Digidexo.com

mrsa hund

Kan MRSA spres til hunder?

Kan MRSA spres til hunder?


MRSA, et akronym for meticillinresistente Staphylococcus aureus, er en bakterie som kalles en "supervirus." Som mennesker, kan dyr kontrakt MRSA (uttales mur-Sah).

Staph

Staphylococcus aureus, ofte kjent som staph, er en vanlig bakterie som ofte finnes på hudens overflate. Faktisk kan staph finnes på huden til rundt 25% av den amerikanske befolkningen. Når dette imidlertid bakterier blir resistente mot antibiotika som meticillin, penicillin, og amoxicillin, blir det vanskeligere å behandle.

Dyr at Risk

Som mennesker, kan dyr kontrakt MRSA. I mange år ble det antatt at MRSA var et menneske som bare sykdom. Dette endret seg i 1972 da ei melkeku ble diagnostisert med MRSA. Til dags dato, har en rekke dyr kontrakt MRSA, inkludert fugler, griser, hester, katter og hunder.

Risikofaktorer

Visse risikofaktorer øke sjansene for en hund entreprenør MRSA, inkludert ødelagt hud, et svekket immunforsvar, og dårlig hygiene. Dyr som brukes i helsevesenet er spesielt utsatt, som er de som bor i overfylte områder. Tjeneste dyr som brukes i sykehus, hvile hjem, og klinikker er også i faresonen.

Forebygging

En måte å bidra til å hindre overføring av MRSA til hunder er ved hyppig håndvask, hanskebruk, iført masker og dekontaminering delte omgivelser. Hvis hunden skjer for å være et terapeutisk arbeider i helsevesenet, hindre hunden fra å slikke huden eller "håndhilse" med pasienter. Også holde hunden av senger og sengetøy.

Diagnose og behandling

Dyr blir vanligvis diagnostisert av en veterinær via nesebor swabbing. Den vanligste manifestasjon av MRSA hos hunder er hudinfeksjon. Hvis en infeksjon blir funnet, er hunden behandles med antibiotika salve eller annen form for antibiotika. Veterinærer anbefaler et kurs i behandling basert på hundens fysisk undersøkelse, laboratoriearbeid, og medisinsk historie.

Dyr og MRSA

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er et meticillinresistent bakterie som forårsaker infeksjon hos dyr, inkludert mennesker og dyr. MRSA er en av de vanligste årsaker til mykt vev og hud-infeksjoner hos mennesker. Det har også blitt identifisert i hunder, katter, griser, kyr og hester.

Kolonisering

MRSA bakterier er båret på huden eller i nesen av sunne dyr eller mennesker. Dyr bærer bakterier som ikke viser noen symptomer på infeksjon er referert til som "kolonisert" mens dyr med bakterier som viser symptomer er "infisert".

Infeksjon

Et dyr infisert med MRSA kan ha flere symptomer som spenner fra mindre hudinfeksjoner til store sårinfeksjoner. Bakterie kan også resultere i blod infeksjoner, hjerteproblemer, lungebetennelse eller hjernehinnebetennelse.

Transmission

Overføring av bakterier skjer ved fysisk kontakt. Opprinnelig ble det antatt at overføringen ble gjennomført bare fra menneske til kjæledyr, men nå er det antatt å være enten overført fra menneske til kjæledyr eller kjæledyr til menneske.

Dyr at Risk

Alle dyr med et svekket immunforsvar har en høyere risiko for smitte av MRSA. Dyr med eiere som har svekket immunforsvar har høyere risiko, som er dyr som hyppige sykehus eller sykehjem som terapi kjæledyr.

Behandling

Husdyr er mistenkt for å ha MRSA kolonisering eller infeksjon bør undersøkes av en veterinær for å finne ut om de har bakterier. Hudinfeksjoner er vanligvis behandles med aktuell krem. Din veterinær kan foreslå tilleggs antibiotika for mer avanserte infeksjoner.

Trene hunder til å oppdage Beslag

Trene hunder til å oppdage Beslag


Lære å trene et anfall hund kan være svært gunstig for dem som har epilepsi. Mye som hunder kan føle en møtende storm, kan en hund også trenes til å oppfatte når en person med epilepsi vil ha et anfall. En person med epilepsi har potensial til å bli alvorlig skadet eller drept når et anfall oppstår. Hvis det er mulig å ha et par minutter av forhåndsvarsel, men kan vedkommende komme til et trygt sted for å minimere risikoen for skader.

Sosialisering

Tidlig sosialisering er veldig viktig. Starter når hunden er bare en valp, hun trenger å bli skikkelig sosialisert. Dette betyr masse klining, stell og spille tid med hennes menneskelige handlers. Hun bør være komfortabel med å være bumped, dyttet og håndteres i en rekke situasjoner uten å bli redd eller aggressiv. Denne treningen vil gjøre det mulig for hunden å forbli standhaftig bør personen ha et anfall og skubbe eller på annen måte bump hunden.

Tidlig trening

Tidlig trening er en annen viktig faktor. Hunden skal brukes til å høre og følge kommandoer gitt av sin trener. Disse kommandoene omfatter grunnleggende som sitte, opphold, komme og hente. Andre nyttige kommandoer for å vurdere når du trene en hund til å oppdage anfall kan være spesifikke for problemer mot en person med epilepsi slik kommer til å hente telefonen eller varsle en annen person i husholdningen hvis personen faller til bakken Denne treningen bør være et behagelig og hyggelig tid fylt med mat belønninger, positiv oppmerksomhet og masse klining.

