Digidexo.com

massasje autisme

Hvordan bruke Craniosacral terapi for autisme

Hvordan bruke Craniosacral terapi for autisme


Craniosacral terapi (CST) brukes til å behandle autisme ved lindrende stress på sentralnervesystemet. Terapeuter bruker touch til oppheve blokker områder av kroppen der spinalvæsken er blitt fanget. Den kan brukes på egen hånd eller sammen med komplementære behandlingsformer, og må gis av kvalifiserte leverandører. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker craniosacral terapi for autisme.

Bruksanvisning

Bruk Craniosacral terapi for å behandle autisme

•  Kontakt utdannet craniosacral terapi, slikt som en kiropraktor, osteopat eller fysioterapeut. Tilbydere bruke milde press for å bidra til å balansere cerebrospinalvæsken i hele kroppen, noe som kan skape en beroligende effekt og redusere symptomer på autisme som aggressiv eller selvdestruktiv atferd. CST kan også brukes til å behandle Aspergers syndrom eller hjelpe mennesker med gjennomgripende utviklingsforstyrrelse.

Forbered deg på å bruke rundt en time for hver behandling, der leverandøren vil berøre nakke, føtter, kjever og halebenet.

Vit hva du kan forvente. Kraniosakral terapi kan ikke kurere autisme, men noen foreldre føler at deres barn er mer avslappet etter behandling og gjør mer konsekvent øyekontakt. Mange mennesker føler at CST kan styrke immunforsvaret generelt, forbedre kommunikasjonsferdigheter i autistiske barn, bedre atferd, impulskontroll og konsentrasjon og bedre sosialt samspill.

Kombiner Craniosacral Therapy med komplementære behandlinger

Eliminer gjær, gluten og meieriprodukter fra barnets kosthold. Mange tror at autisme er forårsaket av matallergi, samt forurensning og overflødig metaller i kroppen, som for eksempel kvikksølv. Anti-fungal medisiner, kosthold modifikasjoner og eliminering av metaller i systemet kan bidra til avrusning prosessen, noe som kan styrke immunforsvaret og forbedre helsen.

Masser barnet ditt i 15 minutter før sengetid. Studier har vist at massasje hjelper autistiske barn sover bedre og bedre konsentrasjon. Barn som får massasje har også færre atferdsproblemer og bedre sosialt samspill.

Delta i musikkterapi. Musikk har en beroligende effekt på autistiske barn, og kan forbedre språkkunnskaper. Noen autistiske barn er i stand til å synge før de kan snakke. Musikkterapi oppfordrer også sosial interaksjon og gruppedeltakelse.

Bruk terapeutisk øvelse overvåkes av fysioterapeuter for å bygge styrke og bedre holdning, balanse og motorikk.

Tips og advarsler

 • Vet at craniosacral terapi kan brukes på spedbarn og små barn fordi trykket som utøves av utøvere er ekstremt lett.
 • Rådfør deg med barnets lege før du deltar i craniosacral terapi, noe som gjør endringer i kostholdet, eller begynner en øvelse programmet.
 • Sjekk med ditt forsikringsselskap før du mottar Craniosacral Therapy. Det kan betraktes som eksperimentell behandling, og kan ikke være dekket av alle forsikringsordningene.

Hvorfor barn med autisme Benefit From ergoterapi?

Autisme er en kompleks nevrologiske lidelse som først og fremst påvirker sosialisering og språk. Men barn med autisme har ofte utviklingsmessige forsinkelser i fin-motor, brutto-motor, selvhjelp, og lekeferdigheter og mange har sanseintegrasjonsproblemer. Ergoterapi kan avhjelpe disse forsinkelsene.

Fin-motoriske ferdigheter

Barn med autisme har ofte forsinkelser med fin-motorisk utvikling. Ergoterapeuter kan designe terapitimer for å hjelpe barn med autisme praksis fullføre oppgaver som å kneppe, suse, kutte med saks, og håndskrift. Aktiviteter som kan brukes til å forbedre fin-motoriske ferdigheter omfatter snøring spill, strenger perler, og fullføre puslespill. (Se referanse 1)

Gross-motoriske ferdigheter

Barn med autisme kan ha problemer med grov-motoriske ferdigheter. Ergoterapi kan hjelpe lære brutto-motoriske ferdigheter som turgåing, sparker en ball, kaster en ball, og å sykle. (Se referanse 1)

Selvhjelpsferdigheter

Ofte barn med autisme har problemer med selvhjelpsferdigheter som å pusse tennene, børsting håret, bading, og toalettbesøk. Ergoterapeuter kan hjelpe lære disse ferdighetene til barn med selvhjelps forsinkelser. (Se referanse 1)

Spill Skills

Ergoterapi kan også ta opp lekeferdigheter. Barn med autisme kan ha problemer i samspill med jevnaldrende på riktig måte under lek ganger; ergoterapi kan eksplisitt lære disse barna hvordan man spiller.

Sensorisk Integrasjon

Noen barn med autisme kan ha vanskeligheter med sensorisk integrering fordi hjernen deres har vanskeligheter behandle det de ser, hører, berøring, lukt og smak. Ergoterapeut kan bruke strategier som massasje, spretter, svingende, og fast rørende å hjelpe barn med autisme bedre sensorisk integrasjon. (Se Referanse 2)

Hvordan behandle autisme Med Massage Therapy

Mennesker med autisme har et stort antall symptomer som påvirker dem daglig. Mange av disse kan forbedres med bruken av massasjeterapi. Fordeler har blitt vist for folk som er taktile defensiv eller ikke liker å bli berørt. Balanse og gang kan forbedres sammen med mangel på oppmerksomhet og hyperaktivitet. Selv om det kan være nødvendig for en profesjonell til å innføre og utvikle en massasje terapi plan, er det noe som foreldre og omsorgspersoner kan lære å gjøre hjemme. Dette gjør det til et rimelig behandlingsplan.

Bruksanvisning

Massasje terapi for mennesker med autisme

Bli kjent med den personen du gjør massasje terapi på. Dette kan bety ikke starter med massasje på det første møtet. Ved å sette opp et tillitsforhold og ha en positiv vibe med den personen, er det mer sannsynlig å få lenger. Tillate dem å utforske rommet og verktøy eller gjenstander i den. Når de føler seg komfortabel nok, gjør fysisk kontakt eller tillate dem å velge verktøy for å prøve på seg selv.

