Digidexo.com

pessar

Hvordan kjøpe en Cube pessar med avløp

Hvordan kjøpe en Cube pessar med avløp


En kube pessar er en liten gummi eller plast medisinsk apparat som kan anbefales til bruk hvis en kvinne har lidd prolaps av hennes livmor, noe som kan skje etter fødsel. En kube pessar kan også være foreskrevet for tilstander som stressinkontinens og cystocele. I hvert tilfelle er pessaret inn i skjeden. En kube pessar med avløp er en som har et kateter festet for å fange og samle og urin. Mange medisinske nettsteder selger cube vagitorier med avløp.

Hvordan kjøpe en Cube pessar med avløp

•  Besøk South Eastern Medical Sales (se Ressurser). Sørg kuben pessar med avløp er den typen du trenger. Klikk "Legg til kurv" og deretter "Gå til kassen". Skriv inn dine personlige opplysninger og kredittkortnummer, samt en leveringsadresse, og klikk "Kjøp".

•  Gå til MPM Medical Supply (se Ressurser). Skriv inn et "1" i "Antall" boksen ved siden av kuben pessar med avløp. Trykk på "Legg til handlekurv" fanen. Skriv inn dine personlige opplysninger, shipping adresse og kredittkortnummer. Navigere deg til den kassen som du blir guidet, deretter bekrefte kjøpet når du blir spurt. Klikk "Bekreft" og en kvittering vil bli sendt til din innboks.

Besøk Sayco (se Ressurser). Bestem deg for hvilken type kube pessar med avløp du ønsker å kjøpe. Legg merke til bestillingsnummeret ved siden av ønsket kube pessar.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du gjør noen kjøp på nettet. Sjekk at du trenger en kube pessar med avløp for din tilstand og spør hvor lenge og hvor ofte du bør bruke et pessar.

Hvordan du setter inn en Gellhorn pessar

Hvordan du setter inn en Gellhorn pessar


Et pessar er en flyttbar enhet som kan settes inn i skjeden for å støtte livmoren eller blæren, i stedet for som en membran. Et pessar brukes til å lindre smerten fra mangelfullt støttes organer, kjent som prolaps. Det kan også hjelpe med urininkontinens eller støtte en livmor tippet inn i feil posisjon, selv under svangerskapet. I enkelte tilfeller tjener et pessar som et alternativ til en hysterektomi prosedyre.

Hvordan du setter inn en Gellhorn pessar

En praksis setter inn og fjerner pessar enheten mens du fremdeles er i legens kontor, slik at hun kan veilede deg. Fordelen med Gellhorn pessar er at den har et håndtak, i motsetning til noen pessarer som ser ut som smultringer. I stedet for en bolle hull, har Gellhorn pessaret en liten ikke-rigid stammen i midten for å lette innsetting og fjerning. Den strekker seg nedover harmløst i vagina etter at pessaret er satt inn.

Når du er klar til å sette inn pessar, vask hendene grundig og flytte inn i en passende stilling. UCSF Kvinne Continence Senter tyder på at du ligger på ryggen, sitte med føttene støttet opp eller stå med det ene kneet opp og foten på noe sånt som en stol eller kanten av et badekar. Så mye som du kan, avhengig av modell, brett Gellhorn pessar i halvparten som en taco, med stammen inne i taco.

Hold pessar i den ene hånden med den åpne eller stilk side ned, eller mot knærne, og fingeren rester mot stammen. Spre leppene til vagina med den andre hånden. Den brettede siden vil berøre deg først; og deretter slå på pessar så sin åpne eller stilk side er mot endetarmen. Skyv pessar så langt inn i skjeden som det går.

pessaret vil åpne seg mot toppen av vagina. Med Gellhorn pessar, kan man la gå av kantene av den brettede platen, og fortsetter å trykke svakt mot innsiden på spindelen for å sikre at pessaret er satt inn så langt som mulig. Hvis enheten er satt inn riktig, skal du ikke føle noe press eller rubbing mens bruk den.

Fjern pessar minst en gang i uken for rengjøring. Vask hendene grundig. Finn stammen av Gellhorn pessar med to fingertupper og dra forsiktig. Det er en liten knott på enden av spindelen for å hjelpe. Hvis du kan føle kantene av pessar, kan du prøve å brette dem ned mot stammen for enklere fjerning. Du vil endre vinkelen på pessar litt som du trekker.

Hint

  • Ha litt personlig glidemiddel eller vaginal østrogen gel på innsetting kanten eller slutten av brettet enheten. Du foretrekker kanskje å fjerne pessar om natten og sett den inn igjen i morgen for å få støtte når du er på føttene. Noen vagitorier kan stå i under samleie; sjekk med legen din før du har samleie mens pessar er satt inn.
  • Hvis pessar er ubehagelig eller hvis du merker unormale blødninger, ring din lege. Det tar ofte mer enn én prøve for å få til størrelsen og formen av pessaret riktig for deg. Ikke nøl med å la legen din beskjed hvis du trenger oppmerksomhet. Også sjekke med henne før skylling eller bruker andre vaginale produkter.

Slik fjerner en Gellhorn pessar

En Gellhorn pessar er en enhet som brukes for å lindre symptomene på prolapsed, eller som ikke støttes, organer i en kvinnes vagina. Gellhorn vagitorier er ofte brukt for moderat livmor prolaps og mild cystocele, dropping av blæren inn i skjeden. Selv om mange typer av pessarer er støpt i en smultringform, er Gellhorn pessarer dannet i en skiveform med en stilk eller knotten på den ene siden. Stammen gir en enklere måte å sette inn eller ta ut enheten. Vanligste størrelsene av Gellhorn vagitorier varierer mellom 2-1 / 4 inches og 2-3 / 4 inches.

Slik fjerner en Gellhorn pessar

•  Vask hendene grundig eller desinfisere dem med en antibakteriell løsning. Dette vil hindre unødvendige bakterier fra å komme inn i kroppen.

Flytt inn i en posisjon hvor du kan lettere manøvrere for å nå pessar. Anbefalte stillinger inkluderer ligge på ryggen som om du utfører sit-ups, stående med ett ben hviler på en høyere overflate eller husokkupasjon.

Sett to fingre inn i skjeden. Dersom pessar er i riktig posisjon, vil den bli plassert på baksiden av vagina med stammen eller knott vender utover. To fingre er nødvendig å best grep stammen av pessar.

Grip stammen av pessar mellom fingrene. Trekk forsiktig å skyve pessar ut.