Specialized Training

Spesifikk trening i beslag deteksjon er nødvendig. Trene hunden til å oppdage anfall innebærer mye repetisjoner og mat. Det vil si, hver gang den person med epilepsi har en anfall, bør dog gis en mat-spandere. Hunden vil raskt gjøre tilknytningen mellom anfall aktivitet og mat. Vanligvis bare de menneskene som beslag er ukontrollert har hundene trent til å oppdage anfall. På grunn av dette faktum, at de har som regel minst en anfall per måned. Dette vil gi hunden mange muligheter til å bli belønnet med mat mens eieren er å ha et anfall.

Anfall Alert og Seizure Response Dogs

Selv om beslaget hunden er et navn som normalt brukes på en hund som er involvert med noen form for anfall respons eller deteksjon, bemerker Epilepsy Foundation at noen mennesker gjøre skillet mellom de to.

Et anfall alert hund refererer vanligvis til en hund som kan forstand når en person kommer til å ha et anfall. Noen hunder ser ut til å ha denne muligheten uten trening, mens andre kan trenes til å oppfatte motgående anfall. Mange ganger vil hunden vise utenom det vanlige atferd som bjeffing, liggende ved siden av epileptiske eller kjører rundt.

Et anfall respons hund er vanligvis opplært til å reagere på en bestemt måte når en person har et anfall. Dette svaret kan aktivere et varsel alarm som vil bringe beredskap arbeidere til boligen, bjeffer for å varsle pårørende at et barn er å ha et anfall, eller ligge ved siden av personen som har beslaget for å holde dem trygge.

Betraktninger

Vær oppmerksom på at nærværet av en anfall dog ikke er ment å erstatte et menneske nærvær. Beslaget hunden vil tillate epileptisk å ha et mål på uavhengighet, men sikkerhet tilsier at beslaget hund ikke bør stole på eksklusivt.

Vokt dere for hundetrenere som lover levering av en hund trent i beslag deteksjon. Denne typen trening er som regel ganske dyrt. Mens mange hunder kan trenes til å oppfatte motgående anfall, noen er ikke mottakelig for trening.

Årsaker til MRSA staph infeksjoner

Hvis du må gå inn på sykehuset, eller hvis du spiller på et idrettslag, har du å bekymre deg for å utvikle MRSA (Meticillinresistente Staphylococcus aureus), en potensielt dødelig bakteriell infeksjon. MRSA kan spre like enkelt som du dele dine eiendeler.

Organismen

Staphylococcus aureus (staph) er en bakterie som kan forårsake alvorlige infeksjoner. Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en form av denne bakterien. Det kan spres lett gjennom luften hvis noen med en MRSA-forårsaket lungeinfeksjon hoste og sprer dråper.

Antibiotikaresistens

MRSA er resistent mot antibiotika fordi stafylokokkbakterier muterer lett for å utvikle resistens mot antibiotika som brukes til å behandle den.

Uhygieniske Practices

MRSA kan lett spre seg når helsepersonell ikke vasker hendene etter kontakt med en pasient med MRSA. Når helsepersonell kommer i kontakt med andre pasienter, kan infeksjonen spre seg til dem --- spesielt hvis de lider av en deprimert immunsystem.

Dele Personlige Elementer

Sport gruppemedlemmer har utviklet MRSA-infeksjoner etter bruk av utstyr på en infisert teammedlem; spesielt hvis den enkelte gruppemedlemmer ikke ofte vaske utstyret sitt etter at den har blitt brukt. MRSA-bakterier trives i fuktige, svette miljøer så dette gjør det enda mer viktig å vaske sportsutstyr ofte.

Infiserte sår

Hvis en person med et kutt kommer i kontakt med en infisert overflate eller en person med staph bakterier på kroppen hans, kan hennes såret bli infisert med staph bakterie --- og såret kan utvikle seg til en MRSA-infeksjon, hvis spiren har bygget en en immunitet mot antibiotika.

MRSA Forebygging og behandling

MRSA Forebygging og behandling


MRSA (methicillin-resistent Staphylococcus) er en alvorlig staph infeksjon som er resistent mot et bredt utvalg av antibiotika som brukes til å behandle andre infeksjoner staph. MRSA-infeksjoner kan være mild eller alvorlig og kan være dødelig. Heldigvis er det mange ting en person kan gjøre for å forebygge og behandle denne infeksjonen.

MRSA Basics

The Mayo Clinic rapporterer at Staphylococcus er en bakterie som lever i nesehulen av 1/3 av den menneskelige befolkning. MRSA ofte oppstår i sykehus og andre helsevesenet. Men det har nå vandret ut og kan også forekomme i skoler, boliger og diverse andre steder. The Mayo Clinic rapporterer at det er nå antatt at deling ting som sportsutstyr har forårsaket at bakterier spres utenfor helseinstitusjoner og forårsaker infeksjoner hos ellers friske individer. Infeksjonen er vanskelig å behandle fordi det er resistente mot mange vanlige antibiotika. Personer som har et svakt immunforsvar, eldre, spedbarn og barn er mest utsatt for denne infeksjonen.

Forebygging på sykehuset

For å hindre MRSA mens på sykehuset, foreslår Mayo Clinic følge noen enkle trinn. Spør alle sykehus ansatte og besøkende til å vaske hendene eller bruke alkoholbasert rensemiddel før du berører you.Frequently vaske hendene. Kontroller at alle medisinske prosedyrer blir gjort under sterile forhold.

