Digidexo.com

candida famata

Hva er Candida Famata?

Candida famata er en art av sopp-gjær i forbindelse med Candida albicans. Denne gjær er vanligvis ansvarlig for vanlige gjærinfeksjoner, selv om det er blitt rapportert som en årsak i humane infeksjoner.

Utseende

Candida famata vises på samme måte som Candida albicans når dyrkes på agar. Forskjellen er imidlertid at Candida famata ikke produserer pseudohyphae, som er lange trådformede grener fra den første celle.

Mottakelighet for medisin

Candida famata stamme av gjær tilsynelatende har en høyere motstand mot vanlige anti-sopp medisiner, for eksempel amfotericin B.

Frekvens

Candida famata er vanlig i vårt miljø, men det blir en menneskelig patogen sjeldnere som tiden går. Fysiologisk tester listen Candida famata vekst som "variabel" på et menneskes normale kroppstemperatur.

Nettsteder av Infeksjon

Candida famata gjærarter generelt påvirker huden, og det har blitt funnet i åpne sår. Det kan også utvinnes fra psoriasis patcher, urinveiene, undersiden av negler og øyne netthinne.

Behandling

Fluconazole, en alternativ form for anti-fungal medisiner som også behandler Candida albicans, kan anvendes for å behandle C. famata.

Hvordan kvitt en kropp av Candida

Candida er gjær som lever i fordøyelseskanalen, munn eller kjønnsorganer. En candida rens bør gjøres årlig, så mange helse utøvere sier at candida albicans gjær i tarmen kan føre til symptomer som tretthet, humørsvingninger, tette bihuler, depresjon, hodepine, fogginess og selv cravings for søtsaker og brød. Typisk blir candida holdes i sjakk av probiotiske bakterier og immunsystemet. Når probiotika blir drept av antibiotika, det resulterer i en svekket immunsystem. Derfor, mennesker med svekket immunforsvar som AIDS eller kreftpasienter er utsatt for utbredt candida.

Hvordan kvitt en kropp av Candida

•  Det første du trenger å gjøre er å rense tykktarmen for å sikre at det er sunt og velfungerende. Kolon Renset produkter er lett tilgjengelig på din helse mat. Kolon rensing kan gjøres fra 2 til 6 uker, og noen alternative helse tilbydere anbefaler inntil tre måneder. Kolon rensing har vært praktisert i århundrer som en sunn måte å kvitte kroppen av bygget opp giftstoffer. Disse giftstoffene er et resultat av usunn spising, forurensning, plantevernmidler, stress og over eller under spising.

•  Deretter er det viktig å ta en anti-sopp supplement som oregano olje eller grapefruktkjerneekstrakt. Dette er hva som faktisk dreper candida. Følg instruksjonene på etiketten. Vanligvis vil du starte med en kapsel for et par dager og deretter gradvis øke dosen opp til 5 til 8 kapsler om dagen i ca to uker.

Etter disse to første ukene, begynne å ta en probiotiske, som du finner på din helse mat. Probiotika er kosttilskudd som inneholder gunstige bakterier eller gjær, som yoghurt som sier, "inneholder levende kulturer."

I tillegg ta en psyllium eller fiber shake daglig. Du kan faktisk kombinere olje i trinn 2 til dette shake for å gjøre det enklere. Psyllium fungerer mye som en svamp, absorberende avfall som den beveger seg gjennom fordøyelseskanalen og dermed tømme tarmer.

Hint

  • Det finnes et antall sett på markedet som kan inneholde alle bilag som behøves. Ta kontakt med din lokale helseeksperter om hvilken som er best for deg.
  • Når du oppdager fordelene, kan det være lurt å gjenta prosessen etter noen måneder.
  • Disse typer cleansings vil gi deg mer energi og bedre et mangfold av små og store symptomer.
  • Legge til et treningsprogram til disse trinnene vil kraftig forbedre din generelle helse og gemytt.
  • En av de beste måtene å rense kroppen for candida er ved diett. Du må unngå sukker, da det fremmer gjær, og du trenger for å eliminere gjær produkter som brød, øl og ost.
  • Noen faktorer å vurdere i å velge et kolon rensing produkt er ingredienser, pris, mengde, tilgjengelighet, anmeldelser og forbruker blogger, slik at du kan fullt ut forstå ins og outs av kolon rensing produkter.

Symptomer på Candida Esophagitis

Candida esophagitis er en gjærinfeksjon (Candida) som er plassert i halsen. Candida øsofagitt er ofte sett hos personer som har nedsatt immunforsvar, som nevnt i MedlinePlus, en tjeneste av National Library of Medicine (NLM) (se Ressurser). Narkotika, for eksempel Diflucan og andre soppdrepende medisiner, kan brukes til å behandle Candida øsofagitt. Gjenkjenne symptomene på denne tilstanden kan hjelpe fremskynde effektiv behandling på en riktig måte.

Oral Thrush

Etter å ha oral trøske, en candida i munnen som varer i lang tid, eller synes resistent for behandling, kan være et symptom på at gjæren har spredd seg inn i halsen.

Svelge

Smerter og problemer med å svelge er et symptom på Candida øsofagitt.

