Digidexo.com

infeksjon av skabb

Holistisk Skabb Remedy

Skabb er en hudsykdom forårsaket av en midd som får under huden og legger egg. Skabb forårsaker intens kløe som kan resultere i blemmer og infeksjon hvis den ikke behandles. Medisiner som vanligvis foreskrevet for skabb har vært knyttet til bivirkninger som kløe, svimmelhet, kramper, svie og kvalme. Holistisk rettsmidler har vært vellykket i behandling av symptomer på skabb.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en veldig sterk og kraftig antiseptisk som også er trygg nok til utvortes bruk. En helhetlig rette for skabb er å ta et bad med tea tree olje i ca 20 minutter to ganger om dagen i fem dager. Når du kommer ut av badet gjelder tea tree olje direkte på huden til de områder som er mer alvorlig enn de andre; områdene med mer intens kløe.

Andre rettsmidler

Andre homøopatisk middel for behandling av kløe symptomer på skabb er anacardium orientale, belladonna, ryonia, graphites, Ledum paustre, Natrum muriaticum, rhus toxicodendron, sepia, svovel og Urtica urens. Hvert middel antas å behandle en annen type kløe symptomer. Ta en dose, må du vente til den har en sjanse til å bli effektive og deretter ta en ny dose.

Kremer som inneholder gamma benzen heksaklorid og geleer som inneholder svovel kan brukes før sengetid om natten for å lette kløe og hevelse forårsaket av skabb. Disse ingrediensene kan finnes i over disk medisiner som scabiol og gammascab.

Det er også svært viktig at alle sengetøy, håndklær, sengetøy og klær blir vasket i varmt vann og tørket på høy varme. Også rent under neglene og skjær dem hvis mulig som under infeksjon med skabb du mest sannsynlig ripete og kan ha fått midd under neglene.

Hvordan behandle Bedding for skabb

Hvordan behandle Bedding for skabb


Selv om du sannsynligvis ikke vil annonsere det til dine naboer, er skabb en relativt vanlig infeksjon. Skabb midd kan leve utenfor kroppen i opptil 36 timer, så ofte er hele husstanden behandles når ett medlem er diagnostisert med sykdommen. Foruten behandling legen forskriver, er det nødvendig å vaske alt sengetøy og klær smittet person har kommet i kontakt med.

Bruksanvisning

•  Så snart behandling for skabb har begynt, vaske alle sengetøy, puter, tepper og dyner smittet person har kommet i kontakt med i løpet av de siste tre dagene. Bruk varmt vann (minst 140 grader Fahrenheit eller 60 grader Celsius).

Tørk elementene i en tørketrommel satt på the hottest temperatur.

Det er også mulig å ha smittet sengetøy renses, siden renseri dreper skabb midd og egg.

Plasser elementer som ikke kan vaskes eller renses i en plastpose. Forsegle posen og la den i sju dager. Mangelen på oksygen vil drepe midd.

Tips og advarsler

  • Familiemedlemmer bør unngå langvarig hud-til-hud kontakt med noen som har skabb. Dette inkluderer å dele en seng og seksuell kontakt.

Hvordan virker Skabb Start?

Om skabb

Skabbmidd er en liten, mikroskopisk parasitt som Burrows under huden, forårsaker kløe og ubehag. Dette midd er mer kjent ved navnet skabb. Svært smittsom og spres lett, har skabb ingen grenser. Tilstanden rammer spedbarn, barn og voksne. Det er ganske vanlig for ett familiemedlem til å infisere alle i husholdningen.

Infeksjon

Skabb midd inn i huden og tunneler gjennom dermal hudlaget. Hunnene legger egg og fortsette å reise gjennom vevet. Som midd flytte, smittede personer opplever alvorlig kløe. Rødhet og hevelse også oppstå på det øverste laget av huden, danner striper som kan sees. Dette gjør at helsepersonell til å diagnostisere skabb. En skraping kan tas fra huden og undersøkt under et mikroskop for voksne midd og egg. Denne fremgangsmåten er ikke alltid avgjørende, men. De fleste helsepersonell behandle pasienter i henhold til deres symptomer og tilstedeværelsen av den røde striper.

Immune Response

Som midd trives i huden, kaster de proteiner, som absorberes av kroppen din. Dette opptaket av fremmede proteiner forårsaker en immunrespons som fører til røde striper, kløe og pustler der midd lever. Som med alle immunrespons, det er kroppens måte å forsvare seg selv, men dette forsvaret kan forårsake smerte og irritasjon. Skabb er ofte funnet i områdene mellom fingrene, tærne, armhulene, lysken og på halsen.

Hvordan Skabb Spre

Overbefolkning og befolkningstetthet bidra i alle smittsomme sykdommer og skabb er intet unntak. Omsorgsboliger, sykehjem og barnehager er typiske steder der skabb er lett spres. I husholdninger, hvis en person blir smittet er det svært sannsynlig at alle andre vil, også. Rask diagnostisering og behandling sammen med en grundig rengjøring av hjemmet kan hindre overføring, men. I noen tilfeller kan skabb spres ved seksuell kontakt. Uten behandling vil lider ikke bli kvitt midd.

Når symptomer

Personer som opplever skabb for første gang legge merke til sine symptomer innen fire til seks uker. For de som har hatt skabb før, deres symptomer innen 1-4 dager. Behandlingen består av å bruke en spesiell lotion over hele kroppen, med spesiell oppmerksomhet på hud bretter og folder.

Norske Skabb

Det er en annen form for skabb som er utholdt av personer med nedsatt immunforsvar. Denne typen skabb kalles crusted eller norske skabb. Det oppstår når mange midd form til en enorm befolkning under huden. Vanligvis dette er sett bare i de eldre eller svært syke individer.

Skabb behandling med Eurax

Forårsaket av Sarcoptes scabiei mite, er skabb en svært smittsom hudsykdom som forårsaker en kløende hudutslett. En vanlig behandling for skabb er Eurax, et merkenavn på den aktuelle reseptbelagte medisiner crotamiton krem.

