Digidexo.com

cystocele tissin om natta

Hva er bivirkningene ved å bruke en nattesøvn Aid?

Mange bruker en nattesøvn hjelpemiddel for i det minste en kort tidsperiode. De kan prøve over-the-counter sove hjelpemidler eller søke en resept-styrke sovne fra en lege. Andre personer kan prøve naturlig søvn hjelpemidler i et forsøk på å unngå muligheten for skadelige eller farlige bivirkninger. Mens de fleste mennesker er i stand til å bruke nattesøvn hjelpemidler effektivt og trygt, er det viktig å ta dem med forsiktighet og helst under medisinsk tilsyn.

Dagtid Grogginess

Selv om det ofte vanlig å føle noen grogginess ved første våkne opp, personer som bruker nattesøvn hjelpemidler rapporterer ofte følelsen groggy for timer eller hele dagen. De har også noen ganger rapporterer ikke følelsen uthvilt, selv etter å skaffe det normalt vil bli sett på som en tilstrekkelig mengde søvn. Dagtid grogginess gjør betjene maskiner eller kjøre bil potensielt farlig.

Avhengighet

Noen brukere av nattesøvn hjelpemidler bli avhengig av medisiner. Noen brukere kommer til å trenge mer og mer av medisiner for å sovne og til slutt ikke klarer å sovne på egenhånd. Andre brukere utvikle en mer generell rusmiddelavhengighet eller narkotikaavhengighet. Potensiell avhengighet er en grunn til at nattesøvn hjelpemiddel bruk bør overvåkes nøye, enten av brukeren selv eller av en medisinsk faglig.

Nevrologiske bivirkninger

Symptomer som mental forvirring og svimmelhet er noen ganger sett med bruk av nattesøvn hjelpemidler. Andre nervesystemet bivirkninger inkluderer kroppen stivhet, tunge og leppe protrusion og problemer med svelging. Disse symptomene ofte løse seg selv når stoffet er avviklet. Likevel bør du søke legehjelp umiddelbart bør slike symptomer oppstår.

Andre fysiske bivirkninger

Alvorlige allergiske reaksjoner er også rapportert med nattesøvn hjelpemiddel bruk. Andre bivirkninger er utslett, tørre øyne og tåkesyn, hevelse i ansiktet og urinretensjon. Noen fysiske symptomene er mer vanlig, mens andre er sjeldne. I tillegg har noen symptomer manifesterer seg mer alvorlig hos noen enn hos andre. Noen fysiske bivirkninger av å bruke nattesøvn hjelpemidler bør bringes til seg oppmerksomheten til en medisinsk faglig.

Søvnrelatert atferd

I sjeldne tilfeller, veldig bisarr atferd som gjør telefonsamtaler mens han sov, søvngjengeri, matlaging mens han sov og selv sove kjøring har blitt rapportert som et resultat av å ta nattesøvn hjelpemidler. Åpenbart er mange av disse problemene representere svært farlige bivirkninger. Selv en enkelt hendelse av søvn-relatert atferd forbundet med å ta nattesøvn hjelpemidler bør bringes til umiddelbar oppmerksomhet av en medisinsk faglig.

Slik Cure Natt kramper

Slik Cure Natt kramper


Natte kramper kan lett vekke deg opp på grunn av smertene de forårsaker. Disse kramper, som forekommer oftest i leggmuskelen, er et resultat av muskelspasmer. De kan være forårsaket av mange forskjellige ting, for eksempel over-trening, dehydrering og elektrolyttforstyrrelser. Kramper kan stoppes når de oppstår, men det er også viktig å ta skritt i løpet av dagen for å hindre deres utbruddet.

Slik Cure Natt kramper

Umiddelbar behandling

En sakte strekke ut den trange muskelen. Hold strekken i 2 til 3 sekunder før du slipper den. Gjenta dette to eller tre ganger. Dette løser opp den stramme muskler.

•  Masser trangt muskelen til krampe går unna. Hold det berørte området fortsatt med fire fingre og bruke tommelen til å massere opp og ned det.

Påfør en varmepute eller varmepakning til berørte muskelen i 5 til 10 minutter. Dette øker blodstrømmen til området, noe som kan bidra til å forhindre neste dag sårhet.

Ta en over-the-counter smertestillende som paracetamol eller ibuprofen hvis beinet fortsatt vondt betydelig etter krampe har sunket.

Forebygging

Drikk tilstrekkelige mengder vann i løpet av dagen, minst 64 oz. - Men mer hvis du er aktiv. Du bør drikke vann før du føler deg tørst. Drikk en 8 oz. glass vann før sengetid. Dette vil hindre nattlige kramper på grunn av dehydrering.

Ta i en tilstrekkelig mengde salt og kalium hver dag. Du trenger minst 1500 mg av salt og 2500 mg kalium hverdagen. En mangel på en av disse mineralene kan føre til muskel kramper.

Stretch i minst 5 minutter før og etter trening. Stretching holder musklene løs, noe som gjør dem mindre sannsynlig å krampe senere.

Spør legen din om kinin piller hvis du får hyppige nattlige kramper. Disse pillene virker ved å redusere nerve aktivitet, som hindrer kramper.

Hint

 • Kinin fører trombocytopeni hos noen mennesker.

Min Barnet våkner flere ganger i natt

Min Barnet våkner flere ganger i natt


Barn trenger søvn for å unngå følelsen fatigued i løpet av dagen, og slik at de kan fokusere og være produktiv. Ifølge The Franklin Institute, kan søvnforstyrrelser hos barn føre til atferdsvansker, medisinske problemer og psykiske og sosiale problemer. Hvis barnet er konstituert ut eller viser tegn til aggresjon, kan hans sove mønster være å klandre. Det kan være mange grunner til at barnet ofte våkner om natten.

