Digidexo.com

hvordan bygge et Lufttett rom

Hvordan bygge en utendørs badstu

Utendørs badstuer er praktisk, og du vet, eller i det minste har en ganske god idé, som var i dem sist. De er relativt enkle å bygge, hvis du holder design simple.It er nødvendig for å gi et solid fundament for en utendørs badstu å sitte på. For hensikten med denne artikkelen, vil vi anta at du allerede har strømmet eller bygget en slags fundament for utendørs badstu.

Bruksanvisning

Hvordan bygge en utendørs badstu

•  Bestem deg for hvordan du vil at din badstue til å se ut, og hvor stor du vil den skal være. (Se tips for mer informasjon.)

Husk at den gjennomsnittlige størrelsen på et stykke av trelast bord (for veggene) er to meter med fire føtter, med en lengde på åtte meter, og plank bord (for gulv) blir atten inches i bredden av nittiseks inches i lengde, med en to-tommers tykkelse, i henhold til planene, bestemme hvor mye tre du trenger. Kjøpe tre og andre ting du trenger.

Om nødvendig, kutt tre og planker til lengder og bredder du trenger, basert på dine planer.

Etter planene dine, bygge gulvet først. Nail fire stykker av to av fire bjørk eller eik trelast sammen for å danne rammen, og deretter spikre flere stykker av to av fire bjørk eller eik trelast på jevnt fordelt intervaller for å danne de støtter. Spikre ned det nødvendige antall bjørk eller eik plank boards som du trenger for å danne overflaten gulvet selv.

Bygg din vegg og tak RAMMER på samme måte som du har bygget gulvet, ved hjelp av bjørk eller eik trelast (se trinn 4).

Bruke bjørk eller eik plank, bygge ytterveggene, og deretter legge dem til gulvet.

Plasser isolasjon mellom rom som er dannet av trelast som ble brukt til å bygge muren ramme og støtter.

Nail the CEDAR planking over isolasjonen, ved hjelp av veggrammer og støtter for å holde neglene.

Avslutt taket ditt, hvis du ikke allerede har gjort det, og deretter legge den til strukturen.

Bygg enkle sittebenker (du kan bruke sedertre på dem, også), og feste dem til veggene.

Installer badstuovn (som du har bestilt, og har gitt en strømkilde for), fyre den opp, og nyte utendørs badstu!

Tips og advarsler

 • Du kan laste ned planer og skisser av badstuer, eller du kan kjøpe bøker som vil gi deg planer og skisser av badstuer. Eller, hvis du vet ganske mye hva du vil, kan du hånd tegne dine planer eller bruke en dataassistert utkast eller blåkopi program for å designe dine egne planer.
 • Husk at jo mer dimensjonale du gjøre dine vegger (for eksempel, åtte meter høy med åtte meter bred), jo mindre veden du blir nødt til å kutte.
 • Bjørk eller eik er best for faktisk å bygge badstuen selv, som sedertre, selv om en hard, ikke vil vare så lenge som bjørk eller eik. Du kan imidlertid bruke sedertre på innsiden av badstuen. Bare kjøpe sedertre plank som er tynnere enn den som brukes for yttervegger, gulv og tak.
 • Du ønsker kanskje å bygge alle fire yttervegger først, og deretter legge dem (en av gangen, selvfølgelig) til gulvet. Ditt arbeid vil gå jevnere, som du ikke vil være å bygge deretter feste, for så å bygge og igjen feste til du er ferdig med veggene.
 • Det kan være lurt å vurdere vann-forsegling tre, men forlater det naturlig utover det. Tre som forvitrer på egen hånd er vanligvis like vakker, om ikke mer vakker, som malt eller beiset treverk. Dette er imidlertid ditt valg.
 • Sjekk med en lege hvis du har noen pre-eksisterende medisinske tilstander før du bruker en utendørs badstu. Ved hjelp av en utendørs badstu faktisk vil gjøre noen medisinske problemer verre.
 • IKKE la deg selv å bli overopphetet når du bruker utendørs badstu. Og drikke mye vann før, under og etter du bruker badstuen.
 • Ikke gå fra en temperatur ekstrem til en annen for fort. Tillat deg selv tid til å kjøle seg ned litt før du forlater sauna, spesielt hvis det er veldig kaldt ute.
 • Føl flatene først, før du setter deg ned eller lene deg tilbake i badstuen. Det kan være varmere enn du tror. Hvis dette er tilfelle, enten sitte eller lene seg på et brettet håndkle eller annen pute, eller la overflaten kjøles ned litt før du bruker badstuen.

Hvordan bygge ditt immunsystem til Beat Lungebetennelse

Lungebetennelse er en hvilken som helst infeksjon i lungene forårsaket av virus, bakterier og sopp. Du kan utvikle lungebetennelse etter å ha blitt utsatt for noen andre som har denne infeksjonen, eller det kan utvikle seg som en sekundær infeksjon fra forkjølelse, flus og andre øvre luftveisinfeksjoner. Det er flere tiltak du kan gjøre hjemme for å bygge din immunsystem til å slå lungebetennelse.

Hvordan bygge ditt immunsystem til Beat Lungebetennelse

Hvordan bygge ditt immunsystem til Beat Lungebetennelse

•  Hold deg hydrert. Drikker minst 64 gram vann per dag bidrar til å tynne slim som samler seg i luftveiene slik at kroppen kan skille ut det gjennom hoste. Når du kjemper lungebetennelse, drikker tilstrekkelig nivå av vann vil hjelpe immunforsvaret slå den raskere.

Få massevis av vitamin C. Ifølge Food and Drug Administration, kan vitamin C øke immunforsvaret. Gode ​​kilder til vitamin C inkluderer sitrusfrukter og juice, mørkegrønne bladgrønnsaker, og mange bær (for en fullstendig liste se Resource 3). Du kan også kjøpe vitamin C-tilskudd over disk på de fleste stoff butikker. Sørg for å lese informasjonen på medisiner etikett for doseringsanvisning.

Få 8 til 10 timers søvn hver natt. Under søvn, kroppen reparerer og øker immunforsvaret.

Vask hendene ofte. Du bør vaske hendene i minst 30 sekunder med varmt vann og såpe, å være sikker på å få under neglene. Å gjøre dette hindrer immunsystemet ditt fra å måtte bekjempe andre inntrengere mens den er allerede prøver å slå lungebetennelse.

Unngå alkohol. Alkohol undertrykker kroppens naturlige refleks å hoste når det er fremmede stoffer i luftveiene, og svekker immunforsvaret. Hvis hosterefleksen ikke fungerer som den skal, vil kroppen ikke effektivt hoste ut bakteriene i lungene som forårsaker din lungebetennelse.

Hint

 • Unngå innånding av sterke kjemikalier og begrense eksponering for irriterende stoffer som sigarettrøyk. Disse stoffene kan skade luftveiene og gjøre deg mer utsatt for lungebetennelse.
 • Hvis du har eller utvikle lungebetennelse, gå til lege omgående. Du trenger å bli behandlet med antibiotika eller antivirale medisiner. Din lege kan også foreskrive en inhalator for å klare og åpne opp luftveiene for mer effektiv puste.

