Digidexo.com

hvordan måle hips

Hvordan smøre Hip Joint

Hvordan smøre Hip Joint


Alle ledd i kroppen smøres av leddvæsken, som arbeider for å dempe leddet slik at bein og brusk ikke gni sammen skaper friksjon. Når leddene ikke smøres godt, kan smertene resultere. I hofteleddet, kan smerte stråle gjennom hofte og lysken inn i låret. Leddsmerter kan bli verre i morgen, og på slutten av dagen. En lege kan diagnostisere årsaken til hoftesmerter og gi behandlingstilbud for å redusere smerte og smøre leddene.

Bruksanvisning

Hvordan smøre Hip Joint

•  Diskuter hoftesmerter med en lege. Han vil være i stand til å diagnostisere årsaken til smertene å riktig behandle symptomene. For dårlig smøring i hofteleddet kan være forårsaket av forhold som leddgikt, traumer eller betennelse.

Ta en daglig multivitamin for å sikre at dine ernæringsmessige behov blir møtt. Riktig ernæring er viktig for å skape og erstatte leddvæske.

Drikk en tilstrekkelig mengde vann i løpet av dagen for å hjelpe til produksjon av leddvæske. Å drikke to liter vann i løpet av dagen vil holde deg fra å bli dehydrert.

Spis mengden protein trengs for din kroppsvekt. For hver 10 pounds av vekt, innta 4-5 gram protein, ifølge ernæringseksperter ved Universitetet i Hawaii. Protein er nødvendig siden synovialvæsken er sammensatt med aminosyrer som finnes i proteiner.

Ta en omega-3 fettsyre supplement eller spise mer mat som inneholder omega-3 fettsyrer som laks, sardiner, valnøtter og rapsolje. Matvarer og kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrer støtter regenerering av leddvæsken å bedre smøre hofteleddet.

Diskuter anti-inflammatoriske medisiner og kortikosteroid behandling med legen din. Anti-inflammatoriske medisiner og kortikosteroider kan redusere betennelse i hofteleddet for å gi smertelindring. Injeksjoner av syntetisk hyaluronsyre inn i leddet er en annen behandling din lege kan administrere å smøre hofteleddet.

Tips og advarsler

 • Diskuter eventuelle endringer i kosthold eller nye kosttilskudd med legen din for å sikre at de ikke påvirke andre medisiner du kan ta.

Hvordan løse Hip Surgery

Hip kirurgi, alt fra hip resurfacing til total hofteprotese, er en svært smertefull og vanskelig operasjon for å gjenopprette fra hvis du ikke har riktig veiledning. Med hjelp av kvalitets leger og rehabiliteringseksperter, vil du gjenopprette fra prosedyren og være i stand til å leve et smertefritt liv. Nedenfor er en liste over trinnene på hvordan du lykkes gjenopprette fra prosedyren.

Bruksanvisning

Recovery

Forbli i seng for de første 24-48 timer etter inngrepet. Ta din smerte og blodfortynnende medisiner som instruert og sørg for å få nok hvile.

Gjør din første tur til fysioterapeut og utføre de grunnleggende walking manøvrer og tøyningsøvelser gitt til deg. Fortsette å ta smertestillende medikamenter som instruert av legen din. Når du ikke utfører disse øvelsene, fortsette å bruke krykker eller rullator for å sikre at hip ikke er re-skadet.

Følg din fysiske terapeut instruksjoner om mer avanserte stretching og muskel-building øvelser som vil omfatte stabilitet ball, hip bortfører, og hamstring manøvrer. Smerte bør fortsette å bli mindre merkbare og muskler de styrket stabilitet bør tillate enklere gå og bevege seg rundt.

Når fysioterapi er avsluttet, fortsetter utfører listen over styrkeøvelser som tilbys av fysioterapeut for å sikre at hoften fortsetter å øke. Hold deg unna anstrengende aktivitet til hoften er fullstendig restituert fra prosedyren.

Hvordan bli kvitt Hip Saddle Vesker

Hvordan bli kvitt Hip Saddle Vesker


Mange kvinner har ekstra fett på hoftene kalt "saddlebags." Saddlebags kan gjøre en kvinne veldig selvbevisst, spesielt når hun bærer en badedrakt. Riktig mengde mosjon og et sunt kosthold kan bidra til å redusere lommer av fett over hele kroppen. Trening har også fordeler i tillegg til å kontrollere vekten din. Det bygger muskelvev og bidrar til å redusere inches, noe som gjør kroppen din ser fastere, ifølge presidentens Council on velvære, Sport og ernæring.

Hvordan bli kvitt Hip Saddle Vesker

Fitness Magazine anbefaler denne øvelsen: Stå med et band knyttet rundt anklene mens du holder føttene hip-bredde hverandre. Arbeide mot motstanden av bandet, gå til venstre side så langt som mulig. Mens du holder overkroppen oppreist og tærne peker litt nedover, ta med høyre fot for å møte din venstre, og løft venstre ben ut til siden så høyt du kan. Gjenta 12 til 15 ganger på hver side.

•  Gå for en fin jogge hver dag i 30 minutter. Jogging vil arbeide alle musklene i kroppen din, inkludert hoftene, mens du brenner fett.

Gjør styrke øvelser for å tone alle musklene dine. Øvelser som lunges og squats målrette hippe området. For å gjøre en knebøy, stå rett med knærne avslappet, føttene hip-bredde hverandre og tærne litt slått ut. Fold hendene og inhalerer. Bøy knærne mens vippe hoftene tilbake, og sakte senke deg. Prøv å sitte på huk ned til lårene er parallelle med gulvet. Løft opp sakte ved å skyve med hælene, exhaling som du stiger. Har tre sett med 10. For å gjøre et utfall, velg ett ben og stå frem ca 1 til 2 meter. Bøy foran kneet til den er over toppen av foten. Som du bøye dette kneet, løfte hælen på motsatt ben. Hold i fem sekunder. Gjenta med det andre beinet. Har tre sett med 10 for hver etappe.

Spis et sunt kosthold. Ifølge Økter for kvinner, vil trening alene ikke bli kvitt saddlebags. Du må også planlegge en lav-kalori diett. Fyll dine måltider med frukt, grønnsaker, magre proteiner og hele korn. Unngå mat som inneholder mye fett, slik som pizza og hamburgere.

