Digidexo.com

barneklinikk for sengevætere

Tips for å Ha barnet Stop sengevæter

Tips for å Ha barnet Stop sengevæter


Sengevæting (enurese) er en smertelig pinlig betingelse for barna og en problemfri for foreldre. The American Academy of Child og ungdomspsykiatri rapporterer at sengevæting er normalt opp til 3 års alder. Hvis barnet ditt er eldre enn dette og fortsatt tisse i sengen, bør en aktiv tilnærming tas mot herding tilstanden. At-hjem behandlinger bør vurderes før du gjør et besøk til legen.

Fukt Alarm

En fuktalarm gradvis kan hjelpe barnet ditt avslutte sengevæting syklus. Gammeldags fuktighet alarmer inneholder en fuktighetsfølsom pad plasseres direkte på undertøy og en alarm som går av når fuktighet registreres. Dette hjelper barnet ditt våkne før en hel strøm av urinering begynner og gjøre det til badet før det er for sent. Det er én feil: auditive overnatting. Når barnet ditt har vært å bruke fuktighets alarmen i noen få uker, vil han bli vant til lyden og sove rett gjennom alarmen. Når shopping for en fuktalarm, velger du en modell med minst fire forskjellige alarmlyder å unngå hørsels overnatting.

Hypnose

I de senere årene har kraften i hypnose utløste interessen til mange. Hypnoterapi kan brukes til å hjelpe folk slutte å gjøre ting som anses usunn og fast, slik som røyking, alkohol, overspising og shopping. Den kan også brukes til å hjelpe til terminert sengevæting. Hvert barn vil kreve en annen tid å fullt vinne Sengevæting - ta kontakt med en lokal (og anerkjente) hypnotisør for en nøyaktig beregning. Alternativt kan hypnoterapi lydbøker kjøpes for en mye lavere pris og brukes for hjemmebehandling.

Medisinering

Når alt annet svikter, kan du slå til medisiner for å redusere forekomsten av sengevæting, men som med mange forhold, er ikke medisinen en permanent løsning, er det bare en midlertidig løsning. The Mayo Clinic sier de fire medisiner anbefalt for sengevæting er desmopressin acetate (DDAVP), imipramin (Tofranil), oxybutynin (Ditrpan) og hyoscyamin (Levsinex). DDAVP øker produksjonen av et anti-diuretisk hormon som fører til at kroppen for å skape mindre urin i løpet av natten. Tofranil forårsaker en endring i søvnmønster, øker styrken av blæren og bidrar til å produsere mindre urin. Ditrpan og Levsinex hjelpemiddel for å redusere blærekontraksjoner og økte den samlede blærekapasitet.

Grunner for sengevæting

Enten vi liker å innrømme det eller ikke, de fleste av oss på et tidspunkt i våre liv har sengevætere. Ifølge National Association for Continence, mer enn fem millioner barn i USA lider av sengevæting, også kjent som nattlige enuresis. Voksne kan også lider av enurese. Årsaker kan være relatert til genetikk, utviklingsmessige forsinkelser, og stress.

Typer av sengevæting

Sengevæting er klassifisert som ufrivillig slippe av urin minst to ganger i måneden i et barn som er minst fem år gammel, ifølge healthcentral.com. Sengevæting faller inn i to kategorier, primær nattlig enurese og videregående nattlig enurese. Med primær nattlig enurese, har et barn kontroll over sin blæren i løpet av dagen, men i minst seks måneder har hatt konsistente forekomster av bed-fukting. Med sekundær nattlig enurese, noen har kontroll over blæren hans om natten i minst seks måneder, men da lider sengevæting episoder igjen.

Genetikk

Arvelig spiller en rolle i sengevæting. Ifølge pottytrainingconcepts.com, hvis en av foreldrene var en seng-våtere, da avkommet har 50 prosent sjanse for å bli en seng våtere. Oddsen øke til 75 prosent hvis begge foreldrene var seng wetters. Hvis ingen av foreldrene var en seng våtere, har et barn fortsatt en 15 prosent sjanse for å bli en seng våtere.

Blære Troubles

Blære problemer kan også bidra til at noen blir en seng våtere. Blære-relaterte problemer kan omfatte en persons hjerne signal for å varsle at vannlating er nødvendig har ikke fullt utviklet, muskler som kontrakt for å slippe urin er sterkere enn musklene som holder urin i, og en persons blære er ikke stor nok til å opprettholde urin. I tillegg kan noen produsere mer urin enn deres normale størrelse blæren kan vedlikeholde. Dette kan tilskrives drikker for mye to timer før sengetid og forbruk drikker og matvarer som kaffe eller sjokolade som er vanndrivende i naturen.

Stress

Stress eller nye situasjoner kan utløse sengevæting. Kilder til stress ofte inkluderer skolestart, å ha et familiemedlem på sykehus, og ankomsten av en ny søsken. Problemer hjemme, for eksempel omsorgssvikt, overgrep og skilsmisse, kan også føre til sengevæting. Ofte når situasjonen har passert, stopper sengevæting.

Behandling

Foreldre bør huske at et barn ikke våt ikke sengen med vilje og å ha tålmodighet med sine barn for å bevare selvfølelse. Atferdsterapi er ofte vellykket i herding sengevæting. Foreldre bør minne sine barn å gå på do rett før sengetid og å minne barnet sitt at det er greit å gå på do midt på natten hvis hun må. Et bad bør være lett å komme til for et barn og opplyst om natten. Hvis det er nødvendig, sette en bærbar toalett på barnerommet for enklere tilgang. Gi et incitament. Tilby barnet ditt en belønning hvis hun går netter på rad uten et sengevæting hendelsen. Overvåk barnets væskeinntaket om kvelden. Hvis ikke fører frem disse metodene, ta kontakt med ditt barns barnelege. En lege kan forskrive medisiner eller utvikle en blære-opplæringsprogram.

Hvorfor gutter sengevætere?

Hvorfor gutter sengevætere?


Sengevæting, teknisk kjent som enurese, er en ganske vanlig tilstand under en guttens utvikling. De fleste gutter vil vokse sengevæting etter den tid de nå seks år. Det finnes en rekke tilfeller, men der en gutt sengevæting varer utover hans sjette år, og er et resultat av noe annet enn sin normale utvikling.

Misoppfatninger og Advarsel

Gutter ikke sengevætere fordi de er for lat til å stå opp, og heller ikke er tilstanden et atferdsproblem, sier Family Doctor. Foreldre må innse dette og avstå fra skjenn sine sønner om de sengevætere. Tilsvarende lovpriste ham for en natt uten sengevæting er ikke svaret, som gutten ikke har kontroll over situasjonen.

