Digidexo.com

spedbarn mangler skjoldbruks

Landau Reflex i babyer

Landau Reflex i babyer


De fleste spedbarn vise den Landau refleks av den tiden de er 4 til 5 måneder gammel. En lege kan avgjøre om barnet ditt har oppnådd denne viktige utviklings milepæl med en enkel test.

Definisjon

Landau refleks er en postural refleks som barnet trenger å utvikle seg til å sitte og gå uavhengig av hverandre. Den lar barnet å styrke muskel tone og avgrense motoriske ferdigheter.

Identifikasjon

For å teste for refleks, vil legen holde barnet med ansiktet ned horisontalt. Babyens hode vil reise opp, mens hennes bagasjerommet blir rett og bena utvidet. Når legen skyver babyens hode nedover, bør bena slippe også. Når legen utgivelser babyens hode, bør både hodet og bena tilbake til sine opprinnelige posisjoner.

Time Frame

Refleksen kan vises når som helst mellom 3 måneder til 10 måneder og forsvinner etter hvert som barnet modnes, vanligvis innen han er 3 år gammel.

Betraktninger

Vurdere Landau refleks er en del av rutinemessig fysisk undersøkelse for babyer som er 6 måneder gammel.

Betraktninger

Hvis et spedbarn mangler Landau refleks, kan han trenge for å bli vurdert for en motorisk utvikling problemet. Barn med cerebral parese kan mangle Landau refleks.

Virkningene av kognitiv forsømmelse spedbarn og Early Childhood Development

Virkningene av kognitiv forsømmelse spedbarn og Early Childhood Development


Som et spedbarn samhandler med sin omsorgsperson og hans miljø, kjemiske budbringere overføre sine erfaringer til bestemte minne lagring områder i hjernen. Overføringen skjer via nervebaner stimulert av sensorisk persepsjon. I "BrainWorld Magazine," Kenneth Wesson beskriver denne kjemiske reaksjonen som prosessen med læring. Minnene akkumulert fra miljøer fylt med kjærlighet og godhet eller omsorgssvikt og mishandling danner kunnskapsbase som gir barnet med de verktøyene som trengs for å samhandle med hans verden.

Forsinket Learning

Den primære omsorgsperson gir et barns første erfaring. Svekket nervebaner som følge av forsømmelse av et barns kognitive, emosjonelle eller sosiale behov fratar barnet oppnå aldersrelaterte utviklingsmessige milepæler, som språkutvikling, som sitert av barnevern Information Gateway. Spedbarn fratatt en pleie omsorgsperson som rutinemessig taler til dem og svarer på deres baby talk oppleve en forsinkelse i å danne de nevrale kretser som er nødvendige for språkdannelse. Mangel på sensoriske stimuli bidrar også til arrestert hjernens utvikling, noe som resulterer i en mindre hjernestørrelse og langsommere overføring av nervesignaler.

Forkrøplet emosjonell utvikling

Spedbarn trenger fysisk og følelsesmessig kontakt med sine omsorgspersoner. Ser ansiktsuttrykk hjelper barnet dechiffrere emosjonelle signaler og for å utvikle riktige svar. Forsømte spedbarn ikke klarer å danne en følelsesmessig tilknytning eller å bånd med sine omsorgspersoner. Svikt i fremtidige sosiale relasjoner og følelsesmessige vedlegg stammer fra frata barnet av denne viktige læringsopplevelse. Barnevern Information Gateway informerer oss om at oppdra et barn i en pleie miljø forbedrer sin evne til å lære, mens omsorgssvikt frarøver barna muligheten til å lykkes faglig så vel som følelsesmessig.

Kognitive, mestring og problemløsning ferdigheter

En stimulerende miljø hjelper barnet å bygge sterke kognitive, mestring og problemløsning ferdigheter som hans utvikling skrider inn i tidlig barndom. Forsømte spedbarn utvikle lærevansker og hukommelsesvansker, ifølge "BrainWorld" magazine. I stedet for å fokusere sin oppmerksomhet på å absorbere nye sanseopplevelser og utvikle grunnlaget og ferdigheter for fremtidig vekst, forblir forsømt barnets hjerne opptatt med sine daglige behov. Dette bremser dannelsen av nye nervebaner mens barnet forsøker å forhandle frem en forvirrende og ofte fiendtlig miljø. Svikt i hans omsorgspersoner til å gi et stimulerende miljø med oppmuntring og validering nødvendig for sunn kognitiv, emosjonell og sosial utvikling hindrer barn fra å oppnå de utviklingsmessige milepæler normalt oppnådd av barn i samme aldersgruppe.

Mangler Stiftelsen for sunn utvikling

Et barns opplevelser fra barndom til tidlig barndom bygge fundamentet for intellektuell vekst, følelsesmessig stabilitet og personlighetsutvikling. Forsømmelse plasserer et barn i fare for kognitive forsinkelser, angst og depresjon som sitert av barnevern Information Gateway. Forsømte barn blir usikker og engstelig; de mangler tillit, føler seg truet av deres miljø og mangler selvtillit og initiativ. Deres arrestert utvikling fra barndom til tidlig barndom gjennom 4 år etablerer muligheten for livslang svikt og skuffelse.

Konsekvenser av stress og frykt

Den langvarig stress påført et forsømt barn gjør henne svært følsom å frykte. Hun utvikler en tilstand som kalles "ekstrem årvåkenhet." Minner om stress og frykt skapt av nervebaner som er altfor følsom og ofte føre til overdrevne reaksjoner på triggere som blir berørt eller øyekontakt. Oppfatte disse handlingene som trusler utløser upassende svar, i henhold til barnevern Information Gateway, og dermed hindre barn fra deltakelse i normal sosial interaksjon.

Om spedbarn forstoppelse

En av de vanligste spørsmålene foreldre spør barneleger er om å bekymre seg for sine babyens avføringsmønster. Er dette normalt? Bør barnet mitt ha mer skitne bleier enn dette? Skulle deres avføring se slik ut? Når er det et problem? Alle spørsmålene er egentlig om én ting; er dette normalt? Vanskeligheten er at det er et ganske bredt spekter av normal, slik at legen må finne ut noen grunnleggende informasjon til riktig svare på det spørsmålet.

Identifikasjon

Først, hva indikerer en forstoppelse problem i et spedbarn? Forstoppelse generelt avtaler med to ting. Først sjelden passasje av avføring betyr forstoppelse. Dernest er passering av hard, tørr avføring som ofte presenterer med smertefull eliminering også ansett for å være forstoppelse.
Hva er sjelden avføring i en baby? Gjennomsnittlig rekkevidde for en yngre barnet er mellom to og fire, med barn som får morsmelk passerer avføring oftere enn flaske-matet spedbarn. Gjennomsnittlig antall skitne bleier vil avta etter hvert som barnet vokser til pjokk år. De fleste barn vil utvikle en tidsplan alle sine egne at foreldre vil vokse til å kjenne igjen.
Den andre tegn på forstoppelse er mer lett identifiserbare. En baby som har dannet småstein av avføring i bleien, som gråter og bøyer bena eller trekker dem opp mot magen, og viser mye belastning mens avføring er mest sannsynlig lider av forstoppelse.

Betraktninger

Forstoppelse er en svært vanlig tilstand med barn, kanskje opp til 10% lider av det. Men svært ofte er det en begrenset hendelse, bare forekommer på grunn av noen opprørt i dietten, plan eller livsstil for barnet.
Hvis en ny mat har blitt introdusert i barnets kosthold før utbruddet av forstoppelse, som kunne meget sannsynlig være den skyldige. Motsatt, hvis en vanlig mat har blitt hoppet nylig deretter forstoppelse starter, kanskje barnets system er å ha problemer med å tilpasse maten fravær.
Ruteendringer kan påvirke tarmene også. Dersom barnet ikke har vært å få til sengs, eller får naps til vanlig tid, eller spisetiden er endret i tidsperioden at forstoppelse dukket opp, som kan ha vært årsaken til problemet.
Noen ganger vil et barn har tørr avføring som er vanskelig å passere, og vil prøve å unngå avføring ved å utsette så mye som mulig, i frykt for smerten ved å eliminere hard avføring som bare forverrer problemet.
En annen vanlig årsak er rett og slett ikke får nok væskeinntak for å holde dem regelmessig.

