Digidexo.com

harde utslett flere steder på kroppen

Hvordan Kill Lus i hus

Hvordan Kill Lus i hus


Lus er små insekter som Nestlé i hårete deler av kroppen, inkludert hodet, kropp og skam områder. Lus lever av menneskeblod og kan formere seg og spre seg raskt til flere steder på kroppen. Lus er et vanlig problem som lett kan spres fra person til person. Hodelus kan spres ved å dele hårbørster, kammer og andre hår tilbehør. Body lus er ofte spres ved nær fysisk kontakt, sengetøy og klær. Kjønnshår lus er mest utbredt blant seksuelt aktive individer og sprer seg under samleie.

Bruksanvisning

Figur ut kilden til lus. Enten det er en person eller dyr i husholdningen, alle bør sjekkes for lus. Du kan finne lus ved å se etter dem i håret, på kroppen eller i klærne. Lus er vanligvis ledsaget av kløe og utslett i det infiserte området. Lus egg, også kalt nits, kan leve i håret i 1 til 2 uker før de klekkes. Nits ligne flass og vil bli funnet nær hodebunnen; Men, vil du ikke være i stand til å riste dem ut. Når nits hatch, blir de lus, som kan være grå-hvit, rødlig, eller kremfarget. Lus har seks ben og måle mellom 2 til 4 mm. Kjønnshår lus vil forbli mer rundt skam områder og har en krabbe som utseende, noe som gjør det mulig å skille det fra hår- og kropps lus.

Unn de som blir smittet med lus. Flere over-the-counter sjampo, kremer og lotions vil drepe lus, inkludert Nix og Rid. Ofte kan det ta mer enn én behandling for å sikre at du drepe alle lus. Hvis over-the-counter behandlinger gjør ingen hjelp, bør du oppsøke lege, som kan foreskrive Ivermectin, som behandler lus.

Vask sengetøy og klær slitt minst to dager før å finne lus. Sørg for at du vasker sengetøy og vaskeri i varmt vann minst 130 grader Fahrenheit. Hvis du ikke klarer å vaske sengetøy eller klærne, har dem tørke rengjøres eller forsegle dem i en plastpose, lufttett pose i 2 uker.

Vacuum hele huset. Vakuum tepper, puter og madrasser der medlemmer av husstanden bruker tiden sin. Disse områdene kan samle både lus og luseegg. Ved støvsuging, kan du bidra til å drepe lus i huset og hindre noen fra å få lus.

Treat hårpleieprodukter elementer som børster eller hår band ved å dyppe dem i medisinert shampoo for minst 1 time. Hvis varen ikke kan være gjennomvåt, behandle det med isopropanol, eller vurdere å forkaste og erstatte varen.

Dermatitt i hodebunnen

Seboreisk eksem i hodebunnen, og hodebunnen psoriasis er vanskelige å skille. Sebhorrheic dermatitt i hodebunnen er vanligvis begrenset til hodebunnen, mens dermatitt i hodebunnen kan vises på flere steder av kroppen. Preget av harde, skjellende klumper, er eksem i hodebunnen en vanlig hud lidelse som berører visse aldersgrupper.

Funksjoner

Tegn og symptomer på sebhorrheic eksem i hodebunnen inkluderer hvite eller gule skjell klumper eller flak som kan feste seg til håret. Hodebunnen kan bli rød og kløende med gule eller hvite skjell. Små rødbrune humper kan være til stede, og det kan forekomme sårhet og blødninger hvis den lidende plukker ut humper. En mild tilfelle av sebhorrheic dermatitt er vanligvis kjent som flass.

Betraktninger

Sebhorrheic dermatitt utbredt i babyer yngre enn tre måneder gamle er kjent som vugge cap. Mer vanlig hos menn enn kvinner, sebhorrheic dermatitt påvirker mennesker mellom 30 og 60 år gammel. Cradle cap i babyer kan fjernes ved å bruke baby olje regelmessig smertefritt løfte vekter. Regelmessig skånsom skrubbing av en babyens hodebunnen med baby shampoo på bad tid kan holde tilstanden i sjakk.

Behandling

Salisylsyre er en metode for behandling som finnes i merkenavnet sjampoer som Scalpicin og X-SEB. Selsun Blå og Exsel inneholde reseptbelagte medisiner selen sulfid. Head & Shoulders og DHS Sink inneholder sinkpyrition som den aktive ingrediensen i sine sjampoer; Disse sjampo bør brukes to ganger per uke for å effektivt bekjempe sebhorrheic dermatitt. Sjampoer inneholdende kulltjære, så som Polytar og Neutrogena T-gel, kan anvendes tre ganger ukentlig.

Teorier / Spekulasjoner

Årsaken til sebhorrheic dermatitt er ikke kjent, selv om den nevrologiske lidelser epilepsi og Parkinsons sykdom har blitt assosiert med hudens tilstand. Hormonelle attributter kan være koblet, men grunnen til dette er ikke kjent. En annen teori er tilstedeværelsen av en sopp, Malassezia, og selv små sporer er funnet på humane hodebunnen, er det ikke sikkert hvorfor de formere seg og kan være relatert til tilstanden.

Typer

De med visse hudtyper, spesielt fet hud, er plaget med sebhorrheic dermatitt oftere enn folk med kombinert hud eller tørre hudtyper. Behandling av denne tilstanden kan kreve en resept fra lege. Utseendet til skalaene er skjemmende og kan fornærme lider, spesielt de med mørkt hår.

Nyrefunksjonen og blodtrykket

Nyrefunksjonen og blodtrykket


Nyrene er en av de viktigste biologiske komponenter i kroppen din. Uten riktig nyre funksjon, kan kroppen din ikke fullføre de nødvendige biologiske prosesser for deg å leve. Nyrene filtrerer avfall og overflødig vann fra blodet. De er også en integrerende del av å opprettholde blodtrykket. Når blodtrykket blir forhøyet utover det nyrene kan håndtere, kan det føre til permanent nyreskade

Nyrer

Nyrene er en bønne-formet par av organer som befinner seg bak magen, skal strekke seg på hver side av milten. Nyrearteriene bringe blod fra andre organer til nyrene. At blod er full av avfall som har blitt bortført fra disse organene. Nyrene filtrerer avfall og overflødig vann ut mens du holder næringsstoffer og proteiner inne. Da de renale blodårer ta den nylig rensede blodet tilbake til hjertet for å bli satt tilbake i sirkulasjon. Fast avfall og overflødig vann danner urin sendt gjennom hver nyre ureter, små muskel kanaler som leverer det til blæren.