Funksjon

Selv om legene ikke helt forstår hvordan, Eurax virker ved å drepe midd som forårsaker skabb infeksjon, forklarer RxList. Kremen lindrer også betennelse som fører til kløe, lindre dine symptomer, mens tilstanden forsvinner.

Bruksanvisning

Å behandle skabb, påfør Eurax over hele kroppen fra haken ned, og gjenta 24 timer senere. To dager etter den andre behandlingen, ta en grundig bad for å fjerne medisiner og eventuelle rester av midd, antyder RxList.

Funksjoner

For å hindre en ny infeksjon fra skabb, må du huske å endre sengetøy etter den andre søknaden.

Risiko

Sjelden, pasienter utvikler en allergisk reaksjon på Eurax, forårsaker hud elveblest.

Betraktninger

Hvis huden din er veldig betent eller oser, er legen din ikke sannsynlig å foreskrive Eurax, fordi medisinen kan gjøre tilstanden verre, advarer Mayo Clinic.

All-Natural Cures for skabb

Skabb er en smittsom parasitt infeksjon på huden, vanligvis på beina, sifre, midje og lyske. Det resulterer i overdreven kløe med humper og sporadiske pus fylte blemmer. Mens hudleger og en mengde rusmidler kan bidra til å kurere infeksjonen, er det ganske mange naturlige skabb behandlingstilbud som du enkelt kan prøve ut hjemme.

Johannesurt og løk

Urten Johannesurt kan gi umiddelbar lindring fra kløe resulterende fra skabb. Hold litt urt stammer dynket i nattlysolje og deretter gni skabb berørte området med den. Huden på løk har et stoff som heter quercetin, som hjelper berolige huden påvirkes av skabb. Kok seks løk i en liter vann i en halv time. Bruk den avkjølte concoction sjenerøst over hele kroppen. Dette er en av de mest effektive hjem rettsmidler for skabb.

Neem og Gurkemeie

Ekstrakt av neem eller fersk neem blader er tilgjengelig på indiske dagligvarebutikker og helsekostbutikker. Dette anlegget har ingredienser som har naturlige antiseptiske egenskaper og er effektiv mot huden parasitt infeksjoner som skabb. Blandet med gurkemeie, rik på den reelle curcumin, hjelper dette effektivt i behandling av skabb naturlig. Gurkemeie root bør blandes med fire ganger sin mengde neem blader lim for positive resultater. Gurkemeie eller roten pulver, selv uten neem blader, kan gjøres i til en pasta og anvendes på infeksjon for lindring.

American Pennyroyal og Mountain Mint

Lage en te ved å koke amerikansk Pennyroyal olje, rik på pulegone, i vann og bruke den på skabb infiserte områder. Det hjelper ved repelling parasitter og herding tilstanden. Mountain mynte, også pulegone-rik, har lignende insekt frastøtende kvaliteter som det er av enorm betydning i naturlige skabb behandling prosedyrer. Tilgjengelig på alternativ medisin butikker, kan friske blader av denne planten være direkte gnidd på til det infiserte området for å kurere skabb.

Havre og Tea Tree Oil

Mens andre urter ta tid å kurere tilstanden av skabb, kan du prøve havregryn måte for å redusere forferdelig kløe. Ta et par skjeer av havregryn, legge den til i badevannet og suge i det for en halv time. Tea tree olje har antiseptiske egenskaper, nyttige i bekjempelse parasitical infeksjoner også. Legg omtrent et dusin dråper tea tree olje til et par spiseskjeer vegetabilsk olje og gni blandingen på skabb-berørte området for lindring av tilstanden.

Andre naturlig rettsmidler

Stjerneanis olje, kokt og konsentrert blanding av valnøtt skjell og den rene gel av aloe vera stammen kan hjelpe lindre skabb-berørte huden og lindre. Grøtomslag laget av den kinesiske spesialitet urt chastetree og badevann infused med peppermynte kan også være gunstig som naturlige behandlingsmetoder for skabb. Å rense området, alltid bruke rene kluter. Hold den infiserte personens klær og håndklær separat, og ikke lage riper i området.

Hvordan registrerer man skabb?

Skabb

Skabb er, i kjernen, et insekt infeksjon. Skabb er en kløende hud tilstand forårsaket av en type midd som er mindre enn en tredjedel av en millimeter lang. De opptrer som ligner på penis lus, bortsett fra at de graver seg under vertens hud og forårsake utslett som ofte er i en S-form. Denne tilstanden er bare overførbare mellom mennesker, siden midd som forårsaker skabb kan ikke leve på dyr, og de kan bare bruke kanskje 24 timer av verten sin før de dør på grunn av miljø motgang.

Catching Skabb

Skabb, som nevnt ovenfor, bare kan overføres mellom mennesker. Generelt sett er det midd som forårsaker skabb ikke sendt under uformell kontakt, for eksempel skjelvende hender eller fra en person til et element som en frakk som er blitt hengt opp. Likeledes er en rask klem eller et kyss vanligvis ikke lenge nok. Skabb er vanligvis overføres under sex, eller fra langvarig fysisk kontakt med noen som har tilstanden, for eksempel dele en seng med den personen for en eller flere netter. Samtidig som det er mulig å fange midd fra seg infiserte klær eller sove i infisert sengetøy, er de mest vanligvis tatt fra hud til hud kontakt i lange perioder av gangen.

Behandling

Skabb er en helbredelig tilstand. Når en person går til legen og de skabb hadde blitt bekreftet, vil legen gi den personen en flytende medisiner til å gjelde alle de infiserte områder. Den kløe kan fortsette i ytterligere to til tre uker, men det betyr ikke at medisinen ikke fungerer. Klær og sengetøy bør vaskes under svært varme forhold, og møbler bør støvsuges. Skal avhendes noen vakuumposer av etterpå bare for å være sikker på at midd og noen egg de kan ha lagt opphold borte.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

Årsaker til en Itchy Anus

Årsaker til en Itchy Anus

Glem forlegenhet

Det er litt flaut å si til legen: "Jeg har en kløende anus", men hvis du har en, kan det drive deg til vanvidd, så det beste alternativet er å glemme beskjedenhet og fortelle legen din akkurat hva som feiler deg. Legene har sett og hørt alt. Kløe i endetarms, det offisielle navnet for kløende anus, er ikke alle som uvanlig.