Gutter som sengevætere er ofte flau og skamfull. De noen ganger prøver å skjule problemet snarere enn å innrømme det. Mayo Clinic advarer ikke å straffe eller bagatelliserer din sønn når han tisser i sengen, men i stedet prise ham for å følge noen sengetid rutine du setter opp og selv for å bidra til å rydde i rotet.

Psykologiske årsaker

Årsaken bak sengevæting kan være psykologiske, i henhold til feil diagnose. Ekstremt stress kan sette av sengevæting, som kan ekstrem sorg, en endring i hjemmet livet som en breakup av familien, barn sex-misbruk og emosjonelle problemer. Natteskrekk, som satte barna i en tilstand der de ikke umiddelbart kan våkne opp, er en annen mulig årsak. Toalett trening gjort for tidlig eller for strengt kan også gi opphav til en gutts sengevæting, som kan hjem forhold som er altfor overfylt eller ikke gi ham noe privatliv.

Fysiske årsaker

En rekke fysiske forhold kan være å klandre for en gutts sengevæting, både feil diagnose og Family Doctor notat. Disse inkluderer urinveisinfeksjoner, unormalt i guttens urinrør ventil eller ryggmargen, eller en liten blære. Hvis sønnen din sentralnervesystemet er treg til å utvikle seg, kunne han være ute av stand til å kontrollere sin blære mens du sover. Han kan også mangler en tilstrekkelig mengde av antidiuretisk hormon, noe som senker produksjonen av urin om natten. Sengevæting ofte går i familier, og slik at det kan være forårsaket av genetiske faktorer.

Løsninger

Mayo Clinic foreslår en rekke ulike løsninger for en gutts sengevæting. Medisinering er en. Desmopressin acetat øker antidiuretisk hormon som reduserer urinproduksjonen om natten. Antikolinerge medisiner som oksybutynin og hyoscyamin kan hjelpe blæren holder mer væske og redusere sine sammentrekninger. Imipramin, en antidepressant, kan bidra til å endre din sønns søvnmønster. Alternativ medisin har andre metoder for å prøve, slik som hypnose, akupunktur og kiropraktikk terapi.

Betraktninger

Selv om din sønns sengevæting fortsetter, kan du ta skritt for å gjøre tilstanden mindre av en problemfri. Plast bed liners bidra til å holde urinen ut av madrassen puten og gjøre for enklere opprydding. Sørge for at din sønn går på do, minst en gang, og kanskje to ganger, før sengetid hjelper også, det samme gjør du unngår mye væske og koffein før hans leggetid. En fuktalarm, noe som høres når fuktighet treffer en pad festet til guttens pyjamas eller ark, kan også bidra til å vekke ham opp når han begynner å urinere.

Hvordan stoppe en Teen Girl From sengevæter

Hvordan stoppe en Teen Girl From sengevæter


Sengevæter er pinlig i alle aldre, men aldri mer enn i løpet av tenårene. Når en jente prøver å finne sin identitet og selvtillit er ustø, kan sengevæting være skadelig for hennes følelsesmessige velvære. Mesteparten av tiden, er ungdoms sengevæting skyldes genetikk. Bedwetters er vanligvis ekstremt dype sviller. Mens tenår sover så dypt, gjør hun ikke skjønner henne full blære må tømmes. Passerer disse tipsene til din datter kan redusere sjansene for en annen sengetid ulykke.

Bruksanvisning

Begrens inntak av væske ca to timer før du går til sengs. Unngå noen matvarer etter middag som er irriterende på blæren, for eksempel sjokolade, brus, kaffe og te.

Minn din datter til å gå på do rett før hun går til sengs. Selv om hun ikke føler behov for å gå, skulle hun prøve likevel.

Bruk positive bilder. Fortell din datter til å tenke positivt, at hun tror hun vil våkne opp om morgenen uten å ha hatt en sengevæting hendelsen. Noen pasienter har funnet at det å gi seg selv små belønninger for å våkne opp tørt kan også hjelpe dem å bli kvitt dette problemet.

Plasser en fuktighetsalarm på din datters seng ark, undertøy eller pyjamas. Dette sengevæting alarm høres høyt buzzer eller bjelle instant det sanser fuktighet, når bedwetter er akkurat begynt å sengevætere. Datteren din kan gå på do når hun er varslet og deretter gå tilbake til å sove. Vær tålmodig med en sengevæting alarm da det kan ta flere uker før du ser positive resultater.

Diskuter blære-styrke øvelser med en lege. Disse øvelsene består av å holde urinen for kortere eller lengre tid, slik at blæren utvides og blir sterkere.

Kontroller at din datter får nok søvn. Mest tenåringer trenger minst åtte timer søvn hver natt, slik at de ikke er for trøtt til å stå opp og gå på toalettet. Noen sengevæting tenåringer er bare altfor utmattet at de glemmer å gå.

Gjennomføre en backup plan. Datteren din kan trenge et annet familiemedlem å vekke henne opp hvis alarmen ikke klarer å vekke henne.

Tips og advarsler

  • Forsikre din datter at hun ikke er å klandre for dette sengevæting problem. La henne vite at det er noe galt med henne.

Hvordan stoppe sengevæting i Teens

Hvordan stoppe sengevæting i Teens


Mange barn ikke vokse sine sengevæting. Dette kan være fordi deres blærer ikke kan holde en stor mengde urin, eller fordi de er dype sviller. Det er også alltid en mulighet for at tenåringen har noen form for medisinsk problem som sammen med nyrene. Hun kan også ha en blære infeksjon. Det er viktig å først se en lege for å sørge for at det ikke er noe alvorlig galt. Du kan deretter gå videre for å prøve å stoppe sengevæting.

Hvordan stoppe sengevæting i Teens

•  Slutte å drikke koffeinholdige drikker. Disse drikker føre folk til å urinere mer enn juice og vann gjør. Tenåringer ofte drikker mye brus. Kutte ut brus, te og kaffe er en fin måte å bidra til å stoppe sengevæting.

Hold deg unna drikker når middagen er over. Prøv suger på isen sprette eller tygge på isbiter hvis du blir tørst. Dette vil redusere mengden urin du produserer i løpet av natten som vil holde blæren fra å få full og få deg til å sengevætere.

Start kvelden med en tom blære. Gå på do rett før du går i dvale. Gjør dette selv om du ikke føler at du må gå. Tenåringer ofte ikke tenker på å gå på do før sengetid hvis de ikke føler trang til å gå. Hensikten er å frigjøre selv den minste bit av urin for å gi blæren mer plass i løpet av natten.

Still inn alarmen til å våkne opp midt på natten for å bruke badet. Mange tenåringer og voksne få opp og gå på toalettet om natten. Sengevæting tenåringer bare ikke våkne opp å gå. Hvis du bruker en vekkerklokke du kan få deg opp midt på natten for å la urinen ut og gå tilbake til sengs med tom blære.

