Digidexo.com

lungesykdom for lite oksygen i blodet

Hvordan fjerne for mye sukker i blodet

Mengden av sukker i blodet kalles blodsukkernivået. Når den er for lav kroppen begynner å føle deg sliten og svak, kan du lider av hodepine og drastiske humørsvingninger. Motsatt, når blodsukkernivået er høyt du kan oppleve en ekstrem utbrudd av energi som ofte raskt etterfulgt av krasj - når kroppen overcompensates for de høye nivåene av sukker ved å produsere insulin for å fjerne sukkeret fra blodet. Det er svært viktig å finne en sunn øvelse rutine og balanse i kosten for å administrere sukker nivåer riktig.

Hvordan fjerne for mye sukker i blodet

Endre mengden du spiser. For å opprettholde blodsukkernivået, spise 4 til 5 små til moderat størrelse måltider om dagen. Prøv å fokusere på å spise magre proteiner, usaltet nøtter, ikke-mettet fett, bær og bananer.

Unngå raffinerte karbohydrater som hvitt sukker, godteri, hvitt mel og beriket brød produkter. Forbruker disse karbohydrater vil resultere i kroppen din over-produsere insulin, som fører deg til å skifte fra en fettforbrennende modus til en fett-lagring modus. Se etter produkter laget med hvetemel. Hvis du er ute etter å blidgjøre noe opp uten å bruke hvitt sukker, prøve å bruke honning - den har mange flere helsemessige fordeler og er naturlig forekommende.

Konsumere minst åtte glass vann per dag. The Mayo Clinic anbefaler at du prøver å konsumere 1,9 liter vann om dagen for å holde kroppen skikkelig hydrert. Gjennom å drikke nok vann, vil kroppen din skylle ut giftstoffer og bære næringsstoffer til cellene. Dette vil regulere mengden av sukker i blodet ditt til et sunt nivå. Mengden du vann som du trenger å konsumere kan variere basert på det beløpet du trener og også temperaturen der du er. Varmere temperaturer vil føre til en økt sannsynlighet for dehydrering.

Tren regelmessig. En av de beste måtene å regulere blodsukkernivået er å være aktiv i det daglige liv. Gå turer etter måltider eller prøve å få til gym oftere. Hvis du jobber i et kontormiljø, og har ikke den luksusen av å være i stand til å gå en tur eller gå på treningsstudio, kan du prøve å komme opp fra pulten din så mye du kan. Få en liten kopp for vann og fylle den når den er borte. Hvis det er flere etasjer i bygningen, ta trappen for å få vann i en annen etasje. Gjør hva du kan for å være aktiv vil bare øke stabiliteten av blodsukkeret i kroppen din.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du gjør store justeringer til din diett eller trening. Ikke hver kroppen er den samme, så dessverre er det ingen one-size-fits-all tilnærming som vil påvirke alle de samme måte.
  • Legg eple cider eddik til morgenen glass vann for ekstra rensing.

Hva skjer hvis du drikker for lite vann?

Water Loss

Kroppen eliminerer vann ved svetting, urinering og puste. Vann i kroppen fylles opp igjen ved å drikke vann eller andre væsker og spise mat som inneholder vann, som frukt og grønnsaker. Drikker for lite vann forstyrrer normal kroppslig funksjon. Denne tilstanden kalles dehydrering. Diaré, oppkast, overdreven svetting, økt vannlating, feber og hudforbrenninger kan føre til tap av for mye vann.

Mild til moderat dehydrering

Den første symptom på dehydrering er tørst. Hvis kroppens behov for vann ikke er oppfylt, andre symptomer på dehydrering begynner å manifestere. Uten tilstrekkelig vann inntak, reduserer kroppen sin vann utgang ved å redusere svette og urinering. For å gjøre opp for tapet av vann i kroppen, avslutter vann cellene og inn i blodet for å opprettholde blodvolum og blodtrykk. Celler som utgjør vev i kroppen, slik at vannet tapt fra celler som forårsaker vev til å tørke ut. Hvis dehydrering fortsetter, blir huden tørr og mister sin elastisitet.

Alvorlig dehydrering

Unnlatelse av å løse moderat dehydrering fører til alvorlig dehydrering. Symptomer inkluderer ekstrem tørste, veldig tørr munn, tørre slimhinner, lavt blodtrykk, svimmelhet og rask hjerterytme. Fortsatt netto vanntap kan føre til nyre, lever og hjerne skade. Skadde hjerneceller fører til delirium, bevisstløshet og koma. Disse symptomene kan føre til døden hvis dehydrering ikke behandles.

Behandling

Den eneste behandlingen for å drikke for lite vann er å erstatte tapt væske. Drikkevann er best fordi juice eller søtet drikke kan gjøre diaré verre, hvis de finnes, og melk og buljong inneholder salt, noe som kan forverre symptomer på dehydrering. Alvorlig dehydrering krever intravenøs væskeerstatning.

Forebygging

Dehydrering kan unngås ved å opprettholde en tilstrekkelig vann-nivå i kroppen. Generelt, voksne trenger seks eller flere glass vann per dag. Mer vann skal konsumeres under og etter anstrengende aktivitet og i varmt vær.

Betraktninger

Visse grupper av mennesker er spesielt utsatt fra dehydrering. Spedbarn, små barn, eldre voksne, mennesker med kronisk sykdom, høyt over bakken innbyggere og utholdenhetsutøvere har større risiko for å miste mer vann enn de tar i.

Indikasjoner og begrunnelsen for hyperbar oksygen

Hyperbarisk oksygen trykksettingen er en medisinsk behandling hvor pasienten er plassert i et lufttett kammer. Kammeret settes under trykk ved høyere enn normalt atmosfæretrykk, og lufttilførselen er ett hundre prosent oksygen. Denne prosedyren øker den generelle sirkulasjonen av blod, som stimulerer veksten av nye blodkar i steder med redusert sirkulasjon, og hjelpemidler i behandling av infeksjoner ved å hjelpe hvite Bloods celler til å bekjempe infeksjoner.

UHMS Indikasjoner

The Undersea og hyperbar Medical Society ble dannet i 1967. UHMS skapte den offisielle definisjonen av hyperbar oksygenbehandling og satt sammen et indikasjoner liste for hyperbar oksygenbehandling. Denne listen inneholder luft / gass embolisms, karbonmonoksid eller cyanid forgiftning, clostridial myositt eller gass koldbrann, akutte traumatiske iskemier som klemskader og kompartmentsyndrom, trykkfallsyke, forbedring av healing i problem sår, anemi eller eksepsjonell blodtap, intrakranielle abscesser, nekrotiserende bløtdelsinfeksjoner, ildfast osteomyelitt, forsinket stråleskader i bløtvev eller benete nekrose, kompromittert hud grafts og flaps, og forbrenninger.

