Digidexo.com

sukker ulemper

Hva er fordeler og ulemper med sukker?

Hva er fordeler og ulemper med sukker?


Mange leger, ernæringsfysiologer og helsepersonell vurdere sukker å være giftig for systemet når forbrukes i store mengder. Faktisk er det svært få grunner til å øke sukkerforbruket, da de fleste får nok i ikke-dessert matvarer som frukt, brød og pasta. Sukker, men ikke helt usunn, kan være ansvarlig for mange helsemessige bekymringer. Også, siden de fleste bearbeidet mat inneholder store mengder sukker eller høy fruktose mais sirup, folk har en tendens til å konsumere mer enn nødvendig.

Pro: Bedre enn High Fruktose Corn Syrup

Juryen er fortsatt ute på om sukker er sunnere enn high fructose corn syrup, men mange ernæringseksperter hevder at det er. Høy fruktose mais sirup er produsert fra mais og deretter bearbeidet for å øke fruktose. Dette betyr at høye fruktose maissirup kan være vanskeligere for kroppen å fordøye, slik tilfellet er med en hvilken som helst behandlet mat. Men noen hevder at sukker og høy fruktose mais sirup ha samme innvirkning på kroppen, noe som betyr at kroppen ikke kan fortelle forskjellen mellom en søtningsmiddel og en annen.

Pro: Midlertidig Energy

Ideen om en "sukker høy" er ikke bare et uttrykk. Sukker er en naturlig forekommende kilde til energi, men den kan ikke gi vedvarende energi. Det gir vanligvis en midlertidig pigg, som koffein, men deretter forårsaker tretthet og cravings etterpå. Det påvirker blodstrømmen, noe som er grunnen til at noen diabetikere må bære godteri barer eller juice drikke. Når en diabetiker blodsukkeret blir faretruende lav, er noe søtt for å heve den. Men, ikke-diabetiske individer ikke trenger mye sukker og kan oppnå høye energinivå fra å spise balanserte måltider til faste tider.

Con: høyt kolesterol

Det er mulig at sukker kan bidra til høyt kolesterol. Enkelte forskere har pekt på en sammenheng mellom sukker og høye nivåer av fett i blodet. Ifølge American Heart Association, kan høye triglyserider øke risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag, samt føre til mange andre helsemessige komplikasjoner. Siden sukker er til stede i de fleste pakkede matvarer, kan det være vanskelig å overvåke inntak og opprettholde sunne kolesterolnivåer.

Con: Vektøkning

Sukker kan også være knyttet til vektøkning og fedme. Begrepet "tomme kalorier" refererer til hvordan sukker smaker tiltalende, men tilbyr ikke noen ernæringsmessig verdi. Også kan sukkerholdige matvarer erstatte vanlige måltider for mange amerikanere som spiser på farten eller snack på søtsaker, brus og godteri i stedet for å spise sunn og konsistente måltider. Når kroppen høster ingen ernæringsmessig verdi fra kalorier, er de kaloriene lagret som fett.

Hva er de forskjellige typer sukker erstatter?

Sukker erstatter er matvarer som etterligner søtende egenskaper sukker uten ekstra kalorier. Det er en måte å ha kaken og spise den også, så å si. Noen er naturlig og noen er menneskeskapte, men alle har sine fordeler og ulemper.

Sakkarin

Sakkarin var den første kunstige søtningsmiddel introdusert i markedet, noe som gjør sin debut i 1950 som en kunstig søtningsmiddel rutinemessig lagt til produkter som tannkrem, og næringsmidler og drikkevarer. Sakkarin tendens til å ha en bitter ettersmak ble dempet ved å blande den med andre søtningsmidler. Sakkarin har vært plaget gjennom årene med et rykte for å forårsake kreft, spesielt blærekreft, men så langt har det ikke vært innblandet i noen krefttilfeller som involverer mennesker.

Aspartam

Oppdagelsen av aspartam var helt en ulykke. Wile prøver å utvikle en anti-ulcus-medisinering, søt pulver ble sølt på hånden til den aspirerende oppfinner. Resten er historie. Aspartam har blitt brukt som en sukkererstatning i en myriade av diettprodukter som drikkevarer, iskrem, gelatin og for eksempel denne forbindelsen er mange ganger søtere enn sukker, og reduserer den totale kaloriinnholdet i produktet. Siden aspartam ikke er plaget av den samme bitter ettersmak som sakkarin, er det brukt i mange flere matvarer enn sakkarin. Noen av de samme bekymringene om kreft har vært reist mot aspartam som har vært reist mot sakkarin, men aspartam har vært innblandet i hjernen kreft i stedet for blære kreft. Det har ikke vært noen definitiv kobling opprettes mellom forbruket av aspartam og utvikling av kreft.

Sukralose

Sukralose er en sukker erstatning som faktisk er laget av sukker. I motsetning sakkarin og aspartam, er sukralose stabilt ved oppvarming, noe som gjør det ideelt for baking og steking. Sukralose er ikke blitt direkte innblandet som en kreftfremkallende substans, skjønt bekymringer har blitt hevet på grunn av det faktum at sukralose tilhører en gruppe av forbindelser hvor flere stoffer som har vist seg å forårsake kreft. Sukralose er annerledes enn de fleste andre sukkererstatninger i at det ikke er lagret i kroppen, og det er heller metabolisert. Sukralose utskilles er omtrent samme form som den var da forbrukes, og dermed redusere sjansen for å oppleve noen negative helseeffekter av forbrukeren.

Andre Søtstoffer

Et par andre kunstige søtningsmidler som for tiden er under vurdering for godkjenning i USA er xylitol og stevia, som begge blir brukt i Europa med stor suksess.

Blyacetat

Blyacetat var en sukker erstatning laget bly som ble brukt av de gamle romerne. Hyppige brukere av stoffet vil ofte dør av blyforgiftning, som fører til sin endelige ban.

Hva er fordelene med sukker?

Hva er fordelene med sukker?