Hvordan bygge en muskel Workout

Hvordan bygge en muskel Workout


Bygge muskler er viktig fordi muskler å styrke kroppen. Muskler hjelpe deg i å utføre daglige gjøremål som for eksempel løft og forflytning. Det kan ta litt tid å bygge muskler, men en kombinasjon av muskel toning og holde seg til en treningsøkt rutine er nøkkelen til å bygge muskler i det lange løp.

Hvordan bygge en muskel Workout

Hvordan bygge en muskel Workout

•  Varm opp. Gjøre cardio i 10 minutter for å varme opp musklene dine. Dette er viktig i en trening for å bygge muskler. Når du varmer opp musklene før en intens trening, ikke bare vil du unngå skader, vil du også være i stand til å opprettholde treningen lenger. Varmer opp er en del av forberedelsene til å bygge muskler.

Løft vekter. Velg vekter som du kan bære komfortabelt og løft mellom 8 til 12 reps. Når du kan løfte vekter siste 12 reps, betyr det at det er for enkelt for deg, mens mindre enn 8 reps betyr at det er for tungt for kroppen din. Å ha de riktige vekter for kroppen din er avgjørende for å bygge muskler trygt.

Gjør en benkpress. Benkpress er bra for å bygge muskler fordi de har merkbare resultater, spesielt i biceps og triceps. Sitt på en benk og ta tak i manualer på hver hånd. Lene deg tilbake og ta med manualer vinkelrett på brystet. Utvid armene og heve manualer overhead. Deretter underarmene til startposisjon.

Øk dine repetisjoner. For å bygge muskler, bør du utfordre dem gradvis ved å øke repetisjoner. Hvis du stadig gjør et visst antall repetisjoner, vil musklene bli vant til denne vekten og vil ikke øke i størrelse. Utfordrende musklene dine ved å øke repetisjoner vil introdusere ny stress til dem, overbevisende dem til å bygge mer for å håndtere det.

Rest annenhver dag. Du må la musklene hvile for dem å begynne å bygge selv. Muskler bygge når de reparere seg selv fra stress brakt dem av ditt treningsprogram. Resting vil også bidra til å forhindre over-strabasiøs musklene dine, slik at du kan trene mer for å bygge dem.

Hvordan bygge muskler etter hjerneslag

Et slag er en blodpropp som oppstår i hjernen. Den clot blokkerer blodstrømmen til et parti av hjernen, for derved å drepe de omkringliggende hjerneceller. En vanlig bivirkning av et hjerneslag er lammelser eller i nærheten av lammelser. Dette fører ofte til muskel forverring eller svakhet. Selv gjenvinne muskelstyrke etter et hjerneslag er utfordrende og tar engasjement, kan det gjøres.

Bruksanvisning

Hvordan bygge muskler etter hjerneslag

•  Vent minst en måned etter å ha slag før du arbeider på å gjenoppbygge muskler. Ikke vente lenger enn 12 til 36 måneder for å begynne å gjenoppbygge muskler. Dette vinduet er det optimale tidspunktet rammen når kroppen er mest mottakelig for arbeidet med å gjenoppbygge muskelmasse og styrke.

Konsumere tilstrekkelige mengder protein for å opprettholde og øke muskelmasse. Spiser 1 gram protein per kilo kroppsvekt når du bygger muskelmasse og 0,4 gram protein per kilo kroppsvekt når nærende muskelmasse.

Delta på fysioterapi 2-4 ganger per uke. Fysioterapi er den beste måten for slagpasienter til å gjenvinne muskelmasse og styrke. Når det er mulig, velger vann terapi, da denne type fysioterapi er lav effekt og engasjerer alle muskelgruppene i kroppen.

Utfør så mange dagliglivets aktiviteter (adls) selvstendig som mulig, uavhengig av hvor lenge hver oppgave tar å fullføre. Dette vil bygge opp styrke, utholdenhet og fleksibilitet. Imidlertid være sikker på å spørre om hjelp hvis eller når fysiske ubehag resultater fra utøvende adls. Pushing musklene til å gjøre for mye for tidlig kan skade dem og hindre fremgang.

Hvordan bygge en japansk Rock Garden

Hvordan bygge en japansk Rock Garden


Japansk rock hager er laget ved bruk steiner og lyse grus. Fem forskjellige typer steiner kan brukes og de symboliserer øyer. Lys-farget grus, som symboliserer vann rundt øyene er også lagt og raket inn i ulike mønstre, som utgjør symbolske bølger rundt øyene. Det er lett å bygge en japansk rock garden, også kjent som en "karesansui", og det er en flott aktivitet for omtrent alle aldre. Les videre for å lære hvordan å bygge en japansk rock garden.

Bruksanvisning

Velg en boks og fyll den halvveis til toppen med sand eller grus. Rist boksen for å jevne ut sand eller grus og gjøre det så smidig som mulig.

Bruk gaffel og tegne et mønster i sand eller grus. Gjør bevegelsene sakte og målrettet. Ideen er å skape en atmosfære hvor du føler deg fri til å leke og eksperimentere, både fysisk og mentalt, i hvert fall for en liten stund om gangen.

Ordne småstein, steiner og klipper inn i et mønster som virker beroligende på deg. Du kan plassere dem alene eller i grupper. Ikke bruk noen stein som plager deg på noen måte, inkludert deres farge, form eller størrelse. Når plassert, rake sand eller grus rundt småstein eller steiner i et sirkulært mønster.

Gjør mer enn en japansk rock garden. Hold en for deg selv og gi en bort til en venn eller noen andre som kan bruke en beroligende innflytelse i deres liv.

Hvordan bygge selvtillit og selvkontroll i Juveniles

Alle som søker å hjelpe yngel med å bygge selvfølelse og selvkontroll må ha en grunnleggende forståelse av effektive mestringsevner, intervensjoner, og atferdsteknikker. De må være i stand til å opprette og lede juvenile gjennom en behandlingsplan som fungerer som tidsmessig ramme for å mestre mestring og intervensjoner, og gjøre det ved hjelp empati, tålmodighet og oppmuntring. Det er viktig å merke seg at juvenile vil møte tilbakeslag når man lærer nye metoder for selvbeherskelse, så er det viktig at det utvises forsiktighet for å bruke atferdsteknikker, slik som belønner systemer eller insentivordninger for å gi den juvenile med ytre motivasjon for å oppnå sine mål når deres indre motivasjon synker.

Bruksanvisning

Hvordan bygge selvtillit og selvkontroll i Juveniles

Samle alle relevante bøker og materiell som trengs for å forstå mestring, intervensjoner, og atferds teknikker som vil hjelpe en ung bygge selvfølelse og kontroll. Gjøre forskning trengs for å skape den behandlingsplan.

Opprett behandlingen planen å bruke begreper, ord og eksempler som juvenile forstår. Klart definere mål som indikerer atferd som juvenile vil demonstrere når suksessen er oppnådd.

