Digidexo.com

papirpose ved astma

Hva er farene ved astma?

En diskusjon om farene ved astma.

Introduksjon

Astma er en sykdom som rammer mer enn 22 millioner amerikanere. Det er uhelbredelig. Lider av astma har betent lungevev, noe som betyr at lungene er hovne og følsom. Denne følsomheten gir puste rør for å begrense, noe som gjør det vanskelig for den lidende å puste. Dette fører til hoste, piping i brystet, kortpustethet og brystsmerter. Dette er de mindre symptomer på astma og indikerer et astmaanfall. Astmaanfall oppstå når den lidende utsettes for en allergisk stoff. Astmaanfall kan håndteres når de oppstår ved bruk av en inhalator. Medisin kan også tas daglig for å bidra til å redusere regulariteten av angrep. Personer med astma kan leve normale, produktive liv med få hindringer. Men det er mer alvorlige bekymringer for astmatikere. Noen ganger er disse farene er ignorert av den gjennomsnittlige astma lidende. Noen ganger er de uvitende om disse farer.

Short Term Problemer

De kortsiktige problemene med astma er mange. Avhengig av alvorlighetsgraden av astmaen sin, kan en gjennomsnittlig astma lidende har et angrep en gang i uken til flere ganger per dag. Disse angrepene kan skje når som helst. Astmasyke bør unngå å røyke for å unngå å gjøre sine tilstanden verre. Anstrengende aktivitet umiddelbart etter et angrep bør også unngås, da dette ofte exasperates problemet. Hvis et astmaanfall varer for lenge, er det mulighet for å miste bevisstheten. Skade kan oppstå hvis en lidende besvimer og faller til bakken. Disse symptomene kan unngås ved nøye overvåking av alle angrep og behandle dem med den omsorg de trenger. Ved riktig behandling ikke er gitt, kan det føre til mer alvorlige risiko.

Long-Term lungeskade

Den store trusselen mot en astma lidende er langsiktig, permanent lungeskade. Den hovne lungsof en astma lidende kan føre til lungene til å strekke permanent. Med riktig medisinsk behandling og pleie under astmaanfall, er det mulig å unngå enhver form for alvorlig permanent skade. Men hvis astma ikke blir behandlet godt nok, kan langvarig lungeskade oppstå. Denne langsiktige lungeskade faktisk øker sjansene for astmaanfall. Det kan også øke risikoen for hjertesykdom, som uregelmessig pusting og kortpustethet kan få hjertet til å jobbe hardere, eller å selv slå uregelmessig. Permanent skade kan gjøres til både hjertet og lungene. Hvis denne skaden ikke er behandlet eller unngås, kan det skape en syklus av lengre og hyppigere astmaanfall. Selv om sjeldne, har døden inntraff under astmaanfall på grunn av sin lengde og intensitet.

Fare for Emfysem

Selv om dødsfallene har skjedd i løpet av astmaanfall, er en mer vanlig og realistisk effekt av permanente langsiktige lungeskade emfysem. Selv emfysem er mer vanlig i sigarett-røykerne, kan astmasyke som ikke behandler sykdommen sin på riktig måte begynner å lide av den mye mer alvorlig risiko for emfysem. Emfysem er forårsaket av tap av elastisitet i lungevevet. Dette gjør det mye vanskeligere for den lidende å puste. Mens en astma lidende opplevelser bare øyeblikks angrep som gjør det vanskelig å puste, emfysem lider føler det samme problemet hver eneste gang de puster. Potensialet for skade på hjertet er enda større for emfysem lider på grunn av hyppigheten av deres vanskeligheter med å puste. Emfysem fører ofte til døden.

Konklusjon

Den enkleste måten å behandle disse problemene er å unngå dem noen gang forekommende. Ta vare på astma på en dag-til-dag basis, snakke med legen din ofte og prøver å holde en sunn livsstil vil alle bidra til å forebygge disse problemene.

Farene ved Astma og røyking

Farene ved Astma og røyking


Astma utløser varierer, men troen på at miljøfaktorer spiller en stor rolle i utviklingen av astma er en konstant. Forskning har vist at røyking er farlig for alles helse, men for en astmatisk, er kombinasjonen en oppskrift på katastrofe. Farene ved astma og røyking blir tydelig når tidlige symptomene begynner å oppstå som blir vanskelig å kontrollere med tradisjonelle astma medisiner.

Identifikasjon

Astma er sammentrekning av bronkial veggene, som er ytterligere svekket av produksjonen av overflødig slim, noe som gjør det vanskelig å puste. Tungpustethet er en vanlig, men mildere, astma symptom. Kronisk hoste som kan føre til en kamp for luft som noen ganger kan føre til en livstruende symptom kjent som et astmaanfall. Disse symptomene er ofte styrt med rednings inhalatorer, bronkodilatorer og anti-inflammatoriske medisiner.

Effekter

I utgangspunktet kan en astma lidende legge merke til at medisiner som han er vant til å ta for å kontrollere sine astmasymptomer blir ineffektiv. Giftstoffer i sigarettrøyk kan begynne å ytterligere irritere flimmerhårene som allerede har blitt kompromittert av astma. Dette scenariet resulterer i en reduksjon i lungefunksjon, noe som krever en økning i dosen eller, i noen tilfeller, en komplett bryter til en annen type medikament.

Langsiktige konsekvenser

Hvis, til tross for helseadvarsler, medisinering komplikasjoner og økte forekomster av symptomer, fortsetter astmatisk å røyke, risikerer han ytterligere skade lunge som kan være katastrofale. Langvarig irritasjon i lungene flimmerhårene av sigarettrøyk vil føre til at det å dø. Uten flimmerhårene i lungene har ingen måte å beskytte seg mot bakterier, støv og andre irritanter som fører til infeksjon. Og fordi lungene har ingen forsvar, er en astma lidende ved en forhøyet risiko for å ha en full blåst astmaanfall.

Advarsel

Røyking ytterligere kompliserer astma ved slutt tørker ut luftveiene. Uten fuktighet, kan slim utvikle som er ekstremt tykk og tørr. Fraværet av flimmerhårene til å bidra til å flytte slimet sammen vil føre til at det å bygge i lungene og til slutt avgjøre. Tilstedeværelsen av slimet kan føre til lungebetennelse, bronkitt og andre inflammatoriske sykdommer som er vanskelig for de med friske lunger å gjenopprette fra, enn si en astmatisk. Til slutt kan alveolene bli involvert i lungene 'bortgang. Sigarettrøyk vil begynne å begrense alveolene evne til å koordinere utveksling av oksygen og karbondioksyd, øker farene ved emfysem og kronisk bronkitt. Disse komplikasjoner kan gjøre puste så vanskelig for den astmatiske, hvis luftveiene er allerede begrenset, at inhalatorer og resepter kan ikke lenger være i stand til å gjøre jobben sin alene. I disse tilfeller kan oksygenbehandling være nødvendig.

Expert Insight

Bortsett fra de kroniske helseproblemer som kan utvikle seg for noen som har astma og er også en røyker, er muligheten for å utvikle livstruende sykdommer. Lungekreft og hjertekomplikasjoner kan manifestere som gjør røykeslutt imperativ. Muligheten av en astmatisk å bli behandlet for lungekreft kan økes ved å fjerne røk og destruktiv karsinogener fra ligningen.

Retningslinjer for diagnostikk og behandling ved astma

I oktober 2009, det nasjonale hjerte Lung and Blood Institute for National Institutes Health lansert den nyeste versjonen av National Asthma Education and Prevention Program (NAEPP) Expert Panel Report 3: Retningslinjer for astma. De nye retningslinjene understreker viktigheten av å kontrollere astma og diskutere nye måter for å overvåke astmasymptomer.