Night Terrors og mareritt

Hyppig natt-waking kan være forårsaket av natteskrekk eller mareritt barnet ditt kan ha. Nattskrekk er forskjellige fra mareritt, fordi de føre til at barnet å skrike ukontrollert og vises desorientert og forvirret. Barn kan ikke bli trøstet og ikke innser tilstedeværelsen av en forelder i rommet. Etter Faktisk trenger barn ikke huske hendelsen. En ungdomspsykiater kan hjelpe deg å finne ut begrunnelsen bak barnets natteskrekk. Mareritt skje senere i natt og kan bli husket av barnet. Foreldre som trøste barnet sitt og satte ham tilbake til søvn bør ikke snakke for mye om mareritt, siden det vil holde barnet redd.

Fysiske problemer

Barnet kan våkne opp om natten på grunn av fysiske problemer som for eksempel influensa eller en kald, blære infeksjoner, øreverk, hodepine, tenner og gass. Ubehag forårsaket av fysiske problemer kan våkne opp barnet ditt flere ganger per natt. Finne ut årsaken bak barnets hyppig våkne før ty til noen behandlinger. Når barnet våkner om natten, sørg for å være kjedelig og ikke snakke mye. Du vil at barnet skal føle seg som ikke mye annet interessant som skjer, slik at han sovner igjen.

Separasjonsangst

Separasjonsangst er når du barnet er så knyttet til deg, at han ikke kan sove uten å vite at du er der. Barn kan ha problemer med å falle tilbake til å sove igjen fordi foreldrene er ikke der for å berolige dem. Separasjonsangst er ikke alltid mot foreldrene. Det kan være en smokk eller kosedyr at barnet ditt mangler og kan ikke sove uten. Å lære barnet å sovne av seg selv, skille deg fra ham for en kort periode, og la ham til å innse at du vil komme tilbake. Å ha den samme natta ritual hver natt vil hjelpe ham forberede seg til å gå i dvale.

ADHD And Sleep Apnea

Ifølge Drgreene.com, barn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) våkner oftere om natten sammenlignet med barn uten ADHD. Søvnapné, en tilstand der barnet har avbrutt og vanskelige pustebevegelser mens du sover, kan også føre til hyppige våkne om natten. Fordi ADHD og søvnapné har lignende symptomer og både føre til søvnproblemer, kan barna få diagnostisert med ADHD når det virkelig søvnapné som de har. Både søvnapné og ADHD kan kreve medisinsk behandling.

Hva er en cystocele?

Hva er en cystocele?


En cystocele er et område av svakhet i fremre vaginalvegg som lar blæren til å stikke inn i vagina. Det er en vanlig tilstand med en rekke årsaker, blant annet kronisk forstoppelse, tunge løft og redusert østrogen hos postmenopausale kvinner. De fleste cystoceles er et resultat av fødsel, spesielt hos kvinner som har hatt flere barn.

Effekter

Cystoceles vanligvis føre til stressinkontinens - urinlekkasje når du hoster eller nyser - og, avhengig av alvorlighetsgrad, kan føre til andre symptomer i tillegg. En bule kan være merkbar, og i mer alvorlige tilfeller kan faktisk stikke fra skjeden. En cystocele kan også føre til at du føler at du ikke har tømt blæren etter vannlating. Noen mennesker opplever ryggsmerter og smerter under sex; andre kan ha gjentatt urinveisinfeksjoner.

Identifikasjon

En cystocele kan vanligvis bli diagnostisert under en rutinemessig bekken eksamen. Vanligvis bule er merkbar når legen utfører bimanual eksamen. Du kan bli bedt om å bære ned, slik at omfanget av bule forårsaket av cystocele kan bli dømt. Andre tester er ofte utført for å finne ut hvor mye urin igjen i blæren etter vannlating.

Typer

Cytoceles vurderes ved hjelp av et karaktersystem for å fastslå alvorlighetsgraden av tilstanden. Den mildeste form er en klasse 1 cystocele, når blæren bare stikker litt inn i vagina. Grad 2 cystoceles stikker langt nok til at prolapsed blæren når skjedeåpningen. Hvis blæren stikker utenfor skjeden, er cystocele en karakter 3. Noen leger legge til en fjerde klasse til dette systemet, avhengig av hvor mye av blæren stikker fra skjeden.

Forebygging / løsning

Behandling for en cystocele er valgt basert på hvilken klasse den cystocele er og hvilke symptomer det fører til. Milde cystoceles, spesielt de som forårsaker begrensede symptomer, er vanligvis behandles med bekken øvelser for å øke muskel tone i området. Moderate cystoceles kan kreve bruk av et pessar - en enhet settes inn i vagina for å presse blæren inn i sin normale stilling. Grad 3 eller 4 cystoceles og de som forårsaker alvorlige symptomer behandles kirurgisk. Flere metoder brukes til kirurgisk reparasjon cystoceles. De fleste operasjonene for denne tilstanden innebærer å skape en slynge for å støtte blæren; seilet er godt festet til bekkenet bein eller muskler og holder blæren i sin normale posisjon.

Time Frame

Cystoceles forekommer hyppigst hos kvinner etter fødsel. Høy alder er også en risikofaktor for å utvikle en cystocele, og de som utvikler en på grunn av fødselen kan finne det øker i alvorlighetsgrad etter overgangsalderen. Østrogen bidrar til å opprettholde vev i vagina, og når østrogennivåer avtar post-menopause, er vaginal muskler ofte svekket. Selv kirurgisk korreksjon av en cystocele kan utføres i alle aldre, er det vanligvis utsettes til etter at kvinnen har fullført fruktbar. Å føde etter en cystocele er reparert kan forårsake tilstanden skal gjentas.

Medisin for å hindre natt svett

Nattesvette anses å være noen overdreven natta svetting. Sanne nattesvette la en person og laken gjennomvåt av svette. Når sterk varme, for mye sengetøy og sengetøy er utelukket, bør behandlingen søkes.

Årsaker

Kvinner går gjennom overgangsalder eller perimenopause ofte opplever hetetokter og nattesvette. Infeksjoner og kreft kan forårsake nattesvette. Når det er ingen kjent medisinsk grunn for nattesvette, er tilstanden kalles idiopatisk hyperthidrosis.

