Digidexo.com

hjemmelaget gainer shake

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Kids

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Kids


Hjemmelagde protein vibrering kan gjøres for barn som rask og sunn snacks. Aktive barn som alltid er på farten, eller barn som har problemer med å få vekt, vil ha nytte av en hjemmelaget protein shake. Det rister kan også gjøres for å være smakfull, og barna vil ikke engang vet hvordan næringsrik vibrering egentlig er. Hold kopper med lokk og sugerør på hånden for å gjøre det lettere å gi disse drikkene til barna som de er på vei ut døra for skolen hendelser eller sport.

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Kids

Crush en kopp is i en blender med litt vann. Bruk nok vann til å dekke isen. De knuste isbiter gjør protein shake størkne bedre og gjøre det smake bedre. Hvis du ikke har en blender eller hurtigmikseren ikke er kraftig nok til å knuse is, hoppe til trinn 2.

Legg i 1-1 1/2 kopper av enten vann, fruktjuice, melk eller soyamelk. Vann vil holde sukker lavt, og vil ikke legge noen ekstra smaker. Bruk fruktjuice i moderate mengder, og være sikker på at den smaker matche fruktene du vil legge til. Den mest velsmakende væske for barn som bruker meieri er melk, så bruk melk hvis de normalt drikke det. Legg soyamelk for barna på en vegansk kosthold. Du må kanskje legge til mer væske som du blande ingrediensene.

Legg 1/2 kopp fersk eller frossen frukt. Jordbær er en velsmakende valg. Blåbær er bra, men blåbær huden kan bli fanget i sine tenner. Bringebær, bjørnebær og bananer er også beste plukker. Bland frukten inn med væsken og isen.

innlemme 1/4 kopp glatt protein mat inkludert tofu eller usøtet yoghurt. Enten man vil legge til en glatt tekstur til shake. For ytterligere creaminess og smak, tilsett en skje med frossen yoghurt eller iskrem. Legg i litt honning for sødme, hvis ønskelig.

Legg i valgfrie ingredienser. En spiseskje med hvetespirer vil legge protein, vitaminer og mineraler. For barn som sliter med økende vekt, eller er idrettsutøver, kjøpe noen pulverisert whey protein. Legg en kule til proteinet riste ved slutten av blandingen. Topp med et stykke frukt, legge et strå og tjene.

Hint

 • Prøv forskjellige frukt kombinasjoner inkludert jordbær og bananer eller blåbær og bringebær. Bruk melk eller soyamelk, avhengig av barnas smak preferanser og ditt budsjett. Ferske eller frosne bær vil fungere. Endre målinger og ingredienser som passer barnets smak.
 • Protein shakes bør være supplerende, og de bør ikke erstatte måltider for barn. Unngå bruk av sitrusfrukter i noen protein shake med meieriprodukter. Unngå å legge rå egg til noen rister. Det er mulig å ha for mye protein; kjenner grensene for barnet ditt basert på vekt. (Se Resources)

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Weight Loss

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Weight Loss


Protein er en meget verdifull substans for hver celle funksjon i kroppen. Det er spesielt fordelaktig for vekttap. En rask måte å få en god mengde protein i et vekttap plan er ved å gjøre shakes fra scratch. Med de riktige ingrediensene inkludert noen nyttige add-ins, rister protein kan gjøres rett fra komforten av kjøkkenbenken.

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Weight Loss

•  Få protein pulver. Det første trinnet er involvert med å lage en shake er å få en god kvalitet protein pulver. Myse er en god form som er lett fordøyes av kroppen. Hvis du er en veganer eller har allergi, så er det andre alternativer som for eksempel soya, eggehvite og ris protein.

Velg en væske. Dette kan være vann, melk, juice eller en kombinasjon av noen av disse. Dette avhenger av hvor mange kalorier du ønsker å få, og også hvis du har en allergi. Alternative valg for vanlig melk ville være soya, mandel, ris, hamp og geitemelk.

Få litt frukt. Ideen om et protein shake for vekttap er å få en høy mengde protein, men det bør ikke gå på bekostning av den generelle helsen. Med det blir sagt, vil legge litt frukt øke fiberinnholdet som vil holde deg mett lenger og også bremse fordøyelsen prosessen ned. Alt dette betyr mindre kalorier spist i løpet av resten av dagen.

Legg kokosolje. Kokosolje har medium chain fatty acids. Dette er sunt fett som faktisk skru opp kroppens stoffskifte. Dette tatt i forbindelse med protein er flott kombinasjon. Se etter extra virgin kokosolje eller du kan bare kaste i kokosmasse.

Tilsett yoghurt. Dette kan være regelmessig eller frosset. Yoghurt har en god mengde protein, er det lav på glykemisk indeks, og den har kalsium som har vært kjent for å lette vekttap. Legge yoghurt vil også gi shake mer konsistens og tykkelse.

Hint

 • Hvis du prøver å holde kalorier lavere, bruker lite eller ingen fett versjoner av meieriprodukter og lavkaloriversjoner av fruktjuicer.
 • Gode ​​frukt valg å legge til din shake er bananer, blåbær, jordbær, bringebær, mango og epler. Disse kan også bli frosset for å gi rist mer tykkelse. Eller, kan du bare legge noen isbiter.
 • Protein pulver kommer også i et utvalg av smaker å velge mellom. Det virkelig alt avhenger av dine personlige preferanser.

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes med egg

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes med egg


Høye protein dietter har blitt svært populært, og med god grunn. En studie gjort i Michigan ved Rochester Center for fedme forskning funnet at deltakerne som spiste høyere mengder protein følte fornøyd for det meste av dagen og forbrukes færre kalorier totalt. Protein gir også kroppen med energi til å utføre sine daglige funksjoner. Problemet med å få mye protein i kosten er at det som regel er funnet i fettrik mat, som kjøtt og meieriprodukter. Et flott alternativ til høy fett, høy protein matvarer er et protein shake laget med eggehviter. De pakke mye protein, men uten eggeplomme la de ut den ekstra fett og kolesterol. Med noen få enkle ingredienser kan du lage din egen high protein shakes hjemme, og skreddersy dem til din personlige smak.

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes med egg

Til blender, tilsett 1/3 kopp pasteuriserte eggehviter, 1/2 kopp ananas biter, og 1/4 av pineaple saften fra kan. Blanding i ett minutt.

