Digidexo.com

er løvetann blodfortynnende

Farene ved Løvetann Tea

Farene ved Løvetann Tea


Løvetann, eller Taraxacum officinale, er generelt ansett som trygt for forbruk, ifølge University of Maryland Medical Center, men noen form for løvetann bruk eller supplement kan forårsake uønskede effekter for noen individer. Alltid legen din for veiledning før du bruker løvetann eller annen urtemedisin, enten det er forberedt hjemme eller kjøpes fra kommersielle leverandører.

Allergier

MedlinePlus, en tjeneste fra National Institutes of Health, advarer om at folk som er allergisk mot krysantemum, ragweed, honning, kamille og andre planter fra Asteraceae familien bør unngå løvetann. De med løvetann allergi kan oppleve eksem eller kontakteksem fra håndtering anlegget The University of Maryland Medical Center bemerker at noen mennesker kan utvikle sår i munnen fra kontakt, og at løvetann kan også negativt påvirke de som er allergisk mot jod.

Legemiddelinteraksjoner

Løvetann inntak kan redusere effekten av reseptbelagte legemidler, og folk kan oppleve negative effekter ved å kombinere løvetann med andre urter eller reseptbelagte medisiner.

The University of Maryland Medical Center advarer om at løvetann kan forverre bivirkninger av litium og at du ikke bør innta noen løvetann arter med antibiotika.

MedlinePlus bemerker at løvetann kan være usikre når de kombineres med hvitløk, så Palmetto, gingko biloba, blodfortynnende eller smertestillende midler, da det kan øke risikoen for blødning. Løvetann er vanndrivende egenskaper kan endre bivirkninger av andre urter og medisiner i tillegg.

Løvetann bivirkninger

Løvetann fortæring kan forårsake halsbrann og øke magesyre, ifølge University of Maryland Medical Center, men folk bør ikke ta antacids når du bruker løvetann. Noen mennesker kan også oppleve diaré eller andre gastrointestinale plager fra sin bruk. MedlinePlus advarer om at de med diabetes eller lavt blodsukker bør være forsiktig med løvetann, da det kan senke blodsukkeret eller samhandle med blodsukker medisiner.

Advarsel

Toksisitet av revebjelle og hagtorn kan øke når den kombineres med løvetann, ifølge MedlinePlus, og parasittinfeksjon er mulig med inntak av forurenset løvetann. Spør legen din om løvetann bruk hvis du er gravid eller ammer, og merk at andre uidentifiserte farer kan eksistere fordi urte kosttilskudd ikke alltid gjennomgår omfattende eller langvarig testing.

Milk Thistle & Løvetann bivirkninger

Løvetann er flerårige planter som utvikler lyse gule blomster med frynsete kronblad. De vokser i hele Nord-Amerika og Europa. Blomstene og unge blader brukes til urtete og tonics og røttene blir tørket og malt til et pulver for bruk i urtemedisin. Milk Thistle er en flerårig plante som produserer lilla blomster. Den tørkede rot brukes for en rekke sykdommer.

Løvetann bruksområder

Løvetann har vært brukt i urtemedisin i århundrer. Den har en stimulerende og vanndrivende effekt som gjør det en nyttig tonic for alle utvinne fra kirurgi eller langvarig sykdom. Det har antioksidant virkning og er gunstig for å skylle ut giftstoffer fra leveren og hindre dem fra å bygge opp i celler og vev. Det er ofte kombinert med melk tistel for dette formål.

Milk Thistle bruksområder

Milk Thistle er en av de mest forsket planter i urtemedisin. Det bidrar til å fjerne giftstoffer fra leveren og hindrer dem fra å bygge opp i cellene. Den har også evnen til å hjelpe leveren regenerere døde og skadede celler og kan redusere symptomene av sykdommer som hepatitt. Det kan også redusere abstinenssymptomene av narkotikaavhengighet.

Bivirkninger av Løvetann

Rapporter om bivirkninger av å ta en løvetann urte supplement er uvanlig selv kan være kvalme, oppkast, allergiske hudreaksjoner, pustevansker og hodepine. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du slutte å ta supplement umiddelbart og kontakt lege.

Bivirkninger av Milk Thistle

Rapporter om bivirkninger av å ta melk tistel kosttilskudd er sjeldne, men kan inkludere brekninger, diaré, hodepine, kvalme og allergisk hudreaksjon. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du slutte å ta supplement umiddelbart og kontakt lege.

Kontra

Verken melk tistel eller løvetann er evaluert eller standardisert av FDA, så helserisiko kan ikke foreløpig kjent.

Du bør ikke ta enten en løvetann supplement eller en melk tistel supplement eller en kombinasjon av de to hvis du lider av diabetes, høyt blodtrykk, galleblæren problemer eller plante allergier.

Du bør ikke ta enten en løvetann supplement eller en melk tistel supplement eller en kombinasjon av de to hvis du allerede tar blodfortynnende som Coumadin, diuretika eller insulin.

Melk tistel kan ha liknende effekter som østrogen. Kvinner som lider av eggstokkene, bryst eller livmor kreft, endometriose eller fibroidtumorer bør ikke ta melk tistel.

Kvinner som er gravide eller ammer bør ikke ta melk tistel.

Hvordan lage Løvetann Drikk for en blære infeksjon

Løvetann er vakre villblomster som vokser i nesten alle felt og gress. Du husker, som en gutt, plukke de små blomstene, noe som gjør et ønske, og blåser til alle lo kom av, og du var bare å holde stammen. Som voksen kan du bruke løvetann for terapeutiske grunner, for eksempel hjelpe til ubehag av blære infeksjoner. Blære infeksjoner forårsaket av bakterier. Løvetann fungerer som et vanndrivende og renser leveren. Å gjøre en te av løvetann er ganske enkel og smaken er hyggelig.

Bruksanvisning

Kjøp løvetann tørket blad infusjon eller løvetann rot avkok hos din lokale helsekost butikk. Men ikke ta løvetann uten å konsultere lege først, eller hvis du har galleblæren problemer, tar medisiner for å kontrollere blod sukker, eller har diabetes, tar vanndrivende (diuretika) eller tar blodfortynnende (antikoagulanter).

Kok varmt vann. I en kopp, legge til én til to ts av løvetann tørket blad infusjon. Bratt i fem til ti minutter. Drikk tre ganger daglig.

Kok opp vann. Plasser 1/3 teskje til to teskjeer løvetann tørket rot avkok i kokende vann. La koke i fem til ti minutter og sil. Drikk te tre ganger daglig.

