Digidexo.com

hva inneholder cold pack

Hvilke kjemikalier som i Hot & Cold Packs?

Hvilke kjemikalier som i Hot & Cold Packs?


Varme og kalde omslag inneholder blandinger av kjemikalier som reagerer sammen for å skape varme og kulde. Kjemikaliene i varmt pakker sammen for å forårsake eksoterme reaksjoner, mens de i kalde omslag forårsake endoterme reaksjoner. Flertallet av kjemikalier som brukes i disse pakkene er ikke-giftig og utgjør ingen trussel for miljøet. Unntaket er ammoniumnitrat, som ikke bare er toksisk; det er potensielt eksplosiv.

Single Use Hot Packs

Den viktigste kjemiske i engangsbruk varmt pakker er enten kalsiumklorid eller magnesium sulfate; den andre ingrediensen er destillert vann. Kalsiumklorid er en vanlig salt som ofte brukes til å smelte is fra veier og fortau. Kalsiumklorid er ikke et næringsmiddelkvalitet salt, men det er ikke giftig. Høye konsentrasjoner av kalsiumklorid kan skade planter og trær i nærheten veier. Magnesium sulfat er en annen saltforbindelse. Det er ofte brukt medisinsk for soaking såre muskler og føtter - Epsom salt er ett eksempel. Det er også brukt som et bad salt og finnes i noen merker av flaskevann.

Single Use Cold Packs

I engangsbruk kalde omslag, blir den kjemiske ammoniumnitrat anvendes. Ammoniumnitrat er giftig ved svelging. Det er en veldig farlig kjemikalie som brukes i kunstgjødsel og sprengstoff. Hvis en pakke bryter åpen og ammoniumnitratet kommer i kontakt med det brennbare materialer kan eksplodere. Kaldt pakker også inneholde destillert vann, og når de indre foringer er brutt, reagerer ammoniumnitratet til vannet og bevirker en eksoterm reaksjon.

"Dry" Heat Packs

Kjemikaliene i "tørre" hot pakker er oftest jern pulver, aktivert karbon, vermikulitt og salt. De kan også inneholde trepulver og en liten mengde vann. Kjemikaliene er ufarlig og de fleste er funnet i naturen. Aktivert karbon blir bare behandlet kull og vermikulitt er et naturlig mineral. Disse pakkene begynner å arbeide etter at kjemikaliene er eksponert for luft.

Hot & Cold Pack Therapy

Når du har en skade, smerte og hevelse kan hindre deg i å rehabilitere den berørte kroppsdelen. Dette kan føre til svekkelse av den skadde området og omkringliggende områder eller begrense omfanget av bevegelse. Ved hjelp av varm- og kald-pack terapi kan bidra til å redusere smerte og hevelse samt tiden det tar å helbrede.

Science of Hot and Cold Packs

Varme og kalde omslag kalles punktering packs. Når du bøyer dem eller treffer dem, kjemikalier i flokken kombinere og generere enten varme eller kulde.

Kaldt pakker benytter en kjemisk prosess som kalles en endoterm reaksjon hvor ammoniumnitrat er oppløst i vann, og varme blir absorbert.

Varmt pakker bruk motsatt kjemisk prosess hvor kalsiumklorid eller magnesiumsulfat er oppløst i vann for å frembringe en eksoterm reaksjon.

Punktering pakker produsere varme eller kulde i ca 20 minutter.

Riktig bruk av varme og kalde Packs

Når du opplever en akutt skade, chill kroppen område med en kald pakke for å forhindre hevelse og redusere smerte ved numbing området. Bruk kaldt ofte for de tre første dagene, deretter begynne varmepakke terapi. Varme øker blodsirkulasjonen; starter det for tidlig kan forverre hevelse av det skadde området ved å bringe mer blod til det. Etter hevelse styres med kulde, bruke varme for å løsne muskler og sener i skadeområdet for å tillate imrpoved utvalg av bevegelse. Må denne før aktivitet for å forbedre strømmen av blod, noe som bringer oksygen og næringsstoffer og fjerner avfall. Chill det samme området etter at aktiviteten for å hindre at mere svelling.

Forholdsregler

Mens varme og kalde omslag er nyttig og praktisk, være klar over at de inneholder kjemikalier; hvis de lekker, slutte å bruke og kast umiddelbart. Det er best å plassere dem i en forseglet plastpose for å unngå lekkasje. Varme og kalde omslag har en begrenset holdbarhet og skal kastes etter utløpsdatoen på pakken. Bruk aldri en punktering pakke og ikke forsøke å varme den i en mikrobølgeovn.

Ved å bruke Hot Cold Packs

Ved å bruke Hot Cold Packs


Anvendelsen av varme og kulde er en standard behandling for en rekke forskjellige skader. Den type og alder av skade eller tilstand indikerer om varmt eller kaldt er hensiktsmessig. Bruken av varme og kalde omslag er en av de enkleste metodene for å bruke varme eller kalde til det berørte området.

Hva Hot Packs Gjør

Ifølge Artritt Foundation, slapper varme muskler og forbedrer blodsirkulasjonen. Heat produserer også en beroligende effekt på kroppen, videre hjelpe i helbredelsesprosessen, ifølge Pasient Storbritannia.

