Digidexo.com

Muskelavslappende

Hvordan gjør muskelavslappende arbeid?

Hvordan gjør muskelavslappende arbeid?

Hensikten med Muskelavslappende

Designet for å roe ned musklene ansvarlig for frivillig bevegelse, er muskelavslappende brukes til å redusere muskel tone og slappe muskler, behandling av symptomer for smerter og muskelkramper. Mens nevromuskulære-blokkerende legemidler stoppe nervøse signaler, noe som kan føre til lammelser i musklene, andre typer muskelavslappende som methocarbamol og benzodiapines jobbe i en mindre grad for å håndtere muskelkramper og beslag. Selv om de ikke helbrede skader, muskelavslappende midler reduserer ubehag.

Typer Muskler

Eksklusive hjertemuskelen, musklene er enten frivillig eller ufrivillig. Skjelettmuskulatur som de i armer og ben er frivillig, mens glatt muskulatur som dekker fordøyelsesorganer er ufrivillig i at de ikke beveger seg under bevisst kontroll. Vanligvis er det skjelett eller frivillige muskler som trenger hjelp for smerte.

Hvordan relaxants Kontroll Muskler

Store ryggmargs nerver kontrollere musklene. Selv om de nervecellene som kalles nervecellen er en del av ryggmargen, sine anslag går utover for å delta med muskelceller. Nerve axon i anslagene registrerer de gjeldende forholdene i muskelcellene, mens dendritter er fiber som overfører instruksjonene for å endre sin posisjon til muskel fiber. Nevromuskulære krysset er der muskel og nerve koble til. Her en kjemisk kjent som en nevrotransmitter frigjøres som går på tvers av den lille området mellom muskel og nerve, forårsaker den ønskede respons. Selv om det er fem anerkjente nevrotransmittere, bare tre er kjent for deres funksjoner. Den nevrotransmittere glysin og GABA redusere muskelaktivitet, mens acetylkolin stimulerer den.

Sentraltvirkende relaxants

Muskelavslappende kan enten opptre direkte på en muskel (perifer) eller sentralt. De fleste legemidler er sentraltvirkende; men det er ikke helt klart hvordan de gjør jobben sin. Midlene virker direkte på en muskel, men de trenger ikke handle på det direkte for å slappe av muskelen. Med andre ord, har de ikke stoppe utgivelsen eller kryssing av signalstoffet. I noen usikre måten de påvirke sentralnervesystemet, noe som skaper en beroligende effekt.

Dantrolennatrium: The Only direktevirkende Drug

Dantrolennatrium er det eneste stoffet som er perifert, opptrer direkte på musklene. Den har mindre bivirkninger enn de stoffene som er sentralt virkende og sitt høydepunkt effekten er ikke følte for omtrent fem timer etter at den er kommet inn i blodet. Fordi stoffet kan synes å ha en liten effekt, kan pasienten ønsker å øke dosen, men bør motstå fristelsen til å gjøre det av sikkerhetsmessige grunner.

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle Cerebral Parese

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle Cerebral Parese


Muskelsammentrekninger og generelle tetthet er et vanlig symptom på cerebral parese (CP). Sammentrekningene kan være smertefullt og hemme en persons bevegelser. Personer som har slike spasmer kan bruke muskelavslappende, også kalt anti-spasmodics, for å behandle sine smerter. Medisinen kan også legge til rette for enklere bevegelse. Både muntlig og intravenøs muskelavslappende er tilgjengelige for å behandle folk som har cerebral parese.

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle Cerebral Parese

Bruk Oral Muskelavslappende å behandle Cerebral Parese

•  Utarbeide en liste over alle medisiner du er i dag å behandle symptomer på cerebral parese samt medisiner for andre helsemessige forhold du måtte ha. Del listen med legen din før du starter anti-krampaktig medisiner.

•  Ta muskelavslappende midler, slik som valium, før sengetid. Leger bruker dette stoffet til å slappe av både hjernen og hele kroppen slik at det vil være fri fra smertefulle spasmer og sikre en god natts søvn.

Bruk dantrolennatrium å avlaste generell muskel tetthet. Denne medisinen reduserer mengden av kalsium i skjelettet muskler - de som omgir ryggmargen. Musklene slappe av fordi de blir mindre følsom for meldinger som sendes fra hjernen og ryggraden.

Ha periodiske blodprøver gjort mens du tar Dantrolene. Det har vært tilfeller av leversykdom hos mennesker som tar denne medisinen i lange perioder av gangen. Leverfunksjonen bør overvåkes for å være sikker på at det er i normalområdet.

Kombiner muntlig stoff Baclofen med fysiske terapitimer. Å ta en dose av Baclofen før fysioterapi kan gjøre musklene mer fleksibel og enklere å jobbe med enn når du ikke bruker medisiner.

Vær oppmerksom på mulige bivirkninger som kan oppstå når du tar muskelavslappende. Dette kan omfatte tretthet og kvalme. Informer legen din dersom bivirkningene forstyrre dine daglige aktiviteter.

Bruk Intravenøse Muskelavslappende å behandle Cerebral Parese

Vurder å bruke en Baclofen pumpe i stedet for å ta stoffet muntlig. En fordel ved å bruke et intravenøst ​​leveringsmåte er at mindre legemiddel er nødvendig for å behandle muskelsammentrekninger enn når man tar den orale formen.

Schedule kirurgi for å få pumpen implantert i magen. Pumpen er programmert til å levere små mengder av baklofen på ryggmargen til alle tider. Medisinen reduserer antall signaler som sendes mellom ryggmargen og musklene, noe som resulterer i mindre stivhet.

gjenkjenne tegn på infeksjon på implantasjonsstedet. Kontakt legen din hvis du har rødhet, oser, overdreven hevelse, smerte eller kløe.

Delta på avtaler hver 2 til 3 måneder for å ha pumpen fylles opp med mer medisiner.

Hint

 • Det kan være lurt å veie fordeler og ulemper med forskrivning muskelavslappende til barn som tilbringer hele dagen på skolen. Søvnighet forårsaket av medisiner kan gjøre det vanskelig for dem å konsentrere seg om sine leksjoner.
 • Aldri slutte å ta anti-krampaktig medisiner uten legens samtykke. Redusere medisin gradvis kan være et bedre alternativ til å stoppe alt på en gang.

Muskelavslappende som forårsaker Bradykardi

Muskelavslappende som forårsaker Bradykardi


Muskelavslappende er stoffer som reduserer muskeltonus og slappe av musklene. Disse brukes til å redusere symptomer, slik som smerte og muskelspasmer. Noen muskelavslappende kan forårsake bradykardi. Bradykardi er en tilstand som oppstår når pulsen synker til under 60 slag per minutt. Bradykardi forårsaker besvimelse, svakhet, tretthet, ubehag i brystet og kortpustethet. Lese etikettene på medisiner før bruk kan forberede pasienter for eventuelle bivirkninger.