Ta note av atferdsstrategier som kan brukes til å forsterke den juvenile hvis / når de mister indre motivasjon mens du følger planen. Et eksempel kan være å opprette et punkt basert belønningssystem, eller administrering ros for den vellykkede følgende av en oppgave.

Møt med juvenile og presentere dem med behandlingsplanen. Vurdere det for å sørge for at de forstår alle begrepene og hva som kreves for å møte sine mål. Bestemme varighet av planen, og de dager og tider som du vil møtes for å jobbe sammen. Gjøre en best mulig innsats for å vise konsistens ved å holde alle datoer og å ringe på forhånd hvis du må planlegge.

Arbeid med juvenile på planen for den angitte tidsperioden. Gi positive tilbakemeldinger for all innsats og ros / belønning når mål blir oppnådd, og oppmuntring og / eller eksterne motivatorer når møtt med tilbakeslag.

På slutten av planens angitt tid, møte med juvenile å vurdere sin fremgang og revidere planen å fokusere på mål som ikke er oppfylt, eller nye områder som kan ha dukket opp. Gjenta denne prosessen til juvenile har utviklet grad av selvtillit og selvkontroll som nevnt i behandlingsplanen.

Tips og advarsler

 • Ta hensyn til hvordan den juvenile svare når indre motivasjon er lav og belønninger re presentert. Hvis de ikke svarer godt til de opprinnelige belønninger, be om forslag til ulike seg, og deretter bruke dem til planen.
 • Hvis juvenile er fullstendig ikke-responsive til planen og er ute av stand til å følge noen løpet av mål rettet oppførsel etter et rimelig antall forsøk, kan de ha en mer alvorlig tilstand som en kognitiv svikt eller lærevansker. Henvise dem til en lisensiert psykolog for videre evaluering.

Hvordan bygge din egen Rife Machine

En Rife maskin, eller Rife resonator, er en enhet som er i stand til å generere frekvenser for å ødelegge et bredt spekter av bakterier, sopp og virus og til og med kreftceller. En resonator brukes i denne behandlingen, og regelmessige økter med resonans terapi hevdes å styrke kroppens immunforsvar mot smittsomme sykdommer. Dr. konge Rife oppdaget dette naturfenomenet i 1930 og delte den med verden. Det finnes klinikker tilgjengelig for å motta Rife terapi, eller maskiner du kan kjøpe, men disse metodene kan bli svært kostbart. For et rimeligere alternativ til å motta Rife terapi, kan du bruke vanlige husholdningsapparater for å lage din egen Rife maskin.

Bruksanvisning

Hvordan bygge din egen Rife Machine

•  Forskning online for det beste selskap som vil hjelpe deg å bygge din egen Rife maskin for kostnadene og effektivitet som du leter etter. Det er mange steder der ute som hevder å produsere de beste Rife-maskiner, men du bør finne den du liker best. En foreslått område til forskning og kjøpe fra er www.noriftrife.com.

kjøpe programvaren fra selskapet etter at du har forsket og funnet den beste prisen for din Rife maskin. På det foreslåtte området, NoRiftRife, er deres grunnleggende pakken $ 79,77 og den dyreste pakken er $ 259,77. Disse pakkene varierer i hva man mottar, fra bare programvaren til å inkludert fire elektroder som kan benyttes til overføring av de frekvensbølger.

Avgjør om du ønsker å kjøpe en forsterker fra det foreslåtte området eller bruke en forsterker av dine egne. Nettstedet gir en 6216 Mini forsterker, eller du kan bruke en hvilken som helst forsterker så lavt som en 15W per kanal (selv om nettstedet anbefaler et høyere beløp).

Installer programvaren som har blitt kjøpt på en datamaskin som har Windows Vista, Windows 2000 eller Windows XP. Følg de inkluderte retninger. Programvaren må installeres i henhold til instruksjonene det kommer med.

Sørg for å ha to typer kontakter og elektroder (kontaktene og elektroder kan kjøpes fra det foreslåtte stedet). En kontakten skal gå fra datamaskinen til stereoanlegget og den andre fra forsterkeren til elektrodene. Elektrodene er hva "pasient" holder på å motta de forskjellige frekvensbølger.

Bruk enheten. Når alt er koblet til, velg en frekvens for bestemt sykdom, holde på elektrodene og start utslipp av frekvensen. Ettersom bølgene seg gjennom kroppen, frembringer maskinen en mekanisk vibrasjon i "målceller". Hvis den induserte vibrasjonsresonans er intens nok, vil target celle, vev eller molekylet ødelegges.

Endre frekvensen av din nye Rife maskin for å oppnå de tilsiktede resultater. Du kan bruke denne maskinen til å behandle mange forskjellige sykdommer.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med legen din før du prøver noen form for terapi.

Hvordan bygge bentetthet

Et tap av bentetthet i stor grad øker risikoen for brudd og uførhet. Osteoporose, et begrep som betyr porøse bein, er den vanligste årsaken til redusert beintetthet. I USA alene, mer enn 10 millioner mennesker anslås å lide av osteoporose, og en annen 34 millioner lider av noen grad av bentap. Det er viktig å begynne å bygge bentetthet tidlig i livet for å hindre de ødeleggende effektene av osteoporose og benskjørhet.

Bruksanvisning

Hvordan bygge bentetthet

•  Delta i regelmessige, vektbærende trening for å øke bein styrke og tetthet. Aktiviteter som trappetrinn klatring, turgåing, jogging, vektløfting og tennis krever musklene til å jobbe mot tyngdekraften. Ifølge Illinois Department of Public Health, delta i disse aktivitetene i 30 minutter, tre eller flere ganger hver uke, kan bidra til å forhindre bentap og øke benstyrke.

Spis en diett høy i kalsium, uavhengig av alder. Peak bone mass er oppnådd i løpet av 30-tallet, noe som betyr også unge kvinner må ta skritt for å beskytte sine bein. Kalsium-rik mat inkluderer melk, yoghurt, hermetisert fisk med bein, ost og mørkegrønne bladgrønnsaker, ifølge University of Arizona.

Ta med mat i ditt kosthold som inneholder vitamin D, for eksempel eggeplommer, lever, saltvannsfisk og befestet melk. Den nåværende anbefalte daglige mengden av vitamin D er mellom 400 og 800 IU, ifølge Illinois Department of Public Health.

Tilbring 15 minutter hver dag i solen. Denne lille mengden av soleksponering er ikke nok til å føre til negative effekter, men er tilstrekkelig i de fleste tilfeller til å øke kroppens nivå av vitamin D.

Supplement med kalsium, vitamin D og magnesium hvis kosten kilder til disse viktige mineraler er utilstrekkelig. Hvis du er på en diett på grunn av allergi eller laktoseintoleranse, er vegetarianer eller har blitt diagnostisert med andre helsemessige forhold, bør du snakke med legen din om gjennomgår blodprøver for å teste dine nivåer av disse næringsstoffene.

