Digidexo.com

progesteron energi

Leg Cramps & progesteron mangel

Leg Cramps & progesteron mangel


Leggkramper, plutselige intenst smertefulle ufrivillige sammentrekninger av en eller flere beinmuskulaturen, kan være et resultat av progesteron mangel eller nedsatt progesteron som du nærmer deg overgangsalderen. Progesteron styrer kalsiummetabolismen og produksjon av energi i muskelceller. Syntetisk progesteron i p-piller eller brukes i hormonbehandling for overgangsalderen kan forårsake kramper i bena. Leggkramper er vanligvis milde og forsvinner med riktig fuktighet, kosthold og mosjon.

Funksjon

Progesteron er relatert til muskelmasse og energi. Progesteron mangel produserer energiunderskudd i beinet muskelceller, forårsaker dem til å trekke seg sammen eller krampe. Disse energimangel muskelceller kan fungere som triggerpunkter aktive kramper i andre muskler. Dr. John Lowe forklarer at progesteron har anti-inflammatorisk effekt og fører til at utgivelsen av thyreoideahormoner. Progesteron regulerer cellulær og systemisk vannretensjon og er involvert i produksjon og nedbrytning av kollagen i kneleddet.

Muskelspenninger i kneledd

En NIH studie av effekten av progesteron på utvinning fra kneoperasjon terapi fant at spenning og avspenning av kneleddet er direkte relatert til serum progesteron. Den fremre korsbånd (ACL) er ofte skadet eller revet av idrettsutøvere under plutselige overstrekk i kneet. Den ACL, en av fire store leddbånd i kneet, er festet til den nedre enden av femur i det øvre ben, og dets fibre stige opp til toppen av tibia i det nedre ben. ACL bidrar til å flytte leggen i samordning med låret bein. En NIH studie om kjønnshormoner funnet progesteron reseptorer på den menneskelige ACL. Kvinner er åtte ganger mer sannsynlig enn menn for å skade deres ACL fordi kvinner har mindre og svakere leddbånd og har en tendens til å bruke musklene sine øvre ben mens menn bruker sine leggene.

Graviditet

Leg kramper under graviditet resultat fra progesteron mangel. Progesteron er det viktigste hormonet som styrer homeostase i livmoren. Dr. John Lee forklarer at progesteron gjør endometriet i livmoren mottakelig for egg og klar for embryoet. Progesteron styrer produksjonen av insulin under svangerskapet for å forebygge abort. Frigjøring av progesteron avgjør når barnet vil bli levert. Progesteron spiller en stor rolle i premature fødsler. Under graviditet progesteron er viderekoblet fra morens ben til livmoren, påvirker kalsium metabolisme og energi i muskelcellene av morens ben. Nattlige leggkramper kan være et resultat av en kalium-eller kalsiummangel, eller mangel på blodstrøm inn i de nedre ben.

Fibromyalgi

Fibroself-help.com forklarer involvering av progesteron i konvertering av næringsstoffer inn adenosintrifosfat (ATP) drivstoff. ATP møter energibehovet i muskelen. Progesteron mangel kompromitterer ATP metabolisme, og progesteron regulerte elektrolytter i og utenfor muskelcellene blir forstyrret i en tilstand som kalles fibromyalgi. Den kompromitterte celle metabolismen av fibromyalgi betyr at musklene ikke får nok oksygen, og alvorlig muskeltretthet, ømme flekker, klumper, massene og triggerpunkter forårsaker alvorlige leggkramper.

Progesteron Therapy

Dr. John Lee, forfatter av et gjennombrudd bok om naturlig progesteron, diskuterer progesteron hormonbehandling brukes av menn for å utvikle muskelmasse og styrke. Åtte til 10 mg av progesteron krem ​​forhindrer prostataproblemer hos menn. Dr. John Lee sier at progesteron motsetter østrogen hos kvinner, og er nødvendig for nerve helse og funksjon. Dr. Lee anbefaler 100 mg progesteron per dag for kvinner med fibromyalgi.

Naturlig progesteron krem ​​Farene

Progesteron krem ​​anvendes for hormonerstatningsterapi for menopausale kvinner for å balansere effekten av østrogen. Ifølge Dr. John R. Lee, en spesialist i området av hormonbalansen, progesteron nivå slippe til nesten null i overgangsalderen hos noen kvinner, men østrogennivået fortsatt høyere, slippe bare 40 til 60 prosent. Fordi et overskudd av østrogen kan føre til brystkreft eller andre former for kreft, leger ofte fore progesteron krem ​​for å holde hormonnivået i balanse. Progesteron kan også bidra til å stimulere beinbygging, forbrenne fett, normalisere blodpropper, og gjenopprette riktig oksygennivået i cellene.

Bivirkninger

Dr. Lee mener at progesteron krem ​​er veldig trygt og produserer lite eller ingen bivirkninger. Han påpeker at progesteron nivåene er svært høy i løpet av tredje trimester av svangerskapet, noe som indikerer at det er liten sjanse for overdoser på kremen. Imidlertid bør anbefales bruk følges for å unngå hormon ubalanser. Dr. Joseph Mercola, en osteopatisk lege og ledende naturlig helsepersonell, mener at hensyn må tas når du bruker progesteron krem ​​for å unngå opphopning av progesteron i fettvev. Et overskudd av progesteron kan føre til ubalanser i hormoner som produseres av binyrene, inkludert testosteron, kortisol, og DHEA. Ubalanse i disse kritiske hormoner kan føre til ulike bivirkninger.

Testosteron Ubalanser

Testosteron, det mannlige kjønnshormonet, støtter seksuell funksjon hos både menn og kvinner. Testosteronmangel kan føre til lav sex stasjoner. For mye testosteron hos kvinner kan føre til kviser, overflødig kroppshår, dypere stemme, og effekter på kolesterolet.

Kortisol Ubalanser

Kortisol er et stresshormon som påvirker metabolismen av glukose, protein og fett. Kortisol ubalanser kan føre til vektøkning, immunsystem mangler og for tidlig aldring, og har også vært forbundet med angst, depresjon og hjertesykdom.

DHEA Ubalanser

DHEA er et hormon som forbedrer hukommelsen, øker energi og forbedrer immunsystemet. Hvis DHEA og kortisol nivåene er i ubalanse, kan det føre til immunsystem mangler og la en person mindre i stand til å takle stress. DHEA ubalanser har også vært forbundet med depresjon, kreft, fedme, Alzheimers og hjerte-og karsykdommer.