I stedet for å bruke en høy røst, kan hvisking være gunstig. Dette tvinger dem til å bli stille og roligere for å høre hva du sier.

Gi dype innslag. Disse har en tendens til å fungere bedre enn mykere innslag. Lettere innslag gi mer sansestimulering, og vil ofte være ubehagelig for en person med autisme. Felles kompresjoner kan også anvendes.

Respekter preferansene til den enkelte. Siden de ikke kan være i stand til å verbalisere hvordan de føler seg, vil det være spesielt nødvendig å følge deres kropp signaler.

Del ferdigheter med foreldrene. Fordi mange barn med autisme ikke er mottakelig for fysisk berøring, blir foreldrene ofte igjen følelsen et tomrom i det området med sine barn. Ved bestått på visse ferdigheter og ting som er funnet til å jobbe under en massasje, kan du gi foreldrene muligheten til å nå sine barn gjennom berøring hjemme.

Tips og advarsler

 • Hvis det er mulig, kan det være gunstig å gi personen med autisme et valg av hvilken posisjon de ønsker å være i og hva slags berøring de foretrekker. Dette tillater dem å la deg få vite hva deres preferanser er, og for å gjøre opplevelsen mer positiv.
 • Hvis berøre persons hud direkte er for mye for dem å håndtere, massasje over klær eller bruke andre verktøy kan hjelpe. Når de blir komfortable med det, deretter sakte prøve å introdusere hud til hud kontakt.
 • Hvis personen med autisme viser tegn til ubehag kan det være nødvendig å ta en pause i et minutt og deretter starte på nytt.

Autisme & Sleep Disorders

Autisme & Sleep Disorders


Nesten alle babyer har en tendens til å sove i korte perioder av gangen og gå gjennom flere for søvn-våkenhet om dagen. De fleste babyer bosette seg i en vanlig søvn rutine før de når sin første bursdag. Barn med autisme imidlertid fortsette å lide av søvnforstyrrelser gjennom sine pjokk år og utover. Det er ikke helt klart hva som forårsaker sine søvnproblemer, men det er flere ledende teorier. Det finnes en rekke løsninger som har vært vellykket i behandling av disse søvnforstyrrelser, bør disse løsningene hver diskuteres med en barnelege eller nevrolog før du implementerer dem hjemme.

Søvnforstyrrelser - Vanlig i autisme

Autisme ofte går hånd i hånd med søvnforstyrrelser. Forskerne vet ikke nøyaktig hvorfor dette er sant, selv om det er flere aksepterte teorier. En søvnforstyrrelse påvirker mer enn bare en god natts søvn. Uten nok hvile, vil en autistisk barn har mye mer problemer med å fungere i løpet av dagen. Foreldre blir påvirket når det er behov for å hjelpe et barn med autisme tilbake til å sove, og dermed vil ikke ha nok energi til å hjelpe sine barn å takle i løpet av dagen. Søsken kan bli påvirket.

Årsaker til Sleep Disorders i autisme

Det kan være flere ting som forårsaker en søvnforstyrrelse hos et barn med autisme. Sjekk alltid med din lege eller terapeut for å hjelpe deg å finne ut hva som kan være plager barnet ditt. Mange autistiske barn er oversensitive til fysiske stimuli, for eksempel lys, støy, eller berøring. De kan bli overveldet av ting som vanlige barn tar for gitt, som å handle i en offentlig butikk, ser på fyrverkeri, eller å forlate huset på en vindfull dag. Et barn som dette kan lett vekket i løpet av natten av den minste lyd eller skiftende av et teppe. Melatonin er et hormon som regulerer søvn sykluser. Autistiske barn har blitt funnet unormale nivåer av melatonin, eller slippe melatonin på feil tidspunkt i løpet av dagen. Autistiske barn også lider av angst på et høyere nivå enn andre barn og angst kan forstyrre vanlig søvn. Mange typiske barn begynner å føle seg trøtt når de ser andre rundt dem gjør seg klar for sengen. Autistiske barn mis-lese sosiale signaler, som å se andre skiftende i pyjamas eller ser andre pre-sengetid ritualer

Effekter av søvnforstyrrelser

Søvnforstyrrelser kan ha en stor innvirkning på et barn utover gjøre dem slitne. Å miste søvn kan gjøre et barn mer engstelig eller utsatt for depresjon, så vel som mer aggressiv og irritabel. Dette forverrer autistiske barnas sosiale problemer og gjør det vanskeligere for dem å lære å samhandle på riktig måte. Mangel på søvn kan også forverre atferdsmessige problemer, noe som autistiske barn har et problem med siden de har problemer med å lære passende oppførsel ved å se andre. Å være sliten kan gjøre det vanskeligere for dem å prøve å huske reglene. De kan også vise større lærevansker når de er overtrøtt.

Identifikasjon

Barn trenger forskjellige mengder søvn i ulike aldre. Et barn i alderen 1 til 3 behov 12 til 14 timers søvn i døgnet i gjennomsnitt. Fra alderen 3 til 6, barn trenger 10 til 12 timer søvn i døgnet og mellom alderen 7 og 12, barn trenger ca 10 til 11 timer søvn i døgnet. Hvis du oppdager at barnet ditt er å ha en hard tid å få nok timer med søvn, konsekvent har problemer med å sovne, eller våkner ofte om natten, barnet kan ha en søvnforstyrrelse. Det er en god idé å snakke med barnets lege om det. En søvndagbok, som er en oversikt over hvor mye og hvor ofte barnet ditt sover, kan være et nyttig diagnostisk verktøy.

Behandlinger av Sleep Disorders

Siden det finnes flere årsaker til søvnforstyrrelser i autisme, er det flere behandlinger. For barn som er følsomme for stimuli, kan en vifte gi hvit støy å stenge ute forstyrrende lyder. En vektet teppe kan gi dype press som gjør det mer behagelig for barnet å sove og bli sovende. En massasje eller rocking kan frigjøre spenninger i en engstelig barnet før sengetid. En kort øvelse rutine kan også hjelpe et barn slå seg ned og sovne lettere. Melatonin kan hjelpe et barns kropp regulere søvn bedre. Hvis du er i stand til å bedre håndtere autistiske barnets søvnforstyrrelse, vil du finne oppførsel forbedrer løpet av dagen. Du vil ha mer energi til å hjelpe autistiske barn i løpet av dagen også, og du kan selv finne resten av familien din vil være mer uthvilt og lykkeligere i løpet av dagen.