Ta medisiner for å øke bentetthet hvis du har blitt diagnostisert med osteoporose eller osteopeni. En diagnose av osteopeni gis når beintetthet er subnormal, men er ennå ikke er redusert nok for en diagnose av osteoporose. En rekke medisiner har blitt godkjent av FDA for å forebygge eller behandle osteoporose, inkludert bisfosfonater, kalsitonin, raloksifen, teriparatide, og østrogener.

Har hormonnivået sjekket om du er en postmenopausal kvinne. Tap av østrogen etter overgangsalderen reduserer beintetthet og øker bentap. Hormonbehandling kan bidra til å gjenoppbygge beinmasse, ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer.

Hvordan bygge et hus for mennesker med leddgikt

Personer med leddgikt ofte sliter med dagligdagse oppgaver, for eksempel åpne dører, åpne kjøleskapet og åpne og lukke skap. Folk som lider av leddgikt som er heldige nok til å ha muligheten til å bygge et tilpasset hjem bør sikre at hjemmet er bygget for å møte deres unike behov og for å gjøre livet så smertefri som mulig. Dette kan være svært gunstig for kvaliteten på livet til en person med leddgikt.

Bruksanvisning

Hvordan bygge et hus for mennesker med leddgikt

Installer dimensjonert dørhåndtak. Ideelt installere knotter som er på størrelse med en liten grapefrukt. Et dørhåndtak av denne størrelse krever ikke leddene i fingrene til å bøye svært mye, og dermed gjøre døren enklere og mindre smertefullt å åpne. Installer et dørhåndtak gripper på alle dører hvis døren knott er vanskelig å slå selv med den store størrelsen.

Installer walk-in badekar. Dette gjør at brukeren kan gå inn i badekaret og ta plass. Dette reduserer den nødvendige bevegelsen av brukeren, noe som gjør det mye mer behagelig å bruke, spesielt på dager når brukeren har en blusse opp.

Installer brede, tykke håndtak på kjøle- og fryse dører for å gjøre dem enklere å åpne og lukke. Personer med leddgikt har en tendens til å ha en vanskelig tid gripende tynne, smale ting.

Installer dimensjonerte låser på vinduene. Disse pleier å være vanskelig å finne, så lage en overdimensjonert lås ved å feste en lang, tykk hendelen til låse om nødvendig. Dette vil gjøre vinduene lettere å låse og låse opp.

Installer motion sensor taklamper eller lamper i hele hjemmet. Oppgaver som involverer arbeider med små apparater, som lysbrytere, kan være vanskelig for en person med leddgikt.

Hvordan bygge en Cayce Wet Cell

Edgar Cayce var en 20. århundre mann som angivelig hadde krefter klarsyn som han demonstrerte under søvnlignende transer. I løpet av disse trances også ga han detaljerte instruksjoner om hvordan å bygge enkelte enheter, blant dem det som nå er kjent som en Edgar Cayce våt cellers batteri. Dette batteriet bestod av to metallstenger, en kobber og den andre nikkel, plasseres i en elektrolytisk oppløsning inne i en to-liters beholder. Dudley Delaney, sykepleier og kiropraktor, mener at bruk av dette batteriet kan behandle eller kurere lidelser som leddgikt og multippel sklerose, først og fremst ved å formidle energi inn i en persons kropp.

Bruksanvisning

Don vernebriller og hansker. Den elektrolytiske oppløsning, i sin endelige form, ikke er veldig farlig, men den svovelsyre som brukes i blandingen er kaustikk i sin rene form.

Klargjør en bordplate og plassere alle komponentene oppå den. Dette arbeidsplass bør være i nærheten av en arbeider fra springen eller kranen i tilfelle huden din ved et uhell kommer i kontakt med syren.

Sand kobber og nikkel stenger til de er lyse og veldig rent. Deres evne til å lede strøm vil bli svekket av noen form for korrosjon eller urenhet. Du vil sannsynligvis nødt til å gjenta dette trinnet hver måned for å rydde av korrosjon som har samlet seg i elektrolyse løsning.

Fest røde batteriterminalen til den ene ende av kobberstang. Feste den sorte batteriterminalen til den ene enden av nikkelstav. Den kobber stang terminal er for den positive ladningen og nikkel rod er for negativ ladning.

Fest kobber og nikkel stenger til lokket på den 2-liters beholder, å holde stavene atskilt fra hverandre og fra sidene av beholderen. Terminalene på slutten av hver stang bør være peker nedover inn i løsningen når lokket er i satt på plass.

6. Hell 1,5 liter destillert vann inn i den åpne beholder. Følg dette med £ 2. kobbersulfat, 6 oz. svovelsyre, 10,6 gram sink og 1/2 lb av piletre trekull. Legg dem i den rekkefølgen.

Rør denne forbindelsen med en trepinne til det er godt blandet. Sett lokket på beholderen.

Hvordan bygge Bevissthet om Indoor Air Pollution

Luftforurensning, både innendørs og utendørs, er en medvirkende faktor til lungesykdom. "lungesykdom påstander nær 335.000 liv i Amerika hvert år og er den tredje største dødsårsaken i USA," i henhold til American Lung Association. Innendørs luftforurensning er like utbredt som utendørs luftforurensning; i noen boliger og bedrifter innendørs forurensning, kan også være to til fem ganger mer skadelig. Innendørs luftforurensning kan bidra til mange sykdommer, inkludert kreft, kardiovaskulær sykdom, astma og andre sykdommer, i henhold til Surgeon General. Mens utendørs luftforurensning er regulert av EPA, er innendørs luftforurensning i kast med "A Call to Action for å fremme sunn Homes" av overleger. Det er viktig at bevisstheten om innendørs luftforurensning er spredt siden det kan ha en slik innvirkning på helsen.

Bruksanvisning

•  Opprette og publisere lett å forstå faktaark, presentasjoner og videoer med nøyaktig informasjon via internett på innendørs luftforurensning, innendørs luftforurensning kilder, og metoder for å redusere innendørs luftforurensning. Nøyaktig informasjon om innendørs luftforurensning og metoder for å redusere eller eliminere innendørs luftforurensning bør være avledet fra kilder, inkludert offentlige nettsteder eller organisasjoner og forskning. Sitere informasjon, fakta, forskning, statistikk og andre data på innendørs luftforurensning så nær den opprinnelige kilden som mulig; Dette betyr at et sitat fra en lege er bedre enn å sitere en reporter eller forfatter diskuterer hva legen sa.

Design reklame på innendørs luftforurensning å nå allmennheten og barn som konsumerer store doser av fjernsyn. For reklame rettet mot voksne, inkluderer vanlige og mindre vanlige kilder til innendørs luftforurensning, de negative helseeffekter på voksne og barn som er utsatt for luftforurensning innendørs, potensielle symptomer på eksponering for luftforurensning innendørs, metoder for å redusere innendørs luftforurensning og ressurser slike nettsteder eller et gratis telefonnummer som kan nås for mer informasjon om innendørs luftforurensning. For reklame rettet mot barn, vil informasjon om innendørs luftforurensning trenger å bli presentert i tegneserie form eller en svært forenklet form. Forklare vanlige kilder til luftforurensning i et hjem eller skolebygningen til barn, viser effekten av eksponering for luftforurensning, illustrere enkle ting som barn kan gjøre for å redusere luftforurensningen i sitt hjem (for eksempel rengjøring av persienner / gardiner og sengetøy regelmessig og holde sine etasjer i sine rom rene for å hindre støv bygge opp), og også noe som tyder på at barn snakke med sine foreldre om hvordan å redusere luftforurensningen i sitt hjem som en familie.