Ved å bruke Hot Packs

Den aafp anbefaler varmeputer for ryggsmerter forårsaket av muskelkramper, fordi det bidrar til å slappe av musklene lindrende noe av smerten. Begrense alltid behandlinger for å ikke mer enn 20 minutter, og unngå sterk varme.

Varme kan påføres skader som er mer enn 48 timer gammelt, men bør ikke bli brukt på en ny skade, fordi den vil øke blødningen og gjøre skade verre.

Varme pakker, men ikke hot ones, er anbefalt av aafp å lindre smerten forbundet med øret aches. The Center for Unge Women Health foreslår å bruke varmepakninger eller varmeputer for å avlaste smertefulle menstruasjonssmerter.

Hva Cold Packs Gjør

The Arthritis Foundation anbefaler kaldt for lammende ømme ledd og redusere betennelse under flare-ups. Kaldt pakker også redusere bruising forbundet med forstuinger, i henhold til aafp, samt svellingen. Kalde omslag også bidra til å lindre smerten forbundet med disse forholdene ved lammende området.

Ved å bruke Cold Packs

NIAMS anbefaler kuldepakning terapi 07:56 ganger om dagen for de første to dagene etter en forstuing eller belastning, i kombinasjon med hvile, komprimering og heving. Begrense alltid kalde behandlinger for å ikke mer enn 20 minutter og unngå ekstrem kulde.

Forsiktighetsregler

The Arthritis Foundation advarer pasienter ikke å bruke varme eller kalde omslag på våt hud, kutt eller sår. Den anbefaler også å plassere et håndkle mellom puten og huden. Hvis du har dårlig sirkulasjon eller en lignende tilstand, bør du ikke bruke kalde omslag uten legens anbefaling.

Unngå høye temperaturer. Etter bruk må du sjekke for eventuelle misfarging på huden som kan tyde på varme eller kulde skade. Vent til huden er normal temperatur før reapplying. Ideelt sett bør du vente minst to timer mellom behandlingene. Ikke bruk varme eller kulde i mer enn 20 minutter hver behandling.

Ingredienser i Cold Packs

Ingredienser i Cold Packs


Kalde omslag brukes til å behandle skader som muskel forstuinger og belastninger. Kalde omslag er det kommersielle tilsvarende kjøleelementer. Det er tre typer av kalde omslag: gel pakker, instant kalde omslag og direkte kalde gel pakker. De gel pakker er rett og slett fylt med farget gel og er frosset eller nedkjølt inntil nødvendig. Instant kalde omslag og direkte kald gel pakker er mer komplisert og kan brukes én gang, hvor som helst, uten kjøling.

Gel Packs

Gel pakker er rett og slett porsjon av polymer gel, den samme gel brukes i baby bleier ifølge Custom GelPax Inc., som kan bli "frosset" og likevel forbli smidig. Disse er plassert i en vanlig fryser og benyttes når det er nødvendig. I henhold til US-patent 4462224, er i det minste en kjede av denne type kuldepakning laget av vann, propylenglykol og hydroxpropyl metylcellulose. En gel pakken vanligvis kan anvendes som en varmepakning av mikrobølger den. Henvises til instruksjoner på pakken for detaljer og sikkerhetstiltak.

Instant Cold Packs

Instant kalde omslag har to eller tre rom adskilt av knuselig barrierer. Hvert av kamrene inneholder en ingrediens som, når den blandes med de andre ingredienser, kjemisk reagerer sammen for å skape en kjølende effekt. Når kuldepakning er nødvendig, brukerens bryter barrierer ved bøying pakningen og klemme innholdet sammen.

Ingredienser av Instant Cold Packs

Ifølge HLR Savers og First Aid Supply, er instant kaldt pakker bestående av ammoniumnitrat og vann, hver inneholdt i en egen avdeling. Den kjemiske reaksjonen mellom ammoniumnitrat og vann fører til et temperaturfall til -23ºC / -9ºF løpet av noen få sekunder. Temperaturen forblir kaldt i 20 til 30 minutter. Disse er ikke gjenbrukbare og bør kastes etter bruk.

Instant Cold Gel Packs

Den øyeblikke kald Gelpack kombinerer fordelene med begge typer kalde omslag. Vanligvis består av tre avdelinger, ingrediensene er blandet sammen når barrierene er brutt. Ingrediensene skape en umiddelbar kjølende effekt, akkurat som instant kalde omslag, og danner sammen til gel. Tilsetningen av gelen tillater dem å bli gjenbrukt som en gel pakken senere, noe som gjør dem mer kostnadseffektiv. For gjenbruk, legg dem i en fryser inntil nødvendig.

Ingredienser av Instant Cold Gel Packs

I henhold til US-patent 4462224, inneholder det første kammer et oppløsningsmiddel så som vann og propylenglykol. Det andre kammer inneholder et oppløst stoff, vanligvis ammoniumnitrat. Det tredje kammer inneholder et geleringsmiddel, så som hydroksypropylmetylcellulose, som kombinerer med oppløsningsmiddel og oppløste materialer og vil holde seg myk og formbar ned til -18ºC / 0ºF.

Cold Packs for leddgikt smerte

Artritt er en sykdom som påvirker ledd og muskler. Betennelse fører ofte leddgikt hevelse og smerte. Ifølge Artritt Foundation, kan kalde behandlinger være en rask og effektiv måte å dempe den smertefulle området og redusere hevelse som forårsaker smertene.