Forebygging i Fellesskapet

Forebygging kan også gjøres hjemme og i samfunnet. The Mayo Clinic foreslår at du gjør følgende. Vask hendene ofte og bære alkoholbasert rensemiddel med deg for bruk når du ikke har tilgang til vann. Unngå å dele personlige ting som håndklær, atletisk utstyr, ark og barberhøvler. Hold kutt og sår dekket. Hygienisk sengetøy med blekemiddel når det er mulig.
Dusje etter atletisk spill eller trene i et anlegg. Ikke praktiserer eller driver med idrett når du har en infeksjon eller såret. Få testet av en lege hvis du har en sår, sår eller infeksjon som ikke vil gro. Bruke antibiotika som foreskrevet. Ikke slutt å ta inntil resepten er borte eller som legen anbefaler.

Medisiner brukes i behandling

Som angitt ovenfor, blir MRSA ikke lett behandles med de fleste antibiotika. Som et resultat, rapporterer Mayo Clinic som oftest avhengige av medisiner for å behandle MRSA er vancomycin. Men noen sykehus rapporterer at de ser noen MRSA-stammer som er blitt resistent mot vancomycin. Imidlertid er forskere prøver å jobbe med å utvikle medikamenter som vil kunne behandle denne belastningen av MRSA.

Andre behandlings

Noen ganger kan en MRSA-infeksjon ikke trenger å bli behandlet med medisiner. The Mayo Clinic rapporterer at leger kan velge å tappe en MRSA abscess i stedet behandle det med medisiner. Imidlertid er dette ikke er gjort i alle tilfeller.

MRSA Itch Symptomer

MRSA Itch Symptomer


MRSA er en alvorlig infeksjon i forbindelse med de mer vanlige Staphylococcus infeksjon. Infeksjonen oppstår vanligvis på huden, men kan komme inn i blodet, hvor det kan bli enda mer alvorlig. Mange MRSA-pasienter rapporterer alvorlig kløe med denne infeksjonen.

Fakta

The Mayo Clinic rapporterer at MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) er en stamme av staph infeksjon som har utviklet seg til et supervirus som har blitt resistente mot mange vanlige antibakterielle medikamenter. I det siste har MRSA blitt funnet i sykehus, men i løpet av de siste årene, har det blitt funnet på steder som idrettsanlegg, skoler og andre offentlige steder. Hvis ikke behandles, kan MRSA være dødelig.

Hvorfor virker det Itch

Når infeksjonen begynner, kan såret bli stadig kløende som infeksjonen sprer seg. Kløe kan også synes å bevege seg i hele kroppen. Noen pasienter rapporterer en rask forhånd (innen en-til fem-timers periode) og økende nivåer av ubehag og kløe. I noen tilfeller medisiner som er foreskrevet for å behandle infeksjonen fører til en person til å ha en reaksjon og bli svært kløende.

Tegn på alvorlige problemer

MRSA vises først som en liten kvise eller byll, men kan raskt vokse til noe større. CDC rapporterer at MRSA sår kan være rød, hoven, smertefullt, varmt å ta på og full av puss. Såret kan bli svært kløende, og personen kan selv oppleve et utslett som kan også klø. CDC rapporterer at dette kan være et tegn på en mer betydelig MRSA-infeksjon. En person kan også spre smitte inn i hennes blod ved den økte skrape av huden. I slike tilfeller kan kløen skyldes en infeksjon som er på reise i hele kroppen og kan infisere blodet, som kan også være dødelig.

Identifikasjon

Identifisere hvis kløe skyldes MRSA kan ta bare et par timer. Vanligvis er kløe rundt et åpent sår, og legen kan raskt fastslå diagnosen ved å gjøre en blodprøve. I januar 2008 rapporterte FDA en ny blodprøve (BD GeneOhm StaphSR) som hadde blitt utviklet for MRSA identifikasjon, og resultater kan oppnås i løpet av to timer.

Forebygging / løsning

MRSA-infeksjoner kan lett forebygges ved god hånd og kroppshygiene. Vask hendene ofte og ikke bruke andres eiendeler som håndklær og barberhøvler. Hindre kløe som går langs med infeksjonene kan gjøres ved hjelp av en dose av Benadryl, som kan bli funnet på ditt lokale apotek. Hvis kløen kommer fra en reaksjon på medisiner gitt for å bekjempe infeksjonen, kan deretter sterkere antihistaminer være foreskrevet av legen din.

Hvor lenge er MRSA smittsomt?

Hvor lenge er MRSA smittsomt?


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention MRSA (methicllin-resistente stafylokokker) er staph infeksjon som er resistente mot antibiotika. MRSA kan være en dødelig infeksjon og ofte oppstår i miljøer helsevesenet, blant annet sykehus og sykehjem.

Som er smittet med MRSA

De med svekket immunforsvar er mer utsatt for å pådra MRSA. Staph infeksjoner i huden begynner som små røde nupper og ofte ser ut som en edderkopp bitt. Ofte forblir ubehandlet i de tidlige stadier, kan infeksjonen bli abscessed og krever drenering via kirurgi eller et sår vac. MRSA vanligvis infiserer bare huden, men hvis venstre ubehandlet kan det spre seg til bein, blodet, hjertet og lungene, og dermed bli en livstruende infeksjon.

Diagnose

Diagnosen i seg selv tar ca 48 timer på grunn av lang tid som kreves for bakterier å vokse. Imidlertid, er en ny blodprøve tilgjengelig som gir resultater i løpet av flere timer. Mange sykehus velger å behandle MRSA med vancomycin, som brukes i behandlingen mot resistente stammer, men dette løpet av behandlingen er ikke alltid effektiv.

