Digidexo.com

krympe nesemusling

Hjem Utbedring å krympe Nasal nesemusling

Hjem Utbedring å krympe Nasal nesemusling


Det er så mange grunner til at vi kan ha problemer med å puste, inkludert allergier, toksiner, forkjølelse, den flus, rhinitt og bihulebetennelse. Uansett hva årsaken kan være effekten er ofte blokkert eller forstørrede nesemusling.

Nesemusling er de tre segmentene som danner innsiden av nesehulen. Når de er forstørret, har du mindre plass til å puste. Og det er en god grunn til å ønske å krympe dem. Heldigvis er det mange effektive behandlinger man kan påta seg hjemme.

Saline og Fuktighet

Fuktighet er viktig for sunne nese og bihuler. Vanning av nese og bihuler med skikkelig konsentrert saltvann kan rense ut allergener, drepe bakterier og hjelpe fukte musling. Tross alt, når bihulene og nesehulen tørke ut, slim og flimmerhårene kan ikke være i stand til å gjøre sin jobb med å skyve ut rusk og allergener.

Du kan finne saltvann nesedråper og spray i apotek. Du kan også lage din egen mild saltvannsblanding hjemme og bruke en ren pipette eller en neti potten for å levere saltvann til nese og sinus hulrom.

Og om du er veldig tørr eller veldig overbelastet, kan en luftfukter bidra til å få ting i gang igjen. Damp inhalasjon eller en varm dusj kan ha lignende effekter for lunger, men mer kortsiktig enn konsekvent bruk av en luftfukter.

Lunger og medisiner

Lunger er en vanlig årsak til nese turbinate hevelse. Dette kan være forårsaket av allergi, infeksjoner eller reaksjoner på kjemikalier og giftstoffer. Mange over skranke rettsmidler er tilgjengelige for å behandle disse forholdene hjemme.

Antihistamin medikamenter kan stoppe slimproduksjon. Felles merkevarer inkluderer Benedryl, Claritin, Allegra og Chlor-Trimeton. Decongestants hjelpe klare sinus og nesegangene. Et par vanlige navnene er Sudafed og Actified. Og noen mennesker liker de alt-i-ett cocktails av medikamenter i sinus, kulde og influensa kategori av apotek, som kan inkludere kombinasjoner av decongestants, antihistaminer, smertestillende og feber reduksjonsgir.

Nesespray decongestants som afrin og Neosynephrine er også en over disk alternativet som gir effektiv kortsiktig lindring. Imidlertid kan bruk av mer enn noen få dager føre til nasal passasje hevelse når du slutte å bruke produktet.

Få hjelp

Hvis nasalt hevelse vedvarer til tross for hjemme behandling, eller hvis du finner ut at behandlinger som pleide å jobbe blir mindre effektive, kan du se en kvalifisert lege. I noen tilfeller stammer nasal hevelse fra infeksjon som kan trenge antibiotika.

I ekstreme tilfeller av kronisk nasal turbinate hevelse, kirurgi kan bli nødvendig. I så fall er det viktig å se en kvalifisert øre, nese og hals (ØNH) spesialist.

Naturlige måter å krympe Fibroids

Naturlige måter å krympe Fibroids


Livmor fibroids er knuter av bindevev og er regnet som en godartet svulst. Det er anslått at 50 prosent av kaukasiske kvinner og 72 prosent av afro-amerikanske kvinner vil utvikle livmor fibroids gang i sitt liv. Fibroids kan vokse inni eller utenfor livmoren og er klassifisert etter deres plassering. Mens årsaken til fibroids kan skyldes flere faktorer, og er nummer én grunn til hysterektomier, det er ikke-invasiv og naturlige måter å krympe livmor fibroids.

Typer

Det er fire typer av livmor fibroids. Subserosal fibroidene vokser på utsiden av livmorveggen. Egenutført fibroids danne innenfor livmorveggen. Submukøse fibroids utvikle seg under slimhinnen i livmorveggen. Pedunculated fibroids har en stilk, og kan vokse enten innenfor eller utenfor livmoren.

Årsaker

Medisinske fagfolk har sett en sammenheng mellom muskelknuter og økt østrogennivå, enten fra p-piller eller graviditet. Fibroids tendens til å krympe i postmenopausale kvinner på grunn av reduksjon i østrogennivået. Det er også antatt det er en ekstra korrelasjon mellom fibroider og belastning, så vel som fedme.

Symptomer og Diagnose

Symptomer på livmor fibroids variere, avhengig av deres plassering. Vanlige symptomer er magesmerter, store blødninger og urin press. Hvis asymptomatisk, som de fleste kvinner er, en lege kan først føler en knute på livmorveggen under en rutinemessig bekken eksamen. Legen vil da søke bekreftelse av en ultralyd, CT scan, en vaginal ultralyd eller ved bruk av en liten kikkert.

Forbedre leverfunksjonen

Fordi østrogen antas å være en medvirkende faktor til fibroid utvikling, er god leverfunksjon et must. Hvis leveren ikke fungerer, det kan ikke behandle overflødig østrogen, som deretter sirkulerer i blodsystemet. Spis salater med sitronsaft, løvetann greener, endive, artisjokker og radicchio. B-kompleks vitaminer er også avgjørende for leverfunksjon.

Diet

Kosthold er viktig å krympe livmor fibroids. Unngå mat som biff, kylling og svinekjøtt som har blitt injisert med hormoner. Å miste vekt er sterkt anbefalt. Fettcellene lagrer østrogen derfor å bli kvitt fett rids kroppen for overflødig østrogen.

Stress

Stress bidrar til mange plager. Når en person føler stress, utgivelser binyrene stresshormonet kortisol. Kortisol har vist seg å øke fettvevet og cellene, spesielt rundt stammen av kroppen. For å redusere stress, prøve avspenningsteknikker som mekling eller øvelser som yoga. Rådgiving er også en levedyktig ressurs for å redusere stress.

Urter

Det er mange urter tilgjengelig for å hjelpe krympe uterine fibroider. Løvetann rot, melk tistel, burdock, gurkemeie, krampe bark, Motherwort blader, wild yam rhizome, stikkende ask bark, kløyve- blader, mullein blader og ingefær rhizome er urter som er anbefalt for ikke bare å hjelpe leverfunksjon, men også for krympende fibroids. Hvis det er mulig, søke råd fra en lisensiert herbalist.

Krymper en livmor fibroid vil ta tid. I det minste, vil disse rettsmidler hindre den fra å vokse ytterligere. Som alltid ved symptomer eller blir verre, søke råd fra en lege umiddelbart.