Cold Pack

Lag en kald pakke av chilling et apotek gel kald pakke, pakke en is pose i et håndkle eller brette et håndkle rundt en pose med frosne grønnsaker.

Time Frame

Påfør kald pakke til det berørte området i opptil 10 minutter.

Inspiser

Fjern kald pakke og se etter rød hud, elveblest eller små blemmer som kan indikere kald pakke ble brukt for lang tid.

Flex

Forsiktig flytte ledd for å redusere stivhet og returnere sirkulasjonen til huden.

Vent

Tillater huden å gå tilbake til normal temperatur og farge før du bruker kald pakke på nytt.

Forsiktig

Hvis hvite eller flekkete røde hudområder igjen etter noen få minutter, kan dette tyde på huden skade av for mye kulde. Ikke bruk varme eller kalde omslag inntil huden tilbake til det normale.

Hva Reaktanter er i Cold Packs?

En kald pakke er i utgangspunktet en liten plastpose som kan bli en umiddelbar kaldt omslag. En kald pakke er en endoterm reaksjon, noe som betyr at reaktantene inne i kald pakke seg sammen til å absorbere varme. En reaktant er definert som en substans som deltar i en kjemisk reaksjon. I tilfelle av kalde pakker, er det tre reaktanter som tar del i reaksjonen av pakningen å bli kald plutselig.

Reaktant 1

Den første reaktant inne i kjølepakken er hydrogen. Væsken kan føle seg inne i kjølepakken er delvis bygget opp av hydrogen.

Reaktant 2

Den andre reaktant er oksygen. Dette blir blandet med hydrogen for å danne den flytende kjemiske stoffet inne i kjølepakken - mest kjent som vann.

Reaktant 3

Den tredje reaktanten er nitrogen. Flyter i vannet inne i kjølepakken er et lite rør som inneholder en kjemisk forbindelse, er 27 prosent av denne forbindelse består av nitrogen.

Reaktant 4

Også inne i røret i pakken er 8 prosent kalsiumkarbonat. Dette blandes med nitrogen for å lage forbindelsen ammonium-nitrat. Det er en gjødsel som vanligvis brukes i hagearbeid og oppdrett. Disse reaktanter er funnet blandet sammen på innsiden av røret i en kuldepakning fordi hydra det fører en endoterm reaksjon.

Når den kalde pakken er ristet eller bøyd, røret inne pauser og reaktantenes alle kommer sammen for å danne den reaksjonen som er den kald pakke å bli kald. Den kalde pack kan nå ca 35 grader F. for rundt 10 til 15 minutter.

Hva OTC Cold Meds kan jeg bruke med én nyre?

Hva OTC Cold Meds kan jeg bruke med én nyre?


Over-the-counter (OTC) narkotika kan være spesielt risikabelt for folk med en enkelt nyre. Hele kategorier av forkjølelsesmedisiner og smertestillende midler kan være off-limits. Heldigvis kan enkle retningslinjene hjelpe deg å beskytte din helse. Sørg for å rådføre seg med legen din før du tar noen medisiner.

Blood Pressure

OTC-legemidler som øker blodtrykket kan være farlig for pasienter med én nyre, fordi forhøyet blodtrykk kan ødelegge glomeruli, som er de små kapillære filtre i nyrene.

Advarsel: Antihistaminer

Hvis blodtrykket er et problem, holde seg borte fra narkotika som inneholder antihistaminer eller pseudoefedrin. Dette inkluderer mange produkter, for eksempel Dimetapp kaldt og allergi Elixir, chlorpheniramine, Dramamine, Benadryl, Nytol, Sominex, Vicks NyQuil, Alka-Seltzer Plus Night-Time Cold Medicine, Alavert, Claritin og Zyrtec.

Advarsel: NSAIDS

Forkortelsen NSAID står for ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament. NSAIDs er generelt dårlig råd, fordi de metaboliseres via nyrene.

Akseptable alternativer

Den mest vanlige NSAID er ibuprofen. Du bør konsultere legen din før du tar Advil, Genpril, nuprin eller andre over-the-counter ibuprofen preparater for smerter og plager som forkjølelse.

Alternatives

Aspirin og paracetamol er akseptable OTC alternativer. Likeledes kan noen forberedelser av Dimetapp være nyttig med forkjølelsessymptomer.

Hva Inneholder Sakkarin?

Hva Inneholder Sakkarin?


Kalorifattig kunstige søtstoffer som sakkarin og aspartam har blitt viktige våpen i kampen mot overvekt og fedme. Stoffene smak flere hundre ganger søtere enn sukrose naturlig, eller sukker, men deres kjemiske struktur tillater dem å passere gjennom kroppen og la ingen kalorier bak. Heller ikke kunstige søtstoffer heve blodsukkernivå veien sukrose gjør. Sakkarin er den eldste av de kunstige søtningsmidler, men dens historie kommer med en god dose av kontrovers.

Hva er Sakkarin?

Forskere ved Johns Hopkins University oppdaget den søte stoffet i 1879 mens undersøker mat konserveringsmidler. Sakkarin er avledet fra en av to kilder: toluen, som er en fargeløs hydrokarbon tilstede i kulltjære og petroleum, eller metylantranilat, et naturlig stoff som finnes i blomster og druer. Sakkarin først treffer hyllene i USA i tablettform i 1890-årene; av 1907, erstattet sakkarin naturlig sukrose i matvarer for diabetikere. Pakker av en kornet versjon nådd US bordplater i 1957 under merkenavnet Sweet'N lav, og etter 1960, sakkarin så bred bruk i lettbrus. Bruken i brus har blitt nesten fullstendig erstattet av aspartam.