Hvordan arbeide med Hip Tendinitt

Betennelse i sener bindevevsstrenger som fester muskler til bein, er også kjent som senebetennelse. Vanlige symptomer på senebetennelse inkludere en murrende smerte, ømhet og mild hevelse, ifølge Mayo Clinic. Hip tendinitis er ofte forårsaket av å legge for mye stress på hofteledd fra trener eller å være på føttene for lange perioder av gangen. Selv om behandling for hip tendinitis krever ofte bor på føttene inntil smertene avtar, dette er ikke alltid mulig hvis jobben krever at du skal være fysisk aktiv for det meste av dagen.

Bruksanvisning

•  Strekk hele dagen. Stress på hoften sener fører til betennelse og irritasjon, men strekker bidrar til å redusere mengden stress ved å varme opp leddene. Sett deg ned på gulvet med bena rett og spre å danne en "V." Helle til høyre, som om du prøver å røre til tå. Hold stillingen i fem minutter, og gjenta på venstre side. Stå opp og plass bena skulder bredde hverandre, etterfulgt av skjev ned til berøre gulvet i fem minutter. I løpet av denne warm-up, ikke bøy knærne. Stretching hele dagen holder sener fra å bli sår på grunn av overflødig stress.

Ta smertestillende medikamenter. Ibuprofen, naproxen og acetylsalisylsyre er alle klassifisert som ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som bidrar til å lindre betennelser ved å hemme frigjøring av COX-1 og COX-2, isoenzymer som produserer prostaglandiner, budbringere som fremmer smerte, ifølge MedicineNet.com. Anti-inflammatoriske medisiner bør bare brukes etter behov, da det kan føre til blødninger og lever og nyreskader når det brukes lengre enn anvist. Kontakt legen din før du tar anti-inflammatoriske medisiner for å være sikker på at du ikke er i fare for helse komplikasjoner.

Få steroidinjeksjoner. Kortikosteroid injeksjoner er en nyttig, men kontroversiell behandling for hip senebetennelse, som langvarig bruk av steroider kan føre til at sene til å svekke, forlater du utsatt for en sene ruptur. Hvis den brukes, vil legen injisere medisinen rundt sår senen, som raskt lindrer smerte og gjør at du kan fortsette å arbeide kort tid etter besøket.

Ta hyppige pauser. Hvis du er på føttene hele dagen er det viktig å ta kort, fem til 10-minutters pauser for å la hoftene å hvile. Snakk med din veileder eller arbeidsgiver og spør om du kan bryte opp din lunsj fra en straight time til seks 10-minutters pauser, og forklare din medisinske tilstand. Spør legen din til å skrive deg et notat som bevis på din tilstand.

Påfør et kaldt omslag eller varmepute. Varmeputer og kjøleelementer kan redusere hevelse og betennelse forårsaket av sår hofte sener. Ikke påfør varmeputen eller kalde omslag direkte på huden, som irritasjon eller brenning kan forekomme huden.

Tips og advarsler

 • NSAID bivirkninger inkluderer svimmelhet, utslett, kvalme, nedsatt appetitt, forstoppelse og oppkast. Ikke bruk for mer enn syv dager.

Hvordan Plasser en Hip Replacement Pasient i Bed

Etter hofteproteser, pasienter må være svært forsiktig når du utfører hverdagslige aktiviteter, som å komme inn og ut av en bil, dusjing, og komme ut av sengen. Rett etter operasjonen, vil pasientene mest sannsynlig trenger hjelp med noen aktiviteter, spesielt posisjonerer seg i sengen. Det er noen enkle teknikker som kan gjøre denne prosessen litt enklere på hjelperen og på pasienten.

Bruksanvisning

•  Bistå hofteprotese pasienten i å reposisjonere seg ved å forflytte kropps hans mens han løfter seg. Pasienten kan bruke overhead trapes bar på sykesengen for å hjelpe reposisjonere seg. Han bør ta fatt i baren, og bruke overkroppen styrke til å løfte seg litt utenfor sengen. Hvis det vil gjøre ham mer komfortabel, kan du også bruke dette som en mulighet til å plassere en pute bak eller under pasienten.

Legg et kileformet pute, eller hip bortfører, mellom hofteoperasjon pasientens knær mens hun er i sengen. Den hippe bortfører vil holde pasientens nye hip på plass og redusere sjansene for forvridning. Hvis en hip bortfører er tilgjengelig, bruker to vanlige seng puter.

Sørg for at hip bortfører forblir mellom bena når reposisjonere hofteprotese pasienten i sengen. Puten bør holdes på plass så lenge pasienten er i lå i sengen.

Unngå å rotere pasientens hofte når reposisjonering, og vær forsiktig så du ikke roter henne operative benet innover eller flytte den operative beinet mot brystet hennes. Disse bevegelser kan føre til forvridning.

Hold alltid brukerens ben fra hverandre mens du plasserer dem i seng. Den hippe bortfører bør bidra til å forhindre dette, men hvis det må fjernes under posisjonering, bør pasientens ben fortsatt holdes fra hverandre. Bena skal være fra hverandre mens pasienten sover, så vel, uansett om han sover på ryggen eller på hans side.

Tips og advarsler

 • Den hofteprotese Pasienten kan føle seg mer komfortabel blir plassert på sin ikke-opererte side mens du ligger i sengen.
 • Hip erstatning pasienter typisk føler seg mer komfortabel på en fast madrass.
 • Hvis forvridning skjer, ta kontakt med helsepersonell umiddelbart.

Hvordan er en Hip Replacement Ferdig?

Introduksjon

En hofteoperasjon operasjon er en kirurgisk prosedyre hvor en lege erstatter en sår felles i hoften, vanligvis forårsaket av leddgikt, og erstatter den med en syntetisk joint. Det er ofte utføres når alle andre alternative behandlinger har vært mislykket å gi tilstrekkelig lindring. Operasjonen skal lindre en sår hofteleddet, noe som gjør det lettere å gå.

Konvensjonell hofteprotesekirurgi

Hofteproteseoperasjon kan gjøres konvensjonelt eller ved å utnytte hva som regnes som en tydelig invasiv metode. Den store ulikhet mellom de to kirurgiske operasjoner er måling av kuttet.