Off-label Indikasjoner

Det er andre medisinske tilstander som kan behandles ved hyperbar oksygenbehandling. Off-label indikasjoner blir ofte kalt eksperimentell Indikasjoner fordi de ikke blir refundert av de fleste helseforsikringer. Off-label indikasjoner omfatter autoimmunitet relaterte lidelser som lupus, scelodrema, Guillain-Barre syndrom, og revmatoid artritt. Andre off-label medisinske forholdene omfatter hjerteinfarkt, diabetes, Crohns sykdom, magesår, nevrologiske lidelser som Parkinsons sykdom, slag, perifer nerveskade, macula degenerasjon av øynene, bein grafts, brudd reparasjon, osteoporose, plutselig døvhet, karsykdommer, post-kirurgiske bløtdelsinfeksjoner, og lukkede hodeskader.

Rasjonale

Prinsippet begrunnelsen bak bruken av hyperbar oksygenbehandling er at det er bruk reduserer oksygen spenninger i vev. Mange mikroorganismer som forårsaker infeksjoner og systemiske sykdommer er intolerante for oksygen, og ved å øke oksygennivået i en smittet persons blod, mikroorganismene dør og infeksjonen er eliminert. Anaerobe infeksjoner eller infeksjoner forårsaket av virus, bakterier og sopp som ikke trenger oksygen for å leve, utvikle fordi kroppen ikke kan bekjempe dem, eller sende nok oksygen til sine hvite blodlegemer til å tillate dem å drepe av mikroben invasjon.

Gass Koldbrann

Gassgangren er forårsaket av Clostridium perfringens, et toksin skape bakterier som er følsomme for oksygen. Giftstoffer de skaper er kjent som exotoxins, og de kan kondensere vev og hemme kroppens forsvarsmekanismer, slik at det ikke kan bekjempe infeksjonen. Gangren kan fremme hurtig og kan ødelegge friske vevet i løpet av timer. Blir plassert i et hyperbarisk kammer øker mengden av oksygen oppløst i blod og stopper eksotoksin produksjon, som så stopper bakterier fra å drepe av noe mer kroppsvev. Å gjøre dette hindrer pasientens infiserte lemmer fra å måtte amputeres i et desperat forsøk på å stoppe koldbrann i å spre seg til resten av kroppen.

Air gassemboli

Trykkfallsyke er forårsaket av en rask reduksjon av press på en menneskekropp, for eksempel når en dyphavet dykker kommer raskt opp til havoverflaten etter dykking ned til havets gulvet. Det økede trykk på grunn av havets dybder bevirker de inerte gasser som naturlig forekommer i menneskekroppen til å bygge opp i kroppsvev. Ved dekompresjon, blir de bebygde gasser eliminert. Når dekompresjon skjer for fort, de inerte gasser som har bygget opp i vev og blod i kroppen ikke kan trygt fjernes, og de danner gassbobler kalt emboli i blodet.

Emboli

Emboli blokkere blodstrømmen i arteriene og venene. De kan føre til at blodplater til å klumpe seg opp og hindre blod fartøy vegger, noe som får den til å lekke væske inn i omkringliggende vev. Dette forårsaker svelling, noe som igjen reduserer blodstrømmen i vev i tillegg. Disse boblene kan føre til smerter i leddene kjent som "the Bends", svimmelhet, ekstrem tretthet, hørselstap, nummenhet, prikking, utslett, lammelse, og svakhet i armer og ben. Når dette skjer, og blodsirkulasjonen har blitt kompromittert i kroppen, kan oksygen ikke bli levert til de berørte områdene av kroppen og vev og organer kan snart begynne å dø. Dette kan føre til irreversible fysiske funksjonshemninger og kan også være dødelig. Det kan skade hjernen, hjertet, lunger, svekke synet, og lamme lemmer.

Hyperbar behandling

Det økte trykket i et hyperbarisk kammer reduserer størrelsen på gassboblene og tvinger gassen til å oppløses igjen i blodet. Høyere nivåer av oksygen i blodet virker som en diffusjons-gradient som gjør at gassen å forlate boblene. Når dette skjer, blir blodstrømmen gjenopprettes. Hevelse av de omkringliggende vev stopper som de igjen begynne å motta oksygen.

Kan du spiser for lite & Still ikke miste vekt?

Slanking er en multimillion dollar industrien. Det er for mange dietter å velge mellom, og ikke alle er friske. Amerikanerne har noen av de verste spisevaner. Den amerikanske diett består av en stor del av bearbeidet, og høyt fettinnhold i matvarer. Å spise for mange av de matvarer vil i stor grad hemme vekttap innsats. Nøkkelen til å miste vekt er å vite hva du skal spise, og hvor mye du skal spise. Et godt sted å begynne er med næringspyramiden.

Food Pyramid

Maten pyramide består av seks grupper. Det er hele korn, grønnsaker, frukt, melkeprodukter, kjøtt og proteiner og sunt fett. Sunt fett ble nylig lagt til pyramiden. Disse fettsyrene er raps og olivenoljer skal kun brukes i moderate mengder. Du bør spise mer mat fra bunnen av pyramiden enn fra toppen. En diett som består av mer fullkorn, frukt og grønnsaker vil gi den mest effektive vekttap.

Metabolisme

Metabolisme er kroppens måte å konvertere mat til energi. De med et høyt stoffskifte vil brenne flere kalorier og fett. En lavere metabolisme vil føre til at kroppen til å brenne mindre kalorier og fett. Hvis du spiser mer kalorier enn du forbrenner, vil kroppen konvertere de ekstra kaloriene til fett. Alle har en annen metabolic rate. Å vite hva din rate er vil hjelpe deg å miste vekt og holde den av.

Å spise for lite

Hvis du ikke spiser nok mat, vil kroppen gå inn i sult-modus. Sult-modus er der kroppen din faktisk vil slutte å brenne kalorier. Dette er en form for selvoppholdelsesdrift. Du bør spise minst et minimum av 1200 kalorier om dagen for å holde dette skjer. Til slutt, hvis du fortsetter å sulte deg selv, vil du gå ned i vekt, men du vil også begynne å miste muskler. Dette er en meget farlig posisjon å være i. Hungersnød vil også påvirke ditt hjerte. Det er viktig å forstå at eatting for lite er like ille som å spise for mye. Uansett vil du ikke gå ned i vekt.