Sunt kosthold å krympe Fibroids

Fibroids er ikke-cancerous livmor svulster. De består av uterine muskelceller som vokser i klumper unormale. De kan vokse i livmorveggen, eller utenfor livmoren, eller inne i selve livmorhulen. Fibroider kan variere fra den størrelse med en ert til størrelsen av en full-term baby. De er lydhøre for østrogen hormon og kan vokse i løpet av en kvinnes fruktbare år.

Unngå Beef og Dairy

Utviklingen av en fibroid er kompleks. Ifølge Dr. Andrew Weil, kan kostholdet spille en rolle i å hjelpe krympe livmor svulster fordi det bidrar til mengden østrogen som sirkulerer i kroppen din. Å miste vekt kan også hjelpe krympe livmor fibroids fordi østrogen er også produsert i overdreven kroppsfett. Men, unngå visse matvarer som inneholder tilsatt hormoner, vanligvis østrogen kan ha en innvirkning på hormonelle nivåer. Siden biff er kjent for å ha hormoner lagt til det og høye nivåer av fett, unngå er det sterkt anbefalt. Dette omfatter også å utelate full fete meieriprodukter, som smør og ost, med mindre de har økologisk produsert.

Reduser inntak av kaffe

Redusere mengden av kaffe i kostholdet kan ha en betydelig innvirkning på krympende fibroids. Forbruker 4 til 5 kopper daglig av din favoritt kaffe faktisk øker østrogennivået, utløser fibroid vekst. En studie utført i 2001 i tidsskriftet Fertility and Sterility viste at kvinner som spiste 500 mg koffein daglig, tilsvarende 4 til 5 kopper, produsert 70 prosent mer østrogen enn kvinne som drakk en kopp om dagen. Mens det kan være vanskelig for noen kvinner å slutte koffein, er den gode nyheten at bare redusere kaffeforbruket kan gjøre en forskjell i østrogennivået.

Høy Fiber

Kanskje det viktigste skrittet for å krympe livmor fibroids er å spise fiber rik på fytoøstrogener. Fytoøstrogener er plante østrogen som binder seg til samme celle kroppen din gjør. Ved å konkurrere med østrogen kroppen allerede gjør, forårsaker fytoøstrogener en reduksjon i østrogennivåer. En studie viste at når kvinner med den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet byttet sitt kosthold av 12 g fiber daglig til 40 g daglig, var det en 36 prosent reduksjon av blod østrogen nivå fra 8 til 10 uker. Kilder til fytoøstrogener blant annet soya, soyaprodukter, linfrø og nøtter. Ved å gjøre disse enkle endringer, kan du redusere østrogennivået i blodet og dens innflytelse på fibroid.

Hvordan krympe milten

Hvordan krympe milten


Milten kan bli utvidet for et flertall av grunner, blant annet bakterielle infeksjoner, blodpropp, leversykdom og kan også føre til at orgelet til å bli permanent skadet, noe som resulterer i alvorlige skader. Fordi milten viktigste rolle er å bistå i ditt immunforsvar ved å drepe gamle røde blodceller, lagring sunt blod og bistå til å avgifte kroppen, med forstørret milt kan være svært farlig. Her er noen raske tips om hvordan å krympe milten din, hvis den har faktisk blitt forstørret.

Hvordan krympe milten

Hvordan krympe milten

Før du tar noen skritt for å krympe en forstørret milt, bør du rådføre deg først med en medisinsk faglig. Etter en rekke tester og prosedyrer, vil en medisinsk faglig da kunne mer nøyaktig fastslå årsaken til forstørret milt og bedre forstå hvordan det kan løses. Legen vil mest sannsynlig bestille en serie av tester, inkludert blodprøver, en MR, et CAT scan og eventuelt en serie biopsier.

får rikelig med hvile og unngå anstrengende aktiviteter kan bidra til å redusere miltstørrelse og eliminere ytterligere skade. Tillater kroppen å hvile gjør underverker for immunforsvaret, samt indre organer. Tilstrekkelig hvile gjør at kroppen tid til å helbrede og reparere seg selv, som kan være akkurat hva milten trenger å gå tilbake til normal størrelse. I løpet av denne periode med hvile, sørg for å unngå eventuelle sport eller andre strenge aktiviteter som kan føre til ytterligere skade på milten, som forårsaker milten til brudd, noe som kan være livstruende.

Tar en melk tistel supplement hver dag, kan forbedre den generelle helsen til milt og lever, og kan også brukes til å ta med milten tilbake i riktig balanse. Milk Thistle er viktig for kroppen fordi det arbeider for å beskytte og avgifte leverceller som kan ha blitt skadet. Dette er viktig for milt, fordi en forstørret milt er ofte et resultat av en overarbeidet leveren. Tar melk tistel kan bidra til å rette opp dette underliggende problemet, og bringer milten tilbake i likevekt. Prøv å ta 250 mg av Milk Thistle gang til to ganger om dagen for maksimale resultater.

Strålebehandling er en mer avansert behandlingsalternativ for en forstørret milt som du kan prøve hvis kroppen din ikke klarer å svare på andre behandlinger. Strålebehandling bruker høy drevet radioaktive røntgen for å kraftfullt drepe kreftceller, hindrer celler fra å vokse og dele seg. Denne behandlingsmetoden kan brukes med hell for å behandle en forstørret milt ved å injisere svært drevne røntgen i milten og omkringliggende områder, som igjen vil arbeide for å drepe betent miltceller. Denne behandlingen har mange bivirkninger, inkludert tunge oppkast. Denne behandlingen bør bli sett som siste utvei for å behandle en forstørret milt.

Ved å behandle de underliggende årsakene til en forstørret milt, kan du være i stand til å behandle en allerede eksisterende forstørret milt, eller hindre en forstørret milt helt. Fordi en forstørret milt er ofte et symptom på en allerede eksisterende helseproblem i kroppen, ved å oppdage og behandle denne eksisterende problem, kan du ta med milten tilbake til forsvarlig helse. Noen ganger kan dette være tar antibiotika, eller kan være strålebehandling om problemet er forårsaket av en kreftvirus, slik som leukemi og Hodgkins sykdom.

Yoga har faktisk vært et velkjent alternativ behandling for en forstørret milt i tusenvis av år. Visse yoga øvelser kan faktisk bidra til å massere og støtte milten, hvis det gjøres riktig. Yoga standpunkter som Bound Angle, og Warrior positur, har vært kjent for å være bra for milten og støtte bedre milt helse. Pass på at hvis du allerede har en forstørret milt, å konsultere tettere med en yoga instruktør, for å finne ut de beste yoga øvelser du kan gjøre som ikke vil allerede videre true helsen.