Forventningene til astmakontroll

De nye retningslinjene beskriver hva du bør forvente hvis du har astma: ingen eller få astmasymptomer, selv etter trening, eller om natten; forebygging av alle eller de fleste astma episoder; å være i stand til å delta i alle aktiviteter, selv hard trening; å ha noen akuttmottaket besøk eller sykehusopphold; å være i stand til å bruke mindre redning (hurtigvirkende) astmamedisiner; og å ha få eller ingen bivirkninger fra dine astmamedisiner.

Hold Astma Symptomer in Check

Ifølge retningslinjene, må du holde dine astmasymptomer i sjakk. Effektiv behandling avhenger av riktig diagnose tidlig. Hvis du nylig har fått diagnosen, vil du ønsker å se din lege hver 2-6 uker for å sikre astmasymptomer blir forvaltet riktig. Når dette er bekreftet, vil du kunne se din lege hver 1-6 måneder, selv om du ikke har symptomer. Du bør holde et astma dagbok for å spore dine symptomer og bruke en peak-flow meter for å måle luftstrømmen fra lungene. Denne informasjonen vil hjelpe legen avgjøre om behandlingsplanen må endres.

Partner med legen din for å administrere Astma

Du bør samarbeide med legen din for å lære om administrasjon av astma. Snakk med legen din om dine behandlingsmålene og hvordan du kan nå dem. Be ham skrive en astma-handlingsplan for deg som forklarer hva du bør gjøre hver dag, og når astmasymptomer forverres. Gjennomgå medisiner med legen din, slik at du vet hva de gjør, og når du bør ta dem. Øv ved hjelp av astmamedisiner med legens tilsyn. Diskuter hvordan du kan spore dine symptomer, og ta avgjørelser om hvor mye medisin til å ta. Gjennomgå med legen din astma utløsere og ting som gjør din astma verre, og diskutere hvordan du kan unngå dem.

Bruk Astma Medisiner Riktig og Vurdere Allergi Shots

Du må bruke astmamedisiner riktig. Legen din vil hjelpe deg med å finne den rette medisinen plan for deg, en som vil kontrollere din astma med minst mulig medisin. De fleste mennesker med astma trenger rask lindring medisiner som korttidsvirkende inhalerte beta2-agonister eller antikolinergika. Noen mennesker med astma er foreskrevet langsiktige medisiner som skal tas hver dag for å redusere luftveisbetennelse. Disse inkluderer leukotriene modifikatorer, kromolynnatrium og nedocromil, inhalerte kortikosteroider, langtidsvirkende inhalerte beta2-agonister, methylxanthines, orale kortikosteroider, og immun.

Du bør vurdere å få allergivaksinering hvis din astma utløses av allergener som du ikke kan unngå. Dette er også kjent som immunterapi. De er svært nyttig når astma og allergi symptomene oppstår året rundt og kan ikke kontrolleres enkelt med medisin.

Unngå astma utløser

Du må unngå astma utløser. Disse kan inneholde allergener som for eksempel pollen, støvmidd, kakerlakker, mugg og dyr dander; miljøgifter som tobakksrøyk, luftforurensning og andre flyktige organiske stoffer; medisiner som paracetamol og aspirin; kald luft; og mosjon. Helseproblemer kan også utløse astma slik som overvekt eller fedme, obstruktiv søvnapné, sure oppstøt, virus som forkjølelse eller influensa, bihulebetennelse, stress og angst eller depresjon.

Se en astma Specialist

Retningslinjene anbefaler at du bør se en astma spesialist som en allergolog eller pulmonologist, hvis du har astma symptomer hver dag og de fleste netter, om astma begrenser aktiviteten din, hvis du har hatt en livstruende astmaanfall, hvis du gjør ikke oppfyller målene for astma behandling etter tre til seks måneder, eller hvis legen mener at du ikke responderer på behandlingen, hvis du har symptomer som er vanskelig å diagnostisere, hvis du har alvorlig høysnue eller bihulebetennelse som kompliserer astmaen din ledelse eller diagnose, hvis du trenger flere tester for å finne ut om din astma, hvis du trenger mer instruksjon på behandlingsplanen og astma utløser, hvis du kan trenge allergivaksinering, hvis du trenger oral kortikosteroidbehandling (Prednisolon) eller høye doser inhalasjonssteroider, hvis du har tatt orale kortikosteroider mer enn to ganger på ett år for astma, hvis du har oppholdt seg i et sykehus på grunn av astma, og hvis du trenger hjelp til å identifisere astma triggere. Barn opp til 4 bør se en astma spesialist om de har astma symptomer hver dag og 3-4 netter mer i måneden, det samme gjelder eldre barn som har symptomer tre dager eller mer i uken og videre til to netter i måneden.

Vanlige symptomer på astmaVanlige symptomer på astma kan være tungpustethet, hoste, en tetthet i brystet og overdreven slim i lungene. For å fullt ut forstå og diagnostisere de vanligste symptomene på astma, er det viktig å ta en titt på definisjonen av astma selv og noen av faktorene som kan bidra til utvikling av astma hos et individ.

Funksjoner

Astma er en kompleks sykdom og kan defineres på mange måter. Det er tre generelle medvirkende faktorer som fører til utvikling av astma. For det første er det en luftveisobstruksjon hvor luftveiene i lungene eller bronkiene er smalere. Luftveisobstruksjon er et vanlig symptom på astma som kan være forårsaket av miljømessige faktorer, allergi eller stress. Fordi luften ikke lenger kan flyte jevnt i disse passasjene, oppstår obstruksjon. Men fordi disse rørene som tillater luften å passere gjennom kan utvide seg, og åpne, er denne typen hindringer anses reversible. På denne måten kan astma skilles fra andre typer luftveissykdommer som bronkitt og emfysem, hvor hindringen er irreversible. Ofte bronkiene eller lungene vil begrense på en slik måte som for å ligne på en muskelkrampe i at det er en innstramming av muskelen, sammentrekkende luftstrøm.

Teorier / Spekulasjoner

Dernest er betennelse ansett som en viktig ledende årsak og vanlig symptom på astma. Bronkiene i en astma pasienten vanligvis er røde og hovne. En bronkoskop er en innretning lege setter inn i bronkiene for å oppnå prøver av slimhinnen og mukøse sekreter. Ser på disse prøver av cellene under et mikroskop vil hjelpe legen til å avgjøre om det er astma mediator celler som har blitt avløst under episoder av høy betennelse eller en faktisk astmaanfall. Ofte er det også en "remodellering" av det bronkiale vev i seg selv, hvor den blir tykkere og mer hoven.

Identifikasjon

Ifølge Francis V. Adams, MD, i "The Astma Sourcebook", en tredje definerende trekk ved astma er hyperirritability. Dette er en handling i bronkiene hvor de har en tendens til å "overreagere" og smale til stimuli. Ofte pasienter som er utsatt for denne funksjonen ha raske og alvorlige astmaanfall i reaksjon på dyr dander, støv og røyk. Dette regnes som en hyperaktiv reaksjon i lungene og bronkiene til eksterne faktorer og kan trenge ytterligere testing i et legekontor for å utelukke andre faktorer.