Holde adrenalin hormoner Balansert

Normalisering adrenal hormoner vil bidra til å forhindre ubalanser og Dr. Mercola mener, kan i noen tilfeller redusere eller eliminere behovet for progesteron krem. Dette hormonet normalisering er mulig med endringer i livsstil som kosthold og mosjon, og kan oppnås i så lite som tre til seks måneder. Får nok hvile, opprettholde en konsekvent søvn tidsplan, og finne sunne måter å håndtere følelsesmessig stress er også avgjørende for å holde hormonnivået balansert. For å unngå forhøyede nivåer av progesteron skal endring i konsentrasjonen bli brukt til å etterligne kroppens naturlige syklisk hormonproduksjon.

Fordeler med progesteron krem

Progesteron er et kjønnshormon, sammen med østrogen og testosteron. Kroppen produserer naturlig dette hormonet i eggstokkene eller testiklene med mindre mengder laget av binyrene. Dens primære funksjon hos kvinner er å forberede kroppen for graviditet og opprettholde svangerskapet når det har skjedd, men det også regulerer menstruasjon og fungerer sammen med østrogen for å balansere det endokrine systemet. Progesteron spiller en mindre rolle for menn som en forløper til kortisol og moderator av andre hormoner. Kvinner ofte kan dra nytte av bruk av progesteron krem, ifølge forfatter og lege John R. Lee.

Funksjon

I en normal menstruasjonssyklus, dominerer østrogen første halvår (fra dag en av mensen til eggløsning) og progesteron dominerer den andre halvdelen. Østrogen viktigste jobb er å forårsake celler for å formere seg, mens progesteron rolle er at av en verge, så å si, å sørge for at cellene dør av naturlig og fortsette syklusen, og dermed holde balansen. Når østrogen går uten motstand, fordi progesteron er for lav, slike forhold som premenstruell syndrom (PMS), kan endometriose, muskelknuter og til og med kreft oppstår.

Fordeler

Virkningene av progesteron i kroppen er mange. Ifølge Lee, de inkluderer: beskyttelse mot bryst fibrocysts, bruk av fett til energi, en naturlig vanndrivende, en naturlig antidepressant, fremmer normale søvnmønster, reduserer hetetokter, normaliserer blodsukkernivået, normaliserer blodpropp, gjenoppretter normal libido, gir deg korrekt celle oksygennivåer, bidrar til å hindre brystkreft og livmorkreft, stimulerer ny bendannelse, forhindrer autoimmune sykdommer, og det er nødvendig for overlevelse av embryo.

Identifikasjon

Når en kvinne når overgangsalderen eller perimenopause, scenen frem til opphør av menstruasjon, eggstokkene sakte ned og deretter opphøre eggløsning. Uten eggløsning, trenger eggstokkene ikke produserer progesteron. Andre faktorer av lavt progesteron nivå kan være dysfunksjonelle follikler på grunn av miljømessige xenoestrogen eksponering, ernæringsmessige mangler, dårlig kosthold og stress. For lite progesteron fører til østrogen dominans og dermed hormonelle ubalanser som PMS, samt typiske menopausale symptomer som hetetokter, nattesvette og humørsvingninger.

Løsning

Hvis kroppen din ikke er i stand til å produsere nok progesteron, så tilskudd er tilrådelig heller enn å forlate østrogen uten motstand som fører til en rekke sykdommer og problemer. Fordi progesteron krem ​​er oljebasert, sa Lee i sin bok "Hva Legen kan ikke fortelle deg om overgangsalder," den mest effektive måten å absorbere det er transdermalt, eller gjennom huden, snarere enn å ta en pille muntlig eller via injeksjon. Både kvinner i overgangsalderen og de som fortsatt eggløsning, men lider av PMS symptomer eller fibroid cyster kan trygt ta denne kremen. Vanligvis du bruke den til huden din under lutealfasen, de to ukene fra eggløsning til starten av perioden, i doser som etterligner hva kroppen din normalt ville produsere. Innen tre måneder eller så bør du begynne å se resultater.

Advarsel

Når du velger en supplerende progesteron krem, sørg for at det er naturlig, ikke syntetisk. Syntetiske kremer kalles progestin, som har noen av fordelene med naturlig progesteron, men mange uønskede bivirkninger at progesteron ikke, ifølge National Institutes of Health.

Bruker for naturlig progesteron krem

En naturlig forekommende hormon som produseres av binyrene og eggstokker, progesteron er viktig for alle pattedyr, inkludert mennesker. Når et progesteronmangel er mistenkt, kan bruk av en naturlig progesteron krem ​​bidra til å bringe legemet tilbake i balanse. Etter at den naturlig progesteron kremen blir anvendt, passerer den direkte inn i blodbanen for transport til områder hvor progesteron er nødvendig.

Rolle progesteron i kroppen

Viktig å opprettholde svangerskapet, fungerer progesteron i samarbeid med østrogen for å regulere menstruasjonssykluser. Funksjoner av progesteron som påvirker begge kjønn i alle aldre omfatte utvikling av hjernens aktivitet, regulerer blodsukkeret og bygge sunne bein. En mangel på progesteron kan forverre symptomene på PMS og overgangsplager, samt øke risikoen for osteoporose.

Lindrende Overgangsplager

Ifølge boken "Resept for Nutritional Healing," progesteron mangel blir stadig vanligere hos kvinner som de nærmer seg overgangsalderen, men kan begynne så tidlig som 35 år Symptomer på en progesteron mangel omfatter nattesvette, hetetokter, depresjon og premenstruelle ubehag. Ved å erstatte progesteron i kroppen med en naturlig progesteron krem, kan disse vanlige symptomene bli lettet.

Bekjempelse østrogen dominans

Hos kvinner, østrogen dominans ofte oppstår i overgangsalderen; men det er også vanlig hos kvinner som tar p-piller for en lang periode. Østrogen dominans øker risikoen for mange typer kreft, inkludert endometrial cancer. Symptomer på østrogen dominans inkluderer lagging energi, væskeretensjon, oppblåsthet og vektøkning.

