Digidexo.com

Kosthold under prostatakreft behandling

Kosthold for prostatakreft Stråling

Kosthold for prostatakreft Stråling


Prostatakreft er den vanligste kreftformen blant menn i USA. Faktisk, av seks menn i USA, American Cancer Society anslår at man vil utvikle denne typen kreft. En av de mest vanlige behandlinger for kreft - inkludert prostata kreft - er strålebehandling. Slik behandling kan bli hjulpet sammen når pasienten konsekvent holder seg til et balansert kosthold, spise rikelig med frukt, grønnsaker og sunne korn, bønner og nøtter, og samtidig unngå fett, skadelige drikkevarer og for mye sukker eller melkeprodukter.

Korn, bønner, nøtter

For de som går gjennom strålebehandling for prostatakreft, er ris anbefales --- spesielt brun ris. Inkludering av andre korn i kostholdet, som hirse, bokhvete og amaranth, kan også være gunstig. Nyre bønner og Pinto bønner er stor, også, som er linser, kikerter og mungbønner. Eventuelle nøtter eller frø (minus salt) anbefales, også --- men prøv å unngå peanøtter og peanøttsmør.

Grønnsaker, frukt

Alle slags frukt, enten frosset og tint friskt eller fra anlegget, er anbefalt for de som går gjennom stråleterapi for prostatakreft. Som for grønnsaker, vil noen friske grønnsaker gjør. Men noen grønnsaker regnet litt mer effektive i å holde opp din helse. Disse sistnevnte inkluderer brokkoli og brokkoli spirer, rødbeter, røde og grønne grønnsaker, artisjokker, blomkål, og spesielt hvitløk.

Fett, Drinks

Fet mat er åpenbart ute når det gjelder å opprettholde et sunt kosthold under prostatakreft strålebehandling. Så er for junk food, i noen mengde. Som regel også, unngå kaffe, andre koffeinholdige drikker, og spesielt alkohol.

Sukker

Alt som inneholder sukker (se på ingrediensene til maissirup, dekstrose, sukrose, eller brunt sukker) er vanligvis ikke en god idé mens gjennomgår strålebehandling --- og det inkluderer kunstige søtstoffer. Unngå melkeprodukter som regel inkludert melk, fløte ost, rømme, smør og yoghurt. Korn som inneholder gluten, inkludert hvete, bygg og rug, bør også unngås. Grunnregelen når det gjelder strålebehandling - unngå de åpenbart usunne ting, og holde det hele balansert.

Formålet med LH Surge Test Under IVF-behandling

Luteiniserende hormon (LH) er ansvarlig for å stimulere en kvinnes eggstokk å frigi et modent egg. En ubalanse i denne nødvendige hormonet kan resultere i manglende eggløsning og resulterende infertilitet. Kvinner som lider av infertilitet kan søke behandling gjennom medisinsk eggstokkstimulering. Hvis disse behandlingene er mislykket, kan kvinner i tillegg søke behandling gjennom in vitro fertilisering (IVF).

Om LH Surge

Luteiniserende hormon (LH) er produsert i løpet av en kvinnes syklus for å stimulere en eggstokk for å frigi et modent egg. Når kroppen hennes har produsert follikkelstimulerende hormon (FSH), som hjelper modne egget før utgivelsen, vil hun produsere en bølge av LH. I løpet av sin syklus, vil en kvinne som har et lavere nivå av LH-hormon og, deretter, en brå økning i det nivået, noe som kan påvises ved en over-the-counter kit.

Fordeler med Testing LH Surge

LH overspenning kan overvåkes med lett-å-bruke testpinner, som fungerer omtrent som over-the-counter graviditetstester. En kvinne tester hennes urin daglig over flere dager, før testen indikerer en økning i nivået av luteiniserende hormon. LH-stigningen generelt spår at eggstokken vil slippe et egg i neste dag eller to, og kvinnen er i den fruktbare fasen av syklusen hennes. Å ha samleie i løpet av denne fruktbare periode bør øke hennes sjanser for å bli gravid.

LH og eggløsning

Noen kvinner kan ikke ha skikkelig bølge av LH i løpet av sine sykluser. Mangelen av hormonet surge kan føre anovulation som er en manglende eggløsning. Ifølge Mayo Clinic artikkelen "Infertilitet Årsaker", "Selv små ujevnheter i hormonsystemet kan hindre eggstokkene fra slippe egg." Dermed kan kvinner som lider av denne hormonelle uregelmessigheter også lider av infertilitet.

Infertilitet og IVF

Kvinner som lider av anovulasjon kan søke behandling for infertilitet, som det finnes flere medisiner tilgjengelig for å stimulere riktig eggløsning. Noen kvinner kan imidlertid ikke oppnå vellykket befruktning etter disse behandlingene. Disse kvinnene kan søke ytterligere behandling gjennom in vitro fertilisering (IVF). Under denne prosedyren, vil en fruktbarhet spesialist: medisinsk stimulere eggstokkene til å produsere egg, hente eggene gjennom en mindre operasjon, inseminere eggene og tillate dem å gjødsle og vokse i et laboratorium, og overføre de resulterende embryoene inn i pasientens liv for potensiell implantasjon .

IVF Monitoring

Genève Foundation for medisinsk utdanning og forskning anbefaler overvåking av IVF pasienter før prosedyren, under prosedyren, og gjennom en graviditet før den resulterende levende fødsel. Pasientenes blod arbeid kan overvåkes for slike hormoner som: follikkelstimulerende hormon (FSH), gonadotropiner, østrogen, luteiniserende hormon (LH) og progesteron. I tillegg vil de pasientene overvåkes for ovarial respons og edometrium (slimhinnen i livmoren) helse.

Kosthold for prostatakreft

Som de blir eldre, menn blir mer utsatt for å utvikle prostata problemer, og kan til slutt utvikle noen form for prostatakreft. En av de forløper problemer som kan utgjøre et problem for eldre menn blir forstørret prostata eller BPH, benign prostatahyperplasi. Selv om tilstanden i seg selv er uhelbredelig, kan symptomene på BPH lindres noe med en skikkelig løpet av behandlingen, inkludert tilslutning til en strukturert kosttilskudd plan for å dempe symptomene.