Hvis pessar motstår og kantene er innen rekkevidde, grep kantene og brett pessar i halvparten. Dette vil skape en mindre overflate som kan være lettere å trekke ut. Snu pessar i en vinkel kan også lette fjerningen.

Rengjør pessar grundig med såpe og vann etter fjerning for å rengjøre og desinfisere det. Ikke bruk en desinfiserende spray fordi det kan svekke pessar materiale.

Hint

  • Når du mottar pessar fra en lege, legen vil instruere deg i riktig innsetting og fjerning teknikker for din Gellhorn pessar. Hvis du fortsatt har problemer, be om ytterligere bistand og opplæring fra din lege.
  • Et pessar bør fjernes minst en gang i måneden for rengjøring. Hvis du er ubehagelig å fjerne eller sette inn pessar, gjøre en avtale med legen din. Vagitorier kan også trenge å bli endret innimellom, så rutine eksamener bør gjøres i henhold til din lege.

Hvordan få refundert for pessar Placement

Hvordan få refundert for pessar Placement


Et pessar er en enhet som brukes til å korrigere vaginal og livmor prolapses og urininkontinens hos kvinner. Disse forholdene er mer sannsynlig hos kvinner forbi alder for menopause når vev blir tynn og svekket. Alternativet til et pessar er kirurgisk reparasjon, en mye mer kompleks og kostbar middel både for pasienten og legen. For å få refusjon fra forsikringsselskapet deres og Medicare, må medisinske tilbydere bruke riktig medisinsk faktureringskoder.

Hvordan få refundert for pessar Placement

Bill for diagnose med koder 618,1 og 618.0x. Legg til en femte siffer avhengig av den nøyaktige natur av diagnosen, forskjellen mellom livmor og vaginal prolaps som definert av de Kontor faktureringskoder. Denne fakturering inkluderer vanligvis sittende ulike størrelse pessaries og utstede en resept for pasienten å fylle. Bill for montering av et pessar for en ny pasient med CPT kode 99213 eller 99215. For en etablert pasient, bruk kode 99293 eller 99295.

Bill for evaluering og forvaltning av pessar behandling sammen med regningen for årlige undersøkelse ved å legge 57 160 pluss 25. modifier 25 indikerer en egen evaluering og ledelse tjeneste på samme dato og klokkeslett for ordinær eksamen og vil omfatte plassering av pessar samt som instruksjoner for pasienten.

Bill for oppfølgingsbesøk eller behandling med koder 99213 eller 99214 avhengig av kompleksiteten av besøket. Bruke 99 213 pluss 25 for vurdering av atrophism. Bill for vanning av pessar med kode 57150 pluss 25.

Pessar fjerning

Pessar fjerning


Et pessar er en liten plast enhet som er satt inn i vagina for å bidra til å støtte de organer som uterus, urinblæren og rektum. Det er mest brukt hos kvinner med en prolapsed skjeden eller livmoren. Det er også brukes av kvinner som lider av stressinkontinens, lekkasje av urin når du hoster eller trener. Siden vaginaer kan variere i størrelse, er et pessar ofte utstyrt med en lege. Når du fjerner et pessar, må det utvises stor forsiktighet.

Pessar fjerning

•  Vask hendene grundig med såpe og varmt vann før du håndterer pessar eller vaginal regionen.

finne kanten av pessaret, som vil bli plassert i underkant av skambenet. Finn hakket i felgen og hekte fingeren opp og over det.

Vipp pessar i en 30 graders vinkel med fingeren. Trekk det langsomt ut av skjeden ved å trekke ned og ut.

Brett pessar som du trekker det ut som det gjør det enklere å fjerne. Bruk musklene dine som om du har en tarm bevegelse for å hjelpe veilede pessar ut.

Rengjør pessar med såpe og vann grundig før du setter det bort.

Hvordan bruke et Sea Sponge som et pessar

Hvordan bruke et Sea Sponge som et pessar


Det er ikke uvanlig for kvinner å oppleve noen grad av bekkenvegg prolaps. Dette kan føre til lekker urin når kvinnen hoster, nyser, ler eller gjør andre høy aktivitet. En pessar er en enhet, vanligvis laget av silisium, satt høyt opp i skjeden for å gi ekstra støtte til bekkenveggen. Noen kvinner foretrekker å bruke sjø svamper som et pessar. Sjø svamper er helt naturlig og noen kvinner finne dem mer komfortable enn vagitorier satt inn av legen. Sette inn et hav svamp pessar på en måte som ligner på å sette inn en tampong.

Bruksanvisning

•  Fukt hav svamp og vri ut overflødig vann. Hvis du tror svampen vil være for stor til å passe inni deg komfortabelt, klippe av 1/8-tommers fra kantene.

Vask havet svamp i varmt vann med en dråpe tea tree eterisk olje eller noen bakepulver. Å fjerne noen streif biter av svamp, vaske den etter at du har trimmet den. Ikke bruk såpe, for eksempel Ivory eller irsk våren, fordi det vil endre pH i systemet når svampen er satt inn. Vri svampen ut.

•  Påfør en naturlig smøremiddel, for eksempel vitamin E olje eller olivenolje, til svampen, hvis det er nødvendig å foreta innsetting av svampen mer behagelig. Bruk med måte.

Klem svampen til en ball og sett det forsiktig inn i skjeden din som du ville gjort med en tampong. Skyv det inn så langt du kan, slik at det er fortsatt komfortabel.

Endre eller rengjør svamp hver 4 til 6 timer, eller etter behov. Å fjerne, trekk forsiktig svamp ut. Vær forsiktig fordi havet svamper er delikat og kan rippe hvis trukket for hardt. Skyll svampen i varmt vann og sett det inn.

Tips og advarsler

  • Du kan få noe spotting når du først bruke et hav svamp som et pessar.

Hvordan Desinfiser et pessar

Hvordan Desinfiser et pessar


Vagitorier er enheter satt inn vaginalt for å bidra til å støtte en prolapsed livmor, blære eller vagina. De er smultringformet og kan være av plast eller gummi. Noen kvinner som opplever urininkontinens kan finne lindring med en pessar. Legen din kan be deg om å bruke den for en uke, to uker eller en måned, før du fjerner den. Andre kvinner opplever at de er mer behagelig å fjerne den hver kveld. Desinfisere din pessar hver gang du fjerner det. Legen din kan anbefale en bestemt rensing løsning; Men de fleste kvinner desinfisere sine vagitorier som bruker vanlig såpe og vann.

Bruksanvisning

Hold pessar under varmt, rennende vann i flere sekunder for å skylle den.

Påfør en krone-størrelse mengde såpe til en vaskeklut. Den type av såpe man bruker er ikke viktig.