Redusere smerte

Når påføres direkte på brannskader, kan progesteron krem ​​umiddelbart lindre smerte. De som lider av smerter på grunn av leddgikt eller å ha menstruasjonssmerter kan finne deres smerte reduseres når en naturlig progesteron krem ​​er gnidd på det berørte området.

Andre effekter

Annet enn å redusere uønskede symptomer, da erstatte tapt progesteron i kroppen med en naturlig progesteron krem, kan man finne at deres fysiske og mentale energi øker og de kan også føle deg roligere. Immunsystemet er gitt en økning i tillegg.

Forholdsregler

Ikke alle progesteron kremer er skapt like. Hvis kremen ikke har et tilstrekkelig høyt nivå av progesteron, kan det være ineffektiv. I henhold til en undersøkelse publisert 1999 i American Journal of Obstetrics and Gynecology ", For å oppnå de riktige serumnivåer ved bruk av en progesteron krem, må kremen inneholde minst 30 mg progesteron per gram."

Naturlig Progesteron Vs. Bio-identisk progesteron

Progesteron, noen ganger referert til som "lykkehormonet", er et hormon som produseres av eggstokkene og er viktig for sunn funksjon av en kvinnes reproduktive system. Progesteron er forbundet med å bruke fett til energi og bidrar til en sunn sexlyst. Det fungerer også som et naturlig antidepressiva og bidrar til å initiere søvn. Hvis en kvinne er progesteron nivåer endres, kan dette kaste henne hele systemet for en loop.

Betydning

Under overgangsalderen, progesteron nivåer endres, noe som fører til ubehagelige resultater for mange kvinner. Hvis progesteron nivåene er for lave, kvinner rapporterer symptomer som vektøkning, angst, søvnløshet og hodepine. Hvis dette hormonet er for høy, kan kvinner oppleve depresjon, trøtthet, lav sexlyst og vaginal tørrhet.

Historie

For å balansere progesteron nivå, den første medisinsk løsning, opprettet i 1970, var å produsere en syntetisk eller produsert versjon av dette hormonet gestagen. Fordi progestin er en ikke-naturlig produkt, i henhold til de kvinner i Balance nettsted, betyr det ikke alltid reagerer på samme måte i en kvinnes kropp som naturlig progesteron ville. Syntetisk progestin øker også risikoen for brystkreft, ifølge kvinner i balanse.

Potensiell

I 1998 ble oral bio-identisk progesteron utviklet. Naturlig progesteron kommer i en aktuell krem ​​form, også. Bio-identiske betyr at det er identisk med hva kroppen produserer. Ettersom utviklingen av bio-identisk progesteron er ganske ny, er det ingen konkluderende studier med hensyn til dens overlegenhet over progestin. Men mange leger tror, ​​ifølge kvinne til kvinne nettsted, er den naturlige formen mye tryggere fordi det etterligner kroppens naturlige progesteron nivå.

Advarsel

Hvis du vurderer å ta en bio-identisk progesteron, er kremen foretrukket, i henhold til Eden Natural Products ressurs, fordi kremer ikke involverer fordøyelsessystemet. Det foreslår også at kvinner være klar over kremer som inneholder wild yam, mineralolje eller animalske produkter eller biprodukter som disse vil føre til produksjon av for mye østrogen i kroppen.

Expert Insight

Ifølge National Institutes of Health, er bio-identisk hormonbehandling mest sannsynlig tryggere å konvensjonell eller syntetisk terapi. NIH er i ferd med å gjennomføre en to-årig studie grunn til å komme ut i 2010 Hvis du vurderer noen form for hormonbehandling, ta den under strengt oppsyn av legen din.

Hva er fordelene med naturlig progesteron krem?

Hva er fordelene med naturlig progesteron krem?


Noen kvinner foretrekker å bruke naturlig progesteron krem ​​i stedet for syntetisk progesteron eller progestin, som er en del av hormonbehandling i kombinasjon med østrogen, fordi syntetisk progesteron kan føre til PMS bivirkninger.

Expert Insight

Dr. Andrew Weil, som ikke er helt overbevist av den langsiktige sikkerheten eller effekten av naturlig progesteron krem, selv om å merke seg at mange leger er helt overbevist om at det fungerer, forklarer at naturlig progesteron velig lindrer PMS symptomer som kan få verre som en kvinne nærmer overgangsalder.

Natural Versus Syntetisk

Ifølge Beseen.net, er naturlig progesteron krem ​​en forløper til andre hormoner i en kvinnes kropp. Det er viktig at den naturlige, i stedet for syntetisk versjon, som faktisk kan lavere nivåer av progesteron, er brukt.

Gjenopprette hormonbalansen

Dr. Loretta Lanphier, ND, CN, HHP, bemerker at når riktig progesteron krem ​​synes å eliminere mange av de symptomer som er et resultat av en hormonell ubalanse. Progesteron krem ​​kan hjelpe en kvinne å opprettholde en følelse av likevekt.

Betraktninger

Dr. Lanphier bemerker at det over tid, kan progesteron samle og lagre seg i en kvinnes fettvev. Hun siterer Dr. Joseph Mercola som forklarer at denne opphopningen kan bidra til forstyrrelser i kortisol, testosteron og DHEA hormonnivåer.

Fordeler

Progesteron kan lette virkningen av skjoldbruskkjertel hormon, øker libido, normal blodpropp; fungere som en naturlig vanndrivende, beskytte mot utvikling av bryst cyster, benytter fett for energi og normaliserer blodsukkernivået, så vel som sink og kobbernivåer. I tillegg gjenoppretter den celle oksygen nivå, bidrar til å forhindrer brystkreft og livmorkreft og fremmer bein bygningen, ifølge Dr. Lanphier.

Progesteron Effekter på menn

Selv progesteron er ofte betraktet som en "kvinnelig" hormon, pattedyr av begge kjønn trenger det for å leve fordi det bidrar til å normalisere binyrene. Men ifølge Red Orbit nettstedet, er lite kjent om rollen av progesteron hos menn.

Funksjon

Progesteron er skapt hos menn i testikkelvevet og binyrene. Den tjener som en forløper for andre hormoner slik som kortisol og testosteron. Kortisol bidrar til å øke blodsukkeret og bistå i metabolizing mat, mens testosteron bistår i vekst av mannlige kjønnsorganer og veksten av bein, muskler og hår. Som menn alder, deres nivåer av progesteron produksjonsnedgang. Denne nedgangen i progesteron deretter fører til en nedgang i produksjonen av alle andre hormoner.