Til blandet blandingen, tilsett 1 pakke stevia pulver. Stevia er en urte søtningsmiddel, det er ikke en sukker erstatning og vil ikke øke insulinnivået. Bland igjen i 30 sekunder.

Legg 1 til 2 dråper kokos ekstrakt, og en dash av vanilje sirup. Bland igjen i 30 sekunder.

Hvis du ønsker en annen smak protein shake, kan du erstatte noe frukt du ønsker og utelate kokos ekstrakt. For eksempel, for å gjøre jordbær eggehvite rister bruke 1/2 kopp friske eller frosne jordbær og utelate kokos ekstrakt. Du kan legge til en dash av jordbær ekstrakt hvis ønskelig, og 1/3 kopp vann for å tynne shake.This utveksling kan gjøres med noe frukt.

Hvis du vil lage en sjokolade protein shake, tilsett 1 ss sjokolade sirup i stedet for frukt. Dette kan gjøres med eller uten vanilje sirup. Eksperiment for å se hva du foretrekker.

Hint

 • For at dine shakes større, doble mengden av eggehviter til 2/3 kopp. Juster andre ingrediensene tilsvarende.
 • Pasteuriserte eggehviter ikke bare gjøre en jevnere shake, protein, aminosyrer og essensielle mineraler i dem er lettere tilgjengelig for kroppen din. Rå eggehviter øke sjansen for salmonella forgiftning.

Hjemmelaget Vekttap Shake

Hjemmelaget Vekttap Shake


Vekttap er et mål mange mennesker strever etter å oppnå, og bruk av vekttap mat og drikke er en måte de gjør det. Det er så mange forskjellige vekttap selskaper og produkter rundt at det kan være forvirrende og dyrt å vite hvilke produkter å bruke for å gå ned i vekt. Du kan spare penger på vekttap drinker ved å lage din egen som er like effektiv og sunn.

Hjemmelaget Vekttap Shake

Plasser en kopp vann, 1 kopp melk, og banan eller en kopp bær i blenderen.

Bland sammen disse ingredienser inntil den ønskede konsistens er oppnådd.

Legg til 3 kopper spinat og ett scoop av protein pulver i blender, og bland blandingen til den er glatt.

Hint

 • Spinat vil slå smoothie grønt, men det vil ikke smaker som spinat i det hele tatt. Du vil ha banan eller bær smak med den ekstra ernæringsmessig verdi fra spinat.

Pro Complex Vs. Pro Complex Gainer

Pro Complex Vs. Pro Complex Gainer


Protein shakes er brukt for post-workout utvinning og muskelvekst, som et sunnere måltid erstatning eller å få vekt. Optimum Nutrition tilbyr to protein pulver kalt Pro-komplekset og Pro Complex Gainer, som brukes for å lette forskjellige resultater.

Macronutrient innhold

Pro Complex protein inneholder 270 kalorier og dens macronutrient innhold er 60 gram protein, 1 gram fett og 5 gram karbohydrater. Dette produktet er rettet mot folk som ønsker å holde slank og trim uten å sette på vekt. Pro Complex Gainer er rettet mot folk som ønsker å sette på magre kroppsvekt. Den gainer inneholder 60 gram protein, 8 gram fett og 85 gram karbohydrater i en 650 kalori servering.

Vitamin og Mineral Sammenligning

Pro Complex Protein inneholder et vitamin og mineral profilen: vitamin A 50 prosent, vitamin C 100 prosent, kalsium 25 prosent, jern 6 prosent, vitamin E 100 prosent, tiamin 50 prosent, riboflavin 50 prosent, niacin 50 prosent, vitamin B6 50 prosent , folsyre 35 prosent, vitamin B12 50 prosent, biotin 50 prosent, pantotensyre 50 prosent og krom 100 prosent av det daglige anbefalte verdien.

Pro Complex Gainer inneholder et vitamin og mineral profilen: vitamin A 20 prosent, vitamin C 35 prosent, kalsium 50 prosent, jern 25 prosent, vitamin E 35 prosent, tiamin 15 prosent, riboflavin 35 prosent, niacin 20 prosent, vitamin B6 20 prosent , folsyre 20 prosent, vitamin B12 20 prosent, biotin 20 prosent, pantotensyre 20 prosent, fosfor 35 prosent, jod 45 prosent, magnesium 30 prosent, sink 20 prosent, selen 10 prosent, kobber 20 prosent, mangan 35 prosent, krom 30 prosent, molybden 25 prosent og klorid 4 prosent av det daglige anbefalte verdien.

Andre Sammenligninger

Proteinet i Pro-komplekset er basert på en blanding av myseproteinisolat, glutamin peptider, L-leucin, egg albumen, myse peptider, L-isoleucin og L-valin. Produktet inneholder også 14 000 milligram av grenen kjede aminosyrer som er nødvendig for reparasjon og muskelvekst.

Pro Complex Gainer protein profil inneholder whey protein isolat, whey protein konsentrat, kalsium kaseinat, egg albumin, hydrolysert myse weptides og glutamin peptider. Pro Gainer har en høy profil i karbohydrater og kalorier, da dette protein pulver er designet for å være en weight gainer shake tatt å supplere ekstra kalorier i kostholdet ditt.

Hvordan å få vekt i Mage & midje

Mens mange mennesker sliter med å miste kroppsfett, spesielt i midjen, mange andre mener de er for tynne i livet og ønsker å få body mass. Dette kan oppnås gjennom trenings-og kostholdsendringer som gir kroppen med støtte for å få både fett og muskler på en sunn måte.

Hvordan å få vekt i Mage & midje

•  Øke forbruket av kosten fett og karbohydrater. I stedet for å velge diett mat eller noe det står "lite fett", velg den vanlige varianter. Pass på å velge omega fett og hele korn karbohydrater mer enn mettet fett og raffinerte karbohydrater. Noen matvarer med sunt fett inkludere fet fisk, nøtter og olivenolje. Usunn fett er vanligvis funnet i fettete kjøtt og bearbeidet mat. Hele korn er på karbohydrater slik som grovbrød og brun ris, mens raffinerte karbohydrater er vanligvis i form av hvitt brød og hvit ris.