Hint

 • Det første du bør gjøre, hvis du tror du kan ha en forstørret milt, er å gå umiddelbart se en lege. Derfra kan han gi deg de beste råd om hvordan å gå videre.

Rettsmidler å krympe fettcellene

Rettsmidler å krympe fettcellene


Økende vekt kan føre til fettceller til å øke i størrelse, noe som kan synes å bygge seg opp i kroppen. Selv om det er umulig å eliminere fettceller uten gjennomgår farlige operasjoner eller fettsuging, finnes det måter å krympe fettceller i kroppen. Ved å følge noen enkle trinn, kan du effektivt redusere størrelsen på fettcellene, hjelper kroppen din til å vises mer tonet og passform.

Øk vanninntaket

Vann bidrar til å regulere hvor godt kroppen fungerer, og det kan holde systemene i kroppen kjører riktig. Metabolismen kan være direkte berørt av hvor mye vann som forbrukes, og når tilstrekkelig vann er tatt i hver dag, kan forbrenningen fremskynde. Dette kan gjøre treningen mer effektiv og mer produktiv. Drikk minst den nødvendige daglige mengden av vann, 64 gram for en gjennomsnittlig størrelse person, eller mer hvis du gjør mye fysisk aktivitet i løpet av dagen.

Brenne flere kalorier enn du tar inn

Vekten er tapt når de forbrente kalorier er større enn kalorier forbrukes. Å effektivt ned i vekt og krympe fettceller, kroppen må begynne å gjøre mer fysisk aktivitet. Øvelser som både styrker musklene og øker pulsen vil føre til at kroppen til å forbrenne mest kalorier. Dette er fordi muskler forbrenner mer kalorier enn fett gjør, og jo mer muskler du bygger opp i kroppen din, jo lettere vil det være å krympe fettcellene du har. Start ut ved å trene minst 30 minutter om dagen, og jobbe opp til 1 time per dag over tid.

Spise sunt, vitamin-rik mat

Vitamin-rik mat vil gi kroppen en overflod av energi og næringsstoffer, uten å overbelaste kroppen med kalorier, fett, sukker eller salt. Velg mat å spise som er høy i fiber, vitaminer og vanninnhold, som frukt, grønnsaker, magert kjøtt og korn som ikke er altfor bearbeidet, som havre eller ris. Spis hoveddelen av kostholdet i hele matvarer som disse for å sikre at kroppen din vil fortsette å brenne kalorier, uten å forårsake fettcellene til å øke i størrelse.

Hvordan krympe huden etter vekttap

Vekttap er ofte et løft til din tillit, men løs hud kan være et problematisk resultat. Alder, genetikk og hvor raskt vekten ble tapt kan ha en innvirkning på hvordan løse huden din vil være etter vekttap. Generelt er yngre mennesker har mer elastisitet og kollagen i huden, som gjør det spretter tilbake raskere. Når vekten er tapt raskt, er det mer av en mulighet for å få løs hud, siden huden ikke har tid til å tilpasse seg. Den beste måten å krympe huden etter vekttap er å være tålmodig og gi næring til huden din fra innsiden og ut.

Hvordan krympe huden etter vekttap

Hvordan krympe huden etter vekttap

•  Hold deg hydrert. Hud som er dehydrert er mindre elastisk og spenstig. Å drikke minst åtte glass vann per dag vil holde huden smidig og øke elastisiteten. Dette vil hjelpe til med huden din krymper etter vekttap. Te kan telles det daglige vanninntaket så lenge det er koffein-fri.

Beskytt huden din med solkrem. Skade på huden fra soleksponering er også taxing til hudens elastisitet. For å beskytte huden din, bruke solkrem med minimum SPF 15 hver eneste dag. Dette er viktig selv om du ikke har brukt mye tid utenfor.

fast hud med tørr hud børsting. Ved å fremme sirkulasjon og Fornyelse av nervesystemet, huden din vil stramme. Bruk en stor kropp pensel og børste huden med lange, sirkulære bevegelser. Begynn ved føttene og jobb deg oppover. Dette bør gjøres en gang per dag. Vær spesielt oppmerksom på de områdene som av kroppen som har mest løs hud.

Hold huden fuktig. Bruk fuktighetskrem på huden din hver dag, minst en gang per dag. De fleste kremer vil utføre omtrent det samme. Hvis mulig, bruk en body lotion eller olje som inneholder vitamin E, som vil forbedre den generelle helsen og utseendet på huden din.

Løft vekter. Per Cedric Bryant, Ph.D., bygger vekttrening muskler under huden, noe som vil redusere løs og slapp hud. Som en ekstra fordel, vil huden jevnere. Løft vekter to til tre dager per uke. Hvis du er ny til vekttrening, kan det være nyttig å leie en personlig trener til å jobbe med deg.

Hvordan Lose jeg vekt uten å krympe brystene?

Hvordan Lose jeg vekt uten å krympe brystene?


I løpet av en hvilken som helst vekt-tap regime, kan det være vanskelig å kontrollere hvor fett tap kommer fra. Mens du kan håpe på å gå ned i vekt fra hofter og midje, kan du ende opp med å miste den fra brystene dine i stedet. Dessverre oppstår fett tap forskjellig i hver person. Fitness-ekspert Rachael Dotson sier at vekt "har en tendens til å forsvinne fra den siste plassen det dukket opp. For eksempel, hvis magen begynte å få først." Selv om du ikke kan hindre brystene dine fra krymper under vekttap, er det bryst-styrke øvelser du kan gjøre for å styrke og tone brystet muskler og vedlikeholde din størrelse.

Hvordan Lose jeg vekt uten å krympe brystene?

Push-ups

Øv en push-up øvelsen ved å legge brystet ned med hendene i skulderhøyde og håndflatene flatt på gulvet. Føttene skal være litt mer enn skulderbredde fra hverandre og føttene må være sammen og parallelt med hverandre.

rett ut armene og presse kroppen opp fra gulvet mens du holder håndflatene i samme posisjon og kroppen rett. Ikke bøy eller bøy ryggen som du heve opp. Pause for et øyeblikk.

Senk kroppen til gulvet, sakte. Prøv ikke til sengs ryggen. Hold knærne opp fra gulvet, og inhalerer som du bøye armene.

Gjenta for totalt åtte-til-12 push-ups.

Incline Press

Velg to manualer som er enten 5 eller 10 pounds, avhengig av komfort nivå.