Lag, teste, implementere og designe en enkel modell for å spre bevissthet om innendørs luftforurensning i et fellesskap eller nabolaget. Publisere klar informasjon om fremgangsmåter for å spre bevissthet på et godt designet nettsted for å gi enkel replikering av modellen i lokalsamfunn over hele USA En enkel modell kan være en handlingsplan og markedsføringsmateriell som fungerte bra for en annen årsak, for eksempel "bare si nei "til narkotika modell - dikte et ordtak, snakker med studenter ved lokale skoler, noe som gir studentene barnevennlige materialer og adresse voksne og foreldre gjennom fellesskapet eller skole sketsjer. Handlingsplanen bør holdes på mindre enn 12 trinn, kan det være noen skritt for å løse voksne og andre skritt for å løse barn. Trinnene for å spre bevissthet om innendørs luftforurensning kan bli lagt ut i aviser, samfunnet bokstaver, på oppslagstavler i samfunnet sentre, lagt ut på nettsteder og distribuert i brosjyrer for å tillate andre lokale organisasjoner, ledere og lærere til å engasjere seg.
Når en effektiv modell for å bygge bevissthet om innendørs luftforurensning er funnet, kan dette bli kopiert i andre lignende miljøer eller miljøer, slik at hver by, by eller staten ikke trenger å finne opp hjulet.

Legg til et komponenten om luftforurensning i den offentlige læreplanen for å nå massene og trene opp fremtidige generasjoner til å forstå mer enn tidligere generasjoner. Komponent ideer kan blant annet legge en statlig pedagogisk standard i vitenskapen avsnittet om luftforurensning bevissthet for spesifikke karakternivå eller alle klassetrinn; legge en tilstand pedagogisk standard i helseopplysning delen av utdanning standarder; legge en bok til læreplanen i elementære karakterer som løser innendørs luftforurensning forklarer fakta på innendørs luftforurensning og metoder for å redusere innendørs luftforurensning; har vedtatt lærebøker legge et kapittel adressering innendørs luftforurensning til nye utgaver; finansiering og ansette en pedagog for et statlig eller flere skolekretser å jobbe med å integrere luftforurensning innendørs undervisningsmateriell til allerede vedtatte læreplanen samt bistå lærere med gjennomføringen og undervisning eller bistå lærere med gjennomføringen og måle effektivitet gjennom forskning; finansierer en gruppe av lærere for å skape materialer som oppfyller statlige standarder på innendørs bevissthet for lærere, enten landsomfattende, statewide eller distrikt bredt program.

Approach populære barne tegneserier og TV-programmer for å be om at de tar innendørs forurensning i en episode. Mange allerede adresse utendørs forurensning og forsøpling. Noen tegneserier eller TV-show produsenter, redaktører, forfattere og illustratører kan være villig til å lage fargeleggingssider, regneark, ord forvrenges, fargebøker og oppgaver å løse luftforurensning innendørs fakta, reduksjon metoder og forebyggende metoder som kan brukes av foreldre eller lærere i forbindelse med episoden som kan lastes ned eller skrives ut på nettet via deres nettsider.

Lag en arbeidsgruppe eller tilsyn kroppen for å måle effektivitet og fortsette å distribuere mer informasjon om innendørs luftforurensning fakta, årsaker og metoder for å redusere eller eliminere innendørs luftforurensning samt opprette flere læremateriell som den generelle befolkningen og barn kan forstå. Læremidler må opprettes på engelsk så vel som andre språk ofte omtalt som kan variere fra demografi.

Tips og advarsler

 • Skape insentiver til å gå sammen med økt bevissthet vil inspirere mer forandring. Opprette konsekvenser vil inspirere mer av allmennheten til å endre seg. Lager lover og regelverk som vil støtte den bevissthet og nødvendige endringer for å redusere innendørs luftforurensning, spesielt for barn som ikke kan kontrollere sine foreldre.
 • Ikke forvent bevissthet om innendørs luftforurensning alene for å motivere publikum til handling for å forhindre eller redusere luftforurensning, incentiver og konsekvenser motivere folk. Ikke forvente at folk skal endre seg raskt fordi folk flest tror "det vil ikke skje med meg eller mine barn." Uovervinnelighet tro fortsetter godt inn i voksenlivet.

Hvordan bygge selvtillit hos jenter

Hvordan bygge selvtillit hos jenter


En jente selvbilde vanligvis topper når hun er ca ni år gammel, deretter fortsetter å avta etter hvert som hun går inn i tenårene, ifølge Anita Gurian, PhD, ved New York University School of Medicine. Mediene kan gi henne urealistiske forventninger om kroppsbilde, seksuell atferd, og interesser, senke selvtilliten i en jente som ikke ser ut som skuespillerne på TV eller som bryr seg mer om matematikk enn matlaging. Bygge sin selvfølelse fra en ung alder kan hjelpe henne å opprettholde tillit i alle livets sammenhenger.

Hvordan bygge selvtillit hos jenter

•  Oppmuntre jentene i livet ditt til å forfølge sine interesser. Ikke presse dem i den retningen du foretrekker eller i den retningen som er mest feminine. Tillate dem å gjøre sine egne valg om hva de ønsker å gjøre og lære.

La dine jenter til å prøve ting, selv om de mislykkes. La dem gjøre ting selv oppfordrer fremtidige uavhengighet. Gurian understreker at fedre spesielt bør tillate sine døtre til å prøve ting på egen hånd, slik at de ikke alltid stole på menn for å få hjelp.

Ikke gi etter for stereotypier i ditt hjem. Hvis et dekk må skiftes, får jentene som er involvert i stedet for bare gutter.

Spill av sport eller trene med jenter. Still et eksempel på fysisk helse og få dem engasjert, som Gurian sier kvinnelige idrettsutøvere presterer bedre faglig og bo i skolen mer konsekvent enn jenter ikke involvert i friidrett.

Diskuter medienes urealistisk portrett av kvinner med jenter. Påpek vanlige engstelser jenter og tenåringer har - slik som kropps usikkerhet og et ønske om å handle - og undergrave reklame ved å diskutere hvordan de gjør jenter ønsker disse tingene for å være "kul". Ikke forelese dine jenter; åpen diskusjon ved å stille dem spørsmål.

kompliment jenter i ditt liv på sine talenter og ideer i tillegg til sitt utseende. Oppmuntre deres nysgjerrighet, prise deres intelligens, og kompliment dem på deres individualitet.