Suxamethonium Chloride

Suxamethonium klorid er en luktfri muskelavslappende. Dette stoffet brukes i anestesi, intensiv pleie og akuttmottak. Suxamethonium klorid brukes når en fullstendig lammelse av legemet er nødvendig for operasjonen, intubering eller annen nødsituasjon prosedyre. En injeksjon av 1,0 til 1,5 mg pr kg kroppsvekt fører til paralyse innen et minutt. En injeksjon på 2,0 mg per kg for barn forårsaker umiddelbar lammelse. Suxamethonium forårsaker bivirkninger, for eksempel bradykardi, muskelsmerter, høyt blodtrykk og hjertestans.

Morfinsulfat

Morfinsulfat er en annen blant de muskelavslappende som forårsaker bradykardi. Morfinsulfat er også et beroligende middel som du vanligvis ta gjennom en IV Dette stoffet fungerer som en sterk narkotisk. Med denne medisinen, kan pasienter møte andre bivirkninger: kvalme, hypotensjon, luftveisproblemer, oppkast og forstoppelse.

Midazolam

Midazolam er et muskelavslappende middel som brukes i nøds og kritisk omsorg rom. Hvis du bruker bedøvelse, cimetidin eller narkotika, bør dose midazolam reduseres med 25 prosent. Midazolam inkluderer bivirkninger, for eksempel bradykardi, luftveisproblemer og hypotensjon.

Succinylcholine

Succinylcholine er et medikament som slapper musklene helt når du bruker en ventilator eller under et kirurgisk inngrep. Dette muskelavslappende er vanligvis brukes i anestesi og akuttmottak. Succinylcholine kan ha andre bivirkninger, som høyt blodtrykk, smerte og hjertestans.

Fentanyl

Fentanyl er en annen blant de muskelavslappende som forårsaker bradykardi. Denne medisinen er også brukt som et beroligende middel. Fentanyl brukes i akuttmottak og intensivavdelinger. Medikamentet blir administrert gjennom en IV Fentanyl fungerer som et semisyntetisk. Blant de bivirkninger av fentanyl er fysisk avhengighet, stiv brystet og pusteproblemer.

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle kronisk hodepine

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle kronisk hodepine


Kronisk hodepine kan være ødeleggende hvis en god forebyggende eller mislykket behandling ikke er funnet. Noen lider av kronisk hodepine eksperimentere med en rekke forskjellige behandlinger før å finne en som er effektiv for dem. Muskelavslappende er i verktøykassen måter å behandle kronisk hodepine. Mens de er ikke effektive for alle hodepine lider, de kan hjelpe noen.

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle kronisk hodepine

•  Sjekk dine symptomer for å avgjøre om din hodepine kan ha nytte av muskelavslappende. Spenningshodepine, som presenterer med all-over konstant hodesmerter som forverres i løpet av dagen, er vanligvis den mest berørt av muskelavslappende, fordi de er ofte forårsaket av muskelspenninger. Leger bruker også muskelavslappende å behandle migrene på anledningen.

Se en lege for en diagnose av hodepine. Selv hodepine som presenterer med de klassiske symptomene på spenningshodepine kan faktisk ikke være spenningshodepine, så det er viktig å ha en kvalifisert medisinsk faglig undersøke deg, ta en medisinsk historie og kjøre tester for å gjøre en skikkelig diagnose.

Snakk med legen din om hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg å behandle kronisk hodepine - inkludert muskelavslappende. Din medisinske historie kan hindre deg fra å være i stand til å ta visse medisiner på grunn av legemiddelinteraksjoner, tidligere forhold og allergier.

Diskuter ulike alternativer for muskelavslappende etter at du og legen din avgjøre om de er riktig for deg. Den vanligste typen av muskelavslappende foreskrevet for kronisk hodepine er tizanidin.

Få en leverfunksjonstest før du begynner å bruke tizanidin. Mens stoffet er trygt for folk flest, kan det påvirke enzymene i leveren og svekke dets funksjon.

Spor framgangen på muskelavslappende. Holde styr på når du får hodepine og hvor sterk hodepine var vil hjelpe deg å vurdere om medikamentell behandling fungerer for deg.

Få flere leverfunksjonsprøver som du fortsetter å bruke tizanidin å sørge for at leveren din fungerer som den skal og er upåvirket av stoffet. Under oppsyn av legen din, kan du bo på tizanidin ubestemt tid, fordi det ikke er vanedannende.

Hint

 • Ikke mist motet hvis muskelavslappende ikke er effektive i å forebygge hodepine. Det er andre forebyggende medikamentell behandling, som for eksempel betablokkere og antidepressiva, som kan være mer effektiv for deg.
 • Alternative måter å behandle kronisk hodepine er tilgjengelig hvis du ikke finner en medikamentell behandling som hjelper. Alternative behandlinger inkluderer akupunktur, homøopati, akupressur, biofeedback og andre.
 • Mens tizanidin er generelt godt tolerert av mosts, har det noen bivirkninger, inkludert svimmelhet, tretthet og munntørrhet.
 • Unngå selv-medisinering med over-the-counter muskelavslappende som ibuprofen. Overforbruk av ibuprofen kan føre til alvorlige komplikasjoner og kan være vanedannende.

Bivirkninger av Muskelavslappende på kolitt

Kolitt er fordøyelseskanalen inflammasjon forårsaket av inflammatorisk tarmsykdom (IBD) som er preget av magesmerter og diaré. Kolitt vanligvis påvirker endetarmen og tykktarmen, eller slimhinnen i tykktarmen, og er begrenset til ett område av tarmen, i motsetning til andre IBDs. Det er for tiden uhelbredelig, men symptomene kan behandles. Kolitt påvirkes av et bredt spekter av medisiner.

Beskrivelse av symptomene

Kolitt lider rutinemessig oppleve blodig avføring, forstoppelse, diaré, magesmerter og kramper, trang til avføring samtidig er ute av stand til (tenesmus) og vekttap. Symptomene oppleves varierer fra pasient til pasient. Noen utvikle en mer alvorlig grad av symptomer enn andre, med noen som lider av en konstant tilstedeværelse av symptomer. Kolitt kan være ødeleggende og selv livstruende.

Funksjon muskelavslappende

Muskelavslappende er gitt til pasienter som opplever smerte og ubehag på grunn av stivhet, forstuinger, stammer eller andre muskel skader. De er vanligvis brukes midlertidig som en del av et rehabiliteringsprogram. Muskelrelakserende midler virker ved å endre signalene i det sentrale nervesystemet, og dette påvirker forårsaker det meste av bivirkningene.

Generelle bivirkninger muskelavslappende

De fleste av bivirkninger forårsaket av muskelavslappende ikke er alvorlige for folk flest, og vil gå bort når du slutter å ta dem. Vanligste er: tretthet, ørhet eller svimmelhet, eller endringer i synet. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer hevelse, uregelmessig pust, sår hals, frysninger og uvanlige blødninger eller blåmerker.

Muskelavslappende og kolitt

For de med kolitt, noen av de uønskede bivirkninger av muskelavslappende forverre symptomer forårsaket av deres tilstand. Disse effektene inkluderer kvalme, magekramper eller smerter, diaré, forstoppelse, og svart, blodig eller tjæreaktig avføring. Noen av disse bivirkningene kan reduseres over tid eller kan gå bort etter at du har sluttet å ta medisinen.

