Digidexo.com

tarmgass av salat

Hvordan redusere lukten av tarmgass

Tarmgass er normalt, men det kan være flaut hvis det lukter. Stinkende tarmgass er forårsaket ved å svelge luft mens du spiser eller drikker, og av den naturlige nedbrytning av maten du spiser. Magen har enzymer som hjelper på fordøyelsen, men noen ganger den mangler de riktige enzymer for å fordøye sukker, stivelse og kostfiber. Ufordøyd mat beveger seg gjennom tarmen og bakterier bryter det ned, produserer svovel, hydrogen, karbondioksid og metan. Disse gassene gå ut kroppen din som stinkende tarmgass. Endre maten du spiser og tar tilskudd av fordøyelsesenzymer kan bidra til å redusere lukten av tarmgass.

Hvordan redusere lukten av tarmgass

Eliminer Matvarer som forårsaker Smelly Gas

eksperiment for å se om noen av de følgende matvarer som forårsaker overdreven gass når du spiser dem: epler, aprikoser, kli, svisker, soyabønner, tunfisk, nøtter, bønner, brokkoli, kål, blomkål, melk og melkeprodukter, kunstige søtningsmidler, aubergine , fersken, svisker, tomater, brød, sitrus frukt, rosenkål, reddiker, løk, pasta, hvete, salat, rosiner og kullsyreholdige drikker. Ha en liste eller et diagram og prøve bare én av disse matvarene på en gang.

Ta fordøyelsesenzymer, generelt kjent som laktase, for å hjelpe fordøye laktose i meieriprodukter du spiser. Acidophilus bakterier, som finnes i yoghurt eller tilgjengelig som kosttilskudd, kan også hjelpe deg med å fordøye maten.

•  Ta et over-the-counter digestive enzym, slik som D-galaktosidase, for å bidra til å fordøye sukker i bønner og andre karbohydrater og redusere lukt tarmgass.

trening som yoga og lav effekt aerobic kan hjelpe på fordøyelsen. Flytte kroppen din vil få blodet flyter og hjelpe alle dine organer fungere bedre.

Ingefær er et naturlig middel for tarmgass. Sushi restauranter serverer ofte ingefær som en del av måltidet for å hjelpe på fordøyelsen. Sug en spiseskje av fersk ingefær i en teskje av sitronsaft for bare noen få sekunder, deretter tygge sakte og svelge.

Drikk peppermynte te eller kamille te å støtte fordøyelsessystemet og bidra til å eliminere gass.

Hint

  • Fiber er vanligvis finnes i karbohydratrike matvarer som brød, frukt og grønnsaker. Disse matvarer er viktig for et sunt kosthold. Hvis du eliminere dem en stund, prøve å legge dem tilbake i sakte for å se om de påvirker tarmgass.
  • Kalsium er en viktig del av et sunt kosthold. Hvis du eliminere all melk og melkeprodukter fra kostholdet ditt må du kanskje ta et kalsiumtilskudd.

Slik håndterer tarmgass

Tarmgass kan føle deg oppblåst, og vanlige symptomer på mage eller tarmgass inkluderer raping, oppblåsthet og magesmerter. Det finnes måter å håndtere gass. Og i de fleste tilfeller kan du lindre gass med naturlige eller hjemme rettsmidler. Nøkkelen er å gjenkjenne triggere, og gjøre de nødvendige endringer i livsstil.

Slik håndterer tarmgass

Identifisere drikke som forårsaker tarmgass. Kullsyreholdige drikker som brus og melkeprodukter er vanlige utløsere av tarmgass. For å kontrollere gass, redusere inntaket av brus og melkeprodukter som yoghurt, ost og iskrem. Ta en laktose fordøyelsesenzym før du spiser meieri å avverge gass.

Se opp for fiber-rik mat. I moderasjon, bidrar fiber til en sunn fordøyelseskanalen. Men forbruker for mye fiber kan produsere intestinal ubehag som gass. Begrens inntaket av visse "gassy" matvarer som bønner, blomkål, salater, kål og hvete.

lindre forstoppelse. Bortsett fra kosten valg, kan forstoppelse også bringe på tarmgass. Å bekjempe forstoppelse og bli kvitt gass, øke fysisk aktivitet til 30 minutter om dagen, drikke minst åtte glass vann om dagen eller ta en fiber supplement. Disse rettsmidler hjelpe myke avføring og fremme intestinal bevegelse.

Senk farten. Rapid spising, drikking med sugerør eller snakke med mat i munnen øker mengden av luft i magen. Unngå disse vaner for å redusere luft i magen og leder tarmgass.

Spis en lav-fett diett. Matvarer med høyt fettinnhold (rødt kjøtt, rask mat, stekt mat) tar lengre tid å fordøye og bidra til mage eller tarmgass. Velg magert kjøtt og velg magre alternativer.

Ta anti-gass medisinering. Dersom hjemme rettsmidler ikke lindre tarmgass, besøke et stoff butikk og kjøpe anti-gass medisiner som Alka-Seltzer eller Gas-X. Ta som beskrevet, men oppsøke lege dersom symptomene vedvarer.

Hint

  • Voksne bør spise mellom 20-35 gram fiber om dagen for å bidra til å fremme optimal fordøyelseskanal helse.

Slik unngår du at tarmgass eller flatulens

Tarmgass eller flatulens kan føre til magesmerter og fordøyelsesbesvær eller oppblåsthet. Mens dette problemet har en tendens til å løse seg selv over tid, kan du ta visse forholdsregler for å forebygge hendelser med gass eller flatulens.

Slik unngår du at tarmgass eller flatulens

spytte ut tyggegummi. Gum-tygging kan be svelging av ekstra luft, noe som kan skape tarmgass. Bruk pusten mints i stedet for tyggegummi. Også begrense bruk av sugerør, som også skaper ekstra luft i kroppen din.