Har legen forskrive DDAVP eller Ditropan. DDAVP vil hindre kroppen din fra å gjøre en hel haug av urin om natten. Den Ditropan slapper blæren slik at den ikke føler behov for å urinere så mye. Hvis tenåringen er virkelig sliter med sengevæting kan være lurt å vurdere en av disse to alternativene.

Kontroller at din tenåring får ni timers søvn hver natt. Jo mer sliten tenåring er, jo mer sannsynlig at han vil være å sove dypt. Dette vil føre til at han ikke skulle være i stand til å våkne opp når han må gå på do. Resultatet er bed fukting.

Kjøp en sensor alarm (se Ressurser). Disse alarmene er designet for å vekke deg opp slik at du bruker badet i stedet for sengen. Det finnes flere ulike typer. Noen har et vedlegg som går i undertøy og setter av en alarm når den begynner å føle seg våt.

Hint

  • Forstoppelse kan føre til sengevæting. Det er viktig å sørge for at dette ikke er årsaken. Hvis det er, og du behandler forstoppelse vil det ikke være mer sengevæting.
  • Aldri straffe din tenåring hvis de sengevætere. Dette er ikke deres feil, og de har ingen kontroll for å stoppe det fra å skje.

Grunner for voksen seng Wetting

Grunner for voksen seng Wetting


Voksen sengevæting, eller nattlig enurese, oppstår når du ufrivillig sengevætere om natten. Ifølge National Association for Continence, minst to prosent av voksne lider av denne tilstanden. De fleste individer som utvikler primær nattlig enurese (barndom sengevæting) vokser denne tilstanden. Sekundær enurese, eller når voksne begynner å ha nattlig enurese, er en tilstand som bør sjekkes av en lege, da det kan være en underliggende årsak som diabetes eller kreft.

Genetikk

Genetikk kan spille en rolle i sjansene for å ha nattlig enurese. Det er ikke nødvendigvis en faktor i mange mennesker, men ifølge National Association for Continence, hvis et barn har begge foreldre som sengevætere i barndommen, deres sjanse for å tisse i sengen økt med 77 prosent. Tisse i sengen som barn kan også bli en faktor senere i voksen alder.

Alkohol

Når du drikker alkohol, et hormon (vasopressin) som produseres i kroppen din reduseres. Som et resultat, vil du begynne å legge merke til at du må annullere mer. Ettersom blæren begynner å fylle seg, vil den trenge å bli tømt på et høyere nivå. Hvis du faller inn i en dyp søvn eller ikke klarer å vekke lett å gjøre det til toalettet i tide, kan det føre til sengevæting.

Diabetes

Kroppen vår produserer et hormon som kalles antidiuretics eller ADH, som forteller våre nyrer når vi trenger å redusere produksjonen av urin. Mer av dette hormonet blir produsert om natten for å redusere mengden av urin. Hvis du har type II diabetes, blir dette hormonet unormal, noe som kan føre til en overdreven mengde urin for å bli opprettet. Noen ganger legemet kan gjøre hormon, men nyrene ikke behandler informasjonen, og en strøm av urin finner sted.

Liten blære

Ideen om å ha en liten blære betyr ikke at blæren er faktisk liten, men at kapasiteten på blæren er liten. Din funksjonell blærekapasitet kan bare holde så mye urin. Dersom beløpet overstiger kapasiteten du er i stand til å holde, kan musklene i blæren ikke slappe av, som deretter fører deg til å urinere mer.

Medisiner

The National Association for Continence sier at psykiatriske medisiner (tioridazin, klozapin) kan føre til nattlige enuresis. Nattlig enurese vanligvis er en bivirkning av medisinen, og skiftende medikamenter kan vanligvis reversere tilstanden.

Andre årsaker

Andre årsaker til sengevæting er urinveisinfeksjoner, nyrestein, prostataforstørrelse og søvnapné. Noen ganger angst eller emosjonelle forstyrrelser kan også føre til sengevæting, men i disse tilfellene, gjør symptomene ikke vare. Blærekreft kan også føre til sengevæting. Hvis du opplever sengevæting, er det viktig å søke legehjelp for å få testet i tilfelle årsaken kan være noe så alvorlig som kreft.

Behandling

Minimere mengden av væske du drikke før du går til sengs kan bidra til å redusere mengden av væske i blæren. Begrense mengden alkohol eller koffein kan også hjelpe. Du kan også prøve blærevolum trening, hvor du drikker svært små mengder væske og avstå fra vannlating i minst opptil tre timer. Dette vil bidra til å øke funksjonell blærekapasitet. Hvis du er en dyp sovende, noen ganger å sette en alarm for å vekke deg midt på natten for å late vannet kan også bidra til å redusere sjansene for sengevæting.

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting


Sengevæting, også kjent som nighttime enurese, kan være en svært frustrerende og pinlig problem både for barn og foreldre. De fleste barn ville stoppe sengevæting på egen hånd hvis de kunne, men vanligvis trenger hjelp av sine foreldre og lege. Det er viktig å ta tak i situasjonen rolig, husk hva som er utviklingsmessig passende for ditt barns alder, samt utelukker eventuelle medisinske årsaker til sengevæting. Les videre for å lære mer om hvordan å stoppe et barn fra sengevæting.

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting

Identifisere årsakene til Sengevæting

•  Ta en detaljert familiehistorie. Sengevæting har en genetisk basert tendens. Forskning har vist at hvis et barns foreldre hadde problemer med natta enurese, han har en 40 prosent sjanse for å ha det samme problemet. Statistikken hoppe til 70 prosent hvis begge foreldrene hans sengevætere som barn.

Sjekk med legen din for å se om barnet ditt kan ha en liten blære, som ikke er utviklet nok til å inneholde natta urin. Noen ganger nerver knyttet til blæren er også tregere til å utvikle slik at et barn ikke er i stand til å gjenkjenne følelsen av en full blære mens han sover.

Be om en blodprøve for å utelukke muligheten for diabetes og for å bekrefte at barnet ditt er å produsere en tilstrekkelig mengde av ADH (antidiuretisk hormon) for å forsinke produksjonen av urin i løpet av natten.

Stop Sengevæting

Unn noen medisinske problemer som kan være årsaken sengevæting. Sammen med diabetes, er det andre medisinske problemer slik som urinveisinfeksjon, kronisk konstipasjon og søvnapné som er forbundet med natt enuresis.

Reduser stress som kan være medvirkende til barnets problem. Selv om noen stress, slik som endring i livssituasjon, er uunngåelig, kan du redusere stress forårsaket av problemet ved ikke å gjøre et barn føler seg urimelig flau eller skyldig. Det kan være vanskelig, men prøv å være pragmatisk om situasjonen og ikke straffe barnet for sengevæting - det er usannsynlig at det er innenfor hennes kontroll.