Forebygging / løsning

Muskelavslappende ikke er spesielt motet til bruk for de med kolitt eller andre IBDs, men de er generelt ikke anbefalt til bruk for dem som har problemer med urinretensjon. Siden narkotika ikke kan reagere godt med tilstanden din, sørg for å fortelle legen din at du har kolitt før du starter en diett av muskelavslappende. Legen din kan velge å plassere deg på en annen form for medisiner eller han kan bare fokusere på terapeutiske behandlinger.

Hva er Muskelavslappende brukes til?

Muskelavslappende er reseptbelagte medisiner som påvirker funksjon av muskler og nerver i sentralnervesystemet. Selv generelt ansett som trygt, kan muskelavslappende forårsake bivirkninger inkludert søvnighet, synsproblemer og kan være vanedannende.

Fibromyalgi

Fibromyalgi, som er en kronisk smerteforstyrrelse, kan behandles med muskelavslappende midler, slik som cyclobenzaprine.

Infeksjoner

Muskelavslappende midler, slik som methocarbamol, kan brukes for å redusere symptomer, slik som de forlengede muskelsammentrekningene forårsaket av tetanus-infeksjoner.

Skader

Muskelavslappende midler kan anvendes for å behandle skader på muskler som forstuinger og belastninger.

Muskelkramper

Muskelavslappende midler, slik som methocarbamol, kan anvendes for å behandle muskelspasmer ved å blokkere smerte meldinger fra nerver.

Smerte

Muskelsmerter forårsaket av traumer eller et fall kan behandles med muskelavslappende midler i tillegg til å hvile og andre behandlinger.

Stivhet

Stive muskler kan behandles med muskelavslappende foreskrevet av leger i tillegg til behandlinger som fysioterapi.

Naturlig Muskelavslappende

Muskelsmerter og sårhet er et svært vanlig symptom som kan skyldes sykdom, skade eller trening. Det finnes dusinvis av medisiner, teknikker og metoder utviklet for å forebygge eller behandle stølhet. Men mange foretrekker naturlige rettsmidler og kosttilskudd, og velger å avstå fra konvensjonelle medisiner når lindre stølhet.

Massasje

Massasje har vært brukt i århundrer som en metode for å lindre muskel smerter og fremme psykisk velvære. I dag kan en profesjonell massasje terapeut benytter en rekke teknikker, som fotsoneterapi, friksjon massasje og akupressur å gi naturlig lindring til bestemte områder av kroppen. Trykket påføres med massasje utvider blodkar for å gi optimal sirkulasjon og gjenopprette oksygen til stramt, kramper muskler. Massasje bør kun utføres av noen med profesjonell trening for å hindre blåmerker.

Aromaterapi

Indulging olfactory sanser med visse dufter har vært kjent for å roe rykninger i musklene og hindre spasmer. Legge til et par dråper lavendel, kamille eller sitrongress ekstrakt til et varmt bad og soaking i 15 til 20 minutter er en utmerket måte å avlaste muskler. I tillegg kan duftende eteriske oljer brukes på ben, armer og bryst for å gi en pågående muskelavslappende. Tåke puta med en lavendelduftende spray for å hengi seg til aromaterapi mens du sover.

Stretching

Folk ofte utvikle muskelsmerter ved å forsømme å strekke på daglig basis. Stretching tillater musklene å forbli flytende og løs, spesielt når du trener. Prøv å strekke de sentrale deler av kroppen - armer, ben, hamstrings, skuldre, innsiden av lårene - ved å delta i langsomme, langvarig strekninger som tøyer grensene for fleksibilitet uten å forårsake overflødig ubehag. Øvelser som yoga og tai chi er også gode måter å naturlig lindre muskelsmerter og samtidig opprettholde fleksibilitet og fremme fysisk balanse.

Kosttilskudd

Det er mange naturlige kosttilskudd som kan tas oralt eller brukes direkte på huden for å redusere muskelsmerter. Kosttilskudd som urte-piller eller tinkturer inneholder ingredienser som ingefær, rødkløver og vendelrot som bidrar til å avlaste både muskler og stress. Disse er vanligvis vegetarisk, homøopatiske kosttilskudd som gir ikke-invasive metoder for avslapning. Imidlertid bør en lege konsulteres før du tar noen kosttilskudd for å unngå uheldige komplikasjoner som allergiske reaksjoner.

Advarsel

Det bør bemerkes at naturlig muskelavslappende ikke opptrer som en erstatning for konvensjonelle medisiner. De fungerer primært som midlertidige metoder for lindring som fremmer generell helse og velvære, men ikke fungerer som kurer. Snakk med en lege for å finne ut hvilken metode for muskelavslappende er riktig for deg, spesielt hvis du er skadet eller har en pre-eksisterende tilstand.

Alternativer til Muskelavslappende

Nervesmerter, eller nervesmerter, er det ubehagelig nummenhet eller prikking som følger personskade eller skade på nerver og muskler. Konvensjonell medisin foreskriver smertestillende og muskelavslappende for å lette symptomene, men det er urte alternativer tilgjengelig. Ingen av urte alternativer er så effektive som de konvensjonelle metoder, men de har fordelene av å være tryggere for kroppen din og også helbredelse, og dermed eliminere eller redusere smerte betydelig over tid.

Johannesurt

Johannesurt er vanligvis foreskrevet for depresjon, men det har også en nerve-avslappende effekt og kan bidra til å redusere smerte og stivhet. Den inneholder en blanding av hypericin, flavonoider og andre ingredienser som gjør den til å fungere effektivt som antidepressiva, antiviral og naturlig muskelavslappende.

Willow Bark

Som en anti-inflammatorisk, har willow bark blitt benyttet i tusenvis av år. Salicin er den viktigste aktive komponenten med anti-inflammatoriske egenskaper. Aspirin, eller acetylsalisylsyre, ble opprinnelig avledet fra salicin.

Red Peppers

Rød paprika inneholder capsaicin, som blokkerer smerte reseptorer og utløser frigjøring av endorfiner. Noen smertelindring kremer bruker ørsmå mengder av capsaicin som grunnlag for sin formel. Du kan spise rød paprika, ta capsaicin i en pille form eller bruke en krem ​​ved hjelp av capsaicin som base.

Krampe Bark og Haw

Både krampe bark og haw inneholde esouletin og scopoletin, som har antispasmodic og muskelrelakserende egenskaper. De fungerer best når koblet sammen, men kan brukes alene. Ta som et skjær eller en kapsel 1 til 4 ganger daglig.

Angelica

Angelica, eller Dong Quai, har vært brukt i Amerika, Europa og Kina i århundrer for å lindre smerte. Det har krampeløsende, anodyne (smertelindring) og anti-inflammatoriske egenskaper. Dong Quai er tilgjengelig i et skjær og som en kapsel, eller du kan koke roten å lage en te.