Sukker har fått en svært dårlig rap de siste årene og mange helsebevisste mennesker har forsøkt å fjerne dem helt fra sine dietter. Sukker er ikke sunt når det tas i overkant, akkurat som en hvilken som helst mat eller drikke. Det er fortsatt noen helsemessige fordeler med å ha en liten mengde sukker, og det er andre fordeler som sukker gir, også.

Energi

Sukker er kilden til energi for kroppen. Når du ta i et karbohydrat, enten enkle eller komplekse, blir den brutt ned til molekyler av glukose, fruktose eller andre enkle sukkere og brukes i prosessen med å gi kroppen med energi. Unngå alle sukker i dietter som Atkins diett kan føre til at kroppen til å ha under gjennomsnittet energi og en mangel på balanse. For mye sukker og kroppen din vil lagre den ekstra energien som fett. Noen idrettsutøvere bruker produkter som druesukker tabletter, som gir en rask serie av energi i form av sukker.

Muskelvev

Når det menneskelige legeme skaper muskel, bygger det opp et vev som består av glykogen, som er i det vesentlige glukose og vann. Så lenge kroppen får en tilstrekkelig tilførsel av sukker, er dette muskelvev igjen alene og muligens også bygger opp. Hvis det ikke er nok sukker, kroppen bryter ned muskelvevet å frigjøre glukosemolekyler i glykogen. Dette er en av grunnene til at lav-karbohydrat dietter forårsaker en stor del av vekttap i de første få uker. Kroppen bryter ned glykogen i kroppen din, som slipper vann lagret i musklene.

Langsiktig Forståelse

Det er mange kunstige søtemidler på markedet som fungerer som en erstatning for sukker. Folk er klar over negative helseeffekter, slik som fedme og blod-sukker forhold, forårsaket av langvarig overforbruk av sukker, men det har vært lite forskning om de langsiktige effektene av kunstige søtstoffer. Sukker har sine ulemper, men det er mer kjent om hvordan produktet vil og ikke vil påvirke kroppen.

Smak og Bevaring

Sukker anvendes for å forbedre smaken av mange forskjellige produkter. Den søte smaken av sukker gjør bakevarer smaker bedre og det gir smak og balanserer syreinnhold i krydder, eddik og tomatbaserte produkter. Sukker anvendes som et volumgivende middel i iskrem og et konserveringsmiddel i frukt og syltetøy.

Andre bruksområder

Sukker har mange potensielle bruksområder i hjemmet. Sukker kan forlenge levetiden av blomster da lagt til vannet i en vase. På samme måte kan sukker forbedre helsen til utendørs planter. Sukker er brukt som agn for insektfeller når det blandes med andre stoffer som bakepulver eller pepper. Sprinkling sukker på en varm, nybakt kake holder det friskere lenger.

Sugaring Fordeler og ulemper

Sugaring Fordeler og ulemper


Hair-fjerning metoder varierer i form av smerter, kostnader og effektivitet. Sugaring er en gammel form for hårfjerning som tilbyr et levedyktig alternativ til voksing. Med litt øvelse kan du lene å lage pastaen i ditt eget hjem med grunnleggende elementer fra kjøkkenet. Sugaring er effektive, men det er både fortrinn og ulemper når det sammenlignes med andre hår-fjerningsmetoder.

Ikke skade huden

Sugaring innebærer helle en smeltet sukker løsning over huden og fjerner den med klut strimler. Når strimlene er trukket bort, er håret fjernes fra roten. Sugaring er svært lik voksing i denne sammenheng. Imidlertid vil sugaring løsningen bare holde seg til hårene og ikke på huden. Dette reduserer irritasjon og smerte hud når strimlene er fjernet. Voks fester seg til hår og hud, som forårsaker mer smerte og potensiell irritasjon

Naturlige ingredienser

Løsningen benyttes i sugaring er laget av naturlige ingredienser. Det meste består av sitronsaft, sukker og vann. Disse ingrediensene er veldig snill mot huden. Sukker er faktisk sunt for huden på grunn av dens antibakterielle egenskaper. Noen voks brukes i hårfjerning inneholde ingredienser som kan forårsake hudutslett.

Easy Clean-Up

Siden sugaring løsninger er laget av helt naturlige ingredienser, rydde de opp lett med såpe og vann. Voks kan være ganske rotete og vanskelig å rengjøre fordi mange inneholder petroleum tilsetningsstoffer. Noen ganger er flere produkter som trengs for å rydde opp etter voksing.

Pain

En ulempe for sugaring er smerte involvert. Selv om sukkerløsning vil kun holde seg til hårene, trekke dem ut fra røttene fortsatt forårsaker smerte. Legge press på nylig sugared området er en måte å redusere ubehag.

Ikke Effektiv på veldig kort hår

Når et område av huden er blitt sukret, vil hårene holde unna for en periode på en til to uker. Men dette betyr at håret må vokse tilbake i det minste en kvart tomme før prosessen kan gjentas med hell. Mange voks kan fjerne hår som er langt kortere.

Positivt og ulemper med Stevia søtningsmiddel

Positivt og ulemper med Stevia søtningsmiddel


Den nye gutten på lav-kalori søtningsmiddel blokk kan ha en fordel i forhold til sine naboer. Snarere enn å være laget i laboratoriet, er stevia søtstoffer utvunnet fra en søramerikansk busk som heter Stevia rebaudiana. Dette hadde markedsførere touting stevia som et tryggere, naturlig alternativ til syntetiske søtningsmidler. I likhet med andre søtningsmidler, men kommer stevia med sine fordeler og ulemper.

Søtere enn sukker

En liten bit av stevia går en lang vei. I likhet med andre former for alternativ sukker, er stevia faktisk søtere enn sukker. Stevia er mellom 250 og 300 ganger søtere enn en tilsvarende mengde sukker, ifølge American Academy of Family Physicians (aafp). I plante form, bladene av stevia planten er 20 til 30 ganger søtere enn sukker, ifølge Whatcom fylke forlengelse.