Sår

Symptomer på Candida øsofagitt inkluderer å ha sår i munnen. De sår er oftest hvite, særlig hvis de utvikles i forbindelse med oral trøske.

Vaginal infeksjon

Kvinner som har en vaginal gjær infeksjon og har oral symptomer kan være lurt å få sjekket for Candida øsofagitt. Spredningen av gjær gjennom ulike deler av kroppen som er vanlig, særlig hvis immunsystem er svak.

Fever

Feber, en vanlig tegn på infeksjon, kan være til stede som et symptom på candida i spiserøret.

Candida Symptomer i munnen

Candida albicans er en type sopp som kan vokse ut av kontroll i visse områder av kroppen, inkludert kjønnsorganene og munnen. En infeksjon av Candida i munnen kalles også trost, og kan forekomme i mennesker i alle aldre, inkludert babyer, barn og voksne, og kan forårsake symptomer som forstyrrer spise og snakke. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, symptomer på Candida i munnen er smerter og problemer med å spise.

Pain

Hvis du har Candida i munnen, kan du oppleve smerte mens tygge eller svelge mat og drikke, og smertene kan forlenge ned i halsen din om soppen sprer seg.

Dårlig Latch

Babyer med Candida-infeksjoner kan ha problemer med låsing på brystet under amming eller med å suge fra en flaske, som kan føre til dårlig vektøkning og dehydrering.

Hevelse

Candida-infeksjoner kan føre til hevelse i tungen, tannkjøtt, kinn, gane og baksiden av halsen, noe som kan føre til vanskeligheter med din evne til å snakke tydelig.

Kløe

Kløe eller en prikking eller brennende følelse kan skyldes Candida i munnen, og babyer som ammer kan overføre smitte til morens brystvorte, forårsaker lignende opplevelser på og rundt brystet.

Vekster

Du kan legge merke til hvit eller gulaktig vekster, spesielt på tungen, som kan vises uskarpt eller hårete og er vanskelig å prøve å børste eller skrape av.

Muntlige sår

Candida i munnen kan vokse langs tannkjøttet og leppene også, og kan produsere sår som kan være øm og kan blø hvis du plukker på dem.

Symptomer på Candida gjær i menn

Når en mann er å håndtere en overvekst av Candida gjær, ville det bli betraktet som en mannlig gjær infeksjon eller candidiasis. Det som skjer er den naturlig forekommende Candida, som er en sopp funnet funnet på kroppen, kan begynne å vokse på en eksponensiell hastighet inntil det er så mange at det blir en infeksjon. For menn, vil de oppleve visse symptomer som faktisk er ganske forskjellig fra det som ses hos kvinner.

Utslett

Menn som opplever en overvekst av Candida kan begynne å legge merke til et utslett utvikler på tuppen av penis. Det vil vanligvis være rødfarget og oppvokst i utseende.

Itch

Mange menn med en overvekst av Candida vil lide av en viss grad av kløe, og mye som utslett, vil det vanligvis være isolert til tuppen av penisen hans.

Burn

Noen ganger kløe kan utvikle seg til en nesten brennende følelse når en mann er å håndtere en overvekst av Candida. Denne forbrenning vil også være normalt berører tuppen av penis.

Lesjoner

Selv relativt sjeldne, kan en lesjon dannes på området av kroppen opplever en overvekst av Candida. Dette er på grunn av huden bryte ned fra en overeksponering for gjær.

Betennelse

Når et menneske ikke blir omskåret, er det potensiale for betennelse i forhuden. Siden Candida trives i eller på varme, fuktige områder av kroppen, kan forhuden bli betent.

Impotens

Noen menn opplever en overvekst av Candida kan lider av impotens, spesielt når venstre ubehandlet.

Candida glabrata Symptomer

Candida glabrata er en vanlig årsak til candidiasis. Candida glabrata gjærsopp kan være vanskelig å behandle fordi det er motstandsdyktig mot vanlige anti-sopp narkotika og dermed har en høy dødelighet. Det er mer vanlig hos personer som lider av diabetes og en undertrykt immunsystem. Candida kan være til stede i næringsmidler og andre kilder.

Vaginal Candida glabrata

Symptomer på vaginal candida glabrata kan inkludere; unormal hvit utflod, smerter, kløe og rødhet i huden og slimhinnene.

Urin Candida glabrata

Urin candida glabrata kan forårsake smerte med vannlating, oppblåsthet og feber. Det kan være mer vanlig hos personer som har opplevd KATETERISERER.

Åndedretts Candida glabrata

Hvis du har Candida glabrata sopp i luftveiene, kan du oppleve pustevansker, tungpustethet, rennende nese og nysing.

Gastrointestinal Candida glabrata

Noen mennesker med gastrointestinal candida glabrata opplever ingen symptomer, andre lider av oppblåsthet, diaré, forstoppelse eller halsbrann.

Muskelskjelett Candida glabrata

Mens sjeldne, muskel-skjelett candida glabrata kan forårsake bein misdannelse, smerte, ømhet og unormal drenering fra en operasjon nettstedet.