2 Hoppe brus og kullsyreholdige drikker. Karbonatisering fra drikke kan utløse abdominal oppblåsthet og gass. I stedet drikke ikke-kullsyreholdige drikker som saft og vann.

Ta et fordøyelsesenzym før du drikker melk eller spiser matvarer med meieriprodukter. Iskrem, melk, ost og mat tilberedt med meieri er vanlige årsaker til tarmgass og luft i magen. Du vil vanligvis ønsker å redusere forbruket av disse matvarene.

trening minst tre ganger i uken i 30 minutter. Dette vil bidra til å øke intestinal sammentrekninger og mot forstoppelse, som kan stimulere intestinal gass.

Spis færre karbohydrater og gass matvarer. Karbohydrater og gass matvarer som bønner, salat og kål kan fremme intestinal gass og luft i magen. Ta kosttilskudd som Beano før spising problemet mat.

Drikk åtte glass vann daglig. Dehydrering eller mangel på væske kan bli harde avføring og forårsake forstoppelse og tarmgass. Hold avføringen myk og regelmessig med rikelig med vann.

Hvordan lage en sunn tunfisk salat for vekttap

Hvordan lage en sunn tunfisk salat for vekttap


Tunfisk er en rik proteinkilde som gir deg energi og bidrar til å bygge muskler. En næringsrik, sunn tunfisk salat er lett å lage og en økonomisk måte å øke proteininntaket ditt.

Hvordan lage en sunn tunfisk salat for vekttap

•  Bland sammen en liten boks med tunfisk, kapers, hakket løk, en hakket hardkokte egg, selleri, sennep og olivenolje i en bolle. Bruk kun det hvite hvis det er det din kosttilskudd diett krever. Juster ingrediens pengene til din smak.

Lag en seng av strimlet salat og finhakket mørkegrønne bladgrønnsaker i en salatbolle.

•  Plasser tunfisk blandingen på toppen av sengen av greener. Alternativt, bland det sammen med greenene. Legg kiler av friske tomater.

Hint

  • Serveres med fullkorns sprakk for litt ekstra crunch.

Å spise salat for å miste vekt

Å miste vekt er i stor grad et spørsmål om å spise færre kalorier enn man expends gjennom fysisk aktivitet. Salater er en høy-fiber, næringsrike kilde til kalorier, og er rask å tilberede. Med riktig planlegging kan spise salater være rask og effektiv vei til vekttap.

Velg bladgrønnsaker

Grønne greener er gode kilder til vitamin A og betakaroten og er fulle av fiber. De vil få deg til å føle fyldigere samtidig som du kan spise færre kalorier totalt. Grønnkål, kål, romanosalat og spinat er alle næringsrike grønne greener som gjør gode salat komponenter. En servering av rå bladgrønnsaker er ca to kopper og bør tjene som mesteparten av salaten innholdet.

Legg noen fargerike grønnsaker

Røde, oransje, gule og hvite grønnsaker, for eksempel tomater, gulrøtter, sommer squash og reddiker er stor salat tilsetninger. Disse grønnsakene er fulle av fiber og vann, som begge hjelpemiddel i vekttap. De som er forvaskes og skiver i pakker er en ekstra bekvemmelighet. Husk at jo mer farge du har på tallerkenen din, jo større utvalg av vitaminer og mineraler du forbruker.

Bønner og proteiner

High-fiber bønner, for eksempel kikerter og kidneybønner, gjør en utmerket protein tillegg til salater. Hvis du føler eventyrlystne, er kuber av tofu eller tempeh vises oftere på salatbarer nå og gjøre gode lav-kalori protein alternativer. Tofu er også høy i kalsium og rik på B-vitaminer. Prøv å unngå forhåndslagde bønne salater, da disse inneholder høyere mengder sukker og fett. Noen salatbarer tilbyr skiver skinke og kylling for salat pålegg også. Ta hensyn til fettinnholdet i disse imidlertid, og unngå panert kylling, velger grillet i stedet.

Si nei til Dressing og Extras

Salatdressinger er en rask måte å slå en sunn salat til en diett mareritt. For eksempel inneholder vanlig blåmuggost salat dressing 300 kalorier og 32g fett (mer enn én dag) i bare en 1/4 cup. Selv sunne tillegg som solsikkefrø kan legge 45 kalorier i 1 ss. Det er best å holde seg borte fra statister helt eller bruke sitronsaft eller flavored eddik i stedet. Hvis du føler at du må ha dressing, serverer den på siden eller kutte servering i halvparten.

Hva er den ernæringsmessige verdien av salat?

Hva er den ernæringsmessige verdien av salat?


Enten det sentrale elementet i en skarp, sommer salat eller fiket mellom to brødskiver å legge crunch til en sandwich, er salat en sunn tillegg til kosthold. Dette gir mer enn vegetabilsk smak og tekstur. Det er også en verdifull måte å få næringsstoffer uten vesentlig øke kaloriinntaket.

Isbergsalat

En kopp strimlet isbergsalat har 10 kalorier, 2,1 gram karbohydrater, 0,7 gram protein og 0,9 gram fiber. Denne variant av salat gir et bredt utvalg av mineraler og vitaminer, men en porsjon av salaten ikke er en betydelig kilde for de fleste av disse næringsstoffer. Et unntak er imidlertid vitamin K, noe som bidrar til blodkoagulering. En kopp isbergsalat har 17,5 mikrogram vitamin, sto for 19 prosent av den anbefalte kosten kvote for voksne.