Misforståelse

Velmenende venner og familiemedlemmer ofte vil være der for å gi uønsket råd at de er ganske positive gjerninger, fordi de gjorde det med sine barn, eller deres foreldre sverger til det eller så videre. Men noen ganger selv ufarlige behandlinger kan være farlig for spedbarn, så aldri forsøke å behandle enhver medisinsk tilstand, selv en så vanlig som forstoppelse, uten å snakke med barnets lege.
Noen uinformerte folk vil insistere du bare gi barnet mineralolje eller klyster, som de er to av de eldre metoder som vanligvis brukes med eldre pasienter med forstoppelse. Men ingen av dem er vanligvis anbefalt av leger for spedbarn. Og anvendelse av en slik behandling kan føre til mer alvorlige problemer enn forstoppelse.
Et annet forslag kan være å gi barnet ufortynnet sviskesaft eller lignende. Dette kan være problematisk, avhengig av barnets alder og kosthold, og igjen, bør lege konsulteres før du gjør store endringer i spedbarnets kosthold.

Forebygging / løsning

Alltid søke legehjelp for et medisinsk problem med spedbarn. Noen vanlige råd leger gir angående forstoppelse inkluderer økt feedings for morsmelk, eller supplere formel-matet babyer med par flasker vann. Avhengig av barnets alder og den nåværende kosthold, kan innføre noen juice anbefales. Hvis legen ser at barnet er støttet opp og kan føle solid materie i sin mage, ofte løsningen er å sette inn en glyserin stikkpille inn i barnets endetarm for å lette avføring. Ofte når ting komme i bevegelse, holder de seg i bevegelse, og det vil ikke fortsette å være et problem.
Hvis legen mistenker et problem med barnets fordøyelse av deres formel, kan legen anbefale å prøve en annen type formel for å bøte på tilstanden. Igjen, la legen få vite før du bestemmer deg for å gjøre noen slike brå endringer i et barns kosthold.
Til slutt, hvis barnet har en tendens til å få forstoppelse, se nøye for å være sikker på at problemet ikke er begynnelsen igjen og ta den anbefalte handlingen tidligere enn senere. Forstoppelse spesielt den typen som skaper avføring som er smertefulle vil skape en syklus av unngåelse og mer forstoppelse.

Advarsel

Sjelden forstoppelse er et tegn på en mer alvorlig problem. Det er en annen grunn til å alltid oppsøke lege når du merker et problem. En slik alvorlig problem kan være Hirschsprung sykdom, en medfødt tilstand der visse nerveceller mangler fra tykktarmen. Andre symptomer inkluderer vanligvis være liten, oppkast, og bånd-lignende avføring. Det er mer vanlig blant gutter og de med Downs syndrom.
Hypotyroidisme kan også føre til forstoppelse, men dette er vanligvis diagnostisert kort tid etter fødselen fra nyfødte blodscreeningprosedyrer. Også forhold som påvirker nervesystemet, som for eksempel cerebral parese eller ryggmargen forhold ofte har problemer med forstoppelse.
Visse medisiner kan føre til forstoppelse, så aldri overse den muligheten hvis den forstoppelse begynner snart etter begynner en ny medisin.
Dessuten kan det være et tegn på følelsesmessig stress som stammer fra endringer i livsstil eller muligens enda misbruk.
Forstoppelse hos en nyfødt kan være alvorlig dersom barnet ikke har hatt avføring i løpet av de første 48 timene av livet, og en lege bør konsulteres umiddelbart.
Endelig kan forstoppelse som går ubehandlet føre til en påvirket tarmen. Tegn på dette er oppkast og tretthet og diaré som ikke er fullstendig tømming av tarmen.

Gass Relief for spedbarn

Gass i spedbarn er nesten en uunngåelig del av foreldreskap og noe som oppleves av de fleste babyer. Nyfødte 'fordøyelsessystem er fortsatt forming og problemene som følger av er vanligvis forårsaket av deres modning mage traktater. Omfanget og alvorlighetsgraden av gass er forskjellig i hvert barn og en forelder må lese signalene i deres barns atferd og kroppsspråk for å fastslå om gass, eller noe annet, er årsaken til ubehag.

Grunner for Gas

Det er viktig å se på årsakene spedbarn erfaring gass. Det tar de første 13 ukene av et barns liv for henne fordøyelsen å modne nok til å behandle melk riktig. Nyfødte mangler probiotiske som hjelpemidler fordøyelsen. Luft spiller en stor faktor i årsaken til gass og kan bli fanget, forårsaker smerte og oppblåsthet. Gassen produseres når de tar sin første drink med melk eller formel og er et resultat av fordøye laktose. Luftbobler kan også bli fanget når en baby er sykepleier eller suger, som er grunnen til spedbarn må burped med få minutters mellomrom. Det er også viktig at brystvorten av en flaske passer riktig og ikke slipper inn ekstra luft.

Det er allment antatt at mat en ammende mor forbruker kan velte et spedbarn fordøyelsessystem. Visse matvarer som meieriprodukter, brokkoli eller hvitløk og noen høye sitrusfrukter er kjent for å føre til at gass. En mor som produserer en overflod av melk (hyper-amming), og derfor altfor mye milk, kan også føre til spedbarn gass. For mye av dette høye laktose melk, levert for fort og med for store mengde, i stedet for den næringsrike hind melk antas å føre til at gass.

Rettsmidler for Lindrende Gass i Spedbarn

Ofte barneleger vil anbefale å eliminere visse matvarer for å utelukke muligheten for at mors kosthold forårsaker gassiness. Homeopatiske Gripe vann er ofte gitt til spedbarn med gassproblemer. Dette inneholder naturlige ingredienser for å berolige fordøyelsessystemet og er ofte foretrukket til medisinering. Masserer en babyens mage er også en populær teknikk for midlertidig lindre gass, samt avslappende en baby som kan ha blitt altfor irritabel på grunn av ubehag. Fotball hold er en vanlig metode for fysisk å hjelpe barnet ditt til å slippe gassen. Plasser barnet med ansiktet ned på armene med bena hviler på albuene og haken i hånden, bør trykket på magen forsiktig lindre ubehag. Å gi barnet et varmt bad kan også bidra til å roe et spedbarn, men har også den ekstra fordelen av å hjelpe gasser å utvide og utvise.

Det er viktig å sørge for at barnet er plassert riktig når fôring så han ikke svelge ekstra luft som kan føre til at gass. En sykepleier pute eller støtte er nyttig å sørge for at babyen er komfortabel og hodet ikke er vridd. Å gi et spedbarn en liten mengde sukker vann er også antatt å roe en urolig mage - men ikke mer enn 1 oz.

Skal man gi et spedbarn vitaminer med fluor?

Hvis barnelege er bekymret for at barnet ditt ikke mottar tilstrekkelig ernæring, kan han eller hun anbefaler at du gir en multivitamin med fluor. Multivitaminer har mange viktige mineraler og vitaminer som kan være mangler fra barnets kosthold. Fluor er gitt som en måte å forebygge tannråte. Men det er bekymring for at gi et spedbarn en multivitamin med fluor er ikke trygt.

Typer

Multivitaminer med fluor markedsføres under navn som Poly Vitamin med fluor, Poly-Vi-Flor, Tri-Vi-Flor og Soluvite F. Den er tilgjengelig i både flytende og tygge former. Det vil vanligvis bli foreslått at barnet bli gitt en daglig dose som kan tas med en liten mengde av mat, juice, morsmelkerstatning eller morsmelk.

Farene

Hovedformålet med multivitaminer med fluor er at barnet kan utvikle en tilstand som kalles fluorose. Denne tilstanden kan oppstå i løpet av årene at et barn vil utvikle tenner, vanligvis mellom alderen 1 og 4. Det kan forårsake permanent skade på barnets tenner og potensielt andre celler i kroppen. Fluorose oppstår når et barn bruker for mye fluor. Ammende kvinner bør også være forsiktig med å ta en multivitamin med fluor siden fluor kan passere gjennom morsmelk og bli fortært av barnet.