Tips og advarsler

 • Symptomer på blære infeksjon er hyppig og smertefull vannlating, puss i urinen, presserende ønske om å tømme blæren, og en sterk eller ubehagelig lukt til urinen.
 • Løvetann er en veldig enkel plante å vokse og kan plantes i hagen din. Bladene på planten nå en fot lange eller mer, og anlegget lykkes i de fleste jordarter.
 • Løvetann blader kan også brukes i supper og på salater.
 • Løvetann brukes til å behandle andre sykdommer som nyresykdommer, galleblæren, gulsott, gallestein, hypoglykemi, skrumplever, dyspepsi med forstoppelse, kroniske ledd og hudlidelser, akne og gikt.
 • Hvis legen forskriver antibiotika, diskutere med ham å ta noen form for acidophilus å erstatte de "vennlige" bakterier.
 • The Food and Drug Administration har ennå ikke evaluert løvetann for sikkerhet, renhet, eller effektivitet.

Hvordan kontrollere kostholdet når du tar blodfortynnende

Hvordan kontrollere kostholdet når du tar blodfortynnende


Når du tar blodfortynnende for en hjertesykdom, må du overvåke internasjonal normalisert ratio (INR) og holde det innen en viss clotting rekkevidde. Mengden mat du spiser inneholder Vitamin K er den primære årsaken til at INR svinger. Blodprøver er pålagt ukentlig til månedlig, avhengig av testvariantene, og din medisinering dosering er justert tilsvarende. Hold en konsekvent diett for å redusere hyppigheten av blodprøver og dosering medisinering endringer.

Hvordan kontrollere kostholdet når du tar blodfortynnende

begrense forbruket av høye vitamin K grønnsaker til noen få gram per dag. Grønnsaker som er høyest i vitamin K inneholder spinat, grønnkål, persille, bladbete, rosenkål, salat, brokkoli og nepe greener. Hvis du ønsker å spise større mengder, være konsekvent fra dag til dag, slik at en konsekvent medisinering dosering kan etableres.

Velg grønnsaker lave i vitamin K som mais, gulrøtter, blomkål, aubergine, løk, grønne bønner, paprika og tomat.

Spis andre matvarer lav i vitamin K, inkludert kjøtt, frukt, korn og meieriprodukter.

•  Bruk oljer som er lav i vitamin K for eksempel maisolje, solsikkeolje, jordnøttolje og sesamolje. Rapsolje og soyaolje har høyest vitamin K innhold.

Vær oppmerksom på hvordan koffein eller alkohol påvirker INR testresultatet.

Hint

 • Øke forbruket av matvarer med vitamin K for å redusere ratio, hvis INR lesing er betydelig over målområdet. Dette kan være en enklere løsning enn stadig å justere medisindoser.
 • Trening kan påvirke INR testresultatet.

Hvordan å miste vekt med løvetann

Hvordan å miste vekt med løvetann


Det kan være bane av plener og hager, men løvetann er ikke bare en frustrerende ugress som kommer tilbake år etter år. Det er også en næring fylte plante som kan spises eller gjort til en te. Løvetann har en lang historie med bruk i europeiske og kinesiske kulturer, både som medisin og som mat. Du kan bruke friske grønnsaker i en salat eller stek dem og tjene som en siderett, der det høye fiberinnholdet kan føle deg fyldigere, potensielt redusere mengden mat du spiser. Løvetann te kan erstatte høyere kalori drikker, hjelper deg å miste vekt.

Løvetann Greens og Fiber

En en-kopp servering av rå, hakket løvetann greener har 1,9 gram fiber. Dette gir 5 prosent til 8 prosent av det anbefalte inntaket av kostfiber, som er høy vurderer den lille servering størrelse. Foods høy i fiber gir bulk til kosthold, som kan hjelpe deg til å føle fyldigere. Dette kan føre til mindre mat fortært, potensielt hjelpe deg å miste vekt. Løvetann greener, som har en litt bitter smak, kan spises rå eller kokt. Teksturen i området fra delikat til mer fibrøs, avhengig av alderen på bladene. Løvetann greener er vanlig i kinesisk og italiensk mat, hvor de kan brukes i stedet for rapini og spinat.

Kalorier i Greens

Rå løvetann greener har bare 25 kalorier per kopp. På grunn av deres lave kalori-innhold, kan de hjelpe deg å holde kaloriinntaket lavt samtidig som du med essensielle næringsstoffer som del av en sunn vekt-tap diett. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, spise fylle matvarer som er naturlig lav i kalorier, som løvetann eller andre bladgrønnsaker, kan hjelpe deg å kutte kalorier, en viktig del av å miste vekt. CDC anbefaler å vektlegge frukt og grønnsaker i kostholdet ditt for å hjelpe deg å miste vekt. Bladgrønnsaker som for eksempel løvetann kan også bli fortært i store mengder med lite kalori innvirkning. Løvetann greener telle som en del av anbefalt daglig grønnsaksinntak som fastsatt av US Department of Agriculture, som er 2 til 3 kopper per dag.

Kalorier i Tea

En en-kopp servering av løvetann te har kun 2 kalorier per porsjon og minimale mengder karbohydrat. Den inneholder noe fett, protein eller sukker. Erstatte denne kalorifattig drikke for et høyere kaloriinnhold kan hjelpe deg å miste vekt gradvis over tid. For eksempel, en 12-unse kan av sitron-lime soda har 151 kalorier per porsjon. Fordi det tar et underskudd på 3500 kalorier for å miste 1 kilo kroppsvekt, ved å erstatte en kopp løvetann te for en enkelt boks med brus en gang i uken kan føre til et tap på over 2 pounds i løpet av et år.

Hold Løvetann Sunn

For å holde løvetann te sunt, unngå å legge sukker til te - inkludert naturlige søtningsstoffer som honning. Tilsatt sukker gir liten næringsverdi og, ifølge American Heart Association, er en primær bidragsyter til fedme og vektøkning. For å holde løvetann greener sunt, bruke en minimal mengde tilsatt fett. The American Heart Association anbefaler at ikke mer enn 25 prosent til 35 prosent av din totale kalorier være fra fett. På en 2000-kalori-per-dag diett, betyr at fett bør utgjøre 500 til 700 kalorier per dag. Hvis du bruker fett for å lage dine greener, velger en umettet fett, som, hvis den brukes i stedet for trans eller mettet fett, kan redusere risikoen for hjertesykdom. Du kan bruke løvetann greener som en del av en salat eller som en siderett med en sunn protein valg, som bakt laks.

Løvetann te og vekttap

Løvetann te og vekttap


Løvetann te hjelper mange mennesker til å kaste vekt - hovedsakelig vann vekt. Det fungerer som et diuretikum, øke produksjonen av urin ved å tegne av salt og vann fra nyrene.

Historie

Løvetann te, løvetann rot, blader og ekstrakt har blitt brukt i århundrer for å hjelpe med en rekke plager. Den gamle kinesiske, tidlige amerikanske nybyggere og indianere ble alle kjent for å bruke løvetann i flere former som en vanlig medisin.