BPH Vanligvis

Prostatakjertelen stadig å vokser og utvikler seg. Hvis veksten skjer ved for rask hastighet, kan komplikasjoner utvikle, for eksempel nedsatt urinstrøm. Merk at mens en forstørret prostata er ikke et symptom på kreft, BPH kan øke nivåer av prostata-spesifikt antigen til to eller tre ganger "normale" mengder - og mens en forstørret prostata alene ikke øker risikoen for kreft, økte nivåer av prostata-spesifikt antigen gjør. Forskerne er ikke entydig sikkert hva som forårsaker BPH, men de teoretisere at det har noe å gjøre med naturlige svingninger i hormonnivået (fallende testosteron og økende østrogen) som er et resultat av aldring.

Implementering av en BPH Diet

Den første, og mest generelle, skritt som du kan ta for å gjennomføre en diett for å redusere BPH er å redusere forbruket av rødt kjøtt. Dietter lave i rødt kjøtt redusere risikoen for utvikling av BPH fullstendig, og kan også redusere alvorlighetsgraden av eksisterende tilfeller av BPH. Utover det, øke forbruket av sunn kjøtt som kylling, kalkun og sjømat. I forhold til karbohydrater, bør du bestrebe seg på å konsumere karbohydrater kun fra frukt, grønnsaker og begrensede mengder av hele korn - du bør ha en porsjon frukt og en av grønnsaker med hvert måltid. Mens du bør redusere forbruket av usunn fett som trans fett og kolesterol-økende mettet fett, bør du erstatte disse usunt fett med sunnere alternativer, som for eksempel en- og flerumettede fettsyrer. Fiskeolje (omega-3 fettsyrer) er spesielt verdt å vurdere for inkludering i din BPH kosthold for å redusere symptomer - konsumere alt fra 5 til 15 g per dag av en kvalitet fiskeolje supplement. Endelig er det noen matvarer som du bør bestrebe seg på å unngå, så dere ikke øke utviklingen av BPH. Styr klar av raffinert (hvitt) mel, bearbeidet mat, koffein og alkohol.

BPH Supplements

Ifølge John Hopkins Medicine, det er noen bevis som viser de gode egenskapene av vitamin D, lykopen og sink på tilfeller av BPH. I tillegg, noen har også anbefalt at tilskudd med så Palmetto kan bidra til å lindre symptomene på en forstørret prostata. Men før man tyr til kosttilskudd bør du være klar over at det første og beste forsvarslinje mot BPH er i kostholdet ditt - uten først å etablere et fundament av ernæring med tilslutning til et riktig kosthold, vil tilskudd gir ikke på langt nær optimale resultater.

Prostatakreft behandling valg

Prostatakjertelen er en stor kjertel som ligger like foran endetarmen, og er en del av den mannlige forplantningssystemet. Når celler av prostata utvikle genetiske mutasjoner, kan dette føre dem til å vokse i en ute av kontroll måte, noe som kan føre til kreft. Prostatakreft, men vokser langsomt og ofte ikke er dødelig.

Vaktsom venter

Prostatakreft vanligvis vokser veldig sakte, forårsaker noen leger å anbefale "vaktsom venter". Dette betyr at kreften vil bli overvåket, men ingen faktiske behandlinger vil bli påbegynt før sykdommen vokser ytterligere.

Kirurgi

Et annet alternativ for behandling av prostatacancer er kirurgisk fjerning av tumoren. Denne behandlingen er ofte den eneste mulighet for noen som ønsker å være helt kreft-frie, selv om det ikke alltid er mulig.

Stråling

Strålebehandling er en annen alternativ behandling for prostatakreft. Den bruker høy energi røntgenstråler for å drepe kreftceller og krympe svulsten.

Androgen deprivasjon

Fordi prostata kreft celler vanligvis vokser i respons til hormoner som kalles androgener, en annen modus for behandling innebærer å fjerne disse hormoner fra kroppen. Dette kan gjøres ved å fjerne kjertelen eller ved hjelp av spesielt utformede medikamenter for å blokkere de hormoner som produserer androgener.

Cryosurgery

Cryosurgery er en annen fremgangsmåte for behandling av prostatakreft i hvilket tumoren drepes ved å fryse den. Svulsten er frosset ved å injisere eksepsjonelt kalde gasser inn i svulsten.

Hvordan kosthold under graviditeten

Mange kvinner får en ublu mengde vekt under svangerskapet, noe som ikke er sunt for mor eller baby. Det har blitt vist at kvinner som får for mye vekt under svangerskapet har flere komplikasjoner med levering og med amming sine spedbarn. Men er det noen grep du kan ta for å sikre at du miste overflødig vekt og opprettholde optimal kroppsvekt i løpet av svangerskapet.

Hvordan kosthold under graviditeten

•  Hold rikelig med frukt og grønnsaker i huset. Sørg for at de er lett tilgjengelige og forvaskes. Har små baby gulrøtter som du kan spise som snacks, eller holde frisk frukt separert i individuelle beholdere slik at det kan spises når du opplever cravings.

Få all junk food ut av huset for å unngå fristelsen. Det er lettere å spise mat som inneholder mettet fett som potetgull eller cookies hvis de allerede er i huset.

Kjøp matvarer som du krever i små kvanta og skille dem i individuelle deler for å unngå overspising.

Babymat er svært næringsrik, spesielt for gravide. Prøv korn eller frukt spesielt. De er delt inn i små beholdere og er deilig og bra for deg.

Ikke glem å ta prenatal vitaminer. Disse vil sørge for at kroppen din forblir sunt som babyen vokser. I tillegg, hvis kroppen din er i balanse vil du være mindre sannsynlighet for å oppleve cravings.

Drikk rikelig med væske for å opprettholde hydrering og en følelse av fylde.

Hint

  • Diskuter din diett med legen din på din vanlige prenatal avtaler.
  • Aldri gå på en ekstrem sult diett under svangerskapet. Dette kan rane fosteret av nødvendige næringsstoffer.

Balansert kosthold under graviditet

Mens du spiser et sunt og balansert kosthold er viktig gjennom hele livet, er det mer viktig når du er gravid. Helsen til barnet ditt bestemmes av din egen helse, og når kritiske komponenter av et balansert kosthold mangler, kan det få alvorlige helsemessige konsekvenser for utviklingen av det ufødte barnet.

Moderasjon

Det pleide å være at gravide kvinner ble oppfordret til å spise så mye som de ønsket og at vektøkning var OK, uavhengig av beløpet. Nå vet vi noe annet. Faktisk, gravide kvinner egentlig bare trenger en ekstra 300 kalorier per dag til skikkelig sørge for fosteret, i henhold til March of Dimes Foundation.