I normal hofteproteseoperasjon, er en pasient injisert med en generell anestesi å lette musklene og sette pasienten i en overgangs dyp søvn. Dette vil la pasienten føler ingen smerte gjennom hele operasjonen. En rygg bedøvelse kan også injiseres for å hjelpe til å forhindre smerte.

Legen vil da opprette et innsnitt på siden av hoften og forskyve musklene knyttet til det øvre lårbenet for å avsløre hofteleddet. Etter det, er det felles ball seksjonen tatt ut ved saging lårbeinet. Deretter ble et syntetisk ledd koblet til lårbeinet anvendelse av sement eller et bestemt stoff som lar resten av benet for å koble til den nye skjøten.

Legen så klargjør utsiden av hoftebeinet - å bli kvitt noen brusk som var skadet og forbinder erstatning sokkeldelen på hoftebeinet. De nye thighbones 'ball delen monteres deretter inn i kontakten delen av hoften. En renne kan innføres for å hjelpe pumpe ut noen væske. Legen deretter kobler musklene og lukk opp kuttet.

Tydelig Invasive hofteprotesekirurgi

Mens flertallet av hofteoperasjoner utføres er gjort benytte standardmetoden, har flere leger vært å utnytte en tydelig invasiv metode. Med denne tilnærming, skaper legen en enkel eller dobbel innsnitt som strekker seg fra 2 til 5 inches i lengde. Den samme prosessen er gjort gjennom disse små snitt som med normal hofteproteseoperasjon.

De små snitt er antatt å redusere tap i blod, lindre smerte etter operasjonen, kutte ned antall dager pasienten vil bli på sykehuset, minske arr manifestasjon og påskynde den helbredende perioden.

Imidlertid er det vesentlig at legen være meget erfarne med denne type operasjon. Studier har vist resultatene av en tydelig invasiv kirurgi kan være dårligere enn ved normal hofteprotese operasjon hvis den er utført av en lege som ikke er ekstremt fagmann på denne nyere metode.

Problemer med hofteprotesekirurgi

Ettersom det kan være noe tap av blod under hofteproteseoperasjon, kan du kreve blodoverføring, så det kan være lurt å tenke på å bidra ditt eget blod før operasjonen.

Rett etter operasjonen, er infeksjon en stor utfordring, og det påvirker ca 1 prosent av pasientene. Pasienter med en dyp infeksjon vil vanligvis trenger en å to justeringsnivå operasjoner med et langvarig opphold på sykehus og antibiotika. Gjentakende forvridning er en mer problem og kan føre til drift justering, og dette skjer også i ca 1 prosent av hip erstatning surgeries

En mer sannsynlig problemet er post-operativ isjiasnerven parese. Noen hip erstatning pasienter opplever konstante smerter etter operasjonen, selv med standard bildebehandling. Noen tror at dette smerte er et resultat av skade på nerve ved driften.

Hvordan løse Hip Surgery for a Broken Hip

Breaking en hip kan være en alvorlig hendelse for en eldre person. Tap av mobilitet og uavhengighet kan være en skremmende opplevelse. Ca 350.000 mennesker fracture en hip hvert år i USA, og de aller fleste eldre enn 60. Fikse en ødelagt hofte kan innebære å plassere pinner eller skruer i benet for å holde delene sammen, eller erstatte hele eller deler av hofteskålen med protese deler. Fysioterapi er en viktig del av å få pasienten tilbake på beina raskt og fullstendig etter operasjonen.

Bruksanvisning

Utvinne fra kirurgi for a Broken Hip

Klargjør for kirurgi. Sjansene er, jo brukket hofte er en nødssituasjon, og det vil være lite tid til å vurdere etter kirurgi ordninger. Du må ha en vaktmester med deg for en tid etter operasjonen for å hjelpe til med stell og husarbeid. Du må kanskje bli kjørt til fysiske terapitimer og oppfølgings legen avtaler. Hvis du ikke har noen til å gjøre dette, kan sykehuset være i stand til å henvise en hjemmehjelp byrå til å hjelpe deg, eller du kan vurdere å legge inn et rehab sykepleier anlegget for varigheten av utvinning.

Stol på ferdighetene til en erfaren kirurg. Få referanser fra familien din lege eller andre som har brukt denne kirurg. Spør hvor mange av disse surgeries han eller hun har gjort. Diskuter eventuelle komplikasjoner som kan oppstå, som anestesi reaksjoner, infeksjon eller blodpropp.

Følg kirurgens instruksjonene nøye etter surgery.There er gode medisinske grunner til at visse instruksjoner er gitt. Du kan bli oppmuntret til å komme ut av sengen eller flytte fra seng til stol så snart dagen etter operasjonen. Walking med krykker eller rullator vil bli gjennomført svært raskt etter operasjonen. Din fysiske terapeut kan du gjøre en rekke stretching og range-of-motion øvelser for å sikre at du kan komme tilbake til normale aktiviteter.

Hold dressing på tuftene av operasjonen til du kommer tilbake for å se din kirurg. Unngå å få dressing våt. Masker vil bli fjernet 10 til 14 dager etter operasjonen. Støtt din hip med en pute når du sitter eller i sengen.

Delta fysiske terapitimer etter at du kommer hjem. Din fysioterapeut kan komme hjem til deg for å hjelpe til med oppgaver og for å sikre at du kan gjenoppta normale aktiviteter. Du kan også gå til et svømmebasseng eller treningsstudio miljø for å styrke og range-of-motion øvelser. Jo mer flittig du delta på fysioterapi øvelser, jo raskere vil du være tilbake på føttene og tilbake til dine favorittaktiviteter.

6. Ta det minimum av smertestillende medikamenter du trenger og ta det for minst mulig tid du trenger det. Smertestillende medikamenter er et flott hjelpemiddel til helbredelse, men når du er på vei tilbake til helse, kan for mye medisiner holde deg fra å gjenoppta normalt liv.

Hint

 • Fysioterapi økter kan være utfordrende og noen ganger litt smertefullt. Hvis smertene blir alvorlig etter økter, ta kontakt med din kirurg og fysioterapeut.

Hvordan håndtere Hip Pain

Hip smerte følte på innsiden av hoften eller i lyskene er vanligvis forårsaket av problemer med hofteleddet, ifølge Mayo Clinic. Mens smerte følte på utsiden av hoften eller øvre del av låret har en tendens til å være forårsaket av problemer med muskler, leddbånd eller sener som omgir hofteleddet. Hip smerte er vanligvis ikke alvorlig og kan ofte behandles med egenomsorg.