Hva er fordelene med massasje for narkolepsi?

Hva er fordelene med massasje for narkolepsi?


Narkolepsi er en nevrologisk lidelse som påvirker hjernen din evne til å regulere din sove-våkne syklus. Narcoleptics oppleve uimotståelige roboter av søvnighet som kan føre dem til å plutselig sovne. Andre problemer forårsaket av narkolepsi omfatter plutselig tap av ufrivillig muskeltonus, og hallusinasjoner eller lammelse mens det sovner eller våkner. Reseptbelagte medisiner kan hjelpe med symptomer, men det er ingen kur for narkolepsi. Massasjeterapi i kombinasjon med medisinsk behandling kan bidra til å kontrollere symptomer på narkolepsi.

Bedre søvn

Narkolepsi kan hindre deg fra å få en hel natts søvn. En av fordelene med massasje terapi er at den kan forbedre kvaliteten på nattesøvn. Massasje terapi hjelper deg å slappe av og hjelper musklene løsne opp. Som du slappe av, frigjør kroppen din stress eller spenning det har vært å holde i. En bedre natts søvn kan bidra til å redusere dagtid problemstillinger knyttet til narkolepsi. Massasje terapi er en måte å hjelpe deg å sove bedre uten å bruke et medikament. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelse og Stroke, opprettholde en vanlig søvn tidsplan og unngå alkohol og koffein er nøkkelen til å håndtere narkolepsi. Massasje terapi kan bidra til å gjøre din nåværende natten rutine mer effektive.

Forbedret Muscle Tone

Massasje terapi øvelser og styrker svake eller stramme muskler. Som din få en massasje, vil musklene slappe av og blodsirkulasjonen blir bedre. Massasje terapi kan også bidra til å forbedre muskel tone. Økt muskel tone og muskelstyrke kan bidra til å bekjempe tap av muskel tone assosiert med narkolepsi. Bedre sirkulasjon hjelper alle dine kroppsfunksjoner fungerer bedre. Opprettholde en god fysisk form kan hjelpe deg å sove bedre og unngå skader på musklene under episoder av narkolepsi.

Lindrer Depresjon og angst

Massasje terapi kan bidra til å redusere følelser av depresjon og angst. Mens du slapper av under en massasje din angst nivåer vil senkes. Bedre søvn og sirkulasjon også spille en rolle i lettelser depresjon og angst. Narkolepsi kan være en utfordrende betingelse for å håndtere, og det er ikke uvanlig for narcoleptics å føle seg engstelig. Ikke vite når en episode vil skje kan skape en tilstand av konstant angst. Depresjon og angst kan ha fysiske bivirkninger, så vel. Massasje terapi er en måte å bidra til å lette disse følelsene uten å stole på reseptbelagte medisiner.

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje


Massasje terapi er en voksende yrke der nakke og skulder massasje er vanlig. Det er lett å lære å gi en nakke og skuldermassasje. Følg disse trinnene for å se om du liker det nok til å legge inn et helt nytt yrke.

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje

Finn en venn som er villig til å utveksle massasje med deg. Plasser en profesjonell massasjestol i et område hvor du kan flytte rundt det uten å kjøre inn andre møbler. Hvis du ikke har tilgang til en massasjestol, har din venn sitte i en vanlig, rett rygg stol.

Med din venn i massasjestol, plassere hodet i den polstrede hullet. Hvis du bruker en vanlig stol, har din venn sitte i stolen.

•  Begynn å massere nedre skulderområdet. Gjør fingrene og håndflatene gni over skuldrene i en sirkelbevegelse.

Bruk albuene å gjøre en sirkulær massasje bevegelse over skuldrene. Påfør en krypende mønster med tomlene og albuer.

Start nakken massasje av elte musklene mot skuldrene. Beveg fingrene i en sirkelbevegelse og bevege seg oppover litt med hver sirkel. Bevege seg fra bunnen av hodeskallen opp halsen. Gå tilbake i den andre retningen, ved hjelp av de samme bevegelser.

Gjenta disse bevegelser i ulike retninger til du er ferdig med massasje og dekket hele nakke og skulderområdet.

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders


Skuldre og nakke er to av de mest intensive repositories for muskel belastning og spenning. Doing svensk massasje på skuldrene er en effektiv måte å lette skulder og nakkesmerter og begynner å slappe av resten av kroppen. Følg disse trinnene for å gi svensk massasje for skuldrene.

Hvordan Gi svensk massasje for Shoulders

•  Ta en dråpe massasje olje på hånden og deretter gni hendene sammen for å varme opp olje og hendene.

Begynn med massasje klient liggende med ansiktet ned på en seng eller massasjebenk. Plasser åpen hånd på baksiden av personens skulder. Skyv hånden langs muskelen mot halsen, beveger hele kroppen til å utføre bevegelsen. Ta hånden din tilbake på samme måte. Fortsett denne tilbake og bevegelse fremover og deretter bytte til den andre skulderen.

Flytt ned til skulderbladene med åpen hånd. Gni nedover til du kommer til bunnen av skulderblad. Sett din andre hånd på toppen av skulderen som din første hånd når bunnen. Terpe bevegelse på denne kretsen å massere skulderen helt.

Ta tommelen inn i massasje for å legge til et ekstra punkt press til alle de forskjellige typer bevegelse du gjorde i svensk massasje. Begynn på et relativt lett trykk og gradvis øke, slik at du arbeide knop ut av musklene.

Plasser konstant press på knop før du føler dem slappe av. Dersom den som mottar massasje har problemer med smerte, og deretter starte med et lavere trykk og øke presset på knuten sakte til du kan bruke hvor mye press er nødvendig for å avlaste knuten.