Foods

Sakkarin er distribuert i restauranter og selges i dagligvarebutikker i individuelle pakker under merkenavnene Sweet and Low, Sweet'N Low, søt Twin og NECTA søt. Det er funnet i bearbeidet bakevarer som selges i bokser i butikkhyllene, så vel som i syltetøy og gelé, hermetisk frukt, godteri, salatdressinger og dessertprodukter som pisket pålegg. Forbrukere kan også smake sakkarin i iskrem og sukkerfri tyggegummi. Der du ser bearbeidede diett produkter, vil du sannsynligvis finne sakkarin erstatte naturlig sukker. Kommersielle bakere også bruke sakkarin i nybakte sukkerfrie cookies, kaker og muffins. Noen sakkarinene er også tilgjengelig for bakere for sukker erstatter i hjemmebakst.

Nonfood bruksområder

Sakkarin er ikke bare for menneskemat; forskjellige dyrefor-og dyre legemidler inneholder sukker erstatning også. Sakkarin vises også i kosmetiske produkter som folk kan svelges, inkludert leppestifter, lip ordbøker og chapsticks eller balsamer. Vitamin stakere og farmasøytiske produsenter bruker sakkarin å forbedre smaken av sine tabletter og kapsler. Tannkrem, hostemiksturer, munnskyllevann, tann flosses og antacida kan også inneholde sakkarin for sukker-fri, ikke-kalorismakstilsetning.

Controversy

Sakkarin er en av verdens mest undersøkt matvarer. På 1970-tallet en rekke kanadiske studier innblandet sakkarin i blærekreft i laboratorierotter. Det amerikanske Food and Drug Administration forsøkt å forby sakkarin i 1977, men millioner av amerikanere protesterte. Byrået trakk på forbudet, men det erklært sakkarin en farlig, kreftfremkallende kjemikalier. Men forskere fortsatte å undersøke søtningsmiddel. Mer enn 30 studier på mennesker senere, forskere i stor grad enige om at folk ikke spiser nok sakkarin å utvikle sykdommer relatert til stoffet. The US Department of Health and Human Services fjernet sakkarin fra sin liste over kreft causers i 2000, mens Food and Drug Administration reklassifisert det som trygt for mennesker i 2001 US Environmental Protection Agency fjernet sakkarin fra sin liste over farlige kjemikalier i 2010.

Hvordan lage Cold Pack Jellies

Hvordan lage Cold Pack Jellies


Kalde omslag er en god idé å ha rundt for hjem nødhjelp. De bidrar til å redusere hevelse på kroppen og nummen deg slik at du ikke lenger er i smerte. Isposer er gjort ved å fryse vann, men de smelter ganske raskt. Det er bedre hvis du gjør en kald pakke som er mer av en gel. Gelen vil ikke smelte så raskt og kan anvendes så ofte som nødvendig. Det kan også være lagret i fryseren.

Bruksanvisning

•  Hell vannet i en plastposen glidelås.

Legg til rubbing alkohol. Dette vil holde vannet blir til is.

Lukk glidelås bag og squish den med hendene. Dette vil blande ingrediensene sammen.

Plasser plast glidelås bag i en annen glidelås bag. Dette er ekstra beskyttelse mot lekkasjer eller små rifter i den første posen.

Plasser glidelås poser i fryseren til blandingen har slått til en gel. Det er da klar til bruk. Du kan la den kalde Gelpack i fryseren hvis du ikke trenger det med en gang.

Tips og advarsler

 • Hvis Gelpack begynner å bli solid, legge til mer alkohol.
 • Hvis Gelpack blir for mye som en væske, tilsett mer vann.
 • Bruk Gelpack i 10 til 20 minutter av gangen.
 • Holde kulden pakken borte fra små barn. Det er ikke spiselig. Det kan være lurt å merke utsiden av plast glidelås pose slik familiemedlemmer lett kan identifisere den som en gel pack.
 • Alltid pakk den kalde gel pack med et tynt håndkle slik at det ikke forårsaker frostskader.

Aktive ingredienser for Cold Packs

Aktive ingredienser for Cold Packs


Enten på grunn av en hodepine, forstuet ankel eller noen av en rekke smertefulle tilstander, mange av oss har møtt isposer nå. Isposer virker ved å hemme blodstrømmen til et skadested, og dermed redusere betennelser og smerter, og la området for å leges raskere. Selv om de ofte tar form av en pose med knust is eller frosne grønnsaker, har produsentene tatt nytte av moderne teknologi for å skape kommersiell is og kalde omslag. De fleste av disse varianter bruke gel, i stedet for vann, for å forhindre lekkasje.

Cellulose Gum

Cellulose-gummi er også kalt karboksyl-metylcellulose (CMC). Denne ingrediensen er en FDA-godkjent "food-grade" stoff, som ofte brukes i næringsmiddelindustrien som fortykningsmiddel i produkter som gelé, ifølge University of California, Davis. Siden cellulose tyggis er spiselig og kan opprettholde lave temperaturer, næringsmiddelindustrien også bruker den til å holde maten kald når det er ingen kjøleskap tilgjengelig.