Hva gjør det verre

Når du har en vedvarende kløe rundt anus, er det svært vanskelig å motstå trangen til å klø. Du kan få trang til å klø mens du sover om natten, og er ikke engang klar over at du graver i anus, eller du kan føle behov for å klø etter at du har hatt avføring. Kløen kan forverres hvis baken er utsatt for ull eller fuktighet, hvis det er varmt, hvis du er engstelig eller stresset eller har lekket eller tilsølt buksa, ifølge Patient.co.uk.

Identifikasjon

Du er ikke alene når det kommer til kløe ani, ifølge Mayo Clinic, selv om menn så ut til å være plaget av denne tilstanden mer enn kvinner. Eldre mennesker er mer sannsynlig å bli påvirket, selv om barn har ofte kløende anuses. Når en årsak til denne kløen er identifisert, er tilstanden kalles sekundær kløe ani. Når det er ikke klart hvorfor dette skjer, kalles det kløende anus av ukjent årsak eller idiopatisk pruritus ani.

Faktorer

Identifiserbare årsaker til kløende anus er mange og inkluderer irritasjonseksem - en allergi - som er betennelse i huden som oppstår hvis du svetter mye, eller ikke har tørket deg godt etter å gå på do. På den annen side, hvis man rense anale området også overdrevet, kan dette også resultere i en kløe. Hvis du har mye hår rundt anus, kan dette også bidra til problemet, ifølge Dermnetnz.org. Noen salver, kremer, såper og parfymer eller til og med fargestoffet i toalettpapir kan irritere huden. Hvis du har eksem eller psoriasis, kan dette føre til at du klø ustanselig. Sopp og skyve infeksjoner som er resultat av bakterier som formerer og trives i fuktige områder kan føre til at du klø. Herpes, anal vorter, kjønnssykdommer, bakterielle infeksjoner og skabb kan også resultere i denne tilstanden. Barn noen ganger får threadworms, som legger egg rundt anus. Hvis dette er tilfelle, vil du se en klump, utslett eller utslipp.

Andre hensyn

Tenk at du kan ha en sprekk eller liten sprekk i anal hud. Dette vil skade i tillegg til å være kløende. Hemorroider kan forårsake kløe som kan mat som ikke er helt fordøyd. Når du passerer avføring, kan dette irritere anus og forårsake kløe. Gjerningsmennene inkluderer tomater, krydder, sitrusfrukter, druer, melk, te, kaffe eller øl. Hvis du har diaré, kan dette føre til kløe.

Løsninger

Konstant kløe i anus kan forårsake en infeksjon, skade huden. Du må håndtere dette så snart som mulig, fordi skrape ustanselig gjør kløen verre. Vurdere å kutte neglene eller med hansker til sengs fordi det er når du kan ripe den mest rasende, gjør det verste skader på huden i analområdet, og du kan ikke engang være klar over det fordi du sover. Antihistamin medisiner kan bidra til å redusere kløe.

Anbefalinger

Gjør en innsats for å holde anus rent. Pass på at all avføring er borte. Ikke bruk såpe på anus. Ved hjelp av fuktede kluter vil holde området rent og fritt for bakterier. Endre undertøy daglig. Bruk nonscented såpe hvis du føler at du trenger å vaske det med såpe. Ikke ha undertøy på inntil bunnen er helt tørt. Bruk bomull, ikke nylon, undertøy. Unngå trange bukser, prøver å ikke bli for varm eller sitte for lenge. Anus trenger litt luft nå og da.

Hvordan du rengjør et hus med skabb Infeksjon

Skabb er en hudinfeksjon forårsaket av små midd som borer seg inn i huden din. Symptomene inkluderer røde, kløende og lette røde linjer under huden. Når du får en skabb infeksjon, får huset ditt en, også. Dette er fordi mens skabb midd ikke kan leve mer enn ca 3 dager uten en menneskelig vert, de er veldig lett å "gå rundt", fordi de kan reise på håndklær, sengetøy, leker og omtrent alt annet som har blitt behandlet av en person med en skabb infeksjon.

Hvordan du rengjør et hus med skabb Infeksjon

Unn alle. Leger generelt vil forskrive en krem ​​å bære over natten som vil drepe midd. Det er best for alle i huset for å bruke denne kremen (med mindre legen bestillinger ellers) for å hindre at midd fra å migrere.

•  Isoler alt. Dette betyr at du trenger å samle opp alle leker, sengetøy, håndklær, puter og utstoppede dyr i huset. Alt som kommer i kontakt med familiemedlemmer på en daglig basis, må være i denne isolasjon "målgruppen." Ellers, hvis midd lever på noe som er savnet, og du berører den, så vil du fortsatt ha smitten lenge etter at du er ferdig med behandlingene.

Place leker, puter og utstoppede dyr i lufttette poser. De må være positiv i disse poser i to uker. På slutten av de to ukene, kan du støvsuge dem grundig for å fjerne eventuelle døde skabbmidd og deretter returnere dem til sine eiere.

Vask alle sengetøy og håndklær minst to ganger i varmt vann med oppvaskmiddel. Du blir nødt til å gjøre det samme etter hver natt for å påføre kremen på sengetøy som alle sovet på. Dette vil vaske midd ut av sengetøy og hindre dem fra å ligge på lur for deg å komme tilbake i sengen den første natten din krem ​​diett er over. Du må også vaske alle de vanlige vaskeri på samme måte. Dersom klær ikke kan ta varmt vann og høy varme tørking, da blir du nødt til å plassere den i lufttette poser i stedet.