Funksjoner

Sjefen symptom på fluorisis er misfarging på tennene. Du kan legge merke til hvite streker tvers emaljen på spedbarnets tenner. Emaljen kan også føle ru å ta på. Hvis du legger merke til disse, slutte å gi barnet den multivitamin med fluor og kontakte legen din.

Betraktninger

En multivitamin med fluor er vanligvis bare anbefales når mengden av fluor i ditt område drikkevann er ikke tilstrekkelig. Vanligvis 0,6 deler per million eller høyere er en tilstrekkelig mengde og vil ikke kreve at barnet ditt har fluor tilskudd. Din byens vann-avdelingen kan fortelle deg nøyaktig hvor mye fluor finnes i din vannforsyning. Hvis beløpet er tilstrekkelig, vil legen sannsynligvis anbefale en multivitamin som ikke inneholder fluor.

Advarsel

Pass på at du følger doseringen instruksjonene fra legen din dersom du er å gi barnet en multivitamin med fluor. Unngå også å la barnet å bruke tannkrem og tannprodukter med fluor under tilskudd. De bør spesielt unngå å svelge tannkrem. Men fluor bør ikke være helt forbudt siden det ikke forebygge tannråte når det tas til de anbefalte doser.

Anbefalte Vitaminer for et spedbarn

Når det gjelder nyfødte, foreldre bare ønsker hva som er best. Riktig ernæring er viktig for vekst og utvikling av spedbarn. Vitaminer spiller en nøkkelrolle i denne utviklingen, og mens de er ofte funnet i morsmelk eller morsmelkerstatning, er det avgjørende å gi tilstrekkelig vitaminer og kosttilskudd om nødvendig.

Vitaminer

Vitaminer er mikronæringsstoffer, noe som betyr at de ikke gir energi eller kalorier. Likevel, uten vitaminer spedbarn vil ikke vokse skikkelig, og hvis de er vitamin-mangel, kan de bli syke.

Vitaminer i morsmelk

Morsmelk er den beste kilden til vitaminer for en voksende spedbarn, men vitaminene i morsmelk direkte reflekterer mengden av vitaminer mor er å få gjennom kostholdet hennes. Morsmelk gir diende spedbarn med: vitamin A, som er avgjørende for sunne tenner og visjon og vitamin C, som bygger immunitet og forebygger sykdommer som skjørbuk.

Ammende mødre har en tendens til å holde på multivitaminer for å sikre sine barn får tilstrekkelig ernæring.

Vitaminer i Formula

Mens morsmelk er den foretrukne metoden for fôring av dietitians og leger, og tilbyr formel en stor kilde til spedbarnsernæring. Formula gir spedbarn med vitamin D, som bidrar til å hindre rakitt og bygger sterke bein. Vitamin D er ikke tilstrekkelig i morsmelk.

Kosttilskudd

Vanligvis gjør spedbarn ikke trenger kosttilskudd; de får det de trenger for å vokse fra melk eller formel. Imidlertid kan nyfødte gis en injeksjon av vitamin K, som hjelpemidler blodpropp. Barn som ammes er på et høyere risiko for vitamin K-mangel hvis ikke gitt en supplerende skutt ved fødselen.

En vitamin D tilskudd på 200 IE hver dag anbefales for fullammes spedbarn.

Mangler

I noen tilfeller, hvis et spedbarn ikke får riktig ernæring, det være seg kalorier, vitaminer, mineraler eller makronæringsstoffer, kan den voksende baby vanligvis fange opp hvis underernæring ikke har pågått i årevis. Dette kalles innhentingsvekst, og det kan oppnås ved å mate barnet riktig ernæring.

Hvis en baby har vært mangelfull av visse ernæring for en lang periode, kan han aldri komme tilbake på en normal vekstkurve, og dette kan resultere i både fysiske og psykiske problemer.

Vitamin A-mangel kan føre til blindhet. Vitamin C-mangel kan føre til skjørbuk. En utilstrekkelig inntak av vitamin D kan føre til rakitt, en svekkelse og oppmykning av bein.

Hjernens utvikling hos spedbarn og Early Childhood

Hjernens utvikling hos spedbarn og Early Childhood


Læringsprosessen for mennesker varer livet ut. Imidlertid er grunnlaget for opplevelse av eldre barn og voksne lagt under utviklingen av hjernen i spedbarnsalder og tidlig barndom - fra sanser som hørsel og syn til fysiske, følelsesmessige og sosiale ferdigheter.

Hørsel og syn

Fra fødsel til 5 år gammel, barn er mest tilbøyelige til å utvikle hørsel og syn. Utsette spedbarn til former, farger og bevegelse utvikler sitt syn, mens stemmene, musikk og lyder bidra til å utvikle sin hørsel respons.

Tale

Barn utvikler de fleste av sine norskferdigheter at de trekke på senere i livet som spedbarn og småbarn, gjennom eksponering til å snakke og synge samt samspill med omsorgspersoner. Menneskelige hjerne er også mer mottakelig for læring av fremmedspråk i tidlig barndom.

Motor Skills

Motoriske ferdigheter, som for eksempel å rulle over eller gå, vanligvis utvikler først, som begynner i barndommen. Motoriske ferdigheter, for eksempel å fatte et lite stykke av mat mellom to fingre, har en tendens til å bli mer raffinert gjennom tidlig barndom.

Følelser og Sosialisering

Babyer utvikle følelsesmessige bånd til sine omsorgspersoner i løpet av sine første 18 måneder, bygge sin evne til å føle følelser som empati og lykke. De blir senere klar over deres individualitet og lære å samhandle med andre, utvikle ferdigheter som å dele som småbarn.

Stress og traumer

Stress og traumatiske hendelser i barndom og tidlig barndom kan påvirke emosjonell utvikling av hjernen, som fører til depresjon, spiseforstyrrelser og post-traumatisk stress lidelse hos barn.

Ernæring

Fat støtter produksjon av myelin i hjernen, noe som gir raskere sin prosessering av informasjon. Mangel kalorier eller proteiner påvirke motoriske ferdigheter og språkutvikling hos spedbarn og små barn. Ifølge nettstedet null til tre, jern mangler har vært knyttet til kognitive defekter.

Mangler som ville føre til anfall og GERD

Det er flere grunner som kan føre til utbruddet av beslag. Dette skjer uavhengig av alder. Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), vanligvis kjent som acid reflux, er generelt bane av voksne, og ofte et resultat av dårlige livsstilsvaner. Det er visse mangler, men som også kan føre til at disse plager. I de fleste tilfeller vil det å følge et balansert kosthold gi deg lindring.

Lavt blodsukker

Diabetespasienter med ekstremt lave nivåer av sukker i kroppen har lidd av anfall. Denne formen for lavt blodsukker kan også være et resultat av en ubalansert eller utidige måltid plan. Den eneste kjente vitamin-mangel å forårsake en anfall er pyridoksin, eller vitamin B6, og dette skjer for det meste i spedbarn og barn.

Enzymmangel

GERD (sure oppstøt) kan manifestere ved å forårsake hyppige episoder av halsbrann. Mens det er flere livsstilsvaner som kan føre til GERD, er det også visse enzymmangel som kan føre til denne tilstanden. Micro Nutra.com, en helse journal, forklarer at hver del av fordøyelsessystemet, som begynner med magen, frigjør enzymer som fungerer sammen i fordøyelsen. Imidlertid, hvis det er lavt nivå av disse enzymene, er energien som kreves for prosessen med fordøyelsen ikke er tilgjengelig, og dette kan resultere i syre tilbakeløp. Hvis ignorert på en kontinuerlig basis, kan GERD føre til ytterligere komplikasjoner.

Mineralmangler

En mangel i en rekke mineraler kan føre til elektriske ubalanse i hjernen, og anfall som resultat. Disse mineralene omfatter felles natrium og magnesium. Slike mineral-og vitaminmangel, men vanligvis vises kun i ekstreme tilfeller av underernæring.