Scrub hele pessar med såpevaskeklut forsiktig.

Skyll pessar grundig med varmt vann.

Tørk av pessar med en lofri klut.

Scrub hendene godt med såpe og vann.

Pasientinformasjon om pessar Change

Et pessar er en plastring eller kube som er slitt inni skjeden for å behandle fekal eller urininkontinens eller en prolapsed livmor. Hvis du bruker et pessar, må du endre enheten fra tid til annen.

Årsaker

Vagitorier må endres hvis du vinner eller taper vekt, som du alder, hvis formen av vagina og reproduktive organer endres, eller hvis din gamle pessar blir slitt.

Symptomer

Hvis du utvikler trykksår eller smertefulle områder inni skjeden din, kan det hende du trenger en ny pessar. Du må kanskje også endre pessar hvis inkontinenssymptomer tilbake.

Betraktninger

Fordi det er ingen eksakt måte å finne riktig størrelse eller form av pessar for hver kvinne, må du kanskje prøve flere forskjellige vagitorier før du finner en som passer ordentlig.

Typer materialer

Når du endrer pessar, kan legen din foreslå at du bruker et annet materiale som latex i stedet for silikon.

Forebygging

For å ta vare på din pessar og redusere sjansen for å endre den, vaske pessar hver dagene med såpe og vann. Du bør også gå til legen din med noen måneder for å ha din pessar sjekket.

Hvordan bli gravid Bruke Sympto-Thermal Metode

Hvordan bli gravid Bruke Sympto-Thermal Metode


Å bli gravid ved hjelp av Sympto termiske metode (STM) innebærer diligence fordi en kvinne må ta temperaturen ved hjelp av en basal-basert termometer daglig, til samme tid. I tillegg til å kartlegge hennes temperatur, skal en kvinne også holde oversikt over endringene i hennes cervical mucus mønstre for å avgjøre når hennes peak fruktbare tider oppstå.

Hvordan bli gravid Bruke Sympto-Thermal Metode

En ta temperaturen på en daglig basis på omtrent samme tid hver dag. Den beste tiden å ta temperaturen er ved å våkne opp om morgenen før du står opp av sengen. Du bør ta temperaturen innenfor en 30-minutters vinduet hver dag for å være den mest nøyaktige og også ta det etter å få minst tre timer sammenhengende søvn.

Mark temperaturen på en graf diagram, som vanligvis er inkludert når du kjøper en basal-basert termometer (BBT) fra alle apotek butikken. BBT termometre gi mer nøyaktige målinger for temperaturer mellom 96 og 99 grader F enn et vanlig termometer.

Hold styr på når temperaturen dips og stiger. Vanligvis vil det være en dukkert i temperaturen på den dagen du har eggløsning, og deretter en merkbar økning i temperaturen dagen etter eggløsning fram til neste menstruasjonssyklus begynner. Noen ganger eggløsningen ikke kan oppdages på et diagram for opp til 3 dager etter eggløsning.

Se etter endringer med slimet i livmorhalsen. Etter menstruasjonssyklusen slutter, er slimet i livmorhalsen normalt tørr og endrer til en klebrig, kremet tekstur og deretter til et egg-white konsistens da. Normalt kan oppdages ved å tørke med toalettpapir etter bruk av toalettet, eller du kan endre slimhinnen i trusene. Når slimet i livmorhalsen er klar og stretchy (egg-white konsistens), indikerer dette eggløsning og varer i en dag eller to. Etter eggløsning, endrer slimet i livmorhalsen tilbake til kremet og tørk.

Spor sykkel dager på en kalender. Dag 1 i syklusen din er på den første dagen i menstruasjonssyklusen. Den gjennomsnittlige syklus er 28 til 31 dager lang. Etter eggløsning, er det vanligvis en 14-dagers periode som kalles lutealfasen. Sporing dagene av syklusen din sammen med temperatur, når du har eggløsning og dine cervical mucus mønstrene vil hjelpe deg å finne et mønster av når du er mest fruktbar, slik at du og dine betydelige andre kan planlegge samleie.

Plan å ha ubeskyttet samleie for 4 dager før når du vanligvis eggløsning og opp til 2 dager etter for den mest optimale tidspunktet for å unnfange et barn. Denne tidsrammen anses å være din topp fruktbare perioden.

Hint

  • Den STM kan også brukes for å hindre befruktning. Det anbefales å bruke en nonhormonal back-up prevensjon metoden som et pessar eller kondom for et par måneder før du har en nøyaktig mønster i din fruktbarhet syklus. Deretter enten bruke en back-up metoden under fruktbar tid eller avstå fra sex for å forhindre befruktning.
  • Ikke bli motløs hvis det tar deg lengre tid enn planlagt eller ønsket å unnfange et barn. Det kan ta en sunn par i gjennomsnitt 6 måneder gravid, så ha det gøy å prøve, og prøv å ikke bli stresset eller bekymret hvis det ikke skjer med en gang.

Effektiviteten av ulike typer prevensjon

Effektiviteten av ulike typer prevensjon


De fleste er klar over at den eneste formen for prevensjon som er 100 prosent effektiv er avholdenhet (avstå fra seksuell aktivitet). Men for mange mennesker, dette er ikke et alternativ, og andre former for prevensjon er derfor nødvendig. Med mange typer prevensjonsmidler tilgjengelig for massemarkedet, er det ingen overraskelse at mange mennesker kan spørsmålet hvilken metode som er mest effektiv.

Funksjon

Som navnet antyder, er prevensjon metoder utviklet for å forhindre graviditet ved å hindre en manns sperm fra gjødsling en kvinnes egg. Metoden som brukes for å hindre befruktning vanligvis består av en medisin, enhet eller en bestemt handling, og hver har sin egen rate av effektivitet.

Typer

En av de mest brukte typer prevensjon er barrieremetoder. Barrieren prevensjon metoden er avhengig av bruken av en anordning for å blokkere sperm og hindre den fra å komme inn i kvinnens reproduksjonstrakt. De mest utbredte barrieremetoder er kondomer, prevensjon svamper, membraner og sæddrepende middel. Når det brukes riktig, er den mannlige kondom ca 98 prosent effektiv. Imidlertid, på grunn av muligheten for feil (feilplassering, brudd), er mer realistisk sats omkring 85 prosent. Den kvinnelige kondomet i området fra ca 81 til 95 prosent effektive, mens den preventive svamp strekker 84-91 prosent effektiv. Membranen, på den annen side, varierer 86-90 prosent effektiv. Når det brukes alene, har sæddrepende middel bare en 71-82 prosent rente av effektivitet, men når det brukes sammen med kondom (kvinnelig eller mannlig), svamp eller pessar, kan det være så mye som 94 prosent effektiv.