Nyre funksjoner

Nyrene er den viktigste komponenten i urinveiene, som arbeider for å fjerne avfall fra blodet gjennom en filtreringsprosess. Urinen opprettet fra det fjernede overskudd av vann og avfall utskilles fra kroppen gjennom blæren og urinrøret. En annen viktig funksjon av nyrene ditt er å frigjøre hormoner som bidrar til å opprettholde blodtrykket og fremme kalsium eller fosfor produksjon. Disse prosessene er avgjørende for et sunt hjerte og benbygning.

Blood Pressure

Blodtrykket er den kraft som utøves av sirkulerende blod på veggene i blodkarene den går gjennom. Den brukes som en vurdering av de mest grunnleggende kroppsfunksjoner. Blodtrykket kan måles på flere steder i kroppen, men det er generelt måles i arteria brachialis, en større blodkar som finnes i den øvre arm gjennom hvilken blodet strømmer for vekk fra hjertet. Trykket er alltid laveste som blodet forlater hjertet eller like før den går tilbake til hjertet.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk (også kalt hypertensjon) er en farlig tilstand som antas å være arvelig og forverres av usunt kosthold. Hjertet ditt blir tvunget til å jobbe hardere for å pumpe blod gjennom kroppen din når du har høyt blodtrykk. Det fører også til at blodårene til å utvikle atheroma, eller usunn vev vekst. Som blodårene utvikle mer atheroma, plasserer det enda mer stress på hjertet, forårsaker muskler til å forstørre og tykne. Over tid, vil hjertemuskelen etter hvert svekkes, setter deg i fare for hjertesvikt og død.

Kronisk nyresvikt

Kronisk nyresykdom (også kjent som kronisk nyresykdom) er et gradvis tap av nyrefunksjon over tid. Den fremste årsaken til kronisk nyresvikt er høyt blodtrykk. Det økte presset på blod fartøy vegger ødelegger fungerende strukturen i nyrene og fører til nyresvikt. Når nyrene slutter å fungere, er det eneste alternativet for å omgå nyrene gjennom dialyse eller bytte ut de skadde nyrer med sunn seg. Symptomer på kronisk nyresvikt omfatter forhøyede nivåer av urea eller kalium i blodet. Kroppen kan også beholde overflødig vann.

Nyrekreft kur rate

The American Cancer Society anslår at det vil være 57 760 nye tilfeller av nyrekreft i USA i 2009 Hos voksne den vanligste typen av nyrekreft kalles nyrecellekarsinom. Hos barn er det Wilms tumor. Den kur rate avhengig av stadium av kreft da diagnosen.

Symptomer og Diagnose

Mange nyre kreft blir ikke oppdaget i den tidlige fasen, fordi det er få symptomer. Som kreften vokser det kan gi symptomer som for eksempel blod i urinen, smerter i korsryggen på den ene siden, en klump i nedre rygg, tretthet, vekttap, hevelse i bena eller ankler, og feber av ukjent årsak. En diagnose begynner med imaging tester (CAT scan, MR, ultralyd, røntgen, bein skanner), laboratorietester, og deretter en biopsi tatt gjennom en teknikk som kalles en tynn nål aspirasjon. Under biopsi, vil en patolog ser på cellene under et mikroskop for å bestemme graden og scenen. Bedømmelsen er basert på utseendet av cellene, og angir hvorvidt deres vekst er fort eller sakte. Staging bestemmer sin størrelse og om den har spredt seg.

Staging

Den amerikanske Joint Committee on Cancer utviklet en iscenesettelse system kjent som TNM-systemet. Den beskriver størrelsen av tumor ("T"), den grad av spredning til lymfeknuter ("N"), og hvorvidt det har spredning til andre organer, eller metastasert ("M"). Etter at TNM kategori har blitt bestemt, blir den informasjon som benyttes for å tildele en samlet trinn 1, 2, 3 eller 4. Forskjellen i alvorlighetsgraden varierer fra trinn 1, hvor tumoren er liten og begrenset til nyrene, til trinn 4 , hvor svulsten kan være hvilken som helst størrelse og har spredd seg til fjerntliggende eller lokale lymfeknuter og / eller organer.

Survival priser

Den kur rate er uttrykt som en overlevelsesrate fordi tilbakefall er alltid en mulighet hvis noen kreftcellene har spredd seg. The American Cancer Society gir fem-års overlevelse basert på scener. De fem-års overlevelse for trinn 1 er 96 prosent, trinn 2 er 82 prosent, scene 3 er 64 prosent, og stadium 4 er 23 prosent. Disse tallene representerer prosentandelen av mennesker som lever i minst fem år etter å ha blitt diagnostisert.

University of California bruker en mer avansert system for staging nyrekreft som også vurderer personens generelle helse. Deres system deler folk inn i lav-, mellomliggende-og høyrisikogrupper. De har funnet fem-års overlevelse for de med kreft som ikke har spredd seg til andre organer til å være 97 prosent for lav-risiko-gruppen, 81 prosent for middels, og 62 prosent for pasienter med høy risiko.

Overlevelses Faktorer

Selv om scenen er den beste indikatoren for å overleve, visse aspekter forkorte overlevelsestiden. To av de faktorer som er et høyt nivå av kalsium i blodet og anemi. Hvis kreften har spredt seg til to eller flere steder i kroppen, og hvis mer aggressiv kjemoterapi trengs mindre enn ett år fra diagnose, er sjansen for å overleve går ned. Leger også vurdere personens generelle evne til å fortsette å utføre normale daglige aktiviteter som en potensiell indikator på overlevelse.

Trender

En uheldig utvikling i kur priser ble publisert i september 2006 Journal of the National Cancer Institute. Forskere har studert data fra 34 503 pasienter med nyrekreft og oppdaget at 1983-2002, dødelighetsratene i USA steg 1,2 til 3,2 dødsfall per 100.000 mennesker. Den ledende forsker, Dr. John Hollingsworth ved University of Michigan Medical School, sa at dette var på grunn av en økning i større, mer dødelige svulster.

Hvordan bruker jeg Slim Guide Fat Caliper Test?