Be barnet til å drikke mer i løpet av dagen for å trene hans blæren til å holde mer urin. Ikke begrense sitt væskeinntak før sengetid, men gjør imidlertid redusere sitt inntak av koffein på kvelden. Koffein er en naturlig vanndrivende som gjør det enda vanskeligere å kontrollere blæren.

Deal med de praktiske spørsmål om sengevæting ved hjelp av vanntette madrasstrekk og gi barnet ditt med disponibel undertøy. Oppmuntre ham til å hjelpe deg med å strippe sin seng av våte håndklær og bringe dem til vaskerom. Målet er å gjøre situasjonen så matter-of-faktum som mulig.

Lag en klar og synlig sti til badet. Sett en natt lys i barnerommet, samt på badet, så hun kan finne den lett i løpet av natten. Dette er spesielt nyttig hvis barnet ditt kan være redd for å gå på do på grunn av mørket.

Ta med barnet ditt på do før du går til sengs for natten. Dette kan bety at du har et halvt sovende barn til badet og plassere ham på toalettet. Det kan ikke helt stoppe sengevæting hendelser, men det vil hjelpe trene barnets blære å slippe på toalettet i løpet av natten.

Prøv å bruke en belønning diagram med barn som er gamle nok til å forstå forskjellen mellom belønning og straff. Velg små, men meningsfulle belønninger som kan opptjenes etter et visst antall tørre morgen. Start med en veldig lav terskel for å lykkes, kanskje to tørre morgenen av sju, og bygge din vei sakte opp som han blir mer vellykket.

Hint

  • Det er et sjeldent tilfelle hvor sengevæting er forårsaket av en anatomisk abnormitet. Men det er verdt å spørre ditt barns barnelege for å utelukke muligheten.

Hva er årsakene til sengevæting?

Sengevæting er en forekomst vanlig hos barn som ennå ikke er fullt potty trent. Men når denne opplæringen er fullført, hvis sengevæting fremdeles forekommer det kan være en underliggende problem. En faktisk sykdom kan være å klandre. Imidlertid er de fleste av sengevæting tilfeller ikke forårsaket av en alvorlig fysisk tilstand. Men dette betyr ikke at barn som sengevætere ønsker å gjøre det, eller er lat. Det er grunner til barn sengevætere, og før du kan prøve behandlingstilbud, må du vite årsakene til denne tilstanden.

Manglende evne til å holde urin

En av de største grunnene til barna sengevætere er hvis de har en manglende evne til å holde urin. Dette skjer vanligvis over natten, og barnet kan bare ikke holde urin for en hel natt. Dette problemet er ofte forverret hvis han produserer mye av urin over natten og rett og slett ikke våkne når han trenger å gå på do.

Bad toalett vaner

Barn har en tendens til å utsette å gå på do så lenge som mulig. Alle har sett barn som danser rundt, krysset bena og holde deres lyske å holde tilbake urin. Hvis dette er barnets toalett vane i løpet av dagen, så er det sannsynlig at hun vil holde ut på urinering før sengetid, og dermed gjør det mer sannsynlig at hun vil sengevætere i søvne.

Nevrologiske og emosjonelle problemer

I noen tilfeller kan nevrologiske problemer være grunnlaget for sengevæting. Enhver form for problem med nervesystemet kan føre til nerver og muskler som styrer vannlating til funksjonsfeil. Emosjonelle problemer kan også være på roten av denne tilstanden, ved at et barn som sliter med familieproblemer eller en stor livet endring eller tap kan ende opp med å tisse i sengen.

Blære infeksjon

Noen ganger kan en urinveisinfeksjon føre til et barn å starte sengevæting. Den irritasjon forårsaket av infeksjonen kan føre til at blæren til å skade, slik at barnet skal ha en noen ganger ukontrollerbar trang til å urinere. En god antibiotikakur forsvinner vanligvis infeksjonen og sengevæting.

Diabetes

Personer som har diabetes vil noen ganger sengevætere. Dette er fordi et økt nivå av blodsukker vil føre til at kroppen til å produsere mer urin. Økt frekvens i vannlating kan noen ganger føre til sengevæting hvis du ikke legger merke trangen mens han sov.

Fysiske Unormalt

Det er sjelden, men i noen tilfeller kan en fysisk abnormitet være å klandre for sengevæting. Et problem med den underliggende muskelstruktur kan gjøre noen mennesker inkontinent, noe som resulterer i sengevæting. Bare ved å se legen din og få en reell diagnose, kan den aktuelle sengevæting behandling forskrives.

Hva er de psykologiske årsaker til Sengevæting?

Til både foreldre og barn, kan sengevæting være en svært alvorlig bekymring. I tillegg til å inneha umodne blæremusklene, kan et barn våt sengen på grunn av en psykologisk problem. Hvis du er i stand til å fastslå årsaken til sengevæting, kan du se etter måter å løse problemet og gjøre barnet ditt unngå opprørt av å våkne opp våt hver natt.

Historie

Sengevæting kan være en vanlig foreteelse, og vil mest sannsynlig skje når barnet er under seks år. Det medisinske navnet for sengevæting er enurese, og selv om det er vanlig hos yngre barn, kan tilstanden påvirke ungdommer også. Selv om sengevæting kan være helt normalt hos yngre barn som mangler blærekontroll, er det ofte et problem hos barn som har vært gjennomgående tørr i flere måneder, og deretter begynne å sengevætere som en stressrespons.

Betydning

Vurdere noen form for ytre stressfaktorer som kan være årsaken barnet å væte sengen hans. En skilsmisse, flytte, dødsfall i familien eller familiemedlem sykdom kan alle føre til et barn å gå tilbake til sengevæting. Et nytt søsken kan også plassere stress på barnet og føre til sengevæting.

Effekter

Den emosjonelle forsømmelse av et barn kan også føre til sengevæting. Dersom barnet blir oversett eller kommer fra en forstyrret hjem, vil han sannsynligvis mangler følelsesmessig stabilitet. Barn med en historie med misbruk eller forsømmelse som er vedtatt eller plassert i fosterhjem kan også begynne å sengevætere som et svar på dette stress.

Forebygging / løsning

Når du bestemme den psykologiske årsaken til sengevæting, kan du bestemme hvordan du ønsker å løse problemet. Snakk med legen din og finne ut om en barnepsykolog kan være nyttig for din situasjon. Dette kan være tilfelle dersom sengevæting er et resultat av stress fra en stor livet endring, som skilsmisse, sykdom eller et dødsfall i familien.

