Digidexo.com

juice konsentrat

Bruker for Black Cherry Juice konsentrat

Konsentrert svart kirsebær juice har vunnet popularitet, fordi det er tenkt å hjelpe mennesker som lider av revmatoid artritt og andre inflammatoriske sykdommer. Terte, røde og svarte moreller er alle gode kilder til anthocyaniner, som inneholder gunstige antioksidanter, og studier om sine anti-inflammatoriske egenskaper blir gjennomført.

Funksjoner

Svart kirsebær juice inneholder også slike næringsstoffer som vitamin B og C og betakaroten.

Fordeler

Eksperter som forfatter og ernæringskonsulent Phyllis A. Balch si svart kirsebær juice hjelper folk med gikt ved å fjerne giftig avfall fra kroppen og forbedre funksjonene i leveren og galleblæren. Melatonin, en ingrediens som finnes i sorte kirsebær, har vist seg å hjelpe noen mennesker med søvnløshet.

Expert Insight

Eve Campanelli, Ph.D., en familie utøveren i California, sier om lag 85 prosent av hennes pasienter med leddgikt få minst delvis fritak fra å drikke to glass 4 oz. juice fortynnet med 4 oz. vann daglig.

Sportsdrikk

I forskning presentert av Oregon Health & Science University, ble svart kirsebær juice sies å hjelpe løpere som opplevde etter trening betennelse.

Alternativ Form

Hvis du ikke er glad i kirsebær, er svart kirsebær juice tilgjengelig i kapselform.

Hvor mye kirsebær juice bør du drikke per dag?

Pros av Cherry Juice

Personer som lider av leddgikt, gikt eller andre inflammatoriske lidelser kan ha nytte av å konsumere tilstrekkelige mengder av kirsebær, rapportere Pathway to Healthy Living og leddsmerter. Ifølge P2HL, vil to daglige spiseskjeer med kirsebær juice (fra konsentrat) være nok, så vil en servering av tørkede eller friske kirsebær. Drikker 12 gram av kirsebær juice før og etter trening kan også lindre muskelsmerter eller kramper, sier P2HL.

Ulemper med Cherry Juice

Som i 2010, er det ingen spesifikke risikoer dokumentert i kirsebær juice forbruk. Noen forbrukere legger merke vesentlige endringer innen den første uken, mens andre ikke ser "full nytte" før flere uker eller måneder har gått, antyder P2HL.

Bottom Line

Selv kirsebær generelt er fordelaktig, er forbruket av terte kirsebær foreslått av P2HL, på grunn av deres høyere nivåer av anthocycnins. I 2010 er det ingen spesifisert (universal) retningslinjer for bruk. Ifølge P2HL, "De fleste mennesker ser ut til å ha nytte av å forbruke to spiseskjeer per dag av tart cherry juice konsentrat, eller en porsjon av tørkede eller friske kirsebær."

Hvordan bruke Black Cherry Juice for gikt

Hvordan bruke Black Cherry Juice for gikt


Svart kirsebær juice inneholder antioksidanter som fremmer felles helse, forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer betennelse i leddene. Urinsyregikt er den smertefull betennelse i foten og / eller stortåen forårsaket av en opphopning av urinsyre, og regnes som en av de mest smertefulle former for leddgikt. En fersk studie utført ved University of California Davis fant at inntak av en servering av kirsebær daglig redusert urinsyre med så mye som 15 prosent. Universitetet rangerer svart kirsebær juice som den femte sunneste drikk i henhold til sine antioksidantnivåer.

Bruksanvisning

•  Kjøp en høy kvalitet svart kirsebær juice fra ditt lokale supermarked eller helsekostbutikk. Du kan også prøve svart kirsebær juice konsentrat hvis du foretrekker å ta mindre doser. Konsentratet formel er også mindre kostbart og vil gå lenger, men det er intenst søt.

Kombiner to spiseskjeer av svart kirsebær juice konsentrat med en kopp vann og drikke to ganger per dag, eller drikke en kopp vanlig juice to ganger per dag. Du kan også ta to spiseskjeer av konsentratet vanlig to ganger per dag, tilsvarende hostesaft.

Mix svart kirsebær juice eller konsentrert formel med vanlig økologisk yoghurt, legge til smoothies, eller prøve som en sirupen over frossen yoghurt. Så lenge du spiser på stoffet i en eller annen form hver dag, kombinert med en sunn samlede kostholdet, vil gikt forbedre.

Fortsett den daglige svart kirsebær juice diett frem til gikt symptomene avta, og da kan du senke dosen. Noen pasienter rapporterer holde gikt i sjakk ved å ta ikke mer enn en spiseskje juice per måned, mens andre hevder at det er nødvendig å videreføre en daglig dose. Eksperimentere og finne ut hva som fungerer best for kroppen din.

Tips og advarsler

 • Mens forslagene ovenfor er for et generelt vedlikeholdsdose, kan du forbruker mer svart kirsebær juice hvis ønskelig. Det er bare fruktjuice og vil føre til noen uønskede bivirkninger.
 • Husk at mens svart kirsebær juice kan bidra til å redusere gikt, er det ikke et mirakel løsning. Du må ta ansvar for maten du spiser og opprettholde et godt balansert kosthold for å se varige resultater.

Hollywood 2 Day Juice Diet

The Hollywood 2-Day Diet, også kjent som Miracle eller 48-timers Diet, hevder å hjelpe deg å slippe 10 pounds i to dager. Den naturlige blanding av ekstrakter og juice blandet med vann og konsumeres i løpet av to dagers diett. I hovedsak en juice raskt, kan Hollywood 2-dagers Diet bidra til å redusere oppblåsthet før en spesiell anledning, eller gi en rens etter en periode med for mye junk food.

Bruk

Til å begynne Hollywood 2-dagers diett, må du kjøpe to 16-ounce flasker med saften fra en detaljhandel eller helsekost butikk. Bland en fire unse servering av juice med fire gram av flaskevann og drikke i fire timers intervaller tre ganger om dagen, ideelt til frokost, lunsj og middag. Drikk ytterligere åtte gram vann resten av dagen, bidrar til å skylle ut systemet og holde deg hydrert.

Gjenta prosessen for den andre dagen, drikker juice konsentrat blandes med vann tre ganger om dagen. Saften består av jordbær, bjørnebær, tranebær, eple, blåbær, og bringebær juice konsentrater, samt B-kompleks vitaminer og vitamin A, E og D.

Ikke spis eller drikk noen andre matvarer, og avstå fra alkohol eller røyke for å få mest helsemessige fordeler. Moderat trening er foreslått som gåing.

En 16-unse flaske juice konsentrat er ca $ 25.

Vekttap

Mens du kan gå ned i vekt på Hollywood 2-dagers diett, vil de fleste tap være vann vekt. Dietten er ideelt hvis du ønsker å slippe noen pounds raskt før en spesiell anledning; Men langsiktig vekttap vil ikke oppnås når du innlemme mat tilbake i kostholdet.

Noen bekymringer ernæringseksperter har med Hollywood 2-dagers diett er den restriktive kaloriinnhold, noe som kan føre til enkeltpersoner til å bli svak, kvalm eller irritabel. Ta en multivitamin hver dag for å sikre at du får riktig mengde vitaminer og mineraler for ernæring.