Vitaminmangel

En annen anerkjent årsak til GERD er vitaminmangel. Ifølge nettstedet acidrefluxgerd.net, er det ikke mangel på en bestemt vitamin som forårsaker GERD men heller fravær av mange vitaminer. Dermed viser GERD ofte opp i de med en ubalansert livsstil.

En mangel på vitamin B6 kan også føre til anfall, selv om tilstanden er vanligvis begrenset til spedbarn og små barn, ifølge epilepsy.com.

Labyrintiske problemer hos spedbarn

Labyrintiske problemer hos spedbarn


Labyrinten er det indre øret nettverket ansvarlig for auditiv evne og balanse. I konkret er det sammensatt av små, beskyttende bein rundt delikate organer som er ansvarlige for hørsel, inkludert halvsirkelformet kanalene, saccules, sneglehuset og utricle. Skade på noen av disse organer eller benete rammen hos spedbarn resultater i ødeleggende forhold som kan gjengi en baby døve og / eller ute av stand til å utvikle motoriske ferdigheter.

Medfødte virus

Ifølge forskeren Larry E. Davis, kan spedbarn eksponert prenatalt mot røde hunder bli født helt døve eller hørselshemmede. Rubellavirus innleid fra mor forårsaker misdannelser i timelige bein i labyrinten inkludert cochleo-saccular degenerasjon og vaskulær stria atrofi. Veggen av saccule og Reissner membran ofte sag og kollaps. Noen ganger tectorial utvikler separat fra Corti organ. Ifølge otoneurologist Dr. Timothy Hain, kan spedbarn kontrakt cytomegalovirus in utero eller etter fødselen via morsmelk. Varierende former for hørselstap og forsinkelse motorisk utvikling resultat fra ubehandlede medfødte cytomegalovirus. Mild til alvorlig hørselstap kan manifestere med en normal cochlea og misdannelser i de indre øreganger og vestibulære akvedukter. Misdannede cochleas er representative for moderat til dyp døvhet og vises som hull i sneglehuset og ufullstendige indre øret partisjoner.

Påvirker av medfødte bakteriell infeksjon

I likhet med viral røde hunder eksponering, trenger spedbarn som kontrakten syfilis fra sine mødre ikke oppleve tilsynelatende balanse eller vestibulære mangler, men kan bli døv. Døvhet ofte forekommer i begge ørene av lik alvorlighetsgrad. Labyrint biopsier utført på berørte spedbarn avslørte syfilis organisme infiltrasjon og fullstendig ødeleggelse av det indre øret. Påfølgende aggressive symptomene som følger døvhet inkluderer stive nakker, betente optiske nervene, hovne lymfeknuter, utslett, hodepine og hjernenerve palsies. Mens barn over åtte år kan oppleve en reversering i hørselstap med bruk av adekvat antibakteriell behandling, er døvhet en permanent konsekvens av medfødt syfilis.

Balanse Dysfunction

Ifølge Øre spesialist, Dr. T. Balasubramanian, leger utføre flere tester av baby reflekser for å diagnostisere indre øret relaterte ubalanse og svimmelhet problemer. Fraværet av visse reflekser er representative for labyrintiske lidelser. Fra 32 uker til fem måneders alder, sunne babyer plassert i visse stillinger demonstrere reflekser av nakken, som er reflektert av normalfordeling av endolymphatic væsker gjennom indre øreganger. Fra alder 6-18 måneder blir posisjonerings tester utført for å fremkalle en normal reaksjon er kjent som rettingsrefleksen hvor en baby vil forsøke å posisjonere hodet mot høyre i et forsøk på å opprettholde balansen.

Genetisk syndrom døvhet

Dr. Timothy Hain forklarer at det er to genetiske avvik som resulterer i syndromer som involverer komplikasjoner og misdannelser i labyrint komponenter. Disse inkluderer Klippel-Feil syndrom og Usher syndrom. Labyrint anomalier av Klippel-Feil syndrom innebærer en misformet indre øret, forstørrede vestibular akvedukter, lave hårfeste, begrenset nakkebevegelser og unormalt korte nakker. Babyer med Usher syndrom ofte utgangspunktet opplever hørselstap, synstap og / eller redusert balanse. Dr. Hain forklarer videre at pasienter noen Usher syndrom nytte cochlea implantater.

Spesial Supplemental Food Program for Women, spedbarn og barn (WIC)

Spesial Supplemental Food Program for Women, spedbarn og barn (WIC)


Den amerikanske regjeringen lanserte Special Supplemental Food Program for Women, spedbarn og barn i 1972. En National Nutrition Survey gjennomført i 1967 viste at underernæring blant lavere inntekt familier (spesielt barn og gravide kvinner) ble resulterer i anemi og hemmet vekst. Sen. Hubert H. Humphrey (D-Minnesota) sponset regningen, som så ble vedtatt av Kongressen. Det amerikanske Department of Agriculture (USDA) har overvåket programmet og dets mange endringer under senere år.

Program Beskrivelse

The Special Supplemental Food Program for Women, spedbarn og barn, kalt "WIC" for kort, er en amerikansk regjeringsprogram som tilbyr føderale tilskudd til stater for å hjelpe kvinner og barn i visse inntekts- og aldersbrak dekke vitale diettbehov. De deltaker kvalifikasjonskravene er de samme for de 48 sammenhengende statene, og avviker noe for Alaska og Hawaii. Hver stat gjør sine egne beslutninger om hvilke matvarer regnes som "WIC-kvalifisert."

WIC-Kvalifiserte Foods

WIC mottakerne kan bruke kuponger for å kjøpe sunn mat på mange lokale dagligvarebutikker og på lokale bønder markeder og veikanten produsere stands som deltar i WIC er Farmers Market Nutrition Program. De fleste stater også gi mat pakker. Listen over WIC-kvalifiserte matvarer er basert på Dietary Guidelines for amerikanerne, og også på spedbarnsernæring anbefalingene fra American Academy of Pediatrics. Matvarene som inngår er ment å appellere til folk av ulike kulturelle bakgrunner. WIC-kvalifiserte matvarer inneholder en rekke ferske og hele matvarer, som frukt og grønnsaker, korn, korn, melk, ost, tortillas, brun ris og soyamelk.

Søkeren Kvalifikasjon

Personer som kan være kvalifisert for WIC inkludere kvinner som er gravide eller ammer; postpartum kvinner som ikke ammer; og spedbarn eller barn opp til fylte 5. WIC programmet er ment spesielt for de som har lav inntekt, og som befinner seg på ernæringsmessig risiko, fordi de mangler penger til å spise en godt avrundet, næringsrikt kosthold. WIC inntekt kvalifikasjons retningslinjer er oppdatert fra år til år, og er basert på de amerikanske retningslinjene fattigdom. En link til de inntektsgruppene for kvalifisering til å motta WIC er oppført i "Referanser".

Administrere Agencies

Mens WIC er et program av den amerikanske føderale regjeringen, forvalter hver stat sitt eget program gjennom statlige helse avdelinger og indiske stamme organisasjoner. Folk er interessert i å søke for WIC programmet bør kontakte sin statlig organ. "Ressurser" seksjonen har en web link som gir kontaktinformasjon for alle WIC etater.

Slik unngår du at Hypokalsemi - Spedbarn

Kalsiuminntak er svært viktig for babyer. Det er viktig for dem å ha friske bein og tenner og normal muskel og nerve funksjon. Hvis en baby har et lavt nivå av kalsium i blodet, kalles det hypokalsemi. Symptomer inkluderer irritabilitet, muskelrykninger, skjelvinger, skjelvinger, dårlig fôring, og beslag. Her er noen måter å hindre hypokalsemi i et spedbarn.