Advarsel

Ikke automatisk anta at sengevæting er psykologisk relaterte. Snakk med legen din for å utelukke eventuelle medisinske årsaker til sengevæting, for eksempel en urinveisinfeksjon.

Hvordan stoppe Sengevæting med en alarm

Hvordan stoppe Sengevæting med en alarm

Sengevæting alarmer, ifølge Dr. Alan Greene, "er blant de sikreste og mest effektive av alle behandlingsformer." De er designet for å hjelpe barn som kronisk sengevætere å utvikle mentale impulser til å slutte å tisse i sengen. Etter et barn har slitt en sengevæting alarm i flere måneder, bør han være i stand til å gjenkjenne hvordan det føles når han trenger å bruke badet i midten av natten. Du kan kjøpe sengevæting alarmer på medisinsk-forsyne butikker eller på nettet.

Hvordan stoppe Sengevæting med en alarm

•  Smekk fuktighet sensoren i ditt barns undertøy. Noen kits vil kreve barnet ditt til å bruke spesielle undertøy som følger med settet, mens andre feste til barnets eget undertøy.

Fest høyttaleren til barnets skulder. En wire vil løpe fra fuktighetssensor til høyttaleren, som har et klipp eller stykke borrelås på baksiden av det. Klipp eller feste høyttaleren til barnets skulder, der hun vil være sikker på å høre det.

Forklar barnet at en høy lyd vil gå av for å vekke ham opp til å bruke badet. Fortell ham at hvis alarmen går, er han ikke i trøbbel; det betyr bare at det er på tide å stå opp og gå på toalettet. På denne måten vil barnet ikke få panikk hvis han hører alarmen i midten av natten.

Hør for alarmen. Alarmen lyder så snart en dråpe urin tisser ditt barns undertøy. Hvis alarmen går av, lytte for å se om hun våkner. Hvis barnet ditt er en tung sovende, må du kanskje å vekke henne og ta henne med til badet for å urinere.

Vent til barnet å venne seg til alarmen. Ifølge Dr. Greene, "Hvis dette ritualet er fortsatt, alarmen vil trolig begynne å vekke ham opp direkte innen 4 til 6 uker." Etter ca 12 til 16 uker, bør barnet få opp til å bruke badet uten at alarmen høres. Vanligvis, etter at tiden alarmen er ikke lenger nødvendig.

Hint

  • Ikke skjelle du barnet til å tisse i sengen.
  • Ikke bruk sengevæting alarm for mer enn seks måneder - prøve en annen taktikk hvis det har vært noen resultater.

Sengevæting & Emosjonelle meltdowns hos barn

Sengevæting er et vanlig problem som berører millioner av barn. Sengevæting er mer av et fysisk problem enn det er en emosjonell en. Tilstanden løser seg ofte over tid; Imidlertid, i noen tilfeller, kan en underliggende helsetilstand være årsaken til bed-fukting.

Betydning

Ifølge AskDrSears.com, om lag 15 prosent av alle barn som er 5 år fortsatt sengevætere om natten. Sengevæting påvirker også ca 2 til 5 prosent av alle tenåringer. Gutter er mer sannsynlig å sengevætere enn jenter. Barn som har foreldre sengevætere er mer sannsynlig å sengevætere.

Misforståelse

Sengevæting ikke er en følelsesmessig problem. Heller det oppstår når barna sover for dypt til å erkjenne behovet for å stå opp og gå på do i løpet av natten. Dessuten kan bed-fukting inntreffer når barnet har en anti-diuretisk hormonmangel. Normalt er dette hormonet frigjøres om natten for å bremse produksjonen av urin.

Identifikasjon

Kronisk sengevæting bør diskuteres med en barnelege som kan se etter eventuelle underliggende sykdommer. Symptomer på underliggende problemer kan omfatte dagtid tisse ulykker, forstoppelse, snorking og gjentakelse av urinveisinfeksjoner.

Følelsesmessig opprørt og sengevæting

Barn kan av og til sengevætere når de er stresset følelsesmessig. Følelsesmessig stress kan stamme fra situasjoner som skilsmisse, død av en kjær eller flytte til en ny skole. Disse barna kan oppleve følelsesmessige ragnarokk. Denne typen sengevæting er kort og løser seg selv når barnet ikke lenger er følelsesmessig forvirret.

Behandlinger

Ved hjelp av nattlige bleier eller pull-ups vil hjelpe til barnet er i stand til å kontrollere sengevæting. En lege kan anbefale blære-trening teknikker og øvelser. Væsker bør aldri holdes tilbake fra barn på grunn av sengevæting; kildevæsker kan føre til dehydrering og forstoppelse.

Overnattinger & Sengevæting

Overnattinger & Sengevæting


For mange barn, overnattinger er morsomme og spennende arrangementer å se frem til. For noen barn, men kan overnattinger føre til angst og stress hvis de er utsatt for sengevæting. Det finnes måter at foreldre og barn kan arbeide sammen for å lette problematiske situasjoner forårsaket av sengevæting.

Forståelse Sengevæting

Bedwetting, også kjent som enurese, er nattlige urinering. Ifølge American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, 15% av barn sengevætere etter fylte 3. Det er flere grunner til at barnet ditt kan være en bedwetter. Barn som er dype sviller ikke føler at blæren er full, og de tisser i søvne. Bedwetting er også en arvelig egenskap som kan føres gjennom familien. Av og til kan sengevæting utløses av stressende situasjoner i barnets liv, for eksempel en ny baby i familien.

Langsiktige Sengevæting Solutions

Du kan hjelpe barnet ditt bli "sleep klar." Et barn som tisser i senga fordi han ikke våkner opp i tide til å gå på do kan gjøre øvelser hjemme for å forbedre blærekontroll. Ifølge KidsHealth.org, det er en liten alarm som kan kobles til en pute i ditt barns underkjole som vil buzz eller vibrere når det oppdages fuktighet. Denne alarmen brukes til å lære barnets hjerne til enten våkne opp og gå på do eller for å holde det til morgen. Denne øvelsen vil hjelpe barnet ditt har mer selvtillit når du deltar på overnattinger, men det kan ta litt tid, og er ikke en umiddelbar løsning.

The Power of the Brain

Ifølge KidsHealth.org, kommenterte noen bedwetters at de faktisk tørketrommel når de er på overnattinger fordi de tenker ikke tisse i sengen og sover ikke så tungt som de vanligvis gjør. Det kan være nyttig for barn som kommer til en sleep å vite at deres hjerne vil hjelpe dem å huske ikke å sengevætere den kvelden.