Betydning

De fleste nattesvette forårsaket av overgangsalderen hetetokter behandles med hormoner. Hormon kosttilskudd og behandlinger er nyttig for nesten halvparten av menopausale kvinner som opplever hetetokter.

Behandling Nattesvette

De fleste nattesvette er først behandles uten medikamenter. Pasienter rådes til å holde sine soverom kjølig, drikke rikelig med vann, bruk en antiperspirant, unngå trening sent på kvelden, hoppe over natta snacks og begrense eller unngå alkohol ved sengetid.

Cenestin

Leger ved Tri-State Sleep Disorders Center i Cincinnati funnet at stoffet Cenestin hjulpet med nattesvette. Rapporten, som ble publisert i Medical News Today, viste det hjalp 80 prosent av fagene i å redusere antall nattesvette, og det også nedsatt søvnforstyrrelser.

Estroven

Estroven brukes til å behandle nattesvette i perimenopausal og postmenopausale kvinner. Det anbefales også å hjelpe til med generelle søvn.

Avlimil

Avlimil er et naturlig supplement som inneholder salvie, soyabønner, klaseormedrue og røde bringebær. Det kan være effektive i behandling av nattesvette.

Hvordan kan jeg endre et Sleep Cycle fra natt til dag Do?

Hvordan kan jeg endre et Sleep Cycle fra natt til dag Do?


Hvis du vil snart være å jobbe tredje skift eller du må være oppe hele natten for noen annen grunn, må du endre din søvnsyklus. Det vil være lettest hvis du har noen uker å gjøre justeringen, men selv om du ikke har mye tid du fortsatt kan. Du bør forvente noen grogginess under overgangen, men og være ekstra forsiktig når du kjører eller utføre andre oppgaver som krever årvåkenhet.

Bruksanvisning

•  Kjøp et par øye nyanser for å sove å blokkere ut lys. Hvis du har råd til det, bør du også investere i blendingsgardiner. Disse gardinene, som navnet antyder, gjøre et rom mørkere enn vanlige gardiner. En hvit støy maskin kan også hjelpe.

Hold deg våken i minst en time senere hver natt, hvis du har minst en uke for å få bytte, og la deg sove så lenge du kan. For eksempel, hvis du vanligvis får trøtt på rundt 10 om natten, gjøre deg holde deg våken inntil 11 den første natten, frem til midnatt neste kveld og senere og senere til endelig du ikke kommer til sengs før solen er ute.

Drikk beroligende urtete, som for eksempel kamille, i løpet av dagen når du vil snart trenger å sove. Du bør imidlertid unngå alkohol og sterke beroligende midler for å hjelpe deg å sove. Emergency Nursing Verden advarer om at disse forstyrrer god søvn og kan gjøre at du føler deg verre når du våkner.

Konsumere koffeinholdige drikker om natten for å hjelpe deg å være oppmerksom. Harvard Medical School anbefaler flere små doser av koffein på intervaller hele natten i stedet for store doser på en gang. Den anbefaler også gradvis smalner forbruk på slutten av skiftet så det vil ikke holde deg våken senere når du prøver å sove.

Slå av ringetonen på telefonen i løpet av dagen når du sover, og sørge for at venner og familie vet ikke å forstyrre deg under din utpekte sovetid.

Tips og advarsler

 • Øreplugger blokkere ut lyder på dagtid, men du bør veie fordelene mot det faktum at det er noen lyder du trenger å høre for å være trygg i ditt hjem.

Dag- og natt Cold Remedy

Omtrent en million amerikanere lider av forkjølelse hvert år, ifølge Medline Plus. Symptomer på denne tilstanden kan inkludere en sår hals, hoste og lunger. Forkjølelse er overført ved å berøre overflater med bakterier og puste inn disse bakteriene ved å berøre nesen eller munnen. En kald kan vare så lenge som 14 dager. Selv om vanlig forkjølelse har ingen kur, ved hjelp av naturlig rettsmidler for dag- og natt lettelse kan hjelpe.

Salt Water

Ifølge Mayo Clinic, kan saltvann lindre en sår hals som er forårsaket av forkjølelse. Bland en halv teskje salt med et glass vann (8 oz). Gurglevann vannet etter behov for å lindre symptomer.

Nesespray

Over-the-counter nesespray kan føre til en "rebound" effekt, som gjør symptomene føles enda verre når medisinen er stoppet. Ved hjelp av en saltvannsspray i stedet for disse medikamentene kan redusere flaskehalser.

Luftfuktere

Når luften er tørr, blir slimhinnene tørket ut, noe som kan forårsake sår hals og tett nese. En luftfukter kan legge fuktighet til luften, noe som gjør at slimhinnene til å være mindre irritert og lindrer symptomer.

The Mayo Clinic anbefaler å følge luftfukter anvisninger nøye. Dette vil bidra til å forhindre mugg, sopp og bakterier fra å være i luften, noe som kan skje når en luftfukter ikke er tatt vare på riktig måte.

Vitamintilskudd

Tilhengere av vitamintilskudd mener visse vitaminer kan redusere virkningene av forkjølelse. Snakk med legen din om fordelene ved å ta vitamin C, solhatt og sink for forkjølelse.

The Mayo Clinic advarer mot "mega dosering", som tar en høyere dose enn produsenten anbefaler. Å gjøre dette kan føre til bivirkninger, som kvalme og diaré.

Rettsmidler for å unngå

Ifølge Mayo Clinic, flere kalde rettsmidler ikke er effektive. Antibiotika bør ikke brukes for vanlig forkjølelse. Slike medisiner ikke hjelpe deg å få bedre raskere, og deres bruk kan bygge opp kroppens motstandskraft mot antibiotika.

Reseptfrie, over-the-counter hoste sirup er ikke anbefalt til bruk hos barn. The American College of Chest Physicians anbefaler ikke disse medikamentene hos barn 14 år eller yngre.