Systemiske Candidas Symptomer

Systemisk candidas er en fungal infeksjon forårsaket av Candida sopp og kan deles i to typer: disseminert candidiasis og Candidemia. Candidemia er en fungal infeksjon i blodet; disseminert candidiasis er en soppinfeksjon av et enkelt organ eller flere organer.

Risikofaktorer

Folk som får kjemoterapi eller stråling, nylig har hatt en benmarg eller organtransplantasjon, er immunsupprimerte eller har vært innlagt på sykehus for en lengre periode er mer sannsynlig å bli diagnostisert med systemiske candidas.

Symptomer på systemiske Candidas - Candidemia

Symptomer på Candidemia inkluderer feber som ikke svare på antibiotikabehandling, betennelse i glasslegemet i øyet og septisk sjokk.

Symptomer på systemiske Candidas - utbredt candidiasis

Folk som har utbredt candidiasis kan bare ha en feber som ikke er lydhør overfor antibiotika. De kan også være i septisk sjokk.

Behandling

En lege vil foreskrive en anti-sopp medisiner som flukonazol å behandle systemiske candidas.

Komplikasjoner

Ifølge Merck Manuals Online Medical Library, "Alle former for disseminert candidiasis bør vurderes alvorlig, progressive, og potensielt dødelig."

Symptomer på Candida i hodet

Candida symptomer i hodet er ofte tenkt på som stress signaler ved deres lider og er ikke alltid gitt umiddelbar oppmerksomhet de trenger. Candida symptomer i hodet bør være riktig vurdert av en sertifisert lege før de blir avvist som vanlige nonthreatening plager.

Teorier / Spekulasjoner

Det antas at Candida symptomer i hodet oppstå etter en overflod av Candida albicans passere gjennom tarmveggen, inn i blodbanen, og slå seg ned i hjernen.

Vanlige symptomer

Symptomer på Candida i hodet er hodepine, intens kranietrykket og en bemerket hodet hevelse sensasjon.

Diagnose

Candida overgrowth symptomer i hodet er vanligvis diagnostisert ved hjelp av omfattende kliniske historier som er avhengige tungt på aksepterte kjente symptomer.

Betydning

Candida overvekst i hodet kan misdiagnosed som psykiske lidelser, og det kan bli ytterligere forsterket ved bruk av reseptbelagte legemidler.

Forebygging / løsning

Pasienter som opplever symptomer på Candida i hodet oppfordres til å følge Candida diett som eliminerer sukker, gjær, gluten, i alderen oster og sjokolade.

Objawy ustnej Candida

Ustnej Candida, lub grzybica, to zakażenie grzybicze, które infekuje usta i gardło. Lekarz lub dentysta pacjenta może łatwo zdiagnozować Candida. Ważne jest, że pacjent otrzyma diagnozy w celu leczenia i pozbyć się go, ponieważ jeśli to warunki, Candida może rozprzestrzeniać się przez ciało pacjenta.

Candida Defined

Ustnej Candida jest zakażenie jamy ustnej spowodowane przez grzyby Candida; Grzyb ten jest nazywany również drożdże. Candida nie tylko pokazać się w ustach - dzieci mogą rozwijać ciężkie pieluszkowe z zakażeniami drożdży; kobiety mogą rozwijać infekcje pochwy drożdży.

Początkowe objawy

Pierwsze objawy pacjent zauważy, będzie pojawienie się kremowe, białe zmiany w ustach; są lekko uniesione, a umieszczony na pióro i wnętrzem policzków. Mogą również pojawić się na dachu jego ust, migdałki lub w gardle. Zmiany te mogą powodować ból i krwawienie, kiedy są delikatnie zeskrobuje. Wyjątkową cechą Candida lub pleśniawki jest to, że wygląda jak twaróg.

Objawy przełyku

Osoba, która opracowała bardziej poważny przypadek Candida ustnej może wystąpić rozprzestrzenianiu się uszkodzeń w jego przełyku; On zauważył, że ma czas ciężko połykania, lub staje się bolesne dla niego do przełknięcia. Może on również mieć fizyczne uczucie kawałek jedzenia jest w gardle lub w dalszej części jego obszaru połowy klatki piersiowej. Jeśli jego infekcja rozprzestrzenia poza jego przełyku, on się gorączkowe.

Rozprzestrzenianie Candida

Ustnej Candida nie ogranicza się do jamy ustnej, gardła lub przełyku. Jeśli osoba niebezpiecznej układu odpornościowego (takie jak HIV / AIDS lub rak), w tym infekcje grzybicze łatwo rozprzestrzenia się do płuc, na skórę lub w wątrobie. Jeśli lekarza pacjenta uważa, grzyb rozłożone na jego przełyku i dalej będzie on wykonywać endoskopię zbadanie wnętrza przełyku.

Zapobieganie Candida

Jeśli pacjent rozwinął zakażenie jamy ustnej candida w przeszłości, będzie chciał się upewnić, że praktykuje higieny jamy ustnej, szczotkowanie i nitkowanie zębów codziennie. On musi regularnie odwiedzać swojego dentystę, zwłaszcza jeśli nosi protezy lub cierpi z powodu cukrzycy. Powinien rzucić palenie, jeśli pali, i ograniczyć jego spożycie cukru ładunkiem żywności i napojów, wina, chleba i piwa - to wszystko może sprzyjać rozwojowi Candida. Powinien również unikać stosowania płynów do płukania ust i spraye oddech, a preparaty te zmieniają naturalną równowagę "dobrych" mikroorganizmów w ustach.