Trening

Trening er også en viktig del av enhver diett. Slanking alene sjelden gang fungerer. Øvelsen vil øke stoffskiftet og hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Du kan begynne å trene ved å vandre. Start ut sakte, og jobbe deg opp til 30 minutter om dagen.

Effektiv Slanking

Slanking handler om hva du spiser, og hvor mye du spiser. Du kan ikke forvente å gå ned i vekt når kostholdet består av raffinert sukker og fet bearbeidet mat. Disse matvarer brenne raskt og la deg sulten oftere, noe som fører til overspising. Et sunt kosthold vil bestå av hele korn, umettet fett, frukt og grønnsaker. Dette er ikke å si at du aldri kan nyte noen av dine favoritt mat, men det bør bare gjøres i moderate mengder.

Løsning

Løsningen på å miste vekt, er å forstå at alle er ikke like. Noen mennesker vil miste vekt raskere enn andre. Hvis du holder deg til et riktig kosthold og mosjon plan, vil du gå ned i vekt. Det kan bare være 1 til 2 kg. en uke, og deretter vekttap kunne bremse for en periode. Nøkkelen er å ikke stoppe. Du vil lykkes hvis du holder deg til den. Det er ingen mirakel vekttap løsning. Ingen pille, bok eller potion vil hjelpe så mye som å spise riktig mat og trening.

Virkningene av for lite protein i en diett

Protein, sammen med fett og karbohydrater, er essensielt for å opprettholde et balansert kosthold. Protein blir brukt til å gjenoppbygge muskel og annet vev i kroppen. De aminosyrer som finnes i proteiner er også en god kilde til nitrogen, som kroppen trenger også, men i mindre mengder. Å ha nok protein i en diett er nødvendig å opprettholde god muskel helse.

Protein mangel Symptomer

Noen symptomer på proteinmangel inkluderer apati, oppblåst mage, hovne ben, forkrøplet vekst og flassende hud.

Protein mangelsykdom

Kwashiorkor er en sykdom som oppstår når det er en proteinmangel i dietten som kan forårsake mental retardasjon og død.

Immunforsvar Effects

For lite protein i en diett vil også føre til at immunsystemet til å bli betydelig svekket.

Prevalens

Proteinmangel er hovedsakelig funnet i utviklingsland, men kan også forekomme i utviklede land når folk prøver nye metoder for å kontrollere sin vekt.

Tilstrekkelig inntak av protein

For alle voksne kvinner, er 46 gram protein ansett som en tilstrekkelig mengde protein inntak daglig. For voksne hanner, er 56 gram protein nødvendig. Barn opp til en alder av 9 krever 34 gram protein. Forholdene som er beskrevet ovenfor hovedsakelig forekommer hos barn som får mye mindre enn 34 gram protein per dag for en lengre periode.

Tegn på for mye kalsium i blodet

I henhold til Advanced Center for tema Care, er kalsium et nødvendig mineral i menneskekroppen og er nødvendig med nesten hver eneste celle i kroppen for riktig funksjon. Normalt er det en høy mengde kalsium i skjelettet, og dette bidrar til å gjøre bein sterk, sunn og motstandsdyktig mot brudd. Noen ganger kalsium kan lekke fra skjelettet i en persons blod, forårsaker en rekke problemer, inkludert svake og benskjørhet. Et individ med dette problemet er sagt å ha hyperkalsemi. Det er noen karakteristiske symptomer individer vil oppstå hvis det er for mye kalsium i blodet.

Nyreproblemer

En person med for mye kalsium i blodet kan lide av smertefulle nyrestein. Nivåer av kalsium i blodet bør kontrolleres hvis nyrestein utvikle.

Gastrointestinale problemer

For mye kalsium i blodet kan føre til problemer i fordøyelsessystemet. Et individ kan oppleve uforklarlige magesmerter, magesår og / eller forstoppelse hvis hennes kalsiumnivå i blodet er for høyt. Hun kan også oppleve en uforklarlig tap av matlyst, kvalme og oppkast.

Cardiac Problemer

Et individ kan utvikle hjerteproblemer hvis det er for mye kalsium i blodet. Høye kalsiumnivå i blodet kan føre til høyt blodtrykk og hjertesvikt på grunn av svekkelse av hjertemuskelen.

Muskulære problemer

Driften av et individs muskler kan bli påvirket av høyt kalsiumnivå i blodet. For mye kalsium i blodet kan føre til muskelsvakhet. En person kan også oppleve muskelsmerter.

Nevrologiske symptomer

Høye kalsiumnivå i blodet kan føre ellers uforklarlig hukommelsestap og forvirring.

Andre symptomer

En person som har høye nivåer av kalsium i blodet kan ha økt tørste og økt urinproduksjon. Han kan også føle seg sløv eller trøtt.

Hva er årsaken til for mye kalsium i blodet?

For mye kalsium i blodet, eller hyperkalsemi, kan forstyrre benvekst, hjerne og hormon funksjon og sammentrekning av musklene. Det er flere mulige forklaringer på denne tilstanden, men i de fleste tilfeller er det relatert til parathyroid problemer.

Biskjoldbruskkjertelen

I mange tilfeller mennesker med for mye kalsium i blodet har også et parathyroid tilstand kjent som hyperparatyreoidisme. Det er forårsaket av veksten av en tumor i et paratyroid kjertel som bevirker at kjertel for å produsere for mye paratyroidhormon. De fire biskjoldkjertlene regulere mengden av kalsium i blodet så vel som bein, slik at altfor mye hormon fører til en ubalanse av kalsium. Postmenopausale kvinner er spesielt utsatt for en overaktiv biskjoldbruskkjertelen.

Kreft

Om lag 10 prosent til 20 prosent av kreftpasienter står overfor en viss grad av hyperkalsemi (mild til alvorlig), i henhold til Kreft Støttende Care programmer. Pasienter med lungekreft, brystkreft og myelomatose er på høyeste risiko for forhøyet kalsiumnivå blant kreftpasienter. Ondartede celler utløse kalsium tap i bein, slik at blodet til å absorbere mer kalsium enn normalt.

