Digidexo.com

eucalyptus og influensa

Hvordan ta Eucalyptus Oil for Forkjølelse og influensa

Eucalyptus olje har lenge vært brukt som behandling for forkjølelse og influensa-relaterte lunger. Den kan brukes som en decongestant eller et slimløsende, bidrar til å løsne slim og slim fra brystet. Selv selges uten resept, National Institutes of Health advarer det bør brukes med ekstrem forsiktighet. For kaldt og influensa lettelse, administrere det som en damp inhaleringsmiddel eller fortynne det og bruke det lokalt på brystet. Inges eucalyptus olje kan være svært farlig, selv i svært små doser.

Bruksanvisning

Dampbehandlings

•  Legg fem til 10 dråper eucalyptus olje til to kopper vann, deretter bringe blandingen til en byll. Ikke bruk så mye eukalyptus at det blir overveldende og ineffektiv som en dampbehandling.

Hell forsiktig den kokende væsken i en bolle og legg den på et bord. Bøy hodet over bollen, lukk øynene og pust inn dampen. For større effekt, drapere et håndkle over hodet for å fange opp dampen. Hvis du finner deg selv får ubehagelig varmt bare fjerne håndkleet. Inhalerer dampen i 10 til 15 minutter eller til lunger er unødvendig.

For alternative damp behandlinger, legger fem til 10 dråper eucalyptus olje til fordamper vann eller legge til flere dråper til et varmt bad. Badekaret behandling ikke bare fjerner lunger, men berolige smerter fra kroppen også.

Lokal applikasjon

Mix 15 til 30 dråper eucalyptus olje with1 / 2 kopp olivenolje. Hvis du foretrekker, kan du erstatte sesam eller mandelolje for olivenolje.

Påfør blandingen til brystet som en gni for å avlaste brystet og tett nese. Prøv å pakke et håndkle rundt området for å legge varme og hjelpe blandingen trenge gjennom huden. Som eukalyptus penetrerer, løsner det slim og slim fra brystet for mindre innsnevret puste.

Re-gjelde hver to til tre timer etter behov.

Hint

 • For influensarelaterte smerter og plager, kan du prøve å bruke eucalyptus gni som massasjeolje på rygg og nakke.
 • Ikke bruk eukalyptusolje som en aktuell gni på barn under 6. Unngå også å bruke eucalyptus i noen form hvis du er gravid eller ammende. Personer med astma bør ta vare med eukalyptus behandlinger, som de kan noen ganger utløse astmaanfall. Aldri svelges ufortynnet eucalyptus olje. Selv svært små mengder kan forårsake livstruende reaksjoner.

Eucalyptus Oil & Kids Safety

Eucalyptus Oil & Kids Safety


Eucalyptus olje er både et hjelpemiddel og en fare for barnas sikkerhet, avhengig av hvordan den brukes. En sterk oljepris, hjelper eukalyptus med å gi antibakterielle og soppdrepende midler på kutt og skrubbsår, men kan være farlig ved svelging. For bruk sammen med barn, er ekstrem forsiktighet anbefales, slik at fordelene med olje tøyles, uten å invitere i noen av farene.

Typer

Brukes Eucalyptus olje å gjøre mange forskjellige typer produkter - fra rett olje som kan kjøpes av flasken, for å eucalyptus olje gnir, lotions og kremer og hoste drops og godteri. Eucalyptus olje kan også være hentet fra friske eller tørkede blader i te og finnes i munnskyllevann, tannkrem og vaporizer væsker.

Historie

Eucalyptus er benyttet i tusenvis av år av aboriginerne i Australia, hvor eukalyptustrær kommer fra. Som en potent antibakterielt middel, eukalyptus omslag bidra til å stoppe infeksjoner i sår, og ble brukt av aboriginerne i te form for å redusere feber. Ifølge University of Maryland Medical Center, etter det 19. århundre eucalyptus var i bred bruk i England, spesielt i sykehusene som en rengjøring og desinfiserende middel.

Sammensetning

Eucalyptus olje er sammensatt av tanniner, flavinoider, cineol og flyktige oljer. Cineole kalles eucalyptol, og kan finnes i mange over-the-counter rettsmidler, inkludert Vicks VapoRub og Listerine munnvann.

Fordeler

Barnesikring fra infeksjoner, soppvekst og til og med vanlig forkjølelse og influensa er forbedret ved bruk av eukalyptusolje. Anti-inflammatoriske egenskaper og antiseptiske egenskaper gjør den egnet for bruk i rengjørings kutt og skrubbsår, og også bidra til å berolige en halsinfeksjon - selv om barn yngre enn 6 ikke er anbefalt å ta halspastiller inneholder eucalyptus olje.

Forholdsregler

Selv eukalyptusolje kan brukes til å bidra til å forbedre helsen og sikkerheten til barn, inneholder den også flyktig olje, noe som kan være giftig ved svelging i høye doser. På grunn av sin potente natur, kan eukalyptusolje også fremkalle allergiske reaksjoner hos noen mennesker - både barn og voksne.

Inntar eucalyptus olje, spesielt hos barn, har også blitt funnet å forårsake alvorlige reaksjoner, varierende fra oppkast og diaré som milde symptomer, til delirium og kramper. Barn under 6 er ikke anbefalt å ha eukalyptusolje plassert i fordampere, badekar eller på noen kutt eller skraper nærheten hender eller ansikt i tilfelle utilsiktet inntak.

Slik unngår du influensa i babyer Naturligvis

Influensa virus, influensa A og B, kan lett spre seg fra person til person med fly eller dråpe. Forståelig nok, kan den enkle som influensa spres at foreldrene blir bekymret over deres babyens helse, spesielt under influensasesongen. Med influensa, en baby opplever generelt de samme symptomene voksne gjør; frysninger, tørrhoste og hodepine i starten, fulgte snart etter smerter over hele kroppen og høy feber. Den beste behandling for influensa er forebygging, og det er mange måter å naturlig forebygge influensa hos babyer.

Slik unngår du influensa i babyer Naturligvis

•  Sørg for at barnet får nok søvn om natten. Søvn gjør hormoner som kortisol og melatonin for å gi barnet ditt med et sterkt og balansert immunforsvar som kan stoppe et patogen i sitt spor.

To feed babyen ubehandlet, hele matvarer, og pass på å begrense hennes sukkerinntak også. Mat rik på vitamin C er også en sikker måte å holde influensa i sjakk.

