Digidexo.com

cystocele bekken smerter

Bekken smerte syndrom hos menn

Bekkensmerter syndrom hos menn, noen ganger kalt prostatitt, er en tilstand som kan eller ikke kan ha en kjent årsak. De mest problematiske situasjoner er de der det ikke er noen sak som lett kan bestemmes. I slike tilfeller kan pasienter ofte til alternative medisiner eller andre løsninger for å finne lindring de trenger for å fungere normalt. I noen tilfeller kan noen finne disse teknikkene vil fungere. I andre tilfeller kan den personen som søker lettelse aldri finne det de leter etter.

The Cause

I noen tilfeller er årsaken til bekkensmertesyndrom knyttet til bakterier. I andre tilfeller kan det være en rekke ulike faktorer som spiller inn. Fordi begrepet prostatitt ofte refererer til symptomene heller enn årsakene, de mulige årsakene er mange.

Symptomer

Bekkensmerter syndrom hos menn kan ha mange forskjellige symptomer. Mens svært få menn vil ha alle symptomene, mange vil ha flere. En av de vanligste symptomene er smerter ved vannlatning eller ejaculating. Hyppig vannlating kan også være til stede. Smerte kan også oppleves i magen, korsryggen og / eller kjønnsorganer

Diagnose

Finne årsaken til bekkenløsning syndrom kan gjøres med urin, sæd eller blodprøver. Disse kan avsløre en bakteriell infeksjon. Andre, mer invasive tester kan bli brukt til å se på blæren, urinrøret og prostata.

Behandlinger

I de tilfeller av bakteriell infeksjon, er den mest vanlige måte å behandle tilstanden med antibiotika. Anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende midler kan også gi mye av lettelse i enkelte situasjoner. Andre har slått til muskel relaxers. Nøkkelen er å samarbeide med din lege og eksperimentere med ulike behandlinger for å finne en som fungerer.

Prognose

For de med bekkensmertesyndrom som har funnet en kontrollerbar årsak til ubehag, er prognosen ganske god. For de som har kroniske smerter og har prøvd ulike behandlinger uten å lykkes, kan tilstanden være en som en mann sliter med resten av livet.

Risikofaktorer

For eldre menn, sjansene er gode for at hvis de ikke har symptomer, de sannsynligvis aldri vil. For grunner stort sett uklare, synes tilstanden å plage yngre og middelaldrende menn. De med immun mangler og som nylig har hatt infeksjoner er også mer utsatt.

Stabbing Blære smerter

Blære smerter kan variere fra en kjedelig verke til en skarp, stikkende smerte som kan være uutholdelig. I en situasjon hvor mild til alvorlig knivstikking blæren smerte er til stede, er kroppene våre forteller oss at noe er galt. Vanligvis er blæren smerte produktet av en av flere underliggende sykdommer. Disse sykdommene kan være mild og behandles, eller de kan være noe mer alvorlig. Det er alltid anbefalt å gå til en lege hvis det er noen smerter i blæren.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon (UVI) vanligvis påvirker urinrøret og blæren, som er plassert i nedre urinveier. Det kan skje når bakterier infiltrerer urinrør, reiser inn i blæren. Nesten 50 prosent av alle kvinner vil oppleve en UTI på et tidspunkt i livet. UVI typisk påvirke kvinner som er seksuelt aktive, bruker prevensjon som membraner, er postmenopausal, opplever nyrestein eller kateter. Symptomer inkluderer smerter i nedre del av magen eller blære, hyppig og smertefull vannlating og blodig urin.

Uretrastriktur

Uretrastriktur er mer vanlig hos menn enn kvinner, på grunn av det faktum at menn urethras er lengre og er mer utsatt for skade eller arrdannelse. Når et urinrør opplever arrdannelse, passasjen for urinen å gå ut av kroppen smalner, forårsaker smertefull, sjelden vannlating og blæresmerter. Urethral arrdannelse kan være et resultat av forskjellige seksuelt overførte sykdommer, ved å bruke et uretralt kateter for en lengre periode, cancer, prostatakjertel fjerning kirurgi eller et bekken skade. Innsnevringen eller innsnevring, kan åpnes for å unngå urin backup, noe som kan føre til prostatitt eller nyresvikt.

Interstitiell cystitt

Denne sykdommen er ofte referert til som "smertefulle blære," på grunn av mild til alvorlig blæretrykket og smerte som kan forekomme. Interstitiell cystitt er en kronisk tilstand, slik at den kan bli langvarig. Denne sykdommen er et resultat av celleforandringer i blæren som forårsaker blærefunksjon signaler å utføre feil. Dette betyr mennesker rammet erfaringen til hyppig vannlating i små mengder - opp til 60 ganger per dag - på grunn av det faktum at blæren er ikke signale til hjernen når det faktisk er full. Andre symptomer inkluderer bekken smerter under sex, smertefull ejakulasjon hos menn og smerter i perineum området mellom kjønnsorganene og anus.

Torulopsis

Torulopsis er en sjelden type gjær infeksjon som er forårsaket av soppen Torulopsis glabrata. Soppen er vanligvis funnet på den menneskelige kropp, inkludert huden, luftveiene og gastrointestinale system. Soppen bare forårsaker et problem når personen infisert opplever svakhet eller mangel på immunsystemet. Den rammer som regel kvinner, og symptomer inkluderer en sår eller kløende vagina, hyppig og smertefull vannlating, blodig urin og blære smerte.

Blærekreft

Blærekreft, hvis fanget i en tidlig fase, er en svært behandles form for kreft som oppstår når normalt friske celler i blæren mutere og overpopulate, forårsaker en svulst. Det er en rekke mulige årsaker til blærekreft; røykere har en høyere risiko enn de fleste mennesker på grunn av inntak av giftige kjemikalier inn i kroppen, noe som også reise i urin. Andre årsaker inkluderer kjemoterapi og stråling, blærekatarr og farlig eksponering for kjemikalier. Symptomer inkluderer hyppige, smertefull vannlating, magesmerter og blodig urin.

Blære smerter Symptomer

Blære smerter kan komme om ganske plutselig, og av ulike grunner - noen godartet, og noen ganske alvorlige. Å vite noen av symptomene for blæren pan kan hjelpe i en lege å være i stand til å diagnostisere en tilstand som er forbundet med blæren smerte.

Blærekatarr

Blærekatarr, rett og slett, er en betennelse eller infeksjon i blæren. I tillegg til blæren smerte, hyppig eller vanskelig vannlating er også symptomer på tilstanden. Det er mange årsaker til dette, noe som inkluderer en bakteriell infeksjon, en forstørret prostata, blære eller steiner. Avhengig av hva som forårsaker det, et offer kan gis antibiotika, beskjed om å holde seg unna koffein, eller for å urinere så ofte som de trenger for å i stedet for å holde den i.

Urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner, som med de fleste blære, kan dele symptomer i tillegg til blæren smerte, for eksempel hyppig vannlating og vanskelighetsgrad. Noen årsaker til infeksjonen kan være en E. coli-infeksjon, klamydia, urin eller nyrestein, eller mycoplasma, for å nevne noen. Antibiotika er vanligvis brukes til infeksjonen.

Blærekreft

Blærekreft, er ganske selvforklarende, kreft i blære, en ganske alvorlig tilstand. I tillegg til blæren smerte, symptomer inkluderer blod i urinen, smerte ved urinering, mørkere eller nedsatt urin, så vel som symptomer av en urinveisinfeksjon. Behandling kan dreie kjemoterapi eller strålebehandling.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt forårsaker smerter og betennelser i blæren og bekkenområdet, men er ganske vanskelig å diagnostisere, gitt at symptomene er lik mange andre blære problemer. I tillegg til blæren smerte, kan bekken smerte eller ubehag også være tegn på interstitiell cystitt. En teori er at dette er forårsaket av en kroppens autoimmun reaksjon etter en blære infeksjon, eller av en bakterie ikke har sett i løpet av urinprøver. Behandling kan omfatte kosthold endringer, som for eksempel unngå alkohol, tomater, krydder og sjokolade.

