Digidexo.com

hypofysen hcg

Grunner for Tilstedeværelse av HCG

hCG, en forkortelse for humant choriongonadotropin, er et hormon som finnes naturlig i alle mennesker. Imidlertid kan visse medisinske tilstander forårsake at nivået av hCG for å øke til påvisbare mengder.

Typer

hCG er produsert av en fetusâ € ™ s morkaken under svangerskapet. En annen type, som kalles hypofysen hCG, er produsert av hypofysen hos menn og kvinner.

Funksjon

Under graviditet, hCG fungerer som en stimulerende som bistår i fosterutviklingen. I ikke-gravide kvinner og menn, er hCG tilstede i blodet hypofysen type. Ifølge en clincal kjemi artikkelen, er formålet for hypofysen hCG foreløpig ukjent.

Detection

Svært lave nivåer av hCG kan være umulig å oppdage på tester. Hjem graviditetstester oppdage hCG på nivåer som varierer etter merke. Nivåer av hCG kan testes nøyaktig ved en blod lab test.

Normale nivåer i kvinner

Non-menopausale kvinner med hCG-nivåer høyere enn 5 mIU / ml anses gravid, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Postmenopausale kvinner kan ha nivåer så høye som 9,5 mIU / ml.

Hensyn for menn

Høye nivåer av hCG hos menn er et symptom på testikkelkreft. Ifølge American Cancer Society, kan en mann klager over symptomer på såre bryster fordi hCG fremmer brystvekst. En lege vil administrere en hCG blodprøve for å fastslå om nivåer indikerer svulster.

Hva gjør en HCG Shot Do?

Hva gjør en HCG Shot Do?

Fertilitet

HCG er et hormon kalles humant choriongonadotropin (hCG) som påvirker legemet på flere forskjellige måter, avhengig av dosering. Når en hCG skudd er gitt til en kvinne, det stimulerer eggstokkene til å produsere og frigjøre egg. Når gitt i en mann, opprettholder det utvikling av testosteron. Det er noen teori at det kan også påvirke hypothalamus kjertel, forårsaker dramatisk tap av fettvevet i stedet for muskelmasse.

Den mest vanlige bruken av hCG skutt er å stimulere eggløsning hos kvinner som har eggløsning sjelden eller ikke i det hele tatt. Hormonet stimulerer også eggstokkene å slippe et egg. En hCG skudd vil føre til eggløsning å skje innen 36 til 48 timer.

Vekttap

En mer kontroversiell bruk av hCG skutt er som en måte å miste vekt, sammen med en lav-kalori diett utviklet av britisk lege ATW Simeons. Simeons sett på studier av indiske kvinner og overvektige gutter som fikk hCG skudd for fruktbarhet grunner og for å stimulere pubertet hhv. Han la merke til at både kvinner og gutter mistet fett. FDA har uttalt at bruk av hCG hornome som et vekttap verktøy er både ineffektiv og farlig.

Testosteron

Hos menn blir hCG skutt brukes til å stimulere eller øke produksjonen av testosteron. Skuddet er noen ganger gitt til gutter som har problemer med sine hypofysen, forårsaker sen pubertet, eller menn som har en lav sædkvalitet. I små gutter, er hormonet noen ganger brukt til å hjelpe testiklene ned i pungen, hvis de ikke har gjort det naturlig.

Informasjon om HCG Injection

Infertilitet er manglende evne til å bli gravid etter ofte prøver i 12 måneder. Uten medisinsk hjelp, men noen kvinner ta så lenge som 36 måneder å bli gravid. Ett alternativ er å søke medisinsk behandling ved å se en gynekolog eller en ufruktbarhet spesialist som vil teste hormonnivået å avgjøre hvilke behandlinger som er nødvendig, inkludert HCG injeksjon.

Befruktning

Hypofysen frigjør follikkelstimulerende hormon (FSH), som stimulerer en hårsekken på en av eggstokkene å modne og slipper et egg. Utgivelsen av egg kalles eggløsning, som er den tiden da en kvinne er fruktbar. Egget er blåst inn i egglederen, hvor befruktning skjer. Det befruktede egg reiser til livmoren og implantater i den indre livmorslimhinnen, kalt endometrium, produsere en graviditet.

Diagnose

Kvinner søker fertilitetsbehandling vil gjennomgå hormon testing. Menstruasjonssyklusen er kompleks og krever riktig mengde hormon produksjon til rett tid. Hormoner kontrollerer modning og frigjøring av egg, og evnen av kroppen til å opprettholde en graviditet. Mange kvinner opplever infertilitet trenger behandling som vil fremme riktig egg modning og eggløsning. HCG injeksjoner brukes til å stimulere eggløsning etter andre hormonbehandlinger brukes til å vokse follikler.

Eggløsning

HCG, eller humant choriongonadotropin, er en av de hormoner som er ansvarlig for å utløse frigjøring av en egg, eller eggløsning. FSH stimulerer en hårsekken til å vokse og modnes i forberedelse til eggløsning, mens humant menopausegonadotropin (HMG) er et medikament som brukes til å stimulere eggløsning, som HCG. Kvinner som gjennomgår fertilitetsbehandling mange bruker HCG, FSH og hMG sammen.

Timing

Tidspunktet for HCG administrasjon er kritisk i fertilitetsbehandling. Clomiphene (Clomid) er ofte brukt for å stimulere follikkelutvikling i eggstokkene. Ultralydavbildning blir så brukt til å avgjøre om folliklene er store nok - målet er 18 til 20 mm - og om det er for mange follikler av ønsket størrelse. Når ønsket antall follikler, vanligvis to til fire, når den ønskede størrelsen, er HCG injeksjon brukes til å stimulere follikler å slippe eggene sine.

Bivirkninger

HCG injeksjoner er assosiert med økt forekomst av flere svangerskap (tvillinger eller trillinger). Kvinner som bruker HCG injeksjon kan også oppleve symptomer som mage og ubehag i bekkenet, oppblåsthet, tretthet, hodepine, irritabilitet, ømme bryster, og vannretensjon.

