Digidexo.com

mandelmelk for diabetikere

Weight Watchers Foods for diabetikere

Weight Watchers har en ansvarsfraskrivelse regi diabetikere å rådføre seg med sine leger og diabetiske fagfolk før du deltar i sitt program. Weight Watchers International og alle sine ansatte gir ikke råd eller spesielle hensyn for diabetikere. De gjør imidlertid, oppmuntre spise fylle matvarer som er glykemisk indeks vennlig.Rommene glykemisk indeks måler hvor et karbohydrat effekter blod-sukker nivå. Karbohydrater med høy GI fordøye raskt fart glukose til blodet å øke glukose.

Betraktninger

WW momentum Planen omfatter en vekt på "fylle matvarer" eller mat for å holde deg følelsen fyldigere lenger. Dette er sunne og del-kontrollerte valg som passer inn i en diabetiker diett.

Typer

Eksperter gang trodde høye doser av sukker førte til diabetes. Diabetes er forårsaket ved å ta i for mange kalorier, som fører til fedme. Spise fylle matvarer vil redusere totale kalori intakt. Bestemte typer fylle matvarer inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn, melkeprodukter, kylling, fisk, bønner og linser. Sukker og visse karbohydrater er ikke å fylle matvarer, men kan være i en diabetiker diett i moderering

Expert Insight

Type 2 diabetes, ifølge American Diabetes Association, er mer vanlig enn type 1 diabetes og oppstår når kroppen din ikke produserer nok insulin eller cellene "ignorere insulin." Diabetikere kan holde karbohydratinntak konsekvent mens du spiser fylle matvarer. De fleste fylle matvarer på Weight Watchers programmet er low-carb valg.

Fordeler

Forskning viser en Weight Watcher mat plan hadde de samme vektreduksjon og blodsukkeret faller som de som følger en lav glykemisk indeks kosthold. Diabetikere eller pre-diabetikere vil dra nytte av å spise sunt som fører til reduksjon av kroppsfett.

Forebygging / løsning

Å miste bare 5 prosent av kroppsvekten din kan redusere risikoen for å utvikle diabetes 58 prosent, ifølge Diabetes Prevention Program. Weight Watchers fremmer planlegger måltidene rundt å fylle matvarer som fører til måltid tilfredshet og konsekvent vekttap.

Vekttap Secrets for diabetikere

Type 2 diabetes kan kontrolleres effektivt med kosthold og livsstil endringer. Enhver pasient, men spesielt de som er overvektig, kan arbeide for å behandle tilstanden med vekttap og en godt balansert diabetiker diett. Noen tips for vekttap kan hjelpe deg å ta de pounds off. Dette kan komme i gang på en ny sunn livsstil og på veien til diabetesbehandlingen.

Protein

Et sunt kosthold som fører til vekttap for noen med diabetes bør omfatte 45-64 prosent av daglige kalorier fra karbohydrater, 15 til 20 prosent av kaloriene fra protein, og 20 til 35 prosent av kaloriene fra fett. Protein bør komme fra lean kilder og ikke inneholder en overflod av fett. Den riktige mengde av protein i en diabetisk pasient er den samme som for alle andre - åtte gram protein for hver tjue pounds av kroppsvekt. Soya proteiner som tofu er akseptable former for magre proteiner. Begrens antall rødt kjøtt til to eller tre porsjoner per uke og spise mer fisk og fjærfe.

Høy protein, lav karbohydrat dietter er ikke anbefalt for diabetikere som prøver å gå ned i vekt. Disse diettene inneholder generelt for mye fett og kan ikke opprettholdes over en lang periode. Godt balansert måltid planlegging med de riktige mengder av protein, karbohydrater og fett er en jevn og sikker måte å miste vekt.

Slippe bare ti til tjue pounds kan være nok til å håndtere type 2 diabetes.

Karbohydrater

Karbohydrat telling er en effektiv måte å håndtere en sunn diabetiker diett. Det finnes ingen spesifikk diett som er riktig for alle diabetespasienter, men karbohydrater bør komme fra frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter og magre meieriprodukter. Dette vil sikre at karbohydrater i vekttap diett er fra friske kilder og gir vitaminer og mineraler sammen med karbohydrater.

Karbohydrater brytes ned til sukker i kroppen. Bukspyttkjertelen frigjør insulin og sukker føres til cellene i kroppen. De med diabetes heller ikke produserer insulin eller insulin ikke er brukt av kroppen fullstendig.
Noen karbohydrater har en større innvirkning på blodsukkeret enn andre. Svært bearbeidet karbohydrater som hvitt mel og ris har en større innvirkning på blodsukkeret enn brun ris og hele korn mel. Glykemisk indeks rangerer karbohydrater i henhold til deres innvirkning på blodsukkernivået. Dette verktøyet hjelper diabetikere planlegge måltider og velge karbohydrater som har minst effekt på deres glukose nivå.

Fat

Vekttap dietter må inneholde litt fett å være en sunn og velbalansert. Mettet fett og transfett bør holdes til et minimum på et vekttap diett, men inkluderer enumettet og flerumettet fett, som for eksempel rapsolje en olivenolje i kostholdet for et sunnere valg. Ikke glem å telle kalorier som kommer fra fett når du er på et vekttap plan.
Omega-3 essensielle fettsyrer som kommer fra kaldt vann fisk som laks er en rik kilde til denne hjerte-sunt fett.

Trening

Det er mulig å gå ned i vekt uten trening, men det er mye vanskeligere. Består av et nytt aktivt rutine i livet ditt kan noen ganger være overveldende. Hvis det har vært år siden du trente, begynne langsomt med noen vandre. Med tid og konsekvent praksis, vil du finne at energinivået øker, så vil din evne til å utøve. Et sunt nivå av øvelsen er 30-60 minutter med aerobic aktivitet fem eller seks ganger i uken. I begynnelsen. bryte ned øvelsen i håndterbare blokker av tid til du er i stand til å nå dette målet.

Trening senker blodsukkernivået. Sjekk alltid blodsukkernivået før trening og spise en liten snack før trening for å forebygge lavt blodsukker.

Ernæringsfysiolog

En diabetes diagnose betyr ikke et liv i kjedelig mat og eliminering av alle søtsaker. En ernæringsfysiolog kan hjelpe med gode valg for å tilby variasjon og fortsatt hjelpe deg å gå ned i vekt til å behandle diabetes.

Diet piller for diabetikere

Måfå kombinere over-the-counter slankepiller med alle diett plan er aldri en god idé, men det blir mye verre hvis du er en vedvarende tilstand som diabetes. Diabetikere har unike helsekravene som ikke alltid vurderes når formulere slankepiller. Dermed den beste dietten piller for diabetikere er som regel de som har fått FDA-godkjenning og er foreskrevet med samtykke fra din behandlende lege.

