Digidexo.com

histaminer grønn te

Hva slags mat inneholder Histamines?

Histaminer er funnet i menneskekroppen og tjene en hensikt for immunsystemet vårt. De er også til stede i mange matvarer som vi forbruker. Mange av disse matvarene frigjøre histaminer, som stimulerer kroppen til å frigi flere histaminer. Disse matvarer er vanligvis kjent som matvarer som forårsaker allergiske reaksjoner, som oppstår i en andel av befolkningen.

Hva er Histamines?

Histaminer er fysiologiske aktive proteiner. De finnes i menneskekroppen, samt planter og andre dyr. I menneskekroppen, er histaminer lagret i mastceller, og de er utgitt som en del av en allergisk reaksjon på histaminer som er løslatt fra mat, planter og til og med insektgifter.

History of Histamines

Histaminer ble opprinnelig oppdaget fra anlegget soppen meldrøye av George Barger og Henry Dale. Dette skjedde i 1910 I 1911 histaminer ble isolert fra animalsk vev. Histaminer som finnes i mange planter kan lage en rekke ubehagelige allergiske reaksjoner. Histaminer er også funnet i giften mange veps og bier.

Funksjon av histaminer i kroppen vår

Histaminer er et naturlig stoff som frigjøres fra kroppen. Det er stimulert av stress og allergifrembringende matvarer. Frigjøring av histaminer kan utløses ved ragweed, støvmidd, narkotika, dyr og mange matvarer. Histaminer har mange positive effekter som mage regulering, hjerne kjemisk regulering og advarsler for å unngå visse matvarer og planter.

Matvarer som inneholder Histamines

Listen over matvarer som inneholder histaminer er som følger. Alkoholholdige drikkevarer, avokado, i alderen oster, fermentert mat, gjærprodukter, pickles, oliven, yoghurt, bearbeidet kjøtt, og listen fortsetter. Egentlig er det svært få matvarer som ikke inneholder histaminer.

Histamin Releasing Foods

Det er matvarer som histamin frigjøres fra på en større skala enn de som bare inneholder histaminer. De er som følger: alkohol, bananer, sjokolade, egg, fisk, melk, skalldyr, jordbær, tomater og ananas.

Anti-histaminer

Nesten alle er kjent med anti-histaminer. Disse over-the-counter narkotika er kjøpt ukritisk å berolige mange allergisymptomer. Disse er ikke å forveksles med decongestants. Disse anti-histamin narkotika er å bekjempe histaminer som er satt av ved histaminer vi kommer i kontakt. Noen av oss har svært få mat og planter som vi har reaksjoner, og mange av oss er allergisk overfor et bredt utvalg av dyr, matvarer og utendørs vekst.

Hudleger kan gi deg tester for å finne ut hva slags mat og planter vil forårsake allergiske reaksjoner i kroppen din. Noen av symptomene er nysing, rennende øyne, urolig mage og utslett.

Mat som øker Histamin

Mat som øker Histamin


Histamin er en naturlig forekommende substans som produseres av kroppen, men også finnes i mange matvarer, særlig matvarer. Matvarer kan enten inneholde histamin eller føre til at kroppen til å frigjøre histamin ved inntak. For de med følsomhet eller intoleranse overfor histamin, forbruker disse matvarene kan forårsake fordøyelsesproblemer, hodepine og utslett. For å unngå disse symptomene, bør de med intoleranse eller overfølsomhet for histamin være informert om matvarer for å unngå.

Fisk

Fersk fisk inneholder svært lite histamin, er imidlertid fisk lett bortskjemt og som bakterier øker, øker også histamin. Histamin kan også økes i fisk på grunn av salting, røyk-tørking eller marinering.

Alkohol

Alkohol, slik som rødvin, champagne og øl, kan begge inneholder histamin og bistand i frigjøring av histamin. Alkohol hindrer kroppens naturlige prosess for å bryte ned histamin, og øker dermed nivåene i kroppen og fyre en reaksjon.

Kjøtt og ost

Aldrende og bearbeidet kjøtt og ost inneholder høye nivåer av histamin. De med histaminintoleranse eller følsomhet bør unngå bearbeidet kjøtt og ost som pølse, pølser, Bologna, salami, parmesan, blåmuggost og Roquefort ost.

Mat som inneholder Eddik

Eddik eller eddik-holdige matvarer, for eksempel majones, salat dressing, ketchup, surkål, sylteagurk, relishes og oliven alle inneholder store mengder histamin og bør unngås.

Andre Foods

Noen ytterligere matvarer som inneholder høyt nivå av histamin er brød, som kanel Pumpernickle, ruller og andre matvarer laget med store mengder gjær, samt meieriprodukter, så som rømme, sur melk, kjernemelk og yoghurt.

Mat merket som histaminfrigjørende matvarer som bør også unngås inkluderer bananer, sjokolade, egg, melk, papaya, ananas, skalldyr, jordbær og tomater.

Hvordan øke Natural Histamines

Hvordan øke Natural Histamines


Histaminer er et naturlig forekommende protein som kroppen frigjør å bryte ned allergener. Frigjøringen av histaminer forårsaker både en inflammatorisk respons og kroppslig sammentrekning av visse muskler. Selv histaminer er ansvarlig for mange av de ubehagelige symptomer som folk opplever som en reaksjon på allergi, kan noen mennesker mangler riktig mengde av histaminer, og visse teknikker kan bidra til å øke kroppens naturlige mengden av histamin.

Hvordan øke Natural Histamines

Konsumere mat som inneholder høye nivåer av histamin. Peanøtter, fisk, sennep, brød, sjokolade, solsikkefrø, ketchup, ost, soyasaus, surkål, røkt mat (for eksempel røkt pølse eller skinke) og pizza kan øke kroppens histamin nivåer.

drikke drikker som øker kroppens naturlige histaminer. Alkohol, spesielt rødvin og champagne, øke kroppens naturlige histaminer, selv om hvitvin og øl kan også øke histaminer også. Kaffe og svart te kan også øke kroppens histaminer.