Effektivitet

Hvis blir brukt som et vanndrivende å kaste vann vekt, gir løvetann te den ekstra bonuser for å hjelpe med høyt blodtrykk og leversykdommer.

Andre bruksområder

Løvetann te har bruk som går utover sin effektivitet som et vanndrivende. Det er en god kilde for kalium, kan den brukes som en urte renere for lever og nyrer, kan det avlaste forstoppelse, og det tjener som en utmerket energikilde.

Velge en Tea

Løvetann te kan være laget av løvetann rot, blader eller blomster. Alle er effektive, men te laget av blomsten rot er oftest anbefalt for vekttap. Velge form - teposer, pulver eller kapsler - er helt et spørsmål om personlig preferanse.

Berømte Ties

Jillian Michaels, en velkjent fitness-ekspert, ga løvetann te en stor plugg da hun kunngjorde at hun brukte den til å regelmessig mister vann vekt.

Vitamin K Foods & blodfortynnende

Vitamin K og visse blodfortynnende medisiner er en potensielt farlig kombinasjon. Hvis du tar en av disse medikamentene, er det viktig å vite hva slags mat er rik på vitamin K, og hvor mye bør inkluderes i ditt daglige kosthold.

Vitamin K

Vitamin K finnes i enkelte matvarer og i kosttilskudd. Det er også produsert i kroppens mage-tarmkanalen. Vitamin K spiller en sentral rolle i å opprettholde sunne blod kjemi, spesielt i å opprettholde riktig clotting funksjon. En mangel på vitamin K kan føre til potensielt farlige tilstander som har indre blødninger.

Vitamin K og blodfortynnende

Hvis du har en historie med slag, hjerteinfarkt eller overdreven og farlig blodpropp, slik som dyp venetrombose, kan legen forskrive en blodet tynnere for å beskytte deg fra videre hendelser. Warfarin, også markedsført som Coumadin og Jantoven, er et av de mest foreskrevne medikamenter for disse tilstander, og vitamin K kan interferere med og selv motvirke de tilsiktede fordeler av dette stoffet.

Vitamin K og kosthold

Vitamin K finnes hovedsakelig i mørkegrønne, bladrike grønnsaker som grønnkål, rosenkål, bladbete, grønne grønnsaker og persille. Det er også til stede i korn, soyabønner og visse soyaprodukter. Hvis legen foreskriver et medikament som warfarin, be henne om spesifikke kosten retningslinjer slik at du kan holde ditt daglige inntak av vitamin K innenfor trygge grenser.

Betraktninger

Bare fordi du tar en blodet tynnere, ikke eliminere matvarer som inneholder vitamin K fra kosten din. Vitamin K er en viktig faktor i å holde skjelettet sterkt og sunt. Spør legen din hvor mye vitamin K er tillatt i ditt daglige kosthold, så sørg for at du holder deg innenfor disse parametrene. Store svingninger i mengden av vitamin K inntak på en dag-til-dag basis kan føre til komplikasjoner, så vær konsekvent.

Advarsel

Blodfortynnende som wayfarin kan samhandle negativt med andre legemidler og homøopatiske midler, og vitamin K kan være til stede på vitaminer og kosttilskudd. Alltid informere legen din om noen reseptfrie eller reseptbelagte medisiner, urte kosttilskudd og vitaminer du kan ta.

Løvetann Herb for Detoxing

Løvetann er en svært effektiv avgiftende urt på grunn av sin evne til å stimulere leveren. Det bidrar til å forbedre leverens naturlige evne til å eliminere giftstoffer ved å øke bevegelse av galle. Det fungerer også godt som et vanndrivende, hjelper kroppen slipper væske.

Deler som brukes

Alle deler av løvetann brukes til medisinske formål. Roten er veldig bitter og brukes vanligvis i leveren avgifte blander. Det er også høy i mineraler som gjør det godt for bruk i blod-rensende blandinger. Bladene og rot også ha vanndrivende egenskaper.

Brygging og forbruk Metoder

Kok løvetann rot i et avkok og deretter belastning. Før koking, kuttet opp roten enten i en kaffekvern som er brukt bare for urter og krydder eller med en morter og støter. Dette bidrar til å skape mer areal for å trekke ut de medisinske egenskaper fra roten under decocting eller kokeprosessen. Bladene og blomstene kan være brygget i en standard infusjon eller te. Legg litt peppermynte for smaken. Eller kjøpe et skjær eller trekke ut og legge den til juice eller vann. Det er praktisk og eliminerer bitterhet. Alternativt, legg bladene til en salat eller mariner dem i en italiensk dressing.

Flere fordeler

I tillegg til løvetann avgiftende egenskaper, er det også høy i jern, magnesium og vitamin A og C. Roten fordeler nyrer, blære, galleblæren og mage. Det er en tonic urt som betyr at det fungerer best med langvarig bruk enn for akutte tilstander.

Andre Avgifte Urter

Melk tistel, sikori og Cascara Sagrada fungerer godt som avgifte urter. Milk Thistle er utmerket i avgifte leveren, mens sikori har lignende egenskaper til løvetann. Cascara sagrada øker urinering utgang. Det er også viktig å spise et balansert kosthold og drikk rikelig med vann.

Bruk av Løvetann som en urt

Løvetann er generelt ansett som trygt for medisinsk bruk, og har en rekke bruksområder. Allment spist i salater, løvetann greener og røtter kan lindre symptomer på ulike forhold som strekker seg fra kløe til høyt kolesterol. De kan også være nyttige i å forebygge osteoporose. Ikke bruk uten å konsultere legen din dersom du har galleblæren sykdom.

Unn leveren

Det er ofte en sammenheng mellom høyt kolesterol og leveren din. En neglisjert leveren kan øke kolesterolnivået betydelig. Fordøyelseskanalen kan ikke eliminere kolesterol, eller leveren din kan produsere for mye. Løvetann rot tinktur kan hjelpe leveren i fungerer optimalt. Se etter løvetann skjær i de fleste helsekostbutikker, og sørg for at den er laget av roten av anlegget. Ta 1 ts. av skjr tre ganger om dagen for å styrke leveren din. Ta for to måneder, deretter ta en to måneders pause. Gjenta denne prosessen til kolesterolet senkes.

Behandling av osteoporose

Bones ofte svekkes med alderen, noe som kan føre til brudd og alvorlige rygg problemer. Risikofaktorer for osteoporose inkluderer arvelighet, mangel på kalsium i kosten, røyking, alkohol og mangel på mosjon, ifølge Mayo Clinic. Løvetann ekstrakt inneholder en stor mengde av mineraler som kalsium som kan være nyttig for å hindre osteoporose. Ta ekstraktet i henhold til pakken instruksjoner to ganger om dagen.