MRSA Inkubasjon

Når MRSA bakterier først begynner formere, er ingen utslett på huden synlig og pasienten vil ikke ha noen symptomer. Etter én til 10 dager, vil noen tegn eller symptomer begynner å vises. Men ikke alle som bærer MRSA er symptomatisk, noe som gjør det vanskelig å holde den fra å spre seg til andre, selv i et sykehus. Dersom MRSA er mistenkt eller diagnostisert, er det viktig å håndheve isolasjon og har alle som kommer inn i rommet bruke verneutstyr, maske og hansker. MRSA er svært smittsomt og kan spres mellom individer via hud-til-hud kontakt, delte elementer, for eksempel håndklær eller kopper, og vanlige overflater som bord og benkeplater. Noen stammer av MRSA er fullstendig resistente mot antibiotika.

Bære MRSA

Når en person har MRSA, de forblir en bærer og kan sette andre i fare for å pådra seg sykdom. Folk kan bære MRSA i dager, uker eller enda flere år, der tiden er det mulig å ha en annen infeksjon eller overføre den til andre.

Redusere risikoen for MRSA

Det finnes måter å redusere risikoen for overføring av MRSA, inkludert vasking regelmessig med antibakterielle midler, vaske klær hver for seg og på seg en maske. Til tross for å ta forholdsregler, ofte anbefales leger at folk som bærer MRSA unngå andre som kan ha en svekket immunsystem, inkludert de med sykdommer, barn og eldre.

Hvor ofte du bruker Bactroban Nasal Swab for MRSA Do?

MRSA står for Meticillin-resistent Staphylococcus aureus, en slitesterk bakteriell infeksjon som kan ligge i nesehulen. Når dette er tilfelle, kan Bactroban være en effektiv topisk behandling.

Sammensetning

Bactroban salve inneholder den aktive ingrediensen mupirocin, som er effektive mot MRSA bakterier. Denne antiobiotic vanskeliggjør den reproduktive oppførsel av bakterier, noe som eliminerer tilstedeværelse av MRSA i nesepassasjen.

Søknad

Påfør en liten mengde av salve til lillefingeren, så spre medisiner rundt innsiden av hvert nesebor. Lukk hvert nesebor i noen sekunder for å spre salven jevnt inne i hulrommet. For spedbarn, bruk en bomullspinne eller applikator.

Frekvens

Bactroban salve bør brukes 2-3 ganger daglig for ikke mer enn 10 dager. MRSA skal avta i løpet en uke. Hvis den ikke er borte da, bør du oppsøke lege.

Legemidler som brukes til å behandle MRSA

Staphylococcus aureus finnes naturlig i og på kroppen, vanligvis uten å skade dere. Av og til blir staph inn i kroppen gjennom brudd i huden. Staph infeksjoner kan oppstå hvor som helst i kroppen, men vanligvis manifest som hudinfeksjoner som forårsaker røde, oppvokst og hovne flekker på kroppen, for eksempel byller eller abscesser. Antibiotika vanligvis behandle staph infeksjoner effektivt, med meticillin å være det foretrukne narkotiske stoffet i det siste, før staph tilpasset. Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er svært resistent mot flere typer antibiotika. Det er noen stoffer som fortsetter å drepe MRSA.

Bactroban

Mupirocin, hvis navn merkevare er Bactroban, er vanligvis foreskrevet til personer som er koloniserende MRSA. Kolonisering refererer til noen som er bærer av MRSA på huden eller i sine nesegangene uten å ha en aktiv infeksjon. Bactroban kan gis topisk, nasalt eller oralt, og reduserer risikoen for at bakterier sprer seg til andre deler av kroppen. Noen stammer av MRSA er blitt resistent mot Bactroban.

Targocid

Targocid, som generisk navn er teikoplanin, blir ofte brukt til å behandle MRSA. Det kan bli administrert via en intramuskulær injeksjon eller intravenøst. Targocid behandling kan ta flere uker, og en varighet av behandlingen er assosiert med økt motstand av MRSA til Targocid. Bivirkninger av Targocid er utslett, feber, lever-og nyreskader, reduksjon av blodplater og allergisk reaksjon.

Zyvoxid

Linezolid, selges under merkenavnet Zyvoxid, er en svært effektiv mot MRSA. Det har også fordelen av å være gitt oralt. Zyvoxid kan føre til anemi og hemme produksjonen av blodplater. Det er også et kostbart legemiddel, og noen forsikringsselskaper vil ikke dekke det. Fordi MRSA viser ingen motstand mot Zyvoxid ennå, de fleste leger forbeholder Zyvox for ekstreme tilfeller som ikke responderer på andre alternativer, for å forlenge tiden det tar før MRSA tilpasser seg Zyvox og blir resistente.

Cubicin

Cubicin, også kjent som daptomycin, er det nyeste behandlingsalternativ for MRSA. Det kan administreres via injeksjon eller IV på sykehuset og er ofte foreskrevet som en gang daglig oral dosering ved utskrivning. Cubicin har en høyere rate av tilbakefall enn behandling med Vancomycin, men har mindre risiko for å forårsake nyresvikt og permanent nyreskade. Bivirkninger er kvalme, oppkast, søvnløshet, forstoppelse og diaré.