Lay tilbake på en skråbenk eller treningsball. Plasser føttene og knærne i en komfortabel posisjon og la hodet for å legge tilbake. Hold en manual i hver hånd med håndflatene vendt bort fra deg.

Trekk armene opp og løfte manualer. Ikke lås albuene. Pause for et sekund og sakte senke vekten tilbake til start. Gjenta åtte til 12 ganger.

Hint

 • Hvis du har et problem med push-ups, senke knærne så de hviler på gulvet.
 • Du kan også utføre push-up i en helling. Lene seg på en vertikal overflate, for eksempel en vegg, plasserer hendene skulder bredde hverandre og gå videre med push-up.
 • Når du utfører skråning trykk, puster som du løfter vekter til himmelen, inhalerer som du senker tilbake til start. Bruk kun brystet og arm muskler til å løfte vekten.

Hvordan krympe magen med å spise

Hvordan krympe magen med å spise


Hvis du er en kvinne med en livvidde over 35 inches, eller en mann med en livvidde større enn 40 inches, er du på en økt risiko for tilstander, som diabetes, høyt blodtrykk, hjerneslag og hjertesykdom. Å vite hvilke matvarer for å unngå og å spise er viktig når du prøver å krympe magen. Det er ikke bare et overskudd av kalorier som kan øke størrelsen på magen; matvarer som forårsaker oppblåsthet, væskeansamlinger og gass kan ha en lignende innvirkning.

Hvordan krympe magen med å spise

Konsumere fiber for å fremme fordøyelsen helse og for å unngå forstoppelse, noe som kan distend magen. Spis mat som inneholder uløselig fiber og løselig fiber. Løselig fiber mykgjør og fukter avføringen og uløselig fiber gir raskere rensing av fordøyelses veggen. Spis et utvalg av frukt og grønnsaker, og spiser hel-hvete brød, og hvete eller kli frokostblandinger.

Reduser inntak av natrium. Overflødig natrium utløser vannretensjon og oppblåsthet, noe som gjør magen vises større. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler et daglig natrium inntak av ikke mer enn 1500 mg.

Spis kalium-rik mat, fordi kalium rids kroppen for overflødig vann at det holder seg fast og derfor gjør magen mindre. Spis matvarer som bananer, kokt spinat og papaya.

Spis med jevne mellomrom i løpet av dagen for å stimulere stoffskiftet å brenne maten du spiser, i stedet for å lagre dem som fett. Spise opp til seks mindre måltider over dagen og unngå å hoppe over måltider.

Konsumere matvarer rike på enumettet fett. Ifølge Flat Belly Diet Plan, enumettet fett bidra til å redusere magen fett. Spis matvarer som mandler, avokado, naturlig peanøttsmør, valnøtter og olivenolje. Spiser disse matvarene i moderate mengder, fordi de er høy i kalorier.

Unngå alkohol fordi det er høy i kalorier og har ingen næringsstoffer. Drikk minst åtte glass vann daglig. Vann fyller deg opp, slik at du spiser mindre, noe som kan bidra til en mindre mage.

•  Spis vanlig, fettfri yoghurt for å øke mengden av vennlige bakterier i magen. Probiotika hjelpe på fordøyelsen og bidra til å hindre oppblåsthet forårsaket av forstoppelse.

Tygg maten godt, slik at kroppen lett kan absorbere næringsstoffer fra maten du spiser. Tygge godt gjør fordøyelsen av karbohydrater, fett og protein enklere. Når store matpartikler seg fast i mage-tarmkanalen - oppblåsthet kan forekomme - som resulterer i et større mage.

Diet å krympe livmor Fibroids

Livmor fibroids er noncancerous livmor svulster som normalt vokser under fertil år. Ifølge Mayo Clinic, vil så mange som tre av fire kvinner opplever livmor fibroids på et tidspunkt i livet. De vanligvis krympe etter en kvinner når overgangsalderen på grunn av nedgangen i østrogennivået. The Mayo Clinic sier at østrogen og progesteron, to hormoner som stimulerer utvikling av livmorslimhinnen som forberedelse til graviditet, ser ut til å fremme veksten av fibroids. Fibroids inneholder mer østrogen og østrogenreseptorer enn gjøre normale livmor muskelceller.

Østrogen

Det er økende bekymring for at østrogen finnes i maten vi spiser kan være å skape en hormonell ubalanse. Ifølge Dr. Elizabeth Smith fra fibroid101.com, er kunstig østrogen forbindelser regelmessig brukt i landbruket oppdrett for å fete opp storfe og høns. Noen eksperter tror at denne østrogen er lagret i dyr fett og senere konsumeres av mennesker. EU har hatt en langvarig forbud mot amerikanske og kanadiske biff, basert på sine funn om effekten av østrogen. Kvinner som forsøker å krympe livmor fibroids bør redusere eller eliminere østrogen-holdige matvarer fra kostholdet. Du bør velge økologisk kjøtt, fjærkre og meieriprodukter som ikke inneholder syntetisk østrogen.

Fett

Kvinner med livmor fibroids bør begrense sitt forbruk av mettet fett ervervet fra kjøtt, melkeprodukter, sukker og alkohol. I henhold til Diana Barnes Brown av fibroids1.com, mettet fett plassere ekstra stress på leveren, noe som reduserer effektiviteten av leveren for å bryte ned hormoner i kroppen, og hindre dem fra å nå farlige nivåer, inkludert hormonet østrogen. Øk inntak av matvarer som inneholder høye nivåer av essensielle fettsyrer, for eksempel nøtter, linfrø, fisk, frukt og grønnsaker.

Vitaminer

Konsumere mat som er høy i jern. Dette gir flere fordeler for kvinner som har livmor fibroids føre til anemi på grunn av overdreven menstruasjonsblødninger. Matvarer som inneholder store mengder jern inkluderer befestet kli og gjær, melasse, spinat, grønnkål, frø og nøtter. Ifølge Dr. Marilyn Glenn fra Natural Health nettstedet for kvinner, bør dietter for å krympe livmor fibroids bestå av mat som inneholder høye nivåer av vitamin A, C og E. Vitamin A, som hjelpemidler i produksjonen av røde blodlegemer, kan bli funnet i overflod i eggeplommer, befestet meieri eller meieri substitutter. Vitamin C styrker blodkapillærene og reduserer blødning, og kan finnes i overflod i sitrusfrukter og grønne grønnsaker. Vitamin E, en kraftig antioksidant som bidrar til å eliminere frie radikaler, er funnet i forskjellige vegetabilske oljer, nøtter, frø.