Betydning

Lavere nivåer av progesteron i den mannlige organ kan føre til vekst av tumorer, inkludert i prostata, i henhold til den røde Orbit nettsiden.

Fordeler

Menn som tar progesteron kosttilskudd, vanligvis anbefales for de som er i slutten av førtiårene og eldre, nyte en økt nivå av energi og libido. Progesteron bidrar også til å forhindre prostatakreft. Imidlertid er bruken av progesteron terapi kontroversiell.

Funksjon

Progesteron er nyttig for menn som har en overdreven mengde av østrogen. Innføring av mer progesteron kan hjelpe flate ut høye nivåer av østrogen som kan føre til problemer som dårlig søvn og økt vektøkning.

Advarsel

Menn med leverforhold eller andre kroniske medisinske problemer bør snakke med sin lege før du bruker progesteron fordi hormonet kan forårsake leversvulster, ifølge en artikkel i tidsskriftet "Cancer Research." Langvarig bruk av progesteron kan også føre til hormonelle ubalanser, prostataforstørrelse og vektøkning.

Hvordan bruke naturlig progesteron krem ​​for å oppnå hormonbalanse

Trenger du å gjenopprette hormonbalanse? Mange kvinner opplever hormonelle svingninger som wreak ødeleggelse på deres eksistens. De opplever ett eller flere av følgende forhold: forferdelige PMS, humørsvingninger, kviser, hårtap, hirsutisme, mangel på energi, uforklarlig vektøkning, hodepine og søvnløshet. Vi er kondisjonert til å tro at hormonelle problemer er normalt, og bare en del av livet. I virkeligheten er mange kvinner ute av hormonbalanse og problemet med hell kan behandles ganske enkelt med en kombinasjon av vitex og naturlig progesteron krem.

Bruksanvisning

•  For å begynne å oppnå hormonbalanse, må du forstå syklusen din. Du bør ha 28 eller 29 dager mellom periodene. Hvis sykluser er kortere (færre enn 27 dager) eller lengre (større enn 32), er dette en svært sannsynlig tegn på at hormonene dine ikke fungerer som de skal, selv om du ikke har andre symptomer (humørsvingninger, kviser, hodepine, etc. ) Først finne ut når du har eggløsning. Gjør dette ved å sjekke cervical mucus (CM). (Du trenger ikke å faktisk føler inni kroppen din, bør du legge merke til det når du bruker toalettet.) CM bør være av en eggehvite konsistens i noen dager før eggløsningen. Når du ikke lenger produserer denne type CM, kan du anta at du har hatt eggløsning. Denne informasjonen er viktig for de neste trinnene. Vær oppmerksom på, hvis du er ute av balanse, er det fullt mulig at du ikke produserer levedyktige egg, eller muligens ikke eggløsning i det hele tatt. Uansett, hvis du følger disse prosedyrene, bør du fortsette eggløsning i løpet av ca 6 måneder, muligens før.

Begynn å ta 600mg Vitex per dag i første halvdel av den månedlige syklus som neste skritt for å få hormonene i balanse. Vitex er en urt som finnes på de fleste helsekost og vitamin butikker. Det har blitt funnet å regulere kvinner hormoner, og mange kvinner som trodde de var infertile har rapportert å bli gravid etter å ha tatt denne urten for 6 måneder til 1 år. Når du har eggløsning (eller tror du gjør), slutte å ta Vitex den måneden og gå videre til neste trinn. Hvis du virkelig ikke kan fortelle om du har eggløsning, stoppe Vitex på dag 15.

På dagen etter antatt eggløsning, begynne å bruke aktuell naturlig progesteron krem. Vær på vakt, må det være USP naturlig progesteron krem, gjerne en anbefalt av Dr. John Lee. Han var en nyskaper i dette feltet, og hans nettside går i detalj om fordelene ved naturlig progesteron krem. Han trodde helhjertet at progesteron krem ​​føre til fullstendig hormonbalanse. De fleste av de naturlig progesteron kremer på markedet kommer i en pumpe og har en konsistens som lotion. For de første månedene, trykk på pumpen helt ned to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om natten. Sørg for å gni det godt inn, og roter hvor du setter den på kroppen din slik at du kan unngå over metning på ett sted. Stopp bruk etter 14 dager, slik at du kan få mensen.

Fortsett disse trinnene for omtrent et år for å sikre hormonbalanse. Målet er å bli frisk, slik at du kan slutte å ta Vitex og bruke progesteron krem ​​alle sammen, og la kroppen din til å produsere hormoner riktig på egen hånd. Men når en kvinne blir peri-menopausen (slutten av trettiårene, begynnelsen av førtiårene), kan naturlig hormon erstatning trenger for å bli en livsstil.

Tips og advarsler

 • Bruk en kalender for å kartlegge din syklus, inkludert når du tar Vitex, når du har eggløsning, når du bruker progesteron krem, etc.
 • Ikke bruk wild yam krem. Det er ikke det samme som naturlig progesteron krem ​​og kroppen vil ikke anerkjenne den.
 • Sørg for å rotere de områdene du bruker krem ​​på kroppen din. Ellers vil du oversaturate et område, og det vil ikke bli absorbert som det skal være.
 • Mange kvinner rapporterer å bli gravid etter å ha fulgt disse prosedyrene. Hvis du prøver å oppnå graviditet, flott! Hvis ikke, kan du bruke nøye prevensjon.

Hvordan ta Østrogen og progesteron for menn

Hvordan ta Østrogen og progesteron for menn


En sunn hormonbalanse er avgjørende for både menn og kvinner, spesielt siden våre hormonnivået endres etter hvert som vi blir eldre. De kjønnshormoner kan ha feiende effekter på generell helse, fra kjønn egenskaper til bein helse, til risiko og behandling av visse kreftformer. Mens testosteron er den dominerende mannlige kjønnshormonet, menn også produsere østrogen og progesteron i mindre mengder, og når balansen mellom disse tre hormoner er av, kan resultatene omfatte brystutvikling, osteoporose og mest illevarslende, forstørret prostata eller prostatakreft. Ofte er den skyldige en tilstand som kalles østrogen dominans. Heldigvis finnes det ting menn kan gjøre for å bidra til å gjenopprette den naturlige balansen av kjønnshormoner.