Hudirritasjoner

Løvetann har en lang kjent for sin evne til å rense leveren og rense blodet, som begge er nyttige funksjoner når det gjelder å håndtere en hvilken som helst form for irritasjon eller sykdom hud. Kombiner tørket løvetann røtter og blader med morgenkaffen å behandle hudproblemer. Fyll en stor salatbolle med løvetann røtter og blader. Vask løvetann og legg på en stekeplate; plasser i ovnen og stek i 20 minutter ved 250 grader. Løvetann bør bli brun og sprø. Gjøre om til et pulver ved pulverisere i en food prosessor. Du kan deretter legge til en kopp løvetann pulver i en kopp kaffe. Oppbevar dette i en plast pose som kan lukkes, og gjøre morgen brygge med denne blandingen som du normalt ville.

Medisinske egenskaper av stekt løvetann rot te

Medisinske egenskaper av stekt løvetann rot te


Selv om mye baktalt, løvetann en gang ble dyrket som en deilig spiselig plante med verdifulle medisinske egenskaper. Faktisk, når europeiske nybyggere kom til Amerika, de ofte plantet løvetann. Alle deler av anlegget er spiselige. Inntar løvetann uansett form generelt regnes som trygt.

Vanndrivende

Løvetann rot te har en lang historie med bruk som et vanndrivende og effektive, men milde avføringsmiddel.

Spring Tonic

Løvetann ble antatt å være en fjær tonic på grunn av sin evne til å kurere skjørbuk. Den inneholder høye nivåer av vitamin C og A, så vel som jern og kobber.

Liver Tonic

Roten te ble brukt i amerikanske indianerkulturer som en lever tonic og som et middel for fordøyelseskanal opprørt.

Kaffeerstatning

Den stekte røtter løvetann gjøre en hyggelig, koffein-fri kaffeerstatning, uten helseeffekter forbundet med kaffe forbruk.

Forsiktighetsregler

Ikke drikk løvetann rot te hvis du tar medisiner for diabetes som bumetanide og furosemid. Motsetninger er rapportert med litium, kinolonantibiotika og antacida. Som med alle ville planter, utvise forsiktighet og sunn fornuft før inntak av løvetann.

Hvordan ta løvetann og Astragalus sammen

Du kan ta løvetann og Astragalus sammen som en tonic og rense for flere abdominal organer. Løvetann er en gunstig urter for raskt å fjerne giftstoffer fra leveren og samtidig stimulere nyrene. I tillegg påvirker løvetann galleblæren produksjon, og dermed healing forstoppelse. Kinesisk medisin har Astragalus å være en milt og lunge tonifier. Begge urter påvirker bare positive tilbakemeldinger sykluser i kroppen; for eksempel, å stimulere appetitt og øke kroppstemperatur.

Hvordan ta løvetann og Astragalus sammen

Kjøp tørket løvetann rot og tørket Astragalus rot i enkeltark. Du kan også kjøpe hele roten av enten urt og skjær den i små biter. Alternativt, høste ferske løvetann og Astragalus røtter, vask og kutt dem i små biter. Du kan bruke dem friske med de samme effektene.

Kjøpe eller satt ut noen andre urter du ønsker å bruke i kombinasjon med løvetann og Astragalus.

Bland like deler av løvetann og Astragalus rot i en bolle. Bland en halv-del av hver ytterligere urt i beholderen, så vel og rør grundig.

Ta kaldt vann i en kjele til en rullende koke.

I et ikke-metallbeholder, tilsett 2 ss. av din urte blanding per kopp vann hvis urter er friske. Tilsett 1 ss. hvis urtene er tørket.

6. Hell kokende vann inn i beholderen og dekke den. La det bratt for fem til ti minutter før pynt det med honning, frukt eller andre akkompagnement. La teen avkjøles tilstrekkelig før du drikker. Drikk en gang daglig.

Hint

 • Kinesisk medisin indikerer at Astragalus fungerer best når det brukes med koreansk ginseng roten.
 • Du kan også legge til urter som sitrongress, anis eller mynte for ekstra smakstilsetning.
 • Ikke bruk dette midlet uten tilsyn av lege hvis du har magesår, gastritt eller væskeretensjon.

Metoder for Detoxing med Løvetann Tea

Metoder for Detoxing med Løvetann Tea


Den løvetann har vært brukt i århundrer som en naturlig fremgangsmåte for avgiftning kroppen. Iroquois og Mohegan indianere forbrukes løvetann blader for å forebygge dårlig fordøyelse og holde energinivået høyt. Mange folk drikker løvetann te i dag for å rense leveren, nyrer og tarmer av skadelige giftstoffer, og forbedre hudsykdommer som eksem og akne. Løvetann te kan være laget av løvetann røtter, blader eller blomster.

Løvetann Leaf Tea

Gjør din egen løvetann blad te er en enkel prosess. Hvis du bruker løvetann blader fra hagen din, må du vaske dem grundig. Ikke bruk løvetann blader fra plener eller andre områder som kan ha blitt sprayet med plantevernmidler. Løvetann blader kan også kjøpes på de fleste helsekostbutikker. Å gjøre det te, bare plassere 1 til 2 ts. av tørket løvetann blader i varmt vann og la bratt i 10 minutter. Sil og drikke opp til tre ganger daglig.

Hvis te er altfor bitter, legge naturlige søtningsstoffer som honning eller appelsinskiver til smak. Stedet for å plassere dem direkte i vann, legg bladene i en rustfritt stål te ball eller flettet tekopp kurv hvis du har en, noe som eliminerer behovet for anstreng.

Løvetann Flower Tea

Løvetann blomster er oftest brukt til å lage løvetann vin, en drink som er kjent for å rense blodet. For å gjøre løvetann blomst te, bare plassere flere rene, økologisk dyrkede løvetann blomster i varmt vann og la bratt i 10 minutter. Sil og drikke. Som med løvetann blad te, kan bitterhet motvirkes med naturlige søtningsmidler som frukt skiver, honning eller agave nektar. Drikk opp til tre ganger daglig.

Løvetann rot te

Den løvetann rot er den mest brukte delen av løvetann til helseformål. Roten bør kjøpes i tørket form (minst 1 år gammel) fra en helsekostbutikk. Å gjøre det te, la det småkoke 6 ss. av tørket løvetann rot i vann i 20 minutter og belastning. Denne blanding kan kombineres med 6 ss. av fersk løvetann blader, dekket, og preges i enda 20 minutter. Sil og drikke opp til tre ganger daglig. Legg søtningsmiddel etter smak.