Øvelse magemusklene, inkludert dine obliques, annenhver dag til det punktet av muskel utmattelse. Dette vil bygge opp musklene, slik at din waistline utvider. Crunches og sit ups jobbe deg øvre og senker abs og obliques. Komplett crunches ved å legge på ryggen og sakte knaser enten halvveis opp eller inn i en sittende stilling. Oblique twists bidra til å utvide midjen din og kan utføres enten stående eller sittende. Hold bena rett og sakte vri overkroppen til hver side så langt du kan vri.

Suppler kosthold med ernæringsmessige rister, enten butikk-kjøpte eller hjemmelaget. Shakes kan gjøres hjemme ved å kombinere full fett melk, proteinpulver, linfrøolje og frukt. Yoghurt kan legges for å øke fettinnholdet.

Praksis regelmessig styrketrening og redusere mengden av kardiovaskulær trening du utfører. Kardiovaskulære øvelser hjelpe kroppen å forbrenne fett, så disse øvelsene bør holdes på et minimum når du prøver å unngå fett tap.

Konsumere rikelig med protein for å støtte din styrketrening og hjelpemiddel i å bygge body mass. Protein finnes i alle kjøtt, belgfrukter, melkeprodukter og proteintilskudd.

Hint

 • Snakk med legen din før du endrer din diett og fitness rutiner.

Naturlige måter å få vekt Fast

Naturlige måter å få vekt Fast


Økende vekt er en vanlig rutine for amatører og profesjonelle utøvere likt. Brytere, kroppsbyggere og kampsportkjemperne ofte engasjere seg i en "bulking" fase der de prøver og pakke på så mange pounds som mulig. Enten du er en tynn person som ønsker å få muskler, eller en utøver som ønsker å bulk opp, er det noen viktige strategier for å hjelpe deg med å få vekt raskt.

Spis mer mat

I stedet for å spise tre store måltider per dag, spise seks mindre måltider. Spis når du er sulten, og unngå å hoppe over måltider. Å spise når du er sulten holder energinivået konsekvent og raskere stoffskifte. "Når du legger for mange timer mellom måltidene, stoffskiftet faktisk bremser ned for å kompensere," sier Molly Kimball, RD, sport og livsstil ernæringsfysiolog ved Oscher Klinikken er Elmwood Fitness Center.

Spis mer kalorier per dag

For en grov beregning av hvor mange kalorier du bør spise per dag for å få vekt, ta kroppsvekten din og multiplisere det med 20. Du bør spise omtrent 50 prosent karbohydrater, 30 prosent protein og 20 prosent fett. Start med å spise sunn snacks med få timers mellomrom, for eksempel proteinrike nøtter eller tørket frukt. Som appetitten vokser, slå av disse snacks i små måltider. Husk å spise mat som er tett med kalorier, rik på protein og inneholder sunt fett.

Drikk weight gainer Protein Shakes

Weight gainer protein shakes inneholde en betydelig mengde karbohydrater og protein og er formulert spesielt for hard-gainers (tynne menn eller kvinner). Gainers generelt har mellom 50 og 60 gram protein per porsjon og opp til 1500 kalorier. Hvis du aldri har tatt en weight gainer shake før, for å unngå ubehagelige mage forstyrrelser, starter ut ved å forbruke en halv porsjon. Etter en uke, kan du prøve å drikke en full servering.

Løfte vekter

Gå til gym tre til fire ganger per uke. Fokus på multi-leddet, gratis vekt øvelser. Løfte en vekt som er utfordrende for deg. Målet for åtte til 12 repetisjoner per sett, for tre sett. Muskelfibre som er ansvarlig for den mest vekst blir stimulert av tunge vekter.

Hvordan å legge på seg og Muscle

For de som har problemer med å sette på vekt og bygge muskler tross spise godt og trene, er det viktig å få alle fakta om hva det tar å få sunn vekt. Utbredte myter om ernæring og mosjon krav sammensatte mange Hardgainers 'problemer. Du har kanskje ikke de genene å se ut som en bodybuilder, men du kan lære å legge på seg og muskel effektivt ved å spise riktig mat i riktige mengder og trene på måter som stimulerer muskelvekst.

Bruksanvisning

Velg den rette balansen av kaloririk mat. For å få sunn vekt, trenger du en diett som er om lag 15 prosent protein, 55 prosent karbohydrater og 30 prosent fett. Den mest effektive forholdet varierer fra individ, så du trenger for å eksperimentere litt. Velge sunne matvarer som inneholder en høy mengde kalorier og næringsstoffer per gram, for eksempel nøtter, bønner og belgfrukter, avokado, olivenolje og magert kjøtt. Hvis du bruker weight gainer shakes, balansere protein, karbohydrater og fett, snarere enn å drikke bare protein shakes. Bruk disse matvarene for å legge til 500 kalorier om dagen til anbefalt daglig kaloriinntak basert på høyde, vekt og aktivitetsnivå. Hold en matdagbok slik at du vet nøyaktig hvor mye av hva du spiser og hva som skal endres hvis du oppdager at kostholdet ikke fungerer for deg.

Spis hyppige måltider og snacks. Fordi magen har en begrenset mengde, er det lettere å spise mer ved å øke frekvensen av dine måltider i stedet for bare størrelsen. Mål for seks måltider om dagen. Planlegg måltidene på forhånd slik at du ikke vil hoppe over et måltid fordi du ikke vet hva du skal spise. Bære sunne, kaloririk snacks med deg og spise når du føler deg enda litt sulten. Bananer, peanøttsmør, fullkorn kjeks, stokker av streng ost og energibarer er ideelle for dette.

Løft vekter tunge nok til å stimulere muskelvekst. Muskelvekst skjer når du plasserer nok etterspørsel på musklene for å overbelaste dem uten å skade dem. Løft vekter du kan gjøre maksimalt seks repetisjoner med. Øk mengden av vekten du løfter med 10% når du enkelt kan gjøre 10 til 15 reps med dette beløpet. Utøve alle muskelgrupper like å unngå å forlate ett område, for eksempel bena, underutviklet.

Varier treningen rutine. Stikker med bare noen få øvelser uke etter uke kan forårsake ujevn eller langsom muskelutvikling. Det kan også la deg lei og mindre sannsynlighet for å trene. Forhindre disse problemene ved jevnlig å prøve nye øvelser med frie vekter og jobbe med alle de vekt maskiner du har tilgang til, snarere enn bare dine favoritter. For mer variasjon, prøv en kaster sport som diskos, spyd eller shot-put.