Hvordan krympe Fibroids

Livmor fibroids er vanlig hos kvinner i fertil alder. De er godartet (ikke-cancerous) vekster som vises i livmoren, vanligvis ikke forårsaker noen symptomer, og er et resultat av overflødig østrogen produksjon. Hvis fibroidene vokser større, men de kan føre til smerter og tyngre og lengre perioder. Visse medisiner og egenomsorg strategier kan hjelpe krympe dem, som vil lindre symptomene.

Hvordan krympe Fibroids

•  Snakk med legen din om medisiner. De handler om østrogenproduksjonen å krympe fibroids. Medisiner som Lupron og Synarel stoppe de kjemiske prosessene som utløser menstruasjon. Dette fører til østrogennivået å slippe og menstruasjon å stoppe så lenge du tar medisinen.

Du kan også bruke Danazol, som etterligner mannlige hormoner. I likhet med de ovennevnte medisiner, senker østrogenproduksjonen og eliminerer menstruasjon. Danazol kan forårsake visse bivirkninger som vektøkning, depresjon, angst, akne, hodepine og maskuliniserende effekter som hårvekst og en dypere stemme.

Pass på hva du spiser. Visse matvarer kan bidra til overmål østrogenproduksjonen, mens andre kan motvirke det. Hold deg unna mat med tilsatt hormoner; Dette inkluderer konvensjonelt produsert kjøtt og meieriprodukter. Hvis du ønsker å fortsette å spise disse matvarene, se etter organiske versjoner som ikke bruker disse hormonene i dyrene sine. Øke forbruket av matvarer med fytoøstrogener, som hele soya mat og bønner. Fytoøstrogener handle ligner på østrogen i kroppen og kan bidra til å holde jevnlig østrogen fra å feste seg til reseptorer i fibroids, som drivstoff deres vekst.

Opprettholde en sunn vekt og mosjon. Våre hormoner er metaboliseres i kroppsfett. Jo mer fett du har, jo mer østrogen produseres. Hvis du er overvektig, kan miste de ekstra pounds redusere mengden av østrogen i kroppen din. Tren regelmessig; Dette senker også østrogennivå. Dette gjelder aerobic aktivitet som gåing, løping og sykling, ikke styrketrening eller ting som yoga.

Vurder å bruke alternativ medisin som en del av behandlingsstrategi. Flere tradisjonell kinesisk medisin formler arbeide for å redusere østrogennivået, som vil krympe fibroids. Følgende behandlinger har en lang historie med bruk til dette formålet: Augmented Rambling Powder, Dong Quai og Peony Powder, Cinnamon Twig og Poria Pill og Four-Stoff avkok. Ta som anvist på etiketten.

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) baserer behandlinger på mange individuelle faktorer bortsett fra den medisinske tilstanden. Å besøke en lisensiert utøveren er den beste måten å finne formlene mest hensiktsmessig for deg personlig.

Hvordan krympe & Eliminer Very Large fibroidtumorer

Hvordan krympe & Eliminer Very Large fibroidtumorer


Fibroidtumorer finnes oftest i en kvinnes livmor, men de kan sjelden vises i andre organer med glatte muskelceller. Når noen lider av svært store fibroidtumorer, de ofte opplever smerter, blødning og ubehag som kan lindres med behandling. For å krympe store svulster og til slutt bli kvitt dem, er det nødvendig å rådføre seg med en lege og velge den beste metoden for behandling for dine spesielle omstendigheter.

Hvordan krympe & Eliminer Very Large fibroidtumorer

•  Gjennomgå hormonbehandling. En lege vil vanligvis foreskrive medisiner som inneholder gonadotropin-frigjørende hormon (GnRH), som vil krympe store fibroids.

Få en livmor arterie embolisering, som innebærer å ha et kateter inn gjennom lårarterien og manøvreres til arteriene som forsyner blod til fibroids. Når rørene er på plass, er midler som blokkerer strømmen av blod til de fibroider mates inn i røret, og de til slutt dø.

Snakk med legen din om å ha en myomektomi (min-oh-MEK-ta-mee). Dette er en operasjon hvor fibroid fjernes uten å ta ut noen andre organer. Kvinner kan fortsatt få barn hvis en stor livmor fibroid er fjernet på denne måten, men nye fibroids kan beskjære opp etterpå. Om lag 25 prosent av kvinner som har en myomektomi trenger en hysterektomi noen år ned linjen.

Hint

 • Det er ingen kjente medisiner som vil permanent krympe fibroids.

Næringsstoffer for å hjelpe krympe magen Fat

Produkter rettet mot krymper magefett ser ut til å være svært populært nå. Mange annonser på internett fremme en rekke produkter som hevder å krympe magen fett. I stedet for å prøve den nyeste kjepphest diett eller lurer kur for vekttap, prøver å spise viktige næringsstoffer som hjelper spikke din midten. Vitenskapelige studier som undersøker sammenhengen mellom visse næringsstoffer gi oss en guide for en sunn tilnærming til slanking en svulmende gut.

Omega-3 fettsyrer

Tallrike studier publisert i American Journal of Clinical Nutrition rapport de positive effektene av omega-3 fettsyrer på vekttap. I en studie to grupper kvinner fikk samme diett, men med en forskjell. En gruppe konsumert mat med Omega-3, den andre ikke. Omega-3 gruppen mistet 1 ½ kg. flere torso fett enn den andre gruppen (se referanser 1). Videre, ifølge nutraingredients.com, fant forskere fra Universitetet i Navarra i Spania og Universitetet på Island at Omega-3-rik mat holde folk mett lenger (se referanser 2). Laks, tunfisk, linfrø, reker og tofu gir en overflod av Omega-3 fettsyrer.

Kalsium og vitamin D

Mange kliniske studier har gitt en sterk sammenheng mellom kalsium og vitamin D og vekttap. For eksempel, kvinner Health Initiative studie fant at postmenopausale kvinner som forbrukes kalsium / vitamin D-tilskudd fått mindre vekt enn de som ikke tar kosttilskudd. Dr. Bette Caan, den primære forsker, rapporterte disse funnene i Archives of Internal Medicine (se referanser 3). I en annen studie ved University of Tennessee, forskere sammenlignet dietter av to grupper av overvektige mennesker. Begge gruppene spiste samme kalorifattig diett, men en gruppe hadde tre daglige porsjoner av kalsium-rik mat og den andre gruppen hadde bare én daglig servering. Gruppen spise tre daglige porsjoner mistet 70 prosent mer vekt og 64 prosent mer kroppsfett (se referanser 2). Mørke, bladrike grønnsaker som spinat, grønnkål og brokkoli er de beste kildene til kalsium. Vitamin D finnes i laks, makrell, tunfisk, tofu, soyamelk, og fiskeolje.