Vancomycin

For noen husing en infeksjon av MRSA, Vancomycin, eller Vanconin, eliminerer vanligvis bakterier. Imidlertid førte behandling med Vancomycin har flere problemer, blant annet kostnads ​​og bivirkninger. Oralt administrert Vancomycin ikke er sterk nok mot MRSA, slik at antibiotikumet skal gis intravenøst. For å unngå smerte eller allergiske reaksjoner, må Vancomycin bli gitt langsomt, slik at det tar lengre tid å behandle MRSA. Vancomycin har også alvorlige bivirkninger, inkludert svimmelhet, oppkast, utslett, pustevansker og i verste fall død.

Behandling for Staph & MRSA-infeksjoner

En staph infeksjon refererer til infeksjon av en bred gruppe av ulike bakterier. MRSA-infeksjoner staph betegne en gruppe av staph bakterier som er resistente overfor de fleste beta-laktam-antibiotika familien.

Tegn og symptomer

De fleste ansatte infeksjoner resultere i abscesser, byller, eller furuncles (pus-fylt infeksjoner i hårsekken) i huden.

Behandling av Staph infeksjoner

De fleste vanlige staph infeksjoner behandles med enkle antibiotika salver. Hvis abscesser er til stede, er de vanligvis dreneres kirurgisk. I mer alvorlige tilfeller kan oral eller intravenøs antibiotika brukes.

MRSA Staph infeksjon behandlinger

MRSA staph infeksjoner er motstandsdyktig mot mange former for antibiotika som vanligvis brukes til å behandle vanlige staph infeksjoner. En lege vil vanligvis å administrere en rekke forskjellige antibiotika før den riktige antibiotika kan bli funnet for behandling av MRSA staph infeksjon.

Antibiotika

MRSA staph infeksjoner blir tatt svært alvorlig, og det antas at de fleste salver ikke vil være effektiv i behandling av infeksjonen. Av denne grunn er både orale og intravenøse antibiotika er de mest vanlige former for administrering av antibiotika.

Forebygging

God hygiene er den mest effektive måten å forhindre enhver form for staph infeksjon. Det anbefales også å unngå kontakt med dem som er kjent for å ha en staph infeksjon, spesielt hvis du er eldre.

Langsiktige bivirkninger av MRSA

Langsiktige bivirkninger av MRSA


MRSA, eller meticillin-resistente Staphylococcus aureus, er en potensielt dødelig bakteriell infeksjon. Utsiktene for pasienter på lang sikt er avhengig av deres generelle helse og omfanget av infeksjonen.

Infeksjon

Personer med hud pauser, deprimert immunforsvar eller kroniske sykdommer er mer utsatt for MRSA. Dette er et stort problem i sykehus fordi pasienter med kirurgiske sår og intravenøse linjer er på et høyere risiko for infeksjon.

Komplikasjoner

Hvis infeksjonen kommer inn i blodet eller lungene, mer alvorlige forhold, inkludert sepsis og pneumoni, kan utvikle seg. Dødsraten for disse komplikasjonene er høy.

Langsiktige bivirkninger

Irreversible organskade fra en MRSA-infeksjon er mulig. Endokarditt, en inflammasjon i hjerteklaffene, kan føre til slag og hjertesvikt. Lungeskade kan la en person utsatt for lungebetennelse.

Behandling

Antibiotika slik som vankomycin og tetracyklin blir levert intravenøst ​​for å hindre at MRSA-infeksjoner fra å spre seg. Nyre dialyse brukes også dersom nyresvikt har oppstått. Oksygen kan leveres hvis pusten er berørt.

Forebygging

For å redusere risikoen for MRSA-infeksjon, vaske hendene og be om at medisinske fagfolk vaske hendene før undersøke deg. Dekk alle sår med rene bandasjer, og unngå å bruke bassenger eller badstuer med noen som har et åpent sår.

Hva er en MRSA kultur?

Meticillinresistente Staphylococcus aureus er en form for staph bakterier som viser resistens mot normale bredspektret antibiotika behandling. Leger bruker kontrollerte tester kalt kulturer å bidra til å avsløre tilstedeværelsen av MRSA-infeksjon.

Kulturer

Merriam-Websters Online Dictionary definerer en kultur som handlingen eller prosessen med å bruke forberedt næringsstoffer for å dyrke levende organismer som virus eller bakterier. Ved testing for MRSA, kan legene gjøre kulturer fra flere forskjellige kroppslige stoffer.

Testet Stoffer

Stoffer som brukes for å gjøre MRSA kulturer inkluderer oppspytt (spytte kombinert med slim eller slim), blod, urin og hud eller drenert væske fra området av infeksjonen, ifølge US National Library of Medicine.

Å gjøre en kultur

For å gjøre en kultur, leger ta innsendte prøver og sende dem til et laboratorium, ifølge Mayo Clinic. I laboratoriet blir en gitt prøve satt til en tallerken som inneholder næringsstoffer som er spesielt utformet for å fremme veksten av noen bakterier tilstede i prøven.

Kontroll for MRSA

Vanligvis tar det omtrent to døgn for en kultur til å vokse påvisbare mengder av bakterier, ifølge Mayo Clinic. Etter denne perioden, kan legene se på tilstedeværelsen av MRSA.

Betraktninger

The Mayo Clinic bemerker at leger nå kan bruke en raskere metode for MRSA-testing som innebærer deteksjon av Staphylococcus DNA.

Den Identifikasjon & Påvisning av MRSA

Den Identifikasjon & Påvisning av MRSA


MRSA eller meticillin-resistente Staphylococcus aureus, er en spesielt virulente form av bakterier, kan produsere alvorlige, potensielt dødelige infeksjoner. På grunn av alvoret i MRSA-relaterte sykdommer, er rask påvisning avgjørende. Tidlig identifisering og rask behandling gir vanligvis en mer gunstig utfall.