Involver Foreldre

For å eliminere stress fra sleep sengevæting, informere foreldrene som er vertskap for sleep om problemet. Spør foreldrene til å holde et øye med ting slik at barnet føler at han har noen å gå til hvis det er et problem. De andre foreldre kan sørge for at barnet ditt ikke har for mange væsker før sengetid, og at hun har en trygg vei til badet i midten av natten. Pakk en liten pose med ekstra klær som den andre forelderen kan få tilgang til hvis det er en ulykke.

Engangsbleier

Bleier som GoodNites av Kimberly-Clark ser ut som boxer-stil shorts for gutter og jenter med populære utskrifter på dem. De ser ikke ut som vanlige bleier, og de gjør ikke at crinkle støy heller. Barnet ditt kan bruke disse under hans pyjamas og våkne opp tørr. Hvis barnet ditt er flau om å endre til en nighttime bleie foran hvis hans venner, spør verten foreldre å sette en på badet for barnet ditt. Han kan da endre seg til det uten at de andre sleep gjester å vite.

Tegn på misbruk for Health Care Providers

Tegn på misbruk for Health Care Providers


Barn kan ikke være i stand til å artikulere at de er i fornærmende situasjoner. Heldigvis kan helsepersonell være klar over en rekke tegn på misbruk. Selv om disse er ikke definitive indikatorer og mange tegn og symptomer kan også være relatert til vanlige barndommen skader og sykdommer, bør helsepersonell være oppmerksom på muligheten for misbruk.

Fysiske tegn

Indikatorer som hever en advarsel flagg er dårlig hygiene, å være kledd på en måte som ikke er egnet til været, unnlatelse av å trives, utilstrekkelig vektøkning, underernæring, ubetjente medisinske behov, skader i en defensiv natur og biter.

Burns, en betydelig indikator, inkluderer tau brannsår, brennmerker, stun gun brannskader og brannskader i form av et objekt.

Trauma til øret, flenger og ansikts, muntlige eller tannskader som ikke er godt forklart kan være tegn på overgrep. Traumatisk hårtap, hodeskader, noen endring i mental status, blødning i netthinnen, blåmerker, sår i magen, spesielt hvis flere organer er berørt, og noen endetarmen eller kjønnsorganene utflod, blødning, rive eller blåmerker kan være tegn.

En ytterligere tegn på misbruk er hvis et barn er gravid og / eller diagnostisert med en seksuelt overførbar sykdom.

Atferdsmessige tegn

Hos spedbarn kan gråter mye eller stille forsinket utvikling være et tegn å observere. Andre er overdreven frykt og fobier, klamrer, angst, søvnproblemer og mareritt, uttak sosialt, sengevæter, hyperaktivitet og dårlig konsentrasjon og enkel distractability. For barn i skolealder, kan en nedgang i skoleprestasjoner eller kronisk fravær være tegn. Tale lidelser, atferd som er regressiv for barnets alder, og hvis barnet synes engstelig av forelder kan være advarsel tegn. Problemer rundt mat, depresjon, å være veldig passiv eller stadig verbalt fornærmende eller fysisk aggressive kan være indikatorer. Helsepersonell bør også ta oppmerksom på ødeleggelse av eiendom og skade på husdyr, rusmisbruk, seksuelle og selvskading atferd og posttraumatisk stresslidelse symptomer.

I en fysisk eksamen, hvis barnet uttrykker ugrunnet frykt for eksamen eller er overdrevent kompatibel, spesielt under smertefulle eller vanskelige deler av eksamen, eller unngår avkledning eller trekker seg fra touch kan alle være tegn.

Symptoma Signs

Barn som er i fornærmende situasjoner kan uttrykke fysiske plager. Hodepine er høyt på listen. Helse-leverandører bør ta hensyn til magesmerter, enten det er kronisk eller akutt, og merk ømhet, oppblåsthet og fraværende tarm lyder, et tegn på en alvorlig tarmproblem. Vage klager kan være en indikator som kan kronisk og forverring medisinske problemer, sår hals som er hyppige og uforklarlig, unormal vektøkning eller tap, en motvilje mot å ansette en ekstremitet, sitte eller gå med problemer, smertefull avføring, smertefull vannlating eller ubehag forbundet med kjønnsorganene. Hodeskade kan bli etterfulgt av oppkast, respirasjon som er unormal og irritabilitet. Og til slutt, noen symptomer som forblir uforklart kan være tegn.

Naturlig urte hjem rettsmidler for Bed Bug kontroll

Naturlig urte hjem rettsmidler for Bed Bug kontroll


Bed bugs er små, rødbrune bugs som finnes i senger og madrasser, og vil bite mennesker mens de sover. Disse veggedyr kan få så stor som eple frø og skjul i madrassen, boks våren og hodegavl. Mens det er anbefalt av Mayo Clinic å leie en profesjonell til å kvitte seg med disse feilene, er det noen hjemme rettsmidler som du kan prøve før du bruker penger på disse tjenestene.

Rubbing Alcohol

Sett rubbing alkohol i en sprayflaske og spraye over sengen. Ikke over sengevætere. Denne metoden vil drepe veggedyr på kontakt, men kan ikke drepe alle bugs som er skjult i sprekker.

Hot Water

Vask alt sengetøy, sengetøy, klær og andre elementer som du tror kan være infisert i varmt vann. Vanntemperaturen bør være minst 120 grader C for å drepe veggedyr.

Tørketrommel

Varmen fra tørketrommelen vil også drepe bed bugs og deres egg. Plassere varer i en tørketrommel på høy varme i minst 20 minutter. Klærne kan være vått eller tørt.

Steam Behandlinger

Steam er effektive for milde tilfeller av veggedyr, hvor de ikke har plantet seg dypt inn i madrassen. Dampen trenger å komme i direkte kontakt med bugs. Kjør en damp renere over din sengetøy, sengetøy og klær for å drepe eventuelle feil som er synlige.

Vacuum

Bruk støvsuger for å fjerne bugs av din seng, sengetøy og møbler. Hvis du har vedlegg på vakuum som kan få ned i dype sprekker, dette fungerer enda bedre.

Frysing

Bed bugs kan ikke tåler minusgrader og kan utryddes ved å forlate dem i temperaturer under 32 grader F. Hvis utenfor temperaturen er 32 grader C eller lavere, kan du plassere elementene utenfor i flere dager. Dette vil drepe veggedyr.

Herbal Bug Spray

Bland en kopp vann med 10 dråper hver av lavendel, eucalyptus og rosmarin eteriske oljer. Du kan også legge til tre dråper fedd eterisk olje for å gjøre blandingen sterkere. Sett i en liten sprayflaske og rist godt. Spray din seng, sengetøy og klær lett, og gjør dette daglig. Eteriske oljer kan kjøpes på de fleste helsekostbutikker. Bruk alltid hansker ved håndtering av essensielle oljer.