Betraktninger

Gitt deres ganske høy grad av svikt, er det ingen overraskelse at mange andre prevensjonsmetoder har blitt utviklet. Hormonelle metoder, som for eksempel p-piller, prevensjon patch (Ortho Evra) og en vaginal ring (NuvaRing), har en 99,7 prosent rente av effektivitet når det brukes riktig. Når feilen er tatt hensyn til, faller satsen til 92 prosent. I tillegg til p-piller og plaster, kan hormoner tas via et skudd (Depo-Provera), som har en 97 til 99,7 prosent rente av effektivitet. I tillegg er noen kvinner velge et intrauterin system (en anordning plassert inne i livmoren) som Innlegget. Slike enheter har vist seg å være 99,8 prosent effektiv.

Expert Insight

Studier vist at de mest effektive typer prevensjon er de som ikke er avhengig av brukerhandling. Mens en pille kan bli glemt eller kondom kan lett ødelagt, trenger metoder som Levonova og Depo-Provera ikke krever at brukeren må gjøre noe annet enn gå til legen hennes ved gitte intervaller. Imidlertid, på grunn av vektøkningen og andre symptomer, mange kvinner velger å bruke andre metoder som for eksempel piller, plaster og barriere metoder.

Misforståelse

Mange mennesker feilaktig tror at alle prevensjonsmetoder gi beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer, samt graviditet. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Faktisk, den eneste typen prevensjon som hindrer både seksuelt overførbare sykdommer og graviditet er kondomet (både mannlige og kvinnelige versjoner). Noen andre vanlige misoppfatninger rundt prevensjonsmetoder er at visse stillinger hindre graviditet, at en kvinne ikke kan bli gravid i løpet av hennes første akt av samleie eller under mensen og at skylling umiddelbart etter samleie vil forhindre graviditet - alle disse er falske. Den eneste måten sikker måte å unngå graviditet er å bare ikke ha sex. Hvis det ikke er et alternativ, men en form for prevensjon bør brukes til å redusere sjansen for graviditet.

Hva er Prevensjon Failure?

Hva er Prevensjon Failure?


Prevensjon svikt er også ofte kalt prevensjonssvikt. Det finnes mange ulike prevensjonsmetoder å velge mellom. Effektiviteten av disse varierer.

Hva Prevensjon Failure er

Prevensjon svikt oppstår når en kvinne blir gravid til tross for bruk av prevensjonsmidler.

Hvordan Prevensjon Svikter

Noen prevensjonsmetoder mislykkes fordi de forårsake ubehag og brukes ikke. Andre mislykkes fordi de er bare effektive hvis strenge retningslinjer for bruk blir fulgt. Likevel noen mislykkes selv når alle reglene er helt søkt.

Feilrater

Feilrater varierer fra 0,1 prosent til så høyt som 26 prosent. Sterilisering, p-piller, Lunelle injeksjon, Ortho-Evra patch, iuds og Depo-Provera injeksjon har de laveste feilrater. Høyeste feilrater er i kondomer, cervical cap, pessar, fruktbarhet bevissthet, spermicides og uttak.

Bare 100 prosent effektive alternativet

Avholdenhet er den eneste prevensjon metode som har en 0 prosent strykprosent. Hver andre metoden har unnfangelse risiko forbundet med det.

Feilalternativer

Du har et par alternativer hvis du opplever prevensjon svikt. Den mest åpenbare er å bli en forelder. Hvis du oppdager at du kan være i fare for unnfangelsen innen 72 timer, kan du prøve Morning After Pill. Disse vanligvis koster mellom $ 40 og $ 100 for en engangs tilbud og er bare delvis effektivt for å forhindre graviditet.

Grunner for Prevensjon Failure

Grunner for Prevensjon Failure


Den amerikanske Graviditet Association anslår at prevensjon brukes i 53 prosent av alle ikke-planlagte graviditeter. Dette overraskende statistikken peker til den triste sannheten, selv om mange former for prevensjon hevder å være svært effektiv, at med gjennomsnittlig bruk svikt er mulig, og i noen tilfeller til og med sannsynlig. For å få mest ut av prevensjon, vurdere å bruke flere alternativer samtidig, og være klar over årsakene til at din favoritt prevensjon kan svikte.

Barrieremetode

Barriere prevensjonsmetoder inkluderer kondomer, spermicider, cervical caps og membraner. De virker ved å hindre sæden kommer inn i livmorhalsen og hindrer sædcellene møte egg. Barriere prevensjonsmetoder mislykkes hovedsakelig på grunn av misbruk. Når noen av disse typer prevensjon er plassert feil de har tilbøyelighet til å gli slik at sperm gjennom. Noen ganger vil en defekt kondom eller pessar bryte forårsaker svikt.

Hormonelle metoder

Hormonelle patcher, ringer, piller og injeksjoner er alle brukt for å forhindre graviditet ved å hindre eggløsning. Hormonell prevensjon kan svikte for en rekke årsaker. Antibiotika vil minske påvirker av prevensjon mens lave doser på grunn av vektøkning eller unnlatelse av å bytte til en høyere dose etter amming kan også føre til graviditet. Imidlertid er den vanligste årsaken til hormonell prevensjon svikt misbruk. Noen ganger kan en ring eller plaster vil være feilplassert. Av og til en økt av behandlinger er savnet. Andre ganger kvinner ikke klarer å vente den foreslåtte tid etter får på prevensjon før du har sex.

Natural Family Planning

Naturlig familieplanlegging, også referert til som rytmen metoden, innebærer sporing og kartlegging en kvinnes maksimal fruktbarhet og avstå fra sex på peak dager. Denne fremgangsmåte svikter for en rekke grunner. Ofte årsaken skyldes en endring i kvinnens syklus av en kartlegging uhell. Ifølge US Department of Health and Human Services feilen kan også oppstå på grunn av det faktum at sædcellene kan bli levedyktig for anslagsvis fem dager i en kvinnes kropp, men de fleste kvinner bare avstå for en dag eller to før eggløsning.

Intrauterine enheter

Intrauterine enheter (spiral) er blant de mest pålitelige form for prevensjon. De virker som en kombinasjon av en barriere fremgangsmåte og hormonelle metode ved fysisk å hindre spermier fra møte et egg, og ved å slippe ut en lav mengde av hormoner. Imidlertid kan en IUD bli forskjøvet i livmoren eller kan bli plassert feil. Ikke bare kan dette føre til graviditet, men det fører ofte til komplikasjoner. Graviditet utenfor livmoren, fødselsdefekter og spontanabort er blant de mest alvorlige trusler.