Butikk-kjøpte Dandelion Tea

Det er mange merker av løvetann te tilgjengelig for kjøp på dagligvarebutikker og helsekostbutikker. En populær merkevare, Yogi Detox Tea er laget av en blanding av organisk løvetann, Burdock og andre urter. Butikk-kjøpte te er et godt valg for de som finner den hjemmelagde te også bitter eller tidkrevende. Bare bratt te-pose i varmt vann og drikke opp til tre ganger daglig.

Bruk av løvetann rot

Bruk av løvetann rot


Selv om folk flest vise løvetann som et ugress, de i verden av alternativ medisin ser det som en sunn urt som er nyttig i behandling av mange problemer. Roten, blomst og blader av løvetann er fulle av helsemessige fordeler. Løvetann har blitt brukt i salater, te og vin i mange år.

Samlet Næring

Lastet med vitaminene A, C, D og B, løvetann også inneholder jern, magnesium, mangan, kalsium, bor og kalium. Kraftige antioksidanter i løvetann å bekjempe kreft og hjertesykdommer.

Vanndrivende

Den løvetann rot tatt i kapselform eller i te kan fungere som en mild, naturlig vanndrivende ved å stimulere nyrer og blæren for å bistå i å utskille urin. Siden den inneholder også kalium, er risikoen for å miste for mye av denne verdifulle næringsstoffer ikke så høy som med syntetiske diuretika. Dette bidrar også til å redusere høyt blodtrykk fordi den reduserer mengden av væske i legemet.

Organ Helse

Løvetann rot bistår i å stimulere kroppens produksjon av galle, avgifte leveren og behandle problemer med bukspyttkjertelen, milt og mage. Det gir næring til nyrene og binyrene. Drikker løvetann te hjelpemidler i generelle organ helse.

Fordøyelsen Helse

Den løvetann rot arbeider for å forbedre følelsen av fylde, gass og forstoppelse. Det har også en mild avførende effekt. Siden det stimulerer eliminering av avfall og toksiner, vil den generelle fordøyelsen forbedres.

Menopause Symptom Aid

Siden løvetann rot er en mild vanndrivende, hjelper det å redusere hevelse og væskeansamlinger av de som opplever disse symptomene i overgangsalderen. Det kan tas over lengre perioder uten skadelige bivirkninger.

History of Dandelion Bruk

Bruken av løvetann er ikke ny. Kinesiske leger brukte dem til å behandle fordøyelses og lav melkestrøm problemer for ammende mødre. Europeere har brukt den til å behandle og helbrede byller, diaré og feber. Indianere kokte løvetann og brukt væske for å hjelpe kurere nyresykdom, hudproblemer og fordøyelsessykdommer.

Advarsler og forsiktighetsregler

Rådfør deg med legen din før du tar urter. Selv løvetann røtter, blomster og blader er betraktet som sikre, for dem som er allergisk ragweed, ringblomst og andre planter kan få en allergisk reaksjon på løvetann. Alle som har hatt problemer med galleblæren bør spørre en lege før du tar drikke eller spise løvetann produkter.

Hvordan bruke løvetann å behandle nyre og blære Stones

Hvordan bruke løvetann å behandle nyre og blære Stones


Nyre- og blærestein er vanligvis laget av mineralsalter i urinen. Årsakene til steinene er vanligvis ukjent. Passerer de større store steiner kan være ulidelig smertefullt. Dessverre, nyre og blærestein er ofte kroniske, så fokus for behandling for denne tilstanden er forebygging. En måte å behandle tilbakevendende nyre- og blærestein er naturlig med løvetann.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege. Mens de fleste tilfeller av nyre og blærestein er idiopatisk, eller av ukjent årsak, noen kan spores tilbake til medisinske tilstander som Dent sykdom. Du kan ha behov for medisinsk intervensjon for å hindre ytterligere steiner fra utviklingsland.

Drikk løvetann-te på en jevnlig basis. Løvetann er en naturlig vanndrivende som stimulerer urin flyt og skyller urinveiene. Diuretika forhindre nyre og blære steiner fra forming ved å vaske ut urinveiene.

Ta løvetann kapsler i stedet for reseptbelagte vann piller. Med diuretika, er kalium ofte tapt fra kroppen. Løvetann har høye nivåer av kalium salter som motvirker at bivirkning, noe som gjør løvetann et sunnere alternativ.

Bruk en løvetann skjær for å behandle tilbakevendende nyre og blærestein. Skjær forberedelse konsentrerer fordelene med løvetann så bare små doser er nødvendig. Se etter disse tinkturer på din lokale helsekostbutikker eller forberede en selv.

Legg rå løvetann blader til salater eller koker dem som en siderett. Løvetann er forberedt mye som sennep greener når kokt. Bare tilsett kokende vann, dekk i 5 minutter og tilsett smør og salt.

Tips og advarsler

 • Spar penger på løvetann tinkturer ved å lage din egen. Alt du trenger er 100-bevis vodka, et norgesglass og tid. Dekk skiver løvetann i vodka og tillate dem å kurere på et kjølig og tørt sted for åtte uker.
 • Løvetann røtter gjøre en stor koffein-fri kaffe erstatning. Bare tørke røttene i ovnen, male dem opp og bruke dem som kaffe.
 • Større nyre og blære steiner kan ikke være i stand til å passere naturlig. I et lite antall tilfeller, kan steinene blir så store at de blokkerer urinveiene og kan forårsake toksisitet. I disse tilfeller kan et kirurgisk inngrep kan være den eneste måte å behandle dem.
 • En bivirkning av å bruke løvetann rettsmidler er hyppig vannlating. Dette er bra for å forhindre dannelsen av nyre og blæresten, men det kan være upraktisk. Unngå å bruke løvetann på lange turer, eller når badene er ikke lett tilgjengelig.

Hvordan bruke løvetann å behandle akne

Hvordan bruke løvetann å behandle akne


Akne er en pinlig og ubehagelig hud tilstand som er preget av kviser og noen ganger pustler i ansiktet, bryst og / eller rygg. Overflaten årsaken til akne er tilstoppet hårsekker og porer. Men det er også systemiske årsaker til akne som kan behandles ved å avgifte kroppen din. Du kan bruke løvetann å avgifte kroppen din naturlig og stimulere de nødvendige kroppsfunksjoner for å behandle og forebygge kviser.

Bruksanvisning

•  Start en løvetann terapiregime som varer 4 til 6 uker for å forbedre funksjonen av lymfesystemet, fordøyelsessystemet, lever og nyrer. Løvetann er tilgjengelig i en rekke forberedelser.

Drikk løvetann te regelmessig for å hjelpe tilbake normal leverfunksjon. Leveren er ansvarlig for å behandle giftstoffer kroppen absorbere daglig. Når orgelet ikke fungerer som den skal, er disse giftstoffer skilles ut gjennom huden i stedet for gjennom fordøyelsessystemet. Dette forårsaker akne og andre hudproblemer.