•  Tren regelmessig. En studie ved University of Colorado Health Sciences senter viser at regelmessig trening får kroppen til å frigi histaminer på en høyere rente. Etablere en regelmessig mosjon rutine kan hjelpe deg å øke kroppens histamin produksjon.

Unngå mat som kan blokkere histaminer, og dermed redusere kroppens naturlige histamin produksjon. Gulrøtter, spinat, mango, tomat, laks, valnøtter, brokkoli, sitrusfrukter, bær, løk, hvitløk, epler og andre matvarer som har mye av vitamin A kan blokkere histaminer i kroppen eller hindre kroppen i å produsere dem.

Høye Histamin Foods

Høye Histamin Foods


En allergisk reaksjon ber utgivelsen av mange stoffer - blant annet histamin-som utløser symptomer som kløe, hevelse og nysing. Denne kjemiske oppstår også naturlig i et bredt utvalg av matvarer. Normalt et spesielt enzym bryter ned histamin i matvarer, drar ut noen negative reaksjoner. Noen mennesker mangler dette enzymet og spise mat med høyt den kjemiske kan utløse allergi-lignende symptomer, referert en tilstand til som histamin intoleranse. Hvis du har tilstander som rosacea eller eksem, elveblest, angioødem (hevelse som oppstår under huden), rhinitt eller panikkanfall, spise mat med histamin kan forverre disse problemene, melder British Allergy Foundation. Du kan ikke fullstendig eliminere histamin forbruk på grunn av sin tilstedeværelse i et stort antall matvarer, men begrense de rikeste kildene vil definitivt hjelpe.

Fermentert mat

Mikrobielle enzymer som er tilstede i alle matvarer endrer aminosyren histidin til histamin. Disse enzymer er til stede i store mengder under gjæringsprosessen, noe som gjør fermenterte matvarer en av de rikeste kildene histamin, i henhold til den internasjonale kronisk urtikaria Society. Eksempler inkluderer oster som camembert, brie, gruyere, cheddar og parmesan, soyaprodukter som tempeh, natto og miso, surkål, sylteagurk, yoghurt, alkoholholdige drikkevarer og eddik.

Andre High-Histamin Foods

Du vil også finne store mengder histamin i mange plante-og dyre mat og drikke inkludert ansjos, avokado, bearbeidet kjøtt, kylling, de fleste typer fisk, spinat, tomater (spesielt i form av ketchup, sauser og pureer), tørket frukt, sitrusfrukter, bær, aprikos, kirsebær, aubergine, sopp, gjær holdig brød og sjokolade. Krydder høy i histamin inkluderer kanel, chili pulver, nellik, anis, muskat, karri og cayennepepper.

Histaminfrigjørende Foods

Foruten å begrense matvarer og drikkevarer med høyt histamin, må du også se forbruket av elementer kjent for å utløse frigjøring av histamin fra kroppen. British Allergy Foundation sier konserveringsmidler som sulfites, benzoater, BHT og BHA samt kunstig mat fargestoffer kan utløse histaminfrigjøring. Mat og drikke som spør histamin produksjon omfatter alkohol, bananer, sjokolade, egg, fisk, melk, papaya, ananas, jordbær, rå eggehviter og tomater. Merk at noen av disse mat og drikke også dukket opp i høy histamin listen, noe som gjør det dobbelt viktig å begrense disse spesielle elementer.

Bestemmelse av histamin intoleranse

Hvis du mistenker at du har histaminintoleranse, bør du unngå de nevnte matvarer, drikkevarer, krydder og tilbehør for ca to til fire uker å observere hvis du opplever en bedring av symptomene dine, anbefaler International Kronisk Urticaria Society. Den eneste behandlingen for histaminintoleranse innebærer å begrense inntaket av disse utløser. Tar antihistamin medisiner kan også hjelpe.

Bruk av Histamin

Bruk av Histamin


Histamin ikke bare er en irriterende kjemikalier som kan forårsake allergiske reaksjoner og ber deg om å svelge antihistamin piller; Det spiller også en viktig rolle i hverdagen overlevelse. Histamin fungerer som en nevrotransmitter, overføring nevrologisk informasjon som hjelper hjernen din fungerer. Histamin er også viktig for fordøyelses og immunsystemet. Leger bruker histamin som et diagnostisk verktøy for å evaluere kognitiv, fordøyelsesenzymer og immunologiske funksjoner.

Nevrotransmitter

Som et signalstoff i hjernen, hjelper histamin regulere sove og våkne sykluser og din evne til å konsentrere seg. Den søvnige følelsen av at noen ganger følger med inntak av antihistaminer resultater fra blokkerer den normale rollen av histamin i kroppen din. Medisinske forskere har brukt histamin å utforske en rekke nevrologiske funksjoner. For eksempel har kliniske studier av forskere ved Tohoku University School of Medicine i Japan vist at manipulere Histamin nivåer i mus får dem til å bli svak og gjøre det dårlig på tester som måler intelligens og selvbeskyttende aggresjon.

Gastric forordning

Histamin hjelper balansere fordøyelsessystemet ved å regulere produksjonen av mage syrer. The Canadian Medical Association Journal beskriver bruken av histamin i medisinske tester for pasienter med mageproblemer. Fordi histamin er avgjørende for riktig fordøyelse, kan leger bruke den for diagnose ved å ha en pasient raskt, og deretter levere en skudd av histamin til å måle mengden av syre som produseres naturlig av pasienten. Målingen forteller legen om pasienten produsere mindre syre enn han trenger for optimal mage helse.

Immunologiske Responses

Selv om histamin celler er funnet i hjernen og magen, er de fleste av histamin celler produseres i kroppen nær områder med potensiell sykdom eller skade. Kroppen produserer histamin som en immunologisk reaksjon å avverge oppfattet truslene. Som histamin reagerer å slå tilbake en opplevd inntrenger, fører det til blodårene til å utvide og glatt muskelvev til kontrakt. Dette gir plass for fluid å unnslippe, noe som fører til de rennende nese typiske symptomer på allergiske reaksjoner.