FDA og kosttilskudd

Velg en diett pille godkjent av FDA for å unngå uønskede helse-og sikkerhetskrav på lang sikt. Generelt har FDA langt mindre makt over produksjonen av kosttilskudd enn det gjør i forhold til andre elementer, og er normalt henvist til å handle etter det faktum. Med andre ord, kan FDA sende inn en sak mot farlige produkter etter at de er på markedet, men kan ikke regulere eller sikre produktets kvalitet eller innhold. Dette betyr at ingrediens lister og til og med den totale effektiviteten av enhver diett pille på markedet ikke er garantert så lenge som det er solgt som et supplement. For å unngå dette potensielle fallgruve, hold deg til velprøvde medisiner med FDA-godkjenning.

Diabetes og normal diett piller

Unngå kommersielle slankepiller som inneholder en rekke sentralstimulerende midler for å unngå utilsiktet forverre din diabetes. Mange over-the-counter slankepille kosttilskudd inneholder sentralstimulerende stoffer som koffein, som kan ha en negativ effekt på kroppens insulinfølsomhet, eller hvor godt din boday kan forvalte og utnytte insulin, ifølge en studie publisert i februar 2002 utgaven av tidsskriftet "Diabetes Care," gjennomført ved Institutt for indremedisin i Nederland. Som insulinfølsomheten allerede er svekket på grunn av diabetes, er det ikke nødvendig å gjøre problemet verre ved å legge uregulerte slankepiller. Med andre ord, siden du allerede har diabetes, du ønsker å unngå ytterligere redusere insulinfølsomheten til enhver pris.

FDA godkjente piller

Velg en diett pille som er FDA godkjent med legen din samtykke for å sikre at det ikke vil negativt påvirke din diabetes. Per nå er det fire separate slankepiller som har fått FDA-godkjenning, med ett å være en over-the-counter supplement. Disse inkluderer Phentermine, Xenical, Meridia, Orlista, og Alli, over-the-counter lavere styrke versjon av fett-blokkerende pille Orlistat. Disse pillene virker ved å blokkere kroppens evne til å behandle fett eller regulerer appetitten å redusere cravings. Uansett hvilken pille du velger, så husk at det vil fungere best når parret med en vanlig regime av kosthold og mosjon. Ifølge nettstedet MyAlli.com, mens det ikke er noen interaksjoner mellom diabetes medisiner og Alli, kan legen din må justere medisinering dosering, så holde ham informert om eventuelle endringer i kosthold eller kosttilskudd regime.

Høy Protein og Low-carb diett for diabetikere

Diabetikere har spesielle ernæringsmessige retningslinjer som de må forholde seg til. Dermed en diabetiker som ønsker å slippe noen pounds kan ikke hoppe på noen diett. Selv om den eldre medisinske modellen anbefales en balansert carb tilnærming for diabetikere, har leger vært "kommer rundt" og omfavner en low-carb tilnærming for sine gunstige effekter på insulin og blodsukker. Hvis du har vært på leting etter en skikkelig high-protein, low-carb diett for å kontrollere diabetes, du kom til rett sted.

Om 7 Regler Diet

De beste dietter tillate deg å gå ned i vekt samtidig som det gir kroppen med nok vitaminer og næringsstoffer for riktig funksjon. Den 7 Regler Diet faller holdent inn i denne kategorien. Dette er en høy-protein, low-carb diett utviklet av kanadiske biokjemiker og ernæringsfysiolog Dr. John Berardi. Dr. Berardi arbeider med et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til "helg krigere." Den ene tingen alle av hans klienter har til felles er streng overholdelse av de 7 reglene. De 7 reglene vil hjelpe deg å håndtere din diabetes samtidig som du danne livslang ernæringsmessige vaner.

De 7 Rules

De 7-reglene er som følger:

1. Spis små måltider hver 2 til 3 timer.
2. Konsumere magre proteiner til hvert måltid - kjøtt, fisk, kylling eller egg.
3. Spis frukt og grønnsaker til hvert måltid.
4. Spis karbohydrater fra kun frukt og grønnsaker - dette vil holde din daglige carb teller lav.
5. Konsumere minst 25% av dine daglige kalorier fra fett.
6. Drikk kun null-kalori drikker.
7. Konsumere bare solid måltider - ingen flytende ernæring

Det er dietten i sin helhet. Ved å følge disse syv reglene, kan du få kontroll over din diabetes og gjøre å bekymre blodsukkernivået en ting fra fortiden.

Betraktninger

Of course, spise i samsvar med de 7 Regler er sannsynlig å være en drastisk livsstilsendring. Hvis du mentalt kjempe mot en slik radikal endring, prøv å iverk én regel per uke til du følger hele dietten. Ved inching din vei inn etterlevelse, vil du mer sannsynlig se kostholdet gjennom til sin konklusjon, i motsetning til å følge hele dietten cold turkey og brenner ut etter et par uker.
Dr. Berardi ber om at hans klienter er i samsvar med disse reglene minst 90% av tiden. Ikke alle over ukentlige måltider må være i samsvar med de 7 reglene. Hvis du er å spise fem måltider om dagen for totalt 35 måltider per uke, kan du "jukse" på tre måltider. Bare husk at en cheat er begge deler: (1) spise et element som ellers ikke er tillatt i henhold til reglene, og (2) å hoppe over et planlagt måltid.

Sukker gratis mat for diabetikere

Det er viktig å lære om sunn mat for å opprettholde normale blodsukkernivået. Les hver mat etiketten for å undersøke ingredienser. Vær på utkikk etter hvitt sukker, høy fruktose mais sirup, og ulike andre typer sukker skjult i bearbeidet mat.

Bær og meloner er toppen valg

Diabetikere kan tilfredsstille et sug etter søtsaker ved å spise bær, som jordbær og blåbær, samt ulike typer meloner. Bær og meloner har færre karbohydrater enn bananer, appelsiner og andre søte frukter.

Proteiner er Sugar Free

Lav-fett kjøtt som 95 prosent fett-fri kjøttpålegg, magert svinekjøtt og oksekjøtt, og ulike bønner er gode valg for daglig inntak av protein. En diabetiker kosthold bør inneholde lettmelk og lav-fett cottage cheese.

Grønnsaker er Sugar Free

Agurker, reddiker, kål og sommer squash er gode valg for et sukkerfritt kosthold. Fargerike grønnsaker pleier å levere gode næringsstoffer. Spis bare fire-unse porsjoner med gulrøtter og søtpoteter, siden de er høy i naturlig sukker.

Hele korn er bra for diabetikere

Hele korn eller multi-korn korn, brød og pasta er naturlig sukker gratis, men noen produkter har sukker tilsatt sukker. Sukkerfrie hele korn korn kan være søtet med bær eller hvit drue juice.