For å spare penger, kan du prøve en naturlig frukt juice raskt for én til to dager for å oppleve lignende resultater. Naturlig frukt inneholder fiber, vitaminer, mineraler og antioksidanter, noe som gjør det til et sunnere valg å gjøre enkle fasteperioder.

Om Gochi Juice

Om Gochi Juice


GoChi® juice, fra Freelife International, Inc, er andre generasjon av sin opprinnelige Himalayan Goji® Juice. Det finnes én publisert og to upubliserte studier om sin helsemessige fordeler. Deltakerne i den publiserte studien gitt subjektive svar på et spørreskjema om hvordan drikke juice påvirket dem. Minst to kilder har detaljerte kritikk av Freelife påstander angående denne forskningen, og de helsemessige effektene av GoChi® juice.

Historie

Freelife International, ifølge sin egen hjemmeside, studerte de ernæringsmessige fordelene ved goji bær, også kjent som ulv bær, for syv år begynner i 1996. Det etiketter bærene 'polysakkarider "Master molekyler", som letter intracellulær kommunikasjon og spiller en viktig rolle i riktig mobilnettet fungerer. Selskapet hevder å ha funnet en "fingeravtrykk" som tilhører Himalayan goji bær og for å ha isolert i sin juice disse bær produserer de mest potente effekter. Den introduserte Himalayan Goji® Juice kommersielt i 2003.

Freelife tilbyr nå GoChi®, navngitt med "go" fra goji bær og "chi" fra den kinesiske betegnelsen på livskraften. GoChi® juice er markedsført som den forbedrede andre generasjon av Himalayan Goji® Juice. Forbedringene, ifølge Freelife, kommer fra mer kraftige polysakkarider.

GoChi Juice Ingredienser

GoChi® juice er faktisk en blanding av rekonstituert goji juice med hvite og røde drue og granateple juice konsentrater. Det er blitt behandlet med det Freelife kaller selskapets proprietære LBP eller Spectral Signatur Process. Hva betyr det? Freelife innlegg på sitt nettsted en graf angivelig avsløre den spektrale signaturen til sine Goji og Gochi juice. En autentisk spektral signatur er oppnådd med et spektrometer som analyserer den grad til hvilken et objekt enten reflekterer eller absorberer elektromagnetisk energi. Den mest sofistikerte spectrograpy analyse identifiserer de spesifikke typer av molekyler i en forbindelse.

Ifølge "The Goji Book," spektrale signaturer kan brukes til å bestemme den eksakte Himalaya daler fra hvilke spesifikke goji bær kommer, og selv vinrankene som de vokste. "The Goji Book" sier at goji bær med de høyeste "toppene" på sine spektrale signaturer viste seg å være de med de høyeste konsentrasjonene av polysakkarider.

Publisert Forskning

Den eneste klinisk forskning publisert på de helsemessige fordelene av GoChi® juice er som utføres av Freelife Internationals egne forskere. Publisert i mai 2008 utgaven av "Journal of Alternative og komplementær medisin," studien spurte 35 av selskapets egne ansatte til å drikke 4 oz. av GoChi® juice, eller en placebo, etter 14 dager. Fagene deretter fylt ut et spørreskjema, vurdering sine svar om juice helse fordeler på en skala fra 1 til 5. Studien fant at deltakerne drikker den GoChi® juice rapporterte å ha høyere energinivå, sove mer tungt og oppvåkning mer uthvilt, ha bedre mental klarhet, blir roligere, og rett og slett føler seg sunnere, lykkeligere og mer innhold. De følte også mindre stresset og utmattet og rapportert bedre fordøyelse. Placebogruppen lagt merke til endringene bare i sine nivåer av halsbrann og følelser av lykke. Verken gruppen opplevd noen forskjeller i deres hjerte eller muskel- og skjelettproblemer. Det var heller ingen signifikante endringer i vekt, BMI, puls, syn eller blodtrykk.

Upublisert forskning

Freelife presenterer også funn av ytterligere to 30-dagers studier av GoChi®, hvert gjort på en uspesifisert asiatiske medisinsk senter. Deltakerne i begge studiene drakk 4 oz. av enten GoChi® juice eller en placebo hver dag. Den første studien slår fast at på sin konklusjon, de GoChi® drinkers hadde signifikant høyere blod nivåer av "to viktige antioksidanter", og betydelig lavere nivåer av en fri radikal aktivitet markør enn placebogruppen. Den andre hevder at etter 30 dager deltakerne ble målt for "viktige immun markør" nivåer. Den GoChi® gruppen, ifølge Freelife, hadde signifikant forbedret immunsystem fungerer mens placebogruppen viste ingen slik endring.

Advarsler

Minst to kritikere har trappet frem til å stille spørsmål ved vitenskapelige autentisitet både av Freelife er publisert studie og av sine annonsering krav. Paul M. Gross, Ph.D. og en av forfatterne av "Wolfberry: Natures Bounty of Nutrition and Health," tar alvorlig problem med den vitenskapelige sannsynliggjøring brukt i studien, sier at vitenskapen støtter ingen av sine funn om effekten av goji bær på mennesker for tiden.
Nonprofit helse vaktbikkje organisasjon Breathe.org sier at Freelife administrerende produkter offiser Rick Handel innrømmet på en Kauai, Hawaii møtet at den spektrale signaturen grafen presentert på Freelife hjemmeside er bare en kunstners gjengivelse og ikke en sann analyse av GoChi® sin polysakkarid innhold.

Cherry Juice & behandling av leddgikt

Artritt er en type av leddbetennelse som er meget smertefull. Det kan være forårsaket av slitasje på ledd og leddbånd som oppstår over tid, eller det kan være et resultat av betennelse i kroppen. Når leddene blir betente, er bevegelsen begrenset og smerte oppstår. Uavhengig av årsak, mange leddgikt behandlingsregimer fremme bruk av narkotika og / eller steroider. Hvis du opplever mild leddgikt og ønsker å prøve en mer naturlig tilnærming, prøv kirsebær juice.

Hvordan Cherries Hjelp Arthritis

En måte som kirsebær juice kan ha nytte leddgikt er relatert til cyanidin. Kirsebær inneholde et plantekjemikalie kalt cyanidin som, i henhold til "Phytochemicals," er i sin høyeste konsentrasjon i huden av kirsebær og er det som gir kirsebær, og andre mørke røde frukter, og deres dype farge. Det er en kraftig antioksidant som gir mange helsemessige fordeler som beskyttelse mot kreft, diabetes, fedme og hjertesykdommer.

Anti-inflammatorisk aktivitet er en annen fordel med helse kirsebær, og det er en stor en i behandling av artritt. Forskere ved China Academy of tradisjonell kinesisk medisin i Beijing testet bruk av kirsebær på rotter som hadde leddgikt, og fant at de lindres felles hevelse og smerte, på grunn av cyanidin i kirsebær. Forskerne konkluderer med at kirsebær bør betraktes som et potensielt middel for behandling av artritt. Når kirsebær er presset inn i kirsebær juice, de cyanidins fra huden og kjøttet går inn i juice også.