Typer

Det finnes to hovedtyper av astma: ytre og indre. Ytre astma er ofte utviklet i barndommen, med mange av sine pasienter som opplevde angrep utløst av eksponering for allergener som for eksempel pollen, støv, dyr dander, mat og muggsopp. Ofte med extrinsic typen, det er en familiehistorie med slektninger med allergi eller astma. Allergivaksinering er ofte anbefalt for disse pasientene som en måte å desensitizing dem fra allergener. Om lag 75 prosent av disse pasientene forblir astmatisk for livet. Men de har også en tendens til å oppleve lengre symptomfrie perioder.

Identifikasjon

På den annen side, iboende astmapasienter ofte utvikler sykdommen senere i livet som voksne. Utløseren for disse angrepene er vanligvis en infeksjon som involverer den nedre luftveier så som bronkitt og lungebetennelse. De iboende gruppe pasienter ikke alltid har en historie med allergier og de ofte produsere negative allergi testresultater. Etter at diagnosen er stilt, blir ytterligere angrep ofte fremkalt av mindre alvorlige infeksjoner. Denne gruppen har færre symptomfrie dager, og ofte vil kreve medisiner for livet.

Effekter

De vanligste symptomene på astma er hoste og tungpustethet, som er bevis på at det er en luftveisobstruksjon. Hoste er et fremtredende symptom, og legen vil spørre om hva slags slim blir produsert. Nesesymptomer, sinus smerte og hyppige bihulebetennelse er alle tegn på at det kan være astmaproblemer. I tillegg kan astmatiske symptomer presentere seg med utslett eller elveblest. Et annet vanlig symptom på astma er en redusert luktesans eller smak. En sammenheng mellom astma og hormonelle forandringer bør også utforskes. Kvinner ofte merke en økning i sine astma symptomer på tungpustethet og hoste kort tid før menstruasjonen. Stress er ofte sett på som en medvirkende faktor til at astma symptomer verre ved ytterligere hemme luftveiene og forårsaker symptomer på hoste, en innstramming i brystet og tungpustethet. Emosjonelt stress er også tatt i betraktning når man diskuterer mulige årsaker til astma symptomer.

Forebygging / løsning

Gi din lege med en grundig familiehistorie, diskutere hva ditt yrke er, og hvis du blir utsatt for irriterende kjemikalier, støv eller røyk. La din lege vet hvordan du reagerer på endringer i temperatur, fuktighet, sigarettrøyk, røyk eller lukt. Også huske på, at matallergier og narkotika allergier som penicillin eller aspirin kan være medvirkende til dine astmasymptomer. Legen din vil vurdere alle disse tingene med deg for å finne det beste løpet av handlingen for dine astmasymptomer.

Om antibiotika for astma

Astma tilfeller variere fra mild til alvorlig, avhengig av faktorer som alder, fysisk helse og miljø. Mens barn en gang representerte flertallet av astma tilfeller, har antallet voksne tilfeller økt de siste tiårene. Dette spike har forårsaket forskere å se på astma i et annet lys.

Teorier / Spekulasjoner

Forskere kan ikke bli enige om den eksakte årsaken til astma. Noen undersøkelser tyder imidlertid på at bakterier kan være en felles faktor. I så fall kan det være mulig å behandle astma med antibiotika.

Betydning

Om lag to tredeler av astmasyke deltar i casestudier hadde bakterielle infeksjoner i bronkiene eller lunger. Forskere undersøker rollen at bakterier har ved astma for å finne den mest effektive antibiotikabehandling.

Typer

Ikke alle antibiotika er vellykket i behandling av astma. På denne tiden, fortsetter Telitromycin å bli studert for å behandle infeksjoner i luftveiene og bihuler.

Funksjon

Antibiotika hjelper treg eller helt stoppe bakterier i å vokse. Uheldigvis er ingen enkelt antibiotisk stand til å behandle alt. Uten et klart bilde av den aktuelle infeksjon involvert, kan bruk av antibiotika bli truffet og savner. Uten flere antibiotika tilgjengelig for å behandle ulike astma tilfeller, kan det være år før forskerne vet sikkert at Telithomycin fungerer effektivt

Advarsel

Intet medikament er for tiden godkjent spesielt for bruk i behandling av astma. Oppsøke lege for å få mer informasjon om Telitromycin prøvelser.

Hva er behandlingen for astma hos HIV-pasienter?

Astma, er blitt assosiert med pasienter som har en forverring av en sykdom, inkludert humane immunsviktvirus, eller HIV. Det er mer sannsynlig for HIV-pasienter til å komme ned med immunsystem lidelser som lungebetennelse, noe som gjør astma en vanlig foreteelse. Behandlinger for HIV-pasienter med astma må forstås riktig for å hindre negative legemiddelinteraksjoner.

HAART

Ifølge en studie utført av forskere ved Baylor College of Medicine og Texas barnesykehus, en tendens astma å være mer vanlig hos HIV-positive barn som behandles med høyaktiv antiretroviral terapi, eller HAART. Siden slike legemidler gjenopplive immunsystemet, blir astma mer sannsynlig å utvikle seg som kroppen reagerer raskt på triggere som mugg, pollen og dander, som alle er astma risikofaktorer.

Montelukast

Leukotrien-reseptor antagonister er legemidler som hemmer leukotriener, som er fett forbindelser produsert av immunsystemet som forårsaker inflammasjon ved astma. Et slikt medikament, kjent som montelukast, som brukes mot astma behandling har blitt eksperimentert med av leger ved Royal Free Hospital i Hampstead, England. Det kan tas i tabletter, tyggetabletter, og muntlige granulat. Resultater inkluderte en rask og vedvarende bedring hos pasienter med hiv og astma. Pasientene i studien var på HAART samtidig som montelukast og ingen negativ effekt ble vitne til. Andre leukotriene modifikatorer som tablettene Zafirlukast og zileuton kan tas i tillegg.

Steroid Behandlinger

HIV-positive astmapasienter som behandles med inhalerte kortikosteroider eller langtidsvirkende beta-2-agonister, slik som flutikason, budesonid, triamcinolon, flunisolide, salmeterol, formoterol eller beclomethasone, bør fortsette sine behandlinger, men med varsomhet. Binyrebarksuppresjon, eller en insuffisiens av steroid hormon produksjon i binyrene, har vært vitne til i pasienter på disse astma behandlinger, så HAART pasienter bør være skeptisk. Informere din lege om dine medisiner slik at de kan kontrolleres skikkelig.

Atazanavir

Dette astmamedisinen har blitt testet på HIV-positive pasienter med vellykkede resultater. Leger anbefaler å bruke atazanavir, en HIV-proteasehemmer, sammen med HIV medisiner ritonavir for høyest effektivitet. Kombinasjoner av medisiner hindre viral resistens mot narkotika blir tatt. Hvis atazanavir er tatt uten ritonavir, er det mulig at nivåene av atazanavir blod vil være for lav til å gi noen positive resultater. Mens atazanavir er teknisk et stoff som brukes til å behandle HIV, er bruk for astma behandling ansett som en "off-label" bruk.

Advair

En av de vanligste astma medisiner er Advair. Dette legemidlet inneholder ritonavir, som har potensial til å øke nivåene av flutikason, steroidet i Advair. Dr. Joel Gallant av Johns Hopkins University sier: "Dette kan øke risikoen for Cushings syndrom, eller legemiddelindusert binyreinsuffisiens." Enhver steroid bruk, men har potensial til å skape slike bivirkninger. Dette blir tilfelle, sier Gallant at "du må være klar over at når du kombinerer disse stoffene, du tar mer steroider enn du ellers ville være .... De kan alltid skade helsen din, uavhengig av HIV-status." Heldigvis, legen legger til: "Som for immunsuppresjon, har det aldri blitt vist at det er et større problem hos HIV-positive mennesker som tar steroider."