Fresh Fruit inneholder ikke sukker

Det er viktig å telle karbohydrater i hver servering av frisk frukt. Epler, appelsiner, ananas, rosiner, mango og mandariner er bare noen av de gode valgene.

Nøtter er Sugar Free

Peanøtter, cashewnøtter, pekannøtter og mandler kan inkluderes i en sukkerfri diett så lenge nøttene ikke har sukker belegg lagt. Sugar-free peanøttsmør er allment tilgjengelig.

Hvordan kjøpe postordre Mat for diabetikere

Hvordan kjøpe postordre Mat for diabetikere


Mange er klar over postordre matvarer som frukt i måneden klubben, eller biffer levert på døren. Du har også sikkert hørt om de fancy oppskrifter tilgjengelig via postordre. Men hvis du har en elsket en som lider av diabetes, er det postordre mat tilgjengelig for dem også. Vurdere disse alternativene når gave å gi.

Hvordan kjøpe postordre Mat for diabetikere

•  Kjenn den nøyaktige naturen av diabetisk tilstand, spesielt hvis du kjøper postordre matvarer for noen andre enn deg selv. Ikke alle matvarer er egnet for alle diabetikere. Ta individuelle medisinske forhold i betraktning.

Snakk med en ernæringsfysiolog for å få vurderinger og anbefalinger. En ernæringsfysiolog er den første profesjonelle som bør konsulteres i noen kosttilskudd endringer for en diabetiker.

Forskning på nettet. Det finnes en rekke postordre nettsteder tilgjengelig for diabetiker matvarer, enten full måltider eller gave kurver. Noen tilbyr sampler pakker å tillate deg å bli mer kjent med deres produkter.

Se favorittrestauranter eller måltider til personen med diabetes. Sjansene er gode for at du kan finne en postordre kilde å ha disse rettene sendt direkte til pasienten. De fleste restaurantene har en sunn del av deres meny i tillegg til sine mer dekadente desserter.

Tenk ørkener. Altfor mange mennesker tror at å ha blitt diagnostisert med diabetes betyr aldri å ha søtsaker igjen. Heldigvis det er ikke sant. Mange bakerier og godteri butikker har en diabetiker område med godbiter og ørkener bare for diabetikere i våre liv, og de fleste vil sende dem til hjemlandet.

Hvordan velge sko for diabetikere Feet

Det er mange fotproblemer forbundet med langvarig eller dårlig kontrollert diabetes, så dårlig perifer sirkulasjon, dårlig fot sensasjon og strukturelle endringer som for eksempel klo tær. Det er viktig å ta vare på føttene for å hindre ytterligere komplikasjoner. Det er mange funksjoner for å se etter i en sko som vil hindre skoen fra forårsaker flere problemer og å faktisk hjelpe helsen til en diabetiker foten. Hvordan velge en sko for en diabetiker foten er forklart nedenfor.

Hvordan velge sko for diabetikere Feet

•  Ha begge føttene målt. Alltid kjøpe sko som passer den større eller bredere fot. En fot kan være større enn den andre ved slutten av dagen på grunn av dårlig sirkulasjon, slik at alltid handle for sko på slutten av dagen når føttene vil være på sitt største.

Finn en sko med et snøre eller en stropp. En blonder eller en stropp holder også foten på plass slik at den ikke glir fremover i skoen, og er godt støttet. Bind dem tett eller feste stroppen fast. Du kan finne det lettere å bruke borrelås hvis du har problemer med å nå dine føtter.

Unngå sko med søm eller sømmer i skoen. Dette vil bare legge press på dine mottakelige føtter og kan føre til liktorn, hard hud eller blemmer. Du bør bruke hånden til å føle innsiden av skoen, eller har noen gjøre dette for deg hvis du har dårlig følelse i fingrene.

Se etter elastiske overdel for fremre del av skoen. Elastisk kan strekke og vil imøtekomme noen tå misdannelser som ofte er forbundet med langsiktige diabetes.

Velg en sko som er fast og støttende. Du bør presse hælen på skoen og sørge for at det ikke komprimere for lett og bøy skoen på ballen området for å sørge for at det ikke er for fleksibel. Podiatrist vil være i stand til å gi deg detaljert fottøy råd.

Besøk en spesialist skobutikk som lagerfører bredere og dypere passende sko spesielt for diabetikere føtter. Ta deg god orthotic med deg for å sørge for at du oppnå perfekt passform mens iført orthotic. Ellers når du senere plassere orthotic i skoen, vil skoen være for stram.

Ta alltid nye sko til din podiatrist å være sikker på at de går. De kan være i stand til å justere dem litt ved å plassere padding i skoen eller tilrettelegging for skoene å bli justert av en protetikk eller ortopediske hjelpemidler. De kan henvise deg til en sko maker å ha et par sko som er laget spesielt til dine mål.

Hint

  • Bruk skoene rundt hjemme før iført dem utenfor, slik at du kan returnere dem til butikken hvis de ikke er komfortable, eller hvis du ser noen tegn til irritasjon i foten som rødhet. Har noen andre kontrollere føttene hvis du ikke klarer å se dem.
  • Aldri presse foten inn en sko, og håper at det vil strekke og til slutt passer godt.
  • Ta alltid dine orthotics med deg når du kjøper nye sko. Podiatrist ville ha foreskrevet dem for deg hvis de følte det var nødvendig i deg spesielle tilfellet. Du bør være under omsorg av en podiatrist hvis du har diabetes.

Blood Sugar Ranges for diabetikere

Blood Sugar Ranges for diabetikere


Blodsukker målinger er hva la en diabetiker vet om ikke deres diabetes er å svare riktig ernæring, mosjon og medisinering. Diabetikere bør teste blodsukkeret sitt tre til fem ganger daglig med mindre beskjed om noe annet av en lege. Det er viktig å teste før og etter måltider for et nøyaktig bilde av diabetes.

80 til 120

En blodsukkeret rekkevidde på 80 til 120 er normalt for noen som ikke har diabetes; forventer at det skal stige litt etter måltider og gå tilbake til normalt etter to timer.

90 til 130

Blodsukker av 90 til 130 er et godt utvalg for en diabetiker før du spiser et måltid. Det er bare litt høyere enn en ikke-diabetisk rekkevidde.

Mindre enn 180

Noe mindre enn 180 er en god glukose (blodsukker) avlesning for en diabetiker en til to timer etter å ha spist et måltid.

180-220

En lesning av 180-220 er "ukontrollert" for diabetikere, som betyr enten kosthold, mosjon eller medisiner ikke fungerer skikkelig og blod sukker er på en uønsket nivå.

Større enn 220

Nivåer som overskrider 220 er i en ekstremt ukontrollert utvalg, og i lange perioder på dette området kan føre til komplikasjoner som for eksempel vedvarende infeksjoner, sirkulasjon problemer, forverring av øynene og potensialet for å utvikle hjerte-og lungekomplikasjoner.