Bruksanvisning

•  Ta en over-the-counter smertestillende. Ifølge Mayo Clinic, vil over-the-counter smertestillende som for eksempel paracetamol (Paracet) eller ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (ibuprofen) bidra til å lindre smerte og hevelse assosiert med hoftesmerter. Legg merke til at over-the-counter smertestillende midler kan være farlig hvis det brukes feil. Ifølge United States Food and Drug Administration, overdoser eller ved hjelp av en over-the-counter paracetamol smertestillende for flere dager enn anbefalt, kan føre til alvorlige leverproblemer.

is hoften. Ifølge Mayo Clinic, bør du ise hoften i 15 til 20 minutter i løpet av dagen. Dette kan gjøres ved hjelp av frosne grønnsaker innpakket i et håndkle eller ved å bruke kalde behandlinger til hoften.

Hvil hoften. En måte å hvile hoften er å bo ut av det. Du kan også bruke hjelp av en stokk eller rullator. Ifølge Pattianne Ruppel, en fysioterapeut på St. Charles Hospital i Port Jefferson, NY, en stokk eller rullator er spesielt viktig hvis hoftesmerter forårsaker du å miste balansen. En annen støtteverktøyet er en lang skohorn, som kan hjelpe deg å unngå bøyd over å nå ting.

Start en fysioterapi programmet. Fysioterapi kan øke styrken og omfanget av bevegelse i hoften og omkringliggende muskler. Dette, ifølge Ruppel, vil redusere hoftesmerter. Vanligvis vil en person med hoftesmerter gjennomgå terapi i seks til 10 uker, 2-3 ganger per uke. I tillegg må du passe på å følge ethvert hjem treningsprogram utformet av fysioterapeut. Legg merke til at folk opplever hoftesmerter ikke bør påta seg et treningsprogram uten først å konsultere lege.

Se en lege. Mens noen egenomsorg løsninger finnes, foreslår Mayo Clinic at du ser en lege umiddelbart dersom du opplever noen av følgende: en deformert felles, en popping støy på den tiden hoften ble skadet, manglende evne til å bære noen vekt på den berørte beinet , intens smerte eller plutselig hevelse.

Hvordan å sove med Hip Pain

Ifølge Dr. Andrew Block, har det vært anslått at nesten to tredjedeler av personer med kroniske smerter lider av en søvnforstyrrelse. Mens de fleste typer hoftesmerter er ikke alvorlig, kan hoftesmerter være ubehagelig og føre til søvnløse netter som presenterer sine egne helserisiko.

Bruksanvisning

•  Ta en over disk smertestillende medikamenter som også er en hjelp til å sovne. For eksempel er Advil PM og Tylenol PM utformet for å redusere smerte mens du sover. I tillegg hypnotika (dvs. Halcion, Restoril, Ambien, Lunesta) er en klasse av medisiner utviklet for å fremme søvn. Men disse er bare tilgjengelig på resept.

Før du går til sengs, engasjere seg i søvnfremkallende aktiviteter. Mange aktiviteter er kjent for å lindre smerte og forberede kroppen din for søvn, ifølge Dr. Andrew Block, direktør for Divisjon for Behavioral Medicine ved Texas Back Institute. For eksempel, ta et varmt bad om kvelden, strekker seg 3 til 5 minutter før du går til sengs, og drikker en varm drikke ca 1 time før sengetid (som varm melk).

Opprett et behagelig sovemiljø. For å øke sjansene for å få en god natts søvn, er det viktig å skape et optimalt sovemiljø. Dette kan inkludere å investere i en høy kvalitet madrass som er både komfortabelt og støttende av de smertefulle områder. I tillegg bør passende nivåer av lys benyttes. Svarte gardiner og draperinger noe i løpet av alle elektroniske enheter kan bidra til å redusere lyset på soverommet.

Velg sovestilling. Ifølge National Institutes of Health, hvis du opplever hoftesmerter, bør du sove på din ikke-smertefulle siden med en pute mellom bena.

Vurdere en hip injeksjon. Hvis smertene vedvarer, kan du vurdere å få en hip injeksjon. Hip injeksjoner innebære å redusere betennelsen som forårsaker smerten ved å injisere et kortikosteroid direkte inn i hofteleddet. Et ikke-kortikosteroid medikamenter er noen ganger brukes som et alternativ, og kan smøre leddet. Legg merke til at hofte injeksjoner må gjentas i løpet av en tidsperiode.

Hvordan Pop en Hip Joint tilbake på plass

Hvordan Pop en Hip Joint tilbake på plass


En forstuet bein oppstår når det er poppet ut av ledd som er ment å inneholde det, som fører til ekstrem smerte og tap av funksjon i den skadde vedheng. En forskjøvet hofte er en særlig problematisk forskyvning, som det kan være vanskelig å immobilisere, mens en skulder kan sikres i en slynge, og gjengir den skadde ute av stand til å bli beveget uten risiko for ytterligere skader. En medisinsk faglig er nødvendig for å sette hoften, men det er fortsatt forholdsregler å ta så snart en forstuet hoften oppstår.

Bruksanvisning

Ring for nødhjelp umiddelbart. Hvis du ikke har en mobiltelefon eller fasttelefon tilgjengelig, sende noen til stede for å få hjelp så raskt som mulig. Hip fortrengning er ekstremt smertefullt, og feil innstilling kan føre til ytterligere smerte og mer skade på ledd og muskler rundt leddet.

Sjekk den skadde personen for tegn på andre skader. Dette er særlig viktig i tilfelle av en kollisjon, hvor det er meget sannsynlig at individet har lidd ytterligere skade utover forskjøvet hoften. Se etter blødninger og tegn til beinbrudd. Blåmerker eller hevelse er indikatorer på ytterligere skader.

Care for andre skader som best du kan uten skjerpende hofteskade ytterligere ved å bevege hofte eller tvinge den skadde personen til å legge vekt på den. Hvis du har en akutt førstehjelp pakke, gjelder anti-bakteriell krem ​​til alle åpne sår.

Immobilize den skadde personen, spesielt skadet hofte. Med mindre det ikke finnes andre alternativer, og den skadde personen skal ikke flyttes, bør du ikke forsøke å flytte en person med en forstuet hoften som det kan gjøre skaden verre.