Få nok hvile. Kroppen din bygger muskler mens du hviler, ikke mens du trener. Arbeider alle musklene hver dag kan hindre muskelutvikling og føre til skade. Gjøre en trening for hele kroppen annenhver dag eller jobbe en annen muskelgruppe hver dag og tillate de muskler til hvile for en dag før du arbeider dem igjen.

Tips og advarsler

 • Det er ikke alltid nødvendig å unngå alle fettrike matvarer som hamburgere og milkshake. De bør ikke være din kosttilskudd stifter, men de kan bidra til å fylle ut hullene når du har problemer med å få nok kalorier.
 • Kardiovaskulær trening vil ikke bygge muskler, men det vil styrke ditt hjerte og lunger, og hjelpe deg å forbrenne fett. Hvis du er undervektig, begrense cardio til 30 minutter tre ganger i uken.

Hjemmelaget Vekt Gainer

Bruke vektøkning vibrering er en populær måte å sette på muskel for de som har et høyt stoffskifte og finne å sette på muskel vanskelig. Vektøkning shakes kan være dyrt å kjøpe på en jevnlig basis og mange har en forferdelig smak. Lage dine egne vektøkning rister sikrer weight gainer er til din smak og er laget med de fineste ingredienser mulig.

Økende vekt

Å få vekt, er det viktig å konsumere minst 500 kalorier mer enn du gjør på din nåværende vekt. Lag en daglig logg over hva du spiser, og pass på å følge nøye med kalorier og protein du spiser i løpet av dagen. Hvis din diett er relativt lav i protein vil du ønsker å legge til et scoop eller to av whey protein i din hjemmelaget shake.

Oppskrift

Legg mat i din shake som har en god balanse av næringsstoffer og er rike på kalorier. Peanøttsmør og melk er høy i gode fettstoffer og proteiner, og også pakke mye kalorier. Legg havre til vibrering for å øke kalori teller. Havre er ganske stor så det er en god idé å male opp havre ved hjelp av en blender eller kaffekvern. Etter å legge havre til din shake, se om det er for tykt. Hvis den er for tykk, tilsett litt melk for å tynne den ut. Legg banan til din vektøkning rister for å legge til kalium. Kalium forhindrer kramper i musklene og øker energi. Legg sjokolade protein pulver for å riste å gjøre det smake bedre, blending i fruktjuicer eller hele frukter å lage ulike smakskombinasjoner. Legg honning i stedet for sukker for å blidgjøre shake. Legg nøtter for ekstra protein og fette oljer.

Farene

Når jeg prøver å få vekt, sørg for ikke å gjøre det for fort. Prøv å drikke bare én eller to shakes om dagen og legge til flere kalorier i kostholdet ditt gjennom regelmessige måltider. Stadig endre oppskriften på din vektøkning shake å sørge for at du får de riktige næringsstoffene i kostholdet ditt. Ikke legg for mye protein pulver til vibrering for å hindre gass smerter eller forstoppelse. Aldri satt i enkle sukkerarter som hvitt eller brunt sukker, da dette vil føre til fett vektøkning. Bruk alltid frisk frukt når det er mulig, som de gir komplekse karbohydrater som vil bidra til å øke energi under treningsøktene. Hvis du er bekymret for fet vektøkning. bruke skummet melk i stedet for ett.

Forskjeller mellom vekt Gainer og Protein

Folk noen ganger støter på problemer med å skille mellom proteintilskudd og vekt gainers. Mens både proteintilskudd og vekt gainers kan hjelpe deg med å oppnå samme mål, vil de faktisk ta deg forskjellige ruter. Valget av å bruke, hvis heller, kommer ned til din kroppstype og dine nærmeste treningsmål.

Hva er en weight gainer?

En weight gainer er et måltid erstatning designet for å gi deg enkel og rask kalorier. Den vanligste formen for vekt gainers er et pulver mix.

Ingredienser av Gainers

Gainers vil inneholde en heftig dose av protein, så vel som en høy mengde av karbohydrater og begrensede mengder fett.

Ingredienser av Protein Powder

Protein pulver består av nesten ren protein. Blandingen kan ha en begrenset mengde karbohydrater som smakstilsetning og konsistens, men protein er den viktigste ingrediensen og hovedfokus.

Næringsinnhold

En porsjon protein pulver kan ha omtrent 100 til 150 kalorier, mens en fullverdig erstatning for weight gainer kan ha i overkant av 1000 kalorier.

Bruker for Gainers

Folk som bruker vekt gainers ønsker å legge på seg så fort som mulig. Noen mennesker kan ha ekstremt rask metabolisms og vil trenge å innta flere kalorier enn det som er vanlig å få vekt. Andre kan være kroppsbyggere som trenger store mengder protein og kalorier å pakke på mer muskelmasse.

Bruker for Protein Powder

Protein pulver kan brukes av alle som leter etter en ekstra boost av protein, en sunn matbit eller et raskt måltid. Fordi det er lite kalorier, er det som vanligvis brukes til å lage protein shakes med ingredienser som juice, melk og yoghurt.

Hoved Likheter og forskjeller

Den største likhet er at proteinpulver og Gainers levere en last av protein som kan brukes til å bygge nye muskelmasse. Den viktigste forskjellen er den ekstra kaloriinnhold Gainers som blir brukt til å legge på seg under noen omstendigheter, i motsetning til lav-kalori teller i protein-pulver.

Hvordan bruke Weight Gainer 1850

Hvordan bruke Weight Gainer 1850


Pro Ytelse Vekt Gainer 1850 er et kosttilskudd produsert og solgt av GNC som tar sikte på å hjelpe brukerne få vekt raskt. Det er svært høy i kalorier og hver porsjon inneholder 74 gram protein og 354 gram karbohydrater når det blandes med 2% redusert fett melk. Som navnet antyder, Vekt Gainer 1850 gir 1850 kalorier per porsjon. Det er veldig enkelt å bruke og kommer i tre smaksvarianter: fransk vanilje, nederlandsk sjokolade og jordbær-banan.

Hvordan bruke Weight Gainer 1850

•  Skru av lokket på Weight Gainer 1850 og skallet tilbake folien sikkerhet segl.

Monter blender din og koble den til en nærliggende kjøkken stikkontakt. Fjern lokket fra blender.

Hell tre kopper Vekt Gainer 1850 inn i et målebeger og hell pulveret i blender.