Romanosalat

En kopp strimlet romanosalat inneholder 8 kalorier, 1,6 gram karbohydrater, 0,6 gram protein og 1 gram fiber. Denne type av salat er høy i vitamin A, noe som bidrar til hud og øye helse. En kopp har 205 mikrogram, som er 29 prosent av den anbefalte kosten kvote for kvinner og 23 prosent for menn. Romanosalat er også en verdifull kilde til vitamin K. En kopp har 48 mikrogram, som utgjør 54 prosent av den anbefalte kosten kvote for voksne.

Red Leaf Salat

Red leaf salat, som legger en kontrastfarge til salater, har 4 kalorier, 0,6 gram karbohydrater, 0,4 gram protein og 0,3 gram fiber per strimlet cup. Det er også en verdifull kilde til vitamin A og K. En kopp har 105 mikrogram vitamin A, står for 15 prosent av den anbefalte kosten kvote for kvinner og 12 prosent for menn. Det samme porsjon har 39 mikrogram vitamin K, som gir 44 prosent av den anbefalte kosten kvote for voksne.

Salat i kosten

Innlemming salat i kostholdet er gunstig, enten du arbeider på å miste noen få pounds eller bare ønsker å holde din nåværende vekt. Fordi salat er omtrent 95 prosent vann, og inneholder svært få kalorier, kan du spise det i store mengder uten altfor heve kaloriinntaket. Selv om salat er ikke så høy i fiber som noen andre grønnsaker, for eksempel erter eller søte poteter, hjelper sin fiber fylle deg opp og hindrer en rask blodsukker pigg.

Ernæringsmessige verdien av smør salat

Smør salat har en delikat, buttery smaken og brukes i salater og på smørbrød. Som med de fleste typer salat, har smør salat noen svært næringsrik kvaliteter. Det er også kjent som Boston eller Bibb salat og en servering størrelse er ca 1 til 2 januar cup.

Kalorier

En porsjon av denne størrelsen av smør salat inneholder 10 kalorier. Ingen komme fra fett.

Andre næringsstoffer

Ifølge USDA Nutrition database, en porsjon av smør salat inneholder 29 mg av kalsium som er omtrent to prosent av den daglige anbefalte krav og omtrent 4 prosent av den daglige behov av jern.

Karbohydrater

Smør salat inneholder ca 2 gram karbohydrater; Dette er delt inn 1 gram fiber, som er fire prosent av USDA daglige anbefalte rasjon, og 1 gram av kost sukker.

Vitaminer

En servering av smør salat inneholder ca 14 prosent av USDA daglige anbefalte inntaket av vitamin A og 2 prosent av den daglige mengden av vitamin C.

Protein

Tre gram av smør salat inneholder 1 gram protein, noe som er 2 prosent av den daglige anbefalte kravet ifølge USDA Nutrient databasen.

Natrium

En servering av smør salat har 5 milligram natrium; dette er ubetydelig mot det daglige inntak av natrium i dietten.

Ernæringsmessige verdier av salater

Ikke to salater er skapt like, som hver kan gjøres ved hjelp av et utvalg av teksturer og smaker. Ved å bruke de riktige ingrediensene, kan salater være et godt måltid for de som ønsker å forbedre sin helse og gå ned i vekt.

Leafy Greens

Selv om noen salater, som pasta og orzo salater, er laget uten salat, grønne blader er den sunneste delen av noen salat. Bladgrønnsaker inneholder antioksidanter, kalsium, jern og protein. Grønne blader er svært lavt i kalorier også, med bare et gjennomsnitt på 20 kalorier for en kopp.

Når du bestemmer hvilke greener å bruke, jo mørkere farge, jo sunnere måltid. Romaine og spinat er gode valg, samt arugula for en fin bitter smak. Bruk isbergsalat måte, som det er vann-rik, men ikke inneholder mange næringsstoffer.

Dressing

Salater kan bli til en næringsrik mareritt med feil valg av dressing og kvantitet. Når du velger en salat dressing, holde seg borte fra meieribaserte dressinger som bleu ost og ranch: disse dressinger er høy i kalorier, fett og kolesterol. Sats på balsamico, grønn gudinne eller en italiensk dressing. Alle disse inneholder fett, men noen av oljer inneholder monosaturated fett, som reduserer kolesterol og bidrar til å holde leddene smøres.

Frukt

Mange frukter gå bra med salater. Tenk mandarin appelsiner, granatepler, grønne epler, jordbær, rosiner, avokado, tomater og andre frukter for salat toppers. Frukt inneholder antioksidanter som bekjemper frie radikaler. Frie radikaler er kjemikalier som er ansvarlig for aldring og sykdom. Frukt er også høy i fiber, noe som bidrar til å opprettholde regulariteten og en sterk fordøyelsessystemet.

Frukt gir tekstur og sødme til salater. Prøv å bruke frisk frukt når det er mulig, og begrense bruken av hermetisert frukt som ananas. Også, tørket frukt, som tyttebær, kan inneholde kunstige farger og sukker: bruk rosiner i stedet for en lignende smak.

Nøtter

Nøtter inneholder mye fett, men bør legges til salater: visse nøtter, som valnøtter, inneholder omega-3 fettsyrer. Lisa Drayer forklarer i sin bok, "The Beauty Diet", som omega-3 fettsyrer er ansvarlig for god hjernens helse, noe som reduserer risikoen for sykdom og forbedre hudens helse. Nøtter inneholder også viktige mineraler som kobber og mangan.

Tips

Når du spise ute, be om dressing på siden. Deretter dypper hver bit av salat inn i garderoben container. Dette tipset kan kutte ned på kalorier. Det samme gjelder for pakker med salat dressing som følger med fast-food salater: prøve å bruke bare halvparten av pakken. Kalorier fra salatdressinger er nummer én skyldige av høy-kalori salater. For eksempel, i henhold til McDonalds nettside, inneholder en premie bacon ranch salat med sprø kylling og ranch dressing en heidundrende 540 kalorier og 54 prosent av det daglige fettinntaket.