Histamin kan også føre til utslett og andre hudreaksjoner. Selv om disse symptomene kan bringe irritasjon og selv smerte, de gjør immunforsvaret til å frastøte farlige inntrengere. Leger kan måle produksjonen av histamin i kroppen din for å diagnostisere allergi.

Histamin Ubalanse

Histamin Ubalanse


En histamin ubalanse er en annen måte å si at det er for mye eller for lite av histamin kjemisk i hjernen. Fordi våre organer krever et bestemt beløp for å fungere skikkelig, histamin ubalanser har både fysiske og psykiske bivirkninger.

Definisjon

Histamin er, ifølge Naturopathic Care, en "viktig hjernen kjemiske og er involvert i alle slags reaksjoner, inkludert de til smerte, allergier, slim og spyttproduksjon, forårsaker tårer å strømme og andre kropps sekreter." Allergiske reaksjoner, slik som overdreven nysing, blir stimulert av aktiveringen av dette kjemikaliet, i henhold til Medicine Net, fordi det "utvider blodkar og gjør beholderveggene unormalt permeabel".

Lav Histamin

Lav histamin er også kjent som histapenic. Ifølge Naturopathic Care, er det preget av kobberoverdreven akkumulering i kroppen, og, når den kombineres med mangel på histamin, "kan frembringe unormal oppførsel." Naturopathic Care lister både psykiske og fysiske symptomer som inkluderer ideer om storhet, unødig mistanke om mennesker, evnen til å stå smerte godt og kraftig vekst av kroppshår.

Høy Histamin

En høy histamin-nivå er også kjent som histadelia. Naturopathic Care sier at denne typen har en tendens til å være genetisk og forårsaker "allergiske reaksjoner, økt produksjon av slim og spytt, en tendens til hyperaktivitet, tvangsmessig atferd og depresjon." Naturopathic Care lister både psykiske og fysiske symptomer for en høy histamin ubalanse som inkluderer regelmessige og sesongmessige allergier, indre spenning, unormale frykt / tvangshandlinger / ritualer, økt metabolisme og hyppige smerter og plager.

Hvordan unngå Histamin Poisoning

Histamin forgiftning, mens sjeldne, kan forekomme til alle som spiser forurenset fisk eller osteprodukter. Bakterievekst på disse matvarene kan forårsake histamin nivåer for å bygge opp og forårsake en allergisk reaksjon. Mest histaminforgiftning består av elveblest, utslett, svie og kløe lett behandles med et antihistamin.

Bruksanvisning

•  Kjøp fisk fra et marked eller forhandler du stoler på. Sørg for at de oppbevares i kjøleskap sine fisken fra den tid det er fanget til når solgt. Histamin vokser raskt dersom fisken ikke er skikkelig nedkjølt.

Vær skeptisk til tunfisk, sardiner og annen hermetisk fisk som er kjedelig eller merkelig farge eller har en ekstremt skarp lukt vanligvis ikke forbindes med sjømat. All fisk, og enda litt ost, kan laced med histamin, så vær på vakt for eventuelle rariteter før og etter du tilbereder den.

Kast alle fisk som har en metallisk smak eller lastet med pepper. Begge disse smaker kan være et tegn på histaminforgiftning.

Se på en hvilken som helst fisk du forberede deg etter at den er kokt. Kast noen fisk med en honning-kjemmet utseende kan være forurenset med histamin.

Smak, lukt og se på sveitserost før man spiser store mengder. Mens sjeldne, kan sveitserost bli forurenset med histamin under behandlingen.

Tips og advarsler

  • Ikke få panikk, hvis du tror du har histaminforgiftning. Ta et antihistamin og oppsøk lege dersom symptomene ikke forsvinner etter noen timer. De fleste tilfeller vises veldig snart etter å ha spist forurenset fisk eller ost, og klare opp like raskt innen en time.

Histamin Phosphate Produktinformasjon

Histamin fosfat er en FDA-godkjent diagnostisk verktøy som brukes til å teste produksjonen av syre i magen. Det er også brukt til å teste for allergi, ved administrering av en ripetest på huden. Histamin fosfat må kun administreres av en lege.

Funksjoner

Histamin er produsert av legemet i respons til allergener når det er en følsomhet overfor disse stoffene. I en histamin hudtest for allergi, frembringer den histamin fosfat en akutt allergisk reaksjon, slik som en rød hevet blemme på huden. I sin anvendelse som et diagnostisk hjelpemiddel for mavesykdom, oppløsningen injiseres under huden, og mageinnholdet er testet fem minutter senere for evnen av den gastriske mucosa til å produsere saltsyre.

Forholdsregler

En histamin fosfat test kan utløse et astmaanfall hos personer med astma. I dette tilfelle er en adrenalin injeksjon gitt for å motvirke allergiske reaksjoner. Histamin test er også kontraindisert for personer med høyt eller lavt blodtrykk, eller alvorlig hjerte-, lunge- eller nyresykdom. Histamin fosfat bør ikke gis under graviditet, fordi histamin er kjent for å forårsake livmorsammentrekninger.

Advarsel

Vanlige bivirkninger av histamin test er hodepine, svimmelhet og et bankende hjertet. Dessuten samhandler histamin fosfat negativt med andre medisiner som trisykliske antidepressiva og beta antagonister. Alle som tilbød testen skal gi legen en liste over aktuelle medisiner før du fortsetter.

Hvordan stoppe en Histamin Response

Hvordan stoppe en Histamin Response


En histaminrespons er kroppens reaksjon på en allergi som pollen eller mat. Det er en overreaksjon til fremmede partikler som får kroppen til å utvide blodårene. Dette kan skape overflødig slim, hovne bihulene, en lukket opp hals, utslett og andre forhold. Noen av disse histamin svarene er ikke farlig og vil stoppe i løpet av kort tid, men andre kan være livstruende. Det er alltid best å prøve å stoppe histaminrespons for å forbedre kroppens funksjon.