Hvordan Gi en TMJ Massasje

Hvordan Gi en TMJ Massasje


Kjeveledd (TMJ) er en sterk felles som ligger foran begge ører der hodeskallen og underkjeven artikulerer. Den inneholder fibrocartilage menisken som hjelper i lettelser opp bevegelse av ledd, og noen sterk gruppe av muskler som er ansvarlig for sin stabilitet og generell bevegelse - de er temporalis, masseter, den laterale og mediale pterygoid, kollektivt kjent som musklene i tygging. Kjeveledd er blant de mest brukte felles av kroppen; det spiller en svært viktig rolle i å flytte munnen når vi spiser eller tygge, snakke eller utføre ansiktsuttrykk. Bruxism er regnet som en av de viktigste årsakene til smerter i kjeveleddet. Det refererer til timer bevisstløs sliping av tennene forårsaket av overdreven sammentrekning av musklene i tygging. Dette er vanligvis sett når personen er i søvn og er en indikasjon på stress. Langvarig strøing tennene vil føre til smerte og redusert omfanget av bevegelse av leddet, sammen med alvorlig hodepine og smertefulle klikk eller spretter som skjøten blir beveget. Hvis du vil gjenopprette utvalg av bevegelse og lindre smerte ubehag, er TMJ massasje den beste metoden er det; fremgangsmåten er presentert som følger.

Hvordan Gi en TMJ Massasje

Be klienten til å ligge utsatt (på magen) på massasje bordet. Plasser deg selv i spissen for massasje seng og plassere en rikelig mengde massasje olje på den øverste muskelen i øvre del av ryggen (øvre trapezius). Massere øvre trapezius ett minutt for å forbedre sirkulasjonen og fremme muskelavslapning av dette området opp til halsen og videre til musklene i kjeveleddet.

Bruk fingertuppene på hendene til å massere begge sider av halsen like under baksiden av ørene. Utfør en myk sirkulær massasje langs dette området i tre minutter.

Fortsett å gjøre de sirkulære bevegelser av fingertuppene når du flytter dem hele veien opp til den øvre delen av halsen like under bunnen av hodeskallen. Nå opphøre sirkelbevegelsen og plassere fingeren tips langs bunnen av nakkeknøl (nederst område som ligger på baksiden av hodet). Masser rundt dette området ved å flytte hver av fingertuppene, som om du trykker piano nøkler, ved hjelp av en gradvis økende press. Gjør denne bevegelsen i tre til fire minutter.

Si din klient å slappe kjevemusklene som du plasserer begge hendene ved siden av ørene. Nå plasserer fingertuppene litt foran området under øreflippene å massere musklene i tygging. Gjør jevne sirkulære bevegelser av fingertuppene langs dette området og fortsette å flytte oppover til sidene av ørene, opp til tinningbenet. Gjør denne bevegelsen i fem til syv minutter.

Be klienten å ligge liggende (på ryggen) på massasje bordet. Spør din klient til å åpne munnen bred og deretter plassere venstre tommel enn haken for å støtte og stabilisere henne underkjeven. Ved hjelp av fingertuppene på høyre hånd, gjør sirkulære massasje rundt musklene i tygging på høyre område av ansiktet langs sidene av haken, munn og kinn, flytte opp til høyre tinningbenet. Gjør denne bevegelsen i fem til syv minutter og deretter utføre samme prosedyre på venstre side. Redusere varigheten av massasje til fire minutter hvis du gjør det på den berørte side.

6. Påfør kompresjon langs triggerpunkter i musklene hvis kunden klager over smerter på et bestemt område. Triggerpunkter er selve stedet hvor skarp smerte er lokalisert. Som du massere langs musklene i tygging og kunden klager over smerte over et bestemt punkt, stoppe med det samme området og gjøre triggerpunkt iskemisk kompresjon. Plasser tuppen av fingrene eller langfingeren over triggerpunkt og påfør en jevn gradvis kompresjon på ca 10 sekunder eller opp til den maksimale smerteterskel av klienten, og deretter raskt release.Ischemic komprimering av triggerpunkter bidrar til å forbedre sirkulasjonen rundt som smertefullt sted. Som du gradvis komprimere, er du tillater blod å samle seg rundt den komprimerte området. Og med en rask frigjøring av komprimering, vil det være et rush av blod langs arteriene i dette området, noe som er gunstig i å lindre smerte og ubehag. Dersom kunden har høy toleranse for smerte, kan du øke komprimering for opp til 20 sekunder. Men vær forsiktig så du ikke gå utover kundenes terskel.

Be klienten til å åpne munnen normalt. Plasser begge tomlene løpet haken hennes og instruere klienten til å lukke munnen. Mens hun forsøker å lukke munnen, påfør en tilstrekkelig mengde motstand på haken for å hindre stenging av munnen. Hold motstand i ca 30 sekunder og slipp. Gjenta denne metoden to ganger.

Fortell din klient å lukke munnen og slappe av. Med tomlene fortsatt forgiftet løpet haken hennes, instruere henne til å ta et dypt åndedrag (inhalerer) gjennom nesen og puster. Under utpust, samtidig åpne munnen så bredt som mulig, bruker begge tomlene - for å utføre en passiv strekk av musklene i tygging. Gjenta denne metoden to ganger.

Hint

 • Som du legge press når du gjør iskemisk kompresjon av triggerpunkter, sørg for å hele tiden spørre klienten din hvis trykket du søker er utholdelig eller ikke. Husk at du gjør dette for å redusere smerten sin og ikke gjør det verre.
 • Når du slipper fingertuppene som du gjør iskemisk kompresjon, gjør det til en rask utgivelse for et mer effektivt resultat. Med raske utgivelsen av fingertuppene, vil arteriell blod raskt jag på det området av triggerpunkt, noe som vil bidra til å lindre smerte.
 • Råde klienten til å avstå fra å spise hard mat og tyggegummi; disse aktivitetene bør unngås for å slappe av kjeveleddet muskler og fremme en raskere prosess med healing.
 • Plasser en varm fuktig pakke for ca 25 minutter rundt kjeveleddet området - en annen måte å redusere smerte.

Hvordan Gi en god massasje

Hvordan Gi en god massasje


Gi en avslappende massasje med disse enkle trinnene.

Hvordan Gi en god massasje

Opprett et avslappende miljø. Slå av lysene. Unngå høye lyder. Slå av TV og lukke døren. Det kan være lurt å spille veldig myk musikk, eller bare nyte stillheten.

Velg din favoritt olje. Hell en liten mengde olje i håndflaten og gni hendene sammen for å varme oljen. Ikke hell oljen direkte på din partners rygg.

Hold slag glatt og jevn. Unngå brå bevegelser. Be partneren din om å peke ut områder som kan trenge spesiell oppmerksomhet.

Når du er ferdig med massasje, oppfordre partneren din til å lå stille og slappe av en stund. Somle i øyeblikket!