Gi barnet ditt fem til 10 mg sink og en foreskrevet dose av hyllebær sirup. Dette er både god, naturlig måter staving av virus. Spør på apoteket eller barnelege for riktig dose av hyllebær sirup for barnet ditt.

Kombiner 35 dråper rosmarin olje, 25 dråper tea tree olje, 25 dråper eucalyptus olje og 15 dråper timian olje for å lage en blanding (utviklet av Anne Thomas for HealthAndGoodness.com) for mange forebyggende bruksområder. Du kan plassere en dråpe av blandingen på babyens pute eller legge en dråpe i en bolle eller vask med varmt vann, slik at barnet å puste inn dampen gjennom nesen.

Du kan også lage en massasjeolje som kombinerer oljer som er nevnt i trinn 4 med en dråpe av en transportør olje for hver 10 ml av blandingen. Masser denne nye kombinasjonen inn i barnets kropp, konsentrere seg på føttene, som de kan absorbere oljer og styrke immunforsvaret.

Har barnet ditt ta en kamille bad ved å legge en cupful av kamille te til henne badevannet for å roe babyen og løse opp spenninger.

Hint

 • Snakk med barnets lege om andre naturlige måter å forebygge influensa, og få hans råd om forebyggende tiltak omtalt i denne artikkelen før du prøver dem.
 • Hvis du mistenker at barnet ditt har influensa, sørg for å oppsøke lege, spesielt hvis han har feber høyere enn 100 grader F.

Eucalyptus Oil for en øreinfeksjon

Eucalyptus Oil for en øreinfeksjon


Øreinfeksjoner, eller ørebetennelse, forekommer i ulike deler av øret og til varierende grad av ubehag. Mens de ofte gå bort på egenhånd, kan du hjelpe kroppen din gjenopprette fra en øreinfeksjon raskere ved hjelp av eukalyptus olje som kan innhaleres.

Betydning

Ørebetennelse, spesielt de i mellomøret, er den vanligste årsaken barn gå til legen. Noen barn er otitis utsatt, mens de fleste vil ha minst ett øre infeksjon ved en alder av tre, ifølge Pediatric Øre.

Eucalyptus olje

Forskjellige naturlige oljer kan anvendes direkte på innsiden av øret for å overrisle eller skylle øret av smittsomme bakterier; imidlertid er eukalyptusolje ikke en av disse. Selv om det har antibakterielle egenskaper, er dens mekanisme for herding øreinfeksjoner mindre direkte enn topisk anvendelse. Av denne grunn er eukalyptus anvendes i mange kommersielle decongestant legemidler.

Årsaker

Mellomøret infeksjon er forårsaket av bakterier fra nese og hals som akkumuleres bak trommehinnen. Den forkjølelse eller influensa kan føre til at lite rør som forbinder halsen og øret å hovne opp og felle væske i mellomøret. Væskeansamling inviterer bakteriell infeksjon.

Funksjon

Eucalyptus olje er en potent inhalant effektiv i behandling av ulike øvre luftveisproblemer, inkludert de som fører til ørebetennelse. Det fungerer ved å handle på reseptorer i neseslimhinnen, redusere nesetetthet, ifølge Herbal Extract Plus. Det gror også forkjølelse ved å løsne slim slik at det å bli hostet opp for å fjerne bryst og nese passasjer.

Metode

Kjøpe essensielle eucalyptus olje fra en helsekostbutikk eller apotek. Sett noen dråper i kokende vann og dekke hodet med et håndkle slik at bihulene kan inhalere alle de røyk. Det kan også settes i varmt badevann for barn og brukes flere ganger til øreverk avta.

Hvordan å behandle influensa med hjemmelaget Thieves 'Oil

Hvordan å behandle influensa med hjemmelaget Thieves 'Oil


Jeg må innrømme, jeg hadde aldri hørt om Thieves 'Olje til jeg fikk en kommentar på et Swine Flu artikkel jeg hadde skrevet om influensa pandemier og aromaterapi. Bevæpnet med en sunn dose skepsis og en enda større følelse av nysgjerrighet, jeg begynte å jakte ned The Legend of Thieves 'olje-, hvordan den er laget, hvor det kan kjøpes og hva pokker det er. Etter to dager av forskning, inkludert to personlige intervjuer, konkluderte jeg med at Tyver Oil fortjener en nærmere titt. Du kan kjøpe denne anti-virus / anti-bakteriell behandling ferdiglaget, men ved å kjøpe ingrediensene selv, kan du være sikker på at formuleringen er frisk. La oss komme i gang. Legenden sier at fire tyver beskyttet seg mot sykdom under pesten med denne oljen. I tillegg, med Svineinfluensa skremme, det flyr ut av hyllene.

Bruksanvisning

Før vi gjør Thieves 'olje-, jeg ønsker å nevne hvorfor det er fått i popularitet. Ifølge legenden, har denne formuleringen anti-virus og anti-bakterielle egenskaper. Her er den spennende delen - fire hundre år siden, beskyttet disse tyvene seg fra pesten som drepte millioner, ved å gni kroppen sin med disse aromatiske urter. Deretter fortsatte de å stjele hva de kunne få sine hender på, ofte fra hjemmene til de syke og døende. Selv om jeg ikke anbefaler at du legge ut på et liv i kriminalitet, foreslår jeg at du undersøker dette aromaterapi olje av gamle kriminelle og lage din egen beslutning. Mange bruker denne formuleringen med ideen om å behandle eller forebygge svineinfluensa.

Bruk bare glassflasker å lagre det ferdige aromaterapi løsning. Hver gang du arbeider med essensielle oljer - unngå plast-det kan spise rett gjennom det etter noen dager. Jeg valgte mørk blå glassflasker med vedlagte dropper landskamper for enkel bruk, og for å beskytte mine Thieves 'Oil. Innkjøp alle oljer og de blå flaskene koster mindre enn $ 40 dollar, og jeg endte opp med fire, to-oz flasker. Det er mye billigere enn å kjøpe ferdige olje på nettet eller i helsekostbutikk.

Mål opp en kopp Jojoba olje (eller en annen operatør) i en ren glassbeholder. Mens mandelolje og druekjerneolje er også flotte bærere, har jojoba lengre holdbarhet.