Tilbyr Sweetness uten sukker bivirkninger

Stevia bidrar null kalorier og øker ikke blodsukkeret i diabetiske mennesker, ifølge International Food Information Council Foundation (IFIC). Den sukkererstatning heller ikke bidra til utvikling av hull i tennene og tannråte som matvarer som inneholder sukker gjør. Den IFIC bemerker også at stevia kan hjelpe til med vekttap hvis stevia erstatter kaloriholdig sukker i kosten.

Matlaging med Stevia kan være vanskelig

Stevia har ulemper når det kommer til baking, mangler mange av de egenskapene som sukker har. Sukker bidrar til tekstur, gjær dannelse og carmelization i bakevarer, University of Nebraska-Lincoln Skjøte notater. Noen mennesker også kan oppleve en bitter ettersmak ved inntak av produkter med en høy konsentrasjon av stevia. Når du tilbereder med stevia, nettopp følge oppskrifter for de beste resultatene, legger University of Nebraska-Lincoln Extension.

Noen er ikke sikker på om langtidssikkerhet

Forskere er fortsatt delibera stevia sikkerhet. Stevia har bare vært på markedet siden desember 2008, ifølge American Academy of Family Physicians. Noen universiteter og organisasjoner, som Center for Science i Public Interest (cspi), hevder at stevia ikke var tilstrekkelig testet før det ble ansett generelt anerkjent som trygge av US Food and Drug Administration (FDA). Den cspi mener at tilsetningsstoffer i mat, inkludert stevia, bør testes på rotter og mus i minst to år før han ble frigitt til offentligheten.

Bottom Line

Stevia er på markedet under navnene Truvia, PureVia, Sweetleaf og andre merker. Den generelle konsensus er at søtningsmidler med stevia er trygt å konsumere i moderate mengder. Selv om stevia anses naturlig av markedsførere, gjør stevia har ingen kliniske fordeler fremfor andre alternative søtningsmidler, ifølge American Dietetic Association.

Positivt og ulemper Energibarer

Positivt og ulemper Energibarer


Energy barer er tilgjengelig i mange varianter, som alle tilbyr å oppfylle dine energibehov. Det er fordeler og ulemper til forbruker energi barer, så det er viktig at du gjør det riktige valget.

Funksjon

Det er energi barer rettet mot utøvere, slankere, menn og kvinner. Noen er høy i protein, andre høy i karbohydrater. Energibarer gir kalorier, men vil ikke gjøre at du føler deg mer energisk, ifølge Run the Planet nettside.

Fordeler

Energy barer er praktiske og bærbare. Hvis laget sunne ingredienser, kan de være en næringsrik alternativ til mindre sunn snacks, for eksempel sjokolade barer eller chips. De har lang holdbarhet og er ideell for å holde i treningsbagen for en pre-eller post-workout snack.

Ulemper

Energy barer kan være dyrt. De kan også være høy i sukker, natrium, konserveringsmidler og tilsetningsstoffer med liten næringsverdi. Energy barer bør ikke ta plassen til en balansert måltid, da dette kan føre til mangel på noen næringsstoffer.

Betraktninger

Fordi det er energi barer rettet mot hver diett type, er det avgjørende å vite hva slags bar du trenger. Imidlertid, med den riktige tilnærming, kan stolpene bidrar til en sunn diett.

Medisinsk Ulemper destillert drikkevann

Medisinsk Ulemper destillert drikkevann


Destillasjon metoder har blitt brukt gjennom historien for å rense vann, og er fortsatt ideelle metoder for rensing vann i områder som ikke mottar kommunalt behandlet vann. Fordi kokende dreper bakterier og virus, er distillaiton en foretrukket metode for vannbehandling i områder hvor vannet sykdommer er en trussel. Destillasjon er en prosess i hvilken vannet er kokt, fordampet og kondensert. Destillert vann igjen etter denne prosessen er mineral gratis. Vannet fritt for oppløste mineraler er i stand til raskt lekke giftstoffer fra kroppen, så drikker den i moderate eller for avrusning formål har noen helsemessige fordeler. Det er imidlertid noen medisinske ulemper for drikkevann destillert vann.

Vann som løsemiddel

Vann er den universelle løsemiddel at nesten alt kan oppløses i. Ved å fjerne alt oppløst i vann, gjør destillasjon vannet en mer aktiv absorber, og vannet vil begynne å absorbere og oppløse alt det kommer i kontakt med, til og med kjemikalier fra luften. Så det er veldig viktig å holde noe med destillert vann forseglet. Matlaging med destillert vann vil fjerne flere næringsstoffer og mineraler fra mat enn matlaging med vann fra springen.

Potensial for høy surhet

Som et ideelt oppløsningsmiddel, vil destillert vann raskt absorbere karbondioksid molekyler, noe som øker dens surhet. Destillasjon fjerner også naturlig sporstoffer fra vann, la det fullt av hydrogenioner og veldig surt når sammenlignet med vann fra springen. Når en person bruker væsker med høyt surhet, vil hans blod bli surere. Legemet kompenserer for dette ved å frigjøre mineraler slik som kalium, natrium, magnesium og kalsium i blodet for å øke blodets pH-nivå. Destillert vann blir deretter oppløse disse mineralene og eliminere dem fra kroppen, mens samtidig fungerer kroppen vanskeligere å balansere blodets pH.

Langtidseffekter

Hvis drukket regelmessig, vil destillert vann absorbere mineraler og elektrolytter fra kroppen. Over tid, hvis en person fortsetter å drikke bare destillert vann han vil begynne å utvikle mineralmangel som osteoporose.
Forbruket av myk (lavt mineralinnhold) vann korrelerer med hjerte-og karsykdommer. Destillert vann, har ingen mineralinnhold, er meget myk. Drinkers destillert vann som supplerer det med mineraler er fortsatt mer mineral mangelfull enn deres trykk vann-drikking kolleger selv etter flere år med å ta kosttilskudd.