Betydning

Pasienter kan oppdage en smertefull, pus-fylt såret, for eksempel en byll eller infisert kvise eller hud tilstand som ligner cellulitt, noe som kan tyde på MRSA. Hvis MRSA er i blod eller lunge, kan ingen ytre hudinfeksjon være til stede, og det kan være mer vanskelig å identifisere.

Identifikasjon

MRSA bakterie bare kan identifiseres gjennom klinisk testing av kroppsvæsker eller vevsprøver, for eksempel nasale sekreter, blod eller vattpinner fra huden såret.

Potensiell

Prøver av spytt eller urin kan også oppnås for å påvise MRSA bakterie, spesielt hvis pasienten har risikofaktorer slik som eksponering mot MRSA, eller har hatt et kateter.

Kultur Analyse

Flere metoder for identifisering av MRSA involverer dyrkning av bakterier fra prøver - en prosess som kan ta 24 til 72 timer.

Rapid Testing

Nye raske blod testmetoder krever bare to timer for svært nøyaktig klinisk påvisning av MRSA, sier US News and World Report. En rask nasal vattpinne test har også blitt tilgjengelig, med tilsvarende to-timers resultater.

Betraktninger

Noen sykehus skjermen pasienter som en forholdsregel for å påvise bærere som kan bli kolonisert med MRSA.

Hva er Tegn og symptomer på MRSA hos småbarn?

Hva er Tegn og symptomer på MRSA hos småbarn?


MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) infeksjoner forekommer ofte i helsesentre, men kan påvirke sunne bestander i samfunnet også. Dette alvorlig infeksjon har bygget en motstand mot mange av de antibiotika som vanligvis brukes til å behandle den. Som et resultat, kan det føre til døden. Det ser først på huden, som det kan spre seg. Symptomene vil ikke variere mellom aldersgrupper, slik at en pjokk vil vise de samme symptomene som en eldre person. Enhver forelder som har mistanke om hans barn har en MRSA-infeksjon bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Hudsymptomer

MRSA hudinfeksjoner utgangspunktet manifest som en liten rød kul som kan ligne på en bug bite, koke eller kvise, ifølge Mayo Clinic. Hvis venstre ubehandlet, kan de utvikle seg til dype abscesser som ligner røde, hovne og pus-fylt lesjoner. Disse lesjonene vanligvis forårsake smerte ved berøring.

Lunge Symptomer

MRSA-infeksjoner kan ofte føre til lungeproblemer inkludert lungebetennelse. Symptomer på denne type MRSA-infeksjon inkluderer kortpustethet, feber, frysninger og hoste, ifølge WebMD.

Andre symptomer

Andre mulige symptomer inkluderer alvorlig hodepine, utslett, leddsmerter og lavt blodtrykk. En person bør huske på at siden infeksjonen kan ramme alle deler av kroppen, kan det føre til en rekke symptomer som ikke kan være fullt skissert. For eksempel, hvis bakteriene kolonisere i urinveiene, kan det føre til en urinveisinfeksjon. Siden denne infeksjonen kommer som en slags hudforandring, bør enhver person med en lesjon oppsøke lege hvis andre medisinske problemer dukker opp senere for å bekrefte eller utelukke MRSA.

Skabb i katter og hunder

Mange er en hud tilstand lett kjøpt av katter og hunder. Når din katt eller hund vurderes med denne tilstanden, er det best å bli utdannet om skabb årsaker, typer, forebygging og behandling. Selv om katter kan få skabb, er det mer vanlig hos hunder.

Forståelse Mange

Det finnes flere typer av skabb. Tilfeller av skabb kan variere fra mild til kronisk. Parasitter er den vanligste årsaken til denne tilstanden. Når katten eller hunden får skabb, symptomene sannsynlig vil være kløe, hudlesjoner og selv massive hårtap.

Årsaker

Parasittene som forårsaker skabb er faktisk øremidd. De mest vanlige øremidd er Notoedres Cati, Sarcoptes canis, eller Demodex canis. Midd kan lett overføres mellom dyr. Det er enda sjeldne tilfeller der katter har spredt midd til mennesker. Den store typen skabb som mennesker kan få kalles skabb. Midd er enten en ikke-gravende eller gravende. Gravende midd grave ned i huden, danner tunneler og legger egg langs disse tunnelene. Den ikke-gravende midd lever av huden ved å suge både blod og vev.

Typer

Skabb hos katter og hunder kommer i fem varianter. Den vanligste typen er noteodric skabb. Flere sjeldne former er sarcoptic, Cheyletiella og demodectic skabb. Noteodric skabb også er referert til som leder skabb eller skabb. Midd søke hunden eller katten ved gravende under huden. Dette fører til riper, noe som også kan føre til blødninger og sår. Denne formen for skabb er svært smittsom, og i de fleste tilfeller, det påvirker ansiktene til hunder og katter. Det kan også dukke opp rundt halsen, ørene og kroppen.

Forebygging

For å forhindre skabb, stelle kjæledyrene ofte og alltid holde kjæledyret boareal ren. Et sunt og rent miljø kan gå en lang vei i å forebygge skabb.

Behandling

Den foretrukne behandlingen er Ivermectin. En veterinær regel gjelder dette på huden til ditt kjæledyr. Det er også ulike effektive former for sjampo som kan hjelpe deg å behandle eller hindre skabb. Vitamin C er også pålitelig når det gjelder behandling av denne tilstanden som det reduserer effekten av en eventuell allergi. Vitamin A kan også bidra til å gjenopprette, reparere og beskytte huden på kjæledyret ditt.

