Digidexo.com

beta-sitosterol

Beta sitosterol Vs. Propecia

Beta sitosterol Vs.  Propecia


Propecia har blitt en av de ledende rettsmidler for hårtap som er på markedet. Imidlertid er en 2002 studie som viser effekten av beta-sitosterol på hårtap raskt økende i popularitet.

Historie

På 1980-tallet, ble Propecia foreskrevet som et medikament for å bekjempe forstørret prostata symptomer, men på 1990-tallet ble oppdaget å jobbe som et hår tap rettsmiddel. Beta-sitosterol-et stoff som finnes i mange frø, nøtter og korn-er brukt for behandling av høyt kolesterol og har vært brukt i Europa, for å behandle både prostata-og brystkreft.

Discovery som prostata behandling

I 1992, finasterid, den viktigste aktive ingrediensen i Propecia, ble bestemt til å stoppe produksjonen av dihydrotestosteron (DHT), som er en årsak til forstørrede prostata. Fem år senere, tyske forskere bevist at beta-sitosterol utført i mange av de samme måtene.

Effekter på Hårtap

I løpet av en fem-årig studie av hudleger 1992-1997, Propecia var fast bestemt på å stoppe eller regrow hår i nesten 48 prosent av menn som brukte den. I en liten studien fra 2002 menn som tok beta-sitosterol i forbindelse med Saw Palmetto bær rapportert økt hårvekst, men mer forskning er gjort.

Risiko

Propecia er å bli tatt av menn som finasterid kan forårsake misdannelser hos kvinner som er gravide eller prøver å bli gravid. Så langt er det ingen kjente risiko i å ta beta-sitosterol kosttilskudd.

Bivirkninger

Et lite antall menn som tar Propecia kan oppleve seksuelle bivirkninger som tap av libido, for tidlig utløsning, erektil dysfunksjon eller smerte i testiklene. Noen beta-sitosterol bivirkninger inkluderer astma, endring i blodsukkernivået, forstoppelse, nedsatt sexlyst, diaré, pustevansker, erektil dysfunksjon og kvalme.

Beta sitosterol Informasjon

Beta-sitosterols er stoffer i planter som bidrar til å danne membranen, eller lag i celler som stoffer som næringsstoffer og vann passere gjennom, slik at anlegget for å gjøre energi. I urtemedisin, er beta-sitosterols brukes til en rekke formål.

Kilder

Mat som er høy i beta-sitosterol inkludere soyabønner, hvetekim, riskli og maisolje, rapporterer Dr. Michael Lam. Beta sitosterols er også tilgjengelig i kosttilskudd.

Funksjon

Beta sitosterols begrense mengden av kolesterol som er i stand til å gå inn kroppen din og også redusere betennelse, melder RxList.

Bruksområder

På grunn av deres effekter, er kosttilskudd som inneholder beta sitosterols brukes til å behandle høyt kolesterol, noe som øker risikoen for hjertesykdom, prostataforstørrelse, tuberkulose, leddgikt, allergi, fibromyalgi, astma og lupus. Urte medisin utøvere også bruke beta sitosterols å forhindre at enkelte typer kreft, slik som de som påvirker livmorhalsen eller tykktarmen, melder RxList.

Risiko

De vanligste bivirkningene av beta-sitosterols inkluderer fylde, gass, fordøyelsesbesvær, diaré og forstoppelse, rapporterer Physicians 'Desktop Reference. Det er noen rapporter som beta-sitosterol forårsaker impotens eller tap av libido, ifølge RxList.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke ta beta-sitosterol kosttilskudd fordi deres effekter på fosterutvikling er ikke kjent. Hvis du har en fettlagring sykdom som kalles sitosterolemi, er det ikke trygt for deg å ta beta-sitosterol, advarer RxList.

Foods høy i beta sitosterols

Beta sitosterols, også referert til som plantesteroler og fytosteroler, er naturlige kjemikalier kjent for å senke kolesterolet. Plantesteroler senke kolesterol ved å redusere mengden av kolesterol som absorberes fra mat i magen. Du kan få beta sitosterols gjennom matvarer naturlig høyt i dem.

Oljer

Selv om det virker nesten counterintuitive, gitt at beta sitosterols lavere kolesterol, en normal porsjon (ca 14 g) av margarin inneholder ca 70 mg av beta sitosterols. Spise oljer som mais, grønnsaker og soyabønner er en måte å komme rundt 95 mg (fra omtrent en 224 g porsjon) av beta sitosterols per dag. Husholdningenes vegetabilsk fett inneholder også plantesteroler.

Nøtter og bønner

En rekke nøtter og bønner er rike på beta sitosterols. Selv om de ikke inneholder så mye plantesteroler, mutter og bønner er på listen over mat med høyt beta sitosterols. En porsjon på ca 95 g macadamia nøtter, pekannøtter, pistasjenøtter, mandler, filberts eller hasselnøtter eller valnøtter alle inneholder mellom 20 til 47 mg av beta sitosterols. Fava bønner og rosa linser er to typer bønner som også inneholder den kolesterolsenkende kjemisk.

Snacks

Beta sitosterols er ikke bare i sunn mat. Mais-basert snacks, for eksempel tortilla chips, inneholder beta sitosterols, ca 57 mg av plantesteroler per servering (ca. 190 g). Det er ikke dårlig for noe som smaker så godt. For de med en søt tann, inneholder vanlig baking sjokolade også om 34 mg av beta sitosterols per porsjon (130 g).