Advarsel

Gitt volumet av sykdommer og tilstander som kan forårsake blære smerte, bør folk som lider av blæren smerte søke hjelp og behandling fra en lege så snart de kan.

Kirurgisk indusert menopause & Libido

Kvinner som går inn menopause på grunn av kirurgi ofte står overfor den plutselige utbruddet av symptomene som naturlig indusert menopause gradvis introduserer til kroppen. Menopause kan påvirke libido følgende kirurgisk indusert menopause som kan være frustrerende; Men å forstå årsakene til virkningen og hvor lenge det vil vare kan bidra til å lindre den frustrasjon.

Indusert menopause

Begrepet indusert menopause brukes når menopause er påtvunget en kropp gjennom medisinske metoder, inkludert visse medisiner og sykdommer. Imidlertid, er den mest vanlige årsaken til indusert menopause er kirurgi.
For mange kvinner kirurgisk indusert menopause skaper en plutselig sett av symptomer, fordi de ikke har vært i stand til å gå gjennom den gradvise perimenopause perioden frem til overgangsalderen. All eggstokk-funksjonen er tapt i kirurgisk indusert menopause.

Sex Drive

Mens hver kvinne opplever ulike nivåer av ubehag eller symptomer når du taster inn overgangsalder, de fleste kvinner som går gjennom kirurgisk indusert menopause opplever symptomer som kan inkludere hetetokter og en betydelig reduksjon i seksuell stasjonen.

Årsaker

Det er flere faktorer som bidrar til et tap av seksuell stasjonen etter en kirurgisk indusert menopause. Kirurgi som umiddelbart kutter alle eggstokkene funksjoner (på grunn av fjerning av eggstokkene) skaper et plutselig fall i hormoner som produseres av eggstokkene. Dette hormonet reduksjon skaper et tap av seksuell stasjonen for mange kvinner.
Reduksjonen av østrogen som oppstår når eggstokkene ikke lenger eksisterer kan skape vaginale symptomer som kan bli alvorlig inkludert en alvorlig tørrhet, noe som gjør tanken på seksuell aktivitet tiltalende.
I tillegg kan atrofi av de vaginale vegger oppstå forårsaker nedsatt følsomhet samt et område som er lett irritert ved seksuell kontakt. Dette kan redusere en kvinnes seksuelle stasjonen.
Indusert menopause noen ganger fører til klitoris for å bli påvirket som igjen kan redusere eventuelle fornemmelser.

Økt libido

For noen kvinner, libido faktisk øker etter kirurgisk indusert menopause fordi de har endelig blitt løst fra bekken smerter, blødninger og kramper som førte til operasjonen. Dette kan skape en mental tilstand der kvinnen føler seg komfortabel og har en målbar økning i libido.

Behandling

Kvinner som opplever en redusert sexlyst etter en kirurgisk indusert menopause kan slå til sin lege for behandling. Mange ganger, vil et kurs av medisiner utviklet for å erstatte de tapte eggstokkhormonene bli gitt, men for noen kvinner, særlig de med kreft vil ikke være i stand til å delta i hormonbehandling.
I tillegg til hormonbehandling, kvinner med nedsatt sexlyst forårsaket av kirurgisk indusert menopause kan slå til sex terapeut eller en psykolog for å hjelpe til med overgangen til en sal tilstand.

Hvordan takle trøtthet

Hvordan takle trøtthet


Fatigue er en mangel på energi og motivasjon som kan være ledsaget av tretthet eller apati, ifølge Medline Plus. Trøtthet har en rekke årsaker, fra livsstil og miljøfaktorer til kroniske sykdommer. Det kan føre til overanstrengelse, feil kosthold, manglende hvile, stress, depresjon, visse medisiner eller en rekke medisinske tilstander, inkludert skjoldbrusk lidelser, allergier, anemi, diabetes, hjertesykdommer og autoimmune sykdommer. Diskuter vedvarende utmattelse med legen din, som kan anbefale endringer i kosthold eller livsstil, og kan diagnostisere og behandle underliggende forhold som kan være årsaken din trøtthet.

Hvordan takle trøtthet

sove for 7 til 8 timer hver natt, hvis mulig. Snakk med legen din dersom du har problemer med å sovne, sove gjennom natten, eller hvis du føler at søvn er ikke avslappet. Hvis tretthet er alvorlig, kan du også trenger å hvile i løpet av dagen.

Spis et sunt og balansert kosthold. Legen din eller en ernæringsfysiolog kan hjelpe deg å vurdere dine matvaner og identifisere områder som må forbedres. Legen kan også anbefale en multivitamin eller kosttilskudd for å sikre at du får riktig ernæring.

Tren regelmessig på et moderat nivå. Både overdreven fysisk aktivitet og inaktivitet kan forverre trøtthet. Legen din kan anbefale en treningsøkt rutine som passer til din helse og kondisjon.

Redusere stress nivå så mye som mulig. Noen alternativer for å redusere stress inkluderer skalering alle unødvendige profesjonelle eller personlige ansvar og gjøre mer tid for avslapning eller hyggelige aktiviteter. Det kan også være nyttig å lære avspenningsteknikker eller ta opp en avslappende aktivitet, for eksempel yoga eller meditasjon.

Snakk med din lege eller apotek hvis du er opptatt av et medikament som forårsaker tretthet. Fatigue er en bivirkning av mange medisiner, og kan ikke være oppført blant de vanligste bivirkninger i resept informasjon. Legen din kan være i stand til å endre dosen eller bytte medisiner til noe mindre sannsynlighet for å forårsake tretthet.

Unngå alkohol, koffein og nikotin. Disse stoffene kan forverre trøtthet.

Ta kontakt med legen din dersom du sliter med depresjon, angst eller langvarig følelsesmessig stress. Disse forholdene kan forårsake eller forverre trøtthet, men legen din kan anbefale behandlingstilbud.

Hint

  • Søk medisinsk hjelp hvis din trøtthet er ledsaget av unormal blødning, uforklarlig vektøkning eller tap, svimmelhet, tåkesyn, forvirring, alvorlig hodepine, alvorlig mage, rygg eller bekken smerter, kortpustethet, brystsmerter, uregelmessig hjerterytme eller følelse av å besvime .
  • Kontakt nødetatene hvis du har tanker om selvmord eller skade deg selv eller noen andre.

Om Ovarian cyster

Om Ovarian cyster


En ovarian cyst er en liten væskefylt sac i eggstokken. Om lag 95 prosent av cyster på eggstokkene er ikke-kreft, men kreft og andre alvorlige medisinske problemer kan bli indikert av tilstedeværelsen av visse cyster. Mens noen godartede cyster kan skyldes endokrine lidelser eller andre forhold, kan en hvilken som helst eggstokkfollikkelen over 2 centimeter også betegnes en ovarialcyste.