Balanserte grupper

Balanse er akkurat hva det høres ut som: en balanse mellom proteiner, vitaminer, meieri, fiber og selv fett. The March of Dimes anbefaler disse porsjoner på en daglig basis:

Korn: 6 oz. per dag
Grønnsaker: 2 1/2 kopper per dag
Frukt: 1 1/2 til 2 kopper per dag
Melkeprodukter: 3 kopper per dag
Proteiner: 5-5 1/2 oz. per dag

Spore kalorier selv når du følger en balansert plan som dette. Du kan bli overrasket over hvor de legger opp.

Vitaminer og kosttilskudd

Prenatal vitaminer sikre at barnet får alle de vitaminer og mineraler den trenger for sunn utvikling. Prenatal vitaminer også sørge for at kroppen din har det den trenger etter at barnet har tatt det den trenger. Riktig ernæring kan bidra til å redusere eller eliminere postpartum depresjon, apati og sykdom. Se etter vitaminer som gir jern, vitamin D, folsyre og omega-3 fettsyrer.

Forsiktighetsregler

Ikke alle matvarer er bra for gravide. Noen ting som du kanskje har spist regelmessig før du ble gravid kan bære visse helserisikoer når du er sammen med barnet. Unngå rå sjømat (østers eller ukokt sushi), upasteurisert melk og myke oster, som for eksempel brie. Pate, sjeldne og rått kjøtt og egg er også potensielle bakterie farer for ditt ufødte barn.

FDA anbefaler å begrense forbruket av albacore tunfisk og annen kokt fisk til ca 12 oz. en uke for å hindre metall-forgiftning som kan påvirke hjernens utvikling hos fosteret.

Koffein og alkohol også kan påvirke utviklingen av det ufødte barnet.

HIFU behandling for prostatakreft

HIFU behandling for prostatakreft


Ifølge Prostate Cancer Foundation, vil en i hver seks amerikanske menn bli diagnostisert med prostatakreft i løpet av hans levetid. Dette gjør prostata cancer den mest vanlige cancer hos menn utsiden av hudkreft. Høy intensitet fokusert ultralyd (HIFU) tilbyr menn med denne tilstanden en ikke-invasiv alternativ til tradisjonelle behandlinger som minimerer risikoen for bivirkninger.

Hva er HIFU

HIFU er en minimal invasiv behandling for lokalisert prostatakreft blir brukt med suksess over hele verden i forskningssentre og klinikker. Behandlingen innebærer å ødelegge prostata ved hjelp av kraften av høy intensitet ultralyd bølger.

Under HIFU behandling, er ultralydbølger sendt inn i prostatakjertelen der de krysser hverandre på bestemte punkter i prostatakjertelen, kalt knutepunkter. På navet, øker temperaturen betraktelig i løpet av få sekunder. Denne økning i temperatur ødelegger prostatavev og også eventuelle kreftceller som den inneholder.

Svingeren som leverer HIFU behandling til prostatakjertelen også fanger opp bilder av kjertelen. Avhengig av behandlingsenheten som brukes, kan disse bildene brukes til å tilpasse behandlingen til hver pasients unike fysiologi.

Prostatakreft behandling ved hjelp HIFU vanligvis tar under fire timer. Det begynner med lokal bedøvelse. Svingeren er satt inn i rektum for å fange opp de første bilder av pakkboksen. Når fokalsoner er valgt, begynner behandling. Legen vil stoppe når hele prostatakjertelen har blitt ødelagt. Recovery er minimal, men pasienter vil ha et kateter i opptil tre uker.

Fordeler med HIFU

HIFU bærer mange fordeler fremfor tradisjonelle prostata kreft behandlinger. Først, fremgangsmåten krever ingen operasjon, slik at blodtapet er minimalt. Dessuten krever prosessen ingen stråling, og er ikke-ioniserende. Dette betyr at det kan gjentas, eller brukes som en bergings behandling når andre behandlingsformer har ikke vært vellykket. Prosedyren krever ingen langvarig sykehusopphold eller utvinning, kan utføres på poliklinisk basis, og krever ikke narkose.

De ultralyd bølger passerer harmløst gjennom vevet rundt prostata. Ifølge International HIFU, en organisasjon i spissen mye av forskning på denne behandlingen, senker dette faktum risikoen for felles prostata kreft behandling bivirkninger, som impotens og inkontinens.

Hvor å få HIFU

Som i 2009, HIFU er ennå ikke godkjent for bruk som en prostata kreft behandling alternativ i USA, utenfor kliniske studier. For å motta HIFU behandling for prostatakreft, snakke med en urolog som støtter behandling. Noen pasienter kan kvalifisere til å delta i kliniske studier blir holdt i sine områder.

Hvis du ikke kvalifiserer for kliniske studier eller ikke kan finne en til å søke etter, kan du ha HIFU gjort på en internasjonal behandling anlegget. Mange amerikanske leger, som Dr. Stephen Scionti ved NYU Langone Medical Center, reiser med jevne mellomrom til ikke-amerikanske behandlingstilbud til å utføre HIFU behandling. Canada, Mexico og Bahamas har alle HIFU behandling sentre som godtar amerikanske pasienter.

Hvordan å behandle høyt kolesterol under svangerskapet

Hvordan å behandle høyt kolesterol under svangerskapet


Under graviditet, behandling av vanlige helseproblemer som høyt kolesterol blir vanskelig. For tiden er det ingen medisiner for behandling av høyt kolesterol som er godkjent for bruk av gravide kvinner. Dette etterlater deg med to alternativer for behandling av høyt kolesterol i løpet av de ni månedene av svangerskapet - kosthold og mosjon.

Bruksanvisning

Behandle høyt kolesterol gjennom kosthold og mosjon

Be legen din om en henvisning til en ernæringsfysiolog som spesialiserer seg i å arbeide med gravide kvinner. Siden svangerskapet krever at du forbruke mer kalorier og unngå visse matvarer, er det viktig å søke hjelp hos en ernæringsekspert før du prøver å behandle høyt kolesterol gjennom kosten.

Snakk med ernæringsfysiolog om å innføre mer fiber i kostholdet ditt. Både løselig og uløselig fiber har vist seg å bidra til å redusere kolesterolet hos de fleste pasienter og kan finnes i matvarer som er aktuelle for en gravid kvinnes kosthold, som frukt, grønnsaker og hele korn som havregryn.

•  Finn ut om en reduksjon i mengden fett du spiser er tilrådelig under svangerskapet. Din ernæringsfysiolog kan råde deg til å spise opp en viss mengde fett hver dag for den nevrologiske ditt barns helse, men kan instruere deg å oppsøke sunnere kilder for det som enumettet fett som finnes i olivenolje eller avokado.