Hvordan Konsumere Cherry Juice

Til å behandle leddgikt med kirsebær, FDA (Food and Drug Administration) rapporterer at du ville ha å konsumere ca 45 friske kirsebær i løpet av en dag. Selv om dette ikke kan virke som mye, når du gjør det dag etter dag kan det bli gamle. Jo bedre alternativ er å drikke kirsebær juice. Du kan kjøpe fersk kirsebær juice, men for å få de anti-leddgikt fordelene det bør tart cherry juice, uten tilsatt sukker eller smakstilsetninger. Finn kirsebær juice konsentrat hos din lokale helsekost butikk. Ikke bare er det mer økonomisk, men du kan legge til konsentrat til vann eller te for litt variasjon.

Natural News rapporterer at bruk av kirsebær juice i mengden av 4 oz. juice blandet med 4 oz av vann i morgen, og kveld, er effektiv i å lindre smerten ved leddgikt. Bare sørg for at du ikke spiser ekstra sukker med kirsebær juice, som sukker kan føre til betennelse, ifølge Dr. Ray Sahel.

Hvordan bruke Acai Berry Juice

Hvordan bruke Acai Berry Juice


Acai berry juice er avledet fra rødlilla acai berry som er innfødt til Amazonas regnskog. Acai Berry inneholder flere antocyaner og flavonoider som tilbyr antioksidant og anti-inflammatorisk fordeler. I tillegg er saften av Acai Berry unike smaker, og kombinerer smaken av rødvin og sjokolade. Dra nytte av de mange fordelene av næringsstoff tett acai berry ved å forbruke saften i en rekke måter.

Bruksanvisning

Mål 2 ts. av acai berry juice konsentrat i et glass kaldt vann, røre og drikke. Varier mengde juice konsentrat i henhold til dine preferanser. Du kan også erstatte vann med juice eller soyamelk.

Klargjør en oppkvikkende acai juice smoothie å drikke når du trenger en energi boost eller etter en treningsøkt. Bruk en blender til å kombinere to oz. acai juice, 1cup melk, en skje med sjokolade flavored whey protein, en banan, ¼ kopp frosne jordbær, 1 ss. peanøttsmør og fire isbiter. Acai berry juice er en utmerket kilde til aminosyrer som hjelper reparere kroppens muskler.

Yr 1 ts. av acai berry juice over iskrem før man spiser. Fryse acai berry juice i popsicles for en forfriskende sommer godbit. Du kan også blande en rekke fruktjuice som appelsin, eple, jordbær og mango med acai berry juice for å skape unikt flavored popsicles.

Tips og advarsler

 • Du bør spise acai juice kjølt for å nyte sin rike smak.
 • Antioksidantegenskaper av acai er kontraindisert med cellegifter. Snakk med legen din før du drikker acai hvis du får kjemoterapi, eller lider av andre helsemessige forhold.
 • Unngå å konsumere acai juice hvis du er allergisk mot pollen og bær.

Bivirkninger av Acai tabletter

Bivirkninger av Acai tabletter


Acai tabletter er et naturlig supplement som kommer fra acai bær, en frukt som er dyrket i regnskogen i Amazonas. Acai har blitt populært som en antioksidant kosttilskudd og for vekttap, energi og fordøyelse. Selv om naturlig, bør alle supplement evalueres for sin sikkerhet og mulighet for bivirkninger eller reaksjoner til å kombinere det med andre medikamenter.

Historie

Acai har blitt utrolig populært de siste årene, selv om det har blitt høstet av Amazon stammene i århundrer. Jeremy og Ryan Svart startet den nåværende trenden da de oppdaget sunne fordelene av å drikke acai juice mens i Brasil. Brødrene begynte å lage et pulver av acai fordi frukten er for forgjengelig i sin naturlige tilstand å transportere. I det siste tiåret har flere selskaper begynt behandlingen acai i juice konsentrat og piller til å selge som kosttilskudd.

Fordeler

En studie i "Journal of Agriculture and Food Chemistry" i 2006 viste at acai inneholdt betydelige mengder av fettsyrer og antioksidanter. Antioksidanter er viktig for sunn funksjon av vårt immunsystem, hjerte, hud og fordøyelse. Acai bær har også den ernæringsmessige fordeler av omega-3 fettsyrer, som er viktig for å fremme god helse og nyttig for å redusere betennelse. Omega-3 er oftest tenkt som kommer fra laks eller tunfisk, men acai er en av de få planter som inneholder fordelaktige mengder av fettsyren.

Effekter

Av og til acai kan ha milde bivirkninger, som kvalme, diaré, urolig mage og dehydrering. Selv om sjeldne, kan denne typen reaksjon skje fra å ta for mye acai, i likhet med hva som skjer når du spiser for mye frukt. Også kan kjemiske tilsetningsstoffer i noen av de mindre kvalitet acai tabletter forårsake bivirkninger snarere enn effekter fra den faktiske bær.

Expert Insight

Dr. Mehmet Oz, professor i hjertekirurgi ved Columbia University og internasjonalt anerkjente ernæringsmessige myndighet, anbefaler fem porsjoner med antioksidant frukt om dagen og foreslår en 500 mg per dag tilskudd av acai å være en trygg mengde, ifølge Oprah.com. Men noen utøvere foreslå så mye som 1000 til 4000 mg om dagen kan tas uten bekymringer.

Forebygging / løsning

For å unngå bivirkninger fra acai tabletter, ta bare det anbefalte daglige beløpet. Hvis du er usikker på hvor mye du skal ta, sjekk med din helse-omsorg leverandøren.

Prisen gjenspeiler vanligvis kvalitet i kosttilskudd - men ikke alltid. Sjekk ingrediensene, og kjøpe bare ren acai tabletter. Bare fordi en etikett inneholder ordet "naturlig", det garanterer ikke at alt i pillen er bra for deg. Kjøpe tablettene fra en helsekostbutikk med et kunnskapsrikt personale, en hederlig online selger eller fra en naturlig apotek.

Drikk rikelig med vann når du tar acai tabletter for å unngå dehydrering.

Hvordan Substitute sukker med søtningsmiddel

Hvordan Substitute sukker med søtningsmiddel


Kosthold og ernæring er viktig for noen personer med visse betingelser som ikke kan konsumere vanlig sukker. Kunstig søtstoff kan brukes av personer med diabetes mellitus som ikke kan konsumere vanlig sukker. Med diabetes, gjør ens kroppen ikke produserer nok insulin til å bryte ned sukker. Kunstige søtningsmidler kan også benyttes til kalori-kontroll, og gir den søte smak med ingen av de kalorier. Kunstige søtningsmidler er også foreslått av tannleger fordi de ikke bidrar til hulrom og tannråte som vanlig sukker gjør det, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan Substitute sukker med søtningsmiddel

•  Ta en tur til din lokale dagligvarehandel eller ernæring butikken.

Plukk opp brun ris malt sirup for baking formål å bruke i stedet for sukker. Bruk kopp per kopp brun ris maltsirup for sukker, men redusere den flytende komponent av oppskriften.

Plukk opp kunstige søtstoffer som er godkjent av FDA for søtningsstoffer drikker, som Sweet'N Low, Splenda, Lik eller Søt One.