Tørk alt tøyet på høy varme. Dette er svært viktig fordi det vil avslutte eventuelle midd som gjorde det gjennom vaskesyklusen.

Støvsug huset. Normalt vil dette bare bety matter og tepper. Men når du kjemper skabb, du også trenger å støvsuge madrasser, gardiner og møbeltrekk. Dette må gjøres for hver dag under hele behandlingen.

Hint

  • Skabb kan være vanskelig å diagnostisere. Prøv ikke å klø det infiserte området så legen vil være i stand til å få øye på midd lettere.

Behandling for skabb

Skabb er en smittsom og kløende hud infeksjon forårsaket av en gravende midd. I motsetning til det mange tror skabb kan oppstå i selv de reneste miljøer og er vanlig i barnehager og sykehjem. Skabb er kjent for folk over hele verden, i både utviklede og utviklingsland.

Årsak

Skabb er forårsaket av en midd som graver et hull gjennom huden deretter kryper under. Huden har da en allergisk reaksjon på denne mite og begynner å klø intenst.

Typer

Regelmessig Skabb: En hudsykdom forårsaket av mikroskopiske parasittiske midd som kalles Sarcoptes scabiei.
Norske Skabb: En alvorlig form for vanlige skabb.
Canine Skabb: En form for skabb finnes oftest hos hunder også kjent som skabb forårsaket av Sarcoptes scabiei canis mite.
Feline Skabb: En form for skabb funnet i katter også kjent som notoedric skabb forårsaket av Notoedres cati midd.

Diagnose

En lege kan undersøke huden for utseendet av et utslett og tilstedeværelsen av hulene. Legen kan få en hud skraping å undersøke under et mikroskop for å søke etter tilstedeværelse av midd, egg eller midd avføring. Legen kan også fjerne en midd med spissen av en nål til å undersøke det og stille en diagnose.

Behandling

Scabicides er reseptbelagte kremer og kremer som brukes til å drepe skabb midd. Alle klær, sengetøy og håndklær bør vaskes i varmt vann og tørket i en varm tørrere, renses eller forseglet i en plastpose i 72 timer. Hudsår fra skabb kan utvikle en sekundær bakterieinfeksjon, som bør behandles med en resept antibiotikum. Hund og katt skabb har mange behandlingstilbud. Veterinæren kan anbefale hvilken som helst kombinasjon av sjampo, dips, fuktighetsgivende balsam, antiseptiske midler og / eller piller.

Forebygging / kontroll

Unngå direkte hud-til-hud kontakt. Behandle alle medlemmer av husstanden. Alle klær, sengetøy og håndklær som har kommet i kontakt med smittet person skal vaskes, tørkes, renses eller lagres i en lukket plastpose i minimum 3 dager.

The Source of skabb

The Source of skabb


Skabb (Sarcoptes scabiei) er en type mikroskopisk parasitt midd finnes over hele verden. Skabb smitter mennesker og andre dyr, som griser, katter og hunder, der skabb kan forårsake skabb. Ifølge CDC, skabb er leddyr (insekter med harde skjeletter) i klassen Arachnida, slik at de har åtte bein.

Mobilitet

Skabb kan krype, men de kan ikke hoppe eller fly. Den eneste måten de kan smitte mennesker er ved å gjennomgå direkte på huden deres. Ifølge urologi Channel, skabb krype sakte, omtrent en tomme et minutt. Overføring av midd fra en person eller et dyr til et annet krever vanligvis langvarig kontakt for å tillate at midd tid til å overføre.

Person-til-Person

Overføring av skabb rekke som infiserer mennesker oftest involverer hud-til-hud kontakt, for eksempel oppstår når folk sover sammen, engasjere seg i samleie eller bor i umiddelbar nærhet og berører hverandre. Dermed utbrudd er vanlig i barnehager der barn leker sammen og i sykepleie anlegg der ansatte utilsiktet bærer midd fra en person til en annen.

Animal-til-Person

Skabb på en infisert dyr kan også krype på en person og infisere huden, ofte forårsaker en generalisert utslett og kraftig kløe, men de dyreraser er ikke i stand til å formere seg på mennesker, så infeksjonen avtar som midd dø. Men hvis dyret ikke er behandlet med en scabicide å drepe midd, personen, spesielt et barn som leker med en infisert kjæledyr, kan bli infisert på nytt igjen og igjen.

Eiendeler-til-Person

Skabb midd lever av huden, men i henhold til CD, kan leve i opp til tre dager fri av menneskekroppen, slik at de kan overleve på eiendeler, som klær, sengetøy, børster eller håndklær lange nok til å vente på et annet menneske å berøre elementet og tillate midd tilgang til huden på nytt.

Reproduksjon

Gang på huden, skabb bruke suckers på forbeina å holde på huden. Munnen og skjære deler av sine ben hule i det ytterste laget av huden, forårsaker kraftig kløe, irritasjon og utslett. Som de tunnel inn i huden, hunnene legger egg som klekkes til larver som deretter gjennomgå i hårsekkene til å modnes. CDC sier at hunnene kan legge opptil tre egg per dag og overleve i en til to måneder. Eggene klekkes og modnes til voksne innen ca to uker, men bare rundt 10 prosent overlever å bli voksen midd. Imidlertid er det tilstrekkelig å fortsette infeksjonen dette nummeret.

Betraktninger

Rask behandling med scabicides, for eksempel permetrin eller lindan, kan forebygge skabb sprer seg, men alle klær og sengetøy må vaskes i varmt vann eller renses og møbler og tepper støvsuges for å hindre ny infeksjon.

Skabb Behandling i Humans

Skabb er en sykdom der huden er infisert av Sarcoptes scabei midd. Disse midd graver seg inn i huden, forårsaker kløe, rødhet og hud flassing. Skabb rammer vanligvis hunder og katter, selv om det av og til påvirker mennesker, der det er allment kjent som skabb. Midd av skabb generelt ikke trives med menneskelige verter, dør innen tre uker. Her er noen behandlinger tilgjengelig for mennesker rammet av skabb.