Informasjon om CBD Disease

Informasjon om CBD Disease


Corticobasal degenerasjon (CBD) frarøver sine ofre for muskelkontroll, mobilitet, tale og til slutt mental skarphet. Dette nevrale sykdom har i dag ingen kur.

Beskrivelse

Baylor College of Medicine beskriver CBD som en variant av Parkinsons sykdom. Denne progressive sykdommer forårsaker økende tap av nerveceller i hjernen, som fører til muskel uførhet.

Årsaker

Mens det ser ut til et protein defekt i nervecellene spiller en stor rolle i CBD, opprinnelsen av slike protein feil er fortsatt et mysterium. Sykdommen synes ikke å gå fra generasjon til generasjon.

Symptomer

Pasienter med CBD ofte mister bruk av et ben eller hånd, etterfulgt av andre symptomer som for eksempel muskelspasmer, taleproblemer og mental svekkelse. Symptomene vanligvis forverres over tre til åtte år.

Diagnose

CBD bærer en nær likhet med tradisjonelle Parkinsons sykdom unntatt for dets tendens til å påvirke den ene side av kroppen før den andre. Bare en obduksjon kan avsløre unormale proteiner spesifikke for CBD hjernen.

Behandling

Medisinsk vitenskap har i dag ingen måte å bremse, arrestere eller reversere CBD. Behandlingen fokuserer på muskelavslappende for spams, medisiner for hukommelse og emosjonelle problemer, og forsøker å hjelpe pasientmobilitet.

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom


Sjansen er at du har hatt utallige hodepine i din levetid. Dessverre, hodepine florerer i vår kultur. Om lag 90 prosent av alle voksne har opplevd, eller vil oppleve, en spenningshodepine, som er klassifisert som en primær hodepine, sammen med migrene, cluster hodepine og større occipital nervesmerter syndrom. Sekundære hodepine oppstå fra andre sykdommer, slik som hjernetumorer og hjerneslag. Den tredje kategorien omfatter ansikts smerter og andre typer hodepine smerte. Denne tre-lags system for å snakke om hodepine ble utviklet i 2007 av International Headache Society, melder MedicineNet.com.

Betydning

Selv om det ikke er et begrep som folk er vant til, er nervesmerter syndrom en ganske hyppig årsak til hodepine smerte. Det bør bemerkes at occipital nevralgi syndrom, en primær årsak til hodepine kan også falle inn under den sekundære kategorien hodepine, spesielt når tumor, blødning eller osteoartritt oppstå.

Funksjoner

Syndromet har fått navnet sitt fra de berørte spinalnerver. Jo større occipital nerver - to nervesammenkoblinger - befinner seg i regionen i det andre og tredje ryggvirvler i nakken. Smerten mennesker opplever er filt bak øynene, og spesielt i nakken, flytte til fronten, bak og på sidene av hodet. Mange tilfeller av større occipital nervesmerter syndrom kan være skylden på nakkemusklene som er kronisk kontrahert, men andre kilder har vært fant.

Årsaker og symptomer

Blant de tallrike årsaker til neuralgi syndrom er viral infeksjon, inflammasjon av blodkar, diabetes, gikt, svulster som påvirker det andre og tredje virvler, cervical disk sykdom og komprimering av de større eller mindre occipitale nerver eller andre og tredje vertebrale nerverøtter degenerasjon.

Smerten av større occipital nervesmerter syndrom er ikke ulikt det av en migrene eller cluster hodepine mennesker opplever en smerte som både brenner og banker og kommer og går. Basen av skallen og på siden av hodebunnen blir påvirket for en stor del. Det er noen ganger skalp ømhet ved palpasjon.

Diagnose

Målrettet nevralgi syndrom kan være vanskelig i beste fall, gitt alle typer hodepine smerte en person kan oppleve, sier NeurosurgeryToday.org. Din lege vil bestille diagnostiske tester, men ikke før du utfører en fysisk eksamen og få en medisinsk historie. Uvanlig funn kan be din lege for å teste videre. Magnetic resonance imaging (MRI) og CT scan (CT) er verdifulle verktøy i diagnostisering nervesmerter syndrom, som de gir et klart bilde av de større occipital nerver og grensesnittet med ryggmargen og kanalen.

Behandling

Nonsurgical behandling av valg tjene til å døyve eller drepe smerte. Blant disse er anvendelsen av varme samt fysioterapi og massasje. Muskelavslappende og betennelsesdempende legemidler er ofte nyttig. Blokkerer nervene med steroider er en mer invasiv tilnærming som ikke anbefales for langsiktig lettelse.

Når alt annet svikter, er kirurgi et alternativ. Mikrovaskulær dekompresjon kirurgisk eksponerer de berørte nerver slik at de kan flyttes bort fra regionen av komprimering. Occipital nerve stimulering feeds elektriske impulser til occipital nerver, blokkerer smerte meldinger.

Årsaker til Short-Term Minneproblemer

Årsaker til Short-Term Minneproblemer


Korttidshukommelsen refererer til nylig oppstått informasjon i motsetning til lange siden minner. Kortsiktige hukommelsesproblemer er ofte forbundet med aldring, men faktisk er det mange mulige årsaker. Kortsiktige hukommelsesproblemer er å bli tatt på alvor når de påvirker hverdagen din, eller involvere ting du har kjent hvordan å gjøre i lang tid, som hvordan å komme til din datters hjem eller hvordan du gjør din favoritt chili.

Medisiner eller narkotika

Kortsiktige minne tap kan oppstå på grunn av alkohol eller illegale rusmidler eller som en bivirkning av reseptbelagte legemidler. Legemidler som barbiturater og benzodiazepiner har memory effekter. Selv en rekke over-the-counter medisiner er forbundet med hukommelsestap. Legemidler som kan knyttes til hukommelsesproblemer inkluderer anti-spasmodics, syrenøytraliserende, antihistaminer, antidepressiva, muskelavslappende og antipsykotika. Narkotika eller alkohol rus er mye mer sannsynlig å forårsake minneproblemer enn moderat eller begrenset bruk.

Traume eller infeksjon

Hjerneskade kan føre til kortsiktige hukommelsesproblemer, om skaden fører til midlertidig eller permanent skade. Så kan hjernen infeksjoner på grunn av ting som for eksempel Lyme sykdom, HIV / AIDS eller syfilis, eller vekster som svulster, eller hjernebetennelse. Selv en mild hjernerystelse kan føre til at noen kortsiktige problemer med minnet. Migrene kan også være en årsak.

Sykdommer

Kortsiktige hukommelsesproblemer er knyttet til sykdommer som epilepsi, spesielt når det ikke er godt kontrollert. Andre sykdommer som kan skape problemer med minnet inkluderer Parkinsons sykdom, Huntingtons sykdom eller multippel sklerose. Psykiske lidelser som depresjon, bipolar lidelse og schizofreni kan bidra til minneproblemer som kan dissosiativ lidelse. Alzheimers sykdom og demens er selvfølgelig sterkt knyttet til hukommelsesproblemer.