Normale blodsukkernivået for diabetikere

Mange faktorer kan påvirke en diabetiker blodsukkernivået. Mat, tretthet og sykdom kan alle skape kaos på blodsukkernivået. Normale blodsukkernivåer for diabetikere er 70-130 mg / dl før spising og mindre enn 180 mg / dl etter å ha spist.

Symptomer på lavt blodsukker

Hvis blodsukkernivået er for lavt, kan du føle deg forvirret, skjelven, sulten, svimmel, ør og grinete.

Symptomer på høyt blodsukker

Symptomene på høyt blodsukkernivå inkluderer overdreven tørste, moodiness og hyppig vannlating.

Farene

Både lavt blodsukker og høyt blodsukker kan være dødelig. Overvåking blodsukkernivået er viktig for diabetikere.

Behandlinger

Noen diabetikere kan kontrollere blodsukkernivået gjennom kosthold og mosjon. Noen må ta oral medisin for å kontrollere sine diabetes. Andre trenger å ta insulin.

Hvis blodsukkeret er for lavt, drikker juice, spise eller ta en glukose pille vil heve den til normale nivåer.

Monitor

Hvis du er en diabetiker, overvåke blodsukkernivået jevnlig. Hold en journal over hva ditt blod sukker er når du våkner, før spising, etter å ha spist og før sengetid. Del disse tidsskrifter med legen din, som vil skape en behandlingsplan for å hjelpe blodsukkernivået bli normal.

Baking Tips for diabetikere

Baking Tips for diabetikere


Ifølge American Diabetes Association, lider nesten 8 prosent av den amerikanske befolkningen av noen form for diabetes. Sykdommen oppstår når kroppen mangler insulin til å konvertere visse matvarer til energi, vanligvis sukker og stivelse. Med medisiner, mosjon og noen endringer i dine bakevaner, kan du kontrollere din diabetes. Her er noen tips du bør huske på når du baker hvis du eller noen du kjenner har diabetes.

Les ernæring etiketter

Det er veldig viktig, som en diabetiker, for å lese ernæring etikettene på ingrediensene du kjøper for baking. Som diabetiker, må du se din vekt, blodtrykk, kolesterol og blod-sukker nivåer.

Vær oppmerksom på sukker, karbohydrater, fett og fiber i bakeingredienser du kjøper. Gjøre oppmerksom på fett: Enumettet og flerumettet fett kan være bra for deg. Trans fett og mettet fett vil øke kolesterolet.

Ifølge American Diabetes Association, kan du trekke fra fiber gram fra karbohydrat gram om en matvare har mer enn fem gram fiber. Til slutt må du huske på servering størrelse oppført på pakken; hvis du bruker en mindre eller større del, må du beregne ernæringsmessige beløp tilsvarende.

Sukker erstattere

Du trenger ikke nødvendigvis å ta sukkeret helt ut av en oppskrift for å gjøre det egnet for diabetikere. Du kan bare kutte ned mengden av sukker i oppskriften. Det fungerer spesielt godt hvis du baker med frukt.

Hvis du tar sukkeret helt ut av en oppskrift, kan du prøve å erstatte frukt juice, melasse eller honning. Du kan også bare bruke en sukker erstatning som Splenda eller Sugar Twin. Når du steker, bare bruke den samme mengden av erstatning som du ville gjort for vanlig sukker.

Husk at noen søtstoffer ikke vil fungere så godt for baking. Lik og Sweetmate bør ikke brukes i oppskrifter tilberedt for mer enn 20 minutter.

Skjær Fat

Fett er en viktig faktor diabetikere må vurdere. Når det kommer til baking, er det en rekke måter du kan kutte ned fettet i oppskriften.

I oppskrifter som krever kremfløte, kan du bruke den samme mengden av lav-fett ricotta ost eller lav-fett cottage cheese i stedet. Blend hvilken ost du bruker, og deretter blande det inn i en vanlig yoghurt.

Hvis en oppskriften krever rømme, bruk lettmelk eller fettfri stedet. Ikke bruk ikke-meieri rømme, fordi den er laget med hydrogenert fett.

God mat for diabetikere

Ifølge American Diabetes Association, om lag 7,8 prosent av amerikanerne, eller 23,6 millioner barn og voksne, har diabetes. Det er fire hovedtyper av diabetes med type II diabetes - den typen som har en tendens til å utvikle sent i livet som følge av genetisk disposisjon og dårlige helsevaner - er den vanligste. Mens det er i dag ingen kur for diabetes, kan diabetes generelt styres med et riktig kosthold og mosjon.

Beskrivelse

Diabetes er en sykdom som påvirker kroppens evne til å produsere eller bruke insulin riktig. Insulin er et hormon som kroppen trenger for å konvertere sukker, stivelse og andre matvarer til brukbar energi. Hvorvidt en person er i faresonen for diabetes avhenger at individets genetiske disposisjon og kosthold.

De fire typer Diabetes

Det er fire hovedtyper av diabetes: type I, type II, svangerskaps og pre-diabetes. Type I resultatene fra kroppens manglende evne til å produsere insulin og er genetisk. Type II resultater fra insulinresistens i kroppen i kombinasjon med relativ insulinmangel. I motsetning til type I, er type II vanligvis brakt videre av kosthold. Endelig skjer svangerskapsdiabetes hos kvinner etter graviditet og pre-diabetes oppstår når en persons sukker nivåer er høyere enn normalt, men er ikke høy nok til å rettferdiggjøre en diagnose av type II diabetes.

Foods å spise

Personer med diabetes bør fokusere på å spise balansert, lav-fett måltider fylt med en rekke av frukt og grønnsaker, hele korn, magert kjøtt og lite fett meieri. Dette bidrar til å holde kroppsvekt ned og blodsukkernivået på rett kjøl, noe som reduserer belastningen på en diabetiker kompromittert insulin system.

Diabetikere bør inneholde en overflod av nonstarchy grønnsaker som brokkoli, blomkål, spinat og grønne bønner til både lunsj og middag. Spis fisk to til tre ganger i uken, og velg magert kjøtt eller vegetarmat som bruker linser, pinto bønner eller kidneybønner på andre måltider. Også velge hele korn som brun ris, hele hvete nudler og grovbrød fremfor tradisjonelle hvite kolleger. Nyte minst en porsjon tillatt frukt hver dag og bruke magre meieriprodukter som skummet melk og fettfri yoghurt jevnlig. Vær også oppmerksom på at å spise for mye mat, selv om det er en sunn mat, vil føre til vektøkning. Hold porsjonsstørrelser i sjakk.