Hvordan bruker jeg Slim Guide Fat Caliper Test?


Skinfold calipers brukes til å måle mengden av underhudsfett lokalisert på flere steder på kroppen din. Calipers er enkle å bruke, bærbar og praktisk. Bruke Slim Guide skinfold Caliper, som med de fleste calipers, kan du få en ganske nøyaktig avlesning av kroppens fettinnhold.

Kroppsdeler som skal testes

Du kan måle ett, to eller fire steder på kroppen for guiden Slim fett caliper test. De fire steder inkluderer triceps (baksiden av armen), øvre del av ryggen, bicepsen (foran armen) og suprailiac (midje, midt mellom hofteleddet og bunnen av brystkassen).

Hvordan ta målinger

For hver kroppsdel, bruke tommelen og pekefingeren til å klemme et område av huden bredt nok slik at du får en god fold. Folder på triceps og biceps bør være vertikal. Den fold på baksiden bør være på en 45-graders vinkel og folden på midjen bør være horisontal. Trekk denne hudfold bort fra kroppen og plassere kjevene av calipers rundt den. Slipp avtrekkeren slik at bøylen er tett knipe skinfold. Fortsett å holde skinfold og slipp bøylen trigger litt i noen sekunder. Bøylen vil åpne litt og gi deg korrekt lesing.

Bruke Målinger for å få en fettprosent

Når du har alle målinger, kan du bruke en online kroppsfett caliper kalkulator for å finne kroppen fett prosentpoeng (se Ressurser).

Hva betyr tallene

For kvinner, er en fettprosent på 25 til 31 prosent anses som akseptabelt. Alt over dette antallet regnes som overvektige. For menn, er det akseptabelt fettprosent Område 18 til 25. Alt over 25 prosent kroppsfett regnes som overvektige.

Symptomer på Worms i Humans

Symptomer på Worms i Humans


Innvollsparasitter, inkludert tape ormer, runde ormer og pin ormer, er mye mer vanlig enn folk flest ønsker å erkjenne. Mens ideen om gnagerne i et kolon kan gi hvem som helst frysninger, er det viktig å vite hvordan å gjenkjenne symptomer på ormer i mennesker og søker rask behandling.

Vekttap

De fleste amerikanere kan stå å miste litt vekt, så noen folk ignorerer utilsiktet vekttap i stedet for omgående ta opp årsaken. Uforklarlig vekttap er ofte det første tegn på at en person er å dele sin mat med en koloni av ormer.

Kløe

Kløe av anus eller vagina kan være et tegn på at tarmparasitter er sprell om og forårsaker lokal hudirritasjon. Eksem-lignende utslett andre steder på kroppen kan vises.

Magesmerter

Gassy magesmerter kan være et tegn på parasittangrep, selv om det er mange andre årsaker, inkludert irritabel tarm syndrom, magesår og matintoleranse. Smerter fra ormer kan dukke opp hvor som helst i magen.

Diaré eller forstoppelse

Innvollsparasitter vil sannsynligvis føre til forbigående episoder av forstoppelse eller alvorlig diaré, og avføring kan være foul smelling. Disse symptomene kan ligne på en annen tilstand og bli feildiagnostisert.

Ormer eller egg i avføring

Det bør gå uten å si, men mange mennesker fortsatt ikke klarer å gjenkjenne symptomer på tarmparasitter selv når de passerer ormer eller ormen egg i deres avføring.

Kroniske Ringorm hudinfeksjoner

Kronisk ringorm er en hud sopp. Det er en resistent form av ringorm infeksjon, og er vanskelig å kurere hvis årsaken til sykdommen er ikke kjent.

Hva er kronisk Ringorm?

Kronisk ringorm er forårsaket av en mikroskopisk sopp. Det er fra den samme familien av infeksjoner som fotsopp (tinea pedis), jock-klø (tinea cruris) og candidainfeksjon (tinea versicolor).

Kronisk Ringorm

Hvis ringorm er ubehandlet, eller infeksjonen er dypt, kan det bli kronisk. På dette stadiet er det vanskelig å behandle, med mindre årsaken er detektert.

Hvordan er Kronisk Ringorm inngått?

Kronisk ringorm er smittsom, og kan spres fra person til person, eller dyr til person. Tilstanden sprer på ulike måter, blant annet deling av personlige eiendeler som klær, å ha fysisk kontakt med dyr som katter eller hunder eller å ha en eksem utbrudd som blir infisert av sopp.

Hva er symptomene?

Den infiserte området sprer seg sakte utover, og skaper en litt hevet, lys-rød ring sirkle en lettere rød flassende, kløende området. Dette blir større, hvis ubehandlet, og kan skje på flere steder på kroppen.

Behandling

Å behandle ringorm, starte med å bruke over-the-counter anti-sopp krem. Ringorm bør begynne å bli bedre, og bør klare opp i løpet av to til fire uker. Hvis det ikke er noen bedring, bør du oppsøke lege for mer aggressiv behandling.

Behandling for kjæledyr

Dyr kan ha infeksjon eller være bærere av infeksjonen. Dersom et dyr forblir ubehandlet, vil den fortsette å re-infisere individer i hjemmet. For å bryte den onde sirkelen, ta dyret til veterinær for behandling.

Ondartet Solitary fibrøs Tumor

Ondartet er definert som en tumor differensiert av ikke-inhibert vekst; kreft, vedvarende eller metastatisk. Et fibrøst tumor indikerer at det påvirker de fibrøse vev i kroppen. Selv om disse tumorer er sjeldne, kan de forekomme hvor som helst i den menneskelige anatomi. En enslig fibrøs svulst større enn 10 inches i størrelse bør overvåkes nøye overvåket av en lege. Det er flere måter å fjerne ondartede ensomme fiber svulster.

Solitary fibrøs tumor

Solitary fiber svulster er uvanlig og finnes i flere steder i kroppen. Hyppigst de befinner seg i lungene, hode, nakke og bekkenet. Det er mindre aggressive og mer aggressive former for ensomme fiber svulster. Solitary fiber svulster kan lett vokse 6-10 inches eller større før symptomene er filt eller rapportert. Den mest aggressive form kalles enslig ondartet fibrøs tumor og er forbundet med metastatisk sykdom i ben, lunger eller andre steder.