Unngå stekt toppers, som wontons eller stekt kylling. Disse kan legge til transfett og unødvendige kalorier. Ellers kan magert kjøtt, tofu eller veggisburgere legge til en sunn mengde protein, nødvendig for vev reparasjon og muskelvekst.

Tenk sauterte eller dampede grønnsaker som en ekstra salat alternativ. Grønnsaker er en god måte å legge til flere næringsstoffer til en salat.

For en liste over salat oppskrifter, se Resources.

Fordelene av grønnsaker salater

Vegetabilske salater gi mange sensoriske gleder: lyse farger av tomater, gulrøtter og paprika; lyden av en skarp grønn bønne snapping; og jordnær aroma av fersk sopp. Salater tilbyr også mange ernæringsmessige fordeler for kroppen din.

Food Pyramid

USDA mat pyramide anbefaler at voksne spiser 2 1/2 til 3 kopper grønnsaker daglig. Fargerike kastet salater er en enkel måte å gjøre grønnsaker tiltalende, slik at du er mer sannsynlig å spise nok av dem.

Vekttap

Fylle opp på ferske, lav-kalori grønnsaker i salat kan hindre deg fra å spise høyere kalori mat i stedet. Det betyr inges færre kalorier totalt, noe som tilsvarer vekttap.

Fiber

Ifølge US Department of Agriculture, "Kostfiber fra grønnsaker ... bidrar til å redusere kolesterolnivået i blodet og kan senke risikoen for hjertesykdom." Vegetabilske salater inneholder ofte slike fiberrike matvarer som gulrøtter, spinat og paprika.

Antioksidanter

Beta-karoten, lutein, lykopen og vitamin C er antioksidanter som vanligvis finnes i salat grønnsaker. Mens det er ingen definitive svar ennå på om antioksidanter kan forebygge kreft eller andre sykdommer, støtter National Cancer Institute forskning på dette området.

Advarsler

Du kan ende opp med å gjøre mer skade enn godt for kroppen din hvis du laster opp din salat med kremet dressinger eller høy-kalori pålegg som bacon, ost eller krutonger. Mens disse tilleggene kan lage salat enda mer deilig, de er lastet med fett og kalorier, som kan sabotere en vekt-tap eller hjerte-sunn spising plan.

Diet Salater til frokost

Halvparten av kampen i vekttap er vunnet eller tapt når du gjør dine valg av mat. Plassere deg selv i situasjoner der du sannsynligvis til å jukse på kostholdet ditt er selvsabotasje, som kan hindre deg i å nå dine treningsmål. Ved å sørge for at du har en god tilførsel av sunn mat tilgjengelig i ditt hjem, men du kan gjøre å følge en diett ikke bare enkel, men hyggelig. Forbereder en rask diett salat til frokost kvelden før kan hjelpe deg å forlate huset i morgen ett skritt nærmere din ideelle kroppsbygning.

Apple-og-spinat salat

Forbered deg en sunn eple og spinat salat å starte dagen på høyre, og gir kroppen din med rikelig med vitaminer og næringsstoffer for å sikre at du har konstant energinivå gjennom hele morgenen.

For å forberede et eple-og-spinat salat, trenger du appelsinjuice, limesaft, honning, dijon sennep, en pose med spinat, 1 stort eple, en rød løk og blåmuggost. Bare kombinere 2 ss. appelsinjuice med 2 ss. lime juice, 2 ts. honning og 2 ts. dijon sennep i en liten bolle, rør dem til de er helt blandet. Tømme pose med spinat i en bolle. Kjerne eplet, slicing det i stykker så tynne som mulig før blande det inn med spinat. Slice og legge i løken før strømme bandasjen over eple-og-spinat salat jevnt, blande det med en salat gaffel for å sikre at bandasjen er brukt konsekvent. Riv den blå ost og dryss det rikelig over toppen av salaten for å gi parabolen med ekstra smak. Du kan lagre salaten i kjøleskapet og nyt en rask bolle eller to før avreise i morgen.

Grillet kylling salat

Forbered en grillet kylling salat å gi deg selv en sunn, protein-pakket start på morgenen. Grill 2 4-oz. kyllingbryst i litt olivenolje til de er godt tilberedt. Etter at de er ferdig, skjære kyllingen i tynne strimler, plassere dem ut til siden for et øyeblikk. Tømme en pose eller to av frisk salat i en bolle, og legger i en kopp eller to med cherrytomater og skiver agurk og en håndfull eller to av spinat. Bland kyllingstrimlene inn i salaten og strø balsamicodressing over toppen av bollen, og rør som du helle å fordele dressing. Til slutt, hardt koke 3 eller 4 egg i en kjele (plassere eggene i en gryte med vann, kok opp vannet, deretter skru varmen til lav og dekke pannen i 10 til 15 minutter). Skrelle av eggeskall når eggene er ferdig og skjær dem, plassere hardkokte egg skiver på toppen av salaten som en sunn garnityr for din morgen frokost.

Hvordan bli kvitt Oppblåsthet og tarmgass

Hvordan bli kvitt Oppblåsthet og tarmgass


Oppblåsthet og tarmgass er begge biprodukter av fordøyelsesprosessen. Når du tar i mat, du også ta i luft, noe som kan føre til oppblåsthet. Noen matvarer bryte ned for å frigjøre gass i tarmen. Oppblåsthet og tarmgass er naturlig, men de er ikke behagelig. Du kan redusere oppblåsthet og tarmgass ved å administrere mat du spiser.

Hvordan bli kvitt Oppblåsthet og tarmgass

•  Opprettholde en matdagbok: skriv ned alt du spiser og hvordan du føler deg over flere dager. Dette kan fortelle deg hvordan maten du spiser påvirker deg. Ved å holde styr på hva du spiser, vil dine egne mønstre bli mer tydelig for deg.