Sterilisering

Bortsett fra avholdenhet, er permanent sterilisering ansett av Food and Drug Administration for å være den beste måten å forhindre graviditet. Mindre enn en kvinne i hver 100 vil bli gravide hvert år dersom den ene partneren sterilisert. Vanligvis sterilisering mislykkes fordi menn ikke bruker en alternativ form for prevensjon, som anbefales, kort tid etter operasjonen. Noen ganger svikter sterilisering fordi egglederne eller sædlederen feste, noe som resulterer i fruktbarhet.

Hvordan ta Yasmin

Hvordan ta Yasmin


Yasmin er en lav-dose p-pille som inneholder hormonene østrogen og en syntetisk progestin kalt drospirenon. Dette oral contraceptive har 21 aktive piller med hormoner og syv inaktive placebo piller som tillater en kvinne å ha mensen. Mens det er andre p-piller som har mer aktive piller for å redusere lengden på en periode, er Yasmin populært fordi det bidrar til å klare opp akne og reduserer væskeansamlinger og premenstruelle symptomer. Det er en effektiv prevensjon alternativet med en 99 prosent graviditet forebygging kurs så lenge du tar Yasmin riktig.

Hvordan ta Yasmin

Hvordan ta Yasmin

Ta et Yasmin aktive pillen med et glass vann på den første dag i menstruasjonssyklusen dersom du ikke har brukt p-piller i den siste måneden. Eller du kan ta det første Yasmin aktive pillen på første søndag etter menstruasjonen starter. Hvis du ikke starter Yasmin den første dagen i menstruasjonen, er du nødt til å bruke barriere prevensjon som kondom eller pessar som back-up for de første sju dagene for å forhindre graviditet.

Drikk et glass vann med ditt første Yasmin aktive pille på dagen etter at du har fullført eller slutte å ta et gestagen-bare p-piller. De samme instruksjonene gjelder hvis du bytter fra et prevensjons implantat eller injeksjon. Du må bruke barriere prevensjon for å beskytte mot graviditet i en uke.

Husk å svelge ett Yasmin pille hver dag til samme tid hver dag for å sikre maksimal effektivitet. Ikke glem å drikk et fullt glass vann med hver dose.

Ta din dose av Yasmin så snart du huske hvis du går glipp av din ordinære dose. Dette kan kreve at du tar to Yasmin piller på en dag.

Dobbelt opp på Yasmin dose for to dager hvis du tilfeldigvis glemmer å ta aktive Yasmin piller for to dager på rad. Dette betyr å ta glemte dosen sammen med din ordinære dose i to dager på rad. Hvis de tapte doser skje i løpet av første eller andre uke av de aktive piller, må du bruke prevensjon i en uke for å unngå graviditet.

6. Kast ut din Yasmin pakke med piller og starte en ny en hvis du går glipp av to aktive piller på rad under tredje uke eller tre aktive piller på rad når som helst i løpet av de første tre ukene. Hvis du startet Yasmin på en søndag, ta de resterende pillene som vanlig og deretter kaste bort pakken på søndag og starter en ny på den tiden. Bruk back-up prevensjon i syv dager for å forhindre graviditet.

Gå din dose av Yasmin inaktive placebo pille hvis du savner det, men husk å ta neste ordinære dose. Hvis du savner en eller to av de inaktive piller, er du fortsatt beskyttet mot graviditet.

Hint

  • Bruk alltid en back-up form for prevensjon mens du tar din løpet av Yasmin hvis du er foreskrevet antibiotika. Snakk med legen din og se om noen andre medisiner du tar kan forstyrre Yasmin effektivitet for å forhindre graviditet. Hvis du kaster opp eller har diaré i løpet av noen timer for å ta din dose av Yasmin, følg instruksjonene for mangler en dose. Kroppen din kan ikke ha absorbert medisiner nok til å forhindre graviditet.
  • Yasmin er ikke den optimale oral contraceptive for kvinner med visse helsemessige forhold. Snakk med legen din om disse helsemessige problemer før du tar Yasmin. Yasmin beskytter ikke mot seksuelt overførbare sykdommer som AIDS eller herpes. Du må bruke en barriere prevensjonsmiddel for å hindre spredning av sykdommen. Det kan ta noen måneder etter oppstart av Yasmin før menstruasjonssyklusen blir vanlig. Kroppen din kan trenge en justering periode for å bli vant til p-pille.

Hvor effektiv er sæddrepende Lube?

Hvor effektiv er sæddrepende Lube?


Kvinner som ønsker å forhindre graviditet har mange prevensjon alternativer tilgjengelige for dem, og de bestemmer seg for det beste man trenger forskning. En av de viktigste spørsmål å stille er hvorvidt en bestemt form for prevensjon er effektivt. Hvis du vurderer å bruke en sæddrepende glidemiddel som din viktigste form for prevensjon, ta litt tid å lære om dens effektivitet, fordeler og risiko før du gjør.

Effektivitet

Ifølge en studie omtalt av Family Health International, sæddrepende produkter, inkludert smøremidler, har en 26 prosent strykprosent for vanlig bruk i det første året av bruk. Planned Parenthood indikerer at sæddrepende produkter vil mislykkes 15 prosent av tiden med perfekt bruk, og 29 prosent av tiden med vanlig bruk. Dette er en av de høyeste feilrater blant aksepterte prevensjon alternativer, men disse produktene gjøre lavere risiko for å bli gravid når ingen annen prevensjon alternativet er tilgjengelig.

Hvordan fungerer de

Sæddrepende glidemiddel er skum eller gele som inneholder kjemikalier som dreper eller skader sperm med den hensikt å forhindre graviditet ved å holde sperm fra å forene med egg. Den viktigste kjemiske bestanddelen i sæddrepende smøremidler er nonxynol-9 (N-9). I tillegg til å gi mulighet for graviditet beskyttelse, disse produktene også fungere som en vaginal smøremiddel, styrke glede for paret under samleie når naturlig smøring er ikke tilstrekkelig. Sæddrepende glidemiddel gir ingen påvist beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer.

Fordeler

Sæddrepende glidemiddel gir smøring samt prevensjon. De kan bæres diskret i lommen eller vesken. De krever ikke en resept fra legen, heller ikke de trenger å være forsiktig på plass til den enkelte. De fleste drugstores bære disse produktene, noe som gjør dem enkle å kjøpe, og de er trygge å bruke mens du ammer. De har ingen virkning på den hormonbalansen i en kvinnes kropp. Bruk av sæddrepende middel er lett, noe som gjør dette prevensjon alternativet en som ikke forstyrrer med samleie opplevelse.

