkeerstatning gis til babyer i form av animalsk melk eller morsmelk fra noen andre enn moren. Men som sanitærbehov fått anerkjennelse, kommersielt produserte produkter ble innført for å forbedre spedbarn helse.

Første Formula

Den første kommersielle morsmelkerstatning ble innført i 1867; Liebig formel var laget av hvetemel, kumelk, maltmel og kalium bikarbonat.

Pulverisert formel

Den første pulverisert formel ble innført i 1915, som inneholder nonfat kumelk, laktose, Oleo oljer og vegetabilske oljer.

Soy Formula

I 1929 soya-baserte formler ble innført, ble den første ikke-animalsk-baserte formler tilgjengelig.

Tilsetningsstoffer

Gjennom tiårene har ulike ingredienser er lagt til kommersielle formler for å gjøre dem mer næringsrik, inkludert protein i 1935, jern i 1959 og taurin i 1984.

Myseproteiner

Med erkjennelsen av at morsmelk inneholder langt flere myseproteiner enn kumelk, whey-dominerende formler ble de mest brukte melkebaserte formler innen 2000.

Thermalean bivirkninger

Thermalean er en vekt supplement som er laget for å hjelpe sine brukere mister vekt, øke energinivået og bedre humør. Produktet er hovedsakelig markedsført mot kvinner, men kan også benyttes av mennesker. Produsenten av produktet er MedaBiotics Laboratories, som er basert i USA. Produktet inneholder ingredienser som finnes vanligvis i vekttap kosttilskudd, inkludert grønn te ekstrakt, koffein og taurin. Thermalean er ment å bli brukt i forbindelse med en sunn diett og mosjon. Før du bruker noen vekttap supplement, bør du kontakte lege for å være sikker på at du trygt kan bruke produktet.

Kvalme

Kvalme kan oppstå i noen brukere av Thermalean. Noen mennesker er mer sensitive enn andre til ingrediensene i en ny medisin eller supplement, og kan utvikle kvalme på grunn av dette. I de fleste tilfeller trenger kroppen tre til fire dager for å utvikle en toleranse for medisiner eller supplement. Hvis du etter tre eller fire dager kvalmen har ikke stilnet, bør du vurdere å velge en annen vekttap supplement.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå i noen brukere av Thermalean. Dehydrering oppstår ved bruk av vekttap kosttilskudd, som Thermalean, fordi kroppen skiller ut mer væske enn normalt via transpirasjon og urinering. Dehydrering kan lett unngås ved bruk av et vekttap supplement ved å øke væskeinntaket (spesielt vann) i løpet av perioden det blir brukt. Dehydrering kan også føre til muskel kramper, noe som kan føre til muskel tårer, ligament skader og forstuinger under trening eller annen anstrengende aktivitet.

Sleep komplikasjon

Tilstedeværelsen av sentralstimulerende midler i Thermalean, grønn te ekstrakt og koffein kan føre til søvn komplikasjoner i enkelte brukere. Unngå å bruke Thermalean senere på dagen, da det kan føre til søvnløshet eller andre søvn komplikasjoner når du forsøker å gå i dvale. Ikke bruk mer Thermalean enn beløpet anvist på emballasjen. Begrense bruken av andre produkter som inneholder sentralstimulerende midler, for eksempel kaffe, mens du bruker Thermalean.

Sentralstimulerende

De sentralstimulerende midler i Thermalean kan føre til komplikasjoner i det kardiovaskulære systemet i enkelte brukere. Sentralstimulerende midler gjør pulsen stige, og i noen brukere, forårsaker blodtrykket øker. Hvis du har forhåndseksisterende helsemessige forhold som gjelder for det kardiovaskulære systemet, for eksempel høyt blodtrykk, bør du vurdere å velge et vekttap supplement som ikke inneholder sentralstimulerende midler.

Interaksjoner

Før du velger å bruke Thermalean, kompilere en liste av reseptbelagte og over-the-counter medisiner du bruker, og dele denne informasjonen informasjon med legen din. Dette er den beste måten å unngå medisinering interaksjoner mens du tar Thermalean. På grunn av det faktum at den inneholder stimulerende midler, kan Thermalean motvirke eller redusere effektiviteten av medikamenter som brukes for å behandle hjerte-problemer, slik som blodtrykk medisinering.

Om Natural Cures for High Blood Pressure

Om Natural Cures for High Blood Pressure


Som blodet beveger seg gjennom blodårene dine, utøver det press på de fartøy vegger. Mengden kraft er nødvendig for hjertet å pumpe blodet gjennom blodårene dine avgjør blodtrykket. Når blodårene dine eller årer smale, blir delvis blokkert eller hjertet ditt må jobbe hardere for å sirkulere blodet, høyt blodtrykk (hypertensjon) resultater. Etter samråd med din lege for å utelukke en underliggende tilstand, kan du bruke naturlige botemidler for å kontrollere høyt blodtrykk.

Diet

En av de medvirkende faktorer i å utvikle høyt blodtrykk er dagens stressende, høyt tempo livsstil som inkluderer overspising, røyking, alkohol, for lite mosjon og forbruk av høye nivåer av natrium. Den Dietary Approach to Stop Hypertension Diet (DASH), godkjent av American Heart Association, antyder en diett høy i frukt, grønnsaker, hele korn korn og brød og lave nivåer av mettet fett. Last ned en DASH Diet diagram (se Ressurser).

Kosttilskudd

Et bredt utvalg av kosttilskudd kan bidra til å redusere blodtrykket. For lite kalium i kroppen din øker risikoen for hypertensjon. Legg en 2000 mg kalium tablett til din morgenrutine. Andre populære kosttilskudd inkluderer Koenzym Q10, Omega-3 fettsyrer og aminosyrer. L-arginin, L-taurin, fiskeolje og linfrøolje blir ofte brukt som en del av en fullstendig diett og livsstil program for å redusere høyt blodtrykk.

Livsstil

Komme i bevegelse. Øke din fysiske aktivitet kan senke blodtrykket. 30 minutter om dagen for trening som øker pulsen er anbefalt, men sørg for at legen godkjenner før du starter noen nye treningsprogram. Hold det enkelt hvis du har vært ledet en stillesittende livsstil; øke din aktivitet som kroppen justerer.

Herbal

Populære naturlige botemidler for høyt blodtrykk inkluderer snake te og ginseng kosttilskudd. Holistisk utøvere kan også anbefale hagtorn te, grapefrukt ekstrakt, tang og tørket tang til behandling av hypertensjon. The Food and Drug Administration (FDA) ikke rutinemessig teste effektiviteten eller risiko forbundet med inntak av urtemedisiner, så selve statistikken er sketchy, men disse urte rettsmidler er lett tilgjengelig i helsekostbutikker.

Tilleggs

Populær i alternativ helse sirkler er grønne drinker som inneholder ingredienser med høyt lecithin. Kål, alfalfa, gule erter og tare er blandet med spirulina og fiber og forbrukes daglig. Granateple juice og juiceblandinger som jordbær, blåbær, selleri og blackstrap melasse legge fiber, phyto-næringsstoffer og kalium i smak kombinasjoner (se Ressurser).

Advarsel

Mens du bruker naturlige botemidler for å senke blodtrykket kan være en effektiv del av din generelle helse plan, følge legens anbefalinger for å gå ned i vekt og spise et sunt kosthold. Legen kan også foreskrive blodtrykk medisiner for å kontrollere hypertensjon før du kan senke det naturlig.