Overvåk avføring. Forstoppelse er en årsak til oppblåsthet og tarmgass. Hvis du innser at dette problemet påvirker deg, kan du prøve å spise mat som fungerer som milde naturlige avføringsmidler, som for eksempel svisker og datoer.

•  Reduser mengden gassproduserende matvarer som du spiser. Noen av de viktigste lovbrytere når det gjelder gassproduksjonen inneholder bønner, kål, bananer, blomkål og brokkoli. Fett kjøtt og stekt mat kan også føre til at gass, så redusere inntaket av disse elementene også.

Eliminer kullsyreholdige drikker fra kosten. Kullsyreholdige drikker innføre gass til fordøyelsessystemet gjennom karbondioksid oppløst i dem, som produserer sin bruse.

Ta laktase enzym kosttilskudd når du ønsker å spise meieriprodukter. Laktose, et sukker som finnes i alle melkeprodukter, er en vanlig årsak til gass og oppblåsthet, og en laktase supplement vil bekjempe disse effekter. Fjerne meieri fra kostholdet ditt eller redusere mengden som du spiser kan også bidra til å redusere oppblåsthet. Du kan også prøve å begrense melkeforbruket til yoghurt eller alderen oster, som inneholder lave nivåer av laktose.

Sjekk passformen proteser. Hvis du bruker proteser eller noen form for falske tenner, kan en dårlig passform få deg til å trekke mer luft inn i kroppen din når du snakker eller spise.

Oppgave. Sprek bevegelse kan tvinge gass ut av kroppen din og holde tarmen fungerer problemfritt. Ifølge Mayo Clinic, kan en rask spasertur etter middag lindre gass og oppblåsthet.

Kontakt lege hvis din overdreven oppblåsthet og tarmgass fortsette. Disse symptomene kan indikere et helseproblem som gastroøsofageal reflukssykdom eller irritabel tarm syndrom.

Ernæring av en Caesar salat

Ernæring av en Caesar salat


Tradisjonelle Caesar salat ingredienser fokuserer primært rundt romanosalat, parmesan ost, krutonger og dressing. Det ernæring vil variere avhengig av den informasjon ernæring for krutonger og dressing, og mengden av ost tilsatt.

Romanosalat

Romaine salat inneholder relativt få kalorier, på omtrent én kalori per 6-gram blad. En kopp hakkede romersk vil gi omtrent åtte til 10 kalorier, som samtidig gir et gjennomsnitt av ett gram av fiberen, og ett gram protein. Med hensyn til vitaminer, gir en one-cup servering av hakkede romersk også ca 82% av det anbefalte daglige verdien av vitamin A og 19% av vitamin C, med 2% og 3% av kalsium og jern, henholdsvis.

Parmesan Cheese

Parmesan gir ca 22 kalorier for en en-ss porsjon, sammen med ett gram fett og to gram protein. Parmesan som et meieri produkt, gir også noen kalsium, ca 6% av det anbefalte daglige verdi i en ett-spiseskje servering. Jo mer Parmesan som er lagt til salaten, vil raskere kalorier og fett øke, men ikke på langt nær så fort som fra garderoben.

Krutonger

CROUTON ernæringsmessige verdier endres fra merke til merke, også de som lages hjemme. Gjennomsnittet, butikk-kjøpte vanlig krutonger gi ca 30 kalorier per 1/4 kopp servering, med ett gram protein. Hvis krutonger er erfaren, er gjennomsnittlig kalorier rundt 45 per 1/4-cup servering. Når du lager krutonger fra bunnen av, vil kalorier og næringsstoffer verdier av brød og andre ingredienser kombineres for å danne ernæring av de hjemmelagde krutonger.

Dressing

Den gjennomsnittlige butikk-kjøpte Caesar salat dressing gir ca 80 kalorier per én spiseskje servering. I tillegg til de kalorier, der er et gjennomsnitt av åtte gram fett. Dersom salaten er forberedt på en restaurant, de ofte kaste salat og dressing sammen for å belegge hvert blad, som kan gi vel mer enn 1/4 kopp dressing per plate-full, eller i henhold til dette gjennomsnittet kaloriverdi, mer enn 320 kalorier bare fra dressing.

Konserveringsmidler på Restaurant Salater

Konserveringsmidler på Restaurant Salater


Salater på gatekjøkken og restauranter vil trolig inneholde konserveringsmidler, spesielt hvis de er en del av buffet eller er sannsynlig å være på skjermen i lange perioder av gangen. Deres funksjon er å stoppe salater harskner på grunn av veksten av bakterier eller mugg, og forlenge holdbarheten. Hvis du unngå konserveringsmidler, prøve å styre klar fra salater som har blitt igjen på telleren hele dagen, spesielt hvis de inneholder majones, som de rå egg kan ødelegge. Velg rykende fersk salat i stedet når det er mulig.

Benzosyre

Benzosyre blir brukt som konserveringsmiddel i salater som har majones eller salatdressing. Det forhindrer vekst av sopp, så vel som visse bakterier. Den kjemiske ble først oppdaget i det 16. århundre, og det er mye brukt som konserveringsmiddel fordi det er billig å forberede.

Sorbinsyre

Sorbinsyre hindrer mugg, sopp og bakterier fra å vokse til matvarer, men det ikke drepe mugg eller bakterier som allerede er dannet. Det blir ofte tilsatt til salatdressinger for å bevare salatingredienser. Sorbinsyre forekommer naturlig i visse frukter. Det ble først kjemisk syntetisert i 1895.

Propionsyre

Denne substansen er brukt som konserveringsmiddel i majones og salatdressinger. Det hindrer bakterier fra forming, derfor forlenge holdbarheten av salaten. Den kjemiske seg selv har en meget sterk lukt, og meget små mengder benyttes i mat.