Bruk 1 til 2 ts. av løvetann skjær å behandle forstoppelse. En naturlig avføringsmiddel, er fordelene med løvetann konsentrert i alkoholbasert skjær for umiddelbar effekt. Når du er forstoppet, er leveren tvinges til å jobbe hardere, som betyr at det ikke kan fungere skikkelig.

Bruk løvetann kapsler for å balansere hormoner, spesielt i tenårene når begge hormonelle endringer og akne er felles. Leveren er ment å nøytralisere overskytende hormoner. Når det ikke fungerer som det skal, blir disse hormonene lagres i andre steder, for eksempel hudceller. Hormoner som er lagret i hudcelle kan fremme sebum overproduksjon, noe som fører til akne i hårsekkene.

Endre ditt kosthold for å forebygge dårlig leverfunksjon og fremtidig akne. Fet mat kan overbelaste leveren, noe som gjør den i stand til å fullt avgifte kroppen og nøytralisere dine hormoner. Begrense fettinntaket for å gjøre det lettere for leveren din til å gjøre jobben sin.

Tips og advarsler

 • Alle preparater av løvetann har de samme fordelene. Velg utarbeidelsen du liker best, eller bruke en kombinasjon av forberedelser.
 • Det er viktig å utøve god hygiene for å behandle og forebygge akne. Vask ansiktet for å fjerne smuss og olje buildup og eksfoliere regelmessig for å holde porene og hårsekkene uten overflødig hud.
 • Unngå eksponering for giftstoffer for å hjelpe leveren din jobbe mer effektivt. Å spise økologisk mat kan begrense eksponering for plantevernmidler og veksthormoner.
 • Inges løvetann kan gi diaré og mageirritasjon. Balansere inntaket av løvetann forberedelser for å maksimere fordelene og minimere bivirkninger.

Informasjon om Løvetann Pills

Informasjon om Løvetann Pills


Den spinkle plante kjent som løvetann vokser over hele verden, irriterende de av oss som kan være innstilt på å oppnå en perfekt plen. Anlegget skyter vanligvis opp til rundt 12 inches, og har gule blomster som blomstrer året rundt. Når det blir moden, svinger en løvetann inn i en Puffball fylles med frø som blåser i vinden. Bladene og rot brukes til å lage urte kosttilskudd.

Men spise løvetann greener ble knyttet sammen i dette landet med fattigdom i depresjonen. Det som fulgte depresjonen var et ønske om en klar, vakker velstelt plen, så det gikk løvetann.

I løpet av de siste årene, men det har vært en oppblomstring i interessen for den guddommelige vine av kokker, ernæringsforskere, naturlig mat entusiaster, alternativ medisin entreprenører og akademikere som har begynt å re-utforske mulige skatter i sine egne bakgårder.

Identifikasjon

Løvetann er teknisk kjent som Taraxacum officinale, eller med andre ord, "The Official Remedy for Disorders." Det er også referert til i en rekke måter, inkludert løvens tann, fairy klokke, prestens krone, svinetryne blowball, melk Gowan, vill endive, våt-a-seng, hvit endive, canker surt, røyksopp og irsk tusenfryd. Dets anvendelse som et kraftig helbredende middel er godt respektert i hele verden. Det vises også i det amerikanske National formulatoriske, og i lignende stoff formelsamlinger i Ungarn, Polen, Sveits og Sovjetunionen. Det er også en av de seks øverste urter anbefalt i kinesisk urtemedisin brystet.

Det amerikanske Department of Agriculture beskriver løvetann som naturens rikeste grønn grønnsak kilde til beta-karoten, som Vitamin A er opprettet, og den tredje rikeste kilde til vitamin A i alle matvarer, etter at tran og biff leveren. Løvetann er også gjennomsyret av fiber, kalium, jern, kalsium, magnesium, fosfor og B-vitaminer, tiamin og riboflavin, og er en god kilde til protein.

History of the Løvetann som medisin

Selve ordet, løvetann, først viste seg som en respektabel medisin er i verk av den arabiske leger i den tiende og ellevte århundre. De kalte det en vill endive, som salat fixings i dag. Det er også nevnt i den walisiske medisinske bøker av det trettende århundre. Kinesiske naturmedisinere ikke fange på løvetann medisinske fordeler til det syvende århundre. Det gjorde ikke opp i Europa frem til 1485.

Amerikanske grense healere anbefalte løvetann som en fjær tonic, og det sies at det reddet livet til pionerene i vinter på grunn av sitt høye innhold av vitaminer. Brakt til Amerika fra Europa, ble det snart et ugress som ville vokse overalt.

Indianere har gjort bruk av løvetann for behandling av akne, eksem og elveblest. De Pillager-Ojibwa indianerne ville gjøre en løvetann rot te å behandle halsbrann, mens Cherokee brukt te for å roe nervene. The Iroquois brukte løvetann for alt fra anemi, forstoppelse, smerte og væskeansamlinger. Mange stammer tygget den tørkede sap som tyggegummi, og selv stekt roten som kaffeerstatning.

I 1748, en mann som reiser på fransk Canada oppdaget at røttene av løvetann kan brukes i en salat som en tonic.

Løvetann ble introdusert av den spanske inn i New Mexico-området i dette landet rundt 1820. I midten av det attende århundre i Pennsylvania, en gruppe av Mennonites brakt løvetann med dem når de flyktet fra religiøs forfølgelse i Tyskland. De brukte røttene for nyre- og leverproblemer. The Shakers, i midten av forrige århundre USA, også brukt urten for leverproblemer.

Men til tross for alt dette historie, fortsetter Food and Drug Administration (FDA) til å behandle løvetann som en ydmyk ugress. Etatens offisielle posisjon er, "Det finnes ingen overbevisende grunn til å tro det har noen terapeutiske dyder." Men mange naturmedisinere i dag uenig med den vurderingen.

Kjennetegn

Selve løvetann anlegget er en variabel staude som vokser til en høyde på rundt 12 inches. Bladene er formet som en slikkepott med dype ribbekanter og ordnet i en sirkel på basen. De gule blomster finnes for de fleste månedene i året. Selve blomstene er ekstremt følsomme for lys og åpen med soloppgang og nær når solen går ned. Blomstene også svare på været, ved å åpne opp når været er solrikt, og lukke når været er vått. Når modningstid skjer, kronbladene tørke opp og danne en røyksopp. Inne Ballen er frø lys nok for vinden å bare spre i hele området, derav løvetann rykte for å være en uhåndterlig luke.