Andre årsaker

Enhver hendelse som fører til at hjernen til å bli fratatt oksygen, slik som anestesi komplikasjoner, puste eller hjerte stoppet, kan føre til hukommelsestap. Hjernekirurgi kan også lage minne vanskeligheter. Visse typer kreft behandlinger, for eksempel hjernen stråling, kjemoterapi og benmargstransplantasjoner, er innblandet i problemer med hukommelsen. ECT, eller elektrokonvulsiv terapi, særlig hvis de brukes på lang sikt, kan også lage kortsiktige problemer med hukommelsen. Forbigående iskemiske anfall og hjerte bypass kirurgi er også gjerningsmennene. Selv vitaminmangel kan føre til minneproblemer, spesielt lav B-12.

Hvordan identifisere Whiplash

Hvordan identifisere Whiplash


Du har vært i en bilulykke eller i en sportsbil uhell. Den neste dagen, føler du deg smerter i nakken. Det kan være en whiplash. Begrepet whiplash ble først brukt i 1928 for å beskrive en felles bløtvev nakkeskade, som også kalles en hals forstuing eller nakke press.

Hvordan identifisere Whiplash

Se etter tegn på ulykke Impact

•  Vær oppmerksom på eventuelle smerter eller smerter eller uvanlig svimmelhet og med flere dager til en uke etter ulykken. Symptomer som nakkesmerter kan skje umiddelbart etter skaden, eller kan bli forsinket i flere dager eller måneder. Andre symptomer annet enn nakkesmerter er hodepine, svimmelhet, svie eller prikking i nakken og skulderen eller ryggsmerter. Noen ganger, folk opplever problemer som hukommelsestap, konsentrasjonsvansker, nervøsitet, irritabilitet, søvnproblemer, tretthet og depresjon.

Planlegge en umiddelbar undersøkelse av en ryggspesialist hvis det er noen spørsmål om å ha whiplash. Et besøk til en lege kan være nyttig, selv om det ikke synes å være noen bekymring. Fordi nakkeslengskader ikke kan dukke opp umiddelbart, er det noen ganger nyttig å holde seg på den sikre siden og kontrolleres.

•  Behandle nakkesleng hvis det er nødvendig. Behandling kan inkludere iført en krage, ved hjelp av varme terapi for å lindre muskelspenninger og smerter, tar smertestillende medikamenter som analgetika, non-steroide anti-inflammatoriske medikamenter eller muskelavslappende, trener og fysioterapi.

Gå til helsepersonell hvis symptomene fortsetter eller forverres etter 6 til 8 uker. Du må kanskje få røntgen eller har andre tester hvis whiplash er verre enn antatt. Alvorlige nakke skjøte skader som whiplash kan skade mellomvirvelskiver i ryggen. Når dette skjer, kan kirurgisk reparasjon av skivene bli nødvendig.

Hint

 • Selv om de fleste tilfeller av whiplash kommer fra bilulykker, er det også mulig å få whiplash fra sport skader. For eksempel kan du få whiplash snowboard, boksing, spille fotball eller gjøre gymnastikk. Det er også sant at en svært voldelig nys kan forårsake whiplash. Hvis noen smerte oppstår etter en skade eller voldelig bevegelse, se helsepersonell.

Hvordan behandle Radiating Neck Pain

Hvordan behandle Radiating Neck Pain


Den nakkesøylen består av virvler som strekker seg fra bunnen av hodeskallen til den øvre del av torso. De omkringliggende sener og muskler er de som gir sin stabilitet og bevegelse. Men sterk støtte av disse strukturene er fortsatt ikke i stand til å stoppe halsene mottakelighet for skade. En av de eksisterende skader på dette området er "klemt nerve", som kan være på grunn av disk skade, stramme muskler eller bony avleiringer. Det fører til enten akutt eller kronisk smerte og tilbakevendende smerte gnager som stråler ut fra bunnen av halsen inntil hodebunnen, og ned til skuldrene, armen og fingrene. Dette er vanligvis ledsaget med hodepine, svimmelhet, stive muskler rundt halsen, og prikking eller nummenhet - noe som reduserer den totale omfanget av bevegelse og mobilitet for den enkelte. Å behandle denne pinefull type nakkesmerter, gjelder følgende trinn.

Hvordan behandle Radiating Neck Pain

Konservative behandlinger

•  Påfør varme på det berørte området. Plasser et varmt håndkle på halsen din til å slappe av livmormuskulaturen og lindre smerte.

Utfør lett massasje på nakkemusklene ved hjelp av olje eller noen mentol kremer. Sørg for å gjøre massasje langs siden området og ikke direkte på ryggraden.

Tidsplan for en kiropraktisk behandling. Dette er utmerket for manuell manipulering og spesifikk justering av nakkesøylen.

Bruk av akupressur og akupunktur, er gunstig for å lindre smerte og også for avslapning av nakkemusklene.

Sett opp en økt med en fysioterapeut for manuell trekkraft. Dette vil åpne opp cervical foramen, som hjelper i lindrende smerte.

Få mye hvile og bære en hals krage til at musklene til å slappe av og komme seg.

At Home Øvelse rettsmidler

Start med å stå eller sitte komfortabelt, med nakken i nøytral posisjon. Brette haken mot brystet og hold hodet med hendene. Innhalere som du sakte bøye nakken litt mer før du ser ned til gulvet. Kjenn at det strekker på baksiden av halsen din og hold den i 5 sekunder. Pust ut mens du går tilbake til nøytral posisjon og slappe av. Gjenta 5 til 10 ganger eller som tolereres.

Stå opp eller sitte ned, brette haken til brystet og inhalerer som du forsiktig rotere den til høyre. Hold strekken i 5 til 10 sekunder. Så puster mens du slapper av, rotere hodet tilbake til sentrum, og nakken i en nøytral posisjon. Gjør det samme prosedyre på venstre side. Gjenta 10 ganger.

Begynn med stående eller sittende med nakken i nøytral posisjon. Sakte bøye hodet mot høyre (med ansiktet fortsatt overfor foran), hold den i 10 sekunder, og bringe hodet tilbake til sentrum. Gjør det samme prosedyre på venstre side. Gjenta 5 til 10 times.you kan videre strekningen, ved å plassere din høyre hånd på toppen av hodet og venstre hånd på toppen av venstre skulder. Skyv forsiktig hodet mer til høyre, mens venstre hånd, presser venstre skulder lenger ned. Hold strekken i 10 sekunder, deretter bringe hodet tilbake til fronten og slappe av.

i stående eller sittende, og nakken i nøytral posisjon, sakte heve skuldrene så høyt du kan. Hold den i 10 sekunder og slappe av. Gjenta 10 ganger.

Medisiner

For å redusere smerte, irritasjon og betennelse i nakken, ta noen ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs).

Ta muskelavslappende for alvorlig stivhet av livmormuskulaturen.

kroniske nakkesmerter kan være deprimerende. Så tar noen anti-depressiva kan komme til nytte.