Bruksanvisning

•  Unngå overflødig inntak av østrogen samtidig som den støtter sunne testosteron og progesteron. Spis hormon-fri kjøtt og meieriprodukter. Unngå sukker, raffinert stivelse og andre glykemisk mat. Supplere din diett med antioksidanter vitaminene A, C, D, E, K og selen.

Unngå syntetiske kjemikalier. Kjøp økologiske produkter dyrket uten kunstgjødsel, plantevernmidler, eller plantevernmidler. Bruk kondom uten sæddrepende middel i stedet for hormon-frigjørende prevensjon som p-piller eller visse typer intrauterine enheter (iuds). Bruke enkle såper og vaskemidler; de har færre kjemikalier som kan inneholde Xenoestrogens (fremmede østrogener). Bruk glass eller keramikk for lagring i stedet for plast. Unngå bruk av plantevernmidler i din egen hage. Alle disse tingene kan inneholde xenoestrogens som binder seg til østrogenreseptorer i cellene og føre til østrogen-lignende effekter i hele kroppen din.

Ha endokrinolog overvåke spytt (ikke blod) hormon nivåer av progesteron og testosteron. Bruk progesteron og testosteron hud kremer (tilgjengelig i helsekostbutikker eller fra compounding farmasøyter) for å opprettholde spytt nivåer konsistente med at av friske modne hanner. Dr. John Lee, endokrinolog som beskrev østrogen dominans i 1980, anbefales 8 til 10 mg per dag av progesteron og 1 til 2 mg per dag av testosteron.

Ikke ta østrogentilskudd med mindre foreskrevet av lege. Noen menn ulovlig bruke østrogen for kort topp i libido og energinivået det angivelig leverer (dette synes å være spesielt interessante for body-building samfunnet), men østrogen bør egentlig bare brukes av menn med brystkreft eller prostatakreft. Selv i manns til-kvinne transseksuelle, inneholder østrogenbehandling nøye overvåking av bein og prostata helse, blant andre faktorer.

Hold en dagbok over hvordan du føler deg hver dag når du begynner å bruke noen hormon erstatning program. Oppmerksom på eventuelle endringer du opplever, enten de er knyttet til ditt nivå energi, libido, stemninger, eller tradisjonelle kjønnskarakteristika som tale klang, ansikts-og kroppshår, eller bryst eller hip form. Din endokrinolog trenger all denne informasjonen til å justere doser og avgjøre om ytterligere testing er nødvendig.

Hvordan føle energi før jobb

Hvordan føle energi før jobb


Får klar for arbeid kan føle skremmende når du føler deg søvnig. Mens noen få heldige mennesker føler energisk i morgen, resten må jobbe på den. Det gjelder spesielt hvis det er på slutten av arbeidsuken, eller du var oppe sent kvelden før. Lær hvordan du kan føle energi før jobb og og få dagen startet rett.

Hvordan føle energi før jobb

•  Spis et protein-fylt frokost. I stedet for å inhalere en sukkerholdig smultring, koble hardkokte egg med hel-hvete toast og en banan. Kombinasjonen av karbohydrater, frukt og protein holder blodsukkernivået og gir deg en energi boost før du drar på jobb.

•  Gå for en 15 minutters spasertur. Dette fungerer best hvis det allerede er lys ut når du gjør det. Sollyset bidrar til å stimulere din døgnrytme, slik at du våkner raskt.

Legg hendene under kaldt rennende vann. Hold ansiktet over vasken, lukk øynene og splash ansiktet med vann. Dette er en rask måte å våkne opp og vaske ansiktet samtidig. Tørk den av med et håndkle.

Nipp på en kopp kaffe. I stedet for å gulpe ned store krus med kaffe, fylle en middels stor kopp med kaffe. Sakte drikker det før du går på jobb kan hjelpe deg å føle energi uten en stor hit av koffein.

Slip på din favoritt skjorte. Putting på klær som gjør at du ser og føles bra gjør at du føler deg mer energi og klar til å treffe bakken kjører

Hint

 • Hvis du ikke drikker kaffe, nippe til et krus grønn te i stedet.

Er Progesteron Knyttet til Migrene?

Progesteron er et hormon som utskilles under menstruasjon som forbereder en kvinnes livmor for en potensiell embryo. Hvis egget ikke blir befruktet, progesteron nivåer slipp, som fører til hormonelle svingninger som kan forårsake migrene.

Betydning

Østrogen og progesteron er forskjellige i måten de forbereder en kvinnes kropp. Østrogen fører celler å formere seg og lagre fett, som fører til vektøkning, oppblåsthet, spenning, humørsvingninger, kvalme og hodepine.

Funksjon

Progesteron motvirker østrogen, reduserer hevelser og forbedrer humøret, noe som betyr at lave nivåer av progesteron kan føre til migrene på grunn av økt østrogen triggere.

Identifikasjon

Menstrual migrene oppstår før, under og etter menstruasjon, med symptomer på aura (lys eller varme opplevelser) og kvalme ofte forut for migrene. Menstrual migrene er forårsaket av skarpe endringer i østrogen og progesteron.

Effekter

Hormoner indusere opplevelser av smerte, påvirker de endokrine og nervesystemet. Endringer i østrogen og progesteron føre serotoninnivået for å minske, noe som fører til hovne og utvidede blodårer som fører til hjernen, noe som resulterer i migrene.

Forebygging / løsning

Migrene kan behandles gjennom hormonbehandling, til betablokkere og antidepressiva redusere utbruddet av symptomene, mens smertestillende og betennelsesdempende medisiner kan lindre symptomene.

Jak korzystać z Progesteron Cream wyobrazić

Jeśli próbujesz zajść w ciążę i nie miał szczęścia i jeśli stworzone w przeszłości, ale miał wczesne poronienie, progesteron krem ​​może pomóc wysiłek. Progesteron śmietana pokazane w celu zwiększenia płodności i niektóre kobiety wyeliminować wady fazy lutealnej.

Instrukcje

Jak korzystać z Progesteron Cream wyobrazić

Śledzenie cyklu. Twój cykl jest liczony w dniach, licząc od pierwszego dnia, że ​​krwawi. Musisz zaznaczyć ten dzień w swoim terminarz lub kalkulatora.