Grønnsaker og frukt

De mais chips trenger ikke å bli spist alene, som avokado inneholder noen av de høyeste mengder av beta sitosterols. En enkelt avocado kan levere en 95 mg punch av beta sitosterol. Potetmos, serrano paprika, koriander og drue blader alle inneholde i overkant av 20 mg beta sitosterols. Raw granateple og sitrongress inneholder mellom 8 til 10 mg av kolesterolsenkende effekt av beta sitosterols.

Beta sitosterols i Daily Diet

Listen byr fremfor en rekke matvarer som kan bli innlemmet i ens daglige kosthold rutine for å redusere kolesterolnivået. For de som er interessert i naturlig senke kolesterolnivået, diskutere disse matalternativer med din fastlege for å sørge for at de er riktig for deg.

Naturlige kilder til Beta sitosterol

Naturlige kilder til Beta sitosterol


Ifølge Dr. Michael Lam, er beta-sitosterol en plante sterol, og derfor er det funnet i de fleste planter. En phytosterol, er Beta sitosterol en viktig del av en persons kosthold, men folk flest ikke har riktig nivå av det i sine dietter.

Kilder til Beta sitosterol

Dr. Lam forklarer at den gjennomsnittlige kosthold inneholder bare 200 til 300 mg Beta sitosterol om dagen. Han foreslår en 300 mg supplement per dag i tillegg til vanlig inntak. WebMD bemerker at Beta sitosterol finnes i de fleste frukt, grønnsaker, nøtter og frø. Ifølge Dr. Lam, er høye nivåer av Beta sitosterol funnet i ris kli, hvetekim, mais oljer og soyabønner.

Kontrollerende Kolesterol

Den WebMD nettsted forklarer at den kjemiske strukturen av Beta sitosterol ligner kolesterol. Derfor kan det bidra til å redusere kolesterolnivået ved å begrense mengden av kolesterol som er i stand til å gå inn i kroppen.

Prostata Helse

Beta-sitosterol er brukt til behandling av symptomer forbundet med benign prostatahyperplasi (BPH) ved binding til prostata for å bidra til å redusere svelling.

Ytterligere fordeler

Dr. Lam forklarer at å spise en diett høy i frukt, grønnsaker og soyabønner, som inneholder høye nivåer av beta-sitosterol, kan bidra til å forebygge kreft. WebMD bemerker at Beta sitosterol er også brukt til å forbedre seksuell aktivitet, for å redusere smerte og hevelse, for å minske symptomer forbundet med overgangsalder og for å styrke immunsystemet.

Beta sitosterol og Foods

Beta sitosterol og Foods


Beta sitosterol er et kosttilskudd tatt fra ulike plantekilder. Beta sitosterol har blitt lagt til mange forskjellige bearbeidet mat, som for eksempel margarin, og har vært varslet for sin helsemessige fordeler.

Beta sitosterol Derivater

Beta sitosterol er funnet i så Palmetto bær, svart spisskummen frø, gresskarfrø, soyabønner og wolfberries. Beta sitosterol er også ofte funnet i maisolje, soyabønner og hvete bakterie, ifølge Nutra Sanus online.

Matvarer med Beta sitosterol

Beta-sitosterol er blitt verdsatt for sin evne til å senke kolesterolnivået i kroppen. Det har blitt lagt til margarin, yoghurt og andre matvarer for å gi for hjerte-sunt kosthold med lavere kolesterolnivå. Ifølge Web MD, Take Control er en merkevare av margarin som inneholder beta sitosterol for sin kolesterolsenkende effekter.

Helse Fordeler

Beta sitosterol har blitt brukt til å behandle hjertesykdommer, øke immunforsvaret og behandle andre forhold som for eksempel allergi, håravfall og kreft. Mat som inneholder beta sitosterol har innføre mer av denne sunn plante derivat til mennesker, overføre sine ulike medisinske fordeler.

Hvordan ta Beta sitosterol for Håravfall

Hvordan ta Beta sitosterol for Håravfall


Beta sitosterol er en naturlig planteekstrakt som brukes til å stoppe håravfall hos menn og kvinner. Det har androgen-blokkerende egenskaper som gjør det mulig å målrette hormoner ansvarlig for mannlige og kvinnelige mønster baldness. Når det tas oralt som et daglig tilskudd, har beta sitosterol vist seg å fungere best på menn og kvinner som nettopp har lagt merke til overdreven håravfall eller tegn på for tidlig skallet. Det er mindre effektive på folk som har hatt betydelig hårtap i løpet av årene.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din før du tar beta sitosterol for hårtap. Beta sitosterol brukes også til å senke kolesterolet, så sørg for at det er trygt å ta, spesielt hvis du har lave eller normale nivåer av kolesterol.

Ta mellom 60 og 130 mg av beta sitosterol hver dag. Du kan ta tilskudd med eller uten mat.

Fortsett å ta beta sitosterol for hårtap i minst seks måneder. Det tar vanligvis rundt seks til tolv måneder før du merker noen vesentlige endringer.

overvåke utviklingen med bilder og notater å oppfatte endringer i hår-tap mønstre. Slutt å ta beta sitosterol etter et år hvis du ikke har lagt merke til noen definitive resultater. Hvis tillegget ikke har hatt noen effekt på håret-tap mønstre etter et år, sjansene er det vil aldri gjøre en forskjell selv om du fortsetter å ta det.