Bruksanvisning

Fjern kriminelle elementet eller fjern deg. Hvis du vet hva som forårsaker histamin reaksjon, har noen fjerne den eller forlate området. For eksempel, hvis du besøker et hjem og dyr forårsake en allergisk reaksjon, forlate huset for å få litt frisk luft og stoppe reaksjonen. Hvis blomster fra din datter føre til en reaksjon, høflig si takk og sette dem i en del av huset som du ikke går. Dette fungerer ikke på våren når alt er i blomst, men for konsentrerte hendelser, vil den stoppe reaksjonen.

Bruk en maske for å forhindre eller stoppe en reaksjon. Hvis allergien forblir i luften hele tiden etter en uke eller så, bære en maske som filtrerer luften, i likhet med hva en lege slites. Den dekker munn og nese, og hindrer deg fra å puste inn noe mer av partiklene som skaper histamin respons. Folk som er allergiske mot gress ofte bruker masker når de må klippe loven for å hindre allergiske reaksjoner.

Ta medisiner. Mange enkeltpersoner innta noen form for medisiner for å stanse eller redusere histamin reaksjon på en allergi. Antihistaminer er vidundermedisin for vanlige allergier som blomster og trepollen, gress eller dyr dander. Medisinske fagfolk og enkeltpersoner utnytter adrenalin autoinjektorer (varenavn inkluderer EpiPen og Anapen) for alvorlige allergiske reaksjoner på ting som bie stikk eller matallergier. Disse medikamentene fungerer godt for å stoppe reaksjonene og få deg til å føle normal igjen.

Hva er en Histamin Blocker?

Histaminer er biologisk aktivert kjemikalier utgitt av kroppen vår som en reaksjon på et allergen. Histaminer forårsaker kapillærene til å ekspandere, sender overflødig væske på huden. Overflødig væske resulterer i hevelse og økt kapillær størrelsen fører til at huden blir rød. Mange mennesker som lider av allergener unngå slike reaksjoner ved å ta et medikament som kalles en histamin blocker.

H1 og H2 reseptorer

Ifølge Alpha nettet, en divisjon av Environmed Research, frembringer den histaminrespons to forskjellige typer av reaksjoner som er avhengig av hvilke den histamin-reseptor utløser. Når H1 reseptorer er utløst av histaminer, de produserer hodepine, hevelse, følelser i huden, luftveis svar og angst. Imidlertid, når H2-reseptorer er utløst av histaminer, de produserer en økning i mavesyrer.

Antihistaminer

Antihistaminer er medikamenter som blokkerer de symptomene som er forårsaket av H1 reseptorer. The Department of Pediatrics ved University of Hawaii John A. Burns School of Medicine rapporterer at difenhydramin er en av de mest brukte antihistaminer brukes til å blokkere histaminer reaksjoner. De aller fleste av antihistamin medisiner er tilgjengelig over disk, og vil gi avlastning for inntil 24 timer per dose.

H2-blokkere

Selv om mange sår er forårsaket av en bakterie kalt Helicobacter pylori (H. pylori), The College of Family Physicians of Canada forklarer at en økning i magesyre kan også bidra til utvikling av magesår. Store mengder av magesyre som at utløst av H2-reseptor kan faktisk brenne den indre fôr av fordøyelseskanalen. I boken "vanlige sykdommer: deres natur, presentasjon og Care," forfatterne John Fry og Gerald Sandler forteller at de mest brukte H2-blokkere er cimetidin og diazepam som både arbeidet med å forebygge og helbrede sår. Begge disse medikamentene er tilgjengelig på resept, men cimetidin har også en over-disk-versjonen. Hver av disse medikamentene hjelpe til i å redusere mengden av mavesyre som produseres av H2-reseptorer.

Immunterapi

Det er mulig for våre organer for å utvikle "naturlige" histamin blokkere. The American College of Allergy, Asthma og immunologi avslører at allergivaksinering kan hjelpe kroppen å bygge opp sine egne antigener som igjen kan blokkere histamin reaksjon på allergi triggere. Immunterapi injeksjoner er vanligvis administreres over en alvorlig uker og vanligvis inneholder en liten mengde av allergenet som du er allergisk mot, forårsaker kroppen til å skape sin egen forsvarslinje for å blokkere histaminer.

Kjenne dine Triggers

En proaktiv måte å gardere seg mot histamin svar er å vite hva som utløser allergi. The American Lung Association forklarer at røyk, parfyme, støvmidd, pollen, insektbitt og dyr dander er den vanligste allergi utløser rapportert. En allergolog kan administrere tester som kan bidra til å finne ut hva du er allergisk mot, og den beste måten å blokkere kroppens reaksjon.

Overflødig Histamin Årsaker

Overflødig Histamin Årsaker


Mange mennesker lider av allergi når i nærvær av visse allergener, for eksempel hår, pollen eller støv. Kroppen din vil frigi overflødig histaminer i sin innsats for å bekjempe det den oppfatter som en bakterie eller virus. Dette i sin tur fører til symptomer som rennende nese, nysing og rennende øyne. For å kontrollere mengden av histamin kroppen produserer, er det en rekke av allergener du bør prøve å unngå.

Pollen

Høye konsentrasjoner av pollen er generelt funnet i områder der planter og blomster produserer ved høye priser. Pollen allergi er ofte et resultat av kontakt med pollen fra gress, trær og ugress, som reiser gjennom vinden ganske enkelt. Derfor bør folk med kjente allergiske reaksjoner på pollen unngå områder med et høyt antall gresskledd og tre-befolkede områder, samt hagearbeid.