Legg til 24 dl 2% redusert fett melk til blender og setter på lokket på toppen av blender. Blanding av blandingen ved en middels hastighet inntil alt pulveret er oppløst. Hvis du foretrekker et tykkere drikke, legger seks til 10 isbiter i blenderen og blend blandingen med høy hastighet til isen er innarbeidet.

Hell blandingen i et stort glass og drikke. Du kan bruke Weight Gainer 1850 to til tre ganger per dag, men begrense bruken til én gang per dag når du først begynner å bruke dette produktet, og gradvis legge flere porsjoner hvis du trenger det.

Oppbevar åpnet boks av Pro Ytelse Vekt Gainer 1850 på et kjølig sted for å sikre friskhet. Du kan forvente å få omtrent fem porsjoner av hver £ 4,3 container.

Hint

 • Flertallet av kostholdet ditt bør alltid bestå av sunne måltider og næringsrik mat. Dette produktet skal bare brukes som supplement til et sunt kosthold og ikke som en erstatning for hele matvarer. Du kan også gjøre Vekt Gainer 1850 med vann hvis du får for full drikker shake med melk. Bare legg den samme mengde vann - 24 dl - i stedet for melk. Dette vil redusere kaloriinnholdet til 1490 kalorier med 50 gram protein og 318 gram karbohydrater.
 • Snakk med legen din før du begynner å bruke Pro Ytelse Vekt Gainer 1850, spesielt hvis du er en diabetiker. Pro Ytelse Vekt Gainer 1850 inneholder egg, melk og soyaprodukter, så ikke bruk Vekt Gainer 1850 hvis du er allergisk mot noen av disse elementene.

Effekter av Protein Shakes

Protein utgjør byggesteinene i kroppen, fra huden til muskler og bein. Protein shakes ta en høykvalitets protein og kombinere det med en nøye tilmålt mengde vitaminer, mineraler, karbohydrater og fett. De kan også erstatte et måltid på grunn av det faktum at de inneholder en balanse mellom hva kroppen trenger. Protein shakes kommer i en rekke varianter og kombinasjoner, og er spesielt gunstig for de som ønsker å gå ned i vekt, og de som ønsker å bygge muskler.

Typer

Protein shakes kommer i en rekke ulike stiler. Noen er formulert for å være spesielt nyttig for de som ønsker å bulk opp og bygge muskler; disse inneholder en høyere fett og karbohydrat-innhold, så vel som inneholder mer protein. Det er også protein vibrering for de som ønsker å gå ned i vekt; disse inneholder et generelt balansert nivå av protein og karbohydrater. Mengden av gram protein vil være mindre enn det som er inneholdt i muskel-bygge protein riste og fettinnhold vil også bli lavere.

Vekttap

Protein shakes har mange fordeler når det blir brukt for vekttap. Protein gjør en person føler fyldigere lenger, så en protein shake kan hindre usunn småspising gjennom dagen. Det gir all den næring som trengs for å erstatte et måltid; å ha en protein shake med frukt er en vanlig måte å starte dagen for de som er på slankekur. Protein bistår i muskel utvinning og muskel reparasjon og derfor er det også støtte for vekttap gjennom trening, fordi når musklene er sterke og friske, metabolisme øker og mer intensive treningsøktene er mulig.

Muscle Gain

Protein shakes blir brukt av folk som ønsker å bulk opp i størrelse og muskler. Det er mange tilgjengelige formler, og mens noe støtte vekttap, er det andre formler som er svært høyt innhold av karbohydrater og proteiner som faktisk er brukt for å bygge størrelse. Protein shakes bidra til å bygge muskler også, som de bistå i muskel utvinning som muliggjør en hardere treningsøkt oftere. Drikk en protein shake innen en halv time etter trening for å hjelpe med muskel reparasjon.

Dosering

Protein er anbefalt som en del av hver persons kosthold. Protein er vanligvis forbrukes gjennom alle typer kjøtt, egg, melkeprodukter, bønner og nøtter. Den gjennomsnittlige person trenger ca 50 gram protein daglig. For de som ønsker å bygge muskler og størrelse, figur på 1 til 2 g protein per hver kilo kroppsvekt. Likeledes, for de som prøver å gå ned i vekt, kan en økning i protein være nyttig å kjempe mat cravings og støtte muskelutvikling. For vekttap øke det daglige inntaket av protein til mellom 75 til 100 gram.

Tilgjengelighet

Protein shakes er tilgjengelig i mange supermarkeder og helsekostbutikker. Når først bestemmer seg for å begynne å drikke protein shakes, forsknings forskjellige merker og kombinasjonstyper for å være sikker på at du får de konkrete resultater og effekter du er ute etter. Du kan også snakke med en spesialist i en helsekostbutikk som kan hjelpe deg til å velge riktig protein shake for deg. Neste Proteiner tilbyr høy kvalitet designer whey protein shakes og det gjør Champion Nutrition. For å sjekke produkter online bruk linken nedenfor.

Hvordan lage Arms større med Protein Shakes

Hvordan lage Arms større med Protein Shakes


Selv om mange prøver å trosse den gamle bodybuilder ordtaket "No pain, no gain" ved å stole på kosttilskudd og konsentrert protein for å bygge muskler, gjenstår det faktum at bare en økning i proteininntak ikke fører til vesentlig gevinst i kroppsmasse. Legge protein til kosthold gir en fordel bare når den ekstra protein er nødvendig enten ved et kosttilskudd mangel eller ved intens fysisk trening. Protein shakes kan bidra til å øke størrelsen på biceps, men bare når det brukes i konsert med lyd styrketrening.

Hvordan lage Arms større med Protein Shakes

Vurdere dine behov

Tenk hvor mye protein du virkelig trenger før innlemme dyre rister i kostholdet ditt. Mens American Dietetic Association (ADA) anbefaler forhøyet protein inntak for de som deltar i intens fysisk trening, gjenkjenner det også at den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet allerede overskrider sin anbefaling for inntak av protein.

Beregn ditt anbefalte daglige rasjon (RDA) sikret RDA for voksne er 0,8 g protein per kg kroppsvekt (0,36 g per pund). Noen forskere og dietitians argumentere en økning på opptil 50 prosent over RDA for personer hvis virksomhet jevnlig inkluderer intens aerobic trening. Ta din daglige aktivitetsnivå i betraktning når du beregner din RDA.