Począwszy od piątego dnia, piątego dnia, licząc od dnia, najpierw krwawić, użyj kremu progesteronu przez zastosowanie na powierzchni ciała każdego dnia. Możesz wybrać prawie każdy obszar ciała, takich jak nogi lub brzucha, zmiana części ciała można zastosować krem ​​na dobę. Użyć w ciągu najbliższych trzech tygodni.

Użyj kremu na trzy miesiące przed spróbować zajść w ciążę, należy przerwać stosowanie kremu miesiąc chcesz zajść w ciążę.

Wskazówki

 • Jeśli chcesz, możesz użyć kremu progesteronu, aby zapobiec poronienia, nie używać kremu progesteronu, który ma jakieś zioła lub dodatki do niego. Użyj go do dwóch pierwszych miesięcy ciąży.
 • Nie kładź krem ​​w tym samym miejscu co dzień, raz na cztery dni to dużo. Olej mineralne płyny i ciała z olejem mineralnym nie pozwala wchłonąć krem ​​progesteronu poprawnie.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for å stoppe en langvarig periode

Noen ganger kan en lege foreskrive progesteron krem ​​eller gel for en kvinne som opplever unormalt lange menstruasjon. Hva denne kremen gjør er behandle unormal blødning som kommer fra livmorveggen. Denne behandlingen kan ta et par måneder å vise resultater, men kan være effektive for noen kvinner.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for å stoppe en langvarig periode

•  Snakk med legen din. Før du noen gang prøvd å behandle langvarige perioder, bør du snakke med legen din. En unormal menstruasjonssyklus kan være et symptom på en mer alvorlig tilstand som rett og slett en langvarig periode.

Påfør progesteron krem til det angitte område av kroppen. Avhengig av hvilken type av progesteron krem ​​du bruker, vil legen angi området (eller områder) der du skal bruke kremen. Noen produkter er administrert direkte til vagina, mens andre vil veksle mellom rumpeballene, innsiden av lårene, magen, håndledd, indre armer eller nakke. Du vil mest sannsynlig bruke en "applicatorful" på hver administrasjon, som er et forhåndsbestemt beløp angitt i pakken.

Fortsett å bruke progesteron krem som anvist. Vanligvis vil legen din foreslå å bruke progesteron supplement for totalt seks programmene, administrere krem ​​til kroppen din annenhver dag.

Ta kontakt med legen din dersom du opplever noen endring i din periode som kan dosen må endres. Din lege vil vanligvis foreskrive en 4 prosent konsentrasjon for å behandle avvik i en kvinnes menstruasjon. Når denne behandling ikke fungerer, kan han velge å øke dosen til en 8 prosent løsning.

Påfør konsentrasjon til legemet å følge den samme applikasjons anbefaling (annenhver dag i totalt seks applikasjoner).

Hint

 • Prøv å bruke krem ​​eller gel på samme tid hver dag.
 • Det anbefales å bruke kun disse kremer og geleer som inneholder progesteron gjennom en resept.

Om naturlig progesteron for Krympende Fibroids

Selv om deres årsaken er ukjent, er det holdepunkter for at østrogen dominans kan føre til dannelse og vekst av livmor fibroids. Progesteron er ofte brukt som et alternativ behandling for å motvirke effektene av østrogen dominans.

Teorier / Spekulasjoner

Progesteron virker å undertrykke overproduksjon av østrogen i perimenopausal kvinner. Det er vanligvis lavere nivåer av progesteron under perimenopause, så progesteron må legges.

Størrelse

På grunn av overdreven østrogennivåer, kan fibroidene utvikles etter 25 år Fibroider kan variere i størrelse, og kan være så liten som en ert, eller så stor som en grapefrukt. De kan vokse inne i livmoren (egenutført fibroids) eller form på utsiden av livmoren fester et stilk (subserous fibroids).

Fordeler

Fordelene ved å ta en progesteron supplement inkluderer redusert kraftig blødning, færre store klumper, reduksjon i størrelsen på livmor og krymping av eksisterende fibroids. Lindre noen av disse symptomene vil resultere i en høyere livskvalitet.

Time Frame

For å bruke en progesteron krem, bruke en eller to ganger om dagen ved behov, som starter på den tolvte dagen etter den første dagen av menstruasjonen gjennom tjuesjuende dagen. Det anbefales å rotere de områdene der du påføre kremen slik at du ikke overdrive ett område. Det er best å anvende hvor huden er tynnere, slik som den øvre brystområdet, innsiden av lårene eller indre armer.

Betraktninger

Snakk med legen din om alternative behandlinger, herunder bruk eller progesteron krem, akupunktur og urtemedisiner. Om nødvendig, får en ny mening.

Betydning

Progesteron behandling er en relativt enkel og pasientvennlig behandling av fibroider. I forbindelse med et sunt kosthold, mosjon rutine og stress, muskelknuter kan ofte bli betydelig redusert.

Grunner for en mangel på energi

Når du føler mangel på energi, er det bedre å vite den eksakte årsaken til det, i stedet for bare bare pop piller eller helle kaffe inn i munnen din. Bortsett fra å være en helsefare, kan mangel på energi også skape problemer i våre profesjonelle og personlige liv. Å gjennomgå noen form for terapi, er det viktig for oss å vite årsaken til mangel på energi, som kan variere fra søvnløshet til dårlig kosthold eller hormonelle ubalansen.

Betydning

Det er mange grunner for en mangel på energi eller utmattelse. Fatigue er ikke en sykdom eller en sykdom, og det er definitivt ikke noe som skjer på en enkelt dag. De fleste som går til lege som klager på mangel på energi eller utmattelse rådes god hvile, riktig kosthold og fysisk aktivitet heller enn noen medisiner. Dette er nok til å få de fleste av dem tilbake på sporet i løpet av kort tid.

Misforståelse

Trøtthet kan påvirke alle i alle aldre, selv om den vanlige oppfatningen er at det hovedsakelig påvirker eldre og kvinner. Mangel på fysisk aktivitet kan også føre til en mangel på energi. Man skulle tro at det å jobbe på kontoret eller hjemme er fysisk aktivitet, men det er det ikke. Fysisk aktivitet inkluderer ikke kjører eller sitter på en stol hele dagen lang. For energi som skal produseres i kroppen din du må flytte den i alle retninger og det er det trening vil gjøre deg gjøre.