Hvordan bygge muskler og miste fett Fast

Hvordan bygge muskler og miste fett Fast


Styrketrening har en rekke fordeler, og er kanskje den raskeste måten å miste fett. Gjøres regelmessig sammen med kondisjonstrening og kombinert med et balansert kosthold, er styrketrening den mest effektive måten å bygge muskler og øke din calorie-brenning metabolisme. En godt designet styrketrening program løfter kroppens stoffskifte så lenge som 38 timer etter trening, også kjent som forhøyet innlegg mosjon oksygenforbruk (EPOC). Under EPOC, er kroppen gjenopprette seg selv til sin pre-øvelse tilstand, og dermed energi blir også brukt ved en forhøyet hastighet. Noen metoder for å oppnå EPOC er høy intensitet intervalltrening (HIIT) og styrke / styrketrening. Disse produserer større EPOC svar enn aerobic trening.

Hvordan bygge muskler og miste fett Fast

•  Start med en moderat cardio trening. Cardio er definert som en trening som bruker den samme store muskelgruppe, rytmisk, i en periode på 15 til 20 minutter eller lengre, samtidig som 60 til 80 prosent av den maksimale hjertefrekvensen. Også kjent som aerobic aktivitet, cardio trening inkluderer turgåing, jogging, svømming og ski. Hvis du trener på treningsstudio, er det flere kondisjonsapparater å velge mellom, inkludert tredemøller, ergometersykler og elliptiske trenere.

Starter med en cardio trening vil hjelpe musklene varme opp, og dermed hindre skade. Cardio er også en viktig del av noen vekt-tap programmet, slik at du kan sette din cardio mål deretter.

Gjør din første styrke-øvelse med en vekt som utøver musklene bare litt utover sin kapasitet. Ideen er å være i stand til å fullføre minst 10 til 15 reps før du trenger å ta en pause. Tar sikte på å gjøre minst to til tre sett av reps på en enkelt maskin eller trening.

Gjør ett eller to øvelser (enten frie vekter eller maskiner) for hver muskelgruppe. For eksempel kan du velge å gjøre ben presser og knebøy for underkroppen, og armhevinger og tricep extensions for armene.

Målet for en to-dagers, tre-dagers eller hver-annen-dag-protokollen. Så hvis du trener på mandag, kan neste treningsøkt være på onsdag eller torsdag. Styrketrening er ikke anbefalt hver dag.

Kontroller at din diett består av en balansert blanding av komplekse karbohydrater og magre proteiner. Karbohydrater er viktig å fylle drivstoff på trening og tilstrekkelig protein er viktig for å bygge og beskytte muskel.

Hint

 • Styrketrening gjøres best med frie vekter fordi det krever balanse og koordinasjon, og kan rekruttere flere muskler enn en maskin. En ekstra fordel med frie vekter er fleksibilitet til å trene hjemme. Hvis du er en nybegynner mosjonist, kan maskinene fungere bedre siden de gir en strukturert bevegelse, og er dermed lett å lære og bruke.
 • Hvordan du gjør styrketreningen er svært viktig. Fokus på riktig form; vektene er trolig for tung hvis du ikke kan utføre en bestemt oppgave på riktig måte. Velg en vekt som gjør at du kan trene med riktig form.
 • Du kan ha en venn eller workout partner se på deg mens du utfører øvelsen for å sørge for at du har riktig form.
 • Hvis du er bare begynnelsen styrketrening, er det best å konsultere en trener.

Hvordan bygge Up & gå ned i vekt Med et vegetabilsk kosthold

Hvordan bygge Up & gå ned i vekt Med et vegetabilsk kosthold


Både miste vekt og bygge muskler tar forberedelse og kunnskap om hvordan du gjør det riktig og sunt. Hvis du er vegetarianer eller veganer, kan bygge muskler bli enda mer utfordrende for en oppgave. Selv om det er lettere å miste vekt i en vegetabilsk diett, bygge opp muskelen er mer vanskelig, siden grønnsaker er ikke en vesentlig proteinkilde. Med noen få enkle tillegg til kosthold, er det mulig å både gå ned i vekt og bygge muskler på en vegetabilsk kosthold.

Hvordan bygge Up & gå ned i vekt Med et vegetabilsk kosthold

•  Spis rikelig med grønnsaker til hvert måltid for å sørge for at du gir deg selv alle vitaminer og mineraler som kroppen din trenger. Siden miste vekt kan føre til at kroppen til stress, vil de ekstra næringsstoffene hjelpe kroppen komme gjennom vekttap. Legge cardio til treningsøktene vil også hjelpe deg å miste vekt fordi du vil være i stand til å brenne av ekstra kalorier.

Legg kosttilskudd til din vegetabilsk kosthold for å gi kroppen din andre næringsstoffer som ikke kan komme fra grønnsaker alene. Å gjøre en protein shake fra vann og protein pulver eller spise en protein bar vil bidra til at kroppen får proteinet den trenger. Dessuten vil vitamin B-kompleks piller hjelpe deg å opprettholde energi, da enkelte B-vitaminer kan bare finnes i kjøtt.

bygge opp muskler ved å innlemme vekt eller styrketrening i øvelsen regime. Å miste vekt alene vil ikke bare gjøre musklene vises. For å bygge muskler, må du jobbe for det. Tar sikte på å starte vekttrening to til tre dager i uken. Legge muskel til rammen vil ikke bare tone deg opp, men jo mer muskler du har på kroppen, jo mer kalorier kroppen din vil brenne mens resten. Dette i sin tur vil hjelpe deg å fortsette å gå ned i vekt også.

Hvordan bygge sterke nakke muskler

Hvordan bygge sterke nakke muskler


Bygge sterke nakkemusklene ikke bare hjelper deg med å øke styrke og få muskelmasse, men det også forbedrer din holdning. Med riktig holdning kan du bidra til å forhindre eller helt unngå muskel spenninger og andre skader i nakke, skuldre og øvre rygg. Det kan også hjelpe deg å unngå disk buler og leddgikt. Enkelte øvelser kan hjelpe deg å bygge styrke i nakkemusklene, og er vel verdt å legge inn din nåværende trening rutine.

Hvordan bygge sterke nakke muskler

Roter hodet i en sirkulær bevegelse, med start ved vendt hodet til den ene siden og rullende hodet i en halvsirkel rundt til den andre siden. Hold denne posisjonen i et øyeblikk, så rotere hodet tilbake til den andre siden for å fullføre en full leder rotasjon. Stå for denne øvelsen og holde skuldrene ned og tilbake.

Legg deg ned på en flat benk eller på gulvet på magen, og plasser hendene bak hodet. Løft hodet opp og ryggen sakte, så langt det er behagelig, til du kjenner en lett strekk i nakken. Legg intensiteten til denne øvelsen ved å holde en vektstang plate på baksiden av hodet ditt under treningen.

Stå rett opp med hodet rett, vendt fremover. Sakte trekke hodet tilbake, trekke haken litt ned, uten egentlig å lene hodet bakover. Øyenivå bør forbli ganske mye det samme gjennom denne øvelsen. Du skal føle en liten strekk i forsiden av halsen. Denne øvelsen, kjent som en hals tilbaketrekking, bidrar til å bygge styrke i nakke og også hindrer deg fra å lute skuldrene og poking hodet for langt frem.