Diskuter utøve opsjoner med legen din. Hvis du har vært trener jevnlig før svangerskapet, bør du være i stand til å fortsette å trene gjennom det meste av svangerskapet. Imidlertid kan legen din anbefale deg mot å engasjere seg i high-impact aerobic, noe som kan legge for mye stress på hjertet.

Sjekk ut ditt lokale treningsstudio for lav effekt cardio maskinene som elliptiske tredemøller og ergometersykler. Disse maskinene kan du øke hjertefrekvensen til et akseptabelt nivå uten å sette ekstra belastning på leddene eller tilbake.

Unn deg masse vann etter trening og utover dagen. Ved å unngå sukkerholdige eller koffeinholdige drikker, kan du holde triglyserider ned under svangerskapet - en viktig faktor i å opprettholde et lavt kolesterolnivå.

Godta at de fleste leger ikke bekymre deg for mye om høyt kolesterol hos gravide kvinner. De fleste tror ikke at ni månedene av ubehandlet høyt kolesterol presenterer en høy risiko for den generelle helsen til sine gravide pasienter.

Hint

  • Du bør ikke gjøre radikale endringer i kosthold eller trening diett under svangerskapet med mindre spesifikt bedt om å gjøre det av din behandlende lege. Du kan sette liv eller barns liv i fare ved inntak av for få kalorier eller delta i intens trening.

Lupron behandling for prostatakreft

Prostatakreft er forekomsten av tumorer i prostata. The Prostate Cancer Foundation anslår at én av hver seks menn vil utvikle prostatakreft i sin levetid (se Ressurser). Noen menn vil oppleve en saktevoksende kreft med minimale symptomer, mens andre vil ha en mer aggressiv form av sykdommen. Behandlinger for prostatakreft omfatter administrering av legemidlet Lupron.

Definisjon

Lupron er en syntetisk hormon anvendes for å regulere andre hormonproduksjon hos både menn og kvinner. I tilfelle av prostatakreft, er Lupron brukt til å behandle symptomer på sykdommen og ikke ødelegger kreftcellene.

Administrasjon

Lupron som et prostatakreft behandling er gitt i form av injeksjoner. Dosering og frekvens varierer avhengig av hver enkelt situasjon. Injeksjoner kan gis månedlig eller hver tredje til fjerde måned.

Mindre bivirkninger

Menn som bruker Lupron som en prostata kreft behandling alternativet bør være klar over bivirkninger de kan oppleve. Mindre bivirkninger inkluderer rødhet på injeksjonsstedet, ledd eller muskelsmerter, tretthet, svimmelhet, diaré og andre gastrointestinale ubehag.

Seksuelle bivirkninger

Seksuelle bivirkninger fra bruk av Lupron for prostatakreft kan inkludere impotens og nedsatt sexlyst.

Advarsel

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du tar Lupron og erfaring hevelse i ansiktet eller har problemer med å puste. Dette er tegn på at du kan være allergisk mot medisiner.

Proton behandling for prostatakreft

Proton-terapi er en av de mest effektive og nøyaktige typer stråling behandling, siden det har evnen til å utstråle bare kreftstedet. Dette er spesielt nyttig i prostatakreft, som er begrenset til et lite område i dets tidlige stadier. Et proton behandling kan gjøre mest skade på svulsten samtidig ikke å skade omliggende vev.

Definisjon

Protoner er en form for stråling; Men de kan bli kontrollert og administrert. Dette tillater mindre områder som skal behandles mer nøyaktig.

Suksess

Studier ved Loma Linda University Medical Center, et av sentrene som behandler prostatakreft med protonterapi, har vist en 89 prosent overlevelse. Disse pasientene har vært sykdomsfrie i løpet av en 10-års periode (se Ressurser).

Side Effects

Det er ingen smerte i løpet av behandlingen. Siden protonbehandling gis rett til kreft området, det er færre bivirkninger enn med standard røntgenstråling.

Tilgjengelighet

Selv om det ikke er mange protonbehandlingssentre for tiden i USA, er det en rekke bygges som behandling blir mer populært. Medicare, samt de fleste forsikringsselskaper bærere, dekker kostnadene for protonbehandling for prostatakreft.

Betraktninger

Proton terapi er et utmerket valg for prostatakreft behandling siden det er non-invasiv. Den kan også kombineres med kjemoterapi og andre behandlinger.

Etter Effekter av IMR Radiation behandling for prostatakreft

IMR strålebehandling er "intenst endret strålebehandling" og er vanligvis forkortet til IMRT. Imrt er vanligvis brukes ved behandling av prostatakreft. Det antas at den høyere dosen av stråling gitt til en pasient for behandling av dette, jo bedre sjanse for at pasienten vil ha overvinne prostatakreft. Som med en hvilken som helst form for medisinsk behandling, er det mulighet for negativ etter virkninger.

Potensial

Forskningsresultater av American Society for terapeutisk radiologi og onkologi har vist at menn håndtere minus langsiktig gastrointestinale bivirkninger forårsaket av IMRT enn de gjør med 3D CRT (tredimensjonal / konforme strålebehandling) terapi for prostatakreft behandling.

Langsiktig Outcome

Studier utført ved Memorial Sloan-Kettering Cancer Center har vist at menn som hadde prostatakreft og ble behandlet med skyldes gjennomtenkte dosering IMRT behandling følte seg friske og i live (viser absolutt ingen rester av prostatakreft sykdom) etter en oppfølgingsperiode på ca åtte år. Disse menn var sykdomsfrie og utviklet ikke noen type av sekundære krefttyper som et resultat av den innledende prostatakreft.

Betraktninger

Forskning utført ved Memorial Sloan Kettering Cancer Center i New York har vist at jo høyere dose av stråling gitt til pasienter med prostatakreft via IMRT, jo lavere sjanse for dem å måtte hanskes med den langsiktige etter effekt av urinveisproblemer.

Vanlige bivirkninger

De tradisjonelle vanlige bivirkninger og ettervirkninger av IMRT er veldig lik de tradisjonelle strålebehandling. Disse mulige effektene er tretthet, følelse av smak endring, appetitt tap, hårtap i hodebunnen området, kvalme, oppkast (i mindre grad) og væske buildup bak ørene.

Advarsel

Den mest alvorlige mulig langsiktig etter effekt forbundet med IMRT og andre strålingsterapi er en langsom nedgang i ulike hjernefunksjoner. Mange tenker på dette som et minne problem når det begynner å komme videre. Området av hjernen som ble bestrålt og stråledosen både påvirkning dette etter effekt.