Hvordan finne Pressure Points for Arm og hånd massasje

Hvordan finne Pressure Points for Arm og hånd massasje


Ved hjelp av hånd og arm massasje for å slippe stress og spenning er en fantastisk teknikk som du kan bruke på andre eller deg selv. Ved riktig med trykkpunkter og strekke musklene, kan du opprette avslapning over hele kroppen.

Hvordan finne Pressure Points for Arm og hånd massasje

•  Begynn med å ta tak i kundens hånd med både av deg. Curve fingrene under håndflatene. Bruk så mye kraft som er behagelig for kunden og forsiktig strekke hånden utover, mens du bruker tommelen til å fast massere oppå hånden.

Gni baksiden av hånden, å komme inn mellom ben og strekker seg hver finger. Masser trykkpunktet mellom tommel og fingre.

Snu hånden over og kraftig massere håndflaten. Arbeidet vei over til masserer trykkpunkter på pads under fingrene og tommelen pad.

Ta tak i håndleddet med begge hender og strekke det forsiktig. Napp hendene fra hverandre for å strekke musklene.

Bruk tommelen til å gni kundens indre-arm med sirkulære bevegelser. Påfør så mye kraft som er behagelig for kunden når du beveger deg opp og ned. Vær spesielt oppmerksom på trykkpunkter i bunnen av håndleddet.

Lag en knyttneve og legg den i klienten din håndflate. Sakte men skyv ditt første opp hånden og armen. Fortsett nedover baksiden av armen, men stopper ved håndleddet.

Slik utfører Deep Manipulasjon Massasje

Slik utfører Deep Manipulasjon Massasje


Deep manipulasjon massasje brukes til å gjenopprette en sunn balanse til en persons kropp. Firm press brukt til såre muskler tillater fysisk og mental restaurering.

Slik utfører Deep Manipulasjon Massasje

•  Påfør massasje olje på muskelgruppene i behov av manipulasjon. Når du utfører en dyp massasje, er bare de områder av bekymring behandlet.

Bruke raske, kraftige slag av fingrene av krittet til de spesifikke muskler.

Force kropps ubalanser og urenheter mot leveren som skal brukes som energi eller mot nyrene til å bli utstøtt. Stress fører til stive og ømme muskler, som forårsaker kjemiske forstyrrelser. Den dype penetrasjon av ømme muskler gir lindring for spenning, smerte og til og med verkende føtter.

Oppdag klientens grad av smerte. Dyp muskel manipulasjon forårsaker noe ubehag, men lettelsen er vel verdt smerten. For maksimalt resultat, massere muskelområdet forbi det punktet av ubehag.

Start massasje sakte og forsiktig, jobbe seg opp til maksimalt trykk. Bruk hele hånden, hælene, og fingertuppene avhengig av hvilket område du masserer. For den dypeste muskel manipulasjon, bruke tomlene.

Hint

 • Vær tålmodig med kundene dine når du utfører dyp manipulasjon massasje. Hvis de synes motvillige i starten, roe litt og gi dem tid til å justere. Etter noen økter vil de utvikle tillit og massasje erfaring vil gi bedre resultater.
 • Aldri fortsette dyp manipulasjon etter å ha nådd klientens smerteterskel. Hver klient er forskjellig og krever en unik behandlingsprosessen.

Fordeler med massasje terapi for Whiplash

Fordeler med massasje terapi for Whiplash


Whiplash er en av de vanligste skadene i bil ulykker, noen idretter og "headbanging" på en rockekonsert. Whiplash oppstår når halsen er jarred dramatisk fremover og bakover, eller vice versa, ved støt. I moderate tilfeller av whiplash, det er skade på bløtvev i nakken. I alvorlige whiplash, kan rotere plater og nerverøtter ned gjennom midten av ryggen også bli skadet. Vanlige symptomer på whiplash inkludere nakke-og ryggsmerter, hodepine, skuldersmerter og følelser av pins-og-nåler i armer og ben. Symptomer kan ikke merkes umiddelbart. Whiplash symptomer ofte ikke vises før dager etter påvirkning.

Massasje Øker oksygen / sirkulasjon

Når massasjeterapi utføres på kroppen, det øker blodsirkulasjonen. Når blodet reiser til områder som er skadet, bringer det en økt flyt av oksygen. Denne kombinasjonen av økt blod og oksygen hjelper mykt vev i hele halsen helbrede seg selv når de har blitt påvirket av whiplash.

Massasje reduserer spenningen

Massasje er en terapeutisk behandling som bidrar til å redusere følelsesmessig stress. Tension kan forverre symptomene på eventuelle skader. Massasje kan hjelpe en whiplash lidende leges raskere enn han ville gjort hvis han ikke fikk noen behandlinger som fokuserte på å slappe av mykt vev.

Massasje Eliminerer Triggerpunkter

Massasje bidrar til å eliminere triggerpunkter, som forverres, avtalte deler av muskel som ofte utvikler seg i en nakkesleng. Når triggerpunkt massasjeterapi påtrykkes disse knuter, som vanligvis finnes på undersiden av halsen og skallen, så vel som toppen av hodet og over øyet i nakkeslengskader, kan nakkesmerte og hodepine bli redusert.

Masssage øker utvalget av Motion

Visse massasje terapi teknikker innlemme noe som kalles "myofascial release." "Myofascielle" refererer til muskel og vev rundt bevegelige kroppsdeler, og "frigivelse" betyr at terapeuten vil manipulere muskelvevet og for å gi den større bevegelsesområde. I tillegg til myofascial arbeid, kan terapeuten utføre friksjons teknikker som hjelper bryte opp arrvev. Dette bidrar også til større spekter av bevegelse for klienten.

Advarsler

Sjekk med din primære omsorg lege før har en massasjeterapeut arbeidet med en nakkeslengskade.
Ikke søker massasje terapi behandling mindre enn 72 timer etter whiplash hendelsen. Skaden er ikke helt manifestere seg til da.

Tips

Massasje sammen med andre behandlinger (for eksempel fysioterapi og kiropraktikk arbeid), smertestillende medisiner og varme vil trolig gjøre de beste resultatene for noen med whiplash.