Jak leczyć Candida Naturalnie

Candida drożdży, który naturalnie występuje w organizmie w przewodzie pokarmowym. Jest to szkodliwe w małych ilościach. Jednak duże kolonie Candida może powodować infekcje pochwy drożdży, drożdżycy jamy ustnej (pleśniawki), i innych problemów, takich jak wzdęcia, biegunka, gaz, zmęczenie, depresja, wahania nastroju, zawroty głowy i apetyt na cukier. Candida może rozwijać się w wyniku albo układ odpornościowy są tłumione tak, że ciało nie może oczywiście przechowywać w kontroli lub złe odżywianie, takich jak nadmiar cukru.

Instrukcje

Weź dodatek acidophilus codziennie. Acidophilus jest zdrowe bakterie, które mogą zrównoważyć candida i leczeniu zakażeń drożdży. Można również znaleźć mleko lub jogurt, które wzbogacone acidophilus członkowskimi "żywych kultur" na etykiecie.

Weź suplement wyciąg z pestek grejpfruta. Posiada właściwości antybakteryjne i może zabić komórki drożdży. Weź ją dużą ilością wody i / lub żywności, aby uniknąć mdłości żołądka.

liści połykać glistnika suplementy do zabijania komórek drożdży. Możesz również zakorzenić Eleuthero, znany również jako syberyjskiego żeń-szenia na wsparcie układu odpornościowego.

Dodaj suplementów czosnku do codziennej diety. Czosnek nie tylko wzmacnia system odpornościowy, ale również pomaga zabić Candida, która istnieje w jelitach.

Ogranicz cukier z diety jak najwięcej. Cukier sprzyja rozwojowi Candida. Ważne jest również, aby obniżyć pokarmów zawierających cukier i drożdże, takie jak pieczywo. Alkohol może również przyczynić się do problemów z Candida.

Wskazówki

  • Jeśli masz problemy z przystosowaniem się do tych zmian w stylu życia, spróbuj omawianie możliwości z dietetykiem.
  • Przed dodaniem ziołowych suplementów diety, jeśli na jakieś leki, ponieważ mogą one powodować negatywne reakcje z lekarzem. Staraj się nie brać antybiotyków, chyba że musisz. Antybiotyki niszczą zdrowe bakterie, jak i niezdrowe bakterie. To może pozwolić Candida się rozwijać, po zdrowe bakterie zostały zabite. Jednakże, jeśli w trakcie antybiotyków, ważne jest, aby zakończyć przy kursu.

Hva gjør Candida se ut i Krakk?

Hva gjør Candida se ut i Krakk?


Candida albicans er en type gjær, eller tarmfloraen, som normalt lever i mage-tarmkanalen. Gjær kan reprodusere og formere seg hvis immunforsvaret blir svekket eller fra å spise en diett for høy i sukker.
Som gjær blir overabundant, kan en infeksjon i fordøyelsessystemet, så vel som andre deler av kroppen, inkludert munn og reproduksjonskanalen. En av de første tegn på en gjær infeksjon er tydelig candida utslipp i avføringen.

Identifikasjon

Overdreven candida kan være til stede i avføringen i perioder med ekstremt gjærvekst eller dø-off, også kalt Herxheimer syndrom. Die-off oppstår når kroppen din er å bli kvitt overflødig gjær.
Avføring med en overflod av gjær kan inneholde en hvit, trevlet materiale som ligner på tynne stykker av streng ost. Dette cheesy stoffet er en av de vanligste tegnene på for mye candida i avføring. Gjær i avføring er også blitt sammenlignet med cottage cheese. Candida kan også se "skummende", ligner på gjær i brød mix når det stiger, eller candida kan se ut som en slim-lignende stoff.

Betydning

Å vite hva som er og ikke er gjær i avføring er viktig som andre stoffer kan ligne på candida, men er en indikasjon på ulike forhold.
Grå, blek avføring kan indikere galleblæren lidelser, hepatitt eller absorpsjon problemer.
Grønn farget avføring kan være relatert til bakterier, men er oftest forårsaket av konditorfarge eller grønnsaker og frukt av farge.

Betraktninger

En overflod av candida kan være symptomatisk for mange forhold, blant annet kronisk utmattelsessyndrom, atferdsforstyrrelser, depresjon og humørsvingninger, hukommelsesproblemer, leddproblemer, irritabel tarm-syndrom og kronisk bihulebetennelse.

Advarsel

En økning i candida i avføringen kan forekomme med forstoppelse eller diaré. Men hvis gjær-overvekst øker for uker av gangen eller med rektal blødning, bør du kontakte lege for en vurdering av for mye slim kan være et symptom på Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt.

Forebygging / løsning

Hvis du legger merke til overdreven candida i avføringen og tror årsaken er for mye gjær, redusere mengden av brødprodukter i kosten kan hjelpe. Å spise yoghurt og ta probiotika vil bidra til å balansere candida og andre tarmfloraen også.