Urter brukes til behandling av prostatakreft

Den vanligste typen kreft overfor menn er prostatakreft behandles vanligvis med legemidler og invasiv kirurgi. Ofte er prostatakreft funnet tidlig, hovedsakelig på grunn av PSA (prostata-spesifikt antigen) test, som overvåker nivået av proteiner som produseres av prostata. Når prostata cancer er blitt oppdaget, vil en lege prøver å identifisere hvor aggressiv og avansert er det i pasienten. Forståelig nok har noen pasienter søkt helhetlige fremgangsmåter for behandling av kreft og dens ettervirkninger, ofte i tillegg til tradisjonell behandling. Alle behandlinger skal gis i samarbeid med en lisensiert lege.

Damiana

Tatt fra bladene av damiana urt, er denne urten tilgjengelig i enkelte te og i ulike tablettform, eller kan røykes som tobakk. Det er også ofte brukt som et naturlig afrodisiakum og til å behandle depresjon. Ifølge den britiske Herbal Medicine Association, om det har en euforisk effekt på sine brukere, det har ikke noen ekte medisinsk verdi. For kreftpasienter, er dosen variabel avhengig av konsentrasjonen. Pasienter har rapportert milde avførende effekt av damiana.

Polysakkarid Kureha

Denne soppekstrakt stimulerer immunforsvaret og er en kraftig antioksidant. The California Pacific Medical Center Research Institute har funnet PSK å være en god anticancer alternativ, og det er en av de mest solgte urte behandlinger i det landet. PSK angriper enzymer som forårsaker spredning av cancer. Av denne grunn blir det ofte brukt til å lage strålebehandling mer effektiv. For prostatakreft behandling, er daglig dose 6000 mg.

Milk Thistle

Frukten av melk tistel er også en kreft-bekjempelse agent. Den brukes ofte for å få fart på proteinsyntesen og cellefornyelse. Noen ganger, urte-behandlinger inneholde melk tistel blader, men det er allment antatt at bladene ikke har de samme medisinske egenskaper. Kreftpasienter rådes til å ta 360 mg daglig.

Soy Isoflavone Concentrate

Ekstraheres fra soya urter, har soyaisoflavoner konsentrater blitt observert å hindre østrogen celler fra å komme i kontakt med forskjellige typer av cancer, slik at det anses som terapeutisk verdifulle. Det har også blitt funnet å kvele veksten av kreftceller. Daglig dose er 3000 mg.

Sulfuraphane

Sulfuraphane har vist verdien i å forebygge og behandle prostatakreft. Det fungerer ved å fremme proteiner for svulst undertrykkelse og indusere enzymer som angriper xenobiotiske celler. Anbefalt daglig dose er 200 til 400 mg for forebygging, og 600 mg for behandling.

Ernæring for støtte Under Prostate Cancer Therapy

Ernæring for støtte Under Prostate Cancer Therapy


Ernæring er en viktig komponent i løpet av prostatakreft terapi, som å spise et sunt kosthold kan hjelpe kreftpasienter holde seg sterk under prosessen. Kreftpasienter kan utvikle spiseproblemer avhengig av type terapi de mottar, slik som kjemoterapi eller stråling. Snakker med en lege og en ernæringsfysiolog er viktig i prosessen for å sikre at pasienten får de næringsstoffene han trenger for å bidra til å bekjempe prostatakreft.

Mangel på matlyst

Prostatakreftpasienter kan oppleve en mangel på appetitt under behandling som forstyrrer evnen til å opprettholde riktig ernæring. Dette kan trenge å bli håndtert gjennom å spise mindre måltider gjennom hele dagen og snacking på sunn frukt, grønnsaker, nøtter, frø, granola barer, og peanøttsmør kjeks når det er mulig. Bære bærbare snacks er en god idé fordi kreftpasienten trenger å prøve å spise når sultestreiker. Væsker som lav-natrium buljonger, miso suppe og juice kan også inntas regelmessig for å opprettholde kalorier i kroppen.

Problemer med smak og lukt

Visse behandlinger, slik som kirurgi, kjemoterapi, strålebehandling og hormoner som kan endre måten at legemet føler om mat under prostatacancer terapi. Matvarer kan smake eller lukte rart i løpet av disse behandlingene, så kreftpasienter bør holde mat og drikke rundt det høres bra for dem i løpet av denne tiden. En diett bør ikke bli tvunget om det gjør at pasienten føler seg syk under disse behandlingene. Legge smak til matvarer med sitroner, lime, sukker og ekstra sauser for å gjøre dem mer tiltalende.

Sikker Eating

Kreftpasienter må være forsiktig med å spise visse matvarer under behandlingen. Rå mat, som egg, bør ikke spises da de kan inneholde bakterier som kan forårsake problemer i en kropp svekket av prostatakreft terapi. Myke oster bør unngås, samt eventuelle melkeprodukter som ikke er pasteurisert. Frukt og grønnsaker bør vaskes godt før de spises, enten rå eller kokt. Kjøtt bør være tilberedt på godt gjort for å fullt drepe eventuelle bakterier før du spiser.

Andre hensyn

En lege, sykepleier eller ernæringsfysiolog vil være i stand til å planlegge en diett basert på de spesielle behovene til den aktuelle prostata kreft pasient. Alder, aktivitetsnivå, alvorlighetsgraden av kreft og andre helsemessige faktorer vil påvirke kostholdet at pasienten spiser. Dietter bør følges nøyaktig, og problemer med dem kommunisert i tide, for å unngå komplikasjoner på grunn av et dårlig kosthold under kreftbehandling.

Alternativ medisin for prostatakreft

Prostatakreft er vanligvis en saktevoksende kreft som kan bli behandlet når fanget tidlig. Konvensjonell terapi omfatter kirurgi, stråling, hormonbehandling og kjemoterapi. Visse naturlige behandlinger kan forsterke virkningen av tradisjonelle terapier og lette deres bivirkninger. En naturlig behandlingsstrategi består av et riktig kosthold og urte kosttilskudd.

Ved hjelp av Natural kreft behandlinger

En kreftdiagnose kan være ødeleggende, og mange frykter konvensjonelle behandlinger og deres mulige bivirkninger. Dette fører folk til å undersøke naturlige behandlingsformer. Som det står nå, har ingen naturlige behandlinger vist seg å behandle eller kurere kreft på egenhånd. Visse kosttilskudd har vist nytte i kliniske studier, men er best brukt i forbindelse med standardbehandling. Ikke bruk naturlige kosttilskudd uten å fortelle legen din. Mens mange kosttilskudd kan forsterke virkningen av konvensjonelle terapier, kan de potensielt forstyrre avhengig av tillegget og behandlinger du gjennomgår. Vær på vakt mot informasjonen du finner på nettet om mirakel kosttilskudd som nettsteder er tung på attester, men mangler noen vitenskapelig forskning som støtter deres krav.