Sakkarin eller Sweet'N Lav kan brukes i baking, erstatte den for bare halvparten av sukkeret i oppskriften, ifølge ABC matoppskrifter. Bruke Splenda har en tendens til å redusere steketiden, så sjekk jevnlig for å sikre at du ikke overbake. Aspartam eller lik er ikke anbefalt for bruk i informasjonskapsler eller kaker fordi de mister makten sin søtningsstoffer ved oppvarming.

Plukk opp frukt juice konsentrater, som for eksempel eple, drue eller appelsinjuice konsentrerer seg å bruke til matlaging og baking. Bruk 3/4 kopp frukt juice konsentrat for hver kopp sukker.

Hint

 • Sjekk alltid med lege eller apotek før du tar medisiner med kunstige eller naturlige søtstoffer.

Hvordan å miste vekt med supper og Smoothies

Hvordan å miste vekt med supper og Smoothies


Supper og smoothies kan tjene som erstatning for fet mat når du prøver å gå ned i vekt. Men ikke alle supper og smoothies er sunt og lite fett. Uten å bruke de riktige ingrediensene og betaler oppmerksomhet til porsjonsstørrelsen, forbruker supper og smoothies kan arbeide mot dine kosttilskudd mål. For å gå ned i vekt med supper og smoothies må du være bevisst på ingrediensene som brukes i utarbeidelsen, og kontrollere mengden du spiser til hvert måltid.

Hvordan å miste vekt med supper og Smoothies

•  Lag dine supper og smoothies fra frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er lav i kalorier, men mye fiber og naturlig sukker. Fiber og naturlig sukker tilfredsstille kroppen din og la deg følelsen full.

Bruk frossen frukt juice konsentrat i stedet for frossen yoghurt eller iskrem å tykne dine smoothies. Fruktjuice inneholder mindre fett enn yoghurt eller iskrem, noe som gjør det til et sunnere alternativ for smoothies.

Cook supper med kylling, biff eller grønnsaksbuljonger i stedet for melk eller fløte. Melk og fløte er høy i fett og kalorier, noe som gjør dem motproduktivt til en suppe og smoothie vekttap diett. Buljonger inneholder lave mengder kalorier og er tilgjengelige for en lav pris fra de fleste kjøpmenn. For at dine supper sunnere, velger lav natrium kjøttkraft.

Konsumere bare en porsjon suppe eller smoothies per måltid. En porsjon er vanligvis 8 oz, eller en kopp, væske. Å spise mer enn én kopp suppe eller smoothie kan skje før du skjønner det. Mål servering størrelse før du heller det i koppen din eller bolle og spare resten til senere.

Be om den ernæringsmessige informasjon når du spiser på restauranter. Restauranter serverer ofte mer enn en servering av et måltid når du bestiller. Spør kelneren til å pakke alle unntatt én servering av suppe eller smoothie å sikre at du ikke overspiser.

Hint

 • Alltid konsultere med din lege før du starter en ny diett.

Forskjeller mellom FD & C & Lake Coloring

Forskjeller mellom FD & C & Lake Coloring


Lese ernæring etiketten på bearbeidet mat kan være uforståelig når det kommer til mat fargestoffer. Noen matvarer inneholder FD & C farger og noen inneholder innsjø farger. Noen matvarer også inneholde begge typer fargestoffer. FD & C og innsjøen mat fargestoffer er begge typer kunstige fargetilsetninger. De skiller seg i hvordan de er laget, deres løselighet og hvilke typer mat de er egnet for.

Konditorfarge Basics

Kunstige farger er mer intens og gi mer ensartet farge enn naturlige tilsetningsstoffer som Annatto frø eller bete juice konsentrat. Det finnes to typer konditorfarge: Farger og innsjøer. FD & C fargestoffer er designet for bruk i mat, medisiner og kosmetikk. Det er sju sertifiserte FD & C farger, inkludert FD & C Yellow nummer 5 og FD & C Blå nummer 1.

Sammensetning

FD & C-farger er rette farger, noe som betyr at de ikke er blandet med et annet stoff. De er sammensatt av minst 85 prosent rent fargestoff. Innsjøer, noen ganger kalt aluminiums innsjøer, er laget av rette farger som FD & C fargestoffer. En kjemisk reaksjon mellom en rett farge og aluminiumhydroksyd produserer food grade lake farge. Innsjøer er mer konsentrert enn FD & C farger.

Tilgjengelige Forms

FD & C-farger kommer i pulverform eller granulær form og må blandes med vann for å frigi sin farge i næringsmidler. De er også tilgjengelige med væske tilsatt som pasta og løsninger. Innsjøer blir behandlet så veldig fint pulver, noe som gjør dem i stand til å spre i andre medier. De er tilgjengelige i bestemte konsentrasjoner avhengig av hvor mye FD & C fargestoff de inneholder.

Løselighet

FD & C-fargestoffer er vannløselige og ikke kan blandes med eller oppløses i olje. Innsjøer er uløselig i vann og noen organiske løsemidler, som betyr at de løser seg ikke opp i disse væsker. De kan blandes med fett og har evne til å dispergere i oljer. Lakes kan suspenderes i et annet kjøretøy substans slik som glycerin, propylenglykol, eller sukrose, som virker som bærere for fargestoffer.

Bruksområder

Lakes farge de harde belegg på sukkertøy og piller og kan påføres i lag for å oppnå en bestemt farge. De er også spredt i vegetabilsk olje til å farge produkter som inneholder hovedsakelig fett, som og sjokolade og belegg for godteri å gjøre. Fargestoffer fra den ene delen av en matvare noen ganger blø inn i et annet område av maten, men innsjøer vanligvis ikke blø. I motsetning til FD & C farger, kan innsjøer legges til tørre ingredienser og farge produkter som tørt pulver. De har også farge tyggegummi. FD & C fargestoffer farge produkter som drikkevarer og bakevarer.

Hvordan å sparke raffinert hvitt sukker Habit

Overforbruk av raffinert hvitt sukker øker risikoen for fedme, type 2 diabetes, beintap candidaiasis (gjær vekst), hypertensjon, nyrestein, menstruasjonsproblemer og redusert immunitet. Som raffinert sukker er funnet i brus, kjeks og kaker, spise disse matvarene kan fortrenge rom for næringsrike matvarer som støtter din health.Refined hvitt sukker er et enkelt karbohydrat som gir en umiddelbar energikick og slipp. Mindre raffinerte søtningsmidler, slik som ekte lønnesirup, melasse, honning, brun ris sirup og stevia rot, vil holde pakke en søt slag uten knockout på slutten.

Hvordan å sparke raffinert hvitt sukker Habit

•  Bli en ekspert mat etikett leser. Sukker har mange navn, og det er derfor det er "skjult" i mange matvarer du ikke forventer å finne det i Kontroller alle mat etiketter selv om spaghetti saus eller hermetikk som sauser eller grønnsaker -. Mange vil inneholde noen form for sukker . Erstatt dem alle med ikke-søtet versjoner. (Se tips nedenfor for en liste med navn på tilsetningsstoffer som er virkelig sukker.)