Anlegget antas å ha sin opprinnelse i Asia og spredt over hele verden, velge kjøligere klima og fuktig, nitrogenrikt jordsmonn i høyder på mindre enn 6000 meter. Roten er den del som oftest brukes, men bladene og hele anlegget kan også anvendes. Mange bruker løvetann til medisinske formål, men likevel mer spise den som en del av deres kosthold, eller gjøre den om til en drink. Bladene kan bli satt inn i rå salater og sandwicher, eller kan brukes til å lage te. Den løvetann røtter blir ofte brukt som kaffeerstatning, og blomstene danner grunnlaget for hjemmelaget vin og snaps.

Effekter

Løvetann tilskudd i enhver form er ikke anbefalt for barn, ungdom, eldre eller kronisk syke mennesker, gravide kvinner eller kvinner som ammer og noen med akutt magebetennelse, irritabel tarm eller andre fordøyelsesplager eller sensitiviteter eller allergier. Diabetikere bør nøye overvåke blodsukkeret siden løvetann kan påvirke disse nivåene.

Leger som har sett inn i løvetann som en medial supplement, har kommet opp med en liste over personer som ikke bør ta pillene eller te, uten å konsultere dem først. Listen inkluderer de med galleblæren problemer, diabetikere, personer som tar medisiner for å kontrollere blodsukkernivået, diuretika eller antikoagulantia.

Også før inntak av løvetann, snakk med legen din dersom du har allergier (særlig til planter), eller hvis du har andre medisinske tilstander eller ta andre medisiner eller andre urte og kosttilskudd.

Løvetann som medisin har ennå ikke blitt evaluert av FDA for sin sikkerhet, effektivitet eller renhet. Dessuten er det ingen regulerte produksjon standarder på plass for disse pillene. Men det har vært tilfeller i det siste der urte og kosttilskudd har blitt solgt som ble forurenset med giftige metaller eller andre rusmidler. Det var en 1966 tilfelle av en pasient som har utviklet intestinal blokkering fra inntak av en stor mengde av løvetann plener tre uker etter under en mage operasjon. Nettstedet, Revolution Health rapporterer at det har vært rapporter om parasittinfeksjon etter svelging forurenset løvetann, som påvirker leveren og gallegangene, og er preget av feber, magesmerter, oppkast, tap av matlyst, hoste og til slutt leverskader. Til slutt bør urte og kosttilskudd alltid kjøpes fra en pålitelig kilde for å minimere risikoen for forurensning.

Løvetann Pills

Salg av fryse tørket løvetann piller, tinkturer og ekstrakter har økt med 5 til 10 prosent årlig de siste tre årene, og de faktisk sprakk $ 1.000.000 barriere i 2000, i henhold til "Nutrition Business Journal." Men tidsskriftets forskningsdirektør, Patrick Rea, sier at det fortsatt er et lite marked i forhold til andre kosttilskudd.

Løvetann piller brukes som et vanndrivende, for å regulere blodsukker, leveren og galleblæren lidelser, som en appetitt stimulerende, for å roe en urolig mage (dyspepsi) og forstoppelse. Siden det har vært spioneringen som å ha en rolle i fettstoffskiftet, er løvetann noen ganger en viktig ingrediens i urte vekttap piller.

Det finnes ingen medisinske studier som viser at løvetann hjelper i vekttap. Men det er mange, mange andre medisinske fordeler fra denne luke. Faktisk, løvetann piller er godt kjent og allment akseptert i hele Europa. Den europeiske Scientific Cooperative på Phytotherapy (ESCOP) anbefaler løvetann rot for fordøyelsesbesvær og tap av matlyst, og i Tyskland et ekspertpanel som kalles Commission E anbefaler produkter som inneholder løvetann for behandling av leversykdommer, appetitt tap, dårlig fordøyelse og væskeretensjon.

Kvinner som lider av premenstruelt syndrom kan oppleve at den vanndrivende effekten av løvetann bidrar til å lindre symptomer på oppblåsthet og vann vektøkning.

Løvetann blomster er også en utmerket kilde til lecitin, et næringsstoff som løfter hjernens acetylkolin, som bidrar til å opprettholde hjernens funksjon og kan spille en rolle i å bremse eller stoppe utviklingen av Alzheimers sykdom. Lecithin hjelper også til å holde legemet i leveren sunne, og det er den anbefalte urt for leveren avgiftning.

Hvordan bli kvitt Moles med løvetann rot

Hvordan bli kvitt Moles med løvetann rot


Har du et problem av små føflekker på kroppen din? De fleste av oss har små og store føflekker over hele kroppen vår. De begynner å vises når vi er småbarn og fortsette å vises for de første 20 årene av livet. Du kan bli kvitt små føflekker enten kirurgisk eller naturlig. Kirurgiske metoder for å bli kvitt uønskede føflekker bære frysing, laser behandlinger eller fjerning med en skalpell. Disse metodene for å bli kvitt føflekker kan være smertefullt og dyrt. Hvis disse metodene for mole fjerning ikke appellerer til deg, sjekk ut følgende helhetlig metode for fjerning av føflekker.

Bruksanvisning

•  Finn en løvetann plante i hagen din og trekk det fra bakken med røttene intakt.

Skyll smuss fra løvetann røtter helt med vann.

Cut slutten av løvetann rot av med saks og klem root stammen til en melkeaktig saft framgår.

Gni melkeaktig saft på uønsket muldvarp.

Gjenta prosessen 2-3 ganger per dag ved hjelp av en ny løvetann rot hver gang på de uønskede føflekker.

Tips og advarsler

 • Du bør begynne å se en nedgang i muldvarpene 'størrelse innen 1 til 2 uker.
 • Hvilken metode du velger, bør bare være etter en lege har undersøkt føflekken skal fjernes. Føflekker kan være overflate tegn på underliggende hudkreft og at føflekken bare kanskje prøver å fortelle deg noe.

Hvordan bruke løvetann å behandle bie stikk

Hvordan bruke løvetann å behandle bie stikk


Bier er ofte skurkene i hagen på grunn av deres smertefulle stikk. Selve stikket er umiddelbart smertefullt. Som den giftige giften siver inn i huden din, blir smerten en brennende, kløe og inflammasjon starter. Det er noen medisinske aktuelle salver som kan brukes til å behandle bie stikk. Men du kan også bruke løvetann som et naturlig middel.

Bruksanvisning

Få stinger ut av huden din umiddelbart for å minimere mengden gift som går inn i huden din. Negler er vanligvis tilstrekkelig for jobben, men du må kanskje bruke pinsett. Be om hjelp hvis stinger er i en del av kroppen din du ikke kan se eller nå, for eksempel ryggen.

Rengjør bie stikk og området rundt den. Bistikk bryte huden, og, avhengig av hvor forsiktig du fjerner stinger, kan du ha et åpent kutt. For å hindre smitte, vask med såpe og vann eller tørk av med alkohol.