Om Astma

Astma er en kronisk sykdom som påvirker en persons luftveiene. Luftveiene er viktig fordi de er bærere av luft inn og ut av lungene. Astma er en svært vanlig sykdom og rammer cirka 22 millioner mennesker i USA alene. Lær mer om dette puste lidelse som påvirker livene til så mange mennesker.

Betydning

Astma er en kronisk sykdom som fører til hevelse og innsnevring av luftveiene. Folk som er plaget med astma har ofte en hard tid puste. Med denne sykdom, inflammasjon av luftpassasjene forekommer, noe som resulterer i en midlertidig innsnevring av luftveiene som leverer oksygen til en persons lunger. Dette resulterer i pustevansker og åndenød at de som arbeider med astma opplevelse.

Funksjoner

Det er tre utbredt trekk ved astma. Airway irritabilitet er den første funksjonen. Det innebærer overreaksjon og innsnevring av luftveiene på grunn av triggere som dander, røyk og støv. Betennelse er en annen funksjon av astma. Astmatikere har røde, hovne bronkiene, som er betent. Denne betennelsen er en viktig komponent til permanent skade at astma kan føre til lungene. Den siste funksjonen er luftveisobstruksjon, som innebærer allergener og miljømessige utløsere stramme bånd muskelen rundt en persons luftveiene, noe som gjør at personen har tilgang til mindre luft, og derfor opplever kortpustethet.

Typer

Det finnes mange forskjellige typer av astma, inkludert anstrengelsesutløst astma (astma brakt på ved fysisk anstrengelse), nighttime astma (astma er påvirket av søvn-våkenhetssyklus), hoste-variant astma (alvorlig hoste er den vanligste astmatisk symptom i denne typen) og allergier og astma (allergier som forårsaker kroppens immunceller til å frigjøre histaminer som et resultat av kontakt med allergen).

Expert Insight

Astma har mange varierte symptomer. Noen av de vanligste symptomene på astma er kortpustethet, hvesing, tetthet, trykk eller smerte i brystet og hoste (spesielt under de nattlige timer). Astmatikere har også ofte problemer med å sove på grunn av disse symptomene. Se også opp for tretthet og humørsvingninger.

Potensial

For de som lider av astma, er det mange måter å behandle sykdommen og holde den under kontroll. Noen av disse måtene inkluderer anti-inflammatoriske legemidler som steroider, bronchodilators (luftveisåpnere), nebulizers (pustemaskiner) og inhalatorer (liten enhet som leverer astma medisiner til luftveiene direkte). Det er best å ta kontakt med legen din for å finne ut hvilke av disse behandlingsalternativene er best for deg.

Komplikasjoner av astma

Ifølge National Library of Medicine, 20 millioner amerikanere lider av astma, en sykdom som påvirker lungene. Astma forårsaker bronkial musklene trekker seg sammen, noe som gjør luftveiene mindre. Dette gir mindre luft å komme inn i lungene. Når møtt med en utløser eller allergen, lungene blir betent, noe som får dem til å fylle med slim, stopper luft fra å trenge som det skal. Komplikasjoner ved astma kan utløse angrep.

Astma angrep

Et astmaanfall oppstår når kroppen overreagerer til et allergen. Lungene av en astma lidende allerede innsnevret av innstramming av bronkial muskler. Når de utsettes for et allergen, lungene slipper slim, fylle bronkiene og begrense luftstrømmen til og fra lungene. I løpet av denne angrep, synker oksygennivået i kroppen. I hovedsak har mangel på oksygen forårsaket av et astmaanfall samme effekt på kroppen som kvelning. Hvis ubehandlet, kan astmaanfall føre til døden.

Kortpustethet

Tettheten av lungene forårsaker ofte kortpustethet. Den reduserte størrelse av bronkiene fører til mindre oksygen absorpsjon av kroppen. Kroppen reagerer ved å øke antall åndedrag i et forsøk på å ta i samme mengde oksygen frie lungene ta i. Kortpustethet er følelsen av de gjentatte inhalasjoner av pust forårsaket av en redusert oksygennivå i kroppen.

Airway Remodeling

Airway remodeling er permanent innsnevring av bronkiene forårsaket av langvarig betennelse. Personer med luftveisremodeling har møtt mange år med manglende astmabehandling. Denne permanente innsnevring resulterer i pustevansker og en økt risiko for alvorlige astmaanfall fordi luftveiene er allerede begrenset.

Status asthmaticus

Status asthmaticus refererer til en serie av astmaanfall uten pauser mellom dem. Dette er et alvorlig medisinsk problem som mange ganger fører til sykehusinnleggelse. Status asthmaticus og de konstante astmaanfall i forbindelse med det fører til luftveis trøtthet fra stadig kjemper for å puste.

Nummular Eksem

Personer med astma kan utvikle en tilstand som kalles nummular eksem, som forårsaker kløende, myntformede lesjoner å danne på huden. Disse lesjonene forekommer vanligvis som svar på irritanter som for eksempel allergener, kjemikalier eller temperaturendringer. Ha astma, allergier og atopisk dermatitt kombinert øker risikoen for å utvikle nummular eksem.

Astma Effects

Astma Effects


Astma påvirker om lag 300 millioner mennesker over hele kloden, og har vist seg å være nummer én årsak til sykehusinnleggelse for barn. Ifølge The Collaborative på helse og miljø, er astma ansvarlig for hver og en i 250 dødsfall over hele verden, og tallene fortsetter å øke. Effektene av astma kan være ødeleggende, spesielt når pustevansker begynne å påvirke livskvalitet.

Hva er astma?

Astma er en kronisk lunge tilstand som kan være livstruende hvis den ikke lykkes. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute forklarer at astma ofte fører tungpustethet, en følelse av trykk i brystet og en hoste som hovedsakelig vises i kveld og i morgentimene. Kortpustethet er også et vanlig kjennetegn ved astma.

The Attack

Et astmaanfall er brakt videre av en innsnevring eller betennelse i luftveiene og er ofte satt i gang av en astma trigger, for eksempel, allergener, stress, anstrengende trening, infeksjon eller været. Astmaanfall som kan kontrolleres med et nøds astma inhalator er vanligvis milde, men en full blow astmaanfall som ikke reagerer på kortikosteroid i en nødsituasjon inhalator vil kreve medisinsk hjelp. The American Lung Association advarer om at en alvorlig astmaanfall krever en rask tur til legevakten før pasientens puste er helt svekket av effektene av astma.

Peak Flow Meter

En peak flow meter kan måle effekten at astma har på luftveiene. Lungefunksjon måles ved en økning eller nedgang i peak flow målinger på måleren. Ifølge Academy of Allergy Asthma og immunologi, når peak strømmen reduseres et medikament økningen kan være berettiget. Toppen strømningsmåler kan også benyttes til å registrere effekten av astma medisiner. Etter å ha tatt en astma medisiner, kan pasienten ta et dypt pust og blåse inn i peak flow meter for å finne ut om medisinen er å forbedre sin lungefunksjon eller hvis astma fortsetter å vedvare.

Kortikosteroider

Kortikosteroider er syntetisk produsert kjemikalier som er ment å etterligne den naturlige steroider som produseres i kroppen. Inhalerte kortikosteroider, slik som de som finnes i en astma pumpe, kan bidra til å reversere de skadelige effektene som astma har på bronkiene og luftveier. Kortikosteroider har bivirkninger som kanskje ikke er alt som appellerer til noen pasienter. Mayo Clinic rapporterer at inhalasjonssteroider kan indusere en sår hals, heshet, hoste og tørr munn. Men, i forhold til de effekter som en fullverdig astmaanfall har på lungene, disse bivirkningene er liten.