Kontroller sirkulasjon under den skadde hip å sikre blod strømmer til det skadde området. Se etter en puls på lårarterien eller trå på huden og ser for huden å bli blekere etter at du fjerner fingrene for en kort periode, før huden til slutt tilbake til riktig nyanse.

Hvis det er mulig uten å forårsake ytterligere smerte til den skadde personen, la ham ligge tilbake mens du øker ikke-skadet benet noen inches over kroppen hans. Dette vil bidra til å stimulere blodstrømmen til vitale organer individuelle, bidrar til å hindre støt.

Hvordan minske leddgikt Hip Pain

Artritt eller leddlidelse er en sykdom hvor en felles er betent. En felles er en kroppslig region der to knokler møtes, slik som knær, albuer og hofter. Leddene bevege kroppsdeler forbundet med bein. Leddgikt er vanligvis ledsaget av leddsmerter (artralgi). Hip leddgikt vanligvis påvirker mennesker over 50 og er mer vanlig hos de som er overvektige. Vanlige symptomer på hip leddgikt omfatter begrenset utvalg av bevegelse, hip stivhet og vandre med en krykke.

Bruksanvisning

•  Ta en anti-inflammatorisk smertestillende medikamenter (NSAID). Disse medikamentene er tilgjengelig gjennom en resept (Relafen, Celebrex) eller over disk (ibuprofen, aspirin, motrin). Følg instruksjonene for riktig dosering, og ikke ta mer enn foreslått. NSAIDs kan ha mange bivirkninger hvis de tas over lengre perioder.

Gå ned i vekt hvis du er overvektig. Følge et sunt kosthold og holde seg til det. Å miste ekstra kroppsvekt kan betydelig redusere hoftesmerter ved lettelser belastningen på hoftene. I tillegg kan vekttap forbedre din toleranse å utøve.

Lær nye treningsmetoder og begrense visse aktiviteter som løfte tunge gjenstander. Trene regelmessig vil bidra til å holde vekten nede og styrke hoftemusklene, forsinke behovet for hofteprotesekirurgi. Det finnes mange alternativer for øvelser som er gunstig for å redusere hoftesmerter inkludert svømming, pilates, sykling og vannaerobic. Disse øvelsene er mest effektive hvis det gjøres på riktig måte under veiledning av lege eller fysioterapeut.

Bruk en walking hjelpemiddel for å bidra til å redusere etterspørselen plassert på den berørte hoften. Det er mange ganghjelpemidler, blant annet krykker, stokk og turgåere. Ta kontakt med din lege for en resept og valg av ganghjelpemiddel.

Se en fysioterapeut som vil lære deg øvelser og metoder for å lindre hip smerter forbundet med leddgikt. Spør legen din om en henvisning.

6. Påfør en ispose og varmepakning vekselvis til den berørte hoften. Først gjelder isen pack. Kjøling det berørte området fører til at blodårene i det området for å innsnevre; det er redusert hevelse, så smerten blir dårligere. Vent i ca 15 minutter for huden din til å gå tilbake til normal temperatur. Nå gjelder varmepakningen. Oppvarming av området vil åpne blodårene og øke blodstrømmen i området. Økt blodsirkulasjon bringer helbredende elementer og oksygen til hoftene. Pass på at du kjøper is og varmepakninger som kan dekke den berørte hoften.

•  Prøv akupunktur. Akupunktur kan redusere hevelse og smerte forbundet med hip leddgikt og tilbake energi til skadet vev.

Gjør terapeutiske yoga øvelser. Yoga, for eksempel hofteåpnere, kan bidra til å styrke musklene i hoften området og redusere hevelse. Yoga øker også det kardiovaskulære systemet og forbedrer din evne til å utføre andre oppgaver. Ta kontakt med en yoga instruktør for å lære mer om yoga øvelser spesifikke for hip leddgikt. Ikke utfør yoga øvelser for hoften uten først å rådføre deg med lege.

Tips og advarsler

 • Kontakt lege før du tar fatt på noen form for selv-behandling for leddgikt hoftesmerter.

Hvordan Design en Hip Replacement Joint

Hvordan Design en Hip Replacement Joint


Hoften er en vital delta i menneskelig bevegelse. I hovedsak er det design som av en ball og socket, slik at hofteleddet for å bevege seg i flere retninger etter behov. Akutt skade, leddgikt endringer, eller enkle slitasje kan føre til varige skader på ballen og socket som er hofteleddet. Ortopediske kirurger som spesialiserer seg på hip erstatning bruke prinsipper for biomekanikk ved opprettelsen av sin hofteoperasjon utstyr.

Bruksanvisning

Menneskeskapte kuleledd

Opprett et metall kontakten inne i bekkenet for utskifting av hofteleddet. Skade har trolig skjedd innenfor denne delen av hofteleddet så er det ofte nødvendig å implantere en metal "socket" for å erstatte den originale som har blitt dysfunksjonell.

Plasser en demping liner på innsiden av metallkontakten. Denne foring tjener samme formål som brusk, som er å tillate jevn rotasjon inne i kule hofteledd. Dette fôr er tradisjonelt sammensatt av plast, men mange kirurger bruker nå metall for dette formålet.

Lag en "ball" delen av det nye hofteleddet. Denne metall stykke bør passe inn i den nevnte metallkontakten. Ballens størrelse bør tillate at den enkelt rotere i leddet, men den må være stor nok til å minimalisere faren for forvridning.

Fest en metallstang til ballen fra trinn tre. Denne stang vil bli satt inn i pasientens femur, noe som er benet forbinder benet til bekkenet. Stangen bør være lang nok til å tilveiebringe stabilitet og styrke til den nye hofteledd.

Tips og advarsler

 • Denne fremgangsmåten krever avansert medisinsk opplæring og bør kun utføres av en erfaren kirurg ortopedisk. Hensikten med denne artikkelen er å hjelpe til med å forstå din kommende hip erstatning.

Hvordan velge en Hip Replacement Surgeon

Det mest avgjørende del av å ha en vellykket hofteoperasjon er din evne til å velge den beste kirurg for deg. Dette er viktig for alle typer hip kirurgi, men er spesielt sant når det gjelder å avgjøre om minimal invasiv hip kirurgi bør vurderes som et alternativ. En kirurg bør bli dømt på mange kvaliteter, blant annet evne og en god track record med hofteprotesekirurgi.