The University of Maryland Medical Center foreslår følgende behandlinger kan være nyttig for prostatakreft.

Ved hjelp av kosthold for å forbedre behandling

Et godt kosthold er en viktig del av din naturlige behandlingsstrategi. Du ønsker å forbedre immunforsvaret så mye som mulig for å hjelpe det å bekjempe kreftceller. Mange konvensjonelle behandlinger kan undertrykke immunsystemet også. Alternativ medisin fungerer på ideen om at du trenger å ta opp alle aspekter av helse til å helbrede. Et sunt kosthold er en hjørnestein i enhver alternativ behandlingsregime, spesielt for kreft.

Universitetet har følgende anbefalinger for prostatakreft. Spis mye frisk frukt og grønnsaker, spesielt bær og cruciferous grønnsaker som brokkoli og blomkål. De er høy i antioksidanter og kreft-bekjempelse stoffer. Velg planter som dekker hele spekteret av farger. Reduser inntaket av mettet fett som finnes i animalske produkter.

The University of Maryland Medical Center foreslår følgende kosttilskudd kan være til nytte; i kliniske studier, hindret de veksten av kreft prostata celler. De omfatter lykopen (15 mg to ganger daglig) og vitamin E. Snakk med legen din om en passende dose av vitamin E. Lykopen er naturlig finnes i tomater og vannmelon.

Urte terapi

The University of Maryland Medical Center anmeldt studier og annen litteratur, og fant at følgende kosttilskudd kan være gunstig for prostata kreft, selv om det ble sitert på at ytterligere forskning er nødvendig.

En studie fant grønn te (500 mg daglig) viste beskjeden fordel i behandling av prostatakreft. Saw Palmetto ser ut til å holde mannlige hormonproduksjonen i sjakk, som ville være gunstig i prostatakreft siden testosteron produksjonen oppfordrer veksten av prostatakreftceller. Snakk med legen din om denne behandlingen. Forslag til dosering er 160 mg to ganger daglig. Melk tistel blokkert prostatakreftceller fra å vokse i reagensglass; Dette indikerer ikke om det ville fungere hos mennesker; ta 160 mg to ganger om dagen. Hvitløk ekstrakt har vist aksjon mot kreftceller, men har aldri blitt studert spesielt for prostatakreft; ta 400 mg tre ganger daglig.

Bivirkninger av Lupron injeksjoner for prostatakreft

Lupron er en injeksjon hormonbehandling brukes til behandling av prostatakreft. Når medikamentet blir administrert regelmessig, virker den med hypofysen for å stoppe produksjon av leutinizing hormon som stimulerer testiklene til å fortsette å frigjøre testosteron. Det synker dramatisk nivåene av testosteron hos menn kastrering nivåer. Mens mangel på testosteron kan ha en positiv effekt på å stoppe prostatakreft, kan Lupron injeksjoner har noen ubehagelige bivirkninger.

Første symptomene

Etter Lupron injeksjon, vil pasientene ofte opplever rødhet, hevelse, svie eller kløe på injeksjonsstedet. Dette bør ikke vare mer enn et par dager. Som Lupron virker ved å endre hormonnivåene i kroppen, kan det gi en rekke umiddelbare symptomer. Den vanligste av disse er hetetokter, tilsvarende de som oppleves av menopausale kvinner. Skjelettsmerter og problemer med vannlating er også ofte oppleves i begynnelsen av Lupron behandling. Bryst smerte og opphovning er også mulig.

Seksuelle bivirkninger

Siden Lupron er en hormonbehandling som reduserer testosteron, kan det ha en dramatisk effekt på en manns seksualitet. Testiklene kan reduseres i størrelse. Mange menn vil også oppleve en redusert libido, eller mangel på seksuell lyst. Uten riktig nivå av testosteron i kroppen, er impotens en mulig bivirkning av Lupron behandling.

Andre problemer

Bivirkninger fra Lupron injeksjoner som ikke er så vanlig inkluderer gastrointestinale symptomer som forstoppelse, kvalme eller oppkast. Hodepine og søvnløshet er også rapportert. Hyppig vannlating og infeksjoner samt hevelse i hender og føtter er mulig, men ikke vanlig. Hos noen pasienter endringer i humør og til og med depresjon har fulgt Lupron injeksjoner. Disse symptomene bør rapporteres til lege.

Livstruende reaksjoner

Mens sjeldne, har visse livstruende reaksjoner blitt opplevde under Lupron behandling for prostatakreft. De omfatter endringer i blodtrykk og hjerterytme. Hjertesvikt og blodpropp har blitt rapportert av et lite antall Lupron pasienter og kan eller ikke kan være direkte knyttet til stoffet. Allergiske reaksjoner er også mulig med en hvilken som helst medisinering. Noen tar Lupron og opplever noen alvorlige reaksjoner bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Forebygging

Det er mulig å lette noen av bivirkningene av Lupron injeksjoner for prostatakreft. Pass på at den forskrivende lege er klar over eventuelle andre medisiner (over-the-counter og reseptbelagte) tatt. Aspirin produkter kan øke risikoen for bivirkninger. Det er også en god idé å unngå eksponering for sol og slitasje sunblock når du tar Lupron. Unngå alkohol og spise riktig kan hjelpe med noen av bivirkningene, som kan få tilstrekkelig hvile.

Betraktninger

Ikke alle som gjennomgår Lupron injeksjoner for prostatakreft vil ha bivirkninger. Mange av symptomene som er produsert av medikamentet vil avta over tid og kan forsvinne fullstendig når behandlingen er avsluttet. Det er også mulig å justere dose og hyppigheten av injeksjoner for å lette problemer. Lupron har vist seg å være effektiv i behandling av kreft. De fordeler og risikoer ved Lupron injeksjoner bør veies ved lege og pasient.

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle øreinfeksjoner

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle øreinfeksjoner


Øret infeksjoner er svært vanlig blant barn. Vanligvis de er behandlet med antibiotika. Du kan også prøve holistisk medisin, som forsøker å behandle infeksjoner uten antibiotika eller andre sterke medisiner. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle øreinfeksjoner

Bruk urte rettsmidler

•  Bruk urte øredråper som et alternativ til antibiotika, for å behandle smerte og symptomer. Herbal øredråper kan kjøpes på de fleste helsekostbutikker så vel som i mange online spesialitet butikker.