Advarsel

For mye kalsium i blodet kan føre til ubehagelige symptomer som magesmerter eller nyrestein hvis tilstanden varer i lang tid. Du kan også bli sløv og deprimert. Hvis hyperkalsemi er et resultat av kalsium utlekking fra bein (i motsetning til parathyroid sykdom), er du også på et høyere risiko for brudd ved fall.

Kalsiumtilskudd

Hvis du er gravid eller har risiko for osteoporose, eller legen din har bestemt at kalsiumnivået er lavere enn normalt, kan han eller hun har anbefalt et kalsiumtilskudd. Vanligvis tar et kalsiumtilskudd er ikke sannsynlig å resultere i hyperkalsemi. Hvis legen din ikke anbefale et supplement, sørg for at du følger foreskrevet dose.

Hyperkalsemi Behandlinger

Hvis du har mild hyperkalsemi, kan legen bare anbefale mer mosjon og et sunt kosthold, mens overvåking av kalsiumnivået nærmere i månedene og årene fremover. Hvis du har mer moderat eller alvorlig hyperkalsemi, kan legen forskrive medisiner som bisfosfonater. Det vil også være spesielt viktig at du holder deg godt hydrert under behandling og har blod arbeidet gjort som anvist av legen din for å sørge for at dine nivåer av kalsium, kalium, vitamin D og andre biokjemikalier er i balanse.

Diett for å senke triglyserider i blodet

Triglyserider gå hånd i hånd med kolesterol for å danne fettstoffer som kalles lipider i blodet. Når triglyseridnivåer er høye, kroppen blir mer mottakelig for koronarsykdom som kan være dødelig. Være som det kan, det finnes måter å redusere triglyseridnivåer gjennom kosten.

Alkohol

Alkohol bør ikke inntas i store mengder. Ifølge American Heart Association, kan selv små mengder alkohol øker triglyseridnivåer.

Omega-3

Fisk som er høy i omega-3-fettsyrer, som for eksempel laks, makrell og sild, skal konsumeres.

Reduksjon

Mat og drikke som inneholder mye mettet fett, kolesterol og transfett bør unngås.

Frukt

Frukt og grønnsaker bør spises som de er høy i fiber og har en rekke næringsstoffer.

Lean

Lean protein og lite fett meieriprodukter bør spises. Noen av disse inkluderer kyllingbryst, lettmelk og hvitt kjøtt kalkun.

Lungesykdom forårsaket av røyking

Lungeskade

Røyk fra tobakk skader i luftveiene i lungene, noe som gjør det vanskelig å puste ut karbondioksid. Skader på lungene forårsaket av kjemikalier i tobakksrøyk kan gjøre en person føler seg tungpustet. Røykere øke risikoen for å utvikle lungekreft, kronisk bronkitt, emfysem, tuberkulose og andre luftveissykdommer. Som luftveiene i lungene trange, blir de irriterte. Dette fører til slim å akkumulere, noe som gjør det vanskeligere for en person å puste. Karbonmonoksid blir tvunget inn i blodet, noe som hindrer cellene i kroppens vev og organer fra å få nok av oksygenet de trenger for å fungere. Puste i passiv røyking kan også forårsake lungesykdom. 2004 Surgeon General rapport konkluderer med at eksponering for passiv røyking forårsaker lungekreft og hjertesykdom hos voksne som ikke røyker. Passiv røyking kan også føre til alvorlige astmaanfall og andre luftveissymptomer hos barn. Men ifølge Centers for Disease Control and Prevention, anslagsvis 47 millioner amerikanske voksne fortsetter å røyke. Det betyr at 1 av hver 5 voksne i USA - 22 prosent av dem er menn og 17 prosent av dem er kvinner - nå røyker. Dette til tross for vitenskapelig dokumentasjon som viser at i gjennomsnitt røykere dør 13 til 14 år tidligere enn ikke-røykere gjør.

KOLS

Statistikk publisert av US Department of Health and Human Services viser at røyking er årsaken til kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) i nesten 90 prosent av anmeldte saker. Mens KOLS er den fjerde største dødsårsaken i dette landet, tidlige symptomer tendens til å gå ubemerket hen. Til slutt, bronkiene, som bærer luft inn og ut av lungene, bli betent, arrdannelse foring av bronkiolene. En oppsamling av tjære stede i tobakksrøyk innsnevrer disse luftveiene over tid, produsere overflødig slim som blokkerer luftveiene. Dette kan føre til en person til å hoste mer, sammen med å gjøre ham mer utsatt for lungebetennelse og andre luftveisinfeksjoner.

Giftige stoffer

Tobakksrøyk inneholder hundrevis av giftige og giftige stoffer. Skadelige kjemikalier og gasser som produseres ved å brenne tobakk kan inhaleres eller absorberes i kroppen. Mer enn 50 kreftfremkallende stoffer er blitt identifisert i tobakksrøk, av hvilke minst 20 prosent er kjent for å forårsake kreft hos mennesker. Tobakksrøyk trenger ikke inhaleres direkte fra å røyke en sigarett for å være skadelig. Effektene av å puste i passiv røyking er like farlig. Faktisk inneholder røk fra brennende ende av en sigarett høyere konsentrasjoner av noen av de giftige stoffer. Passiv røyking setter også mindre partikler i luften. Disse partikler kan inhaleres dypere inn i lungene av andre i et rom som er utsatt for røyken. Noen av de skadelige stoffer og gasser som er tilstede i tobakksrøk omfatter tjære, kadmium og nikkel, arsen, karbonmonoksyd, hydrogencyanid og ammoniakk. Mange av disse er dødelige gifter eller kreftfremkallende som irriterer lungene og kan forårsake kreft eller annen lungesykdom når en person blir jevnlig utsatt for tobakksrøyk.

Hva er behandlingen og utfallet for MRSA infeksjon i blodet?

Hva er behandlingen og utfallet for MRSA infeksjon i blodet?


MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) infeksjon er en potensielt dødelig bakteriell infeksjon. Alvorlige MRSA-infeksjoner går utover huden og kan gå inn i blod, hjerte, lunger og bein blant andre områder. Eksakt behandling og prognose vil avhenge av arten av infeksjonen.

Bestemme Treatment

Legen din vil kjøre flere tester på MRSA belastning å bestemme den mest effektive kombinasjonen av antibiotika. Dette kan ta flere dager.

Antibiotika behandling

Antibiotika er den viktigste behandlingen for alvorlige MRSA-infeksjoner, men ikke alltid fungerer. Du vil mest sannsynlig trenger IV antibiotikabehandling med to eller flere legemidler. De mest brukte antibiotika for MRSA-infeksjon inkluderer klindamycin, daptomycin, doksycyklin, linezolid, minocycline, tetracyklin, trimetoprim-sulfametoksazol og vanomycin.