Risiko

Nonoksynol-9 noen ganger irriterer vevet inne i en kvinnes kropp, øke sin risiko for å pådra en seksuelt overført infeksjon eller urinveisinfeksjon. Det kan også føre til ubehag for noen brukere, både mannlige og kvinnelige. Den største risikoen ved bruk av en sæddrepende glidemiddel er risikoen for graviditet, da dette er en av de minst effektive prevensjonsmetoder. Sæddrepende glidemiddel kan være rotete å bruke, og kan lekke ut av skjeden etter samleie. Mange kvinner bruker sæddrepende produkter feil siden de kan kjøpes over disk, noe som betyr at kvinnens lege ikke har sjanse til å forklare riktig bruk for henne.

Bruk

Sæddrepende smøremidler må plasseres inn i skjeden før å ha samleie, og de fleste produkter må forbli i skjeden i 10 til 15 minutter før samleie oppstår å gi tilstrekkelig beskyttelse. De også mister sin effektivitet én time etter innsetting, slik at par trenger å ta hensyn til tid og bruke mer glidemiddel hvis en time har gått. Kvinner som bruker sæddrepende smøremidler bør ikke douche i minst seks timer etter samleie. Spermicider kan brukes sammen med en annen form for prevensjon, som et pessar eller kondom, for maksimal effektivitet.

Tegn og symptomer på å slutte hormonell prevensjon

Tegn og symptomer på å slutte hormonell prevensjon


Beslutningen om å slutte prevensjon er ofte komplisert, fylt med mange spørsmål. Er du helt sikker på at du er klar for en baby? Hvis ikke, har du en annen pålitelig form for prevensjon? Noen kvinner velger å slutte å bruke hormonell prevensjon fordi de ikke liker bivirkningene. Andre sluttet fordi de ønsker å starte en familie. Hvis du er klar til å kaste ut pillene dine eller skrelle av plasteret, snakk med legen din først. Være forberedt på noen midlertidige endringer i kroppen din før hormonene dine er stabile igjen.

Uregelmessig menstruasjon

Mange kvinner bruker prevensjon å regulere sine menstruasjonssykluser. Hormonell prevensjon gir kroppen en jevn strøm av hormoner, holde nivåer uniform. Når du slutter å ta prevensjon, spesielt i midten av syklusen din, kan inkonsekvent nivåer av hormoner føre til gjennombruddsblødninger. Det kan ta kroppen din noen måneder å regulere menstruasjonen, så forventer å ha uregelmessige sykluser i overgangsperioden.

Amenoré

Noen kvinner opplever amenoré, eller ingen menstruasjon, for et par måneder etter at de sluttet med hormonell prevensjon. Denne tilstanden er helt normalt, fordi prevensjon er å hindre eggløsning. Det tar litt tid, inntil tre måneder, for å få dine sykluser tilbake som smurt. Hvis du ikke har menstruasjonen, ta en graviditetstest for å være sikker på at du ikke er gravid. Hvis mensen ikke har kommet tilbake innen seks måneder, og du er sikker på at du ikke er gravid, kan du se din lege slik at han kan se etter underliggende helseproblemer.

Acne

Visse typer prevensjon å klare opp akne. Når du slutter å bruke hormonell prevensjon, kan du oppleve kviser på ansiktet, bryst og rygg. Dette er vanligvis en midlertidig tilstand forårsaket av varierende hormonnivåer. Huden bør rydde opp når hormonnivået tilbake til det normale.

Økt sjanse for graviditet

Når du slutter å bruke hormonell prevensjon, vil du umiddelbart få en økt risiko for graviditet. Du vil ikke lenger ha riktig mengde hormoner for å hindre eggløsning. Dette er perfekt for kvinner som prøver å bli gravide, men hvis du ikke er sikker på at du ønsker å bli gravid, må du bruke en annen form for prevensjon, for eksempel kondom, pessar eller sæddrepende middel. Det tar vanligvis rundt to uker å begynne eggløsning igjen, men hver kvinnes kropp er annerledes. Hvis du sluttet å bruke prevensjon fordi du ikke kunne håndtere bivirkninger av hormoner, snakk med legen din om en kobberspiral. Kobberet iud beskytter mot graviditet uten bruk av hormoner.

Om blæreproblemer

Blæreproblemer er mer utbredt hos kvinner enn hos menn med 10 til 40 prosent av kvinner som er berørt av dette problemet, ifølge FDA rapport, "Tap av blærekontroll." Blærekontroll problemer, også referert til som urininkontinens, lar seg behandle, og i mange tilfeller kan kureres, men, dessverre, de fleste mennesker som lider av dette problemet er for flau til å søke medisinsk hjelp.

Typer

På deres hjemmeside, National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NKUDIC), gir detaljert informasjon om hvilke typer, årsaker og behandling av blæreproblemer og urininkontinens hos kvinner og menn. Stressinkontinens innebærer urinlekkasje når involvert i fysiske aktiviteter, hoste, nysing eller ler. Urgeinkontinens kan være et resultat av slag, infeksjon eller en sykdom, så som diabetes. Denne typen inkontinens innebærer tap av urin etter en umiddelbar og overbevisende trang til å urinere. Blandingsinkontinens er en kombinasjon av stressinkontinens og urge-inkontinens. Noen mennesker har fysiske problemer som fører til urinlekkasje på grunn av problemer med å få på do i tide. Dette problem er omtalt som funksjonell inkontinens.

Årsaker

Blæreproblemer hos kvinner kan være et resultat av infeksjoner, overdreven koffein eller alkoholforbruk eller sykdom-relaterte nerveskader som følge av diabetes, Parkinsons sykdom eller hjerneslag. Urinlekkasje kan også være relatert til traumer fra tidligere kirurgi, eller platen problemer. Diuretika kan forårsake urinlekkasje, så kan medisiner tatt for avslapning som kan til slutt påvirke musklene i blæren. Urininkontinens er også knyttet til fedme, som plasserer overtrykk eller stress på blæren.
Typiske årsaker til blæreproblemer hos menn er en forstørret prostata legge press på urinrøret, eller nerveskader som følge av sykdom eller hjerneslag.