Cortisosteroid Kremer

Kortikosteroid kremer er foreskrevet til behandling av kløe og irritasjon forårsaket av skabb-infeksjon, selv om ikke det underliggende angrep av midd. Begrunnelsen for dette er at midd afflicting et menneske vil dø av innen et par uker siden de ikke klarer å leve med en menneskelig vert.

Permetrin Cream

Dersom angrep av midd er alvorlig, kan leger foreskrive en permetrin krem ​​(Elimite). Dette aktuell behandling dreper midd på overflaten av huden for å fjerne infeksjonen. Vanligvis en 5 prosent permetrin krem ​​er foreskrevet. Lavere prosenter eksempel 1 eller 2 prosent kan ikke være sterk nok til å drepe midd. Kremen bør bare brukes for tidsperioden som er foreskrevet forlenget bruk kan forårsake skadelige bivirkninger.

Oral Anti-Paristic Medisinering

En annen tilnærming til behandling av skabb hos mennesker er en muntlig anti parisitic medisiner som ivermectin, som vil gjøre den menneskelige vert for en mindre ønskelig miljø for midd ved å drepe parasitten internt. Igjen, må oral anti-parisitic medisiner tas bare som foreskrevet, som de kunne være skadelig ved svelging feil.

Tegn på at skabb går bort

Tegn på at skabb går bort


Skabb er smittsomt sykdom i huden forårsaket av små midd, kjent som Sarcoptes scabiei, som hule under huden. En person kan ikke vite at han har skabb før et par uker etter å ha blitt smittet-når arealet av en midd er Burrows fører den enkelte til å føle seg ekstremt kløende. Skabb er smittsomt og sprer seg med fysisk kontakt. Denne betingelse er imidlertid mulig å behandle ved bruk av aktuelle medikamenter eller piller foreskrevet av en lege.

Kløe er mindre alvorlig

Kløe er det første merkbare symptom blant de som er smittet med skabb, ifølge WebMD. Kløen er forårsaket av en allergisk reaksjon på midd, dets egg og avføring (scybala). Et godt tegn på at skabb går bort er når en smittet person føles mindre kløende, særlig om natten eller etter bading. The Centers for Disease Control (CDC) sier at det kan ta opp til fire uker etter avsluttet behandling for skabb for kløe å stoppe.

Det er mindre merk Burrows og spor i huden

Når en person har en skabb infeksjon, huden mellom fingrene og på håndleddet, knær eller albuer, for eksempel, vil ha utseendet på blyantmerker på den, ifølge Medline Plus. Disse merkene er fra midd gravende inn i en persons hud å sette inn egg. Når midd reise under en persons hud, vil små, vene-lignende spor danne. Burrows midd gjør i en baby kan vises som små blemmer eller kviser. Et skilt skabb går bort er forsvinningen av hulene og spor.

Helbredelse av huden

Utslettet en person med skabb får er et resultat av en allergisk reaksjon. Utslett kan føre en person til å klø et berørt område, noe som vil føre til ytterligere irritasjon, betennelse og utseendet skorpe på huden. I ekstreme tilfeller kan skrape av huden forårsake bakterieinfeksjoner i huden, ifølge CDC. Når behandling for skabb begynner, kløende følelse på en infisert persons hud vil minske, vil eventuelle utslett dannet begynne å rydde og betennelser vil være å redusere, noe som vil bidra til å helbrede huden. Men CDC sier at hvis en person fortsetter å ha nye utslett etter fire uker med å ha fullført en behandling for skabb, er det mulig at aktuell medisin eller piller foreskrevet ikke drepe alle midd.

Skabb i babyer

Skabb i babyer


Hvis barnet ditt har en rød, kløende utslett, kan han ha skabb. Hvert år blir flere og flere mennesker --- inkludert barn og spedbarn --- diagnostisert med denne ubehagelig sykdom. Og hvis barnet ditt har det, er det svært sannsynlig andre i familien din gjøre også. Heldigvis gang diagnostisert, er relativt enkelt å behandle skabb.

Hva er skabb?

Skabb er en irritasjon forårsaket av en liten parasitt som Burrows under huden. Resultatet er et kløende utslett forårsaket av en allergisk reaksjon mot parasitten egg og avføring. Skabb er overførbare ved å berøre noen som allerede er smittet.

Symptomer

Det vanligste symptomet på skabb er et kløende utslett, vanligvis rundt håndleddene, mellom fingrene, på nedre del av magen, på kjønnsorganene, i armhulene, på kneskålene, på sidene av føttene og på utsiden av albuene. Babyer kan også få utslett på deres såler, hodebunn, ansikt eller palmer.

Noen ganger tynne røde eller buede linjer vises på en babyens hud der parasittene hule, og noen babyer også utvikle pimple- eller vann-blemme-lignende pustler.

Intens kløe er vanlig, særlig om natten eller etter et varmt bad. Kløe kan føre til åpning av opp huden, noe som i sin tur kan føre til infeksjon.

Diagnose

Når barnet ditt har en uforklarlig utslett, er det alltid en god idé å ringe henne barnelege. Vanligvis vil legen ønsker å se utslett i person og smertefritt skrape av en liten prøve for å vise den under et mikroskop. Imidlertid kan det bare være avføring og egg i prøven, siden det bare tar en parasitt for å forårsake en ubehagelig utslett.

Skabb er ofte feildiagnostisert hos spedbarn fordi så mange skorper (fra intens kløe) er til stede, som dekker opp sanne symptomer på sykdommen. Derfor, ved første tegn på kløe, bør foreldrene plasserer sokker eller votter over deres babyens hender og holde sine babyens negler godt trimmet.

Behandling

En resept krem ​​må brukes på all huden på barnets kropp, inkludert mellom fingre og tær, og i sin navle. Dette må være på plass i minst en dag, deretter vasket av.