•  Fjern ut alle matvarer og drikkevarer hjemme som inneholder raffinert hvitt sukker og dets fettere (se tips). Disse matvarer vil omfatte kommersielt bakt kjeks, kaker, brød, syltetøy, gelé og brus, men også salatdressinger, ketchup og andre bearbeidede eller hermetisert mat som liste sukker på ingrediensene etikettene. Gi mat til naboer som ikke er uvillig til hvitt sukker eller finn et lokalt suppekjøkken for å donere de sukkerholdige varer.

Shop for sukker erstatninger som honning, lønnesirup, brun ris sirup, melasse, stevia rot og konsentrert fruktjuice. Selv om hver av disse inneholder enkle karbohydrater, har de ikke pigg blodsukkeret slik som raffinert hvitt sukker gjør. Honning bør ikke bakes så det blir ufordøyelig. Kjøpe lønnesirup som er 100 prosent ekte sirup og ikke "lønnesirup-flavored" mais sirup. Brun ris sirup kan finnes i helsekostbutikker og er ganske tykk. Melasse er lett kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Les alle mat etiketter for å være sikker på at det ikke er hvite sukker eller mais syrup.Stevia rot pulver passer for diabetikere å bruke som det har ingen kalorier, og vil ikke endre blod sugar.Fruit juice kan ferskpresset, hermetikk og frosne konsentrert som i oransje, ananas eller eplejuice. Dette er spesielt bra for baker kaker, kaker og rask brød.

Lær hvordan du bruker dine ikke-raffinerte søtningsmidler. Honning er lett virvles enn korn og havregryn. Stevia kan oppløses i kaffe eller te. Lage mat og bake med lønnesirup, brun ris sirup og melasse. Bruk frossen frukt juice konsentrat som har vært tint eller virvel gjennom en blender å tine for bruk.

Spis hele matvarer som er søt. Kjøpe søte og saftige frukter som du virkelig liker: appelsiner, mango, jordbær, ananas og bananer er vanskelig å motstå. Søte grønnsaker som yams, søtpoteter, saft og gulrøtter er overraskende søt på egenhånd.

Gi deg selv tid til å tilpasse seg. Hvis du vanligvis spiser mainstream brus, smultringer og kaker, er du vant til en ganske høy mengde av raffinert sukker. Hodepine og andre symptomer på abstinens er vanlig.

Se legen din hvis du føler at du bare ikke kan leve uten raffinert sukker. Du er ikke den eneste hekta. En lege eller en ernæringsfysiolog kan skreddersy en diett for deg å hjelpe avvenne deg av hvitt sukker.

Hint

 • Dette er tilsetningsstoffer som finnes i mange kommersielle matvarer og er former for raffinert sukker: brunt sukker, karamell, sirup, Demerara sukker, druesukker, fruktose, galaktose, glukose, høy fruktose mais sirup, invertsukker, laktose, malt, maltodekstrin, maltose , muscovado eller Barbados sukker, Panocha, pulverisert eller konditori sukker, rå sukker, sukrose, sirup, turbinado sukker, Florida krystaller, hydrolysert stivelse, polydekstrose, fordampet stokk juice, sukkerrør, mono-, di- og / eller poly-saccarides.
 • Hvis du er har noen kronisk sykdom, er overvektige, har diabetes eller har en spiseforstyrrelse, se legen din først.

Hvor mye Acai Berry bør du drikke?

Hvor mye Acai Berry bør du drikke?


Acai, uttales "Ah-sukk-ee," er en populær brasiliansk frukt som er høstet fra regnskogen i Amazonas. Omtrent på størrelse med en liten drue, er kun det aller ytterste laget og masse gjort til juice. Hvor mye du drikker vanligvis avhenger av årsaken til at du drikker acai og styrken av juicen.

Historie

Acai har blitt høstet av folket i Amazonas stammene i århundrer, men de siste årene har blitt et helsekost fenomen. I 2000 er Jeremy Svart og hans bror Ryan kreditert for sparking den nåværende popularitet av acai når de brakte den med seg tilbake fra Brasil. Brødrene dannet et vellykket selskap kalt Sambazon og begynte å markedsføre acai i juice og pulverisert acai fordi bæret er for lett bedervelige å transportere.

Saften popularitet fått mer fart når Dr. Mehmet Oz, professor i hjertekirurgi ved Columbia University og forfatter av "Healing fra hjertet", dukket opp på Oprah og diskutert styrken og fordelene med acai.

Funksjon

Acai er solgt som en supermat som inneholder store mengder antioksidanter, som er vitaminer som gagner vårt hjerte, hud, fordøyelse og nesten alle andre system og funksjon i kroppen vår. Konsentrerte nivåer av anthocyaniner, en type antioksidant, er funnet i acai og hjelper i å nøytralisere de skadelige effektene av frie radikaler, ifølge MonaVie.com.

Acai bær inneholder også omega-3 fettsyrer, som er ernæringsmessig viktig i vårt kosthold. I 2006, Journal of Agriculture and Food Chemistry publisert en studie som indikerte at acai inneholdt gunstige mengder fettsyrer og antioksidanter, men at videre studier var nødvendig.

Hvor mye

Den vanlige anbefalte mengden acai juice til drikke er 2 til 4 gram om dagen. Dette beløpet er basert på god kvalitet og konsentrert juice. Servering størrelse du drikker kan være basert på din individuelle størrelse; større folk trenger å konsumere mer næringsstoffer. Det er også avhengig av din generelle helse.

Hvis du er syk, er antioksidanter anbefales for å bedre immunforsvaret og for bekjempelse av infeksjon. Drukket litt mer juice under sykdom kan være nyttig.

Antioksidant-rik mat som acai er kjent for å hjelpe huden virker noe yngre og sunnere, ifølge Dr. L. Baumann ved Cosmetic Medicine and Research Institute, Miller School of Medicine, University of Miami. Drikker 2 til 4 gram av acai en dag ville gi en rikelig mengde antioksidanter for huden fordeler. Det samme gjelder for hjertesykdommer. Produsentens anbefalte 2 til 4 gram ville gi en anstendig mengde antioksidanter for hjerte og sirkulasjon bekymringer.

Acai er også solgt som gunstig for vekttap, men ingen studier som beviser effektiviteten i kosten har blitt gjort.

Betraktninger

Acai er tilgjengelig i tillegg form, så vel som juice. Kroppen absorberer antioksidanter uansett.

På Oprah.com, anbefaler Dr. Mehmet Oz fem porsjoner med antioksidant frukt om dagen og foreslår en 500 milligram per dag tilskudd av acai hvis du velger dette skjemaet. Noen utøvere anbefaler høyere beløp, alt fra 1000 til 4000 milligram per dag. Legen din kan foreslå hva som er riktig for deg.

Hvert produkt selges med acai juice bør liste opp individuelle ingredienser samt mengden av antioksidanter og andre næringsstoffer på etiketten. Juice som er oppført som konsentrater vil vanligvis ha den høyeste mengden av antioksidanter, mens blandinger kan bli utvannet versjoner. Juice konsentrater er den beste form for acai juice for pengene.

Advarsel

Vokt dere for potensielle svindel og falske forventninger til hva acai kan gjøre. Ett produkt kan ikke og bør ikke brukes som grunnlag for å gi viktige vitaminer. Din helsepersonell kan anbefale en bestemt daglig eller ukentlig mengde acai juice basert på dine individuelle behov. Selv Oprah og Dr. Oz avklare på Oprah.com at mens de erkjenner fordelene med acai, har de ikke personlig bifaller noen produkter som markedsføres til å selge acai juice eller kosttilskudd.