Aktuelt Candida Treatment

Candida-infeksjoner er forårsaket av en unormalt høy vekst av soppmikroorganismer som heter Candida albicans. En rekke aktuelle candida behandlinger er tilgjengelig for candida infeksjoner som er rettet mot hud og slimhinner som tungen, vagina og negler. Følgende er noen farmasøytiske og naturlig behandlingstilbud som er formulert for disse infeksjonene.

Anti-fungal kremer

En rekke anti-sopp aktuell kremer er tilgjengelig på resept og over disk. Disse inkluderer: mikonazol krem, butoconalzole fløte og tioconazol krem ​​eller salve.

Douches

Douches som inneholder en stamme av bakterier som kalles acidophilus er en effektiv lokalbehandling brukes til å behandle candida infeksjoner i skjeden som vaginitt.

Munnskylle

Munnskyllemiddel inneholdende anti-sopp ingredienser som for eksempel te, tre olje blir brukt til å behandle orale soppinfeksjoner.

Stikkpiller

Vaginal stikkpiller er en mye brukt aktuell behandling for vaginal candida infeksjoner. De omfatter terconazole og mikonazol vaginale stikkpiller

Probiotika

Probiotiske-rik mat som yoghurt er full av gode bakterier som Lactobacillus acidophilus, som hjelper kurere candida infeksjoner ved å normalisere skadelige overvekst av candida. Naturlig, ubehandlet og usøtet yoghurt brukes direkte til vagina er en effektiv hjem rette for candida infeksjoner.

Candida Cleansing Treatment

Under anfall med infeksjon, vi ofte ty til antibiotika. Men det er det siste du vil gjøre hvis du prøver å bli kvitt candida albicans. Candida - en form for gjær som i seg selv er ikke skadelig og ødelegger skadelige bakterier i vår body-- går vanligvis våre kjønnsorganer, tarmer og hals. Før du tar noen form for medisiner for å behandle infeksjonen, vil du sørge for at du har en komplett tarm rensing.

Renselsesprosess

Hvis du tar noen form for medisiner før rensing, er du mater infeksjonen og vil ikke føle seg bedre. Kolon er tett og full av slimaktig plakk og giftstoffer, så du trenger en candida rens for å fjerne de dårlige sopp og erstatte den med gode bakterier. Kroppen opprettholder vanligvis en balanse av nyttige bakterier og gjær, men når Candida økninger i antallet, som forstyrrer balansen og forårsaker candidiasis i tarmkanalen, eller i gjær infeksjoner av andre deler av kroppen.

Dr. Natura sin Kolon Programmet inneholder et kolon cleanser, en parasitt cleanser (Paranil) og KleriTea å hjelpe fordøyelsen. Etter å ha gjort den første rens, sørg for å ta en anti-sopp supplement for to uker. Oregano olje, kaprylsyre eller Threelac fungerer bra, og du bør følge instruksjonene og retningslinjer for hvilken du tar. For de første dagene, du vanligvis ta en kapsel, og deretter jobbe deg opp til å ta fem på syv kapsler spredt utover dagen.

Etter to uker med å ta en anti-sopp, går du videre til en probiotiske som Latero-Flora eller Garden of Livets Primal Defense. Probiotika legge til mer gunstige bakterier til tarmene, slik at det vil bidra til å rette balansen av candida til gunstige bakterier.

Under renselsesprosess, er det en god idé å ta et kolon cleanser / fiber shake som psyllium husk og bentonitt leire eller Oxy-Powder. Mens en god fiber, er psylliumskall mer begrenset enn oxy-pulver, ved at den bare fjerner avfall som befinner seg rundt eller i nærheten av midten av den tykktarmen. Oxy-Powder skraper kolon hele området. Hvis du liker, legg en teskje av en anti-sopp til din fiber riste.

For ekstra forsiktighet og forholdsregler, kan det være lurt å gjenta rensing og anti-sopp / probiotika doser når de fire ukene er opp.

Trening

Når gjennomgår noen form for rensing behandling (og selv når du har fullført avrusning prosessen), du bør trene. Jo mer du svetter, jo mer du åpner porene, slik at giftstoffer å sive ut. Du skaper mer giftstoffer når du trener, også, så sørg for at du drikke væske som inneholder elektrolytter (for eksempel sportsdrikke).

Rebounding er en god øvelse for å hjelpe renseprosessen. Ved å hoppe på en trampoline, er du spyle ut kroppens giftstoffer ved hjelp lympatic system. Andre gode øvelser inkluderer jogging / turgåing, kampsport, meditasjon / yoga, fjellklatring, rulleskøyter, svømming og vektløfting.

Tester for Candida

Candida er en sopp gjær som vokser i den menneskelige fordøyelseskanalen, kjønnsorganer, munn og hals, hjerteklaffer, blodet og vagina. Immunsystemet regulerer veksten av candida, men hvis kroppens immunsystem er svak, det vokser hemningsløst og forårsaker infeksjon. Symptomene på Candida overproduksjon, ofte referert til som Candida eller Candida-infeksjon, varierer mye, og kan påvirke flere systemer i kroppen. Er nødvendig medisinsk testing for candida å bestemme riktig behandling.