Tips og advarsler

  • Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen på 130 mg av beta sitosterol med mindre du får godkjenning fra legen din. Noen personer som tar høye doser har opplevd diaré og forstoppelse. Du kan oppleve økt oljeproduksjon på hodebunnen din etterfulgt av en kløe følelse når du bruker dette produktet.

Beta Sitosterol bivirkninger

Beta-sitosterol er en naturlig planteforbindelse som ligner på kolesterol. Det blir nå brukt til å behandle høye nivåer av LDL kolesterol og lindre forstørret prostata symptomer hos menn. Det er noen påstander om at beta-sitosterol kan også bidra til å øke immunforsvaret, behandle astma, redusere skallethet eller hårtap, behandle gallestein, lindre menopause symptomer og øke seksuell funksjon. Men vitenskapelige studier begrenset i å støtte disse ekstra bruksområder. Det er angivelig begrensede bivirkninger til å bruke beta-sitosterol.

Kvalme

Du kan utvikle kvalme eller en urolig mage mens du bruker beta-sitosterol.

Redusert Sex Drive

Det er mulig å oppleve en nedgang i sexlysten mens du tar beta-sitosterol.

Diaré

Beta-sitosterol kan forårsake diaré eller forstoppelse hos mennesker som får i det.

Impotens

Det er mulig å lider av impotens ved bruk av beta-sitosterol.

Halsbrann

Du kan oppleve halsbrann mens du tar beta-sitosterol.

Fordøyelsesproblemer

Fordøyelses kan være en bivirkning til de som forbruker beta-sitosterol.

Beta-sitosterol og kolesterolnivå

Beta-sitosterol og kolesterolnivå


Beta-sitosterol og kolesterol er nært beslektet. Begge tilhører den sterol-familien, med kolesterol som produseres av dyr (inkludert mennesker), og beta-sitosterol fremstilt i planter. Dette nært forhold bidrar til å redusere kolesterol.

Kilder

Soyabønner, ris kli, hvetekim og mais oljer inneholder svært konsentrerte nivåer av den hvite, voksaktig stoff som heter beta-sitosterol. Dette naturlig forbindelse er også funnet i frukt, grønnsaker og nøtter.

Funksjon

Beta-sitosterol er ofte brukt for å minimere kolesterol inntak. "Når forbrukes med kolesterol, den effektivt blokkerer kolesterol absorpsjon, noe som resulterer i lavere serum kolesterol nivåer," sier Dr. Michael Lam, en spesialist i ernæringsmedisin.

Effekter

Menneskekroppen unnlater å behandle beta-sitosterol effektivt. Dette er gunstig for å redusere kolesterol som kolesterol binder seg til beta-sitosterol, og de to stoffene gå raskt gjennom fordøyelsessystemet mot utskillelse.

Dosering

Leger vanligvis foreslå kosttilskudd kosttilskudd. "Mellom 500 mg og 10 gram beta-sitosterol per dag har blitt brukt i klinisk forskning for å redusere forhøyede kolesterolnivået i blodet,» melder University of Michigan Health System.

Advarsel

Ofte tatt i pille eller flytende form, kan bivirkninger av beta-sitosterol er diaré, forstoppelse, gass, kvalme eller fordøyelsesbesvær.

Har Beta sitosterol Shrink prostata?

Beta-sitosterol er en plante sterol (fytosterol) finnes i små mengder i mat, inkludert frukt, grønnsaker, frø og nøtter, og lagt til noen margarinprodukter. Beta-sitosterol er også tilgjengelig som kosttilskudd hevdet å ha fordeler for mange helsemessige forhold, inkludert symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH).

BPH

BPH er en noncancerous forstørret prostata lidelse. Det er vanlig hos menn over 50 år, og resulterer i hovedsak fra endringer i hormonbalanser. Symptomer kan inkludere hyppig vannlating og problemer med vannlating. Alvorlige tilfeller kan føre til urinveisinfeksjoner, urinrøret blokkering og nyreskader.

Beta-sitosterol Fordeler

Beta-sitosterol tilskudd har vist seg å lindre urin symptomer og urin flow hos menn med BPH, ifølge en gjennomgang av studier publisert i British Journal of Urology (BJU) International. Tar beta-sitosterol ikke krympe prostata, men. Beta-sitosterol kan også redusere høyt kolesterol nivåer, som det fremgår av Mayo Clinic nettsiden. Andre påstander om helsemessige fordeler har ikke blitt underbygget av forskning.

Side Effects

Beta-sitosterol kosttilskudd kan føre til gastrointestinale bivirkninger, inkludert diaré eller forstoppelse, gass, fordøyelsesbesvær og kvalme. Noen menn tar beta-sitosterol har også rapportert erektil dysfunksjon og nedsatt sexlyst. EMedTV forklarer at reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle BPH også en tendens til å forårsake disse seksuelle bivirkninger.

Betraktninger

For å avlaste BPH symptomer, er menn rådes til å ta 60-130 mg av beta-sitosterol daglig, fordelt på to eller tre doser. Kombinere dette tillegget med kolesterolsenkende medikament pravastatin (Pravachol) kan redusere effekten av beta-sitosterol.