Diagnostisering Ondartede Solitary Fibrøst Svulster

Å etablere valg behandlingstilbud for ondartede ensomme fiber svulster, ulike diagnostiske teknikker utføres. En grundig intervju angående pasienthistorie er utført av en lege for å samle informasjon om symptomer, og når de først dukket opp. Når en grundig medisinsk historie blir oppnådd, er en fysisk undersøkelse utført. Legen vil føle det området der de klumper eller hevelse er plassert og undersøke områder der pasienten klager over smerter. Blod- og urinprøver kan bestilles. Imaging studier som røntgen, ultralyd, computertomografi (CT) skanner, magnetisk resonans imaging (MRI) og positronemisjonstomografi (PET) er også bestilt. For å bekrefte en mistanke om ondartet enslig fibrøs svulst, vil en biopsi utføres avhengig av svulster plassering.

Kirurgisk behandling av Ondartede Solitary Fibrøst Svulster

Når ondartede ensomme fiber svulster er funnet før de har sjansen til å spre seg til andre organer, kan kirurgi være et alternativ. Kirurgiske tilnærming avhenger særlig til svulster plassering. Leger kan utføre en lymfeknutedisseksjon for å kontrollere spredning av sykdommen. Når det er mulig, vil kirurgen fjerne hele svulsten.

Strålebehandling for Ondartede Solitary Fibrøst Svulster

Når malign tumor enslig fibrøse ikke er i stand til å bli fjernet ved operasjon, kan strålebehandling anvendes. Strålebehandling er en serie med høy dose røntgenstråler som ødelegger kreftceller og krympe svulster. I noen tilfeller strålebehandling vil bli utført enten før eller etter operasjonen. Ved en ondartet tumor enslig fibrøst har spredning til andre deler av kroppen, kan ekstern strålebehandling brukes til å minimere symptomer.

Kjemoterapi for Ondartede Solitary Fibrøst Svulster

Kjemoterapi er kun brukt som behandling for ondartet ensomme fiber svulster i sjeldne tilfeller der det har spredt over hele kroppen. Systemisk (oppnåelse av hele kroppen) kjemoterapi kan anvendes. Når en enslig fibrøst tumor utvikler seg i leveren, kan bli brukt chemoembolization. Kjemoterapi blir infusert inn i arterien som forsyner det syke området av leveren og deretter blokkert for å holde medikamentet i det bestemte området.

Definisjon av en Utriving Fracture

Definisjon av en Utriving Fracture


En avulsion brudd er en skade i benet forårsaket av et ligament eller sene tvang rive bort en del av beinet. Disse bruddene oftest forekommer hos ungdom, unge voksne, idrettsutøvere og dansere.

Anatomy

En avulsion brudd finner sted når kraften i en sene eller ligament trekke i benet er nok til å rive en del av benet bort. Sprekkene oppstår på anslagene (kjent som apofyser) hvor sener og leddbånd festes til beinet.

Vanlige Steder

Avulsion frakturer kan oppstå flere steder i kroppen. I hofter, de oppstår i fremre øvre og nedre bekken pigger; på seteben (noen ganger kalt "Sitz bein"); og på ischiopubic Rami, alle områder av vedlegg for store muskler. Andre vanlige områder av skade inkluderer albue, håndledd, ankel og fot.

Årsaker

Avulsion brudd oppstår når mer kraft påføres et ben enn benet kan motstå; det kunne sies at muskelen er sterkere enn benet. En aktivitet som krever whiplike bevegelse eller snu - for eksempel basketball, baseball (spesielt pitching) og ballett - kan resultere i avulsion frakturer, ettersom styrkene til den muskelen trekker i en annen retning enn benet.

Risikofaktorer

Unge idrettsutøvere og dansere er utsatt for disse skadene fordi deres bein er fremdeles under utvikling, og kan ikke holde tritt med sin muskulære utvikling. Idrettsutøvere og dansere generelt er mer sannsynlig å ha høyt utviklede muskler og å presse kroppen til ekstreme posisjoner. Traumer som et fall eller bilulykke kan også resultere i Utriving brudd.

Behandling

Utriving frakturer vanligvis leges uten operasjon, særlig hos unge mennesker med bein er fortsatt utvikling. Hvile og is i det berørte området er de vanlige anbefalingene. Hvis ligament eller sene har blitt skadet, kan operasjon være nødvendig å feste beinet. Disse sprekkene sjelden forårsake problemer etter helbredelse er fullført.

Notater

Hvis du har mistanke om et brudd eller skade på et leddbånd, ta kontakt med en lege eller kvalifisert utøveren umiddelbart. Tegn på brudd er smerter på bruk av den delen, hevelse og misfarging, og redusert mobilitet.

Shampoo for å bli kvitt lus

Lus er insekter som lever på kroppen din og lever av blod. Hodelus spesielt kan spres lett fra person til person. Du kan kjøpe over-the-counter sjampo eller reseptbelagte legemidler for å bli kvitt lus.

Symptomer

Lus kan bli funnet på flere steder på kroppen din. Hodelus leve på hodebunnen, men kan finnes bak ørene også. Body lus lever av blod, men kan leve på klærne, i sømmer eller folder. Kjønnshår lus infisere områder der du har kjønnshår. Et viktig symptom for alle typer lus infeksjon er kløe. Du kan også se små røde nupper, eller hvit eller hvitaktig grå flekker som er egg av lus.

Grunnleggende

Sjampo for å bekjempe lus i hovedsak er insektmidler. Over-the-counter produkter som bli kvitt lus inneholder vanligvis enten pyrethrin eller permetrin. Noen produkter kombinerer pyretrin og piperonylbutoksyd. Alle sjampoer for lus er designet for å drepe både lus og egg, eller luseegg. Skall er hvit og ser ut som flass.

Behandlinger

Populære over-the-counter behandlinger inkluderer Nix, RID og LiceMD. Rid inneholder både pyrethrins og piperonylbutoksyd. Hovedingrediensen i LiceMD er dimetikon, som ikke er et plantevernmiddel. Nix inneholder permetrin. Det er viktig å følge instruksjonene uavhengig av produktet du velger.

Lung Cancer Treatment & Prognose

Prognosen for pasienter med lungekreft avhenger av stadium og type kreft, om kreften har spredning og hva slags behandling brukes. Behandlingsmetoder for lungekreft kan brukes sammen, spesielt hvis lungekreft har metastasert inn i andre deler av kroppen. Lungekreft behandlinger inkluderer kirurgi, strålebehandling, kjemoterapi og komfort omsorg.