Samle løvetann fra en lapp av gress. Stilkene og bladene er de delene du trenger. Du kan kaste blomster.

Grind opp løvetann stilker og blader i et grøtomslag å bruke en morter, hvis du har en hendig. Hvis du ikke gjør det, tygge løvetann å knuse den.

Påfør grøtomslag til bie stikk. Det rette bidrar til å redusere betennelse og lindre ubehag av stikket.

Tips og advarsler

 • Bland løvetann grøtomslag med natron for å gjøre den mer effektiv.
 • Hvis tungen begynner å hovne opp, har du problemer med å puste, du bryte ut i et utslett, føler deg kvalm eller din visjon tåkelegger, ring 911. Du kan ha en dødelig allergi mot bie stikk. Du trenger legehjelp umiddelbart.
 • Hvis du vet at du har en bie allergi, bære en adrenalin penn til alle tider, spesielt når du skriver inn en grasslette. Bruk den umiddelbart hvis du får stukket. Denne pennen vil levere en potensielt livreddende dose av adrenalin inn i kroppen din til å åpne opp luftveiene.
 • Bier elsker løvetann og ofte fly rundt blomstene. Ikke bli stukket igjen når du ser for løvetann å bruke på bie stikk.

Hvordan behandle neseblødning Med blodfortynnende

Blodfortynnende er ofte foreskrevet for å redusere risikoen for slag, arterielle blokkeringer og hjerteinfarkt eller for å hindre blodpropp fra forming eller jevning. Neseblødning er en vanlig foreteelse for de som er på blodfortynnende medisiner og kan være problematisk hvis den ikke behandles riktig. Hvis du opplever hyppige neseblødning, kan det være lurt å ta kontakt med legen din om hvordan du justerer medisinen dose eller å ha en problematisk blodåre cauterized i nesen hvis den er ansvarlig for problemet. Han kan også være i stand til å utstyre nesen med spesialister gasbind eller sette inn en oppblåsbar ballong for å stoppe blødningen.

Bruksanvisning

•  Reduser blodtrykket når de opplever en nese blø ved å plassere deg selv oppreist i en stol og vippe du hodet frem. Oppreist stilling vil ta presset ut av nesen vener og ved å lene deg fremover kan du redusere mengden av blod svelget i løpet av tiden du er blødning.

Plasser tommelen og pekefingeren over nesen og klem, holder det stramt i 5 til 10 minutter for å legge press på nasal septum, noe som kan bidra til å minske blodstrømmen.

Sjekk for å se om blodstrømmen har stoppet etter ti minutter, hvis ikke, klemme nesen stengt i ytterligere 10 minutter for å stoppe flyten. Påfør en ispose til kinnene og nesen mens du holder nesen lukket.

Unngå hard trening i 12 timer etter at du opplever en neseblødning. Prøv ikke å bøye seg i flere timer etter en episode og unngå å blåse nesen eller plukke på det som kan sprekke blodpropp.

Ring legen din dersom blødningen skjer i mer enn 30 minutter når du søker direkte press mot nesen. Hvis blødningen stopper og deretter starter opp igjen, blåse nesen kraftig for å fjerne den om eventuelle klumper, bruke en slimhinneavsvellende nesespray og klemme nesen lukket igjen. Rapportere dine symptomer til lege.

Hint

 • Vannbaserte glide sprayet inn i nesen kan hjelpe for de som bruker ekstra oksygen eller som lider av tørr nese eller allergi. Bruk en luftfukter for å holde luften fuktig i hjemmet ditt, spesielt hvis du bor i et tørt klima.
 • Unngå regelmessig bruk av antihistaminer, som kan forårsake nese tørking og fremme blødning.
 • Dreven blod flyte nedover baksiden av halsen mens klemming nesen stengt kan indikere et utbrudd fartøyet i høyere nasal septum.

Løvetann rot ekstrakt fordeler

Løvetann rot ekstrakt fordeler


En felles hage urt som er ansett som et irriterende ugress, har roten av løvetann faktisk vært brukt i århundrer for sine medisinske og helbredende egenskaper for å behandle leversykdom. Den rike blanding av næringsstoffer som vitaminer A, B, D, jern, magnesium, sink, kalium, natrium, kalsium og silisium gjør løvetann rot en kraftig urt å behandle huden, avgifte systemet, behandling av lidelser som gallestein og mage problemer, og bidra til å opprettholde et sunt hjerte.

Fungerer som en Gentle Vanndrivende

Overflod av kalium i løvetann rot fungerer som en mild og naturlig vanndrivende. Dette er nyttig for fordøyelsesproblemer, generelle fordøyelsen og kan også fungere som en appetitt stimulerende. Denne type vanndrivende anses mindre hard enn over-the-counter varianter, som har en tendens til å tørke kroppen og kan faktisk bryter det av sin naturlige kalium reserve. I tillegg er tilskyndelse av galle gunstig for generelle leveren og galleblæren helse. Dette omfatter også behandling av leverrelaterte forhold som gulsott og skrumplever.

Gunstig for hjerte og blod

Roten av løvetann gjør mannitol, som er gunstig for å behandle hjertesykdommer som høyt blodtrykk, samt å fremme sunn sirkulasjon. Løvetann rot også inneholder høye nivåer av natrium som bidrar til balanse elektrolytter i blodet, urinsyre og kolesterol nivåer for noen mennesker.

Behandler visse betingelser

Mengde næringsstoffer i løvetann rot kan behandle tilstander som lungebetennelse, bronkitt, osteoporose, anemi, svulster og revmatisme. Løvetann er også gunstig for nyrer, bukspyttkjertel, milt, mage og andre organer. Sin rot er også kjent for å behandle vorter, infeksjoner og vekster.

Avgifte

Roten av løvetann har en rik konsentrasjon av natrium, noe som kan eliminere giftstoffer som har blitt akklimatisert i kroppen. Løvetann rot virker raskt som det stimulerer nyrer. Dette fjerner giftstoffer, renser blodet og erstatter kalium som gikk tapt.

Hjelper Skin

Løvetann rot har mange helbredende fordeler til huden, som inkluderer rensing og forbedre hudens tekstur. Roten utvinnes og brukes i mange rensemidler og astringents som kan tørke opp huden og tone blodårene i huden. Sin rot kan også brukes til å behandle hudsykdommer vorter, blemmer, akne, eksem og psoriasis.

Galleblæren

Løvetann rot er gunstig for generelle galleblæren helse. Når tatt på regelmessig basis, kan roten forebygge gallestein dannes i galleblæren. Sin rot er også gunstig med pre-eksisterende gallestein som de kan hjelpe til å løse dem slik at de enkelt kan elimineres ut av kroppen.