Ikke-kirurgisk behandling

Ikke-kirurgisk behandling for menn og kvinner kan innebære å utnytte Kegel øvelser for å styrke bekkenmuskulaturen, eller for kvinner, innsetting av et pessar ring inn i skjeden for blæren støtte. Medisiner er ofte foreskrevet for å håndtere en overaktiv blære, men for noen pasienter, kan kosttilskudd endringer som inkluderer minimere eller eliminere koffein og alkohol og kontrollerende væske forbruk være alt som trengs. For pasienter som lider av fedme, vekttap kan eliminere problemet med urininkontinens.

Kirurgisk behandling

Kirurgisk implanterte enheter som fungerer gjennom nervestimulering er ofte tilbys pasienter når medisiner ikke klarer å kontrollere urgeinkontinens. Blæren kirurgi, som har en høy suksessrate i henhold til National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NKUDIC), kan utføres i tilfeller av blæren prolaps, en svekkelse av støttende struktur. For kvinner, de operasjoner innebærer plassering av en stropp fremstilt av naturlig vev eller et syntetisk nett for å understøtte blæren. En kirurgisk prosedyre kan utføres for å støtte en svekket uretral sphincter. De lukkemuskelen er ansvarlige for at urin som passerer fra blæren inn i urinrøret fra å lekke ut før den slippes ut ved urinering. En annen type operasjon blir brukt for menn som innebærer å støtte urinrøret med en stropp som er festet til bekkenbenet.

Alternativ Behandling

UrologyChannel, på deres hjemmeside, tilbyr informasjon om alternative behandlinger for blæreproblemer. I tillegg til en spesialdiett for å eliminere muligheten for mat allergi eller sensitivitet, liste de urter som kan brukes i te, for eksempel kløyve, marshmallow rot og buchu, samt vitaminer og andre kosttilskudd som benyttes som anti-inflammatoriske midler, slik som vitamin C, vitamin E, og linfrøolje.

Måter Family Planning

Måter Family Planning


Mange kvinner bruker familieplanlegging og prevensjonsmetoder å kontrollere sine reproduktive sykluser og helse. Det finnes en rekke alternativer for å kontrollere unnfangelsen. Alternativene inkluderer naturlig familieplanlegging, barrieremetoder, intern prevensjon, hormonell prevensjon og permanent forebygging unnfangelsen.

De fleste av disse metodene bære noen form for risiko å balansere nytte av unnfangelsen forebygging. Å foreta en informert beslutning, må du kjenne både risiko og nytte av din valgte alternativet. Prevensjon effekt statistikk er gitt av 2007-utgaven av "Prevensjons Technology."

Natural Family Planning

Natural Family Planning (NFP) arbeider med den kvinnelige menstruasjonssyklusen å enten forebygge eller oppnå graviditet. NFP kan bruke basal kroppstemperatur, cervical mucus og livmorhals posisjon til å forutsi ganger med sex vil ikke føre til graviditet.

Natural Family Planning har ingen risiko og er 95-97% effektiv hvis den praktiseres riktig i noen av det tre former. Du kan finne instruksjon og ressurser på Par til Par League nettside.

Barrieremetoder

Barrieremetoder plassere noe fysisk mellom sperm og egg for å hindre befruktning. Kondomer, membraner, cervical caps og livmorhals svamper er alle former for barrieremetode prevensjon.

• Kondomer er billig, lett å få og lett å bruke. Mann kondomer er 98% effektiv og Kvinne kondomer er 95% effektiv. Den mest vanlige bivirkning er lateksallergi.

• pessarer må monteres av en sertifisert helsepersonell og bør sjekkes noensinne 18 måneder eller etter vektøkning eller tap av mer enn 20 pounds eller graviditet. Pessarer er 94% effektiv. De mest vanlige bivirkningene er allergisk respons og økt fare for urinveisinfeksjon.

• Livmorhals caps må monteres av en sertifisert helsepersonell og bør sjekkes årlig og ombygget etter noen vaginal fødsel. Cervical caps kanskje ikke passer alle kvinner. Cervical Caps er ca 80% effektiv. Risikoer inkluderer allergisk respons og økt risiko for urinveisinfeksjon.

• Livmorhals svamp er 90% effektiv hos kvinner som aldri har vært gravid, og 80% effektiv hos kvinner som allerede har hatt et barn. Cervical svamper ikke krever montering av en lege eller en resept. Risikoer inkluderer allergisk reaksjon, en risiko for toksisk sjokk-syndrom og en høyere strykprosent hos kvinner med tidligere svangerskap.

Intern Prevensjon

Interne prevensjonsmetoder inkluderer iuds og NuvaRing®. Begge disse metodene krever en eksamen og resept fra en lege.

• Kobber Spiralen har ingen hormon komponent. Det er 99% effektiv. Den progestin behandlet spiral er 99,8% effektiv. Risikoer inkluderer livmor perforering, bekkeninfeksjon, svangerskap utenfor livmoren risiko og tyngre kramper og blødninger med perioder.

• NuvaRing® er mer enn 99% effektiv og krever en resept fra en lege. Bivirkninger er lik hormonell prevensjon.

Hormonell prevensjon

Hormonell prevensjon omfatter alle former for p-piller, plaster eller skudd og krever en helsepersonell resept. Når de brukes på riktig måte, er hormonell prevensjon mer enn 99% effektiv. Bare noen få av de mange risikoer inkluderer høyere forekomst av blodpropp, hjerneslag, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, depresjon, migrene, vektøkning, og visse former for kreft.

Sterilisering

Mannlig og kvinnelig sterilisering er nesten 100% effektiv etter de første tre månedene. Disse er kirurgiske prosedyrer og bør betraktes som permanente. Risikoer omfatter kirurgiske komplikasjoner, og autoimmune

Pelvic Floor Disorder Therapy

Bekkenbunnen refererer til musklene som omgir organene i magen. Svake eller ødelagte muskler i magen kan føre til bekkenbunnen lidelse, spesielt hos kvinner; symptomer inkluderer inkontinens, abdominal svulmende og urin eller vaginal prolaps. Hvis du har bekkenbunnen lidelse, har du flere behandlingsalternativer. Terapi metoder inkluderer endringer i livsstil, kirurgi og medisiner eller medisinsk utstyr.

Endre helsevaner

Du kan være i stand til å lindre bekkenbunnsproblemer med enkle endringer i helsevaner. Dr. Eman Elkadry, en urogynecologist på Mount Auburn Hospital i Massachusetts, sier at bekkenbunnen uorden behandling ikke mandat kirurgi. Hun anbefaler først pursing en behandling som kombinerer endringer i kosthold med fysioterapi og elektrisk stimulering av bekkenmusklene.