Staging

Onkologer bruke iscenesettelse som en måte å beskrive størrelsen og fremme av kreft. Trinn 1 indikerer individuelle tumorer i lungene. Stadier opp til scenen fire kreft indikerer en spredning av svulstene til flere steder i kroppen.

Stage 1

Kirurgisk fjerning av en liten del av lungen kan anvendes på tidlige stadier (stadium 1a og 1b) av lungekreft, og opp til 40 prosent av pasienter som overlever i minst fem år.

Stage 2

Kirurgisk fjerning av en flik av lungen eller hele lungen er gjort på scene 2 kreft, og 50 prosent av pasienter som overlever i minst to år etter denne behandlingen.

Stage 3a

Stage 3 kreft har metastasert og krever strålebehandling eller cellegift i kombinasjon med kirurgi, og i henhold til Oncology Channel, 50 prosent av pasientene overleve minst 15 måneder etter behandling.

Stage 3b

Personer med stadium 3b lungekreft ikke er kandidater for kirurgisk fjerning av kreft og er gitt en kombinasjon av kjemoterapi og stråling, med 50 prosent av pasientene som overlevde i mer enn 12 måneder.

Stage 4

Stadium 4 kreft eller tilbakevendende lungekreft kan behandles med cellegift for å redusere symptomer, men ingen andre behandlinger anses effektive; 50 prosent av pasienter som overlever i minst åtte måneder etter behandlingen.

Comfort Care

Comfort omsorg bruker tiltak som smertelindring og ernæring for å redusere symptomene på lungekreft, og 50 prosent av pasientene overlever i minst åtte måneder, mens på komfort omsorg-eneste behandling.

Medisinsk Ledelse av magesmerter

Medisinsk Ledelse av magesmerter


Vi kan kalle magesmerter en "vondt i magen", men smerter i magen kan stamme fra flere steder i kroppen. Akutte smerter som begynte plutselig forvaltes annerledes enn kroniske smerter som har vedvart over tid.

Akutt smerte

Leger vil først sørge for livsviktige funksjoner som pust, puls og blodtrykk er stabile og at pasienten er i noen umiddelbar fare. Kontroll av hvilken som helst oppkast eller gi smertelindring vil følge, så vil bestemme en årsak til smerten i så kort tid som mulig.

Kronisk smerte

Leger begynne med å bestemme når den kroniske smerten begynte, hva som forårsaker det å forverres eller dukke opp igjen, og hvilke andre symptomer følge den.

Ytterligere Examination

En sykehistorie og en grundig fysisk undersøkelse bidra til å oppdage eventuelle underliggende sykdommer og finne ut hvilke tester som eventuelt er nødvendig.

Tester

Mulige testene inkluderer røntgen, ultralyd, CT eller visuell undersøkelse av magen med en liten laparoskop. Blod, kan urin og avføringsprøver analyseres.

Medisiner

Medisiner som brukes for å lindre symptomer inkluderer antacids, intravenøse narkotika for akutte smerter, antibiotika for mistenkte mageinfeksjoner, eller lavdose antidepressiva for kroniske smerter.

Behandling og pleie

Kirurgi eller sykehusinnleggelse for observasjon kan være nødvendig. Pasienter som behandles med medisiner blir bedt om hva de skal gjøre hvis smertene kommer tilbake eller forverres hjemme, og for å unngå eventuelle skjerpende aktiviteter eller matvarer.

Hva er årsakene til Red Skin?

Hva er årsakene til Red Skin?


Hvis du rødmer fordi du er flau eller sjenert, har du en midlertidig tilstand som gjør ansiktet rødt. Det er ingenting å bekymre seg for. Men noen mennesker har andre, mer alvorlige forhold som slår deres hud rød --- noen kortsiktige og noen langsiktige.

Rosacea

Rosacea er en hud tilstand som inkluderer humpete hud, akne-lignende kviser og rød hud som blir verre hvis du drikker alkohol eller spise krydret mat, ifølge freebeautytips.org. Rosacea har en tendens til å oppstå i lyshudet mennesker, som rødme lett. Rosacea starter langsomt og vedvarer til en persons ansikt er alltid rød, kviser oppstår og blodkar i midten av ansiktet (kinn, hake, nese og panne) blir synlige. Skincarephysicians.com rapporterer at rosacea kan være forårsaket av Demodex folliculorum, en midd som lever i hårsekkene. Midd tette oljekjertlene, og dette resulterer i betennelse eller rød hud. Det medisinske miljøet mener også at Helicobacter pylori, en bakterie som fører til tarminfeksjon, kan være årsaken. Rosacea rammer hovedsakelig kvinner; Imidlertid, når menneskene har denne tilstanden, fører det rhinophyma, som gjør nesen synes ekstremt rødt, deformert og for stor, i henhold til sbmedex.wordpress.com.

Contact Dermatitis

Hvis du har følsomhet eller en allergi mot visse stoffer og huden din blir rød når du kommer i kontakt med disse stoffene, er dette kontakteksem, ifølge revolutionhealth.com. Kontakteksem kan få huden til å såre, hovne, varme opp og bli skarlagen. Noen såper og vaskemidler kan ha denne effekten, som kan rengjøringsprodukter. Andre gjerningsmennene inkluderer gummi, latex, elastisk og fargestoffer.

Solbrenthet

En solbrenthet kan gjøre huden rød. Når huden er altfor utsatt for solens ultrafiolette stråler, huden blir betent og blir rød. Selv om sommeren solbrenthet er godt dokumentert, kan huden din brenne når du blir eksponert for solen uten å ha på solkrem.

Røde utslett

Psoriasis resulterer i rødt, flassende, kløende flekker på leddene, ifølge medicineplus.com. Bleie utslett vil slå et spedbarn bunn rødt. Poison Ivy vil resultere i et rødt utslett noen steder at kroppen din har vært utsatt for anlegget. Cradle cap, som nyfødte noen ganger får, kalles seboreisk eksem. Babyens hodebunnen er berørt av denne tilstanden på grunn av overproduksjon av talg og irritasjon forårsaket av gjær (malessizia), ifølge medicineplus.com. Dette kan føre til rød hud, men ikke alltid. Andre utslett som kan snu en barnets hud rød er Milia, varmeutslett, eksem, en gjær infeksjon og baby akne, ifølge righthealth.com.