Hva kan man forvente med Mann hCG Therapy

Hva kan man forvente med Mann hCG Therapy


Hvis du eller partneren din har blitt diagnostisert med mannlig faktor ufruktbarhet, er du ikke alene. Ifølge National Institutes of Health, er mannlig infertilitet en faktor i om lag en tredjedel av par som opplever infertilitet. Behandling alternativer er tilgjengelige for menn som har visse vilkår. En av disse, en fruktbarhet medikament kalt humant choriongonadotropin (hCG), er vellykket for noen menn.

Funksjon

HCG terapi ofte er foreskrevet for infertilitet hos kvinner, men det kan også brukes til å hjelpe mennesker. De samme hormoner som styrer reproduktive prosesser hos kvinner også gjøre det i menn. Mens hCG brukes i kvinner til å utløse eggløsning, menn bruker den til å stimulere sædproduksjonen.

HCG terapi kan være effektivt for menn med lav sædkvalitet, lav sædkvalitet eller problemer med sperm bevegelse. Det kan også være effektiv for de som har hypogonadotropic hypogonadisme, en lidelse der testiklene ikke klarer å motta signalet til å produsere sperm på grunn av en hormonell ubalanse i hypothalamus eller hypofysen. HCG signaliserer testiklene til å produsere testosteron og sperm.

Process

Vanligvis begynner behandlingen med to eller tre injeksjoner av 1500 til 2000 IU hCG en uke. Pasienter blir lært opp til å selvadministrere disse injeksjonene enten under huden eller i en muskel, vanligvis låret. Testosteronnivåer i blodet overvåkes nøye, og hvis serum testosteronkonsentrasjonen ikke er mellom 400 og 900 ng / dl, kan legen justere dosen av hCG. I tillegg er sædkvalitet sjekket hver to til fire uker.

Bivirkninger

HCG terapi kan føre til bivirkninger. Noen vanlige klagene omfatter bryst hevelse, kviser, hårtap og prostatatic hypertrofi, eller en forstørret prostata. Andre mulige bivirkninger inkluderer endringer i humør og tretthet.

Time Frame

HCG terapi kan være en langsom prosess. Noen pasienter oppnår normal sperm nivåer i seks måneder til ett år. Hvis injeksjonene ikke øker sædproduksjonen til halvparten av normale nivåer etter seks til ni måneder, kan legen forskrive andre legemidler, som for eksempel humant menopausegonadotropin (HMG) eller rekombinant humant follikkelstimulerende hormon (rhFSH), sammen med hCG injeksjoner .

Betraktninger

Suksessraten for hCG terapi hos menn er lavere enn når kvinner bruker det. Det er en 20 prosent til 25 prosent suksessrate for menn bruker hCG.

Som i 2010, kan kostnaden for hCG terapi være ca $ 200 per måned. Kostnadsøkningene betraktelig hvis hMG eller rhFSH er nødvendig, potensielt legge minst en ekstra $ 600 i måneden.

Kildene til HCG

Kildene til HCG


Humant choriongonadotropin (hCG) sirkulerer i kroppen under svangerskapet og andre forhold. En sunn graviditet krever hCG å støtte embryo utvikling. Uten nødvendig hCG, oppstår tidlig i svangerskapet tap eller abort.

HCG er dimeriske glykoprotein struktur former ved å kombinere to identiske protein-karbohydrat molekyler. Produksjonen oppstår i placenta eller embryonale leveren under graviditet.

HCG molekyler varierer i størrelse og kompleksitet. Andre enn intakt hCG former kan indikere tilstedeværelse av sykdom eller genetiske avvik.

Graviditet

Intakte humant choriongonadotropin øker i svangerskapet. Stiger raskt i løpet av de første to månedene og peak i første trimester. I andre trimester, hCG nivåene falle med ca 80% fra disse toppene. Sirkulerende hCG nivåene varierer blant gravide kvinner. Laget av fosteret og synctiotrophoblast (det ytterste laget av trophoblast), begynner feste av fosteret i livmoren og ernæringsmessige sti utvikling.

Intakte hCG molekyler har enkelt og todelt membranbelagt transportforbindelser til sukkermolekyler og andre grunnleggende oksygenbundet sukker enheter.

HCG hindrer mulig sammenbrudd av eggstokken er corpus luteum. Corpus luteum, eller gul kropp, opprettholder endometrium (livmor lining) under svangerskapet. En rest av den menneskelige egg, corpus luteum produserer en avgjørende graviditet hormon som kalles progesteron. Corpus luteum gjør progesteron frem til morkaken tar over på rundt 10 uker.

Sammenlignet med intakt hCG, hCG-molekylene har andre mer komplekse strukturer. Flere sukker kjeder, tredelt membranbelagt transportforbindelser, og fire-sidige karbohydratmolekyler foreslå andre forhold i tillegg til graviditet til leger.

Tilstedeværelse av Fetal Down syndrom

Høyere enn vanlig mengder av en viss form for hCG kan foreslå en Downs syndrom hos fosteret, selv om høy hCG nivåene ikke bekrefter Down syndrom. Ytterligere tester kan bekrefte en gravid kvinnes risiko for å levere et spedbarn med Down syndrom.

Dobbelt så mye hyperglykosylerte hCG sirkulerer i blodet av en kvinne som bærer en Down syndrom fosteret. Svært store HGH-H molekyler, dobbelt så stort som normalt, intakt HCH, presentere under mikroskopet.

HCG-H, produsert av cytotrophoblast celler (den indre fremfor det ytre laget av trophoblast celler), stimulerer ikke progesteron produksjon, ifølge studier publisert av National Institutes of Health.

Fostervannsprøve, eller testing av fostervann for genetiske avvik, bekrefter vanligvis Down syndrom.

Tumor Kilder

HCG og andre hormoner kan tyde på nærvær av kreft. Sirkulerende gastrin, nødvendig for å produsere saltsyre eller gastrisk syre i magen; prolaktin, som er nødvendig til produktmelk i brystet for ammende mødre; kalsitonin, produsert i skjoldbruskkjertelen; kortikotropin hormon, dannet i cellene i hypofysen; og catecholamine, fight-or-flight hormon utgitt av binyrene; kan ha en tumor som en kilde.