Slik unngår du at Hypokalsemi - Spedbarn

Under svangerskapet, må moren få en tilstrekkelig mengde vitamin D i kostholdet hennes for å hindre hypokalsemi i hennes spedbarn. Matvarer som er rike på vitamin D er greener (grønne og grønnkål), røde bønner, sardiner og laks (med bein). Meieriprodukter inneholder mest kalsium. Disse produktene omfatter melk, ost og yoghurt. Fremtidige mødre bør sørge for at disse matvarer og drikke er en vanlig del av kostholdet.

Hvis en gravid kvinne ikke har mye kalsium i sin diett, bør hun ta vitamin tilskudd av kalsium. Dette vil sikre at det er en adekvat kalsiuminntak.

Hvis en kvinne er å drikke alkohol mens de er gravide, bør hun slutte umiddelbart. Alkoholisme kan føre til lave plasma magnesium nivå i kroppen eller hypomagnesia. Hypomagnesemi kan føre til hypokalsemi fordi magnesium spiller en rolle i kroppens evne til å opprettholde kalsiumnivået. Kroniske alkoholikere må slutte å drikke alkohol for å forhindre dette magnesium mangel.

Når barnet er født, unngå å mate babyen en høy fosfat diett. En annen årsak til hypokalsemi er forbruket av giftige nivåer av fosfat. Phospate er en ingrediens i vanlig kumelk. En baby skal fôres en lav-fosfat diett som morsmelk eller Similac PM 60/40 formel.

Hvis en baby er i faresonen for hypokalsemi eller har lave nivåer av kalsium i blodet, spør legen hvis barnet trenger intravenøs (IV) kalsiumglukonat. Den IV vil bidra til å opprettholde nivåer av kalsium i barnets blod.

Hint

 • Symptomene på hypokalsemi kan ligne andre sykdommer eller medisinske problemer. Mødre bør oppsøke babyens lege for en diagnose. En diagnose for hypokalsemi er laget ved å teste blod for mengden av kalsium.
 • Hypokalsemi er mer vanlig hos premature og lav fødselsvekt. Det kan også forekomme hos babyer som har en vanskelig fødsel og i babyer av diabetiske mødre.

Tegn og symptomer på streptokokk B hos spedbarn

Strep B, også kjent som Gruppe B streptokokker, er en bakterie som kan vokse i blæren, tarm eller kjønnsorganer av noen voksne. De fleste friske voksne som har denne bakterien viser ingen symptomer, men hvis et spedbarn kjøper denne bakterien, vil hun utvikle strep B-sykdom. Et spedbarn kan komme i direkte kontakt med bakteriene i livmoren eller som hun kommer gjennom fødselskanalen under levering.

Tidlig innsettende symptomer

Symptomer på tidlig-utbruddet strep B-sykdom vanligvis vises innen 12 timer etter fødselen, men kan dukke opp så sent som en uke etter fødselen. Tegn på at en baby har strep B-sykdom inkluderer feber, problemer med fôring og apati. Et spedbarn med en tidlig debut strep B infeksjon kan utvikle sepsis, lungebetennelse eller hjernehinnebetennelse. Disse komplikasjonene kan være livstruende. Tidlig-utbruddet strep B sykdommen er mer alvorlig enn sent innsett strep B-sykdom.

Sent oppstått Symptomer

Spedbarn med sent oppstått strep B-sykdom kan utvise symptomer som feber, problemer med fôring, apati og beslag, alt fra en uke til tre måneder etter levering. Han kan også vise tegn på en øvre luftveisinfeksjon som kan omfatte tett nese og hoste. Hjernehinnebetennelse er en komplikasjon assosiert med sent oppstått strep B-sykdom.

Sepsis

Sepsis, også kjent som "bakteriemi," er en infeksjon av blod, og er en alvorlig komplikasjon av strep B-sykdom. Et spedbarn med sepsis kan ha feber eller en lav og ustabil temperatur, uregelmessig hjerterytme og uregelmessig pust. Huden hennes kan være kald, klam og blek, og hun kan virke irritabel, sløv og floppy. Hun kan spise dårlig eller erfaring oppkast og diaré.

Symptomer på hjernehinnebetennelse

Meningitt, en infeksjon av slimhinnen og væske i hjernen, er en komplikasjon av både i tidlig og sen-utbruddet strep B-sykdom. Et spedbarn med hjernehinnebetennelse kan være irritabel og apatisk. Hun kan gråte utrøstelig og har en høy-pitched skrik. Hun kan ha feber eller lav kroppstemperatur, kan ha en stiv kropp, og hennes soft spot eller fontanels kan synes å bule. Ubehandlet hjernehinnebetennelse kan føre til hjerneskade eller død.

Pnuemonia Symptomer

Lungebetennelse, en komplikasjon av tidlig-utbruddet strep B-sykdom, er en infeksjon i lungene som forårsaker betennelse. Symptomer som hjertebank, tretthet, rastløshet, irritabilitet, feber, hoste, rask pust og problemer med å puste kan observeres i et spedbarn med lungebetennelse. Et spedbarn som har problemer med å puste vil ha blusset nesebor og et synkende brystet som han puster. Et spedbarn med lungebetennelse kan også ha oppkast og diaré.

Diagnose og behandling

Leger vil merke spedbarnets symptomer og gjøre blodprøver for å avgjøre om et spedbarn har strep B-sykdom. De kan også gjøre en Spinal Tap og teste spinalvæske for tegn på bakterier. Hvis et spedbarn har strep B-sykdom, vil hun bli behandlet med intravenøs antibiotika. Meningitt, lungebetennelse og vil sepsis forårsaket av strep B bakterier også behandles med antibiotika.

Forebygging

Kvinner som venter blir rutinemessig testet for strep B bakterier når de er mellom 35 og 37 uker gravid. En mor som har testet positivt for strep B vil bli behandlet med IV antibiotika mens hun er i arbeid for å hindre henne spedbarn fra å få strep B-sykdom. Mødre som går inn i arbeid før 37 uker, hvis fosterblærer har sprukket for flere de 18 timer før levering, som har hatt en tidligere spedbarn med strep B-sykdom eller som har en feber over 100 grader C i løpet av arbeidskraft er også gitt IV antibiotika som et forebyggende tiltak.

Årsaker til kolon polypper hos spedbarn

Kolon polypper hos spedbarn kan stamme fra genetiske forhold. De polypper oppstår når det er en vekst på overflaten av colon, en del av tykktarmen, som oppstår fra tarmveggen. Tykktarmen er ved slutten av fordøyelseskanalen og absorberer vann for å produsere avfallsprodukter, som deretter passerer ut av kroppen.

Mange kolon polypper hos spedbarn er ikke kreft, men andre er eller har potensial til å bli kreft. Polypper er vanligvis flat eller hevet. Flate polypper er ofte hardere, mindre og har en økt sjanse for å bli kreft.

Familiær adenomatøs polypose

Familiær adenomatøs polypose (FAP) er en arvelig tykktarmskreft. Det er ofte en mutasjon av et gen som forårsaker kreft i å utvikle seg i tykktarmen og rektum. Sykdommen kan bli aktiv i barndommen. Symptomer inkluderer blod i avføring, diaré eller smerter i magen, men noen spedbarn viser ingen fysiske symptomer eller problemer med fordøyelsen.

Ifølge Mayo Clinic nettsiden, oppstår FAP i omtrent en i hver 6000 barn, noe som gjør den til den vanligste genetiske årsaken polypper. For de med FAP, de kan ha hundrevis eller tusenvis av polypper, som kan være dødelig hvis venstre udiagnostisert.

Juvenile polypose syndrom

Juvenile polypose syndrom (JPS) er en arvelig tilstand som påvirker fordøyelseskanalen og kan være tydelig på spedbarn. De med JPS kan eller ikke kan utvikle polypper eller kan ha hundrevis av polypper, som kan eller ikke kan være kreft. De med JPS krever regelmessig oppfølging og koloskopi for å sikre at polypper er fjernet i de tidlige stadier av utvikling for å redusere risikoen for kreft.