Kjøp øredråper som inneholder calendula, hvitløk og / eller mullein blomst. Disse ingrediensene er vanligvis finner i øredråper barn som gis for å redusere øre smerte og ubehag.

Bruk eucalyptus øredråper for barn fra 6 år og eldre. Eucalyptus bør ikke gis til noen under 6 år.

Ta echinacea å bidra til å redusere symptomer og styrke immunforsvaret.

Ekskluder slim-forårsaker mat fra din diett eller et barns kosthold under infeksjon. Unngå melkeprodukter helt.

Forhindre øreinfeksjoner

Opprettholde en sunn livsstil ved å spise næringsrik mat og få nok søvn og mosjon. Dette er de beste måtene å forebygge enhver form for infeksjon eller sykdom.

Holdes vekk fra sigarettrøyk. Barn er spesielt utsatt for røyk og kan utvikle luftveisproblemer som fører til ørebetennelser.

Unngå kontakt med de som er syke. Syke barn kan lett overføre bakterier til barnet ditt som kan forverre hans eller hennes ørebetennelse.

Vask hender og leker regelmessig for å minske muligheten for infeksjon forårsaket av husholdnings bakterier.

Strøm et spedbarn i en oppreist posisjon for å forhindre en oppsamling av væske som kan føre til infeksjon.

Del øyeblikk med barnet ditt som hjelpe mot stress og støtte et avslappet miljø. En enkel dag med latter og lek utendørs kan gå en lang vei.

Hint

  • Når det gjelder behandling av barn, holistisk medisin ofte går hånd i hånd med "vanlige" Western behandling. Du kan behandle mange plager gjennom holistisk medisin alene, men det anbefales ikke å stole utelukkende på disse metodene.
  • Holistiske behandlinger for øret infeksjoner er vanligvis billig å moderat priset.
  • Hvis du har høy feber eller akutt smerte som stopper plutselig, kan det være et tegn på en sprukket trommehinne. I slike tilfeller gå til legevakten umiddelbart.
  • Alltid oppsøke lege når et sykt barn er under 2 år gammel.
  • Hvis barnet ditt er eldre enn to, bør du likevel holde legen informert før du starter noen alternativ medisinsk teknikk. Vær oppmerksom på at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.

Matvarer for å hjelpe i behandling av kreft

Under kreftbehandling som kirurgi, stråling og kjemoterapi, kroppen jobber hardt for å bekjempe kreftceller og reparere friske celler skadet under behandling. Ifølge Mayo Clinic, kan riktig ernæring under kreftbehandling hjelpe kreftpasienter opprettholde utholdenhet, bedre takle behandling bivirkninger og forebygge infeksjoner. Underernæring og overdreven vekttap er bekymringer i kreftbehandling som kan øke dødeligheten for mange kreftformer og senk respons på behandling. Spise riktig mat og avstå fra feil de er nøkkelen både under og etter kreftbehandling.

Spesifikk Mat og drikke

Ifølge American Institute for Cancer Research, bør pasientens kosthold under kreftbehandling gi en tilstrekkelig mengde kalorier, protein, vitaminer og mineraler. En rekke matvarer hver dag vil gi mange av de næringsstoffene du trenger for å holde seg sterk under kreftbehandling. En god tommelfingerregel er å spise daglige porsjoner med frukt, grønnsaker, proteiner, korn og meieriprodukter.

Kreftpasienter vanligvis krever høyere mengder protein som egg, yoghurt, cottage cheese, magert kjøtt og kylling, fisk, bønner og nøtter. Men kanskje du må redusere inntaket av fiber-rik mat som hele korn og kornprodukter hvis kreftbehandling forårsaker diaré eller magesmerter.

Kreft Cure Foundation (se Resource 1) hevder at noen matvarer har vist seg å ikke bare forhindre kreft, men langsom kreftcellevekst eller for å redusere tumorstørrelse. Mat som avokado, brokkoli, gulrøtter, hvitløk, appelsiner, soyaprodukter, visse te og tomater inneholder kjemiske komponenter og antioksidanter som nøytraliserer kreftfremkallende stoffer og blokkere kreft endringer i celler.

Kreftpasienter bør også drikke rikelig med væske, for eksempel vann, fruktjuice, grønnsaksjuice og te. Kullsyreholdige drikker som brus kan gi deg uønskede symptomer på gass og kan gjøre at du føler deg full, og koffeinholdige drikker som kaffe kan hemme god hvile nødvendig under kreftbehandling.

Grense mat og drikke med høye mengder av salt, fett, alkohol og sukker, som i noen tilfeller kan ha bidratt til utviklingen av kreft, i henhold til Oral Cancer Foundation.

Mat-relaterte problemer

Kreftpasienter kan oppleve mat-relaterte problemer under kreftbehandling, som tap av matlyst, kvalme, sår munn, endringer i smak og oppkast, som alle kan hemme riktig ernæring og spising. For å takle disse problemene, kan du prøve å spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for tre store måltider. Spis når du er sulten. Legg variasjon i kostholdet ditt, men pinne med mat du liker. Velg myk mat som er lett å tygge og vurdere å legge sauser, som kan hjelpe visse matvarer gå ned lettere. Begrens krydret mat.

Husk at mat som ikke appellerer til deg en uke kan smake godt neste uke, så holde et åpent sinn om maten du spiser i løpet av kreftbehandling. Snakk med legen din om eventuelle ernæringsmessige bekymringer; hun kan foreslå bruk av kosttilskudd for å sikre at du får riktig ernæring er nødvendig for å føle ditt beste under kreftbehandling.

Black Pepper & prostatakreft

Black Pepper & prostatakreft


Prostatakreft er en av de mest vanlige kreftformer hos USA. Ifølge Prostate Cancer Foundation, ble mer enn 190.000 amerikanske menn diagnostisert med prostatakreft i 2009 Konvensjonell prostatakreft behandling varierer per pasient, men kan omfatte kirurgi, cellegift, strålebehandling og hormonbehandling. Forskere som studerer urter og andre alternative medisiner undersøker effekten av svart pepper og kreftbehandling. Frukten av svart pepper inneholder et stoff som heter piperine som kan hjelpe i kampen mot prostatakreft.

Prostate Cancer

Prostatakreft vokser som små svulster i prostata. Kreftceller i disse svulstene har ingen regulering og fortsette å vokse og formere seg til tross for unormalt. For de fleste prostata kreftpasienter, er sykdommen saktevoksende og inneholdt i prostata. Et mindretall av pasientene opplever en raskt voksende, aggressiv kreft.