Diet endringer

Andre kosthold endringer som kan forbedre BPH symptomer bære å redusere eller eliminere visse matvarer. Disse inkluderer mat laget med hvitt sukker og mel, bearbeidet mat, stekt mat og hydrogenerte oljer, som er oppført av urologi Channel nettside. For å redusere risikoen for å utvikle BPH kan menn velge å unngå å spise frokostblandinger, brød, egg og fjørfe, da disse matvarene ble knyttet til økt BPH forekomst i en studie publisert i tidsskriftet Urology i 2006, som beskrevet av HealthandAge.com.

Virkningene av Beta sitosterol på prostatakreft

Det er mange behandlinger tilgjengelig for prostatakreft. Både sykdom og behandlingene har en høy forekomst av ubehagelige bivirkninger som urindysfunksjon. Noen menn er å snu til alternative behandlingsformer. Beta sitosterol er en plante sterol som har vist så nyttig med symptomer på prostatakreft og kan hjelpe i behandlingen.

Cellevekst

Beta-sitosterol er vist å inhibere veksten av prostatacancerceller. Det kan til og med ødelegge cellene gjennom proteinfosfatase.

Betennelse

Det har vært en korrelasjon mellom reduksjon av betennelse og bruk av beta-sitosterol. Betennelse er et problem i å kontrollere prostatakreft og dens symptomer.

Urin Flow

Bruken av beta-sitosterol er blitt undersøkt og anvendt i Europa for det siste århundre for å bedre urinstrøm. Prostatakreftpasienter kan ha nytte av beta sitosterol hjelp med urininkontinens og det haster.

Dysuri

Dysuri er smertefull eller vanskelig vannlating. Det er et problem for prostata kreftpasienter og beta-sitosterol er nyttig for å hindre den.

Betraktninger

Beta sitosterol kan være svært nyttig for pasienter med prostatakreft. Det har imidlertid ikke vært nok et bevis på at det kan kurere kreft. Det bør brukes i forbindelse med foreskrevet medisiner under omsorg av en lege.

Hva er fordelene med Beta sitosterol for kvinner?

Hva er fordelene med Beta sitosterol for kvinner?


Beta-sitosterol er en alternativ medisin som brukes i behandlingen av tilstander slik som høyt kolesterol og allergier. Det er avledet fra planter, og kan finnes i helsekostbutikker eller på internett. Det er ingen kjente bivirkninger forbundet med dette tillegget, men det har ennå ikke blitt godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) som av August 2010.

Identifikasjon

Beta-sitosterol er en velkjent plantesterol som har mange hevdet helsemessige fordeler. Ifølge forskere ved Washington University School of Medicine i St. Louis, er en slik påvist nytte sin effektivitet i betydelig reduksjon av LDL, eller "dårlig" kolesterol i både menn og kvinner.

Funksjoner

En gruppe av studier, inkludert en ved University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition, har vist betydelig bevis for at dette tillegget er gunstig for enkelte kvinnelige kreftpasienter. Bryst- og eggstokkreft er blant de som anses å være østrogen-stimulert, noe som betyr at kreftcellene lever av østrogen. Beta-sitosterol ble funnet å beskytte mot kvinner østrogenavhengig tumor vekst.

Advarsel

Selv om forskningen er lovende, er flere studier er nødvendig for å identifisere langsiktige effekter av bruk av plantesteroler som beta-sitosterol, og deres mulige interaksjon med andre medisiner. Diskutere temaet med legen din før du legger beta-sitosterol, eller supplement, til kosthold

Hva er farene ved Beta sitosterol?

Beta sitosterol er et stoff som finnes i frukt, grønnsaker nøtter og frø, og brukes i urtemedisin. Til tross for dens bruk i behandlingen av høyt kolesterol og prostataforstørrelse, beta sitosterols utgjøre en risiko for bivirkninger.

Forklaring

Beta sitosterols utgjør ikke noen store farer for folk flest. Anlegget-baserte produktet har potensial til å forårsake noen bivirkninger i gjennomsnitts pasienter, men det kan være ubehagelig eller irriterende.

Typer bivirkninger

Noen bivirkninger av beta sitosterols er gastrointestinale i naturen, og inkluderer kvalme, dårlig fordøyelse, gass, diaré og oppkast. Det er også rapporter om beta sitosterols forårsaker impotens og nedsatt libido.

Risiko

Noen pasienter som tar beta sitosterols utvikle alvorlige og potensielt livstruende allergiske reaksjoner, forårsaker kortpustethet, piping i brystet, hud elveblest og brystsmerter.

Oppløsning

På grunn av risiko for allergiske reaksjoner eller bivirkninger, noen pasienter velger å øke sitt inntak av frukt og grønnsaker for å få mer kost beta sitosterol stedet for å stole på kosttilskudd. Matvarer som er høy i beta sitosterols inkluderer avokado, pistasjnøtter, rå drue blader og fava bønner.

Betraktninger

Hvis du er gravid eller ammende, eller lider av en sjelden fett lagring sykdom kalt sitosterolemi, kan det ikke være trygt for deg å ta beta sitosterol kosttilskudd.