Peutz-Jeghers syndrom

Peutz-Jeghers syndrom (PJS) ikke bare omfatter polypper, men også macules, eller endringer i huden pigmentering mest sett på leppene, munnen, neseborene, hender, føtter og kjønnsorganer. PJS innebærer høy kreft rate. Huden pigmentering er normalt ikke tilstede ved fødselen, men kan utvikle seg i tidlig barndom. Noen spedbarn med PJS lider av kramper, oppkast og forstoppelse.

Kolon polypper hos spedbarn og betennelse

Noen kolon polypper utvikle seg på grunn av Crohns sykdom, ulcerøs kolitt eller andre sykdommer som forårsaker betennelse. I dette tilfellet, polypper er normalt ikke problematisk. Spedbarn med Crohns eller ulcerøs kolitt opplever ofte smertefulle kramper, kvalme og diaré.

Symptomer på kolon polypper hos spedbarn

Mange foreldre til barn med kolon polypper ikke kjenner sine babyer har dem med mindre symptomene er tilstede. Mulige symptomer er blødning fra anus, forstoppelse eller diaré, eller blod i et barns avføring. Ta kontakt med en barnelege hvis barnet ditt opplever noen av disse symptomene, så det kan tyde polypper.

Diagnostisering av kolon polypper hos spedbarn

En lege kan vurdere barnets familie historie og vurdere hennes genetikk å fastslå hvilke markører er til stede for kreft eller andre helsemessige forhold. Det finnes flere metoder for å teste for kolon polypper. Når en lege har mistanke om at et spedbarn har kolon polypper, normalt velger han minimalt invasive prosedyrer først.

En barium klyster innebærer fôring spedbarn en barium løsning før å ta røntgen. Bildene blir tatt av spedbarnets tykktarmen, som vises hvit virkningene av barium. Dersom polypper er tilstede i barnets tarmkanalen, vil de dukke opp på x-stråler som mørke områder.

En sigmoidoskopi er en test hvor et fleksibelt rør med en lett føres inn i barnets rektum. En lege benytter omfanget for å se på en liten del av tykktarmen for å se om kolon polypper er til stede.

En colonscopy tillater legen å se på barnets kolon via aa kamera som er festet til et rør og matet inn i tykktarmen. Anestesi blir brukt for sedasjon under prosedyren. Bildene overføres til en skjerm. Røret har også et verktøy for å fjerne polypper funnet under prosedyren.

En datastyrt tomografi (CT) scan er en maskin som kan lage bilder av barnets kolon. Et fleksibelt rør er satt inn i endetarmen og viser bilder av tarmen på en dataskjerm. Selv om dette er lik en kolonoskopi, kan polypper ikke fjernes under denne testen.

Avføringsprøver brukes til å teste for tegn på kreft, gjennomgå DNA og overvåke endringer i blodet.

Hvordan hjelpe en mor med tap av et spedbarn

Dealing med tap av et spedbarn kan være et ødeleggende slag og en som er vanskelig å overvinne. Når du er et familiemedlem eller en venn av en mor går gjennom en slik forferdelig opplevelse, noen ganger er du ikke helt sikker på hvordan du kan hjelpe. Det finnes ingen ord for å lindre sorgen og sorg moren er sannsynlig opplever, så hvordan vet du at den beste måten å fortsette i en slik situasjon? Det hele starter ved bare å være til stede og lytte. Dette er nøkkelen til å hjelpe en mor med tapet av et spedbarn.

Hvordan hjelpe en mor med tap av et spedbarn

Lend henne et øre for å snakke om sine følelser. Hun kan ikke være åpen for å snakke og det er fint. Men la henne vite at du er tilgjengelig hvis hun ønsker å snakke om hva følelsene hun opplever angående tapet. Mange mødre med spedbarn føler en overveldende følelse av skyld etter tapet av et spedbarn; andre kan føle sinne eller frustrasjon. Uansett hva hun opplever, la henne lufte og få hennes følelser ut.

Tilby deg å hjelpe med tjenesten ordninger. Tapet av et barn påvirker selv de som ikke var knyttet til ham, så arrangere en tjeneste er bare så mye mer vanskelig for moren. Tilby din hjelp på alle mulige måter; fra planlegging til å arbeide direkte med begravelsesbyrået å informere familiemedlemmer og venner om tjenesten detaljene til shopping for en begravelse kjole for den avdøde spedbarn, noen byrde du kan ta av til mor hjelper henne gjennom denne prosessen.

hindre henne fra å bli overveldet med godt wishers. Ofte, etter tapet av et barn, familie, venner, kolleger og naboer føler behov for å hjelpe på noen måte de kan. Imidlertid kan en vanlig strøm av besøkende gjør en sørgende mor føle seg enda mer overveldet. Sett opp besøker timer for alle som ikke er familie og hold deg til den. Den sørgende moren vil trenge tid til å hvile, ta opp på ærender og prøve å finne en måte å plukke opp bitene.

tilbud om å gå med henne til en støttegruppe for sørgende foreldre. En støttegruppe er en fin måte å lære å leve med sorgen og hvordan å overvinne det, særlig for foreldre som sliter med tapet av et spedbarn. Imidlertid kan hun føler motvillige til å gå alene. Tilbud om å gå med henne. Oppmuntre henne til å fortelle sin historie og bånd med mennesker som opplever de samme følelsene som hun er.

Gi assistanse med andre søsken eller familiemedlemmer. Hvis hun har andre barn eller familiemedlemmer for hvem hun gir vanlig omsorg, tilby å hjelpe henne ut for en stund til hun kommer på hennes føtter. Det kan være utfordrende å arbeide gjennom sorgen over tapet av et spedbarn mens du prøver å riktig omsorg for andre barn på samme tid, som også arbeider gjennom sin sorg om tap. Hvis du kan, ta over noen av hennes foreldreansvar til hun er minst stabil nok til å gjøre det selv, hvis hun er OK med det.

Hvordan lære å leve gjennom tapet av et spedbarn

Hvordan lære å leve gjennom tapet av et spedbarn

Å miste et barn er en traumatisk og ødeleggende opplevelse for foreldre og kjære. Du kan føle din sørgende er never-ending som du tenker på livet uten barnet ditt. Det vil alltid være en liten tristhet, spesielt på ditt barns fødselsdag og andre spesielle dager. Men med tiden din sorg bør begynne å lette. Før du vurderer hvordan du skal komme til enighet med din sorg, må du utvikle mestringsstrategier for å hjelpe deg å håndtere det.

Hvordan lære å leve gjennom tapet av et spedbarn

•  Prøv å erkjenne barnets død. Akseptere tapet er langt fra enkelt; Men inntil du innser at ditt barn har dødd, vil du være i stand til å starte sorgprosessen riktig. Sjokk, forvirring og fornektelse er alle vanlige reaksjoner for foreldre som har mistet et spedbarn. Erkjennelsen din smerte så snart som mulig vil hindre deg tapping opp dine følelser og forsinke prosessen, ifølge nettsiden Spør Dr. Sears.

Sett av tid til nær familie og venner. Tilbringe tid med mennesker som er villig til å elske og støtte deg gjennom sorgen vil ta noe av presset av deg. Din kjære kan føles vanskelig å nevne spedbarn frykt for å uroe deg videre. Oppmuntre dem til å snakke om ham og eventuelle minnene de har; snakk kan skade i starten, men det vil snart bli terapeutisk. Å ha kjære du kan snakke med og gråte med, er en viktig del av sorgprosessen.

Opprett et minnesmerke for spedbarn. Holde noe som minner deg om barnet ditt vil tilby deg komfort ikke bare i begynnelsen, men også i årene fremover. En passende minnesmerke kan være en minnebok full av fotografier, en favoritt utstoppa dyr eller ditt barns favoritt teppe, anbefaler Mayo Clinic nettsiden. Å ha noe håndfast å se på og hold vil hjelpe deg å føle seg tettere til barnet ditt.

Forstå din partner er sorg også. Det finnes ingen rett eller gal måte å sørge fordi sorgen påvirker individer annerledes. Å være støttende til noen andre kan føle umulig når du føler deg så trist selv. Imidlertid kan sorg presse et forhold fra hverandre hvis paret ikke forstår at det som fungerer for en partner kan ikke fungere for den andre. For eksempel kan du bli prøver å gå videre ved å stikke til en slags normal rutine. Han kan føle at du har gått for fort og at du ikke føler det på samme måte som han gjør. Akseptere at dere to kan ha motstridende følelsesmessige behov er den beste måten å støtte hverandre gjennom felles sorg, sier Ask Dr. Sears hjemmeside.