Phantom eller ingen kjente Source

Kjemoterapi, eller reseptbelagte medisiner for å drepe kreftceller, eller kirurgi kan føre til unøyaktige hCG testnivåer. Medisinering og operasjonen kan utføres for å fjerne hormon-utskillende vev. Selv små vev rester kan heve hCG nivåer. Oppfølgings hCG tester bekrefter fjerning av sekresjonsvev. Overvåking hCG nivåene hjelper legene avgjør suksess eller fiasko for behandling. Teknikere noen ganger refererer til ukjente variabler som fantomkilder.

HCG og sykdom

HCG nivåer kan også indikere hypofysesykdom og bakterie-celle (inne eggstokkene og testiklene) kreftformer. Tester for tumor markører, inkludert tilstedeværelse av enkelte hormoner, for å varsler leger utføre ytterligere, noe som bekrefter tester for disse forhold.

HCG Effect på Hypothalamus

HCG Effect på Hypothalamus


HCG diett protokollen har fått mye popularitet og spekulasjoner siden økt tilgjengelighet til forbrukere i 2009 Det antas dette hormonet bistår i vekttap ved å overtale kroppen og hypothalamus kjertel å bruke lagret fett.

Historie

Dr. ATW Simeons først oppdaget effekten av humant choriongonadotropin (hCG), på hjernens hypothalamus i 1954 Han ga ut sine funn i 1971 studien, "pounds og inches." Siden da har vekttap klinikker rundt om i verden implementert HCG diett protokollen for overvektige kunder. Forfatter Kevin Trudeau også gjennomgått og diskutert sine funn på HCG diett protokollen i, "The Weight Loss Cure de ikke vil du skal vite om."

Funksjon

Hypothalamus ligger nær hypofysen i hjernen og styrer automatiske kroppsfunksjoner inkludert pust, puls, reproduksjon, søvn og fordøyelse. Tilstedeværelsen av HCG i kroppen signaliserer hypothalamus å frigjøre lagret fett når lave nivåer av kalorier som forbrukes. Dette hormonet er naturlig tilstede hos gravide kvinner for å sikre at fosteret får nok næring.

Fordeler

Kosten på HCG-protokollen injisere hormonet daglig opp til 40 dager. Forbrukeren er også begrenset på varianter og deler av matvarer. Mangelen på normal tilførsel av kalorier og nærværet av HCG, fører til at hypothalamus å frigjøre lagret fett for kroppens bruk. Etter at den 40-dagers periode, er hypothalamus tilbakestilles for å opprettholde den lavere kroppsvekt.

Advarsel

The Food and Drug Administration (FDA) har ikke godkjent HCG som et vekttap behandling. Det lave nivå på bare 500 kalorier daglig anses potensielt farlig. Betydelig bevis har ennå ikke blitt funnet å støtte vekttap fordel påstander om HCG. I tillegg bør noen vekttap plan drøftes med din primære helsepersonell før du begynner å implementere det.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av HCG er hodepine, humørsvingninger, rastløshet, væskeansamlinger, og hevelse på injeksjonsstedet. I sjeldne tilfeller kan eggstokk hyper-stimulering hos kvinner oppstår.

Farene ved HCG injeksjoner for vekttap

Humant choriongonadotropin, eller HCG, et hormon som produseres i løpet av svangerskap, som finnes i blodet og utskilles gjennom urinen. HCG injeksjoner er foreskrevet for å behandle ufruktbarhet ved å forårsake eggløsning hos kvinner og økt sædkvalitet hos menn. Noen mennesker også bruke den til å hjelpe til med vekttap, selv om ingen forskning støtter teorien om at HCG injeksjoner er nyttig for dette formålet.

Misforståelse

Det amerikanske Food and Drug Administration har ikke godkjent HCG injeksjoner for vekttap. Selv om legene kan foreskrive medisiner for ikke-godkjent, eller off-label, bruk, krever FDA reklamemateriell og produktmerking for HCG å si at ingen betydelige bevis viser noen effekt av HCG for vekttap. Det er heller ingen betydelige bevis for at HCG injeksjoner kan omfordele fett eller at det reduserer sult.

Graviditet Betraktninger

Kvinner som kan bli gravide må være veldig forsiktig med å bruke HCG injeksjoner for vekttap. Hormonet kan øke sjansene for en multippel graviditet, noe som resulterer i tvillinger, trillinger eller enda mer. Flere svangerskap, særlig de med mer enn to babyer, kan være høy risiko for både mor og barn, og ofte føre til for tidlig fødsel og lav fødselsvekt. I tillegg kan HCG forårsake alvorlige fødselsskader. Kvinner som bruker HCG injeksjoner for å behandle ufruktbarhet må slutte å bruke hormonet så snart de blir gravide, og kvinner som bruker HCG for vekttap må også gjøre det.

Livstruende komplikasjon

HCG injeksjoner er assosiert med ovarialt hyperstimuleringssyndrom, en lidelse som kan være livstruende. Symptomer inkluderer alvorlig bekkenløsning, abdominal hevelse, kvalme, oppkast, diaré, hevelser i hender og ben, vektøkning, pustevansker og urinering mindre enn normalt. Disse symptomene oppstår mens du tar HCG injeksjoner bør betraktes som en medisinsk krise.

Sjeldne alvorlige effekter

Sjelden, kan HCG injeksjoner forårsake en blodpropp. Symptomer omfatter smerter, hevelse, varme, rødhet, og nummen eller kriblende følelse i en arm eller et ben. En person med en blodpropp også kan oppleve svimmelhet og forvirring og utvikle en alvorlig hodepine. En ekstra sjelden, men mulig bivirkning er en allergisk reaksjon på HCG. Tegn er et utslett eller elveblest, pustevansker, hals lukking, og ansiktsbehandling eller munnen hevelse.

Kontra

HCG injeksjoner kan være farlig hvis pasienten har en hormon-relatert kreft eller en annen tilstand som kan bli forverret av flere hormoner. Disse typer av kreftformer inkluderer prostata, bryst, ovarie, livmor, hypotalamus og hypofysen. Kvinner med en ovarialcyste og alle med en skjoldbruskkjertelen eller binyrene lidelse bør ikke bruke HCG injeksjoner.

Kan hypothyroid påvirke nivåer av HCG?

Kan hypothyroid påvirke nivåer av HCG?


Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon aktiv under svangerskapet, ifølge registrert kostholdsekspert Katherine Zeratsky av Mayo Clinic. Lav skjoldbrusk nivåer er ofte assosiert med vektøkning og HCG har en svak stimulerende respons på skjoldbruskkjertelen. Selv HCG kosttilskudd er solgt for vekttap og er tenkt å stimulere skjoldbruskkjertelen; HCG har ikke vist seg effektiv for dette i forskningsstudier. Skjoldbrusk nivåer påvirker ikke nivåer av HCG i kroppen: det er HCG nivåer som kan påvirke skjoldbrusk nivåer.

HCG i graviditet

Under graviditet, HCG nivåene øker for å opprettholde progesteron nivå, ifølge leger Gerard Burrow og Lauren i Golden. Når morkaken overtar progesteron produksjon, HCG nivåer falle av. Dette HCG økningen stimulerer skjoldbruskkjertelen og kan resultere i en skjoldbrusk "stamme" som kan predisponere kvinner til skjoldbrusk sykdommer senere. Høy HCG nivåer er assosiert med hypertyreose som ofte forårsaker hyperaktivitet, uregelmessig puls og vekttap, men kan noen ganger føre til depresjon, inaktivitet, tap av energi og muskelsvakhet, melder nettstedet Health i Aging.

HCG og mannlig infertilitet

Stanford University rapporterer at en liten andel av mannlige ufruktbarhet tilfeller er forårsaket av problemer med hormoner. Hypotyreose kan forårsake infertilitet hos 1 prosent av menn. Det er behandlet ved å redusere jod i kosten eller ta skjoldbruskkjertelhormon. Tilstanden panhypopituitafism er komplett hypofysen fiasko. Supplere med hypofysen hormoner og HCG kan stimulere testosteron og sperm produksjon, sier Stanford.

En 1997 venezuelanske studie sett på testosteronnivå og svar på HCG hos menn med hypotyreose og hypertyreose. Forskerne fant at 60 prosent av hypothyroid menn rapporterte redusert libido på grunn av lavt testosteronnivå. Ubehandlede hypothyroid menn hadde normale reaksjoner på HCG men lave svar til en annen viktig hormon: gonadotropin-frigjørende hormon (GnRH). Tilskudd av skjoldbruskkjertel hormon forbedret dette svaret.

Hormoner og aldring

Kjønnshormoner avta med aldring og er involvert i mange flere prosesser enn bare reproduksjon. Testosteronbehandling kan hjelpe menn med lavt testosteronnivå. Østrogen og progesteron erstatning terapi kan hjelpe kvinner med fallende hormonnivåer, men bærer risiko.

Veksthormoner også avta med alderen, og denne nedgangen er knyttet til økt kroppsfett og redusert muskelstyrke, ifølge nettstedet Health i Aging. Veksthormon kosttilskudd har vist seg å hjelpe folk med sykdommer i hypofysen eller hypothalamus [ikke skjoldbruskkjertelen] men har vært knyttet til flere betydelige bivirkninger.

HCG Diet

LA Times reporter Elena Conis forteller at interessen for HCG kosthold er basert på en diskreditert kosthold fra 1930-tallet. Dr. ATW Simeons behandlet barn med en medfødt sykdom som kalles Fröhlich syndrom med HCG. Barn med Fröhlich har treg reproduktive organ vekst og tendens til å være overvektige. Simeons fant at HCG injeksjoner hjulpet disse barna til å gå ned i vekt.

Legen samlet en svært lav-kalori diett sammen med HCG injeksjoner for folk uten Fröhlich og hevdet at HCG gjort fett mer tilgjengelig for brenning og hindret svimmelhet, overdreven sult og svakhet i hans klienter. HCG diett har folk begrense sitt kaloriinntak til 500 kalorier om dagen.

Fra 1959 til 1995, studier av HCG diett av israelske forskere, University of California forskere, Fort Carson Army Hospital og nederlandske forskere har alle funnet at HCG injeksjoner ikke var relatert til vekttap og HCG ikke undertrykke sult eller lindre svakhet .

Dr. Michael Snyder på HCG Diet

Vekttap kirurg Dr. Michael Snyder sier at ingen bevis finnes for at inntak av HCG øker nivået av hormonet blod eller at HCG øker metabolismen. Han sier at hvis HCG gjorde øke metabolismen, ville vi se anorektisk gravide kvinner. Det er alvorlig kalori-reduksjon som er årsaken til vekttap på HCG kosthold, sier Snyder, og i motsetning til skjoldbrusk erstatning terapi, er HCG feedback loops ikke nøye overvåket. HCG nivåer er assosiert med problemer av skjoldbruskkjertelen og supplere HCG har ikke vist seg å være en trygg behandling. HCG nivåer bare har en svak effekt på skjoldbruskkjertelen og hypotyreose og HCG nivåer ikke har en sterk tilknytning i form av vekttap.

Jak działa wtrysku HCG działa?

Płodność - Kobiety

HCG, znany również jako ludzkiej gonadotropiny kosmówkowej jest często stosowany jako leki na płodność. Zastrzyki HCG działa przez wywołanie owulacji, gdy występuje co najmniej jeden dojrzały pęcherzyk jajnika. Może to nastąpić około 36 do 48 godzin po iniekcji hCG. Zastrzyki HCG są również wykorzystywane do ułatwienia ciąży poprzez utrzymywanie poziomu progesteronu.

Płodność - Mężczyźni

Zastrzyki HCG można również stosować w przypadku mężczyzn, gdy występują problemy impotencja. Może zwiększyć liczbę plemników. HCG zwiększa intratesticular testosteronu przez komórki Leydiga wyzwalania. Mężczyźni mogą wybrać zastrzyki HCG dla hipogonadyzmu.

Odchudzanie

Zastrzyki HCG były również stosowane do wspomagania utraty masy ciała, ale jest doświadczalnej i nie okazały się rzeczywiście pracuje. Może on również być niebezpieczne. Ewentualnie, HCG powoduje podwzgórza do zachowania masy mięśniowej i kierowania złogi tłuszczu zamiast. To jest teoria niesprawdzona.