Ultralyd massasje teknikk for Kalv muskel

Ultralyd terapi for idrettsskader, ømme muskler og lokalisert smerte har vært en populær form for behandling brukt i årevis av kiropraktorer, fysioterapeuter og idrettsskader eksperter. Denne modusen for behandling var en gang bare tilgjengelig i en medisinsk setting, men nylig har blitt markedsført og solgt som en bærbar enhet for hjemmebruk. Som med en hvilken som helst muskel rive eller belastning, i første omgang i den akutte fase, er den første modus av behandlingen hvile, is, kompresjon og høyde (ris). Ultralyd massasjebehandling anbefales kun etter den første traumer har avtatt, vanligvis 24 til 72 timer etter den første skaden.

Leggen

Leggen refererer til gastrocnemeus og soleus. Den gastrocnemeus er større synlig muskelen som ligger ved "ball" en del av leggen, og soleus er den mindre dypere muskelen som ligger under gastrocnemeus. Ifølge Tom Foltz, DC, er kalven område av spesiell bekymring når du forsøker å selv diagnostisere og eventuell skade på området bør ikke tas lett på. Kalven er utsatt for mer alvorlige saker som embolisms (obstruksjon av blodårer) som kan føre til alvorlige, selv livstruende tilstander. Tydeligvis hvis opprinnelsen til smerte er kjent og relaterer seg til en bestemt hendelse, er det trygt å anta at standarden (RICE) behandling tilnærming etterfulgt av massasje terapi kan implementeres.

Behandling med ultralyd

Ultralyd massasjebehandling leverer høyfrekvente lydbølger som genererer varme dypt inn skadde muskler og bløtvev. Den varme og energi som produseres øker blodstrømmen til det skadde området og antas å fremme raskere helbredelse.

Teknikk For Calf Massasje

Etter bruk av ultralyd gel, og plassere svingeren over det berørte området av kalven, ifølge Dr. Foltz den beste og sikreste måten er å flytte svingeren ca 1 cm per sekund. Bevege seg sakte opp og ned hele kalv området. Etter dekker området i en opp og ned bevegelse, massasje med langsomme sirkelbevegelser, igjen, flytte ca 1 cm per sekund. En enkelt behandling bør vare i ca 5 minutter. Etter behandling, ren gel av overflaten av huden med en fuktig klut eller et papirhåndkle.

Risiko og Kontra

Selv skader eller komplikasjoner på grunn av ultralydbehandlingen er relativt uvanlig, noen av risikoene involverer brannskader på mykt vev eller ben og, ødem (svelling), eller økt blødning. Ultralyd massasje anbefales ikke for gravide eller for bedøvede (nummen) områder av kroppen.

Hvordan bruke en vibrerende Massasje Belt

Nesten alle elsker en massasje, men noen ganger du ikke kan finne en villig partner for å levere varene. Det er der en vibrerende massasje belte kan komme godt med. Bruk den til å berolige såre, verkende muskler på hofter, midje, lår og armer, eller bruke den til å styrke dem. Du må manuelt skifte massasje belte til hver kroppsdel, mens en automatisk tidtaker teller minutter aktivitet. Så, når du trenger en massasje, er en vibrerende massasje belte klar når du er; og, for mellom $ 25 og $ 80, det er en for omtrent alle.

Hvordan bruke en vibrerende Massasje Belt

•  Sitt i en komfortabel stol eller lå på en seng der du kan ha tilgang til en stikkontakt. De fleste modellene har en elektrisk ledning festet, men noen modeller kan skilte med fjernkontroll evne.

•  Pakk vibrerende massasje belte rundt såre eller slitne muskler. Ved design, kan du bare massere en kroppsdel ​​om gangen. For eksempel, hvis du ønsker å massere begge armene, vikle belte rundt den ene armen og når du er massasje er over, pakke den og flytte beltet til den andre armen, eller til en lavere posisjon på samme arm.

Slå av innstillingen til ønsket intensitet. De fleste merker av vibrerende massasje belter tilbyr multi-speed funksjon. Velg ditt nivå av massasje intensitet.

Fest forlengelsesbelte for å imøtekomme hofter og midje. Når du er klar til å ha hoftene eller midjen massert, feste skjøte beltet slik at den kan passe rundt disse områdene. Pakk utvidelse belte på ønsket område og operere som ovenfor.

Hvordan en rygg massasje Works

Hvordan en rygg massasje Works


Baksiden er en av de mest vanlige massert deler av kroppen. Siden ryggen er utsatt for mykt vev skade, og er ofte løst ved en dyktig massasje artist, er det ikke rart at ryggmassasje er en av de mest vanlige teknikker for alternativ medisin.

The Back

Baksiden er det området av kroppen som ligger på den bakre av toraks og buken fra nakken til korsryggen som ligger over setet. Anatomien i ryggen gjør det til en effektiv ramme som beskytter dine vitale organer, absorberer støt, og fungerer som et anker som du flytter alle dine vedheng. På grunn av den intime samling av muskler, nerver, og ben, er det lett å skade ryggen og nesten like enkelt å lindre den smerte og spenning med en effektiv tilbake massasje.

The Massage

Tilbake massasje er avhengig av milde manipulasjon og perkusjon av bløtvev og bein i ryggen for å omstille sin anatomi, løsne stramme muskler, og forbedre blodsirkulasjonen. Den vanlige ryggmassasje er avhengig av perkusjon, rubbing, elting, og trekke til å løsne musklene som er under passiv spenning, flush blod inn og ut av direkte press, og varme opp vevet av friksjon. Disse attributtene til ryggmassasje er det som gjør det så effektiv til å lindre smerter, som oftest forårsaket av økt spenning i ryggmuskulaturen på grunn av kronisk belastning.

Resultatene

Siden ryggen er stadig under stress, er det lett for at det skal bli stramt. Når musklene er stramme, trekker de på bein, og når bein er trukket ut av stilling, kan de knipe nerverøtter. Klemte nerver er en vanlig årsak til smerter i ryggen. Stramme muskler vondt fordi de ikke har plass til den naturlige tendensen for kroppen å bevege seg. Tilbake massasje slapper stramme muskler ved forsiktig oppvarming og strekke dem, fører til effektiv smertelindring.