For å hindre at barnet fra å sette en krem-dekket hånd i munnen hennes, påfør krem ​​om natten, som dekker hendene med sokker hvis hun har en tendens til å suge hennes tommelen eller fingre.

Selv etter behandling er gitt, kan det ta så lenge som tre uker for kløe å forsvinne. Derfor, leger vanligvis foreskrive et antihistamin (tas oralt) eller en kortison krem ​​for å holde babyen komfortabel. Pass på å også trimme babyens negler regelmessig for å hindre ham fra å åpne huden hans mens skrape.

Legen din bør revurdere din baby etter en uke, for å sikre en ny runde med behandling er ikke nødvendig.

Andre familiemedlemmer

Dessverre, fordi skabb er så lett overføres, du og din familie vil trolig trenge behandling også, selv om du ikke har symptomer.

For å hindre spredning, vaske klær, sengetøy og utstoppede leker i kokende vann og vakuum grundig. Leker som ikke kan vaskes kan være forseglet i en plastpose i en uke.

Hvordan Tørk skabb etter behandling

Skabb er forårsaket av midd gravende inn i huden og forårsaker intens kløe. Denne kløe er generelt dårligere om natten. Tørking skabb er hvordan midd blir drept. Behandlinger seg er helt å tørke skabb, og tørking er ikke generelt nødvendig etter behandling. Hvis du må tørke skabb etter behandling, dette mest sannsynlig betyr at behandlingen fungerte ikke. Det er noen vanlige behandlingsmetoder du kan prøve.

Hvordan Tørk skabb etter behandling

•  Påfør en midd morder. Midd mordere kommer i en krem, og brukes fra halsen og ned. La kremen på over natten, og så vaske det av i morgen. Søknadsprosessen er vanligvis gjentas hver syv dager for best resultat.

Ta en oral medisin. Selv om mer praktisk, kan ivermectin være mer skadelig for kroppen, og bør tas bare som et alternativ til kremen. Det har også vist seg å være mindre effektive. Det er generelt tatt annenhver uke.

Prøv et antihistamin. Antihistaminer, som Benadryl, kan tas for å lindre forverring av kløe. Imidlertid vil disse bare redusere ubehag av midd, men ikke bli kvitt dem helt.

Vask sengetøy. Midd overlever ikke lenge når de er tatt vekk fra kroppen. Vaske sengetøy og pyjamas i varmt vann kan være en effektiv måte å drepe midd, og fjerne sjansen for infeksjon. Det er vanligvis ikke nødvendig å vaske alle klærne, eller matter som sjansene er noen midd som kan ha funnet veien på disse tingene er allerede døde.

Unn dem du jevnlig kommer i kontakt med. Hvis du oppdager at du har blitt infisert av midd, anbefales det at i tillegg til deg selv, noen du vanligvis kommer i kontakt med bør også gjennomgå behandling. Eliminere midd vil være verdiløst hvis de kan lett bli kontrahert igjen av noen du kanskje har gått dem til.

Hint

  • Ikke bland behandlinger uten autorisasjon fra en lege. Alltid konsultere en lege før du gjennomgår noen form for behandling.

Skadevirkninger av skabb behandling på babyer

Når du finner ut babyen din har skabb, kan du føle bekymret for hvordan du best kan behandle babyens symptomer. Legemidler finnes som kan drepe skabb, men deres virkninger kan være skadelig for babyer.

Definisjon

Skabb er en smittsom infeksjon som spres ved kontakt med mennesker. Disse små insekter kan lett gått fra mor til barnet, eller i nært hold som barnehager eller sykehus. Skabb krype under huden og bor der, legge eggene sine.

Symptomer

Skabb forårsaker et utslett på bestemte steder på kroppen. Berørte områdene inkluderer bretter av ledd som knær, albuer og rumpe, samt i mellom fingrene. Babyer som kontrakts skabb kan være mer irritabel enn vanlig på grunn av den intense kløe i væskefylt blistery utslett.

Behandlinger

Leger vanligvis behandle skabb ved hjelp av en aktuell lotion eller krem ​​som heter en scabicide. Scabicides drepe insekter og deres egg. Vanlige scabicides inkluderer Lindane og Permetrin. Leger kan velge å foreskrive en oral medisin som vil drepe insekt, men dette er ofte brukt som en siste utvei.

Skadelige effekter

Babyer er generelt ikke foreskrevet aktuell Lindane grunn av medisinens skadelige bivirkninger, som inkluderer svimmelhet, hodepine, ukontrollerbar risting eller kramper. Ved hjelp av en voksen-styrke medisiner på en baby kan føre til anfall og død. Permetrin er ansett for å være trygt for spedbarn, men likevel kan gi irritasjon i huden, hevelse og rødhet.

Forebygging

Hindre gjeninntreden av skabb er viktig. Du bør vaske alt sengetøy og klær som kom i kontakt med smittet person for de siste tre dagene. Vask klær og sengetøy på varmt og tørt på varme i minst 20 minutter for å sikre at skabb og deres egg er døde. Vær spesielt nøye med å vaske noen favoritt leker eller utstoppede dyr som barnet kan kose med også.

Skabb Mite Symptomer hos mennesker

Midd forårsake skabb hos hunder og katter, men tilstanden er også smittsom for mennesker. Midd som forårsaker symptomene på skabb hos hunder dør raskt på mennesker. Mennesker opplever symptomer, men ingen behandling er vanligvis nødvendig. Mens midd ikke kan leve på mennesker, er det mulig å re-infisert hvis kilden for midd er ikke eliminert. Skabb forårsaket av midd som infiserer dyr bør vurderes av en lege for å utelukke andre hudsykdommer.

Kløe

Det vanligste symptomet på skabb hos mennesker er intens kløe. Kløe kan oppstå før det er synlige tegn på midd. Noen pasienter med skabb reagere mer alvorlig enn andre. Symptomene kan være et immunsystem reaksjon på midd og de kan dukke opp i områder som ikke har et angrep av midd. Aktuelt klø kremer kan bidra til å kontrollere kløe. Canine skabb forsvinner på folk på egen hånd og trenger ingen behandling.