Ostrzeżenie

Możliwe skutki uboczne zastrzyki HCG to drętwienie; zaczerwienienie lub ból w nogach i ramionach; lub zawroty głowy, silne bóle głowy i dezorientacja. To są oznaki możliwego skrzepu krwi - skontaktuj się z lekarzem, jeśli wystąpi którykolwiek z nich. Następujące objawy mogą wskazywać na zespół hiperstymulacji jajników (OHSS): ból brzucha lub obrzęk, nudności, wymioty, ból w obrębie miednicy lub obrzęk nóg lub rąk. OHSS jest stanem potencjalnego zagrożenia życia; należy natychmiast skontaktować się z lekarzem, jeśli wystąpią takie objawy.

Vs HCG w surowicy HCG w moczu

Ludzka gonadotropina kosmówkowa, czy hCG jest hormonem, który jest wytwarzany i uwalniane do krwioobiegu podczas ciąży. Hormon ten można mierzyć zarówno w surowicy krwi i moczu.

HCG w surowicy

Badaną próbkę krwi mogą być stosowane w celu zrobienia testu jakościowego i ilościowego HCG testu HCG. Badanie krwi jest także podawać, czy niektóre nowotwory jajnika u kobiet lub u mężczyzn nowotworów jąder podejrzenia.

HCG w surowicy jakościowa

Jakościowych krwi HCG test sprawdza tylko, czy nie jest HCG we krwi. Wyniki będą albo pozytywne, jeśli pacjent jest w ciąży, lub negatywny, jeśli ona nie jest.

HCG w surowicy ilościowy

Ilościowe badanie HCG we krwi mierzy dokładną ilość HCG we krwi. Poziomy szybko zwiększa się podczas pierwszych tygodni ciąży test jest często stosowany w celu określenia, czy ciąża przebiega prawidłowo.

HCG w moczu

Próbka moczu może być również stosowane do badania na obecność HCG. Badania moczu są tylko jakościowe, w wyniku pozytywnego lub negatywnego, nie określone poziomy hCG. At-home są testy ciążowe HCG w moczu badania jakościowe.

Fałszywe lub nieprawidłowe wyniki

Jeśli podejrzewa się ciążę, ale wyniki któregokolwiek z tych testów są negatywne, należy powtórzyć badanie w ciągu jednego tygodnia, zgodnie z National Institutes of Health. Wyniki niższe niż normalne zagrożone może oznaczać poronienie lub ciążę pozamaciczną. Wysoki poziom, kiedy nie ma ciąży może oznaczać raka jajnika.

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?


Humant choriongonadotropin, eller hCG, er en av de hormoner som er nødvendige for å opprettholde svangerskapet. Den er produsert av cellene i corpus luteum; Disse celler danner grunnlag av placenta.

Misforståelse

Mange mennesker kan tro at en kvinne må ha et høyt hCG nivå for å bli gravid. I sannhet, en kvinnes hCG nivåene er ubetydelig før hun blir gravid. Graviditet er årsaken til økningen i hCG-nivåer.

Fertilitetsbehandling

Par som sliter med infertilitet kan omfatte hCG injeksjoner som en del av deres fruktbarhet behandlinger. På grunn av hormonmangler, kan noen kvinner ha nytte av syntetisk hCG for å hjelpe stabilisere og opprettholde en tidlig graviditet.

Viktigheten av Endre

Mer viktig enn mengden av hCG er økningen i nivået av hormon. Det er avgjørende for nivået av hCG å stige konsekvent gjennom tidlig i svangerskapet - dette indikerer cellene ansvarlig for å lage morkaken er å multiplisere og støtte fosteret.

Andre hensyn

Noen svulster skiller ut hCG. Ifølge American Cancer Society, er hCG en markør for "svangerskaps trofoblastiske svulster og noen bakterie celle kreft." Derfor kan en økning i hCG uten tegn på graviditet indikere tilstedeværelse av en svulst.

Bli gravid

Flertallet av kvinner vil ikke trenger supplerende hCG for å opprettholde en graviditet. Under normale forhold, et komplekst sett av triggere og balanserer tillate kvinnelige reproduktive system for å regulere seg selv og opprettholde en graviditet uten ekstra hormoner.

Hvor å få HCG

Hvor å få HCG


HCG er et hormon som produseres naturlig i legemet under graviditet som er godkjent for bruk i behandling av visse lidelser. Men i de senere årene har det blitt stadig mer populært som en vekt-tap supplement, enten tatt i muntlig drops eller ved injeksjon.

HCG

HCG er forkortelsen for humant choriongonadotropin. Det er et hormon som produseres naturlig i kroppen under svangerskapet, for det meste i mors placenta. Det er antatt å signalisere til hypothalamus å kvitte kroppen med overkant fettvev.

Historie

Dens opprinnelige talsmann var den britiske endokrinolog ATW Simeon, som i midten av forrige århundre utviklet en svært lav kalori diett (VLCD). Han fant at pasienter som han administrerte HCG var i stand til å følge dietten, å miste kroppsfett raskt samtidig bevare lean body mass. Han publiserte sine funn om dette i en 1971 manuskript kalt "pounds og inches."

Betraktninger

I en dobbel-bling studie, American Journal of Clinical Nutrition viste at HCG i seg selv ikke akselerere vekttap. Det bærer helserisiko også, siden det er et hormon, og forstyrrer kroppens naturlige balanse av disse kjemikaliene. Hos menn er det spesielt farlig, med langvarig bruk slutt hemme naturlig testosteron produksjon.

Farene

HCG er bare tilgjengelig på resept, og er ikke godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for bruk som et vekttap narkotika. Mange Internett-apotek tilbyr HCG ikke gjøre dette klart, og gi forvirrende og feil dosering informasjon. I sin injiserbare form, innkjøpere også kjøre store risikoer i å injisere seg selv feil.