Trygge Tilsetningsstoffer og Vikarer

Kunstige søtningsmidler som for eksempel Sweet'N lav, Lik og Splenda er trygge for diabetikere, og kan brukes som en erstatning for sukker i de fleste oppskrifter. Mat som inneholder kunstige søtningsmidler som diett brus og sukkerfrie drops er også trygt for diabetikere og bør velges fremfor vanlig brus, frukt punch, søt te, sukkerholdige drikker og vanlig godteri.

Matvarer for å unngå

Siden diabetes påvirker blodsukkernivået, er det viktig at personer med diabetes unngå de fleste sukker inkludert mat og drikke som inneholder sukker som godteri, tyggegummi, desserter, brus, kaker og sirup. Kjøtt, kan fett, bearbeidet korn, salt og koffein også forverre diabetes hos noen individer.

Ulike Veier Insulin for diabetikere

Ulike Veier Insulin for diabetikere


Personer med type 1 og type 2 diabetes har en bukspyttkjertel som ikke kan produsere riktig mengde insulin, og de må ta i noen form for insulin for å hjelpe kroppen bruker energi fra maten.

Typer

Det finnes flere typer insulin som brukes til å behandle diabetes, klassifisert etter hvor raskt de begynner å arbeide og hvor lenge deres effekter sist. De omfatter: hurtigvirkende, korttidsvirkende, middels langtidsvirkende og langtidsvirkende.

Metoder

Det er forskjellige måter å levere insulin, avhengig av personens type diabetes. De mest vanlige leveringsmetoder omfatter injeksjon ved hjelp av en ferdigfylt sprøyte, ved hjelp av en insulinpumpe, eller ta medisinen gjennom munnen.

Injiserbare Insulin

Injiserbare insulin kommer i ferdigfylte engangsbruk sprøyter eller sprøytebrukere. En diabetiker kan vanligvis selv-administrere disse injeksjoner, injisere seg i et lag av subkutan (like under huden) fett.

Oral medisiner

Oral insulin medisiner brukes vanligvis av personer som har type 2 diabetes, og kan produsere noen insulin naturlig. Mange av disse medikamentene anvendes i kombinasjon med hverandre for å oppnå den nødvendige effekt.

Pumper

Insulinpumper brukes for diabetikere som har problemer med å kontrollere sine blodsukkernivået, hvis blod sukker kan ha mange daglige pigger, eller hos barn som ikke kan administrere sine egne medisiner. Det er pumper som har festet glukosemålere og vil administrere insulin som trengs i passende doser.

Fun Fact

I 2006, US Food and Drug Administration (FDA) godkjente en form for insulin som kan inhaleres, kalt Exubera. Et år senere bestemte stoffet produsenten, Pfizer, for å stoppe produksjonen av stoffet, fordi det ikke var å få populær bruk.

Deilig fiberrik mat for diabetikere

Deilig fiberrik mat for diabetikere


En diabetiker er begrenset til mengden karbohydrater han kan spise i løpet av dagen, så det er viktig at han velger matvarer som inneholder mye fiber og lite karbohydrater, eller i det minste inneholder resistent stivelse. Mens "deilig" er et subjektivt begrep, frisk frukt, bønner, nøtter og grønnsaker er et sunt valg. Ifølge Mayo Clinic, "anbefalte fiber beløp for kvinner er 21-25 gram om dagen, og for menn er 30-38 gram per dag."

Diabetiker vennlig Frukt

Bær er en trygg frukt for de fleste diabetikere. Dette er fordi bær som bringebær, blåbær og jordbær er lavt både sukker og karbohydrater.

Bringebær har åtte gram fiber per en kopp servering. En en cup størrelse servering av blåbær har 3,5 gram fiber. Jordbær har 3,3 gram fiber per en kopp servering.

Brød

Mens de fleste brød er begrenset, tysk pumpernickel brød og rugbrød er sunne alternativer for mange diabetikere. Disse brød er også gode kilder til fiber. Tysk pumpernickel brød har 1,2 gram fiber per skive, og rugbrød har 1,9 gram fiber per skive.

Den gode ting om tradisjonell tysk pumpernickel og rugbrød er at de begge er resistent stivelse, slik at de blir fordøyd i tykktarmen i stedet for magen. Dette betyr at de er mye flinkere til å holde blodsukkeret stabilt.

Bønner og nøtter

Leger anbefaler et kosthold rikt på protein for diabetikere. Bønner og nøtter er en utmerket kilde til både protein og fiber. Fiberrik bønner inkluderer gule erter, linser, svarte bønner og lima bønner. En en kopp servering av gule erter inneholder 16,3 gram fiber, linser inneholder 15,6 gram fiber, sorte bønner inneholder 15 gram fiber, og lima bønner har 13,2 gram fiber.

Mange nøtter har en generøs mengde fiber. I en ¼-cup servering av skrog solsikkefrø, det er 3,6 gram fiber. Mandler, i en 1-unse servering, som er ca 22 nøtter, har 3,3 gram fiber. Pistasjnøtter har 2,9 gram fiber i en 1-unse servering, ca 49 nøtter. Og pekannøtter har 2,7 gram fiber i en 1-unse servering, eller 19 halvdeler.

Grønnsaker

Grønnsaker er god kilde til vitaminer og fiber. Høy fiber diabetiker-vennlig grønnsaker inkluderer artisjokker, brokkoli, nepe greener, rosenkål og gulrøtter.

En middels artisjokk har 10,3 gram fiber. Brokkoli når kokt har 5,1 gram fiber per kopp. Nepe greener, for en kopp, har 5 gram fiber. En rå medium gulrot gir 1,7 gram fiber.

Kosthold & Food Guide for diabetikere

Diabetes er en kronisk tilstand som krever nøye måltid planlegging samt porsjonskontroll for å opprettholde et sunt blodsukkernivå som spenner mellom lav til midten av 100s, ifølge American Diabetes Association. Selv om du ikke kan spise store mengder av sukkerholdig mat og høy-fett måltider, kan du fortsatt nyte maten du er vant til å spise så lenge du spiser dem med forsiktighet og i små porsjoner samtidig balansere måltidet med sunn mat.

Karbohydrater

Det er tre forskjellige typer av karbohydrater: stivelser, sukker og fiber. Sukker er en type karbohydrat som brukes i kroppen for energi og som drivstoff for cellene i sentralnervesystemet, ifølge Maureen Keane og Daniella Chace, forfatterne av "hva du skal spise hvis du har diabetes." Det finnes naturlig i frukt og melk, samt desserter, bakevarer og mat som bruker hvitt mel. Disse matvarer inneholder enkle sukkerarter som raskt brytes ned i kroppen, noe som øker blodsukkernivået. Selv om en kilde til energi, er det en rask løsning som senker innen to til tre timer, og kan føre til trøtthet før du spiser mer av det. Disse enkle sukkerarter gir liten eller ingen langsiktige helsemessige fordeler, og kan føre til overspising på grunn av mangel på næringsstoffer.