Hvordan End Sengevæting Uten medisiner

Sengevæting, også kjent som nighttime inkontinens eller nattlig enurese, er en vanlig barne problem som kan oppstå hos voksne også. Det er ikke en årsak til bekymring hvis den oppstår hos barn under en alder av syv. Det er flere behandlinger for sengevæting som ikke krever bruk av medisiner. Legen din kan gi råd om behandling.

Bruksanvisning

•  Prøv en fuktighetsalarm. De er små batteridrevne maskiner tilgjengelig over disk på de fleste apotek. Enheten er koblet til en fuktighetsfølsom pad plassert på pyjamas eller sengetøy. Alarmen går av når Pad møter fuktighet i begynnelsen av vannlating. Dette ber deg om å vekke på starten av episoden og gir deg muligheten til å stoppe strømmen og komme til badet. Dette bidrar til å lære opp blæren. Det kan ta opp til 12 uker for fullstendig opphør av sengevæting.

Reduser væskeforbruket i kveld. The Mayo Clinic anbefaler å drikke 40 prosent av væsker mellom 7 am og middag, 40 prosent mellom middag og 17:00 med de resterende 20 prosent etter dette tidspunktet.

Du må ikke spise eller drikke noe som inneholder koffein i kveld. Koffein kan øke trangen til å urinere.

Praksis dobbelt vannlating. Dette innebærer å bruke badet når du begynner å bli klar for senga og igjen før du sovner.

urinere jevnlig hele dagen. Prøv å gå en gang annenhver time. Du kan finne en annen tidsplan som fungerer for deg. Hovedmålet er å unngå følelsen av at det haster.

Eksperimenter med hypnose og akupunktur. The Mayo Clinic viser disse to alternative behandlinger som viser effektivitet i kliniske studier. Arbeid alltid med en lisensiert utøveren.

Magnesium Sengevæting Cure

Sengevæting er en ganske vanlig barndom tilstand, spesielt før 6 år gammel. Barn 6 og under vanligvis ikke trenger noen spesiell behandling for sengevæting. Gutter sengevætere oftere enn jenter, og har en tendens til å slutte å tisse i sengen senere. Tar magnesium tilskudd for sengevæting kan hjelpe. Magnesium er den fjerde mest vanlige mineralet i kroppen og viktig i mange kroppsfunksjoner.

Sengevæting og konvensjonell behandling

Sengevæting, men ikke vanligvis tegn på en alvorlig lidelse, kan forstyrre familielivet. For mange barn eldre enn 6, kan sengevæting være en kilde til ubehag og frustrasjon. Konvensjonell medisin behandler sengevæting etter at barnet er 6 år gammel, og det første trinnet er atferdsterapi. Ved hjelp av denne metoden, blir barnet lært bevissthet om hans full blære ved å bli vekket om natten for å late vannet. Spør barnet å gjøre vaskeri og endre sine ark er en del av denne behandlingen. Priste barnet for hans innsats er også viktig. Hvis atferdsterapi ikke fungerer, kan reseptbelagte medisiner gis. Det er to hoved medisiner for sengevæting. Den ene er en trisykliske antidepressiva kalt Imipramin og den andre er et stoff som heter Desmopressin acetate (DDAVP). Begge stoffene vil stoppe sengevæting, men ikke kurere det. Når medisinen er stoppet, vil sengevæting fortsette. Medisinene har også bivirkninger, inkludert tørr munn og rødme i kinnene. Det er viktig å innse at, av de barna som sengevætere etter 6 år, 15 prosent utvikle seg til ikke bedwetters årlig, så tiden er på barnets side.

Magnesium og Sengevæting Connection

Har vist seg å ta magnesium tilskudd for sengevæting vellykket for mange barn, spesielt de som også har ADHD eller som er autist. Ifølge Starobrat-Hermelin i en 1998 artikkel i tidsskriftet Annales Academiae Medicae Stetenesis, en polsk medisinsk tidsskrift, var en avgjørende kobling funnet i magnesium tilskudd og sengevæting. Barna studerte alle også hadde ADHD også. Studien anvendes hår analyse og testing av blodserum for å kontrollere nivåer av sink, magnesium, kobber, jern og kalsium i 116 barn som hadde ADHD. Selv om denne studien var spesielt for barn med ADHD, har foreldrene tatt informasjon og begynt å se en sammenheng mellom magnesiumtilskudd og sengevæting. Også, ifølge en studie i januar 2000 utgaven av Pediatric Nefrologi, barn som seng våt utsondre mer natrium og magnesium i natt urin enn vanlig.

Om Magnesium

Ifølge National Institutes for Health, er det mange amerikanere ikke får nok magnesium. De primære kilder for magnesium i kosten er grønne bladgrønnsaker, og hele korn er gode kilder til magnesium. Vi får også magnesium fra vann fra springen, men nivåene varierer. Tar en magnesium supplement balansert med kalsium og kalium er relativt trygt, men det er mulig til over dose. Kalsium, magnesium og kalium kosttilskudd er lett tilgjengelig på naturlige matvarer butikker, og mange er laget spesielt for barn.

Hva er årsakene til sengevæting hos voksne?

Hva er årsakene til sengevæting hos voksne?


Sengevæting er pinlig for barn, men det kan være ødeleggende for voksne. Det er flere medisiner og medisinske forhold som kan føre til en voksen som aldri har sengevætere å plutselig begynne å tisse i sengen. Heldigvis finnes det hjelpemidler og behandlinger som kan redusere forekomst og betydning av sengevæting hos voksne.

Blære infeksjon

Blære infeksjoner kan føre til et presserende behov for å urinere som kan føre til sengevæting hos voksne. Noen ganger vil en eldre person med en blære infeksjon våkne opp når han har trang til å urinere, men vil ufrivillig tømme blæren hans før han har en sjanse til å komme ut av sengen.

Svekkede muskler

Musklene som kontrollerer strømmen av urin ut av urinrøret kan bli svekket av alder, sykdom eller på grunn av sengeleie etter operasjonen. Voksne med svekket kontroll over disse musklene kan lekke urin mens de sover eller være ute av stand til å stoppe flyten av urin når blæren er full.

Blærekreft

Blærekreft kan etterligne symptomene på en blæreinfeksjon, noe som gjør det vanskelig å holde urin i blæren i løpet av natten. Blæren kan krampe under søvn, forårsaker urinlekkasje eller lage et presserende behov for å urinere så snart en person er våken.

Medisiner og sykdommer

Noen medisiner kan føre til en dyp søvn som ikke tillater en person å våkne når trangen til å urinere oppstår. Dette kan føre til sengevæting av voksne. Visse sykdommer, som diabetes, som forårsaker et økt behov for å urinere kan også føre til sengevæting av voksne.