Tilgang

Hvis du bestemmer deg for du må prøve HCG for vekttap, forskning en lege i ditt område som fører tilsyn kurs av stoffet spesielt for dette formålet. Sørg for å få detaljerte instruksjoner om bruk og jevnlig delta på oppfølgingsbesøk.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett


HCG Rapid testkassett er en type graviditetstest som krever plassere urin i en testing også. Graviditetstester er tilgjengelig i et bredt utvalg av merker, stiler og emballasje. Mange tester er solgt i pakker på to eller flere i påvente av ønsket om å bekrefte resultater gjennom gjentatt testing. Alt over disk graviditetstester søke å bekrefte tilstedeværelse av humant choriongonadotropin (HCG), en graviditetshormonet som kan oppdages dager etter befruktning skjer. De fleste over disk HCG tester hevder å nøyaktig forutsi graviditet etter den første dagen av en savnet menstruasjonssyklus.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

•  Kjøp din HCG kassett test i butikken eller på nettet. Dette kan gjøres gjennom en online medisinsk forhandler eller gjennom din lokale pharamacy. HCG kassett tester er de som ikke har en absorberende spiss for urinsamling, men heller en samling godt. Dette er også den type HCG test oftest brukt av medisinske klinikker.

Samle urinen i en liten beholder. Urin samles tidlig på morgenen inneholder de høyeste nivåene av HCG og er den foretrukne testing tid.

Plasser urin i leseruten bruke dropper. De fleste pakkene inkluderer dropper og vil angi riktig antall dråper, vanligvis en til to.

Still timeren din til tiden skissert i pakken instruksjonene. Dette er vanligvis 3 minutter. Lese resultatene for tidlig kan føre til en falsk lesing. Ifølge womenshealth.gov har forskning antydet at ha ventet 10 minutter før avlesning av resultatet som er mest effektiv i å få en nøyaktig avlesning.

Les resultatene. En styreledning skal vises kort tid etter tilsetningen av urin. Dette bekrefter at en passende volum ble tilsatt og at testen fungerer. Dette er ikke en indikasjon på graviditet. En ny linje vises hvis HCG nivåer kan påvises. Selv om linjen er veldig lett dette er en indikasjon på graviditet.

Hint

  • Brukerfeil kan føre til unøyaktige resultater fra en graviditetstest hjemme og bekreftelse fra helsepersonell er viktig. Forekomsten av falske negativer er mye høyere enn falske positiver i hjemmet HCG testing.

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse


Graviditetstester er i stand til å oppdage HCG, human chorionic gondaotropin, hos kvinner som er gravide. Følsomheten av SP merkegraviditetstest er 25 millienheter pr milliliter (MLU / ml), og det er 99 prosent nøyaktig. Resultatene er tilgjengelig direkte på test i løpet av tre minutter. Denne bestemt merke av graviditetstest er mest brukt i en medisinsk kontor setting. Alle resultater, spørsmål og bekymringer angående graviditet og graviditetstester, bør gjennomgås med helsepersonell.

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse

SP Cassette Test

urinere i en steril urinoppsamlingsbeholder.

Sett plastpipetten inn i beholderen og klem før urin entrer oppsvulmede slutten.

Klem dråpetelleren for å sette urin på testen i området merket "S."

Se for kontroll linjen skal vises i rektangelet vinduet over "C." Hvis resultatene er positive, vil testlinjen vises i det samme vinduet, over "T."

Vurdere testresultatene etter tre minutter har gått.

SP Dipstick Test

urinere i en steril urinoppsamlingsbeholder.

•  Ta ut peilepinnen fra posen.

Sett peilepinnen, hvit side ned, i koppen.

Se for kontroll linjen skal vises. Det vil være en nærmest deg, og de potensielle test streker ved siden av.

testresultater etter tre minutter har gått.

Hint

  • Dersom testlinjen ser og ikke den styreledning, er testen ugyldig.

Hvordan administrere et hCG Trigger Shot

Hvordan administrere et hCG Trigger Shot


The Human choriongonadotropin (hCG) er en injeksjon gis til kvinner som gjennomgår fertilitetsbehandling som IVF. HCG-injeksjonen stimulerer eggstokkene til å slippe egg. Dette utløser skuddet blir blandet ved å ekstrahere væske fra en ampulle med en sprøyte og deretter injisere at væske inn i en annen ampulle pulver. Når blandet, er injeksjon administreres i øvre del av låret eller baken. De fleste kvinner vil administrere hCG trigger skutt hjemme med hjelp av hennes ektefelle eller kjære.

Hvordan administrere et hCG Trigger Shot

Alternative sider i baken mellom injeksjoner. Finn stedet der skuddet vil bli administrert og tørk området med en spritserviett.

Før administrering av injeksjonen, trykk på nålen et par ganger for å fjerne eventuelle luftbobler.

Bruk en glatt og dart-lignende bevegelse for å sette nålen i en 90-graders vinkel. Sett det før ingen av nålen er synlig.

Sakte trekke tilbake på stempelet for å være sikker på at det ikke er blod i sprøyten. Hvis du ikke ser noe blod, skyv stempelet sakte for å injisere medikamenter deretter fjerne nålen. Hvis det er blod når du tegner tilbake stempelet, fjern nålen og starte prosessen over.

dekke injeksjonsstedet med en ren vattpinne og utøve press, masserer området i 30 sekunder.

6. Kast nålen i en bio-fare container eller en plastbeholder som kan forsegles

Hvor kjøpe HCG og HGH

HGH og HCG er hver naturlige kosttilskudd som brukes til enten å øke cellevekst og utvikling i tilfelle av HGH, eller for å bli tatt i samklang med anabole steroider for å opprettholde testosteron produksjonen i tilfelle av HCG. Begge kan tas i pilleform eller intravenøst ​​via sprøyte. HGH og syntetiske versjoner er tilgjengelig lovlig på markedet, mens HCG er ulovlig uten resept som det er mer potensielt skadelig for produksjon av hormoner.

Human Growth Hormone

HGH eller Human Growth Hormone er et protein poly-peptid, som finnes naturlig i mennesker og dyr. Det produseres i det petuitary kjertelen. HGH er ansvarlig for vekst og utvikling av celler. Hvis noen opplever lavere nivåer av HGH naturlig, enten på grunn av en mangel eller aldring, og legger HGH til systemet kan øke celleproduksjon.

Det er derfor tatt av barn med vekst og utviklingsspørsmål, eller for å behandle sløse symptomer hos pasienter med autoimmune sykdommer som HIV. Mer typisk blir den pilleform brukt til å motvirke de tegn på aldring. Fordi menneskelige celler vokse og formere seg mindre og mer langsomt som vi blir eldre kan de få et løft ved å legge mer HGH til systemet. I tillegg kan det tas av idrettsutøvere for å øke muskelmasse, eller for å gå ned i vekt.