Hint

 • Hvis gnagende smerter fra nakken til armene, er fortsatt tilstede etter 6 til 12 uker, gå til legen med en gang. Denne saken kan være behov for kirurgisk behandling.
 • Ikke utføre øvelser uten noen råd fra din physiatrist eller fysioterapeut.
 • Ikke påfør manuell trekkraft uten tilsyn av en fysioterapeut.
 • Aldri ta noen medisiner uten legens ordre.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler for å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler for å behandle nakkesmerter


Bruken av legemidler til behandling av nakkesmerter er ikke en vanlig praksis. Som helhet, leger viker unna forskrivning medisiner for nakkesmerter med mindre tester har blitt gjort, og det blir bestemt at pasienten virkelig trenger hjelp i håndteringen av ubehag. Dette er hovedsakelig på grunn av det faktum at de reseptbelagte legemidler er tilgjengelige for behandling av nakkesmerter tendens til å være ganske sterk, og har noen vesentlige bieffekter.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler for å behandle nakkesmerter

Velg riktig type reseptbelagte medisiner

Bruk orale steroider for akutte nakkesmerter som ikke svarer til over-the-counter (OTC) medisiner. Husk at steroider ikke bør tas for mer enn en uke.

Fortell legen din om du er en diabetiker eller har en aktiv infeksjon, som steroider forstyrre visse naturlige prosesser i kroppen og kan gi alvorlige bivirkninger.

Spør legen din om narkotiske smertestillende medikamenter dersom du har hatt en fersk skade og smerte har blitt ødeleggende.

Fortell legen din hvis har en historie med narkotikabruk eller avhengighet, som narkotika kan være vanedannende. Mens de kan være nyttig for kortere tidsperioder, blir avhengighet mer utholdelig med utvidet bruk.

Husk at narkotika ikke kan brukes til mer enn 10 til 14 dager, som kroppen blir til slutt tolerant til medisinering og narkotika virker ikke lenger.

Tenk muskelavslappende å behandle nakkesmerter forårsaket av muskelkramper. Dette er spesielt nyttig for mennesker som er under alvorlig stress og stå å dra nytte av den samlede beroligende effekten av muskelavslappende.

Ikke ta muskelavslappende hvis du har en jobb som krever kjøring, oppmerksomhet på detaljer eller balanse. Din ytelseskapasiteten kan bli betydelig redusert når du tar denne type medisiner.

Hint

 • Hvis du har prøvd at-home rettsmidler for å håndtere nakkesmerter uten resultater, spør legen din om muligheten for å gjennomgå en rekke tester for å utelukke alvorlige medisinske problemer, for eksempel disk brudd eller komplikasjoner av migrene.
 • Mange av reseptbelagte medisiner tilgjengelig for nakkesmerter kan være vanedannende, så de bør tas bare under tett oppfølging av en lege. Noen av dem kan også ha alvorlige bivirkninger, som for eksempel magesår, høyt blodsukker og døsighet.
 • Ikke stoppe bruken av reseptbelagte smertestillende midler uten godkjenning fra legen din. Mange medisiner som brukes til å behandle akutt smerte krever at pasientene blir avvent dem gradvis for å unngå ubehag.

Hvordan behandle Torticollis

Hvordan behandle Torticollis


Den medisinske betegnelsen "torticollis" stammer fra det latinske "torta" som betyr vridd og "collum" som betyr nakke. Torticollis gjelder posisjonering av hodet. Tilstanden har mange årsaker, oftest muskulære problemer. Sjelden, kan misbruk av visse legemidler, benete misdannelser i ryggraden, synsproblemer eller nevrologiske ubalanse være årsaken. Torticollis er vanligvis behandles med medisiner og fysioterapi. Det finnes ingen kur for torticollis, og vedvarende tilbakevendende anfall av torticollis kan til slutt føre til kirurgi.

Hvordan behandle Torticollis

•  Gå til legen din for en diagnose av dine symptomer og for å utelukke andre alvorlige forhold, for eksempel ryggmargen og sentralnervesystemet skader. Sørg for å gi legen din fullstendige opplysninger om alle medisiner, resept og ellers at du tar. Fortell ham om eventuelle arrangementer eller aktiviteter som kan ha forårsaket utbruddet av problemet.

gjennomgå røntgen og eventuelle andre diagnostiske tester legen finner det nødvendig. En pre-eksisterende tilstand som degenerativ leddgikt av ryggraden kan være roten årsaken til dine nåværende problemer. Computertomografi (CT) scan av nakken kan identifisere omfanget av tilstanden i forhold til din nåværende symptomer.

Fyll resept legen din spørsmål og ta medisiner i henhold til de spesifikke doseringsanvisningen. Du vil sannsynligvis bli foreskrevet et muskelavslappende middel, samt smertestillende. Legen kan også anbefale skudd av botulinum toxin, vanligvis kjent som Botox. Krampene stopper når Botox sprøytes inn i muskelen.

Delta avtaler for behandlinger. Hovedformålet med behandling vil være å slappe av de kontraktsfestede nakkemusklene er involvert. Fysioterapi er oftest foreskrevet og er generelt svært vellykket. Du kan også bli pålagt å bære en hals krage eller spenne.

Be om en avtale med en nevrolog dersom symptomene vedvarer eller holde gjentakende. Din indremedisiner eller generell lege vil ønske å prøve medisiner og fysioterapi før henvise deg til en nevrolog.

Hint

 • Ikke selv-diagnostisere og behandle deg selv. Oppsøke lege så snart som mulig etter utbruddet av tilstanden.

Kramper Neck Pain Med restsymptomer

Kramper Neck Pain Med restsymptomer


Ifølge ahealthyme.com, 13 prosent av amerikanerne oppleve nakkesmerter til enhver tid. Nakkesmerter kan føre til frustrasjon og føre til problemer med å få en god natts søvn, som fører til økt belastning på kroppen. Heldigvis er de fleste nakkesmerter ikke alvorlig og er forebygges og behandles med livsstilsendringer, egenomsorg og medisinsk hjelp.

Funksjoner

Kramper nakke smerter kommer ofte plutselig, men ta flere dager eller lenger for å gå bort, ifølge ahealthyme.com. Restsymptomer av kramper nakkesmerter, slik som stivhet, achiness og vanskeligheter med bevegelse kan somle og forstyrre normale daglige aktiviteter. Følelsesmessig stress kan øke intensiteten i kramper nakkesmerter og forlenge varigheten av restsymptomer, ifølge National Library of Medicine.

Identifikasjon

Leger diagnostisere kramper nakkesmerter og restsymptomer ved å gjennomføre en fysisk eksamen. I tillegg er diagnostiske tester som røntgen, datastyrte tomorgraphy (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI) brukes til å oppdage nerveskader og skjelett. Blodprøver og spinal kraner for å se etter tegn på infeksjon kan gi ytterligere informasjon for å identifisere årsakene til kramper nakkesmerter, ifølge Mayo Clinic.