Legg en spiseskje av Clove Bud Oil, en-spiseskje Lemon Oil, 2 1/2-teskjeer kanel olje og 2-ts av hver Rosemary Oil and Eucalyptus Oil. Jeg jaktet og sammenlignet en rekke oppskrifter og til slutt avgjort på dette, gitt meg fra utøver av påsken healing kunst som jeg intervjuet. Han nevnte at dette var en aromaterapi formulering han lærte tiår siden, men han trodde andre oppskrifter ville også være effektivt. Han utleverer Thieves 'Olje under et annet navn til sine pasienter, og han hevdet at noen sverget ved sin effektivitet mot vanlig influensa.

Rør oljen godt å blande alle de essensielle oljer med transportøren olje og hell den i glassflasker for personlig bruk. Hvis du bruker en annen operatør olje, kast left del etter 6 måneder. Hvis du bruker jojoba, er holdbarheten ca to år. Imidlertid må den lagres i direkte sollys for å beholde sin styrke.

Fukt en dråpe på brystet ved sengetid og massasje inn i huden din, som din mor gjorde med mentholated salve når du var barn. Carry en liten ampulle of Thieves 'Olje med, i vesken eller på et kjede rundt halsen og bearbeid litt på nakken i løpet av dagen. Det fine med Jojoba Oil er at er ikke etterlater huden din fettete som druekjerneolje gjør.

Hvis du vil rense luften i hjemmet ditt, koke en kjele med vann på komfyren og tilsett to eller tre dråper Thieves 'Olje til kokende vann. De anti-mikrobielle og anti-bakterielle aromaterapi eiendommer vil rense luften.

Tips og advarsler

 • Du kan legge til andre oljebaser hvis du velger. Etter at jeg laget og ga bort sju flasker Thieves 'olje-, gjorde jeg en alternativ concoction og lagt litt smeltet bivoks og kakaosmør. Det viste seg kremaktig og glatt.
 • Utøveren jeg snakket med insisterte på at jeg advare mine lesere til å søke medisinsk intervensjon bør de blir syke med feber over 100 grader. Han nevnte også at han har brukt Thieves 'olje- en eller to ganger i uken i nesten åtte år, og han har ikke lidd av en forkjølelse eller influensa i hele denne tiden.

Eucalyptus Leaves & Sinus Congestion

Eucalyptus Leaves & Sinus Congestion


Sinus congestion kan være forårsaket av allergi, forkjølelse og influensa, forurensning og røyk. Slimet du opplever resultater fra kroppen produsere din histamin, et kjemikalie som utvider blodkar og utløser rennende øyne og nese. Heldigvis er det noen naturlig rettsmidler, for eksempel eukalyptus, som bidrar til å lindre noen av symptomene som er forårsaket av histamin produksjon.

Eucalyptus Leaves

Eucalyptus treet er en hardfør eviggrønt tre med en grå stamme og blå-grønne sverdformede blader. Eukalyptustrær er innfødt til Australia. Aboriginerne tygget røttene for vann for å overleve i sitt tørre klima. Settlers i Australia innførte eucalyptus inn i tradisjonell medisin system. Det er kjent best som en effektiv lindring av tette bihuler.

Hvordan Eucalyptus kan tas

Eucalyptus olje er brukt i hostemiksturer, sniffestoffer, pastiller, hoste drops og medisinske teer. Det er også gnidd på brystet, ryggen eller halsen for å avlaste lunger, eller det kan brukes med en damp fordamper. Du kan legge til to dråper eucalyptus olje til dampende vann, dekke hodet med et håndkle og inhalerer dampen.

Fordeler med Eucalyptus

Eucalyptus pastiller øke produksjonen av spytt, noe som gjør at du svelge mer og redusere trangen til å hoste som kommer fra overflødig slim i nese og svelg. Som en slimløsende, utvider det bronkiene. Når eucalyptus inhaleres den ber Eustachian rør som forbinder mellomøret og halsen, for å åpne opp slik slim kan renne fra øret, noe som resulterer i redusert smerte og press.

Det er i Oil

Olje er hentet fra de friske bladene, tips avdelings og selv tørkede blader av Eucalyptus treet. Den aktive ingrediensen er cineol eller euclyptol. For å være effektiv som en slimløsende, må oljen inneholde minst 70 eukalyptol. Det ligner på mentol, som opptrer på reseptorer i neseslimhinnen og lindre tett nese. Euclyptol olje er også funnet i camphor laurbær, rosmarin, salvie, søt basilikum, tea tree, malurt og andre aromatiske plante løvverk.

Bivirkninger og forsiktighetsregler

Eucalyptus kan være giftig hvis det brukes for mye. Det er oppmerksom på at det ikke brukes til barn under to år, kronisk syke personer, alle med lavt blodtrykk og amming eller gravide kvinner. Det påvirker også blodsukkeret, så det bør brukes med forsiktighet av diabetikere. Symptomer på skytende bruk er oppkast, magesmerte, diaré og depresjon av sentralnervesystemet.

Hva er fordelene ved å bruke Eucalyptus Oil?

Eucalyptus olje er damp destillert fra bladene av eukalyptustrær. Fordelene med å bruke eucalyptus olje kommer for det meste fra sine egenskaper som en antiseptisk, som bidrar til å drepe bakterier, og en slimløsende, som løsner slim.

Hoved Component

Ifølge MedlinePlus, eukalyptusolje inneholder 70 til 85 prosent 1,8-cineol (eukalyptol), avhengig av variasjon. Eukalyptol er en ingrediens i noen munnskyllevann, inkludert Listerine®, og dental produkter.

Luftveis bruksområder

MedlinePlus rapporterer at en felles bruk av eukalyptus olje er som en slimhinneavsvellende og slimløsende for øvre luftveisinfeksjoner eller betennelser. Mange over-the-counter hoste og kalde pastiller, innånding damper og aktuelle salver inneholder eukalyptus. Du kan bruke eucalyptus olje i en badstue eller stream bad ved å plassere noen dråper på de varme steinene.

Fighting virus

Ifølge Aromaterapi for Dummies, hjelper eukalyptus øke immunforsvaret og er en til de sterkeste essensielle oljer for å bekjempe influensa, herpes blemmer og vannkopper.

Såre muskler

Du kan kombinere eucalyptus olje med en massasjeolje for å lindre såre muskler.