Humant choriongonadotropin

Menneskelig Choroionic Gonadotropin eller HCG er et glykoprotein hormon som faktisk er produsert hos gravide kvinner. Dens funksjon er å opprettholde progesteron produksjonen hos gravide kvinner, som er avgjørende for skade på fosteret. For annen bruk, har det å være hentet fra urin eller skapt av genmodifisering.

HCG, som HGH kan brukes til å hjelpe vekttap, selv om denne bruken er fortsatt kontroversielt, og enkelte studier viser fordelene med denne bruken å være ubegrunnet. Mer populært, er det brukt i forbindelse med anabole steroider for å reversere noen av de negative effektene av steroider. Hanner ta HCG etter anabole steroider for å øke testosteron produksjonen.

Kjøpe HGH

Du kan kjøpe HGH piller i person fra mange helse og supplement eller vitamin relaterte butikker. For å være sikker på at du får det du trenger for dine spesifikke formål, er det best å få en resept fra en "anti-aldring spesialist", en gryende ny sektor av leger som er spesialister i prosedyrer og kosttilskudd som forsøker å holde pasienter yngre. Dette er det beste alternativet for å anskaffe injeksjoner av ekte og syntetisk HGH, i stedet for de ulike typer piller funnet på nettet.

Hvor kjøpe HGH Online

Det er mange nettsteder på Internett i dag tilbyr HGH piller. Mange bruk kjøperen attester for å bevise at de er legitime selskaper, så vær klar over hva slags nettsted du ser på, og hva slags produkt de selger. Pass på å forske på dosering og form av HGH som er best for dine egne personlige mål og å oppsøke lege for å unngå bivirkninger. Når du kjøper på nettet, prøv nettsteder som Drugstore.com eller Bodybuilding.com som spesialiserer seg på vitaminer og kosttilskudd, og vil være mindre partisk enn en HGH-eneste nettstedet.

Hvor kjøpe HCG

Mens det er mulig å finne nettsteder som selger HCG online i pille og form sprøyte, det er faktisk ulovlig uten resept. Hvis du føler at du trenger HCG for legitime medisinske grunner oppsøke lege. Upassende eller utvidet bruk av HCG kan sette kroppens naturlige produksjon av hormoner.

Svulster i hypofysen og erektil dysfunksjon

Svulster i hypofysen er uvanlige vekster inne i hypofysen, som i stor grad styrer kroppens produksjon av hormoner. Noen personer med disse svulstene opplever erektil dysfunksjon som et symptom på visse endringer inne i hypofysen.

Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center, produserer hypofysen hormoner som utøver bestemmende innflytelse på andre strukturer i det endokrine (hormon) system. Disse strukturene inkluderer testiklene, eggstokkene og skjoldbruskkjertelen og binyrene.

Svulster i hypofysen

De fleste svulster i hypofysen er ikke kreft, ifølge Mayo Clinic. Imidlertid kan disse vekster produserer hormoner på egenhånd, og skaper ubalanse som berører forskjellige deler av kroppen.

Prolactinomas og Ereksjonsproblemer

Svulster som produserer hormonet prolaktin (prolactinomas) kan utløse en tilstand som kalles hypogonadisme (lavt testosteron). Symptomer på hypogonadisme inkluderer erektil dysfunksjon (impotens), sammen med infertilitet, mangel på seksuell interesse og unormal brystutvikling (gynekomasti).

Medisiner

Merck Manuals Online Medical Library og Mayo Clinic liste flere medisiner for lindring av prolactinoma symptomer, inkludert kabergolin (Dostinex), bromokriptin (Parlodel) og pergolid. Disse forbindelsene oppnå sin effekt ved å redusere prolaktin produksjon og krymper svulsten.

Betraktninger

Kvinner kan også utvikle prolactinomas, med symptomer som melkeaktig brystsekresjon og uregelmessig eller ikke-eksisterende menstruasjon.

Hypofysen Disorders alvorlig Sinus infeksjoner

Hypofysen Disorders alvorlig Sinus infeksjoner


Selv om hypofysen er omtrent på størrelse med en ert, er det ansvarlig for store funksjoner --- som veksthastighet og hvor mye kraft som kreves for å pumpe blod gjennom arteriene, ifølge Merck Manual Home Edition. På grunn av hvor kjertelen sitter, bihuleproblemer --- for eksempel en kronisk infeksjon --- kan være dødelig, ifølge nonprofit hypofyse Network Association.

Grunnleggende

Sinus er luftfylte strukturer i skallen rundt nesegangene, ifølge Mayo Clinic. Dr. Bechara Y. Ghorabed, en spesialist på Øre --- Head and Neck Surgery i Houston, forteller at det er åtte slike hulrom: to frontal bihulene over øynene, to overkjevens bihulene under øynene, to ethmoid bihuler mellom øynene og nesen, og sphenoid bihulene --- ved senteret av skallen gjemt bak nesen og øynene. Hypofysen sitter rett bak sphenoid sinus, ifølge Mayo Clinic.

Bihulebetennelse

Når du har en infeksjon i bihulene, de tidligere ledige hulrom fylle opp med slim. Du vet du har en infeksjon, fordi det kan være vanskelig å puste, og du vil føle press foran ansiktet og rundt øynene. Noen ganger denne infeksjonen kan utvikle seg til noe mer alvorlig --- bihulebetennelse. Det er ikke ansett for å være på dette stadiet før du har hatt en infeksjon i åtte uker eller mer, ifølge Mayo Clinic.

Cavernous sinustrombose

Når du har cavernous sinus trombose, kan bihulebetennelse være å klandre for hypofysen problemer. I 30 prosent av alle tilfeller av denne dødelige og sjelden tilstand, pasienten hadde en underliggende infeksjon i enten ethmoid eller sphenoid bihulene, ifølge Merck Manual Professional. Hvis bihulebetennelse er årsaken, må du gjennomgå en operasjon for å ha slim drenert fra hulrommet. En 30 prosent av de med CST utvikle hypopituitarisme --- en tilstand der glanden er ikke i stand til å gjøre tilstrekkelig av ett eller flere hormoner som er nødvendige for basiskroppsfunksjoner, ifølge Mayo Clinic.