Typer

De fleste cyster på eggstokkene er "funksjonelle cyster". Funksjonelle cyster på eggstokkene forekomme som en del av utviklingen av eggstokkfollikelen, eller follikkelutviklingen. Når hun begynner å menstruere, har en kvinne ovariefollikler på alle stadier av utviklingen i eggstokkene.
Follikulær Cyste: Dette er en moden follicle som enten ikke slippes under eggløsning, eller kollapser inn på seg selv før eggløsning. Selv om disse cyster kan vokse til over 2 inches i diameter, er de vanligvis ufarlige. De kan imidlertid forårsake smerte hvis de kan briste. Follikulære cyster vanligvis ikke krever medisinsk intervensjon, og vil forsvinne etter noen måneder.
Corpus luteum Cyste: Når en kvinne ovulates, utgivelser eggstokkfollikelen det modne egget. Den follicle selv er da kjent som corpus luteum, og det blir deretter brutt ned av kroppen og reabsorberes. Hvis corpus luteum i stedet fylles med blod eller væske og forblir i eggstokken, blir det en cyste. Disse cystene er ofte asymptomatiske.
Hemoragisk Cyste: Dette er den mest potensielt alvorlig av de funksjonelle cyster. Hvis det i løpet follikkelutviklingen en blodåre i eggstokkfollikelen bursts, kan blodet lekke inn i hårsekken. Hvis blødningen ikke opphøre av seg selv, kan blod lekke inn i eggstokken, og tvang den til å forstørre. Dette kan føre til intens smerte, og bør cyste brudd, kan blodet lekke inn i bukhulen. Hemoragisk cyster sjelden krever kirurgi.
En annen type godartet cyste er en dermoid cyste. Også referert til som teratomer, kan cystene dannes ikke bare i eggstokkene, men i andre områder av kroppen. De består hovedsakelig av fett, men kan også produsere brusk, ben og andre typer vev. Kirurgi er nødvendig å fjerne dem.
Cystandenomas er godartet cyster dannet fra ovarial vev og fylt med et fluid som ligner slimete. De blir vanligvis fjernet med kirurgi.

Identifikasjon

Cyster er vanligvis funnet under en gynekologisk eksamen eller via ultralyd, laparoskopi, eller CT-skanning. Den beste måten å diagnostisere ulike typs av cyster på eggstokkene er gjennom endovaginal ultralyd. En tynn staven blir satt inn i vagina, og plassert ved siden av eggstokken. Bildet er detaljert nok til å avgjøre om cyster faststoff, væskefylt, eller inneholder en blanding av væske og fast materiale. En MRI kan utføres for å evaluere innholdet av cyste ytterligere.

Størrelse

En follikulær cyste kan måle opp til 2,5 inches i diameter. En corpus luteum kan være opp til 4 inches. Endometrisk kan være opp til 8 inches. Cystandemona cyster kan være opp til 12 inches. Non-kreft cyster som er mindre enn 4 inches i diameter vanligvis ikke krever kirurgi i pre-menopausale kvinner.

Effekter

De fleste cyster på eggstokkene er asymptomatiske, men symptomer kan inkludere mage / bekken smerter og press, uregelmessig menstruasjon, kvalme eller oppkast, vaginal smerte eller blødning / spotting, bekkensmerter etter trening, samleie eller med vannlating og avføring.

Advarsel

Cyster på eggstokkene kan være en indikasjon på alvorlige medisinske problemer.
Endometriose er en tilstand i hvilken livmorvevet vokser utenfor livmoren. Alvorlig abdominal og / eller bekkensmerter er det viktigste symptomet på endmetriosis. Hvis livmor vev vokser inni eggstokken, utvikler en endometrial cyste. Opprivningsanordningen av denne type cyste, som kan vokse i opptil 10 år, kan føre til infertilitet. Bare kvinner som har endometriose er i faresonen.
Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en endokrin lidelse der hårsekken vekst arrestasjoner før forfall, som fører til tilstedeværelsen av mange umodne follikler i eggstokken. En kalles polycystisk eggstokk hvis 12 eller flere av disse follikler blir funnet under en ultralyd. En eggstokk kan synes å være polycystisk selv om pasienten ikke har endokrine abnormaliteter, og derfor ikke har PCOS.
Eggstokkreft manifesterer vanligvis i faste eller faste og flytende -filled svulster. Kreft kan oppstå fra det ytre laget av vevet rundt eggstokken (epiteltumorer), bindevevsceller i eggstokken (stromal tumor), eller fra cellene som produserer egget (bakterie celle svulster).

Coding Cyster med polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er også kjent som Stein-Levanthal syndrom, og er en sykdom som gir hormonell ved en rekke symptomer, slik som fedme, akne og ingen menstruasjonsperioder. Det er en endokrin lidelse og om lag 5 prosent av alle kvinner har tilstanden på ett punkt i hele sitt liv. Mange kvinner som har polycystisk ovariesyndrom utvikle cyster på eggstokkene som følge av sykdommen.

Cyster på eggstokkene

Mange kvinner som har polycystisk ovariesyndrom erfaring cyster på eggstokkene som en av sine symptomer. Ovarian cyster er væskefylte hulrom som er fylt opp med væske. Cyster på eggstokkene danne enten på eller innsiden av eggstokkene, og oftest oppstått er funksjonelle cyster.

Funksjonelle cyster

Det er to forskjellige typer funksjonelle cyster at kvinner som har polycystisk eggstokkreft ofte har. Disse to cystetypene er korpus lyteum cyster (cyster som danner hvis sekker ikke riktig oppløse) og også hårsekken cyster (cyster som kommer om hvis sac ikke bryte fra hverandre og slippe et egg).

Typer

Det finnes ulike andre typer cyster på eggstokkene at kvinner som har polycystisk ovariesyndrom kan oppleve. Noen av disse Cyste typer inkluderer dermoidcyste, endometriomas, polycystiske eggstokker (denne type ovarial cyste er faktisk veldig vanlig med polycystisk pasienter ovariesyndrom i tillegg) og cystadenomas.

Symptomer

Hvis du har polycystisk ovariesyndrom og ønsker å vite om du faktisk opplever en cyste på eggstokken, til noen symptomer se opp for er smerte, hevelse eller trykk i magen, bekken smerter, vektøkning, smerter under samleie, smertefull vannlating, problemer med vannlating, oppkast, kvalme, ømme bryster, menstruasjon smerter og mange andre.

Forebygging / løsning

Hvis du ønsker å vite om du har en cyste på eggstokken som kan være et tegn på polycystisk ovariesyndrom, kan du teste det ut på ulike måter. Disse metodene inkluderer ultralydundersøkelser, blodprøver, hormonnivå tester og graviditetstester. Imidlertid er cyster på eggstokkene ofte først oppdaget under normale bekken eksamener.

Bred leddbånd og bekkensmerter

Bred leddbånd og bekkensmerter


Den brede ligament er en del av strukturen i en kvinnes reproduktive system. Peritoneum er en membran som linjer bukhulen; den brede ligament er et teltlignende fold i bukhinnen som fester livmor, eggledere og eggstokker til bekkenet. Forstyrrelser i den brede ligament er sjeldne, ifølge eMedicine, men de kan føre til bekkensmerter.

Anatomy

En kvinne har bare en bred ligament, men det har tre deler: mesovarium, mesosalpinx og mesometrium. Noen ganger vil du se de tre delene referert til som de brede leddbånd, selv om det er teknisk unøyaktig.

Den brede ligament strekker seg fra sidene av livmoren til sidene av bekkenveggene og til bekkenbunnen. Funksjonen av den brede ligament, er å holde livmoren i sin normale stilling, hjelpe opprettholde dets forhold i forhold til egglederne og eggstokkene.

Betydning i graviditet

Problemer med brede ligament er mest sannsynlig skje i løpet av svangerskapet. Graviditet kan føre til spenninger i det brede ligament, som kan føre til hofte eller bekken smerter. I sjeldne tilfeller kan en ektopisk (utenfor livmoren) graviditet oppstår på den brede ligament. Alle ektopisk svangerskap er potensielt farlig. Dessuten er en uvanlig komplikasjon som kan oppstå under fødselen eller etter fødselen av en baby bred ligament hematom, som er utgangspunktet et stort blåmerke.