Bruksanvisning

Finn det beste Surgeon For You

•  Sett opp flere avtaler med minst to forskjellige kirurger. Snakk med en kirurg som gjør den tradisjonelle hofteprotesekirurgi og en som er spesialist i den nyere, mindre invasiv prosedyre. Sørg for å spørre hvor mange operasjoner hvert har utført og hvor mange som har vært vellykket.

Gjør et kirurgisk bakgrunnssjekk på potensielle kirurger med American Medical Association (se Ressurser nedenfor). Her vil du kunne finne detaljert informasjon om bestemte kirurger, inkludert sine spesialiteter, steder og medisinske fellesskapet status.

Sørg for at legen kan svare på eventuelle spørsmål du har på en måte som du kan forstå. Hvis legen din kan ikke, han kan ikke være riktig for deg.

Spør venner, familie, kollegaer og bekjente som har gjennomgått hofteprotesekirurgi for å hjelpe deg å velge din kirurg gjennom anbefalinger. Generelt, å få potensielle kunder fra folk du stoler på er den beste måten å finne en god kirurg.

Forstå dine eksakte behov for hofteprotesekirurgi og kontakt ditt lokale sykehus for spesialister som normalt håndtere din tilstand. Dette kan være et flott sted å finne fysioterapeut også, som vil være nødvendig etter operasjonen.

Tips og advarsler

 • Velg en kirurg som gjør at du føler deg komfortabel og hjelper du går inn i denne operasjonen med en positiv holdning. Dette er svært viktig for den totale suksessen av operasjonen. En kirurg som gir deg personlig oppmerksomhet, gjør at du føler deg vel, tillitvekkende, og kan svare på spørsmål klart vil du føle deg mye mer trygg på under denne operasjonen, og du vil ha en mer positiv opplevelse generelt.
 • Tradisjonell hip kirurgi kan være det eneste alternativet hvis tilstanden garanterer en mer invasiv tilnærming, men du bør alltid spørre om minimalt invasive alternativer er tilgjengelige for inngrepet.
 • Siden minimal invasiv hofteprotesekirurgi ikke har eksistert så lenge, er det svært viktig å spørre en potensiell kirurg hvor mange operasjoner de har utført og hvor vellykkede de har vært.

Hvordan få en Hip Replacement Konsultasjon

En hofteoperasjon konsultasjon er det første trinnet i å avgjøre om hofteprotesekirurgi er riktig for deg. Under en konsultasjon, vil du møte med potensielle kirurg, som vil vurdere behovet for kirurgi. Dette vil gi deg svært viktig mulighet til å måle hvorvidt du liker kirurgen og føler deg komfortabel med den foreslåtte prosedyren.

Bruksanvisning

Få en konsultasjon

•  Utarbeide en liste over potensielle kirurger fra din primære omsorg lege. Du kan også be dine venner og familiemedlemmer som har hatt en vellykket hofteprotesekirurgi som de vil anbefale. Når man sammenligner kirurger, sørg for å få en nøyaktig vurdering av personens hip problem å sammenligne det med din egen.

Bestem når du vil ha din hofteprotesekirurgi. Hvis du er i smerte, og tror det kan være lurt å ha kirurgi i de neste seks måneder til ett år, planlegge en konsultasjon umiddelbart. I de fleste tilfeller må denne type kirurgi bestilles lang tid i forveien, spesielt når du arbeider med en dyktig kirurg som er i høy etterspørsel.

Ring ditt potensial kirurgens kontor og gjøre en avtale for din konsultasjon. Re-bekrefte denne avtalen dagen før du er planlagt å gå i.

Utarbeide en liste med spørsmål du har om kirurgi, utvinning og fysioterapi. Ta dette med deg til din avtale, og sørg for å ta notater mens du snakker med kirurgen. Hvis du har spørsmål, be om avklaring.

Ta noen minutter rett etter møtet for å notere ned generelle tanker og følelser om kirurgen og konsultasjon. Dette vil være nyttig å referere til senere, spesielt hvis du har mer enn én konsultasjon eller planlegger å møte med andre potensielle kirurger.

Tips og advarsler

 • Vurdere å ha mer enn én konsultasjon. Det er alltid en god idé å få flere meninger om hofteprotesekirurgi for å hjelpe deg med å finne ut hvilken type hofteprotesekirurgi du vil ha.
 • Hvis din andre eller tredje konsultasjon resultat i en lignende diagnose, velge lege som du føler deg mest komfortabel for inngrepet.
 • Minimal invasiv kirurgi er et flott alternativ for de som ønsker kortere utvinning ganger og mindre manipulasjon mens på operasjonsbordet. Imidlertid er denne prosedyren ikke et alternativ for hver hofteprotesekirurgi kandidat.
 • Pasienter over 75 år er noen ganger nektet dekning for hofteprotesekirurgi av forsikringsselskaper, så husk å sjekke med din leverandør før autoriserer en hofteprotesekirurgi.

Hvordan gjøre Hip Range of Motion Øvelser

Hvordan gjøre Hip Range of Motion Øvelser


Lære de riktige øvelsene for å minimere leddgikt smerte og øke omfanget av bevegelse vil bidra til å bekjempe de langsiktige virkningene av leddgikt. Stretching også utgivelser spenning, fremmer helbredelse og øker blodsirkulasjonen.

Bruksanvisning

•  Legg deg ned på magen med overkroppen støttet på albuene. Bøy det ene beinet ved kneet slik at foten er oppreist i luften.

Strekk løftet beinet til den hviler mot kroppen din. Deretter strekke det den andre retningen så langt du kan. Fortsett denne prosessen i flere repetisjoner. Som du strekke, kan du øke omfanget av bevegelse. Gjenta med det andre beinet.

Knel ned på gulvet og bøy det ene beinet slik at foten er ut foran deg. Bruk hånden av motstander armen for å vri seg rundt og prøve å ta foten.

Strekk så langt du kan uten å belaste. Når du kommer til det punktet, stopp og hold strekken i 3-5 sekunder før du går tilbake til din begynnelsen posisjon. Gjør dette for 5 til 10 repetisjoner før du bytter til strekke den andre hoften.

Tips og advarsler

 • Alltid konsultere lege før du starter noen treningsprogram, spesielt hvis du arbeider for å bekjempe leddgikt.