Spor gjennomsnittlig daglig inntak av protein i flere dager. Holde en løpende liste over mat du spiser som inneholder protein, og det totale antall gram protein du spiser hver dag. Sammenlign dette telle med RDA du har beregnet, deretter bestemme om en økning er nødvendig.

Velg din Shake

Velg en protein shake som passer de spesielle behovene du har identifisert i evalueringen, hvis du har funnet ut at din vanlige protein inntak er under din RDA. Vurder om protein er din eneste bekymring, siden mange shakes inneholde andre vitaminer, kosttilskudd og ingredienser som kan være uønsket, eller til og med skadelige. Husk at de fleste rister har et høyt fettinnhold og kaloritelling.

Practice moderasjon. Noen rister inneholde mer enn 60 g protein i en enkel servering, og produsentene kan anbefale flere porsjoner per dag. Lag din egen beslutning. Husk at det er ingen fordel å konsumere mer protein enn kroppen din kan bruke.

Hold deg til en diett og treningsprogram som fungerer for deg. Hold styr på proteininntaket og fysisk aktivitet mens du utvikler en rutine. Husk at økende massen av biceps eller andre muskler ikke oppstår lett eller over natten.

Cyto Gainer Informasjon

Cyto Gainer er en kaloririk kosttilskudd produsert av Cytosport. Det er ofte brukt av kroppsbyggere og andre idrettsutøvere å legge på seg. Cyto Gainer er en gapahuk Muscle Maximizer som er lett fordøyelig og tilgjengelig i ni smaker. Den er designet for å gi de som ønsker å legge til flere pounds til deres fysikk protein og karbohydrater de trenger uten tilsatt fett og sukker.

Forslag til bruk

Den anbefalte bruk av CYTO Gainer tar fire kuler av pulveret i 16 gram vann. Som utgjør en porsjon, som gir ca 600 kalorier. Tre porsjoner daglig bidra til å oppnå maksimal vektøkning. Hvis en creamier shake er ønsket eller lagt kalorier, legger de fire kuler av CYTO Gainer pulver til to kopper lettmelk, som vil gi deg ca 900 kalorier.

Funksjoner

Mange kosttilskudd drinker kan være klumpete og vanskelig å blande. Cyto Gainer blander kjapt å bruke noen form for shaker flaske. Cyto Gainer er en god post-workout drink. Etter en periode med fysisk aktivitet musklene har blitt utarmet av BCAA (forgrenede aminosyrer). Cyto Gainer bidrar til å fylle opp musklene og starte reparasjon og bygging av muskelmasse.

Ernæring

Cyto Gainer er stor for pakking på muskelmasse fordi det er høy i protein og har alt av karbohydrater du trenger med svært lite sukker og fett. En servering av CYTO Gainer inneholder 54 gram protein, 75 gram karbohydrater og 5 til 6 gram fett. Cyto Gainer er 98 prosent laktosefritt. Det er også 97 prosent fett gratis.

Bivirkninger

Det finnes ingen dokumenterte bivirkninger av å ta Cyto Gainer. Cyto Gainer inneholder myseproteiner og over-inntak av slike proteiner kan føre til skader på leveren. Myseproteiner er 1 til 6 prosent laktose, så de som er laktoseintolerante kan ha en allergisk reaksjon.

Anmeldelser

Forbrukerne ser ut til å være fornøyd med resultatene de får fra CYTO Gainer. Det har hjulpet mange til å få vekt og legge mager muskelmasse. Anmeldere også lagt til at smaken og mixability er stor sammenlignet med tilsvarende tilskudd. Gjennomsnittlig rating av CYTO Gainer er 8.3 av 10 etter 199 vurderinger på Bodybuilding.com. Nicemuscle.com viste en gjennomsnittlig bruker vurdering av 5 stjerner av 5 etter 18 anmeldelser.

Hjemmelaget Flu Cure

Influensa, vanligvis kjent som influensa, er en viral infeksjon i luftveiene. Virus som forårsaker influensa er luftbårne og kan være alvorlig eller dødelig for nyfødte, eldre og personer med noen kroniske tilstander. Influensa symptomer som hode og muskelsmerter, vedvarende hoste, feber, frysninger, rennende eller tett nese og sår hals kan føre til store ubehag. De kan også stoppe deg fra å utføre normale daglige aktiviteter. Heldigvis finnes det noen hjemmelagde behandlinger du kan bruke for å lette din influensasymptomer.

Hjemmelaget Flu Care Drikke

Bor hydrert er viktig for din influensa utvinning. Feber symptomer kan dehydrere kroppen din. Som et resultat, er det viktig å holde drikkevæskene. Noen væsker kan være gunstig for helsen og utvinning bortsett fra deres hydration fordeler.

Gjør hjemmelaget juice ut av din favoritt frukt. Klem sitrusfrukter som appelsiner, sitroner og lime inn briller eller større beholdere. Blande dem med vann og litt sukker til smak hvis det er nødvendig. Sitrusfrukter inneholder vitamin C, noe som kan være nyttig for din utvinning.

Lag en hjemmelaget te ut av dine favoritt teblader og urter. Fyll en te infuser ball eller te-pose med bakken te blad og urt kombinasjon som du velger. Varme væsker som te kan lette hoste og berolige en sår hals. De er også nyttig for å bryte opp lunger knyttet til influensa. Prøv europeiske Elder og Echinacea i disse blandingene. European eldstens bær og tørkede blader kan berolige smerter og hoste. Echinacea kan gi et immunsystem boost å avverge din influensa. Du kan presse Echinacea root i juice også.

Hjemmelaget Flu Care Foods

Det finnes også matvarer du kan spise som kan holde deg frisk og hydrert under influensa utvinning.

Koke en gryte med hjemmelaget kyllingsuppe. Kok kylling, din favoritt grønnsaker, kyllingbuljong og din favoritt krydder etter smak. Ikke gjør suppen altfor salt, som salt kan gjøre deg dehydrert. Mye som te, hjelper varm suppe holde deg hydrert, lindrer hoste og sår hals, og bryter opp lunger. En solid suppe gir også sårt tiltrengt næring.

Lag en fruktsalat ved hjelp av myke, vann-rik frukt som druer og meloner. Skjær melonen opp i små biter som er lett å tygge og svelge. Inkluder sitrusfrukter som appelsin eller mandarin skiver for vitamin C. kaste frukten i en bolle og server. En hjemmelaget fruktsalat som inneholder vann-rik frukt vil bidra til å holde deg hydrert samt næring til kroppen din.