Stå rett opp med hodet rett, vendt fremover. Vippe hodet til siden sakte, beveger øret mot skulderen din til du føler en liten strekk i siden av halsen. Hold denne posisjonen i noen sekunder, og deretter bringe hodet tilbake til startposisjonen og gjenta til den andre siden for å fullføre en hel fleksjon side trening.

Stå rett med hodet vendt fremover, begge hendene plassert håndflatene ned på baksiden av hodet ditt. Beveg hodet sakte i en bakover bevegelse, mens du presser deg litt forover med hendene samtidig. Dette skaper motstand, og denne halsen rotasjons styrketrening fungerer hele bakre nakkemusklene.

Hint

 • Hvis du på noe tidspunkt mens du utfører øvelsene du begynner å føle deg ør eller svimmel, redusere intensiteten av øvelsene eller sitte ned og ta en kort pause.
 • Hvis du er ny til å utøve, kan det være lurt å ta turen til ditt lokale treningsstudio for å ha en personlig trener instruere deg om hvordan du skal utføre øvelsene først, for å hindre skade.
 • Fortsett å utføre halsen styrke øvelser sammen med de vanlige øvelser for å opprettholde sterke nakkemuskler.

Hvordan bygge svulmende blodårer

Det er mange måter å bygge svulmende blodårer (bedre vascularity) inkludert å miste kroppsfett, forbedre kostholdet ditt og bruke vektløfting andre enn steroider kosttilskudd. Genetikk påvirke hvordan "vaskulær" du synes. Hvis genetikk ikke er på din side, men det er skritt du kan ta for å forbedre din "svulmende blodåre" utseende. Ingen magisk supplement gir instant "svulmende årer", men med hardt arbeid kan det oppnås.

Hvordan bygge svulmende blodårer

En forbruker mindre kalorier enn du forbrenner. Den gjennomsnittlige mannlige forbrenner 2500 kalorier om dagen mens hunnene vanligvis brenne 2000, men hvis du trener regelmessig kan du legge til 300 til 500 kalorier til dette tallet. Hvis du ønsker å miste kroppsfett, forbruke henhold 3000 kalorier om dagen (male) 2500 (hunn). Den beste måten å forbrenne kalorier er gjennom regelmessig aerob trening som løping, svømming eller sykling.

Drikk mer vann. Når du ikke klarer å konsumere nok vann på en daglig basis, begynner kroppen å beholde litt vann du drikker, så ved å drikke mer vann din forteller kroppen din det er akseptabelt å la gå av overflødig vann. Overflødig vann vil gjøre deg vises "puffy" og sikkert mindre vaskulær.

Ta Kre-Alkalyn og / eller nitrogenoksid. Kre-Alkalyn er en form for kreatin monohydrat som leverer næringsstoffer til musklene via økt vannretensjon i skjelettmuskulatur. Dette for å øke vascularity ved å skyve venene til overflaten av huden din via svulmende, vann-laden, muskler. Muskel vannretensjon er svært forskjellig fra generelle vannretensjon. Nitrogenoksid er en vanlig vektløfting supplement avgjørende for grunnleggende kroppsfunksjoner, forbedrer blodsirkulasjonen og leverer næringsstoffer til musklene. Disse kosttilskudd konsentrere næringsstoffer i blodet og musklene, og dermed øke arealet av venene dine, noe som gjør dem "bule" ut av huden din.

Hint

 • Rådfør deg med din lege før du starter en ny trening diett.

Hvordan bygge Størrelse og miste fett

Hvordan bygge Størrelse og miste fett


Det er noen debatt om å være i stand til å bygge størrelse og gå ned i vekt på samme tid, siden du begrense kalorier for å gå ned i vekt og spise overflødige kalorier for å bygge muskler. De to er iboende motstridende. Av denne enkle grunn, bør du gå ned i vekt og bygge muskler separat. Gå ned i vekt først, og deretter arbeide med å bygge muskler. Mens det kan være mulig å gjøre begge deler samtidig, kan det være mer vanskelig. Det vil være mange ganger når du går på vekten bare for å se noen endring. Dette kan være frustrerende og er en annen grunn til å gjøre disse oppgavene hver for seg.

Hvordan bygge Størrelse og miste fett

Vekttap

•  Utvikle riktig tankesett for vekttap. Du må fullt forplikte til vekttap. Godta at det vil være vanskelig. Det vil ta tid, og du vil sannsynligvis oppleve mindre tilbakeslag underveis. Dette er det viktigste steget fordi din suksess avhenger av din holdning. The Mayo Clinic bekrefter denne råd om emnet, "Nøkkelen til vellykket vekttap er en forpliktelse til å gjøre varige endringer i kosthold og mosjonsvaner."

Kontroller vekttap mål. Etablere langsiktige og kortsiktige mål. Din langsiktig mål bør være i 6 måneder til ett år i fremtiden. Deretter bryte ned dine langsiktige mål i månedlige, ukentlige og daglige kortsiktige mål som vil føre til langsiktige mål.

Finn en diett, og følge den. Forskjellige mennesker har forskjellige gener og kropp typer. En person kan ha gode resultater med en lav-fett diett når en annen person lykkes med lav-karbohydrat diett. Det avhenger av den enkelte, så gjør noen undersøkelser for å finne en diett du tror du vil være komfortabel med. Uavhengig av kostholdet ditt, bør du oppleve noen vekttap rett og slett fordi de alle fremmer spise bedre.

Legg til kardiovaskulær trening til rutine. Dette inkluderer aktiviteter som løping, gåing og sykling. Hvordan du velger å få din kardiovaskulær trening er opp til deg, det eneste som betyr noe at du gjør det. Du kan også utføre kardiovaskulær trening oftere enn styrketrening. Prøv kardiovaskulær trening om fem dager i uken.

jukse på diett en gang hver uke eller annenhver uke. The American College of Sports Medicine sier at overdrevent begrense kaloriene bremser stoffskiftet. For å unngå dette, rett og slett spise mer kalorier enn vanlig. Hvis du har vært strengt å følge kostholdet ditt, vil du velkommen dette trinnet og synes det er morsomt.

Building Størrelse

Lag nye mål. Nå som du har mistet all den vekten du ønsker å sette noen vekt på igjen i muskel skjema. Få nye mål for vektøkning akkurat som du har gjort for vekttap.

Finn eller lage en ny diett for å bygge muskler. Siden du begrense kalorier for vekttap, du spiser ekstra kalorier for vektøkning. Du trenger ca 500 til 1000 ekstra kalorier om dagen for å få muskel massen. Disse kaloriene bør komme fra sunne matvarer, for eksempel havregryn, grønnsaker og magert kjøtt som kylling og fisk.

Tone ned ditt hjerte-rutine. Kardiovaskulær trening kan hindre bygge muskler hvis du fortsetter å trene som du taper vekt. Men du bør ikke kutte ut din kardiovaskulær trening. I stedet kuttet ned til rundt to eller tre dager i uken.