Årsaker

Kramper nakkesmerter med dvelende symptomer ofte resultater fra en kronisk tilstand som for eksempel leddgikt. Sittende eller stående med dårlig holdning er en annen årsak til kramper nakkesmerter, spesielt blant dem som sitter ved en datamaskin i mange timer daglig. Andre vanlige årsaker til kramper nakkesmerter med restsymptomer inkluderer infeksjoner som hjernehinnebetennelse; skader fra et fall eller bilulykke; og skjelett i ryggraden som herniated disker eller bein spurs.

Behandlinger

Tar over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen eller paracetamol kan redusere kramper nakkesmerter og restsymptomer, ifølge National Library of Medicine. Moderat til alvorlig smerte kan kreve resept smertestillende eller muskelavslappende; injeksjoner av kortikosteroider eller numbing medisiner kan også hjelpe behandle denne smerten. Behandlinger som stretching, massasje, kiropraktikk omsorg eller akupunktur er flere behandlingstilbud for kramper nakkesmerter og rest symptomer som smerter og stivhet, ifølge Mayo Clinic.

Forebygging / løsning

Ta pauser når du arbeider på en datamaskin, kjører eller står i lange perioder av gangen. The National Library of Medicine sier å bruke et hode sett når du er på telefonen, holder dokumenter i øyehøyde og sørg for at stoler, skjermer og ratt er ergonomisk funksjonell. The Mayo Clinic anbefaler å strekke skuldrene og nakken ofte og opprettholde god holdning når du sitter eller går for å unngå å belaste musklene i nakken.

Advarsel

Nakkesmerter ledsaget av skyting smerter i skulderen eller armen kan være et tegn på et hjerteinfarkt, og krever øyeblikkelig legehjelp. Hvis nakkesmerter ledsages av restsymptomer som inkluderer blære eller tarmforandringer, nummenhet eller svakhet i hender eller armer, søke medisinsk hjelp da disse kan være tegn på et alvorlig helseproblem.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper


Nattlige leggkramper, også kalt Charley hester, er plutselige, smertefulle og ufrivillige sammentrekninger av leggmusklene som skjer i kveld, ofte som du sover. Denne kvelden kramper vanligvis påvirker en bestemt gruppe av forkortede muskler. Forebygging er bedre enn kur. Noen metoder er mer effektive for noen mennesker enn andre, så du må kanskje prøve forskjellige dem å finne hva som fungerer best for deg.

Hvordan håndtere Nighttime leggkramper

Gjør en leggstrekk Exercise

1 Still deg med ansiktet mot veggen, 2 til 3 meter unna. Din fot, hofte og skuldre bør direkte mot veggen. Holde venstre benet rett, plasserer høyre fot noen inches foran den.

Plasser hendene på veggen, holde dem i brysthøyde. Bøy albuene og lene seg fremover mot veggen.

Sakte bøye kneet på høyre fot, føler leggmuskelen i venstre ben strekning. Hold strekken i minst 15 sekunder, og holde begge hælene flatt på bakken gjennom hele øvelsen.

Bytt fot posisjoner og gjenta å strekke høyre kalv, hvis det er berørt.

Hold Stretching Disse Kalver

Sitt ned komfortabelt. Strekke ut og rette den berørte beinet foran deg.

Bøy foten oppover og tilbake mot deg, uten å bøye kneet. Hold kneet rett.

hjelpe prosessen ved å rulle opp et håndkle, plassere den bak den eneste av foten din og holde begge ender som du flex foten bakover.

Ta en kombinasjon av Mineral, vitamin og urte kosttilskudd

8 Forsøk tar tre mineraler særlig til å regulere muskelaktivitet: kalium, kalsium og magnesium. En mangel eller ubalanse i disse kan bidra til nattlige kramper.

Få nok vitamin E i kosten. Studier viser at vitamin E bidrar til å redusere natt kramper ved å forbedre arteriell blodsirkulasjonen. En daglig dose på fra 400 til 800 IU vitamin E ser ut til å være effektive.

Tenk visse urter som har blitt funnet for å hjelpe med nattekramper. Klaseormedrue root har antispasmodic egenskaper som fungerer som naturlige muskelavslappende. Blåbær har muskelrelakserende egenskaper, og også forbedrer blodsirkulasjonen gjennom ekstremiteter. Ginkgo biloba forbedrer også sirkulasjonen i ekstremiteter ved å utvide blodårene fôring beinet vev.

Andre måter å behandle Nighttime Cramps

Stretch og fast massere kramper muskler umiddelbart til unnsetning sirkulasjon. Jiggle beinet og gå rundt også.

Ta kontakt med legen din om å ta kinin vann eller en kinin pille på kvelden. Husk imidlertid at kinin giftig når det tas over store perioder.

Ta en varm dusj, varmt bad eller senk kramper ben i varmt vann før de kramper avta.

Forhindre Nighttime Cramps før de skjer

Gjør kalven tøyningsøvelser på hvert ben før sengetid. Dette bidrar eksos strekningen refleks som fører til nattkramper.

15. Hold deg hydrert. Drikk mye vann i løpet av dagen. Begrense mengden av koffein og alkohol du inntar, da disse har en tendens til å dehydrere kroppen din.

Sjekk din diett. Høye protein dietter har blitt koblet med lave nivåer av kalium og i forlengelsen, økt forekomst av natta kramper. Tar kaliumtilskudd eller en diett rik på kalium kan bidra til å forhindre nattlige kramper, som kan en diett rik på kalsium og magnesium.

Hint

 • Det er alltid viktig å rådføre seg med legen din eller annet helsepersonell om dine nattetid kramper, fordi symptomene kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som diabetes som kan trenge legehjelp.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning


Bruk av reseptbelagte legemidler for å behandle muskel belastning er vanligvis forbeholdt mer alvorlige tilfeller, spesielt de der operasjon kan være nødvendig. Siden en muskelspenninger innebærer selve rive av en muskel fra den sene, kan bruk av et passende muskelavslappende og smertestillende middel være ekstremt effektive for å redusere bevegelse og øke utvinningsgraden.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning

Bruk Reseptbelagte legemidler til behandling av en muskel belastning

Søk medisinsk hjelp til å avgjøre alvorlighetsgraden av muskel belastning og om ikke reseptbelagte legemidler bør brukes.

•  Ta kontakt med lege om du trenger en kombinasjon av smertestillende og muskelavslappende, eller bare en av de to. Den behandling, vil selvsagt variere i henhold til graden av muskelspenninger.

Bruk et muskelavslappende middel som Soma (****), som er den mest forskrevne legemiddelet brukes til å behandle muskelspenninger. Du kan lære mer om stoffet på DRCNet Drug Library (se Ressurser nedenfor). Vær oppmerksom på at de fleste muskelavslappende har en rekke bivirkninger, spesielt døsighet og svimmelhet. Du bør ikke kjøre bil eller betjene tungt maskineri mens bruker mest muskelavslappende, så sjekk med legen din.

Spør om å bruke en ekstra smertestillende eller smertestillende medisiner hvis du er i en mye smerte. Mange leger vil råde deg til å bruke ibuprofen, som kan kjøpes over disk, men sterkere versjoner er tilgjengelig på resept styrke hvis nødvendig.