Typer av svensk massasje

Typer av svensk massasje


Begrepet "svensk massasje" refererer til en samling av spesifikke massasjeteknikker utviklet av svenske legen Per Henrik Ling på 1700-tallet. I en artikkel publisert i april / mai 1993 utgaven av "The British Journal of Occupational Therapy," G. Westland rapporterer at svenske massasje utgivelser muskelspenninger, forbedrer blod oksygen og fjerner giftstoffer fra musklene ved hjelp av fast, men avslappende press - alltid i retning av hjertet - på målområdet.

Effleurage

Administrert i forberedelse for dypere, mer intens muskelarbeid, effleurage - en serie med lange, glidende strøk påføres over hele kroppen med et lett trykk - bruker håndflatene, tommelen og fingertuppene. Denne metoden gir huden en mild "arbeider over" og fremmer avslapning. I "Massasje og Myotherapy," Brian Tritton forklarer at effleurage forbinder nettverk av kroppsdeler, frigjøre spenninger fra hele kroppen.

Friksjon

Friksjon innebærer sirkulære eller rubbing bevegelser på klient med middels trykk påføres med håndflatene, tommelen og fingrene. Terapeuten kan også gni hendene sammen og sette dem direkte på klienten. Dens formål er å stimulere varme i målområdet, så de underliggende musklene slappe av før en mer gjennomtrengende massasje.

Petrissage

I petrissage - anvendelsen av firmaet elte og klemme bevegelser som trenger musklene mer dypt - terapeuten bruker hendene, tommelen og fingrene. Denne metoden slapper de dypere muskler og underliggende vev. Westland sier at det også forbedrer blodsirkulasjonen og fremskynder eliminering av giftstoffer, som uric og melkesyre.

Tapottement

Også kjent som perkusjon eller hacking, bruker tapottement rytmiske skjære slag - normalt med de sidene av hendene, men noen ganger administreres med knyttede never - å styrke målområdet og øke blodgjennomstrømningen.

Traction

Under trekkraft, trekker terapeuten på ben, armer og hodet av klienten, strekker muskler, leddbånd og sener. Ferdig mot slutten av massasje, som musklene må være tilstrekkelig avslappet, gjør trekkraft klienten føler løs, smidig og mer fleksibel, Tritton stater.

Vibrasjon

Vibrasjons anvender risting og oscillerende bevegelser for å fremme blodstrømmen, og videre å løsne opp målområdet. Denne metoden benytter håndballen, på siden av hånden og til og med fingertuppene i en frem-og-tilbake bevegelse på tvers av huden.

Massasje behandling for MS

Massasje behandling for MS


Multippel sklerose er en sykdom hvor de myelin hylser som beskytter kroppens nerver er angrepet av kroppens immunsystem. Mens det er ingen kjent årsak eller kur, kan du ta skritt for å bidra til å lette symptomene og gå tilbake til en funksjonell levetid. Ikke overraskende, noen modaliteter fungerer bedre enn andre ved å lette symptomene på sykdommen.

Formålet med massasje på MS klienter

Massasje er viktig for å opprettholde og forbedre fleksibilitet og bevegelsesutslag. Massasje også hjelpemidler i avslapping, reduserer forekomst av depresjon, og senker stress.

Energy Work

Energi arbeid er anbefalt for MS klienter som opplever en mangel på respons sensorisk (ingen følelse) på grunn av den milde natur av teknikken. Du kan også bruke lys stryke og gni i slike situasjoner for å stimulere blodsirkulasjonen.

Bowenwork

Bowenwork terapi arbeider for å tilbakestille muskler og sener med milde bøying og rullende, sende subtile vibrasjoner gjennom muskelen kroppen. For MS kunder, dette resulterer i en rask nedgang i skjelvinger og øke i muskelavslapning.

Trager Work

Trager arbeid bruker myk, vuggende bevegelser for å bringe avslapping til klienten. Träger utøvere bruker rettet bevegelse for å hjelpe MS klienter lære på nytt bevegelsesteknikker innenfor sine muligheter og begrensninger.

Kontra for massasje

Fordi det er ingen massasje protokollen når du arbeider med multippel sklerose, bør hver økt og klient behandles individuelt. Ikke utfør sirkulasjon massasje på områder hvor klienten har ingen følelse, og aldri utføre massasje under en akutt blusse opp.

Massasje Behandling og migrene

Migrenepasienter er plaget med å lete etter lindring fra sine migrene når de kan streike. Alas, er det flere massasje terapi behandlinger du kan motta for å lindre migrene. Men å vite hva som har forårsaket din migrene er en viktig del i å velge riktig behandling.

Smerter i nakken

Hele dagen, kroppen din er å gjøre små bevegelser frem og tilbake og fra side til side. Det er en gruppe av små musklene som ligger ved foten av skallen din kalles din suboccipital musklene som bidrar til å holde deg balansert. Hvis de jobber for hardt eller blitt forverret av feil holdning eller sove vaner, kan deres tetthet forårsake hodepine og til og med migrene. En massasjeterapeut går inn i dette området og utfører trigger-punkt terapi, som bidrar til å øke blodsirkulasjonen til området og avlaste trykket som disse musklene har forårsaket. Dette i sin tur bidrar til å spre migrene.

Pain Relief

Smerte forårsaket av en skade, operasjon eller leddgikt kan utløse en migrene lidende å ha en episode. Å få en massasje øker blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til å skylle ut giftstoffer, smøre leddene og hjelpe til med helbredelsesprosessen mens fremme lymfesystemet, som til slutt vil kvitte kroppen for dette trigger for migrene.

Søvnmangel

Ikke får nok søvn kan også utløse en migrene, men massasje terapi bidrar til å regulere søvnmønster ved å utløse det parasympatiske nervesystemet. Dette hjelper med avslapning, setter kroppen din på en jevn tidsplan. Naturligvis, jo mer får du en massasje, jo lenger disse effektene vil vare i din dag-til-dag rutine. Styr mot å motta en svensk massasje og unngå en mer intens massasje som trigger-punkt terapi.

Stress

Stress og forverring er en ledende årsak til hodepine og migrene, noe som gjør massasje terapi en naturlig tilpasning for å bekjempe denne årsaken. En grei svensk massasje bidrar til å fremme det parasympatiske nervesystemet, som regulerer søvn og fordøyelses mønstre, fremmer avslapning, og bidrar til å forberede kroppen for bedre stressmestring.