Hvordan Sett Hip Joint Back in Alignment

Hvordan Sett Hip Joint Back in Alignment


Når ballen av hofteleddet spretter ut av kontakten, oppstår en hip forvridning. Hofte er typisk en meget stabil ledd; slik at en stor mengde kraft er nødvendig å forrykke hoften. Hip dislokasjoner er svært smertefullt. Symptomer på en hip forvridning inkluderer: hevelse og smerter i området som er skadet; problemer med å vandre eller bevege seg på en normal måte; og åpen misdannelse i forstuet området.

Trafikkulykker er den viktigste årsaken til hip dislocations. Hos barn kan atletisk skader føre til at hip å forrykke fordi deres bein og ledd er ikke så sterk som en voksen. Babyer kan bli født med medfødt hofte dislocations; én av 60 nyfødte har en hip forvridning.

Det er viktig at en hip forvridning bli behandlet innen seks timer; ellers avaskulær nekrose av den femorale (lår) hode eller osteoartritt kan forekomme. Avascular nekrose skjer når bein eller ledd faktisk dø. Slitasjegikt er en kronisk sykdom som fører til forverring av leddbrusk og andre felles vev.

Bruksanvisning

Hip omstilling Prosedyre

•  Gå til legevakten hvis du mistenker at du har en forstuet hoften. Be om en X-ray eller MR for å fastslå om hoften er forstuet. Legen vil gjøre en fysisk undersøkelse og ta en fullstendig medisinsk historie fra deg. Han vil ønske å vite hvordan skaden skjedde.

Be legen din om han vil bruke en Allis manøver for å omplassere hoften. I dette tilfellet, vil legen bruke fysisk makt for å gjøre dette. Du vil bli bedøvet for denne prosedyren. Hoften og kneet blir bøyd i en 90-graders vinkel, og legen vil tvinge hip tilbake i sin rette posisjon. Legen kan bruke en X-ray for å hjelpe ham lede hip tilbake på plass.

Spør legen din om du bør ha Stimson manøver. I så fall vil legen bedøve deg og bruke makt for å sette hip tilbake i sokkelen. Legen din vil gjøre dette med din forstuet beinet hengende over kanten av sengen mens han manøvrerer hip tilbake i sokkelen. X-stråler kan bli tatt og anvendt for å hjelpe legen under denne prosedyren.

Hvis legen din ikke kan tilbake hoften ved manuelt å hevde kraft på hoften, må du kanskje ha hip kirurgisk erstattes.

Hvordan vite når du trenger Hip Replacement Surgery

Hip erstatning surgeries har blitt gjort siden 1960 med stor suksess, slik at pasienter til å gjenoppta sine arbeider liv, nyte sine hobbyer og fullt engasjere seg i familiens aktiviteter, alt uten sin tidligere hoftesmerter. Hip erstatning surgeries er gjort for å avlaste betingelser for artrose, revmatoid artritt, og traumatisk leddgikt eller skade på hoften. Mange lurer kanskje på når det er på tide å vurdere hofteprotesekirurgi. Her er noen punkter du bør huske på før du snakker med legen din om gjennomgår kirurgi for å erstatte dårlig hofte.

Bruksanvisning

Hvordan vite når du trenger Hip Replacement Surgery

Tenk på din fysiske tilstand. Gjør du går med en krykke, eller har du andre immobilitet grunn av hoftesmerter? Er å komme ut av stoler eller på toalettet vanskelig for deg?

Overvåk søvnvaner. Er hoftesmerter holde deg fra å falle i søvn om natten eller våkner i løpet av natten? Det kan være en indikasjon på at det er på tide å vurdere hofteprotesekirurgi.

Tenk tilbake på det siste året. Hvor mange ganger har hoftesmerter begrenset dine daglige aktiviteter? Hvis du kan tenke på flere anledninger når hoftesmerter kom i veien for arbeidet ditt liv eller familieaktiviteter, kan det være på tide å vurdere hofteprotesekirurgi.

Spør deg selv hvilke aktiviteter du har innskrenket på grunn av smerter? Hvis du ikke lenger liker å gå, shopping eller reise på grunn av smerter eller immobilitet fra hoften, kan det være på tide å vurdere erstatning kirurgi.

Se på historien om dine medisiner. Har du fått forskrevet økende mengder smertestillende, eller har du måttet endre smertestillende medisiner for å håndtere økende hoftesmerter? Det kan være tid til å snakke med legen din om hofteprotesekirurgi.

List dine tidligere behandlinger for hoftesmerter. Har du mottatt fysioterapi for hoftesmerter, men det ikke lenger hjelper? Har du mottatt steroidinjeksjoner, men de fjerner ikke smertene på veldig lenge? Har du hatt tidligere kirurgi på hoften, men smertene har kommet tilbake eller forverret? Dette kan være indikasjoner på at det er på tide å vurdere hofteprotesekirurgi.

Vurdere andre faktorer som er viktige for hoftekirurgi. Er du over alderen 95? I så fall kan hofteprotesekirurgi har spesiell risiko for deg. Er du under 55 år? Din lege kan ikke vurdere hofteprotese egnet til du når en viss alder. Er du av gjennomsnittlig vekt? Å være for tung vil påvirke din rehabilitering etter operasjonen, og din lege kan kreve at du reduserer vekten din før under hofteoperasjon. Har du andre helseproblemer som hjertesykdom eller diabetes som kan gjøre hofteprotesekirurgi mer risikabelt? Legen din kan best gi deg råd om hvordan hip erstatning kirurgi risiko vil påvirke deg og din evne til å komme tilbake på føttene etter operasjonen.

Hvordan vet jeg om du har en Hip Joint Problem

Hip leddsmerter kan være plutselig og kortvarig, eller kronisk og invalidiserende. Mange faktorer kan bidra til hip leddsmerter, inkludert alder, fysisk aktivitet, generell helse og fersk skade. Leddsmerter kan ikke stille ut i hoften seg selv, men kan stråle til bekkenet, rumpe eller øvre del av låret. For å forstå hva som forårsaker hoftesmerter og hva du bør gjøre med det, bør du ta deg tid til å gjøre en selvstendig vurdering av hva som har foregått i livet ditt som kan være årsaken til hoftesmerter.