Dust Mite

Støv midd allergi er utløst av bittesmå midd som lever i mikroskopiske partikler akkumulert i små biter av støv. Disse partiklene kan inneholde muggsoppsporer, kjæledyr dander, døde hudceller og mikroskopiske midd som lever i sengetøy eller annet tøy. For å redusere støvmidd, rene og støvsuge hjemmet ditt grundig, med fokus på soverommet. Vask sengetøy i varmt vann en gang i uken for å minimere støvmidd lever i din egen seng.

Mold

Mold er funnet i fuktige steder i hjemmet, og blir forverret av varme forhold, så vel. Muggsoppsporer kan forårsake hoste, rennende nese, tungpustethet og skadelige helsemessige forhold. For å hindre mold allergi i hjemmet, holde vinduer og dører åpne i områder der fuktighet akkumuleres, og sørg for å tørke vekk overflødig fuktighet. Hvis du finner muggvekst, ta kontakt med en profesjonell for å fjerne den, da det kan være skadelig.

Hva er Histamines?

Hva er Histamines?


The American Academy of Allergi, astma og immunologi, kjent som AAAAI, anslår at nesten 50 millioner amerikanere lider av allergi. Dette vanlig tilstand er et resultat av en biokjemisk respons på hva kroppen din oppfatter som en invasjon. Histamin er en av de kjemiske substanser som er ansvarlige for de ubehagelige symptomer assosiert med allergi. Det spiller også en viktig rolle i kroppens normale immunrespons.

Immune Response

Når kroppen detekterer tilstedeværelsen av en potensielt skadelig substans, utløser hjernen immunsystemet for å frigjøre antistoffer. Disse antistoffene oppsøke og ødelegge inntrengeren å beskytte kroppen mot infeksjoner fra virus og bakterier. Histaminer er en av kroppens beskyttelsesmekanismer som Utvid blodkar, stimulerer kjertel sekreter og slipp protein fra cellene til å bekjempe og spyle bort fremmedlegemer.

Allergisk Response

Hvor histaminer får en dårlig rap er når de handler opp mot normale, hverdagslige stoffer. Dette svaret til normale stoffer er en allergisk reaksjon. Allergener varierer fra person til person, men kan inkludere pollen, støv, mugg eller dyr dander. Allergener utløse en reaksjon i kroppen fordi kroppen oppfatter det som farlig. Når antistoffer har fanget et allergen, er histaminer frigjøres. Dette skjer ofte i lungene, neseganger og hals. I prosessen med å samle hjelp fra andre antistoffer til å bekjempe den fornærmende stoffet, histaminer forårsake betennelse, slimproduksjon, hudreaksjoner og andre symptomer på allergi. Disse symptomene ofte oversette til kløende og rennende øyne, hoven hud, øyne og lepper, og øvre luftveisproblemer som nysing, tungpustethet, hoste og rennende nese. Den AAAAI påpeker at det ennå ikke er forstått hvorfor noen mennesker har allergi, mens andre ikke gjør det. Det er fastslått, men at en familie historie allergi fører ofte til utvikling av allergi i senere generasjoner.

Mat sensitiviteter

Histaminer og aminer, som er histaminlignende stoffer, er til stede i mange av maten du spiser. Fisk, nøtter, i alderen oster og kjøtt, og alkoholholdige drikkevarer inneholder histaminer som kan forårsake allergilignende symptomer som kløe, nysing, hodepine, elveblest, rød hud og pustevansker. Denne type reaksjon på histamin-rike næringsmidler er ikke en immunrespons, og er forskjellig fra en sann matallergi. Den enkleste måten å forhindre disse reaksjonene er å unngå mat eller drikke, når du har identifisert hva som utløser symptomene dine.

Hudreaksjoner

Histaminer utvide blodårene, forårsaker kløe, flassing og rødhet i huden. Urticaria eller elveblest, er rosa, rød eller hudfarget renner som kan stige opp når histamin frigjøres. De forårsaker hevelse under huden og ofte vises over hele kroppen. Elveblest er forårsaket av allergiske følsomhet til en rekke irritanter som for eksempel kjemikalier, såper, vaskemidler, tekstiler, medisiner, mat og visse typer vegetasjon.

Airway Response

Histaminfrigjøring fører også til glatte musklene til kontrakt. Dette sammentrekning kan oppstå i luftveiene og føre til kortpustethet. Det fører også til at du lider av sinus betennelse og overdreven slimproduksjon, noe som resulterer i hoste, lunger og nese drenering. I moderate til alvorlige tilfeller, hoste, tetthet i brystet og innsnevring av luftveiene kan gjøre det vanskelig å puste. I sjeldne tilfeller kan dette være dødelig. Mange personer med astma har også allergi. I disse tilfellene er det ofte eksponering for allergener som utløser et astmaanfall.

Behandling Alternativer

Heldigvis finnes det en rekke anti-histaminer på markedet for å håndtere allergi. Antihistaminer er en gruppe legemidler som mål å avbryte allergisk respons og gi lindring for allergikere. De virker ved å enten blokkere frigjøring av histaminer i kroppen eller ved å nøytralisere dem når det slippes. Immunterapi, eller en serie av allergivaksinering, er et annet alternativ for allergikere lider. Gradvis øke eksponeringen til allergener kan minske kroppens reaksjon over tid.

Hvordan behandle Histamin Poisoning

Hvordan behandle Histamin Poisoning


Histamin forgiftning, eller scombrotoxicity, er en giftig tilstand forårsaket av å spise skjemt eller bortskjemt mørk-kjøtt fisk fra Scombroid familien. Symptomene utvikle ca 45 minutter etter at offeret spiser fisk. Leger diagnostisere histamin forgiftning ved å gjennomgå en pasients siste matinntak. Mens histamin forgiftning er ikke dødelig, kan det være ganske skremmende.

Bruksanvisning

•  Sørg for at pasienten inge mørkt kjøtt fisk fra Scombroid familien, som inkluderer makrell, tunfisk, albacore og sverdfisk. Andre giftstoffer som finnes i oster, mononatriumglutamat, natrium nitritt og noen viner kan gi lignende symptomer.