Passiv røyking

Ifølge United States Environmental Protection Agency, er passiv røyking en astma utløser. Selv om effekten av passiv røyking er ikke trygt for alle aldersgrupper, barn med astma er svært sårbare. Barn puster raskere og ta inn mer luft enn voksne. Derfor, barn ta inn mer passiv røyking enn voksne gjør. Når passiv røyking utløser astma, kan hoste og tungpustethet som oppleves bli forsterket. Røken har også tendens til å irritere luftrom som allerede er betent på grunn av den astmatisk respons.

Astma og vekttap

Astma og vekttap


Omtrent 20 millioner amerikanere lider av astma, ifølge Astma- og allergiforbundet. Mens de fleste ta reseptbelagte medisiner for å kontrollere sin astma, legene blir stadig mer interessert i andre måter å forbedre astmasymptomer, inkludert kosthold og vekttap. Dette kan la folk med astma lurer på: Er det virkelig en sammenheng mellom vekt og astma?

Hva er astma?

Astma er en kronisk lungebetennelse som forårsaker en persons luftveiene for å begrense. Under et astmaanfall, den glatte muskulaturen i bronkiene begrense videre, inflaming og hevelse i luftveiene og gjør det vanskelig å puste. Uten riktig behandling, er astma dødelig, drepte 3613 amerikanere hvert år, ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC).

The Obesity Link

Mange forskere mener det er en sammenheng mellom det å være overvektig og ha astma. Mens en rekke studier faktisk viser voksne som er overvektige synes mer sannsynlig å utvikle astma og de som mister vekt viser en nedgang i symptomer på astma, er videre studier er nødvendig for å forstå sammenhengen mellom vekt og astma.

Mer vekt? Mer Astma

På det mest grunnleggende nivået, jo lettere du er, jo lettere er det å puste. Hvis en person utøver mer (for å miste eller holde vekten), kan forbedret muskeltonus hjelpe brystmusklene fungerer bedre. Og hvis du veier mindre, kan du ha mindre sure oppstøt, noe som kan forverre astma.

I en finsk studie publisert i British Medical Journal, pasienter som mistet ca 24.5 pounds (og vedlikeholdt at vekttap) viste en 7,2 prosent forbedring i astmasymptomer og en reduksjon på 1,2 doser av redning-inhalator medisinering.

I en annen studie, Northern California Cancer Center fant at kvinner som var overvektige (med en kroppsmasseindeks, eller BMI, på 30 eller høyere) fordoblet sin risiko for astma og de som var ekstremt overvektige (med en BMI på 40 eller høyere ) tredoblet sin risiko.

Fat lik Betennelse

I en annen studie utført av Center for Cardiovascular Disease Prevention ved Methodist DeBakey Heart Center i Houston, fant forskerne "at fettvev innsiden av magen er en viktig kilde til eotaxin, som er en betennelses megler som er kjent for å spille en nøkkelrolle ved astma, "sa forskningsleder, dr Christie Ballantyne. Studien fant også at pasienter som mistet vekt så en reduksjon i symptomer på astma.

Body Shape

Selv i folk som ikke er overvektige, kan vekttap være nyttig. The California Lærere Study oppdaget at blant 88.000 kvinner, gjør en person mer sannsynlig å utvikle astma et bredt midje. Kvinner med mer fett på sine midjen (som måler 35 inches eller mer) hadde en 37 prosent økning i risikoen for å utvikle astma, selv om de ble ansett som "normal vekt."

Medisiner kan føre til vektøkning

Alt dette er komplisert ved det faktum at noen astma medisiner - spesielt kortikosteroider - er kjent for å forårsake vektøkning og øket appetitt. Derfor kan folk tar kortikosteroider som har problemer med å opprettholde eller redusere sin vekt trenger å snakke med sin lege om å prøve andre astmamedisiner.

Virkninger av en astma angrep

Folk som lider av astma ikke bare lider av pustebesvær og pusteangrep felles for denne sykdommen. Effektene er følte i hele kroppen, inkludert hjernen. Astma kan ha en effekt på pasientens følelsesmessige og mentale velvære; hvordan han reagerer på hans sykdom vil diktere hvor godt han gjør i behandling av hans tilstand. Selv hvordan han bryr seg om hans helse har innvirkning på hvor godt hans astma reagerer på behandlingen.

Luftveiseffekter

Luftveiene constrict, forårsaker astmatisk å føle kortpustethet. Til tider, brystet og halsen føler kløende, sannsynligvis på grunn av kroppens reaksjon på allergener. Astmatikere ofte hoste, noen ganger spontant - oftere, skjønt, i et forsøk på å kvitte luftrøret (luftrør) av en opplevd hindring.

Systemiske effekter

Astma pasienter er mer utsatt for lider av gastroøsofageal reflukssykdom (halsbrann) enn noen uten astma. Ofte er den eneste rette for pasienten å legge en reseptbelagte medisiner for å kontrollere gerd symptomer til hans tidligere medisiner for astma. Astma og GERD forverre hverandre; hver lidelse kan utløse andre sykdommer.

Alvorlig angrep

I tilfelle en alvorlig angrepet, som garanterer rask akuttbehandling, kan pasienten oppleve svetting, nasal fakling (i et forsøk på å få mer luft inn i lungene hans), et blålig skjær til leppene og / eller ansikt, rask puls, forvirring eller apati som hans oksygennivået synker, og angst. Under et angrep som dette, ringe nødtelefonen umiddelbart, siden astma pasienten er på et høyere risiko for respirasjonssvikt. Hvis øyeblikkelig legehjelp ikke er gitt, kan pasienten dø.

Emosjonelle effekter

Når noen er nylig diagnostisert med astma, kan han føle seg deprimert eller sint fordi han kan føle at han ikke kan være så fysisk aktiv som han var før. Han trenger å vite at fysisk aktivitet vil bidra til å holde sin luftveiene sunnere; han bare må huske å pre-behandle sine lungene (ta to puffs av hans albuterol) før trening.
I noen, kan sterke følelser eller stress utløse et astmaanfall. Hvis en astmatisk er under økt stress, vil han legge merke til hans symptomer er verre.

General Health

Astmatikere finner de inn en hel, ny verden av behandlings problemer når de nettopp har fått diagnosen astma. De har nå for å motta en årlig influensavaksine (astmatikere har høyere risiko for komplikasjoner, lungebetennelse eller eventuelt død). Hvert femte år, astmatikere må også få en lungebetennelse skutt også. Hvis astma stammer fra allergi, har pasienten å identifisere allergi utløser hans astma og fjerne dem fra hans liv og hjem som best han kan. Dersom astma pasienten røyker, må han slutte å røyke, fordi sigarettrøyk er et kjent astma utløse. Selv vekt spiller en rolle ved astma - den tyngre en pasient er, jo høyere sin risikoen for angrep er. Dermed må han arbeide for å redusere sin vekt på et sunt nivå.

Hvordan behandle Bronkospasme

Hvordan behandle Bronkospasme


En bronkospasme er et stramt sammentrekning av bronkial muskel, produsere symptomer som hoste, piping i brystet, kortpustethet og en stram følelse i brystet. Sammentrekning smalner bronkiene, luftveiene som kobler luftrør til lungene, som er ytterligere forverret når slimhinnen sveller og blir betent. Klissete slim produsert av bronkial kjertler kan ytterligere tette opp bronkiene, og hoste vanligvis vil ikke tvinge ut slim. Bronchospasms er et felles trekk ved astma, men en rekke andre tilstander kan bringe på bronkospasme også: luftveisinfeksjoner; kroniske lungesykdommer, slik som kronisk bronkitt og lungeemfysem; anafylaktisk sjokk; bivirkninger av legemidler som betablokkere; allergi mot mat, kjemikalier eller insektstikk, og puste i røyk eller gasser som irriterer lungene. Krampene seg er vanligvis ikke kritisk, men bør behandles så raskt som mulig.