Fiber

Et fiberrikt kosthold kan fremme vekttap fordi mat med høyt fiber vanligvis har mindre kalorier ennå indusere følelser av fylde raskere og for en lengre periode enn ikke-fiber matvarer. Fiber opprettholder også en enda blodsukkeret, som hjelpemidler i vekttap. Å spise hele korn matvarer og rikelig med frukt og grønnsaker er en enkel måte å konsumere kostfiber.

Vitamin B-12

Vitamin B-12 hjelper til med Ardenneroffensiven ved å øke stoffskiftet og energinivå. Den metabolske økning forbrenner mer kalorier, og økt energinivå kan gi deg den boost du trenger for trening, en annen tast for å omforme overkroppen. Kosten kilder til vitamin B-12 inkluderer laks, egg, fjærkre og meieriprodukter

Hva Foods kan krympe en milt?

Hva Foods kan krympe en milt?


Milten resirkulerer jern og røde blodceller og bidrar til å bekjempe infeksjonen. Noen ganger skade eller sykdom fører til at milten for å forstørre. Endringer i kosthold og livsstil endringer kan krympe en forstørret milt.

Kosttilskudd

En te laget av apple tree bark kan rense lymfesystemet og krympe en forstørret milt. Også eplecider som har blitt kokt ned til sirup, tatt av spiseskje som en tonic, kan lette en forstørret milt.

En melk tistel supplement, i form av en kapsel eller tablett som du kan kjøpe hos din lokale helsekost butikk, støtter lever og milt funksjon. De to organene jobber tett sammen, og en forstørret milt er ofte forårsaket av en overarbeidet lever.

Fiber

En diett høy i frukt, sammen med rikelig med vann, vil bidra til å holde lymfesystemet ren. Øk inntaket av høy-fiber frukt som epler, bananer og blåbær.

Matvarer for å eliminere

Når du lider av en forstørret milt, unngå fet og bearbeidet mat. Disse matvarer er vanskelig å fordøye og sette betydelig belastning på leveren og milten.

Alkohol

Milten og leveren er avhengige av hverandre for riktig funksjon. En pålagt tunge leveren kan føre til en forstørret milt. Kutte ut alkohol og øke vanninntaket å krympe en milt.

Tegn på alvorlig sykdom

En forstørret milt er ikke bare ubehagelig - det kan være et symptom på en alvorlig sykdom som leukemi, kreft eller lymfom.

Se legen din for en skikkelig løpet av behandlingen, og bruke tipsene ovenfor for å hjelpe medisinsk behandling av forstørret milt.

Hvordan krympe og bli kvitt Hemorroider

Hemorroider er årer i anus og rektum som blir hovne på grunn av irritasjon forårsaket av straining under avføring, fødsel eller graviditet, tunge løft, eller sitter for lenge på et toalett. Det finnes to typer hemorroider, interne og eksterne. Innvendige hemorroider er plassert inne i endetarmen og er vanligvis smertefritt selv om de ofte blø. Eksterne hemorroider er plassert under huden rundt anus og er ømme sekk-lignende utvekster som ofte er en kilde til stor smerte og irritasjon. Begge typer hemorroider har mange behandlinger tilgjengelig, inkludert enkle hjem rettsmidler og operasjoner utført av en lege for å hjelpe krympe hemorroider og lindre smerte.

Hvordan krympe og bli kvitt Hemorroider

•  Sitt i et badekar fylt med varmt vann. Ikke legg deg ned helt i badekaret, og holde bena bøyd mens du sitter. Gjør dette tre til fire ganger om dagen i 10 til 15 minutter om gangen.

Bruk avføring myknere for å avlaste trykket i avføringen. Dette vil bidra til å forhindre ytterligere skade på endetarms vegger, og dermed hindre flere hemorroider fra forming eller din hemorrhoid blir verre.

Påfør en aktuell medisin til det berørte området. Det er mange tilgjengelig på markedet, inkludert Anusol HC krem, som bidrar til å redusere hevelse.

Plasser is eller en ispose på hemorrhoid å kutte av blodtilførselen. Dette skal hjelpe hemorrhoid krympe som det minsker hevelse. Ikke holde isen på området i mer enn 20 minutter om gangen.

gjelder cider eddik til området 2-3 ganger om dagen, da det har vist seg å bidra til å krympe hemorroider i omtrent en uke.

Ingest hestekastanje og / eller søt kløver. Hestekastanje hjelper å krympe hemorroider som søt kløver reduserer hevelser i blodårene.

Kontakt lege hvis ingen hjemme behandlinger fungerer. Hun kan foreslå en av flere operasjoner som inkluderer gummi band ligation. I denne fremgangsmåten blir en liten gummibånd bundet rundt en hemoroide å redusere blodtilførsel. I infrarød fotokoagulasjon, er hemorrhoid krympet når et infrarødt lys er fokusert på området til å koagulere venene. I injeksjon sclerotherapy, er en kjemisk blanding injiseres i vekst som hindrer blodårene og krymper hemorrhoid.

Hint

 • Unngå å bruke tørr toalettpapir. Dette kan irritere hemorrhoid og gjøre det verre. Prøv heller å bruke fuktige vev eller lunkent vann for rengjøring av området.
 • Unngå såper og andre kjemikalier ved rengjøring endetarms området.
 • Hvis du er blødning fra endetarmen, bør du oppsøke lege så det ikke kan være på grunn av interne hemorroider, men en mer alvorlig tilstand.

Medisiner for å krympe Fibroid Svulster

Medisiner for å krympe Fibroid Svulster


Fibroids er noncancerous svulster som vokser på livmoren. Hormonterapi kan brukes for å bidra til å krympe fibroider, men det er bare en del av den totale behandling av tilstanden for de fleste kvinner.

Identifikasjon

Hormonbehandling med gonadotropin hormon (GnRH) agonister eller Depo leuprolid injeksjoner kan krympe fibroids, ifølge Medline Plus. Begge disse behandlingene senke nivået av østrogen; tilstedeværelse av østrogen bidrar til vekst av fibroider.

Effekter

Fibroid behandling med hormonbehandling senker nivået av østrogen; tilstedeværelsen av østrogen bidrar til veksten av fibroids, ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer (ACOG).

Funksjoner

Fibroid terapi brukes på kort sikt, og bare for å hjelpe krympe fibroids før kirurgi eller hos kvinner som snart vil være overgangsalderen (fibroids en tendens til å krympe eller gå bort på dette punktet), ifølge Medline Plus.