Ta en dag av gangen. Du vil sannsynligvis ha gode dager og dårlige, som dine følelser vil være opp og ned for en stund. Tror ikke å ha en dårlig dag etter en kjøre av gode betyr at du gjør noen forbedringer. Ikke press deg selv eller din partner. Sett deg små mål, og gratulere deg selv hvis du oppnå dem. På grunn av tapet, det er ikke å komme tilbake til "normal"; i stedet, vil du både må omstille for å begynne å leve livet ditt igjen. Fortsetter å leve livet ditt er alle en del av å komme til enighet med tap og betyr ikke at du vil glemme barnet ditt.

Gjør en innsats for å ta vare på deg selv. Bivirkninger av sorg inkluderer tap av appetitt, avbrutt søvn og mangel på motivasjon til å gjøre noe. Spise sunt, få litt mosjon og prøver å få en god mengde søvn hver natt vil hjelpe din fysiske og mentale velvære. Å bli syk fordi du ikke tar vare på deg selv, vil bare legge til dine følelser av tristhet.

Bli med støttegrupper. Disse kan være i ditt lokale område, eller på Internett. Møte og snakke til foreldre som har også mistet et spedbarn vil være til trøst for deg. Å se folk med lignende erfaringer forsone seg med sin sorg samtidig huske deres barn vil gi deg håper du kan gjøre det samme. Støttegrupper for spedbarn og barn tap er en verdifull kilde til støtte og informasjon til foreldre.

Hint

 • Husk barnet ditt på dager som hennes bursdag eller årsdagen for hennes død. Merking ditt barns spesielle dager vil hjelpe deg å flytte fra tristhet og sorg til minne, sier Rebecca Klein i en Baby Zone nettside artikkelen.
 • Ikke vær redd for å smile eller le. Folk som elsker eller forstår du ikke vil dømme deg.
 • Snakk om barnet ditt ofte. Huske lykkeligere tider kan skade i starten, men som du sakte komme til enighet med tapet disse følelsene vil endre seg.
 • Tenk om å søke profesjonell rådgivning om du har gjort noen betydelige forbedringer i sorgprosessen innen seks til 12 måneder, anbefaler Mayo Clinic.

Hvordan å lindre spedbarn eller småbarn av forstoppelse

Forstoppelse er en dessverre vanlig foreteelse for mange babyer og småbarn. Passerer hard, tørr avføring eller ikke klarer å passere dem i det hele tatt er ofte forårsaket av kosttilskudd problemer snarere enn store medisinske tilstander, men de kan være smertefullt for et lite barn. Du kan ofte behandle forstoppelse hjemme, men ring din barnelege om det ikke rydde opp etter et par dager eller hvis barnet har andre symptomer som oppkast.

Øk Hennes Liquids

Hvis barnet ikke drikker nok væske, vil hennes avføring blir for vanskelig å passere. Oppmuntre henne til å drikke mer kan mildne saken og få den i bevegelse. Gi babyen en flaske inneholdende 2 til 4 gram vann ved hver foring, i tillegg til sin normale formel eller morsmelk. Hvis barnet ditt er å spise fast føde, vil mater henne most babymat i tillegg få litt ekstra væske inn i hennes diett. Gi en pjokk en kopp eller flaske med vann i løpet av hvert måltid, og minne henne å drikke av den. Gi henne eple eller sviske juice hvis vannet ikke synes å gjøre en forskjell.

Mate henne mer Fiber

En diett lite fiber er en vanlig årsak til forstoppelse. For et spedbarn som fortsatt fôring utelukkende på formel eller morsmelk, snakke med barnelege din før innføring av nye matvarer. Mate eldre babyer bygg, hvete eller kli frokostblanding i stedet for ris korn. Serve eldre babyer og småbarn høy-fiber matvarer som mashed fersken, most greener eller hele hvete pasta. Kutte ned på fôring barnet lav-fiber matvarer som ost og bananer, som har en bindende effekt. Prøv å strø linfrø inn i babyens eplemos eller frokostblanding for en ekstra boost av fiber.

Lette angsten

En baby forstoppelse bør ikke være forårsaket av angst, men det kan være roten til en pjokk Pooping problemer. Som en pjokk begynner å bli klar over potte, kan hun bli skremt om utsiktene til å bruke toalettet og presser ut noen del av henne. Hvis du har begynt pottetrening, back off for noen uker eller måneder. Selv om du ikke har begynt å trene, forklare henne hvordan pooping fungerer og hvorfor det er viktig å presse avføring ut. En pjokk som allerede er forstoppet kan også være redd for å bæsje fordi det gjør vondt. I dette tilfellet, gi henne rikelig med væske og høy-fiber matvarer, og hjelpe henne slappe av ved å distrahere henne med bøker og spill etter måltider.

Prøv Medisiner

Stikkpiller og avføringsmidler bør være siste utvei for behandling av forstoppelse hjemme, og du må ringe legen din før administrering av medisiner til barnet ditt. Han kan anbefale en over-the-counter oral avføringsmiddel eller krakk mykner for et barn. Sjekk at den typen du kjøper er beregnet for bruk hos barn. Selv om de skal bare brukes i unntakstilfeller, glyserin stikkpiller er et annet alternativ. En stikkpille er spesielt nyttig hvis det er satt inn i barnets endetarm rett når hun begynner å vise tegn på at hun trenger å gå.

Hint

 • Alltid snakke med babyer lege hvis du har noen spørsmål om dosering beløp.
 • Alltid elske og trøste din baby eller smårolling når de ikke er i stand til å ha sin avføring.
 • Si din pjokk det tar tid for deg å ha avføring, og du gjør alt du kan for å hjelpe dem.

Hjem rettsmidler for tett nese på spedbarn

Nasal kongestion er et vanlig problem for spedbarn som vanligvis ikke er forårsaket av en infeksjon. Selv ikke et alvorlig problem, kan en tett nese være problematisk for foreldrene og kan hindre barnet fra å spise eller sove godt. Prøv disse hjem rettsmidler for å hjelpe den lille puste lettere.

Saltvann nesedråper

Saltvann nesedråper er en enkel måte å bryte opp tett nese. Du kan kjøpe disse på apoteket eller du kan lage din egen. For at dine egne saltvann nesedråper, bare bland 1/2 ts salt i en kopp varmt vann. Ved hjelp av en medisin dropper eller pære sprøyte, plasserer en dråpe i hvert nesebor. Forsiktig sug inntil klart. Du kan gjenta denne prosessen, men kun bruke en dråpe om gangen for å unngå kvelning. Vær forsiktig under denne prosessen.

Hold det kjølig

Tørr luft er svært skjerpende til et spedbarn nesegangene. I vintermånedene er det en god idé ikke å holde hjemmet for varmt. Sytti grader Fahrenheit er den perfekte temperaturen for å holde babyen varm uten å tørke ut hans nese passasjer.

Bruk en luftfukter

En luftfukter er en enkel måte å hjelpe barnet å puste lettere ved å fukte hans nesegangene og løsne slim. Pass på å holde luftfukteren ren og alltid endre filteret på en jevnlig basis. Unnlate å opprettholde din luftfukter kan forverre barnets lunger og føre til ytterligere problemer.

La spedbarn sove i skrått

La babyen sove i en tilbøyelig posisjon bidrar til å fremme nasal drenering. Dette gjør det lettere for barnet å puste gjennom nesen. Du kan gjøre dette ved å sette noe under den ene enden av sengen hans. Ikke sett noe direkte under babyen din til å støtte ham opp. Noe lagt til babyens barneseng øker sin risiko for krybbedød.