Andre behandlinger

En MRSA infeksjon i blodet kan føre til andre komplikasjoner som krever sykehusinnleggelse og flere behandlinger. Mulige behandlinger inkluderer IV væsker og andre medisiner, dialyse for nyresvikt og oksygen.

Kirurgisk intervensjon

Visse medisinske forhold gjør MRSA vanskeligere å ødelegge og kan kreve kirurgisk inngrep for å hindre huse bakterier, spesielt hvis antibiotika behandlinger mislykkes. Du må kanskje fjerne pacemakere eller andre fremmedlegemer inne i kroppen.

Prognose

The National Institutes of Health viser prognosen avhenger av omfanget av infeksjonen og din alder. Blod infeksjoner er en av de mest dødelige MRSA-infeksjoner, og har en dødelighet på omtrent 20 prosent.

Informasjon om For mye kalsium i blodet

Høy kalsium i blodet, også kalt hyperkalsemi, har flere årsaker, og kan frembringe problemer når det er uregulert. Når diagnosen, er det mulig å behandle, men behandling avhenger av årsaken.

Fysiologiske prosesser

Når blodet kalsium er for høyt, skiller skjoldbruskkjertelen kalsitonin. Calcitonin hemmer kalsium tap fra bein og reduserer kalsium reabsorpsjon fra nyre. Dette bidrar til å redusere kalsium i blodet.

Årsaker

Hyperkalsemi viktigste årsaken er hyperparatyreoidisme som fører til at kroppen overdrevet sammenbrudd kalsium i bein og slipp den inn i blodstrømmen.

Problemer

Høyt blod kalsium kan hemme nevrale og muskulære funksjoner, og forårsake hjertearytmier, nyrestein, eller depresjon.

Behandling

Hvis høye blodkalsium er forårsaket av en overaktiv produksjon av PTH (a biskjoldbruskkjertelen regulator av kalsium), deretter en mulig behandling er fjerning av biskjoldbruskkjertelen eller kjertler.

Forebygging / løsning

Det er ikke noe som du egentlig kan gjøre for å hindre hyperkalsemi. Men ikke forbruker mer kalsium enn kroppen din trenger kan hjelpe.

Hva skjer hvis du spiser for lite og Trening?

Hva skjer hvis du spiser for lite og Trening?


En lyd diett og treningsprogram er en del av enhver sunn vekt-tap plan. Dessverre, i hastverket for å oppnå umiddelbare resultater, mange mennesker ofre sin helse ved å redusere kalorier og økt mosjon for mye. Så fristende som krasje dietter og overtrening kan være, vil de bare sette kroppen din i en større ulempe i det lange løp. For å nå din fitness og helse mål, er det viktig å sørge for at du spiser nok til drivstoff treningsøktene dine. Snakk med legen din før du starter en ny diett eller treningsprogram, spesielt hvis du er betydelig overvektig eller har helseproblemer.

Metabolske effekter

De metabolske effekten av å ikke spise nok for trening kan være katastrofalt. Når du plasserer kroppen i en ekstrem kaloriunderskudd, en overlevelsesmekanisme spark i som bremser ned stoffskiftet. Kroppen begynner å spare energi og forbrenne kalorier på en mye langsommere, fordi den tror det er sultne. Denne reduksjonen i stoffskiftet kan gjøre det ekstremt vanskelig å miste fett. Det kan også gjøre energinivået raser nedover, slik at intensiteten på treningsøktene til å lide.

Ernæringsmessige mangler

Kroppen din har sammensatte ernæringsmessige behov som blir møtt med en balansert diett av karbohydrater, fett og proteiner fra hele mat kilder. En utilstrekkelig kosthold kan føre til mangler i vitaminer og mineraler kroppen trenger for sunn cellefunksjon. Utilstrekkelig inntak av makronæringsstoffer kan være spesielt skadelig når du trener. For eksempel, hvis du ikke spiser nok protein, kan tung trening føre til at kroppen å bryte ned muskelvev for energi. Mangel karbohydrater kan dårlig påvirke hjernens funksjon og redusere glykogen kroppen din trenger for å utføre aktiviteter. Svært lave karbohydrater kombinert med trening kan også føre til potensielt farlig hypoglykemi.

Psykologisk Impact

I tillegg til de fysiske effektene, kan en utilstrekkelig kosthold kombinert med intens trening ta en psykologisk toll. De fleste som begrenser kalorier alvorlig gjøre det for vekttap. Når du gjør dette, i tillegg til trening, kan du begynne å føle skrubbsultne og ende opp binging. Det er der så mange mennesker turen opp med slanking - ikke bare erstatte de alle kaloriene de brenner med trening, men de vanligvis spiser overflødige kalorier når stoffskiftet er i en redusert tilstand. Dette kan til slutt føre til vektøkning. Sult og binge syklusen kan ta en følelsesmessig toll som resulterer i følelser av svikt og depresjon.

Minimum kalori krav

Dine daglige kaloribehov vil variere avhengig av hvor mye du veier nå, ditt kjønn og din generelle kondisjon. Generelt, daglige kalori behov for voksne kvinner varierer fra 1600 til 2400 kalorier, og 2000 til 3000 kalorier for voksne menn, ifølge US Department of Agriculture Dietary Guidelines for amerikanerne 2010. Å miste vekt, skape et trygt underskudd ved å redusere daglig kalori inntaket med ca 500 kalorier, retningslinjene anbefaler. En frisk vekttap ikke er mer enn 2 pounds per uke.

Tegn og symptomer på for lite vitamin D

Vitamin D, med kallenavnet solskinn vitamin, er et nødvendig vitamin samlet hovedsakelig gjennom eksponering for sollys. Det vises også i kosten kilder (for eksempel fisk og egg) og brukes til å befeste matvarer (for eksempel melk og tran). Selv om en liten soleksponering, anslår Mayo Clinic ca 10 minutter igjen, er nok til å hindre mangel, Easy Immune System Health nettsted anslår om lag 80 prosent av enkelte regionenes bestandene er vitamin D-mangel.