Melkesyre

Melkesyre kan anvendes som konserveringsmiddel for salater og deres dressinger. Den ble først produsert ved å isolere de sukker og vann i kumelk, men i dag er det laget av fermen mais, derfor de med meieri intoleranse ikke trenger å unngå det. Den har en besk smak, så det er noen ganger lagt til surkål.

Hvordan unngå høyt kalori Salater

Hvordan unngå høyt kalori Salater


Selv om salater regnes som "diett mat", mange mennesker gjør feil av pæling sine greener med høy-kalori dressinger og pålegg. I stedet for å kaste uønskede pounds, Kosten deretter finne seg å få ekstra vekt. Her er hvordan du kan unngå dem diett tabber og unngå høy-kalori salater.

Hvordan unngå høyt kalori Salater

Bygg basen av salat med næringsstoff tett greener. Isbergsalat kan tilby en fin crunch, men det er fullpakket med litt mer enn vann. For bedre ernæring, prøv mørke blad varianter som for eksempel røde blad salat, spinat og arugula. Kombiner forskjellige blandinger for variert smak og tekstur.

Legg protein til salat ved å blande i mager kylling strimler, kalkun, tunfisk eller reker. Du kan også innlemme kokte egg og bønner, som linser og erter. Begrens porsjon protein til 3 ozs.

Legg i salat med friske, fargerike grønnsaker som gul paprika, drue tomater og strimlet gulrot. Du kan også legge til frukt for en søt smak. Prøv appelsinskiver eller tørket frukt, for eksempel rosiner og tyttebær. Det er ingen grunn til å begrense inntaket av grønnsaker og frukt, særlig de høyt i fiber.

Top din salat med sprø nøtter, for eksempel mandler eller valnøtter, og revet ost. Begrense hvor mange pålegg du bruker, som de kan legge en betydelig mengde av fett og kalorier. Likeledes, plukke lav-fett kremet dressinger, eller prøve en kombinasjon av balsamicoeddik og sitronsaft.

Hint

  • Salater kan være laget med en rekke ingredienser og kan serveres varmt eller kaldt.

Hvordan lage en sunn og velsmakende salat

Hvordan lage en sunn og velsmakende salat


Selv om mange mennesker tror salater er kjedelig, det er mange måter å lage en velsmakende salat som fortsatt er sunt. Holde salat sunt er nummer én nøkkel. Legge for mange kalorier i form av salat dressing og ost kan gjøre faktisk lage din salat mer usunt enn å spise et kakestykke. Du ønsker å finne en god balanse av sunn mat ingredienser som krydrer smaken av salaten din uten å legge for mange kalorier.

Hvordan lage en sunn og velsmakende salat

•  Start med greener. Du kan velge mellom flere forskjellige typer salat å starte din salat av. Hvis du plukker isbergsalat - den vanligste og blandest variasjon - sørg for at du legger en annen type salat fordi isfjell har minst ernæringsmessige verdien av alle salat varianter. Noen forskjellige typer salat du kan legge til salat inkluderer romersk, Bibb eller arugula.

Legg til så mange grønnsaker som du kan. Plukk noen grønnsaker som du liker og legge dem til din salat. Foruten de grunnleggende gulrøtter, brokkoli, tomater og reddiker, prøve andre grønnsaker i salat som mais, erter og squash. Et bredt utvalg av grønnsaker vil legge crunch og krydder til salaten din.

Prøv å legge litt frukt å legge sødme og tekstur. Prøv noen epler, mandarin appelsiner, blåbær, bringebær, eller ananas. Sødme i frukten kan tilby en fin motvekt til bitterhet av mange grønnsaker.

Kast i noen protein for å holde deg mett lenger. Flere ulike alternativer vil holde salat sunt. Prøv et stykke grillet kylling. Hvis du vil ha mer smak, kan du prøve forskjellig krydder gnir på grillet kylling eller legge litt hvitløk til grillet kylling. Andre proteinkilder inkluderer tunfisk, kalkun og nøtter som mandler. Bønner er en annen flott alternativ for å legge litt protein til salat. Legg noen nyre-eller marineblå bønner for ekstra smak. Hvis salaten skal være middag, kan du selv legge til en del størrelsen på biff som har alt fettet trimmet av. Sørg for at du holder porsjonene av proteinet i sjakk fordi du kan legge for mye protein og pakke på kalorier.

Hvis du må ha ost på salaten din, sørg for at du velger en fettfattig ost. Legge for mye ost til salat vil legge kalorier til salat og du kan få smaken andre steder enn i fetende ost. Et annet alternativ for ost blir revet parmesan ost, som det vil spre seg over hele salaten selv om du bare sette en liten bit av det på. Også, kan du prøve å legge i noen lav-fett cottage cheese for smak og tekstur.

Absolutt unngå kremet dressinger som ranch og Caesar på salater. Prøv å lage dine egne dressinger av extra virgin olivenolje og ulike eddiker. Legg i noen urter som rosmarin, dill og hvitløk. Selv om du bruker olje for å kle din salat, trenger du ikke ønsker å skyll salaten i salatdressing. Sørg for at du legger en lett duskregn av dressing på salaten, eller du kan dyppe din gaffel i din dressing med hver bit, slik at du får dressing i hver bit, men ikke så mye.

Hint

  • Blande ting opp med salater og ikke har den samme salaten hele tiden. Dette kan bli kjedelig raskt. En dag har en salat med tunfisk og neste har det med bønner i stedet.

Hvordan virker Mat føre til tarmgass?

Hvordan virker Mat føre til tarmgass?