Unn symptomene etter at en rapport til en lege for å avgjøre om pasienten trenger medisinsk hjelp. Å behandle alvorlige symptomer, som ildfast hypotensjon og luftveisobstruksjon, vil pasienten trenger intravenøs væske.

Forvent symptomer som kvalme, oppkast, magekramper, diaré, svimmelhet, hodepine og rødme, som er den mest vanlige, for å løse innen en til to timer etter sin debut.

Plasser våte håndklær i fryseren og la dem komme til nær frysepunktet. Fjerne dem og drapere seg i de spylte delene av pasientens kropp. Skyll vil se ut som en alvorlig solbrenthet.

Konsulter lege hvis alvorlige symptomer fortsett forbi to timers mark. Vurdere å administrere en H1 antihistamin i forbindelse med en H2 histamin hvis symptomene ikke avtar i løpet av få timer.

vurdere situasjonen etterpå for å bestemme den eksakte årsaken til reaksjonen. Pasienten bør gjøre det et poeng å unngå Scombroid fisk hvis han er erfaren histaminforgiftning.

Tips og advarsler

  • Motstå fristelsen til å bruke steroider, noe som kan forverre et tilfelle av histamin forgiftning. Hold pasienten i ro og hvile mens du behandler symptomene.

Hva er Histamin?

Hva er Histamin?


Histamin er et stoff som er tilstede i cellene i immunsystemet. Det frigjøres når vev er skadet, og i løpet av en allergisk reaksjon. Anafylaksi, høysnue og elveblest er vanlige reaksjoner som involverer histamin. Selv om det er forbundet med kløe, rennende nese og andre irritasjonsmomenter, er histamin en viktig del av kroppens forsvar.

Fakta

Histamin er et produkt av aminosyren histidin. To typer av immunceller frigjøre histamin: mastceller i vevet, og basofiler i blodet. Histamin har tre hoved handlinger på de omkringliggende cellene: utvidelseskatetre små blodkar og økende kapillær permeabilitet, forårsaker rødhet og hevelse på det området av skade eller reaksjon; kontrahering glatt muskulatur i bronkiene, forårsaker pustevansker og en stram følelse i brystet; og økt gastrisk sekresjon.

Histamin og anafylaksi

Anafylaksi er en livstruende tilstand der eksponering for et allergen utløser frigjøring av histamin i sirkulasjon. Dette gjør at blodårene utvider seg over hele kroppen mens økt kapillær permeabilitet tillater væsker å lekke ut i vevet. En alvorlig fall i de perifere blodtrykket resultater, noe som begrenser tilbakeføring av blod til hjertet. Samtidig, innsnevring av bronkiene fører respiratoriske nød. Anafylaksi må behandles umiddelbart med adrenalin eller et lignende stoff.

Histamin i Hay Fever

Høy feber er en lokal allergisk respons utløst av allergener som kommer i kontakt med neseslimvevet. Histaminfrigjøring fører til at blodkarene i nesen for å strekke og kapillærene å lekke, noe som resulterer i hoven, sekretorisk intranasal vev - vanligvis kjent som rennende nese og lunger.

Histamin i Hives

Elveblest, også kjent som urticaria, er en lokalisert reaksjon forårsaket av allergener som kommer i kontakt med bestemte områder av huden. Lokal frigjøring av histamin forårsaker en rød fakkel (på grunn strekke blodårer), og en veldefinert svelling (på grunn av fluid som lekker fra gjennomtrengelige kapillarer). Varme og kløe er andre vanlige effekter. Elveblest kan være et resultat av aktuell (f.eks kontakt med en brennesle plante) eller systemisk eksponering (f.eks, spise visse matvarer) for et allergen.

Fordeler

Frigjøring av histamin og dens virkninger på vev er en del av kroppens forsvar. Strekke blodårene nær stedet for en skade reduserer blodstrømmen, og derfor blodtap, i området. Kapillær permeabilitet tillater hvite blodceller til å passere inn i vevet, hvor de kan starte helbredelsesprosessen. Bronkial innsnevring reduserer volumet av luften inhalert, og dermed begrense eksponering for en luftbåren toksin. Histamin utløser også utgivelsen av magesyre, en viktig del av fordøyelsesprosessen.

Hvordan virker Histamin fungerer?

Hvordan virker Histamin fungerer?

Introduksjon

Histamin er en nevrotransmitter og amin som brukes i kroppen for å holde den balansert og sunt. Dessverre, noen ganger Histamin nivåer kan bli for høy, forårsaker symptomene sett med allergi, eller for lavt, forårsaker alvorlige problemer som anafylaktisk sjokk.

Produksjon

Histamin er produsert gjennom dekarboksylering av aminosyren histidin. Dette gjøres ved hjelp av katalysatorer som kalles enzymer. Når enzymet reagerer på histadine, skjer det en kjemisk reaksjon som forårsaker histadine å miste sin karbon-dioksyd-dannende histamin.

Levering

Når histamin er blitt dannet, blir det enten lagres eller brukes. Når den lagres, er histamin vanligvis plassert i celler som kalles mastceller eller hvite blodceller kalt basofiler. Histamin lagres vanligvis i områder utsatt for infeksjon eller skade for quick release når det trengs.

Bruk

Når et fremmedlegeme kommer inn i kroppen, eller når en skade oppstår, utgivelser kroppen histamin fra sine lagring steder og aktiverer den for å beskytte kroppen. Kroppen frigjør et antistoff som kalles immunglobulin E. Når histamin har blitt gitt ut, det hjelper kroppen på forskjellige måter avhengig av hva histamin reseptorer den kommer i kontakt med.