Spør fysioterapeut eller lege om Kegel øvelser for behandling av bekkenbunnen lidelse. The Urologi Team i Austin Texas, som behandler bekkenbunns lidelser, anbefaler at du spør en lege eller sykepleier om hvordan å isolere og trene spesifikke bekken muskler. Spesielt hvis du har urininkontinens knyttet til bekkenbunnen lidelse, nevner Kegel behandlingsalternativ med legen din.

Søker Surgery

Du bør vurdere kirurgiske alternativer hvis endringer i livsstil ikke forbedre tilstanden. Dr. Elkadry bemerker at fysioterapi alene vil ikke kurere en avansert bekkenbunnen lidelse som livmor prolaps, når livmoren beveger seg ned i vaginal hulrom på grunn av muskelsvakhet.

Hvis du har flere symptomer, kan du prøve å oppsøke en operasjon team som inneholder kirurger i kolorektal og gynekologiske spesialiteter, pluss fysioterapeuter. Denne "tverrfaglig tilnærming" er behandlingsopplegget av sykehusene som Universitetet i Sør-California Center for Colorectal og bekkenbunns Disorders. Spør team av leger for en helhetlig plan og tidsplan vil bidra til å lette tankene dine om flere operasjoner.

Medisiner og enheter

Utover fysioterapi og kirurgi, bør du se på mulighetene for medisiner. Spørre om vedlikeholds resepter for urininkontinens og anti-diarrheals som vil løse dine spesifikke symptomer. Dr. Elkadry understreker at fordi kvinner er ofte spesielt flau om bekkenbunns symptomer, har de ikke nevne dem; fortelle legen din akkurat hva du opplever og spørre ham om resept lettelse.

Peter Rosenblatt, direktør for Urogynecology på Mount Auburn Hospital, anbefaler en pessar når fysioterapi alene vil ikke kurere urininkontinens. Vagitorier er laget av plast og er utstyrt enheter som bidrar til å lindre blæren kontroll problemer som lekkasje. Hvis du lurer på hvordan kirurgi kan påvirke symptomene dine, spør om en "pessar test", som kan avlaste blæren kontroll problemer midlertidig før en operasjon eller under en graviditet.

Hiatushernie Komplikasjoner

Hiatushernie Komplikasjoner


Innenfor din brysthulen er et skille mellom magen og mellomgulvet. Gjennom membranen er en liten åpning kalt hiatus. Spiserøret går gjennom magen ved hjelp av hiatus. En hiatal brokk er en abnormitet i hvilken del av din øvre del av magen stikker inn i åpningen av mellomgulvet der spiserøret møter magen. I mange tilfeller en hiatal brokk kan aldri være en årsak til bekymring. Men hvis en hiatal brokk blir stor, kan komplikasjoner oppstå.

GERD

En komplikasjon du være kanskje møtt med er GERD. Gastroøsofageal reflukssykdom kan være et resultat av en stor hiatal brokk. Nederst i spiserøret er et band av muskel kjent som esophageal sphincter. Når du svelger mat eller væske, mellomgulvet og lavere esophageal sphincter slappe av seg selv for å tillate mat og væske kan passere. Når du ikke svelge, vil mellomgulvet legge press på lukkemuskelen for å holde den fra å åpnes.

GERD Komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic, når du har en hiatal brokk, stiger sphincter ovenfor mellomgulvet. Dette fører til at lukkemuskelen til å åpne til feil tid og magesyre kan strømme tilbake i spiserøret. Du kan lide av alvorlig halsbrann som følge av brokk den delen av magen blir et reservoar for magesyre. Du kan også utvikle arrdannelse og betennelse i spiserøret og sjeldne tilstander som Barretts spiserør og spiserørskreft.

Barret øsofagus

Barretts øsofagus er en tilstand som oppstår når vevet fôr innenfor spiserøret er erstattet med vev som er mye som slimhinnen i tarmen. Celler som finnes i tarmen vil begynne å danne i spiserøret, noe som skaper dette nye fôr. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, er bare 1 prosent av amerikanerne plaget med sykdommen. Menn er også mer sannsynlig å bli diagnostisert med tilstanden.

Andre komplikasjoner

Når en brokk blir for stor, kan det brokk skape ekstra press på lungene eller pessar. Ifølge Mayo Clinic, når en del av magen begynner å stikke inn i brysthulen, kan en del av magesekken blir vridd. Som et resultat, vil resten av magen mister blodstrøm. Du vil da oppleve alvorlige brystsmerter, og har problemer med å svelge. Store hiatal brokk kan også føre til lesjoner i magen som kan forårsake blødninger. På grunn av blødning i magen, kan du utvikle anemi.

Livsstilstiltak

Visse aktiviteter innen ditt liv kan forverre en hiatal brokk. Ved å minimere disse aktivitetene, kan du bidra til å lette eventuelle symptomer du kan oppleve. Når du spiser store måltider, kan du presse magen inn i brystet ditt. Spise mindre måltider kan ta presset bort fra magen. Hold deg unna utløse mat, for eksempel krydret mat, fet mat, koffein, alkohol, sjokolade og sitrusfrukter. Hvis du er en røyker, prøv å slutte. Når du røyker, er det mer sannsynlig at lider av acid reflux.

Mikonazol Safety

Mikonazol er en soppdrepende medisiner som vanligvis brukes til å behandle tilfeller av vaginal gjær infeksjon, fotsopp og jock kløe. Sikker bruk av mikonazol krever etter flere grunnleggende retningslinjer for behandling.

Følgende instruksjoner

Personer som bruker mikonazol produkter skulle følge trykte instruksjoner så tett som mulig, ifølge US National Library of Medicine. En lege kan avklare eventuelle spørsmål knyttet til behandlingen.

Behandling Faktorer

Drugs.com bemerker at enkeltpersoner vurderer å bruke mikonazol bør informere legen sin dersom de har visse medisinske tilstander eller behandlingsfaktorer. Disse inkluderer en historie med leverproblemer, tilstedeværelse av mat eller medisin allergi, graviditet og bruk av andre reseptbelagte eller over-the-counter medisiner.

Latex Reaksjoner

Mikonazol kan reagere med kondom eller pessar som inneholder latex, ifølge US National Library of Medicine. Kvinner som får behandling for en vaginal infeksjon bør fortelle sine leger hvis de bruker disse prevensjon alternativer.

Å søke legehjelp

Personer som opplever feber, vond utflod, magesmerter eller brenning eller irritasjon i skjeden eller hud bør søke legehjelp umiddelbart, ifølge US National Library of Medicine.

Betraktninger

Kvinner opplever en vaginal infeksjon for første gang bør konsultere lege før du bruker mikonazol, ifølge Drugs.com.