Komplekse karbohydrater finnes i hele korn matvarer som hvete brød, pasta og kornprodukter samt belgfrukter og grønnsaker. Disse karbohydrater gir næringsstoffer, vitaminer, fiber og kalorier, i henhold til MedlinePlus Medical Encyclopedia. Løselig fiber er gunstig for diabetikere som det bidrar til å senke blodsukkernivået ved å redusere kolesterolproduksjonen og hjelper forbrenne glukose og fett, ifølge Keane og Chace. Det kan finnes i frukt, grønnsaker, bønner, kli og nøtter.

Fett

Det finnes fire forskjellige typer fett som inkluderer enumettet, flerumettet, mettet og trans fett, ifølge American Heart Association. Sunt fett er mono- og flerumettet fett som finnes i vegetabilske oljer, avokado, peanøttsmør, valnøtter og fisk. Fordi diabetes kan forårsake helsemessige komplikasjoner som hjertesykdom og koronarsykdom er det viktig å opprettholde low-density lipoprotein (LDL) og high-density lipoprotein (HDL) nivåer. LDL forårsaker kolesterol å holde seg til arterieveggene, som danner plakk og senker blodårene dine evne til å pumpe blod til hjertet. HDL bidrar til å hindre hjertesykdom ved å fange overflødig kolesterol i blodet og sender det til din nyre for avhending. Trans fett og mettet fett er funnet i bakevarer, stekt mat, forkorting og margarin. Disse matvarer øker LDL og bidra til helseproblemer.

Diet Plan

Det er mange forskjellige diett alternativer som du kan prøve å administrere blodsukkernivået, og du finner kanskje ut at visse dietter fungerer bedre for deg på grunn av din kroppstype. Ifølge Chace og Keane en lav-karbohydrat diett kan føre til at du enten dempe appetitten eller øke den, mens en lav-protein diett kan føre til vektøkning på grunn av den høye mengden karbohydrater du forbruker.

Mens slanking er det viktig å huske å balansere dine måltider ved å fokusere mer på karbohydrater og redusere forbruket av kjøtt og stivelse, eller spise mer kjøtt og lavere stivelse og ikke-stivelsesholdige grønnsaker. Ifølge American Diabetes Association, bør et karbohydrat-tungt måltid har halvparten av tallerkenen fylt med grønnsaker, og resterende halvdelen deles mellom protein og starches.You kan bidra til å stabil blodsukkeret ved å spise 4-5 små måltider i stedet for tre store måltider, for eksempel mindre måltider gir kontinuerlig vitaminer og næringssalter, som reduserer hyppigheten av glukosenivået synker.

Diet Plan for diabetikere med Kindney Failure

Rundt 30 prosent av personer med type 1-diabetes og 10 prosent til 40 prosent av de med type 2-diabetes hvert utvikle nefropati, eller diabetes-forårsaket nyresvikt, ifølge National Kidney Foundation. Selv om eksisterende nyreskader kan ikke reverseres, kan fremtiden nyreskade hos diabetikere bli stoppet eller bremset ved å følge en bestemt, spesialisert diett som tar sikte på å bevare eksisterende nyrefunksjon.

Limit Protein, salt, kalium og fosfor

Diabetikere som lider av nyresvikt bør spise en diett lav på protein, natrium, kalium, fosfor og meieri. LifeClinic.com sier menn bør begrense sitt protein forbruket til 5-6 gram om dagen og kvinner til 3 til 4 gram om dagen. En lav-protein diett ser ut til å redusere protein i urinen og øke protein i blodet, noe som hjelper diabetikere med nyresvikt bevare sin eksisterende nyrefunksjon.

Natrium og kalium inntak bør også være begrenset. Urter og krydder kan brukes som en erstatning for salt, men natriumserstatninger som bruker kalium bør unngås. Når det gjelder frukt, bør kiwi, nektariner, honningmelon, svisker, rosiner, bananer og appelsiner være helt unngås på grunn av sin høye kaliuminnhold. Frukt som epler, druer, fersken, plommer, mandariner og ananas kan spises i moderate mengder. Poteter, bør spinat, asparges, gresskar, squash og tomat også unngås på grunn av deres høye kaliuminnhold. Alle andre grønnsaker kan spises i moderate mengder.

Diabetikere som lider av nyresvikt bør også unngå mat med høyt fosfor. Disse inkluderer sjokolade, nøtter og øl, blant andre. Dairy bør begrenses til en halv kopp en dag på grunn av sin høye fosfor og proteininnhold. Ost, i særdeleshet, bør unngås eller spises i svært små, ikke hyppige porsjoner. For det meste, kan hele korn spises fritt, så lenge blodsukkeret er kontrollert.

Nyreproblemer hos diabetikere er ytterligere komplisert fordi sukkerinntak må holdes lav for å regulere blodsukkernivået. På grunn av de mange mat begrensninger og restriksjoner på diabetikere lider av nyreproblemer, kan det være vanskelig for disse menneskene å konsumere nok kalorier til å møte deres ernæringsmessige behov. Kalorier bør legges gjennom stivelse og grønnsaker i stedet for proteiner, meieriprodukter og høy-sukker frukt. Det er svært viktig for diabetikere med nyresvikt å drikke nok vann, selv om eksakt vann og væske inntaket bør bestemmes av pasientens lege.

Hvor strengt en diabetiker pasient må forholde seg til de ovennevnte kosthold avhenger av stadium av nyresvikt. Diabetikere i de tidlige stadier kan være i stand til å konsumere høyere nivåer av protein og kalium enn de på endetrinn. En ernæringsfysiolog eller nefrolog (nyrespesialist) bør være i stand til å fastslå pasientens scenen og diettbehov.

Stomi Diet for diabetikere

En stomi er en kirurgisk laget åpning som omdirigerer tarmen bort fra endetarmen og til magen. Avfall blir deretter samlet i en stomi bag. Hvorvidt stomi er midlertidig eller permanent, mange pasienter forståelig har spørsmål om kosttilskudd restriksjoner etter kirurgi, spesielt de med diabetes. Justere til liv med stomi kan være vanskelig. Justere til liv med stomi mens å bekymre kosthold kan være overveldende.

Generelt Stomi Diet

Eksperter er enige om at ingen spesiell diett er nødvendig for stomi mottakere som ikke har noen andre kompliserende forhold, selv om de advare at matvarer som irriterte fordøyelseskanalen før vil fortsatt trolig irritere fordøyelseskanalen, og at pasienter med stomi må være spesielt forsiktig med dehydrering. Som en generell retningslinje, men Jackson Siegelbaum Gastroenterology tilbyr en rekke kosttilskudd forslag for å håndtere stomien: Gradvis gjeninnføre matvarer slik at påvirker maten har på krakken kan overvåkes; spise 4-6 små måltider om dagen i stedet for to små måltider og et stort måltid; tygge mat helt; og i de første seks ukene etter operasjonen, unngå matvarer som har høye nivåer av fiber som disse kan potensielt blokkere stedet av stomi.