Utslett

Skabb eller canine skabb hos mennesker, fører til utslett og betennelse i huden. Huden blemmer og kan ligne på kviser. Fellesarealer for et utbrudd av skabb på et menneske er mage, lår og underarmer. Den utslett kan også være en immunsystemrespons, og ikke nødvendigvis på grunn av midd. Et utslett forårsaket av immunsystemet kan også vises i områder der det ikke er midd.

Hudinfeksjon

Hudinfeksjon er ikke forårsaket av skabb, men skrape huden kan introdusere bakterier til det berørte området. En hudinfeksjon kan ha en rød utseende og kjennes varm å ta på. Hvis en hud infeksjon utvikler, bør en lege vurdere og behandle den. Pasienter kan unngå en hudinfeksjon ved ikke å skrape det berørte området.

Skabb Behandling Bruke Bactrim

Skabb er en vanlig og irriterer huden infeksjon forårsaket av gravende midd. Det er overført av hud-til-hud kontakt, spesielt mellom familiemedlemmer og mennesker som lever i nært hold. De vanlige symptomene er kløe og utslett, spesielt mellom fingrene, på albuene, på genitalia hos menn og rundt brystvortene hos kvinner. Mens skabb ikke er en bakteriell infeksjon kan det noen ganger føre til sekundære bakterieinfeksjoner som krever andre legemidler for behandling.

Årsaker

Kløe midd, Sarcoptes scabiei var hominis, er den skyldige som forårsaker sykdommen. Den kvinnelige mite Burrows inn i huden for å legge sine egg; når larvene klekkes de kommer til å pare seg og syklusen gjentas. Den midd kan kun lever i noen dager i fravær av en human vert. Mangel på god hygiene og overbefolkning er de viktigste faktorene som fremmer spredning av skabb.

Behandlinger

Leger vanligvis behandle skabb med en pediculicide, en krem ​​som er brukt over hele kroppen fra halsen og ned for å drepe midd. Lindan, permetrin og crotamiton er alle vanlige alternativer. Lindan bør ikke brukes til barn under 2 år i eller gravide eller ammende mødre. Det er viktig å rense klær og sengetøy fordi midd kan overleve i opptil tre dager utenfor en vert og kan benytte anledningen til å få haik på venner og familie.

Bactrim

Bactrim er handelsnavnet for et antibiotikum med de aktive bestanddeler sulfametoksazol og trimetoprim, som ofte administreres oralt, men også i andre formuleringer. Det er vanligvis brukes til å behandle øret og blære infeksjoner, blant andre forhold. Som de fleste medikamenter, har Bactrim bivirkninger, ofte inkludert svimmelhet, søvnproblemer eller en hoven tunge, selv om den har i noen tilfeller forårsaket mer alvorlige allergiske reaksjoner.

Bactrim og skabb

Noen leger har foreskrevet Bactrim å behandle hodelus eller til og med skabb på teorien om at antibiotika vil drepe tarmbakterier som lever i lus (eller midd), og dermed hindre parasittene 'fordøyelsen. I dag denne tilnærmingen er ikke mye som støttes av eksperter og anbefales ikke, og heller ikke er det stoffet godkjent av FDA som en pediculicide. Generelt tar antibiotika for betingelser som ikke resulterer fra bakterielle infeksjon er noe uklokt, ettersom medikamentet kan bidra til utviklingen av antibiotikaresistens i andre bakterier. I noen tilfeller kan imidlertid skabb gi de rette forholdene for skadelige bakterier å forårsake en sekundær infeksjon.

Sekundære infeksjoner

Skadelige bakterier kan kolonisere åpne sår til å forårsake infeksjoner; sekundære infeksjoner av skrapemerker er faktisk ganske vanlig med skabb. Hvis en sekundær infeksjon utvikler, leger vil ofte antibiotika som Bactrim for å drepe bakterier. Følgelig, mens antibiotika er vanligvis ikke foreskrevet til behandling av den midd angrep i seg selv, er de av og til foreskrevet til behandling av sekundære infeksjoner. Informasjonen ovenfor er ikke ment som medisinske råd; som alltid, hvis du er i tvil om hvilken behandling som er riktig for din tilstand, som alltid, er det best å sjekke med legen din.

Vil Etofenprox Kill skabb?

Hvis du har skabb, vet du at du ønsker å bli kvitt den så fort som mulig. Skabb er en smittsom infeksjon forårsaket av parasittiske midd, og det kan forårsake intens kløe hvor som helst på kroppen, kløe forårsaket av kroppens allergisk reaksjon til de gravende midd. Det finnes en rekke fremgangsrike måter å behandle skabb, men etofenprox er ikke en.

Diagnostisering Skabb

Skabb er forårsaket av Sarcoptes scabiei, en parasittisk midd med åtte bein. En kvinnelig skabb midd tunneler inn i huden og innskudd egg i hule. Larvene klekkes i tre til ti dager, flytte om på huden, og produsere mer kløende Burrows.

Skabb midd er svært smittsom og kan spres ved hud-til-hud kontakt. Selv om det er sjelden å få skabb fra kortvarig kontakt, som skjelvende hender, mer langvarig kontakt, som seksuell aktivitet, kan hjelpe i sin overføring. Skabb er mer vanlig blant pasienter i nære levende situasjoner eller de med nedsatt immunforsvar. Skabb er diagnostisert ved å observere midd mikroskopisk og leter etter sine karakteristiske Burrows i huden.

Behandling av skabb

Skabb er svært behandles, ved hjelp av en rekke hud lotions og kremer. Permetrin er vanligvis førstevalget for skabb behandling. Pasienten dekker hele kroppen nedenfor halsen med lotion, etterlater det på i åtte til 14 timer, deretter skyller det av. En anvendelse er vanligvis vellykket. Andre scabicides (midd-drapet behandlinger) inkluderer malathion og crotamiton.