Myke og Sportsdrikker

Brus og sportsdrikke er laget med destillert vann. Disse drikker er lastet med sukker, noe som gjør dem allerede svært sure. De ekstra porsjoner av sukker i disse drikkene oppløses meget lett på grunn av det destillerte vann som brukes for å lage dem. Destillert vann er allerede blitt vist å fjerne mineraler fra kroppen. En sterkt sur drikk laget med destillert vann tapper enda flere mineraler fra kroppen.
Selv om de er lastet med sukker, mange sportsdrikker inneholder elektrolytter som hjelper en å trene kroppen igjen. Hvis drukket mens du trener, vil en persons kropp forbrenne sukker mye raskere, og gir sårt tiltrengt energi. Effekten av sukker umiddelbare metabolization gjør sportsdrikk mildt sunnere enn brus, hvis beruset mens du trener.

Positivt og ulemper Low Fat dietter

Selv om trender i slanking voks og avta i løpet av årene, betyr det ikke at disfavørisert dietter er uten fortjeneste - bare at de har tatt en baksetet til den nyeste bevegelse. Enormt populære på 1980-tallet, har lav-fett diett blitt unngikk i favør av lav-karbohydrat og høy-protein tilnærminger. Men lav-fett dietter har sine egne fordeler og ulemper, som du bør vurdere når du bestemmer på høyre slanking plan for deg.

Diet Pros

Følg en lav-fett diett for å ha flere valg element i kosten. Den primære fordelen til en lav-fett diett er at det gir mer i veien for valg i forhold til andre typer dietter, for eksempel lavkarbo. De fleste menyelementer i USA og lignende samfunn er basert på forbruket av korn og andre karbohydrater, så holder til en lav-fett diett gir deg frihet til å hengi seg til mange av disse elementene - noe som gjør det mindre sannsynlig at du vil jukse.

Den andre store fordelen til en lav-fett diett er at kroppen din er laget for å kjøre ut av glukose levert av karbohydrater. Du kan unngå bivirkningene som kommer fra en lav-karbo diett, for eksempel apati og "hjernetåke" som kroppen din gjør overgangen fra brennende karbohydrater for å forbrenne fett. Med en lav-fett diett er det ingen overgangsperiode eller noen annen type induksjon fase til følge, noe som gjør en lav-fett diett langt mer tilgjengelig og i harmoni med den måten som kroppen din er laget for å fungere.

En lav-fett diett tilbyr også påviste helsefordeler. Ifølge American Cancer Society og American Heart Association, kan holde fettinntaket til rundt 30 prosent av det daglige kalorier (samtidig som forbruket av mettet fett) redusere risikoen for visse kreftformer, hjerteproblemer og slag.

Diet Cons

Unngå å falle i den primære fellen av lav-fett dietter - forestillingen om at bare å holde fettinntaket lavt er tilstrekkelig for å iverk vekttap. Den primære ulempen med lav-fett diett er en konsekvens av sin primære fordelen: Der det er mange valg det er mer rom for feil. Mens karbohydrater er tillatt å bli fortært på en lav-fett diett, er ikke alle karbohydrater er skapt like. Mange typer karbohydrater - som raffinert mel og alle typer sukker - vil hindre vekttap hvis du bort altfor ofte.

På en lav-fett diett, er det mulig å utilsiktet spiser feil mat, noe som resulterer i en mangel på vekttap til tross for den oppfatning at du gjør alt etter boka. Du trenger å vite hvilke karbohydrater å konsumere og for å nyte sjelden (kombinert med viljestyrke å gjøre det skje). Derfor, mens du er på en lav-fett diett, baserer inntaket av karbohydrater rundt frukt, grønnsaker og helkorn å unngå dette problemet.

Den andre primære ulempe ved den lav-fett diett er i ernæringsmessige krav. Noen grad av fett er nødvendig for en rekke hormonelle prosesser. En studie publisert i 1996 i American Journal of Clinical Nutrition (utgave 64) konkluderte med at en høyere fett diett var knyttet til økte serumnivåer av testosteron i forhold til enkeltpersoner etter en fettfattig diett. Komplett aversjon mot inntak av fett kan føre til eventuelle ernæringsmessige mangler. Ifølge opplysninger fra slanking nettstedet 3FatChicks.com og ernæring professor Joan Salge Blake ved Boston University, lav-fett dietter er ofte blottet for vitamin A, E og K, som hovedsakelig finnes i fet mat. For å korrigere for disse problemene, må du huske å ta inn minst 30 prosent av kaloriene fra fett for å holde hormonelle prosesser intakt og supplere din lav-fett diett med en multivitamin som inneholder vitamin A, E og K.

Glykemisk indeks Positivt og ulemper

Glykemisk indeks Positivt og ulemper


Glykemisk indeks (GI) er et system som rangerer matvarer basert på hvor mye de føre til svingninger i blodsukkeret. De lavere tall indikerer at matvare utgivelser sukker saktere og gir mindre endringer i blodsukkeret. Matvarer med høyere tall en tendens til å føre til stigning i blodsukkeret som er spesielt skadelig for diabetikere. GI-systemet er grunnlaget for flere dietter, inkludert South Beach Diet og Atkins Diet. Bruke GI system for å velge matvarer har både fordeler og ulemper.

Diet

GI systemet har gytt en GI diett som oppfordrer de som følger det å spise mat med lavere tall. Kontrollere blodsukkeret er gunstig for å holde sultsignalet i sjakk, noe som gjør det nyttig for vekttap. De fleste leger og ernæringsfysiologer anbefaler diabetikere å følge GI dietten. GI dietten har fordelen av å være lett å lære og å følge.

Fordeler

Glykemisk indeks tillater folk å lage sunn mat valg som vil tilfredsstille sult lenger. Folk som følger GI-systemet for å velge sine matvarer sjelden føler fratatt, fordi hver mat er tillatt, selv om du må kompensere for høyere nummererte elementer og bruke noen av dem med måte.