Bruksanvisning

Hva gjør du når Bronchospams oppstå

•  Vær rolig, holde personen ha bronchospasms rolig og ringe 911.

Bruk noen foreskrevne medisiner, for eksempel astmainhalatorer, som ledes av leger.

Hvis stand, his oksygen til pasienten.

Hvis pasienten er på en trakeotomi tube, forsiktig suge på den. Stopp hvis det forstyrrer pasientens puste videre. Skifte slange hvis den er blokkert, og suge ikke fjerner blokkeringen.

Gi kunstig åndedrett eller HLR hvis pasientens pust eller hjerteslag stopper.

Følg opp noen behandling med en kiste X-ray og lungefunksjon test for å se etter forhold som kan føre til ytterligere bronchospasms.

Hvordan Leger Unn bronchospasms

De administrere en beta-2-adrenerge agonist, så som salbutamol, gjennom en inhalator eller forstøver. Da slapper musklene for å lindre spasmer.

Avhengig av alvorlighetsgraden av de bronchospasms, administrere de ekstra doser i 20-minutters intervaller eller kontinuerlig. De kan gi medikamentet intravenøst, om nødvendig.

Hvis to eller tre doser ikke gir lindring, injisere hydrokortison intravenøst. Hydrokortison kan undertrykke betennelse forårsaker bronchospasms.

Bør symptomene vedvarer, legger aminophylline til dosering. Dette vil utvide bronkiene og bronkiolene, gjenopprette sin luftstrøm.

Periodisk positivt trykk ventilasjon - å sette luft inn i lungene gjennom en pust tube - kan være nødvendig dersom det ikke er respons til andre behandlinger. Disse tilfellene er sjeldne.

Tips og advarsler

  • Hvis du er utsatt for bronchospasms mens du trener, alltid varme opp og kjøle seg ned i ca 15 minutter både før og etter treningsøktene. Unngå å trene på dager som er ekstremt kaldt eller har en høy pollen teller.

Slik Clear Obstruktiv Breathing

En rekke tilstander forårsake obstruktiv åndedretts, noe som begrenser muligheten av lungene til å ta inn og slippe ut luft. I sin tur, kan oksygenmangel og karbondioksid akkumulering forekomme. På en kronisk nivå, kompromittert puste minsker kapasiteten av lungene til å holde luft. Cellular skader kan forekomme, og, til slutt, hvis kompensasjon av kroppslige systemer svikter, vil multippel organsvikt føre til døden. Det er mange årsaker til lunge obstruktive sykdommer. Arvelige faktorer kan betraktes, som ved astma. Fritt, i de fleste tilfeller, er det agent som forårsaker emfysem og bronkitt. En enklere sak involverer vanlig influensa som inflames din nese passasjer, noe som gjør det vanskeligheter med å puste.

Bruksanvisning

Bruk bronkodilatorer. Via inhalering eller i andre former, er det gitt å strekke innsnevret luftveier, noe som gjør gassutveksling enklere. Hvis du er reaktiv til det, kan umiddelbar lindring merkes. Breathing ville være lettere. Det er vanligvis gitt til pasienter med astma fordi deres Airway er smalere. Merk at bronkodilatorer har potensial bivirkning av takykardi eller en økning i hjertefrekvens. Hjerteklapp kan også forekomme, og bronchodilators må brukes med spesielle forholdsregler hos pasienter med hjertelidelser.

Anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel steroider, er først og fremst gitt for å redusere betennelse i luftveiene. De pleier å gå hånd i hånd med bronchodilators å maksimere effekten av luftveis klaring. De forbedrer luftveier og redusere den inflammatoriske respons av cellene. Effekten av steroider på den betente slimkjertlene i stor grad reduserer dens evne til sekresjon på grunn av sin anti-inflammatorisk virkning. Slim drenering, hvis det ikke fjernes, kan blokkere luftveiene.

Ta slimløsende og slimløsende medikamenter. Problemet med obstruktiv åndedretts i andre tilfeller er ikke den innsnevrede luftveier. Hyperaktiv slimproduksjon skjer og tresko opp luftveiene. Expectorants hjelpe deg hoste opp slimet å gi kontinuerlig luftstrøm. Jobben til mucolytics er å kondensere herdet slim som er vanskelig å hoste opp.

Plasser deg i Trendelenburg stilling der hodet og brystet er lave og beina er i en tilbøyelig posisjon til å legge til rette for lunge drenering. Pulmonale sekresjoner som er vanskelig å utvise blir flyttet inn i den øvre luftvei for å lette oppspytt av tyngdekraften. Dette gjøres i flere minutter for å hindre en økning i intrakranielt trykk forårsaket av ansamling av blod i hjernen.

Slutte å røyke. Fordi røyking er den ledende årsak til lungesykdommer, kan opphør av røyking i stor grad bevare de resterende funksjonelle deler av lungen. Avslutte vil også hjelpe din nesehår regenerere å filtrere mer svevestøv i luften.

De Tegn på en Avocado blir bortskjemt

De Tegn på en Avocado blir bortskjemt


Mens ofte forvekslet for en grønnsak, er en avokado faktisk en frukt. Denne high-fiber, er næringsrik frukt kolesterol-og natrium-fri, noe som gjør det til et ideelt tillegg til et sunt kosthold. Det er mer enn 500 varianter av avokado, men Hass avokado er lettest tilgjengelig, som de er vokst kommersielt mer enn noen annen rekke avocado. Å vite hva som kjennetegner den populære Hass hjelper deg å velge en moden avokado.

Utenfor Opptredener

Hass avokado er ovoid-formet og deres skinn har en humpete tekstur. Før en Hass avokado er moden, er det fast å ta på og huden er grønn. Som avocado modner, myker frukt og snur mørkere i fargen. En moden Hass avocado hud er en svært mørk nyanse av grønt, lilla eller svart. Når du velger en Hass avocado, sjekke huden for bulker og myke flekker å unngå altfor uren frukt.

The Inside Scoop

Når en moden Hass avocado er pealed eller skiver åpen, bør frukten på innsiden være et lys gul-grønn farge. Huden bør skrelle lett unna kremet, glatt frukt. Det er ikke uvanlig å se små urenheter inne i avocado, særlig der hvor frukten møter huden. Disse blemishes kan enten fjernes eller er umerkelig hvis avocado blir most for guacamole.

Holdbarhet

En del av Hass avocado popularitet stammer fra sin eksepsjonelle holdbarhet. Hard, umodne avokadoer kan kjøpes dager før sitt tiltenkte bruk. The California Avocado kommisjonen anbefaler å plassere avokado i en brun papirpose ved romtemperatur for å modnes frukten i to til fem dager. Modne avokadoer kan oppbevares i kjøleskapet i to eller tre dager før du er klar for å spise.

Avokado Gone Bad

Hass avokado som har passert sin beste alder har noen distinkte egenskaper. De første tegn på en dårlig avocado er huden. Den normalt blanke huden mister sin glans og begynner å se tørr. En bortskjemt avocado kan "hule i" der flekker er for myk og rotting. Når kuttet åpen, er frukten ikke lenger er glatt, kremaktig og grønt. Det kan være brun, svart eller grå, og huden vil ikke skille fra frukten like lett. Bortskjemt avokado enten har en grøtaktig, vassen konsistens eller en tørket ut, gummiaktig konsistens. I begge tilfeller er den hud og frukt fra et ødelagt avocado distinkt. Bortskjemt Hass avokado ser og føles ganske forskjellig fra sine modne og umodne kolleger; kjenne disse forskjellene hjelper deg å velge den perfekte avocado hver gang.