Forsiktig

Hvis du har astma, bruker eukalyptusolje med forsiktighet fordi det kan utløse et astmaanfall.

Eucalyptus Oil for Long Hair Vekst

Eucalyptus olje kommer fra eukalyptustreet finnes hovedsakelig i Bushlands i Australia. Eucalyptus olje brukes til medisinske formål, for eksempel behandling av forkjølelse, sår hals og influensa. Det er også brukt i mange skjønnhetsprodukter, inkludert sjampo, balsam og produkter som fremmer hårvekst.

Scalp Treatment

Noen få dråper eucalyptus olje kan bli brukt direkte til hodebunnen og masseres for å stimulere blodsirkulasjonen. Den kan også blandes med sjampo eller balsam å revitalisere matt og livløst hår, som oppfordrer hårvekst.

Glans og elastisitet

Som rapportert i 2005 av kongressen om vitenskap og teknologi i Thailand ved Suranaree University of Technology, eucalyptus olje brukes på hodebunnen øker hårets glans og elastisitet. Nylig vokst hår er rikere, sterkere og mer levende.

Night Treatment

Eukalyptusolje kan brukes inn i hodebunnen og venstre i over natten for skinnende og ren luktende hår mens den jobber med nye hårsekker og fremmer hårvekst.

Foryngelse

Eucalyptus olje er konsentrert og har foryngende og regenererende egenskaper som fremmer og stimulerer hårvekst.

Fakta

Fordelene med eucalyptus olje er både medisinske og aromatiske. Den finnes i mange såper, lotion, sjampo og balsam. Hårvekst og forbedret hår tekstur er bare en av sine fordeler.

Graviditet influensa rettsmidler

Hvis du får influensa mens du er gravid, kan det være en fryktelig opplevelse. Ikke bare føler du forferdelig, men du er ikke sikker på hva du kan ta å behandle den. Enkelte behandlinger regnes som trygge mens du er gravid, inkludert noen som ikke engang bruke medisiner. Snakk med legen din før du kombinere noen medisiner for å forebygge legemiddelinteraksjoner.

Paracetamol

Paracetamol, den aktive ingrediensen i Tylenol, regnes som trygt for graviditet. Ta den i henhold til doseringsanvisning. Bruk den til å behandle feber og smerter i kroppen. Aldri ta aspirin eller ibuprofen under graviditeten. Disse stoffene er ikke betraktet som sikre.

Slimhinneavsvellende

Visse decongestants regnes som trygge under svangerskapet. De omfatter chlorpheniramine, som er ofte referert til som Chlortrimeton. Du kan ta pseudoefedrin, som er mer kjent som Sudafed hvis du er i andre eller tredje trimester. Ikke ta det hvis du er i første trimester. Det har vært knyttet til gastroschisis når det tas i første trimester, noe som fører til en babyens tarmer å bli født utenfor kroppen hans.

Hoste medisin

De fleste leger vil tillate deg å ta dekstrometorfan, som er funnet i Robitussin. Få legen din godkjenning først. Pass på at hostesaft du tar ikke har noen andre aktive ingredienser. Det er vanlig å finne hostesirup med mer enn én aktiv ingrediens. Sukker eller honning-baserte pastiller er også tillatt.

Fluids

Det er lett å bli dehydrert når du har influensa, spesielt hvis du kjører en feber. Prøv å drikke mye væske. Vann er et godt valg. Du kan også ha juice og koffein-fri drikke. Varm te er et godt valg hvis du har en sår hals. Det vil bidra til å berolige din hals. Pass på at det er koffein-fri. Sørg for å spørre legen din før du drikker noen urtete.

Rest

Det kan være lett å bli overtrøtt når du er gravid og syk. Sørg for å få nok hvile. Ta en syk dag og bli hjemme fra jobb. Holde sengen så mye som mulig. Har partneren din kokk eller få takeaway. Å få resten du trenger vil bidra til å forhindre et tilbakefall eller fra influensa blir verre.

Humdifier

En luftfukter eller vaporizer tilfører fuktighet til luften. Dette vil hjelpe til med nasal drenering, eller post-nasal drypp. En kjølig tåke luftfukter ikke bruker noen form for medisiner, så det er trygt under svangerskapet. En vaporizer kan være medisin fri, men du kan også legge til oljer til det. Eteriske oljer, som lavendel eller eucalyptus kan lindre symptomene dine. Snakk med legen din før du legger noen oljer til din fordamper. Vær forsiktig hvis du velger en vaporizer. Det avgir damp som kan forårsake brannskader.

Måter å behandle influensa med essensielle oljer

Eteriske oljer fungere som kraftige hjem rettsmidler for å bekjempe influensa. Med sine anti-bakteriell og anti-viral egenskaper, disse og diverse andre oljer bidra til å bekjempe infeksjoner og styrke kroppens immun og åndedrettssystemet. Behandle influensa systemer ved hjelp av disse oljer i en hvilken som helst av de følgende interne eller eksterne oppførsel.

Aktuelt Bruk av oljer

Før du bruker eteriske oljer, sørg for at du ikke har en medisinsk tilstand som bruk kan negativt påvirke. Eteriske oljer bør heller ikke erstatte en lege besøk; bruke oljer for å komplettere din lege anbefalte behandling.

Hvis du ikke har noen problemer, fortynne oljer som niaouli, Ravensara, spike lavendel eller tyver i en transportør olje som vegetabilsk olje. Plasser fire dråper av oljen på bunnen av begge føttene (på refleks områder eller vita-flex poeng), og massasje i.

Gni oljen på ryggen din (bakterier og virus ofte ligge på ryggen), skuldre, knær og mage; det er greit å bruke mer enn en oljetype på samme sted. Om nødvendig, bruk en varm komprimere eller kald pakke sammen med oljen.

Legge essensielle oljer til et varmt bad kan hjelpe behandle din influensa. Sett 10 dråper tea tree og / eller eukalyptus inn i en varm eller mildt varmt bad, suge, og puste inn røyken. Etter å komme ut av karet og tørking av, pakk deg inn i håndklær og hvile på sengen i 30 minutter, eller til kroppen kjøles ned.

Hvis du har en hoste eller trafikkerte lunger, ta en unse av fractionized kokosolje (som du kan mildt varme) og legge til 10 dråper eucalyptus, Raven og / eller pigg lavendel. Gni blandingen på brystet og ryggen.