Poly Acrylamites

Poly acrylamites, også kjent som superabsorbers, er de samme super absorberende materiale som brukes i baby bleier, ifølge University of California, Davis. Når den kombineres med vann, danner den en gel-lignende stoff. Superabsorbers er rimeligere enn cellulose tyggegummi ved produksjon av kalde omslag, men likevel jobbe effektivt på å opprettholde kalde temperaturer.

Silica gel

Du kan kjenne silikagel som ting i små papir pakker som kommer med de nye joggesko. Det er faktisk en veldig allsidig mineral, siden den bruker alt fra å holde joggesko friske til å lage glass. I tilfelle av kalde pakker, blir krystallinsk silika gel kombineres med vann for å danne en gel. Denne gel kan få så kaldt som 25 ° C og bo så i opptil to timer, ifølge "Modern Hydroterapi for massasje terapeut" av Marybetts Sinclair.

Ammoniumnitrat

Når ammoniumnitrat kombinerer med vann, skjer det en termisk reaksjon. Varme blir øyeblikkelig frigjort, og temperaturen i blandingen blir senket med flere grader, i henhold til Chemistry Resource Center. Dette er hva som skjer med "instant" kalde omslag når barrieren mellom ammoniumnitrat og vannet er knust. Instant kalde omslag er ideelle for førstehjelp kits og for idrettsutøvere å bære i deres gym poser bare i tilfelle en skade oppstår.

Hvilke typer fyllstoff bruker du når du gjør Hot Cold Packs?

Det er flere hensyn for å velge riktig filler for en varm / kald pakke. Heldigvis hensyn for hot-pack materialer er de samme for kald-pack materialer; de samme stoffene som utfører varme godt tendens til å utføre vel som kalde omslag. Annet enn varmeegenskaper, viktige funksjoner er microwavability, potensielle allergi eller overfølsomhet og aroma.

Organiske Base fyllstoff: Rice, Flax Seed, Bygg og Buckwheat

Hver av disse er et frø, og hver er godt egnet og ofte brukt for varme / kalde omslag. Disse frøene er alle ganske fint og har nok vekt til å trimme til kroppsdeler, så lenge de ikke er for tett. De kan varmes i mikrobølgeovn, som er den raskeste og mest praktiske måten å varme dem. Fordi de er tørket, vil deres form forblir formbare etter fjerning fra fryseren; de vil ikke bli solid som en pose med frosne erter fra matbutikk. De har en tydelig, men mild lukt når den varmes. Den primære ulempe ved noen av disse materialene er allergier.

Uorganisk base Fyllstoff: Keramikk, Perler og Syntetisk

Hvis du tror du kan være allergisk mot alle disse organiske materialer, kan du vurdere keramikk eller glassperler --- selv vinyl-baserte syntetiske perler. Keramikk og glassperler er tyngre enn de fleste organiske fyllstoff, og de kan bli for varmt. Syntetiske perler, slik som vinylbaserte perler ofte brukes i utstoppede dyr, er usannsynlig å påberope allergier, men de kan frigjøre små mengder med kjemikalier som forårsaker reaksjoner som ligner på allergi. Hvis du lider av allergi og er ikke følsomme for irritanter, kan vinyl være et bedre valg. Keramikk og glassperler har en tendens til å bli varmere, og de er dyrere, men de er en utmerket filler.

Urter

Noen mennesker legger en eller flere urter til fyllet blandingen. Været du finne ulike urter for å ha terapeutiske kvaliteter, vil du sannsynligvis finne noen som lukter godt. Spesielt med varmepakninger, kan legge en aromaterapi komponent gjøre utvinningen fra betennelser og skader mye mer behagelig.

Oljer

En liten mengde av eterisk olje kan tilsettes til fyll. Essensielle oljen er et konsentrert ekstrakt fra en plante som lavendel. Dette er en annen måte å legge aromaterapi til varme / kalde sykluser. For å begrense duften av eteriske oljer, eller hvis du ønsker å utvinne oljen direkte fra anlegget, kan de bli emulgert inn mineralolje.

Hvordan Hot & Cold Packs arbeid?

Hot pakker brukes for behandling av skader og for å varme hender og føtter i kaldt vær. Varmepakninger fremme økningen av blod til skadede områder og kalde omslag redusere flyten. Kalde omslag er også brukt i skader for krympende blåmerker og også for chilling mat og væske. Varme pakninger er sammensatt av magnesiumsulfat eller kalsiumklorid. Kalde omslag er fulle av ammoniumnitrat. Begge pakker har en del av vannet skilles fra de kjemikalier. De normalt opprettholde deres temperatur i ca. 30 minutter.

Når en kald pakke er knust, er det tynne plastsjiktet separering av de kjemikalier fra vannet brytes. De kjemikalier og vann blandes sammen, med ammoniumnitratet å frembringe en endoterm reaksjon. Endotermiske reaksjoner involverer absorpsjon av varme. Den ammoniumnitrat blandes med kaldt vann skaper. Temperaturen på kalde omslag kan nå et lavt på 32 grader F.