Effekter

Et mat kan ha en lav GI tall, men fortsatt være usunt. GI systemet er villedende i så måte, fordi det ser strengt på mengden av endring maten provoserer i blodsukkeret, ikke nødvendigvis på den ernæringsmessige verdien av maten. Hvis du bruker GI systemet til å formulere en diett plan, være klar over hva slags mat er og ikke er sunt, uavhengig av deres GI rang.

Potensiell

Etter en GI diett har potensial til å bidra til å forhindre type II diabetes. Type II diabetes oppstår når legemet slutter å være i stand til å produsere nok insulin eller mistet sensitiviteten til insulin bukspyttkjertelen kan produsere. Spise mat med lavere GI gradene vil holde blodsukkeret skyter og slipper mindre glukose under fordøyelsen, som fører til et lavere behov for insulin.

Betraktninger

En annen ned siden til GI systemet er at hver mat er rangert individuelt, selv om mange matvarer kombineres når vi spiser dem. Folk risikerer også underernæring hvis de bare spiser mat med lav GI tall. Hvis du bruker sunn fornuft, kan glykemisk indeks være et verdifullt verktøy for å velge næringsrik mat for å oppnå og opprettholde god helse for diabetikere, folk som ønsker å gå ned i vekt, og de som ønsker å være sunn.

Fordeler og ulemper av Sugar Cane

Fordeler og ulemper av Sugar Cane


Sukkerrør er godt gjennomtenkt av tradisjonell søtningsmiddel og stifte avling av mange tropiske land. Dens fordeler spenner fra lettelser symptomene på diabetes til å være en tenner forsterker og kald middel. Sine ulemper har kun oppstått nylig som flere regjeringer se til planten som en ny vei i kampen biodrivstoff.

Helse Fordeler

Rå sukkerrør, da tygges, har vært kjent for å styrke tenner og tannkjøtt mye på samme måte som en baby bitering gjør. Sukkerrør juice er også rapportert å lette en sår hals og bekjempe influensa / forkjølelse på grunn av sin lav glykemisk indeks. Saften kan også inntas av diabetikere, fordi på dette tidspunkt i sin foredlingsprosessen er det ingen enkle sukkerarter er tilstede.

Fordeler som Biodrivstoff

Sukkerrør har vært utvunnet som et viktig alternativ til mais som ingrediens i etanolbasert biodrivstoff. Etanol brenner renere enn bensin og som sådan produserer mindre miljøskadelige utslipp. Sukker, når mashed, produserer alkohol som fører til sin raffinement som biobrensel.

Ulemper som Biodrivstoff

Etanol raffinert med sukkerrør er mer etsende for motordeler enn andre oljebaserte drivstoff. Etanol absorberer vann og smuss lettere enn andre mer tyktflytende brensel, og hvis de oppkjøpte urenheter ikke er filtrert ut at de kan forårsake forestillinger problemer når de når motorblokken.

Coconut Oil Myter og ulemper

Coconut Oil Myter og ulemper


Kokosolje, avledet fra kokosnøtter, brukes i matlaging, baking, lage kremer og såper og kjelleren elementer som potpourri eller stearinlys. Det er flere fordeler med kokosolje, som sin smak og lukt, men det er også noen ulemper, samt populære myter om oljen.

Diabetikere

På grunn av den søte smaken av kokos, noen tror kokos olje vil være søt og ikke bra for diabetikere å svelges. Dette er en myte, som kokos olje er egentlig ganske lav i sukker og smaker ikke altfor søt. Faktisk, det smaker mye som mange andre vanlige oljer, som olivenolje eller vegetabilsk olje, med en liten snev av kokossmak. Det er ingen glukose i kokosolje, og det har til og med vist i forskning for å fremme produksjon av insulin, noe som gjør det til et godt valg for diabetikere.

Tykkelse

En vanlig myte er at kokosolje er tykk og har problemer med å bli absorbert når det brukes i noe sånt som en kake eller brød mix. Denne myten stammer sannsynligvis fra det tykke natur kokosmelk, som ikke absorberer sakte når helles over et brød eller kake. Faktisk, absorberer kokosolje like lett som alle andre vanlige olje og er en ideell ingrediens når det brukes til baking og matlaging formål.

Fettinnhold

En con av kokos olje er fettinnholdet. Kokosolje, som de fleste andre oljer, er et mettet fett, noe som kan øke nivået av LDL, eller dårlig fett i kroppen. Kokosolje blir også en trans fett når det er herdet, noe som utgjør noen helsemessige bekymringer som transfett kan ta motet fra produksjon av gode fettstoffer i kroppen ved inntak i overkant.

Fordeler og ulemper ved Chewing Gum

Fordeler og ulemper ved Chewing Gum


Tyggegummi har eksistert siden den tiden av antikkens Hellas, der folk har gjort en tygge stoff fra harpiksen av mastik treet. Tyggegummi har utviklet seg over tid til hvor det blir nå solgt i en rekke typer og varianter. Tyggegummi gir brukeren mange potensielle fordeler samt mulige ulemper.

Losing Vekt

Tyggegummi kan brukes som en del av et vekttap program. Når dieters utvikle et sug etter mat, og tilbyr en stokk med tyggegummi en lav-kalori alternativ til en høy-fett snacks. Ifølge en University of Rhode Island studie ledet av Kathleen Melanson, URI førsteamanuensis i ernæring og mat fag, folk som tygget tyggegummi i morgen inntok gjennomsnittlig 67 færre kalorier til lunsj, og de også gjorde ikke føler behov for å erstatte mangler kalorier på et senere tidspunkt på dagen.

Stress Reduction

Tyggegummi kan hjelpe folk takle stressende situasjoner. Utøvere og trenere er ofte sett tyggegummi under en konkurranse. Ifølge Wrigley.com, en undersøkelse av Doublemint brukere som tygget tyggis under et spill indikerte at 67 prosent gjorde det for å lindre angst. Arbeidere også tygge på jobb når vi står overfor en stressende dag.