Hva slags matvarer har Corn Syrup?

Hva slags matvarer har Corn Syrup?


Mens mais sirup er brukt i noen matvarer som et fortykningsmiddel, søtningsmiddel og fuktighetsbevarende middel, er er den høye fruktose slektning som er mest utbredt på ingredienslister. Høy fruktose maissirup er et billig søtningsmiddel som anvendes i stedet for sukker i mange vanlig forbrukes matvarer. Gjort ved å konsentrere mais sirup i en enda tettere søtningsmiddel, er det et fast innslag på mange ingrediens etiketter og er tenkt å bidra til fedme problemet i USA. Litt innsats er gjort for å redusere nivåene i matvarer på grunn av sin effekt på vekt, men high fructose corn syrup er fortsatt mye brukt rett og slett fordi det er effektivt som et søtningsmiddel og mindre kostnadskrevende enn vanlig sukker.

Bakevarer

Bakevarer som brød, kaker, rundstykker og engelsk muffins inneholder høy fruktose mais sirup. Det er brukt i disse elementer for å produsere en brun skorpe og beholde et fuktig smak og utseende.

Tomat saus

Mange tomatbaserte sauser inneholder høy fruktose mais sirup. Pastasauser, ketchups, pizza sauser og barbecue sauser alle bruke high fructose corn syrup som sin viktigste søtningsmiddel. Gitt at tomater generelt har en terte eller sur smak, hjelper maissirup for å balansere ut smaken.

Brus

Brus er generelt søtet med høy fruktose mais sirup. Stoffet kan også opprettholde smaken av soda og forlenge dens holdbarhet.

Korn

Korn er generelt søtet med høy fruktose mais sirup å lage en sukkerholdig smak. Selv når korn er rettet mot voksne, de inneholder ofte høy fruktose mais sirup for å gjøre deres smak mer attraktivt.

Bearbeidet mat

Mest bearbeidet kjøtt, som kjøttpålegg, bacon og pølse, inneholder høy fruktose mais sirup. Eske matvarer som makaroni og ost, samt pakket lunsj og middagsmåltider, også inneholde high fructose corn syrup å forbedre smaken og forlenge holdbarheten.

Fruktdrikker

Mange fruktdrikker inneholder høy fruktose mais sirup å øke sødme og forlenge sokkel. Når den brukes i frossen juice konsentrat, muliggjør det at produktet for å tine raskere enn juice frosset med vanlig sukker.

Hva grønnsaker og frukt inneholder mest sukker?

Hva grønnsaker og frukt inneholder mest sukker?


Sukker har blitt utskjelt av diett diett etter diett diett, men dens tilstedeværelse i maten vår er nesten allestedsnærværende. Kroppene våre med konvertere mat til glukose til energi. Noen frukter og grønnsaker har høyere sukker nivåer enn andre, noe som resulterer i en søtere smak; andre er så høy i sukker at de er behandlet for å produsere søtningsmidler som konkurrerer med sukker. Ikke forveksle sukker nivåer med glykemisk indeks eller last; dette datapunkt rangerer en matens konvertering til glukose i kroppen, og kan variere avhengig av hvilke andre matvarer du spiser sammen med en høy glykemisk indeks mat.

Beets

Ifølge CDC, rødbeter inneholder den høyeste mengden sukker blant grønnsaker, med gulrøtter som kommer på andreplass. Faktisk, er en rekke av bete sukkerroer, dyrket for behandling i sukkerrør. Bete sukker ble oppdaget i det 19. århundre og vokste raskt til en industri. Mens høy i sukker, rødbeter inneholder også betydelige mengder av vitaminer, og ifølge WHFoods.com, de har blitt etterforsket som en mulig kreft fighter og hjerte beskytter.

Gulrøtter

Gulrøtter er søt og crunchy, og smaken er fremhevet av honning, lønnesirup eller brunt sukker. De kan spises rå eller kokt, og er også navnebror ingrediens gulrotkake. Dette kan være en high-sukker vegetabilsk, men det er pakket med beta-karoten, som kroppen vår konvertere til vitamin A.

Datoer

Du vil finne både frisk og tørket datoer, spesielt biter av datoer i tørket frukt mikser. Datoer er omtrent 55 prosent sukker, i henhold til praktisk talt Spiselig, og de er ofte dyrket for prosessering til dato sukker. Nettstedet påpeker at i motsetning til sukker, ikke dato sukker ikke oppløses i væske.

Frukt

Frukt som helhet er generelt høy i sukker. Epler, bananer og druer har høyere nivåer enn andre frukter; drue og eple juice og juice konsentrater blir brukt som søtstoff i andre bearbeidede matvarer. Bananer ikke starte med et høyt sukkerinnhold, men når du har plukket dem, deres stivelse konvertere til sukker, noe som gir litt bananas sukkerinnhold så høyt som 20 prosent. Tørket frukt er høyere i sukker enn fersk; fjerne vannet konsentrerer sukker.

Sukker-End Potato

En type av potet er spesielt høy i sukker. I sukker-end poteter, sukker konsentrere seg ved spindelens ende av en potet på grunn av varme stress fra tørken. Disse sukkere ikke konvertere til stivelse, noe som resulterer i en høy-sukker potet som ser deformert. Oregon State University, den største ulempen til disse potetene er deres tendens til å steke ujevnt.

Måltid Erstatninger for kvinner

Måltid Erstatninger for kvinner


Måltid erstatninger er et populært valg blant kvinner på jakt etter enkle diett måltider uten alle prep arbeid. I en ettårig studie gjort av American Dietetic Association, kvinner som erstattet tre måltider om dagen med en 220-kalori shake mistet mer vekt, og holdt hvis off lenger enn gruppen som utarbeidet kosthold måltider selv. Det finnes flere typer måltid erstatninger, inkludert ferdige shakes, barer og protein pulver som kan blandes med andre ingredienser.

Meal Replacement Barer

Ferdige barer er den mest praktiske type måltid erstatning - du kan ta dem hvor som helst og de har en lang holdbarhet. Det er et bredt spekter av måltid erstatning barer på markedet, men mange er høy i kalorier og sukker, spesielt høy fruktose mais sirup og sukker alkoholer, så les etikettene nøye. Spis 1-3 porsjoner med frukt og grønnsaker med bar for å lage et komplett måltid.

Clif linje av Mojo barer har uvanlige smakskombinasjoner som Peanut Butter Pretzel, og hver 200-kalori bar har en ernæringsmessig perfekt forholdet mellom karbohydrater, fiber, protein og fett. Den BumbleBar Chai med mandler bar kommer inn på 210 kalorier og i stedet for høy fruktose mais sirup, er det søtet med organisk brun ris sirup som tar kroppen lengre tid å fordøye, holde energinivået jevnt og cravings dempet. 230 kalorier, er naturens banens Optimum Pomegran Cherry Energy Bar er et godt valg fordi det er søtet med økologisk granateple juice konsentrat i stedet for sukker alkoholer som finnes i mange low-carb barer, som eksperter sier kan faktisk føre til vektøkning.