Hvordan lage en Lavender Body Lotion for en god natts søvn

Hvordan lage en Lavender Body Lotion for en god natts søvn


Lavendel anlegget har hatt en rekke bruksområder i over 2500 år. Den essensielle oljen hjelper indusere søvn og fremme helbredelse. Feng Shui eksperter har brukt den til å fornye flyten av energi, og det kan gjøre det samme for en sliten, stresset ut menneskekroppen. Hvis du har hatt problemer med søvnløshet, kan det være lurt å lage en lavendel body lotion for en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Hell omtrent en halv kopp uparfymert lotion i en krukke. Pass på at glasset har et tett lokk for å holde duften lavendel frisk så lenge som mulig.

Bruk en pipette til å legge til tre dråper eterisk olje av lavendel til lotion. Vær forsiktig så du ikke søler olje på klærne eller huden.

Legg en dråpe Clary salvie olje. Dette er en populær, fruktig olje med avslappende egenskaper som ofte legger den perfekte touch til aromaterapi prosjekter.

Bland lavendel, Clary salvie og lotion grundig med en tre miksing padle eller røre pinne. Du finner disse verktøyene i håndverket butikker eller på nettsteder som omhandler å lage og blande hjemmelagde kremer og potions.

Gni lavendel body lotion på hendene, armene og brystet slik at du inhalerer duften hele natten lang. Lukk glasset tett etter bruk og oppbevar den på et kjølig sted.

Tips og advarsler

 • Du kan også blande tre dråper eterisk lavendelolje og en dråpe Clary salvie inn i et varmt bad rett før sengetid for å stimulere til en god natts søvn.
 • Rådfør deg med lege før du bruker eteriske oljer hvis du er gravid eller tar medisiner for en kronisk tilstand.

Natt Symptomer på pollenallergi

Personer som lider av pollenallergi ofte finner at de har problemer med å sove om natten.

Hva er en allergi?

En allergi er reaksjonen til en persons immunsystem til en fremmed kropp, for eksempel gresspollen, som utløser en reaksjon av immunsystemet. Fremmedlegemer som utløser allergiske reaksjoner kalles allergener.

Grass Pollen som Allergen

Gresspollen er en av de mest vanlige allergener som påvirker mennesker. Pollen er produsert av gress og andre planter for å reprodusere. Pollen består av mikroskopiske store rund eller oval-form korn som inneholder plantens frø.

Grass Pollen

Pollen fra bare en håndfull av de mer enn 1200 arter av gress forårsaker allergiske reaksjoner hos mennesker. De vanligste gress pollen allergener er Bermuda gress, Johnson gress, Kentucky bluegrass, frukthage gress, Redtop gress, søt Vernal gress og timotei.

Grass pollenallergi Symptomer

De vanligste symptomene på gresspollen allergi er en løpende eller tett nese, nysing, tungpustethet og kløende og rennende øyne.

Natt Symptomer på pollenallergi

Natten symptomer på pollenallergi er lik de av dagtid. Men om natten, lider allergi ofte finne deres søvn er forstyrret som nesegangene og bihulene blir betente og tett opp, hindrer den lidende å puste gjennom nesen.

Kontrollerende Pollen Allergi på Night

En god kilde for lindring er anvendelse av antihistaminer nasal vanning, noe som innebærer forsiktig vasking nesegangene og bihuler med en saltoppløsning. Neseskylling vil fjerne allergener, støv og mugg som klamrer seg til slimhinnene lining nesegangene og bihulene, og dermed redusere betennelse.

Hvordan å sove godt på en varm natt

Hvordan å sove godt på en varm natt


Varme netter kan bli tøft for alle, ikke bare kvinner går gjennom overgangsalder.

Her er hvordan å sove godt på en varm natt

Bruksanvisning

•  Kast av deg teppe. Dette lar huden puste. Hvis du må ha et laken, plukke en tynn en.

Få iskald. Få en pose full av is og plassere den foran en elektrisk vifte som vender sengen. Viften vil bevirke at isen smelter og vannet vil fordampe så meget kald luft. Dette vil vare så lenge som det ikke is er smeltet. Nok for deg å sovne.

Åpne vinduene for å la frisk kveld luft.

Ta et bad før du går til sengs. Ikke tørk deg selv for mye. Tørk håret ditt hvis du ønsker ikke å suge puta. Men holde kroppen våt. Dette vil holde deg kjølig en god stund.

Fukt et teppe og vri den ut. Deretter kan du bruke den som din teppe. Hvis du ikke er følsom for frysninger, vil dette hjelpe deg å sove godt på en varm kveld.

Bruk blåis. De smelter langsommere enn vanlig is. Kjøpe store blokker og klem dem når du sover.

Bruk isposer. Dekk pannen eller bak i nakken for å holde hodet kaldt

Tips og advarsler

 • Hold drikkevann på standby.
 • Kjøp en kraftig vifte. Sett det i et nærliggende rom og la døren stå åpen. Viften må møte et åpent vindu. Det vil deretter kjøre ut varm luft fra huset og trekke inn kald luft.
 • Vokt dere for å endre vannseng temperatur. Dette kan føre til hypotermi.
 • Ikke bruk en vifte for sterkt. Det kan gjøre deg dehydrert.
 • Ikke være aktiv i en time før leggetid.

Tips om å få en god natts søvn

Tips om å få en god natts søvn


Få en god natts søvn er viktig for alle, fra unge til gamle. Selv om vi krever ulike mengder søvn, avhengig av vår alder, alle trenger riktig mengde til å føle seg bra neste dag. Hvis du har en hard tid å få en god natts søvn, kan du prøve å følge noen enkle trinn for å hjelpe deg å sove bedre. Du vil våkne opp og føler deg mer uthvilt og klar for dagen fremover.