Hjemmelaget Gurgle

Lag en gurgle skylling ved å blande en halv teskje salt i et glass med varmt vann. Bruk denne gurgle å berolige sår hals forårsaket av influensa. Forsiktig gurgle 02:58 oz. av oppløsningen i en tid på minst 15 sekunder.

Tips og advarsler

Sjekk med legen din før du tar noen form for alternativ behandling eller hjemme rette. Legen kan også anser en antiviral medisiner som Tamiflu nødvendig hvis influensa symptomer er alvorlige eller vedvarende.

Se en lege umiddelbart dersom du har kortpustethet, pustevansker, brystsmerter eller press, mørk eller blodig oppspytt, alvorlig øresmerter eller hvis tilstanden ikke blir bedre i det hele tatt etter et par dager.

Hjemmelaget tånegl sopp behandling

En soppinfeksjon tånegl, forårsaket av et sopp kjent som en dermatofytter, kan være et mareritt for noen. De trives i varme, fuktige forhold og dermed er vanlig de som vanker i garderober og de som bærer sko i lange perioder om gangen. Selv om det er rikelig med over-the-counter og reseptbelagte medisiner tilgjengelig, mange mennesker ofte velger å hjemmelaget rettsmidler.

Symptomer

En tånegl infisert av en sopp ofte ta på utseendet av å være tykkere enn normalt. Dette er ofte ledsaget av en forvrengt form og, ifølge Mayo Clinic, kan smuldre, flasse eller bli utrolig sprø og bryte fra hverandre. I noen tilfeller spikeren kan skilles fullstendig fra neglesengen, som ikke bare smertefull, men kan føre til en økning i akkumuleringen av rusk. Dette kan føre til det som synes å være en mørk pigmentering under neglen. Så snart du merker disse symptomene, bør behandlingen starte umiddelbart for å hindre at det ikke bare blir verre, men fra å forårsake langsiktige skader.

Hjemmelaget Treatment

Ifølge National Institute of Health, medisiner som ofte brukes til å behandle en soppinfeksjon i tånegl kan forårsake leverskader eller forstyrre andre rusmidler. Som et resultat, mange velger å søke hjem rettsmidler. The Mayo Clinic antyder at soaking føttene i en blanding av to deler varmt vann og en del eddik, kan du hjelpe hindre vekst av enkelte bakterier, som kan hindre spiker infeksjon fra å bli verre. Alternativt kan anvendelsen av Vicks VapoRub til spiker tenkes å gi fordeler i tillegg.

Dessverre er det ingen vitenskapelige studier som støtter bruk av eddik eller Vicks VapoRub å effektivt kurere tonenail sopp. Skulle du bestemmer deg for å ansette disse metodene, bør du diskutere fordeler og ulemper med bruken. Uansett hvilket alternativ som velges, men bør brukes mens praktisere god hygiene. Dette inkluderer å endre sokkene daglig, airing ut føttene og sikre at du tørker grundig etter å ha tatt en dusj eller bruke et svømmebasseng.

Hjemmelaget rette for spiker Keratin Debris Fjerning

Hjemmelaget rette for spiker Keratin Debris Fjerning


Nail keratin rusk er en soppinfeksjon i neglen. I medisinske termer kalles det en onychomycosis eller tinea unguium. Det vanligste symptomet på denne tilstanden er en skitten gulaktig misfarging av neglen, som en manikyr eller pedikyr ikke kan fjerne. Hvis du merker at neglene begynner å misfarges, kan du hindre at dette blir verre ved å bruke hjemmelagde løsninger.

Hjemmelaget rette for spiker Keratin Debris Fjerning

•  Hell varmt vann i vannbeholderen. Hell nok vann slik at du kan suge din hånd eller fot helt. Vannbassenget bør være stort nok til å passe hånden eller foten din, avhengig av hva negler er infisert med sopp. Bland 3 flaske caps av eple cider eddik med det varme vannet. Suge den berørte hånden eller foten i eddik og vann blandingen i 20 minutter. Tørk hånden eller foten med hårføner etterpå. Det blåser, vil gjøre blandingen pinne til hånden eller foten, slik at det vil være i stand til å bidra til å drepe soppen.

Sett 1 til 2 dråper tea tree olje på de berørte negler hvis du ønsker å bruke olje i stedet for eple cider eddik, siden noen ikke liker lukten av eddik. Spre tea tree olje over neglene jevnt. Anvende denne 2 til 3 ganger daglig i 3 uker.

Bland en teskje olivenolje med 2 dråper oregano olje. Påfør blandingen til den infiserte negler. Den oregano er en god antiseptisk samt soppdrepende middel. Bruk denne blandingen daglig i 3 til 4 uker.

Hint

 • Klipp neglene korte for å hindre sopp eller bakterier fra boliger bak neglene.
 • Dersom hjemmelaget rettsmidler ikke fungerer etter søknad om antall dager angitt, ta kontakt med en fot lege.

Hjemmelaget Terapeutiske Spill for barn

Hjemmelaget Terapeutiske Spill for barn


Play terapi er integrert til å utvikle ditt barns intellektuelle, emosjonelle og sosiale evner. Samtidig gir terapeutisk behandling for funksjonshemninger ditt barns og læring lidelser, integrere hyggelig lekeaktiviteter er en utmerket måte å bygge livslang ferdigheter. Lag enkle og underholdende terapeutiske kamper hjemme, og se barnet ditt ha det gøy, selv om han ubevisst får viktige ferdigheter i livet.

ROLLESPILL

Barn som lider av autisme og oppmerksomhet underskudd lidelser har problemer med å utvikle og vedlikeholde positive sosiale relasjoner. Mellom fire og seks år gamle, barn vanligvis finne utstoppede leker attraktive. Bruk utstoppede dyr og dukker rundt huset, for å hjelpe barnet ditt til å trygt utforske og assimilere nye opplevelser. Begynn en 10-minutters rollespill økt, ved playacting starten på en historie linje, på den utstoppede hundens imaginære dagen i hagen, for eksempel. Spør barnet å følge opp, veilede og omdirigere ham å fullføre historien. Rollespill spill er terapeutisk og forbedre sosiale ferdigheter. De hjelper barn bruker kognitive prosesser for å forstå sosiale signaler, som venter, tar svinger og vinne eller tape på riktig måte.