Symptomer

Vanlige symptomer på candida er gass, hodepine eller migrene, utmattelse, cravings for mat eller alkohol, angst, manglende evne til å tenke, hyperaktivitet, diaré, hyperaktivitet, forstoppelse, kløe, kviser, depresjon, betennelse i sinus passasjer, problemer med hukommelse, hoste og øreverk, problemer med libido, dårlig fordøyelse og refluks, og kroniske smerter. Symptomene kan variere mellom forskjellige systemer i kroppen.

Avføringsprøve

Testing for candida begynner vanligvis med en krakk-analyse, som undersøker innholdet av bakterier og mikroflora, gjær og patogener. En avføringsprøve vil bidra til å bestemme om gjær er kilden symptomer.

Blood Test

Candida kan også testes gjennom en blodprøve fra et rør eller en finger stikk, som blir sendt til et laboratorium for å bestemme hvilke antistoffer er tilstede. Blodprøven kan tas på et legekontor, lab eller hjemme.

Throat Kultur

En hals kultur kan bli tatt for å teste for Candida eller diagnostisere veksten av andre bakterier eller sopp i halsen. Under testen spinner en lege på baksiden av halsen. Prøven blir satt i en kopp som tillater den å vokse. Hvis infeksjonen vokser, vil kulturen være positiv og en lab tekniker vil bruke kjemiske tester og et mikroskop for å finne ut hva slags infeksjon er årsaken til symptomene.

Tissue Biopsi

Hvis infeksjonen er systemisk, kan en lege ta prøver fra ulike organer og en patolog vil vurdere vevet under et mikroskop. Dette vil bidra til å avgjøre i hvilken grad candida har spredd seg.

Behandling

Flertallet av candida-infeksjoner kan bli behandlet med reseptbelagte medikamenter eller over-the-counter soppmidler, men det ofte avhenger av plasseringen av infeksjonen. De fleste medisiner kan tas oralt eller som en aktuell krem. En alvorlig eller systemisk candida infeksjon kan kreve sykehusinnleggelse.

Komplikasjoner

Hvis candida forblir ubehandlet, kan det sprekke intestinal fôr og inn i blodbanen, noe som kan føre til utvikling av dødelige sykdommer. Som det sprer seg til andre deler av kroppen, det multipliserer og kan forårsake problemer i leddene, muskelsmerter, tretthet, urinveisinfeksjoner og problemer med andre organer. Hvis kroppens immunsystem er ikke i stand til bekjempelse av infeksjonen, kan det resultere i blodforgiftning (sepsis). I dette tilfellet har infeksjonen spredt over hele kroppens vev og lymfesystemet.

Hvordan Kill Candida gjær Spores

Hvordan Kill Candida gjær Spores


Candida er en sopp-lignende gjær som lever i vår fordøyelseskanalen. Når det vokser ukontrollert, kan det føre til vaginal og muntlig gjær infeksjoner. Du kan gjøre flere ting for å drepe gjær sporer og klare opp disse problemene som inkluderer standard og alternative terapier og egenomsorg tiltak.

Hvordan Kill Candida gjær Spores

•  Snakk med legen din om tilgjengelige behandlinger. De omfatter aktuelle behandlinger, muntlige medisiner og vaginale stikkpiller. Han kan avgjøre om over-the-counter behandlinger er tilstrekkelig, eller hvis du trenger resept styrke seg. Behandlingstiden varierer og kan være alt fra to dager til to uker; ta medisiner som foreskrevet.

Spis usøtet yoghurt eller ta probiotiske kosttilskudd som anvist på etiketten. Dette vil ikke behandle sopp direkte, men vil bidra til å gjenopprette normal balanse av vennlige bakterier som holder candida fra gjengroing.

Begrense inntaket av sukkerholdig mat som kjeks og godteri, samt meieriprodukter, gjær (ost, peanøtter, visse typer brød og alkohol), og raffinert hvitt mel matvarer. Ifølge University of Maryland Medical Center, antyder forskning disse matvarene kan bidra til candida vekst.

Bruk naturlige behandlinger med soppdrepende egenskaper. The University of Maryland Medical Center viser følgende på sin nettside: kaprylsyre, propolis, pau d 'arco te, hvitløk supplement eller ett fedd daglig, solhatt juice for vaginale infeksjoner, tea tree munnvann for trøske og granateple gel for trøske. Rådfør deg med en utøver opplevd i naturmedisin for passende doser.

Slik Conquer Candida og andre soppinfeksjoner

Candida (Candida albicans) er en vanlig yeastlike sopp som finnes i menneskekroppen. Normalt er Candida ikke problematisk. Men under visse vilkår, kan soppen vokse ut av kontroll, en tilstand som kalles candidiasis. Folk mest sårbare for Candida overvekst vanligvis har tatt store doser av antibiotika eller steroider, har blitt behandlet med soppdrepende midler, eller har immunforsvar som har blitt kompromittert på grunn av kjemoterapi eller AIDS. Noen av de vanligste symptomene er vaginitis, trost, og soppinfeksjoner i tåneglene eller negler. Reseptbelagte medisiner er tilgjengelige fra leger. I tillegg, endring i kostholdet er en utmerket måte å bekjempe candidiasis og relaterte soppinfeksjoner.