Andre Broad Ligament Disorders

I tillegg til levering av en baby, andre mulige årsaker til bred ligament hematom er kirurgi og traumer.

En sjelden årsak til kroniske bekkensmerter hos kvinner er Allen-Masters syndrom, også kjent som den universelle felles cervix syndrom. Dette syndromet har bare begrenset dokumentasjon, og ikke alle leger mener det eksisterer. Teorien er at en rift oppstår i bindevevet av de brede ligament, forårsaker overskytende mobilitet av livmorhalsen med minimal, om noen, uterin bevegelse.

En annen sjelden forekomst er svulster på den brede ligament. Den vanligste av disse sjeldne svulster er en leiomyoma, som er godartet og ofte uten symptomer. Imidlertid, hvis tumoren blir stor nok, kan den presse livmoren til motsatt side og potensielt komprimere ureter (røret som fører urinen fra en nyre til urinblæren), forårsaker urinveisobstruksjon.

Smitte kan også påvirke den brede ligament gjennom parametritt, en infeksjon i vevet av peritoneum. Parametritt regnes som en form for bekkeninfeksjon.

Komplikasjoner

Hematom av den brede ligament kan være en potensielt livstruende tilstand. Ifølge eMedicine, vanlige symptomer er ryggsmerter, fylde eller trykk i recto-anal området, en trang til å skyve eller svimmelhet. Kvinner kan etter hvert utvikle lavt blodtrykk og anemi.

Betraktninger

Fordi brede ligament problemer er sjeldne, kan de også være vanskelig å diagnostisere. Magnetic resonance imaging (MRI) er den vanligste måten å diagnostisere brede ligament lidelser.

Kirurgi for Inkontinens Problemer

Kirurgi for Inkontinens Problemer


Urininkontinens er den ukontrollerbare tap av urin. Tre hovedtyper av inkontinens eksisterer - stressinkontinens, som oppstår når urinen er tapt når du setter blæren under stress (som oppstår når du hoster); urgeinkontinens, som oppstår når blæren lekker store mengder urin sjelden; eller overaktiv blære, noe som fører til hyppige, presserende behov for å urinere. Når tilstanden påvirker pasientens livskvalitet, mange se etter behandling, herunder urininkontinens kirurgi.

Sling Prosedyrer

The Mayo Clinic viser at slynge prosedyrer er de mest vanlige typer kirurgi som brukes til stressinkontinens. Denne fremgangsmåten bruker en strimmel av vev fra pasientens kropp eller et syntetisk materiale for å lage en slynge rundt halsen av blære og urinrør. Dette gir den støtte som er nødvendig for å holde urinrøret lukket når under press, for eksempel når du hoster eller ler. Hos kvinner, er vanlige stropper inn gjennom en vaginal snitt og justeres ved hjelp av en abdominal snitt. Leger plassere seilet i mannlige pasienter som bruker et snitt mellom pungen og endetarmen.

Suspensjon Prosedyrer

En blærehalsen suspensjon legger til støtte til urinrør og blærehals. Det innebærer et snitt i buken der legen syr vevet rundt blærehalsen til et ligament i nærheten av offentlige bein. Dette holder blærehalsen og urinrøret fra sagging, og dermed hjelpe med urin kontroll. Noen kvinner har inkontinens fordi blæren eller urinrøret har falt, og dette er løst ved hjelp av en retropubic suspensjon. Denne prosedyre innebærer å sy bekken fascia til veggen av vagina for å holde blæren på plass. I likhet med slynge prosedyren, suspensjoner fungerer best for stressinkontinens.

Sakral nervestimulering

En sakral nervestimulering enhetskontroller inkontinens forårsaket av overaktiv blære. I denne operasjonen, legger legen en sakral nervestimulering enhet inne i setemuskelen. Dette fungerer omtrent som en pacemaker, og leverer kontinuerlig elektriske impulser i nervene som er ansvarlige for trang til å urinere. Prosedyren utføres på poliklinisk basis under lokalbedøvelse, men kanskje ikke for alle pasienter. Av denne grunn, mange leger anbefaler å bruke stimulator eksternt før kirurgi for å sørge for at det vil fungere.

Blære Augmentation

Blære silikonpupper behandler inkontinens forårsaket av overaktiv blære ved å gjøre blæren større. Komplekset operasjonen begynner med en abdominal innsnitt for å nå blæren. En strimmel av vev fra magesekken eller tarmen blir høstet og anvendt for å øke blæren størrelse. Denne operasjonen krever et lengre sykehusopphold, som pasienter som ikke kan forlate landet før de er i stand til å spise, drikke og gjøre riktig. Noen pasienter må bruke et kateter selv etter å ha denne prosedyren på grunn av nerveskader.

Betraktninger

Mens inkontinens er en ubehagelig og noen ganger pinlig problem, bør pasientene nøye vurdere sine alternativer før du velger operasjon på grunn av risikoen. Andre behandlingsalternativer bør forfølges før optisk for kirurgi. Kvinner interessert i inkontinens kirurgi bør vente til de er ferdig med å få barn, som fødsel prosessen kan skade eventuelle feilrettinger satt på plass av kirurgen. Endelig kan pasienter med blandingsinkontinens fortsatt trenger medisiner eller fysioterapi for deres tilstand, som kirurgi kan bare behandle én type inkontinens, ikke flere.

Risiko

Inkontinens kirurgi caries flere risikoer. Skade på organer rundt blæren er mulig. Noen ganger pasientens kropp avviser slynge eller senderen satt inn under operasjonen. Andre potensielle bivirkninger inkluderer abdominal eller bekken smerter, blødninger og blodtap, infeksjoner, utvikling av overaktiv blære, urinveisinfeksjoner eller smerter under samleie. Noen pasienter opplever urinretensjon, som er manglende evne til å tømme blæren helt, etter inkontinens kirurgi.

Hva er Leg Calf Perthes sykdom?

Hva er Leg Calf Perthes sykdom?


Leg Calf Perthes sykdom påvirker hip av små barn. LCP oppstår når hodet av lårbeinet, femur, begynner å svekkes på grunn av utilstrekkelig blodtilførsel til hofteområdet.

Årsaker

Årsaken til LCP er ukjent, men eMedicine.com antyder at LCP kan være forårsaket av endringer i et barns epiphyseal vekstplaten eller avbrudd av blodtilførselen til toppen av femur. Det kan være forårsaket av et enkelt ben eller hoftefraktur at barnet fikk fra normal aktivitet.

Hvem er mest sannsynlig å få LCP

Ifølge eMedicine.com, er LCP meste funnet i kaukasiske menn som er mellom 3 og 12, med en median alder av 7. Menn er fire til fem ganger mer sannsynlig å få LCP deretter kvinner.

Symptomer

Symptomer på LCP inkluderer kne, hofte og bekken smerte; halter merkbart, eller smerter som ikke vil gå bort.

Behandlinger

En lege kan bruke en spenne eller legg opp ditt barns ben slik at bena kan bo i en bestemt posisjon mens nye beinceller vokse. Dette er referert til som oppdemning av hoften. Bad tilfeller av LCP kan kreve kirurgi.

Etter Childhood

Så lenge barnet ditt har oppfølgingsbehandlinger i løpet av barndommen, vil han gjøre det bra i voksen alder.

Blære infeksjon behandling og lindring

Bakterien forårsaker blære infeksjoner; hvis venstre ubehandlet, kan bakterier spres over hele urinveiene og til slutt infisere nyrene. Således er det viktig å gjenkjenne og behandle tidlige tegn på en infeksjon. Med medisiner og hjem rettsmidler, kan du lindre symptomer på en blære infeksjon, som vanligvis inkluderer smertefull vannlating og bekkensmerter.