Oral Svelging av oljer

Før muntlig inges essensielle oljer, at oljen (i flytende eller kapselform) er trygt å innta; unngå giftige oljer som ikke er ment for inntak. Hvis du har en inntak sikker olje, spe den med en vegetabilsk olje eller blå agave og tilsett en dråpe fortynnet olje til drikke eller mat. På grunn av oljer 'potens, bør noen få dråper i et fire- til åttetimersperiode være tilstrekkelig.

Du kan også slippe oljen i honning og bland den med vann for te. Legg fem dråper utvannet tea tree eller blå kamille til en spiseskje honning. Legg en teskje av denne blandingen til en kopp varm te, varmt vann eller varmt sitronvann. Konsumere tre kopper av denne te daglig.

Hvis du lider av en sår hals, plasserer en dråpe utvannet tea tree og / eller blå kamille på baksiden av halsen og svelge. Gjør dette hver time i 24 timer før halsen føles bedre. Hvis halsen ikke blir bedre, må du kontakte legen din.

Noen andre effektive essensielle oljer for å behandle din influensa inkluderer Copaiba, sypress, ingefær, terreng salt, oregano, peppermynte, Rosalina og timian.

Innånding av oljer

Når inhaling en essensiell olje for første gang, hold flasken ved midjen din og flytt flasken i en sirkulær bevegelse; Dette lar oljens molekyler reise opp til nesen og inn i blodet gjennom lungene.

Ved å få kjent med olje, legg et par dråper i din venstre hånd håndflate og gni med klokken med høyre hånd håndflate. La begge hendene over nesen og munnen og inhalerer. For en mindre direkte innånding metoden, legge et håndkle over hodet, plassere noen dråper olje i varmt vann og inhalerer dampen; eller, sette et par dråper olje på visse områder av kroppen din og puste i duften.

Hvis du vil ha en fin tåke av oljer suspendert i luften i flere timer, kan du bruke en kald-luft diffuser; for en enda lengre diffusjonsprosess, bruke en ultrasonisk diffusor, som blander oljen med vann i et større brønnen. Du kan også bruke en bærbar diffuser, for de gangene du reiser.

Hvordan bruke Eucalyptus for Hoste

Hvordan bruke Eucalyptus for Hoste


Eucalyptus, i en rekke former, som vært brukt i århundrer som et naturlig middel for å behandle feber, sår, luftveisplager og til og med som en kraftig antiseptisk. En av de beste naturlige behandlinger for forkjølelse og influensa, kan noen tips lære deg hvordan å bruke eucalyptus å berolige en hoste.

Bruksanvisning

Velg eukalyptus produkter som inneholder eucalyptus former blå tannkjøtt eller australsk feber treet. Mens det er mange arter av eukalyptus, disse to variantene har de største medisinske egenskaper.

Kontroller eukalyptus te fra enten frisk eller tørket eucalyptus å berolige en hoste. Bryt et enkelt blad i små biter og legg den i et stort krus. Dekk med kokende vann, dekk til og la det bratt i 5 minutter og tilsett litt honning hvis du liker. Barn under 6 bør drikke bare tre kopper hver dag, mens de voksne kan drikke opp til fem, nipper langsomt mens den er varm.

Bruk eucalyptus skjær hvis tørket eller friske blader er ikke tilgjengelige. Bare legge til 10 dråper i et glass med varmt vann, drikker tre ganger hver dag.

Rub eucalyptus essensielle oljer på brystet for å hjelpe lindre en hoste, spesielt når det gjør det vanskelig å sove. Bland 20 dråper eucalyptus eterisk olje i 1/3 kopp olivenolje og massasje i brystet når det er behov for å avlaste en hoste.

avlaste en hoste og lunger på samme tid ved å forberede en eukalyptus damp. Koke to kopper vann og deretter legge til 5 til 10 dråper eucalyptus eterisk olje til vannet. Plasser hodet over dampende vann, som dekker hodet med et håndkle, og inhalerer dypt i 5 til 10 minutter, gjenta etter behov.

Kjøp eucalyptus hoste drops hos din lokale helsekost butikk for en søt måte å berolige en hoste. Følg alltid produsentens anvisninger, ikke tar mer enn anbefalt. Eucalyptus hoste drops skal aldri gis til barn under 6 år.

Tips og advarsler

 • Eucalyptus bør ikke brukes i noen form av personer med betente nyrer, gastrointestinale tilstander, leversykdom eller høyt blodtrykk.
 • Aldri behandle en hoste som utløses av astma eller for personer med astma, så det kan potensielt forverre astmasymptomer.
 • Det anbefales at kvinner som er gravide eller ammende ikke bruker produkter som inneholder eukalyptus.

Slik pakker du ut olje fra Eucalyptus Plant

Slik pakker du ut olje fra Eucalyptus Plant


Eukalyptus treet er innfødt til Australia. Aboriginerne brukte sitt anlegg og resulterende olje for en rekke naturmidler som for eksempel feber redusering og infeksjonsbehandling. Mange kommersielle produkter bruker eukalyptusolje, inkludert over-the-counter mentholated urte balsamer. Eucalyptus er antiviral og antiseptiske egenskaper gjør det nyttig i sår hals, forkjølelse, influensa og bihulebetennelse behandlinger. Eucalyptus er også brukt til behandling av sår og verkende muskler og ledd.

Bruksanvisning

Plasser to kopper friske blader fra eucalyptus anlegget på en ren skjærebrett. Bruk en treklubbe å knuse og litt knuse bladene. Ikke kvern eller pulverisere.

Ha kvestet bladene i en hermetikk krukke. Hell ren mandelolje over alt av bladene.

Prick to vitamin E kapsler åpner med en sterilisert pin. Klem vitamin E i hermetikk jar. Vitamin E vil bevare bladene. Forsegle glasset tett og rist godt. Alle bladene skal være dekket i olje.

Sett glasset på et solrikt, varmt vinduet og la stå i to uker.

Etter to uker, stamme blandingen i glasset gjennom osteklede i en andre krukke. Kast bladene. Sil blandingen igjen gjennom osteklede i en trakt plassert i en farget glassflaske. Pass på at glasset er gult, grønt eller en annen farge. En farget flaske sikrer mindre sollys vil treffe oljen. Oppbevar oljen på et kjølig, mørkt sted.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke har et skjærebrett, legg bladene i en plast baggie og forsegle det før knuse dem med klubbe.
 • Unngå å få olje på huden. Lavendel essensielle oljen er den eneste essensielle olje som kan plasseres direkte på huden uten å forårsake irritasjon.