Hypopituitarisme

Hvis du har hypopituitarisme, vil du føle deg svak og sliten. Du kan ikke ønsker å spise, men du vil ønske å drikke vann --- mye av det, ifølge Mayo Clinic. Du kan også oppleve seksuelle eller reproduktive problemer; menn kan miste interessen for sex og kvinner kan slutte å ha perioder. Hvis enkelte symptomer som hodepine, problemer med å se og forvirring oppstår, kan det hende at hypofysen være blødning, som er et medisinsk nødstilfelle. Det er antatt at de anaerobe bakterier ansvarlig for noen alvorlige tilfeller av bihulebetennelse føre CST og den resulterende hypopituitarisme, ifølge Merck Manual Professional.

Abscess

En pussfylte masse omgitt av betennelse, kjent som en abscess, kan utvikle seg på hypofysen. Denne abscess har vært knyttet til bihulebetennelse, spesielt en infeksjon som involverer sphenoid sinus, ifølge medisinske organisasjoner, inkludert Kinas Sinlau Christian Hospital avdeling av diagnostisk radiologi, hvis funn ble omtalt i utgaven av den kinesiske Journal of Radiology 2005. Det hevder disse svært sjeldne massene er ofte forveksles med svulster i hypofysen. Selv dødelig, symptomene er ofte svært subtile, som hodepine. Som med andre bihulebetennelse-bedt hypofysen forhold, må det berørte området tømmes kirurgisk.

Hvordan Gi en HCG Injection

Hvordan Gi en HCG Injection


Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som oftest brukt til å behandle infertilitet. Det hjelper eggstokkene utvikle normale egg og utløser deres utgivelse. Det er også brukt til å øke sædkvalitet hos menn. Den mest effektive måten å bruke HCG er ved injeksjon, noe som kan føre til smerter og sårhet. Følgende tips nedenfor er felles for alle typer HCG injeksjoner.

Hvordan Gi en HCG Injection

Hvordan Gi en HCG Injection

•  Vask hendene grundig, og bruker alkohol på en bomullsdott å sterilisere gummiproppene i flasken av HCG.

•  Snu flasken opp ned og stikk nålen i sprøyten inn stopperen. Avhengig av utstyret ditt, kan dette være en spesiell nål gjort å trekke hormonet. Sakte trekke tilbake på stempelet til medisinering er på foreskrevet nivå. Når du er der, fjern sprøyten fra flasken eller hetteglasset og trekke tilbake på stempelet en liten bit. Dette vil fjerne eventuell medisinering i nålen.

Hvis nødvendig, fjern nålen og erstatte den med en ny nål i passende størrelse. Hvis det er en lav-muskel-injeksjon, noe som er den mest vanlige, vil nålen være rundt 1 1/2 inches lange.

Rett sprøyten til taket og flick det å bli kvitt eventuelle luftbobler. Uttrykker også en dråpe væske for å være helt sikker på at det ikke er noen luftlommer.

Bruk is til nummen området av huden hvor injeksjonen skal finne sted. For de fleste er dette den øvre rumpeballe, på venstre eller høyre. Rengjør den med rubbing alkohol også.

Sett nålen raskt og problemfritt. Inn i huden i en 90-graders vinkel. Kontroller at nålen er helt i huden. Ingen av nålen burde vises.

Tegn tilbake litt på stempelet før du injiserer hormonet. Dersom du ser blod, har du tilfeldigvis treffer et fartøy, og du bør ikke injiseres. Hvis dette skjer, må du trekke ut, kaste nålen og start all over. Hvis ingen blod vises, kan du nøye skyve stempelet helt inn.

Trekk nålen ut, og legg press på området, masserer den forsiktig i 10 sekunder. Kast kanylen på en trygg måte.

Hint

  • Alternative sider hver gang du får en injeksjon.
  • Bruk aldri nåler.

HCG Injection Side Effect

Humant choriongonadotropin, også kjent som HCG, et hormon som utskilles under svangerskapet gjennom placenta. Ved hjelp av HCG injeksjoner for vekttap er en ny trend som vokser i popularitet. HCG er også brukt i forbindelse med anabole steroider Androgonic å indusere muskelvekst. Imidlertid HCG injeksjoner har mange ubehagelige og farlige bivirkninger. Det er viktig at du er fullt informert om hva som kan skje med kroppen din hvis du injiserer HCG inn i den.

Bivirkninger for Kvinner

HCG injeksjoner fremme eggløsning, og øke sjansene for å bli gravid. I stedet for ett egg, kan eggstokkene produserer flere egg. Dette øker sjansen for flere fødselen og svangerskap utenfor livmoren.

Bivirkninger for menn

Menn som bruker HCG injeksjoner vil sannsynligvis oppleve markert utvidelse av brystene og en ubehagelig forstørrelse av prostate.This er do til de forhøyede nivåer av østrogen som forårsakes ved nærværet av HCG.

Bivirkninger for Everyone

HCG injiseres i muskelen. Med mindre en helt ny steril nål brukes hver gang, er risikoen for infeksjon som MERSA stede. Videre deling nåler introduserer muligheten for HIV, så vel som hepatitt-infeksjon.

Andre rapporterte bivirkninger inkluderer:

Kvalme
Acne
Håravfall
Fatigue
Mood Endringer

Bare en profesjonell kan være sikker på at injeksjon går inn i muskelen i motsetning til fettvev eller årer. Injeksjon av HCG i en blodåre kan føre til en smertefull byll på injeksjonsstedet.

Tilgjengelighet og forurensning

HCG er ofte kjøpt over internett fra nettapoteker. Det er ingen måte å være sikker på hvor HCG kom fra, eller om det er HGC i det hele tatt. Shipping prosessen kan forurense produktet, og øke risikoen for infeksjon.

Skuffelse

Legitime leger foreskrive HCG injeksjoner til noen fruktbarhet svekket kvinner med stor suksess. Imidlertid har det ikke vært påvist korrelasjon mellom HCG og vekttap eller økt muskelmasse. The Food and Drug Administration har ikke godkjent HCG injeksjoner for noe annet enn fertilitetsbehandling, og behandling av forsinket utbruddet av mannlige puberteten.