Stomi og Diabetes

Oppmerksom på, men at begrensningen av fiberrik mat er bare under utvinning perioden etter operasjonen. Når gjenopprettingen er fullført, fiberrik mat er ikke bare OK, men oppmuntret, som er gode nyheter for diabetikere som har hørt hans kostholdsekspert synge høyt fiber lav-fett sang for år.

Faktisk, de kostanbefalinger for stomi mottakere er bemerkelsesverdig lik de diettanbefalingene for diabetikere, men ikke alltid av de samme grunnene. For eksempel antyder Medline Plus stomipasienter unngå søtsaker og alkohol fordi disse er utsatt for utløser kroppen til å produsere gass, og Diabetes Information Clearinghouse anbefaler de samme begrensningene for å opprettholde blodsukkeret.

Så det korte svaret er at uansett hva et sunt kosthold var for deg før operasjonen vil fortsette å være et sunt kosthold for deg etter operasjonen. Ifølge Science Daily, er de fleste ernæringsmangler etter stomioperasjon oftere knyttet til depresjon snarere enn diett. Ta vare på kroppen din hjelper ta vare på hjernen din. Mosjon, spise en balansert kosthold, og drikk mye vann.

Dietter for diabetikere med høye triglyserider

Triglyserider kommer fra mat og er produsert av våre organer. Et høyt triglyseridnivå kan føre til høyt blodtrykk, slag, åreforkalkning, og hjerteinfarkt. Diabetikere har en tendens til å ha høyere nivåer av triglyserider, og det er viktig at de holder sine nivåer under kontroll.

Sunt kosthold

Ifølge Mayo Clinic, bør triglyseridnivåer være under 150. Diabetikere har en tendens til å ha høyere blodsukkernivå i sine systemer, og fordi blodsukkeret direkte påvirke triglyseridnivåer, kosthold er nøkkelen for diabetikere i å redusere sine triglyserider. En måte å bidra til å få triglyseridnivåer ned hvis du er diabetiker er ved å spise mer rå frukt og grønnsaker. Rå frukt og grønnsaker er kjent for å bidra til å redusere blodsukkernivået, samt triglyserider.

Spis en diett høy i fiber og kli. Disse vil naturlig nok redusere triglyseridnivåer. Drikk rikelig med vann, minst seks til åtte glass hver dag, og holde seg borte fra alkohol. Alkohol er kjent for å heve triglyserider så vel som brus og kaffe.

Trening

Trening er veldig viktig hvis du leve med diabetes. Det vil holde blodsukkeret ned og vil redusere triglyseridnivåer også. På minimum, trener tre ganger i uken. Gå i 30 minutter, gjør yoga eller aerobic, svømme, vekt-tog, jogge, sykle - noe som øker hjertefrekvensen.

Øvelse bruker triglyserider for energi under trening, spesielt under en lengre treningsøkt. Den bruker også lagret fett. Trening vil ikke bare lavere triglyserider, men det vil bidra til å øke HDL, din gode kolesterolet.

Kroppen din går gjennom metabolske forandringer når du trener. Trene gir deg bedre utnyttelse av energi ved vev i kroppen din, noe som vil bidra til å redusere blod triglyseridnivåer.

Unngå Fats

Hvis du er diabetiker, bør fett spises kun i moderate mengder. Unngå mettet fett i animalske produkter. Høy fett kjøtt er høy i triglyserider. Huden på fjærkre er svært høy i triglyserider, som er mange typer sauser. Unngå hud på kylling og kalkun. Spis magert kjøtt, for eksempel magert rødt kjøtt, svinekjøtt, ytrefilet og indrefilet.

Spis mer fisk, matvarer som ikke har hydrogenert eller trans fett og fettfattige matvarer. Andre matvarer lavere i triglyserider er fettfri ost; lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, olivenolje, rapsolje, valnøttolje og linfrø olje. Hold deg unna smør, fett og smult.

Fast-food restauranter som regel alltid ha svært høy-fett og kalori matvarer. Unngå dem. I stedet velger grillet eller bakt elementer fra fastfood-menyer. Også unngå fett i slike matvarer som lunchmeats, pølser og fet snacks. Ikke erstatte mat med høyt sukker for fettrike matvarer. De kan ha høye triglyserider så vel.

Hvis du er diabetiker og sporing triglyserider, har blodlipider kontrolleres regelmessig --- omtrent hver 2-3 måneder.

Mat Diary for diabetikere

Mat Diary for diabetikere


Å ha diabetes skaper et behov for nøye overvåking din livsstil, inkludert kosthold og hvordan det påvirker blodsukkeret. Opprette en matdagbok er en viktig øvelse for diabetikere som er ute etter å forbedre sin helse. Din matdagbok kan hjelpe deg med å overvåke hvordan det du spiser påvirker din helse, og fange noen mønstre som kan være skadelig for helsen din.

Ernæringsfysiolog

Før du oppretter en matdagbok, møte med en ernæringsfysiolog om din diabetes. Ernæringsfysiolog kan se på din medisinske historie, alder, vekt og personlige helse mål å hjelpe deg med å komme opp med en plan for å spise som vil være bra for deg og hjelpe deg å håndtere din diabetes. Diabetes er en helsetilstand som endrer næringspyramiden anbefales for folk flest, så ser en ernæringsfysiolog er et skritt som du ikke ønsker å hoppe.

Lag en sjekkliste

Som en del av din matdagbok, vil du ønsker å lage en sjekkliste over matvaregrupper og porsjoner som du trenger å spise hver dag. På datamaskinen kan du opprette en linje for hver mat element, sammen med en plass for deg å gå inn i servering størrelse du spiste, dens kalorier, karbohydrater, natrium og andre viktige næringsstoffer. La noen tomme linjer på sjekklisten, slik at du kan skrive inn i matvarer som du kan spise som ikke faller inn i dine anbefalte retningslinjer mat.

Annen informasjon

Nedenfor sjekklisten for mat du trenger å konsumere hver dag, omfatter sjekklister for tre måltider og tre snacks for hver dag. Ved siden av hver linje, forlate områder der du kan skrive totale kalorier for hvert måltid og snacks, samt totale karbohydrater for hvert måltid og snacks. Under måltidet og snack totaler, lage en linje der du kan spille inn din totale kalorier og karbohydrater for dagen. Til slutt, la en plass nederst på siden der du kan registrere alle dine blodsukkermålinger for dagen.

Tilpass til en side og trykk

Når du har opprettet et dokument med all den informasjonen du trenger for å gå inn hver dag, leke med skriften og marginer, slik at du får plass til alt på én side. Dette vil gjøre din diabetiker matdagbok mye lettere å følge. Neste, skrive ut en kopi av din matdagbok og bringe den til en lokal skriver. La dem skrive ut 365 eksemplarer for deg og binde dem med et dekke for å danne en innbundet dagbok.