Effekten av Leukotrienene på Puls

Leukotrienene er kraftige hormonlignende forbindelser som kan påvirke praktisk talt alle organer, inkludert hjerte.

Beskrivelse

Sammen med prostaglandiner og tromboksaner, leukotriener tilhører en klasse av forbindelser som kalles eikosanoider. Noen eksempler på leukotriener er 5-HPTE, LTA4, LTB4, LTC4, LTD4 og LTE4.

Syntese

Syntetisert i nesten alle vev i kroppen, leukotriener er produktet av omdannelsen av arachidonsyre av en familie av enzymer som kalles lipooxygenases.

Funksjon

Som mediatorer av den allergiske reaksjon og betennelser, leukotriener årsak til følgende: innsnevring av små blodkar og bronkiene (luftveis); kontraksjon av glatt muskulatur, blodkaret øket permeabilitet, tiltrekning av immunceller til en skadestedet og frigjøring fra enzymimmunceller.

Cardiovacular Effects

I sin tekst "Basic and Clinical Endocrinology" DRS. Greenspan og Gardner oppmerksom på at de store effektene av leukotriener på hjertet inkluderer koronar (hjerteårer) innsnevring, redusert kontraktilitet og redusert blodsirkulasjon. Leukotriener er imidlertid ikke ut til å ha en direkte signifikant effekt på hjertefrekvensen.

Leukotriener i sykdomsprosesser

Forskningsstudier, inkludert ett som er publisert i American Journal of Respiratory Critical Care Medicine (volum 161), rapporterer en kobling mellom overflødig leukotrienproduksjon og slike plager som astma, hjerteinfarkt (høre angrep), hjerneslag og anafylaksi (alvorlig allergisk reaksjon).

Betraktninger

Mens deres direkte effekt på hjertefrekvensen har liten vitenskapelig støtte, kan leukotriener bidra indirekte til pulsforstyrrelser ved å stimulere visse sykdomsprosesser. For eksempel, åndenød ved astma og anafylaksi ofte manifesterer seg som økt hjertefrekvens, ifølge Medscape.

Hvordan ta Boswellia for Health

Hvordan ta Boswellia for Health


Boswellia er en urt som kommer fra harpiks av boswellia serratta treet. Den felles navn for denne urten er virak. Dens bruk som en medisin dateres tilbake til antikken. I dag ser det ut i kapselform på hyllene i helsekostbutikker. Etter noen få enkle trinn sørger for sikker og effektiv bruk.

Bruksanvisning

•  Kjenn dens viktigste bruken. Boswellia er vitenskapelig bevist å fungere som en anti-inflammatorisk. Folk bruker denne urten for å lindre smerte og hevelse assosiert med leddgikt, bursitt og senebetennelse. Boswellia også reduserer vev betennelse ved astma, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom.

•  Vurder sine foreslåtte bruk. Boswellia brukere hevder det senker kolesterol og triglyserider i blodet. Brukere rapporterer også urten gir en generell følelse av velvære.

Skaff en standardisert ekstrakt. Boswellia ekstrakt er kommersielt tilgjengelig som kapsler standardisert til å inneholde 37,5 prosent boswellic syrer.

Ta mellom 300 og 400 mg, tre ganger daglig. Spre doser ca åtte timer fra hverandre.

Fortsett behandlingen i to til tre måneder. Kommersielle preparater av denne urten har ingen vanedannende ingredienser. Noen mennesker med kronisk betennelse bruke boswellia daglig uten hendelsen.

Monitor for bivirkninger. Disse er sjeldne og inkluderer kvalme, utslett og diaré. Hvis bivirkninger utvikle, slutte boswellia bruk.

Tips og advarsler

  • Alltid informere lege og farmasøyt om bruk av boswellia og annen urt.
  • Bruk kun kommersielt tilgjengelige standardiserte ekstrakter av boswellia. Crude preparater kan ikke være trygg.
  • Små barn, gravide kvinner, ammende mødre og personer med lever- eller nyresykdom bør ikke ta boswellia.

Hvordan gjenkjenne pollenallergi Symptomer

Hvordan gjenkjenne pollenallergi Symptomer


Hvis du lider av en rennende nese og kløende øyne, kan det hende du har en allergi. Studier har vist at flere mennesker tåle allergi elendighet enn lider av alle alvorlige sykdommer til sammen. Mens folk kan ha allergifremkallende reaksjoner mot støvmidd, mat, kjæledyr dander og mold, mange mennesker er allergiske mot skjønnheten i den store utendørs. Høysnue, aka allergisk rhinitt, er ofte forårsaket av horder av luftbårne pollen invaderende nesen.

Bruksanvisning

•  Hold styr på hvor lenge du har vært plaget. En langvarig kulde kan peke til pollen allergi.

Legg merke til hyppighet og sesongmønstre dine symptomer. Luftbårne pollen er vanligvis på sitt høyeste nivå i løpet av våren, forsommeren og tidlig høst.

Undersøk dine symptomer. Symptomene på høysnue inkluderer nysing, rennende eller tett nese, en kløe i halsen, kløende eller rennende øyne, hoste og post-nasal drypp. Det kan også føre til ekstrem trøtthet, mental fogginess og vedvarende mørke ringer under øynene.

Besøk din primære omsorg lege for å diskutere din medisinske historie og oppdatert symptom journal. Han kan anbefale en over-the-counter antihistamin eller øyedråper som et første skritt.

Planlegge en avtale med en allergi spesialist for huden testing eller en blod uavgjort. Disse testene kan bidra til å begrense din reaksjon på spesifikke allergener og kan avgjøre om pollen er blant lovbrytere.

Få svar om allergi ved Astma og Allergiforbund Foundation of America hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Hvis symptomene er til stede gjennom hele året, finne ut om du har kjæledyr allergi eller en mold problem i ditt hjem eller kontor.
  • Mens pollen kan blåse inne eller stikk en tur på mennesker eller dyr, de fleste pollen allergikere gjenkjenner mer alvorlige symptomer når de er utendørs nær uakseptable trær eller ugress. Gjenkjenne hvor symptomene oftest oppstår.
  • Ikke overse kroniske allergisymptomer, som luftveiene kan begynne å lide. Vær oppmerksom på at allergi kan forverre astma og pusteproblemer hvis venstre ukontrollert.
  • Rememver potensialet for komplikasjoner. Akkurat som forkjølelse, kan allergisymptomer føre til sekundære infeksjoner hvis invaderende bakterier bosette seg i betente slimhinner. Se legen din hvis du tror du kan være lider av mer enn allergi.

Farer med mugg i Homes

Mugg er et felles navn for mugg vokser på stoff eller tre, men er faktisk en form. Muggsopp finnes nesten overalt, inne og ute, og forekommer i en rekke former og farger. Muggsopp er organismer som lever av ting som tre, papir, løv eller skitt og krever fuktighet for å vokse. Mens støpeformer er ganske vanlig, de er ikke ufarlig. Når gitt et fuktig miljø for å trives, kan de reprodusere og skape en god del helseproblemer eller strukturelle skader på boliger.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på mugg og mugg i et hjem kan manifestere seg som rennende eller rennende øyne, nese stuffiness, nysing, hosting eller nysing. Mens de som er allergiske mot muggsopp kan ha en lavere terskel for å reagere på muggsopp, gjentok høy eksponering for muggsopp kan også senke den terskelen. Allergisk betennelse i nedre luftveier kan skape astmatiske reaksjoner som sår hals, tetthet i brystet, kortpustethet og hoste. Støpeformer kan være en betydelig trigger ved astma, spesielt hos barn. Andre allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, tørrhet og kløe.