Det er gass i maten vår og Air

Det er to primære faktorene som fører til tarmgass. Gass kommer fra hydrogensulfid og merkaptaner funnet i mat. Disse inneholder svovel, som finnes i visse matvarer som egg, kjøtt og blomkål - sistnevnte er kjent for å forårsake gassen.

Hvordan Gass dannes

Det er flere måter at gass former i likene. Kjemiske reaksjoner forekommer når maten er blandet med magesyre, som produserer karbondioksyd.

Nyttige bakterier som lever i tarmen kan hjelpe til å bryte ned mat, som produserer karbondioksyd så vel som metan og hydrogen. De bakterier, gjær og sopp i tykktarmen, som tjener til å bryte ned matvarer som ikke kan fordøyes av tynntarmen, vil da føre til produksjon av gass.

Hvordan Gass er utvist

Nitrogen, karbondioksid, metan og hydrogen gasser alle kommer i magen, tarmen og kolon. Fordi disse gasser ikke kan bli absorbert av kroppen, må de bli utvist.

Svelget luft kan være fanget i magen fra et par korte minutter til et par dager, og kan bli utvist gjennom raping. Mens gasser som er opprettet i løpet av de kjemiske reaksjoner forårsaket av fordøyelsen prosessen reise gjennom tarmen og tykktarmen, og er endelig utvist som luft. Den gjennomsnittlige person lider av luft mellom 12 og 25 ganger per dag. Den tiden det tar for gassen å bli utstøtt fra kroppen varierer fra person, og er avhengig av matvarene spises, mengden av luft svelget, og balansen av bakterier i tarmen og kolon. I gjennomsnitt er imidlertid gassen ut i løpet av 12 timer.

Hvordan redusere Gas

Spise mindre, hyppigere måltider, samt å ta mindre biter og ikke snakke mens du spiser vil redusere mengden luft du inntaket.

Unngå gass matvarer som bønner, stekt mat, kål og brokkoli kan eliminere overdreven gass. For de som lider av flatulens, prøv en naturgass reliever eksempel peppermynte te, anis, fennikel, eller en over-the-counter gass reliever som Beano eller Pepto-Bismal.

Hvordan bli kvitt av tarmgass

Hvordan bli kvitt av tarmgass


Selv om det er normalt klassifisert som dårlig etikette, alle gjør det. Raping og passerer gass er naturlige funksjoner i kroppen, men store mengder tarmgass er pinlig og kan også skade hvis ikke bestått. Her er hvordan du kan redusere eller bli kvitt tarmgass.

Hvordan bli kvitt av tarmgass

Endre dine spisevaner. Spis og drikk sakte og prøver ikke å snakke mens du spiser. Dette hjelper til å redusere mengden av luft du svelge. Unngå kullsyreholdige drikker, tyggegummi og harde drops. Drinker har bobler, som legger luft til magen, og godteri og tyggegummi få deg til å svelge mer luft enn normalt også. Disse vil redusere mengden av raping.

Merknad hva mat har en tendens til å forårsake oppblåsthet. Vanligste er bønner, kål, brokkoli, bananer og meieriprodukter. Når du begrense listen ned til de verste lovbrytere, prøv å unngå dem. Fet mat og de høyt i fiber er også gjerningsmennene.

Få flytting etter at du spiser et måltid. Dette bidrar til å hjelpe fordøyelsen og arbeider matvarene gjennom tarmsystemet. Visse øvelser som involverer crouching, bøying i midjen og strekke ryggraden forover og bakover hjelp til å lindre smerten av gass som har bygget seg opp inne.

Reduser mengden stress i livet ditt for å hjelpe kvitte seg med tarmgass. Emosjonell stress fører til et overskudd av magesyre, som i sin tur forårsaker tarmgass for å bygge opp. Alt som de-stress deg eller får deg til å le kan bidra til å redusere magesyre.

Se legen din dersom disse tiltakene ikke hjelper kvitte seg med tarmgass, og du fremdeles har en uvanlig mengde gass.

Hvordan behandle tarmgass

Tarmgass kan produsere en rekke problematiske symptomer som raping, gass passerer, halsbrann og mage oppblåsthet. Alle opplever tarmgass fra tid til annen. I mange tilfeller er problemet løser seg selv. Så igjen, mange mennesker avtale med kronisk eller pågående tarmgass, der mat kan være den skyldige. Men heldigvis finnes det måter å kvitte seg med tarmgass og lindre ubehag.

Hvordan behandle tarmgass

•  Øk fiber inntaket. Gastrointestinale tilstander slik som kronisk forstoppelse forårsake tarmgass. Den enkleste måten å eliminere forstoppelse er å spise mer fiber. Tar en fiber supplement, spise frukt og grønnsaker, trene og øke væskeinntaket kan kurere forstoppelse og stoppe tarmgass.

Hold deg unna mat som produserer gass. Forskjellige typer av matvarer kan forårsake tarmgass. Disse inkluderer bønner, kål, havre, melkeprodukter, hvete og kli. For mye fiber kan også bidra til smertefulle gass. Det er greit å spise disse matvarene. Men folk som handler med utbrudd av tarmgass bør spise disse matvarene i moderate mengder.

•  Spis sakte. Spise fast og tyggegummi kan resultere i svelge for mye luft. I sin tur utvikler gass i tarmen.

Drikk færre kullsyreholdige drikker. Brus inneholder kullsyre, noe som kan føre til oppblåst mage og tarmgass. Diett brus kan forverre situasjonen. Disse drikker inneholder ikke sukker, men de inneholder sukker erstatter, som er bevist å forårsake en rekke gastrointestinale problemer som diaré, magesmerter og gass.

Eksperimenter med urte kosttilskudd. Ingefær, peppermynte og grønn te naturlig eliminere intestinal gass.