Hvordan kjøpe Beta sitosterol

Beta-sitosterol er en plante-avledet fytosterol eller steroid alkohol, som forekommer naturlig i mange planter og muttere. Du kan øke din beta sitosterol inntaket uten å kjøpe kosttilskudd ved å øke inntaket av matvarer som avokado, gresskarfrø og pekannøtter, som er rike på næringsstoffer. Men fordi dette kan være upraktisk for de som ønsker mer av fytosterol for sine påståtte evner til å hjelpe blokk kolesterol og krympe forstørret prostata, det er mange over-the-counter beta sitosterol produkter på markedet.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din før du starter en beta sitosterol regime. Beta sitosterol produkter er utpekt som kosttilskudd og ikke som narkotika, men de er vanligvis markedsført med påstander om at de kan bidra til å redusere kolesterolnivået, krympe forstørret prostata og fremmer samlet bedre prostata helse. De bør ikke anses som en erstatning for godkjente legemidler for disse forholdene, men med legens samtykke, kan de være en passende del av å bekjempe høyt kolesterol og prostata problemer.

Bla gjennom kosttilskudd midtgangen av noe narkotika butikken for beta sitosterol kosttilskudd, som er tilgjengelig over disk uten resept. Dette tillegget kan ikke skje overalt, og du kan ha en bedre sjanse til å finne det i større narkotika butikker. Den selges av flere supplement selskaper under en rekke merkenavn. Hvis du har problemer med å finne den på hylla, og det er en farmasøyt på vakt, ikke nøl med å be om hjelp.

Se i store vitamin eller supplement butikker, som også er sannsynlig å bære beta sitosterol blant sine produkter.

Handle på nettet for supplement ved å søke på vitamin og supplere detaljhandel nettsteder. For å hjelpe deg med å komme i gang, sjekk Resources nedenfor for noen linker til forskjellige nettbutikker, hver som selger forskjellige merker av dette tillegget.

Søk etter beta sitosterol i større online shopping aggregatorer som Amazon. I Resources, kan du finne en link til Amazon søkeresultatene for dette tillegget. Søke på kjøpe aggregatorer som Amazon er en effektiv måte å sammenligne priser og finne nye merker av beta sitosterol, fordi det tillater deg å søke tilbud av flere selgere på en gang.

Mat som inneholder Beta sitosterol

Mat som inneholder Beta sitosterol


Beta sitosterol har to bekreftede helsemessige fordeler: redusere kolesterolnivået og forbedre prostata problemer. Det ser ut til å blokkere opptaket av kolesterol og forbedrer urologiske symptomer hos menn, som nevnt av en gjennomgang av studier i Lancet i 1995. De matvarer listet her alle inneholder minst 20 milligram beta sitosterol per 200 kalorier.

Vegetabilsk olje

Vegetabilske oljer er den beste maten kilde til beta sitosterol. Raps, mais og soyaolje, vegetabilsk fett, margarin laget av mais eller soyaolje, og tofu eller soya majones alle inneholder store mengder beta sitosterol.

Frukt og grønnsaker

Avokado, drue blader og fava bønner inneholder også betydelige mengder beta sitosterol.

Nøtter

Pistasjnøtter, mandler, hasselnøtter, filberts, valnøtter, macadamia nøtter og pekannøtter også er gode kilder til beta sitosterol.

Mais Chips

Du trenger ikke hører ofte mais chips anbefalt av helsemessige årsaker, men på grunn av maisolje, er tortilla chips og andre mais snacks inkludert på denne listen.

Usøtet sjokolade

En annen gledelig kilde til beta sitosterol er usøtet baking sjokolade. Nå kan du bake opp dine egne smakfulle beta sitosterol brownies bruke denne typen sjokolade, sammen med margarin og hakkede valnøtter.

Bivirkninger av Sitosterol

Sitosterol, eller beta-sitosterol, er et utdrag fra planter, frukt og grønnsaker. Til tross for dens effektivitet i å senke kolesterolet og behandling av prostataforstørrelse, utgjør sitosterol en risiko for bivirkninger hos noen mennesker.

Typer bivirkninger

Vanlige bivirkninger av sitosterol inkluderer kvalme, dårlig fordøyelse, gass, diaré og forstoppelse.

Legemiddelinteraksjoner

Kolesterol medisiner som Zetia og Pravachol redusere effekten av sitosterol, ifølge RxList. Konsultere legen din før du tar sitosterol med en av disse medikamentene som du kan lide bivirkninger uten å få noen fordeler fra supplement.

Restriksjoner

Sitosterol er skadelig for pasienter med en sjelden genetisk arvelig sykdom som kalles sitosterolemi som påvirker måten kroppen lagrer fett. Hvis du har høyt blodtrykk eller hjerte-og karsykdommer, spør legen din om sitosterol er et trygt supplement for deg.

Risiko

Noen menn kan oppleve impotens eller tap av libido mens du bruker sitosterol.

Betraktninger

Fordi dens effekter på fosterutvikling er ikke kjent, unngå å bruke sitosterol hvis du er gravid. Snakk med legen din før du bruker supplement mens sykepleie.

Naturlige faktorer i prostata helse

Naturlige faktorer i prostata helse


Prostatakjertelen avgir hormoner og proteiner som hjelper produsere sædvæske. Prostata utvidelse og betennelse kan føre til problemer med vannlating, sammen med en rekke andre ubehagelige symptomer. Prostatakreft er den nummer 1 årsaken til kreft-relaterte dødsfall hos menn eldre enn 75, melder University of Maryland Medical Center. Naturlige tilnærminger som kostendringer og bruk av visse kosttilskudd kan bidra til å fremme prostata helse. Konsultere legen din dersom du er interessert i å bruke naturlige kosttilskudd og / eller andre naturlige helbredende praksis, herunder urter, vitaminer eller mineraler, for noen prostata problem.