MRSA-infeksjon hos barn

Hvis barnet ditt har en hudinfeksjon som ikke svarer på en normal løpet av antibiotika, bør du ha flere tester gjort på infeksjonen. MRSA er en svært alvorlig infeksjon som kan være knyttet til dødelighet hos barn så vel som voksne.

Identifikasjon

En kvise-liknende utslett, abscess eller koker er det første tegnet. Din barnelege vil kjøre tester for å fastslå om det er en MRSA-infeksjon dersom antibiotika er ineffektive.

Medisiner

Siden kultur for å teste for MRSA tar tid å utvikle, vil barnelege foreskrive en antibiotikakur for barnet ditt. Typiske antibiotika inkluderer Bactrim og klindamycin. Vancomycin er brukt i sykehus situasjoner. Nylig har linezolid blitt godkjent av FDA for både voksne og barn behandling av MRSA.

Forebygging / løsning

Mens bakterier eksisterer på huden er naturligvis bare MRSA betenkelig når det blir en kilde til smitte. Unngå å berøre håndklær eller klær som har vært i kontakt med den smittede personen eller noen sår. Vask hendene ofte. Idrettsutøvere bør dusje etter praksis. Hold noen sår fullt dekket inntil de blir helbredet.

Betydning

Overforbruk av antibiotika er direkte relatert til økningen av MRSA. Hvis barnet ditt er syk med en virusinfeksjon, ikke be om antibiotika som de ikke vil være nyttig og de øker potensialet for vekst av antibiotikaresistente bakterier.

Høy risiko

MRSA har blitt stadig mer vanlig blant fotballspillere, brytere og de som liker å gjerde. Teorien er at bakteriene dra nytte av den nære kontakt mellom disse sport, så vel som muligheten for å infisere sårene påført under praksis, i henhold til KeepKidsHealthy.com.

MRSA-infeksjon hos små barn

MRSA-bakterier finnes naturlig på huden din, men når det blir en infeksjon det er en bekymringsfull diagnose. Etter denne bakterie er resistent mot antibiotika, kan det være vanskelig å behandle, spesielt hos yngre barn.

Symptomer

En kvise-liknende utslett, byller eller abscesser på huden er et første symptom som er mest sett hos små barn.

Ikke svarer

Hvis ditt barns infeksjonen ikke svare på antibiotika, så er det potensielt en staph infeksjon av MRSA som kan være betydelig mer alvorlig.

Betydning

Frysninger kombinert med feber og brystsmerter eller pustevansker betyr at smitten har spredt seg til blodet og lungene av barnet ditt. Dette krever oppmerksomhet fra medisinsk personell umiddelbart.

Test

Din barnelege vil trolig ta en kultur for å identifisere MRSA spesifikt. Siden det tar tid for kulturen å utvikle, kan du oppleve at barnelegen forskriver medisiner til å behandle MRSA i ditt lite barn selv før kulturen er avgjørende.

Forebygging / løsning

Den typiske antibiotika foreskrevet for et lite barn inkluderer Bactrim, vancomycin eller klindamycin. Vankomycin gis intravenøst ​​til pasienter som er innlagt på sykehus.

MRSA Staph Infeksjon hos barn

Bakterien kalles meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) har blitt en av de mest utbredte typer overførbar infeksjon i verden. Dette skyldes sannsynligvis en mutative kvalitet som har gjort bakterier ekstremt motstandsdyktig mot antibiotika behandling. Siden det første rapporterte tilfelle av MRSA i 1961, har millioner av mennesker blitt smittet med denne typen bakterier. Muligheten for at det blir overført økes ved vanskeligheten med å inneholdende infeksjon, på grunn av dens tilstedeværelse i felles innstilling - for eksempel skoler, hvor det er gått fra barn til barn.

MRSA-infeksjon risikoer for barn på skolen

I en oktober, ble 2007 status rapport utgitt av Centers for Disease Control and Prevention (CDC), potensialet for spredning av MRSA-infeksjoner til barn i skolesammenheng anses alvorlig nok for generell advarsler og forebyggende prosedyrer som skal dissmeinated til alle skoler i USA. Selv om CDC ikke anbefale skolen nedleggelser når tilfeller av MRSA-infeksjoner ble rapportert, gjorde de foreslår samfunnsengasjement i å ta proaktive skritt til behandling og forebygging av spredning av infeksjonen i skolen og hjemmemiljøer.

Symptomer på MSRA hos barn

Ifølge Mayo Clinic, staph infeksjoner hos barn presentere klassiske symptomer som har en rekke opptredener og stadier av utviklingen. Mens mange barn som blir smittet vil bare vise små, røde nupper som er like i størrelse og utseende til en kvise, kan noen smitte steder på barn utvikle seg til enda større humper som blir såre og betente. Disse mer alvorlige infeksjoner kan føre til brekkasje av huden, som deretter fylles med puss og avløp. Åpne sår på barn kan også utvikle dette pus-lignende tilstand.

Forebygging

Selv om denne konkrete stamme av staph bakterier har vist en motstand mot antibiotikabehandling hos barn, kan eksisterende infeksjoner ligge hvis riktig hygiene og dressing av åpne sår opprettholdes. Drenering smitte steder på barn bør være kledd med rene bandasjer og tape; disse dressinger bør skiftes med jevne mellomrom. Vaske ofte med såpe og vann, spesielt etter dressing infeksjoner, vil hjelpe begrense spredningen av bakterier på barnets kropp.