Når en varm pakke er knust, er det plastlag å holde vannet borte fra de kjemikalier brutt. Den vann og kjemikalier blandes sammen for å frembringe en eksoterm reaksjon. Eksoterme reaksjoner skape varme gjennom blandingen av vann og kalsiumklorid eller magnesiumsulfat. Hot pakker kan nå temperaturer på 194 grader F.

Hot packs og kalde omslag kan brukes på flere måter. Varmt pakker kan plasseres på ryggen for å lette muskel trekker og kramper. Kalde omslag kan brukes til kjøling mat og drikke, samt for å lindre smerter i kroppen og smerter. Når pakningen enten anvendes, er det anbefalt at et lag bli brukt i mellom pakken og bar hud. Kalde omslag og varme pakker kan generere temperaturer som er smertefullt hvis pakkene er plassert direkte på huden; direkte plassering på huden er også potensielt farlig (for eksempel skålding fra varme, stikker til huden mot kulde).

Hva Inneholder Bromelain?

Hva Inneholder Bromelain?


Bromelain er en serie enzymer som ligger i naturlig forekommende mat kilder. I Amerika har urfolk brukt denne helseressurs til å behandle mage og fordøyelsessykdommer. Som i det 21. århundre, helsepersonell utvidet bromelain bruk for å bekjempe alt fra sports-relaterte skader på bihulebetennelse.

Hvordan Bromelain er Made

Den viktigste kilden til bromelain er ananas, et faktum som har tjent bromelain tilnavnet "ananas enzym." Bromelain er laget ved å kombinere de enzymer av stammen og safter av ananas til en enkelt løsning. Tilbyr den moderne markeds bromelain kosttilskudd og legemidler.

Primære bruksområder

Bromelain formuleringer variere basert på deres bruk. I noen tilfeller, letter bromelain dårlig. Bromelain bryter ned dyre-og planteproteiner i tillegg til å styrke fordøyelsesenzymene i magen. En lege eller sport terapeuten bruker bromelain å redusere betennelse stammer fra en skade. Bromelain har også kjennetegnet fremtredende i brannskadebehandling, anti-aging behandlinger, bihulebetennelse, immunsvikt og revmatoid artritt.

Dosering

Du vil se en av to forskjellige enheter forbundet med bromelain - gelatin fordøyelsen enheter (GDU) eller melk Klump enheter (MCU). Ifølge Verdens helseorganisasjon, er en GDU lik 1,5 MCU og en virkelig "potent" form av bromelain besitter et minimum 2000 MCU per 1 gram produkt. The University of Maryland Health Center antyder 500 mg per dag for fordøyelse problemer, 2000 mg daglig for skader og 500 til 2000 mg om dagen for leddgikt.

Betraktninger

Bromelain produkter er ikke for alle under 18 år Hvis du er allergisk mot ananas, ikke ta bromelain. Kvinner som er gravide og personer med visse sår bør også unngå det. Bromelain bruk bør ikke strekke seg utover 10 påfølgende dager. The University of Maryland Medical Center sier også at ingen lider av blødningsforstyrrelser, lever-eller nyreproblemer eller høyt blodtrykk bør ta bromelain. Alltid konsultere med legen din før du tar bromelain.

Hvordan lage en Gel Cold Pack

Making gel kalde omslag er enklere enn du kanskje tingen. Jeg har massevis av gel pakker i fryseren min for mange bruksområder og ikke bare for å holde maten kald i is kister eller lunsj poser. Bare tenk på hvor nyttig det kan være medisinsk. Du kan bruke dem på insektsbitt, blåmerker eller Sunburns, hodepine og muskelsmerter. I denne artikkelen vil du finne disse gel pakker er veldig enkelt å lage og veldig nyttig å ha på hånden.

Bruksanvisning

Denne metoden bruker rubbing alkohol og vann. du kan eksperimentere på hvor mye vann og alkohol for å legge til, kan noen mennesker liker deres Gelpack mykere enn andre. Dette vil avhenge av hvor mye av hver du legger til. For en myk gel pakke legge fire kopper vann og en kopp rubbing alkohol til en fryser bag. For en fastere bag legge til tre kopper vann til en kopp rubbing alkohol.

Det kan være lurt å legge konditorfarge til gel pakker for å sikre at ingen vil forvekslet innholdet etter noe spiselig. En god idé ville være å bruke en permanent markør og høyre Gelpack på utsiden av posen og dekke med boks så det vil ikke smitte over på klær eller hud.

Vær sikker på ikke har satt din Gelpack i direkte kontakt med en skade. De kan bli ekstremt kaldt og kan forårsake skade på huden din. Det er en god idé å dekke ispose med et håndkle, vaske tøy eller putetrekk.

Tips og advarsler

 • lage flere forskjellige farger for hvert familiemedlem.
 • Holdes vekk fra små barn og dyr.
 • Ikke legg direkte på huden eller skade.
 • forkaste hvis bagasjen blir punktert eller revet.

Hvordan Aktiver Instant Cold Packs

Instant kalde pakker er plastpakninger fylt med en blanding av ammoniumnitrat og vann, hver i et separat kammer. Når barrieren separering av bestanddelene er brutt, oppløser ammoniumnitratet i vann, raskt avkjøle den til en temperatur nær frysepunktet. Instant kalde omslag kan brukes til å redusere hevelse og midlertidig lindre smerte fra forstuinger, verkende ledd og ømme muskler.

Bruksanvisning

Fjern kald pakke fra sin boks eller ytre emballasjen.