Varm Bath

Ta et varmt bad kan hjelpe slappe kroppen din og forberede deg for en god natts søvn. Skli inn et badekar fullt av varmt vann for å slappe av dine muskler og berolige spenning. Legg essensielle oljer for å videreutvikle din avslapning. Ifølge Aromanaturals.com, "Studier har viser at de fem (avslappende eteriske oljer) er lavendel, kamille, bergamot, sandeltre og mandarin." Noen få dråper i badevannet vil skape en beroligende atmosfære.

Yoga øvelser

Yoga øvelser har blitt brukt i århundrer for å hjelpe til med sirkulasjon, fleksibilitet, åndelig oppvåkning og generell helse. Utføre enkle yogaøvelser før leggetid slapper ditt sinn og kropp for å hjelpe deg å få en bedre natts søvn. Hvis du er en nybegynner, kan du prøve grunnleggende positurer for å forebygge skader, som for eksempel barns Pose eller Rock-a-Bye-Roll. Disse utgjør vil ikke heve pulsen måten andre positurer gjør. Enkle strekninger vil hjelpe kroppen din å slappe av også. Behagelig musikk i bakgrunnen og dyp pusting vil også hjelpe.

Få Komfortabel

Dekorere soverommet i en beroligende design. Ifølge Re-nest.com, "... se etter kjølige toner som lys blått, grønt, grått og lavendel for et avslappende miljø." Også velge sengetøy som er myk og behagelig. Alt fra type madrass du velger å sengetøy bør tilpasses til dine personlige preferanser. Hvis du er komfortabel i rommet ditt, så vil du få en bedre natts søvn.

Sett din indre klokke

Våkne opp og gå til sengs på samme tid hver dag vil hjelpe deg å få en bedre natts søvn. Etter gjentatte tidsramme, vil kroppen naturlig utvikle en intern klokke. Du vil snart finne deg selv å våkne opp på samme tid hver morgen, selv i helgene. Unngå å ta naps i løpet av dagen. Naps vil kaste av tidsplanen søvn og føre til at du har en dårlig natts søvn.

Anbefalte timers søvn hver natt

Anbefalte timers søvn hver natt


Forskere Michael H. Bonnet og Donna L. Arand konkluderer: "Det er sterke bevis for at tilstrekkelig forkorting eller forstyrrelse av søvn prosessen kompromisser humøret, ytelse og årvåkenhet, og kan resultere i alvorlig personskade eller død." Derfor, for å unngå helsemessige problemer på grunn av mangel på søvn, forstår de anbefalte timers søvn hver natt for din alder. Mens et bestemt nummer vil variere fra individ til individ, vil dette hjelpe deg å vite hvor du skal begynne.

Spedbarn

Spedbarn er klassifisert som barn i alderen 3 til 11 måneder gammel. Som et barn som nettopp har gått ut i verden, barnet krever omtrent 14 til 15 timers søvn i løpet av natten. Å ha nok søvn er viktig for alle aldersgrupper, men spesielt et spedbarn. I løpet av denne tiden av hans eller hennes liv, vokser barnet på en eksponentiell rate. Mennesker vokser når vi sover. Derfor må et spedbarn har de anbefalte timers søvn hver natt for å vokse effektivt.

Småbarn

Småbarn, barn i alderen 1 til 3 år gammel, fortsatt trenger ganske mye søvn. Småbarn, mye som spedbarn, tilbringe denne tiden i deres liv vokser i et hurtig tempo. Ikke bare er småbarn vokser i størrelse, men de begynner å lære mange nye ting også. Totalt 12 til 14 timers søvn er anbefalt hver dag. Dette kan deles opp med ca 11,5 timer med søvn hver natt, og en lur i løpet av dagen.

Barn i skolealder

Etter den tid et barn har blitt gammel nok til å gå inn i skolen, har grunnleggende menneskelige funksjoner blitt lært (dvs. gå, snakke, osv). Når et barn begynner på skolen, gjør han ikke vokser like raskt som han gjorde i løpet av sine spedbarn og småbarn år. Imidlertid vil han begynne å lære aa hurtig tempo. En skole-alderen barn skal ha ca 10 til 11 timers søvn. Denne anbefalingen vil vare til barnet er ferdig med grunnskolen.

Voksne

Når et barn har modnet til en voksen, behovet for søvn svekker seg enda en gang. Det anbefales at voksne får ca 7 til 9 timer søvn. Uavhengig av timeplanen din, er det viktig å få det minimum av søvn hver natt. Hardt arbeidende voksne har en tendens til å glemme viktigheten av søvn. Men for å opprettholde god helse og mental skarphet, må du få riktig mengde søvn for kroppen din.

Hvordan få en mer gunstig natts søvn

Hvordan få en mer gunstig natts søvn


Det er ikke mange ting verre enn en dårlig natts søvn. Tossing, snu og våkner ofte midt på natten er bare noen av faktorene som bidrar til en dårlig natts søvn. Søvnproblemer kan ha alvorlige effekter på helsen, blant annet høyt blodtrykk, økt stress og et svekket immunforsvar. Hvis du har problemer med å sove, er det noen enkle grep du kan ta for å få en mer behagelig og sunn natts søvn.

Bruksanvisning

•  Bruk en søvn maske. Søvn masker er små, mørke masker med et elastisk bånd som du bærer rundt øynene for å hindre lys i å trenge øynene dine.

Bruk en luftfukter. Luftfuktere bidra til å holde luften fuktig, slik at din munn og nese passasjer være fuktig også. En tørr, klissete munn og nese kan være irriterende nok til å vekke deg opp under søvn.

Åpne vinduene dersom det er kjølig ute. Kjølig, frisk luft er bemerkelsesverdig avslappende og berusende. Frem til det 20. århundre, mennesker sov med frisk luft i tusenvis av år. En sovemiljø med en temperatur rundt 65 grader Fahrenheit er ideelt.

Slutte å røyke hvis du er en røyker. Fordi nikotin stimulerer kroppen din, tofter det kroppens naturlige tendens til å ønske å sove. Også kroppen din faktisk opplever uttak som du sover fordi den ikke er å få nikotin den ønsker.