Reseptorer

Det finnes fire typer av reseptorer som histamin kan komme i kontakt med. Reaksjon med H1 reseptoren fører til at kroppen til å bli våken og våken. Dette er viktig for respons fight-or-flight av kroppen. H1 reseptorer også føre til at effektene sett med en allergisk reaksjon som elveblest, rød hud, rennende nese, bronkokonstriksjon og vasodialation. Omsetning med en H2-reseptor kan stimulere frigjøring av magesyre, og kan også tvinge glatte musklene i kroppen til å slappe av. Reaksjon med en H3 reseptor forårsaker histamin produksjonen for å slutte når det er nok histamin i blodet. Reaksjon med en H4 reseptoren bidrar til å regulere de hvite blodlegemene som finnes i benmargen. Disse cellene er noen av de viktigste cellene som angår immunsystemet respons.

Virkningene av Histamin

Virkningene av Histamin


Allergi effekt store tverrsnitt av befolkningen i hele verden. Ifølge Center for Disease Control (CDC), så mange som 12,2 millioner amerikanere søker legehjelp i sykehus og leger kontorer hvert år for allergier. Alvorlighetsgraden av en allergisk reaksjon avhenger i stor grad av histamin i kroppen.

Definisjon

Histamin er et protein som er lagret i mastcellene i kroppen (mastceller er plassert i de løse bindevev av kroppens organer, inkludert huden). Når kroppen kommer i kontakt med et fremmed inntrenger (for eksempel pollen eller en annen substans visningene kropps som en inntrenger), reagerer den ved å initiere kroppens naturlige immunrespons. En del av dette svaret er frigjøring av histamin. Når histamin når åsted for innbrudd, kan det føre til en av tre effekter.

Betennelse

En av de mest vanlige virkninger av histamin er inflammasjon. Histamin forårsaker betennelse direkte og indirekte. Når histamin går det berørte området, fartøyene i området opplever en økning av permeabilitet. Dette tillater en økning i blod- og immunceller i området forårsaker svelling. Indirekte, histamin også utløser utgivelsen av cytokins. Disse cellene reise til omkringliggende leukocytter og øke betennelsesreaksjon.

Glatte muskler

Histamin har også en effekt på den glatte muskulaturen i kroppen. Dette er en av de viktigste årsakene til at histamin er ansvarlig for de fleste astmaanfall. Når kroppen reagerer på et stoff den tolker som et allergen, histamin frigjøres årsaker den glatte muskulaturen i nærområdet til kontrakt. Når et allergen kommer inn i luftveiene kan dette føre til en potensielt dødelig reaksjon som den glatte muskulaturen i luftveiene kontrakten og constrict luftstrømmen som er i stand til å få til lungene.

Slimproduksjon

Histamin bevirker også produksjon og viskositet. I legemet finnes to typer av histaminreseptorer, H1 og H2. Når en H1 reseptor er aktivert, øker kroppens hvor mye slim blir produsert slik at slimet kan felle allergenet eller en annen inntrenger. Når H2-reseptoren aktiveres, i legemet øker også viskositeten (tykkelse) av det slim som gjør det lettere for fremmedpartikler til å bli fanget i den.

Antihistaminer

Enten det er allergi sesongen eller du lider av kronisk allergi, kan en antihistamin være ansatt for å bidra til å blokkere effekten av histamin i kroppen. Antihistaminer er medisiner som blokkerer histamin reseptorer og bidra til å redusere mengden av histamin som er gitt ut av kroppen.

Årsaker til Histamin Hevelse

Hevelse, også kalt ødem, er enhver utvidelse av legemet. Organer og hud vanligvis hovne opp når det er en overflod av væske i vevet. Hevelse kan oppstå i en enkelt område (for eksempel ankler), eller kan påvirke hele kroppen. Mange faktorer kan føre til hevelse, blant dem skade, solbrenthet, dårlig ernæring, for mye salt i kosten, organfeil eller sykdommer (spesielt arbeider med nyre, hjerte eller lever), og som en bivirkning av enkelte legemidler. Men mange vanlige forekomster av svelling er forårsaket av en reaksjon på en histamin-allergen.

Histamin

Histamin er produsert av basofiler og mastceller som en immunrespons til noen inntrenger (eller patogen), ofte et allergen. En rask betennelse respons utløses der histaminproduksjonen utvider området blodkar. Disse utvidede fartøy eller kapillærer bli unormalt gjennomtrengelig, slik at hvite (infeksjon-kampene) blodceller tilgang til inntrenger.
Cellulære histaminreseptorer er forbundet med basofiler og mastceller som finnes i hele kroppen. Histamin reaksjoner (inkludert svelling) er generert ved virkningen av histamin på histamin en bestemt reseptor.

H1 histaminreseptor

De H1 histaminreseptorer er funnet på glatt muskulatur, i sentralnervesystemet og i vev endotel - den tynne, cellulær foring på innsiden av blodkarene. De ulike reaksjoner av histamin på H1 reseptoren inkluderer sinus hevelse, utslett og smerte og kløe på grunn av insektstikk. Sistnevnte inkluderer ofte hevelse. Kort sagt, de H1 reseptorer er generelt ansvarlig for allergiske reaksjoner.

Allergier

Allergier forårsake produksjon av histamin. I sin tur, reagerer kroppen. I milde allergiske reaksjoner, histaminer, i kombinasjon med histaminreseptorer, kan gi utslett, kløende og rennende øyne, og flaskehals - en kombinasjon av slim og hevelse i sinus hulrom.
I mer moderate reaksjoner, kan luftveiene stramme (swell) forårsaker noen problemer med å puste. Men det mest alvorlig allergisk reaksjon er anafylaksi. Anafylaksi er en livstruende reaksjon som påvirker kroppen globalt. Vanligvis luftveiene constrict eller hovne opp, noe som gjør puste svært vanskelig, og det er et kraftig fall i blodtrykket. Andre symptomer som oppkast, kramper, diaré og mental forvirring, kan også være til stede.