Aldri røyke rundt babyen din

Sigarettrøyk er irriterende for en spedbarnets nesegangene. Dette øker hevelse og fører til en tett nese. Passiv røyking er også farlig for spedbarn på andre måter. Aldri røyke rundt babyen. Hvis du røyker, vask hendene og skifte klær før du holder din baby.

ADHD Behandling i Spedbarn

ADHD er en tilstand der sinnet har problemer med å opprettholde fokus og er ofte ledsaget av hyperaktivitet. Mens ADHD er oftest identifisert hos eldre barn, kan mange ganger yngre spedbarn og småbarn viser ADHD atferd. Mens Mayo Clinic anbefaler at barn under seks år ikke bør ta farmasøytiske medisiner for ADHD, er det noen måter å behandle ADHD hos små barn naturlig.

Reduser medieeksponering

Barn begynner å bli utsatt for media i svært ung alder, som TV, radio, videospill og filmer. Ifølge en Seattle Childrens Hospital studie, kan redusere hyppigheten av medier i livene til barn betydelig redusere ADHD atferd. Spedbarn og småbarn blir nå støttet opp ved siden av TV-apparater til å se offentlig tv-programmering og tegneserier, som viser høyt, i rask bevegelse. Ved å begrense barns eksponering til media, kan ADHD atferd og symptomer reduseres.

Eliminere utløse mat

Noen matvarer og tilsetningsstoffer kan føre barna til å reagere symptomatisk, viser atferd og handlinger som ligner ADHD atferd, for eksempel hyperaktivitet, distractability og manglende evne til å fokusere. Fjerne disse utløse mat, ifølge Dr. Ben F. Feingold i sin studie med reaktive matvarer, kan forbedre atferd i både barn og voksne. Noen av de verre utløse mat og tilsetningsstoffer i mat er raffinert sukker, kunstige sukker, konditorfarge, nitritt og nitrat, hvete produkter og meieriprodukter.

Legg Omega fettsyrer

Omega-fettsyrer kan finnes i visse oljer, slik som linfrø eller hempseed oljer, og har vist seg å forbedre motor og neural funksjon, så vel som forbedring av hvor godt kroppens systemer arbeider. Du kan legge disse oljene i en frukt smoothie eller juice til å gi til et barn for ung til å akseptere det gjennom munnen. Sjekk med din barnelege om hvilke olje ville være best for barnet ditt.

Sensorisk Destimulation

Noen spedbarn og småbarn med ADHD symptomer svarer godt til sensorisk destimulation, som innebærer teknikker som børsting og massasje for å slappe av barnet. Børsting er gjort ved hjelp av en ekstremt myk ergoterapi børste, som er forsiktig gnidd inn i huden i noen minutter i løpet av dagen. Massasje er også nyttig, men må gjøres ved hjelp av en svak touch siden de fleste barn med ADHD symptomer er ekstremt følsomme for berøring.

Music Therapy

Legge beroligende klassisk musikk til barnerommet kan bidra til å roe ned sitt system, og kan bidra til å redusere ADHD atferd hos både barn og voksne. I stedet for å spille pop eller rock i ditt hjem eller bil, spiller klassisk musikk av Mozart eller Beethoven, som vil slappe av barnets nerver.

Fysisk utvikling hos spedbarn og småbarn i Child Care

http://www.babycenter.com/0_milestone-diagram-19-to-24-months_1496591.bc
Spedbarn og småbarn i barnevernet skal utvikle seg fysisk på omtrent samme takt som barn som ikke er i barnepass. Disse fysiske utvikling retningslinjer er kun veiledende. Hvis du har noen konkrete spørsmål eller bekymringer om barnets utvikling, bør du konsultere en barnelege.

0-3 måneder

Ved utgangen av tredje måned, har spedbarn endret seg mye fysisk. De har vokst i lengde og vekt, og bør være smilende, kurrer og mer. Noen av de andre fysiske milepæler for å se etter inkludere holder hodet stødig, rulle over en vei, og bringer hendene sammen og løfte hodet førtifem grader og samtidig legge på magen.

4-6 måneder

Ved slutten av den sjette måneden, kan barnet ditt være å gjøre mange ting som ruller over begge veier, passerer gjenstander fra den ene hånden til den andre, sitter med støtte, støtte selv på hender og knær og spiller med hans / hennes hender eller føtter.

7-12 måneder

Ved ett års alder, bør barnet være i stand til å krype, sitte uten støtte, stå med eller uten støtte, objekter pick up med hans / hennes tommelen og pekefingeren, og kan selv begynne cruising eller går med eller uten støtte.

13-18 måneder

I begynnelsen av toddlerhood, bør barna være i stand til å leke med en ball, gå eller løpe, "dansen" leke med - og kanskje til og stable - blokker. Barn på eldre slutten av denne aldersgruppen kan selv være klar for pottetrening.

19-24 måneder

Barn på vei mot to år kan være i stand til å sparke en ball, kjole eller kle av seg, gå opp trappen og bruk en gaffel og skje når du spiser.

Hvordan Enkel kaldt symptomer for spedbarn og småbarn

Spedbarn og småbarn fange et gjennomsnitt på seks til 10 forkjølelser i året, ifølge Babycenter medisinsk advisory board. Selv om foreldrene ikke forvente en kur for forkjølelse, ønsker de å hjelpe sine barn å føle deg bedre raskt. Fordi den amerikanske Food and Drug Administration anbefaler mot å bruke over-the-telleren kalde og hostemedisiner barn under 2, foreldrene trenger å ansette medisin-fri rettsmidler for å lindre sine små barns symptomer.

Hvordan Enkel kaldt symptomer for spedbarn og småbarn

Ansett tid-testet, commonsense rettsmidler. Ved å sørge for barnet ditt får nok hvile og holder godt hydrert, kan du hjelpe hans immunsystem bekjempe infeksjoner. Resten gir også kroppen en sjanse til å helbrede. Tilstrekkelig hydrering tynner nesesekreter. The Mayo Clinic sier at vitenskapen har vist den gammeldagse kyllingsuppe rette har fortrinn. Det letter betennelse i roten av mange kalde symptomer og behandler lunger ved å påskynde bevegelse av mucus gjennom nesen.

Prøv noen naturlige alternative løsninger for å lindre forkjølelsessymptomer. Kathi Kemper, en professor i pediatri, offentlige helsefag og familie medisin ved Wake Forest University School of Medicine, foreslår å legge noen dråper av furu, eukalyptus eller mentol eterisk olje til et bad eller vaporizer å hjelpe med lunger. Hvis barnet er eldre enn 6 måneder, tilby henne noen lunken skjeer av svekket kamille te for å hjelpe en sår hals og for å fjerne bihulene.

Lag en varm, fuktig miljø med en luftfukter, kul-tåke vaporizer eller dampende bad for å bryte opp nesetetthet og å hjelpe barnet puster lettere. Rene luftfuktere og vaporizers ofte for å unngå mugg og bakterievekst.

Clear nesen effektivt. Lære barnet effektiv nese-blåser eller bruke en pære sprøyte aspirator og saltvann spray å tømme ut nesegangene. Eldre småbarn kan ofte lære å blåse nesen ved å kopiere foreldrenes handlinger. Hvis dette ikke fungerer, vippe babyens hode tilbake, plassere noen dråper saltvann i hvert nesebor og bruke sprøyte til å suge opp slim og saltløsning. Selv om denne behandlingen ikke kan være populært med babyen din, vil det hjelpe ham puste lettere.

Hev barnets hode for å hjelpe henne puste mer fritt. For et barn fortsatt i en krybbe, plassere en pute eller håndkle mellom crib fjærer og madrassen. Ikke legg puter og andre myke elementer i crib med babyen din fordi de kan kveles ham. For et barn i en vanlig seng, prøv en ekstra pute under hodet om natten, eller plassere en pute eller et håndkle under hodet av madrassen for å plassere den på en liten stigning.

Hint

 • Plasser en skvett av vaselin under et barns nese for å lindre irritasjon fra en rennende nese.
 • Unngå folk som røyker og røykfylt rom, fordi sigarettrøyk kan forverre barnets kaldt og gjøre ham mer utsatt for luftveisinfeksjoner.