Benskjørhet

Vitamin D hjelper kroppen med opptaket av kalsium, kan så utilstrekkelige mengder vitamin D føre til en alvorlig svekkelse av bein. Hos spedbarn og barn, er dette årsaken til rakitt, en sykdom i hvilken benvevet forblir myk på grunn av mangelen på kalsium-absorpsjon, forårsaker skjelett misdannelser. Den voksne form av Rakitt kalles Osteomalasi. Hos kvinner, kan dette presentere som osteoporose.

Muskelproblemer

På grunn av sin virkning på kalsium, er vitamin D er nødvendig for riktig funksjon av musklene. Uten nok kalsium, kan musklene krampe og ikke fungere skikkelig. Spesielt vil musklene i hjertet begynner å bryte ned som fører til hjertesvikt.

Nervous System Disorder

Mangel på passende mengde kalsium i nervesystemet fører til utilstrekkelig kommunikasjon mellom nervefibre. Dette kan manifestere seg som fantomsmerter eller rykninger. Det har vært en del diskusjon at vitamin D-mangel er en av årsakene bak fibromyalgi.

Psykisk lidelse

Værsyke er en psykologisk tilstand anses å være forårsaket av mangel på sollys i vintermånedene. Den er karakterisert ved depresjonssymptomer, men i motsetning til depresjon, er direkte knyttet til bestemte tidsrammer når det er mindre lys. I en studie ifølge Mayo Clinic, tilsetning av vitamin D var mer effektiv enn standard lys terapi anvendes for å behandle sykdommen, noe som gjør det mulig at den virkelige skyldige er mangelen på vitamin D som følge av mangel på lys.

Tap av tenner

Tenner, som bein, krever kalsium for å holde seg sunn og sterk. Uten vitamin D, har de ikke får kalsium de trenger, noe som gjør det mer sannsynlig å bryte eller miste tennene.

Hvordan gjenkjenne symptomer på hjertesykdom

Hvordan gjenkjenne symptomer på hjertesykdom


Hjertesykdom kan ikke være preget av et enkelt symptom. Hjertesykdom trenger umiddelbar oppmerksomhet eller det kan være dødelig.

Hvordan gjenkjenne symptomer på hjertesykdom

•  Finn ut om pasienten viser uutholdelige smerter eller stivhet i brystet. Dette uutholdelig følelse kan strekke til armer, nakke, rygg og mage.

Se etter uvanlig tung pust mens du gjør mild fysisk aktivitet. Pasienten kan oppleve problemer med å puste når du ligger flatt og kan trenge å støtte opp overkroppen for tilstrekkelig pusten.

Spørre om hjertebank eller føler en rask og kraftfulle hjerteslag. Slike symptomer som varer i flere timer fører til brystsmerter og svimmelhet som angir hjerteproblem.

Ørhet og besvimelse mens du står, som minker på å sitte er et tegn på et hjertelidelse.

Finn ut om det er kontinuerlig hoste som produserer blod-farget slim. Det kan føre til hjerteproblemer.

Puffiness i vev av ankler, ben, lungene og magen kan også være et tegn på problematisk hjerte.

undersøke pasienten for blå-skjær eller lilla negler eller lepper. Dette kan være en konsekvens av for lite oksygen i blodet.

Test for trøtt for tidlig. Fatigue er et viktig symptom på hjertesykdom. Trøtt eller utmattet med dagligdagse aktiviteter som shopping, gå i trapper og så videre viser hjerte å bli svake.

Spør om tap av matlyst eller en følelse av fylde i magen. Det indikerer hjerte problem.

Observer pasienten for hukommelsestap, forvirring eller noen følelser av forvirring. Det er et sikkert tegn på hjerteproblemer.

Hint

  • Røyking, inkludert passiv røyking, øker risikoen for hjertesykdom. Karbonmonoksid i røyken eliminerer en del av oksygenet i kroppen slik at hjertearbeidet vanskeligere for oksygentilførsel.
  • Regelmessig mosjon bidrar til å opprettholde et sunt hjerte, som det øker blodsirkulasjonen til hjertet.
  • Opprettholde en sunn kroppsvekt går langt i å ha et sunt hjerte.
  • Alvorlige hjertesykdommer noen ganger produserer ingen symptomer før de når en kritisk fase.

Diet Tips for tenåringer

Det er banan kosthold, kål diett, Atkins dietten og hundrevis mer. Det virker som hver gang du snur deg rundt, det er en ny diett garantert å hjelpe deg å miste vekt. Venner og familie kan selv hevder å ha gått ned i vekt med en av dem. Sannheten er, er den eneste måten å opprettholde en sunn kropp er å spise riktig og trene. Midlertidig endre kostholdet bare vondt i det lange løp. Gjør endringene permanent; bare spise ekte mat og holde i bevegelse.

Trening

Moderne anbefalingene er i minst 20 minutter med trening hver dag. Prøv å gå til skolen eller til en venns hus, eller ta regelmessige fotturer, i stedet for å gå på kino. Plukk opp en ergometersykkel ved et verft salg, eller ta sykkelen til parken. Selv om du bare spy opp musikk å danse på soverommet, er du fortsatt i bevegelse. Det er viktig.

Unngå bearbeidet mat

Bearbeidet mat antas å være grunnen til at amerikanerne er den feiteste i verden. Bearbeidet mat har en tendens til å være høy i kalorier og lite næring. De er laget med ingredienser som er behandlet ved høye temperaturer og blandes med konserveringsmidler og kjemikalier for å opprettholde konsistens og farge. Whole Foods talsmenn oppmuntre oss til å unngå bearbeidet mat. Selv om du er hekta på fast-food restauranter, kan du vanligvis bestille salater og frukt på disse stedene. Den youtube.com video "Hvordan få fett uten virkelig prøver" forklarer farene ved bearbeidet mat.

Vann

Trolig den viktigste ingrediensen for vekttap er vann. Kroppen din trenger vann for å frakte oksygen i blodet for energi og for helsen til dine organer. Drikkevann sikrer at magen syrer er i stand til å fordøye maten ordentlig, utpakking av næringsstoffer som holder deg fra å få fett. Vann har ingen kalorier og kan gjøre mat fiber utvide, slik at du føler deg mett lenger. Drikker med kalorier generelt ikke gir nok næringsstoffer. Unntaket fra dette ville være noen juice, for eksempel grønnsaksjuice og appelsinjuice, men noen kan være høy i sukker. Brus er høy i kalorier, og er en av de verste drikke valgene du kan gjøre.