Spill Deig Aktiviteter

Noen barn er følsom og redd for touch-opplevelser. Slike sensoriske forstyrrelser, også kjent som "taktilt forsvar," kan hemme et barns interaksjoner, som er kritiske til sin læring og utvikling. Hjelp barnet ditt å overvinne taktilt forsvar ved hjelp av modelleire. Forbered play dough hjemme ved hjelp av ulike matlaging ingredienser. Lag spiselige og velsmakende spill deigen ved å blande og elte peanøttsmør, melis, pulverisert melk og honning. Del deigen i flere deler og gjøre barnet ditt mugg og forme den på vokset papir. Barnet kan spise deigen når oppgaven er utført.

Kunst og håndverk prosjekter

Barn som lider av psykiske traumer er ofte ute av stand til å komme til enighet med roten årsaken til deres lidelser. Kunst og håndverksaktiviteter gir et utløp for barn å uttrykke innestengte følelser og overvinne uløste problemer. Gjenbruk elementer for å skape interessante kunst og håndverk spill som en Zen hage. Fyll en rektangulær sjokolade boksen halvveis med sand. Legg i et par runde steiner, og gi barnet ditt en plast gaffel for å lage design i sanden. Tillate ham å forbedre hagen ved å legge til elementer som dyr, fugl eller plante leker. Kunst terapi vil hjelpe barnet å forbedre sine fantasifulle og abstrakte behandling evner.

Tungt arbeid Aktiviteter

Barn med sensoriske prosesserings lidelser må være involvert i aktiviteter som hjelper kroppen til å assimilere og prosess bevegelse og følelse, for å roe dem. Tunge arbeidsoppgaver gi den nødvendige stimulans til muskler og ledd; forbedrer oppmerksomhet span og reduserer barnets forsvar. Lag en hjemmelaget trampoline krasj gropen ved å la barnet ditt til å hoppe og sprette på en gammel madrass eller bean bag. Gjør det morsomt med denne aktiviteten ved å spørre barnet å samtidig utføre andre aktiviteter som klapping og sang mens hoppe.

Hvordan lage hjemmelaget hostesaft for en Infant

Hoste eliminerer stoffer som forårsaker vanskelige puste mønstre. Men noen hoste avbryte hvile og kan derfor føre til mer skade enn godt. Spedbarn og små barn kan ikke ta tradisjonelle expectorants som bidrar til å bryte opp slim. Hjemmelaget hostemiksturer tilbyr beroligende lettelse og trygt ta roten av hoste.

Hvordan lage hjemmelaget hostesaft for en Infant

•  Varm opp sirup og vann til sirup er lett å røre. Om nødvendig tilsettes ekstra vann for å bringe sirupen til ønsket konsistens. Sirup bør forbli tykk nok til pels og lindre halsen.

Legg ingefær og bringe blandingen til et oppkok. Ingefær inneholder gingerols og shogaols, som har vist seg å lindre hoste og redusere smerte og feber.

Ta blandingen av varmen og hell den i en glasskrukke. Ikke forsøk å helle varm sirup i en varmefølsom beholder, for eksempel plast. Sirupen vil tykne som den kjøler, så transportere den inn i inneholde mens det fortsatt er varmt nok til å helle enkelt.

Oppbevar sirup ved romtemperatur i opp til tre måneder.

Hint

 • Tilsett 2 ss. av sitron til sirupen på samme tid som den ingefær å forbedre sirup smak.
 • Tradisjonelt er honning brukes i stedet for mais syup. Men på grunn av botulisme skremmer, er det ikke tilrådelig for spedbarn; aldri gi honning til barn under 13 måneder.

Hjemmelaget Goat Milk Baby Formula

Hvis babyen din lider av kolikk eller ser ut til å ha problemer med å tolerere soya- eller kuas-melk formel, kan geitemelk gi en levedyktig alternativ. Fôring geit melk til spedbarn er en vanlig praksis i andre deler av verden, men det er ganske nytt i USA. Geit melk inneholder ikke så mye laktose som kumelk og er derfor noe lettere å fordøye. Det er imidlertid lavere i begge folsyre og vitamin B12, som er viktig for sunn vekst og utvikling. Disse manglene må tas i betraktning når formelen er forberedt.

Oppskrift

Begynn ved å kombinere to kopper geitemelk med to kopper destillert vann. Tilsett en ss. sukker og 1/8 ts. av tran til utvannet melk. Hvis du kan finne mint-flavored tran, kan barnet finne det endelige resultatet mer spiselig. Rør deretter i en ss. av blackstrap melasse, vil da dette gir B-vitaminer og jern, og kan bidra til å avlaste forstoppelse, noe som kan være årsaken til din spedbarn å ha magesmerter. Til slutt legger to ts. av ernæringsmessige gjær flak. Dette vil sikre formelen gir babyen med en tilstrekkelig mengde folsyre. Hell formelen på steriliserte flasker og oppbevar i kjøleskapet til den er klar til bruk. For varme, plassere flasken i en kjele med varmt vann til formelen oppnår ønsket temperatur. Kast ubrukte formel etter 48 timer.

Variasjoner

For å forsterke den ernæringsmessige verdien av hjemmelaget geitmelk formelen, kan du legge til en rekke andre elementer i miksen. For eksempel kan noen mennesker inkluderer? Kopp av flytende myse for å gjøre formelen mer som morsmelk i sammensetningen. Andre legger ¼ ts Bifodobacterium infantis - en kraftig probiotiske bakterien som kan bidra til å styrke et barns immunsystem. Du kan også legge til en teskje hver av solsikkeolje, olivenolje og kokosnøttolje, øke kaloriinnholdet av formelen. Dette kan være spesielt gunstig for spedbarn som sliter med å få vekt.

Advarsel

Snakk med din barnelege eller primær helse-omsorg leverandøren før du bytter babyen din til hjemmelaget geitmelk formel for å være sikker på at det er det beste alternativet. Gå over oppskriften du har tenkt å bruke, diskuterer ulike ingredienser og fordelene av pasteurisert versus rå geitemelk. Hvilke av disse alternativene er bedre valg er en pågående tema for debatt. Rå melk kan ikke være helt sikker, men pasteurisert kanskje ikke så næringsrik. Dine grunner for å bytte til geitemelk kan veie tungt i den endelige avgjørelsen.