Betraktninger

Konsultere legen din før du begynner på ny rutine med helsen fordi de vil ha en bedre bakgrunn av hva som er en god løsning for din situasjon. Videre, når du velger en massasje terapi, finne en akkreditert massasjeterapeut som har fått formell utdanning i massasjeterapi og er sertifisert nasjonalt. En god måte å finne en hederlig terapeut er gjennom AMTAmassage.org. Vær åpen og grei med din terapeut og fortelle henne alle dine symptomer og helse historie slik at hun kan gi deg den mest hensiktsmessige behandlingen for å passe dine behov.

Massasje for migrene relief

Migrene hodepine plage om lag 20 prosent av befolkningen. Noen mennesker lider av hyppige migrene, en tilstand som resulterer i forstyrrelser i søvnmønster, familiens rutiner og arbeid. Milde migrene presentere en plage, men alvorlig migrene kan være ødeleggende. Personer som lider av en alvorlig migrene hodepine rapport sterke smerter, ofte ledsaget av følsomhet for lys eller støy og kvalme.

Problemer med tradisjonell behandling

Tradisjonell behandling av migrene vanligvis innebærer over-the-counter eller reseptbelagte smertestillende medikamenter. Det finnes to problemer med tradisjonelle behandlinger.

Overdreven bruk av smertestillende med hyppige migrenepasienter kan føre til bivirkninger. De mest vanlige bivirkningene er skade på mageslimhinnen, som fører til sår, og utviklingen av kronisk daglig hodepine.

Det andre problemet er at smertestillende kan ta kanten av migrene smerte, men ofte ikke fullt lindre symptomer.

Kombinere tradisjonelle behandlinger med massasje terapi kan bidra til å redusere migrene symptomer. Regelmessig massasje terapi kan også bidra til å forebygge migrene utbruddet.

Massasje Terapi for migrene

En rekke ulike typer massasje terapi kan lindre muskelspenninger i nakke og skuldre. Redusere denne spenningen hjelper migrenepasienter sover bedre og i noen mennesker er vellykket på å lindre smerte.

Dyp massasje terapi er ett alternativ. I denne type massasje, bruker terapeuten dype finger press for å redusere spenninger i stramme muskler. Ved å fokusere på nakke og skuldre, kan terapeuten hjelpe lindre noe av smerten og press i forbindelse med en migrene.

En nevromuskulær massasje arbeider for å avlaste trykket og tetthet rundt triggerpunkter (disse er beslektet med akupunkturpunkter) og nerver. Denne typen massasje bruker mer moderat trykk enn en dyp massasje.

Craniosacral massasje er en mild massasje av hodebunnen og skallen. Foreløpige studier utført av Institutt for nevrologi ved University of North Carolina viser lovende for craniosacral massasje som en vellykket behandling for migrene hodepine.

Energy Massage

I tillegg til mer tradisjonelle former for massasje, migrenepasienter vil kanskje prøve energibaserte massasje metoder som akupressur, fotsoneterapi eller reiki.

Akupressur stimulerer de samme energipunkter som brukes i akupunktur ved å bruke fingertrykk i stedet for nåler. Forutsetningen er at disse punktene utvikle energiblokkeringer. Trykket hjelper energien begynner å bevege ordentlig igjen, og bringer lindring.

Refleksologi innebærer å stimulere trykkpunkter på undersiden av føttene for å bringe nødhjelp til smerte eller lidelser i hele kroppen.

En reiki utøveren bruker milde rørende å stimulere energiflyten og healing hele kroppen.

Disse metodene har ikke så mye forskning som støtter dem, men de er hver svært mild og beroligende. Ulike personer har ulike erfaringer, slik at du kan oppleve at de gir deg betydelig lettelse.

Virkningene av massasje terapi på Migrene

Migrene er ødeleggende hodepine forårsaket av endringer i et individs nervesystemet. Legene mener også at migrene er forårsaket av store endringer i blodtilførselen til hodet. Det er mange faktorer som bidrar til migrene, inkludert hormonelle endringer, kosthold, stressnivå og miljøfaktorer. I tillegg til alvorlig hodepine, kanskje migrenepasienter sliter med symptomer som kvalme, lyd og lysfølsomhet og svimmelhet. Noen pasienter som lider av migrene slå til massasje terapi for å lindre sine smerter.

Fordeler med Massasjeterapi

Noen pasienter velger massasje terapi for å bekjempe sine migrene fordi det er naturlig og ikke-invasiv. Terapien roer sentralnervesystemet ved å slappe av stramme muskler og redusere stress, utløser vanlig migrene. Når migrenepasienter rådføre seg med en lege, oppdaget de at over-the-counter medisiner kan faktisk føre til mer migrene hvis den ikke brukes riktig. Naturlige behandlinger som massasje terapi begrense risikoen for tilbakefall av hodepine forårsaket av medisinering. Noen pasienter som går for massasje terapi for sine migrene finne umiddelbar lindring. Andre pasienter opplever lettelse etter økter som omfatter flere uker.

Self-Massage for migrene hodepine

En pasient på jakt etter umiddelbar lindring fra en migrene hodepine kan bruke massasje på seg selv for å lindre smerten. Masserer webbing mellom tommelen og pekeren fingre på hver hånd i et halvt minutt kunne bidra til å avlaste noe av smerten i hodet ditt. Et annet område å massere for smertelindring er ca 1 cm over øyenbrynene. Finn det lille sporet over øynene dine og gni dette området med små sirkulære bevegelser for å lindre smerte. En annen smertelindring poeng er rett ved siden av øynene dine. Bruk den flate delen av to fingre på hver hånd til å massere ansiktet ditt rett ved siden av øynene dine. Da slapper deg og hjelper smertene avtar. For migrene smerter i baksiden av hodet, massasje rundt øret, som begynner omtrent en tomme over øret og jobbe deg rundt øret.

Profesjonelle Massasje terapeuter

Noen migrenepasienter kanskje foretrekker å gå til en profesjonell massasje terapeut for behandling. En profesjonell terapeut kan lære pasienten om massasje teknikker de kan bruke når smertene treff. En studie sitert i "Annals of Behavioral Medicine" fant at voksne som lider av migrene og gikk til massasje terapi hadde en nedgang i hodepine forekomster.

Når du velger en profesjonell massasje terapeut, se etter en som er spesialist i migrene behandling. En massasje gjort galt kan forårsake mer skade i det lange løp. Organisasjoner som American Massage Therapy Association tilbyr tjenester for å finne en kvalifisert utøver i din posisjon.