Diet

Matvarer kan påvirke prostata helse. The University of Maryland Medical Center sier en diett rik på antioksidanter, har cruciferous grønnsaker som brokkoli og blomkål, og fisk blitt koblet med en redusert risiko for prostatakreft. Den bemerker også den historiske bruken av gresskarkjerner å fremme generelle prostata helse. Lisensiert akupunktør Ban Wong sier antioksidant Lykopen har vært forbundet spesielt med prostata helse. Kokte tomater, rosa grapefrukt, vannmelon, guava, papaya og aprikoser er rike på lykopen. Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler å kutte ned på mettet fett og trans-fett, og spise mer omega-3 og enumettet fett fra fisk, nøtter, frø, olivenolje, rapsolje og avokado. Han anbefaler også å spise mer soyaprodukter; forskning viser asiater har lavere forekomst av forstørret prostata, og soya forbruk kan spille en rolle. Kutte ned på alkohol, koffein og krydret mat kan hjelpe prostatitt, betennelse i prostatakjertelen.

Naturlige kosttilskudd

Den type kosttilskudd som vil gi mest nytte avhenger av arten av prostata problem. Ett supplement spesielt, så Palmetto, kan hjelpe over hele linja ved å fremme generell prostata helse, men det ser ut til å fungere best for krymper en forstørret prostata. For å bekjempe betennelser og andre symptomer på prostatitt, University of Maryland Medical Center sier følgende tillegg kan tilby fordel: cernilton, quercetin, beta-sitosterol, sink, vitamin C, omega-3 fettsyrer, brennesle, kjerringrokk, pau d ' arco og afrikanske pygeum. Wong bemerker at tradisjonell kinesisk medisin ofte syssels urter, slik som han Shou Wu, for å gjenopprette nyre essens, den er linket med prostata helse.

Akupunktur

Wong støtter bruk av akupunktur for å fremme normal prostata funksjon. The University of Maryland Medical Center viser at akupunktur har vist effektivitet for å oppmuntre normal urin flyt og redusere hevelse og betennelse. Dersom pasienten gjennomgår kjemoterapi for prostatakreft, har akupunktur blitt funnet å effektivt behandle kvalme og andre komplikasjoner.

Yoga

Yoga som mål å bedre funksjon og helse for ulike organer, deler av kroppen kroppslige systemer. Sertifisert yoga utøveren Dawn Mahowald, sitert i "Yoga Journal," lærer yoga til urologiske pasienter og anbefaler det som en naturlig metode for å fremme prostata helse. Positurer som mål dette området inkluderer båt positur, baug stille, helt stille, skulder stå, utbredt plogen positur, frosk positur, kriger positur og trekant positur (se Resources). Du bør kanskje vurdere å spørre en yoga-utøver for å hjelpe deg med å utforme en personlig yoga rutine.

TB Treatment

Tuberkulose (TB) er en potensielt dødelig bakteriell infeksjon som først og fremst påvirker lungene. Standard behandling krever en antibiotikakur som varer i minst flere måneder; TB bakteriene dør veldig sakte. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan flere naturlige behandlinger tjene som et supplement til konvensjonell behandling og forbedre symptomer. Alternativ terapi som eneste middel for behandling anbefales ikke. Du bør diskutere naturlige behandlinger med en erfaren helsepersonell.

Standard behandling

Det er svært viktig å fullføre løpet av behandlingen og følg alle instruksjoner gitt av legen din for å utrydde infeksjonen. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til dannelse av resistente stammer som er mye mer vanskelig å behandle.

Standard behandling for TB inkluderer en kombinasjon av fire antibiotika; de inkluderer isoniazid, rifampicin, etambutol og pyrazinamid. Som behandling utvikler seg, vil du bli testet for å se hvor godt de spesielle medisiner virker. Dersom noen av dem viser seg å være ineffektiv for deg, vil den bli erstattet med en andrelinjebehandling. Etter noen måneder, kan du gå av en eller to av de medisinene, avhengig av omfanget infeksjonen.

Hvis du har en multiresistent stamme av tuberkulose, må du ta en cocktail av minst fire første-og annenlinje behandlinger for TB i minst 18 måneder. I noen tilfeller er nødvendig for behandling i to år eller lenger. Du må kanskje også kirurgi for å reparere skade på lungene. Denne formen for tuberkulose kan være dødelig hvis den ikke responderer på behandling.

Ernæring

Visse matvarer og kosttilskudd kan forsterke virkningen av konvensjonelle medisiner og forbedre symptomer på tuberkulose.

Visse matvarer er vanlige allergener som kan kompromittere immunitet; de inkluderer meieriprodukter, hvete, soya, mais, konserveringsmidler og kjemiske tilsetningsstoffer. Hvis du har tuberkulose, er din immunitet kompromittert, så vil du kanskje vurdere å få testet for matallergier å se om du bør unngå noen av disse matvarene.