Lindre symptomer med antibiotika

Fordi disse infeksjonene utvikle etter bakterien kommer inn i urinveiene, antibiotika er et svært effektivt middel. Leger foreskrive antibiotika basert på alvorlighetsgraden av en infeksjon. Men i de fleste tilfeller kan du forvente å ta narkotika for tre til sju dager. Antibiotika er effektive fordi de stoppe veksten av bakterier og bekjempe infeksjoner. Det finnes forskjellige typer av antibiotika; hvis man stoffet er ineffektiv, kan leger foreskrive eller eksperimentere med en annen type. For best resultat, ta antibiotika som instruert av legen din.

Skyll bakterier fra urinveiene

Milde blære infeksjoner kan ikke kreve antibiotika, hvor symptomene gradvis bedre uten behandling. Du kan imidlertid få fart på utvinningen ved å øke forbruket av vann og visse juice (tranebær og appelsinjuice). Lindrende en mild blære infeksjon nødvendig fjerne bakterier fra urinveiene. Du kan oppnå dette ved å drikke minst åtte glass vann om dagen. Dermed stimulerer kroppen nyrene å kvitte seg med overflødig væske. I sin tur, spyler kroppen bakterier fra blæren og urinveiene. Hva mer er, ingrediensene i tranebærjuice øker syrlig nivå i urin, som stopper veksten av bakterier. Og appelsinsaft inneholder vitamin C, som er nødvendig for å bekjempe forskjellige infeksjoner.

Smerte medisiner

Smertestillende medikamenter som ibuprofen og aspirin stop betennelser og lindre smerter forbundet med blære infeksjoner. Svie og hyppig vannlating er vanlige symptomer. Men du kan oppleve flanke eller lavere abdominal (bekken) smerte mens kjemper en infeksjon. Ta en over-the-counter smertestillende for å lindre smerte. For å administrere press bekken, plassere en varmepute på bekkenet eller ta et varmt bad. Ta smertestillende medikamenter som anvist. Hvis du tar en antibiotika eller andre reseptbelagte medisiner, snakk med en lege før du tar en smertestillende.

Pelvic Pain Syndrome hos kvinner

Pelvic Pain Syndrome er et navn gitt til kronisk smerte som oppstår under navlen. Smerten er kronisk i som vedvarer den for mer enn seks måneder. Pelvic Pain Syndrome påvirker både menn og kvinner, men er mest vanlig hos hvite kvinner. Den type og alvorlighetsgrad av smerten er forskjellig for hver kvinne, og kan være forårsaket av en rekke problemer. I noen tilfeller er den eksakte årsaken til smertene ikke merkbar, men når det kan fastslås, kan bekken smerte syndrom hos kvinner skal behandles.

Symptomer

Smerten forbundet med bekkensmerter syndrom kan variere fra mild til alvorlig og fra en kjedelig verke til en plutselig stikkende smerte. Mange kvinner som har bekkensmerter syndrom opplever sterke kramper under menstruasjonen, og merker at bekkensmerter er verre i løpet av uken før menstruasjonen. Kvinner som lider av syndromet også beskrive smerter under samleie eller når de tisser eller har avføring. Pelvic Pain Syndrome kan også føre til depresjon, noe som kan gjøre kvinner føler seg trist og håpløst. Depresjon forårsaket av bekkensmerter syndrom kan også føre til søvnproblemer.

Årsaker

En rekke forhold kan bidra til bekken smerte syndrom. Endometriose er en lidelse der vevet cellene som vanligvis linje livmoren vokser utenfor livmoren i bukhulen og i eggstokkene og egglederne, som fører til bekkensmerter. En lignende tilstand som kan føre til bekkensmerter syndrom er adenomyosis, som innebærer de samme livmor vev celler som vokser inn i musklene i livmor vegger. Noncancerous svulster i livmoren som fibroids kan også utløse kroniske bekkensmerter samt kreftsvulster av det kvinnelige reproduksjonssystemet. Andre årsaker inkluderer livmor arrvev, irritabel tarm syndrom, og urinveisproblemer.

Risikofaktorer

Det er flere kjente risikofaktorer for utvikling av bekkensmerter syndrom hos kvinner. Den vanligste risikofaktoren er en tidligere graviditet som har understreket pasientens rygg og livmor. Når graviditet bidrar til bekkensmerter syndrom, er det vanligvis på grunn av en vanskelig fødsel, spesielt en utført med tang eller et vakuum. Bekken inflammatorisk sykdom, stråling av livmor, og kirurgiske prosedyrer utført på den kvinnelige reproduktive system all utgjøre en risiko for utvikling av bekkensmerter syndrom, som de kan resultere i arrvev. Selv om det ikke er enighet om hvordan, seksuelt misbruk hos en pasient fortid bidrar til forekomsten av bekkensmerter syndrom; ifølge WebMD, blir nesten 50% av alle kvinner med syndromet rapporten seksuelt misbrukt en eller annen gang i sitt liv. I tillegg er alkohol eller stoffmisbruk annen risikofaktor for bekkensmerter syndrom.

Diagnose

Det første skrittet mot å diagnostisere bekkensmerter syndrom hos kvinner er et bekken eksamen og en pasient intervju. En celleprøve vil vanligvis utføres for å se etter tegn på unormale celler, som kan tyde på endometriose, adenomyosis eller kreft. I tillegg vil legene normalt samle urin og blod for en screening for å utelukke infeksjon og seksuelt overførbare sykdommer. Hvis ingen årsak bestemmes gjennom foreløpige tester, kan legene bruke ultralyd, MR og CT-skanning på bekken og vaginal området. Laparoskopi, et snitt i nedre del av magen for å undersøke de kvinnelige kjønnsorganer, kan også benyttes.

Behandlinger

Hvis bekkensmerter syndrom er fast bestemt på å bli assosiert med menstruasjonssykluser, kan p-piller være foreskrevet for å bidra til å regulere pasientens perioder. Kirurgi kan også anvendes for å fjerne en svulst, vekst eller cyste som er årsaken til syndromet. Over-the-counter naproxen eller ibuprofen kan bli foreslått, eller leger kan foreskrive sterke versjoner av disse smertestillende midler. Trisykliske antidepressiva som Elavil og Adapin kan gis til pasienten, og rådgivning eller biofeedback kan brukes til å behandle de følelsesmessige og psykologiske aspekter ved bekken Pain Syndrome.

Hva er Tegn og symptomer på blokkerte eggledere?

Hva er Tegn og symptomer på blokkerte eggledere?


Millioner av kvinner lider av blokkerte eggledere, og tilstanden er en av de vanligste årsakene til infertilitet. Egglederne kan bli blokkert på grunn av arrdannelse som følge av skade eller infeksjon, men den underliggende årsaken til tilstanden er noen ganger kjent. Selv vanlig, blokkerte eggledere er sjelden en grunn til alvorlig bekymring. Fordi blokkerte eggledere er ofte asymptomatiske eller bare til stede med svært milde symptomer, tilstanden er underdiagnostisert, men det er en ledende årsak til infertilitet.

Ufruktbarhet forårsaket av en blokkert egglederen

Kvinner som ikke prøver å bli gravide kan være helt uvitende om sine blokkerte eggledere, siden infertilitet er ofte det eneste symptomet. Siden en blokkering i egglederne kan hindre sperm og egg fra å reise fritt, kan de være i stand til å bli med og lage en zygote.