Klem kald pakke ordentlig, noe som frigjør pakkens ammoniumnitrat kjemikalier i vannet også i pakken.

•  Rist kuldepakning for å oppløse ammoniumnitratkrystaller. Pakningen vil begynne å bli kald nesten umiddelbart og bør forbli kaldt i ca. 20 minutter.

Tips og advarsler

 • Pakk kald pakke i et håndkle før du bruker den til det berørte området. Anvende det direkte for en lengre periode kan forårsake vevsskade.

Best Stuffing Materiell for Hot and Cold Packs

Best Stuffing Materiell for Hot and Cold Packs


Hot pakker brukes for flere grunner til alt fra beroligende såre muskler, lindre nakke- og ryggsmerter, hjelper med menstruasjonssmerter, migrene og leddgikt. Kalde omslag er nyttige når du arbeider med forstuinger, hevelser og mindre skader. Valg av type stuffing til å fylle pakningene er avhengig av bruken, ønskede duft, vekt, tekstur og mengden av varme som hver pakke skal gi. Hele flaxseeds, ukokt ris, tørkede urter og hele kjernen mais er alle gode alternativer for stuffing materiale.

Hele flaxseeds

Flaxseeds er urte blomsterfrø som gjør en fantastisk jobb med å holde på varmen, noe som gjør dem et klokt valg for stuffing inne i en varm pakke. Den lin-fylte pakken kan varmes i 30 til 60 sekunder i en mikrobølgeovn, og det kan trygt varmes opp flere ganger. Etter de hjemmelagde pakker fulle av hele flaxseeds er avkjølt, kan de brukes som kjølemiddel pakke ved å plassere pakkene i fryseren til bruk for andre programmer.

Ukokt ris

Langkornet, er hvit ris en vanlig ingrediens som brukes til å stappe varmepakninger. Den rå ris holder varmen godt, og har vist seg å vare over tid når det varmes opp flere ganger i en mikrobølgeovn. Det er viktig å bruke langkornet ris og ikke øyeblikkelig ris. Vekten av det langkornet ris bidrar til å sette det nødvendige trykk på visse kroppsdeler for å frigjøre spenninger. Langkornet ris er også billig.

Tørkede urter, blomster og krydder

Sitrongress, peppermynte, kanel, lavendel, roseblader, malt nellik, muskat, ingefær, rosmarin, og knust mynte er urter, blomster og krydder som kan brukes som fyll for varme og kalde omslag. Tørkede urter er ofte brukt i aromaterapi for lindrende stress, hjelpe på depresjon, avslapning og øke energinivået. De tørkede urter pakker kan være lett oppvarmet eller plassert i en fryser i kaldt komfort. Langkornet ris eller flaxseeds kan legges til hvis en tyngre pakken er ønskelig.

Hele Kernel Corn

Hele kjerner av korn kan trygt varmes i mikrobølgeovnen i opptil to minutter. Kornet vil holde varmen i noen timer. Kjerner av korn kan også fryses og brukes i kaldt pakkene korn vil ikke komme i mikrobølgeovn fordi hele kjernen korn er vokst til å bli brukt som mate mais. Hele kjernen korn har en høy slitestyrke mot mugg, mugg og fukt, slik at pakken å vare i mange år med riktig pleie. Mais pakker vil vare lenger når de ikke sitter igjen i mikrobølgeovnen til å varme for lenge. Det er best å varme mais pakker til en varm temperatur litt etter litt hver gang.

Hvordan lage en Cold Pack

Hvor mange ganger har du eller noen i huset hadde en muskel forstuing eller andre skader, og trengte en kald pakken, men ikke har en i huset? Det er ikke nødvendig å gå kjøpe noen av disse engangs eller gjenbrukbutikk kalde omslag. Grunnen til dette er fordi du lett kan lage en kald pakke med dine egne fra et par elementer du sikker på å allerede har i ditt hjem. Følgende tips vil vise deg akkurat hvordan du gjør det!

Bruksanvisning

Lage og bruke den kald pakke

•  Sug en vaskeklut i kaldt vann. Pass på at vaskeklut er en passende størrelse for å bruke for en kald pakke. Brett den hvis du må.

Plasser våt vaskeklut inni en plast fryser bag.

Oppbevar posen i fryseren inntil nødvendig, og deretter fjerne vaskeklut fra posen og bruke på den plagede området.

Vask med varmt vann før duken tilbake til posen. Hvis noe blod, skitt eller sot er på duken, vaske den i vasken, og bruke et annet vaskeklut i mellomtiden.

Tips og advarsler

 • Bruk en stor nok vaskeklut til å dekke en god størrelse området, trenger du ikke vil at den blir for liten
 • Ikke sette en skitten klut tilbake i posen, vaske det eller få en ny. Du ønsker ikke blodet på noen andre.

Hvordan Design din egen Cold Pack

En kald pakke kan være uunnværlig for smertelindring og for å redusere hevelse fra skade. Gel og lin fylte pakker er enkle alternativer, men de tilbyr ikke samme grad av kulde terapi ofte nødvendig å ha best effekt. Disse typer heller ikke vare så lenge som en væsketypen kuldepakning. Væskefylte kalde omslag er lett tilgjengelig for kjøp, men de kan være en unødvendig utgift. Design din egen kald pakke, og har det for hånden når du trenger det mest.