Side Effects

En annen grunn til at tidsrammen for hormonbehandling for fibroids er begrenset er risikoen for bivirkninger, som kan inkludere tap av beinmasse og beinskjørhet, tørrhet i skjeden og og nattesvette, ifølge ACOG.

Betraktninger

Fordelen av hormonbehandling i krympende fibroids går unna, ifølge ACOG, når behandlingen er avsluttet.

Hvordan å krympe en Hemangioma

Hvordan å krympe en Hemangioma


En hemangioma er en godartet klynge av blodkar. En hemangioma kan oppstå på omtrent enhver tid, og noen ganger vil krympe på egen hånd. På spedbarn hemangiomer kalles ofte fødselsmerker. Hemangiomer kan dukke opp hvor som helst på huden, men de kan også være interne. Behandlingen kan bestå av steroider, laser eller kirurgi. Behandling er oppmuntret, spesielt hvis vekst endringer eller vokser dramatisk.

Bruksanvisning

•  Oppsøk lege for å få hemangioma undersøkt for abnormitet. Observer hemangioma for et par måneder for å se om det endrer seg i form, størrelse eller farge. Fortsett å få hemangioma sjekket av lege, spesielt hvis den endres eller vokser.

Diskuter behandlingstilbud med legen din. Legen din kan råde deg til å vurdere muntlig eller systemisk steroid behandling for å bremse veksten av hemangioma. Orale eller systemiske steroider blir ofte brukt til å behandle fysisk svekker hemangiomer, samt de på følsomme områder av kroppen.

Spør legen din om Pulsed dye laser behandling for å krympe og redusere rødhet i hemangioma. Laserbehandling kan også helbrede hemangiomer som har åpnet.

Undersøke kirurgi for å fjerne hemangioma. Kirurgi oppnår de beste resultatene av alle de behandlingstilbud.

Tips og advarsler

 • Urtemedisiner kan også brukes til å krympe en hemangioma.
 • En hemangioma på øyet kan svekke et barns syn og bør behandles så raskt som mulig.

Hvordan få en Krympes Cast Cover

En krympbart støpt dekke er en latex-fri, pustende materiale skjede tilbys av TriBeck Inc. som krymper for å passe til størrelsen på en støpt når de utsettes for en varmekilde. Mange bruker krympbart cast dekker å dekorere en støpt, beskytte en cast fra skitt og flekker, og skape en barriere mellom strukturert støpt underlag og andre overflater og materialer som gipsen kan ripe eller ulempe. Som TriBeck Inc. gir en ordre nettstedet for dette produktet, får en krympbart cast er rett og slett et spørsmål om å finne et deksel som du liker og deretter bestille den.

Bruksanvisning

•  Gå til Krympes Skins hjemmeside.

Klikk på "Krympe Cast Covers" linken på venstre sidefelt, "Covers Cast" linken øverst på skjermen eller "Cast Covers" linken øverst midt på siden.

Gjennomgå tilgjengelige støpt dekke design på siden som åpnes. Klikk på et bilde, eller "Bestill nå" -knappen under et bilde, for å åpne opp en beskrivelse og orden skjermen. Gjenta denne prosessen til du finner et design som du liker.

Velg et bestillingsantall på beskrivelsen og orden skjermen, og klikk deretter på "Add to Cart" for å begynne bestillingsprosessen.

Kontroller at informasjonen som vises i handlekurven er korrekt og klikk deretter på "Gå til kassen" knappen.

Velg en sikker betalingsalternativ. Velg "kassen som gjest" eller "Registrer en konto" i "Jeg er en ny kunde", og klikk deretter på "Fortsett" knappen; eller skriv din e-postadresse og passord i feltene i "Jeg er stamkunde" delen, og deretter klikker du "Fortsett".

Følg instruksjonene på skjermen for å gi faktureringsinformasjon, leveringsinformasjonen og for å bekrefte bestillingen.

Vent til for å komme frem innen seks virkedager via USPS First Class Mail. Hvis bestillingen ikke kommer i løpet av seks dager, kontakt TriBeck, Inc. på 801-358-7760 for å få hjelp med å spore opp bestillingen.

Tips og advarsler

 • Været forsinkelser og hellig forlenge leveringstidsrammer.

Naturlige måter å krympe livmor Fibroids

Fibroids er antatt å være forårsaket av høye nivåer av østrogen i kroppen. Også kjent som leiomyomas, fibroids er ikke-kreftsvulster som vokser i eller rundt livmoren. Fibroids er faktisk ganske vanlig og er generelt ikke ansett som alvorlige. For kvinner som har få symptomer med muskelknuter, kan en naturlig tilnærming være alt som er nødvendig for å krympe dem og redusere symptomer.

Betraktninger

Mens det er noen aktuelle og tilsynelatende effektive naturlige og urte rettsmidler for å behandle fibroids, kort av kirurgi; det er ingen garanti for at størrelsen på fibroids kan reduseres ved hjelp av naturlige midler. Mange av urter og naturlige behandlinger ser for å redusere effekten av symptomer fra fibroids, sammen med å hjelpe til å balansere den kvinnelige reproduktive system. Det antas at på grunn av fibroider danne et overskudd av østrogen i systemet. Dette er et særlig problem like før utbruddet av overgangsalder; i den tiden kalt perimenopause. Østrogennivået kan bli svært høy i denne perioden, og hvis ikke riktig balansert, kan føre til dannelse og vekst av fibroid svulster. En viktig betraktning ved behandling av fibroider og oppmuntrer deres reduksjon, er å behandle funksjon av leveren. Leveren fungerer som hovedfilteret i kroppen, og hjelper den til å fjerne giftstoffer, kan faktisk bidra til å rette opp det overskytende nivåer av østrogen i kroppen. Denne balansen kan bli hjulpet med bruk av naturmidler sammen med urtepreparater.

Urtemedisiner kan også angripe fibroidtumorer ved å arbeide for å øke progesteron nivået i kroppen, og dermed balansere det overskytende nivåer av østrogen. Hvis du er plaget med symptomer fra muskelknuter som kraftige blødninger, smerter, kramper, oppblåsthet og tretthet; urtete og kosttilskudd kan tilby en løsning.

Liver Cleanse

Det er mange formuleringer du kan bruke til å gjøre en generell leveren rens. Spesifikke urter kan målrette leveren, hjelper det å fungere mer effektivt, redusere nivået av østrogen i kroppen. Levervennlige urter som burdock, løvetann, gul dock, rødkløver, brennesle, kløyve, melk tistel og jernurt, bump opp hormon behandling. Prøv å kombinere like deler av disse urter i én liter kokende vann. Bratt i ca ti minutter, sil og drikke. Du kan drikke to kopper av denne te daglig for å styrke leveren din. Prøv å bruke dette midlet i 4 uker, og ta en uke. Har legen din sjekke fremgangen, og gjenoppta behandlingen hvis ønskelig.