Kvinner med en okkludert egglederen kan ha problemer med å bli gravid, men hvis den andre røret er fullt funksjonell, kan pasienten aldri oppleve merkbar infertilitet. Imidlertid kan kvinner med to berørte egglederne finner det nesten umulig å bli gravid uten behandling eller in vitro fertilisering.

Mild Bekken smerter forårsaket av en blokkert egglederen

På grunn av trykket som arrvev steder på området som omgir et fallopianrør opplever noen kvinner mild, konstant abdominal smerte som et resultat av en blokkert eggleder. Selv om symptomene er relativt uvanlig, vanligvis viser det med mild, konstant, gnagende smerter i underlivet, eventuelt bare på den ene side.

Magesmerter kan også være forårsaket av urelaterte forhold, og det er ikke alltid (eller ofte) i forbindelse med blokkerte eggledere. Likevel, kan tilstanden bli betraktet som en mulighet for kvinner som opplever konstant abdominal smerte sammen med sterilitet eller andre symptomer på en blokkert rør.

Alvorlig Bekken smerter forårsaket av en blokkert egglederen

Svært sjelden, kan kvinner med blokkerte eggledere føle intermitterende episoder av alvorlig, tilbakevendende smerter, som noen ganger oppstår på bare én side av nedre del av magen. Dette skarp smerte noen ganger oppstår bare under menstruasjon eller eggløsning, på grunn av effekten av hormonelle endringer og økt blodstrøm til reproduktive organer.

Tilbakevendende, kan sterke smerter være forårsaket av mange andre faktorer og forhold, slik som menstruasjonskramper, endometriose, gastrointestinale forstyrrelser og bekken infeksjon. Siden sterke smerter er bare sjelden forårsaket av blokkerte eggledere, bør andre mulige årsaker vurderes.

Risikofaktorer for en Blokkert egglederen

Kvinner med visse risikofaktorer er spesielt sannsynlig å oppleve blokkerte eggledere, og en medisinsk historie som inkluderer relaterte tilstander kan tyde på at pasienten er sannsynlig å oppleve blokkerte eggledere. Den vanligste årsaken til blokkerte eggledere er arrdannelse fra en tidligere bekkeninfeksjon. Kvinner som har hatt klamydia eller gonoré står i fare for å ha blokkert egglederne.

I tillegg kan skader forårsaket av tidligere ektopisk svangerskap føre til arrdannelse og okklusjon av egglederne. Andre tilstander, slik som kreft, endometriose eller kirurgi kan også bidra til blokkering av egglederne.

Asymptomatiske blokkerte eggledere

Overraskende mange kvinner med blokkerte eggledere aldri oppleve noen merkbare symptomer. Siden smerte fra tilstanden er sjeldne, og ikke alle kvinner merke eller erfaring infertilitet, er det ikke uvanlig for kvinner med blokkerte rør for å gå over flere år uten å vite om deres forhold. Det er mulig at millioner av kvinner faktisk har blokkert egglederne som er udiagnostisert.

Bare gjennom en rekke medisinske tester kan en lege eller sykepleier-jordmor nøyaktig bestemme hvorvidt en pasient har en blokkert egglederen. Behandlingstilbud er variabel, og det er vanligvis ikke nødvendig å søke behandling med mindre tilstanden gir uønsket infertilitet. Kvinner som mistenker at de har blokkert egglederne bør søke råd fra en kvalifisert medisinsk faglig for å få en omfattende og detaljert diagnose.

Hjelp til Kronisk urinveisinfeksjoner

Blære infeksjoner er typiske hos kvinner og menn, og de ofte gi symptomer som hyppig vannlating, smertefull vannlating, overskyet urin og bekken eller ryggsmerter. Det er mange måter å lindre ubehag forbundet med en blære infeksjon. Og hvis du lider av kroniske infeksjoner, finnes det metoder for å stoppe tilbakevendende infeksjoner.

Knock Out en infeksjon med antibiotika

Bakterien kommer inn i urinveiene utløser blære infeksjoner. Men du kan lett overvinne en infeksjon ved å ta antibiotika som cipro eller amoxicillin. Leger foreskrive antibiotika etter en urinanalyse eller blodprøve bekrefter en infeksjon. I gjennomsnitt, blære infeksjoner begynner å rydde innen 3-7 dager starter et kurs av antibiotika. Ta medisiner som anvist for best resultat. Stoppe for tidlig kan bremse utvinningen eller føre til en tilbakevendende infeksjon.

Avlaste bekken eller Back Pain Med OTC narkotika

Over-the-counter medisiner som er beregnet til å redusere betennelser og smerte er nyttige for lettelser tilbake og lavere abdominal eller bekken smerter forbundet med blære infeksjoner. Rådfør deg med en lege eller apotek før du tar en OTC smertestillende med reseptbelagte legemidler. Effektive smertestillende medikamenter inkluderer ibuprofen, paracetamol, naproxen natrium og aspirin.

Drikk væske for å kvitte seg med bakterier

Spyling urinveiene er et annet effektivt middel for kroniske urinveisinfeksjoner. Enkelte drikker som brus og alkohol kan irritere eller forverre en infeksjon. På den annen side kan drikkevarer slik som vann og tranebærjuice forbedre tilstanden.

Øk vanninntaket og konsumere åtte glass om dagen for å skylle giftstoffer og bakterier fra blæren og lette ubehag. Du kan også innlemme tranebærjuice å forsurer urinen og hindre vekst av bakterier. Tranebær kosttilskudd eller kapsler er også nyttige for behandling og forebygging av kroniske infeksjoner.

Bekjempe infeksjon med Vitamin C

Ifølge "Doctor Book of hjem rettsmidler," vitamin C kan bøte på en blære infeksjon. Vitamin C bidrar til å styrke immunforsvaret. I sin tur, til kroppen din i stand til å bekjempe infeksjoner og helbrede raskere. Øk inntaket av vitamin C eller ta vitamin C-tilskudd for å overvinne en infeksjon og forbedre immunforsvaret. Gode ​​kilder til vitamin C er appelsin juice, appelsiner, bær, brokkoli, spinat, vannmeloner og tomater.

Andre rettsmidler

Sammen med medisiner, kosttilskudd og økt væskeinntak, kan forandre personlige vaner hastigheten din utvinning og muligens stoppe fremtidige infeksjoner. Hos kvinner, blære infeksjoner ofte et resultat av bruken av personlige hygieneprodukter som duftende vaginal spray, Douches og bad gels. Unngå disse produktene samtidig som du kjemper en infeksjon. Hva mer kan kvinner reduserer risikoen for urinveisinfeksjoner ved å tørke forfra og bakover etter avføring og vannlating etter samleie.

Bivirkninger av Trigger Point Injection

Bivirkninger av Trigger Point Injection


Triggerpunkt injeksjoner - injisere bedøvelsesmidler til en muskuløs knop - er vanlige prosedyrer som brukes for å hjelpe smertepasienter som arbeider med fibromyaglia og bekkenbunnsdysfunksjon, og kroniske ryggsmerter lider. Triggerpunkt injeksjoner er en relativt trygg prosedyre i forhold til mange andre former for medisinsk behandling, men som med enhver behandling er det mulig å lide av noen bivirkninger.

Hva er Triggerpunkter?

Triggerpunkter er flekker som ligger langs muskler som har lidd av traumer eller annen skade. På grunn av konstant stress, disse punktene langs muskelen mister sin evne til å slappe av, forårsaker kroniske smerter, bankende og nerve irritasjon. Vanlige flekker der folk opplever triggerpunkt smerte er hodet, skuldrene, bekkenbunnen, ansiktet og ryggen. En irritert triggerpunkt er ikke det samme som en trykkpunkt eller trukket muskler.

Hvem kan dra nytte av triggerpunkt injeksjoner?