Øk inntaket av mat med høyt B-vitaminer og jern som hele korn, grønne blader og sjø grønnsaker, som er ulike former for tang inkludert tare, samt frukt og grønnsaker som er høy i antioksidanter.

Ta en B-kompleks vitamin daglig samt 1 til 6 gram vitamin C. Hvis du får diaré, betyr det din dose av vitamin C er for høy; redusere dosen til diaré avtar. Dette vil indikere din individuelle toleranse. N-acetylcystein er en kraftig antioksidant og bidrar til sammenbrudd slim i lungene; ta 600 mg tre ganger daglig. Probiotika, som inneholder de gunstige bakterier som finnes i tarmen, kan øke immunforsvaret og fremmer gastrointestinal helse, som ofte kompromittert av standard antibiotika; ta som anvist på etiketten. Beta-sitosterol kan øke effektiviteten av standard tuberkulosemedisiner; ta 60 mg daglig.

Urter og homeopati

Grønn te øker immunitet; ta 250 til 500 mg daglig. Hvitløk ekstrakt stimulerer immunforsvaret og er godt kjent for sine antibakterielle egenskaper; ta 600 til 1200 mg daglig. Diskuter denne behandlingen med legen din dersom du bruker blodfortynnende medisiner. Astragalus, et fast innslag av tradisjonell kinesisk medisin, kan være til nytte for behandling av tuberkulosebakterier spesifikt; ta 500 mg tre ganger daglig. Rhodiola fremmer immunitet og bekjemper stress, ta 300 mg 1-3 ganger daglig.

Følgende homøopatiske midler kan henvende symptomer på tuberkulose. Ta som anvist på etiketten. Arsenicum album behandler hoste og brystsmerter, spesielt når de er et resultat av en smittsom sykdom. Calcarea carbonica letter frysninger, tretthet og svette.

Cortidrene vs Relacore

Produsentene av både Cortidrene og Relacore gjøre en rekke løfter knyttet til vekttap. Den primære krav er at disse slankepiller bidra til å redusere stress og kontrollere appetitten - begge faktorer som kan hjelpe en person i å miste vekt, spesielt i mageregionen. Enten en av disse kosttilskudd er noe tryggere eller mer effektiv enn den andre har ikke blitt vitenskapelig fastslått; Imidlertid tilbyr produsenten av Cortidrene mer informasjon om produktet sitt enn produsenten som produserer Relacore.

Cortidrene

Cortidrene er produsert av Wellspring Laboratories. Selv om ingen resept er nødvendig, skaperne av diett kapsel hevder at dette kosttilskuddet fremmer vekttap ved å kontrollere stress. Antakelsen de tilbyr er at lavere stressnivå gjør at kroppen til å forbrenne flere kalorier. Aktive ingredienser inkluderer grønn te for å gi en person mer energi ved å øke stoffskiftet, magnolia å undertrykke appetitt, beta-sitosterol (en plante sterol som kan bidra til å normal blodsukker), og suntheanine å fremme avslapning. Andre ingredienser inkluderer vitamin C og urter. Cortidrene kapsler skal tas to ganger daglig, noen få minutter før du spiser lunsj og middag.

Kortisol

Kortisol er et stresshormon som produseres i binyrene. Kroppen trenger kortisol for å regulere sine metabolske prosesser, men noen ganger er det produserer for mye. Høye kortisolnivåer har vært knyttet til økt appetitt, vektøkning, depresjon og diabetes. Skaperne av Cortidrene hevder at kosttilskuddet hjelper til å kontrollere kortisolnivå i kroppen, og dermed påskynde stoffskiftet slik at en person kan gå ned i vekt. Som med andre vekttap programmer, hvor mye vekt mister en person er avhengig av diett og aktivitetsnivå.

Advarsel

Kvinner som kan være gravid eller som ammer bør ikke ta Cortidrene. Visse av de bestanddeler som finnes i forbindelsen kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Selv om bivirkninger er mulig, inneholder medikamentet ikke efedrin. Umiddelbart slutte å bruke stoffet hvis du opplever noen ubehagelige bivirkninger. Snakk med legen din før du tar dette eller andre kosttilskudd, spesielt hvis du har noen medisinske tilstander eller tar medisiner som kan samhandle med ingredienser i supplement. Og legg merke til at den amerikanske Food and Drug Administration ikke har vurdert produsentens påstander knyttet til de foreslåtte fordelene av dette produktet.

Relacore

Relacore er markedsført som en diett pille som hjelper folk ned i vekt. Produsentene av supplement hevder at det reduserer også stress og forbedrer humøret. Som med andre vekttap piller, er tillegget tas daglig, i kombinasjon med å spise et sunt kosthold og får regelmessig mosjon. Den stoffets effektivitet er basert på en korrelasjon mellom antydet magefett og stress. Selv Relacore er ment å bare inneholde alle naturlige ingredienser og inneholder ikke sentralstimulerende midler, anbefales det at gravide ikke ta stoffet.

Andre Relacore Produkter

Skaperne av Relacore tilby Relacore Extra og Relacore PM i tillegg til den opprinnelige formelen. Krav er at dietten pillen reduserer stress og mild angst, øker energi og reduserer tretthet, selv om FDA har ennå ikke testet noen av disse antakelser.