Fakta

En god grunn for en mangel på energi er mangel på søvn. For en kvinne, kan hormonell ubalanse og overgangsalder være en faktor. Hormonell ubalanse forårsaker nattesvette og hetetokter, som i sin tur føre til rastløshet og mangel på søvn. Det påvirker også riktig funksjon av visse kjertler som skjoldbruskkjertelen og bukspyttkjertelen, som er direkte eller indirekte knyttet til energinivået i kroppen. Uriktig søvnmønster kan også føre til tretthet. Feste hele natten, spise et tungt måltid rett før sengetid og økt stress og spenning nivåer kan føre til søvnapné.
Stress er en annen viktig årsak til mangel på energi. Vår nåværende livsstil havner spenninger og øker stressnivå. Over en periode stresset bygger seg opp og tar bort fra din energi. Utilstrekkelige mengder adrenalin hormoner som bidrar til å avlaste stress i kroppen legge til tilstanden.
Feil kosthold er en annen grunn for mangel på energi. Kroppen vår trenger et komplett kosthold for å fungere skikkelig. Det må ha tilstrekkelige vitaminer, mineraler, karbohydrater, proteiner og fett selv. Mange starter en diett uten å vite det grunnleggende av en komplett ernærings måltid. En lav fett høy karbohydrat diett kan gi deg en plutselig salve av energi. Som diett plan fortsetter og mangel på fett begynner å påvirke kroppen din, vil du føle deg kjedelig og trøtt hele tiden.

Advarsel

Når vet du at du lider av utmattelse? Er du lider av en mangel på energi når du føler deg sliten etter å ha jobbet i over åtte timer kontinuerlig? Kroppene våre trenger hvile og mat med jevne mellomrom for å gjenvinne den tapte energien og den har forskjellige måter å vise oss ineffektivitet. Slapphet, trøtt, sliten hele tiden, svak og følelsen som du vil passere ut, vertigo, svimmelhet og hjertebank er alle tegn på en mangel på energi.

Forebygging / løsning

Se kritisk på hva du spiser. Du trenger ikke å overleve bare på grønnsaker eller "sunn mat." Bare sørg for at du forsyne kroppen din med alle nødvendigheter, inkludert anbefalte mengder fett. Sørg for at du opprettholde en livsstil som inkluderer fysisk aktivitet som å gå, spille, svømming eller bare gym eller gulvøvelser. Gi kroppen tilstrekkelig hvile, minst åtte timers søvn hver dag for å hjelpe den hente sin tapte energi. Kroppen er i stand til å generere sin egen energi med riktig mengde hvile, mat og fysisk aktivitet .

Hvordan å opprettholde energi med Lupus

Hvordan å opprettholde energi med Lupus


Lupus er en kronisk betennelsessykdom. Det kan påvirke ulike deler av kroppen, inkludert dine ledd, hud, nyrer og blod. Det er ikke en enkel sykdom. Du kan ikke gå gjennom behandling eller ta en pille og være alt bedre. Alle reagerer forskjellig og har ulike symptomer. De fleste mennesker føler seg sliten, sår og har en alvorlig mangel på energi.

Hvordan å opprettholde energi med Lupus

•  Få nok hvile. Lag en tidsplan for dine daglige aktiviteter, sprer ut de oppgavene du ønsker å oppnå. Sørg for å inkludere tid å lur. Bremse ned og stoppe hva du gjør når du føler deg sliten.

Resten før du gjør noe hardt arbeid. Eliminere ekstra som kan tappe din energi. Vedlikeholde energi er avgjørende for å unngå en fakkel.

Flytt mer. Trening er viktig for å holde energien oppe. Lett aerobic aktivitet, som gange, svømming eller sykling, bør bli rutine.

Hold en dagbok spore hva du spiser og hvordan du føler deg. Dette vil begynne å vise deg tilkoblinger mellom energi og maten du spiser. Noen kombinasjoner vil gjøre deg trøtt fordi kroppen din har problemer med å fordøye dem skikkelig.

Ta kosttilskudd for å opprettholde din energi. Ginseng, eplesyre, essensielle fettsyrer, Q10, lecitin og L-karnitin vil hjelpe.

Hint

 • Spør legen din om forslag på hva slags øvelser du bør gjøre.
 • Arbeidet med en helse-omsorg utøveren når finne ut hvilke kosttilskudd for å ta.
 • Unngå hard trening hvis du opplever et bluss.
 • Ikke ta immune stimulatorer som solhatt eller Astragalus. Også holde seg borte fra alfalfa fordi den fremmer betennelse.

The Effect of Natural progesteron krem ​​på nyrefunksjonen

The Effect of Natural progesteron krem ​​på nyrefunksjonen


Naturlig progesteron krem ​​er en type hormonbehandling. Når en kvinnes kropp slutter å gjøre hormonet naturlig, kanskje hennes lege foreslå progesteron krem ​​for å erstatte det som kroppen har tapt. Spormengder er funnet hos menn, men kvinner er vanligvis mottakerne av substitusjonsbehandling for å holde den reproduktive / menstruasjonssyklusen så regelmessig som mulig.

Nyrefunksjon

Begrepet "renale" refererer til nyrene. Nefrologi er studiet av nyrene. Nyrene er bønneformede organer som ligger nær nedre del av ryggen, på hver side av ryggraden. Nyrene filtrerer ut avfall og overflødig vann, vanligvis gjennom urinering.

Begrepet "nyrefunksjon" refererer til hvor godt nyrene fungerer. Nyrene kan mislykkes på grunn av diabetes eller høyt blodtrykk. Nyrene kan også bli skadet ved fødselen, gjennom aldringsprosessen eller fra en overdose av visse medikamenter eller medisiner.