WebMD.com beskriver noen av de typer kroniske smertepasienter som kan finne en form for lettelse med triggerpunkters injeksjoner. Fibromyalgi pasienter og bekken smerter lider med muskelkramper i bekken gulv er to øverste kandidater til triggerpunkt injeksjon terapi. Under et triggerpunkt injeksjon, en lege vil injeksjon en lammende middel slik som lidokain direkte inn i triggerpunkt. Dette vil nummen området slik at pasienter ikke vil føle muskelkramper. Ved bruk på bekkenbunnen, kan dette injeksjon sterkt redusere pasientens trang til å urinere ofte. Noen pasienter kan gå gjennom flere leger for å finne kilden til deres smerte før en spesialist som kan identifisere den underliggende årsaken til smertene og finne disse triggerpunkter.

Vanlige bivirkninger

Ifølge Fibromyalgiasymptoms.org, er en av de vanligste bivirkningene av et triggerpunkt injeksjon føle smerte eller ømhet i injeksjonsområdet under den første dagen. Hos de fleste pasienter vil dette rydde opp innen en dag av prosedyren, og deretter vil de begynne å føle lettelse. Andre bivirkninger kan være infeksjon, feber og lett blødning. For mange pasienter, lettelsen etter disse injeksjonene oppveier bivirkningene.

Sjeldne bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger av triggerpunkt-injeksjoner er søvnløshet, økt sult og tretthet. En person med blødningsforstyrrelser eller som er allergiske mot bedøvelsesmidler bør ikke få triggerpunkters injeksjoner, som alvorlige komplikasjoner kan oppstå. Gravide kvinner bør også holde seg borte fra triggerpunkt terapi.

Alternative behandlinger

Hvis du er ubehagelig å komme triggerpunkters injeksjoner eller hvis du har prøvd dem og ikke funnet lindring for smerten din, snakk med spesialist om alternative kroniske smerte behandlinger. Noen andre vanlige behandlinger er narkotika, biofeedback terapi, lavgradig antidepressiva, muskel relaxers eller en kombinasjon av de ovennevnte.

Ovarian & Pelvic Cancer Symptomer

Eggstokkreft begynner i bekkenregionen, og er en alvorlig og livstruende kreft som rammer kvinner. Risikofaktorer inkluderer arvet genmutasjoner, familiehistorie, historie av brystkreft, overvekt, overgangsalder, infertilitet, hormonbehandling og bruk av mannlige hormoner i medisinsk behandling. Eggstokkreft er referert til som "silent killer", som sine symptomer ofte ikke vises før sykdommen har spredd seg.

Uspesifikke

Symptomene på eggstokkreft er ofte uspesifikke, som resulterer i feildiagnostisering. Det er vanlig for en kvinne å bli feilaktig diagnostisert av en annen sykdom før eggstokkreft er oppdaget.

Blære

Symptomer kan inkludere urinveisproblemer. Dette kan omfatte en følelse av at det haster og hyppig vannlating.

Smerte

Symptomer kan inkludere bekken smerter eller ubehag.

Mage

Symptomer kan inkludere magesmerter, sammen med oppblåsthet og en følelse av trykk og fylde. Magen området kan bli større.

Tarmer

Symptomer kan inkludere endringer i avføring, forstoppelse, fordøyelsesbesvær og kvalme eller gass.

Fatigue

Symptomer kan inkludere tretthet og tap av energi.

Symptomer

Symptomer kan inkludere tap av appetitt, smerter under samleie, endringer i menstruasjonen og ryggsmerter.

Hva er årsakene til urinveisinfeksjoner?

Håndteringen av en urinveisinfeksjon og hindre fremtidige infeksjoner ofte innebærer å identifisere vanlige årsaker. Flere faktorer bidrar til UVI, og erkjenner disse kan fremme urin helse.

Identifikasjon

Tegn og symptomer på en UTI varierer fra person til person. Én person kan møte smertefull vannlating, mens en annen kan forholde seg til hyppig vannlating eller bekken smerter og press.

Betraktninger

Ifølge eMedicine Helse, E. coli bakterier forårsaker omtrent 90 prosent av urinveisinfeksjoner.

Risikofaktorer

Å ha et svekket immunsystem, urin misdannelser (nyrestein, hindringer og nedbrutt problemer) og å være seksuelt aktiv økning risikoen for å utvikle en urinveisinfeksjon.

Forebygging / løsning

Feilaktig tørke etter avføring kan forårsake urinveisinfeksjon hos kvinner, fordi bakterier fra anus kan gå inn i urinrøret. Tørke forfra og bakover kan redusere mengden av bakterier i vaginal området og redusere risikoen for en infeksjon.

Advarsel

Tømme blæren eller urinerer er nøkkelen til å bli kvitt bakterier i urinveiene. Men holder urinen eller ignorerer trang til å urinere fremmer veksten av bakterier og ofte resulterer i en infeksjon.

Expert Insight

Drikke rikelig med væske som vann og tranebærjuice fremmer vannlating, der kroppen din eliminerer avfall og bakterier som forårsaker infeksjoner.

Hva er en cystocele?

Hva er en cystocele?


En cystocele er et område av svakhet i fremre vaginalvegg som lar blæren til å stikke inn i vagina. Det er en vanlig tilstand med en rekke årsaker, blant annet kronisk forstoppelse, tunge løft og redusert østrogen hos postmenopausale kvinner. De fleste cystoceles er et resultat av fødsel, spesielt hos kvinner som har hatt flere barn.

Effekter

Cystoceles vanligvis føre til stressinkontinens - urinlekkasje når du hoster eller nyser - og, avhengig av alvorlighetsgrad, kan føre til andre symptomer i tillegg. En bule kan være merkbar, og i mer alvorlige tilfeller kan faktisk stikke fra skjeden. En cystocele kan også føre til at du føler at du ikke har tømt blæren etter vannlating. Noen mennesker opplever ryggsmerter og smerter under sex; andre kan ha gjentatt urinveisinfeksjoner.

Identifikasjon

En cystocele kan vanligvis bli diagnostisert under en rutinemessig bekken eksamen. Vanligvis bule er merkbar når legen utfører bimanual eksamen. Du kan bli bedt om å bære ned, slik at omfanget av bule forårsaket av cystocele kan bli dømt. Andre tester er ofte utført for å finne ut hvor mye urin igjen i blæren etter vannlating.

Typer

Cytoceles vurderes ved hjelp av et karaktersystem for å fastslå alvorlighetsgraden av tilstanden. Den mildeste form er en klasse 1 cystocele, når blæren bare stikker litt inn i vagina. Grad 2 cystoceles stikker langt nok til at prolapsed blæren når skjedeåpningen. Hvis blæren stikker utenfor skjeden, er cystocele en karakter 3. Noen leger legge til en fjerde klasse til dette systemet, avhengig av hvor mye av blæren stikker fra skjeden.

Forebygging / løsning

Behandling for en cystocele er valgt basert på hvilken klasse den cystocele er og hvilke symptomer det fører til. Milde cystoceles, spesielt de som forårsaker begrensede symptomer, er vanligvis behandles med bekken øvelser for å øke muskel tone i området. Moderate cystoceles kan kreve bruk av et pessar - en enhet settes inn i vagina for å presse blæren inn i sin normale stilling. Grad 3 eller 4 cystoceles og de som forårsaker alvorlige symptomer behandles kirurgisk. Flere metoder brukes til kirurgisk reparasjon cystoceles. De fleste operasjonene for denne tilstanden innebærer å skape en slynge for å støtte blæren; seilet er godt festet til bekkenet bein eller muskler og holder blæren i sin normale posisjon.