Slik Conquer Candida og andre soppinfeksjoner

•  Se en lege for laboratorietester og muligens en vev kultur for å få en definitiv diagnose av candidiasis. En lege kan forskrive aktuelle behandlinger, for eksempel lotions eller kremer, eller muntlig soppdrepende medisiner, for eksempel Diflucan eller Nystatin.

Bytt til en lav-karbohydrat diett, eliminere så mye gjær, hvetemel, sukker, stivelsesholdige matvarer, meieriprodukter, inkludert ost, frukt og fruktjuice som mulig. Spis mer grønnsaker, spesielt organiske greener. Rå grønnsaker er best, når det er mulig. Tygg maten sakte og grundig. Raw food oppfordrer sunn fordøyelse, som gjør godt tygde maten. En sunn fordøyelseskanalen gjør det vanskeligere for Candida å trives.

Ta daglige doser av probiotika - acidophilus eller bifidus kosttilskudd - som inneholder 50 milliarder kolonidannende enheter, for å oppmuntre veksten av "snille" bakterier i kroppen. I tillegg til å hjelpe på nedbrytningen og støtte et sunt immunsystem, disse bakteriene hjelpe fortrenger og begrense veksten av Candida i kroppen.

Legg til mer fiber i kosten ved å spise rikelig med ferske grønnsaker. Løselig fiber, som finnes primært i enkelte grønnsaker og frukt, samt psyllium frø skall, inneholder stoffer som kalles "prebiotika", som gir energi til de "vennlige" bakterier som lever i tarmen. Fiber oppfordrer også sunt eliminering, fjerner giftstoffer utgitt av Candida.

Supplement med kjente gjær jagerfly, for eksempel kaprylsyre, hvitløk ekstrakt, grapefruktkjerneekstrakt eller oregano olje. Følg doseringsanvisningen på produktet eller kontakt din helse-omsorg leverandøren. Kjøp bare enteric-coated kosttilskudd som tillater disse sterkt virkende stoffer til å passere trygt gjennom magen, frigivelse av innholdet i tynntarmen.

Ta daglig høy kvalitet, grønn-mat-baserte multivitamin og blandede mineraltilskudd for å sikre at kroppen får de næringsstoffene den trenger for å helbrede.

Hint

  • Spis et fedd rå hvitløk hver dag. Dersom rå hvitløk er ikke for deg, luktfrie kosttilskudd er et annet godt alternativ.
  • Drikk bare ny, ionisert vann med en pH av 9 eller 10, i det minste 8 glass pr. Vann hjelper i flukt døende Candida fra kroppen og forhindrer forstoppelse, en faktor som fremmer veksten av Candida.

Kiselgur & Candida

Kiselgur & Candida


Kiselgur er en myk, smuldrete organisk sedimentær bergart, for det meste silika, som er opprettet fra de fossile restene av kiselalger - encellede alger med en cellevegg av silika dioksid. Det er både saltvann og ferskvann kiselgur.

Bruk som en absorberende

Kiselgur er mye brukt for sine absorberende evner. Industrielle bruksområder inkluderer væske filtrering; væskeabsorpsjon, inkludert giftige kjemikalieutslipp; og forskning i blodlevring. DE er også markedsført som en inntatt gift absorber, kjent som Fossil Shell Mel, som er rettet mot mage-systemet.

Candida og kiselgur

Gjær infeksjon kjent som Candida er vanskelig å tømme ut av systemet; det kan ta måneder, kanskje år. Ifølge Candida gjær infeksjon Relief nettsted, kan ferskvann kiselgur være nyttig fordi det trekker fra hverandre og ødelegger Candida organismer at det kommer i kontakt med i din mage-systemet og bidrar til å absorbere og trygt eliminere giftstoffer forårsaket av Candida.

Fossil Shell Flour

En form som kan tas av diatoméjord, er fossil Shell Mel et vannoppløselig pulver laget bare fra ferskvann diatoméjord, noe som betyr at det absorberer bedre og har et lavere krystallinsk silika-innhold enn saltvann diatoméjord. Saltvann DE, med sitt høye krystallinsk silika innhold, ikke er anbefalt for internt bruk.

Hvordan Fossil Shell Flour Works

Ifølge Perma-Garde, en produsent av Fossil Shell Mel, og Diatomitt Canada, dens markedsfører, Fossil Shell Mel DE, tas oralt, passerer trygt gjennom mage-systemet og bidrar til å absorbere giftstoffer som genereres av bakteriell, sopp eller parasitter, og blir kvitt av kroniske gjær infeksjoner, som for eksempel Candida.

Hvordan ta Fossil Shell Flour

Perma-Garde og Diatomitt Canada anbefaler å ta en liten mengde, ikke mer enn en spiseskje, av Fossil Shell Flour. Det bør tas en gang om dagen med et glass vann for å hjelpe detox systemet ditt og håndtere en Candida gjær infeksjon.

Tegn og symptomer på systemisk Candida Overgrowth

Tegn og symptomer på systemisk Candida Overgrowth


Hver person lever i harmoni med mange mikroorganismer, inkludert Candida albicans, en sopp som lever i munnen, tarmen og urin-systemet. Hver så ofte, upsets noe den skjøre balansen som folk har med gjær og det proliferates vilt, forårsaker massive overvekst og en rekke alvorlige helseproblemer.