Breath Freshener

Tyggegummi kan også tjene som en rask pust oppfrisker. De fleste av oss har vært i sosiale eller arbeidssituasjoner hvor frisk pust er viktig. En stokk med tyggegummi kan gi en løsning etter et måltid eller drikker kaffe, eller til tider hvor pusse ens tenner er ikke et levedyktig alternativ. Noen merker av tyggegummi inneholder ingredienser for å hjelpe friske pust.

Tooth Decay

Tygge sukret tyggegummi kan føre til tannråte, hulrom og tannkjøttsykdom. Den tannkjøtt bokstavelig strøk tennene med sukker og kan være spesielt ødeleggende hvis du ikke pusser tennene rett etter å tygge. Bytte til en sukkerfri merkevare kan lindre problemet.

Tann og kjeve problemer

Hyppig tyggegummi kan bidra til en tilstand som kalles kjeveledd Disorder (TMJ), som er forårsaket av konstant stress blir plassert på kjevene. Symptomer på TMJ inkluderer alvorlige ansikts smerter og ubehag i nakken. Hyppig tygge over tid kan også føre til nedsliting av tannemaljen.

Irritasjon

Tyggegummi høyt eller foreta en sprengning støy mens tygge vil irritere noen mennesker. Skoleelever kan også finne seg vendt mot vrede en sint lærer når tyggegummi er ikke tillatt i klasserommet.

Tegn og symptomer på en raffinert sukker Allergi

Tegn og symptomer på en raffinert sukker Allergi


En allergi mot raffinert sukker drastisk hindrer en persons evne til å bære på et normalt liv. Med de fleste matvarer som inneholder sukker og spise være en konstant ritual, må man være oppmerksom på tegn som en allergi bringer videre.

Rastløshet

Dersom en person befinner seg i en konstant tilstand av bevegelse, eller aldri være i stand til å holde i ro, kan dette være et tegn på kroppens intoleranse for sukker. Ofte karakterisert som en "hyper" effekt fra sukker, dette er faktisk kroppens manglende evne til å behandle den.

Fatigue

Personen kan finne seg selv alltid trøtt eller omstendelig uten noen åpenbar grunn. Hun vil mangle energi til å utføre en oppgave som krever tunge løft eller langvarig stående.

Depresjon

En kjemisk reaksjon oppstår i hjernen som resulterer i følelser av tap og sorg. Disse følelsene oppstår selv om personen ser ut til å ha en god dag.

Trouble Thinking

Personens hode vil virke uklar, noe som gjør det vanskelig for ham å tenke eller konsentrere seg om oppgaven. Han vil ofte si at han føler seg "ut av det" og ikke vet hvorfor.

Diabetes

Diabetes er en stor bekymring for folk med denne allergien. Det overskytende av raffinert sukker føre til at binyrene og bukspyttkjertelen til å jobbe overtid, å få ned sukkernivået i blodet.

Anbefalinger

Alternative søtningsmidler, de som etterligner sukker smak uten å ha sine ulemper, er sterkt anbefalt. De kommer i en rekke merker og sette mye mindre belastning på kroppen under fordøyelsen.

Positivt og ulemper av Glucosamine

Positivt og ulemper av Glucosamine


Glukosamin er en aminosyre sukker produsert i det menneskelige legeme for å bygge brusk. Glukosamin er brukt i forebygging av artritt og forbedring av felles helse.

Pros

Glukosamin fordeler kroppen i reduksjon av leddsmerter og bygge brusk, fordi det går rett til årsaken til smertene i stedet for å dekke det opp. En annen fordel med glukosamin er at det stimulerer produksjonen av proteiner, noe som bidrar til å reparere brusk og bindevev. Studier har vist at etter å ha tatt glukosamin, mange mennesker har lagt merke til en reduksjon i utviklingen av slitasjegikt.

Cons

Mens glukosamin er gunstig, det har også ulemper. De som er allergiske mot skalldyr bør ikke ta glukosamin, fordi det er produsert fra naturlig forekommende skalldyr og noen av allergener kan være tilstede i tillegg. Dessuten er en annen ulempe ved at det glukosamin kan øke graden av diabetes i de som har den. Som med alle andre medisiner og supplement, kan glukosamin forårsake sterke bivirkninger. Bivirkninger kan være kvalme, diaré, halsbrann, tretthet, hudutslett og hodepine.

Daglig Dosering

Ifølge MayoClinic.com, er 500 mg av glukosamin sulfat tre ganger om dagen i 30 til 90 dager den anbefalte doseringen. En gang daglig dosering av 1,500 mg har også blitt brukt. Det har ikke vært nok forskning til å anbefale glukosamin for bruk med barn under 18 år MSM, eller metylsulfonylmetan, er noen ganger pakket med glukosamin og noen undersøkelser, ifølge MayoClinic.com, har vist en mulig sammenheng mellom det og autisme.

Ulemper med en Gastric Bypass

Gastric bypass operasjon reduserer størrelsen på magen for de som ønsker å miste en stor mengde kroppsvekt. Det er argumenter til kirurgi for en persons helse, i tillegg til vekttapet, men det er også ulemper som følge av denne prosedyren.

Sårinfeksjoner

Post-kirurgiske problemer kan oppstå fra gastric bypass operasjon inkludert sårinfeksjoner. Ifølge Science Daily, noen pasienter krever oppfølging kirurgi.

Mage Staple Brudd

En annen con er mage stifter fra gastric bypass operasjon kan bryte. Brekkasje av stiftene kan forårsake intern lekkasje.

Ernæringsvansker

Vitamin, mineral og generelle ernæringsmessige mangler kan forekomme. Mat savner en del av tarmen der det er normalt absorbert før en bypass. Pasienter må ta kosttilskudd for resten av livet for å kompensere.

Matintoleranse

Det kan være vanskelig å fordøye ulike typer mat etter gastric bypass. Pasienten kan være intolerant av melk, sukker og rødt kjøtt.