Bruksanvisning

Hvordan vet jeg om du har en Hip Joint Problem

•  Vurder dine siste aktiviteter. Hoftesmerter kan komme plutselig og være forårsaket av noen av de mest vanlige aktivitetene. Hvis du deltar i sport i helgene, kan det være at du har overarbeidet en muskel som ikke brukes så ofte. Alltid gjøre oppvarmingsøvelser for å strekke ut musklene, og hvis du har smerter etter aktiviteter, bruke is og hvile muskelen. Hvis små barn har holdt deg mer aktiv enn vanlig, kan det føre til hoftesmerter. Hvis du har vært på en lang biltur, kan det føre til hoftesmerter fra å være i en posisjon for lenge. Disse midlertidige stammer kan behandles med hell med over-the-counter smertestillende medikamenter, is eller varme.

Vurdere din generelle helse. Har du influensa eller et virus? Influensa kan forårsake intense leddsmerter, men det vanligvis bare varer i noen dager og blir bedre med smertestillende midler. Er du overvektig? Overvekt kan sette ekstra stress på leddene. Det kan være lurt å vurdere å diskutere en effektiv diett med legen din. Er du diabetiker? Diabetes kan føre til nervelidelser som kan forårsake smerter i ledd og ekstremiteter. Diskutere problemet med legen din. En klemt nerve kan også føre til hoftesmerter. Sørg for at din holdning er ikke årsaken til problemet, og at din arbeidsstol er behagelig.

Få en X-ray av den berørte hoften. Hvis du lider av kronisk hoftesmerter, legen din vil være i stand til å fortelle fra en X-ray hvis smertene skyldes slitasjegikt, en skade eller en annen tilstand av benet. Han kan foreslå ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner eller en kortison-injeksjon for smerte på grunn av leddgikt. Hvis det er et brudd i hoften, legen kan foreslå kirurgi for å sette pins, skruer eller plater for å sikre de ødelagte biter av bein mens de leges. Hvis slitasjegikt eller skade har alvorlig skadet bein, kan legen din foreslå hofteprotesekirurgi.

Finn ut mer fra en MR. En MR vil fortelle legen din om det er et problem med muskler eller bløtvevet omkring hoftebenet. Hvis musklene rundt hoften kan styrkes gjennom fysioterapi og trening, kirurgi kan unngås.

Tips og advarsler

 • Orthopedists er leger som er spesialister i behandling av sykdommer og tilstander i bein og ledd, inkludert det hippe.

Hvordan avlaste Hip Pain

Hoftesmerter kan oppstå av en rekke årsaker. Idrettsutøvere kan oppleve smerter i hoftene fra overarbeid, mens de eldre kan få hoftesmerter på grunn av leddgikt betennelse. Måter å få lindring spenner fra enkle strekker til medisiner som reduserer betennelse. Ved å vite hvilke behandlinger er tilgjengelig, vil du være i stand til å komme videre med dagen din uten smerte.

Bruksanvisning

Fremgangsmåte for å avlaste Hip Pain

Prøv is eller varme behandlinger for å bidra til å få ned betennelsen. Bruk isen tidlig for å bidra til å redusere hevelse, og bruke varmen i mer ekstreme smerter å slappe av vev for å bedre blodsirkulasjonen. De fleste bruker kjøleelementer og varmeputer eller varme håndklær. Det er viktig å bruke dem for bare 20 minutter av gangen.

Gjør stretching. Dette avlaster presset forårsaket av betennelse, styrker hoftene, øker strømmen av blod til området, og generelt reduserer mengden av hoftesmerter. Også prøve hip-styrke øvelser som for eksempel rask gange og svømming for å avlaste hoftesmerter.

Søk hjelp av en ortopedisk lege. Han kan foreskrive medisiner for å redusere betennelse og lindre hoftesmerter. Ofte foreskrevet medisiner inkluderer ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som oksaprozin, naproxen, aspirin og ibuprofen. Han kan også anbefale oksykodon og kortikosteroider for å hjelpe med hevelse og smerte. Du kan ta over-the-counter paracetamol for mildere smerte.

•  Vurder selvhypnose kombinert med avspenningsteknikker. En lisensiert hypnoterapeut vil hjelpe deg å bruke teknikker for å lindre smerten og slappe av, samt tips om hvordan å håndtere smerte effektivt.

Tips og advarsler

 • Ta kontakt med din lege hvis du har ekstreme smerter når du gjør strekkøvelser. Prøv hypnose bare etter at du har blitt diagnostisert og fikk klarsignal fra ortopedisk lege.

Hvordan Drive Etter en Høyre Hip Replacement

Total hofteprotese, eller THR, er kirurgi for å lindre smerter i en hofte skadet av leddgikt eller skade. Kirurgen fjerner toppen av femur, og lårbein, og erstatter den med et implantat eller protese. Kirurgen setter også en kopp i acetabulum eller hofteskålen. Disse delene erstatte den skadede hofte.

Fordi det er en høy risiko for dislocating den nye hip i de første ukene etter en THR, må pasientene unngå visse bevegelser. Disse restriksjonene, kalt forholdsregler, påvirker måten utvinne pasienter fullføre noen dagligdagse oppgaver.

Bruksanvisning

Vent fire til seks uker for å gi den bløtvevet tid til å gro.

Slutt å ta smertemedisin. Disse medikamentene påvirker reaksjonstiden og gjør kjøringen farlig.

Øv inn og ut av bilen. Du må være komfortabel med å gjøre disse oppgavene uten hjelp og følge alle forholdsregler.

Å komme inn, vende bort fra bilen. Sikkerhetskopiere til setet. Sett deg ned med føttene utenfor bilen. Med knærne sammen, lene seg litt tilbake, og rotere for å sette føttene på gulvet i nærheten pedalene. For å avslutte, reversere disse handlingene.

Hvis du bruker en rullator, krykker eller stokk, må du også være i stand til å oppbevare disse elementene i bilen og hente dem.

Juster førersetet for å holde hofte i en vinkel større enn 90 grader. Sørg for at du kan nå pedaler lett.

Øv beveger høyre fot fra gasspedalen til bremsepedalen og legge press på hver enkelt. Hvis du opplever smerte eller ubehag, er du ikke klar til å kjøre.

Tips og advarsler

 • Følg alltid legens råd om din utvinning.
 • Fysioterapeuter kan vise deg hvordan du skal utføre disse oppgavene.