Gastrointestinale og urogenitale symptomer

Selv om ikke alle pasienter har alle symptom, noen av de vanligste gastrointestinale og urogenitale symptomer inkluderer smertefulle oppblåsthet og gass, forstoppelse eller diaré, vaginal kløe, utflod, blære infeksjon, smertefull vannlating, magesmerter, økt PMS symptomer eller halsbrann. Fordi magetarmkanalen begynner ved munningen, symptomer også kan omfatte dårlig ånde, blemmer i munnen, sår hals og trost av munnen. Gjær kolonier kan grave dypt inn i veggene i tarmen og skade dem dårlig når Candida er lov til å spre seg i kroppen ukontrollert.

Psykiske symptomer

Pasienter som har Candida overvekst kan oppleve psykiske og følelsesmessige symptomer i tillegg til sine fysiske symptomer. En av de vanligste psykiske symptom er konsentrasjonsvansker. Andre pasienter har klaget over konstant og overveldende utmattelse, angst og humørsvingninger, irritabilitet og depresjon.

Allergiske reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Candida kan manifestere seg på mange forskjellige måter. Noen pasienter har rapportert hoste og pustevansker, høysnue, elveblest og utslett. Andre pasienter har opplevd eksem, tungpustethet, psoriasis, hevelse i ledd, leddsmerter, sviktende syn og rive øynene. Lider har også rapportert om økt overfølsomhet for mat og andre allergener som Candida infeksjonen forverres. Dette kalles "suppressor cellesykdom", og er når immunsystemet spark i overdrive og angrep nesten alt som kommer i kontakt, slik at personen utrolig følsomme for alle miljøgifter.

Candida kan spres til en annen person?

Candida kan spres til en annen person?


Candida, vanligvis kjent som en gjær infeksjon, forårsaker kløe og svie når det vokser ut av kontroll på enkelte overflater av kroppen, inkludert kjønnsorganene, munn og brystvorter.

Organisme

Det organisme bak infeksjon er Candida albicans, en sopp som normalt lever i kroppen på et lavt nivå, men kan føre til problemer når det overgrows.

Seksuell kontakt

Candida-infeksjoner forekommer ofte i vaginalkanalen hos kvinner, noe som fører til en hvit klumpet utladning og svie eller kløe. Det kan overføres via seksuell kontakt til en mannlig eller kvinnelig partner. Hos menn er det ofte asymptomatiske og kan sendes tilbake til kvinne etter at hun har blitt behandlet.

Fødsel

Gravide kvinner er svært utsatt for gjær infeksjoner på grunn av deres hormonsvingninger. Under passasje gjennom fødselskanalen, kan babyer erverve infeksjon fra sin mor.

Baby til Mor

Hvis en baby fanger en candida infeksjon fra sin mor under fødselen eller om han utvikler en naturlig gjengroing på egen hånd, er dette vanligvis i form av trøske, en candida infeksjon i munnen. Trøske kan sendes til en ammende mors brystvorter, som fører til kløe og svie i brystet.

Behandling

Candida kan behandles med over-the-counter aktuelle medisiner, stikkpiller for skjeden området eller oral medisin. Hvis en annen person er sannsynlig å ha candida som kunne gått tilbake til symptomatisk person, bør de bli behandlet selv om de selv er asymptomatiske.

Er Rabdomyolyse et symptom på Candida?

Candida er en samlebetegnelse for en gruppe på om lag 150 arter av gjær, noen som kan føre til en infeksjon kalt candidiasis. Den muskelskade-relatert lidelse rabdomyolyse er ikke et symptom på Candida infeksjon.

Candida

Candida gjær vanligvis lever på slimhinner og hud, og vanligvis ikke forårsake infeksjon uten ytterligere risikofaktorer, ifølge Merck Manuals Online Medical Library. Potensielle risikofaktorer inkluderer redusert immunrespons, dårlig hygiene, varmt vær, stramme klær og bakterielle endringer knyttet til bruk av antibiotika.

Candidiasis

Candidainfeksjon kan påvirke skjeden, genital regionen, anal regionen, negler, munn, panne eller nese, de Merck Manuals online bibliotek rapporter.

Rabdomyolyse

Rabdomyolyse oppstår når skade på dype musklene utløser utgivelsen av en farlig protein pigment som kalles myoglobin, ifølge Medline Plus. Når det kommer inn i blodet, forringer myoglobin til forbindelser som kan gi alvorlig skade på strukturer inne i nyrene.

Candidiasis Symptomer

Effekter av candida pustule dannelse, kløe, hevelse, huden sprekker eller sprekker, negl separasjon, utvikling av hvite plakk og fortykket hud, ifølge Merck Håndbøker elektronisk bibliotek.

Rhabdomyolyse Årsaker

Medline Plus siterer fysisk skade som den viktigste årsaken til rabdomyolyse, i tillegg til alle forhold som skader musklene. Risikofaktorer for tilstanden inkluderer muskel død, heteslag, kramper, alvorlig fysisk anstrengelse og overdose.