Fortsett med alle andre behandlinger, for eksempel kjøleelementer, komprimering og fysisk rehabilitering, mens du bruker reseptbelagte medisiner. Mange pasienter kan bli for avhengig av de positive resultatene de får fra medisiner og ikke klarer å holde seg til en mer omfattende behandlingsplan.

Utnytte elektroniske kilder som eMedicine.com for mer informasjon om behandlingstilbud for muskel stammer (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • Sørg for å informere legen din dersom du har hatt en tidligere problem med en avhengighet til reseptbelagte legemidler, særlig smertestillende og muskelavslappende. Dette kan endre sine valg som smertestillende eller muskelavslappende å foreskrive.
 • Effektiviteten av smertestillende og muskelavslappende kan gi deg en følelse av tillit til at din skade leges raskere enn det er. Ikke overexert den skadde området før legen din forteller deg at det har skikkelig leget.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle


Brudd av magen muskelen er også kjent som abdominal belastning. Muskelen som er mest berørt av denne skaden er rectus abdominis muskel. Det er den muskel som danner "seks-pakke" utseende på buk-området, da det er godt utviklet. Abdominal belastning oppstår når muskelen er tvangs strukket utover sine normale grenser, som deretter vil føre til å rive av muskelfibre til en viss grad. Skaden er gradert 1, 2, og 3. klasse I - mildt ubehag på grunn av skade av noen muskelfibre, men den samlede styrken av muskelen er fortsatt normal. Grade II - mer muskelfibre er revet som bringer mer smerte, hevelse og ubehag. Grade III - innebærer komplett ruptur av muskelen, som er manifestert av alvorlige muskelspasmer og smerter, sterk hevelse og blåmerker, og nedgang utvalg av bevegelse.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

•  Anvendelse av is er gunstig i løpet av de første 48 timer etter skade. Legg et håndkle på magen og bruke isen i 15 til 20 minutter. La huden få varme i ca 45 minutter, og deretter kan du begynne glasur igjen. Bruk den 4 til 8 ganger om dagen. Ice program eller kryoterapi er best i den akutte fasen av skade for å redusere hevelse og smerte, og også for å redusere blødning av den skadede muskelen.

Snakk med legen din for noen nyttige medisiner som anti-inflammatoriske medikamenter eller steroidinjeksjoner for å hjelpe med betennelse og muskelavslappende å avlaste smertefulle og spastiske muskler.

Sett noen aktuell smertestillende muskel krem eller gel. Bruk den på den skadde magen til den er helt absorbert. Hold på å bruke den for ca 3 til 4 ganger i døgnet for å gi smertelindring som varer i timevis.

Tidsplan for en fysisk terapi økt. Rehabilitering vil bidra mye for en rask utvinning. Fysioterapeut vil gjelde modaliteter, for eksempel terapeutiske ultralydundersøkelser, for å bidra til å redusere smerte og ubehag; og også noen spesifikke øvelser for å styrke svekkede magemusklene.

Anvendelsen av varme er fordelaktig 4 til 5 dager etter betennelsen har sunket. Fuktig varme program, for eksempel et varmt bad, er utmerket for abdominal belastning. Varmen i denne metoden lett trenger inn i musklene, som deretter lindrer smerte og krampe i magen.

Rest den skadde abdominal muskler for å fremme en raskere helingsprosess. For Grade I abdominal belastning, hvile muskelen fra alle aktiviteter, for ca 3 uker. Grade II abdominal belastningen krever 4 til 6 uker med hvile. Og grad III krever 3 til 4 måneder med komplett sengeleie slik at muskelen til å helbrede fra kirurgi.

Hint

 • Sørg for å bruke isen for ikke mer enn 20 minutter for å unngå frostskader.
 • Oppsøke lege umiddelbart hvis det følgende er til stede:
 • Hvis det er sterke smerter i lysken
 • Hvis smertene er til stede også i ro
 • Hvis det er høy feber, frysninger, oppkast og svimmelhet

Hvordan ta vare på og behandle Whiplash Injury

Hvordan ta vare på og behandle Whiplash Injury


Nakkesleng er den vanligste nakkeskade som følge av bilulykker og påvirker ca 1 million mennesker i året. Mens være bak endte i en bilulykke er den ledende årsak til nakkesleng, kan halsen også bli skadet i kontaktsport. Symptomer kan ta en dag eller to for å utvikle, så blir smertefrie på tidspunktet for en ulykke er ingen garanti for at halsen ikke har blitt skadet. Symptomer på en nakkeskade inkluderer, smerter, stivhet, hodepine og ryggsmerter.

Hvordan ta vare på og behandle Whiplash Injury

•  Ta en anti-inflammatorisk som Advil eller Tylenol så snart som mulig, selv om du ennå ikke er i smerte.

Se en lege for å utelukke mer alvorlige skader og for å få resepter på anti-inflammatorisk smertestillende medikamenter samt muskelavslappende.

Rest nakken i en nøytral, støttet posisjon så mye som mulig-unngå å se opp eller ned eller fra side til side. Hvis du føler nakkesmerter fra nakkesleng, flytte for å finne en posisjon der smerten er lettet.

Bruk en ispose på nakken for de første 24-48 timer. Ice hjelper begrense betennelse respons og reduserer nakkesmerter

Bruk en varm pakke på halsen etter 48 timer. Dette er viktig fordi varmen reduserer muskelspenninger og letter ernæring til skadet vev ved å øke den lokale sirkulasjon.

Få en massasje (men bare hvis legen din har utelukket andre skader) for nakkesmerter fra en massasjeterapeut med sertifisering i nevromuskulær terapi eller en posisjonell utgivelse modalitet. Ikke bli overrasket om du trenger to økter i uken i flere uker.

Fortsett å bruke varme på nakken sammen med anti-inflammatoriske medisiner. Forvent å gjøre dette i flere uker.

Unngå å belaste nakken ved avkall øvelser som sit-ups og ved å bringe bøker opp til øyehøyde (bruk puter å støtte opp armene slik at du ikke trenger å helle over). Hvis du føler smerte fra aktivitet, betyr det at du forsterke nakkesleng og hemme helbredelse.

Se en fysioterapeut som vil vise deg nakke øvelser som vil hjelpe med healing fra nakkesleng.

Hint

 • Enkelt tilbake i vanlige aktiviteter og stoppe umiddelbart ved første stikk av smerte. Nervene i ryggen er utsatt for re-skader, mer enn andre områder av kroppen.
 • Ikke prøv til makten gjennom en nakkesleng, dette er ikke en enkel muskel belastning, men en kompleks skade med traumer til et område fullt av nerver. God egenomsorg og medisinsk behandling vil hindre eller begrense utvikling av kroniske nakkesmerter.
 • Hvis nakkeskade viser seg å være mer alvorlig enn du trodde, søke råd fra en advokat om hvordan du går frem med forsikringsselskapet.
 • Ikke signere noe fra forsikringsselskapet eller ta en endelig kravet inntil du vet sikkert din nakkeskade er leget. Healing kan ta fra seks uker til et år å aldri avhengig av alvorlighetsgraden av nakkesleng.