Use Your Diary

Bruk din matdagbok hver dag for å spore din diett og tilsvarende blodsukkernivået. Gjennomgå dagbok hver uke eller to for å se etter mønstre; se når blodsukkeret er best, og når det er verst. Noter dine observasjoner, og ta med diabetiker matdagbok til hver ernæringsfysiolog og medisinsk avtale du delta. Dette vil hjelpe helsepersonell til å komme med forslag og hjelpe deg bedre administrere diabetes og din helse.

Myk Diet for diabetikere Å ha Gum Surgery

En myk diett er vanligvis nødvendig etter å ha kirurgi på tannkjøttet og munnen. For diabetikere, er det viktig å finne en sunn diett som vil holde blodsukkernivået innenfor normalområdet mens forbruker denne dietten. Planlegg din diett i forkant av operasjonen, slik at du vet nøyaktig hva du bør spise når munnen din er healing fra kirurgi.

Plan på forhånd

Du vil sannsynligvis vite når du skal ha tyggis kirurgi, så ta deg tid til å planlegge måltidene på forhånd for å forberede deg for myk kosthold. Prøv å legge litt variasjon til måltidet plan, slik at du ikke blir lei med det myke kosthold.
Det vil også være nyttig å ha dine måltider tilberedt på forhånd slik at du slipper å bry deg med matlaging og mosing etter operasjonen. Ta en dag til å gjøre noen sunne måltider som du vil være i stand til å konsumere når du kommer hjem fra tannlegekontor. Dette bidrar også til å unngå å bli fristet av mindre enn friske myke matvarer som milkshake og iskrem. Mens de kan være myke, de er absolutt ikke en sunn kilde til mat for en diabetiker pasient.

Sunn mat

En myk kosthold kan være like sunt som den typiske dietten. Mykne dine kjøtt før du puré dem med kjøttkraft, men sørg for at du leser ingrediens etikettene nøye først. Alle grønnsaker kan bli most til en konsistens som ikke vil føre til smerter i munnen. Grønnsaker som gulrøtter og mais kan være vanskelig å puré riktig, skjønt. Potetmos er en vanlig mat for en myk kosthold, men husk å telle karbohydrater når du spiser en diabetiker diett.

Bland frukt sammen med yoghurt for en sunn smoothie mens du gjenoppretter fra en dental prosedyre. Frukt er et sunt sukker for diabetikere å bruke i sitt glukose forvaltningsplanen.

Ditt kosthold trenger ikke å endre seg dramatisk fordi du må forbruke mykere matvarer. Vær oppmerksom på dine karbohydrater og overvåke blodsukkeret mens de spiser denne dietten. Feste med de samme matvarene som du har brukt til å administrere blodsukkernivået og puré dem til en konsistens som du kan spise. Velg mykere proteinkilder som egg og møre biter av kjøtt. Suppe med grønnsaker og møre biter av kjøtt er gode elementer for å holde oppbevares i kjøleskapet etter at tyggegummi kirurgi.

Bland Diet for diabetikere

Diabetikere blir oppfordret til å spise mat fra et bredt spekter av valg på næringspyramiden. Hun har til å lære hva slags mat og hva slags mat grupper hjelpe henne holde henne blodsukkeret under kontroll. Hvis hun har til å begrense seg enda lenger på grunn av en mage tilstand, kan hun moderere hennes diett slik at hun ikke spiser krydret, fet eller høy-fiber matvarer som vil forverre tilstanden hennes.

Mat på Bland Diet

For en diabetiker som også har problemer med fordøyelsen, er riktig kosthold viktig. Hvis du har både mageproblemer og diabetes, må du balansere hva din mage-systemet tåler med hva kroppen din trenger for å balansere insulin eller oral medisin og blodsukker.

De matvarer på tørt diett er vanligvis myk og lett krydret. Fiberinnholdet er lavt, så magen din ikke har problemer fordøye maten. Denne dietten er vanligvis foreskrevet for personer som har magesår, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), dyspepsi eller kronisk gastritt. Fordi du er diabetiker, må du være spesielt forsiktig med hva du spiser. Legen din vil fortelle deg å spise lav-fiber korn som kremen av hvete, hermetisert steinfrie (lav sukker) frukt og eplesaus, grønne bønner og kokte gulrøtter. Legen din vil fortelle deg å fjerne koffein og alkohol fra kostholdet ditt, samt sjokolade og sterkt krydret og fet mat. Du er nødt til å unngå flere rå grønnsaker og frukt siden de inneholder fiber, som vil opprørt magen.

Hvordan dette Diet kan hjelpe en diabetiker

Fordi du trenger å ta med så mange matvarer som mulig fra alle eller de fleste av de matvaregruppene, må du spise alt som vil hjelpe deg å holde blodsukkeret og insulin i balanse. Du trenger å spise magert kjøtt og fisk, melkeprodukter, hele korn, frukt og grønnsaker. Din lege vil bestille deg å kutte ned på alkoholinntaket og å kutte ned på mengden av sukker, fett og søtsaker du forbruker.

Disse forslagene fra legen din passer inn med tørt diett. Du kan spise egg. Blid dietten tillater egg så lenge de ikke er stekt. Hvis du har mage problemer, kan du la pepper av også. Du trenger å spise karbohydrater, og hvis du er på et tørt diett, kan du begrense disse til frokostblandinger laget av raffinert korn, eller du kan spise kokte korn. Du trenger også å begrense ditt brød inntaket til hvitt brød.

Du kan drikke lettmelk eller fettfri melk, og hvis du er på et tørt diett, men du må holde deg unna sjokolademelk. Du kan spise krem-baserte supper så lenge du holde deg unna krydret supper eller supper med kjøtt eller forbudte grønnsaker. Du kan spise kylling, kalkun, bacon og fisk så lenge du unngår krydret sauser som grill sauser.

Du kan spise kokte grønnsaker; hvis du har problemer med tomater, må du holde dem ut av kostholdet ditt. Du kan spise kokt eller hermetisert frukt uten frø eller skreller, men sørg for at hermetisk frukt er ikke pakket i sukkerholdig saft. Legen din vil instruere deg å holde deg unna juice på grunn av det høye sukkerinnholdet.

Sammenligninger mellom dietter

Dietten for en diabetiker pasient er lik som en pasient på et tørt diett. Leger for både pasienter vil råde sine pasienter til å spise så mange vanlige matvarer som deres forhold vil tillate dem å spise. Begge pasientene vil bli rådet til å spise mindre, mer hyppige måltider - for diabetikere, er dette slik at hun kan holde henne blodsukkeret stabilt lengre og for mage pasient, vil hun føle seg mer komfortabel å spise mindre måltider.