Andre årsaker

En høy temperatur kan føre til en persons huden blir rød. Cellulitt er en hudinfeksjon forårsaket av bakterier som kan gjøre huden din føles varmt å ta på. Appelsinhud er smertefullt. Den infiserte området vil bli rød. Skarlagensfeber er en sykdom som er forårsaket av en bakterie som heter gruppe A streptokokker. Det vil resultere i et utslett som består av små røde nupper som vises på magen og brystet. Folk som drikker store mengder alkohol kan utvikle en rød nese.

Medisinering

Ifølge wrongdiagnosis.com, er Stevens Johnson syndrom en sjelden tilstand som er ofte forårsaket av medisiner, og kan resultere i røde flekker på huden, i tillegg til utslett, blemmer i slimhinnene, vedvarende feber, hovne øyelokk, influensa symptomer og konjunktivitt . Når en pasient starter på en ny medisin, bør han og hans lege være på utkikk etter disse symptomene, fordi dette syndromet kan være dødelig.

Skulder Massasje Veibeskrivelse

Skulder Massasje Veibeskrivelse


Skuldre og nakke er sentrale områder som holder de fleste av kroppens stress og spenning, noe som resulterer i tetthet og smerter. Denne smerten kan stråle inn i hodet og kjeven, forårsaker hodepine, og ned i ryggen. Skuldermassasje, gjort riktig, kan slappe av stramhet i muskler og slipp triggerpunkter, eller knop, noe som kan forårsake smerter flere steder i kroppen. Skulder massasje kan også lindre stress å la kroppen og sinnet til å arbeide mer effektivt.

Bruksanvisning

•  Har den personen du vil massere sitte med armene hvilende på en runde pute.

Påfør en liten mengde olje eller fuktighetskrem på hendene. Gni inn begge partnerens skuldre.

Varm skuldermusklene med lange, glidende strøk med hele hånden begynner mellom skulderbladene og jobbe seg opp til nakken og ut til skuldrene. Gjenta flere ganger.

Elt hans øvre trapezius muskler mellom skulder og nakke ved å klemme forsiktig og slippe. Gjenta flere ganger.

Påfør moderat glide slag med tomlene mellom skulderbladene og opp i nakken. Gjenta flere ganger.

Gjenta tommel-gliding slag på øvre trapezius fra skulder mot halsen. Gjenta flere ganger.

Gjenta lange, glidende strøk langs skuldrene med moderat trykk. Redusere trykket med hvert slag.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med din fastlege før du mottar en massasje for å utelukke kontraindikasjoner eller tilstander der massasje ikke kan bli bedt om.
  • Hvis dette sittende stilling er ubehagelig, kan du prøve å sitte foran et bord og hviler hodet og armene på en pute på bordet. Unngå å vri på hodet.
  • Massasjeolje eller lotion reduserer luftmotstand, noe som reduserer huden friksjon.
  • Trykket kan justeres til toleranse.
  • Drikk rikelig med væske etter en massasje for å skylle giftstoffer frigjøres fra massasje.
  • Massasje bør stoppes hvis alvorlig smerte eller ubehag oppleves. Oppsøk lege hvis du opplever endringer i smerte eller nye symptomer.
  • Forsiktighet bør utvises for å unngå sensitive og beinete områder som skulderbladene, distale ender av skulder og ryggraden.

Myelomatose Behandling Retningslinjer

Myelom er betegnelsen på en progressiv form for kreft som påvirker visse hvite blodceller som kalles plasmaceller. Det påvirker omtrent 20 000 amerikanere hvert år og forekommer hyppigst i afrikansk-amerikanere over en alder av 50. Medlemmer av andre etniske grupper over 50 år er også i faresonen. Mens myelom er foreløpig uhelbredelig, har omfattende fremgang blitt gjort mot effektiv behandling.

Forståelse myelom

Myelom begynner når unormale plasmaceller danne svulster i områder av benmargen. Disse svulstene har to effekter. Først, de forstyrrer den normale produksjon av viktige komponenter i blodet, blant røde blodceller, andre hvite blodceller og blodplater. De har også direkte skade bein de bebor, som fører til svakhet og strukturelle skader. Når myelom former i flere steder i kroppen, er det referert til som myelomatose. Om lag 90 prosent av myelom lider har myelomatose.

Første trinn etter diagnose

Hvis du er diagnostisert med myelom, er det første legen din vil gjøre avgjøre alvorlighetsgraden av din tilstand. Han vil sannsynligvis gjøre dette gjennom en benmargsbiopsi og gjennom en blodprøve som måler visse viktige endringer i plasmaceller. Han vil også avgjøre hvor langt myelom har spredd seg, ved hjelp av røntgen, computertomografi (CT) skanner og positronemisjonstomografi (PET) skanner.

Mange behandlingstilbud

Basert på hans vurdering, kan legen forfølge ett av en rekke ulike behandlingstilbud. Siden utviklingen av myelom varierer sterkt fra person til person, ikke to behandlingsperioder er nøyaktig det samme.

Hvis symptomene er mindre eller begrenset, kan legen i første omgang velger å gjøre noe annet enn å overvåke myelom gjennom regelmessig testing. Denne teknikken kalles vaktsom venter. Mer typisk, er tilstedeværelsen av myelom forårsake for aktiv intervensjon.

Kjemoterapi narkotika er ofte brukt, mens de kjemper myelom i hele kroppen. Legen kan også injisere kjemoterapi narkotika direkte inn i området av en aktiv svulst. Kjemoterapi blir noen ganger brukt i høye doser, ledsaget av en stamcelletransplantasjon. Stamceller er umodne blodceller, og transplantere dem kan øke kroppens evne til å gjøre normale voksne blodceller.

Legen din kan også bruke andre former for medikamentell behandling, inkludert medisiner som bidrar til å forhindre tumordannelse (thalidomid, lenalidomid), medikamenter som er rettet mot myelomcellelinjer proteiner (bortezomib) eller kortikosteroider, som også har anti-tumor egenskaper.

Monoklonalt antistoff terapi er en annen behandling alternativ. Det innebærer intravenøs anvendelse av antistoffer som er gjort i laboratoriet for det spesifikke formål å drepe myelomceller direkte eller forstyrre deres funksjoner.