Kjøp anti-gass medisiner. Over-the-counter anti-gass medisiner er en effektiv og rask behandling for tarmgass. Hvis meieri eller andre matvarer normalt føre til at gass symptomer, ta en naturlig enzym supplement før du spiser.

Se en lege. Kronisk intestinal gass kan være symptom på en mer alvorlig tilstand som for eksempel kreft i tykktarmen, rektum-cancer, eggstokk-kreft og andre gastrointestinale sykdommer. Lag en legetime og utelukke disse forholdene.

Hvordan lage en spinat, Apple og valnøtt salat

Spise sunt og forstå hvilke typer mat du får i deg inn i kroppen din vil hjelpe deg å opprettholde en sunn livsstil full av energi og vitalitet. Spise riktig kan også ha anti-aging effekter for å hjelpe deg å holde yngre utseende. Ulike matvarer har iboende helsemessige egenskaper som bidrar til å kompensere for visse ernæringsmessige mangler hvis du har blitt diagnostisert med en bestemt medisinsk tilstand. Øke det daglige inntaket av disse typer mat kan hjelpe deg å bekjempe tilstanden og opprettholde kroppens optimal ernæringsstatus.

I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du gjør en spinat, eple og valnøtt salat med ingredienser som har vist seg å bidra til å bekjempe depresjon, kronisk tretthet og mange andre forhold utbredt i vårt samfunn.

Hvordan lage en spinat, Apple og valnøtt salat

Ta et par gyldne deilige epler eller økologiske epler kjøpt fra lokale bønder markedet. Kjernehusene og skjær eplene i store terninger stykker. Beholde huden av eple, siden den inneholder mange friske egenskaper, inkludert en kilde til fiber slik at fordøyelsen.

•  Vask babyen grønn spinat i kjølig, rennende vann for å fjerne smuss og plantevernmidler og andre potensielt kreftfremkallende eller giftige rester. Forbered spinat ved å fjerne den lange stilker og forslått blader. Klapp lett tørke vasket ren spinat og legg i kjøleskapet for å holde kjølig.

Kaste de hakkede eplebiter i en bolle med ferskpresset sitronsaft. Dette vil bidra til å hindre at eplene fra snu gult. Lag dressingen ved å vispe sammen de resterende juice, olivenolje, eple cider eddik, honning, salt og nykvernet pepper etter smak.

Fjern spinat fra kjøleskapet og kaste den med epler og dressing. Fordel mellom fire boller. Klipp opp geitost (fetaost) og hogge opp de ristede mandler. Kast like mengder ost og mandler over hver bolle med spinat og eple.

Hint

  • Prøv å kjøpe økologisk eller lokalt dyrket frukt og grønnsaker. Det er enda bedre å dyrke din egen mat. I dag er det mange typer innendørs hjemmedyrkede økologiske grønnsaker kits tilgjengelig.
  • Vask alltid frukt og grønnsaker før du spiser for å fjerne eventuelle giftige rester og plantevernmidler.
  • Nøkkelen til å spise og bo sunt er utdanning. Være informert og forstå hvordan mat kan påvirke din helse og ditt liv.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke medisinsk råd eller en konsultasjon med din egen lege eller helsepersonell.

Om tarmgass

Tarmgass kan føre til alvorlige sosiale og helsemessige problemer. Det kan føre til raping og oppblåsthet, samt indikerer større fordøyelsesproblemer. Siden symptomene på tarmgass er vanedannende, er det viktig å kunne identifisere problemet og behandle det før kroppen blir vant til tilstanden, og du står fast raping og raping uten noen lettelse.

Funksjon

Tarmgass er ofte kjennetegnes av raping eller oppblåsthet. Gassen bokstavelig talt fyller tarmområdet og får den til å svelle. Dette kan være smertefulle og kan føre til pinlige bivirkninger. Gassen ikke tjener en gunstig formål utenfor varsler deg om at det er et problem et sted i mage-systemet.

Betydning

Ofte, indikerer vedvarende eller kroniske tarmgass tilstedeværelsen av bakterier i tarmen som har evnen til å produsere store mengder av gass. Selv om dette ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvis du har en befolkning som er for stor, vil du begynne å oppleve oppblåsthet og raping utenfor de "normale" noen ganger om dagen. Dessuten kan det tyde på at du fôre bakteriene i tarmen noe som ikke er bra for deg i store mengder, som er årsak til gass.

Betraktninger

Hvis du opplever mye tarmgass, men det er ikke en konstant problem, så det første du må gjøre er å undersøke kostholdet ditt. Bare ved å stanse inntaket av hva maten gjør dine tarmbakterier "gassy" kan være nok til å lindre eller eliminere problemet. Men hvis du opplever kontinuerlige problemer med dette problemet, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Misforståelse

Mange tror at å spise fet eller fet mat gir dem gass. Mens disse matvarene kan ha denne type effekt, har de en tendens til å uroe magen i stedet for bare forårsaker dannelsen av tarmgass. Tarmgass tendens til å forårsake mer oppblåsthet, smerter og raping enn luft i magen eller diaré. Fast forbruk av usunn mat kan føre til gass, men det er ikke det samme som magesyke.

Forebygging / løsning

For å unngå tarmgass, kan det hende du må seriøst overhale din livsstil. Selv om dette høres ekstremt plagsom, er det langt mindre problematisk enn medisinering problemet og ikke reparere problemet. Arbeid med en kostholdsekspert for å kartlegge matinntaket, og eliminere eller sterkt begrense matvarer som synes å føre til at du problemer. Hvis dette ikke lykkes, kan du velge å behandle tarmgass med medisiner som frigjør enzymer som holder bakterier fra å lage så mye gass. Simethicone, aktivt kull og enzymatiske behandlinger som "Beano" er alle eksempler på legemidler av varierende intensitet som brukes til å behandle tarmgass.