Skabb har blitt behandlet med svovel for de siste 2000 år, og svovel bar såpe er tilgjengelig over disk (leger anbefaler en prosent til 10 prosent for å drepe skabb). Lindan ble ofte foreskrevet til 2003, da det ble oppdaget at det kan føre til skade på nervesystemet. Det er nå skrevet ut kun til pasienter som ikke kan ta førstelinjemedikamenter.

I stedet for en krem ​​eller lotion, kan en lege fore oral ivermectin å behandle skabb. Dette stoffet ble opprinnelig utviklet for veterinær praksis som en anti-parasitt agent, men har de siste årene det er godkjent for behandling av skabb hos mennesker, selv de i høyrisikokategorier.

Ifølge Center for Disease Control, har ingen over-the-counter produkter er testet og godkjent for å behandle eller kurere skabb. Imidlertid kan pasienter bruke antihistaminer som Benadryl eller lotion som Calamine å redusere intens kløe.

Etofenprox er ikke godkjent for skabb behandling. Ifølge Food and Agriculture Organization of the United Nation, etofenprox brukes som et insektmiddel for et bredt spekter av avlinger, inkludert ris, frukt, grønnsaker, korn, soyabønner og te. Det er aktivt mot møll, sommerfugler, sikader, bladlus, biller, fluer, veps, bier, termitter og maur, men det er verken effektivt eller anbefalt for bruk på skabb midd. Det er noen debatt om hvorvidt etofenprox er et kreftfremkallende for mennesker. Det bør unngås dersom det er andre alternativer for skadedyr fjerning.

Rengjøring etter skabb

Selv etter å ha blitt behandlet, de med skabb må helt rense sine hjem og oppholdsrom. Når flere medlemmer i en familie har skabb, bør de bli behandlet samtidig. Å tømme et hus av midd, vaske sengetøy, klær og håndklær flere ganger i varmt vann. Møbler bør behandles, og gulv, tepper og matter bør alle være rengjort, gjerne av en profesjonell. Noen harde gulv og alle bad overflater bør desinfiseres.

Hvordan kunne behandle skabb

Hvis huden klør og er dekket i tynne linjer består av små støt eller blemmer, kan du skylde på små, åttebeinte midd som kalles Skabbmidd. Disse midd grave seg inn i huden og legger egg, forårsaker en hudsykdom som kalles skabb. Kroppen din reagerer på tilstedeværelsen av midd og deres egg med en allergisk reaksjon preget av kløe og utslett som hovedsakelig forekommer i foldene i huden din.

Betraktninger

Skabb er en vanlig sykdom som rammer rundt 300 millioner mennesker på verdensbasis hvert år, ifølge Verdens helseorganisasjon. Du kan ta skabb lett gjennom direkte hudkontakt med noen som har denne tilstanden. Risikoen for å få det fra et svømmebasseng er svært lav, selv om en annen svømmer har skabb. Midd er ikke spres gjennom vann og vanligvis ikke overflaten på våt hud. Selv om din hund eller katt kan ha skabb midd, de er en annen art enn de som påvirker mennesker. Disse midd kan forårsake skabb hos dyr, men de har ikke overleve lenge nok hos mennesker til å skape problemer.

Medisinert Cream Alternativer

Legen din vil foreskrive en medisinert krem ​​som ødelegger egg og midd. Den mest brukte kremen er permethrin 5 prosent, siden det er trygt å bruke på voksne, barn, gravide kvinner og kvinner som ammer. Andre kremer, såsom crotamiton og benzylbenzoat, er også effektive ved behandling av skabb. Noen leger fore lindan når andre medisinert kremer ikke fungerer, men det er ikke brukt ofte, siden det kan føre til alvorlige bivirkninger, som for eksempel anfall.

Påføring Medicated Cream

Følg legens instruksjoner for bruk av en medisinert krem. I de fleste tilfeller, legger du den på hele kroppen og la den absorbere i ca åtte timer. Du må kanskje bruke den en gang til hvis utslettet ikke forsvinner, eller hvis en ny vises. Din familie og noen andre du har hatt nær kontakt med nylig også nødt til å bruke medisinert krem ​​som en forholdsregel, siden skabb er lett overføres fra en person til en annen.

Home Care

Medisinert krem ​​dreper skabb raskt, men det kan ta minst to uker for kløe å avta. Påføring over-the-counter Calamine lotion kan gi noen lettelse. Du kan også redusere kløe ved å plassere en fuktig, kald vaskeklut på huden eller soaking i et badekar fylt med kaldt vann. Legen din kan anbefale å ta over-the-counter antihistaminer, som kan hjelpe lindre kløe.

Bekymringer

Hvis du har et svekket immunforsvar, kan du utvikle crusted skabb. Dette er en mer alvorlig type skabb som sprer seg over større områder av kroppen din og danner skjell eller crusty støt. Folk i sykehjem og de som har alvorlige sykdommer har også en høyere risiko for å få crusted skabb. Legen din kan forskrive en oral medisin, slik som ivermectin, å ødelegge midd og egg. Skrape huden din åpne kan føre til en sekundær infeksjon forårsaket av bakterier som stafylokokker eller streptokokker. Hvis en infeksjon skulle oppstå, vil legen forskrive antibiotika for å behandle det.

Hindre annen Outbreak

Skabb midd kan leve på overflater rundt ditt hjem for et par dager før han døde. Vask sengetøy, klær og håndklær i varmt vann med vanlig vaskemiddel, og tørk dem på en høy varme innstillingen for å forhindre en ny Infestation. Sett noen produkter som ikke kan gå i vaskemaskinen eller renses i en forseglet plastpose i ca to uker. Å gjøre dette sulter midd, siden de ikke vil ha tilgang til mat kilder. Støvsuge tepper, sofa og alle andre stoppede møbler i ditt hjem. Hvis noen du kjenner har skabb, holde seg borte fra dem før de har blitt behandlet for det. Unngå å gå til et anlegg hvor en skabb utbrudd nylig har skjedd, for eksempel en barnehage eller sykehjem.