Legg til en styrke trening diett til rutine. Dette vil i stor grad bestå av vektløfting. Løft tre dager i uken, og etterlater en hviledag i mellom hver dag. Mange liker å løfte mandag, onsdag og fredag, tar frihelg å legge til mer utvinning tid. Disse hvileperioder er avgjørende for å bygge muskler fordi dette er når du bygger nye muskler.

Hvordan bygge en kropp som Rock

Mange beundrer skuespiller og tidligere fribryter Dwayne "The Rock" Johnson fysikk og lurer på hvordan man kan oppnå en tilsvarende treningsnivå. Selv om det er umulig å vite hans eksakte trening rutine og kosthold, er det ganske enkelt å tenke ut en plan for å komme til et nivå som hans. The Rock kropp inspirerer ærefrykt, skyldes i stor grad skyldes den intense fokus og dedikasjon som kreves for å oppnå det.

Hvordan bygge en kropp som Rock

•  Bli med et treningsstudio. Selv om du ikke vet noe om å jobbe ut, gjør noe er alltid bedre enn å gjøre ingenting. Hvis du ikke forstår hva øvelser å gjøre eller trenger hjelp, noen vil gjerne hjelpe deg. Gym brukere er vanligvis veldig høflig og vil være støttende for din beslutning om å forbedre helsen.

Få en personlig trener. Han kan tenke ut en treningsøkt plan som vil drive deg mot dine personlige mål som er i dette tilfellet, og bygge masse mengder muskel.

Rework kostholdet helt. Spis så mye som mulig, men prøv å holde det relativt sunt. Du trenger en kalori overskudd for å bygge muskler, så ikke bekymre deg for overspising ennå.

Utforsk muskel bygging kosttilskudd som kreatin, whey protein, og L-arginin. Disse kan være store ressurser i å bygge en massiv kroppsbygning.

Hold deg konsekvent. Ingen mengde tilskudd eller ønsketenkning kan gjøre opp for tapte treningsøkter.

Etter noen måneder, bør du ha fått litt muskler og, dessverre, litt fett. Gå på en kort fett reduksjon diett for å bli litt mer magert, og deretter gjenta prosessen på nytt. Husk å være sjokkerende stor er konstant arbeid.

Hint

 • I gym, spør den største fyren i rommet for tips om hvordan du kan få stor. Han åpenbart vet hva han gjør.
 • Husk at mye av det som gjør The Rock så massiv og kuttet samtidig er rett og slett genetikk, og du kan aldri være i stand til å være så stor.
 • Mange øvelser som er nødvendig for å bygge muskler krever en spotter. Aldri gjøre disse øvelsene uten en.

Hvordan bygge muskler uten karbohydrater

Mens karbohydrat forbruk kan sikkert hjelpe med masse gain innsats ved å tillate ytterligere mat valg og gjør det lettere å møte daglige kalori mål, karbohydrater er strengt tatt ikke nødvendig for vektøkning eller bygningsmasse. Det er mulig å bygge muskler mens du er på en lav-karbo diett - det vil bare ta mer arbeid og engasjement fra din side til drivstoff kroppen med nok kalorier for vekst mens forbruker noe mer enn low-carb mat.

Hvordan bygge muskler uten karbohydrater

•  Hold en food logg i en bærbar eller på en datamaskin for å spore din totale daglige kaloriforbruket. På et grunnleggende nivå, økende vekt er noe mer enn en funksjon av å skape et kalorioverskudd, så du må hele tiden strebe etter å spise flere kalorier enn du brenner for å få muskler. Start med en 3000-kalori diett, og tar sikte på å spise at antall kalorier hver dag fra low-carb matvarer for å stimulere muskelvekst.

Vurdere fremgang ukentlig ved å veie deg selv på en digital skala. Målet for vektøkning på omtrent en halvkilo eller to per uke, justere dine daglige kalorier oppover eller nedover som nødvendig for å møte dine mål. Husk at en 300-kalori justering vil resultere i en 2100 kalori overskudd eller underskudd over en uke, så foreta små justeringer for en stor effekt til vektøkning innsats.

Ansett kaloririk low-carb matvarer for å hjelpe deg å møte dine daglige kalori mål. Nøtter, mutter Butters og oljer er alle ganske low-carb matvarer som inneholder et stort antall kalorier per porsjon. For eksempel, bare to spiseskjeer olivenolje inneholder 240 kalorier, så du bør vurdere å sprute olivenolje over dine grønne grønnsaker porsjoner for å hjelpe legge til flere kalorier i kostholdet ditt. Likeledes, vurdere røring i kuler av naturlig peanøttsmør i protein shakes, da dette lett kan legge flere hundre kalorier i løpet av en dag, noe som gjør det lettere å treffe målet ditt.

trene hardt i gym. Husk at trening gir kroppen din med stimulans til å utvikle ekstra muskler, så uansett hvordan spot-on kostholdet ditt kan være, vil du få fett i stedet for muskler hvis du ikke leverer tilstrekkelig stimulans for vekst. Mål å trene minst tre eller fire dager per uke, huske å spise 300 til 400 ekstra kalorier på disse dagene for å oppveie mengden brent gjennom å arbeide ut.

Hvordan bygge opp muskel raskt

Hvis du ønsker å bygge muskler, er det mange ruter, for eksempel vektløfting og cardio trening. Begge metoder vil gi de ønskede resultater, men på bekostning av tiden. Det kan ta opptil ni måneder for å se noen synlig muskelmasse. Noen av oss kan ikke vente så lenge. Det er en metode som kan hjelpe deg å oppnå resultater raskere, spesielt når det kombineres med trening: spiser makt mat. Denne artikkelen vil forklare hvordan du effektivt og raskt kan bygge muskler ved å forbruke muskelbyggende mat.

Hvordan bygge opp muskel raskt

•  Spis belgfrukter tre ganger i uken. Disse små frukter er en god kilde til løselig fiber og protein. Når du er bodybuilding, belgfrukter stabilisere blodsukkernivået og gi deg ekstra energi når du trenger det. Spis belgfrukter med salater, ris, supper og brød.

Konsumere cruciferous grønnsaker, som brokkoli og rosenkål. I tillegg til sine kreft-bekjempelse egenskaper, disse grønnsaker er rike på antioksidanter, og vil hjelpe deg å forbrenne fett under treningsøktene. Spis en porsjon cruciferous grønnsaker daglig.

Konsumere wholegrains fire ganger i uken. Wholegrains som havregryn, brun ris og kli er gode kilder til essensielle fettsyrer. Disse syrer er nødvendig i noen trening. De virker ved å absorbere fett og bygge muskler.

Konsumere nøtter tre ganger i uken. I tillegg til proteinet, alle muttere er en rik kilde til vitamin E, sink, kalium og arginin, som alle er nødvendige for å bygge og vedlikeholde muskelmasse. Nøtter er også høy i kalorier, så ikke bruker for mange - om lag fire kopper nøtter per uke.

Drikk tomatjuice daglig. Tomatjuice er svært rik på lykopen, som beskytter muskelceller fra celle stress mens økte den samlede muskelmasse. Det er best å lage din egen tomatjuice. Bare blande seks tomater for å gjøre ett glass. Ikke tilsett salt.