Sykdommer som forårsaker Cluster Hodepine

Sykdommer som forårsaker Cluster Hodepine


Cluster hodepine er episoder av umåtelig smertefull hodepine som har en tendens til å komme i forutsigbare bølger med perioder med remisjon i mellom. De forferdelige hodepine, med kallenavnet "selvmords hodepine," er allment ansett for å være den verste smerten et menneske kan muligens føle og har vært knyttet til en rekke sykdommer. Mens ingen bevis har vist at en bestemt sykdom faktisk forårsaker klyngen hodepine, har mange studier vist at cluster hodepine forekommer oftere hos personer som har visse sykdommer, tidligere forhold og ubalanser.

Hjertesykdom

En fersk undersøkelse fastslått at cluster hodepine forekommer oftere hos pasienter med hjerte sykdommer som påvirker pulsmønstre. Når luft og blod ikke er skikkelig sirkulert og regulert i hjertet, når denne dårlige kvalitet blod hjernen, utløser en reaksjon i hjernen som forårsaker en betennelse. Denne betennelsen kan føre til en alvorlig hodepine.

Melatonin Ubalanse

Lave nivåer av melatonin har vært knyttet til å klynge hodepine, og melatonin kosttilskudd har vist seg å redusere cluster hodepine hos noen pasienter. Melatonin regulerer de cirkadianske rytmer av hjernen, som er i det vesentlige den biologiske klokken innenfor hver person. Når denne biologiske klokke blir ute av sync, utgivelser hjernen feil mengder kjemikalier, som kan føre til en betennelse og forårsake hodepine. Denne teorien har ikke blitt bevist, men mange forskere mener at koblingen til melatonin og cluster hodepine er sterk på grunn av den sykliske, nesten klokkelignende presisjonen som hodepine oppstår.

Kortisol Ubalanse

Kortisol ubalanser har vært nært knyttet til cluster hodepine. Selv om det ikke er påvist at dips i kortisolnivåer Årsak cluster hodepine, studier har vist at personer som lider av cluster hodepine vanligvis har lavere nivåer av kortisol enn folk som ikke lider av cluster hodepine. Kortisol regulerer stresshormoner i hjernen. Når kortisolnivået dip, er disse stresshormoner ikke regulert skikkelig. Hvis for mye av en spesiell belastning kjemisk slippes, blir hjernen betent og en alvorlig hodepine kan forekomme.

Serotonin Ubalanse

Når serotonin er ute av balanse, har signalene i hjernen ikke sende riktig og kan utløse cluster hodepine. Serotonin, i kombinasjon med melatonin, regulerer de cirkadianske rytmer av hjernen. Når en person har en serotonin ubalanse, frigjør hjernen feil mengder kjemikalier, som kan føre til en betennelse og forårsake hodepine.

Karsykdommer

Karsykdommer, som er en abnormitet av blodårene i hjernen, har vært knyttet til cluster hodepine. Karsykdommer inkluderer Buerger sykdom, blodpropp, koldbrann, og vaskulitt. Problemer med blodårene i hjernen kan forårsaker klyngen hodepine på mange forskjellige måter. For mye eller for lite oksygen sirkulerer i blodårene kan føre til betennelse, som kan hevelse av blodårene.

Hodeskade

Stump traume mot hodet, hjernerystelser eller whiplash er ofte forbundet med senere forekomster av cluster hodepine. Skade arteriene i nakken er også gjerningsmannen for årsaken til cluster hodepine. Enhver skade i hodet kan føre til hjernen til å reagere ved å sende spesielle mengder av forskjellige kjemikalier til det punktet, noe som resulterer i hodepine i mange år eller resten av en persons liv.

Sukker i blodet

Blodsukkernivåer refererer til mengden av tilstedeværende glucose i et individs blod. Det bør holdes innenfor et normalt målområdet at legen setter for deg. Slik at blodsukkeret til å fjerne seg utenfor disse paramaters kan føre til alvorlige konsekvenser, noen som kan korrigeres bare med hjelp av insulin. Holde nivåer innenfor de rammer vil gi rom for en sunnere livsstil. Det finnes en rekke ting som kan forårsake svingninger i blodsukkernivået, herunder hvilke typer mat konsumert og mosjon.

Overvåking

Det kan bli nødvendig å overvåke blodsukkernivået hvis det er vanskelig å holde seg innenfor området satt av legen din. Du bør sjekke dine nivåer før du trener, så det er ikke tilrådelig å være aktiv når nivåene er for høye eller for lave. Selv om nivået er akseptabelt å begynne å trene, er det lurt å fortsette å kontrollere nivået under og etter trening.

Betraktninger

Faktorer som påvirker blodsukkeret inkluderer mat og alkohol, stress, hormonelle forandringer, sykdom, medisiner og mosjon. Ideelt sett bør du spise omtrent samme mengde karbohydrater til hvert måltid for å holde blodsukkeret på et konsistent nivå. Du bør også prøve å spise omtrent samme mengde mat på samme tid hver dag. Selvfølgelig, er trening viktig for en sunn kropp, men det fører til blodsukkernivået til å slippe. Hvis du lider av høyt blodsukker eller lavt blodsukker, er det lurt å holde en sjekk på dine nivåer gjennom hele treningen. Når du kjemper en sykdom, produserer kroppen hormoner for å hjelpe til med kampen. Disse hormonene kan øke blodsukkernivået, så sørg for å holde blodsukkeret i sjakk. Hormon svingninger som oppstår under menstruasjon eller overgangsalder kan også føre blodsukkernivået til å svinge. I disse tider, kan det være lurt å justere diett eller trening for å holde blodsukkeret i området satt av legen din.

Hyperglykemi

Hyperglykemi er en tilstand hvor unormalt høye nivåer av blod sukkeret er tilstede i kroppen. Noen ganger kan legen sette deg på insulinbehandling for å kontrollere blodsukkeret når det ikke er påvirket av en endring i kosthold og aktivitetsnivå. Symptomene inkluderer gjentatte vannlating, økt tørst og sult som ikke synes å gå bort, dehydrering, vekttap og et fall i energinivå. Symptomene varierer fra mild til alvorlig, og kan føre til døden. Mange ganger er hyperglykemi en forløper til diabetes.

Hypoglykemi

Mange mennesker opplever den "mid-ettermiddagen lavkonjunktur;" en periode av tids flere timer etter lunsj når det blir vanskelig å konsentrere seg på grunn av tretthet, eller eventuelt, manglende evne synes klart. Dette er forårsaket av et fall i blodsukkeret. Når blodsukkeret faller under det normale, er det kjent som hypoglykemi. Det kan komme plutselig og det er vanligvis mild. Spise en snack høy i glukose kan bidra til å lindre symptomer. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til forvirring og besvimelse. Alvorlig hypoglykemi kan føre til komplikasjoner som spenner fra beslag til døden. Hypoglykemi er en svært farlig tilstand. Det er langt verre å ha for lite glukose i blodet enn for mye.