Influensa folk rettsmidler

Influensa folk rettsmidler


Hjem botemidler eller folk rettsmidler har blitt registrert i århundrer. Noen rettsmidler var ganske unappealing og medisinsk ubegrunnet. Gamle kulturer påberopes ape deler, bat blod, lizard suppe og en rekke usmakelige komponenter for å kurere sykdom. Heldigvis, de fleste av de virkelig rare kurer har forsvunnet med tiden. Imidlertid kan flere tradisjonelle folk rettsmidler tilby reell hjelp for forkjølelse og influensa. Du kan også bli overrasket over å finne noen folk terapier allerede i influensa-kampene medisin.

Urter

Lang del av kinesisk og indisk kultur helbredende praksis, urter spille en viktig rolle ved å stimulere immunresponser, bedre respiratorisk distress eller ha sterke antiseptiske egenskaper. Noen å prøve er timian, fennikel og bukkehornkløver. Finn forberedt te (tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker) eller legge friske urter til kokende vann og inhalerer dampen dypt for å bringe lettelse. Brystet lunger fra influensa kan bli hjulpet av disse kraftige planter.

Røtter

Hvitløk, ingefær og pepperrot har alle vært en del av folklore rettsmidler for generasjoner. Moderne studier støtter hvitløk er helsebringende fordeler ved å siterer sine svovelforbindelser. Denne naturlige infeksjonen fighter forbedrer immunforsvaret og forhindrer celleskader. Pepperrot er pikant smak kan åpne bihuler og enkel å puste. Gurkemeie, en annen healing krydder, bærer anti-inflammatorisk virkning og pakker en immun punch. Bruk disse helbredende ingrediensene fersk revet i mat når du er syk. Legg en skje med pepperrot til et glass tomatjuice. Sett fersk hvitløk eller gurkemeie i supper. For magebesvær eller kvalme som følger med influensa, kan en kopp ingefær te eller et stykke kandisert ingefær temme magen.

Eucalyptus

Som en del av opprinnelig stamme helbredelse for forkjølelse, ble eukalyptus brukt i steam groper å åpne bihulene. Nå finner vi det i mange over-the-counter produkter for lunger lettelse, fra hoste drops til Vicks VapoRub salve, av samme grunner innfødte australiere oppdaget århundrer siden. Naturmedisinere anbefaler også eukalyptus te som en nyttig sinus middel.

Wild Cherry Bark

Indianere fant bark av vill kirsebær eller Prunus serotina å være nyttig for beroligende hoste. Når brygget som en te, ble det rapportert å roe veer og hjelpe på fordøyelsen, samt utslipp av kjemikalier til squelch kronisk hoste. Nå finner du heggen ekstrakt i over-the-counter hoste medisiner. Et stoff som heter -benzaldehyd i vill kirsebær fungerer som et slimløsende å løsne slim, ifølge James E. Robbers, Ph.D., av Purdue University.

Kyllingsuppe

Din bestemors kyllingsuppe virkelig hadde helbredende egenskaper, forskere sier nå. Kombinasjoner av suppe ingredienser og varmearbeid som velsmakende influensa medisin. Gulrøtter, selleri, løk og hvitløk alle har høye doser av vitaminer som trengs for immunforsvaret og er vanlige ingredienser i kyllingsuppe. Suppen legger nødvendig væske, noe som er nyttig for dehydrerte, influensa ridd pasienter. Varmt, dampende suppe hjelper også åpne nesegangene for å gjøre puste lettere.

Honning

Mange kulturer har ansett honning som en vidundermedisin og folklore rette for alle slags forhold. Studier har antydet honning har flere helbredende eller lindrende egenskaper for de syke. Prøv en dose av honning i varm te for hoste eller sår hals. Vær forsiktig, som spedbarn har en risiko for å pådra botulisme fra honning, så pass på å bare gi til barn over 12 måneders alder.

Sitron og kanel

Tilsett litt sitron til influensa te, for vitamin C, en vital infeksjon-kampene næringsstoff. Ifølge folklore, har sitron blitt brukt til å kurere depresjon, bekjempe akne og kur influensa og forkjølelse. Kanel, høyt verdsatt i århundrer for smak og helbredende egenskaper. fortsetter å være en populær influensa rette på grunn av sin antivirale kvaliteter. Husk alltid å være trygg når du bruker noen naturlig behandling for influensa, ved å konsultere en lege før bruk.

Bivirkninger av Eucalyptus Lavender Oil

Eukalyptus treet, innfødt til Australia, vokser mer enn 200 meter høy, bærer blå grønne blader med offwhite blomster. Mens det er mer enn 200 forskjellige typer eukalyptustrær, olje er hentet hovedsakelig fra kuler Sorte. Lavendel olje er hentet fra lavendel anlegget, som er en lav vekst, blek lilla, blomstrete anlegget. De to essensielle oljer fungerer godt sammen på grunn av deres komplementære egenskaper.

Antiseptisk

Eucalyptus lavendelolje har potente antiseptiske egenskaper. Hvis du spray et rom med en blanding av 2 pst eukalyptus lavendel eterisk olje og vann, vil spray drepe 70 prosent stafylokokker virus i luften. (Se UltimateWaterMassage.com referanse.) Oljen brukes også som et desinfeksjonsmiddel ved behandling av brannsår, kutt og blemmer.

Åndedretts

Prøv å plassere eucalyptus lavendelolje i brystet gnir eller i en luftfukter for en kiste kald eller influensa. Sin skarpe minty duft vil bidra til å åpne opp lungene og nesegangene, bærer lindring til de vanligste bronkitt eller influensa symptomer som lunger og hoste.

Mood

Eucalyptus lavendelolje duft har en beroligende, rolig effekt ved innånding og er spioneringen å bedre konsentrasjon. Eucalyptus "mint duft kombinert med lavendel er skarp, søt lukt tilbyr en balansert, oppmerksomme respons når du puster det inn. Det finnes en mengde såper og håndkremer på markedet med eukalyptuslavendelolje. Prøv å legge til et par dråper på badekaret og soaking dagens problemer borte.