Legen kan også anbefale strålebehandling, som bruker fokuserte høyenergi røntgenstråler for å forstyrre eller drepe myelomceller. X-ray behandling kan innebære enten bruk av eksterne maskiner eller midlertidig implantasjon av radioaktivt materiale på stedet av myelom svulster.

Plasmafereseseparasjon kan også anvendes. I dette alternativet er blodet filtreres gjennom en ekstern maskin, der kreftcellene er fjernet før blodet er returnert til kroppen din. Men dette vil rensing ikke hindre etableringen av nye kreftceller.

Kirurgi kan også være nødvendig for å håndtere spesielle myelom svulster. Konsultere legen din for en grundig forklaring på alle behandlingsalternativene og deres potensielle bivirkninger.

Typer Fibroids

Kvinner kan utvikle muskelknuter i flere steder i kroppen: bryst, livmor og livmorhalsen området. Hver av disse stedene i kroppen presentere unike symptomer som følge og hver av disse typene har separate medisinske termer tildelt dem, men alt kan behandles. Fordi fibroids er et resultat av hormonelle påvirkninger i en kvinnes kropp, kan de komme og forsvinne noen ganger uten behandling i tillegg.

Definisjon

Merriam-Websters ordbok definerer fibroid som "en godartet svulst ... av fibrøst og muskelvev." Selv om det er en positiv definisjon i betydningen av fysisk helse prognose - siden det betyr at svulsten er ikke kreft - det er fortsatt litt mangelfull. Det gjør ikke staten de tre typiske lokaliseringssteder for disse svulstene i en kvinnes kropp, som nevnt ovenfor.

Typer

Det er tre fibroid typer: bryst, livmorhalsen og livmor. Bryst fibroids er kalt av flere forskjellige navn (bryst displasia, fibrocystic bryst sykdom, godartet brystsykdom og diffuse cystisk mastopati); Men de alle i utgangspunktet bety det samme: godartet (ikke-cancerous) endringer i brystvevet.

Cervical fibroider er kjent ved at navn fordi de forekommer i en slik begrenset plass inne i kroppen. Men livmor fibroids er faktisk tildelt ett av tre navn (egenutført, subserosal og submukøse), basert på hvor de befinner seg i livmorområdet. Og hvis noen av de tre fibroids er festet til livmoren av en stengel formet stilk, begrepet pedunculated lagt til som et prefiks til at livmortypenavn.

Bryst Fibroids

Uvanlige klumper, vekster, cyster eller knuter av muskel eller bindevev som vises sted i brystet området og er ikke kreft er kjent som bryst fibroids. Disse fibroider er antatt å være et resultat av overproduksjon av to hormoner - østrogen og progesterone-- som resulterer i uvanlig celle multiplikasjon.

Cervical Fibroids

Disse fibroids kan vokse ganske stor og er mest vanskelig å fjerne, noen ganger forbyr fjerning på grunn av potensielle skader på livmoren. Disse fibroids er plassert i nakken av livmorhalsen, som de har ingen steder å gå i livmorhalsen.

Livmor Fibroids

Submucous livmor fibroids er plassert inne i livmoren, mellom livmoren indre fôr og muskelen direkte under den. Subserous fibroids er rett utenfor livmoren - knyttet til det - men vokser utover fra det. På grunn av dette stedet, er det ikke uvanlig for denne type fibroid å vokse ganske stor fordi de har mer kropp plass til å gjøre det. Den egenutført livmor fibroid ligger ikke på utsiden eller innsiden av livmoren. Den vokser mellom veggen i livmoren og er derfor begrenset i vekststørrelse. Men det er den vanligste typen av livmor fibroid.

Størrelse Avvik

Fibroids kan variere sterkt i størrelse (like stor som en melon eller så liten som en ert), men den potensielle veksten størrelse avhenger delvis på plasseringen av fibroid i kroppen. For eksempel, vil bryst fibroids (ert eller kiwi-størrelse) være mindre enn de vanligvis finnes i livmoren (sitron-, Apple eller melon-sized).

Symptomer

Hver type fibroid har sin egen symptomer listen. Bryst fibroids vanligvis føre til hevelse i brystet som kan være smertefullt. Livmor fibroids forårsaker flest symptomer: tyngre og mer uregelmessige menstruasjonssykluser, mulig anemi på grunn av den kraftige blødninger, mage og bekkensmerter, press på blæren eller tarmer (som fører til forstoppelse, inkontinens eller økt frekvens i vannlating), smerter i nedre rygg eller ben (på grunn av størrelse eller press på en vene eller arterie), vanskeligheter med svangerskap og fødsel, og åreknuter. Cervical fibroids kan gjøre samleie smertefullt og muligens forårsake blødninger.

Hvordan Forstå Pressure Points

Hvordan Forstå Pressure Points


Det er følsomme områder som kalles trykkpunkter flere steder i kroppen. Legge press på disse punktene kan gi smertelindring, stress lettelse, glede og helbredelse; legge press på disse trykkpunkter kan også forårsake skade eller smerte i kroppen. Forstå trykkpunkter slik at du lærer hvordan du kan bruke dem til å arbeide til din fordel.

Bruksanvisning

•  Forstå at trykkpunkter er så følsom fordi det er høye nerve tettheter i de områder av kroppen.

Massasje eller trykk på trykkpunkter med albuene eller fingrene til å bruke soneterapi eller fotsoneterapi. Noen spekulerer i at alle områder av kroppen din, inkludert alle store orgel, er representert med bestemte trykkpunkter på hender og føtter. I refleksologi, € thereâ ™ sa troen på at å stimulere de riktige trykkpunkter på hender og føtter vil forbedre sirkulasjonen, reparasjon energiflyten og lindrer stress til tilsvarende organ.

Finn trykkpunkter på ansiktet og ørene for å lære mer om akupunktur, en kinesisk medisin som fremmer helse og helbredelse. Sette små nåler inn i disse trykkpunkter hjelper omdirigere energibanene og gi smertelindring, ifølge akupunktur eksperter.

Bruk trykkpunkter informasjon i kampsport eller i selvforsvar for å påføre smerte på angriperen. Et angrep på øynene, nesen og lyske - alle trykkpunkter - gjør de enkleste målene. Andre trykkpunkter plassert under kjevebeinet og på hver side av ansiktet kan hjelpe deg med å gjengi en angriper uføre ​​hvis det brukes riktig i selvforsvar.