Irriterende Reaksjoner

Irriterende reaksjoner på muggsopp innendørs eller mugg inkluderer øyeirritasjoner, øyeinfeksjoner, utslett, kaldt symptomer, laryngitt, heshet, hoste og tetthet i brystet. Andre reaksjoner er hodepine og tretthet. Irritasjonsreaksjoner vanligvis forsvinne ganske raskt når en person er fjernet fra omgivelsene forårsaker symptomene.

Giftige Reaksjoner

Noen muggsopp kan utvikle seg til mykotoksiner, ofte referert til som svart mold. Dette er karakteristisk funnet i vannskadde boliger med store mengder mugg særlig i vegger, tapet, tak flis, tapet, tepper og isolasjon. Disse formene kan føre til nevrologiske, respiratoriske og hudreaksjoner. Eksempler på sykdommer forårsaket av svartsopp inkluderer organisk støv giftig syndrom og pulmonal blødning hos spedbarn.

Ved å søke akuttbehandling for astma?

Astma er vanligvis ikke tenkt som en livstruende sykdom; men hvis advarselen tegn på et farlig angrep blir ignorert, er døden ofte overhengende. Hvis symptomene ikke er under kontroll, og angrepet er ikke avtagende, så en tur til legevakten er definitivt garantert, og du må umiddelbart varsle familien din lege og finne en respektert pulmonologist.

Første linje behandlinger i ER

Først vil en peak flow meter identifisere denne hengende situasjonen massedrap. Dette er en enkel test ved hjelp av de symbolske farger sett på et trafikksignal. Hvis du er i den grønne sonen, er din astma under kontroll, og regimet er effektiv. Hvis du er i gul sone, må du være forsiktig som astma nærmer seg et farlig nivå. Deretter, hvis du er i rød sone, stoppe umiddelbart og dra til nærmeste legevakt.

En annen overhengende faresignal er store mengder slim, spesielt gult eller grønt, som indikerer bakteriell astmatisk bronkitt, eller i verste fall, bakteriell lungebetennelse. Imidlertid kan et virus forverre astma også, og ledetråd her er nysing, som vanligvis følger med denne type sykdom. Med en bakteriell infeksjon, vil en person vanligvis pigg til en feber på 101 grader Fahrenheit () eller høyere, i motsetning til et virus feber der ingen er tilstede. Dessuten er det dokumentert tilfeller der en bihulebetennelse kan fort bli til en full-blåst astmaanfall fordi de innsnevrede nesegangene gjør det vanskeligere å puste for pasienten.

Vær oppmerksom på at når post-nasal drypp er en faktor, halsen fort blir involvert med ekstra innsnevring, og slimproduksjon vil bli mer tyktflytende. En redning inhalator er et verdifullt verktøy involvert i førstelinjebehandling for akutte anfall; men hvis du ikke klarer å komme seg etter den anbefalte doseringen, bare hodet for den nærmeste legevakt - ikke administrere mer medisin. Også når astma er kontrollert, er et topisk medikament effektivt kortikosteroid, men når astma når status asthmaticus, er nødvendig for oral eller intravenøs behandling.

Intense behandlinger av astma terapi

Legevakten Legen vil avgjøre alvorlighetsgraden av angrepet og senere vil bestille raske behandlinger for å stoppe angrepet for å holde angrepet fra tilbakevendende. For barneastma, er den innledende behandling som kalles racemisk adrenalin, som er et svært effektivt regime for å avverge en tilstand som kalles status asthmaticus. IV terapi kombinert med IV antibiotika, kortikosteroider, og en forstøver puste behandling vil raskt åpne opp den innsnevrede luftveier og la betennelsen å avta. Dessuten kan oksygenbehandling være nødvendig i noen tilfeller, og forstøverpuste behandling ikke bare tillater oksygen å strømme fritt inn i lungene, bryter den opp slim og åpner hurtig luftveiene.

Legen kan overvåke ditt hjerte med en hjerte monitor for å utelukke en sykdom prosess som kalles hjerte astma, noe som fører til betennelse i hjertet, og også bakterier vedlegg til hjertet muskler. Uregelmessige hjerteslag vil skje på hjertemonitor og legen vil bestemme hvilke løpet av behandlingen er indisert. En tilstand som kalles mitralklaffprolaps er ofte en forløper til hjerte astma, og spesifikke tester for eksempel en hjerte ultralyd vil avgjøre denne tilstanden. Dessuten kan legen varsle en spesialist expeditiously om nødvendig.

Legevakten er et forsonende trekk til astmatikere som trenger hurtig airway terapi, så husk ikke forsinke legevakt. Er du i tvil, sjekk din astma ut. Mange alvorlige astmatikere dø hjemme, så ikke nøl med å ringe 911. Husk også at din bør informere din primære omsorg lege slik at han eller hun kan være tilgjengelig og møte deg på akuttmottaket om nødvendig for å fungere sammen med akuttmottaket ansatte.

Konklusjon

Astma er en forløper til mange sykdomsprosesser og bør tas på alvor. Vær oppmerksom på at barn spesielt har svært små luftveiene og må behandles umiddelbart. En reaktiv luftveier, som med astma, kan være bare et steg fra døden. Det er langt bedre å være proaktiv med behandling enn å putre rundt med en reaktiv luftveier.

Hvordan Reverse bronkitt og astma ved røykeslutt

De to typer kroniske obstruktive sykdommer (KOLS) er bronkitt og astma, forhold som refererer til vanskelighetene med å puste ut den brukte luften fra lungene. En primær årsak til disse sykdommene er tobakk misbruk, inkludert andre hånden røyk. Hvis venstre ubehandlet, kan KOLS svekke lungene og forårsake en rekke infeksjoner og andre komplikasjoner. Ved å bruke alle de naturlige rettsmidler nedenfor, kan du styrke lungene og reversere symptomer forbundet med røyking.

Bruksanvisning

•  Spis mat med høyt magnesium daglig. Magnesium virker ved å lindre luftveiene slik at mer luft kan strømme gjennom. Mat som er rik på magnesium er bønner, peanøtter og gresskarfrø.

Legg løk til kosthold daglig. Løk inkluderer potente svovel stoffer som senker lungevev betennelser i forbindelse med astma og bronkitt.

Konsumere matvarer rike på selen daglig. Denne kraftige forbindelsen opprettholder lungevev elastisitet samtidig redusere betennelsen i forbindelse med bronkitt og astma. Foods høy i selen inkluderer hvetespirer, linser og cashewnøtter.

Ta askorbinsyre (vitamin C) tabletter daglig. Askorbinsyre er en antioksidant som behandler bronkitt og astma ved å hjelpe kroppen din eliminere frie radikaler som inflame luftveiene, forårsaker mucus å tykne. Én 500 mg tablett daglig er den anbefalte dosen av vitamin C.

Legg tofu til kosthold hver dag. Tofu er laget av soyabønner, som er rike på antioksidanter som kalles flavonoider. De fungerer ved å redusere betennelse i luftveiene i lungene slik at du kan puste lettere. Tofu hjelper også forebygge mot lungekreft.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med din lege før du starter naturlige behandlinger for bronkitt og astma.