Prostata Survival

Den saktevoksende form av prostatakreft er meget herdbar så lenge som den er fanget innen cancer metastasizes. Dessverre, kan svulsten er liten størrelse begrense gjenkjenning. Når prostatakreft sprer utover prostatakjertelen, overlevelse blitt mye mindre optimistisk. Når det metastasizes, prostatakreft ofte sprer seg til skjelettet, sædblærene eller lymfeknuter i nærheten av prostata. Tidlig påvisning er viktig i behandling av denne sykdommen.

Piperin

Piperin er et utdrag av svart pepper og andre lang pepper planter i Sør-India. Ifølge Nutriline.org, et supplement referanse området, er piperine et alkaloid som er ansvarlig for følelsen av varmen som produseres når paprika er fortært. Piperin ble først isolert av en tysk vitenskapsmann tidlig i det 19. århundre. Det er nå vanlig å finne som en ingrediens i multivitaminer og andre kosttilskudd.

Piperin og helse

Piperin på egen hånd ser ut til å ha liten effekt på helsen. Imidlertid er dens fordeler funnet når det er konsumert med et supplement. Hver supplement gir mulighet for varierende grader av absorpsjon. Dette betyr at bare en andel av supplement er faktisk absorberes og benyttes av legemet. Inntak av piperin med et tillegg bidrar til å øke graden av absorpsjon i mage-tarmkanalen med 30 prosent. Av denne grunn kan piperine bidra til å behandle prostatakreft når det kombineres med andre kreft-bekjempelse og antioksidantene.

Piperin og prostatakreft

Selv om forskning må gjøres om piperine og prostatakreft, er det bevis for at piperine bidrar til å bekjempe andre kreftformer. Ifølge Life Extension, forskere ved University of Michigan Comprehensive Cancer Center fant at når piperine er kombinert med curcumin, en anticancer ekstrakt av gurkemeie urt, det stoppet veksten av kreftdannende celler. Høye konsentrasjoner av de to ekstrakter fullstendig hemmet bryst-cancer-dannende stamceller. Med tiden kan forskning tyder på spesifikke anticancer kombinasjoner med piperine å bekjempe prostatakreft.

Hjem Utbedring behandling for diaré

Diaré er en ubehagelig tilstand som etterlater mange mennesker redd for å forlate hjemmene sine. Medisinsk vitenskap erkjenner at diaré er en viktig funksjon i kroppen fordi det eliminerer noe usunt fra fordøyelsessystemet. Ta noen skritt hjemme for å komme gjennom episoder av diaré så raskt som mulig.

Hydration

Diaré kan raskt tørke kroppen som essensielle væsker og mineraler er tapt i løpet av de hyppige turer på do. Vann er den beste hjem behandling for diaré, som den erstatter de tapte væsker. Tilsett en liten klype salt og sukker til vann for å erstatte mineraler og glukose.

Rehydrering drikker som Gatorade kan også erstatte elektrolytter og hydrat kroppen din. Drikk saft med litt salt og sukker lagt for diaré.

Mengden mat du spiser er ikke så viktig som mengden av væske du tar i når du har diaré. Drikk disse væskene liberalt hele dagen.

Klar væske diett

En klar væske kosthold inneholder drikker du kan se gjennom. Drikk buljong hvis du ikke føler for å spise noe som kan opprørt magen videre. Tilsett litt gelatin i kostholdet ditt for en lite substans. Å spise med diaré er helt greit, men du kan ikke føler deg opp til det. Legg matvarer sakte til kosthold før du føler deg bedre igjen.

Spise en klar væske kosthold under diaré gir systemet en sjanse til å komme seg fra sykdommen. Når du føler deg bedre, legge til matvarer som er lett fordøyelig, for eksempel vanlig hvit ris og eplemos. Bare spise hvis du føler deg opp til det og ikke tvinge deg selv til å spise mens du fortsatt har diaré.

Matvarer for å unngå og medisiner

Leger anbefaler en klar diett, men du kan føle deg litt sulten når du har diaré. Fristelsen til å spise mat som kan gjøre problemet verre fordi du er sulten kan innhente deg. Det er ingen skade i å spise når du har diaré, så lenge du holde deg unna matvarer som kan forverre tilstanden. Unngå pasta, brød og mat som inneholder hvete.

Meieriprodukter er ofte årsaken til diaré. Hold deg unna disse matvarene til diaré har passert. Meieriprodukter kan gjøre tilstanden verre.

Produkter tilgjengelig over disk vil stoppe diaré. Legene mener nå at det er best å la din diaré å fortsette. Bruk disse produktene hvis du må forlate hjemmet.

Naturlig behandling for type 2 diabetes hos barn

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er type 2 diabetes en av de mest utbredte sykdommer blant barn og ungdom - mer enn 150.000 personer under 20 år har diabetes. Hjelpe barna ta sunne livsstilsvalg kan bidra til å forebygge type 2-diabetes hos barn.

Om Type 2 Diabetes

Type 2-diabetes utvikler seg når legemet danner en motstand mot insulin og kan ikke bruke insulin riktig. Som et resultat av dette, mister bukspyttkjertelen gradvis evnen til å skape tilstrekkelige mengder av insulin for å regulere blodsukkernivået.

Et økende problem

De fleste barn som er diagnostisert med type 2 diabetes er overvektige eller fete ved diagnose. Som antall voksne og barn som er overvektige har økt, har antall tilfeller av barn med type 2 diabetes steget jevnt og trutt.

Naturlige behandlinger

Naturlige behandlinger for type 2 diabetes kan hjelpe barn blir mindre sannsynlighet for å utvikle sykdommen. Vektreduksjon har vist seg å redusere insulinresistens og bremse utviklingen av type 2 diabetes. Et sunt kosthold og trening er to av de beste behandlingene for type 2 diabetes.

Spise sunt

Ifølge CDC, livsstilsendringer ved hjelp av naturlige behandlinger som kosthold og mosjon og å miste litt vekt kan hindre eller forsinke type 2 diabetes hos voksne og barn. Et sunt kosthold kan hjelpe behandle diabetes naturlig og inneholder massevis av frukt og grønnsaker, hele korn karbohydrater som brun ris, mat rik på fiber, magre proteinkilder som fisk, og sunt fett som olivenolje. Unngå mat høy i sukker, mettet fett og trans fett.

Komme Exercise

Mangel på fysisk aktivitet er sterkt assosiert med overvekt og type 2-diabetes hos barn. Barn bør oppfordres til å få minst 30 minutter fysisk aktivitet per dag for å forebygge og behandle diabetes naturlig, ifølge Diabetes Care Journal.