Behandling

Selv om MRSA bakterier har utviklet en resistens mot vanlig brukte antibiotika, for eksempel penicillin og methacillin, har nyere typer antibiotika vist en akseptabel grad av suksess i behandling av slike infeksjoner. Leger kan foreskrive kurs av klindamycin eller Bactrim å bli inkludert i hjemmetjenesten behandlinger for barn. Den antibiotika kjent som vancomycin er utviklet for behandling av barn i sykehus og andre helseinstitusjoner. Antibiotikumet linezolid har blitt godkjent av FDA for behandling av barn og voksne. The Mayo Clinic antyder også at barn vasker hendene ofte, holde åpne sår dekket, desinfisere sengetøy ofte og få testet for MRSA.

Ytterligere forsiktighetsregler

Potensialet er sterk for MRSA-infeksjoner hos barn til å utvikle seg til mer alvorlige helseproblemer. Ubehandlede eller virulente tilfeller av MRSA-infeksjoner kan spre seg til andre områder av et barns kropp, som deretter blir smittet. Dette kan føre til helsealvorlige problemer for barnet, spesielt infeksjoner som oppstår i blodet, bein, lunger eller hjerte. Disse mer alvorlige tilfeller av MRSA-infeksjoner i barn kan bli livstruende.

Hvordan forstå MRSA Bakterier

Staphylococcus aureus er en bakterie som vanligvis finnes på huden din og i nesen. Ifølge Mayo Clinic, er staph vanligvis ufarlig inntil bakterier kommer inn i kroppen via et kutt eller sår. MRSA (methicillin-resistent Staphylococcus aureus) er en type av staph bakterier som er resistente mot penicillin og penicillin-relaterte antibiotika. De fleste tilfeller av MRSA-infeksjoner manifest i helsevesenet innstillinger, men tilfeller forekommer hos friske individer i det som er kjent som CA-MRSA, eller community-ervervet MRSA. For å forstå MRSA, vel vitende om symptomer, tegn og hvordan sykdommen er fanget kan hjelpe i forebygging.

Hvordan forstå MRSA Bakterier

gjenkjenne symptomer på MRSA. MRSA begynner som røde kvise-lignende støt. Ettersom infeksjonen fremskritt, kan humper se ut som edderkopp biter som danner i smertefulle abscesser.

Dekk eventuelle abscesser og berørte huden med sterile bandasjer hvis tegn på MRSA vises. Umiddelbart kontakte legen din.

Gi en kultur prøve tatt fra infeksjonen nettstedet. Som indikert av Centers for Disease Control and Prevention, identifisere hvilken type staph du har er viktig før tildelingen av antibiotika.

Ta antibiotika som foreskrevet av legen din. Avslutt hele løpet av antibiotika, uansett om du begynner å føle deg bedre. Re-infeksjoner fra MRSA kan skje.

Varsle legen din hvis familiemedlemmer i husstanden blir smittet. Dine familiemedlemmer vil trenge antibiotika for å kontrollere spredningen av MRSA.

Etablere et rent miljø i ditt hjem. Overflater som er kontinuerlig berørt av huden din bør rengjøres grundig med desinfeksjonsmidler.

Hint

  • Vask hendene for å hindre infeksjoner fra å utvikle og spre seg.
  • Bruk et rensemiddel når du ikke kan vaske hendene.
  • Pus fra infiserte sår inneholde MRSA-bakterier. Holde sår dekket inntil såret leger hindrer spredning av bakterier.
  • Vask og tørk sengetøy, klær og håndklær på den varmeste innstillingen hvis du har sår eller sår.
  • Unngå kontakt med andre hvis du har MRSA. MRSA-infeksjoner kan spres lett til andre gjennom hudkontakt.
  • Ikke del personlige ting som barberhøvler.
  • Alltid dusje etter en sportsbegivenhet, når hud-til-hud kontakt oppstår.
  • Aldri renne en abscess. Dette kan føre til spredning av smitte til andre områder av kroppen din og til andre.

Lyme sykdom hos mennesker vs Hunder

Lyme sykdom kan være alvorlige i både mennesker og hunder, men behandlingsmetoden og hvordan sykdommen utvikler seg svært forskjellig. Flått som bærer Lyme sykdom overføre sykdommen via en matbit.

Funksjoner

Mens Lyme sykdom kommer fra et flåttbitt hos mennesker og hunder, symptomene på sykdommen er langt annerledes, som er restitusjonstiden.

Menneskelig Lyme sykdom

Når Lyme sykdom infiserer en person bitt av en flått, utvikler et rødt utslett rundt området, etterfulgt av influensa-lignende symptomer nesten umiddelbart. Uker senere vil 15 prosent av mennesker utvikler leddsmerter og omtrent 5 prosent vil utvikle en hjerte-rytmeforstyrrelse.

Canine Lyme sykdom

En hund vil ikke vise symptomer i flere uker til måneder etter å ha blitt smittet. Når symptomene vises, de viser leddgikt symptomer med en og annen feber. Hunder vanligvis foreta en full gjenoppretting etter en kort kur med antibiotika.

Behandling

Lyme-sykdom i mennesker og hunder blir behandlet med antibiotika. Mennesker har varige effekter fra å bli smittet, mens hunder har en tendens til å komme seg raskt og helt.

Menneskelig Betydning

Måneder etter at et menneske har blitt infisert, vil 60 prosent fortsetter å ha leddgikt-lignende smerter og nevrologiske forstyrrelser. Hunder sjelden utvikle hjerte eller neurologiske reaksjoner på grunn av infeksjonen.