Måltid erstatning vibrering

Ferdige vibrering er et praktisk måltid alternativ. En av de mest kjente merkene i denne kategorien er Slim Fast. Sin franske Vanilla shake har 220 kalorier, 10 g protein og 5g fiber, nøkkelen ingrediens for å hjelpe deg til å føle full. Andre Slim Fast rister komme inn på enda mindre enn 200 kalorier, så eksperter anbefaler sammenkobling disse med noen lav-fett kjeks for å tjene som et måltid og avverge cravings.

Kjent hovedsakelig for sine økologiske yoghurt, er Stonyfield Farm Wild Berry Smoothie en 250-kalori yoghurt shake som inneholder 4g av fiber, 10 g protein og nesten halvparten av en kvinnes daglige kalsiumbehov. Et populært merke blant kroppsbyggere, har EAS AdvantEdge Carb Kontroll Ready-to-Drink en lav-kalori French Vanilla protein shake med en ideell forholdet mellom karbohydrater, protein og fett. Det er også fullpakket med 20 vitaminer og mineraler, og veier inn på bare 200 kalorier.

Protein pulver

Blend protein pulver med melk, frukt eller bare vann for å erstatte et måltid. Mens det er mange protein pulver alternativer, lese etikettene nøye - mange protein pulver er designet for vektøkning, og inneholder ekstra kalorier som de fleste kvinner ønsker å unngå. For å være sikker, se etter ordet "Lite" på emballasjen.

Myoplex Lite fra EAS er en god lav-kalori valg, med 190 kalorier, 1,5 g fett og 25g protein per servering. Champion Ultra Met Lite protein pulver har også 190 kalorier og 1,5 g fett per servering, men det har mer protein, på 29g per servering. Den laveste kalori valg, inneholder Met-Rx Lite pulver 21g protein, 1g fett og en superslank 110 kalorier per scoop.

Alle Natural Fruit Drinks

Drikker fruktjuice legger viktige vitaminer og mineraler i kostholdet ditt. Fruktjuice er også et sunt alternativ til brus for å tilfredsstille en søt tann. Dessverre er mange merker av juice inkluderer kunstige farger og smaker. Lese etiketter vil hjelpe deg å unngå produkter med kunstige tilsetningsstoffer. Alle naturlige alternativer er tilgjengelige i den vanlige juice midtgangen, så vel som den naturlige eller organiske delen av dagligvarebutikk.

Juicy Juice

Med spesialitet naturlige og organiske produkter som vokser i popularitet, er det mainstream all-naturlig juice på markedet. Juicy Juice - en Nestle-eid selskap - har produsert alle naturlige fruktjuicer i over 40 år. Juicy Juice legger ikke søtstoffer, sukker, konserveringsmidler eller kunstige farge til sine produkter. Selskapet gjør enkle fruktjuicer, som eple og kirsebær, og multi-fruktjuicer som punch, tropisk, og jordbær banan. Juicy Juice linje Juicy Juice Sparkling tilbud lett kullsyre lavere sukker versjoner av sine vanlige fruktjuicer. Besøk Resources for å finne den Juicy Juice Expert Advice side der du kan spørre et panel av eksperter spørsmål om din pjokk, førskolebarn, kindergartener eller grade schooler.

RW Knudsen

RW Knudsen Family selskapet har vært i alle naturlige fruktjuice business for omtrent 50 år. Tradisjonen startet i 1961 da Russel W. Knudsen begynte å lage juice fra økologiske druer han vokste selv. Lovende kun naturlige smaker, RW Knudsen Family juice FAQ side sier at deres produkter "inneholder ingen raffinert sukker, ingen konserveringsmidler, ingen kunstige smaker, ingen petroleumsderivater og ingen mononatriumglutamat." RW Knudsen selskapet bruker naturlig juice til smak og blidgjøre sine produkter, som inkluderer sportsdrikker, juice bokser, alkoholfrie glitrende juice og grønnsaksjuice. RW Knudsen tilbyr et bredt spekter av juice som inkluderer tradisjonelle smaker som eple, drue og appelsin samt vanskeligere å finne smaker som blåbær, granateple og pære.

Bare Orange

En annen økende trend er for mainstream-selskaper for å lage mindre underavdelinger for produksjon og markedsføring av spesial naturlige og organiske produkter. Simply Orange selskap - som opererer under paraplyen av Minute Maid, selv et datterselskap av Coca-Cola - produserer 100 prosent fruktjuice og frukt juice blander. Selskapet bruker ikke kunstig farge eller smakstilsetninger, heller ikke de bruker juice konsentrat til noen av sine produkter. Bare Orange produserer appelsin, eple og grapefrukt samt lemonade og limeade; de tilbyr også hver juice i 13.5 oz. single-porsjonsstørrelser for on-the-go bekvemmelighet.

Måter å redusere sukker inntak

Måter å redusere sukker inntak


Massen forbruket av sukker fører til vektøkning, koronar hjertesykdom, diabetes, tannråte og andre negative helsemessige forhold. Fordi sukker er lagt til en rekke matvarer, inkludert bearbeidet mat, er det lett å inntaket overskytende sukker uten å vite det. Ifølge American Heart Association, brus og andre sukkerholdige drikker er de største synderne av økt sukkerinntak i kosten.

Les etiketter

Reading mat etiketter kan hjelpe deg med å identifisere skjulte sukker som finnes i produktet. Mange skjult sukker kan identifiseres med ord som slutter på "ose," som angitt av American Heart Association. For eksempel bør mat som inneholder maltose, glukose, sukrose eller fruktose (inkludert høy-fruktose mais sirup) begrenses eller unngås. Andre skjult sukker inkluderer frukt juice konsentrater, sirup, sorbitol, xylitol og råsukker.

Kunstig søtstoff

Optisk for mat og drikke produkter som inneholder kunstige søtstoffer som aspartam eller acesulfam kalium kan redusere sukkerinntak. Søtstoffer kan bidra til å kutte ut kalorier og er bedre alternativer hvis du lider av diabetes eller hjertesykdom. Kunstige søtningsmidler kan også benyttes i matlaging.

Limit Sweets

Senke forbruk av søtsaker kan kutte ut overflødig sukker. En brus kan inneholde så mye som 8 ts. av sukker. Det er mer enn anbefalt daglig inntak av sukker for kvinner og nær 9 ts. sukker tillatt for menn, som angitt av American Heart Association. Selv sportsdrikker kan inneholde høye mengder sukker. Godteri, kaker, iskrem og andre søtsaker bør spises i moderate mengder --- for eksempel en gang i uken. Innlemming frukt i kostholdet ditt kan hjelpe med sukker cravings, og de er sunnere alternativer til sukkerholdig godteri.

Spis

Måltidene bør ikke hoppes over, uansett hvor travelt du er. Skipping måltider kan føre til at blodsukkeret til å avta. Som et resultat, begynner kroppen din å kreve sukkerholdige matvarer som en måte å tilfredsstille din sult.