Diabetes

I type 2 eller voksen angrep, diabetes, taper kroppen sin evne til å reagere fullstendig på insulin, forårsaker sukkernivået å holde seg over de sunne parametere. Insulin blir brukt til å bringe nivået ned igjen til et håndterbart nivå. Hvis venstre ubehandlet, kan diabetes føre til alvorlige symptomer fra koma til døden.

Helse Bekymringer for Iron i godt vann

Helse Bekymringer for Iron i godt vann


Jern går inn i drikkevann som et resultat av naturlige jord prosesser og / eller korrodert rør. Siden vi er omgitt av det, er jern umulig å unngå. Ifølge Minnesota Department of Health, "Iron er den fjerde viktigste mineralet i jordskorpen." Indikasjoner på jern i vann inkluderer farget våtromsinnredning og klær og en ubehagelig smak eller lukt. Mens tilstede i de fleste drikkevann, jern-nivået overstiger sjelden konsentrasjoner større enn 10 deler per million.

Estetiske problemstillinger vs helsemessige problemer

Inntar jern i drikkevann er ikke direkte forbundet med negative helseeffekter. Nivået av jern i de fleste amerikanske drikkevann er ikke betraktet som en helseproblem.

The Environmental Protection Agency (EPA) anser jern i drikkevann et estetisk problem snarere enn et helseproblem. EPA standarder faller inn under to kategorier: primære og sekundære. Primære standarder beskytte folk fra patogener, radioaktive stoffer og giftige kjemikalier.

Sekundære standarder løse estetiske problemstillinger som for eksempel smak, lukt, farge, korrosjon og flekker. Jern i drikkevann faller inn i denne kategorien. Skadede klær, dårlig smaker maten, og korroderte rør og inventar er de viktigste problemene knyttet til jern i vann.

Viktig for helsen

Jern i drikkevann er faktisk avgjørende for god helse. Menneskekroppen krever jern for å transportere oksygen i blodet og mangel på jern kan føre til jernmangel. Jern i drikkevann bidrar til å oppfylle daglige ernæringsmessige behov. Flertallet av vannforsyninger i USA gir om lag fem prosent av det daglige jernbehovet.

Iron Testing

Hvis du er bekymret for nivået av jern i vannet ditt kan du få det testet. Laboratorieanalyse av vannet koster rundt $ 25 og kan bekrefte omfanget av problemet og bidra til å bestemme den beste behandlingen. Disse testene er tilgjengelig på et sertifisert laboratorium eller lokale jernvarehandelen og er enkle å bruke.

Hva som forårsaker Snorking og hvordan du kan stoppe den?

Snorking kan anses som enten en luftveiene eller en sovende tilstand som det innebærer å puste, men bare oppstår under søvn. Snorking oppstår når luftstrømmen ikke blokkeres under søvn, noe som skaper en vibrasjon i vevet i halsen og munnen, og dette gjør snorking lyd. Snorking kan være et symptom på underliggende problemer, selv om det kan være et isolert problem med ingen medisinsk relevans. Det kan også være et problem for familiemedlemmer som blir holdt våken eller vekket av snorking, som det fratar dem en hel natt med fredfull søvn. Det finnes en rekke årsaker og behandlinger for snorking som er omtalt nedenfor.

Årsaker

Snorking kan være forårsaket av muskelsvakhet i halsen, nasal obstruksjon, og overskudd av vev (slik som fett) rundt halsen.

Helse Konsekvenser

Konsekvenser av snorking kan variere fra ingen til søvnmangel, hypoksi (for lite oksygen i kroppen), og hypertensjon.

Ikke-kirurgiske behandlinger

Noen av de ikke-kirurgiske behandlinger for snorking inkluderer vekttap, unngåelse av beroligende midler (alkohol, antihistaminer, smertestillende), og sove på din side. Det finnes også en rekke enheter tilgjengelig som er kjent for å bidra til å lindre snorking, inkludert underkjevens avansement splinter (en dental apparat som justerer kjeven posisjon). En endelig, ikke-kirurgisk alternativ kalt CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) innebærer iført en maske til sengs og å ha en kontrollert luftstrøm tvunget inn i luftveiene.

Kirurgi

Det finnes en rekke operasjoner som kan brukes for å utvide luftveiene. De operasjoner spenner fra en enkel mandlene til å bruke radiofrekvens energi til å krympe vev i halsen.

Betraktninger

Siden Snorking kan være en indikasjon på andre, mer alvorlige problemer, bør det ikke bli ignorert som en personlig innfall. Det bør diskuteres med en lege for å fastslå hvorvidt snorking er et symptom på en underliggende tilstand.

Ikke-invasive tester for koronarsykdom

Flere ulike metoder gjør det mulig for legene å diagnostisere koronarsykdom (CAD) uten betydelig inntrenging på kroppen eller ubehag til sine pasienter.

Betydning

Elektrokardiogram (EKG eller EKG) rekord elektriske aktiviteten i hjertet, mens en ekkokardiogram gir et bilde via lydbølger. "Lydbølgene reflekteres av hjertevegger og hjerteklaffer," i henhold til Atlanta Cardiology Group. (Se referanser nedenfor.)

Funksjon

Disse ikke-invasive tester for CAD tillater leger å inspisere hjerte for svakt fungerende områder. Dette gir en indikasjon orgelet kan får for lite oksygen eller har lidd hjerteinfarkt skade.

Typer

Andre prosedyrer som tester for CAD i en ikke-invasiv måte inkluderer en stresstest, vanligvis på en tredemølle eller ergometersykkel. I tillegg kan medisiner brukes til å simulere trening mens en kjernefysisk stress test måler blodgjennomstrømningen til hjertet. Computertomografi (CT) skanner og MRI er også vanlige tester.

Potensial

Forskning presentert på The American Heart Associations Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology årskonferanse i 2009 indikerte at urinscreeningtester kan vise potensialet for påvisning av CAD.

Forebygging / løsning

Endringer i livsstil er avgjørende i forebygging og behandling av CAD. Et sunt kosthold, mosjon, og unngåelse av tobakksrøyk betraktelig bedre ens evne til å unngå eller gjenopprette fra CAD.