Få nok mosjon i løpet av dagen. Trening hjelper bære kroppen ut slik at det vil være trøtt nok til å ønske søvn om kvelden. Hvis du ikke trene, kroppen din vil ofte ikke være trøtt nok til å trenge å gå i dvale.

Våkn opp på omtrent samme tid hver dag. Å våkne opp senere og senere er en ond sirkel som gjør at søvnmønster svært uberegnelig.

Hold støy til et minimum. Både høye og myke lyder kan være veldig forstyrrende å sove. Uberegnelige lyder, også er skadelig for en god natts søvn. Hvis du må stramme boltene på fans eller åpne vinduene i stedet for å bruke klimaanlegget, disse tiltakene er verdt å gjøre for å redusere støy.

Tips og advarsler

 • Unngå alkohol før sengetid, da det reduserer kvaliteten på søvnen din.
 • Ikke drikk koffein innen to til tre timer for å gå til sengs.
 • Aldri sove med TV på.
 • Unngå overdrevet lange lurer.
 • Unngå å drikke store mengder væske før du går til sengs, da det kan føre til at du gjøre hyppige turer på do i løpet av natten.

Natt Symptomer på astma

Astma er en kronisk sykdom som er preget av blokkering og innsnevring av luftveiene. Denne tilstanden er forårsaket av mange triggere, og symptomene er ofte verre om natten.

Merkbare symptomer

En av de mer åpenbare symptomer som astma er fakling opp er overdreven hoste. Medfølgende en hoste er vanligvis tungpustethet, som er en plystrende lyd som du hører når du puster. Tetthet i brystet og kortpustethet er andre symptomer. Mange nattlige astmasyke våkner gisper etter luft.

Subtile symptomer

Rastløshet er en subtil natta symptom på astma. Det er vanskelig å få en god natts søvn når pusten blir arbeidskrevende, noe som er grunnen til at tretthet og humørsvingninger er vanlig med nattlige astmasyke.

Årsaker

Astma har en tendens til å bli verre om natten fordi luftveiene nær eller smal mer så når du ligger nede. Potensielle innendørs allergener kan også fungere som triggere. Noen av de verste synderne inkluderer støvmidd, fjær og kjæledyr dander. Hvis du er usikker på hva du er allergisk mot, kan du besøke en allergolog og få testet.

Forebygging

For å forebygge astma flare-ups om natten, støvsuge huset ditt og kjøre en luftrenser mens du sover. Det er også mange typer av sengetøy vern for å hjelpe til med støvmidd og andre nattlige allergener. Ikke la kjæledyret ditt til å sove på sengen eller på rommet ditt.

Behandling

Hold en hurtigvirkende inhalator på hånden for eventuelle nattlige krisesituasjoner. Legen din vil trolig foreskrive dette for deg. Hvis du finner ut at du bruker dette mer enn to ganger i uken, snakke med ham om andre forebyggende medisiner, som steroid inhalatorer eller allergipiller.

Hvordan kan jeg få en bedre natts søvn uten piller?

Hvordan kan jeg få en bedre natts søvn uten piller?


Få en god natts søvn er nødvendig for å ha en produktiv dag og en sunn kropp. Men mange synes det er vanskelig å få den sårt tiltrengt hvile. Stress, ubehagelig sove forhold, eller en endring i kosthold kan alle bidra til søvnproblemer. Sovepiller gir bare en midlertidig løsning, og faktisk kan indusere søvnløshet og svekke korttidsminnet. Heldigvis er det flere naturlige metoder du kan prøve å hjelpe deg å få en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Hold deg til en sengetid tidsplan. Å gå til sengs på en fast tid hver kveld får kroppen forberedt på å hvile og gjør det lettere å sove. Bestemmer en tid når du skal gå i dvale og gå til sengs på den tiden hver kveld, selv om du ikke er trøtt i begynnelsen. Kroppen din vil snart komme inn i vanen med å svingete ned på det planlagte tidspunktet.

Exercise. Å være aktiv på dagtid hjelper kroppen slappe mer om natten. Gjør noen jogging, fotturer, eller løfte vekter i løpet av dagen kan forbedre kvaliteten på søvnen din. Du kan også prøve noen strekk eller gå en tur en time eller så før du går til sengs.

Unngå naps. Selv om du er sliten etter en dårlig natts søvn, unngå å ta en lur, fordi det kan rote opp din søvnsyklus, kaste deg av vanlig timeplan. Hvis du finner deg selv å bli sliten i løpet av dagen, gjøre noe aktivt som å vandre rundt i rommet, stretching, eller rengjøring for å vekke deg opp.

Unngå å spise eller drikke rett før du går til sengs. Ideelt sett bør du spise fire timer før du går til sengs, slik at fordøyelsessystemet er ikke så aktiv når du prøver å sove. Koffein og brus årsaken hyperaktivitet og våkenhet, svekke søvn og drikker for mye væske før du går til sengs kan få deg til å våkne for å tømme blæren.

Stopp jobbe noen timer før sengetid. Det er vanskelig å gå i dvale når hjernen din er aktiv tenkning om arbeid. Å sette til side noen timer å slappe hjelper sinnet blir mindre engstelig og forberede for søvn. Prøv å lese en lett bok eller spille et instrument for å distrahere tankene dine fra neste dags arbeid eller kommende frister.

6. Hold rommet mørkt. Et mørkt rom hjelper kroppen klokke erkjenne at det er på tide å sove, så lukker gardinene og slå av lysene. Hvis lyset fortsatt kommer inn i rommet fra gangen eller ute, prøve å bruke en sovende maske.

Sjekk romtemperaturen. Det er vanskelig å sove i et miljø som er for kaldt eller for varmt. Eksperimenter med romtemperaturen for å se hvilken temperatur du sove godt i. Prøv å sove i en litt kjølig rom med god ventilasjon og bruke ekstra tepper hvis nødvendig.