Bruksanvisning

Kjøp høy kvalitet zip-stil plast fryseposer. Dette er viktig. Billige merkevarer er ikke solid nok for bruk som en kald pakke og vil bryte og lekker med minimal bruk. En tyngre fryser bag vil holde seg til mange bruksområder. Av samme grunn, bruker fryseposer, ikke lagring poser.

Tilsett 2 kopper kaldt vann og en kopp korn alkohol (vodka) til en fryser bag. Zip den stengt og forsiktig swish væskene rundt for å blande.

Legg posen på et flatt underlag med glidelåskanten holdt opp. Pakk sekken og evakuere eventuell luft fanget inni posen så fullstendig som mulig ved å trykke ned på posen fra væsken til den åpne enden. Raskt zip posen lukket. Utstøter luft vil tillate at vann-blandingen til å ekspandere uten å ha ekstra luft oppblåsing av posen.

Plasser den første posen inni en annen frysepose, utvise så mye overflødig luft igjen og zip stengt. En annen pose gir beskyttelse bør det første har en svak søm som kan lekke eller briste.

Legg kaldpakken på en flat fryser hylle og la den fryse til en slushy tekstur. Legg merke til at blandingen ikke vil fryse fast stoff som is på grunn av alkoholinnholdet. Ta ut og bruke etter behov. Når smeltet, tilbake til fryseren.

Tips og advarsler

 • Alltid plassere et håndkle mellom kald pakke og kroppsdel ​​for å hindre frysing huden.

Hvordan lage Hot & Cold Packs med korn

Hvordan lage Hot & Cold Packs med korn


Varmeputer og kalde omslag er nyttige for verkende muskler og spenninger, men de er ofte upraktisk, med sine rektangulære former og dingler ledninger. Varme eller kalde omslag av mais posene har blitt brukt i årevis for å lindre smerter i muskel trekker og smerter. Disse enkle enheter kan gjøres i løpet av minutter, så lett at skolebarn kan gjøre det. For noen få dollar, kan du forsyne familien med lettelse fra muskel spenninger og leddgikt smerte.

Bruksanvisning

•  Åpne en pakke med ekorn mater maiskolber. Fjern en cob. Åpne en ny pakke med tube sokker og ta en sokk.

Plasser en cob av korn inn i åpningen på en sokk. Hold toppen av cob mot toppen av sokken åpningen slik at det meste av cob henger på innsiden av sokken.

Rub og vri sokken mot cob å løsne og fjerne kjerner fra cob. Sokken vil beskytte hendene fra grovheten på kornet. Begynn ved å gni på bunnen av cob og løsne for rad. Etter at du har fjernet det meste av kornet, reversere cob. Dette vil tillate deg å fjerne de gjenværende kjerner.

Knyt en knute på toppen av sokken, omtrent to inches fra åpningen. Trekk tett slik at det ikke vil falle fra hverandre.

Hvis du vil bruke som en kald pakke. plassere kornet fylte sokk i fryseren i en time. Å bruke som en varmepute, plasserer mais fylte sokk i mikrobølgeovnen og varme et minutt om gangen til du oppnår ønsket temperatur. Varm eller kald, vil sokken er i samsvar med det berørte området, holder mais kjerner forsiktig mot kroppen din.

Tips og advarsler

 • Bruk dette håndverket som et prosjekt for speidergrupper.
 • Løse knuten og fjerne kornet før du vaske en skitten sokk.
 • Hvis kornet blir vått, er det sannsynlig å vokse mugg før du kan tørke det nok å bruke. Kaste den bort og starte på nytt med fersk mais.

Cold Packs for nakke smerter

Årsakene til nakkesmerter kan variere fra enkle muskel belastning å ha lidd en mild skade. En metode for å redusere nakkesmerter er å bruke kalde omslag. Bruke en kald pakke kan gi pasienter med umiddelbar smertelindring, og samtidig unngå reseptbelagte medisiner eller dyre medisinske behandlinger.

Fordeler

Isposer kan bidra til å redusere hevelse og betennelse som kan være ansvarlig for nakkesmerter. De pakker kan anvendes som selv-behandling når den kombineres med nakke massasje og flere dager med ingen fysisk aktivitet.

Typer

Gjenbruk kalde omslag kan kjøpes for nakkesmerter. Eller erstatte en tradisjonell kald pakke med et fuktig håndkle som har vært i en plastpose i fryseren i 15 minutter eller med en pose med frosne grønnsaker.

Time Frame

Påfør en kald pakke til halsen 3 ganger om dagen i 15 minutter med en klut plassert mellom halsen og kald pakke. Pasienter kan finne smertelindring etter å ha brukt en frossen pakke for 2 til 3 dager. Hvis smerten vedvarer, kan det imidlertid være tilrådelig å snakke med en lege.

Forebygging / løsning

Nakkesmerter ikke som følge av en skade kan reduseres med livsstilsendringer. Grunnleggende endringer i livsstil inkluderer praktisere god holdning på jobb, gå med rett rygg, og ved hjelp av en telefon headset.

Advarsel

Pasienter bør søke medisinsk hjelp med skarp nakkesmerter, utstrålende arm smerter, eller smerter som fortsetter etter egenomsorg behandlinger. Leger kan bestille laboratoriearbeid og imaging tester for å bekrefte årsaken til nakkesmerter.