Sirkulasjon

Eucalyptus lavendel olje kan legges til massasje oljer, for eksempel mandel, drue frø eller oliven, og brukes som en aktuell gni å bedre blodsirkulasjonen i et bestemt område. Det rette er brukt i leddgikt behandlinger og for å behandle healing skader. (Se JerseyLavender.co.uk referanse.) I tillegg kan denne oljen brukes på slitne føtter å bidra til å forynge tærne etter en lang dag, eller til og med å hjelpe behandle fotsopp. Du kan bruke oljen på noen såre muskler eller ledd for å lindre noe av smerten eller hevelse.

Betraktninger

Rådfør deg med en lege før du bruker noen essensielle oljer. Ikke bruk eller håndtere eucalyptus lavendel olje mens hun var gravid, prøver å bli gravid eller ammende.

Tverrgående myelitt & influensa vaksine

Tverrgående myelitt & influensa vaksine


Tverrgående myelitt, eller TM, påvirker nerver i ryggmargen, forårsaker svakhet i ben, armer rygg, nummenhet og tap av funksjon. Selv om ikke bevist, mange mennesker tror influensa vaksine er en mulig årsak til noen tilfeller av TM.

Hva er transvers myelitt?

Tverrgående myelitt er en nevrologisk tilstand som oppstår når det er en betennelse i myelin nervefibrene i ryggmargen. Ifølge The transvers myelitt Association, er mulige årsaker til TM antas å omfatte virusinfeksjoner, unormale immunreaksjoner, bakterielle hudinfeksjoner og noen vaksiner, inkludert vannkopper, rabies og influensa.

Flu Vaccine og TM

Ingen bevist medisinsk koblingen finnes for å koble til de fleste influensavaksiner og TM. Anekdotiske bevis eksisterer, derimot, inkludert en 14 oktober 2008 artikkel publisert i Kansas nyheter og værmelding på en kvinne som ble diagnostisert med TM fire dager etter å ha mottatt en influensa skutt.

1976 svineinfluensavaksinen og TM

En dom at 1976 svineinfluensa vaksinen var en årsaksfaktor i et tilfelle av TM ble stadfestet av en amerikansk domstol i en 1 mai 1984 appell. US District Court for District of Utah funnet for saksøker, Verlin G. Unthank, som påstått kontrahering TM som en "direkte og andreplassen resultat av svineinfluensavaksinering."

Symptomer på TM

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), symptomer på TM inkluderer smerter i korsryggen, muskelsvakhet og uvanlige opplevelser i tær og føtter, som fører til tap av ryggmargen funksjon og lammelser. Hvis du utvikler disse symptomene, bør du oppsøke lege.

Behandling

Behandlingen er utviklet for å administrere og lette symptomer; kortikosteroider kan være foreskrevet for å redusere betennelse. Hvile og fysioterapi anbefales for å opprettholde kroppens styrke og funksjon, ifølge The transvers myelitt Association.

Legge Eucalyptus Oil til en Body Wash

Legge Eucalyptus Oil til en Body Wash


Eukalyptusolje har mange forskjellige anvendelser, og er en av de få oljer som kan brukes eksternt, så vel som internt. Gjøre det en av de viktigste ingrediensene i kroppen din vask for sin kjølige og stimulerende egenskaper. Den inneholder healing og antimikrobielle elementer som mange andre essensielle oljer ikke har. Når blandet med utfyllende oljer, det gir en behagelig og forfriskende dusj eller badekar opplevelse. En av fordelene med å legge det til kroppen din vask er den stimulerende effekten av sin decongestive attributter.

Legge Eucalyptus Oil til en Body Wash

Mål én kopp uparfymert flytende Castilla såpe og en fjerdedel kopp hver av aloe-vera gel og vegetabilsk glyserin i en middels stor bolle og sett til side mens du markerer de essensielle oljer du vil bruke i kroppen din vask. Tilsetningen av aloe vera og glyserin vil gi kroppen vaske en tykkere konsistens.

Bruk en dropper å trekke ut oljer fra de originale flasker. Bland ca 100 dråper lavendel, 50 dråper søt appelsin olje og 20 til 25 dråper peppermynteolje og sakte legge på ca 16 dråper eucalyptus olje i en flaske eller krukke med et tettsittende lokk. Lukk lokket tett og rist godt til alle oljer er blandet sammen. Sett av noen minutter til å tillate oljer for å blande godt.

•  Hell den blandede oljer inn i beholderen på Castille såpeblandingen. Bland godt med en stor tresleiv eller bruke en bærbar håndmikser for en jevnere blanding. Overfør kroppsvask til rav-farget flasker med lokk og oppbevar på et kjølig sted. Vurdere å lagre i kjøleskapet på en langsiktig basis.

Hint

 • Bland oljer grundig før blanding med de andre ingrediensene.
 • Bruk en ren dropper for hver enkelt olje.
 • Vær forsiktig når du bruker oljer rundt barn.
 • Oppbevar kroppsvask som inneholder eukalyptus utilgjengelig for barn.

Hvordan avlaste Myalgi forårsaket av influensa

Når en person kontrakter influensa, eller influensa, tar det ikke lang tid før han begynner å oppleve muskelsmerter, også kjent som myalgi. Muskelsmerter årsaker ved influensa oftest forekommer i armer, ben og rygg. Myalgi kan gjøre enkle oppgaver smertefullt og vanskelig å utføre. Selv om det er ingen kur for influensa, finnes det måter å behandle symptomene. Det finnes enkle måter å lindre muskelsmerter, slik at du kan begynne å føle seg bedre med en gang.

Hvordan avlaste Myalgi forårsaket av influensa

•  Ta en ibuprofen hver fire til seks timer for å avlaste muskelbetennelse.

Få nok hvile. Når du er syk med influensa, må du tillate kroppen å hvile slik at immunforsvaret kan bekjempe viruset. Presser deg for hardt kan gjøre symptomene verre.

Fyll en plastpose med isbiter eller frosne erter. Plasser posen på de områdene av kroppen din som er ømme. Fortsett å gjøre dette med jevne mellomrom for de første 24 timene du føler smerter i kroppen.

Bytt til en varmepute hvis du fortsatt føler achey 24 timer etter start ispose behandling. Soaking i varmt vann kan også være nyttig.

Strekk muskler i morgen når du først våkner. Fortsett å strekke på musklene i løpet av dagen.