Mental Helse

Alzheimers sykdom, som normalt påvirker eldre, kan gjøre en person ikke klarer å innse at hun trenger å urinere. Andre psykiske helseproblemer, som for eksempel depresjon eller frykt, kan føre til sengevæting hos voksne.

Genetikk

Noen mennesker er genetisk disponert til å være ute av stand til å vekke når trangen til å urinere skjer under søvn. De vil ha startet sengevæting som barn og fortsette sengevæting inn i voksenlivet.

Økt blæretrykk

Visse forhold, som for eksempel graviditet, en forstørret prostata eller fedme, kan øke press på blæren, noe som gjør det vanskelig for voksne å opprettholde kontinens mens de sover.

Medisinske grunner for Vansker i toalett trening

Medisinske grunner for Vansker i toalett trening


De fleste barn er klare for toalett trening, også kjent som pottetrening, så tidlig som 18 til 24 måneders alder. Når barnet innser hans bleie behov for å bli endret, er han sannsynligvis klar til å begynne toalett trening. Det tar vanligvis tre måneder eller lenger å potty trene et barn. Etter et barn er potty trent, kan han fortsatt sengevætere på kvelden før fylte fem eller enda senere. Noen ganger vil det være en medisinsk tilstand som kan interferere med toalett trening, noe som øker vanskeligheten.

Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner (UVI) kan oppstå når et barn som er toalett trening holder sin urin eller avføring for ofte. Nesten alle UVI skyldes bakterier som har reist fra bunnen til blæren.

Forstoppelse

Forstoppelse gjør det vanskelig for et barn å ha avføring, noe som vil forstyrre toalett trening. Det er ofte smertefullt og kan føre til at barnet til å skygge unna fra å bruke toalettet.

Urininkontinens

Urininkontinens refererer til tap av urinstyring. Det kan føre til ulykker i løpet av dagen eller sengevæting. De fleste barn vokse fra dette, men det kan være relatert til andre problemer som angst, en overaktiv blære, obstruktiv søvnapné eller strukturelle problemer.

Medisiner

Hvis et barn opplever vanskeligheter med toalett trening som er forårsaket av et medisinsk problem, kan legen forskrive medisiner. Det finnes antibiotika for UVI, avføringsmidler for forstoppelse og desmopressin eller imipramin for nighttime inkontinens.

Tips

Tålmodighet og daglig oppmuntring er nødvendig mens toalett trening et barn. Barn potty tog på ulike skritt; noen er ikke klar før fylte 3 eller nyere. Givende vellykkede turer på toalettet vil bidra til å oppmuntre barnet ditt. Hvis du har mistanke om et medisinsk problem, bør barnet se sin lege.

Øvelser for å styrke blærekontroll Muskler i et barn

Å ha svak blærekontroll kan være pinlig for et barn. Bortsett fra øvelser og teknikker for å styrke blæren, er positiv forsterkning en effektiv metode for å hjelpe barn å kontrollere blæren. Når barna blir ertet på grunn av sin tilstand, er det mye vanskeligere for deg å jobbe med dem. Sørg for at barnet ditt har ingen frykt i å fortelle deg at han våt selv; da vil du være i stand til effektivt å hjelpe ham å kontrollere sin blære.

Holder det

Du kan bidra til å trene barnet til å holde sin urin før han gjør det til badet med dagtid øvelser. Be barnet ditt til å fortelle deg når han kommer på do i løpet av dagen. Hvis du er med ham, fortell ham å holde det for en kort tid før han går på do. Fortell ham at øvelsen vil hjelpe ham holde seg tørr om natten. Begynne med å spørre ham om å holde den i 30 sekunder. Gjør dette daglig og forsiktig øke tiden du be ham om å vente.

Kegel øvelser

Trikset i å utføre en effektiv Kegel øvelsen er å isolere de riktige musklene. Når barnet ditt er å gå på do, må han stoppe midtstrøms, hold den i et sekund, og deretter fortsette. Dette vil hjelpe ham å finne den rette muskelen å trekke seg sammen for å kunne utføre effektive Kegel-øvelser. Når han finner den riktige muskelen, kan han øve seg sammen og slippe denne muskelen i løpet av dagen. Kontrakt og holder veldig stramt så lenge han kan, frigjøring og slappe av i fem sekunder, og gjenta. Barnet ditt kan gjøre disse øvelsene utgangspunktet hvor som helst når som helst. Har ham prøve å gjøre dem i ca 10 minutter om dagen.

Nattlig bad besøk

Mange barn som sengevætere gjøre det på omtrent samme tid hver kveld. Når du finne ut barnets mønster, hjelpe ham sette et bad tidsplan. I tillegg til en rutine for barnet ditt å gå på do rett før han går i dvale, vekke ham senere i kveld og bringe ham til badet, sjekke for å se om han allerede har sengevætere. Hvis han ennå ikke har gått, kan du prøve å holde ham våken på badet til han urinerer. Når han har gjort, kan han gå tilbake til sengen. Å gjøre dette hver kveld vil få ham brukte denne nye bad planen.

Voksen sengevæting Årsaker

Arvelighet

Det antas at arvelighet er en faktor som forårsaker sengevæting. The National Association For Continence siterer statistikk som viser når en person har to foreldre som har eller fortsatt sengevætere, vil oddsen for at personen også være en seng våtere er 77 prosent. I tillegg, når en av foreldrene viser symptomer, er det en 40 prosent sannsynlighet for at sengevæting vil også være et problem for barnet.

Antidiuretisk Hormoner

Kroppene våre automatisk produsere antidiuretisk hormon. Hver gang disse hormonene signalisere våre nyrer, er mindre urin produsert. Dette skjer vanligvis i løpet av natta timer for å hindre oss fra å måtte stå opp midt på natten for å tømme blæren. Noen ganger er utilstrekkelige mengder av antidiuretisk hormoner som produseres i løpet av natta timer som vil føre til sengevæting.

Medisiner og infeksjoner

Sengevæting er en mulig bivirkning av visse foreskrevet medisiner som behandler en annen tilstand. Dessuten kan den begynnende fukting sengen være på grunn av urinveisinfeksjon. Når infeksjonen er behandlet og har fullstendig helbredet, bør imidlertid fortsette normale blære funksjoner.

Svekkede muskler

Som mennesker alder, kan musklene i hele kroppen bli svakere. Dette inkluderer blæren muskler. Når dette skjer, mister en person evnen til å skjelne når de har til å urinere.

Blærekapasitet

Noen ganger er det ikke er noen mangler ved den måten våre kroppsfunksjoner. Den maksimale kapasiteten en blære kan inneholde, er rett og slett mindre enn for andre mennesker. Dette fører til en person til å kontinuerlig føler trang til å urinere, noe som kan føre til muligheten for sengevæting i løpet av natta timer.