Hvordan unngå sukker

Hvordan unngå sukker


Sukker er en favoritt ingrediens i kostholdet til amerikanerne. Dr. Amy Gittleman i hennes bok, "Get the Sugar Out: 501 enkle måter å kutte sukker ut av enhver diett," sier at raffinert sukker har ingen næringsstoffer, og er knyttet til mer enn 60 forskjellige medisinske problemer, inkludert fedme. Amerikanerne spiser deres gjennomsnittlige kroppsvekt i sukker hvert år, tilsvarende ett halvt kilo sukker daglig. Sukkerforbruket i USA doblet mellom 1915 og 2006.

Hvordan unngå sukker

En tilgang til internett. Tast inn 'typer behandlet sukker "i søkefeltet. Ett område som har en ordliste med de mange navnene på sukker er spesialitet mat magasinet nettstedet The småspise. Les informasjonen og bli kjent med navnene du vil se på etikettene.

•  Gå gjennom pantry, skap og kjøleskap i ditt hjem. Lese etikettene på alle pakket mat. Kast alle element som inneholder sukker i enhver form. Bruk listen over sukker navnene for å få de sukkerholdige matvarer hyllevare. Hvis resten av familien har planer om å fortsette å spise sukker, lage en egen plass for ikke-sukker mat.

Kast mat som er laget med hvitt mel eller noen form for bearbeidet stivelse som ris stivelse eller maisstivelse. Disse konvertere til sukker raskt i kroppen. Erstatte kasserte ting med hele korn matvarer som sprakk hvete, brun ris, og stål-kutt havre.

kjøpe fersk frukt og spise to eller tre rå stykker daglig. Spis ferske grønnsaker. Konsumere proteinkilder som kjøtt, fjærkre, fisk, bønner og meieriprodukter. Spis regelmessige måltider som kun består av protein, grønnsaker og helkorn.

Be Servitørene eller kokk om sukkerinnholdet i matvarer som du kjøper i restauranter, delikatesseforretninger, bakerier eller fast food etablissementer. Bestill kun rå frukt og grønnsaker, kjøtt, kylling eller fisk uten sauser hvis de ansatte ikke kan fortelle deg om sukker ingredienser.

Ta dine egne godbiter til steder der sukkerholdige matvarer vil bli servert, for eksempel ferie parter. Bære noen frukt med deg slik at du kan unngå kaker og cookies. Carry drinker uten sukker, for eksempel urtete, slik at du kan unngå sukkerholdig punsj, brus, vin, sprit og øl.

•  Gå til bokhandelen, online eller på biblioteket for å finne bøker som tilbyr oppskrifter uten sukker. Noen vil kalle for rå honning eller lønnesirup som sukker erstatning fordi disse er ubehandlet, naturlig sukker. Bygge opp en samling av no-sukker oppskrifter å bruke når matlaging.

Hint

 • Sukker går med så mange som 40 forskjellige navn. Eksempler er: dekstrose, sukrose, frukt juice konsentrat, malitol og byggmalt.
 • Drikk mye vann når du prøver å unngå sukker.
 • Unngå fast food-restauranter helt. Få matvarer servert det er sukkerfri.
 • Unngå kunstige søtningsmidler, da disse kan være usunn og kan selv øke sukker cravings.

Alzheimers og ernæring

Alzheimers og ernæring


Alzheimers er en degenerativ hjernesykdom som påvirker kognisjon, hukommelse og sosiale evner. Sykdommen er ikke en normal del av å bli gammel; det er en lidelse som blir verre med alderen, ifølge Mayo Clinic nettsiden. Foreløpig er det ingen kjent kur. Tilgjengelige behandlinger fokus på å redusere frekvensen av kognitiv svikt og på å forbedre livskvaliteten for dem som lider av sykdommen. Forskere undersøker også måter å hindre utbruddet av Alzheimers. Mye av denne forskningen tyder på at riktig ernæring kan spille en rolle i å redusere forekomsten av sykdommen.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er essensielle for normal hjernen fungerer og utvikling. Forskning viser en 10 prosent reduksjon i kognitiv svikt hos eldre voksne som spiser fisk minst en gang i uken, ifølge den australske Nursing Journal. Dette funnet støtter tidligere forskning som indikerer en sammenheng mellom fiskekonsum og redusert risiko for demens og hjerneslag. Velg kaldt vann fet fisk som laks, sardiner eller kveite, som er rik på omega-3 fettsyren dokosaheksaensyre (DHA). Valnøtter, flaxmeal og tofu er rike på en annen omega-3 fettsyre, alfa-linolensyre (ALA). Omega-3 kosttilskudd er også allment tilgjengelig.

Antioksidanter

Antioksidanter kan bidra til å redusere aldersrelatert hukommelsestap ved å beskytte hjernen fra skadelige frie radikaler. Antioksidanter også forbedre generell helse ved å fremme god blodgjennomstrømning, som også er avgjørende for optimal hjernefunksjon. Antioksidanter omfatter vitamin C, E og betakaroten. Å øke inntaket av disse næringsstoffene, kan du ta kosttilskudd eller prøve å legge dypt fargede frukter og grønnsaker --- for eksempel bær, rødbeter og spinat ---- til ditt daglige kosthold.

Folat

Forbruker folat kan bidra til å beskytte deg mot Alzheimers sykdom, ifølge Health News. Columbia University forskere foreslår å kombinere folattilskudd med folatrike matvarer fordi eldre mennesker som gjorde så gikk bedre på kognitive oppgaver enn de som fikk folat primært fra enten piller eller matvarer. Forskere ble reservert i sin anbefaling av folat, derimot, tyder på behovet for ytterligere studier på effekten av dette næringsstoffet på Alzheimers sykdom. Gode ​​kilder til folat inkluderer grønne greener, appelsinjuice, asparges, brokkoli, blomkål, rødbeter og bønner.

Pomegranate Juice

Drikker granateplejuice kan bremse kognitiv svikt forbundet med Alzheimers sykdom. Forskere ved universitetet Loma Linda undersøkt mus med et genetisk disponert for Alzheimers, inkludert innskudd av beta-amyloid i hjernen, et protein som antas å være assosiert med utvikling av Alzeimer s. De deles disse musene i to grupper. Den ene gruppen fikk granateple-juice konsentrat i vann; den andre gruppen drakk vann med en tilsvarende mengde sukker tilsatt. Musene i den første gruppen ikke bare gjorde det bedre på tester og labyrinter, men de hadde også halvparten så mange beta-amyloid avleiringer i hjernen som den andre gruppen hadde. Videre studier vil avgjøre om granateplejuice har liknende effekter på menneskers mentale funksjon.

Fordøyelsesenzymer

Fordøyelsesenzymer forvandle maten du spiser til næringsstoffer kroppen din kan bruke. Som vi alder, våre organer produsere færre av disse fordøyelsesenzymer. Som et resultat, kan du legge merke til økt fordøyelsesproblemer som du blir eldre, særlig hvis din diett består i hovedsak av kokt og bearbeidet mat. Dårlig fordøyelse betyr dårlig absorpsjon av næringsstoffer, som kroppen og hjernen trenger for å opprettholde optimal funksjon. For generelle fordøyelses fordeler, ernæringseksperter anbefaler vanligvis et bredt spekter supplement med protease, lipase, amylase, cellulase, xylanase og alfa-galaktosidase. Du vil kanskje også et supplement med beta-glukan, som fordøyer korn. Ta kosttilskudd med måltider, aldri på tom mage.