Progesteron

De to store kvinnelige hormoner er østrogen og progesteron. Ifølge Virginia Hopkins Health Watch hjemmeside, "Progesteron er et steroid hormon produsert av corpus luteum i eggstokken ved eggløsning, og i mindre mengder i binyrene. Progesteron er i menopausal kvinner trengs i hormonbehandling for å balansere eller motsette seg effektene av østrogen. Østrogen skaper en sterk risiko for brystkreft og reproduktive kreft. "

Naturlig progesteron krem

Naturlig progesteron krem ​​er også kjent som bioidentical progesteron. I henhold til sikker menopausal Solutions nettside, "Natural USP progesteron refererer til farmasøytisk-grad krem ​​som inneholder 2-3% av det naturlige hormonet progesteron." Selv om noen ingredienser endres avhengig av merkenavn, de fleste naturlig progesteron kremer starter som soyabønner eller wild yam. En kjemisk kalt diosgenin endres til progesteron. Dette må gjøres i et laboratorium. Kremen fungerer best hvis glattet over ansiktet, halsen, brystet eller håndflatene. Selv om noen naturlig progesteron kremer bruke joker yams, mest over-the-counter wild yam kremer er ikke det samme som hva en lege vil foreskrive.

Effekt på nyrefunksjonen

Det er ingen bevis for at progesteron krem ​​er skadelig for nyrene. Ifølge WebMD nettside, kan terapi bli likt til hodepine og blodpropper, men det er ingen omtale av nyreskade.

Bivirkninger

Selv om ingen bevis finnes for at kremen skader nyrene, det har andre bivirkninger. Den bioidentical progesteron hjemmeside lister migrene, oppblåsthet, ømme bryster, irritabilitet, smerter, menstruasjonskramper, eggstokkene problemer og depresjon som noen av dem.

Matvarer med naturlig progesteron

Tar matvarer med naturlig progesteron kan bidra til å regulere menstruasjonssyklusen, bidra til å regulere humørsvingninger og hjelpe infertilitet. Det er bare noen få naturlige matkilder av progesteron, som kan gjøre naturlig behandling av infertilitet vanskelig.

Yams

Det finnes mange typer yams som inneholder stoffer som forvandles til progesteron i systemet, den mest populære er den wild yam.

Egg

Egg kan spises for å øke progesteron nivå. Du må sørge for at plommen er spist fordi det er der de høyeste nivåene av progesteron er.

Melk

Melkekyr har ekstremt høye nivåer av progesteron i sine systemer, som overføres til melken som vi drikker.

Beef Gonader

Selv om det høres usmakelig, biff gonader faktisk inneholder høye nivåer av progesteron.

Kylling

Å spise hvitt kjøtt av kylling kan øke progesteron nivåer i små mengder.

Bruke naturlig progesteron når du prøver å bli gravid

Leger foreskrive progesteron tilskudd for pasienter som prøver å bli gravid og lider av amenoré (ingen menstruasjon) og for pasienter som lider av tilbakevendende abort på grunn av mangel på progesteron.
Hos pasienter som lider av amenoré, leger bruker progesteron dosering for å manipulere nivåene av progesteron i en kvinnes kropp, slik at det er et fall i nivået. Denne nedgangen i progesteron utløser endometrium (slimhinnen i livmoren) til å kaste, og dermed forårsaker menstruasjon.

Lave nivåer av progesteron kan føre til spontanabort hos pasienter som lider av tilbakevendende graviditet tap. En tilstrekkelig mengde av progesteron er nødvendig for å skape et sunt miljø som en voksende baby kan feste. For disse pasientene kan en lege foreskrive progesteron for å hjelpe etableringen av et sunt livmor miljø.

Bruke naturlig progesteron når du prøver å bli gravid

Amenoré

•  Besøk en spesialisert lege for vurdering og behandling instruksjoner. Legen kan forskrive en naturlig form for progesteron for å stimulere menstruasjon.

Ta medisiner som anvist. Legen kan foreskrive en muntlig eller vaginal form for progesteron. Imidlertid kan legen også anbefale en 5 til 10 mg daglig injeksjon i 5 til 10 dager.

Hvis legen foreskriver den muntlige progesteron, ta medisinen gjennom munnen, en gang om dagen, i 10 dager. Legen kan foreslå å ta en 400 mg pille på kvelden.

Hvis legen foreskriver vaginal gel form av progesteron, gjelder den foreskrevne mengde (vanligvis 45 til 90 mg) én gang annenhver dag (eller som anvist). Legen kan gi opptil seks anvendelser av behandlingen.

Gjentatte spontanaborter

Besøk en ufruktbarhet ekspert for en evaluering inn i årsaken til spontanabort. Legen vil anbefale en rekke tester for å utelukke andre årsaker. Hvis han oppdager lavt progesteron nivå som en potensiell årsak, vil han mest sannsynlig foreskrive progesteron støtte.

Test for eggløsning ved hjelp av basal kroppstemperatur kartlegging eller en over-the-counter ovulation Predictor kit. Legen vil mest sannsynlig anbefale begynner behandlingen ved tidspunktet for eggløsningen.

Når eggløsningen skjer, begynner å ta den foreskrevne mengden av progesteron, som foreslått av legen, en eller to ganger daglig. Legen kan anbefale å ta 100 til 200 mg piller enten muntlig eller vaginalt.

Fortsett behandlingen som instruert av legen. Hvis graviditet ikke oppstår og menstruasjon begynner, avvikle progesteron før neste syklus. Dersom graviditet oppstår, kan legen anbefale progesteron støtte til tolvte uke av svangerskapet.

Progesteron mangel og eggløsnings

Progesteron er en av de kvinnelige hormoner som er avgjørende for å bli gravid. Når eggstokkene ikke produserer nok av det, kan du ha problemer med å bli gravid.

Funksjon

Progesteron er laget av eggstokkene og tykner slimhinnen i livmoren for å forberede den for graviditet.

Betydning

Hvis et egg ikke blir befruktet av en sædcelle den måneden, da progesteronnivået faller og foring røyter, forårsaker en menstruasjon. Hvis et befruktet egg implantater, da progesteron nivåene stige dramatisk å støtte svangerskapet.

Identifikasjon

Leger vil sjekke progesteron nivåer i siste halvdel av syklusen din, vanligvis på dag 21 eller noen ganger i flere dager, for å avgjøre om du produserer nok av det, eller hvis du har det som kalles en lutealfase defekt.

Løsning

Progesteron mangel, eller lutealfasen defekt, kan hjelpes ved å ta progesteron kosttilskudd som Prometrium.

Bivirkninger

Bivirkninger av progesteron kosttilskudd inneholder hovne / ømme bryster, humørsvingninger og tretthet.