Chasteberry

Vitex, eller chasteberry er et populært urte behandling brukes til å behandle menstruasjonsproblemer ved å heve nivået av progesteron i kroppen. I stedet for å jobbe som phytoestrogen, fungerer Vitex på hypothalamus og hypofysen, og balanserer de kvinnelige hormoner. Ved å gjøre dette, kan dette føre til en reduksjon i symptomer assosiert med muskelknuter, for eksempel kraftige blødninger, trykk og smerte. Vitex eller chasteberry er allment tilgjengelig i te form eller supplement form. Ofte er det fordelaktig kombineres med andre urter som for eksempel bringebær, som også er blitt vist å være til nytte for den kvinnelige systemet. Følg doseringsanvisningen nøye. Vitex er trygt å konsumere på ubestemt tid.

Castor Oil

Beroligende Laksérolje er et godt valg når det gjelder behandling av fibroids. Tenkte å trenge inn i indre organer, kan Laksérolje brukes direkte til magen og kan bidra krympe mindre fibroidtumorer. Lag en pakke ved å mette et lite stykke flanell eller bomull i noen lakserolje, vri godt ut. Varm i mikrobølgeovnen for bare noen få sekunder og legg over det berørte området. Dekk med plastfolie og topp med en varmeflaske. Hvile og slappe av i opptil en time. Gjenta en gang om dagen for lettelse.

Rådfør deg med lege hvis har alvorlige symptomer med din fibroids inkludert ekstremt tung kramper eller blødning, eller press på indre organer. Du kan trenge mer konvensjonell behandling.

Hvordan å krympe Blære

Krymping av blæren er nødvendig når dens størrelse øker til mer enn den normale størrelse. Og blæren utvidelse oppstår på grunn av medisinske årsaker; for eksempel skade, venøs obstruksjon, tumorer, blære polypper, steiner, godartet prostata hypertrofi, urethral ruptur, prostatakreft og cystitt. Hvis du møter noen slike eksempler, så må du vite hvordan å krympe blæren tilbake til normal størrelse. Men før følgende metodene, må du få anbefaling fra legen din.

Bruksanvisning

•  Start en diett som er fettfri og lite fiber innhold. Konsumere tre porsjoner frukt og en porsjon nøtter på en daglig basis. Unngå eller redusere inntaket av meieriprodukter og kjøttprodukter på regelmessig basis, da dette fører til utvidelse av blæren. Konsumere en diett høy i vegetabilsk innhold siden det hjelper krympende av blæren. Soya senker fett, som reduserer hovedkomponenten for årsaken til forstørret blæren.

Ekskluder koffein og alkohol fra kostholdet ditt. Drikke væsker som for eksempel frukt og grønnsaker juice og viktigst, minst åtte glass vann om dagen.

Øke næringsstoff og mineralinnhold. Den mangel på sink i kroppen kan føre til utvidelse av blæren. Så, øke inntaket av sink og også vitamin D, som det hjelpemidler i markedsføringen av kalsium økning i og hindrer forekomst av kreft.

Unngå stress siden den kombinerer med trykk for å forårsake nedgang i sink og prostata nivå. Sleeping minst åtte timer hver natt kan bidra til å redusere stress.

Tenk naturpreparater. Forbruker så Palmetto, en utvinning fra et bær, kan hjelpe til med krympende av blæren. Saw Palmetto er tilgjengelig i et supplement.

Unngå å drikke væske før sengetid for å redusere trangen til å urinere ganske ofte i løpet av natten.

Unngå bruk av over-the-counter (OTC) medisiner, spesielt de som behandler allergier. Slike medisiner, ofte kalt decongestants, økt press på blæren muskler og føre til vanskeligheter med vannlating.

8. Prøv kirurgi. Når alle de ovennevnte trinnene ikke hjelpe i krympende av blæren, kan du prøve TURP kirurgi. Denne medisinsk prosedyre involvert en delvis fjerning av prostata.

Tips og advarsler

 • Ta medisiner som foreskrevet av legen din. Naturlige kosttilskudd kan hjelpe krympe blæren med få bivirkninger, men alltid sjekke med legen din før du tar noen supplement.
 • Kontakt lege hvis utvidelsen vedvarer. Ikke ta noen drastiske tiltak eller eventuelle utbedrings prosedyre uten en medisinsk konsultasjon.

Hvordan krympe Fibroids naturlig

Livmor fibroids er ikke-kreftsvulster som vises på livmor og vanligvis oppstår under en kvinnes fertil år. Livmor fibroids er noen ganger ikke symptomatisk, men kan forårsake kraftig menstruasjonsblødning, kramper, forstoppelse, ben smerter og hyppig trang til å tisse. Livmor fibroids er vanligvis oppdaget mens en kvinne er å ha en rutinemessig bekken eksamen. Under skjønn av legen din, kan du se på måter å naturlig krympe fibroids.

Bruksanvisning

Vent den ut. Hvis du ikke har noen symptomer, kan du la legen din for å overvåke fibroids uten behandling. Fibroider vil vanligvis krympe av seg selv naturlig etter menopause.

Begrens mengden østrogen som kommer inn i kroppen. Ifølge Mary Holmes, en sertifisert menopause kliniker med kvinner Healthcare Center i Yarmouth, Maine, kan redusere østrogeneksponering naturlig krympe fibroids. Dette inkluderer å begrense bruken av p-piller, hormonerstatnings narkotika, spermicides og plantevernmidler.

Øv stress reduksjon teknikker. Tar tid å roe ned og sies å hjelpe krympe fibroids naturlig. Stress kan utarme progesteron i kroppen og føre til en bølge av østrogen.

Sjekk din vekt. Å miste vekt kan potensielt hjelpe krympe livmor fibroids naturlig. Under omsorg av din lege, starter en diett og mosjon plan. Spise en lav-fett diett bestående av hovedsakelig frukt, grønnsaker, helkorn og magre proteiner. Få tid til å trene minst tretti minutter på daglig basis. Dr. Donna Day Baird av National Institute of Environmental Health Sciences i Research Triangle Park, North Carolina, gjennomført en studie som fant aktive kvinner er mindre sannsynlighet for å ha fibroids.

Tips og advarsler

 • Husk at forskningen pågår fortsatt og effektiviteten av mange metoder for å krympe livmor fibroids naturlig har ennå ikke bestemt.