Advarsel

Relacore er ikke FDA-godkjent, eller er det noen viktige eller aktive ingredienser som er publisert på produktets offisielle hjemmeside. Derfor, brukerne trenger å være forsiktig, som supplement kunne inneholde visse ingredienser som de kan være allergisk. Snakk med legen din før du tar dette eller andre kosttilskudd.

Hva er kilden til bioidentical hormonbehandling?

Hormonbehandling er implementert for forvaltningen av symptomer relatert til menopause. Det innebærer bruk av østrogen og progesteron. Bioidentical versjoner av disse hormonene er en av de former for øyeblikket tilgjengelige.

Definisjon

Bioidentical hormoner har den samme kjemiske struktur som kroppens egne produseres naturlig hormoner.

Kilder

Forløpere til bioidentical østrogen og progesteron er avledet fra enten soya eller meksikansk wild yam rot.

Syntese

De bioidentical forbindelser som faktisk administreres i hormonbehandling er annerledes enn de opprinnelig hentet fra planter. Plantene ikke produserer ferdige bioidentical hormoner. Kjemikaliene som finnes naturlig i planter er beta-sitosterol og diosgenin, som er ikke hva den kvinnelige kroppen produserer. Disse stoffene blir syntetisert i det bioidentical 17 beta-østradiol, østron, østriol og progesteron.

Versjoner

Bioidentical hormoner kommer enten som standardiserte preparater som er godkjent av FDA eller som sammensatte preparater tilpasset spesielt for hver enkelt. Skikken versjonen er ikke godkjent av FDA, men er ikke nødvendigvis av lavere kvalitet eller effektivitet.

Controversy

Argumentet over påståtte overlegenhet bioidentical hormoner i det vitenskapelige miljøet er oppvarmet. Respekterte leger, inkludert Dr. John Lee, pioneren av bioidentical hormonbehandling, Dr. Erika Schwartz, en av sine viktigste støttespillere, og Dr. Kent Holtorf, en ekspert på emnet, blant mange andre, heftig påstand om at forsterket bioidentical hormoner er bedre tolerert og gir en forbedret sikkerhetsprofil over konvensjonelle hormoner. På den annen side har svært anerkjente organisasjoner, fra The American Congress of Fødselsleger og Gynekologer til det nordamerikanske Menopause Society til Harvard Medical School, som alle avviste disse påstandene, som siterer mangel på tilstrekkelig bevis. Denne statusen kan endres etter hvert som mer data er samlet.

Dårlige bivirkninger av Slimquick

Slimquick er en diett pille markedsført spesielt for kvinner. Den inneholder seks ulike komplekser: Aquaplex, Cortifem, Cyclovite, Estrotim, Nutraptherm og Xtend. Disse kompleksene, i sin tur, er bygget opp av en rekke ulike komponenter. Produktet og dets bestanddeler kan se ufarlig på overflaten, men de kan produsere antall negative bivirkninger.

Kvalme og fordøyelse problemer

Du kan bli kvalm eller har fordøyelsesproblemer fra flere av Slimquick ingredienser. Kakaobønne ekstrakt er kjent for å ha noen av de samme bivirkningene som noen antidepressiva, som inkluderer fordøyelses problemer. Den ingrediensen grønn te blad ekstrakt er også kjent for å forårsake fordøyelsesproblemer. Mer kvalme og selv oppkast kan komme om fra UVA-Ursi ekstrakt, mens beta-sitosterol kan par kvalme med halsbrann eller diaré. Både beta-sitosterol og rosenrot kan føre til forstoppelse.

Rask hjerterytme

En økt hjerterytme, kan en nervøs følelse eller høyt blodtrykk resultere fra noen andre Slimquick ingredienser. En av de viktigste ingrediensene er koffein, eller naturlige produkter som etterligner koffein effekter. Grønn te blad kan også øke hjerterytme, gjør det uregelmessig og selv indusere anfall. Den ingrediensen av kjerringrokk urten kan føre til mer hjerterytme problemer og bør definitivt unngås av alle med hjertelidelser eller noen tar nikotin erstatninger. Kakaobønner og deres potensielle antidepressive effekter også kunne inkludere en nervøs følelse eller rask hjerterytme.

Interferens

Selv om noen av Slimquick ingredienser ikke forårsaker ytre effekter, kan de likevel være i konflikt med kroppsfunksjoner eller kroppens opptak av vitaminer, mineraler og medisiner. Horsetail urten kan forårsake nyre eller vann og kalium ubalanse. Soya isoflavoner, en av komponentene i Slimquick største bestanddel av Estrotim, kan interferere med menstruasjonssykluser, østrogennivåer og skjoldbruskkjertelen. Det kan også redusere kroppens opptak av sink og kalsium. Løvetann rot kan forstyrre litium og antibiotika.

Andre effekter

Andre negative bivirkninger kan også beskjære opp fra de ulike ingrediensene. Apati og irritabilitet kan oppstå fra furubark ekstrakt. Den ingrediensen av løvetann rot kan gi en allergisk reaksjon, og bringer om sår i og rundt munnen. Elveblest, et stramt brystet, problemer med å svelge og uskarpt eller forvrengt syn kan oppstå fra rosenrot. Mer av kakao bønne antidepressive-type bivirkninger eller generelle bivirkninger av Slimquick kan omfatte svimmelhet, angst, tørr munn eller konstant tørst og vektøkning. Humørsvingninger og depresjon avrunder Slimquick er potensielt negative effekter.