Time Frame

Cystoceles forekommer hyppigst hos kvinner etter fødsel. Høy alder er også en risikofaktor for å utvikle en cystocele, og de som utvikler en på grunn av fødselen kan finne det øker i alvorlighetsgrad etter overgangsalderen. Østrogen bidrar til å opprettholde vev i vagina, og når østrogennivåer avtar post-menopause, er vaginal muskler ofte svekket. Selv kirurgisk korreksjon av en cystocele kan utføres i alle aldre, er det vanligvis utsettes til etter at kvinnen har fullført fruktbar. Å føde etter en cystocele er reparert kan forårsake tilstanden skal gjentas.

Siste stadier av bekken Cancer

Bekkenkreft er et vidt begrep som gjelder for en rekke ulike kreftformer forekommer i bekkenet. Mens individuelle tegn og symptomer varierer i henhold til hvilken type kreft du har blitt diagnostisert med, de sene stadier av sykdommen bringe vanlige symptomer og løsninger. Før du utforsker det, er det viktig å forstå litt mer om kreft bekken.

Hva er bekken kreft?

Den pelvis er et knokkelhulrom hvor ben og hofter slutte til den nedre region av kroppen. Bekkenkreft er en samlebetegnelse brukes på alle kreft oppstår i bekkenet. Dette inkluderer livmorhals, eggstokkene, blære, livmor, vagina, livmor og prostatakreft. Symptomer på kreft bekken er smerter i bekkenet, inkontinens, klumper, vaginal blødning, forstørrede lymfeknuter, magesmerter, vekttap, kvalme og oppkast. Sørg for å snakke med legen din om alle dine symptomer.

Hvordan er Stages Bestemmes?

Staging er betegnelsen som brukes for å beskrive alvorlighetsgraden av pasientens kreftsykdom. Det er bestemt ut fra størrelsen på svulsten, og hvis den har spredd seg til andre områder av kroppen. Basert på vitenskapelig kunnskap om den måten at kreft utvikler seg, bestemme stadium av kreft kan hjelpe leger bestemme en prognose og behandlingsplan. Det er et komplekst system for å bestemme stadium av en svulst (TNM-systemet avgjør størrelsen på svulsten, hvor mye det har spredd seg til lymfeknuter og om det er spredning), men grunnleggende er stadier fra null til fire.

Stadier

I stadium null, er kreft tidlig og er inneholdt i laget av celler der den startet. Dette er ofte referert til som "carcinoma in situ". Etappe en gjennom tre indikerer progresjon av sykdommen, størrelsen av tumoren, og mulig spredning på organer som er tilstøtende til det primære tumor og / eller til lymph noter. Trinn fire indikerer at sykdommen har spredt seg til andre områder av kroppen, og som regel ikke kan kontrolleres eller kureres ved behandling.

Advanced Cancer

I de siste stadier av kreft bekken, har legen din sannsynligvis fortalt deg at tilstanden din ikke reagerer på behandling eller at han har gått tom for behandlingstilbud. Det er viktig å huske at sykdommen påvirker alle forskjellig, og mange mennesker med sent stadium kreft (eller avansert kreft) lever lenger enn forventet. På dette punktet, vil du lære alt du kan om dine muligheter, fortsetter å motta kvalitet medisinsk behandling, nå ut til familie, venner og støttegrupper for ekstra støtte og få mest mulig ut av hver dag.

Hva nå?

Mange med avansert kreft fortsette å forfølge behandling. Vær sikker på at du er klar over målet for behandlingen og den tiltenkte påvirke sammen med eventuelle bivirkninger. Palliasjon inkluderer behandling eller forebygging av symptomer på cancer, så vel som eventuelle bivirkninger av behandling. Dette er et viktig fokus for behandlingen plan på alle stadier av kreft, men blir spesielt viktig i de senere stadier ("komfort tiltak"). De sene stadier av kreft bekken varierer i henhold til hvilken type kreft (prostata, eggstokk, blære) du har blitt diagnostisert med, men alle deler noen vanlige effekter som smerter, tretthet, kvalme og angst.

Hva kan man forvente i de siste stadiene

I de sene stadier av kreft bekken, vil du sannsynligvis begynne å bli svakere og oppleve mer tretthet. Kreft påvirker måten at kroppen er i stand til å konvertere mat til energi og hindrer kroppen i å jobbe som det normalt gjør. Appetitt reduksjon, vekttap og en aldrende utseende er alle felles for sent stadium bekkenkreft. I de siste dager, vil du sannsynligvis sove mye og føler meg veldig svak. Endringene som skjer i kroppen din vil trolig påvirke din mentale status også --- du kan bli forvirret, har drømme-liknende tanker, og enda noen hallusinasjoner. Trøtthet og søvnige følelsen vanligvis utvikler seg i koma. På dette punktet, er du ikke spise eller drikke. Når du slutter å drikke, vil du sannsynligvis bare fortsette i løpet av noen dager.

Betraktninger

Det er viktig å huske at alle opplever litt forskjellige symptomer og reaksjoner like alles kreft reagerer forskjellig på behandlingen. Dette er ikke ment som en blå-print for hva de sene stadier av kreft bekken vil sikkert bringe, men som en idé om hva du kan forvente. Det er viktig å omgi deg med god støtte og kvalitet medisinsk behandling.

Hva er årsaken til bekken lunger?

Bekken lunger syndrom er en relativt vanlig tilstand som rammer kvinner oftest etter en graviditet. Selv om den generelle årsaken til sin utvikling er ukjent, er det likevel en rekke effektive behandlinger som er tilgjengelige. Det kan behandles med medikamenter, kirurgi eller en kombinasjon av de to.

Identifikasjon

Bekken lunger syndrom er en tilstand karakterisert ved lokaliserte smerter i nedre mageregionen kombinert med unormale blødninger, utflod og varig smerte etter sex. Bekken lunger syndrom er relativt vanskelig å fastslå, ettersom symptomene speile flere andre vanlige forhold som livmor prolaps og muskelknuter.

Bekken lunger syndrom fører

Bekken lunger syndrom er forårsaket av overflødig press på bekkenet brakt videre av utviklingen av åreknuter i regionen. Problemet er imidlertid at leger er fortsatt usikker på nøyaktig hvorfor eller hvordan åreknuter utvikle. Oftest venene begynner å utvikle seg i løpet av svangerskap, og stopper ikke øker i størrelse, til slutt fører til uttalt ubehag og de nevnte symptomer.

Åreknuter

Åreknuter utvikle hvor blodgjennomstrømningen i ordinært årer er midlertidig omdirigert bakover, øker presset på vein vegger og forårsaker utvidelse. Denne strekking av årer øker deres samlede masse, som fører til overstimulering av nærliggende nerver som begynner å sende ut smertesignalene slik de er forstyrret av de voksende blodårer.

Varicose vein Årsaker

Når man diskuterer den eksakte mekanismen som utløser blodet å strømme i revers, initiere varicose vein utvikling, legene på Veindirectory.org posit tre hypoteser. Først kunne åreknuter være forårsaket av økt press fra vektøkning under svangerskapet. For det andre kan venene være forårsaket av økte nivåer av østrogen som svekker vein vegger og mulighet for utvidelse. Endelig kunne venene bare endre naturlig over tid, noe som øker sannsynligheten for å utvikle seg til åreknuter.

Behandling

Reseptbelagte medisiner vil kun bli brukt til å behandle den resulterende smerte fra bekken lunger syndrom. Embolisering er den foretrukne non-invasiv behandling metoden, som består av "plugge" den blodårene til å redusere utvidelse og gjenopprette dem til normal størrelse. Denne prosedyren tar vanligvis bare flere timer, og krever minst én natts opphold på et sykehus.