Ulike Utslett på kroppen

Body utslett eller utslett er betennelse eller spotting av huden som følge av irritasjon, allergi eller sykdom. Et utslett endrer farge og tekstur av det berørte området, typisk endre farge til en rødlig eller rosa nyanse. Til tider kan utslett også være blålig i fargen eller mørbanket fra riper og ytterligere irritasjon.

Nature

Utslett kan være assosiert med kløe, hevelse, prikking eller brennende fornemmelser, og muligens smerte, mens noen forhold produserer ingen følelse i det hele tatt. Generelt, kropps utslett er en indikasjon på at kroppen avviser en utenlandsk enhet eller element som det finner truende for sin helse.

Kategori

Noen utslett påvirker hele kroppen, som kalles "generalisert", mens andre vises bare på visse områder av huden. Disse er ofte referert til som "lokaliserte". Utslett kan være forbigående og kortvarige eller tilbakevendende eller kronisk. De fleste hudutslett er ikke smittsomme men noen er kjent for å være.

Ubiquity

Det er hundrevis av typer kroppen utslett og praktisk talt alle har opplevd utslett en eller annen måte i ulike faser av livet, fra barndom til alderdom. Mens mange av disse utslett er vanlig og lett å behandle (eller alene før de avtar), noen kan være symptomer som peker til mer alvorlige plager eller sykdommer.

Årsaker

Allergiske reaksjoner er en av de vanligste årsakene til utslett. Avhengig av personen, kan allergi være forårsaket av planter, mat, dyr, kjemikalier, støv, forurensing, insektbitt og en rekke miljøfaktorer. Andre vanlige årsaker inkluderer irritanter forårsaket av slitasje fra klær eller bleier, kosmetikk, soleksponering og fuktighet eller tørrhet. Infeksjoner fra virus, bakterier og sopp også ofte føre til utslett.

Andre eksempler er infeksjoner forårsaket av små parasitter som midd og lus, samt systemiske sykdommer der utslett er et kjent symptom. Disse sykdommene omfatter lupus, revmatisk feber, tyfoidfeber, meningitt, Rocky Mountain flekket feber og Lyme sykdom, blant andre. Vanlig forekommende utslett inkluderer vannkopper, kviser, ringorm, fotsopp, helvetesild, skabb, eksem og psoriasis. Andre faktorer som er assosiert med noen utslett inkluderer hormonelle endringer, stress, genetisk predisposisjon og autoimmune problemer.

Diagnose

Mange hudutslett ligne og kan være vanskelig å skille fra hverandre. Selv til trenet øye, dvs. en hudlege, tester kanskje må gjøres for å bekrefte en bestemt diagnose. Hudutslett som kommer uten smerter eller ubehag, og er lokalisert til området for kontakt med et allergen som er relativt trygg og giftfri kan bare la alene inntil hudens tekstur og farge går tilbake til det normale. Utslett ledsaget av andre symptomer, derimot, som feber, infeksjon, hovne lymfeknuter, kortpustethet, hodepine, stiv nakke, lysfølsomhet og verkende ledd kan være en indikasjon på en alvorlig tilstand. Konsultere en hudlege eller lege anbefales i disse tilfellene.

Om Utslett

Utslett kan vises for flere forskjellige grunner, fra bleie irritasjon i barnesykdommer til allergier. Hver utslett vil enten gå sin gang om det er på grunn av en barnesykdom, eller hvis utslettet er akutt, vil det forsvinne når allergenet er fjernet.

Typer

Narkotika eller andre allergier, for eksempel matallergier, ofte føre til elveblest, en rød, flekkete utslett som flytter rundt til forskjellige steder på kroppen. Elveblest er vanligvis kløende og lege bør søkes å finne trigger stoffet forårsaker problemet. Benadryl eller tilsvarende generisk antihistamin kan tas for lindring av symptomer. Hives ledsaget av kortpustethet, oppkast, hjerte uregelmessigheter, beslag eller feber bør sees på akuttmottaket umiddelbart.

Bleie utslett kan føre til en rød pimply flekkete utslett skal vises i bleieområdet. Grundig rengjøring, tørking og en anvendelse av sink og lakserolje krem ​​bør se en forbedring i løpet av timer. Gjær infeksjoner forårsake samme utslett som vanlig bleie utslett. Imidlertid vil utslettet ikke gå bort ved bruk av normal bleie utslett kremer og løsninger, og vil trenge spesiell oppmerksomhet.

Funksjoner

Barnesykdommer kan føre til en rekke utslett på ulike deler av kroppen ledsaget av andre symptomer. Vannkopper, meslinger og røde hunder, mest vanlige i løpet av barndommen, er alle sykdommer som utvikler utslett. Tysk meslinger eller "Tre-dagers Meslinger" har en masse røde flekker på overkroppen og hovne kjertler som varer i ca tre dager. Tysk meslinger er ødeleggende dersom en gravid kvinne kommer i kontakt med en smittet person, kontraktørselskaper sykdommen selv, som sykdommen kan bli utlevert til hennes baby via blodet hennes forårsaker blindhet, døvhet og retardasjon i det ufødte fosteret. Rutine skudd er nå gitt til unge mennesker til å utvikle immunitet mot sykdommen.

Effekter

Vannkopper starter med en hoved rød flekk med en pustule senter som vanligvis etterlater et arr. Utslettet sprer seg over hele kroppen og varer i ca 10 dager. Aktuelle programmer, for eksempel Caladryl eller Calamine, kan hjelpe til med intens kløe. Til slutt alle skorpene faller av, og du mest sannsynlig aldri vil få sykdommen igjen i din levetid. Varicella vaksine er noen ganger gitt til barn som ennå ikke har hatt sykdommen.

Betraktninger

En lett utslett sprer seg over overkroppen med feber kan tyde på begynnelsen av hjernehinnebetennelse, en alvorlig sykdom i alle aldre. En tur til ER er foreslått. På mistanke om sykdommen, legen vil trekke væske fra ryggraden via en Spinal Tap å bli testet i laboratoriet for å stille en sikker diagnose.

Advarsel

Kontakteksem skjer nesten umiddelbart på å ha metall berøre huden, eller en type gummi, som for eksempel lateks eller andre stoffer, som kroppen ikke er kompatibel. Ta bort stoffet eller element som fører til utslett og symptomene vil forsvinne.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.