Kontakt lege dersom muskelsmerter er alvorlig etter tre dager.

Hvordan behandle mage influensa

Hvordan behandle mage influensa


Magen influensa, vanligvis kjent som gastroenteritt, er vanligvis ledsaget av kvalme, oppkast og diaré. Heldigvis, ifølge medicinenet, disse symptomene en tendens til å klare opp i løpet av to til fem dager. I mellomtiden er det viktig å ta vare på deg selv mens du tar tiltak for å stoppe magen influensa sprer seg til de rundt deg, som sykdommen er vanligvis smittsom.

Spis forsiktig

Gi magen en pause ved å unngå fast føde for en stund. Når kvalmen begynner å avta, spise lett fordøyelig mat som ris, brød og kjeks. Selv om disse er blid alternativer, spesielt ved seg selv, de er ikke sannsynlig å utløse nye bølger av kvalme. Som du venter på magen influensa å passere, unngå meieriprodukter, som ost og iskrem, og tungt erfarne matvarer.

Hydrate

Du trenger å drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert. Du kan også suge på is chips, hvis faktisk drikkevann er ubehagelig for urolig mage. Imidlertid vil vann alene ikke være nok til å fylle elektrolytter. Disse nøkkel stoffene går tapt når svette og oppkast blitt hyppig på grunn av magen influensa. Fylle dem ved å drikke koffein-fri sportsdrikke. Nippe til disse, heller enn tøffer dem. Ved å drikke dem for fort, vil du bare provosere din kvalme. Unngå koffeinholdige og alkoholholdige drikkevarer helt inntil magen influensa er ute av systemet. Også unngå eplejuice eller andre fruktjuicer som kan forverre diaré.

Hvile og karantene

Holde sengen. Ikke bare vil dette gi kroppen din tid til å hvile, men det vil også hjelpe andre medlemmer av husstanden dodge din smittsom tilstand. Når det er mulig, unngå fysisk kontakt og alltid sørge for at hendene dine er rene. Når magen influensa har passert, vaske klær og sengetøy, da de kan inneholde smittsomme spor av gastroenteritt.

Medisinering

Mens det kan være fristende å strekke seg etter medisinskapet, kan du ikke finne mye lettelse fra magen influensa der inne. Ibuprofen medisiner, for eksempel Advil, kan forverre en urolig mage. Paracetamol produkter, for eksempel Tylenol, kunne sette ytterligere press på allerede skrantende kroppen, spesielt leveren din. Når du arbeider med en ung person (om et barn eller en tenåring), advarer MayoClinc at du bør unngå å administrere aspirin, som det kunne føre til Reyes syndrom, en potensielt dødelig tilstand.

WebMD bemerker at skrantende voksne kan være foreskrevet medisiner, som Zofran, Compazine og Anergan, for å kontrollere oppkast. Men disse stoffene er vanligvis ikke for yngre individer.

Hint

 • Vask alltid hendene for å unngå å få magevirus
 • Unngå all form for melk base produkter
 • Unngå mat som løk, bake bønner, brokkoli og stekt mat.

Tidlig influensa symptomer

Tidlig influensa symptomer


Influensa kan være farlig, spesielt hvis noen er veldig unge, eldre eller om han har et svakt immunsystem. Det er viktig å skille forkjølelse fra influensa. I motsetning til vanlig forkjølelse, noe som tar tid å utvikle, influensa og symptomene vanligvis komme plutselig. Hvis influensa er fanget i løpet av de to første dagene, kan medisiner gis som kan redusere alvorlighetsgraden og varigheten av sykdommen, samt redusere sjansene for at komplikasjoner som lungebetennelse vil utvikle seg.

Fever

En plutselig feber kan være en influensa symptom. Voksne kan utvikle en feber på ca 101 F, mens barn kan utvikle feber opptil 105 F. Medisinering kan redusere feber; imidlertid bør ikke aspirin gis til barn eller ungdom med høy feber, fordi det har vært knyttet til den ekstremt sjeldne Reyes syndrom.

Smerter og plager

Tidlige influensa symptomer kan bli følt i hele kroppen. Smerter og plager kan bli følt over hele musklene, spesielt i ben, armer og rygg. Folk kan føle at deres lemmer er tunge og bankende. Folk kan også oppleve hodepine. Smertestillende midler kan tas for å redusere ubehag av hodepine og smerter i kroppen.

Svakhet

Selv i de tidligste stadier influensa kan tørke ut en persons energi og la henne svak. De fleste med influensa har problemer med å komme ut av sengen og gå på do eller snu seg i sengen. Det er viktig å drikke væske i løpet av denne tid med lav energi for å holde kroppen hydrert.

Svette og chilling

Tidlig influensa symptomer kan omfatte alternerende svettetokter og frysninger. Feber vil føre til frysninger. Som feberen går ned den kan produsere svetting.

Hoste og Congestion

Tørrhoste er en tidlig influensa symptom, som er tett nese. Hoste drops kan lindre hoste mens vaporizers, nesespray og nese saltvann spray kan hjelpe med lunger. En lege bør konsulteres dersom brystet lunger utvikler seg.

Hvordan virker Influensa Reprodusere?

Influensavirus forlater en person via hoste eller nysing eller annen utveksling av kroppsvæsker. Viruspartiklene spres gjennom luften og blir inhalert direkte eller de forbli deponert på dørhåndtak, bordflater eller andre fysiske medier inntil partiklene kommer i kontakt med en frisk person. Bakteriene kommer inn i kroppen gjennom alle åpne områder (f.eks munn, nese, øyne). Viruset kan forbli sovende i en dag etter den første infeksjonen.

Viruset reiser gjennom kroppen til den finner en frisk celle at den kan festes til. Den bakterie punkterer deretter det cellulære vegg og setter seg selv i cellen, tar med seg den genetiske kode for andre influensavirus-celler. Slik reproduksjon er svært farlig for de helt unge og de eldre på grunn av influensa aggressive angrep på friske celler, så vel som dens evne til å utvikle seg til lungebetennelse.

Den nå-kapret celle er omdefinert til å produsere andre influensa celler, noe som skaper en syklus for influensa reproduksjon. Som reproduksjon fortsetter, viser kroppen symptomer på infeksjon som feber, muskelsmerter, frysninger, nysing og hoste.