Insektstikk

En vanlig årsak til hevelse er fra insektstikk - mest spesielt de fra bier, veps, Hornets, gule jakker eller brann maur. Både normale og allergiske reaksjoner kan produsere hevelse. I en normal reaksjon, vil stikket området i seg selv hovne opp og være smertefullt. I tillegg vil det trolig være rød og kløende. Selv bør et større område dønning, reaksjonen kan være normal - og i et slikt tilfelle ville bli kalt en "stor lokal respons." For eksempel, hvis du ble stukket på hånden, kan hele hånden eller deler av underarmen svelle i respons.
Med en allergisk reaksjon, hvor histamin slippes, vil det være flere symptomer. Du vil sannsynligvis ha problemer med å puste som luftveier er hevelse, muligens forårsake tungpustethet. Ditt ansikt, hals eller munn kan hovne opp, selv om stikket ikke var i den nærheten, noe som gjør det vanskelig å svelge. Et utslett (eller elveblest) kunne spre seg til områder utenfor stikket området. Du kan føle deg svimmel, eller engstelig, eller svak. Ditt hjerte kan slå raskt.

Antihistaminer

Antihistaminer er ikke produsert naturlig i kroppen, men er et stoff tatt for å bekjempe virkningene av histamin på de histaminreseptorer. Så mens kroppen vil fortsette å produsere histaminer, effektene (kløende øyne, utslett, hevelse, etc) vil bli redusert. De virker ved å blokkere meldinger sendt av histamin til histaminreseptorer. Vanlig brukte H1 blocker antihistaminer inkluderer Benadryl, Claritin, Chlortripalon, Atarax, Hismanal og Seldane.

Kan Overactive Histamines Årsak kviselignende hudproblemer?

Kan Overactive Histamines Årsak kviselignende hudproblemer?


Kroppen frigjør histamin når den kommer i kontakt med et allergen eller andre stressende miljø substans eller erfaring. Eksempler inkluderer trening, stress og ekstreme temperaturer, ifølge Mayo Clinic. Dette resulterer i en rekke allergiske reaksjoner, inklusive hudsykdommer.

Skin Betennelse

Histamin forårsaker røde, kløende hud hos noen mennesker, ifølge Davidson College. Denne tilstanden, kjent som elveblest, medfører varierende størrelser av rød renner eller humper å vises midlertidig på huden.

Acne

Histamin forårsaker ikke akne å danne på huden. Akne oppstår når tette porene som et resultat av overskytende oljeproduksjonen kombinert med døde hudceller. Dette tilstoppet pore gir da et gjestfritt miljø for bakterier å vokse, initiere kroppens immunrespons. Sluttresultatet er en svulmende hårsekken og det som er kjent for de fleste som akne.

Behandling

Hudreaksjoner forårsaket av histamin kan ikke kreve behandling i milde tilfeller. Behandle andre saker med over-the-counter eller reseptbelagte antihistaminer. Kortikosteroider kan være foreskrevet i alvorlige tilfeller.

Histamin Sykdommer

Histamin Sykdommer


Histamin er ofte assosiert med allergi når det utløser en inflammatorisk respons til allergener som angriper legemet. Histamin styrer forskjellige kroppsfunksjoner, og er også en indikator på noen alvorlige sykdommer.

Histamin

Histamin er et biogene amin som regulerer immunrespons. Den styrer stimulering av mage sekreter og innsnevring av bronkial glatt muskulatur. Histamin er et signalstoff som utløser betennelse respons.

Schizofreni

Histamin er en neurotransmitter i hjernen. Nivåer av histamin i blod som enten er for høyt eller for lavt er blitt funnet å være relatert til schizofreni.

Histamin og Schizofreni

Ifølge en artikkel på The Bio-Communications Research Institute hjemmeside, er lav histamin nivå er ofte assosiert med paranoia, søvnighet, lav libido, lett frustrasjon og spenningshodepine. Høye Histamin nivåer er ofte relatert til besettelse og tvang, depresjon, migrene og kroniske muskelspasmer syndrom.

Leversykdom

Histamin har blitt funnet å være forhøyet hos pasienter med kronisk leversykdom cholestatisk, i henhold til Journal of Clinical Investigation. Dette ser ut til å skje fordi en syk lever ikke kan stoppe flyten av histamin i portveneblod som et sunt leveren gjør. Forhøyet histamin er en indikator på leversykdom.

Inflammatorisk tarmsykdom

Histamin mastceller er forhøyet hos pasienter med inflammatorisk tarmsykdom så som kolitt og Chrons sykdom. Histamin er en neurotransmitter som styrer inflammatoriske respons i disse sykdommene. Økt nivå av histamin er indikatorer på disse sykdommene.

Hvordan kroppen din produserer for mye Histamin?

Histamin Produksjon

Histamin er et protein frigitt av legemet når legemet blir utsatt for et allergen, som typisk er en uskadelig substans som den oppfatter som skadelig. Først, kroppen produserer IgE-antistoff, som deretter bindes til allergenet. Deretter antistoffene feste til hverandre og skape en mastcelle som deretter utløser frigjøring av histamin. Når dette skjer, blir en overskytende mengde av histamin aktiv i kroppen, noe som resulterer i plagsomme symptomer.

Histamin Triggers og effekter

Histamin kan utløses av støvmidd, dyr dander, pollen og gress. Histamin forårsaker betennelse og muskel innsnevring. Effektene av histamin inkluderer kløende og rennende øyne, nysing, rennende nese og lunger. Nesen kan oppleve kløe i tillegg. I alvorlige tilfeller kan histamin utløse livstruende symptomer som kan føre til kvelning.

Histamin-stopper

Kroppen er i utgangspunktet å gjøre en feil når det frigjør overflødig histamin som svar på harmløse stoffer. Medisiner som kalles antihistaminer kan nøytralisere histamin, slik at det ikke forårsaker plagsomme symptomer. Histaminer som Claritin er tilgjengelig over disk og andre alternativer er tilgjengelig på resept.