Fordøyelses Vanskeligheter

Avføringsmønster kan endres på grunn av redusert matinntak, malabsorpsjon og bypass selv. Flytende avføring eller tarm hindringer kan også skyldes disse faktorene.

Gallestein

Vekttap ekspert Ann Collins sa over en tredjedel av pasientene ende opp med gallestein.

Pro & ulemper av bariatric kirurgi

Fedmekirurgi refererer til medisinske prosedyrer som endrer anatomien i fordøyelsessystemet til å føre til vekttap og for å gjøre fremtidig vekttap enklere. Begrepet dekker et bredt spekter av prosedyrer, inkludert gastric bypass og justerbar mage bandet kirurgi. Uavhengig av type prosedyre legen anbefaler, og du velger, er det noen fordeler og ulemper å huske på før du fullfører den beslutningen.

Kvalifisering for bariatric kirurgi

Fedmekirurgi er ikke anbefalt for alle. For å kvalifisere, må du ha en kroppsmasseindeks på minst 40 eller på minst 35 hvis du har helseproblemer, som for eksempel høyt blodtrykk, som kan forbedres gjennom vekttap. I de fleste tilfeller må du vise at andre typer av vekttap forsøk har vært mislykket. Dette siste kravet er vanligvis nødvendig med forsikringsselskapene og ikke av leger. Helseforsikring selskaper vil noen ganger betale for disse prosedyrene hvis du oppfyller alle disse kvalifikasjoner.

Pro: Dramatisk Vekttap

En av de mest åpenbare fordelene ved fedmekirurgi er vekttap. De fleste som går gjennom kirurgi se en umiddelbar nedgang i vekt etterfulgt av en periode med fortsatt vekttap. Den gjennomsnittlige innledende tap varierer fra rundt 45% til så mye av 61% av overvekt (mengden av vekten over anbefalt vekt for høyde).

Pro: Helse Fordeler

Fedmekirurgi har også vist bedring i andre aspekter av pasientenes helse. Nesten tre fjerdedeler av pasientene kan gå ut av sine medisiner for høyt blodtrykk og høyt kolesterol i løpet av bare noen få uker eller måneder etter inngrepet. Problemer direkte forbundet med fedme, for eksempel søvnapné, kan også bli redusert takket være operasjonen. Hjertesykdom og diabetes risiko er også redusert.

Con: Dumping syndrom

En av bivirkningene av fedmekirurgi kalles dumping syndrom. Hva som skjer her er at mat, spesielt mat med høyt fett og / eller sukker, ender opp med å gå gjennom fordøyelseskanalen for raskt. Som et resultat, vil du oppleve symptomer som kvalme, oppkast, diaré, svetting, svimmelhet og noen ganger besvimelse. For å forhindre disse symptomene, må du opprettholde et sunt, velbalansert kosthold som inneholder minimale mengder fett og sukker.

Con: Helserisiko

Selv om fedmekirurgi kan ha noen positive helsemessige fordeler, utgjør kirurgi noen risiko. Ifølge Mayo Clinic, er dødeligheten for fedmekirurgi 1 av hver 300 sammenlignet med ca 1 av hver 600 for hjertekirurgi. Risikoen for blodpropp i bena, gallestein utvikling, og vitaminmangel er også alvorlig. Noen av disse problemene kan forebygges ved å gå regelmessig og ved å ta vitamintilskudd.

Hva er bivirkningene av sukker?

Sukker er en av de mest vanlige ingredienser i matvarer, som brukes i tusenvis av matvarer i hele verden. Men til tross for sin nytteverdi, det har ulemper, spesielt når konsumert i overkant.

Diabetes

Diabetes er den farligste bivirkning av sukker. Forbruker for mye sukker works bukspyttkjertelen, som produserer hormonet insulin for å absorbere sukker.

Hull i tennene

Sukker kan forårsake hull i tennene som bakterier i munnen bruke det som en form for energi.

Fedme

Sukker kan bidra til fedme ved at den kan øke appetitten, og dermed fører til mer matinntak.

Osteoporose

Sukker forstyrrer metabolismen av kalsium i kroppen. Siden kalsium er viktig for beinmineraltetthet, kan en reduksjon i kalsium føre til osteoporose - en tilstand som kan gjøre bein brudd lettere.

Senket Immunitet

Hvite blodceller trenger vitamin C for å ødelegge bakterier og virus. Sukker (i form av glukose) har en kjemisk struktur som ligner på den for vitamin C, og således virker som en erstatning for den ekte. Således høyere glukosenivåer redusere kroppens vitamin C-opptaket, for derved å gjøre immunsystemet mer utsatt for sykdommen.

Hvordan vet jeg når sukker nivåer Droppet

Hvordan vet jeg når sukker nivåer Droppet

Glukose, også referert til som sukker, er kroppens hovedenergikilde. Uten glukose kroppen ikke kan fungere og slår seg av. Når sukker nivåer slipp, du føler deg uvel, og vil merke forskjeller i utseende og oppførsel. Personer med diabetes har den ekstra utfordringen med å balansere sine sukker nivåer, fordi kroppene deres ikke naturlig absorbere sukker. Å vite når blodsukkeret synker er viktig fordi hvis det blir for lavt, kan du gå inn i kramper og besvimer.

Hvordan vet jeg når sukker nivåer Droppet

En skjerm hvordan du føler deg fordi visse forhold kan tyde på lavt blodsukker. Hvis du har hodepine eller føler humørsyk, irritabel, døsig eller svimmel, kan det bli utløst av en dråpe sukker nivåer.

gjenkjenne fysiske tegn på lite sukker. Hvis du ser dobbelt eller har uskarpt syn, kan lave sukker nivåer være å klandre. En rask hjerterytme og blek, klam hud er også vanlig når sukkernivået er lavt.

Hold orden på søvnen din oppførsel. Å ha mareritt og overdreven svetting mens du sover, kan være tegn på lavt blodsukker, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer.