Gjør komfortabel seng. En ubehagelig madrass, flat pute, eller skrapete ark kan holde deg våken om natten. Prøv å kjøpe en ny pute eller ark, eller en skumgummipute.

Se en lege. Hvis du har prøvd flere triks og teknikker for å få til å sove, og du fortsatt har en vanskelig tid, bør du oppsøke lege. Det kan være en underliggende årsak til din manglende evne til å sove.

Topp ti Foods for en god natts søvn

Topp ti Foods for en god natts søvn


Det er ikke en person i live som ikke vet hva det er som å gå til sengs, bare for å ende opp med å kaste og slå, knapt nikker av og våkne døsig og sløv neste morgen. Søvnproblemer starter i soverommet, men de kan bli stoppet på kjøkkenet. Faktisk en rekke elementer i kjøkkenet akkurat nå er velsmakende, sunn og i stand til å øke hastigheten din kropp og sinn til Never Land før du vet ordet av det.

Varm melk og honning

Din bestemors oppskrift for søvn er fortsatt en av de beste, men med en ny vri. Melk inneholder tryptofan, en aminosyre som coaxes hjernen inn i en avslappet tilstand. Varm melk vil holde nervene fra å bli forfrisket av den kalde følelsen, og litt duskregn av honning hjelper kvele årvåkenhet.

Mandler

En håndfull av lett-salte mandler kan gjøre underverker for en god natts søvn. Som de fleste av sengetid matvarer, de inneholder tryptofan, men de har også magnesium, noe som kan bidra til å slappe av musklene dine.

Havregrøt

Havregryn inneholder melatonin, som er som et beroligende middel til systemet. En god porsjon før sengetid (spesielt når laget med melk), og du vil være å telle sauer snart.

Bananer

Rask, billig og lastet med melatonin og magnesium, bananer er en god matbit å spise før du treffer høyet. De går også godt sammen med havregryn.

Kamille te

En annen gammel standby fra din bestemors medisinskap, kamille te faktisk inneholder et mildt beroligende, og har vært brukt til medisinske formål siden sin oppfinnelse.

Poteter

Bakte poteter inneholder tryptofan også, og kan være svært nyttig i å hjelpe søvn. Men det er viktig å unngå over-salting eller legge fetende smør eller saus til denne sene av et måltid, som du kan ende opp med trading søvn for uønskede pounds.

Helkornbrød

Så enkelt som det blir, er en skive eller to av grovbrød en perfekt oppfølging til noen av disse andre tryptofan-rik mat, som det hjelpemidler i kroppens opptak av aminosyrer.

Yoghurt

Yoghurt, som melk, inneholder også tryptofan og magnesium for å hjelpe se deg en avslappende natts søvn.

Kalkun

Takket være denne listen, vet du nå hvorfor Thanksgiving middag er som en beroligende dart. Tyrkia er lastet med tryptofan. Bland det med poteter, hel-hvete brød og noen tunge saus og du har en kalkun dag oppskrift for søte drømmer.

Valerian Root

For de som ikke er ute etter å fikle rundt med sine søvnproblemer, er Valerian root tilgjengelig i en rekke former: væske, pulver og te. Valerian root går tilbake mye lenger enn din bestemor, og det har vært en pålitelig beroligende og angstdempende behandling i århundrer.

Natt Relief for en kald

Å ha en kald kan være en elendig opplevelse, med symptomer som smerter, tett nese, hoste og sår hals. Når solen går ned og det er tid for senga, alt du ønsker å gjøre sovne og unnslippe disse symptomene. Det er noen enkle tips og triks du kan bruke for å finne lindring fra din kald og få en god natts søvn.

Tilpass Miljø

Gjør din sovemiljø mer komfortabel og bidrar til en god natts søvn. Slå av TV og slå av telefonen. Dempe lysene og holde rommet ditt et par grader kaldere. Hold hodet hevet med noen puter for å lindre sinus smerte og lunger. Du kan også bruke et skum kile i stedet for puter.

Cool Air luftfukter

Bidra til å holde luften i soveområdet fuktet med et kjølig luft luftfukter. Befuktet luft vil bidra til å holde nesegangene fuktig og roe en rå, tørr hals. Unngå å bruke en varm luft luftfukter fordi de kan fremme muggvekst, noe som kan forverre bihulene ytterligere.

Cold Medisinering

Ta en nighttime kaldt medisiner. Se etter medisiner som er rettet mot spesifikke symptomer, som difenhydramin for sinus press og ibuprofen for smerter og plager. Hvis mulig, ta disse medikamentene individuelt i motsetning til en enkelt pille som er ment til å behandle flere symptomer. Dette vil sikre at du bare får medisin for dine spesifikke behov og ikke ta noe som er unødvendig.

Fluids

Drikke i løpet av dagen. Prøv å drikke minst 64 gram vann og andre væsker for å holde halsen og nesegangene godt hydrert, som kan gi deg noen lettelse når det er på tide å hvile. Appelsinjuice er et godt valg fordi den inneholder vitamin C, som antas å bidra til å øke immunsystem til å bekjempe kulden. Du kan også drikke varm te med en skje full av honning rett før sengetid. Den varme væsken vil hjelpe lindre en sår hals og hjelpe deg å slappe av akkurat i tide til å sovne.

Hva er årsakene til tretthet etter en natts søvn?

Hva er årsakene til tretthet etter en natts søvn?


Du går til sengs på en rimelig tid, og slå ut lyset. Men når alarmen ringer i morgen du må gjøre deg slutte å trykke på snooze-knappen igjen og igjen. Det finnes en rekke forklaringer på hvorfor vi våkner opp sliten.

Altfor tidlig å stige?

Amerikanerne rett og slett ikke sove nok. Vi trenger åtte timers søvn en natt. Men sover den gjennomsnittlige amerikanske voksne litt mindre enn syv timer på en uke, ifølge National Sleep Foundation i 2005 "Sleep In America" ​​meningsmåling.

En Vicious Cycle

For lite søvn kan starte en ond sirkel. Det bidrar til problemer som vektøkning og høyt blodtrykk samt dårlig jobb ytelse og depresjon. De som i sin tur kan føre til lidelser som søvnapné og søvnløshet.

Søvnløshet

Rundt 30 prosent av folk har et problem med å få sove på noen netter. Én av ti av de pasientene som kommer til University of Washington Medicine Sleep Disorders Center på Seattles Harborview Medical Center lider av kronisk søvnløshet, sier Dr. Vishesh Kapur, senterets direktør. Stress er den største grunnen for å miste søvn.

RLS

En annen vanlig, men lett behandles problem å holde folk våken er Restless Leg Syndrome - ubehag i nedre ekstremiteter i kveld, forårsaker en trang til å bevege beina. Dette problemet forverres ofte som folk blir eldre. Reseptbelagte medisiner er generelt effektive i å håndtere dette problemet.

Sleep Apnea

Søvnapné, stopper å puste i korte ganger i løpet av natten, påvirker så mye som 16 prosent av befolkningen. Bare om lag 3 prosent har det så dårlig de føler seg svært trøtt i løpet av dagen. Søvnapné er knyttet til å utvikle høyt blodtrykk, andre hjertesykdommer, hjerneslag og vektøkning. Høyt Snorking er et tegn på at du kan lide av søvnapné. En ektefelle kan også legge merke til at du slutter å puste i 10 eller 15 sekunder mens du sover.

Hvordan få en god natts søvn uten å ta Sovepiller

Hvordan få en god natts søvn uten å ta Sovepiller


Mange har problemer med å sove og bruke sovetabletter for å hjelpe dem å sovne. Sovepiller kan føre til avhengighet og det er andre metoder du kan bruke for å hjelpe deg å sovne. Denne artikkelen vil skissere hvordan å få en god natts søvn uten å ta sovetabletter.

Bruksanvisning

•  Det første trinnet er å senke temperaturen på soverommet. Det er lettere å sovne i et kjølig rom i motsetning til en varm en. Still lufttemperaturen 5 grader kaldere på soverommet enn i resten av huset.

Det andre trinnet er å unngå å spise et stort måltid en time før du går til sengs. Når du spiser et stort måltid dette starter stoffskiftet arbeider og vil gjøre det vanskeligere å sovne. Idea

Det tredje trinnet er å ta tv ut av soverommet. Fjernsynet avgir lys og støy som gjør det vanskeligere å sovne selv om du er sliten. Folk sover optimalt i et rolig miljø som er mørk og fri for støy, så fjerner TV for å skape et miljø på soverommet som er bedre egnet til å sove.

Naturlige måter å få en god natts søvn

Naturlige måter å få en god natts søvn


Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, minst 60 millioner amerikanere lider av noen form for søvnforstyrrelse hvert år. Disse menneskene kan ha problemer med å falle eller forbli sovende, eller føler seg som om de ikke får nok restorative hvile. I de fleste tilfeller, hverdagens stress, dårlig ernæring eller ukloke valg av livsstil er å klandre, og en god natts søvn kan fortsatt oppnås gjennom naturlige midler. Men hvis søvnløshet fortsetter, ta kontakt med en kvalifisert medisinsk faglig.

Sleep Rutine

The National Sleep Foundation anbefaler at det etableres en vanlig sengetid rutine for å fremme en god natts søvn. Opprettholde en vanlig søvnsyklus, der du går til sengs og våkner til samme tid hver dag, vil styrke den interne klokken og hjelpe utbruddet av søvn. Utføre en avslappende aktivitet før sengetid, for eksempel lesing eller ta et varmt bad vil også gjøre det lettere å sovne, når utført rituelt hver kveld. Utføre aktiviteten vekk fra sterkt lys, så de sender et signal til hjernen om at det er på tide å våkne opp i stedet for å sovne.

Livsstil endringer

Enkle endringer i livsstil som regelmessig mosjon og unngå koffein, nikotin og alkohol er også anbefalt av National Sleep Foundation. Koffein og nikotin er sentralstimulerende midler og de produserer en varsling innvirkning på nervesystemet, noe som gjør det vanskelig å sovne. Alkohol er ofte regnet som en beroligende, men det faktisk fører til urolig søvn og problemer med å sove.

Regelmessig trening generelt øker sjansene for å få en god natts søvn. Men trener like før sengetid kan være skadelig for søvnprosessen. Det anbefales at all trening være fullført minst tre timer før sengetid slik at kroppstemperaturen en sjanse til å slippe.

Urter for Insomnia

Urter har vært brukt i århundrer for å behandle søvnløshet og oppmuntre til en god natts søvn. Urter som Pasjonsblomst, humle og vendelrot er antatt å ha en dempende effekt på sentralnervesystemet, noe som fører til rolig søvn.

Gjør en urte-te ut av noen av disse urter ved bløtlegging en teskje av tørket plantemateriale i en kopp varmt vann i 15 minutter. Sil væsken, blid med honning eller sukker, og drikk rett før sengetid for best resultat. Du kan også finne te-poser som inneholder disse urtene i naturlig helse butikker som kan brukes på samme måte. Alltid konsultere en kvalifisert lege før du tar urter av noe slag for å sørge for at de er trygge for deg.

Vitamin og mineraltilskudd

Vitamin og mineral mangler er ofte antas å være ansvarlig for søvnløshet og andre søvnrelaterte lidelser. Ifølge Debra L. Gordon, forfatter av "Seven Days til en perfekt natts søvn," den beste måten å få disse essensielle næringsstoffene er gjennom sunn mat fremfor kosttilskudd. Men hvis dette ikke er mulig, kan kosttilskudd være nok.

Kalsium, magnesium, B-vitamin, kobber og jern mangler kan bidra til dårlig søvnmønster. Ta en multivitamin som inneholder alle disse stoffene for best resultat, eller ta dem som separate kosttilskudd som nødvendig. Når kroppen ikke lenger er mangelfull, bør en god natts søvn komme lettere.