Ta kontakt med legen din hvis du tar diabetes medisiner, for eksempel insulin eller diabetes piller. Visse diabetes medisiner kan utløse lavt blodsukker.

Se etter tegn på sult. Hvis magen din er growling på grunn av sult blodsukkeret kan ha falt. Spør deg selv når du sist hadde noe å spise. Hoppe over måltider eller ikke spiser nok mat kan senke blodsukkeret ditt.

Sjekk blodsukkeret ditt med en glukose monitor for å se om den er lav. Glukose skjermer bruker en liten blodprøve for å måle sukker i blodet. Resultatet vises i en rekke, noe som kan oversette til mild, moderat eller alvorlig lavt blodsukker. Et normalt blodsukker område er 70 til 100 mg / dl; en mild lavt blodsukker rekkevidde er 60 eller 65 mg / dL; et moderat lavt blodsukker område er 50 eller 55 mg / dl; en alvorlig lavt blodsukker område er 40 eller 30 eller til og med 20 mg / dl.

Positivt og ulemper Vision Simulator

Positivt og ulemper Vision Simulator


Vision simulering er når en person med perfekt syn bruker en enheter for å se en simulering av verden gjennom øynene til en person med dårlig syn. Det kan også bety en enhet som brukes av synshemmede å gjenopprette synet. Begge typer enheter har sine respektive fordeler og ulemper.

Forbedret Vision

Langt den største fordelen med visjon simulering for synshemmede er restaurering av syn eller synsforbedringen. Briller er den enkleste form for visjon simulering. Imidlertid er tenkelig utstyr som kobles direkte til den visuelle cortex av synshemmede person anses langt mer avansert. Restaureringen av syne er langt den største fordelen med visjon simulering.

Helserisiko

Avanserte visjon simuleringsmetoder for å gjenopprette synet varierer i sin grad av sikkerhet og suksess. Noen syn simulerings prosedyrer anses farlig, da fremgangsmåten kan innebære invasiv kirurgi. Imidlertid er suksessraten for enkelte prosedyrer bemerkelsesverdig. Likevel kan ytterligere uopprettelig skade være forårsaket.

Unøyaktig representasjon

Vision simuleringsverktøy som hjelper de med synet erfaring hva verden er som for en synshemmet person er noe begrenset i hva som kan oppnås. Normalt slike enheter er slitt i korte perioder og brukeren aldri virkelig forstår hvordan det må føles å være synshemmet. I tillegg kan mange forhold ikke kan simuleres nøyaktig gjennom synssimuleringsenheter.

Forbedret Perspektiv

Noen med perfekt syn tar for gitt at det å lese en meny eller gateskilt er umulig for et stort antall mennesker. Vision simulering enheter hjelpe de med perfekt syn utvikle medfølelse og forståelse for dem som sliter med synshemning problemer.

Den Fordeler og ulemper ved en antirefleksbelegg på Briller

Den Fordeler og ulemper ved en antirefleksbelegg på Briller


Alternativer florerer for å finne akkurat de riktige brillerammer til kompliment ansiktet og mote smak. Når du har gjort valget, nå kommer de mange valg av hvilket objektiv funksjoner å velge. For de som er nye på seg briller, kan utvalget av linsevalg komme som en overraskelse, som kan prislappen. Gjenvinne klar visjon er en velkommen og sunn endring, imidlertid, og vel verdt å gjøre de riktige valgene.

Formålet med antirefleksbelegg

Et av linse valgene kundene ofte finner forvirrende, spesielt de som kjøper briller for første gang, er om man skal ha en anti-refleks, også referert til som anti-reflekterende, belegg brukes. Brille butikker har ofte skjermer for å hjelpe kundene med å erfare forskjellen belegget gjør ved å vise hvordan redusere gjenskinn av motlys med belegget resulterer i mye klarere visjon. Mange kunder som har valgt ut for å kjøpe den antirefleksbelegg avkastning å ha det søkt. Dette er ofte som svar til å oppleve førstehånds nighttime forvrengning som kan oppstå med refleksjon av møtende lys, noe sterkt lindres ved anti-refleks belegg.

Andre fordeler

Anti-refleks belegg ikke bare redusere nattlige forvrengninger, men har også fordelen av å være kosmetisk mer tiltalende, med mindre gjenskinn vises av linsene. Dette er spesielt viktig for folk ofte foran et kamera, særlig de på TV. Belegget hjelper noens øyne ser mer naturlig og linser for å se tynnere. I tillegg til å redusere belastningen på øynene fra nattetid visjon, det gir også lindring fra lysstoffrør og datamaskinen gjenskinn.

Et annet alternativ for å være klar over er antirefleksbelegg brukes på resept solbriller. På disse briller, er det imidlertid kun anvendes på baksiden av linsen for å redusere refleksjoner som kommer inn fra sidene. Belegget synes som en film på den mørke linsen og blir aldri brukt på forsiden av linsen. Ikke desto mindre er økt klarhet av syn fremdeles oppnås.

Ulemper

Til tross for mange fordeler, har antirefleksbelegg ulempen ved å legge til ca $ 40 til $ 100 til prisen av et par briller. Dessverre er det en add-on alternativ som ikke er dekket av mange forsikringsselskaper. Noen forbrukere føler ikke den ekstra kostnaden er verdt gevinsten. Også kvaliteten av glassmateriale, i form av linsen og andre tilgjengelige anvendte belegg, som alle påvirker graden av blending tilstede i ens briller.

Andre hensyn

Det er flere merker av anti-refleks belegg produkter på markedet, og noen brillebutikker tilbyr ulike produkter og ulike graderinger av produkter. Det kan være en forvirrende utvalg med mange alternativer å vurdere, men en selger kan demonstrere forskjellene. Nyttig informasjon kan også finnes på nettet og ved å sammenligne forskjellige produsenter informasjonsbrosjyrer. Det kommer ned til personlige preferanser og hva som fungerer med budsjettet.